GRATIS
.: Sommer Musik
.: Netradio
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet

              


.: Jobindex - Ledige job i Storkøbenhavn eller Nordsjælland
Danmarks største jobmarked.
.: Post doc inden for MALDI-TOF diagnostik, Danmarks Tekniske Universitet
Danmarks Tekniske UniversitetPost doc inden for MALDI-TOF diagnostik

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Center for Diagnostik DTU søger en post doc med stærke kompetencer indenfor MALDI-TOF diagnostik, til en 3 årig stilling med tiltrædelse hurtigst muligt.

Center for Diagnostik DTU er et nyoprettet diagnostisk center, og den udvalgte kandidat vil derfor få en unik chance for at medvirke til at kickstarte centeret, og herigennem få mulighed for at præge sin nye arbejdsplads.

Som post doc vil du blive tilknyttet et forskningsprojekt om yverbetændelse. Forskningsprojektet er det største af sin art i Danmark og skal kortlægge forekomsten og typen af bakterier der udløser yverbetændelse hos dansk malkekvæg.

Du vil derfor opleve at have indflydelse på dit eget arbejde, at blive medinddraget i nye fondsansøgninger, og at blive en central kollega i et dynamisk tværfagligt team.

.
.: Laborant, Danmarks Tekniske Universitet
Danmarks Tekniske UniversitetLaborant

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Center for Diagnostik DTU søger en mikrobiologi-laborant til en 3-årig stilling med tiltrædelse hurtigst muligt.

Center for Diagnostik DTU er et nyoprettet diagnostisk center, og den udvalgte kandidat vil derfor få en unik chance for at medvirke til at kickstarte centeret, og herigennem få mulighed for at præge sin nye arbejdsplads.

Som laborant vil du blive tilknyttet et forskningsprojekt om yverbetændelse. Forskningsprojektet er det største af sin art i Danmark og skal kortlægge forekomsten og typen af bakterier der udløser yverbetændelse hos dansk malkekvæg. Som laborant vil du blive en fast del af forskningsgruppen. Du vil derfor opleve at have indflydelse på dit eget arbejde, at blive medinddraget i de videnskabelige analyser, og at blive en central kollega i et lille men dynamisk team.

.
.: Elev i BabySam 2019, BabySam A/S
BabySam A/SElev i BabySam 2019

BabySam A/S, København

Drømmer du om at bruge dine evner til at skabe en karriere i en af de mest spændende brancher?

Vil du være en del af et veletableret koncept som lige nu er i fantastisk udvikling? Kan du skabe resultater, og er du klar til en hverdag hvor det går rigtig stærkt, og god kundeservice er omdrejningspunktet?

Vi leder efter ambitiøse elever som gerne vil bruge deres evner indenfor købmandskab til at fortsætte den gode udvikling vi har i BabySam. Du elsker at sælge og du brænder for at skabe gode kundeoplevelser hver eneste dag.

Vi sørger for, at du får en god uddannelse i en spændende branche med en masse udviklingsmuligheder. Karrierevejen er klar, hvis du har evnerne og ambitionerne, så har vi også mulighederne til dig. Som elev i BabySam, vil du få en god uddannelse som åbner døre for dig når du er færdig.

BabySam A/S
.
.: Kontorelever med speciale i administration til København, Telia Danmark
Telia DanmarkKontorelever med speciale i administration til København

Telia Danmark

Vil du være verdensmester i service og har du lyst til at skabe gode kundeoplevelser, så bliv kontorelev hos Telia i Customer Channel. Du vil igennem de 2 år få en grundlæggende og udfordrende elevuddannelse, med masser af muligheder for at udbygge både dine faglige og personlige kompetencer.

Som kontorelev i Telia får du en travl hverdag med fokus på kundeservice, rådgivning og administration. Vi arbejder i teams, hvor humøret er højt og det gode samarbejde gør, at vi lykkedes. Vi har et stærkt sammenhold og en uformel omgangstone i et ungt, dynamisk og vækstorienteret miljø.

Det første år af din uddannelse bliver du en del af vores kundeservice. Her får du 100 nye kollegaer og venner, der sammen rådgiver og vejleder Telia’s mange kunder. Det andet år flytter du til administrationsteamet.

.
.: Netværksspecialist til IT-Forsyningen i Farum, ISG Danmark
ISG Danmark
Netværksspecialist til IT-Forsyningen i Farum

ISG Danmark søger for IT-Forsyningen

– Vi har rigtig mange nye projekter og søger derfor en erfaren kollega til vores gode 5-mands netværksteam. Er det dig?

Du bliver en del af afdelingen Drift og Teknologi, hvor de primære opgaver vil omfatte en række nye store projekter, herunder platformsfornyelse og integration af nye kunder, vedligeholdelse, udvikling og 2nd level support af central infrastruktur, herunder servere, datacentre, netværk og pc-platform.

Som netværksspecialist bliver du en del af et team på 5 personer, og jobbet består grundlæggende i at sikre en høj oppetid og en stabil og sikker drift på de administrative og pædagogiske netværk, som er fordelt på rådhuse og skoler samt ca. 500 decentrale administrative enheder.

Dine opgaver omfatter:

 • Overordnet vedligeholdelse og videreudvikling af alle former for netværk, firewalls, trådløse netværk og linjer til leverandører
 • 2nd level support
 • Projektarbejde
.
.: Financial Controller til Koncern Økonomi, Ecit Services A/S
ECIT Group
Financial Controller til Koncern Økonomi

ECIT Group, Smørum

Vil du arbejde i en dynamisk koncernøkonomifunktion i ECIT Group? ECIT har siden sin etablering i 2013 vokset via akkvisitioner og organisk vækst til mere end 1000 ansatte i godt 80 selskaber og har nu aktiviteter i 4 lande indenfor outsourcing af økonomi, løn, IT-drift og consulting. Vi vokser stadig og har derfor brug for endnu en engageret teamplayer i Group Finance på vores kontor i Smørum.

Koncernøkonomifunktionens opgaver tilpasses løbende, så den matcher koncernens udvikling. Du indgår derfor i et agilt mindre team, som sammen løser:

 • Risk management på koncernniveau inkl. controlling og dialog med datterselskaber
 • Stakeholder management herunder kommunikation med koncernledelse, revisor og banker mv.
 • Vedligehold og implementering af regnskabsstandarder/finansøkonomi-manualer mv.
ECIT Group
.
.: Jurist til HR-rådgivning (barselsvikariat), Visma e-conomic a/s
Visma
Jurist til HR-rådgivning (barselsvikariat)

Visma, København

Vil du arbejde sammen med specialister i ansættelses- og persondataret?

Teamet består i dag af fem kompetente jurister og to studentermedhjælpere. Vi rådgiver, afholder kurser og udfører opgaver i alle aspekter inden for arbejdsretten, fra ansættelse til fratrædelse. Vi går op i faglig sparring, kvalificeret rådgivning og en uformel omgangstone.

Kort sagt, så skal du rådgive vores kunder i alle de juridiske problemstillinger, der relaterer sig til det at have ansatte. Du skal:

 • rådgive DataLøn kunder i alle ansættelsesretslige spørgsmål
 • behandle sager om eksempelvis advarsler, afskedigelser, stillingsændringer, bortvisning og vanskeligere sager om ligebehandling og forskelsbehandling
.
.: Kontorelev, ASSA ABLOY Opening Solutions Denmark A/S
ASSA ABLOY Opening Solutions Denmark A/S
Kontorelev

ASSA ABLOY Opening Solutions Denmark A/S, Herlev

Kontorelev med speciale i administration søges til spændende stilling hos ASSA ABLOY Opening Solutions Denmark A/S med start 2. september

Har du lyst til at være en del af verdens største sikringskoncern? Og kan du varetage dine arbejdsopgaver ansvarsbevidst med et smil på læben? Så er du den, vi søger.

Som elev hos ASSA ABLOY Opening Solutions Denmark A/S får du et tilrettelagt uddannelsesforløb, som er planlagt til at løbe gennem flere forskellige afdelinger. Her vil du blive introduceret til en række arbejdsopgaver og funktioner, som er tilpasset dine færdigheder og afdelingens behov.

Du vil blive en del af afdelingen på lige fod med de andre medarbejdere, og det er vigtigt, at du tager ansvar for dine arbejdsopgaver.

ASSA ABLOY Opening Solutions Denmark A/S
.
.: Har du minimum 7 års erfaring inden for revisionsbranchen, og er du klar til et jobskifte – så se her, Grant Thornton
Grant Thornton
Har du minimum 7 års erfaring inden for revisionsbranchen, og er du klar til et jobskifte – så se her

Grant Thornton, København

Til vores afdeling i København – tæt på Østerport Station – søger vi en erfaren revisor med ledererfaring, der i tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og team, skal være med til at løse vores kunders behov.

Opgaver omfatter primært revision og regnskab med hovedvægt på relateret rådgivning – herunder omstruktureringer, generationsskifter, køb/salg, optimering af processer mv. – for mellemstore og større ejerledede selskaber og koncerner, heraf flere med international profil, inden for brancherne teknologi, ejendoms- og byggesektor, energi, liberale erhverv m.fl.

Som leder for et team, skal du være god til at uddelegere og bevare overblikket, samtidig med at du er ansvarsfuld, målrettet og ambitiøs på dine egne, kollegers, kunders og firmaets vegne. Du er udadvendt, nærværende og empatisk – har gode analytiske evner, og er vedholdende.

Grant Thornton
.
.: Be the face of UNICEF – promote children’s rights!, UNICEF Danmark
UNICEF Danmark
Be the face of UNICEF – promote children’s rights!

UNICEF Danmark, Copenhagen

As a promoter for UNICEF Denmark, you will improve your skills within communication, marketing and sales. You will become part of an international team with a high focus on continuous coaching and development, all while contributing to creating a better future for the children of the world.

Our primary task is to promote UNICEFs work and recruit new members. As a promotor you therefore need to engage people in the streets and inspire them to support the cause by conveying knowledge about how UNICEF works.

To convey our message, we often use visual aids and tools which allows us to demonstrate in what ways new possible members can help the children.

.
.: Vil du videreformidle børns rettigheder?, UNICEF Danmark
UNICEF Danmark
Vil du videreformidle børns rettigheder?

UNICEF Danmark, København

Bliv en del af vores succesfulde og ambitiøse fundraisingteam, der via stærke budskaber og positive dialoger i telefonen, rekrutterer nye medlemmer til vores arbejde for verdens børn. Som fundraiser i UNICEF Danmark vil du desuden lære en masse om kommunikation, markedsføring og indvendingsbehandling.

Vi tilbyder en verdensklasse fundraiseruddannelse, og vi sørger for løbende coaching og kompetenceworkshops. Målet er, at du hele tiden udvikler dit talent og dit CV. Rigtig dygtige fundraisere kan også videreudvikle deres kompetencer via vores mentorprogram.

Vi tilbyder:

 • Et spændende job i FN Byen, hvor du både lærer om UNICEF og andre FN-organisationers arbejde.
 • Muligheden for at arbejde med markedsføring, fundraising og kommunikation for verdens største børneorganisation.
.
.: Passioneret front-end udvikler til spændende projekter, Capgemini Danmark A/S
Capgemini Danmark A/S
Passioneret front-end udvikler til spændende projekter

Capgemini Danmark A/S, Vallensbæk Strand

Med en stadigt stigende mængde opgaver og projekter har vi brug for flere erfarne frontend udviklere – er du en af dem?

Vi hjælper vore kunder over et bredt spekter fra teknologisk arkitektur og teknisk løsningsdesign til implementering og test af løsningerne. Dette sker altid i et samarbejde med vores kunder, ofte på kundens adresse. Som udvikler hos os, har du foruden de nødvendige tekniske kompetencer også forståelsen for sammenhængen mellem forretning, systemer og infrastruktur.

Som front-end udvikler har du erfaringer med en eller flere af disse værktøjer:

 • Ekspert i HTLM5, CSS3 og Javascript er et must
 • Arbejdet med minimum et Javascript framewok, som Angular, React eller VueJS
 • Kender eller har arbejdet med jQuery, jQuery UI eller jQuery Mobile
Capgemini Danmark A/S
.
.: Økonomiansvarlig, KAR+CO
KAR+CO
Økonomiansvarlig

KAR+CO søger for GPA Flowsystem i Glostrup

Succesfuld BtB handelsvirksomhed i Glostrup

Med reference til den adm. direktør får du ansvaret for økonomifunktionen i det danske selskab. GPA Flowsystem er i positiv udvikling og har behov for en økonomiansvarlig, der gennem forretningsforståelse og fagligt håndværk sikrer det økonomiske overblik og aktivt bidrager til, at der løbende optimeres hvor det er muligt. Du får et tæt samarbejde med den adm. direktør og den øvrige ledergruppe som du også bliver en del af.

Du udfærdiger månedsrapportering, regnskaber, forecast og er naturligvis en vigtig spiller i budgetarbejdet.

Du står for kontakten til bank, revisor, forsikring, leasingselskaber m.fl. og er ansvarlig for den administrative daglige drift af virksomheden. Endelig har du det administrative HR-ansvar og er koordinator i forhold til IT og ekstern support.

KAR+CO
.
.: Fullstack-udvikler (Rails), der er klar til at kæmpe for kærligheden, Babel ApS
Single.dk
Fullstack-udvikler (Rails), der er klar til at kæmpe for kærligheden

Single.dk, København

Kærligheden er det vigtigste i verden. Alle mennesker fortjener en at dele livet med. Vores matchmaker-teknologi bringer hver dag singler sammen i hele Danmark. Vi søger lige nu en fullstack-udvikler, der vil være med til at kæmpe for kærligheden, så vi kan skabe endnu flere lykkelige parforhold i fremtiden.

Som fullstack-udvikler vil du være en del af en mindre udviklingsafdeling, der i tæt samarbejde med resten af virksomheden skaber verdens bedste datingtjeneste.

Vi kæmper for kærligheden: Vores mission er at hjælpe alle mennesker med at finde en at dele livet med. Når vi lancerer en ny feature, tilretter en algoritme eller laver en refactoring, har det enorm effekt på mange menneskers liv.

.
.: Social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper, OK-Fonden
OK-Fonden
Social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper

OK-Fonden

Kom og vær med helt fra starten i opbygningen af et levende plejehjem. Vi går nye veje. Ikke altid i takt, men altid sammen, så beboere, familie, venner og kollegaer kan forfølge deres drømme og ”leve livet – hele livet”.

Du får rig mulighed for at sætte dit præg på kulturen, hverdagen og fagligheden på Bavne Ager, når du sammen med et stærkt hold af dygtige kollegaer den 1. september 2019, skal åbne og skabe et plejehjem, hvor hjemlighed, imødekommenhed, forskellighed og mennesket står helt forrest.

Du er social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper med blik for den enkelte beboers behov og ønsker, og kan handle efter det. Med dit unikke bidrag - fagligt og menneskeligt - kan du være med til at sikre kvaliteten af sygeplejen og omsorgen på Bavne Ager. Gennem din erfaring, viden og dømmekraft koordinerer og prioriterer du sygeplejen hos beboerne.

.
.: Front-End Engineer - exciting UI development team, IBM Kenexa for A.P. Møller – Maersk A/S
Front-End Engineer - exciting UI development team

A.P. Møller - Maersk A/S, Copenhagen

Can you help to improve global supply chain logistics? Are you excited to work on a platform that handles millions of people booking and tracking shipments around the globe? In this role, you will have long-term ownership of one or more applications (e.g. booking a shipment), covering build, test, transition and operation for Maersk's customer-facing systems.

The role will involve:
 • Hands-on implementation of client-side code
 • Practising effective agile software development; participating in pair programming, regular communication and supporting a culture of end to end ownership
 • Following software standards to ensure quality throughout the development lifecycle
A.P. Møller - Maersk A/S
.
.: Collectionmedarbejder, Moment

Collectionmedarbejder

Moment søger for Express Bank i Taastrup

Får du et kick af at gøre en forskel for Express Banks kunder? Så tilbyder vi nu et spændende deltidsjob i Collectionafdelingen på kontoret i Taastrup.

Som collectionmedarbejder på deltid hos Express Bank, bliver du en del af et team, hvis fornemste opgave er at hjælpe Express Banks kunder, der er kommet bagud med betaling af deres lån.

Din primære opgave bliver at afdække og servicere deres kunder via telefonen, hvor du skal sikre, at der bliver foretaget en korrekt vurdering af et afdragsforløb eller videre sagsbehandling, som giver gevinst for kunden såvel som virksomheden inden for de givne rammer.

.
.: Senior Front-End Developer (Angular), IBM Kenexa for A.P. Møller – Maersk A/S
Senior Front-End Developer (Angular)

A.P. Møller - Maersk A/S, Copenhagen

Maersk IT Application Development is looking to strengthen the Software Development capability with a Senior Front-End Developer. If you have several years of experience writing high quality frontend solutions and you thrive in an Agile fast-paced environment, then read on!

You will be a principal front-end developer in your Scrum team, share technical knowledge, mentor less senior developers and collaborate with the other teams in the program. You will be reporting directly to the Software Development Manager of the department. Your tasks will among other things include the following:

 • writing and maintaining secure, robust, scalable and efficient code that turns business concepts into tangible solutions, products and user experiences.
 • driving software architecture and design patterns (microservices, hexagonal architecture), dissecting business requirements into small implementable tasks.
A.P. Møller - Maersk A/S
.
.: Senior Developer (Azure .NET Core cloud-native development), IBM Kenexa for A.P. Møller – Maersk A/S
Senior Developer (Azure .NET Core cloud-native development)

A.P. Møller - Maersk A/S, Copenhagen

Maersk Software Development is looking to strengthen its capability with a Senior Developer. If you have several years of experience writing distributed and cloud-native applications with Azure and .NET Core and you thrive in an agile fast-paced environment, then read on!

Your tasks will among other things include the following:

 • writing and maintaining secure, robust, scalable and efficient code that turns business concepts into tangible solutions, products and user experiences
 • driving software architecture and design patterns (microservices, hexagonal architecture), dissecting business requirements into small implementable tasks
 • driving automated tests and practices like TDD, BDD, DevOps and CI/CD
A.P. Møller - Maersk A/S
.
.: Senior UI Engineer - exciting UI development team, IBM Kenexa for A.P. Møller – Maersk A/S
Senior UI Engineer - exciting UI development team

A.P. Møller - Maersk A/S, Copenhagen

We are strengthening Maersk's software development organisation, focusing on driving predictability, reducing cost of ownership and increasing agility in our technology. We are hiring Senior UI Engineers with strong front-end development skills and experience to help shape UI engineering within Maersk Technology.

In this role, your team will have long-term ownership of one or more applications (e.g. booking a shipment), covering build, test, transition and operation for Maersk's customer-facing systems.

The role will involve:

 • Hands-on front-end architecture, development & implementation. You will craft unit & integration tests across all components with code re-use being key to success.
 • Collaborate with front-end developers, back end developers, designers, UX experts, external agencies, partners and key people in the business.
A.P. Møller - Maersk A/S
.OM SIDEN | © Copyright 2019 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |