GRATIS
.: Sommer Musik
.: Netradio
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet

              


.: Jobindex - Ledige job i Region Sjælland
Danmarks største jobmarked.
.: Fabrikschef, scansteel foodtech A/S
scansteel foodtech A/SFabrikschef

scansteel foodtech A/S, Slagelse

Fabrikschefen får en markant ledende rolle i virksomhedens bestræbelser på at drive udviklingen til næste niveau for at optimere og imødekomme sine ambitiøse vækst- og afsætningsmuligheder specielt uden for landets grænser.

Din opgave bliver fra start at lære virksomheden at kende og komme ordentligt ind i forholdene. Efterfølgende bliver din opgave at drive udviklingen, skabe et struktureret overblik og en effektiv produktion med henblik på, at være forandringsagent for konstant at forbedre virksomhedens performanceniveau.

Du sikrer dig bl.a. et højt informationsniveau i produktionen, giver medarbejderne indblik i den overordnede strategi og vision samt træning og uddannelse i problemløsningsværktøjer (kunne være LEAN-relaterede). Målet er konstant at optimere fabrikkens samlede konkurrenceevne.

.
.: Initiativrige ejendomsmæglere, RB Mægler A/S
BoligOne
Initiativrige ejendomsmæglere

BoligOne

Vi søger nye partnere til BoligOne - en af de mest digitale ejendomsmæglerkæder på markedet.

Hos os behøver du ikke have noget så forældet som en ejendomsmæglerbutik og personale, så længe du kan selv. Det er dig som ejendomsmægler, der sammen med vores digitale løsninger, ambassadørkorps og relationskoncept vinder markedsandele på høj kundetilfredshed.

Som partner hos os bliver du aktionær i RB Mægler A/S og får stærke samarbejdspartnere som Jyske Bank og Jyske Realkredit. Du bestemmer selv fart og retning sammen med dine dygtige kolleger. Det giver høj partnertilfredshed og stærkt ejerskab.

Vi søger dygtige og ambitiøse ejendomsmæglere til Storkøbenhavn, Aarhus, Aalborg, Sydsjælland, Sønderjylland, Fyn og Nordjylland. Eneste kriterie er, at du er uddannet ejendomsmægler og ved hvad der skal til for at give kunderne den bedste oplevelse fra kommissionering til salg.

BoligOne
.
.: RealMæglerne søger partnere, RB Mægler A/S
RealMæglerne
RealMæglerne søger partnere

RealMæglerne

Vil du være nummer et?
Som en af landets fem største ejendomsmæglerkæder med mere end 100 butikker, tre landskendte egne unikke produkter som RealSyn®, RealMatch® og Guldkøbere®, er vi sammen med stærke samarbejdspartnere som Jyske Bank og Jyske Realkredit i fremgang.

Vi søger derfor ejendomsmæglere, der deler vores engagement og mission om, at vi som Danmarks sidste store selvstændige ejendomsmæglerkæde både kan og vil konkurrere med de bankejede og bankstyrede ejendomsmæglerkæder på markedet.

RealMæglerne er ledet af ejendomsmæglere for ejendomsmæglere. Som partner hos os bliver du ligestillet aktionær. Du kan sidde i bestyrelser og udvalg, og du bestemmer selv fart og retning sammen med dine dygtige kolleger. Det giver høj partnertilfredshed og stærkt ejerskab. Vores website og designlinje er stærkere end nogensinde.

RealMæglerne
.
.: Hvis du er pædagog eller SSA, så kom til Tjørnehøj – et fantastisk socialpsykiatrisk botilbud, Psykiatri Plus A/S Centre
Psykiatri Plus A/S
Hvis du er pædagog eller SSA, så kom til Tjørnehøj – et fantastisk socialpsykiatrisk botilbud

Psykiatri Plus A/S, Nørre Asmindrup

Vi søger netop nu dig, der er uddannet pædagog eller social- og sundhedsassistent til vores specialiserede botilbud for voksne med dobbeltdiagnoser, personlighedsforstyrrelser og forandrede virkelighedsopfattelser.

