INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
- - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Action
Arkade
Blandet Spil
Blandet Spil 2
Blandet Spil 3
Klassisk
Kort
Multiplayer
Racing
Skydning
Sport
Strategi
........................
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
Har du brug for IT Hjælp / IT-Hjælp ?     Så kontakt www.ithjælp.dk
ithjælp.dk | Transporten.dk | YouGov.dk | Webhosting.dk | inkClub | Sportmaster.dk
 ●   Jobindex - Ledige job i Region Sjælland
Danmarks største jobmarked.

 ●   Pædagog til vuggestuen i Børnenes Hus, Jystrup - Et særligt sted!, Ringsted Kommune

Ringsted KommunePædagog til vuggestuen i Børnenes Hus, Jystrup - Et særligt sted!

Ringsted Kommune

Grib muligheden for at blive en del af et børnehus, hvor det dejlige børneliv leves. Vi leger, udforsker, begejstres, ser det store i det små og skaber frydefulde oplevelser. Her er et godt kollegaskab. Vi løfter i fælleskab, er omsorgsfulde over for hinanden samt giver sparing i en anerkendende atmosfære.

Børnenes Hus tilbyder en uddannet pædagog en 37-timers stilling i vores vuggestue, hvor du er med til at skabe nærvær og trivsel i de små samspil med de 0-3-årige børn.

Vi er en LUN institution. LUN står for LEG, UDVIKLING og NÆRVÆR. Der er tre vigtige regler, der skal overholdes, når man laver LUN: Det skal være rart, vi skal være sammen, vi skal have det sjovt.

.

 ●   Sælger til SengeSpecialisten i Holbæk, SengeSpecialisten

SengeSpecialisten
Sælger til SengeSpecialisten i Holbæk

SengeSpecialisten

SengeSpecialisten søger en sælger/sengespecialist til butikken i Holbæk, der sammen med det øvrige personale, kan videreføre og udvikle den succes der allerede er i kæden.

Vi søger en erfaren og nærværende sælger, der møder kunden i "øjenhøjde".

Personen skal være drevet af resultater, der opnås gennem et højt serviceniveau samt en proaktiv og energisk tilgang til opgaverne.

Personen skal være fleksibel og kunne håndtere mange forskellige arbejdsopgaver som f.eks.:

 • At være god til at vejlede kunderne og gå i dybden med deres behov
 • At kunne holde mange bolde i luften, f.eks. have flere kunder samtidig, uden at miste fokus på nogle af dem
 • Ikke at være bange for at flytte eller montere en seng
.

 ●   Business Process Consultant, DBI Plastics A/S

DBI Plastics A/SBusiness Process Consultant

DBI Plastics A/S, Stenlille

DBI is about to embark on a fascinating worldwide tour

Reporting to the Global Head of IT and Digitalization, you will be part of a team working closely with all our business divisions. You will be responsible for driving the strategic digital process development and implementation from ideation to the growth phase, where you will help develop the concept of DBI workflows.

In this role, you will

 • Work with business divisions to develop processes that ensure customer focus and optimized flow within our value streams
 • Prioritize and set the direction for advanced digital technical services
 • Drive the ideation phases of digital services by conducting design and requirement gathering workshops
 • Lead the implementation team with an inspiring product vision
.

 ●   Vil du skabe specialundervisning i særklasse? Vi søger lærere til specialundervisning på Campus+, Ringsted Kommune

Ringsted KommuneVil du skabe specialundervisning i særklasse? Vi søger lærere til specialundervisning på Campus+

Ringsted Kommune

Vil du være en del af et superkompetent lærerteam, der samarbejder om at sætte den gode stemning i klasselokalet? Tænker du didaktik på nye måder, og brænder du for at arbejde som kontaktlærer for fem-seks elever?

Så skal du læse med her, for vi søger engagerede lærere til specialundervisningen på Campus+, der kan dække to eller flere af linjefagene; dansk, historie, kristendom, matematik, idræt, samfundsfag, geografi, fysik, kemi og biologi.

Som lærer i Campus+ tilrettelægger du undervisningen specifikt til dine elever og gør fagene så tilgængelige for eleverne så muligt. Vores mål er i sidste ende, at alle elever går til de afsluttende prøver med faglig selvtillid og stolthed over egen progression.

.

 ●   Underviser til Ungdomsdagskolen, Stevns Kommune

Stevns KommuneUnderviser til Ungdomsdagskolen

Stevns Kommune, Rødvig Stevns

Ungdomsdagskolen er for elever i udskolingen med faglige, personlige, sociale eller indlæringsmæssige problematikker, der ikke kan trives og/eller ikke får et rimeligt udbytte af undervisningen i folkeskolen eller tilsvarende skoleformer.

Vores opgaver er at eleverne udvikler sig fagligt henimod at bestå FA9 i dansk, matematik og engelsk, og samtidig får muligheden for at blive rustet personligt, socialt og praksisfagligt til at komme videre på en ungdomsuddannelse eller i job.

Arbejdsdagen er præget af hjertevarme og humor. En af skolens hjørnesten er, at det skal være sjovt og udbytterigt at gå på arbejde som voksen og i skole som elev. Det er det ikke altid! Men teamets robusthed og positive livssyn – humoren og opbakningen sikrer at minusdagene som oftest veksles til gode skole- og arbejdsdage.

.

 ●   Vil du være med til at skabe et bedre vandmiljø?, Vordingborg Kommune

Vordingborg KommuneVil du være med til at skabe et bedre vandmiljø?

Vordingborg Kommune, Langebæk

Vordingborg Kommune er i rivende udvikling og vi har brug for en dygtig og engageret medarbejder, der vil være med til at sikre, at håndteringen af spildevand og overfladevand sker sikkert i forhold til vandmiljøet og borgerne i kommunen.

Du vil indgå i vores spildevandsgruppe, der arbejder med en række forskellige opgaver inden for spildevandsområdet. Vi skal til at implementere den nye spildevandsplan, og vi er godt i gang med opgaven om forbedret spildevandsrensning i det åbne land. Derudover deltager spildevandsgruppen i udviklingsopgaver og større projekter, bl.a. udvidelse af Vordingborg Havn, Storstrømsbroen, store LAR-løsninger m.v. og vi bidrager til byggesager, plansager og anlægssager i samarbejde med andre afdelinger på tværs af kommunen.

.

 ●   Regnskabsmedarbejder barselsvikariat til Vordingborg lystbådehavne, Vordingborg Kommune

Vordingborg KommuneRegnskabsmedarbejder barselsvikariat til Vordingborg lystbådehavne

Vordingborg Kommune, Stege

Vil du være med til at skabe rammerne for at udvikle sejlsport og sejlerturismen i Vordingborg Kommune? Er du god til og glad for regnskaber? Kender du KMD Opus?

Dine primære opgaver vil være
 • arbejdsopgaver som fakturering, bogføring og budgetopfølgning
 • udarbejdelse og vedligeholdelse af lejekontrakter på havnens arealer samt kontakt til lejere
 • indberetninger og fakturering samt momsregnskaber, for Færgen Ida
 • tæt samarbejde med havnefogederne omkring kommunens 9 havne
 • som regnskabsmedarbejder bliver du en del af teamet som servicerer kommunens borgere på telefonen
 • andre administrative opgaver
.

 ●   Boligsocial medarbejder med ansvar for frivillighed og aktiviteter søges til den boligsociale helhedsplan, ”En Fælles Indsats” i Slagelse, FOB

FOBBoligsocial medarbejder med ansvar for frivillighed og aktiviteter søges til den boligsociale helhedsplan, ”En Fælles Indsats” i Slagelse

FOB

Er du en selvstændig og struktureret ildsjæl med stærke kommunikations- og relationelle evner, der vil være med til at gøre en forskel for mange? Så er du måske vores nye kollega.

Trivsel, integration og fællesskab er fokusområder for aktivitetsmedarbejderen. Det skal ske i tæt samspil med beboerne i lokalsamfundet og forankres med aktuelle og relevante indsatser i samarbejde med kommune, politi, NGO’er, det lokale erhvervsliv og relevante civilsamfundsaktører.

Det vil være aktivitetsmedarbejderen, der sammen med de frivillige, søsætter aktiviteterne og i samarbejde med kollegerne og samarbejdspartnerne, faciliterer aktiviteterne; hvorefter aktiviteterne så vidt muligt skal køre af sig selv via frivillige indsatser fra beboerne selv.

.

 ●   Boligsocial medarbejder med ansvar for beboervejledning mv. søges til den boligsociale helhedsplan, ”En Fælles Indsats” i Slagelse, FOB

FOBBoligsocial medarbejder med ansvar for beboervejledning mv. søges til den boligsociale helhedsplan, ”En Fælles Indsats” i Slagelse

FOB

Er du en selvstændig og struktureret ildsjæl med stærke kommunikations- og relationelle evner, der vil være med til at gøre en forskel for mange? Så er du måske vores nye kollega.

Gennemgående for En Fælles Indsats’ virke er kapacitetsopbygning og lokal forankring af indsatser, der drives i boligområderne, og som skaber bedre grundlag for trivsel, tryghed og integration med de øvrige bydele og lokalsamfund. Dette sker i meget tæt samspil med de offentlige strukturer, herunder kommune og politi, samt det lokale erhvervsliv og relevante civilsamfundsaktører.

Du vil være til rådighed i forhold til samtaler samt have en koordinatorfunktion af aktiviteter i nærområdet, som i udgangspunktet vil være i Ringparken.

.

 ●   Servicerådgiver, mobako P/S

mobako P/S
Servicerådgiver

mobako P/S søger for Volkswagen Kalundborg

Volkswagen Kalundborg v/Peter Klarskover er den lokale forhandler af Volkswagen. I afdelingen er der akut blevet brug for en ny servicerådgiver, som kan tiltræde snarest muligt.

Hos Volkswagen Kalundborg vil du komme til at arbejde med et brand og en forretning i rivende udvikling. Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet og nyeste teknologi, og vores faciliteter er selvfølgelig i samme klasse.

Som Servicerådgiver kommer du til at indgå i et team med ansvar for mekanikere og egne opgaver. Arbejdsopgaverne spænder vidt og nedenstående er blot et uddrag:

 • Indskrivning og kundemodtagelse.
 • Daglig fakturering af kunder og garantifaktura.
 • Opfølgning på mekanikere, kvalitet og produktivitet.
mobako P/S
.

 ●   Experienced PA for CEO & Management, Unibio A/S

Unibio A/S
Experienced PA for CEO & Management

Unibio A/S, Roskilde

Are you proactive with a flair for planning and ready to take on new challenges, and do you want to be part of a pioneering company that develops sustainable protein without destroying the earth's ecosystem? Then we have an exciting position for you!

As a PA, you are driven and a master at coordination concerning important processes and the subsequent follow-ups. You’ll work in close collaboration with our CEO, but there will be many tasks that you have to handle independently.

You can look forward to a versatile work day, where you‘ll be responsible for the following:

 • Organise board and management meetings including assist with the preparation of presentations and follow up on actions
 • Project management of various projects for the CEO
 • Organise travels and itineraries, including booking flights, hotels, visa applications, etc.
 • Organise travels and itineraries, including booking flights, hotels, visa applications, etc.
Unibio A/S
.

 ●   Boligsocial medarbejder med ansvar for ungdomsaktiviteter mv. søges til den boligsociale helhedsplan, ”En Fælles Indsats” i Slagelse, FOB

FOBBoligsocial medarbejder med ansvar for ungdomsaktiviteter mv. søges til den boligsociale helhedsplan, ”En Fælles Indsats” i Slagelse

FOB

Er du en selvstændig og struktureret ildsjæl med stærke kommunikations- og relationelle evner, der vil være med til at gøre en forskel for mange?

Den boligsociale helhedsplan i Slagelse har indsatser i Sydbyen, Ringparken og på Motalavej. Målet er at skabe større tryghed, trivsel, samt højne uddannelsesniveauet, selvforsørgelse og medborgerskab i områderne.

Denne boligsociale medarbejder skal skabe gode relationer til særligt de unge i lokalområderne. Medarbejderen vil være involveret i alle faser af aktiviteterne, lige fra projektmøder og rekruttering til afvikling af selve aktiviteten. Stillingen vil logistisk set være tværgående i alle de tre områder, Helhedsplanen arbejder i.

Aktiviteterne sker i samarbejde med både NGO’er, kommune, politi, det lokale erhvervsliv, relevante civilsamfundsaktører samt center for Kultur & Fritid.

.

 ●   Social- og sundhedsassistent til Team Sandby, Lolland Kommune

Lolland Kommune
Social- og sundhedsassistent til Team Sandby

Lolland Kommune

Vi har en ledig stilling som social - og sundhedsassistent på minimum 30 timer/ugen. Du får et spændende og udfordrende arbejdsliv med gode kolleger og højt humør. Er det dig vi er på udkig efter?

Sandby ældrecenter har 20 beboere, og en stor del af disse er svært kognitiv skadet, og derfor har vi brug for dig, som har lyst til at arbejde med en pædagogisk tilgang til de svære stunder. Vi arbejder hele tiden med en konfliktforebyggende tilgang, og således holder vi konfliktniveauet på et lavt plan. Hos os har vi fleksibel arbejdstidstilrettelæggelse, hvilket betyder at du sammen med kolleger og planlægger får tilpasset din vagtplan, så dit, teamets og driftens behov tilgodeses ift. de forskellige vagttyper.

.

 ●   Uddannet pædagog søges til selvejende integreret daginstitution, Ringsted Kommune

Ringsted KommuneUddannet pædagog søges til selvejende integreret daginstitution

Ringsted Kommune

Brænder du for at gøre en forskel for børns trivsel og udvikling, så er det måske dig vi søger. Vi søger en engageret ildsjæl, der med en positiv tilgang til børn, forældre og kollegaer og med stor indlevelsesevne brænder for at arbejde med børn på 0-6 års området.

Benløse Børnegård er en selvejende integreret institution beliggende i Benløse nord for Ringsted. Vi er under accountor institutionsservice og har driftsaftale med Ringsted Kommune. Institutionen er normeret til 110 børn i alderen 0-6 år fordelt på 80 børnehavebørn og 30 vuggestuebørn. Vi har en børnesammensætning der er præget af mangfoldighed, som skaber mange spændende pædagogiske udfordringer og opgaver.

Vi søger en uddannet pædagog til vores børnehave på 35 – 37 timer med tiltrædelse 1. november 2021 eller snarest derefter.

.

 ●   Administrativ medarbejder og direktionskonsulent til Center for Politik og Udvikling, Næstved Kommune

Næstved KommuneAdministrativ medarbejder og direktionskonsulent til Center for Politik og Udvikling

Næstved Kommune

Har du lyst til at arbejde tæt på topledelsen i en kommune, og har du flair for politisk betjening?

Da to af vores gode kollegaer går på henholdsvis barsel og pension, står vi nu og mangler 2 kollegaer i Team Byråd og Direktion. Vi søger en administrativ medarbejder til et barselsvikariat samt en direktionskonsulent til en fast stilling.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Kvalitetssikring af sager og dagsordener til politiske udvalg.
 • Sikring af fremdrift og overholdelse af deadlines.

Vi søger kollegaer med enten administrativ baggrund, eksempelvis administrationsbachelor, kontorassistent eller en nyuddannet kandidat med en relevant samfundsfaglig baggrund.

.

 ●   Montør til en af verdens førende maskinproducenter til den globale fødevare- og pet food produktion, scansteel foodtech A/S

scansteel foodtech A/SMontør til en af verdens førende maskinproducenter til den globale fødevare- og pet food produktion

scansteel foodtech A/S, Slagelse

Er du holdspiller, der har mekanisk flair, og brænder du for at arbejde med montage af specialmaskiner i verdensklasse? Ønsker du en spændende hverdag med forandring og udfordringer, hvor du er det bærende element, og sætter du en ære i at arbejde med og aflevere produkter af højeste kvalitet?

Så er stillingen som montør hos scansteel foodtech A/S måske den rette udfordring for dig.

Som montør hos scansteel foodtech A/S vil du være med til montage af hele scansteel foodtechs produktportefølje, som består af rustfrie enkeltmaskiner og komplette anlæg hovedsageligt til fødevare- og pet food industrien.

.

 ●   Familiebehandler, WeCare

WeCareFamiliebehandler

WeCare, Roskilde

Har du erfaring inden for arbejdet med særligt udsatte familier, børn og unge med særlige behov og/eller erfaring med samtaleterapi? Kan du se værdien i at arbejde systemisk? Kan du se dig selv lære og arbejde ud fra en metode? Vil du arbejde et sted, med fokus på udvikling?

WeCare Sjælland er en relativt nystartet virksomhed, som er i rivende udvikling. Vi har base i Roskilde, men arbejder med familier over hele Sjælland. Vi har et tæt samarbejde med Socialstyrelsen og benytter derfor mange af deres ”lovende praksis” værktøjer og metoder – derudover laves der effektmåling af alle vores sager.

Som familiebehandler hos WeCare, vil man være tilknyttet et antal familier, som du sammen med din nærmeste leder, vil have ansvaret for. Der arbejdes i det daglige med en række evidensbaserede værktøjer, som du løbende vil blive lært op i. Vores arbejde med familierne tager altid udgangspunkt i den enkelte familie/ung.

.

 ●   Kundeservicemedarbejder til byggevareleverandør, Saxo Solution ApS

Saxo Solution ApSKundeservicemedarbejder til byggevareleverandør

Saxo Solution ApS, Sorø

Saxo Solution er et lille firma i vækst. Vi har rigtig travlt, og derfor søger vi en udadvendt og imødekommende kundeservicemedarbejder.

ARBEJDSOPGAVER

 • Kundeservicehenvendelser på telefon og mail.
 • Modtage bestillinger og fremsende ordrebekræftelser.
 • På struktureret vis at holde styr på åbne bestillinger, logistik og modtagelse af varer.
 • Sikre korrekt levering og information til kunder, samt bestilling og håndtering af transporten.

Vi tilbyder et meget alsidigt, selvstændigt og udfordrende job i en lille virksomhed i god udvikling.

.

 ●   Pædagog, Heldagsskolen Lindersvold

Heldagsskolen LindersvoldPædagog

Heldagsskolen Lindersvold, Faxe

Skolepædagog: Med kompetencer inden for det specialiserede område i dagbehandlingstilbud.

Heldagsskolen Lindersvold tilbyder specialundervisning og dagbehandling. Vi har en skole med programmer der indeholder spændende og relevante profiler, som giver plads, faglig læring, personlig udvikling og styrket fællesskab.

Vi har stor fokus på, at der et sundt, aktivt og et integreret miljø, der fremmer fællesskab, kammeratskab og rummer den enkelte.

Lindersvold er et dejligt sted med både opholdssted, heldagskole, højskole, botilbud og STU. Vi har et rigtigt godt samarbejde med hinanden både elever og lærere.

.

 ●   Produktionsmedarbejder med fokus på kvalitet (20 timer), Ekco ApS

EKCO PROFTØJ OG SKO
Produktionsmedarbejder med fokus på kvalitet (20 timer)

EKCO PROFTØJ OG SKO, Roskilde

Kunne du tænke dig at få en nøglerolle hos en virksomhed i vækst?

”Dit arbejde er kernen i alt, hvad vi gør. Du forholder dig til hver enkelt beklædning og sørger for, at kundernes logoer bliver placeret korrekt. Det er altså dit fokus på kvalitet og ensartethed, der sikrer glade og loyale kunder,” fortæller adm. direktør og ejerleder Glenn Johansen.

Nysgerrig?

Læs mere om dit nye job her.

.OM SIDEN | © Copyright 2021 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster | Har du brug for ithjælp / it-hjælp, så kontakt www.ithjælp.dk