INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Webhosting Oversigt
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Blandet Spil
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
Malingshop.dk - Maling shop -> Find Dyrup Maling og Flugger Maling | Snor.dk | Mobileservice.dk
ithjælp.dk | Transporten.dk | YouGov.dk | Webhosting.dk | inkClub | Sportmaster.dk | Malingshop.dk
 ●   Jobindex - Ledige job i Storkøbenhavn eller Nordsjælland
Danmarks største jobmarked.

 ●   Sales Manager, TrustNordisk ApS

TrustNordisk ApSSales Manager

TrustNordisk ApS, Hvidovre

TrustNordisk, der er blandt de førende internationale salgsselskaber inden for film og TV, søger en engageret og erfaren medarbejder til vores salgsteam til at varetage salg af vores katalogtitler samt serier til streamere og broadcasters i hele verden.

Vi forventer, at du har erfaring indenfor salg af film og/eller serier, og det er klart en fordel, hvis du har arbejdet med præsentationer af pakker til de enkelte kunder.

Hos TrustNordisk vil du blive en del af et engageret team, hvor vi sammen sørger for, at vore film og serier bliver set i hele verden.

Udover at være en del af salgsteamet vil der være et tæt samarbejde med vores PR & Marketing-team, som er med til at kreere det materiale, der er behov for til at skabe de perfekte rammer for at sælge.

.

 ●   Lagermedarbejdere til vores hovedlager i Taastrup, Best Transport

Best TransportLagermedarbejdere til vores hovedlager i Taastrup

Best Transport

Vi søger nogle friske og stabile medarbejdere til vores hovedlager i Taastrup til både dag- og aftenhold. Arbejdsopgaverne vil blandt andet være registrering af ind- og udgående varer, pluk og pakning, statusoptælling samt andre lageropgaver.

Det vil være en fordel, at du har erfaring med administrative opgaver, da der vil være en del af dette. Du vil naturligvis blive sat ind i opgaverne af dine kollegaer.

Vi tilbyder dig bl.a.:

 • Attraktiv løn, efter kvalifikationer
 • Pensionsordning
 • Arbejdstøj, sikkerhedssko og alt andet nødvendigt sikkerhedsudstyr

Vi har et godt samarbejde og en god kommunikation mellem kontor, chauffører, lager og kunder, som er nogle af de ting, der gør, at vores dage fungerer rigtig godt.

.

 ●   Rudemontør, Bilglas Gruppen A/S

Bilglas Gruppen A/SRudemontør

Bilglas Gruppen A/S, Ishøj

Vi er i rivende vækst, derfor søger vi en rudemontør, som har kunden i fokus.

Grib muligheden for at være med i en virksomhed, som er i rivende udvikling. Har du lyst til at blive en del af vores team af medarbejdere, som leverer kvalitetsarbejde til private, forsikringsselskaber, erhverv og værksteder?

Dine ansvarsområder:

 • Udskiftning af alle typer af bilruder
 • Opsøgningsarbejde
 • Reparation af stenslag
 • Du får ansvaret for at skabe relationer til kunderne
 • Sikre, at vi har de gladeste kunder i branchen
.

 ●   Pædagogmedhjælper/vikar, Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune
Pædagogmedhjælper/vikar

Fredensborg Kommune, Nivå

Vil du arbejde som pædagogmedhjælper i en lille selvejende børnehave i Nivå?

Du skal søge job hos os, hvis du vil arbejde i et hus, hvor der er plads til leg og pædagogiske aktiviteter både indendørs og udendørs.

Nivågård børnehave er en selvejende institution med 40 børnehavebørn fordelt på to stuer. Vi er en engageret personalegruppe, som er gode til at hjælpe hinanden, også hvis der er ekstra pres på hverdagen. Vi har øje for børnenes perspektiv og læreplanstemaerne er overvejet i forhold til indretning og de daglige rutiner.

Vi søger en pædagogmedhjælper 20 timer, som også kan tage en del vikartimer løbende.

.

 ●   Supporter med bred IT-viden, Wahlgreen IT ApS

Wahlgreen IT ApS
Supporter med bred IT-viden

Wahlgreen IT ApS, Bagsværd

Er du interesseret i at blive IT-supporter i en virksomhed i vækst, hvor du kan bruge din IT-viden i praksis og samtidigt udvikle dig og lære mere?

Hos Wahlgreen IT søger vi en IT-supporter, der ønsker at blive en del af en arbejdsplads, hvor vi sætter support og service i forreste række. Måske er det dig, vi leder efter.

Du vil få arbejdsopgaver som …

 • modtagelse af henvendelser fra vores kunder, oprettelse og beskrivelse af sager, løsning af supportsager og eskalering til dine kolleger, når det er nødvendigt
 • klargøring af computere med installation og konfiguration af software
 • fejlsøgning på PC, Mac, netværk, servere og print
.

 ●   Lægesekretær 30 timer søges til lægehus i Bagsværd, Lisbeth S. Jensen, Lone Skriver og Nikolaj Askjær

Lægesekretær 30 timer søges til lægehus i Bagsværd

Lisbeth S. Jensen, Lone Skriver og Nikolaj Askjær

Vi har pr 1. januar en stilling ledig som lægesekretær.

Dine opgaver vil være telefonpasning og visitation og vejledning samt modtagelse og ekspedition af patienter i vores venteværelse. Derudover en række administrative opgaver med håndtering af regninger, prøvematerialer varebestilling m.m. Desuden kliniske opgaver som urinprøver blodprøver m.m.

Du skal være alsidig og serviceminded og vandt til at have flere bolde i luften. Du skal kunne indgå i et team hvor alle hjælper hinanden for at få opgaverne løst.

.

 ●   TRIVES DU MED AT HJÆLPE, OG VIL DU VÆRE ÉN AF HVERDAGENS HELTE?, Viking Assistance A/S

Viking Assistance A/STRIVES DU MED AT HJÆLPE, OG VIL DU VÆRE ÉN AF HVERDAGENS HELTE?

Viking Assistance A/S, Hvidovre

Viking Assistance leverer redningstjenester på de danske, skandinaviske og europæiske veje. Hvis bilen bryder ned, står Vikings dygtige assistancekoordinatorer altid klar til at tage imod henvendelser og hjælper kunderne videre. Vores mission er at give bilisterne en tryg og sikker hverdag – også i tilfælde af skade eller havari.

Lige nu leder vi efter natte-/dagvagt til vores alarmcentral i Hvidovre. Jobbet består i at besvare opkald fra danske kunder, der har brug for assistance.

Med dit gode overblik, menneskelig indsigt samt de værktøjer du får stillet til rådighed, skal du hjælpe med at finde den bedste kombination af løsninger til at få kunden videre. Udover telefonisk håndtering af kundehenvendelser, vil der også være administrative opgaver.

.

 ●   Erfaren projektleder til agil og vækstdrevet virksomhed, Dansk Sundhedssikring

Dansk Sundhedssikring
Erfaren projektleder til agil og vækstdrevet virksomhed

Dansk Sundhedssikring, Herlev

Brænder du for projektledelse og muligheden for at styrke agilitet og effektivitet i en ung, tempofyldt og vækstdrevet virksomhed i forsikringsbranchen?

Som Project Manager med reference til CTO får du det overordnede ansvar for gennemførslen af egne projekter af teknisk eller forretningsmæssig karakter for Dansk Sundhedssikring, samt de øvrige selskaber i Sundhedsgruppen A/S.

Du vil indgå som en del af IT-organisationen og gå forrest i at bringe IT og forretningen sammen ved at sikre koordinering med de forskellige forretningsområder. Det vil være dit ansvar at gennemføre forretningsprojekter, der understøtter både driften og kunderejsen i en tid med både vækst og internationalisering, alt sammen inden for aftalt budget og tidshorisont.

Dansk Sundhedssikring
.

 ●   Lead Economist and Navigator, Damvad Analytics A/S

Damvad Analytics A/S
Lead Economist and Navigator

Damvad Analytics A/S, Copenhagen

We are looking for a strong lead and navigator to our society insight economics team. This position should provide high level and professional economic expertise and analytical skills to support Damvad Analytics’ strategic evaluation and economic assessment function.

You should provide strong economics expertise to our cross disciplined teams and mixed methods solutions. You should help our clients embrace doubt and secure solid ground, certainty and a competitive edge on the road ahead. You can see the opportunity in taking the lead building from our economics strengths to build your own position.

Experience in leading staff and managing projects to tight deadlines is required in this role.

.

 ●   SSH dagvagt, Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune
SSH dagvagt

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Er du nænsom og med øje for detaljen i plejen af vore ældre, og besidder du ordentlighed, praktisk snilde og et overordentligt stort hjerte fyldt med omsorg for de ældre, så er du måske vores nye kollega på ”Lunden”.

Egelunden er et hus bestående af fire afdelinger med 11 beboere på hver. Personalet er fast tilknyttet én afdeling, men samarbejder naturligvis med de øvrige afdelinger.

Det skal være sjovt at gå på arbejde, og som vores nye kollega får du en god og livlig arbejdsplads med dejlige og engagerede kollegaer.

Vi har et højt fagligt niveau og vægter den gode hverdag for vore beboere, en rar tone og det gode humør i hverdagen. Du er i høj grad selv med til at sætte dit præg på hverdagen og er medansvarlig for at bevare den gode trivsel.

.

 ●   Salgskoordinator, Netteam Technology A/S

Netteam Technology A/S
Salgskoordinator

Netteam Technology A/S, Lynge

Hos Netteam vælter det ind med interessante opgaver. Derfor mangler vi en ny holdspiller i vores Salgssupport-team, hvor der allerede sidder 4 super dygtige kolleger. Teamet består af en teamleder samt tre salgskoordinatorer. Du skal kunne trives i et travlt miljø med mange bolde i luften og med en bred kontaktflade, såvel internt som eksternt. Du har fokus på vores kunder, så de får en god kundeoplevelse, og du vil gerne gøre det ekstra der nogle gange skal til.

De primære arbejdsopgaver vil være ordremodtagelse pr. mail, telefon, indtastning, ordrebekræftelse, opfølgning på ordrer samt øvrige ad hoc-salgsrelaterede opgaver. Jobbet er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

De daglige opgaver vil primært bestå af

 • Kontakt til både kunder og leverandører
 • Alt administrativt vedr. salg
 • Arbejde i Cisco CCW (deal reg. indkøb, m.m.)
Netteam Technology A/S
.

 ●   Stærke forretningsudviklere til unik transformation, KommuneKredit

KommuneKreditStærke forretningsudviklere til unik transformation

KommuneKredit, København

Er du forretningsudvikler eller udviklingsorienteret forretningsekspert med erfaring fra den finansielle sektor? Brænder du for at tilegne dig viden om forretningsområder og bidrage til at udvikle forretningen? Og kan du omsætte forretningsønsker til konkrete løsninger og ikke mindst teste og kvalitetssikre dem? Så er du måske en af vores to nye forretningsudviklere.

KommuneKredit er i gang med en ambitiøs transformation, der skal forme ”Fremtidens KommuneKredit”. En række strategiske udviklingsprojekter skal bringe os i mål, og for at sikre en stærk eksekvering af dem har vi brug for flere kræfter i vores team af forretningsudviklere.

Som forretningsudvikler vil du indgå i projektteams eller drive mindre udviklingsopgaver selvstændigt fra opstart til implementering. Du skal være motiveret for at lære vores forretningsområder at kende og kunne bringe den viden i spil på en løsningsorienteret måde.

.

 ●   Pædagog, Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune
Pædagog

Fredensborg Kommune

Vi søger en kompetent pædagog og vikarer til ”Familien” Lindegården.

Målgruppen i botilbuddet er voksne udviklingshæmmede med varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Borgerne i de aktuelle afdelinger varierer i alder, sprog og mobilitet.

De basale behov er i højsædet, og det er vigtigt at skabe trygge og hjemlige rammer med udgangspunkt i den enkelte borger. Vi gør en dyd ud af at fejre traditioner og bruger i øvrigt enhver anledning til at ”holde fest”.

Arbejdsopgaverne er mangeartede, men personlig pleje, forflytninger og aktiviteter med udgangspunkt i vores kerneopgave er i højsædet. På botilbuddet bor i alt 36 borgere, som er delt op i tre huse med 12 i hver. Du bliver en del af et team på 18-20 kolleger, der varetager ét hus.

.

 ●   Pricing & data analyst, ActionSportGames A/S

Jobindex A/S
Pricing & data analyst

Jobindex A/S søger for ActionSportGames A/S i Espergærde

Vil du have en nøglerolle i en af verdens førende airsoft-virksomheder? Kan du prissætte vores kvalitetsprodukter ved hjælp af en kombination af købmandskab og analytisk sans?

  ”Du bliver en nøgleperson hos os. Du er både med til at udvikle strukturen og får stor indflydelse på vores samlede omsætning,” siger operation manager Shahin Ashkany.

Det bliver dit ansvar at finde mønstre i vores produktudvikling på markedet og analysere, hvor der kan hentes profit.

Jobindex A/S
.

 ●   Analytiker til inddragelse af småbørn og gennemførsel af panelundersøgelser, Børns Vilkår

Børns Vilkår
Analytiker til inddragelse af småbørn og gennemførsel af panelundersøgelser

Børns Vilkår, Valby

Har du lyst til at arbejde i en organisation, der kæmper for sammen at stoppe svigt af børn og unge, og har du erfaring med analytisk arbejde?

Børns Vilkår søger en erfaren analytiker, som brænder for at gøre en forskel for børn og unge i Danmark, og som har styr på sin metodiske værktøjskasse. Som analytiker vil en central opgave være inddragelse af småbørn som en del af vidensarbejdet i vores partnerskab Tryghed for alle småbørn. Videnssporet skal sikre et solidt vidensfundament fra forskning og fra inddragelse af børn gennem panelundersøgelser og interviews. Viden skal danne udgangspunkt for partnerskabets øvrige indsatser.

Derudover vil du skulle bidrage til gennemførsel af undersøgelser i vores skolepanel og indgå i vores panelgruppe, som har ansvaret for at udvikle og vedligeholde vores børnepaneler samt udvikle de dertilhørende metoder.

Børns Vilkår
.

 ●   STRAX-huset søger "hybrid"-kollega, Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup KommuneSTRAX-huset søger "hybrid"-kollega

Høje-Taastrup Kommune, Tåstrup

STRAX-huset er et tilbud i Socialområdet for Voksne, og vi søger en kollega til vores ambitiøse og professionelle arbejdsfællesskab med praksiserfaring fra det specialiserede voksenområde, gerne med kompetencer som socialrådgiver eller socialformidler.

Dit timetal vil være 37 timer om ugen i tidsrummet mellem kl.8:30 og 20:30.

STRAX-huset er et åbent og uvisiteret tilbud, målrettet mennesker fra 18 år, som har en nedsat funktionsevne af fysisk, psykisk eller social karakter.

STRAX-huset har også et værested, Perron 74. Her er brugerne en stor del af de aktiviteter, som iværksættes, og alle bidrager til, at udvikling sker i sociale fællesskaber.

STRAX-husets medarbejdere er til for mennesker, som står i akutte situationer, hvor de har brug for råd og vejledning eller anden indsats. De kan komme ind fra gaden, ringe eller skrive til os.

.

 ●   Forretningsudvikler med erfaring med og interesse for iværksætteri, Erhvervshus Sjælland

Erhvervshus SjællandForretningsudvikler med erfaring med og interesse for iværksætteri

Erhvervshus Sjælland, Sorø eller København

Kender du til hverdagen i en iværksættervirksomhed? Vil du være med til at hjælpe iværksættere i region Sjælland? Så er du den forretningsudvikler, vi har brug for!

Dine hovedopgaver bliver at:

 • Vejlede iværksættere i generel forretningsudvikling samt i specialiserede områder som markedsføring, salg, finansiering eller strategi, alt efter din erfaring og baggrund
 • Bidrage til rekruttering og facilitering på iværksætterrettede projekter

Du kommer til at indgå i et dynamisk team bestående af dygtige kolleger med stor erfaring inden for iværksætteri. Vi brænder for at hjælpe og udvikle iværksættervirksomheder, og vi driver en lang række projekter og initiativer, der hjælper iværksættere til overlevelse og vækst.

Det er en klar fordel, hvis du har erfaring med salg og markedsføring i iværksættervirksomheder, og at du kan omsætte dette til praktisk anvendelig viden for en iværksætter.

.

 ●   Nivå Skole har 2 stillinger som matematik- og fysiklærer, Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune
Nivå Skole har 2 stillinger som matematik- og fysiklærer

Fredensborg Kommune

Vil du være medskaber af en ny skole i Nivå?

Hvis du brænder for matematik og naturvidenskab i mellemtrin og udskolingen, og er ved at være færdig med din uddannelse hører vi gerne fra dig. Nivå Skole har 2 stillinger som:

 • Matematiklærer
 • Fysik- eller N/T-lærer

Vi har gode faciliteter med moderne lokaler til fysik, N/T og biologi. Egen computer til alle elever i udskolingen og adgang til digitale læringsportaler er en selvfølge. Derudover har vi lånecomputer og iPads til mellemtrinnet og indskoling.

Vi satser stort på Makerspace og teknologi på Nivå Skole. Villumfonden har netop valgt, at skolerne i Fredensborg Skole skal tildeles næsten 7 mio. kr. over de næste tre år. Hvis du har interesse i dette, kan du være med til at opbygge værkstedet og forme projektet i samarbejde med KP.

.

 ●   Studenterrådgiver til forhandling og Rådgivning i fagforeningen DM, KM2JOB IVS

DMStudenterrådgiver til forhandling og Rådgivning i fagforeningen DM

DM, Frederiksberg

Kunne du tænke dig at rådgive DM’s studentermedlemmer og nyuddannede?

Forhandling og Rådgivning er den helt centrale indgang for DM’s 20.000 studentermedlemmer, hvor vi yder medlemmerne den bedst mulige faglige rådgivning og juridiske bistand.

I stillingen får du mulighed for at tale med vores studentermedlemmer og hjælpe dem godt videre med de spørgsmål, de har om deres løn- og ansættelsesvilkår og jobansøgninger.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Telefonisk rådgivning af DM’s studentermedlemmer om deres ansættelsesvilkår
 • Gennemgang af CV og ansøgninger
 • Gennemgang af ansættelseskontrakter
 • Opdatering af DM’s vilkårsberegner og hjemmeside
.

 ●   Psykolog søges til dagbehandlingsskolen Polaris, Behandlingsskolerne ApS

Behandlingsskolerne ApS
Psykolog søges til dagbehandlingsskolen Polaris

Behandlingsskolerne ApS, Frederiksberg

Vil du hjælpe unge med særlige udfordringer godt på vej, så de kan leve op til deres fulde potentiale? Og kunne du tænke dig at arbejde på en dagbehandlingsskole i et miljø med høj professionalisme, bred faglighed og gode forhold? Så kom og bliv en del af Polaris Frederiksberg – Behandlingsskolernes skoletilbud for psykisk sårbare unge.

Polaris består af to skoleafdelinger under Behandlingsskolerne, som tilbyder behandling og undervisning for unge i alderen 12-18 år. Eleverne på Polaris er normaltbegavede og ikke udadreagerende. For langt størstedelens vedkommende er de plaget af affektive problemstillinger og generel psykisk sårbarhed. De har gerne én eller flere diagnoser indenfor bl.a. personlighedsforstyrrelser, angst, OCD, skizofreni, autisme- og ADHD-området. Fælles for eleverne er, at de profiterer af et roligt skolemiljø, hvor relationsarbejdet er i centrum.

Behandlingsskolerne ApS
.OM SIDEN | © Copyright 2021 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |          | 3Dprint.dk | Filament.dk | 3Dprinter.dk |
KONKURRENCE - VIND IPAD AIR