GRATIS
.: Sommer Musik
.: Netradio
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet

              


.: Jobindex - Ledige job i Storkøbenhavn eller Nordsjælland
Danmarks største jobmarked.
.: Salgsassistent til XL-BYG Byggecenter | Måløv, XL-BYG
XL-BYGSalgsassistent til XL-BYG Byggecenter | Måløv

XL-BYG, Måløv

Vi søger en brancheuddannet salgsassistent til XL-BYG Måløv. Du skal arbejde inden for alle områder i byggemarkedet, hvor du skal være med til at servicere og rådgive vore kunder, og give dem lyst til at komme igen. Det en fordel hvis du har stor produktviden i områderne VVS & Have.

Du skal stå for salg og servicering til såvel private som professionelle kunder. Du skal disponere over varerne inden for dit område, herunder sortimentssammensætning og trimning i overensstemmelse med kædens koncept, alt sammen i samarbejde med afdelingslederen.

Du har lyst til at sælge og se resultater. Du har erfaring med salg fra tidligere jobs og har kendskab til produkterne i et byggemarked. Du sætter en ære i at give vore kunder den bedste betjening, så vi til stadighed fastholder og udbygger vores kundekreds.

.
.: Suomenkielisiä asiankäsittelijöitä SOS Internationaliin, SOS International a/s
SOS International a/s
Suomenkielisiä asiankäsittelijöitä SOS Internationaliin

SOS International a/s, Frederiksberg

Haluatko työn, jossa voit todella auttaa matkalla olevia ihmisiä, jotka tarvitsevat välittömästi apuasi? Haemme uusia työtovereita, jotka hallitsevat suomen kielen ja pystyvät kommunikoimaan yhdellä tai useammalla pohjoismaisella kielellä sekä englanniksi.

Asiankäsittelijänä autat ja neuvot henkilöitä, jotka sairastuvat tai joutuvat onnettomuuteen ulkomailla. Autat heitä ammattimaisella ja empaattisella tavalla puhelimitse ja sähköpostitse, selvität vakuutusehdot sekä saat heidät tuntemaan olonsa turvalliseksi hoitopalveluiden, hoitomaksujen ja kotimatkan suhteen.

Frederiksbergissä sijaitseva matkahätäpalvelumme on auki ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä, ja sinun on voitava työskennellä sekä päivisin, iltaisin, öisin, viikonloppuina että pyhinä. Työvuorot suunnitellaan kolme kuukautta eteenpäin, ja me otamme mahdollisuuksien mukaan huomioon sinun toivomuksesi.

SOS International a/s
.
.: Trælastsælger til XL-BYG Byggeland | Måløv, XL-BYG
XL-BYGTrælastsælger til XL-BYG Byggeland | Måløv

XL-BYG, Måløv

JA – XL-BYG BYGGELAND MÅLØV søger en trælastsælger!

Forretningen er kendt som meget kundeorienteret med en professionel og faglig betjening, og indgår i JA-gruppen, der desuden ejer JA XL-BYG HERLEV BYGGECENTER og MENY Måløv.

Dine primære opgaver

 • Salg, rådgivning og service af kunder, både personligt eller via telefon og mail.
 • Tilbudsgivning, herunder mængdeberegning af alle byggecenterets varer.
 • Indkøb til kundeordrer og evt. lager.
 • Skabe stærke relationer til nuværende og nye kunder.
.
.: JUNIOR MARKETING PROFILE WITH CREATIVE DESIGNER SKILLS, Visiopharm A/S
Visiopharm A/S
JUNIOR MARKETING PROFILE WITH CREATIVE DESIGNER SKILLS

Visiopharm A/S, Hørsholm

Adobe Creative Cloud is your “Swiss knife,” and you joggle digital platforms including video like a real wizard.

You will play a central role in preparing product and campaign material to fit Visiopharm’s various communication channels. It will be your responsibility to maintain our visual universe and make sure that your daily creation of graphic content meets the goals and guidelines of our brand.

Besides creating new graphical content, you will also build and update an image library for the rest of Visiopharm to use. Part of it will be to maintain and follow best practices for versioning control, naming conventions, and organizations of graphics files.

As a natural part of your role, you will be creating videos for different marketing purposes. You will be our webinar expert where you plan and facilitate our regular live webinar channel together with the product and sales team.

Visiopharm A/S
.
.: Excel Avancerede Dashboards-kursus (start 22. april i Herlev), Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Excel Avancerede Dashboards-kursus (start 22. april i Herlev)

Jobindex Kurser

Har du overblik over de vigtigste nøgletal i din afdeling eller virksomhed? Hvis ikke, er det svært at træffe de rigtige beslutninger. På dette praktiske kursus lærer du at lave Dashboards, der i layout og effektiv anvendelse virkelig kan gøre en forskel for dig.

Kurset henvender sig til dig, der har rutine i arbejdet med Excel, samt har et ønske om at gøre dine data mere præsentable og tilgængelige.

Efter kurset kan du bygge dine egne Dashboards. Dette sætter dig i stand til at udvælge og monitorere Key Performance Indicators (KPI'er), og præsentere dem interaktivt med nye, spændende grafiske muligheder.

Jobindex Kurser
.
.: To studentermedhjælpere, KM2JOB IVS
Dansk MagisterforeningTo studentermedhjælpere

Dansk Magisterforening, Frederiksberg

Kan du tage den opsøgende kontakt til vores samarbejdspartnere og medlemmer? Og har du mod på at være vores repræsentant ved arrangementer og kurser? Så kan du nu søge to spændende stillinger med fokus på enten vores unge medlemmer eller arbejdsmiljø- og tillidsrepræsentanter.

Som student i Arbejdsliv og Karriere vil du komme til at arbejde tæt sammen med afdelingens andre medarbejdere. Dine opgaver vil være mangeartede og du skal have mod på både at løse de akademiske såvel som de praktiske opgaver.

Dine opgaver

 • Skrive og redigere materiale f.eks. tekster til web eller kurser, PowerPoint-præsentationer, mm.
 • Arbejde kvalitativt i forhold til vidensindsamling om vores medlemmer for at afdække deres behov både i forhold til at finde cases eller nøglepersoner, men også i forhold til at udarbejde evalueringer og analyser.
 • Opsøgende kontakt til vores samarbejdspartnere og medlemmer
.
.: Økonomi- & Administrationschef, Compass Human Resources Group A/S
Økonomi- & Administrationschef

Compass Human Resources Group A/S søger for kunde i København

Med reference til direktøren vil du som Økonomi- & Administrationschef have det overordnede ansvar for alle økonomi- og regnskabsrelaterede opgaver i forbindelse med fondens aktiviteter såsom regnskabsaflæggelse, løbende optimering af driftsøkonomi og forretningsgange samt løbende økonomi- og likviditetsstyring.

Stillingen omfatter også den overordnede controlling af donationer og due-diligence af væsentlige donationsmodtagere. Endelig indeholder stillingen servicering af det bestyrelsesudvalg, der forvalter fondens kapitalreserve. Dette inkluderer en klar, struktureret og effektiv rapportering samt løbende kontakt med forvaltere, banker mm.

Der er tale om et bredt ansvar, som også omfatter ansvar for bestyrelsesbetjening samt overordnet IT- og anden administration.

Compass Human Resources Group A/S
.
.: Forretningsanalytiker, Rigspolitiet
Politiets EfterretningstjenesteForretningsanalytiker

Politiets Efterretningstjeneste, Søborg

Til PET søges en agil og nysgerrig forretningsanalytiker, der kan bygge bro mellem forretningens krav og it-udviklingsspecialister. Du får muligheden for at bidrage til en effektiv sikkerheds- og efterretningstjeneste, når du understøtter, at PET’s it-værktøjer er velfungerende og giver de bedste rammer for alle vores medarbejderes arbejde.

Som forretningsanalytiker er du bindeleddet mellem alle dele af PET og udviklingen af solide og effektive it-løsninger, hvor du medvirker til den fortsatte udvikling af PET’s it-platform. Opgaverne er forskelligartede og spænder over alt fra små konfigurations-/udviklingsopgaver til større projekter, der har fokus på it-understøttelse af forretningsprocesser.

Du deltager på både større og mindre projekter omhandlende nyudvikling og tilpasning af eksisterende løsninger.

.
.: IS/IT Solutions Technician, Thales Denmark A/S
Thales Denmark A/SIS/IT Solutions Technician

Thales Denmark A/S, Søborg

Er du stærk til at gennemskue tekniske problemer, og vil du være med til at yde den bedste IT-support til dine kolleger i en global organisation, der blandt andet arbejder med et af de største IT-infrastrukturprojekter i det danske land?

Vi søger en serviceminded og teknisk stærk IT-konsulent til support, drift og projektarbejde. Dine daglige arbejdsopgaver vil spænde vidt og bestå af både support- og driftsopgaver samt projektrelaterede opgaver. Det er vigtigt, at du trives i projektteams – både fysiske og virtuelle – og forstår at arbejde struktureret og indenfor deadlines.

Teamet har det daglige ansvar for alle klient-PC’er og agerer first- og second-line-support for alle brugere. Opgaverne dækker bl.a. onsite-support, fejlfinding, klargøring og installation af PC’ere samt brugeradministration.

.
.: Taktisk IT Asset Manager til Københavns Lufthavne (IT Løsningsarkitekt) (7706), Københavns Lufthavne A/S
Københavns Lufthavne A/STaktisk IT Asset Manager til Københavns Lufthavne (IT Løsningsarkitekt) (7706)

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

- Taktisk ledelse af lufthavnens forretningskritiske IT assets

I Københavns Lufthavne A/S (CPH) oplever vi en stærk vækst, og vi har samtidig en række ambitiøse strategimål, som bl.a. betyder, at vores forretningsområder oplever et stigende behov for avanceret teknologi, der betyder flere nye services og udvikling af de eksisterende systemer.

Vi er i gang med at få fremtidens IT-struktur på plads, og i den forbindelse har vi brug for en taktisk asset manager (IT-løsningsarkitekt, forretningsarkitekt) med bred erfaring indenfor IT og med god forretningsforståelse. Din rolle bliver at sætte retning for eget asset-område og omsætte strategien til bæredygtige løsninger. Du skal være med til at udvikle asset management i IT.

.
.: Akademiker med politisk tæft og stærke formidlingsevner til politiet, Rigspolitiet
RigspolitietAkademiker med politisk tæft og stærke formidlingsevner til politiet

Rigspolitiet, København

Vil du arbejde med strategisk og politisk relevante problemstillinger i en spændende, kompleks og politisk organisation? Vil du være med til at understøtte en effektiv virksomhedsstyring, udarbejde solide beslutningsoplæg og indgå i tværgående projekter? Så er du måske vores nye kollega.

Du bliver en del af Økonomisekretariatet, som er en sektion i Rigspolitiet Koncernøkonomi. Koncernøkonomi varetager den overordnede økonomistyring i politiet, så der sikres den bedst mulige anvendelse af politiets samlede ressourcer, og så den øverste ledelse både centralt i Rigspolitiet og decentralt i politikredsene understøttes bedst muligt i den strategiske beslutnings- og prioriteringsproces.

Du indgår i et mindre team bestående af fire engagerede medarbejdere, som har en stor kontaktflade ud i politiet og på Justitsministeriets område.

.
.: HR Legal Counsel søges til HR Legal & Labour Relations Denmark Group HR, Danske Bank
Danske BankHR Legal Counsel søges til HR Legal & Labour Relations Denmark Group HR

Danske Bank, København

Er du vores nye juridiske rådgiver/advokat med speciale i ansættelses- og arbejdsret ? Brænder du for et arbejde i uhøjtidelige rammer med fokus på juridisk ekspertise omsat til brugbar forretningsmæssig rådgivning?

Du vil spille en vigtig rolle i yderligere at udvikle Danske Banks ambitiøse HR Legal agenda, fra HR Legals kontor på Holmens Kanal i København, i tæt samarbejde med andre forretningsområder i Danske Bank og HR Legal afdelinger i udlandet. Du vil indgå et stærkt, højt specialiseret og uhøjtideligt miljø.

Dine ansvarsområder vil inkludere alle aspekter af ansættelses- og arbejdsret, både lokalt og globalt. At arbejde i en af de førende danske finansielle institutioner medfører dagligt arbejde og fokus på compliance, risk og GDPR udover de klassiske ansættelses- og arbejdsretlige problemstillinger.

.
.: Kreditorbogholder, Peoplematter a/s
Peoplematter a/sKreditorbogholder

Peoplematter a/s søger for Scan Global Logistics i Kastrup

Vi søger for vores kunde Scan Global Logistics A/S en kreditorbogholder der trives med et højt aktivitetsniveau i et uformelt miljø.

Du kender vigtigheden af teamwork og ved, at der ligger stor succes og tilfredsstillelse ved at være backup for hinanden i teamet. Det er i den forbindelse afgørende at din indstilling er den rette. Vi forventer du er forandringsparat og motiveres af aktivt at tage del i afdelingens mangeartede opgaver.

Opgaver:

 • Håndtering af kreditorer fra A-Z – herunder kontering, bogføring af leverandørfakturaer, rykning internt ift. attestation og godkendelse af bilag, betaling af regninger, udligning og endelig bogføring.
 • Afstemning af leverandørkontoudtog – herunder dansk som udenlandsk kontakt.
 • Håndtering af moms.
.
.: Center for byggeri søger en medarbejder med teknisk baggrund inden for brand eller konstruktioner, Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen
Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen
Center for byggeri søger en medarbejder med teknisk baggrund inden for brand eller konstruktioner

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, København

I Center for byggeri søger vi en medarbejder med byggeteknisk baggrund, som har store kompetencer inden for brand- eller konstruktionsområdet, og som har lyst til at hjælpe os med udviklingen og implementeringen af bygningsreglementet og den nye certificeringsordning for dokumentation af tekniske forhold i bygningsreglementet.

Centeret beskæftiger sig med reguleringen af opførelse af byggeri i Danmark, og vores arbejde har derfor stor betydning for en bred kreds af interessenter. Vores regulering skal sikre sundt og sikkert byggeri, og vi skal være garanter for balancerede og fagligt stærke løsninger.

Arbejdet medfører også ansvar for gennemførelse af relevante analyser og udformning af vejledninger, dialog med interessenter, deltagelse i standardiseringsarbejde og løbende teknisk sparring med kollegaerne.

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen
.
.: Supplier Performance Agent, Struers ApS
Struers ApS
Supplier Performance Agent

Struers ApS, Ballerup

We are looking for a Supplier Performance Agent (Tactical Purchaser) to join our Purchasing and Planning team of 10 people. The team is primarily responsible for planning, purchasing, inventory and supplier performance. Purchasing and Planning is part of Global Supply Chain with 30 people in Denmark and Czech Republic.

As Supplier Performance Agent, your primary success criteria will be to facilitate and enable a smooth in-bound supply chain to support the operational performance. A key priority is to secure world-class supplier delivery performance through developing and improving the supplier relationships.

Key tasks include:

 • Handle purchasing and implementation of engineering change orders (ECO)
 • Support operational purchase in solving critical supply cases and ensure such cases are handled fast and professionally with minimal consequences for the customer
 • Maintaining and renewing frame order agreements
Struers ApS
.
.: Ambitious Student Consultant For an Unique opportunity, Danske Bank
Danske BankAmbitious Student Consultant For an Unique opportunity

Danske Bank, Høje Taastrup

Are you motivated to try out and develop your skills in one of the most disrupted industries, for one of the most ambitious Nordic companies? If yes, then read on and see if your profile matches our job description and expectations.

Your primary role is to engage with and assist the team of consultants and analysts in various projects across Danske Bank. These projects will vary based on your particular skill set but you should expected them to be in the areas of:

 • Customer Journeys / Customer Experience
 • End-2-End Process Excellence
 • Change Management and Transformation
.
.: Frisk og lærevillig sælger på fuldtid til Telenor i Lyngby Storcenter, Telenor
TelenorFrisk og lærevillig sælger på fuldtid til Telenor i Lyngby Storcenter

Telenor

I Telenors butikker har vi Danmarks dygtigste medarbejdere. Hver dag møder vi tusindvis af kunder, som vi er med til at give fede oplevelser. Vi lever i en verden, der bliver mere og mere digital. Det er her, du træder ind på scenen. For det er dig, der kan være med til at inspirere vores kunder til at forstå de mange digitale muligheder og produkter vi tilbyder i Telenor.

Som sælger i Telenors butikker får du 3 kerneopgaver:

 • Du skal kunne sælge. Om du har solgt is på havnen eller raketmotorer til NASA, er for os lige meget. Vi skal nok lære dig om vores produkter og et par salgsteknikker, men du skal have lyst til at sælge.
 • Du skal inspirere vores kunder og sikre, at de går fra butikken med en positiv oplevelse ud over det forventelige.
 • Du skal være en super god kollega og sikre, at vi lykkes som et samlet team og skaber top resultater samtidig med at vi har det sjovt.
.
.: Skab din egen fremtid – bliv specialist i content marketing med fokus på løsninger og salg!, European Media Partner Danmark ApS
European Media Partner Danmark ApSSkab din egen fremtid – bliv specialist i content marketing med fokus på løsninger og salg!

European Media Partner Danmark ApS, København

I stillingen som sælgende Campaign Manager, vil du få tildelt et forretningsområde og en branche du senere vil blive ekspert i. Du vil nemlig starte din helt egen kampagne med research i branchen, hvor du går i dybden og undersøger de tendenser der rører sig. Når du forstår de til tider komplekse sammenhænge i den branche du sidder med, er du klar til den sjove del: At skabe værdi for relevante kunder, og finansiere dit projekt!

Du får 100 % ejerskab over din udgivelse, har kontakt til journalister og redaktion - og vigtigst, de kunder og virksomheder der kan komme ud med deres budskab gennem din cross media-kanal.

Dine kunder er eksperter og det er derfor altafgørende at man har styr på sine ting, overholder sine deadlines, tør være nysgerrig og kan analysere sig frem til kundens behov.

.
.: Engageret receptionist og regnskabsassistent til en stilling med masser af variation, Furesø Vandforsyning a.m.b.a.
Furesø Vandforsyning a.m.b.a.Engageret receptionist og regnskabsassistent til en stilling med masser af variation

Furesø Vandforsyning a.m.b.a., Farum

Vi søger til snarlig tiltrædelse en alsidig, åben og initiativrig receptionist/regnskabsassistent, som, med reference til selskabets vandforsyningschef, varetager den daglige kontakt med forbrugerne. Her i Vandforsyningen får du 11 kolleger, og du vil blive en del af et ambitiøst kontorteam på 4 personer.

Som receptionist har du ansvaret for

 • Telefonpasning om formiddagen
 • Pasning af virksomhedens fælles-mail
 • Koordinering af fælleskommunikation til virksomhedens kunder

Vi kan tilbyde allround job, hvor du får mulighed for at præge virksomhedens fortsatte udvikling. Vi tilbyder desuden en god fast løn efter kompetencer og anciennitet samt pension og sygeforsikring.

.
.: Senior Leadership Development Manager, Unique Human Capital
Unique Human CapitalSenior Leadership Development Manager

Unique Human Capital recruiting on behalf of Ascendis Pharma i Hellerup

A unique opportunity to drive the leadership agenda in a fast-growing biotech company

The role of the Senior Leadership Development Manager is new in Ascendis Pharma. As such, you will have the possibility of shaping the role as well as influencing how Ascendis achieves its objectives. It is very important and on senior management’s agenda that leadership is further developed as a driver for growing and developing people with the purpose of maintaining the high ambitions and performance of the company. Your challenge will be to make a direct impact on this agenda – both conceptually and practically.

Your main responsibilities are:

 • Help build a culture where Ascendis Pharma’s leadership principles are integrated in every corner of Ascendis Pharma’s activities
 • Develop targeted and impactful programs that inspire and develop people in Ascendis Pharma
.OM SIDEN | © Copyright 2019 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |