GRATIS
.: Sommer Musik
.: Netradio
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet

              


.: Jobindex - Ledige job i Storkøbenhavn eller Nordsjælland
Danmarks største jobmarked.
.: Ejendomsadministratorer, Newsec Property Asset Management Denmark A/S
Newsec Property Asset Management Denmark A/SEjendomsadministratorer

Newsec Property Asset Management Denmark A/S, Lyngby eller Næstved

Har du relevant erfaring inden for ejendomsadministration, og har du lyst til at være del af et motiverende og imødekommende arbejdsmiljø, så har vi måske jobbet til dig?

Til vores afdelinger i Lyngby og Næstved søger vi ejendomsadministratorer med særlig interesse for foreninger.

Vores afdeling for foreningsadministration er blandt Danmarks mest professionelle leverandører af løsninger inden for foreningsadministration. Vi har fokus på det værdifulde samarbejde med kunden, uanset dennes størrelse eller behov.

For os er det vigtigt, at vores aktiviteter er vendt mod kunden, og at vi leverer det, der giver størst værdi for deres forening og bolig. Dette understøttes af ca. 100 kvalificerede og engagerede medarbejdere i foreningsafdelingen på tværs af landet.

.
.: International Account Manager, KAR+CO
KAR+CO
International Account Manager

KAR+CO søger for Altiflex Danmark i Hvidovre

Du bliver, i dette nyoprettede job som international account manager, ansvarlig for at opbygge partnerskaber og dermed salget uden for Danmark, og du får et meget selvstændigt markeds- og kundeansvar. Account management delen vil bestå af fokuseret og vedholdende relationsopbygning, der til tider vil bestå af en del opsøgende salg til nye markeder/kunder/partnere. Du vil desuden være ansvarlig for at videreudvikle og vedligeholde vores relationer hos eksisterende kunder.

Du får et meget selvstændigt job med særdeles gode personlige og faglige udviklingsmuligheder, i en spændende og nytænkende samt miljøvenlig og internationalt orienteret vækstvirksomhed, med salg af et patenteret og unikt system til byggebranchen. Du refererer til direktøren for New Markets i et uformelt miljø med gode erfarne kollegaer, hvor du bliver en del af det eksisterende internationale salgsteam.

KAR+CO
.
.: Bankrådgiver til Charlottenlund afdeling, Jyske Bank
Jyske Bank
Bankrådgiver til Charlottenlund afdeling

Jyske Bank

Vil du være bankrådgiver og samtidig udvikle dig personligt og fagligt?

Vi søger en bankrådgiver med et par år på CV’et, der har lyst til at arbejde med interessante familiekunder. Der er drøn på, men vi har det sjovt, og du kommer til at lære en masse undervejs.

Du vil få et afvekslende job med store faglige udfordringer, og hvor ultimativt kundefokus er vejen til at skabe forretning og til at få flere gode kunder. Vi tror samtidig på, at vores værdier om at være anderledes, uhøjtidelige og handlekraftige er det, der gør det sjovt at arbejde med de gode kundeoplevelser. Vi får mange nye kundehenvendelser, og hvis du kan lide denne del af jobbet, vil du få stor mulighed for at afprøve dig selv.

Jyske Bank
.
.: Become Audit Graduate (trainee) in Copenhagen, Deloitte
Deloitte
Become Audit Graduate (trainee) in Copenhagen

Deloitte, Copenhagen

Would you like to create an impact, while evolving in a dynamic and inclusive culture founded on cooperation, curiosity and high ambitions? If so, now, you can become an Audit Graduate in Deloitte – a ChangeMaker, where you can unfold your passions. The choice is yours.

Our Audit & Assurance Graduate Programme is tailored for graduates aspiring to develop in the field of auditing. In Audit & Assurance, we offer career opportunities which allow you to express your full potential – to grow, to be challenged and empowered in an international environment. We will take you on a journey that will prepare you to use, enhance and challenge the way we think and do auditing now and in the future.

Deloitte
.
.: Allerød Hjemmepleje og Træning søger natsygeplejerske, Hjemmeplejen – Allerød Kommune
Hjemmeplejen – Allerød KommuneAllerød Hjemmepleje og Træning søger natsygeplejerske

Hjemmeplejen – Allerød Kommune

Allerød Hjemmepleje og Træning i Allerød Kommune søger en sygeplejerske til nattevagt med tiltrædelse 1. april 2020. Stillingen er på 19,83 timer pr. uge med vagt hver tredje weekend.

Arbejdstiden er klokken 23.15 til klokken 7.45. Du arbejder i et tre ugers rul med fire vagter i træk, en uge fri og tre vagter i træk. Derudover er der mulighed for at tage ekstra vagter på tværs af døgnet.

Natsygeplejersken har også akutfunktion i både hjemmeplejen og plejeboligerne. Der er endvidere en natsygeplejerske på De Midlertidige Pladser, hvor man kan søge sparring og mødes med om natten.

Du vil komme på et to-dages kursus i akutsygepleje. Herefter vil der være løbende kompetenceudvikling inde for akutsygeplejen med kollegaer på tværs af døgnet.

.
.: Vil du være med til at afhjælpe ensomhed blandt 30-70 årige i Egedal Kommune?, Egedal Kommune
Egedal Kommune
Vil du være med til at afhjælpe ensomhed blandt 30-70 årige i Egedal Kommune?

Egedal Kommune, Ølstykke

Projektmedarbejder til nyoprettet ensomhedsindsats

Egedal Kommune har politisk vedtaget at have fokus på ensomhed, og vi har til og med 2022 fået tilført ekstra midler til en indsats målrettet dette område.

Vi søger derfor en engageret netværksmedarbejder til at afhjælpe ensomhed for de 30-70 årige.

Dine primære opgaver vil være:

 • at være primus motor i at starte indsatsen omkring ensomhed op
 • systematisk at opspore borgere i målgruppen, der oplever ensomhed
 • at klæde medarbejderne på, der møder disse borgere, så de kan opspore og handle på ensomhed
 • at tilbyde borgere individuel samtale og støtte til påbegyndelse af aktiviteter – herunder afdækning af borgerens ressourcer og motivation
.
.: Cloud Solution and Cross-platform Developer, Cortrium ApS
Cortrium ApSCloud Solution and Cross-platform Developer

Cortrium ApS, Taastrup

Experienced software developer for medtech scale up

Are you looking for a job that makes a real difference for end users? And do you thrive in a multidisciplinary environment with interesting challenges for both back and frontend development?
Then you may be our new developer.

As a developer with us you should have at least 2 years experience with most of the following technologies:

 • C#/.NET(core)
 • SQL-Servers
 • Cloud development
 • DevOps
.
.: Mathematical modelling engineer, Cortrium ApS
Cortrium ApSMathematical modelling engineer

Cortrium ApS, Taastrup

Talented machine learning expert for medtech scale up

Are you looking for a job that makes a real difference for end users, with interesting challenges within machine learning? And do you thrive solving tasks in a multidisciplinary environment?
Then you may be our new developer.

Cortrium Aps is expanding significantly after the launch of the new C3+ Holter Monitor (Medical Device) and is therefore searching for competent and reliable developers to create and validate algorithms to improve analysis of healthcare data.

As a developer with us you should have experience with most of the following technologies:

 • Python
 • Mathematical Modelling
 • Artificial Neural Networks
.
.: Jurist, KommuneKredit
KommuneKreditJurist

KommuneKredit, København

Kunne du tænke dig at arbejde som intern juridisk rådgiver i kommunernes og regioners særlige kreditinstitut – en spændende finansiel virksomhed i rivende udvikling?

Du skal med sparring fra afdelingens andre jurister bidrage til omstillingen til en moderne virksomhed, der lever op til normer og krav for såvel en veldrevet finansiel virksomhed som for en virksomhed med offentligt ejerskab. Det betyder, at du skal løse meget alsidige opgaver inden for både offentligretlige og privatretlige områder – samt spændingsfeltet herimellem.

Eksempler på opgaver:

 • Kontraktgennemgang
 • Kontraktstyring, herunder udvikling af ny struktur og systematik herfor
 • Forskellige typer projektarbejde, fx vedr. overholdelse af databeskyttelses-lovgivning
.
.: Projektkonsulent til vejledning og rådgivning af medarbejdere og virksomheder om mulighederne for efter- og videreuddannelse, TUR - Transporterhvervets Uddannelser
TUR - Transporterhvervets UddannelserProjektkonsulent til vejledning og rådgivning af medarbejdere og virksomheder om mulighederne for efter- og videreuddannelse

TUR - Transporterhvervets Uddannelser, København

Transporterhvervets Uddannelser (TUR) søger en udadvendt og engageret konsulent, der kan opsøge virksomheder og deres medarbejdere og motivere dem til kompetenceudvikling.

Du skal igennem information til og rådgivning af virksomheder og medarbejdere bidrage til en større efter- og videreuddannelsesindsats.

Du skal motivere virksomheder til at arbejde systematisk med planlægning af efter- og videreuddannelse fra AMU til erhvervsuddannelser.

Stillingen er ny, og du har store muligheder for at påvirke jobindholdet.

.
.: Fysik- og matematiklærer på Skolen på Grundtvigsvej, Frederiksberg Kommune
Frederiksberg KommuneFysik- og matematiklærer på Skolen på Grundtvigsvej

Frederiksberg Kommune

Vil du være fysik- og matematiklærer på en ny og spændende skole, hvor du kan være med til at indtage vores helt nye sciencemiljø og -lokaler samt sætte science på dagsordenen i udviklingen af skolens arbejde med Problem Baseret Læring?

Skolen på Grundtvigsvej, Frederiksberg Kommunes nyeste folkeskole, søger en dygtig, engageret og faglig stærk fysik- og matematiklærer.

Vi er stærkt optagede af at udvikle vores praksis omkring projektbaseret læring, og er i gang med at skabe en struktur, hvor læring i dybden kan tænkes ind i en projektorienteret sammenhæng. Vi arbejder på at integrere sciencefagenes indhold og arbejdsformer i tværfaglige projektforløb med særligt fokus på det undersøgende, det problembaserede og innovation.

.
.: Køkkenmedhjælper til kantinen, KM2JOB IVS
Dansk MagisterforeningKøkkenmedhjælper til kantinen

Dansk Magisterforening, Frederiksberg

Vil du være en del af vores køkkenteam, der hører under kantinen i Dansk Magisterforening (DM) og har du mod på at tage det praktiske ansvar for opvasken og i øvrigt gå til hånde hvor det kniber? Så er denne stilling måske noget for dig.

Dine primære opgaver vil være:

 • Opvask efter køkkenproduktion og service efter frokost og møder i huset.
 • Andre praktiske opgaver efter nærmere aftale, som fx gå til hånde i køkkenet, sætte varer på plads, oprydning og lignende.

Stillingen er en fuldtidstilling, og arbejdstiden vil som udgangspunkt være fra klokken 08 til 15.30, men der kan forekomme aften- og weekendvagter. Som køkkenmedhjælper vil du komme til at arbejde sammen med DM's andre medarbejdere i kantinen.

.
.: Rengøringsassistent til friplejehjemmet Attendo Lærkevej, Frederikssund, Attendo A/S
Attendo A/S
Rengøringsassistent til friplejehjemmet Attendo Lærkevej, Frederikssund

Attendo A/S

Vil du være med til at rengøre et helt nyt friplejehjem centralt i Frederikssund, hvor beboernes livskvalitet, tryghed og trivsel er de bærende værdier i hverdagen?

Har du hjertet på rette plads og er klar til at tage fat på en vigtig opgave med at sætte standard for et indbydende og attraktivt friplejehjem, hvor målet er at sikre høj faglighed, trygge beboere og et godt arbejdsmiljø i en stimulerende hverdag? Så er du mere end velkommen til at sende din ansøgning.

Din vigtigste opgave er at holde vores smukke nyindrettede plejehjem pænt, rent og ryddeligt. Det er dig, der rengør beboernes lejligheder og de nyindrettede fælles- og serviceområder.

Attendo A/S
.
.: SSA og SSH til aftenvagt til friplejehjemmet Attendo Lærkevej, Frederikssund, Attendo A/S
Attendo A/S
SSA og SSH til aftenvagt til friplejehjemmet Attendo Lærkevej, Frederikssund

Attendo A/S

Har du lyst til at være medarbejder på vores helt nyt friplejehjem centralt i Frederikssund, hvor beboernes livskvalitet, tryghed og trivsel er din bærende værdi i hverdagen?

Som SSA udfører du i tæt samarbejde med dine kollegaer og ledelse den helhedsorienterede og grundlæggende sygepleje. Efter specifik oplæring varetager du særlige sygeplejeopgaver i tæt samarbejde med den kommunale sygepleje i Frederikssund.

Som SSH udfører du elementære og grundlæggende plejeopgaver samt praktisk hjælp i tæt samarbejde med dine kollegaer og ledelsen.

Attendo A/S
.
.: Specialarbejder med flair for anlægsarbejde, Arkil A/S
Arkil A/S
Specialarbejder med flair for anlægsarbejde

Arkil A/S, Greve

Vil du arbejde udendørs, og trives du med alsidigt arbejde? Så kom med på vores hold og udfør spændende projekter inden for blandt andet klimatilpasning, byggegruber, byrumsudvikling samt infrastrukturopgaver, hvor der anlægges veje, kloakker,forsyningsledninger og brolægning.

På nuværende tidspunkt er vi i gang med at skybrudssikre Kastellet i København, som er ejet af Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse. Det er en arbejdsplads for ca. 400 mennesker, og der er en offentlig kirke og dagligt mange turister.

Vores opgave de kommende 2 år er at skifte alle afløbsledninger med tilhørende brønde, og af den grund søger vi ekstra hænder til vores team.

.
.: Ejendomsadministrator med erfaring, CEJ Ejendomsadministration A/S
CEJ Ejendomsadministration A/S
Ejendomsadministrator med erfaring

CEJ Ejendomsadministration A/S, København

Til vores kontor i København søger vi en erfaren administrator, der brænder for administration, og som ønsker et udfordrende job.

Du kan blive en del af et stærkt administrationsteam i branchen, hvor medarbejdertrivslen er i højsædet. Vi sætter pris på vores medarbejdere – og selvom vi har travlt, skal vi have det godt.

Som ejendomsadministrator varetager du helt selvstændigt en portefølje af ejendomme. Hos os har du den direkte kontakt med både ejer/bestyrelse og beboere. Det sætter krav til både din faglighed og din personlighed.

CEJ Ejendomsadministration A/S
.
.: Junior Sales Representative, Total Aviation Ltd. A/S
Total Aviation Ltd. A/S
Junior Sales Representative

Total Aviation Ltd. A/S, Kastrup

TOTAL AVIATION LTD A/S is an aviation asset company serving customers worldwide. We specialize on a range of aircraft platforms with focus on aircraft rotables providing a portfolio of premium solutions to meet the needs of our customers.

The role as Junior Sales Representative involves enhancing, developing and optimizing sales to new and existing customers. You will work in close cooperation with responsible Area Sales Manager and other teams within the company. Full-time position offered.

Some of your operational tasks

 • Facilitate quotations and follow-up on these
 • Build and develop customer relationships. On long term perspective, travel days will be required.
 • Price maintenance (continuous recording of market pricing)
.
.: Vil du køre ambulance i Hovedstadens Beredskab?, Hovedstadens Beredskab
Hovedstadens BeredskabVil du køre ambulance i Hovedstadens Beredskab?

Hovedstadens Beredskab

Vi sætter faglighed, fællesskab og ordnede forhold i højsæde. Og du har mulighed for at blive en del af os! Lige nu søger vi ambulanceassistenter, -behandlere og paramedicinere til vores ambulancetjeneste.

Vi er en dynamisk arbejdsplads med engagerede kolleger, der handler professionelt og leverer en høj kvalitet til borgerne i hovedstadsområdet.

Vi tilbyder:

 • Både fuldtids- og deltidsstillinger
 • En fast plads på en af ambulancetjenestens 7 baser i hovedstadsområdet og fast makker
 • Ordnede forhold i form af fast turnus med erstatningsuge hver 6. uge
.
.: Baltorpskolen søger pædagogisk leder til udskolingen – genopslag, Ballerup Kommune
Ballerup Kommune
Baltorpskolen søger pædagogisk leder til udskolingen – genopslag

Ballerup Kommune

Vi søger en ny pædagogisk leder til vores udskoling på Baltorpskolen. Så hvis du har lyst til at være med til at udvikle en stærk lokal skole, og du bliver motiveret af at gøre en forskel i dit daglige arbejde, så har vi måske jobbet til dig.

Som pædagogisk leder, skal du:

 • Sikre og udvikle et godt arbejds- og læringsmiljø i tæt samarbejde med medarbejdere, elever og forældre. Du bliver en vigtig spiller i skolens ledelsesteam, hvor vi løfter opgaverne i flok.
 • Lede dine medarbejdere, så skolens mål og forventninger bliver til praksis ude i den enkelte klasse, samt sikre kvaliteten i undervisningen og et godt og trygt undervisningsmiljø.
 • Gennem observation, sparring og feedback lede de professionelles praksisudvikling og understøtte de professionelle læringsfællesskaber med fokus på elevernes læring.
Ballerup Kommune
.
.: Genopslag – Pædagog søges til barselsvikar i Stjernehuset, Egedal Kommune
Egedal Kommune
Genopslag – Pædagog søges til barselsvikar i Stjernehuset

Egedal Kommune, Stenløse

Stillingen er et barselsvikariat på 30 timer med start 1. marts 2020 eller hurtigst muligt til vores vuggestueafdeling.

Stillingen løber frem til den 15. august, med mulighed for forlængelse.

Midt i Slagslunde ligger Stjernehuset, som er en dejlig integrerede institution. Her vil du møde 86 glade børn og 20 engageret medarbejdere. Vi søger en pædagog, som kan være med til støtte og udvikle det pædagogiske arbejde. Vi bor op til en lille skov og bruger, i arbejdet med børnene, nærmiljøet meget.

Tænker du, at relation er noget af det vigtigste for at skabe læring og trivsel for børn, så er du kommet til det rigtige hus. Vi arbejder med ICDP, som sætter fokus på en ressourceorienteret og relationsopbyggende tilgang til barnet.

.OM SIDEN | © Copyright 2019 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |