GRATIS
.: Sommer Musik
.: Netradio
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet

              


.: Jobindex - Ledige job i Region Sjælland
Danmarks største jobmarked.
.: Ejendomsadministratorer, Newsec Property Asset Management Denmark A/S
Newsec Property Asset Management Denmark A/SEjendomsadministratorer

Newsec Property Asset Management Denmark A/S, Lyngby eller Næstved

Har du relevant erfaring inden for ejendomsadministration, og har du lyst til at være del af et motiverende og imødekommende arbejdsmiljø, så har vi måske jobbet til dig?

Til vores afdelinger i Lyngby og Næstved søger vi ejendomsadministratorer med særlig interesse for foreninger.

Vores afdeling for foreningsadministration er blandt Danmarks mest professionelle leverandører af løsninger inden for foreningsadministration. Vi har fokus på det værdifulde samarbejde med kunden, uanset dennes størrelse eller behov.

For os er det vigtigt, at vores aktiviteter er vendt mod kunden, og at vi leverer det, der giver størst værdi for deres forening og bolig. Dette understøttes af ca. 100 kvalificerede og engagerede medarbejdere i foreningsafdelingen på tværs af landet.

.
.: BILSÆLGER SØGES TIL BILHUS I VÆKST, Car Center Næstved ApS
Car Center Næstved ApSBILSÆLGER SØGES TIL BILHUS I VÆKST

Car Center Næstved ApS

Car Center Næstved søger erfaren bilsælger, der både selvstændigt og i samarbejde med resten af salgsteamet i Næstved og Nykøbing, kan betjene vores kunder til brugte person- og erhvervsbiler inden for alle mærker.

Vil tilbyder

 • Ansvar for egne kunder.
 • Tæt samarbejde med øvrige sælgere, værksted og bogholderi.
 • Løn og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer.
.
.: Serviceleder, POWER A/S
POWER A/S
Serviceleder

POWER A/S, Holbæk

Har du ledelseserfaring? Og kunne du tænke dig en stilling, hvor du får ansvaret for en håndfuld af Danmarks dygtigste servicemedarbejdere i et moderne og vækstende varehus?

Du bliver en del af ledergruppen, der udover varehuschefen består af dine 5 lederkolleger. Som serviceleder har du ansvaret for dine medarbejdere, og sammen håndterer I al service, support og logistik i varehuset.

Man finder dig oftest ude på gulvet blandt kunder og kolleger. Det er nemlig her, du sikrer, at dine servicemedarbejdere yder teknisk support kombineret med den bedste kundeservice. Samtidig er det her, du holder gejsten oppe i dit team, da en motiveret og glad medarbejder giver den bedste service.

Dine ansvarsområder inkluderer at:

 • lave vagtplan
 • træne erfarne samt nye medarbejdere
 • varetage returservice og overlevering af produkter til reparation
 • sikre, at lageret er i ordentlig stand, og at varer til og fra leverandørerne er på plads.
POWER A/S
.
.: Caféleder, Vikingeskibsmuseet i Roskilde
Vikingeskibsmuseet i RoskildeCaféleder

Vikingeskibsmuseet i Roskilde

Har du erfaring med drift af café, restaurant eller kantine? Og er du en holdspiller med køligt overblik? Så er det måske dig, der skal være leder af Vikingeskibsmuseets Café Knarr.

Vikingeskibsmuseet i Roskilde søger en caféleder til Café Knarr. I Café Knarr sikrer vi, at havnens og museets gæster får en god caféoplevelse som en integreret del af museets øvrige publikumskontakt. Derudover beskæftiger vi os med diverse events, selskaber og mødeforplejning til arrangementer på museet.

Som caféleder bliver dine opgaver:

 • Ansvar for eksekvering af caféens samlede mål og retning med reference til publikumschefen.
 • Daglig drift og ledelse, herunder personaleledelse, vagtplanlægning, indkøb osv.
 • Budgetansvar og dermed ansvaret for, at caféen drives som en sund forretning.
.
.: Specialarbejder med flair for anlægsarbejde, Arkil A/S
Arkil A/S
Specialarbejder med flair for anlægsarbejde

Arkil A/S, Greve

Vil du arbejde udendørs, og trives du med alsidigt arbejde? Så kom med på vores hold og udfør spændende projekter inden for blandt andet klimatilpasning, byggegruber, byrumsudvikling samt infrastrukturopgaver, hvor der anlægges veje, kloakker,forsyningsledninger og brolægning.

På nuværende tidspunkt er vi i gang med at skybrudssikre Kastellet i København, som er ejet af Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse. Det er en arbejdsplads for ca. 400 mennesker, og der er en offentlig kirke og dagligt mange turister.

Vores opgave de kommende 2 år er at skifte alle afløbsledninger med tilhørende brønde, og af den grund søger vi ekstra hænder til vores team.

.
.: Leder til jobskabelse og virksomhedssamarbejde, Holbæk Kommune
Holbæk KommuneLeder til jobskabelse og virksomhedssamarbejde

Holbæk Kommune

Vil du med på den rejse, som Holbæk Kommunes beskæftigelsesindsats er på i disse år?

Du skal sammen med medarbejderne sørge for, at Holbæk Kommunes integrationsindsats og netværkssamarbejder fungerer snorlige og er til gavn for både integrationsborgerne og kommunens administration.

Du får dermed ansvaret for at sikre, at vi overholder vores politisk besluttede beskæftigelsesplan hvad angår både kontanthjælpsmodtagerne og integrationsborgerne. Du får ansvaret for, at borgerne uanset ydelse får en tidlig indsats med et tæt og kontinuerligt kontaktforløb – og gerne i en virksomhedsforlagt aktivitet. For vi tror på, at dette er den rette vej for borgerne til en varig tilknytning til beskæftigelse.

.
.: Leder til nyt Barnets Blå Hus i Slagelse, Blå Kors Danmark
Blå Kors Danmark
Leder til nyt Barnets Blå Hus i Slagelse

Blå Kors Danmark

Vi søger en leder med stærk strategisk og udadvendt profil og samtidig en passion for at hjælpe sårbare børn i psykoterapeutisk kontekst angående deres aktuelle udfordringer og i forebyggelse af senfølger efter belastninger i opvækst.

Barnets Blå Hus er et sted, hvor børn fra familier med misbrug kan få hjælp, angående de sociale og psykologiske udfordringer de kan have som følge af forældres misbrug.

Som leder af Barnets Blå Hus sørger du for den daglige drift i forhold til økonomi, visitering af børn, frivillige, facilitering af samtaleterapeutiske grupper, familiesamarbejde, sociale tiltag og spisefællesskab.

Du har personaleansvaret for din medarbejder og de frivillige. Du indgår i det kommunale samarbejde både på organisationsniveau og på medarbejderniveau. Du sørger for, at Barnets Blå Hus bliver kendt i lokalområdet ved at invitere dig selv ud til foreninger m.fl. for at fortælle om indsatsen.

Blå Kors Danmark
.
.: Pædagoger søges – vær med til at etablere rammerne for et værdigt liv for ung mand med autismespektrumforstyrrelser, Habitus
Habitus
Pædagoger søges – vær med til at etablere rammerne for et værdigt liv for ung mand med autismespektrumforstyrrelser

Habitus, Køge

Giver det også dig livsglæde, når du ser dine borgere blomstre til trods for deres udfordringer i forhold til sig selv og omverdenen? Har du lyst til at være en del af et botilbud, hvor din faglige viden og forslag til forbedringer er velkomne? Og motiverer det dig at være med til at etablere de pædagogiske rammer omkring en ny borger? Så læs her.

Du bliver en del af et nyt team. Sammen skal I tage imod vores nyeste borger og skabe gode pædagogiske rammer for ham. Borgeren er i 20’erne og har autismespektrumforstyrrelse, mental retardering, ADHD, svær OCD og angst. Han er på et kognitivt niveau, der svarer til ca. 5-7 år og har sprog.

Habitus
.
.: Ansvarshavende social- og sundhedsassistent søges til fast aftenvagt, De Glade Vikarer ApS
De Glade Vikarer ApS
Ansvarshavende social- og sundhedsassistent søges til fast aftenvagt

De Glade Vikarer ApS, Køge

Vi søger en fast ansvarshavende aftenvagt på 28 timer i gennemsnit pr. uge med weekendvagt hver 2. uge. Vi kører 5/2 med faste vagter onsdag og torsdag samt weekender i ulige uger.

Kan du gøre en forskel for vores borgere og medvirke til at styrke fagligheden og kvaliteten? Besidder du ligeledes et stort overblik og kan holde hovedet koldt i pressede situationer? Så er det lige dig, vi søger.

Som ansvarshavende hos os vil du få meget forskelligartede opgaver fra: pleje og delegerede sygeplejeydelser, dokumentation, tværfagligt samarbejde, fordeling af ressourcer og andre opgaver, der måtte være.

De Glade Vikarer ApS
.
.: Værkstedschef til Karl Mertz – vi holder Danmarks traktorer kørende, KARL MERTZ A/S
KARL MERTZ A/SVærkstedschef til Karl Mertz – vi holder Danmarks traktorer kørende

KARL MERTZ A/S, Sorø

Kunne du tænke dig at være omdrejningspunktet for et fantastisk værksted med glade medarbejdere og en ualmindelig god service?

”Vi ved, hvor vigtig en værkstedschef er for både arbejdsforholdene og humøret, så vi er alle ivrige efter at byde dig velkommen. Du kommer helt klart til at mærke den helt særlige ånd, vi har her,” fortæller eftermarkedschef Søren Bruun Rasmussen, som du vil referere til.

Klik her og mød dit nye team.

.
.: Salgskonsulent søges til Sydsjælland, ER Denmark A/S
Businesscare
Salgskonsulent søges til Sydsjælland

Businesscare

Businesscare er et ungt team, som vokser hurtigt. Hos os er et nysgerrigt og kreativt sind, stort engagement og drive, det som gælder. Alderen spiller ikke nogen rolle. Sammen bidrager vi til en bedre og mere sikker arbejdsdag ved at tilbyde den bedst mulige service og de mest moderne, innovative og bæredygtige førstehjælpsprodukter, som findes på markedet.

Vores medarbejdere er vores største aktiv, og vi giver dem de bedste betingelser for at vokse både som person og i karrieren. Som salgskonsulent på Businesscare bliver du en del af Rahmqvistgruppen, hvor jobbet ikke kun er et job, men en oplevelse og en følelse af samhørighed. Dine ledere og dine fremtidige kolleger vil gøre alt for, at du trives og får succes.

Hvis du også har et lyst sind, en sprudlende energi og en stor portion ydmyghed, er du den person, vi søger.

Businesscare
.
.: HR-chef, Lokaltog A/S
Lokaltog A/S
HR-chef

Lokaltog A/S, Ringsted

Lokaltog A/S søger en HR-chef, med ansvar for både det operationelle og strategiske HR-arbejde. Er du velbevandret i ansættelsesret og i at håndtere det gode samarbejde med faglige organisationer samt rådgivning af ledere? Har du solid erfaring med at udvikle og implementere HR-procedurer og systemer, der skaber effektivitet, overblik og værdi for virksomheden? Så er du måske vores nye HR-chef.

Vi søger en dedikeret og erfaren HR-chef, der kan bistå hele organisationen og lederne med en løsnings- og forretningsorienteret HR-juridisk rådgivning. Der er fokus på udvikling og implementering af HR-politikker og procedurer, ligesom du sikrer, at det løbende samarbejde samt forhandlinger af lokale aftaler og overenskomster med faglige organisationer foregår professionelt og løsningsorienteret.

Lokaltog A/S
.
.: Græspiloter og maskinførere, Grøn Vækst A/S
Grøn Vækst A/S
Græspiloter og maskinførere

Grøn Vækst A/S, Roskilde, Hillerød, Esbjerg, og Holstebro

Til sæsonstart 2020 søger vi dygtige og engagerede medarbejdere, faglærte såvel som ufaglærte, med primær opgaver inden for græsklipning samt maskinførere.

Vi tilbyder

 • En arbejdsplads med en bred og alsidig vifte af arbejdsopgaver.
 • En arbejdsplads hvor man vægter såvel det faglige som det sociale arbejdsmiljø højt.
 • Dygtige og engagerede kollegaer.
Grøn Vækst A/S
.
.: Grå anlægsgartner/anlægsgartnermedhjælper, Grøn Vækst A/S
Grøn Vækst A/S
Grå anlægsgartner/anlægsgartnermedhjælper

Grøn Vækst A/S, Roskilde, Hillerød, Esbjerg, og Holstebro

Til sæsonstart 2020 søger vi dygtige og engagerede grå anlægsgartnere. I vores anlægsafdeling beskæftiger vi i øjeblikket 11 mand, som løser mindre anlægsopgaver selvstændigt, altså selv planlægger og gennemfører opgaverne. Vi er et super velkørende team, hvor samarbejde og faglighed er i højsædet. Men vi mangler DIG.

Vi tilbyder

 • En arbejdsplads med en bred og alsidig vifte af arbejdsopgaver.
 • En arbejdsplads hvor man vægter såvel det faglige som det sociale arbejdsmiljø højt.
 • Dygtige og engagerede kollegaer.
Grøn Vækst A/S
.
.: Kørende teknisk salgskonsulent, Sjælland, Danseal A/S
Jobindex A/S
Kørende teknisk salgskonsulent, Sjælland

Jobindex A/S søger for Danseal A/S

Er du klar til at bruge din maskintekniske uddannelse som salgskonsulent til industrien?

Og hvad siger du til at repræsentere en virksomhed, som har skabt et godt ry i branchen gennem kvalitet og høj service? Vi leder efter en ny kollega til at træde ind og overtage en allerede succesfuld kundeportefølje.

Dit distrikt på Sjælland vil blive nærmere defineret med afsæt i hvor du bor.

Som salgskonsulent får du ansvar for at pleje og betjene vores kunder på Sjælland. Vores kundeportefølje spænder fra meget store virksomheder til de små og mellemstore, og du får derfor mulighed for at komme omkring hele vores produktsortiment.

Læs mere om de spændende muligheder ved at klikke her.

Jobindex A/S
.
.: Projektleder til højspænding, mobil eller fiberprojekter, Eltel Networks A/S
Eltel Networks A/S
Projektleder til højspænding, mobil eller fiberprojekter

Eltel Networks A/S, Herlev, Odense, Vejle, Ringsted, Aalborg eller Harlev

Vil du med på en spændende udviklingsrejse, som byder på høj faglighed og masser af succesoplevelser?

 • Lav projekter, der sikrer den kritiske infrastruktur i det danske samfund.
 • Kom med på et spændende tidspunkt, hvor du er med til at udvikle virksomheden.
 • Bliv en del af et stærkt sammenhold.

Er du klar til at holde overblikket over infrastrukturprojekter?

Kom tættere på jobbet her.

Eltel Networks A/S
.
.: ERFAREN HR-ASSISTENT TIL LØNNINGSBOGHOLDERI, Danapak Flexibles A/S
Danapak Flexibles A/SERFAREN HR-ASSISTENT TIL LØNNINGSBOGHOLDERI

Danapak Flexibles A/S, Slagelse

Da vor nuværende lønningsbogholder går på pension, søger vi en erfaren assistent til vores HR/lønningsbogholderi.

Du står selvstændigt for registrering og beregning af både timeløn og gager, vedligeholdelse af vores HR-system samt alle personalekontrakter.

Opgaverne er mangeartede, og vi forventer, at du er i stand til at arbejde selvstændigt og i arbejdet med HR og personaleadministration, skal du kunne holde al viden fortroligt.

Som en naturlig del af en HR-funktion forventer vi gode kommunikationsegenskaber, både mundtligt og skriftligt.

.
.: AUTOMATIKMEKANIKER/ SMED TIL VEDLIGEHOLDELSESAFDELING, Danapak Flexibles A/S
Danapak Flexibles A/SAUTOMATIKMEKANIKER/ SMED TIL VEDLIGEHOLDELSESAFDELING

Danapak Flexibles A/S, Slagelse

Da vi har rigtig travlt, søger vi en frisk automatikmekaniker/smed, som kan indgå i vores vedligeholdelsesteam.

Arbejdet består i forebyggende vedligehold på vores maskiner og tilhørende udstyr samt reparation ved driftstop. Du vil også deltage i det fortløbende arbejde med at integrere produktionsapparatet med diverse IT-systemer.

Arbejdet er udfordrende i kompleksitetsgrad og byder hele tiden på nye udfordringer. I vedligeholdelsesafdelingen arbejdes der i to skift og der er i perioder også vagt i weekenden.

.
.: Finansmedarbejder med fokus på kreditorer til jobmulighed, Centrum Personale A/S
Centrum Personale A/S
Finansmedarbejder med fokus på kreditorer til jobmulighed

Centrum Personale A/S søger for kunde på Lolland-Falster

Har du erfaring med finans- og kreditorområdet? Er du interesseret i IT-systemer? Vil du gerne være en del af en virksomhed med et stærkt kundefokus og en afdeling med et tæt samarbejde?

Økonomiafdelingen i denne virksomhed består af et mindre team, som samarbejder tæt og supporterer hinanden – med reference til afdelingslederen. Du varetager en række forskellige regnskabsrelaterede opgaver – i starten med fokus på kreditorerne – og får god bredde i opgaveporteføljen.

Dine opgaver omhandler bl.a.:

 • Fakturahåndtering
 • Afstemninger
 • Betalinger
 • Kontakt med samarbejdspartnere
.
.: Grøn driftsplanlægger til pleje- og driftsplanlægning af naturområder, HOFOR
HOFORGrøn driftsplanlægger til pleje- og driftsplanlægning af naturområder

HOFOR, Lejre

Kan du stå for udvikling og opdatering af pleje- og driftsplaner på naturområder i Danmarks største forsyningsselskab?

Grøn Drift står for plejen af de grønne områder på HOFORs vandforsyningskildepladser. Vi har stort fokus på naturplejen på kildepladserne og vi arbejder målrettet med at optimere driften og forbedre arbejdsgange. Arbejdet med at opdatere og udvikle vores pleje- og driftsplaner er en del af denne proces. Du vil bl.a. blive ansvarlig for driftsplanlægning samt være sparringspartner på naturpleje.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • Opdatere og udvikle driftsplaner
 • Registrere arealer ude i områderne
 • Sikre opdateringer af driftskort i KortInfo
.OM SIDEN | © Copyright 2019 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |