GRATIS
.: Sommer Musik
.: Netradio
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet

              


.: Jobindex - Ledige job i Storkøbenhavn eller Nordsjælland
Danmarks største jobmarked.
.: CFO Services is looking for graduates to join our team in Copenhagen, Deloitte
DeloitteCFO Services is looking for graduates to join our team in Copenhagen

Deloitte, Copenhagen

Do you have the potential to be the best, and are you passionate about finance? Then you should become part of our graduate programme and start your career as one of our new graduate consultants.

We work within all fields of the CFO area and engage with clients to operate, optimise and transform the finance function. We have national and international clients across different industries and of different sizes. Our impact and client satisfaction require different measures and cooperation on each project and assignment, but the foundation will usually be the same: our real passion for the CFO area.

We have an issue-based approach and apply our core finance and consulting skills to tailor our solutions to the client, and we work alongside the client’s organisation to build tangible improvements and results.

.
.: Skolen ved Søerne søger klasselærer til 3. årgang, Frederiksberg Kommune
Frederiksberg KommuneSkolen ved Søerne søger klasselærer til 3. årgang

Frederiksberg Kommune

Vi søger en lærer til fastansættelse med stilling på 3. årgang i fagene dansk samt øvrige indskolings- og mellemtrinsfag – som f.eks. billedkunst, historie, kristendom og idræt.

Skolen har en lang tradition for at arbejde med fællesskaber. I indskolingen er forældre organiseret i trivselsgrupper, og der arbejdes meget med klassens fællesskab ud fra en inkluderende praksis og ud fra forståelsen af, at ’børn gør det godt, hvis de kan’. Vi vægter morgensang højt og har mange fælles aktiviteter, blandt andet en årlig forårsfestival og en årlig fælles projektuge, hvor skolen omdannes til en by. Vi har netop indviet vores nye skolegård, og arbejder i øjeblikket med udvikling af en pausekultur.

.
.: .NET Software Engineer with architect ambitions for the Future Financing corporate start-up, Group IT, Danske Bank
Danske Bank.NET Software Engineer with architect ambitions for the Future Financing corporate start-up, Group IT

Danske Bank, Copenhagen

Do you want to join Danske Bank on our journey to disrupt financing processes?

We are committed to be at the forefront of digital development in our pursuit to create the bank of the future. To do this we need bright minds and highly motivated individuals with pioneer spirit and a courage to challenge the way we do things.

You will become part of the IT team in Future Financing, where your role will be to design the architecture required for high performance, reliability and scalability. You will form a team with our Technical Architects, together taking technical responsibility for our current as well as future solutions and architecture.

.
.: Engageret og faglig stærk pædagog, Frederiksberg Kommune
Frederiksberg KommuneEngageret og faglig stærk pædagog

Frederiksberg Kommune

Børneambassaden har brug for en ildsjæl, der skal være med til at skabe nærvær, omsorg, tid og plads til både leg og læring. Sammen med gode kollegaer vil du arbejde målrettet på at skabe de bedste læringsmiljøer for børn.

Børneambassadens pædagogiske fokus i børnehaven er derfor at understøtte børnenes udvikling ved at sætte ord på deres følelser, handlinger og intentioner. Derudover guider vi børnene i deres leg ved at være nærværende og deltagende, hvor der er behov for det.

En af dine spidskompetencer skal derfor være at kunne udvise empati og forståelse for barnets perspektiv, samt at kunne følge barnets initiativer – verbalt og nonverbalt.

.
.: Finansbachelor (praktik), Gjensidige Forsikring
Gjensidige Forsikring
Finansbachelor (praktik)

Gjensidige Forsikring, København

Brænder du for den finansielle sektor, og vil du fordybe dig yderligere i forsikringsbranchen? Er du en ildsjæl med lysten, viljen og ikke mindst evnerne til at skabe unikke kundeoplevelser, så har du nu chancen for at have dit praktikophold i 5. semester i Gjensidige Forsikring – Danmarks 5. største forsikringsselskab og et af Nordens allerstørste.

Vi kan tilbyde dig at lære om skadebehandling og kundebetjening på vores helt egen måde – også kaldet Gjensidigeoplevelsen. Dertil kommer, at du får inspiration til dit bachelorprojekt, alt imens du lærer en masse kolleger at kende, har det sjovt hver dag, og eventuelt kan fortsætte i et studenterjob hos os.

Du kommer til at indgå i én af vores skadeafdelinger med dygtige og entusiastiske skadebehandlere i alle aldre, som alle vil tage godt imod dig. Vi løfter i flok i vores travle hverdag, og du bliver klogere på, hvordan en stor forsikringskoncern arbejder.

Gjensidige Forsikring
.
.: Et vellønnet, meningsfyldt og fleksibelt ekstra job, European Sperm Bank ApS
European Sperm Bank
Et vellønnet, meningsfyldt og fleksibelt ekstra job

European Sperm Bank, Aarhus, Lyngby og København N

Tjen op til 4.200 kr. om måneden plus bonus

Du bliver en af hverdagens helte, der giver den ultimative gave til andre – muligheden for at få et ønskebarn. Du tjener 300 kr. per godkendt donation. I alt bliver det op til 4.200 kr. om måneden plus muligheden for en bonus.

Hvad får man ud af at være sæddonor i European Sperm Bank?

 • Et fleksibelt job. Du bestemmer selv, hvor og hvornår du vil donere, og du behøver ikke at booke tid.
 • Et gratis sundhedstjek inkl. en genetisk profil, test for bakteriologiske og virologiske sygdomme samt en sædanalyse.
 • Et gratis sæddepot til din egen sæd. Så er du sikret, hvis du i fremtiden skulle blive syg.

Hvem er du?
Du er en rask mand mellem 18 og 45 år. Din uddannelse, dit udseende, din etnicitet og din religion har ingen betydning for os.

Ansøg nu på blivsæddonor.dk.

European Sperm Bank
.
.: Ambitiøs og engageret pædagog til Klub Inn, Høje-Taastrup Kommune
Høje-Taastrup KommuneAmbitiøs og engageret pædagog til Klub Inn

Høje-Taastrup Kommune, Hedehusene

Klub Inn er en stor velfungerende fritids-, junior - og ungdomsklub med 210 børn og unge, som har forskellige ressourcer og forskellige behov.

I vores klub lægger vi især vægt på hjemlige dyder som tryghed, nærvær og fælleskab, men også på en kultur, hvor børn og unge inddrages, udvikler sig og gror.

Som pædagog vil du få opgaver i forhold til alle klubbens børn og unge:

 • Men du vil i første omgang blive tilknyttet Team FK (Fritidsklubben) som har et særligt fokus på vores medlemmer fra 4.-5. kl. og være med til at skabe trivsel og udvikling for dem.
 • Du har øje for at gribe børn og unges ideer og måske kunne anvende feks. idræt, leg, udeliv, dans, film, teater eller musik, som er nogle af de områder hvor vi godt vil stå stærkere.
 • Være interesseret i at inddrage børn i beslutningsprocesser.
.
.: Visuel historiefortæller der vil ændre verden, Oxfam IBIS
Oxfam IBIS
Visuel historiefortæller der vil ændre verden

Oxfam IBIS, København

Oxfam IBIS søger en historiefortæller, som har idekraft, talent og kompetence til selv at producere Danmarks bedst engagerende videoer til sociale medier.

Oxfam IBIS er en udviklingsorganisation, som bekæmper ulighed i verden, arbejder for kvalitetsuddannelse til alle og bekæmper skattely. Den indsats skal vi have endnu flere danskere engageret i. Derfor har vi brug for dig.

Vi forestiller os, at du er uddannet i video eller motion graphics, men du kan også have en helt anden baggrund. Det er vigtigt, at du både er idemenneske og selv kan få et produkt ud på kort tid ved både at filme eminent og klippe sublimt. Og du skal kunne dokumentere din kunnen og fremvise målbare brugerresultater af det, du har lavet.

Oxfam IBIS
.
.: Social- og sundhedsassistent med udekørende funktion søges til Bo- og aktivitetscenter i Egedal Kommune, EKBA., Egedal Kommune
Egedal Kommune
Social- og sundhedsassistent med udekørende funktion søges til Bo- og aktivitetscenter i Egedal Kommune, EKBA.

Egedal Kommune

Er du social- og sundhedsassistent og på udkig efter en fleksibel deltidsstilling i udekørende funktion.

I Team Sundhed søger vi snarest muligt, en dygtig og engageret kollega i en udekørende funktion. Den primære arbejdsopgave, vil være at dispensere medicin hos beboere på EKBAs 2 store adresser på Søvænget, Skelhøj samt satellitter. Derudover er der mulighed for at indgå i løsningen af øvrige sundhedsfaglige initiativer samt understøtte det tværfaglige samarbejde mellem sundhed og pædagogisk praksis.

EKBA er et pædagogisk botilbud bestående af 8 enheder med i alt 77 beboere, alle med komplekse fysiske og/eller psykiske funktionsnedsættelser. Beboerne har behov for såvel en pædagogisk som en sundhedsfaglig indsats, i form af støtte til kommunikation og samspil, samt omsorg og pleje.

Egedal Kommune
.
.: Servicetekniker til eftersyn af kraner og løfteudstyr søges:, Jydsk Løfte- og Maskinteknik ApS
Jydsk Løfte- og Maskinteknik ApSServicetekniker til eftersyn af kraner og løfteudstyr søges:

Jydsk Løfte- og Maskinteknik ApS

Har du lyst til at blive en del af JLM teknik på Sjælland? Så har du chancen for at få et job, i en meget veletableret virksomhed, hvor god service og kvalitetsprodukter er hverdag. Vi søger endnu en servicetekniker – Kraner og løfteudstyr – med bopæl max. 50 km fra København.

Arbejdsopgaver:

 • Udførelse af lovpligtigt eftersyn på kraner og løfteudstyr.
 • Service og vedligehold af kraner og løfteudstyr.
 • Deltagelse i montager af aluminiumskraner i dit område.
.
.: Pædagoger til Børnehuset Bispevangen, Ballerup Kommune
Ballerup Kommune
Pædagoger til Børnehuset Bispevangen

Ballerup Kommune

Stillingerne er på 37 timer – en i vuggestuen og en i børnehaven (de yngste børnehavebørn) ønskes besat pr. 1. februar 2020. Brænder du for at arbejde med børn i alderen 0-6 år? Og har du lyst til at sætte præg på processer?

Du vil som ansat i Bispevangen være tilknyttet en bestemt børnegruppe, men skal være klar til at tage en tørn i en vilkårlig børnegruppe, når behov opstår.

Bispevangens nøgleord som vi lige nu har fokus på er nærvær, omsorg og rummelighed. Vi tager afsæt i Tryghedscirklen – Se barnet indefra.

Ballerup Kommune
.
.: Pædagogisk leder med ambitioner og nærvær til daginstitution Lyngen, Høje-Taastrup Kommune
Høje-Taastrup KommunePædagogisk leder med ambitioner og nærvær til daginstitution Lyngen

Høje-Taastrup Kommune, Hedehusene

Som pædagogisk leder motiveres du af at skabe resultater sammen med dit personale og brænder for at skabe det bedste dagtilbud, hvor både børn og voksne trives og udvikler sig. Du har stærke relationelle kompetencer og et naturligt beslutningstalent.

Vi har brug for dig, der kan lede og understøtte pædagogiske processer til gavn for kerneopgaven. Du har en høj pædagogisk faglighed og solid viden om og erfaring med dagtilbudsområdet. Vi ser gerne, at du har ledelseserfaring.

