INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Webhosting Oversigt
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Blandet Spil
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
Malingshop.dk - Maling shop -> Find Dyrup Maling og Flugger Maling | Snor.dk | Mobileservice.dk
ithjælp.dk | Transporten.dk | YouGov.dk | Webhosting.dk | inkClub | Sportmaster.dk | Malingshop.dk
 ●   Sikkerhedshuller.

 ●   HP udsender advarsel om sikkerhedshuller i 150 printermodeller - patch nu
HP patcher nu sikkerhedshuller, som har indflydelse på 150 af hardware-leverandørens printermodeller. Se her, hvordan du patcher og hvilke forholdsregler, der bør være om virksomhedens printere..

 ●   Panasonic ramt af stort hackerangreb
Den japanske elektronikproducent bekræfter, at selskabet har været udsat for et cyberangreb og databrud..

 ●   Hjælp ikke cyberkriminelle med at bruge dine kunders penge under Black Week
Klumme: Detailbranchen er et attraktivt mål for økonomisk motiverede kriminelle, fordi de kan udnytte kombinationen af betalingskort- og personlige oplysninger..

 ●   Høje-Taastrup Kommune hacket og fuppet til at overføre 180.000 kroner til it-kriminelle
Høje Taastrup Kommune er blevet snydt for omkring 180.000 kroner. It-kriminelle har haft held med at udgive sig som medarbejdere og få økonomiafdelingen til at udbetale penge på flere falske fakturaer..

 ●   Kun sammen kan vi løse den kæmpestore opgave, der venter, for at sikre os alle bedre mod de cyberkriminelle
Klumme: Vores digitale infrastruktur hænger sammen - det er det, der gør Danmark helt unikt og stærkt, når vi taler digitalisering. Men det er samtidig med til at gøre os sårbare. Derfor er samarbejde nøgleordet..

 ●   I kølvandet på Vestas-angreb: “Det kunne have været meget værre”
Hacker-angrebet på Vestas kunne alt andet lige have været meget værre, mener analytiker. Endnu ved ingen, hvordan det hele ender..

 ●   Hackere har i flere måneder haft adgang til data og passwords på 1,2 millioner WordPress-sider
Bagdøren har stået pivåben til mere end en million WordPress-kunder gennem flere måneder..

 ●   Vestas beroliger efter hackerangreb: Kan afskære vindmøller fra omverden, hvis angrebet spreder sig
Der er intet, der tyder på, at den danske energiproduktion eller vindmøllerne er blevet ramt af det cyberangreb, der har tvunget Vestas til at lukke ned for en række it-systemer. Hvis det alligevel skulle ske, har selskabet en løsning, lyder det..

 ●   Norsk cybermyndighed med skarp kritk af Vestas efter cyberangreb: Her er Vestas' forklaring
Den norske energisektors cybersikkerhedsenhed, KraftCert, retter skarp kritik af den danske vindmølleproducent. Enheden mangler information fra Vestas om status på angrebet, lyder det fra KraftCerts daglige leder..

 ●   Her er de mest udbredte passwords i Danmark - og tidsrummet som det tager at cracke dem (ofte kun et sekund)
Vi er ikke særlige kløgtige, når det handler om at finde på passwords, som er svære at cracke. Faktisk tager det blot et sekund at cracke det mest udbredte password herhemme. Se listen over de mest udbredte..

 ●   Skærpede EU-krav til cybersikkerhed kan komme til at koste dyrt: Der skal investeres massivt
Kommende krav fra EU til it-sikkerhed og it-rapportering kommer til at kræve massive investeringer for mange danske organisationer..

 ●   Thomas Lund-Sørensen åbner kontor i København efter exit fra Center for Cybersikkerhed fornylig: Her er hans nye opgaver
Den netop afgående chef for Center for Cybersikkerhed, Thomas Lund-Sørensen, åbner sammen med tidligere dansk efterretnings-topchef kontor i København..

 ●   I år har it-cheferne i de store virksomheder haft færre penge at drive it-sikkerhed for - men det vender om lidt
I 2021 havde de store virksomheders it-afdelinger færre penge at beskytte deres virksomheder for. Men den kurve vender til næste år, hvor virksomhederne skruer op for it-sikkerhedsbudgetterne..

 ●   Så få danskere har beskyttet sig med to-faktor-godkendelse
Blot 31 procent af danskere over 50 år har sat to-faktor-godkendelse op som sikkerhedsværn på sociale medier, mail og lignende. Det fremgår af en ny undersøgelse..

 ●   Nyt tiltag fra EU: Andre lande skal kunne kræve website-data udleveret
Det er 20 år siden, EU-landene vedtog den første cyberkriminalitets-konvention, der skulle skabe samarbejde mellem landenes myndigheder. På konventionens 20-års fødselsdag udvidder Europarådet nu konventionen med nye grænseoverskridende muligheder for dataindsamling..

 ●   Sådan stoppede vi et Active Directory-angreb under fuld udblæsning
Klumme: Få timer efter at angrebet blev opdaget, samledes kunden, kundens it-sikkerhedspartner og vi virtuelt for at etablere en reaktionsplan, som vi sammen kunne eksekvere på. På det tidspunkt havde hackeren allerede brugt et redskab, der gav adgang til administratorrettighederne og havde stjålet en af virksomhedens domæneadministratorkoder..

 ●   Jobindex og Jobnet ramt af kæmpe phishing-angreb: Nul hjælp at hente fra danske cyber-myndigheder
“Jeg har altid troet, at der var nogen, som rykkede ud med eksperter og dommerkendelser, hvis man blev udsat for et stort cyber-angreb. Men der er ingen, som man kan ringe til,” fortæller direktør i Danmarks største jobportal, Jobindex, Kaare Danielsen, efter selskabet fornylig blev ramt af kæmpe angreb..

 ●   Her er Gartners dosmerseddel til digital succes: Tjek de vigtigste opgaver lige nu
Interview: Vanen tro var der fuldt hus, da Gartner over fire dage slog de virtuelle døre op til det årlige IT Symposium. Computerworld fangende Gartners danske top-rådgiver Claus Hagen Nielsen til et svar på, hvad de digitale kerneopgaverne bliver for virksomhederne i 2022. Her er hans hårdtslående råd, som ellers normalt kun er forbeholdt en eksklusiv skare..

 ●   Så meget kræver hackerne typisk i løsepenge for ransomware i Danmark
Mange danske virksomheder vælger at betale løsepengene, når de bliver ramt af ransomware. Se her, hvor stort et beløb hackerne typisk forlanger at få udbetalt..

 ●   Danske it-chefer presses til at holde tæt med sandheden om it-sikkerhedstruslerne overfor bestyrelsen
86 procent af de danske it-chefter føler, at de skal holde igen, når de beretter om det reelle it-sikkerhedstrussel overfor deres bestyrelse. Det viser en ny undersøgelse. Få alle detaljer her..

 ●   Thomas Lund Sørensen om sin nye rådgiver-rolle: Bestyrelser er alt for passive med it-sikkerhed
Tidligere chef for Center for Cybersikkerhed, Thomas Lund Sørensen, kan ikke forstå, at bestyrelserne er så passive, når det gælder cybersikkerhed..

 ●   Machine learning kan lukke kompetencekløften inden for cybersikkerhed
Klumme: Hackerne er altid to skridt foran analytikerne, og analytikerne jagter hackernes nye metoder. Machine learning kan både automatisere og udvide detekteringen af trusler..

 ●   Microsoft slår alarm: To-faktor-godkendelse ikke nok til at beskytte Exchange-server mod aktuelt angreb
Læn dig ikke op af din to-faktor-godkendelse, når du har patchet disse 55 sårbarheder, men tjek for kompromitteringer. Sådan lyder budskabet fra Microsoft efter udgivelse af en række patches..

 ●   Stormagasinet Illum ramt af ransomware: Kundedata er truet
En oversigt over kunde-, kreditkort- og personaledata fra stormagasinet Illum er røget på lyssky hænder efter cyberangreb..

 ●   Virus og orme.

 ●   Tusindvis af Mac-computere inficeret med ny virus - men ingen ved hvorfor
Tusindvis af Mac-computere er blevet inficeret med ny malware. Men ingen kan finde ud af hvilken funktion den helt inaktive og stille malware har..

 ●   Her er de største cybertrusler mod Danmark lige nu
Det er meget sandsynligt, at danske myndigheder og virksomheder vil blive ramt af cyberkriminalitet eller -spionage inden for de næste to år. Det er blot nogle af de vigtigste pointer i den årlige cybersikkerhedsvurdering fra Center for Cybersikkerhed..

 ●   Github slår malware-alarm: Har fundet malware som spreder sig
En ny malware har floreret på Github, der nu har udsendt en sikkerhedsalarm, efter at det har spredt sig til flere Java-projekter..

 ●   Hackere angriber Microsoft Exchange-servere med ny ødelæggende malware
Der er kommet en ny variant af Valak-malwaren, som gør hackere i stand til at angribe angribe Microsoft Exchange-servere og derved få fat i følsomme oplysninger fra virksomheder..

 ●   Skaberen af den første verdensomspændende virus Love Bug er opsporet: Driver mobilværksted på Filippinerne
Manden bag den første globale virus, der på 24 timer inficerede 45 millioner maskiner og ramte både det britiske parlament og Pentagon, står nu frem..

 ●   Lenovo fortsætter med at vokse for tiende kvartal i træk: Rammer omsætningsrekord
Lenovo kommer ud af tredje kvartal med en vækst på både top og bund. Det er således tiende kvartal i træk, at den globale pc-producent vokser. Markedsandelene viser, at hver fjerde pc, der bliver solgt på verdensplan, bærer Lenovos logo..

 ●   Mærsk overvejede at betale løsepenge til hackere efter kæmpe-angreb - CEO Søren Skou talte i telefon med Satya Nadella fem gange
Gartner Symposium/ITxpo 2019: For første gang fortæller Mærsk-topchef Søren Skou og selskabets CIO Adam Banks om de første timer og dage efter det massive cyber-angreb i 2017 på Danmarks største virksomhed. "Der er et tidspunkt, hvor jeg ikke tror, at vi kommer igennem," lyder det fra Mærsk-CIO'en. Læs fortællingen, der indebærer diskussionen om at betale løsepenge for at frikøbe servere og flere opkald til Satya Nadella her..

 ●   Siemens og flere store virksomheder ramt af hackerangreb
En række virksomheder er blevet ramt af et malware-angreb, skriver Reuters. Blandt virksomhederne er en række tyske koncerner som Siemens og Henkel..

 ●   It-sikkerhedsfirma finder ny spion-malware der stjæler passwords: Windows 10 er særligt udsat
En nyopdaget malware stjæler passwords og betalingsoplysninger fra de mest anvendte browsere. Særligt Windows 10 bliver ramt..

 ●   Kapitel 3: Er den farlige virus kommet ind hos Maersk Oil & Gas?: "Så længe du ikke ved, om du er ramt, er du nødt til at agere som om, at du er ramt"
Longread, kapitel 3: Hos Maersk Oil & Gas finder de endelig ud af, om virussen er kommet ind i deres system. Læs her tredje og sidste kapitel af it-direktør Tom Christensens beretning fra de vilde dage, da en af Danmarks største virksomheder kom under alvorligt angreb..

 ●   Kapitel 2: Hos Maersk Oil & Gas kæmpede it-folk i døgndrift for at få virksomheden på højkant efter cyberangrebet: "Jeg kan slet ikke huske, om jeg tog hjem på dag to"
Longread, kapitel 2:Dagen efter det store angreb på A.P. Møller-Mærsk bliver skæbnesvanger. Den forventede redningskrans fra Microsoft udebliver, og det udfordrer Maersk Oil & Gas. Her er anden del af Tom Christensens beretning fra cyberangrebet, der lagde en af Danmarks største virksomheder ned..

 ●   For et år siden rystede giftig virus A.P. Møller-Mærsk: Her er it-direktør Tom Christensens historie om angrebet - time for time
Longread, kapitel 1: På en helt almindelig tirsdag sidste år forvandlede A.P. Møller-Mærsks hovedkvarter på Esplanaden sig til en krigzone. Midt i kampen for at bevare herredømmet over Maersk Oil & Gas-forretningen stod it-direktør Tom Christensen. Her er første del af hans beretning fra 10 voldsomme dage..

 ●   Eksperter er i tvivl: Har Mærsk opgjort hele regningen i forbindelse med det store hackerangreb?
Flere analytikere sår tvivl om, hvad det store hackerangreb mod Mærsk reelt kostede..

 ●   Petya-angrebet har åbnet nye muligheder for A.P. Møller-Mærsk: "Der er meget få forretninger på vores størrelse og alder, der har et it-landskab, der kun er seks måneder gammelt. Det er i høj grad standardiseret og splinternyt"
Reportage: Knap havde CIO i A.P. Møller-Mærsk, Adam Banks, sat benene på jorden efter sin bryllupsrejse, før Petya-helvedet brød løs. Det voldsomme angreb åbnede på trods af de store skader for en helt unik mulighed for det store selskab..

 ●   Skræddersyet phishing-angreb stjæler dine bankoplysninger - venter på besøg hos lokal webshop
Snedig malware stjæler ofres kreditkortoplysninger, når de besøger en bank eller online-butik..

 ●   Spyware.

 ●   Biden blacklister det og Israels udenrigsministrer tager nu afstand fra Pegasus spyware-leverandøren
USA melder offentligt ud at NSO Group, der står bag spywaren Pegasus, er blacklistet i landet. Kort efter melder Israels udenrigsminister ud, at han tager afstand fra virksomheden. Men det ser ikke ud til at Israels licenser til NSO Group stopper..

 ●   Macron har talt med Israels premierminister efter at have fundet sit nummer på liste over spyware-ofre
Frankrigs præsident er en af de potentielle ofre for israelsk spyware. Nu har Emmanuel Macron talt med den israelske premierminister om sagen..

 ●   Macron hasteindkalder til cybersikkerhedsmøde efter afsløringer i Pegasus spyware-sagen
Den franske præsident Emmanuel Macron handeler hurtigt efter afsløringer om, at statsoverhovedet skulle være en af de over 50.000 ofre for det israelske Pegasus-spyware. Indkalder til hastemøde..

 ●   Frankrigs Macron også hacket i israelsk spyware-misbrug
Flere statsoverhoveder - herunder Frankrigs præsident Emmanuel Macron - står på den berygtede liste over spyware-ofre, som er blevet hackede og overvågede af sofftware-leverandørens klienter. Det viser nye detaljer i sagen..

 ●   Israelsk spyware kan ikke spores på Android og iPhone - flere journalister, aktivister og advokater kan være ramt
På en liste af 50.000 mulige ofre for det israelske spyware Pegasus, viser en lille, men uhyggelig stikprøve af de hackede telefoner, at en stor del er ramt af angrebet. Og selv de, der tilsyneladende ikke er, kan ikke vide sig sikre..

 ●   Israelsk spyware er blevet målrettet journalister, embedsmænd og menneskerettighedsktivister
Israelsk spyware er blevet misbrugt til at spionere mod blandt andet journalister, embedsansatte og menneskerettighedsaktivister. Firmaet bag spywaret benægter alt..

 ●   Nets advarer mod eksplosion af særlig svindelmail: Se den her
Flere og flere danskere bliver udsat for svindelmail, der ser ud til at være afsendt fra Nets. Nets har oplevet en tredobling af antallet af henvendelser. Se mailen her..

 ●   HP afviser alle spyware-anklager: “Det er en tjeneste, vi har tilbudt siden 2014 - og du har selv valgt den”
HP er i det seneste døgns tid blevet anklaget for at liste spyware ind i sine maskiner, der sender brugerdata tilbage til virksomheden. Men ifølge HP sendes der ingen data, medmindre brugeren selv vælger det..

 ●   Installerede reklame-software i lange baner på forbruger-computere: Nu skal Lenovo under opsyn i 20 år
For to år siden endte Lenovo i mediernes søgelys efter at have installeret usikker malware på sine computere. Nu falder hammeren fra de amerikanske myndigheder..

 ●   500 forskellige Android-apps ramt af spyware - downloadet over 100 millioner gange
500 Android-apps er blevet fjernet fra Google Play, efter at sikkerhedsfirma opdagede alvorlige privacy-problemer..

 ●   Microsoft strammer skruen: Klar til at sende adware og uønsket software i graven
Alt for ofte bruger adware ufine og potentielt farlige metoder til at placere annoncer i Windows-brugernes browser. Microsoft er klar til at skride ind..

 ●   Forsvarets Efterretningstjeneste: Sådan holder vi nysgerrige it-magter ude af Danmark
Trusselsbilledet tegner et helt tydeligt mønster for Forsvarets Efterretningstjeneste, hvor spionage mod Danmark har topprioriteten. Læs her, hvor truslerne rammer, og hvordan kongerigets udvalgte kæmper mod verdens nysgerrige magter..

 ●   It-chefer skal slå i bordet med det samme: It-sikkerhed er også bestyrelsens problem
Der er ikke nogen teknologisk løsning på sikkerhedsudfordringen i it. Derfor skal ansvaret ud af it-afdelingen og ind i bestyrelsen. Det mener Symantecs regionale direktør, Morten Efferbach..

 ●   USA skal bruge malware mod pirater
En kommission foreslår, at elektroniske angreb mod piraters computere skal legaliseres..

 ●   Electronic Arts ramt af spyware-anklager
Electronic Arts anklages for at installere spyware sammen med sit nye spil Battlefield 3. Nu er licensvilkårene ændret..OM SIDEN | © Copyright 2021 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |          | 3Dprint.dk | Filament.dk | 3Dprinter.dk |
KONKURRENCE - VIND IPAD AIR