INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
Lån Penge - Større Lån
- - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Action
Arkade
Blandet Spil
Blandet Spil 2
Blandet Spil 3
Klassisk
Kort
Multiplayer
Racing
Skydning
Sport
Strategi
........................
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
UltraFun.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point | Medejer.dk - Find en medejer til din virksomhed




 ●   Jobindex - Ledige job i Storkøbenhavn eller Nordsjælland
Danmarks største jobmarked.

 ●   Humlehaven søger SSH til aftenvagt og SSA til dagvagt, Halsnæs Kommune

Halsnæs KommuneHumlehaven søger SSH til aftenvagt og SSA til dagvagt

Halsnæs Kommune, Ølsted

Humlehaven er en lille somatisk enhed med 28 boliger placeret i det naturskønne og idylliske Ølsted. Vi er inspireret af Leve-bo tankegangen samt stræber efter at skabe den bedst mulige ramme for vores beboere. Vi hører under Arresø plejecenter.

Vi søger en SSH til fast aftenvagt 28 timer ugentligt, samt en SSA til dagvagt til afdelingen Humlehaven i Ølsted.

Er du blevet interesseret, så læs endelig videre om hvad vi søger hos dig som kommende kollega:

 • Du har en af de uddannelser vi søger, og har lyst til at arbejde med beboere, som har en demenssygdom.
 • Du er vores kollega, som vægter samarbejde med beboerne, pårørende, kollegaer og ledelse højt, og naturligvis vil du blive mødt af samme interesse fra os.
 • Du ser det hele menneske og er med til at sikre den livskvalitet, som er vigtig for den enkelte beboer.
.

 ●   Praktikanter søges til UNICEF Danmark, UNICEF Danmark

UNICEF Danmark
Praktikanter søges til UNICEF Danmark

UNICEF Danmark, København

Brænder du for at arbejde for udsatte børn og børns rettigheder? Har du lyst til at arbejde med internationale humanitære forhold, udviklingsprogrammer, fortalerarbejde, fundraising og privatsektorpartnerskaber? Har du mod på at indgå i en global og toneangivende børneorganisation?

Så kan du nu søge en af UNICEF Danmarks spændende praktikantstillinger, hvor du vil indgå i en af vores afdelinger og blive stillet overfor forskellige typer af opgaver. Opgaverne kan spænde vidt og være virkeliggørelse af nye initiativer samt udførelse af allerede planlagte opgaver.

Som praktikant i UNICEF Danmark skal du gerne være interesseret i humanitære og udviklingspolitiske forhold og programmer, samt børns rettigheder. Du læser og forstår rapporter på engelsk, og du er dygtig til at formulere dig på både dansk og engelsk. Derudover er du grundig og omhyggelig i dit arbejde.

.

 ●   External Lecturer - Children with Special Needs, DIS

DIS
External Lecturer - Children with Special Needs

DIS, Copenhagen

Opportunity to teach highly motivated American students in the fields of pedagogy and education.

DIS in Copenhagen is currently hiring a part-time faculty to teach the semester course Children with Special Needs starting in January 2021.

This course considers children with special needs from a critical disability studies perspective. We examine the topics of inclusion, disability, and quality of life within the Danish social welfare system through the lens of Nordic pedagogy. The voices of disabled persons and families are included in class to help understand how their lives are affected by public and educational policies.

DIS
.

 ●   Lejemålsadministrator til Matas' regnskabsafdeling, Matas A/S

Matas A/SLejemålsadministrator til Matas' regnskabsafdeling

Matas A/S, Allerød

Er du en ørn til administration af processer for erhvervslejemål? Så er du måske vores nye kollega i regnskab. Vi søger en lejemålsadministrator til at varetage de administrative og regnskabsmæssige forhold vedrørende vores ca. 300 erhvervslejekontrakter.

Du vil i en opstartsperiode deltage i etablering af vores lejeaftaler i et nyt kontraktstyringssystem med henblik på at disse er digitalt tilgængelige og ajourført. Du sikrer desuden sammenhængen mellem kontraktstyringssystemet og regnskabsmæssige systemer herunder grundlag til IFRS 16 Leasing.

Du vil som lejemålsadministrator blive ansvarlig for processer og systemer vedrørende de regnskabsmæssige forhold vedrørende IFRS 16 Leasing. Som en del af processerne omkring vores erhvervslejemål foretager du gennemgang og vurdering af eksisterende processer, og du bidrager til løbende forenkling og styrkelse.

.

 ●   Skarp digital marketingkoordinator til barselvikariat, ELF Development A/S

ELF Development A/SSkarp digital marketingkoordinator til barselvikariat

ELF Development A/S, Hellerup

Brænder du for at skabe engagerende indhold på forskellige typer af digitale platforme? Kan du på eget initiativ og med kreative idéer fange opmærksomheden hos en specifik målgruppe? Er du en dygtig digital kommunikatør med et skarpt grafisk øje?

Som digital marketingkoordinator i ELF Development bliver din vigtigste opgave at udarbejde relevant og engagerende indhold til vores mange digitale kanaler og platforme. Du skal være med til at sikre, at vi udsender de rigtige budskaber til de rette målgrupper - både sprogligt og grafisk. Stillingen er som udgangspunkt et barselvikariat på 8-9 måneder med mulighed for forlængelse/fastansættelse efterfølgende.

Vi forventer at du har en solid forståelse for digital marketing, kommunikation og content produktion. Du ved, hvad der virker online, og har erfaring med, hvordan du udformer og præsenterer et budskab, der sælger.

.

 ●   Elev til IT-support i international logistikvirksomhed, NTG Nordic Transport Group

NTG Nordic Transport GroupElev til IT-support i international logistikvirksomhed

NTG Nordic Transport Group, Hvidovre

Er du i gang med din uddannelse inden for IT-support? Og kunne du tænke dig at have din elevtid hos et af de hurtigst voksende logistikselskaber i Europa?

  ”Vi er i en rivende udvikling, der gør at du får over 1600 kolleger i 30 lande. Og lige fra starten vil vi have opgaver klar til dig, så du får en stejl læringskurve og er med til at gøre en forskel,” fortæller din kommende chef, systemadministrator, Rene Holm.

Du bliver elev hos NTG Nordic Transport Group A/S, som tilbyder en lang række transportformer til/fra hele verden. Her vil du møde 4 kolleger – en i Kolding og 3 på kontoret i Hvidovre, som også bliver din base.

Du kommer selvfølgelig til at fordele din tid mellem skolebænken og vores kontor, men når du er hos os, kan du forvente en stejl læringskurve, hvor du får opgaver fra dag 1. Her kommer du til at yde generel IT-support til alle kolleger i NTG på globalt plan.

.

 ●   De Socialpsykiatriske Botilbud i Egedal Kommune søger kontaktperson, Egedal Kommune

Egedal Kommune
De Socialpsykiatriske Botilbud i Egedal Kommune søger kontaktperson

Egedal Kommune, Ølstykke

Vi har en ledig stilling i De Socialpsykiatriske Botilbud i Egedal Kommune og søger kollega til vores boteam.

Botilbuddene består samlet af 3 tilbud: Skovbo, Bakkehuset og Dambo, med i alt 25 pladser. Beboerne er i alderen 18 til 65 år, og har alle forskellige psykosociale problemstillinger. Nogle af borgerne i Skovbo har også ASF-problematikker. Medarbejderne i Boteamet er fordelt med primær arbejdsplads i hvert af de tre tilbud. Primært Skovbo og Bakkehuset samarbejder på tværs, både fagligt og i driften. Denne stilling er primært med ansættelse i Skovbo, hvor målgruppen er yngre borgere. Botilbuddene er ikke døgndækkede, men vi dækker flere aftener og i weekenderne.

Overordnet i arbejdet er der fokus på relationsdannelse og borgerinddragelse med henblik på at støtte borgernes egen recovery proces. Dette både gennem individuel indsats og deltagelse i sociale aktiviteter.

Egedal Kommune
.

 ●   Er du vores nye videojournalist? Kom i praktik hos Dansk Magisterforening, KM2JOB IVS

Dansk MagisterforeningEr du vores nye videojournalist? Kom i praktik hos Dansk Magisterforening

Dansk Magisterforening, Frederiksberg

Som videojournalist i DM udvikler vi dig til at blive en endnu bedre visuel storyteller.

Du kommer med på et hold, hvor der er plads og frihed til at eksperimentere og prøve nye idéer, formater og koncepter af. Vi er ikke et tv-produktionsselskab. Til gengæld er du ikke blot en lille brik i produktionsmøllen.

Som videopraktikant hos os får du stort ansvar og vil få mulighed for at komme hele vejen rundt om produktionen lige fra idéudvikling til postproduktion.

Du vil blive klædt på til at kunne tilrettelægge videoer til vores godt 55.000 medlemmer til brug på vores digitale kanaler, herunder hjemmeside, SoMe-kanaler og nyhedsbreve.

Dine opgaver vil være:

 • Idé- og konceptudvikling
 • Manuskriptskrivning
 • Casting af medvirkende
.

 ●   Office and HR Manager, BLAST ApS

BLAST ApSOffice and HR Manager

BLAST ApS, København

Vi er på udkig efter en Office og HR Manager til vores Operations Team til at varetage en bred vifte af opgaver og ansvar, med særligt fokus på støtte til vores Operations og Finance-afdelinger.

Afhængig af dine kvalifikationer, vil du skulle varetage følgende opgaver:

 • Hjælpe vores COO med enkel juridisk og administrativ behandling, herunder sende dokumenter til underskrift, varetage vores HR-værktøjer, holde styr på vores datarum og holde vores organisationsdiagram opdateret
 • Stå for lønudbetalingen til vores ansatte i Danmark, herunder oprettelse af nye medarbejdere i vores lønsystem, samt sikre at medarbejdere i forbindelse med fratrædelser fjernes fra lønsystemet
 • Bestilling af frokost til kontoret, køb af kontorartikler og andre fornødenheder
.

 ●   Regnskabschef, Bilcentret Charlottenlund A/S

Bilcentret Charlottenlund A/SRegnskabschef

Bilcentret Charlottenlund A/S

Til snarest tiltrædelse søger vi en regnskabschef til vores 2 forretninger. Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor du i et stort omfang selv kan tilrettelægge dit arbejde og i et vist omfang tillige vil have mulighed for at arbejde hjemmefra.

Du vil selvstændigt skulle kunne klare vores regnskabsfunktion med debitor-, kreditor-, finansbogholderi og lønsystem. Og du skal være i stand til at gøre regnskabet klar til vores revisor til årsafslutning. I dag anvender vi et autocore regnskabssystem, som alle andre VW-forhandlere – men vi overgår meget snart til AX.

Vi er VW-forhandler med afdeling i Birkerød og Charlottenlund med ca. 60 ansatte og et årligt nyvognssalg på godt 1100 biler.

.

 ●   Plejecenter Rosenhaven søger en erfaren og visionær afdelingssygeplejerske, Ballerup Kommune

Ballerup KommunePlejecenter Rosenhaven søger en erfaren og visionær afdelingssygeplejerske

Ballerup Kommune søger for klient, Skovlunde

Plejecenter Rosenhaven søger en ny afdelingssygeplejerske til at lede 2 af vores 4 afdelinger med tiltrædelse 1. januar 2021 eller efter aftale.

Vi søger en leder med en solid sygeplejefaglig baggrund og bred ledererfaring samt en leder, der sammen med medarbejderne og lederteamet kan udvikle Rosenhaven både fagligt og som arbejdsplads. Der er en god og positiv ånd på stedet, og i Rosenhaven afprøver vi gerne nyt, og vi arbejder løbende med at udvikle fagligheden og kvaliteten.

Du bliver en del af et samlet lederteam bestående af plejecenterlederen og 3 andre afdelingssygeplejersker, hvor du vil indgå i den samlede ledelse af de to plejecentre Lundehaven og Rosenhaven. Vi arbejder målrettet med at udvikle samarbejdet og styrke plejecentrenes samlede ledelseskraft.

.

 ●   Concept Manager, Interdan Bil A/S

Interdan Bil A/SConcept Manager

Interdan Bil A/S, Glostrup

Er du 100-meter mester i Mystery Shopping, konceptudvikling og drift af Retail, og drives du af at skabe resultater og kundetilfredshed?

I stillingen som Concept Manager bliver du en del af et ambitiøst, nyetableret Retail-team, hvor du som ansvarlig for bl.a. CSI og Mystery Shopping konstant skal have det skarpe overblik over performance, forestå et ongoing vedligehold samt, ud fra dette, optimere og videreudvikle koncepter og uddannelser.

Dine primære arbejdsopgaver bliver koordinering, opfølgning, rapportering og optimering relateret til CSI, Mystery Shopping og vores uddannelsesprogrammer, som dækker en bred vifte af uddannelsestilbud fra både egne og fabriksrelaterede programmer. Derudover vil du blive ansvarlig for andre Retail-udviklingsprojekter, som du i høj grad selv er med til at scope, udvikle og implementere.

.

 ●   Ølstykke hjemmepleje søger social- og sundhedshjælpere, Egedal Kommune

Egedal Kommune
Ølstykke hjemmepleje søger social- og sundhedshjælpere

Egedal Kommune

Vil du være med til at skabe verdens bedste hverdag? Så søger Ølstykke hjemmepleje social- og sundhedshjælpere.

Har du lyst til at være udekørende social- og sundhedshjælper i en kommune med ruter i landlig duft og med smukke marker, og har du lyst til at være en del af skønne, humoristiske, dygtige og meget forskellige kollegaer, så læs endelig videre...

I hjemmeplejen samarbejder vi med borgerne om at skabe verdens bedste hverdag i egen bolig. Vi har fokus på hverdagsrehabilitering, koordinering, en god helhedsoplevelse for borgeren samt et godt tværfagligt samarbejde med såvel interne som eksterne samarbejdspartnere. Vi arbejder med helhedspleje, således at du udover den personlige pleje også varetager delegerede sygeplejeopgaver. Disse får vi løbende flere af.

Egedal Kommune
.

 ●   Pædagog til Ungdomsbrandkorps, Hovedstadens Beredskab

Hovedstadens BeredskabPædagog til Ungdomsbrandkorps

Hovedstadens Beredskab, København

Vil du være med til at holde de unge til ilden og støtte vores instruktører, når vi uddanner vores brandkadetter? Så er stillingen som pædagog i vores Ungdomsbrandkorps måske noget for dig.

Med vores 1000 medarbejdere og frivillige er Hovedstadens Beredskab landets største. Som en del af vores forebyggende arbejde har vi etableret Ungdomsbrandkorpset (UBK), hvortil vi søger en dygtig pædagog til at udføre en understøttende pædagogisk funktion i uddannelsen af de unge brandkadetter.

Du får selvstændige opgaver i et afvekslende og uhøjtideligt miljø. Dine primære opgaver vil være:

 • At udføre en klassisk pædagogisk funktion i UBK’s undervisningsforløb og fritidstilbud, som også indbefatter eftermiddag/aften arrangementer
 • At motivere og hjælpe de unge til fritidsjob og til at søge en ungdomsuddannelse
 • At opsøge og etablere faste aftaler med lokale virksomheder om rekruttering af vores unge til fritidsjob
.

 ●   Omstillingsmedarbejder til medlemscenter – vikariat, KM2JOB IVS

Dansk MagisterforeningOmstillingsmedarbejder til medlemscenter – vikariat

Dansk Magisterforening, Frederiksberg

Er du udadvendt, har smil i stemmen og brænder du for at yde service på højt niveau? Så er du måske vores nye kollega i medlemscenteret.

Du bliver en del af et team på fem dygtige og engagerede medarbejdere, hvis fornemmeste opgave er at sikre hurtig og professionel håndtering af opkald fra vores medlemmer og samarbejdspartnere. Teamet har bl.a. ansvaret for at håndtere og journalisere post samt registrere og opdatere medlemsdata. Derudover kan der komme fortløbende ad-hoc-opgaver.

Dine primære opgaver

 • Omstille opkald fra medlemmer til relevante kolleger i DM.
 • Omstille opkald til de syv organisationer, der lejer sig ind i DMs bygning på Peter Bangs Vej.
 • Journalisering af post i DM
.

 ●   JURIST MED ERFARING I ANSÆTTELSESRET, Finansforbundet

FinansforbundetJURIST MED ERFARING I ANSÆTTELSESRET

Finansforbundet, København

Finansforbundet rådgiver og vejleder dagligt vores medlemmer og tillidsrepræsentanter med spørgsmål indenfor Finansforbundets overenskomstområder og ansættelsesret i almindelighed. Du kan blive en del af vores professionelle rådgivning, samtidig med at du får lov til at sagsbehandle de ansættelsesretlige sager indenfor og udenfor vores fagretlige system.

Som juridisk konsulent i Jura vil du i tæt samarbejde og dialog med dine kollegaer løse opgaver indenfor en bred pallette af emner indenfor det ansættelsesretlige område, bl.a.:

 • Rådgivning og vejledning om juridiske aspekter før, under og efter ansættelsen; funktionærlov og overenskomst, ligebehandling, forskelsbehandling mv.
 • Sagsbehandling med egen sagsportefølje
.

 ●   Vi søger en regnskabsmedarbejder/controller, som gerne vil tage ejerskab til en ekspanderende ejendomsvirksomhed placeret i København K, HL Management A/S

HL Management A/SVi søger en regnskabsmedarbejder/controller, som gerne vil tage ejerskab til en ekspanderende ejendomsvirksomhed placeret i København K

HL Management A/S

Kan du godt lide at være med til at præge dit job og finder det spændende at være med på rejsen i en virksomhed, som er i gang med at opbygge en større ejendomsportefølje i flere fonde, så er du måske vores kommende regnskabsmedarbejder.

Som regnskabsmedarbejder vil du få ansvaret for bogholderiet i vores ejendomsselskaber og datterselskaber. Du får et selvstændigt job med gode muligheder for sparring samt personlig udvikling, og indflydelse på dine arbejdsopgaver.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af

 • Bogføring af bilag
 • Kontering af fakturaer i workflow og kreditorbetalinger
 • Afstemninger af bankkonti og mellemregninger
.

 ●   Vi søger en ejendomsadministrator, som gerne tager ejerskab til en ekspanderende ejendomsvirksomhed placeret i København K, HL Management A/S

HL Management A/SVi søger en ejendomsadministrator, som gerne tager ejerskab til en ekspanderende ejendomsvirksomhed placeret i København K

HL Management A/S

Har du et iværksættergen og finder det spændende at være med på rejsen i en virksomhed, som er i gang med at opbygge en større ejendomsportefølje i flere fonde, så er du måske vores kommende ejendomsadministrator.

Ejendomsadministratoren har en central plads, og du vil få ansvaret for en ejendomsportefølje som primært består af boliglejemål, herunder ansvaret for både de juridiske og økonomiske opgaver.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af

 • Varsling af lejeregulering, herunder omkostningsbestemt leje, skatter og afgifter m.v.
 • Huslejekørsel og opkrævning af husleje
 • Indflytningssager, oprettelse af nye lejere, opkræv af depositum og leje mv.
.

 ●   Global Human Resource Manager, SameSystem A/S

Jobindex A/S
Global Human Resource Manager

Jobindex A/S recruiting on behalf of SameSystem in Værløse

Make your impact and be part of shaping the future for SameSystem.

You will be responsible for realizing the company's ambitions to attract, recruit and keep the very best talent across many different work areas and markets.

We are looking into a very exciting growth journey in the highest gear, where we will need the assistance of many new colleagues. Your passion for recruiting, supporting, and evolving employees will be a driving factor in a successful growth schedule.

You will take our organization to the next level and have the opportunity to build and define the tools, procedures, and structure in a new centralized HR function. You will be able to decide the methods and plan of action to achieve your goals.

Jobindex A/S
.

 ●   Værkfører - smedeværksted, Mark & Wedell A/S, Ingeniør- og Handelsfirma

Mark & Wedell A/S, Ingeniør- og HandelsfirmaVærkfører - smedeværksted

Mark & Wedell A/S, Ingeniør- og Handelsfirma, Kvistgård

Som selv kan tage fat og skabe yderligere vækst sammen med 6 dygtige smede søges for tiltrædelse snarest muligt.

Du bliver den daglige hands-on teamleder for 6 dygtige smede, går forrest og deltager i det daglige arbejde på lige fod med smedene i produktionen. Du fungerer som teamlederen, der fordeler opgaver, tager ansvar og engagerer dine kollegaer i det daglige samtidig med, at du sparrer omkring løsninger og muligheder for at levere kundens projekter i høj kvalitet og til tiden.

Du forventes derfor både at være en dygtig smed og teamleder samtidig med, at du forventes at tage ansvar og bidrage aktivt i forbindelse med levering af kundernes projekter til tiden. Optimering af interne processer og vedligeholdelse af tiltag i henhold til ISO 9001:2015 og ISO 3834 vil være en vigtig del af teamlederrollen.

.



OM SIDEN | © Copyright 2020 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |