INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
Lån Penge - Større Lån
- - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Action
Arkade
Blandet Spil
Blandet Spil 2
Blandet Spil 3
Klassisk
Kort
Multiplayer
Racing
Skydning
Sport
Strategi
........................
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
Har du brug for IT Hjælp / IT-Hjælp ?     Så kontakt www.ithjælp.dk
ithjælp.dk | Transporten.dk | YouGov.dk | Webhosting.dk | inkClub | Sportmaster.dk
 ●   Jobindex - Ledige job i Storkøbenhavn eller Nordsjælland
Danmarks største jobmarked.

 ●   Ganløse idræts-SFO søger pædagog fra d.1.4 2021, Egedal Kommune

Egedal Kommune
Ganløse idræts-SFO søger pædagog fra d.1.4 2021

Egedal Kommune, Stenløse

Vil du bruge idræt, leg og bevægelse til at skabe trivsel?

Ganløse Idræts SFO søger en pædagog, som brænder for idræt, leg og bevægelse. Stillingen er på 34 timer. Ganløse SFO har 170 børn og 14 ansatte, beliggende på Ganløse skole.

Vi bor i et skønt område med stort idrætsanlæg, skov, vandløb og vandrestier m.m. Der er adgang til idrætshal, badmintonhal, udendørs svømmebassin og teatersal. I 2012 blev vi certificeret idræts-SFO af DGI.

Som pædagog er du tilknyttet en årgang i indskolingen. Du er desuden en del af vores bevægelsesteam. Teamet skaber rammerne omkring bevægelsen i SFO.

Vi arbejder med daglig tydelig struktur, kommunikation og dokumentation. Vi har en systematisk tilgang til arbejdet med børn - både på vores møder og i det praktiske arbejde i bevægelsesværkstederne.

Egedal Kommune
.

 ●   Handelselever til inco Cash & Carry, Inco CC København A/S

Inco CC København A/SHandelselever til inco Cash & Carry

Inco CC København A/S, København og Glostrup

inco Cash & Carry er et professionelt business-to-business (b-t-b) varehus med fokus på de gode råvarer og relaterede produkter. Vi dækker både bredt og dybt med 33.000 varenumre i fast sortiment – og ønsker kunden en vare, vi ikke har, så skaffer vi den.

Som elev i inco Cash & Carry kommer du rundt i alle afdelinger fra frugt & grønt over frisk fisk til isenkram og emballage. Vi lærer dig grundigt op i produkterne og det personlige salg, og du får mulighed for at smage på varerne, komme på leverandørbesøg og lave udstillinger og demonstrationer i butikken.

Vi ønsker at yde god, gammeldags service over for alle vores kunder – også selv om både de og vi til tider har travlt. Det betyder, at vi sætter en ære i at hilse ordentligt på alle, rådgive dem om vores produkter, når der er brug for det, og vi viser dem naturligvis hen til de varer, de efterspørger.

.

 ●   QA/RA-ingeniør/-medarbejder til mindre rådgivningsfirma, Pharma4ever QA ApS

Pharma4ever QA ApSQA/RA-ingeniør/-medarbejder til mindre rådgivningsfirma

Pharma4ever QA ApS, Ballerup

Har du et godt kendskab til Medical Device-området, og er du klar til en hverdag, hvor dit arbejde som konsulent er med til at sikre livskvaliteten og sikkerheden for slutbrugere af medical devices? Og har du lyst til at fortolke myndighedskrav, så du kan formilde dem videre på en letforståelig måde?

Som konsulent bruger du størstedelen af din tid ude hos kunderne, der varierer – både i størrelse og arbejdsgange. Din opgave består i at rådgive om forskellige aspekter af medical device-området – du hjælper fx med udarbejdelse af dokumentation i forbindelse med nye myndighedskrav. En vigtig del af din rolle er derfor at holde dig opdateret på al relevant lovgivning og løse opgaven med udgangspunkt i de enkelte kunder og deres behov for support.

Opgaverne kan være meget forskellige, men overordnet vil det være kvalitets- og regulative rådgivningsopgaver med fokus på sikring af produktkvaliteten.

.

 ●   Økonomiansvarlig/bogholder, 101 Copenhagen ApS

101 Copenhagen ApSØkonomiansvarlig/bogholder

101 Copenhagen ApS, København

Vi er en mindre virksomhed i vækst og kan tilbyde en stilling, hvor du har mulighed for at arbejde selvstændigt med varierende opgaver og får muligheden for at præge din stilling og bidrage til den fremtidige vækst.

Vi søger en glad og energisk kollega, der kan lide at have travlt, men samtidig har tid til at bevare overblikket og fokusere på det væsentlige.

Opgaver og ansvarsområder vil bl.a. omfatte:

 • Finansbogholderi
 • Kreditorbogholderi
 • Debitorbogholderi
.

 ●   SSH nattevagt, Attendo A/S

Attendo A/S
SSH nattevagt

Attendo A/S, Frederikssund

Brænder du for en hverdag med beboerne i centrum og vil du være med til at skabe en rolige nætter med høj faglighed for Lærkevejs beboere? Så søger vi dig til Attendos friplejehjem i Frederikssund,- det første friplejehjem i Danmark.

Hos os får du den unikke mulighed for at arbejde på Danmarks første friplejehjem med nye faciliteter med bla. orangeri med velvære behandlinger og lækre tagterrasser, i naturskønne omgivelser ved shopping center og togstation.

Derudover kan vi tilbyde en arbejdsplads med et stærkt kollegialt sammenhold og nærværende ledelse, i en udfordrende og varierende arbejdsdag. Du vil indgå i et tæt og anerkendende samarbejde med husets social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker og øvrige samarbejdspartnere.

Attendo A/S
.

 ●   Genopslag - Socialrådgiver til Botilbudsgruppen, Egedal Kommune

Egedal Kommune
Genopslag - Socialrådgiver til Botilbudsgruppen

Egedal Kommune, Ølstykke

Har du mod på, lyst til og erfaring med at arbejde i en myndighedsfunktion inden for det specialiserede voksenområde, så har vi en stilling der er noget for dig i Center for Myndighed og Social Service.

Vi tilbyder et spændende job, hvor du i et tæt tværfagligt samarbejde med kolleger kommer til at følge botilbudssager, helt til dørs - med et stærkt fokus på at yde den rigtige hjælp til borgeren.

Dine arbejdsopgaver består i, at du i samarbejde med dine kolleger, skal finde botilbud, udmåle den hjælp borgeren skal have i botilbuddet, træffe afgørelser og forhandle prisen.

Du skal afholde opfølgningsmøder og føre det personrettede tilsyn med vores borgere. Dermed er det også en forventning, at du har gode kommunikative evner og vil dialogen med borgerne - trods svære handicaps.

Egedal Kommune
.

 ●   Pædagog/PAU søges til barselsvikariat vuggestuen Sydpolen, Ballerup Kommune

Ballerup KommunePædagog/PAU søges til barselsvikariat vuggestuen Sydpolen

Ballerup Kommune

Vuggestuen Sydpolen søger en pædagog/PAU uddannet. Stillingen er på 32-timer. Vi har brug for dig, så snart du kan starte. Vi ligger i Egebjerghaven 82 i Ballerup. Vi er en del af børnehusene Nordpolen og Isbjerget.

VI KAN TILBYDE

 • En arbejdsplads, der bevidst arbejder på at det skal være en sjov og lærerig hverdag
 • Leg, fællesskaber og trivsel der er i fokus
 • Vores pædagogiske arbejde, der er kendetegnet ved at være målrettet og struktureret, så børns trivsel, udvikling og læring understøttes bedst muligt

Børnehuset har en alsidig profil, hvor pædagogernes kompetencer dækker denne alsidighed. Der arbejdes med temaer, der varer i længere perioder, så der er mulighed for fordybelse og følge barnets spor. Temaernes mål understøttes af ”Den styrkede pædagogiske læreplan”.

.

 ●   Vikarer søges til Ballerup Hjemmepleje, Ballerup Kommune

Ballerup KommuneVikarer søges til Ballerup Hjemmepleje

Ballerup Kommune

Timelønstilknyttede og sommerferievikarer som social- og sundhedshjælper, social- og sundhedsassistent og sygeplejestuderende søges til Ballerup hjemmepleje

En projektorienteret organisation, der lægger vægt på stor faglighed, kompetenceudvikling, omstillingsparathed, velfærdsteknologi og nye tiltag inden for området, søger sundhedsfagligt personale, der vil være med i en spændende udvikling i ældreplejen. Ligeledes oplever vi stigning i tilgangen af borgere, der har brug for bistand af hjemmeplejen, borgere der har behov for støtte og hjælp grundet kroniske og kognitive udfordringer.

Vi søger til både hjemmeplejens kroniske og kognitive fagteams.

.

 ●   Jurist med flair for fast ejendom til Ejendomscenter i Nordsjælland (barselsvikariat), Egedal Kommune

Egedal Kommune
Jurist med flair for fast ejendom til Ejendomscenter i Nordsjælland (barselsvikariat)

Egedal Kommune, Ølstykke

Center for Ejendomme og Intern Service (Ejendomscentret) i Egedal Kommune søger en jurist til at indgå i et erfarent og energisk juridisk team med 5 medarbejdere. Både nyuddannede og erfarende jurister opfordres til at søge.

Ejendomsjurateamet arbejder med at købe, sælge og udvikle ejendomme. Teamet arbejder yderligere med at udleje kommunale ejendomme, føre tilsyn med almene boliger, gennemføre udbud af kommunale bygge- og anlægsopgaver samt håndtere entrepriseretlige spørgsmål i forbindelse hermed.

Dine opgaver vil være:

 • Salg og udvikling af kommunale ejendomme, herunder udarbejdelse af udviklingsaftaler og gennemførelse af udbud og berigtigelse af ejendomshandler.
 • Udarbejdelse af kontrakter.
 • Evaluering af og forhandling med tilbudsgivere.
Egedal Kommune
.

 ●   Plejecenter Porsebakken søger sygeplejerske/SSA til dagvagt, Egedal Kommune

Egedal Kommune
Plejecenter Porsebakken søger sygeplejerske/SSA til dagvagt

Egedal Kommune, Smørum

48 ældre mennesker bor her på det skønne plejecenter Porsebakken i Smørum. Der er marker, hestefolde og landlig idyl så langt øjet rækker, og vi glæder os til at byde velkommen til nye ansigter i personalegruppen.

Som sygeplejerske/social- og sundhedsassistent i dagvagt, samarbejder du tæt med et stærkt hold af dygtige kollegaer for at sikre, at beboerne har livskvalitet og glæde i hverdagen. Vi har særligt fokus på den rehabiliterende tilgang, hvor vi støtter de beboere, der ikke længere kan klare sig selv, men fortsat har det mål, at beboeren kan agere i eget liv.

I Egedal har vi fokus på ”den fleksible arbejdsplads”, og du kan derfor få medindflydelse på din vagtplan. Stillingen er tilrettelagt således, at man som dagvagt har minimum 4 aftenvagter i løbet af en 12 ugers periode. Du skal arbejde 4 weekender (dag tid) i en 12 ugers periode – svarende til hver 3. weekend.

Egedal Kommune
.

 ●   SUF åbner nyt bosted i Jægerspris og søger 2 weekendvagter, Den Sociale Udviklingsfond

Den Sociale Udviklingsfond
SUF åbner nyt bosted i Jægerspris og søger 2 weekendvagter

Den Sociale Udviklingsfond

Brænder du for at arbejde helhedsorienteret og med stor mulighed for at præge indhold og rammer i et nytænkende og nyetableret tilbud for mennesker med autisme spektrum forstyrrelser?

BOAS Jægerspris er et helt nyt bosted med plads til 14 unge mellem 16 og 40 år med Autisme Spektrum Forstyrrelse og komorbiditet (herunder unge med infantil autisme, gennemgribende udviklingsforstyrrelse, ADHD, angst og depression). Det er unge, som har brug for helhedsorienterede udviklingsforløb i rolige omgivelser, der tager hensyn til de sanseforstyrrelser, som præger deres liv.

Vi søger to weekendvagter til at støtte de unge. Du vil arbejde med at styrke den unge i forhold til såvel psykiske som sociale udfordringer.

Jobbet indebærer, at du er til rådighed for de unge fra lørdag kl. 15.00 til mandag morgen kl. 9.00, 42 timer hver anden weekend.

Den Sociale Udviklingsfond
.

 ●   Pædagog til Klub Syd – Grantoftens Fritidscenter, Ballerup Kommune

Ballerup KommunePædagog til Klub Syd – Grantoftens Fritidscenter

Ballerup Kommune

Vi søger en uddannet pædagog/dyremedarbejder til Grantoftens Byggelegeplads fra 1. marts 2021 eller hurtigst muligt.

Grantoftens Fritidscenter – med en personalestab på 20 personer – er en del af Klub Syd og råder over 2 klubafdelinger samt en stor byggelegeplads tæt ved Grantoftens skoleafdeling. Samtidig har vi en satellit klubafdeling på Rugvængets skole, og børnene fra 4. klasse og opad kan som medlem af Grantoftens Fritidscenter komme i begge klubafdelinger som de har lyst til.

Klub Syd er beliggende i Ballerup midtby. Samtidig ligger vi midt i flere store almennyttige boligselskaber med et blandet klientel af beboere, hvor der er en del familier med sociale udfordringer, hvor deres børn og unge er særligt udfordrede

.

 ●   SUF åbner nyt bosted i Jægerspris og søger 4 socialkonsulenter, Den Sociale Udviklingsfond

Den Sociale Udviklingsfond
SUF åbner nyt bosted i Jægerspris og søger 4 socialkonsulenter

Den Sociale Udviklingsfond

 • Vil du være med til at skabe et helt nyt bofællesskab i naturskønne omgivelser?
 • Brænder du for at gøre en forskel for sårbare unge?
 • Fungerer du i kombinationen af selvledelse og holdspiller i et stærkt team?
 • Har du en solid socialfaglig baggrund med en grunduddannelse på bachelorniveau som fx sygeplejerske, pædagog eller socialrådgiver, og har du derudover psykiatrisk erfaring?

BOAS Jægerspris er et helt nyt bosted med plads til 14 unge mellem 16 og 40 år med Autisme Spektrum Forstyrrelse og komorbiditet.

Dine opgaver indebærer, at du er til rådighed for den unge 24/7. Mange oplever arbejdet som en livsform, hvor du kan agere, når du skal – og hvor du samtidig har stor fleksibilitet og indflydelse på egen arbejdsdag. I praksis betyder det, at du har en døgnåben telefon og selv planlægger din tid, og hvor du skal være indstillet på at have mulighed for at arbejde på skæve tidspunkter.

Den Sociale Udviklingsfond
.

 ●   Erfaren og engageret økonomimedarbejder, Rosted & Partners ApS

Rosted & PartnersErfaren og engageret økonomimedarbejder

Rosted & Partners søger for pr trading i Måløv

Brænder du for at arbejde med forskelligartede regnskabsopgaver i en ambitiøs virksomhed med en stærk markedsposition, dygtige kollegaer og spændende kunder?

Motiveres du af en afvekslende hverdag, hvor du har mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt? Har du lyst til at arbejde med procesoptimering og har flair for at finde effektive løsninger?

Så er det måske dig, vi mangler i økonomiafdelingen på vores kontor i Måløv.

Vi søger en dygtig og alsidig økonomimedarbejder som skal varetage nedenstående arbejdsopgaver:

 • Lønkørsel, herunder kontrakter, lønbreve, ferie og øvrige HR relaterede opgaver
 • Debitorhåndtering, herunder kreditvurdering, indbetalinger og rykkerprocedure
 • Månedsafslutning
.

 ●   Nyetableret bosted i Jægerspris søger vicevært med håndværksmæssige kompetencer og et socialt hjerte, Den Sociale Udviklingsfond

Den Sociale Udviklingsfond
Nyetableret bosted i Jægerspris søger vicevært med håndværksmæssige kompetencer og et socialt hjerte

Den Sociale Udviklingsfond

Er det dig, der skal tage hånd om de fysiske rammer i vores nyetablerede botilbud for mennesker med autisme spektrum forstyrrelser?

BOAS Jægerspris er et helt nyt bosted til unge mellem 16 og 40 år. Vi tilbyder træning-, lærings- og udviklingsforløb for 14 unge i naturskønne omgivelser. Hver ung har sin egen bolig og indgår i mange af dagligdagens praktiske opgaver.

Som social vicevært bliver du den gennemgående figur i forhold til at tage hånd om de fysiske rammer. Du får ansvaret for reparationer og vedligeholdelse – herunder etablering af stedets husdyrhold og køkkenhave. Derudover får du:

 • mulighed for at sætte dit præg på etableringen af en helt ny afdeling, som skal skabes og formes i samarbejde med beboere og medarbejderteam
 • et udfordrende og afvekslende arbejde med kompetente og engagerede kollegaer
 • et åbent og uformelt arbejdsmiljø
Den Sociale Udviklingsfond
.

 ●   Finansiell controller till Nordiska ministerrådets sekretariat i Köpenhamn, Nordisk Ministerråd

Nordisk MinisterrådFinansiell controller till Nordiska ministerrådets sekretariat i Köpenhamn

Nordisk Ministerråd

Är du duktig i ”maskinrummet” och vill vara med att vidareutveckla och styrka redovisningsfunktionen - så är det dig vi letar efter.

Du blir en del av vår ekonomiavdelning som överordnat arbetar med förvaltning och utveckling av den nordiska budgeten på cirka en miljard danska kronor årligen.

Redovisningsfunktionen arbetar med räkenskaperna från ax till limpa, från registrering (och betalning) till utarbetande av årsrapport och delårsrapporter för Nordiska ministerrådet, Nordiska rådet och Nordiska kulturfonden.

Dina primära arbetsuppgifter kommer vara att:

 • utarbeta månads-, kvartals- och årsrapporter
 • delta i redovisningsteamets planering och stödja den dagliga driften och det löpande avstämningsarbetet
 • utbilda, rådge och ge support till kollegor i fackområdesavdelningarna vad gäller ekonomisk uppföljning på projekt och budgetposter
.

 ●   Vicevært/servicemedarbejder, CASPIAN EJENDOMME A/S

Vicevært/servicemedarbejder

CASPIAN EJENDOMME A/S, København

Mindre københavnerbaseret ejendomsselskab søger en grundig og stabil vicevært/servicemedarbejder, gerne med erfaring fra ejendomsbranchen (ikke et krav).

Ejendomsselskabet administrerer p.t. kun erhvervsejendomme (kontor, lager, P-anlæg) og er ejerdrevet.

Arbejdsopgaverne vil primært være følgende:

 • Renholdelse/fejning af gård og gade.
 • Klipning af hæk, fjernelse af ukrudt.
 • Trappe- og gulvvask.
.

 ●   Erfaren bogholder, Peter Solberg A/S

Peter Solberg A/SErfaren bogholder

Peter Solberg A/S, København

Har du flere års erfaring med bogholderi? Kunne det motivere dig at være en del af en mindre, men ambitiøs og voksende international virksomhed? Så kunne dette være en spændende mulighed for dig!

Vi søger en erfaren bogholder, som er selvstændig og kan styre og udføre vores bogholderi, lave de fornødne afslutninger og afstemninger, gerne både regnskabsmæssige og skattemæssige, samtidig med at der er styr på alle deadlines.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af:

 • Fakturahåndtering
 • Debitor- og kreditorbogholderi
 • Bogføring af indbetalinger
.

 ●   Supportmedarbejder, studiejob – deltidsstilling, Ag Analytics A/S

Ag Analytics A/SSupportmedarbejder, studiejob – deltidsstilling

Ag Analytics A/S, København

Ønsker du at arbejde i et ægte iværksættermiljø, hvor der er fokus på at lede den automotive udvikling? Vi er på en vigtig mission for at hjælpe bilindustrien med at maksimere kundefastholdelse gennem førende adfærdsændring.

Vi leder nu efter en dedikeret, stabil og hjælpsom medarbejder til at slutte sig til vores dynamiske og præstationsstyrede team.

Som vores nye holdspiller har du primært fokus på support af vores kunder og du vil være i kontakt med mange forskellige typer kunder omkring vidt forskellige henvendelser. Du trives med at hjælpe kunder og har gerne direkte erfaring med kundeservice eller support.

.

 ●   Akademisk medarbejder til Fiskebiologi, Danmarks Tekniske Universitet

Danmarks Tekniske UniversitetAkademisk medarbejder til Fiskebiologi

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

I tilknytning til forskningsgruppen ”Fiskebiologi” ved DTU Aqua søges en akademisk medarbejder til prøvetagning, prøve-og dataanalyse, rapportering og koordinering af opgaver Gruppens forskning skaber ny indsigt i fisks biologi, økofysiologi og livshistoriestrategi gennem interdisciplinære eksperimentelle og feltbaserede undersøgelser.

Forskningen integrerer individbaserede studier af vækst, reproduktion og adfærd hos fisk i relation til livshistorie og miljø. Vores resultater bidrager til øget forståelse af populations- og økosystemdynamik, hvilket er væsentligt inden for bestandsvurdering og forvaltning af marine fiskeressourcer samt i relation til innovation i akvakultur.

Opgaver er generelt projektorienterede og omfatter involvering i hele kæden af delopgaver – dvs. planlægning af opgaven inkl. koordinering af prøvetagning, prøve- og dataanalyser samt rapportering.

.OM SIDEN | © Copyright 2021 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster | Har du brug for ithjælp / it-hjælp, så kontakt www.ithjælp.dk