I januar 2019 udvidede vi antallet af boliger, og løbende er der flyttet nye beboere ind på Tjørnehøj. Derfor søger vi flere kollegaer til vores dygtige personalegruppe. Personalegruppen er sammensat af flere forskellige faggrupper, og vi gør meget ud af at arbejde tværfagligt og helhedsorienteret. Dette gør vi bl.a. i særlige sammensatte ressourceteams, der understøtter hver enkelt beboers behov.

Beboerne på Tjørnehøj, er alle forskellige, og derfor er det vores fornemmeste opgave, at kunne støtte og tage hånd om hver beboer på individuel vis.

Psykiatri Plus A/S
.
.: Bogholder til salg- og distributionsfirma, Kinder and Kids ApS
Kinder and Kids ApSBogholder til salg- og distributionsfirma

Kinder and Kids ApS, Greve

Er du bogholderiuddannet og er økonomisk bevidst? Så er du måske vores nye medarbejder hos Kinder and Kids!

Vi tilbyder dig en nyoprettet stilling som bogholder med ansvar for økonomien i Kinder and Kids og vores datterselskaber Import for Kids og Onlinekids. Udover kredit-/debetkontering samt momsregnskab indeholder arbejdet også lønkørsler, bestilling og betaling af varer. Derudover skal du også bidrage med kundesupport i form af returvarer, reklamationer samt ikke mindst en god service til vore mange flinke kunder, som vi lever af! Til hjælp i din dagligdag vil du stifte bekendtskab med de mest moderne automatiseringssystemer på markedet som understøtter din dagligdag.

.
.: Servicetekniker – brandsikringsudstyr, Dansk Brandteknik A/S
Dansk Brandteknik A/SServicetekniker – brandsikringsudstyr

Dansk Brandteknik A/S

Vi har travlt i Dansk Brandteknik, og vi søger derfor endnu en servicetekniker med lyst til at hjælpe vores mange kunder med deres brandbeskyttelse.

Vores nye kollega vil i samarbejde med vores nuværende serviceteknikere få ansvaret for at servicere vores kunders løsninger på Sjælland – med enkelte opgaver i resten af landet.

Opgaverne vi ønsker løst

 • Koordinering og planlægning af serviceeftersyn på brandsikringsudstyr jf. kundekontrakter
 • Serviceeftersyn og trykprøvning af (primært) bærbart brandmateriel
 • Montering/installation af nyt udstyr
 • Kundesupport ved tekniske spørgsmål.
.
.: Pædagog søges til botilbud – vær med til at skabe et godt liv for to voksne mænd med autismespektrum-forstyrrelse, Habitus
Habitus
Pædagog søges til botilbud – vær med til at skabe et godt liv for to voksne mænd med autismespektrum-forstyrrelse

Habitus, Køge

Har du lyst til at være en del af et botilbud, hvor din faglige viden og forslag til forbedringer er velkomne? Brænder du for at udvikle og støtte mennesker med særlige behov? Så læs videre.

Du bliver en del af det pædagogiske arbejde med to af vores borgere. Det er begge voksne mænd, som har været hos os en del år. Du får et spændende arbejdsliv med bredde i de pædagogiske udfordringer, da de to borgeres udfordringer og behov er vidt forskellige.

Vi arbejder ud fra principperne i low arousal og visuel struktureret pædagogik. Målet med vores arbejde er altid at minimere problemskabende adfærd og øge livskvaliteten hos den enkelte. Vi tror på, at stressminimering og tydelig ensartet struktur skaber ro og trivsel hos vores beboere, samtidig med at vi har et stærkt fokus på relationel tilknytning.

Habitus
.
.: Stevns Kommunes udekørende hjemmepleje søger engageret og faglig stærk SSH til aftenvagt i område Nord og Syd, Stevns Kommune
Stevns KommuneStevns Kommunes udekørende hjemmepleje søger engageret og faglig stærk SSH til aftenvagt i område Nord og Syd

Stevns Kommune, Hårlev

Stillingerne er på 28 timer i et 5-2 rul med weekendvagt i de ulige weekender og er ledige snarest muligt og senest den 1. november 2019. Færre timer er også muligt, men stadig i et 5-2 rul.

Vi tilbyder:

 • En afvekslende hverdag med mange spændende opgaver og godt kollegialt fællesskab. Med andre ord, så kan vi med sikkerhed garantere, at to arbejdsdage ikke ligner hinanden.
 • En organisation i udvikling, hvor du har mulighed for at deltage og sætte dit præg på udviklingen.
 • Introduktion tilpasset dig – vi mener at en god introduktion øger arbejdsglæden hos alle i teamet.
.
.: Naturpædagog, Holbæk Fritidscenter
DragebakkenNaturpædagog

Dragebakken, Holbæk

Den selvejende daginstitution Dragebakken søger en uddannet naturpædagog på 35 timer pr. 1. oktober 2019 til ny afdeling.

Dragebakken åbner en ny afdeling – hvor det pædagogiske læringsmiljø tager udgangspunkt i Natur og Science. Her skal børnene møde et læringsmiljø fyldt med aktiviteter, der bruger naturens elementer, håndværkets kundskaber, udforskningens og forsøgets kraft. Så hvis du har grønne fingre, er nysgerrig, elsker at eksperimentere, brænder for udeliv og har stor viden og erfaring med at inddrage dette i din pædagogiske praksis, så er denne stilling måske noget for dig.

Vi søger 1 uddannet naturpædagog på 35 timer med bred erfaring inden for arbejdet med børn i alderen 3-6 år.

.
.: Pædagogisk konsulent til afdeling for Læring og Udvikling, Solrød Kommune
Solrød KommunePædagogisk konsulent til afdeling for Læring og Udvikling

Solrød Kommune

Brænder du for udvikling af dagtilbud og er du fagligt stærk og god til at skabe pædagogisk kvalitet i både store og små dagtilbud? Så er du måske vores nye pædagogiske konsulent.

Sekretariatet Læring og Udvikling arbejder med drifts- og udviklingsopgaver på dagtilbuds- og skoleområdet i Solrød Kommune. Vi understøtter arbejdet med børn og unges læring og udvikling i dagtilbud og skoler, så kommunens børn og unge får stærke faglige og sociale kompetencer nu og i fremtiden.

Som pædagogisk konsulent i sekretariatet vil du særligt komme til at arbejde med en bred vifte af opgaver på dagtilbudsområdet med fokus på udvikling af kvaliteten i dagtilbud. Du vil komme til at arbejde med implementering af den styrkede pædagogiske læreplan i alle kommunens 12 dagtilbud og føre tilsyn i dagtilbuddene ud fra værktøjet KIDS.

.
.: Dygtig jurist til Landdistriktsudvikling, Erhvervsstyrelsen
Erhvervsstyrelsen
Dygtig jurist til Landdistriktsudvikling

Erhvervsstyrelsen, Nykøbing F.

Brænder du for at arbejde med landdistrikterne og EU-tilskudsordninger? Har du lyst til at indgå i et spændende fagligt miljø? Så er du måske vores nye kollega.

Landdistriktsudvikling administrerer bl.a. EU-tilskudsordningerne LAG og FLAG.

I Kontoret vægter vi samarbejde og trivsel højt. Vi er organiseret i tre teams, og stillingen er placeret i Team Support og Jura. Teamet har bl.a. ansvaret for udarbejdelse og løbende udvikling og opdatering af arbejds- og lovgrundlag, vejlednings-, tilsyns- og kontrolopgaver samt forestår samarbejdet og kommunikationen med de lokale aktionsgrupper og andre samarbejdspartnere.

Dine arbejdsopgaver vil primært ligge inden for følgende områder:

 • udvikling og vedligeholdelse af arbejdsgrundlag i form af lovgivning og vejledninger
 • faglig support til sagsbehandlere og lokale aktionsgrupper
 • intern kvalitetssikring.
.
.: Salgs- og marketingkoordinator, Andelslandsbyen Nyvang
Andelslandsbyen NyvangSalgs- og marketingkoordinator

Andelslandsbyen Nyvang, Holbæk

Er du en fagligt dygtig marketingkoordinator med et stort, smittende salgsdrive og højt engagement?

Andelslandsbyen Nyvang søger en salgs- og marketingkoordinator. Vi leder efter en person som er serviceminded, kan håndtere et højt arbejdspres og evner selv at prioritere arbejdsopgaver og tid. Praktisk erfaring fra en lignende stilling vil blive prioriteret højt i udvælgelsen af kandidater.

Jobbet består af flere ansvarsområder. Du vil således primært få ansvar for:

 • At udvikle, koordinere og køre markedsføringskampagnerne på Nyvang, heriblandt brochurer, annoncer, sociale medier samt samarbejde med partnere
 • Opsøgende salg af arrangementer, firmaevents og bespisning
.
.: Elektriker til installationsarbejde i 50kV-stationsbygninger og øvrige anlæg, SEAS-NVE
SEAS-NVE
Elektriker til installationsarbejde i 50kV-stationsbygninger og øvrige anlæg

SEAS-NVE, Haslev

Til vores afdeling Drift og Udførelse i Haslev søger vi en elektriker til Team Stationer.

Teamets primære opgaver er etablering, drift og vedligehold af elanlæg/stationsanlæg i hele vores forsyningsområde.

Vi har fokus på at udføre opgaverne i tæt samarbejde med den øvrige organisation, og vi har fokus på at sikre optimal udførelse af alle opgaver, ud fra et ønske om bedst mulig service såvel som forretningsmæssige hensyn.

Vi tilbyder dig

 • Et alsidigt og spændende job med mange personlige og faglige udfordringer i et til tider hektisk miljø.
 • En attraktiv lønpakke med bl.a. pension, gruppelivsforsikring, dækning ved kritisk sygdom, heltidsulykkesforsikring og helbredssikring samt mange andre personalegoder.
 • Ansættelse på funktionærlignende vilkår og efter Industriens Overenskomst.
SEAS-NVE
.
.: Projektleder - Bolig - Søborg, MT Højgaard A/S
MT Højgaard A/S
Projektleder - Bolig - Søborg

MT Højgaard A/S

Som projektleder i MT Højgaard får du et job med et stort ansvar og mange varierende arbejdsopgaver inden for projekteringsledelse, projektledelse, økonomi, tilbudssætning, planlægning, kvalitetsstyring, sikkerhed og kontakt til kunden.

Du bliver en del af sektionen Bolig i Byggeri & Anlæg Øst, som har ansvaret for gennemførelse af alle typer af boligbyggeri på Sjælland samt i hovedstadsområdet. Du bliver, med reference til Sektionsdirektør Søren Vange, en central spiller på holdet, der skal sikre den bedst tænkelige start og gennemførelse af byggeprojekterne.

Vil du være en del af dette team, så vil dine primære opgaver blive:

 • projektledelse på byggepladsen, og herunder have et økonomisk, kvalitets- og tidsmæssigt ansvar for gennemførelsen af de enkelte entrepriser
 • identificering af de væsentligste risici på projektet og iværksætte de nødvendige tiltag
.
.: Viceskoleleder, KAR+CO
KAR+CO
Viceskoleleder

KAR+CO søger for Køge Private Realskole

Viceskolelederen indgår i et ledelsesteam der inklusiv skolelederen består af seks personer som alle sidder sammen i et åbent kontormiljø for at fremme kommunikation og samarbejde. Dette understøttes af ugentlige ledelsesmøder og grundig forventningsafklaring.

Viceskolelederen er, ud over rollen som stedfortræder, også selvstændig ansvarlig for bl.a.:

 • Ledelsesansvar for a- og b-sporet fra 4. til 9. klassetrin med alt hvad det indeholder af dialog med lærer, elever og forældre
 • Terminsprøver
 • Vikardækning
KAR+CO
.
.: Butikschef, Bygma
Bygma
Butikschef

Bygma, Viby S.

I Bygma ved vi, at gode ledere skaber resultater. Derfor investerer vi i at få de bedste. Vores lederprogram er for dem, der vil gå forrest og vise vejen. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Vi søger en butikschef til vores byggecenter i Bygma Viby Sjælland, hvor kunderne er et mix af private og professionelle.

Du skal stå i spidsen for vores byggecenterbutik. Som butikschef står du på mål for, at du og dine medarbejdere leverer varen. Hver dag. Dit arbejde veksler mellem ledelse og personlig kundebetjening. Du er budgetansvarlig og planlægger salgs- og markedføringsaktiviteter både over for nuværende og potentielle kunder på B2B-markedet.

Du får ansvar allerede fra første arbejdsdag, og samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Bygma
.
.: Master's thesis in structural engineering, Ørsted
Ørsted Master Thesis
Master's thesis in structural engineering

Ørsted Master Thesis

Do you want to use your analytical skills to develop and assess ship impact analysis procedures, combining beam theory, structural dynamics, non-linearities and a healthy dose of critical thinking?

Write your master’s thesis with us and face a wide range of complex engineering and scientific challenges. You’ll get the opportunity to develop and deploy some of the world’s largest renewable infrastructure assets, solving complex challenges that require innovative solutions in close cooperation with other leading specialists, leveraging each other’s know-how and expertise.

Overall project description:
Development of an analysis tool for detailed analysis of ship impacts capable of handling various non-linearities as well as various vessel sizes.

Ørsted Master Thesis
.
.: Master's thesis in structural engineering, Ørsted
Ørsted Master Thesis
Master's thesis in structural engineering

Ørsted Master Thesis

Do you want to combine beam theory, finite element modelling and dynamics to increase the knowledge of the driving behaviour of large-diameter monopiles?

Write your master’s thesis with us and face a wide range of complex engineering and scientific challenges. You’ll get the opportunity to develop and deploy some of the world’s largest renewable infrastructure assets, solving complex challenges that require innovative solutions in close cooperation with other leading specialists, leveraging each other’s know-how and expertise.

Overall project description:
Analysis of how larger diameters of monopiles affect the drivability of piles, primarily focusing on energy losses.

Ørsted Master Thesis
.
.: Parkeringsvagt – 20 timer pr. uge, Q-Park Operations Denmark A/S
Q-Park Operations Denmark A/SParkeringsvagt – 20 timer pr. uge

Q-Park Operations Denmark A/S, Holbæk

Q-Park Operations Denmark A/S søger en effektiv parkeringsvagt til Holbæk og omegn. Der er tale om en stilling på 10-20 timer pr. uge. Dog forventer vi, at du generelt er fleksibel, og derfor har mulighed for at byde ind på eventuelle ledige vagter i Roskilde og Ringsted. Du vil naturligvis blive lønnet for alle de timer, du arbejder.

Du skal være opmærksom på, at vagtplanen dækker alle ugens 7 dage og døgnets 24 timer hele året rundt. Der vil derfor være tale om både dags- og aftenvagter i både hverdag og weekend.

Som parkeringsvagt vil du få følgende opgaver:

 • Holde opsyn med de parkeringsområder, som virksomheden administrerer
 • Udskrive parkeringsafgifter jf. definerede regler
 • Besvare spørgsmål fra bilister omkring parkeringsregler
 • Håndtering af konflikter og konfrontationer med utilfredse bilister
.
.: SAP Videregående Financial accounting – inkl. certificering – 6-ugers blended learning-kursus for ledige – (start 20. sept. i Odense C), Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP Videregående Financial accounting – inkl. certificering – 6-ugers blended learning-kursus for ledige – (start 20. sept. i Odense C)

Jobindex Kurser

SAP Videregående Financial accounting kan tages på 2 forskellige måder.

 • Som kombineret undervisning (blended learning), hvor der er 2 undervisningsdage og resten er e-learning hjemme hos dig selv.
 • Eller som ren e-learning på engelsk, hvor du kan planlægge dit kursusforløb, som det passer dig i løbet af de 6 uger.

Disse økonomimoduler giver dig indsigt i den finansielle side af SAP. Dette kerneområde er der mange virksomheder, der anvender som deres kerne-SAP-område, og derfor er der tit efterspørgsel på folk med denne viden. Her arbejdes der med finansielle processer og kernefinansielle data indenfor bogføring, transaktioner af aktiver, periodiseringer, profitcentre, moms, kunder, rabatter, betalingsbetingelser,bankkonti, kontrol, automatiske betalinger, korrespondance, rapportering m.m.

Jobindex Kurser
.OM SIDEN | © Copyright 2019 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |