INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
Lån Penge - Større Lån
- - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Action
Arkade
Blandet Spil
Blandet Spil 2
Blandet Spil 3
Klassisk
Kort
Multiplayer
Racing
Skydning
Sport
Strategi
........................
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
UltraFun.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point | Medejer.dk - Find en medejer til din virksomhed
 ●   Jobindex - Ledige job i Region Sjælland
Danmarks største jobmarked.

 ●   Plejecenter Solbakken søger social- og sundhedsassistent til demenshusene, i et vikariat fra 1. december 2020 til 31. juli 2021, Ringsted Kommune

Ringsted KommunePlejecenter Solbakken søger social- og sundhedsassistent til demenshusene, i et vikariat fra 1. december 2020 til 31. juli 2021

Ringsted Kommune

Solbakken er et moderne plejecenter, som ligger centralt i Ringsted. Centret består af 8 selvstændige huse, hvoraf de tre er skærmede enheder. Den ene af de skærmede enheder er højskærmet, hvilket betyder at vi modtager borgere med særlige kognitive vanskeligheder. Solbakken rummer yderligere daghjemmet Oasen, som er et tilbud til hjemmeboende mennesker med demens.

I demensenheden gør vi os umage for at skabe de bedst mulige rammer for beboerne. Det veksler meget, hvad der er det bedste, så vi arbejder i en meget foranderlig og kreativ hverdag. Vi har et tæt samarbejde med blandt andre Distriktspsykiatrien og kommunens demenskonsulent. Vi arbejder ud fra socialpædagogisk metode og anvender pædagogiske handleplaner som arbejdsredskab. Vi arbejder med tidlig opsporing og rehabiliterende tilgang.

.

 ●   Knud Lavard Centret søger tværgående sygeplejerske i fast aftenvagt, Ringsted Kommune

Ringsted KommuneKnud Lavard Centret søger tværgående sygeplejerske i fast aftenvagt

Ringsted Kommune

Du får en tværgående funktion for hele huset, der også består af 4 somatiske afdelinger, et demensafsnit samt en afdeling for midlertidige pladser. Du vil være sparringspartner for medarbejderne og have en rolle i forhold til delegering af sundhedslovsydelser, herunder også oplæring og undervisning.

Midlertidige Pladser modtager både borgere direkte fra sygehuset til et rehabiliteringsforløb samt borgere fra eget hjem, der visiteret til en akutplads via egen læge, som alternativ til en indlæggelse.

Opgaverne spænder bredt og giver mulighed for at du kan udvikle dig både fagligt og personligt. Vi arbejder med komplekse borgerforløb herunder kompleks sygepleje, koordinering af tværfagligt samarbejde, rehabiliteringsforløb, og helhedspleje med kontaktpersonssystem. Vi arbejder med Rehabilitering, triagering, og tidlig opsporing. Og vi tilbyder grundig introduktion og tæt opfølgning.

.

 ●   Knud Lavard Centret søger social- og sundhedsassistent til fast dagvagt på Midlertidige Pladser, Ringsted Kommune

Ringsted KommuneKnud Lavard Centret søger social- og sundhedsassistent til fast dagvagt på Midlertidige Pladser

Ringsted Kommune

Midlertidige Pladser modtager både borgere direkte fra sygehuset til et rehabiliteringsforløb samt borgere fra eget hjem, der visiteret til en akutplads via egen læge, som alternativ til en indlæggelse.

Opgaverne spænder bredt og giver mulighed for at du kan udvikle dig både fagligt og personligt.

Vi arbejder med komplekse borgerforløb herunder kompleks sygepleje, koordinering af tværfagligt samarbejde, rehabiliteringsforløb, og helhedspleje med kontaktpersonssystem.

Vi arbejder med Rehabilitering, triagering, og tidlig opsporing samt tilbyder grundig introduktion og mentorordning.

.

 ●   Kontorassistent/administrativ medarbejder, Holmegaard Gods

Holmegaard og Juellinge GodserKontorassistent/administrativ medarbejder

Holmegaard og Juellinge Godser

Vi søger en kontorassistent på 25-30 t. ugentligt til ansættelse snarest muligt. Kontorassistentens primære opgave bliver at aflaste kontorfuldmægtigen på bl.a. direktionssekretær- og økonomifunktion. Opgaverne er mangeartede og det er vigtigt, at du er fleksibel og har den rette indstilling til at få dagligdagen til at fungere.

Opgaver:

 • Sekretæropgaver, bl.a. brevskrivning, GDPR og arkivering
 • Bogholderiopgaver, herunder bogføring, afstemning, lønregnskab og timeregistrering
 • Telefonpasning

Vi tilbyder en arbejdsplads i smukke og historiske rammer. Et afvekslende job, hvor du får indflydelse på planlægning af din hverdag og arbejdstid. På Godset er der i alt 10 ansatte, og du bliver en del af et godt og tæt samarbejdende team.

.

 ●   Teamleder til Team Styring og Analyse i Afdeling for Økonomi og Personale, Vordingborg Kommune

Vordingborg KommuneTeamleder til Team Styring og Analyse i Afdeling for Økonomi og Personale

Vordingborg Kommune

Vil du udvikle økonomistyringen og være leder, inspirator, sparringspartner, rollemodel og have mange andre spændende roller for et team med 9 dygtige medarbejdere. Så er jobbet her.

Vi har i år styrket økonomistyringen i Vordingborg Kommune. Vi har ansat flere controllere, vi styrker samarbejdet mellem afdelingernes økonomifunktioner og så har vi valgt at have en teamleder.

Du vil som teamleder både være personaleleder for 9 medarbejdere, udvikle kommunens økonomistyring, være koordinator i teamets store arbejdsprocesser (budget, økonomirapportering og regnskab), beregne alt omkring kommunens indtægter samt være ansvarlig for at igangsætte budgetanalyser, udvikle ledelsesinformationen og hvad der ellers måtte komme af opgaver.

.

 ●   Social- og sundhedsassistent eller SSH til døgnboligen Topasvænget, Vordingborg Kommune

Vordingborg KommuneSocial- og sundhedsassistent eller SSH til døgnboligen Topasvænget

Vordingborg Kommune, Stege

Har du lyst til at bidrage med din sundhedsfaglige praksis til Center for Socialpædagogik? Hvor vi med tværfaglighed og personlig relation støtter mennesker med nedsat psykisk og fysisk funktionsevne, til at leve det liv de ønsker og evner? - så er denne stilling oplagt til dig.

Vores borgere har blandt andet behov for struktur, alternativ kommunikation og støtte at mestre sin egenomsorg. Du skal være i stand til at møde borgerne ud fra et fagligt perspektiv hvor du viser dem vejen og motiverer den enkelte til et sundt liv på deres præmisser.

Borgernes funktionsniveau kan variere meget, men alle har behov for generel støtte til, at mestre færdigheder i sit eget liv. Herunder er personlig pleje en naturlig del af hverdagen, din indsats skal være værdig og professionel.

.

 ●   Supportkonsulent til økonomisystem, Greve Kommune

Greve KommuneSupportkonsulent til økonomisystem

Greve Kommune

Vi har en nyoprettet stilling, der blandt andet indeholder både brugeradministration, support og økonomiopgaver. Har du god tal- og systemforståelse, og kan yde god service, så send os en ansøgning. Måske er det lige dig, vi har brug for.

Supportens opgaver består i at yde support i vores økonomisystem Opus. Support ydes både ved henvendelser via telefon og skriftligt via ServiceNow, og i få tilfælde ved personlige henvendelser. Teamet forvalter brugeradministration til Greve Kommunes netværk, økonomisystemet Opus og KMD’s systemer. Desuden er nyt IDM-system ved at blive implementeret. Ydermere står supporten for intern service i form af betaling af regninger.

Du skal ca. det første år dække opgaver i supporten for kollega, der er på barsel. Efter endt barsel, skal du fortsat varetage visse supportopgaver, men derudover skal du håndtere regnskaber for BPA-ordninger (Borgerstyret Personlig Assistance).

.

 ●   Undervisningskonsulent til ZBC’s kursusafdeling, ZBC

ZBC
Undervisningskonsulent til ZBC’s kursusafdeling

ZBC, Næstved

Har du lyst til at undervise og kompetenceudvikle fremtidens ledere og medarbejdere? Brænder du for at dele din viden inden for ledelse, kommunikation og strategi? Så har vi måske lige det job, du søger.

Vi søger en ny kollega, der synes, at det både er spændende og udfordrende at give voksne med praksiserfaring nye perspektiver på deres arbejdsliv, arbejdsmetoder og praksis.

Du vil blive tilknyttet et team, der deler viden, sparrer, udvikler og ofte også underviser på det samme uddannelsesforløb.

Som undervisningskonsulent får du et job, hvor du har stor indflydelse på din hverdag og på jobindholdet samt mulighed for faglig og pædagogisk udvikling.

.

 ●   Driftschef, HarteliuS

HarteliuSDriftschef

HarteliuS søger for Dansk Miljø & Genbrug i Sorø

Trives du med seriøst salg, forretningsudvikling og ledelse, og er du i stand til at holde mange bolde i luften i en spændende hverdag med udfordringer? Er nogle af dine øvrige styrker kommunikation, organisering og struktur, ordentlighed og evner at opbygge netværk? Så er du måske den, vi leder efter.

Som Driftschef hos DMG med arbejdssted i Sorø har du det overordnede daglige ansvar for DMG og vil være DMG’s ansigt udadtil. Du skal have fokus på øget salg og forretningsudvikling, samtidig med at du har det overordnede ansvar for 25-30 medarbejdere fordelt på administrativt personale og maskinførere, hver sektion med egen daglig leder.

Vi tilbyder:

 • Et interessant og udfordrende arbejde med gode fremtidsmuligheder
 • Tæt dialog og samarbejde med direktion og virksomhedens øvrige, kompetente kollegaer
 • En virksomhed, hvor du betyder noget og er en vigtig del af en helhed
.

 ●   Projektleder med DAS design kompetencer, Intego A/S

Intego A/SProjektleder med DAS design kompetencer

Intego A/S, Greve

Vi søger en erfaren og ambitiøs projektleder/DAS designer til udvikling af Integos Telecom afdeling på Sjælland (Greve), inden for indendørsløsninger. Landsdækkende design ansvar, lokalt (Sjælland) projektledelsesansvar.

I stillingen får du i høj grad mulighed for at præge din egen jobfunktion, da der er tale om en virksomhed, som er i vækst og konstant udvikling. Intego går ind for løbende personlig og faglig udvikling af medarbejderne, og der lægges op til et landsdækkende tværfagligt samarbejde med dygtige kolleger.

Vi forestiller os, at du p.t. arbejder for en entreprenør, operatør eller udstyrsleverandør, og dermed har stor erfaring med at arbejde i den danske telebranche.

.

 ●   Agrovi søger revisorassistenter, Agrovi

AgroviAgrovi søger revisorassistenter

Agrovi, Hillerød eller Ringsted

Hos Agrovi har vi et klart mål: At hjælpe med det, der betyder mest for vores kunder og for den jord, de træder på. Det kræver nærhed og nærvær. Og det kræver, at vi har de bedste medarbejdere. Mennesker, der ved, at gode løsninger kræver mere end et hurtigt kig i regnskabet og et gæt fra distancen.

Du har erfaring fra en tilsvarende stilling som revisor-, regnskabsassistent eller trainee. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til landbrugsregnskaber og Ø90 - men ikke et krav, da du ellers vil blive lært op. Dine opgaver omfatter bl.a. bogføring, afstemning, moms, og udarbejdelse af regnskabsopgørelser.

Du bliver en del af vores professionelle og velfungerende team, der omfatter 95 gode kollegaer og høj arbejdsglæde i hverdagen.

.

 ●   DIALOGBASERET ARKITEKTUR – ER DET EN DEL AF DIN DNA?, Kullegaard A/S

Kullegaard A/S
DIALOGBASERET ARKITEKTUR – ER DET EN DEL AF DIN DNA?

Kullegaard A/S, Holbæk eller Valby

Dialog er en del af vores DNA, og hvis det også er en del af din, så er du måske vores nye medarbejder?

Vi søger en erfaren arkitekt, der kan indgå i vores konkurrence- og projektteams enten i Holbæk eller København. Du kommer primært til at løse opgaver inden for boligbyggeri, men der er også rig mulighed for at udvikle opgaver i vores andre segmenter, som eksempelvis erhvervsbyggeri inden for biotek og produktion.

Du får dine egne konkurrence- og udviklingsprojekter, hvor vi har en klar forventning om, at du sammen med dine kollegaer og relevante samarbejdspartnere driver hele processen. Det er derfor vigtigt, at du arbejder selvstændigt og sikrer, at alle arbejder mod et fælles mål.

Kullegaard A/S
.

 ●   Revisor, Agrovi

AgroviRevisor

Agrovi, Hillerød eller Ringsted

Hos Agrovi leverer vi service og rådgivning til selvstændige erhvervsdrivende, herunder landbrug. Vi opruster revisionsafdeling og mangler derfor en dygtig revisor i Hillerød eller Ringsted.

Du får ansvaret for en kundeportefølje og sammen med gode kollegaer, sikrer du, at kundernes regnskabsmæssige og skattemæssige forhold er korrekte og optimerede.

Hvilke opgaver skal du løse for vores kunder?

 • Regnskabsmæssig assistance og rådgivning hertil
 • Opstilling af årsrapport og selvangivelse for selskaber og selvstændige erhvervsdrivende
 • Kundemøder og afrapportering
.

 ●   Regionsleder, Fonden for Entreprenørskab - Sjælland

Fonden for Entreprenørskab - Sjælland
Regionsleder

Fonden for Entreprenørskab - Sjælland, Nykøbing Falster

Har du pionerånd? Kan du både skabe og vedligeholde relationer og samtidig styre et budget og følge op på rammer og aftaler? Kan du tænke strategisk og innovativt og samtidig selv være hands-on med diverse praktiske opgaver? Hvis ja, så er du måske vores nye regionsleder.

Blandt de daglige opgaver:

 • Være med til at fremme FFEs entreprenørskabsprogrammer for grundskole og ungdomsuddannelser i FFE Sjælland
 • Herunder planlægning og gennemførelse af regionale aktiviteter og mesterskaber m.m.
 • Sparring og koordinering med FFE National i Odense

Du vil i dit arbejde som regionsleder i FFE Sjælland kunne trække på en stærk bestyrelse, som vil understøtte dit arbejde.

.

 ●   Reservedelsekspedient, H.P. Entreprenørmaskiner A/S

H.P. Entreprenørmaskiner A/SReservedelsekspedient

H.P. Entreprenørmaskiner A/S, Bjæverskov

Vi søger en dygtig og erfaren reservedelsekspedient til vores afdeling i Bjæverskov.

Dine arbejdsopgaver vil primært være ekspedition af reservedele til Grønland, men der vil også være opgaver med lagerstyring, indkøb og kontakt med danske og udenlandske leverandører, samt kundebetjening i reservedelsekspeditionen. Du vil få en grundig oplæring og instruktion i arbejdsopgaverne.

Det er vigtigt at du:

 • Har godt kendskab til IT og gerne erfaring med Microsoft Dynamics NAV og Microsoft Office
 • Kan bevare overblik i travle perioder
 • Er en god kollega
.

 ●   Service Delivery Manager for de tekniske leverancer omkring Sundhedsplatformen, Region Sjælland

Region SjællandService Delivery Manager for de tekniske leverancer omkring Sundhedsplatformen

Region Sjælland, Ringsted

Sundhedsplatformen er et fælles it-system mellem Region Hovedstaden og Region Sjælland, hvor Region Sjælland har driftsansvaret og Region Hovedstaden ansvaret for den funktionelle del.

Vi søger en profil der, i tæt samarbejde med de tekniske teams, vil være ansvarlig for at sikre en professionel driftsservice med høj kvalitet samt at infrastrukturservicen under Sundhedsplatformen bliver leveret med de krav, der forventes til sundhedsfællesskabet mellem de to regioner.

Dine primære opgaver bliver:

 • Overordnet ansvarlig for den tekniske drift af Sundhedsplatformen, herunder styring af forecast og kapaciteter i samarbejde med den tekniske chef for Sundhedsplatformens infrastrukturdrift
 • Varetage det daglige samarbejde med vigtige stakeholders, herunder eksterne it-partnere og Region Hovedstaden
 • Sikre stabil teknisk drift af Sundhedsplatformen
.

 ●   Selvstændig og fleksibel prøveudtager til udtagning af drikkevandsprøver, Eurofins Miljø Vand A/S

Eurofins Miljø Vand A/SSelvstændig og fleksibel prøveudtager til udtagning af drikkevandsprøver

Eurofins Miljø Vand A/S, Ringsted

Har du lyst til at være en del af en spændende virksomhed, hvor du vil være ansvarlig for kvalitetsorienteret udtagning af drikkevandsprøver?

Du vil blive tilknyttet vores depot i Ringsted. Arbejdet omfatter hovedsageligt udtagning af prøver på drikkevand, bassinvand og tandlægeunits. I forbindelse med prøvetagningerne gennemføres en række målinger med feltudstyr. Det er derfor yderst vigtigt for os, at du er kvalitetsbevidst og har en naturlig interesse for at sætte dig ind i kvalitetsdokumenter og følger dem.

Opgaverne planlægges centralt af logistikafdelingen, og kommunikeres ud online via udstyr i bilen, som også benyttes til registrering af feltdata. Det er vigtigt, at man trives med forandringer i planer, er god til at bevare roen i travle perioder samt kan udvise fleksibilitet ift. arbejdstid, hvis vi får hasteprøver eller lignende.

.

 ●   Sanitør til vores løsøreafdeling i Holbæk, SSG A/S

SSG A/S
Sanitør til vores løsøreafdeling i Holbæk

SSG A/S, Regstrup

Til vores løsøreafdeling i Holbæk søger vi en sanitør, som skal varetage alle former for opgaver i forbindelse med indbo fra blandt andet brand- og vandskader.

Dine primære ansvarsområder vil være:

 • Registrering, rengøring og håndtering af indbo på center, herunder vask af tøj
 • Rengøring af bl.a. indbo på skadesteder eller center, herunder nedpakning, flytning, hjemtagning og registrering
 • Øvrigt skadeservicearbejde efter behov, herunder deltagelse i vagtordning

Som person er du udadvendt og samarbejdsorienteret. Det er vigtigt, at du arbejder struktureret og fokuseret i et til tider hektisk miljø.

SSG A/S
.

 ●   Miljøstyrelsens Kemikalieinspektion i Slagelse søger en administrativ medarbejder, Miljø- og Fødevareministeriet

Miljø- og FødevareministerietMiljøstyrelsens Kemikalieinspektion i Slagelse søger en administrativ medarbejder

Miljø- og Fødevareministeriet

Vil du være med til at sikre at artikler, produkter, bekæmpelsesmidler, stoffer og blandinger der forhandles er lovlige, og ikke udgør en kemisk risiko for sundhed og miljø? Vil du være med til at sikre, at Kemikalieinspektionen kan overvåge, udvikle og anvende bedre redskaber til håndhævelse over for varer solgt over nettet, og styrke kontrollen med varer fra tredjelande, jf. den nye Markedsovervågningsforordning? Har du lyst til at indgå i et juridisk og kemisk-fagligt miljø af professionelle inspektører og håndhævelsesjurister, hvor vi lægger vægt på en målrettet kontrol, og proportionel håndhævelse?

Du får ophæng i Forbrugerproduktteamet, men skal betjene hele Kemikalieinspektionen. Fokus vil være på håndtering af inspektionen funktionspostkasse, hvor igennem de fleste henvendelser til inspektionen kommer.

.

 ●   Leder, som brænder for det tryghedsskabende og forebyggende arbejde, Rigspolitiet

Sydsjællands og Lolland-Falsters PolitiLeder, som brænder for det tryghedsskabende og forebyggende arbejde

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Næstved

Lokalpolitiet har ansvaret for at tage initiativ til og udvikle politikredsens forebyggende og tryghedsskabende indsatser og herunder for til stadighed at udvikle samarbejdet med kredsens kommuner, SSP, lokalråd, boligselskaber bl.a. i de særligt udsatte boligområder, uddannelsesinstitutioner og andre offentlige og private institutioner.

Som leder af kredsens Lokalpoliti vil du særligt have ansvaret for at være en stadig drivkraft i en evidensbaseret udvikling af Lokalpolitiets opgavevaretagelse. Ny viden, men også samarbejdsparternes og medarbejdernes idéer skal udmøntes i konkrete tiltag i politikredsens tryghedsskabende og forebyggende indsats. Du vil endvidere have ansvaret for, at Lokalpolitiet til stadighed udvikler og udvider politikredsens samarbejdsrelationer, så lokalsamfundenes og institutionernes ressourcer inddrages i opgaveløsningen.

.OM SIDEN | © Copyright 2020 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |