INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Webhosting Oversigt
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Blandet Spil
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
Malingshop.dk - Maling shop -> Find Dyrup Maling og Flugger Maling | Snor.dk | Mobileservice.dk
ithjælp.dk | Transporten.dk | YouGov.dk | Webhosting.dk | inkClub | Sportmaster.dk | Malingshop.dk
 ●   Jobindex - Ledige job i Region Sjælland
Danmarks største jobmarked.

 ●   Autismecenter Storstrøm søger nattevagt i Næstved, Vordingborg Kommune

Vordingborg KommuneAutismecenter Storstrøm søger nattevagt i Næstved

Vordingborg Kommune

Autismecenter Storstrøm er en specialinstitution for børn, unge og voksne med en autismespektrumforstyrrelse og består bl.a. af døgn- og dagtilbud samt aflastningstilbud, vejledning og støtteopgaver.

Boligen på Grimstrupvej, er et botilbud for 13 voksne beboere. Vores arbejdsmetoder bygger på TEACCH-principperne og har forudsigelighed – overskuelighed – visualisering og tryghed som nøgleord.

Arbejdstiden er fordelt på alle ugens dage i tidsrummet 22.30 – 8.00 på hverdage og 22.30 – 08.00 i weekenden.

Du skal være vågen nattevagt og udføre praktiske opgaver som lettere rengøring. Være med til at give beboerne en god morgen, hjælpe med personlig pleje samt sørge for morgenmad.

.

 ●   Kan du regne den ud - og er du uddannet lærer - så mangler vi måske dig til 5. årgang på Strøbyskolen, Stevns Kommune

Stevns KommuneKan du regne den ud - og er du uddannet lærer - så mangler vi måske dig til 5. årgang på Strøbyskolen

Stevns Kommune, Strøby

Har du lyst til at blive en del af et stærkt kollegialt fællesskab og lyst til at indgå i et tæt og forpligtende samarbejde omkring din undervisning med fagligt dygtige og ambitiøse kolleger? Så bliv lærer på Strøbyskolen.

5. årgang mangler dig, hvis du initiativrig og fuld af gode idéer og har en undersøgende tilgang til din undervisning.

Du skal søge stillingen, hvis du kan:

 • regne den ud (matematik)
 • have gang i mange design-processer (HDS)
 • skabe en naturlig nysgerrighed både omkring vores natur og teknologi (N/T)
 • lide at være fysisk aktiv (idræt)
.

 ●   Udviklingssygeplejerske til privatleverandør De Glade Vikarer, De Glade Vikarer ApS

De Glade Vikarer ApS
Udviklingssygeplejerske til privatleverandør De Glade Vikarer

De Glade Vikarer ApS, Køge

Vi søger en engageret og initiativrig sygeplejerske, 32 timer ugentligt. Tiltrædelse 1. marts 2022 eller efter aftale.

Du vil få ansvaret for at initiere kvalitet og udvikling i vores virksomhed i tæt samarbejde med leder og daglige koordinatorer.

Du skal være med til at understøtte og styrke faglig kvalitet i de borgernære indsatser ved at løfte fagligheden og skabe læring hos dine kolleger i virksomheden.

Din arbejdstid vil primært være mandag til fredag.

De Glade Vikarer ApS
.

 ●   Sygeplejerske eller sosu assistent søges til solopraksis, 30 timer/uge, tiltrædelse hurtigst mulig, Lægerne Skomagergade 15 v/Eva Gjessing

Lægerne Skomagergade 15 v/Eva GjessingSygeplejerske eller sosu assistent søges til solopraksis, 30 timer/uge, tiltrædelse hurtigst mulig

Lægerne Skomagergade 15 v/Eva Gjessing, Roskilde

Vi søger en person der er stabil, ansvarsfuld og imødekommende, der trives i daglige rutiner såvel som i travle og akutte situationer.

Tidligere erfaring fra praksis er ikke et krav, vi vil sørge for grundig oplæring.

Dagligdagen vil bestå af telefonvisitation, aftale booking, regninger, oprydning og andet forefaldende arbejde samt egne konsultationer med blodprøvetagning, EKG-målinger og lungefunktionsundersøgelser. Desuden vil der være opgaver såsom urinundersøgelser, crp og hæmoglobinmåling, strep A test, suturfjernelse, øreskylning, vaccinationer og sårpleje.

Vi har en bred variation af patienter tilknyttet, ca. 1700. Klinikken ligger i gode lyse lokaler på gågaden i Roskilde.

.

 ●   200 gode grunde til at være social- og sundhedshjælper i Team Nakskov Midt, Lolland Kommune

Lolland Kommune
200 gode grunde til at være social- og sundhedshjælper i Team Nakskov Midt

Lolland Kommune, Nakskov

Med vores knap 200 borgere har vi mindst 200 gode grunde til at gøre en forskel – både for vores borgere, der har brug for vores hjælp og bistand, for de pårørende, der gerne vil være med, og for vores kolleger, som gør alt det, de kan for at skabe det bedste for vores borgere. Vil du gerne være med til at gøre en forskel? Så er det lige dig, vi har brug for som social- og sundhedshjælper i Team Nakskov Midt!

Som udekørende SSH er din arbejdsplads i borgernes hjem, og du har derfor mulighed for at opleve stor afveksling fra dag til dag. Den ene dag skal du måske hjælpe en borger med at træne efter en indlæggelse og en anden dag hjælpe en borger i tøjet. Opgaverne inden for personlig og praktisk hjælp spænder vidt, fra hjælp til bad og mad til lettere rengøring. Alle opgaver, der kræver stor selvstændighed. Fælles for os alle er, at vi hjælper hinanden på tværs.

.

 ●   200 gode grunde til at være social- og sundhedsassistent i Team Nakskov Midt, Lolland Kommune

Lolland Kommune
200 gode grunde til at være social- og sundhedsassistent i Team Nakskov Midt

Lolland Kommune

Med vores knapt 200 borgere har vi mindst 200 gode grunde til at gøre en forskel – både for vores borgere, der har brug for vores hjælp og bistand, for de pårørende, der gerne vil være med, og for vores kolleger, der gør alt det, de kan, for at skabe det bedste for vores borgere.

Som udekørende SSA er din arbejdsplads i borgernes hjem, og du har derfor mulighed for at opleve stor afveksling fra dag til dag. Den ene dag skal du måske hjælpe en borger med at træne efter en indlæggelse, og en anden dag hjælpe en borger i tøjet. Opgaverne inden for personlig og praktisk hjælp spænder vidt fra hjælp til bad og mad, til lettere rengøring mv.

Som SSA har du mulighed for at udvikle dine kompetencer hos os. Vi ønsker at udvikle teamet fagligt, vi prioriterer det gode og gensidige arbejdsmiljø, og vi arbejder for at give størst mulig helhedspleje for vores borgere.

.

 ●   Shipping Coordinator – DLF Seeds A/S, DLF Seeds A/S

DLF Seeds A/S
Shipping Coordinator – DLF Seeds A/S

DLF Seeds A/S, Roskilde

Vil du være en del af et Shipping team i en international virksomhed?

Til vores hovedkontor i Roskilde søger vi en shipping coordinator med erfaring indenfor Ship-ping/international transport. Vi er et uformelt team der alle arbejder med en høj grad af selvstændighed, men er klar til at hjælpe hinanden når det kræves - og vores kontor ligger kun få minutters gang fra Roskilde station.

Du er systematisk og logisk i din tilgang til opgaveløsningen, og har formentlig erfaring med shippingopgaver i en produktionsvirksomhed eller som speditør.

DLF Seeds A/S
.

 ●   Forretningsudvikler med erfaring med og interesse for iværksætteri, Erhvervshus Sjælland

Erhvervshus SjællandForretningsudvikler med erfaring med og interesse for iværksætteri

Erhvervshus Sjælland, Sorø eller København

Kender du til hverdagen i en iværksættervirksomhed? Vil du være med til at hjælpe iværksættere i region Sjælland? Så er du den forretningsudvikler, vi har brug for!

Dine hovedopgaver bliver at:

 • Vejlede iværksættere i generel forretningsudvikling samt i specialiserede områder som markedsføring, salg, finansiering eller strategi, alt efter din erfaring og baggrund
 • Bidrage til rekruttering og facilitering på iværksætterrettede projekter

Du kommer til at indgå i et dynamisk team bestående af dygtige kolleger med stor erfaring inden for iværksætteri. Vi brænder for at hjælpe og udvikle iværksættervirksomheder, og vi driver en lang række projekter og initiativer, der hjælper iværksættere til overlevelse og vækst.

Det er en klar fordel, hvis du har erfaring med salg og markedsføring i iværksættervirksomheder, og at du kan omsætte dette til praktisk anvendelig viden for en iværksætter.

.

 ●   Social- og sundhedshjælper/-assistent, OK-Fonden

OK-Fonden

Social- og sundhedshjælper/-assistent

OK-Fonden, Maribo

En dag- og en aftenvagt til faste stillinger til OK-Fonden Margretecentret

Vi søger social- og sundhedsassistenter samt social- og sundhedshjælpere til faste stillinger. Der er tale om 28 timer i aftenvagt med arbejde hver anden weekend. I dagvagt er timeantallet mellem 30 og 35 timer.

Vi er et hjem med højt til loftet. Derfor bestræber vi os i hverdagen på stor kreativitet og dynamik, og vi gør os umage for at skabe en attraktiv hverdag med trivsel og frihed. Således kan du udfolde dig både fagligt og menneskeligt. Hvis du kan nikke genkendende til denne arbejdsform og ser dig selv i et hjem, hvor livet leves – hele livet, så tøv endelig ikke med at sende os din ansøgning.

Du vil blive mødt af kollegaer og ledere, der tror på din faglighed og dømmekraft. Derfor vil du få frihed til selv at tilrettelægge hverdagen, så både beboernes og dine ønsker imødekommes.

.

 ●   Ledelsessekretær med super overblik søges pr. 1. februar 2022 eller snarest derefter, Solrød Kommune

Solrød KommuneLedelsessekretær med super overblik søges pr. 1. februar 2022 eller snarest derefter

Solrød Kommune

Vil du have et spændende job tæt på den øverste ledelse, og er du god til at have mange bolde i luften i en travl hverdag, så er du måske vores nye ledelsessekretær.

Du får en central placering i vores organisation og en bred kontaktflade med ledere og medarbejdere i hele kommunen.

Du skal være sekretær for vores kommunaldirektør og bliver samtidig ansvarlig for kvalitetssikring af politiske dagsordener og referater i tæt samarbejde med kommunens afdelinger, og derfor er det vigtigt, at du er god til at samarbejde, er åben og imødekommende.

Derudover skal du sekretariatsbetjene vores byråd, udføre omfattende kalender- og mødeplanlægning, betale regninger, have budgetoverblik og udføre sekretariatsopgaver i forbindelse med afholdelse af valg.

.

 ●   Timelønnede tilkaldevikarer til døgnboligerne Platanvej, Vordingborg Kommune

Vordingborg KommuneTimelønnede tilkaldevikarer til døgnboligerne Platanvej

Vordingborg Kommune, Stege

Socialpsykiatrisk Botilbud Platanvej i Stege søger engagerede og ambitiøse timelønnede kolleger.

Vi forestiller os, at du som ansøger kan være studerende i gang med en uddannelse, eller du kan være uddannet social- og sundhedsassistent, sygeplejerske, socialpædagog, ergoterapeut, fysioterapeut og pædagogisk assistent og gerne med psykiatrisk og somatisk erfaring.

Kerneopgaven skal være omdrejningspunktet og leveres med høj kvalitet og udvikling for borgerne.

Botilbud Platanvej er en del af Center for Socialpsykiatri i Vordingborg Kommune. Vi er et socialpsykiatrisk botilbud for voksne borgere med sindslidelser mellem 18 og 85 år, der tilbydes målrettede og strukturerede længerevarende støtte i botilbud, jf. Servicelovens § 105.

.

 ●   Truckfører, Danpal A/S

Danpal A/STruckfører

Danpal A/S, Faxe

Danpal er en moderne produktion og handelsvirksomhed inden for træemballageindustrien. Vi er trendsættende i branchen og har de største og mest succesfulde virksomheder i Danmark som vores kunder.

Vi tilbyder en særdeles vellønnet fuldtidsstilling som truckfører i et til tider hektisk miljø, hvor fleksibilitet, overblik og gode samarbejdsevner vægtes højt. Du kommer til at være en del af et team på 4 kolleger.

Som truckfører bliver dine primære arbejdsopgaver at køre råvarer til og fra vores savlinje samt opfyldning af råvarer på vores fuldautomatiske pallemaskiner.

Dine mødetider bliver mandag-torsdag 06.00-14.45 fredag 06.00-11.00. Ingen aften eller weekendarbejde.

.

 ●   Pædagoger søges til Børnehaven De Fire Årstider, Vordingborg Kommune

Vordingborg KommunePædagoger søges til Børnehaven De Fire Årstider

Vordingborg Kommune

Brænder du for dit fag, og ønsker du at spille en afgørende rolle i at børns trivsel, udvikling, dannelse og læring? Så er dette måske noget for dig.

Vi er en integreret institution med 95 børn i alderen 0-6 år, fordelt på to vuggestuegrupper, en småbørnsstue, en børnehavegruppe og en gruppe for de kommende skolebørn.

Vi er et hus fyldt med dejlige børn, der leger og lærer. Vi ligger i et naturskønt område med adgang til skov og sø og i gåafstand til vandet. Dette benytter vi os meget af og tager ugentligt afsted på ture i nærmiljøet.

Vi har fokus på de nære relationer og på natur og miljø, på musik og kreativ udfoldelse. Vi har et inkluderende miljø, hvor der er plads til alle, og hvor forskellighed ses som en styrke.

.

 ●   Ledende graver til kirkegård i udvikling, Lynge Menighedsråd

Lynge MenighedsrådLedende graver til kirkegård i udvikling

Lynge Menighedsråd, Sorø

I Lynge Kirke ved Sorø søger vi ny graver. Kirkegården er på ca. 8.000 m2. Den består dels af et ældre kirkegårdsafsnit omkring den middelalderlige kirke, dels af nyere afsnit i tilknytning til kirken.

Stillingen er på fuld tid og ønskes besat pr. 1. marts 2022. Vi forventer, at du har erfaring fra arbejde med drift af kirkegård og deltager i kirketjeneste. Gartneruddannelse er en fordel.

Vi søger en ledende graver til at varetage bl.a.:

 • Daglig drift af kirkegården: lede og deltage aktivt i arbejdet sammen med de øvrige ansatte, varetage gravfæstelser og samtaler med pårørende m.m.
 • Administrative opgaver, der knytter sig til kirkegårdsdriften, herunder budget og regnskab. Kontoret betjener sig af Brandsoft.
.

 ●   Rutineret allround bogholder, Coromatic A/S

Coromatic A/S
Rutineret allround bogholder

Coromatic A/S, Roskilde

Med direkte reference til Finance Manager (FM) bliver det din helt centrale opgave at sikre, at bogholderiets ansvarsområder bliver udført og løbende optimeret.

Opgaverne ligger meget klassisk inden for løn, debitor- og kreditorsupport og herudover kommer der selvfølgelig også andre spændende ad hoc-opgaver. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med procesoptimering samt IT-integrationsprojekter.

Du tilbydes en dagligdag med en uformel omgangstone, gode kollegaer og en god kultur. Du har, som dine kollegaer, en god energi, et godt humør og er ikke bange for at hjælpe til, når det brænder på.

Coromatic A/S
.

 ●   Museumsinspektør i nyere tids kulturhistorie, ReQruiting ApS

Østsjællands MuseumMuseumsinspektør i nyere tids kulturhistorie

Østsjællands Museum, Faxe

Har du museum i blodet og brænder efter at forbinde nyere tids kulturhistorie med nutiden? Så har du nu chancen for at blive én af os på Østsjællands Museum.

Vi er et hold af dedikerede inspektører, museumsmedarbejdere og en målbevidst direktion, der hver dag arbejder for at gøre museet relevant og nærværende for alle.

Du skal stå i spidsen for at udvikle og skabe et aktivt og borgerinddragende museum inden for nyere tids kulturhistorie. Du vil blive medlem af vores ledergruppe Museumsrådet, der arbejder på tværs af hele museet. Du vil arbejde sammen med vores dedikerede inspektører og skoletjenesteansvarlige om Rådets opgaver, som er både strategiske og udviklende.

.

 ●   ZBC Vordingborg søger en underviser til at være en del af Data- og Kommunikationsuddannelserne, ZBC

ZBC
ZBC Vordingborg søger en underviser til at være en del af Data- og Kommunikationsuddannelserne

ZBC

Har du gode IT-kompetencer, og kunne du tænke dig at formidle din viden til nysgerrige IT-supporter- og datateknikerelever?

Vi søger pr. 1. februar og gerne før en underviser med netværks- og serverkompetencer, der vil være med til at uddanne fremtidens dygtigste specialister inden for Data & IT.

Du har gode kompetencer inden for nogle af uddannelsens fagområder, og du har lyst til at have en hverdag, der består af en blanding af faglig og pædagogisk tilgang til undervisningen. Du har hjertet med i det, du laver. Det betyder, at du brænder for at dele og udvide din faglige viden.

.

 ●   PLADESMEDE, Peugeot // Slagelse // Ringsted - Brian Madsen A/S

Peugeot // Slagelse // Ringsted - Brian Madsen A/S
PLADESMEDE

Peugeot // Slagelse // Ringsted - Brian Madsen A/S

Hos Brian Madsen A/S har vi brug for uddannede og dygtige pladesmede/karosseriteknikere til vores pladeværksteder.

Som fordelsværksted for alle de store forsikringsselskaber har vi masser at lave, og derfor har vi endnu engang behov for at udvide teamet. I Slagelse er vi autoriseret forhandler af Peugeot, og i Ringsted er vi autoriseret forhandler af Peugeot og Opel, men vores pladeværksted arbejder med alle mærker.

Vi tilbyder en spændende og travl hverdag med mange afvekslende opgaver, som kræver høj arbejdsmoral og selvstændighed.

Peugeot // Slagelse // Ringsted - Brian Madsen A/S
.

 ●   Handelstrainee, HTH

HTH
Handelstrainee

HTH

Hvorfor blive handelstrainee ved HTH?

Som handelstrainee lærer du at gøre dine kunders ønsker og drømme til virkelighed. Vi klæder dig på til at blive en succes indenfor B2B salg, og du vil komme til at udvikle dig både fagligt og personligt. Som handelstrainee indgår du på lige fod med dine kollegaer, og du vil hurtigt få en nøglerolle i, at sikre vores fortsatte succes.

I dine 2 år som handelstrainee hos HTH vil du møde et spændende mix af udfordrende opgaver, hvor du:

 • Opbygge relationer, er med helt fremme på projekter, nybyg eller håndværkssalg osv.
 • Svarer på mails, koordinere sager, booker møder og følger op på dine kunder
 • Visualiserer og tegner forskellige indretningsløsninger til kundernes behov
HTH
.

 ●   Salgstrainee, HTH

HTH
Salgstrainee

HTH

Er du klar til at udvikle dit salgstalent og vil du lære alt om køkkensalgets faser hos Nordens største køkken brand, så læs mere om den spændende mulighed herunder!

Hvorfor blive salgstrainee ved HTH?

Som salgstrainee lærer du at gøre dine kunders ønsker og drømme til virkelighed. Vi klæder dig på til at blive en succes indenfor salg, og du vil komme til at udvikle dig både fagligt og personligt.

I dine 2 år som trainee hos HTH vil du møde et spændende mix af udfordrende opgaver, hvor du:

 • Opbygger relationer og hjælper kunder med at afdække deres behov og drømme
 • Er til stede i butikken, svarer på mails, booker møder og følger op på sager
 • Visualiserer og tegner forskellige indretningsløsninger til kundernes køkken, bad eller garderobe
HTH
.OM SIDEN | © Copyright 2021 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |          | 3Dprint.dk | Filament.dk | 3Dprinter.dk |
KONKURRENCE - VIND IPAD AIR