INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
Lån Penge - Større Lån
- - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Action
Arkade
Blandet Spil
Blandet Spil 2
Blandet Spil 3
Klassisk
Kort
Multiplayer
Racing
Skydning
Sport
Strategi
........................
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
Har du brug for IT Hjælp / IT-Hjælp ?     Så kontakt www.ithjælp.dk
ithjælp.dk | Transporten.dk | YouGov.dk | Webhosting.dk | inkClub | Sportmaster.dk
 ●   Jobindex - Ledige job i Region Sjælland
Danmarks største jobmarked.

 ●   Håndværkstaksator, mobako P/S

mobako P/SHåndværkstaksator

mobako P/S søger for Kopp Sorø A/S

Kopp Sorø A/S er i en god og spændende udvikling, og forretningsområdet omkring forsikringssager og byggesager er også i vækst.

Derfor søges en erfaren og teknisk dygtig håndværkstaksator, der kan bidrage med fortsat høj kvalitet af håndteringen af forsikringsskader og byggesager hos Kopp Sorø A/S.

Du bliver ansvarlig for dine egne sager og du vil være i tæt dialog med forsikringsselskaber, forsikringstagere, tømrere, underleverandører samt den øvrige del af orgsnisationen hos Kopp Sorø. Du trives med de administrative opgaver, der hører til stillingen. Blandt opgaverne er:

 • Arrangere besigtigelser på opgaver, herunder opmåling.
 • Udfærdigelse af tilbud på baggrund af besigtigelse.
 • Varetage god kommunikation med forsikringsselskaber og kunder.
mobako P/S
.

 ●   Produktionsingeniør, Cook Medical

Jobindex A/S
Produktionsingeniør

Jobindex A/S søger for Cook Medical i Bjæverskov

Vil du være med til at udvikle og kvalitetssikre medicinsk udstyr i klasse-3 til behandling af patienter med kritiske blodkarsygdomme over hele verden?

Så bliv en del af Cook Medical og få ansvar for egne projekter samt et stort netværk i en global organisation. Her træder du ind i et team, som har rigeligt at se til – og hvor din ekspertise i høj grad er efterspurgt.

  Jan-Erik Enoch Rasmussen, Head of R&D Process Development fortæller: ”Du er med til at sikre kvaliteten af vores produkter, som er med til at højne livskvaliteten hos brugerne – og som i sidste ende er med til at redde liv.”

Interesseret? Læs mere om dit nye job her.

Jobindex A/S
.

 ●   Blomsterdekoratør eller blomsterbinder, Hjerteblomst v/Inge Mikkonen

Hjerteblomst v/Inge MikkonenBlomsterdekoratør eller blomsterbinder

Hjerteblomst v/Inge Mikkonen, Korsør

Vi har siden starten i 2014 haft vækst i alle årene, og 2020 har ikke været nogen undtagelse; vi har mange ordrer og søger derfor en blomsterdekoratør på min. 32 timer/uge.

Vi er et lille team, som lægger stor vægt på faglighed, nytænkning og kundepleje.

Hverdagen er travl med fx buketter, begravelsesbinderi, telefonbetjening, Interflora-ordrer, plante- og snitbehandling, butiksindretning, varebestilling og meget mere.

I teamet er tonen uformel og fyldt med humor, men også alvor.

Det er vigtigt for os, at teamet fungerer godt; det skal være godt, inspirerende og trygt at komme på arbejde, og der skal være tid til at lave sjove og spændende indslag fx til butikken.

.

 ●   Graduate til driftsudvikling | Center for ulykker, ATP

ATP
Graduate til driftsudvikling | Center for ulykker

ATP, Vordingborg

Vil du arbejde med lovgivning og sagsbehandling, optimere processer og blive ekspert inden for personskadeerstatning? Er du på udkig efter en fastansættelse og muligheden for at blive en del af et graduatenetværk? Så er det dig, der skal være graduate i Center for ulykker (CFU) i Vordingborg, hvor vi arbejder til gavn for borgere, der er kommet til skade på arbejdet.

Du har - eller er ved af færdiggøre - en kandidatgrad inden for fx jura, statskundskab, politik og forvaltning eller noget tilsvarende. Det vigtigste er, at du har lyst til at lære at sagsbehandle og tilgå nye som gamle IT-systemer, så du forstår praksis og kan spotte forbedringspotentialet.

Du bliver fastansat, begynder sammen med ATP’s øvrige graduates og deltager i et 12-måneders fællesforløb fyldt med arrangementer og kurser, der udvikler dig både fagligt og personligt. Vi garanterer en flyvende start på karrieren og masser af indflydelse.

ATP
.

 ●   Pladsmedarbejder, Bygma

Bygma
Pladsmedarbejder

Bygma, Næstved

I Bygma leverer vi varen, så vores kunder kan komme videre. Hver dag. Vi sætter pris på et effektivt lager. Et moderne knudepunkt, hvor alt er sat i system. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Din opgave bliver pakning af ordrer efter pluklister. Du servicerer vores kunder og hjælper dem med at finde varerne. Samtidig får du opgaver inden for læsning og aflæsning af biler. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden og sætte varer på plads, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt – med de rigtige varer på det rigtige sted!

I Bygma investerer vi i at have moderne lageranlæg, hvor alt er sat i system, og hvor udstyret er i orden. Det betyder, at du får adgang til godt grej – og en hverdag med et sundt arbejdsmiljø. Desuden tilbyder vi, at du kan udvikle dig ved at skifte mellem forskellige funktioner på lageret.

Bygma
.

 ●   Sales Re­p­re­sen­ta­ti­ve Medical Te­ch­no­lo­gy - Scan­di­navia, The Network

BrainlabSales Re­p­re­sen­ta­ti­ve Medical Te­ch­no­lo­gy - Scan­di­navia

Brainlab

Are you an expert at using your talents to reach your sales goals? Are you looking for a flexible environment in which you can apply your unique sales abilities? We are currently searching for a new Sales Representative to oversee our business in Scandinavia. From your home office, you will have the freedom to use your innovative approach to sales to achieve targets, ensure profitability and grow the business.

You will be responsible for sales activities and pursue ongoing expansion of business development opportunities together with our strategic partners. As Sales Representative, you’ll be the face of Brainlab in the Scandinavian region.

One day you’ll be working with the team to develop a new sales strategy planning new business opportunities, the next you’ll be at the hospital working together with the customer on the purchase of our latest radiotherapy technology.

.

 ●   SUPER KREATIV GRAFISK MEDARBEJDER SØGES, Kings & Queens

Kings & QueensSUPER KREATIV GRAFISK MEDARBEJDER SØGES

Kings & Queens, Slagelse

Er du en skarp grafisk medarbejder, der tænker kreativt og har øje for detaljen og har lyst til ar være en del af et kreativt og ambitiøst team, hvor humøret altid er højt, og hvor vi deler den fælles passion om at tage virksomheden til næste niveau?

Kings & Queens søger en grafisk medarbejder til en spændende stilling, der favner en bred vifte af grafiske opgaver, på tværs af både online og offline medier. Det er vigtigt, at du trives godt med mange bolde i luften, at du tager ansvar og at du eksekverer hurtigt.

Kings & Queens søger en grafisk medarbejder til en spændende stilling, der favner en bred vifte af grafiske opgaver, på tværs af både online og offline medier.

ANSVARS- OG ARBEJDSOMRÅDER

 • Design af grafisk materiale til web (bannere etc.)
 • Materiale til storcentre (packshots etc.)
 • Ad hoc grafiske opgaver
.

 ●   Serviceteknikere til hele landet, ASSA ABLOY Entrance Systems Denmark A/S

ASSA ABLOY Entrance Systems Denmark A/S
Serviceteknikere til hele landet

ASSA ABLOY Entrance Systems Denmark A/S

Hos ASSA ABLOY Entrance Systems sætter vi en ære i at kende vores kunders ønsker og behov til porte, døre og slusesystemer – de skal være hurtige, driftssikre, økonomiske og bæredygtige, og så sætter vi en endnu større ære i også at kunne tilbyde de rigtige løsninger.

Vi har brug for dygtige teknikere i hele landet til at servicere, vedligeholde og opgradere vores kunders udstyr og dermed sikre, at løsningerne fortsat giver vores kunder de optimale løsninger. Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

 • Service og reparationer af docking- og portløsninger hos vores kunder
 • Tilbud og udarbejdelse af optimale tekniske løsninger
 • Vedligeholdelse af relationer til vores servicekunder
 • Planlægning og styring af egne arbejdsopgaver
ASSA ABLOY Entrance Systems Denmark A/S
.

 ●   MASKINOPERATØR TIL BLOKSTENSMASKINE - MOGENSTRUP, CRH Concrete A/S

Betongrupppen RBR
MASKINOPERATØR TIL BLOKSTENSMASKINE - MOGENSTRUP

Betongrupppen RBR, Næstved

Til vores fabrik i Mogenstrup, søger vi en maskinoperatør. Du skal være med til at fastholde vores høje kvalitetsniveau samt produktivitet. Du er pligtopfyldende, kvalitetsbevidst, gør altid dit bedste og vægter et godt samarbejde med dine kollegaer højt.

Betjening af vores blokstensmaskine til fremstilling af belægningssten og fliser. Du vil indgå i et team bestående af 7 kollegaer. Fra kørsel med truck fra maskinen til lageret.

Vi tilbyder et selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt gode kollegaer i en spændende virksomhed. Arbejdsmiljøet er præget af en fri, humoristisk og uformel tone og du vil være omgivet af gode og erfarne kollegaer.

Betongrupppen RBR
.

 ●   Operatører til aften-/nathold i vores gummiproduktion, Ortofon A/S

Ortofon A/SOperatører til aften-/nathold i vores gummiproduktion

Ortofon A/S, Nakskov

Vil du være en del af et team, som leverer højt specialiserede gummikomponenter til bl.a. medicinalindustrien?

Som operatør er din opgave at udføre støbning af mikrokomponenter i gummi. Støbninger bliver udført i renrum.

Opgaverne vil primært være:

 • Forberede støbninger
 • Støbning af små gummikomponenter
 • Afrensning og afgratning af emner
 • Kontrol af emner
.

 ●   Marketingkoordinator med SoMe-speciale søges, Kings & Queens

Kings & QueensMarketingkoordinator med SoMe-speciale søges

Kings & Queens, Slagelse

Brænder du for markedsføring og kommunikation på de sociale medier?

Du vil som vores nye marketingkoordinator indgå i vores marketings-/grafiske afdeling bestående af 6 personer. Du vil skulle arbejde tæt sammen med vores grafikere og sikre, at vores DNA kommer tydeligt til udtryk i vores materiale. Et mål vi forventer at du bidrager til at opnå.

Du får megen frihed under ansvar. Stillingens overordnede succeskriterie er at skabe synlighed og engagement for Kings & Queen- produkter. Dette opnås gennem:

 • Daglig drift, opdatering og udvikling af Kings & Queens på sociale medier - primært Instagram og Facebook i tæt samarbejde med indkøbsteamet.
 • Ansvarlig for al Facebook- og Instagram-annoncering
 • Koordinere aktiviteter (konkurrencer, udlån, events)
 • Overordnet koordinere hele den grafiske afdeling ifht arbejdsopgaver
.

 ●   Administrativ medarbejder til Ungdomskriminalitetsnævnets sekretariat i Næstved eller København, Rigspolitiet

RigspolitietAdministrativ medarbejder til Ungdomskriminalitetsnævnets sekretariat i Næstved eller København

Rigspolitiet

Vil du være med til at videreudvikle et landsdækkende sekretariat, som er en vigtig brik i indsatsen for at få kriminalitetstruede unge på ret køl? Er du samtidig en dygtig administrativ medarbejder med interesse for at sikre gode rammer for Ungdomskriminalitetsnævnets arbejde – og med interesse for at samarbejde med kolleger og eksterne samarbejdspartnere om opgaveløsningen?

Din opgave i det daglige er at understøtte, at Ungdomskriminalitetsnævnet – når det løbende træder sammen i alle landets politikredse – kan træffe afgørelser på et solidt grundlag og i gode rammer. Det betyder, at du understøtter sekretariats jurister med administrative opgaver i forbindelse med sagsbehandlingen, herunder journalisering, indhentning af oplysninger og diverse ad hoc-opgaver.

.

 ●   Administrations- og økonomichef, Børge Jakobsen & Søn, Næstved A/S

Børge Jakobsen & Søn, Næstved A/S
Administrations- og økonomichef

Børge Jakobsen & Søn, Næstved A/S, Næstved

Vi beskæftiger ca. 100 engagerede medarbejdere fordelt på projektledere, byggepladsledere, tømrer, murer, jord/beton og kloak samt administration. Til styring af økonomi og administrative processer, søger vi en kompetent og erfaren administrations-/økonomichef.

Vi tilbyder et ansvarsområde, som er meget bredt og giver stor mulighed for den rette til selv at udvikle og præge jobbet

Arbejdsområder

 • Økonomiansvarlig
 • Budgetplanlægning og -opfølgning
 • Klargøring af materiale til revisor

.

 ●   Kørende servicemontør, KOMPAN A/S

KOMPAN A/SKørende servicemontør

KOMPAN A/S

Som kørende servicemontør i KOMPAN Danmark-teamet er du en del af en dynamisk organisation, hvor du indgår i et professionelt og resultatorienteret team. I tæt samarbejde med vores back office-team står du for at planlægge og udføre service-, reklamations- og vedligeholdsbesøg hos vores kunder i hele landet, dog primært Jylland og Fyn.

Du kører ud fra din hjemmeadresse og vil kun sjældent have behov for at møde ind på kontoret i Odense. Rejsedage vil forekomme afhængigt af din geografiske placering. I en dynamisk og effektiv hverdag arbejder du selvstændigt og med en høj grad af service, da du vil være Kompan DK's ansigt ud mod vores kunder.

Det er vigtigt, at du har stort fokus på at yde fænomenal kundeservice, sætter en ære i at levere den bedste kvalitet, kan træffe velovervejede selvstændige beslutninger, samt at dine hænder er skruet rigtigt på. Du taler og skriver dansk og kan engelsk på basalt niveau.

.

 ●   Erfaren akademisk medarbejder til ansøgningsstøtte, Danmarks Tekniske Universitet

Danmarks Tekniske UniversitetErfaren akademisk medarbejder til ansøgningsstøtte

Danmarks Tekniske Universitet, Roskilde

Har du erfaring med ansøgningssupport til danske og europæiske forskningsråd og -programmer, og vil du gerne bidrage til den grønne omstilling? Så er du muligvis vores nye kollega.

Da en af vores dygtige kollegaer går på pension efter lang og tro tjeneste i det forskningsfinansierende system, søger vi en erfaren ansøgningsmedarbejder, der kan være med til at styrke vores hjemtag af forskningsmidler fra danske og europæiske forskningsråd og fonde.

Du bliver en del af et stærkt team af kompetente kollegaer, der arbejder med at sammenkæde strategi og ansøgninger til bl.a. EU's rammeprogrammer for forskning og innovation og danske private og offentlige fonde.

.

 ●   Løsningsorienteret controller til stort energiselskab, SEAS-NVE

Andel Holding A/S
Løsningsorienteret controller til stort energiselskab

Andel Holding A/S, Svinninge

Er du analytisk stærk og skarp inden for controlling? Brænder du for rapporteringer og optimeringer af processer? Så er det dig, vi søger!

I Andel anvender vi værdibaserede ledelsesprincipper med fokus på forretning, kultur samt læring. Opgaver, beslutninger og ansvar ligger i høj grad hos medarbejderne, og vi prioriterer godt samarbejde, teamudvikling samt den enkeltes personlige og faglige udvikling. Vi giver udfoldelsesmuligheder og frihedsgrader, men forventer til gengæld engagement, præstationer, samarbejde og vidensdeling.

Som controller er du ansvarlig for såvel selskabsrapportering for et eller flere af selskaberne i koncernen samt den dertil relaterede afdelingsrapportering for selskabets tilknyttede forretningsområde.

SEAS-NVE er blevet Andel. Se mere her.

Andel Holding A/S
.

 ●   Dygtig skatte- og regnskabskonsulent søges til stort energiselskab, SEAS-NVE

Andel Holding A/S
Dygtig skatte- og regnskabskonsulent søges til stort energiselskab

Andel Holding A/S, Svinninge

Vi befinder os i en flerårig forandringsproces, hvor drift, økonomistyring og processer er under omstilling. Vi skal bl.a. have en ny struktur, udvikle en ny økonomimodel, udbygge funktioner og foretage ensretning af processer og forretningsgange. En central komponent heri er at koordinere og sikre compliance indenfor ovenstående områder, hvorfor vi søger en dygtig regnskabs- og skattekonsulent.

Som regnskabs- og skattekonsulent vil du være en central person i relation til

 • Udvikling og vedligeholdelse af regnskabspraksis
 • Udarbejdelse af faglige notater
 • Faglig sparringspartner for Andel-organisationen

SEAS-NVE er blevet Andel. Se mere her.

Andel Holding A/S
.

 ●   Vi søger to proaktive IT-udviklere med holdånd, SEAS-NVE

Andel Holding A/S
Vi søger to proaktive IT-udviklere med holdånd

Andel Holding A/S, Haslev

To gode IT-udvikler job til de hurtige!

Vil du være med til at skabe og udvikle den fremtidige IT-platform i Danmarks største energi- og fibernet-koncern? Er du .Net full-stack-udvikler med lysten til at sætte dit præg på Andels fremtidige cloud-strategi og DevOps-kultur? Og kan du holde et højt kundeserviceniveau, som skaber værdi for forretningen?

Så er der lige nu to ledige stillinger i vores selvbetjeningsteam i Andel – måske til dig!

Dine primære arbejdsopgaver til være:

 • At udvikle vores selvbetjeningsløsninger
 • At deltage i alle faser af DevOps, lige fra tekniske designs til programmering, implementering, code reviews, idriftsættelse, test, overvågning, bug fixing, kvalitetssikring og automatisering

SEAS-NVE er blevet Andel. Se mere her.

Andel Holding A/S
.

 ●   Bliv produktionsassistent i Unicon - Nykøbing Falster, Aalborg Portland

Unicon A/S
Bliv produktionsassistent i Unicon - Nykøbing Falster

Unicon A/S

Er du hærdet til at blande frisk beton? Og vil du være en del af et helstøbt og solidt arbejdsmiljø hos Danmarks førende betonproducent? Kan du lide at håndtere tekniske og logistiske udfordringer, så er du måske vores nye produktionsassistent.

Som vores nye produktionsassistent på Unicon fabrikken i Nykøbing Falster vil du lære kunsten at fremstille og levere verdens mest anvendte byggemateriale. Sammen med dine kolleger håndterer du lokale ordrer, planlægger produktionen og disponerer vores blå- og hvidstribede betonbiler ud til kundernes opgaver.

Du bliver en del af et team, hvor teknisk viden, service og solidt overblik er de ingredienser, der sikrer, at I blander og leverer frisk beton med høj kvalitet, der opfylder kundernes behov.

Unicon A/S
.

 ●   Logistikassistentelev, LEMAN A/S

LEMAN A/S
Logistikassistentelev

LEMAN A/S, Greve

LEMAN søger lige nu en handelselev med speciale i logistik til vores lagerkontor i Greve, hvor du kommer til at arbejde selvstændigt med forskellige opgaver inden for logistikområdet.

Søger du en alsidig kontoruddannelse i en international virksomhed, som kan udfordre og udvikle dig både personligt og fagligt? Så tag udfordringen op og søg stillingen som logistikassistentelev hos LEMAN.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Yde optimal kundeservice, der efterlever kundernes krav og behov
 • Tage del i planlægningen af teamets hverdag og sikre alle opgaver bliver løst
 • Transportbooking
LEMAN A/S
.OM SIDEN | © Copyright 2021 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster | Har du brug for ithjælp / it-hjælp, så kontakt www.ithjælp.dk