GRATIS
.: Sommer Musik
.: Netradio
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet

              


.: Jobindex - Ledige job i Storkøbenhavn eller Nordsjælland
Danmarks største jobmarked.
.: Social- og sundhedshjælperelever, Ballerup Kommune
Ballerup KommuneSocial- og sundhedshjælperelever

Ballerup Kommune

Ballerup Kommune søger elever til social- og sundhedshjælperuddannelsen med opstart i august 2020.

Kan du lide at gøre en forskel og trives du blandt ældre mennesker, så er social- og sundhedshjælperuddannelsen måske noget for dig!

Som social- og sundhedshjælperelev kommer du til at løse borgernære opgaver inden for omsorg, pleje og praktisk hjælp inden for et rehabiliterende perspektiv. Du har lyst til at samarbejde og er god til det, da borgere, pårørende og andre fagpersoner er vigtige personer i dit arbejde.

Uddannelsen som social- og sundhedshjælper er en erhvervsuddannelse, der veksler mellem skole og praktik. Uddannelsen varer 1 år, 2 måneder og 3 uger. Har du tidligere erfaring som ufaglært, skal du indsende dokumentation og derefter vil SOSU-H se om du kan få godskrivning for dele af uddannelsen.

.
.: Praktikanter til efterårssemestret 2020, UNICEF Danmark
UNICEF Danmark
Praktikanter til efterårssemestret 2020

UNICEF Danmark, København

Brænder du for at arbejde for udsatte børn og børns rettigheder? Har du lyst til at arbejde med internationale humanitære forhold, udviklingsprogrammer, fortalerarbejde og fundraising? Har du mod på at indgå i verdens største børneorganisation?

Så kan du nu søge en af UNICEFs spændende praktikantstillinger, hvor du vil indgå i en af vores afdelinger og være med til at løfte forskellige typer af opgaver. Opgaverne vil variere og kan være virkeliggørelse af nye initiativer til udførelse af allerede planlagte indsatser.

Som praktikant i UNICEF skal du gerne være interesseret i humanitære og udviklingspolitiske forhold og programmer samt børns rettigheder. Du læser og forstår rapporter på engelsk, og du er dygtig til at formulere dig på både dansk og engelsk. Derudover er du grundig og omhyggelig i dit arbejde.

.
.: Social- og sundhedsassistentelever, Ballerup Kommune
Ballerup KommuneSocial- og sundhedsassistentelever

Ballerup Kommune

Ballerup Kommune søger social- og sundhedsassistentelever til opstart i juli 2020.

Har du lyst og mod til at pleje og yde omsorg for andre mennesker? Er du nysgerrig, engageret og reflekterende? Så er du måske en af de elever vi søger.

Som social- og sundhedsassistentelev kommer du til at arbejde med omsorgs-, sygeplejefaglige- og rehabiliterende opgaver hos den enkelte borger, som skal have støtte i dagligdagen. Du får en god alsidig uddannelse, hvor der er mulighed for både personlig og faglig udvikling.

BALLERUP KOMMUNE TILBYDER:

 • Strukturerede uddannelsesforløb med uddannede praktikvejledere
 • Organiseret tid til fordybelse og refleksion
 • Fællesundervisning med refleksion
.
.: Pædagoger med ambitioner for børns trivsel, læring og udvikling til Børnehuset Solsikken - Genopslag, Høje-Taastrup Kommune
Høje-Taastrup KommunePædagoger med ambitioner for børns trivsel, læring og udvikling til Børnehuset Solsikken - Genopslag

Høje-Taastrup Kommune

Du bliver en del af et børnehus, hvor vi har et godt samarbejde mellem vores 3 børnehavegrupper og 3 vuggestuegrupper. Du bliver ansat i et af de 3 veletablerede stueteams i børnehaven. I hvert team er der, udover dig, en pædagog og en pædagogmedhjælper.

Vi arbejder bl.a. med metoden ”Børnestyret leg”, hvor afsættet for vores pædagogiske arbejde er børnenes initiativer og coaching. Derudover har vi fokus på at understøtte børnene i at være kritisk tænkende, have gode kommunikative strategier, være nyskabende og samarbejdsparate.

De opgaver du skal være med til at løse spænder vidt, og du vil bl.a. skulle arbejde med:

 • Pædagogiske læringsmiljøer i praksis
 • Udsatte børn med ønsket om at bryde den sociale arv
 • Inklusion
.
.: Senior Accountant, A.P. Møller Holding A/S
A.P. Møller Holding A/S
Senior Accountant

A.P. Møller Holding A/S, Copenhagen

Are you an auditor considering making the move to an inhouse role? Are you motivated by being deeply involved “end to end” rather that delivering “a corner” across multiply customers? Do you want to develop and build new areas of expertise, while remaining hands-on with daily accounting tasks? Do you want to be challenged on accounting issues and contribute to solving them? Then A.P. Moller Holding has the perfect role for you.

You will be joining a small team of highly competent and energised colleagues based at our newly renovated office in the heart of Copenhagen. Our experience comes from working in some of the world’s largest professional services companies such as PwC, Deloitte and EY coupled with experience from some of Denmark’s largest corporations such as A.P. Moller - Maersk and Danske Bank.

.
.: Pædagogisk assistentelever (PAU) søges, Egedal Kommune
Egedal Kommune
Pædagogisk assistentelever (PAU) søges

Egedal Kommune

6 PAU-elever søges til 10.08.2020

Som PAU-elev i Egedal Kommune skal du have et stort ønske og have interesse for at arbejde med børn og unge. Du skal være engageret, mødestabil og aktiv i den praksis du møder i arbejdet.

Som elev i Egedal Kommune få du en spændende elevtid, som veksler mellem skole og praktiksteder i kommunen. Du stifter i løbet af uddannelsesforløbet kendskab med børn i dagtilbud 0-6 år og med fritidstilbud SFO eller klub. Du får en grundlæggende viden om børns behov, trivsel og læring. De enkelte praktiksteder sørger for en kvalificeret praktikvejleder, som i det daglige guider og hjælper dig igennem uddannelsen.

Egedal Kommune
.
.: Ganløse Skole søger to barselsvikariater i dansk og matematik, Egedal Kommune
Egedal Kommune
Ganløse Skole søger to barselsvikariater i dansk og matematik

Egedal Kommune, Stenløse

Da to af vores kolleger skal på barsel i foråret søger vi hermed barselsvikarer til deres stillinger.

Ganløse er en smuk landsby der ligger i naturskønne omgivelser. Skolen er to-sporet fra 0.-6. klasse og tre-sporet i udskoling. Der er ca. 600 dejlige elever på skolen, samt Egedal Kommunes ADHD-afdeling på ca. 40 elever. Klassekvotienten er i gennemsnit 23 elever.

Lidt om stillingerne

 • Du er indskolingslærer og kan undervise i fagene matematik, idræt og musik samt kontaktlærer. I kommende skoleår kan du muligvis rykke op på mellemtrinnet. Stillingen er en 80 % stilling. Opstart: Snarest
 • Du er udskolingslærer i dansk og tysk samt kontaktlærer. Musik og drama kan evt. også indgå i stillingen. Stillingen er på fuld tid. Opstart: d.15.05.20
Egedal Kommune
.
.: Piccolo/piccoline, Udviklingsselskabet By & Havn I/S
Udviklingsselskabet By & Havn I/SPiccolo/piccoline

Udviklingsselskabet By & Havn I/S, København

Kan du lappe en cykel, benytte en boremaskine, hejse et flag og tage imod By & Havns gæster med et smil? Holder du et sabbatår eller en pause fra dine studier? Hvis ja, så har By & Havn muligvis jobbet til dig.

Variationen i opgaverne er stor og kan bl.a. bestå af:

 • Lettere viceværtopgaver, hvilket kan indebære fysiske opgaver, bl.a. udskiftning af pærer, rengøring og vedligeholdelse af biler/cykler, mindre ophængningsopgaver, opsætning af flag, håndtering af papir/papaffald og makuleringsspande, udskiftning af håndklæder, opfyld af kopipapir, bestilling af kildevand, flytning af møbler samt bestilling af mindre møbler og håndværkere osv.
 • Håndtering af faktura og kontering.
 • Bud og postkørsel.
.
.: Erfaren trafikplanlægger samt en anlægsingeniør, Ballerup Kommune
Ballerup KommuneErfaren trafikplanlægger samt en anlægsingeniør

Ballerup Kommune

Mobilitets- og Anlægsteamet i Center for By, Erhverv og Miljø søger to nye kollegaer, som skal varetage opgaver inden for trafik- og mobilitetsplanlægning, trafiksikkerhed, signalanlæg, anlægsprojekter, myndighedsbehandling samt daglig drift. Mobilitets- og Anlægsteamet bistår endvidere ved udarbejdelsen af lokalplaner, byplanprojekter samt matrikulære berigtigelser.

Opgaverne, der fordeles mellem de to stillingsopslag består primært af:

 • Trafik- og mobilitetsplanlægning i forhold til lokalplaner samt nye og eksisterende anlæg
 • Udvikling og implementering af Trafiksikkerhedsplan og trafiksikkerhedsarbejde generelt
 • Drift og vedligeholdelse af signalanlæg, skiltning og andet vejudstyr
.
.: Tømrermester, Bang Nielsen A/S
Jobindex A/S
Tømrermester

Jobindex A/S søger for Bang Nielsen A/S i Jægerspris

Har du erfaring med entrepriser og nybyggeri? Har du en baggrund som tømrer og/eller bygningskonstruktør, og vil du gerne være med til at udvikle spændende projekter hos Bang Nielsen?

Bang Nielsen A/S søger en tømrermester, som bliver en del af et stærkt og kompetent team. Du vil arbejde med alt fra projektering til aflevering af byggesager. Du får ansvaret for ca. 20 medarbejdere i tømrerafdelingen og den daglige drift samt personalehåndtering.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver være:

 • Daglig ledelse af medarbejdere
 • Tilbudsregning og sagsstyring
 • Materialebestilling og tilsyn på byggepladser
 • Projektøkonomi og efterkalkulation
Jobindex A/S
.
.: C++ udviklere, Vital Images A/S
Jobindex A/S
C++ udviklere

Jobindex A/S søger for Vital Images i Valby

Vil du være med til at skabe software til radiologer og speciallæger, der forbedrer livskvaliteten for patienter verden over?

Vital Images søger 3 dygtige og drevne softwareudviklere til at udvide vores hold i Valby. Vi er på udkig efter både senior- og juniorprofiler.

Du kommer til at arbejde med EasyViz, vores cross-platform diagnostiske billedviewer, som kører på dedikerede Linux-clustre med zero-footprint webklienter og lokale multimonitor Windows-maskiner på hospitaler verden over.

Sammen med resten af holdet vil du kontinuerligt arbejde på at forbedre EasyViz, og du bidrager i alle aspekter af produktudviklingens livscyklus. Dette inkluderer, at du:

 • arbejder sammen med Product Management for at udspecificere krav
 • forbedrer eksisterende features
 • designer og implementerer nye features
Jobindex A/S
.
.: Digital ASIC and Embedded Systems R&D Engineer, UNEEG medical A/S
UNEEG medical A/S
Digital ASIC and Embedded Systems R&D Engineer

UNEEG medical A/S, Lynge

Would you like to join a company bringing innovative brainwave monitoring products to the market? Do you want to develop ASICs for UNEEG medical’s products; products that can help improve the quality of life for people suffering from diabetes or epilepsy? And do you want to develop and influence the development of our ASICs?

Your responsibilities in collaboration with colleagues

 • Development of the digital subsystem in mixed-signal ASICs
 • Preparation of the digital subsystem for ASIC tape-out, including digital synthesis and scan-chain insertion
 • Application of new ASICs in prototype setups, often using PC (over USB) or Arduino
UNEEG medical A/S
.
.: Teknisk salgssupporter til tyndpladeindustrien, JB Metalindustri
JB MetalindustriTeknisk salgssupporter til tyndpladeindustrien

JB Metalindustri, Ølstykke

Du skal som supporter for vores salgsteam være behjælpelig med bl.a.:

 • Oprettelse af styklister i Navision
 • Indhentning af tilbud fra underleverandører
 • Opfølgning på igangværende ordrer
 • Reklamationshåndtering
 • Være ”tovholder” på specifikke sager

Du har måske baggrund som maskintekniker, teknisk assistent eller teknisk tegner. Det er en forudsætning for jobbet, at du kan læse og forstå tekniske produktionstegninger i både 2D og 3D.

Du får ordnede forhold, løn efter kvalifikationer (aftales individuelt) og pension med sundhedsforsikring. Vi tilbyder endvidere en moderne arbejdsplads med en god og fri omgangstone, den allernyeste maskinteknologi og frihed under ansvar.

.
.: Erfaren regnskabskonsulent, Hall Hviid & Partners IVS
Hall Hviid & Partners IVSErfaren regnskabskonsulent

Hall Hviid & Partners IVS, Allerød eller København

Lige nu søger vi en erfaren og stærk regnskabskonsulent til vores afdeling i Allerød eller København. Hos os får du en spændende hverdag i et professionelt miljø.

Hos Hall Hviid & Partners hjælper vi virksomheder med alle opgaver i økonomifunktionen. Vi varetager den løbende bogføring, udarbejder årsrapporter og yder løbende rådgivning og rapportering til danske virksomheder i SMV-segmentet.

Vi tilbyder dig et job i en dynamisk virksomhed, hvor du får ansvar for en kundeportefølje med forskellige opgaver, der spænder fra løbende bogføring, moms, udarbejdelse af afstemninger ved måneds- og årsafslutning, samt rapportering og evt. sparring med virksomhedens ledelse.

.
.: It-specialister til rollen som systemejer på applikationsudvikling, vedligehold og drift af outsourcede it-systemer, Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenIt-specialister til rollen som systemejer på applikationsudvikling, vedligehold og drift af outsourcede it-systemer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Som systemejer er du det proaktive omdrejningspunkt for koordinering af applikationsudvikling, vedligeholdelse og drift af vores erhvervsvendte it-systemer. Du er således med til at udvikle et af skatteforvaltningens centrale områder, som har stor samfundsmæssig betydning.

I rollen som systemejer har du fokus på et godt samarbejde med de systemrelaterede forretningsområder. Du får desuden et tæt samarbejde med en række eksterne samarbejdspartnere, da størstedelen af vores it-systemer er outsourcede. Du arbejder derfor på at opnå et fortsat godt leverandørsamarbejde og sikrer kontraktoverholdelsen fra start til slut. Det er dig, der sikrer, at leverandørerne implementerer de forretningsmæssige behov korrekt i systemerne med omtanke for funktionalitet, teknik og økonomi.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
.
.: Slagtermester, SuperBrugsen, Ølsted, SuperBrugsen
SuperBrugsenSlagtermester, SuperBrugsen, Ølsted

SuperBrugsen

SuperBrugsen Ølsted søger en kompetent slagtermester eller leder af slagter- og delikatesseafdelingen, der får ansvar for, at kunderne får en god og inspirerende oplevelse.

Som slagtermester/leder er din opgave hver dag at sikre en salgsklar og indbydende slagter- og delikatesseafdeling, der lever op til vores slagterkoncept; SB Slagteren - og give kunderne den ekstra service, der overgår deres forventninger. Det indebærer, at du:

 • tilbyder kunderne gode og lækre varer i salgsklare bokse, der afspejler kundens behov både først og sidst på ugen
 • rådgiver, betjener og inspirerer kunderne til retter og serveringsforslag - gerne med vin, der passer til
 • har fokus på hele måltidsløsninger og frokostretter
.
.: Chefkonsulent til formandsbetjening/rådgivning med ansvar for public affairs, Socialpædagogernes Landsforbund
Socialpædagogernes LandsforbundChefkonsulent til formandsbetjening/rådgivning med ansvar for public affairs

Socialpædagogernes Landsforbund, København

Socialpædagogerne søger en chefkonsulent til betjening/rådgivning af formanden og med det daglige ansvar for public affairs. Vil du helt ind i maskinrummet hos Socialpædagogerne som rådgiver for formanden for 39.000 socialpædagoger?

Vi tilbyder et job, hvor du får en alsidig arbejdsdag med stort ansvar og højt tempo. Du er en af formandens nærmeste rådgivere og skal understøtte hans arbejde administrativt. Du får ansvaret for at koordinere vores public affairs-indsatser i forhold til aktuelle dagsordener, og du skal sikre eksekveringen af vores strategiske indsatsområder.

I hverdagen har du et tæt samarbejde med kollegaerne i hele huset. Det er derfor vigtigt, at du evner at sætte retning og prioritere fra dag til dag. Du har en tæt dialog med vicesekretariatschefen, den politiske ledelse (forretningsudvalget), pressechefen og enhedslederen for kommunikation.

.
.: Software Developer, Cobham SATCOM
Cobham SATCOM
Software Developer

Cobham SATCOM, Kgs. Lyngby

Cobham SATCOM faces new opportunities in our business segment for L-band terminals and Push-to-Talk communication equipment and needs a Software Developer to lift the tasks. Therefore, we are looking for a Software Developer who shares our passion for technology and software development. We love what we do and enjoy working with people with similar enthusiasm.

Software development provides the opportunity to engage with various technologies and concepts including satellite communication, C/C++, Linux, Bash, GNU Make, Python, proprietary hardware interfaces, Linux daemons, defensive coding principles, etc. You will benefit from our modern development pipeline of source control and configuration, automatic build and test systems, code review and tracking based on Git, VersionOne, Jenkins and Gerrit.

Cobham SATCOM
.
.: Financial Analyst for OPEX analyses, Ørsted
Ørsted Group Functions
Financial Analyst for OPEX analyses

Ørsted Group Functions, Gentofte

Do you want to play a central role in the further development and optimisation of the world’s largest offshore wind business?

Join us and become Financial Analyst in our OPEX Analysis team where you’ll play an active role in optimising our operational performance by providing financial and commercial assessments of operation and maintenance (O&M) business cases. We’re a dynamic minor finance team within the offshore department Valuation & Financial Analysis.

We offer a unique chance to be part of a dedicated team with a focus on financial analyses of future and existing offshore wind projects. You’ll get the opportunity to obtain key insights into our projects and into the global offshore operations organisation.

Ørsted Group Functions
.
.: Tax compliance manager, PFA
PFATax compliance manager

PFA, København

Vil du være med til at understøtte PFA’s kraftige vækst i investeringer i ejendomme og alternative investeringer? Er du skarp, struktureret og god til at skabe resultater i en foranderlig verden?

Du bliver en del af PFA’s skatteteam, som arbejder bredt med koncernens skatter og afgifter, og som er en del af ’Koncern-regnskab og Solvens.’ Du kan se frem til en varieret arbejdsdag, hvor du har stort ansvar og masser af samarbejde med kolleger og teams i hele PFA.

Dine opgaver bliver bl.a. at:

 • foretage løbende skatteberegninger og rapporteringer på selskabsskatteområdet for hele koncernen
 • varetage selvangivelser, sambeskatningsopgørelse, selskabsskatteregistreringer, indberetning af udbytteudlodninger m.v.
.OM SIDEN | © Copyright 2019 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |