INDHOLD
●   Lån Penge
●   Lån Penge - Mikro Lån
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Dating Oversigt
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Webhosting Oversigt
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Dyremad / Dyrefoder
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Hør Netradio - Webradio
●   Sommer Musik
SPIL
●   Actionspil
●   Arkadespil
●   Bilspil
●   Børnespil
●   Klassiskespil
●   Familiespil
●   Kortspil
●   Multiplayer
●   Skydespil
●   Sportsspil
●   Strategispil
●   Vendespil
●   Blandet Spil
●   Flash Spil
NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
BoLarsen.dk - Spil, Dating, Webhosting, Netradio
Indendørs Maling - Dyrup Maling og Flugger Maling | Malingshop.dk  | Filament.dk
Senior.dk - Dating & Mødested  | Billig 3D printer og filament - 3DPrinter.dk
Webhosting.dk  |  inkClub  |  YouGov.dk  |  Snor.dk  |  One.com - Få 82% rabat
Helsegrossisten.dk - Billig kosttilskud  |  Billigste blækpatroner og toner fra Pixojet


Lynhurtigt fibernet til lav pris ( 300 Mbit fra kun 259 kr./md. ) - ( 1000 Mbit fra kun 299kr./md. ) Bolignet.dk
 ●   Jobindex - Ledige job i Storkøbenhavn eller Nordsjælland
Danmarks største jobmarked.

 ●   Commercial Manager for Sweden & export markets, RAWBITE ApS

RAWBITE ApS
Commercial Manager for Sweden & export markets

RAWBITE ApS, Bagsværd

We are currently looking for an experienced and ambitious Commercial Manager for Sweden, The Netherlands as well as other export markets, with Sweden being the main focus market for this position.

You will be responsible for developing the country-specific strategies and following up on sales, marketing, growth & profit maximization as well as new business development. Hence, you will be responsible for generating and maximizing sales revenue and profitability for the company by meeting or exceeding our ambitious sales targets.

We are looking for a candidate with minimum 8-10 years of experience as an export, regional, or international key account manager within the area of FMCG, preferably food. You have significant experience working both directly with the trade and with distributors and have experience in improving existing and scouting for new distributors as well.

RAWBITE ApS
.

 ●   Dygtige udviklere, Sundhed.dk

Sundhed.dk Dygtige udviklere

Sundhed.dk, København

Har du lyst til at arbejde i en organisation, der har ansvar for kritisk, national IT-infrastruktur inden for sundhedsområdet, og som leverer løsninger, der gør en forskel?

Som udvikler kommer du til at spille en central rolle i realiseringen af en ambitiøs strategi for udvikling af danskernes sundhedsportal. Du lander i organisationen på et spændende tidspunkt, hvor mange store initiativer er sat i gang, og hvor du får rig mulighed for selv at sætte dit præg på jobbet og udvikle dig fagligt såvel som personligt.

Du vil være en del af et tværgående team, som indgår i vedligehold og udvikling af vores løsninger. Stillingen omfatter bl.a. følgende opgaver:

 • Webbaserede løsninger
 • Udvikling i C#, Javascript, MVC, Servicestack, SQL, T-SQL, Web Infrastruktur samt Web front-end og mobil
 • Udvikling i CSS (responsivt design)
.

 ●   Create your own future as Cell Bank Scientist, Bacthera Denmark A/S

Bacthera Denmark A/S Create your own future as Cell Bank Scientist

Bacthera Denmark A/S, Hørsholm

We are looking for a Scientist with a strong background in cell banks and microbiology to join our Development team located in Hørsholm, Denmark.

In Development we focus on developing processes and methods that can be transferred into our GxP facilities. Your main tasks will be:

 • Design, plan and execute Research Cell Bank (RCB) process development activities, while ensuring compatibility and compliance with GMP systems.
 • Act as a technical lead for cell banking representing the team in a matrix environment, both internally within project team, and externally with customer.
 • Coordinate cell bank testing and review documentation of results.
.

 ●   Executive Assistant, Alfa Development A/S

Alfa Development A/S
Executive Assistant

Alfa Development A/S, Søborg

Would you like to be part of an organization who develops environmentally friendly neighbourhoods and communities? Are you interested in Real Estate and would like to learn from the best?

The Executive Assistant role is a unique opportunity to be exposed to the inner workings of a first rate real estate development organization. You will closely follow the day-to-day life of the Group CEO for SEED ALFA Sarl Group, our mother company, and Executive Team, assisting with a range of activities from logistics and travel planning; to preparation for high level meetings.

You will be the one who ensures our SEED ALFA Group CEO, and Executive Team, of ALFA Development always has professional and necessary support in planning, logistics, preparation and administration to feel prepared and in control at all times, so they rest assured that there is sufficient follow-up on all activities.

Alfa Development A/S
.

 ●   Plejecenter Egeparken søger medarbejdere, Egedal Kommune

Egedal Kommune
Plejecenter Egeparken søger medarbejdere

Egedal Kommune, Ølstykke

Har du lyst til at være med til at skabe den bedste hverdag for nogle af Egedals beboere, så kan vi helt sikkert finde dig et spændende job på Egeparken.

Plejecenteret består af 72 boliger fordelt på tre etager. Vores beboere har hver dag brug for hjælp og støtte til, at få så god en hverdag som mulig. Vi arbejder målrettet på at skabe et hjem, hvor beboerne føler sig trygge, har det hyggeligt og at her er rart at være for alle: beboere, besøgende og medarbejdere.

Lige nu leder vi efter medarbejdere til vores aften- og nattevagtshold. Vi ønsker medarbejdere, som har lyst til og mod på at hjælpe beboerne med dagligdagens gøremål. Det vil sige alle de praktiske handlinger, der er på en almindelig dag, lige fra at blive hjulpet om natten med tryghedstilsyn eller toiletbesøg, spisesituationer, hyggestunder med aktiviteter til hjælp til at blive klar til natten.

Egedal Kommune
.

 ●   Professionel Produktionsassistent, Dancop A/S

Dancop A/S
Professionel Produktionsassistent

Dancop A/S, Slangerup

Vil du være med til at repræsentere et stærkt brand i en velfungerende afdeling? Og har du lyst til en hverdag med en masse spændende opgaver, hvor produktion og databehandling er i centrum? Så er det måske dig, vi står og mangler!

Som Dancop’s nye medarbejder står du for al vedligehold af ERP-systemerne fra et produktionsmæssigt perspektiv. Du kommer ligeledes til at arbejde med rapportering af nøgletal til vores produktion, som bl.a. bruges til vores tavlemøder (WBM). Dette indebærer opgaver, som kræver forståelse af hele værdikæden.

Du kan se frem til en alsidig rolle, hvor alle hjælper hinanden med de daglige opgaver. Du vil dog primært komme til at arbejde med:

 • ERP-vedligeholdelse (Navision) og opdatering af stamdata
 • Support til vores produktion og Produktionschef
 • Indkøb- og produktionsordrebehandling
Dancop A/S
.

 ●   Pædagog til miljøterapeutisk arbejde i dagbehandling, Dyssegården

Dyssegården
Pædagog til miljøterapeutisk arbejde i dagbehandling

Dyssegården, Kokkedal

Har du interesse for socialpsykiatri samt arbejdet med børn og unge, og vil du bidrage til, at psykisk sårbare børn og unge opnår en meningsfuld tilværelse med de bedste muligheder for udvikling?

Så har Dyssegården en ledig stilling i vores dagbehandling.

Dyssegården er en miljøterapeutisk og psykiatrisk non-profit selvejende behandlingsinstitution med døgnpladser, dagbehandling, internt skoleforløb samt udslusningstilbud.

Særlige ansvarsområder er bl.a.:

 • Kontaktpersonsopgaver, herunder ungesamtaler og forældrekontakt
 • Deltagelse i vores organisatoriske behandlingsstruktur med behandlingskonferencer, teammøde og statusmøder
 • Fortløbende arbejde med at evaluere og udvikle mål og delmål i samarbejde med den unge
Dyssegården
.

 ●   Uddannet pædagog til vores børnehus – værn om vores traditioner, og vær med til at skabe nye!, Anna Wulffs Børnehus

Anna Wulffs Børnehus
Uddannet pædagog til vores børnehus – værn om vores traditioner, og vær med til at skabe nye!

Anna Wulffs Børnehus, København

"En dag gik jeg forbi børnehuset og vidste med det samme, at det her var et særligt sted – det var her, jeg ville være leder," fortæller leder Heléne Frostfeldt.

Anna Wulffs Børnehus er en selvejende institution med beliggenhed i Christianshavns smørhul lige op ad volden og væk fra biltrafikken. Vi har god plads indenfor, men benytter os flittigt af vores dejlige og rummelige udearealer, hvor vuggestuen og børnehaven har hver deres legeplads.

Du bliver en del af teams med erfarne kolleger, som gerne støtter og hjælper dig til rette. Børnehuset består af to børnehavestuer og tre vuggestue- stuer og vi er normeret til 86 børn.

Anna Wulffs Børnehus
.

 ●   Vi mangler en rørlægger og en brolægger, M5 Anlæg ApS

M5 Anlæg ApS
Vi mangler en rørlægger og en brolægger

M5 Anlæg ApS, Karlslunde

Vi leder efter to engagerede og ansvarsbevidste holdspillere, der kan arbejde selvstændigt med en stor grad af frihed under ansvar. Vi har en positiv og humoristisk omgangstone med plads til sjov og ballade, samtidig med at vi sparker røv. Lyder det som et sted du har lyst til at arbejde?

Vores dygtige team – på ca. 50 mand – har rygende travlt og vi har derfor brug for et par spiller mere på holdet snarest muligt.

Om du har en baggrund som anlægsgartner, anlægsstruktør, bygningsstruktør eller rørlægger er ikke vigtigt, blot du har et rørlæggerbevis til stillingen som rørlægger. Til stillingen som brolægger er det vigtigste at du har erfaring som brolægger – ikke din uddannelse.

M5 Anlæg ApS
.

 ●   QC-laborant, Immudex ApS

Immudex ApS QC-laborant

Immudex ApS, Virum

Vi søger en kvalitetsbevidst laborant til vores QC-laboratorium, hvor der udføres en bred vifte af analyser. Har du lyst til at være en del af vores QC-team, har du kendskab til immunologiske testmetoder og synes, at kvalitetskontrol er et spændende område, så er du måske vores nye QC-laborant.

Immudex er en biotekvirksomhed i rivende vækst, som leverer løsninger til immun-monitorering inden for immunterapi, infektionssygdomme, transplantation og autoimmunitet.

I QC tester vi indkomne råvarer samt mellemvarer og færdigvarer fra produktionen. Vores assays i QC er bl.a. baseret på flowcytometri og ELISA, og det er derfor en stor fordel, hvis du har erfaring med disse metoder. Herudover vil du også arbejde med SDS-PAGE og diverse spektrofotometriske metoder.

Desuden kan du forvente at blive involveret i vores løbende optimering af analysemetoder samt at deltage i andet laboratoriearbejde.

.

 ●   Field Service Engineer, Agilent Technologies Denmark

Agilent Technologies Denmark
Field Service Engineer

Agilent Technologies Denmark, Glostrup

As a Field Service Engineer for Agilent, you will work at a variety of labs, so having an appetite for continuously learning about new instruments, software and consumables is key. Applying your communication skills, creativity and can-do attitude is essential. The ability to help with solving customer problems and a commitment to deliver the highest-levels of customer service is how you will build customer success.

You will be responsible for supporting our customers with on-site installation, implementation, maintenance and repair of company and multi-vendor systems solutions in Denmark. Our varied product lines include hardware, software and networking products as well as operating systems.

 • Installs and optimizes hardware/software/network products and configurations at customer sites.
 • Diagnoses and resolves product performance problems.
 • Performs maintenance and repairs
Agilent Technologies Denmark
.

 ●   Tekniker til Flow and Stability Analytical Development, ALK

ALK
Tekniker til Flow and Stability Analytical Development

ALK, Hørsholm

Har du lyst til at arbejde i et dedikeret team med ansvar for analyser under udvikling? Er du god til immunkemiske analysemetoder og har kendskab til validering af analysemetoder? Så kan du blive vores nye kollega i Flow and Stability Analytical Development (FSAD). FSAD er en afdeling i Analytical Development i Hørsholm.

Arbejdsopgaver

 • Udføre analyser under GMP
 • Deltage i problemløsning af analyseteknisk karakter
 • Bidrage til planlægning af forsøgsdesign
ALK
.

 ●   Student Assistant in Events & Communications at Asia House Denmark, Det Østasiatiske Kompagnis Almennyttige Fond

Asia House Denmark Student Assistant in Events & Communications at Asia House Denmark

Asia House Denmark, Copenhagen

Are you a wiz at social media with a flair for marketing? Are you experienced with WordPress? Do you have a good sense of design, an eye for photography and experience with design software? Do you have a talent for writing in both English and Danish? If you also have an international outlook, especially an interest in Asia, then you might just be perfectly suited as Asia House’s next Student Assistant.

You will be of general assistance to the team, working closely with the Events & Communications Manager on a day-to-day basis on a wide range of tasks including:

 • Updating and servicing WordPress websites: Asia House, EventSpace, and EAC.
 • Preparing and sending the monthly newsletter.
 • Collaborating on event- and SoMe campaigns, incl. layout and graphic design of promotional materials.
.

 ●   Personlig assistent til Underdirektøren for en central samfundsopgave, Skattestyrelsen

Skattestyrelsen Personlig assistent til Underdirektøren for en central samfundsopgave

Skattestyrelsen, København

Vil du arbejde tæt på topledelsen i Skattestyrelsen og være med til at løse en central samfundsopgave? Er du analytisk skarp, serviceminded, struktureret og kan du bevare det rolige overblik i en til tider hektisk hverdag? Og trives du i en rolle, hvor du veksler mellem den hurtige ekspedering - og den faglige fordybelse i din opgaveløsning? Så er du måske vores nye PA til underdirektøren for Opkrævningsprocesser i Skattestyrelsen.

Din rolle vil spænde bredt over bl.a. følgende opgaver:

 • sparring med underdirektøren om tværgående initiativer i afdelingen, fx strategiske projekter, udvikling af afdelingen og leder- og afdelingsseminarer
 • koordinere og sikre gode sagsprocesser samt prioritering af sager til underdirektøren
 • forberedelse af møder samt udforme dagsordener, beslutningsoplæg og sikre opfølgning på møder
Skattestyrelsen
.

 ●   Engagerede medarbejdere til tværgående projektstyringsenhed, Skattestyrelsen

Skattestyrelsen Engagerede medarbejdere til tværgående projektstyringsenhed

Skattestyrelsen, København

Vil du være med til at opbygge en ny projektstyringsenhed for en central samfundsopgave? Vil du sætte dit præg på opgaver, som bliver afgørende for Skatteforvaltningen mange år ud i fremtiden? Bliver du motiveret af en bred opgaveportefølje i en tempofyldt hverdag? Trives du i en udadvendt rolle, og formår du at skabe relationer, struktur og fremdrift? Så er du måske en af vores nye medarbejdere til den tværgående PMO-enhed.

Din rolle vil spænde bredt over bl.a. følgende opgaver:

 • Ledelsesbetjening ved fx at forberede og eksekvere på programmets styregruppe- og programledelsesmøder og gennem udarbejdelse og kvalitetssikring af mødemateriale
 • Beslutningsoplæg, fx gennem skriftlig udarbejdelse og mundtlig præsentation af sager, notater og afrapporteringer
Skattestyrelsen
.

 ●   Socialpædagog, Region Sjælland

Region Sjælland Socialpædagog

Region Sjælland, Karlslunde

Vil du være vores nye pædagog/pædagogiske assistent i Dagcentret på Else Hus?

Vi søger faglige dygtige pædagoger, som har kendskab til voksne borgere med udviklingshæmning og autisme.

Dagcenterets målgruppe er samtlige Else Hus' beboere, som alle bor i tre forskellige boenheder på samme matrikel som dagcenteret ligger på. Vi ligger i skønne omgivelser tæt på trylleskoven og havet. Vi har en stor matrikel med bålhytter, shelter og work out redskaber, området byder på mange muligheder for aktiviteter både inde og ude. Dagcenteret tilbyder borgerne forskellige aktiviteter f.eks. ridning, svømning, kreative aktiviteter, sang og musik. På Else Hus har vi flere busser til benyttelse med borgerne.

.

 ●   Vi søger en køkkenleder til Helsingør Sundhedshus, Helsingør Kommune

Helsingør Kommune Vi søger en køkkenleder til Helsingør Sundhedshus

Helsingør Kommune

Helsingør Kommunes nye Sundhedshus tages i brug pr. 1. januar 2023.

Køkkenet i Sundhedshuset skal producere mad til 66 beboere på døgn rehabiliteringsafdelingen, fx dysfagikost og måltider til småt spisende, og frokosttilbud og mødeforplejning til kantinerne på Rådhuset, Prøvestenen og i Sundhedshuset. I forbindelse med etablering af køkkenet sker der en sammenlægning af medarbejdere fra tre andre køkkener i kommunen.

Køkkenlederen får ansvaret for køkkenets drift og økonomi samt personaleledelse af ca. 14 medarbejdere.

Vores ambition er, at samarbejdet mellem de faglige kompetencer fra ernærings-, rehabiliterings- og genoptræningsområdet i huset vil gøre den nye køkkenenhed til Helsingør Kommunes ernæringsfaglige knudepunkt.

.

 ●   Omhyggelig projekteringsleder, MT Højgaard A/S

MT Højgaard A/S
Omhyggelig projekteringsleder

MT Højgaard A/S, Søborg

Drives du af at sikre de rigtige løsninger og skabe grundlaget for solide økonomiske resultater? Er du god til at skabe sammenhæng og fremdrift i store tværfaglige teams med det formål at skabe det bedst mulige projekt for vores kunder? Så er du måske vores nye projekteringsleder i MT Højgaard Danmark.

Projekteringslederen er omdrejningspunktet for koordineringen af projekteringsprocessen og et afgørende bindeled mellem projektering og vores udførende enheder.

Din hverdag foregår i tæt samarbejde med projektchefen og projektlederne, og sammen med projektteamet får du ansvaret for at sikre den mest optimale løsning for det enkelte projekts udformning. Du kommer til at anvende din byggetekniske, økonomiske og lovgivningsmæssige indsigt, således at projektet gennemføres inden for de aftalte økonomiske, tekniske og tidsmæssige rammer.

.

 ●   Lead Technical Writer, Scalepoint Technologies Denmark A/S

Scalepoint Technologies Denmark A/S
Lead Technical Writer

Scalepoint Technologies Denmark A/S, Copenhagen

At Scalepoint, we aim for the stars. Our ambition is clear: we want to conquer the world. We successfully help insurers help their customers.

Right now, we are looking for a Lead Technical Writer whose main responsibility will be to drive production and maintenance of internal and external product and technical documentation, establish an overview of all IT technical, product, compliance and security documentation across Scalepoint and to promote the practices of creating & maintaining documentation across the teams according to the defined structure.

We look forward to work with you and get to know you and your world-class skills when it comes to:

 • Experience with driving production and maintenance of complex product documentation
 • Excellent written English communication and layout skills
Scalepoint Technologies Denmark A/S
.

 ●   Stærk projektleder VVS/AVS til Brøndum i Hvidovre, Brøndum A/S

Brøndum A/S Stærk projektleder VVS/AVS til Brøndum i Hvidovre

Brøndum A/S

Har du stor erfaring med VVS og AVS og med projektledelse samt potentiale til at blive afdelingsleder inden for VVS/AVS? Trives du med en hverdag både på kontoret og på byggepladsen, og vil du spille en central rolle i videreudviklingen af vores entrepriseafdeling?

Som projektleder hos os får du base i Hvidovre, og du kommer til at stå i spidsen for spændende VVS- og AVS-projekter i en landsdækkende virksomhed.

Du er uddannet ingeniør, VVS- og AVS-installatør/-tekniker eller har en lignende teknisk uddannelse kombineret med minimum 3-5 års erfaring med projektledelse og økonomistyring fra en tilsvarende stilling med VVS og AVS.

Du er vant til at kommunikere med alle lige fra bygherren til lærlingen, og du er synlig på byggepladsen og går forrest, når du motiverer dine medarbejdere i at skabe gode resultater for organisationen.

.OM SIDEN | © Copyright 2022 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |          | 3Dprint.dk | Filament.dk | 3Dprinter.dk | FrækDate.dk |

                     ● ithjælp.dkSpilCafe.dkTransporten.dkSpilleCafe.dkFrækDating.dkBilligPatroner.dkBilligVærktøj.dk
                     ● Snor.dkMobileservice.dkLokalBasen.dkUfaglært.dkFuke.dkUltrafun.dkZike.dkUfaglært.dk