Du skal kunne arbejde målrettet med at sætte alle medarbejdernes kompetencer i spil og lede gennem dialog, involvering og medbestemmelse. Du er tydelig i din ledelse og kan tage styring og sætte retning – og så kan du agere fyrtårn i en til tider hektisk hverdag.

.
.: Medarbejder, MSCi ApS
MSCi ApSMedarbejder

MSCi ApS, Skovlunde

Vi søger en person til en stilling i krydsfeltet mellem analytiske applikationsopgaver og opgaver med installation, service og vedligehold af analytisk kemisk udstyr (servicetekniker). Der er primært tale om GCMS- og GC-udstyr, men også HPLC og LCMS.

Samlet er det vigtigt for os, at vores kommende medarbejder har lyst til og evner at give vore kunder en samlet support, dvs. undervisning, applikationstræning, installation samt i øvrigt anden relevant rådgivning i forbindelse med vore instrumenter.

MSCi rådgiver, sælger, installerer, supporter og underviser samt tilbyder applikationssupport på det analyseudstyr vi repræsenterer. Meget af udstyret er high-end, og der forventes derfor en professionel tilgang til arbejdet. Vi lægger vægt på at kunne levere ”hele pakken”: udover installation og instrumentoplæring kan dette fx være arbejde med indkøring af kundens specifikke analysemetoder eller levering af tilpassede undervisningsforløb.

.
.: Erfaren leder til Børnehuset Hindbærvangen i Område Smørum, Egedal Kommune
Egedal Kommune
Erfaren leder til Børnehuset Hindbærvangen i Område Smørum

Egedal Kommune

Har du høje ambitioner for børns trivsel, udvikling, læring og dannelse, og brænder du for at lede arbejdet med udvikling af pædagogiske læringsmiljøer i dagtilbud? Område Smørum søger en kompetent daglig leder med pædagogfaglig baggrund og stor ledelseserfaring til Børnehuset Hindbærvangen.

Den daglige leders opgaver omfatter blandt andet:

 • det fortsatte arbejde med realiseringen af den styrkede pædagogiske læreplan i Hindbærvangen, herunder udvikling af pædagogiske læringsmiljøer og samarbejdet med Hindbærvangens faglige fyrtårne
 • understøttelse af den relations- og ressourceorienterede pædagogik blandt personalet og arbejdet med ICDP
 • planlægning og afholdelse af personalemøder og pædagogiske dage
Egedal Kommune
.
.: Brænder du for at arbejde med børn?, Egedal Kommune
Egedal Kommune
Brænder du for at arbejde med børn?

Egedal Kommune, Ølstykke

Grundet øget tilgang af børn søger Børnehuset Paletten pædagoger 30-37 timer ugentligt snarest eller pr. 1. marts 2020.

Børnehuset Paletten er et integreret dagtilbud for ca. 110 børn i alderen 0-6 år beliggende i Ølstykke. Egedal Kommune har områdeledelse og Paletten er en del af område Ølstykke, som består af 7 institutioner samt dagpleje.

Vi søger pædagoger med tilknytning p.t. til henholdsvis yngste og ældste afdelinger. Dog ansættes du i huset, og skal derfor være parat til, at arbejde med alle børn i aldersgruppen 0-6 år.

Vi arbejder ud fra overordnede indsatsområder for et sammenhængende og udviklende børneliv. Ud fra en didaktisk tilgang skaber vi rammer for børns trivsel, læring, udvikling og dannelse med henblik på, at børn udvikler livsduelighed.

Egedal Kommune
.
.: Social- og sundhedsassistenter til både aftenvagter samt blandede vagter, Ballerup Kommune
Ballerup Kommune
Social- og sundhedsassistenter til både aftenvagter samt blandede vagter

Ballerup Kommune

En af vores faste aftenvagter har valgt nye udfordringer, og vi søger derfor nu en ny aftenvagtskollega på 30 timer i 5-2-ordning.

Er du erfaren og dynamisk og motiveres af selvstændighed og indflydelse samtidig med, at du er en aktiv holdspiller, så er Ballerup Hjemmepleje stedet for dig.

HVAD KAN VI TILBYDE DIG

 • Opgaverne er alsidige og giver mulighed for at alle dine kompetencer kan komme i spil
 • Vagterne er meget forskellige og kan forekomme i et højt tempo med akutte opgaver
 • Weekendvagt hver tredje weekend i blandede vagter, hver anden weekend som aftenvagt
Ballerup Kommune
.
.: Tilkaldevikarer til dagtilbud i Ølstykke, Egedal Kommune
Egedal Kommune
Tilkaldevikarer til dagtilbud i Ølstykke

Egedal Kommune

Er du glad for at arbejde med børn? Er du fleksibel og kan møde ind med kort varsel?

Mangler du evt. et studenterjob, er du også velkommen til at søge.

Område Ølstykke søger tilkaldevikarer til at arbejde i områdets børnehuse ved sygdom og ferie. Du skal være god til at omstille dig og kunne arbejde efter det faste personales anvisninger.

Vi søger til alle 7 huse i området og forventer, at du kan være tilgængelig indenfor vores åbningstid kl. 6.30-17.

Egedal Kommune
.
.: Social- og sundhedsassistent, Ballerup Kommune
Ballerup Kommune
Social- og sundhedsassistent

Ballerup Kommune

Ungdomsuddannelsescenter Maglemosen søger en social- og sundhedsassistent på 34-37 timer i ASK-søjlen med start 1. februar 2020 eller snarest derefter.

UUC Maglemosens STU, ASK-søjlen, er et integreret uddannelsestilbud for unge mennesker med generelle indlæringsvanskeligheder, bevægelseshandicap og/eller kommunikationsvanskeligheder i alderen 17 til 25 år.

UUC Maglemosen har p.t. ca. 70 elever, som er fordelt på 10 grupper. Dine arbejdsopgaver er, at løse de udfordringer der er i relation til den enkelte elev og støtte og motivere eleverne i undervisningen. Være medansvarlig for gennemførelsen af de pædagogiske aktiviteter og indgå i den daglige fysiske træning med eleverne.

Ballerup Kommune
.
.: Salgskonsulenter til start-up i København, FASTSPEED ApS
FASTSPEEDSalgskonsulenter til start-up i København

FASTSPEED

Vil du være med til at revolutionere bredbåndsmarkedet med et stærkt produkt og fantastiske kundeoplevelser?

Vi søger salgskonsulenter til vores salgsafdeling, der arbejder med indgående og udgående salg. Det er en etableret afdeling bestående af de bedste salgskonsulenter i branchen. Du skal sammen med dine kolleger løfte salget og være med til at sikre den fortsatte vækst i virksomheden.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig garantiløn samt provision. Vi sørger for, at du får en grundig oplæring og at du kommer i et internt uddannelsesprogram, så dine kompetencer styrkes og udvikles.

.
.: Pædagogisk leder til udskolingen på Baltorpskolen, Ballerup Kommune
Ballerup Kommune
Pædagogisk leder til udskolingen på Baltorpskolen

Ballerup Kommune

Vi søger en ny leder og kollega til vores udskoling på afdelingen Grantoften og kan byde dig velkommen i en levende og mangfoldig organisation, med engagement og positiv energi, hvor dialogen og relationen er nøgleord i en tid med mange forandringer.

Som pædagogisk leder er du tæt på medarbejdere, elever og forældre og skal sikre og udvikle et godt arbejds- og læringsmiljø.

Som pædagogisk leder skal du lede dine medarbejdere, så skolens mål og forventninger bliver til praksis ude i den enkelte klasse, sikre kvaliteten i undervisningen samt et godt og trygt undervisningsmiljø.

Du er den daglige leder i forhold til medarbejdernes trivsel og kompetenceudvikling, og har således også personaleansvaret for dem.

Ballerup Kommune
.OM SIDEN | © Copyright 2019 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |