GRATIS
.: Sommer Musik
.: Netradio
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet

              


.: Jobindex - Ledige job i Region Sjælland
Danmarks største jobmarked.
.: Køkkenmedhjælper til Distrikt Præstø på Præstø Multicenter, Vordingborg Kommune
Vordingborg KommuneKøkkenmedhjælper til Distrikt Præstø på Præstø Multicenter

Vordingborg Kommune

Er du klar til at medvirke til, at vores ældre beboere på Præstø Multicenter får en dejlig aften, med fokus på det hyggelige måltid og de praktiske opgaver omkring dette, så er denne stilling måske noget for dig.

Du møder kl. 13.30 og går i gang med praktiske opgaver såsom oprydning og opvask fra dagen, klargøre kaffe og hjælpe beboerne ned til kaffebordet.
Senere er det tid til at dække et hyggeligt aftenbord, tilberede mad og medvirke til det hyggelige måltid for vores beboere. Efter oprydning og opvask slutter din vagt kl. 19.30.

Præstø Multicenter består af 3 afdelinger. Nuværende vil dine arbejdsopgaver ligge på 2 sammenhængende afdelinger, hvor der i alt er 22 fastboende beboere og plads til 10 akutborgere.

.
.: Vikar til guitarundervisning nov.-dec. – Solrød Kommunale Musikskole, Solrød Kommune
Solrød KommuneVikar til guitarundervisning nov.-dec. – Solrød Kommunale Musikskole

Solrød Kommune

Solrød Kommunale Musikskole søger en:

Vikar til at undervise 13 glade guitarelever og en enkelt elbas-elev (begynder) om mandagen og tirsdagen i perioden 18/11-17/12.

Vi søger en kollega, der:

 • er glad for at undervise børn og unge
 • kan undervise såvel begyndere som mere øvede
 • kan møde vores dejlige elever med professionalisme og smittende spilleglæde.

Udover undervisningen skal du medvirke til en julekoncert enten 8. eller 14. december. Du har selv indflydelse på hvilken dato, det bliver.

.
.: Social- og sundhedshjælper til velfungerende aftenvagt, Solrød Kommune
Solrød KommuneSocial- og sundhedshjælper til velfungerende aftenvagt

Solrød Kommune

Har du lyst til at gøre en forskel for vores ældre borgere, og er du uddannet social- og sundhedshjælper, så er du måske vores nye medarbejder i hjemmeplejen i Solrød Kommune.

I Solrød Kommune er vi i en rivende udvikling, og hjemmeplejen er ingen undtagelse. Som i resten af landet får vi flere ældre borgere, der har brug for vores guidning, omsorg og støtte for at klare hverdagen.

Derfor søger vi en uddannet social- og sundhedshjælper, der skal indgå i vores velfungerende aftenvagt. Stillingen er som aftenvagt 28 timer, med arbejde hver 2. weekend. Vi arbejder 5-2.

Vi kan tilbyde:

 • En velfungerende aftenvagt hvor vi vægter samarbejdet med hinanden højt.
 • En arbejdsplads med fokus på trivsel, kvalitet og udvikling.
 • Du bliver en del af et aftenvagtsteam som består af 3 social- og sundhedsassistenter samt 8 social- og sundhedshjælpere.
.
.: SSA i nattevagtsteam på Rehabiliteringsafdeling, Solrød Kommune
Solrød KommuneSSA i nattevagtsteam på Rehabiliteringsafdeling

Solrød Kommune

Solrød Kommunes Rehabiliteringsafdeling er en selvstændig del af Plejecentret Christians Have og er fra årsskiftet flyttet i helt nyt velfungerende byggeri, hvor der er tænkt på høj funktionalitet. Vi udvidede i denne forbindelse pladserne fra 15 til 24 senge.

I forbindelse med udvidelsen startede en proces med styrkelse af samarbejdet med det udekørende team i kommunen. I mødes hver nat med mulighed for sparring og styrkelse af både den faglige indsats og af samarbejdet.

Du vil derfor blive en del af et team, der består af dig som social- og sundhedsassistent, en social- og sundhedshjælper og en sygeplejerske. I har fælles base på Rehabiliteringsafdelingen, hvor I mødes i løbet af natten sammen med de øvrige ansatte på plejecentret. Sygeplejersken har det overordnede faglige ansvar i teamet.

.
.: Havdrup Skole søger inklusionsvejleder og engelsklærer, Solrød Kommune
Solrød KommuneHavdrup Skole søger inklusionsvejleder og engelsklærer

Solrød Kommune

Vi har brug for en fremragende inklusionsvejleder, som har erfaring med, at indgå i samarbejde med kollegerne og lave indsatser i klasser. Vores nye inklusionsvejleder skal respektfuldt kunne skabe forandringer sammen med kollegerne, forældre og elever. Funktionen deles med skolens anden dygtige inklusionsvejleder.

Skemaet indeholder en del engelsktimer i både indskoling, mellemtrin og i udskolingen. Vi søger en lærer, som brænder for faget og tilbyder varieret undervisning for alle elever.

Der vil være mulighed for Da2-timer, hvis du har kompetencerne, men også idræt (piger), svømning og HDS er fag vi har brug for.

.
.: Business Development Manager, Bunker Holding A/S
SDKBusiness Development Manager

SDK, Køge

Har du forretningsforståelse og evner du at formidle kompleksitet på en forståelig måde? Sætter du en ære i altid at levere på et højt niveau? Så er du måske vores kommende kollega.

Som Business Development Manager får du en hybrid rolle, hvor du får medindflydelse og spiller en central rolle, da du assisterer den øverste ledelse. Du vil deltage i forskellige M&A-aktiviteter, eksekvere og drive strategiske tiltag og supportere vores direktion på daglig basis.

Din hverdag vil typisk indeholde følgende arbejdsopgaver:

 • Udarbejdelse af præsentationer og beslutningsoplæg, samt handlingsplaner til ledelsen
 • Markedsanalyse, udarbejdelse af business cases og finansielle modelleringsopgaver
 • Assistere ved udvikling og gennemførelse af interne strategiprocesser
.
.: Kontorassistent – Revisorassistent – Bogholder, Algade Revision ApS
Algade Revision ApS
Kontorassistent – Revisorassistent – Bogholder

Algade Revision ApS, Roskilde

Algade Revision er en ung og dynamisk virksomhed i vækst. Vi søger derfor til snarlig tiltræden en erfaren og selvstændig kollega. Du vil indgå i et team på 4 medarbejdere i et uformelt arbejdsmiljø med en høj grad af selvstændighed og teamspirit. Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte varetagelse af alle de til et bogholderi knyttede funktioner, både her på kontoret og ude hos vores kunder.

Vi tilbyder:

 • Et højt fagligt miljø, hvor du altid kan få svar
 • En stilling med høj grad af frihed under ansvar
 • Godt røgfrit arbejdsmiljø med frugt- og frokostordning
Algade Revision ApS
.
.: Ingeniør til support og test - Cotes søger teknisk forstærkning, Cotes A/S
Jobindex A/S
Ingeniør til support og test - Cotes søger teknisk forstærkning

Jobindex A/S søger for Cotes A/S, Slagelse eller Viby J.

Som en erfaren dansk virksomhed med fokus på innovation arbejder Cotes konstant på at vækste og blive endnu bedre til det vi brænder for, nemlig at udvikle og producere verdens bedste affugtere.

Hvis du er klar på at bidrage med de rette kvalifikationer og erfaringer, vil resten af Cotes’ dygtige team klæde dig godt på til at kunne håndtere opgaverne på vores Premium Brand-affugtere.

Opgaverne vil være todelte, og der vil være rig mulighed for både at bruge hænderne og hovedet. Du vil få suppleret din viden inden for affugtning, hvad en affugter kan bruges til, hvordan man fejlfinder, samt hvordan man måler på lufttekniske systemer.

Jobindex A/S
.
.: Key Account & Salgskonsulenter..., Prime Products ApS
Prime Products ApSKey Account & Salgskonsulenter...

Prime Products ApS

... søger vi IKKE. Så læs ikke videre, hvis det er det du mener at kunne bidrage med eller drømmer om. Vi leder efter ”rigtige” sælgere med drive og ambitioner. Vi lægger ikke så stor vægt på erfaring, men går mere efter personlighed, udstråling og empati.

Vi er en dansk virksomhed, med mere end 40 års erfaring indenfor branchen. Vi arbejder med specialprodukter til vedligeholdelse, rengøringsmidler, emballage, papir og sikkerhedsudstyr. Vores kunder er ligeligt fordelt på både offentlige og private virksomheder og vi henvender os til alle brancher.

Vi søger sælgere til Jylland, Fyn og på Sjælland. Med udgangspunkt i egen bopæl, kører du ud i et beskyttet distrikt. Der vil være enkelte eksisterende kunder i distriktet, men din primære arbejdsopgave bliver selv at skabe nye kunder og din egen succes i fællesskab med salgschefen og firmaet.

.
.: VVS- og energimontør på Midtsjælland søges, Ib Nordmark VVS A/S
Ib Nordmark VVS A/S

VVS- og energimontør på Midtsjælland søges

Ib Nordmark VVS A/S, Glumsø

Vi søger en ny VVS- og energimontør til vores team, der kan håndtere og udføre almindelige serviceopgaver, ny-installation af luft til vand-varmepumper og jordvarme, samt udskiftning af gaskedler. Vores svend har efter 11 år hos os valgt at søge nye udfordringer, og derfor søger vi nu en ny svend til at dække det meste af Midtsjælland.

Vi er en god og rummelig arbejdsplads, hvor vores medarbejdere har lang anciennitet. Arbejdsopgaverne kan være meget forskellige, og vi kører i en radius af cirka 30 km fra Glumsø. Vi stiller bil og telefon til rådighed.

.
.: Siriusparken søger fast nattevagt, Odsherred Kommune
Odsherred KommuneSiriusparken søger fast nattevagt

Odsherred Kommune, Nykøbing Sjælland

Stillingen er på gennemsnitlig 34 timer ugentligt, arbejdstiden er fast i tidsrummet kl. 22.45-07.15. Som nattevagt arbejder du i et fast 5:2-rul med arbejde hver anden weekend.

I Sirusparken bor 30 voksne alle med varig nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne.

Som nattevagt skal du være med til at skabe rolige og trygge rammer for beboerne, så de får den bedste søvn som muligt.

En stor del af beboerne har brug for hjælp og støtte om natten, som for eksempel til afslutning på dagen, toiletbesøg, at blive tilset om natten, fulgt tilbage i sin lejlighed, opretholde døgnrytme, blive vækket om morgenen osv.

.
.: Intern sproglærer til Region Sjælland, Koncern HR, Region Sjælland
Region SjællandIntern sproglærer til Region Sjælland, Koncern HR

Region Sjælland, Sorø

Har du erfaring med at undervise udenlandsk sundhedspersonale i dansk sprog og kultur, og kunne du tænke dig at arbejde som intern sproglærer for regionens sygehuse, så har vi en unik jobmulighed til dig.

Region Sjælland har de sidste to år haft så stor succes med at have en intern sproglærer ansat, at vi nu udvider funktionen til to sproglærere.

Som intern sproglærer i Region Sjælland arbejder du for alle vores sygehuse og psykiatri, og møder dine kursister i deres daglige praksis. Nogle af dine kursister skal lære dansk fra bunden, og andre skal opkvalificeres efter flere år i Danmark. En stor del af din tid vil være dedikeret til en-til-en undervisning tilpasset den enkelte i forhold til de krav, der stilles i deres jobfunktion.

.
.: Økonomi-manager søges til nyt kontor i Roskilde, Azets Insight A/S
Azets Insight A/SØkonomi-manager søges til nyt kontor i Roskilde

Azets Insight A/S

Vi har etableret et nyt kontor i Roskilde og søger en manager, som vil med på vores fantastiske rejse. Du får ansvaret for 10-15 medarbejdere og ca. 300 kunder på vores nye lokation beliggende i Roskilde midtby.

Som manager går du forrest, leder medarbejderne, styrer driften og har en helt afgørende rolle overfor såvel kunder som øvrige samarbejdspartnere. Du bliver ikke alene ansvarlig for medarbejdere og kunder, men får en helt central rolle som overordnet ansvarlig på lokationen. Derudover bliver du en del af managergruppen, som dagligt medvirker til indfrielse af vores mål og overordnede strategi.

Du skal kunne dit håndværk – for det er dét, vores rådgivning er baseret på. Du har en naturlig interesse i og fokus på ledelse og har flere års erfaring som leder. Du har en baggrund som konsulent eller revisor og er yderst kundeminded med fokus på kundeservice.

.
.: Ordrebehandler med stærke tyskkundskaber, JKS
JKSOrdrebehandler med stærke tyskkundskaber

JKS søger for Krasilnikoff A/S i Mørkøv

Er du flydende på tysk? Sådan rigtig flydende? Så er det måske lige dig, vi søger til en nyoprettet stilling som ordrebehandler/kontorassistent hos Krasilnikoff. Måske har du erfaring fra et eksport- eller speditørfirma. Måske har du en helt anden baggrund. Så længe du har et administrativt og serviceminded gen, kan vi lære dig det sidste.

Stillingen er på almindelige funktionærvilkår og som udgangspunkt på 37 timer, men det kunne også være en 30 timers stilling. Arbejdstiden kan lægges fleksibelt inden for den almindelige kontortid.

Dine opgaver kan variere efter behov, men dine hovedopgaver vil være inden for følgende områder:

  Ordrebehandling
 • Servicering af kunder på telefonen; herunder proaktivt at kontakte kunder
 • Strukturering og systematisering af processer
.
.: Teamleder til payroll søges til nyt kontor i Roskilde, Azets Insight A/S
Azets Insight A/STeamleder til payroll søges til nyt kontor i Roskilde

Azets Insight A/S

Nu åbner vi en lønafdeling på vores nye kontor i Roskilde! Derfor søger vi en fagligt dygtig og erfaren teamleder, som har lyst til at gå forrest – både nu og når teamet er på plads.

Du får ansvar for et team af dygtige lønkonsulenter og en portefølje af eksisterende og nye kunder. Vores dygtige konsulenter varetager danske og udenlandske kunders lønfunktion og rådgiver om diverse faglige problemstillinger – også på engelsk.

Vores robotter og vores kolleger i Rumænien varetager en stor del af lønproduktionen. Så din rolle som teamleder indeholder både koordinering og prioritering af opgaver, samarbejde med Rumænien, kvalitetssikring, rådgivning, direkte kontakt til kunder og ledelse af teamet.

.
.: EKKO-tekniker til Slagelse Sygehus, Region Sjælland
Region SjællandEKKO-tekniker til Slagelse Sygehus

Region Sjælland

EKKO-tekniker til Medicin 2 Slagelse Sygehus

Hjerteambulatoriet og sengeafsnittet for hjertesygdomme, søger en ny EKKO-tekniker.

Du vil komme til at indgå i et velfungerende team bestående af i alt tre ekko-teknikere, som udelukkende beskæftiger sig med ekkokardiografi. Arbejdsopgaverne består af ekkokardiografi på sengeafsnittet, samt i ambulatoriet.

I ambulatoriet er der to typer af programmer. Dels et program hvor du arbejder tæt sammen med en speciallæge, som ser patienten efter din ekko. Dels et selvstændigt program, hvor du selv ser patienten, beskriver undersøgelsen og noterer den videre plan i journalen.

.
.: Delikatesseassistent, SuperBrugsen, Høng, SuperBrugsen
SuperBrugsen
Delikatesseassistent, SuperBrugsen, Høng

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 25 medarbejdere. SuperBrugsen Høng er beliggende i et lille center centralt i Høng, vi er en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Vi tilbyder:

 • En afdeling med en slagtermester, 1 slagtersvend samt 2 delikatesseassistenter
 • Jobbet er et deltidsjob på ca. 30-32 timer.
 • Et spændende og udviklende job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
SuperBrugsen
.
.: Customer Support Consultant (German or Finnish Speaking), K3 Business Technology Group
K3 Business Technology Group
Customer Support Consultant (German or Finnish Speaking)

K3 Business Technology Group, Køge

Customer Support consultants that speak German or Finnish for our Koge office. Within the said role your primary roles and responsibilities is helping our customer via phone or email. To ensure high level of customer support it would be helpful if you have some experience with customer services and retail industry.

However, this opportunity is ideal for someone who has keen interest in IT and Customer Support. If want to explore your career in IT, K3 is offering your great platform to learn and perform.

Key Responsibilities:

 • Provide customers with support in 1st and 2nd level regarding our soft- and hardware over phone and email.
 • Setup and configure our system in cooperation with our customers.
 • Deliver the system on-site at the customer.
K3 Business Technology Group
.
.: Project Coordinator, K3 Business Technology Group
K3 Business Technology Group
Project Coordinator

K3 Business Technology Group, Køge

Are you able to coordinate?

As a project coordinator at K3 you will be responsible for coordinating software deliveries to our customers. You will be the link between our sales staff, the support and development teams to ensure that we develop the necessary functionality for our customers within the agreed timeframe. Together with the product owner you will play a part in determining what should be delivered and in what order. You will also be responsible for ensuring that legal requirements are developed and delivered when required.

Knowledge of the retail industry, scrum and general project management skills are considered a plus. We expect that you have an educational background from IT. We value pragmatism, team working skills and personal integrity. We expect you to be able to speak both Danish and English.

K3 Business Technology Group
.
.: Dedikeret fagperson med socialfaglig baggrund til Siriusparken, Odsherred Kommune
Odsherred KommuneDedikeret fagperson med socialfaglig baggrund til Siriusparken

Odsherred Kommune, Nykøbing Sjælland

Kan du se dig selv som en del af et team, der stiller høje krav til fagligheden og vægter samarbejde højt? Er du som person velorganiseret, evner du at motivere, inkludere og anerkende beboerne i deres hverdag, så er det måske dig, vi søger!!

Beboerne i Siriusparken er udfordret af en bred vifte af forskelligartede problematikker og udfordringer såvel fysisk som psykisk.

Vi vægter det solide sociale arbejde højt, hvor medarbejderne medvirker til at mennesker med fysiske, psykiske og sociale udfordringer kan realisere deres potentiale ud fra egne ønsker og muligheder inden for rammerne af lovgivningen.

På Siriusparken tror vi på, at udvikling og trivsel går i hånd i hånd med involvering og motivation for både medarbejdere og beboere. Derfor er det afgørende, at vores kommende kollega tør tage sin faglighed på sig.

.OM SIDEN | © Copyright 2019 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |