INDHOLD

●   Aktie Investering

●   Dating Oversigt

●   Køb Flyttekasser

●   Webhosting Oversigt

●   Dyremad / Dyrefoder

●   BIOSYM Produkter

●   Hør Netradio - Webradio

●   Sommer Musik

SPIL
●   Actionspil
●   Arkadespil
●   Bilspil
●   Børnespil
●   Klassiskespil
●   Familiespil
●   Kortspil
●   Multiplayer
●   Skakspil    NY
●   Skydespil
●   Sportsspil
●   Strategispil
●   Vendespil
●   Flash Spil
NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
BoLarsen.dk - Spil, Dating, Webhosting, Netradio
ChrisBags.dk - Sportstasker  |  Indendørs Maling | Malingshop.dk  |  Filament.dk
Senior.dk - Dating & Mødested  | Billig 3D printer og filament - 3DPrinter.dk
Webhosting.dk  |  inkClub  |  YouGov.dk  |  Snor.dk  |  One.com - Få 82% rabat
Helsegrossisten.dk - Billig kosttilskud  |  Billigste blækpatroner og toner fra Pixojet

 ●   Sikkerhedshuller.

 ●   Apple har nået en milepæl i selskabets desperate jagt efter erhvervskunder til Mac – overhaler pc'en på it-sikkerhed
Apple har længe ønsket at komme tættere på erhvervslivet, når de mange potentielle virksomhedskunder skulle vælge it-løsninger. Nu har selskabet nået et stort vendepunkt, viser en undersøgelse fra Cisco..

 ●   Microsoft advarer: Russiske hackere udnytter Exchange-sårbarhed
En sårbarhed i Exchange bliver i øjeblikket udnyttet af en statsfinansierede russisk hackergruppe, lyder advarslen fra Microsoft..

 ●   Så alvorlig er EDC-hacket: Du bør overveje at få helt nyt pas og kørekort, hvis du er ramt
Interview: "Med de legitimationsdata, der ligger her, kan hvem som helst oprette bankkonti rundt omkring i verden," siger it-sikkerhedsekspert Peter Kruse, der blandt andet foreslår, at man får udstedt nyt pas, hvis man ramt af datalækket..

 ●   Ny virkelighed: APT’er sætter turbo på sofistikerede cyberangreb
Klumme: Når der ikke er nogen malware, er vi nødt til at interessere os for, hvad systemerne normalt gør, og hvornår de gør noget, de ikke plejer. Derfor er logopsamling vigtigt..

 ●   Regeringen: Nyt regelsæt skal sikre danskerne mod risiko ved udbredte kinesiske routere - findes i mange danske hjem
Kommende regelsæt skal sikre, at de danske teleselskabers omfattende udlån af kinesiske routere til danskerne ikke kommer til at udgøre en sikkerhedsrisiko..

 ●   DNA-selskab hacket: Oplysninger på millioner af brugere er blevet lækket
Millioner af brugere, der er kunder hos gentest-firmaet 23andMe, har fået deres data lækket..

 ●   Pivringe beredskabsplaner: Aner ikke om samfundskritiske danske it-systemer kan reetableres efter nedbrud og angreb
Syv ud af 12 samfundskritiske it-systemer har så ringe et it-beredskab, at det kan få alvorlige konsekvenser, hvis Danmarks rammes af hackerangreb..

 ●   It-sikkerheden sejler hos Statens It: Hundredevis af servere kan ikke sikkerheds-opdateres
Flere hundrede af Statens Its servere er så forældede, at de slet ikke kan sikkerheds-opdateres længere. Statens It har ingen faste procedurer for udskiftning og mangler helt overblik over en lang række af sine servere..

 ●   Tusindvis har allerede kigget i de lækkede EDC-dokumenter efter hack: Sådan præsenterer hackerne dokumenterne
Tusindvis af besøgende har allerede kigget på de data, som pro-russiske hackere har stjålet fra EDC, og som nu flyder frit på det mørke net. Se, hvordan de stjålne data præsenteres på det mørke internet her..

 ●   Nørgaard: At sove i sne, bornholmsk syp med chili - og derfor bør EDC hedde EDB istedet for
Klumme: Jeg er kæmpe fan af at ansætte stadigt flere i det offentlige, så længe de bare ikke laver noget, der reelt gør en forskel. Det holder de unge akademikere væk fra gaderne og sætter gang i økonomien..

 ●   PFA klar med ny CISO - har hyret topprofil til stillingen
Nu tidligere CISO hos pensionsselskabet ATP skifter til branchekollegaen PFA..

 ●   Sikkerhed og nem dataadgang skal være en topprioritet i netværksforbundne biler
Klumme: Softwaren i netværksforbundne biler bliver langt mere kritisk i takt med, at bilerne bliver udstyret med mere avanceret teknologi, herunder AI. Derfor skal det også være nemmere for bilproducenterne at få fat i den nødvendige data hos tredjepartsleverandørerne..

 ●   EDC bestormes af henvendelser fra bekymrede kunder efter kæmpehack: Mæglerkæden har ét råd til nervøse kunder
Mæglerkæden EDC har mistet personoplysninger om en række kunder. Hvis du vil vide, om du er en af disse kunder, kan der gå flere måneder, lyder det i en mail til kunderne. EDC meddeler dog, at der i praksis går langt kortere tid med besvarelser. Mæglerkæden har særligt en anbefaling til kunder, der frygter, at de er ramt af lækket. (Opdateret).

 ●   Kun god AI kan bekæmpe ond AI: Malware og AI er a match made in hell
Klumme: Kunstig intelligens har åbnet op for nye, sprængfarlige angrebsmuligheder for de cyberkriminelle. Et skræmmende eksempel er kombinationen af malware og AI, der gør det muligt for de kriminelle at angribe med lynets hast og uhørt stor præcision. Magtbalancen er truet som aldrig før..

 ●   Kæmpe EDC-hack lander på ministerens bord
Det store hack af EDC lander på forsvarsminister Troels Lund Poulsens bord..

 ●   Microsoft har udbetalt 420 millioner kroner for huller i sin it-sikkerhed
Microsoft har udbetalt 420 millioner kroner for opdagelse af huller i selskabets it-sikkerhed..

 ●   To danske virksomheder ramt af ransomware: Der hersker mystik omkring betaling af løsesum
Russiske hackere har ramt to danske virksomheder med ransomware-angreb. Det tyder på, at der er blevet betalt en løsesum, lyder det fra en ekspert..

 ●   Dansk politi har droppet 271 ud af 272 efterforskninger af ransomware-angreb: Hackere har næsten frit spil i Danmark
Hackerne har næsten frit spil i Danmark, hvor politiet siden 2021 har droppet 271 ud af de 272 sager, som er blevet anmeldt. Ingen hackere er blevet fanget..

 ●   Afløser endnu ikke fundet: Derfor trækker Jesper Zerlang sig som topchef for Logpoint efter 14 år
Interview Snart 60-årige Jesper Zerlang fik relativt sent i sin karriere mulighed for at bliver iværksætter. Nu er selskabet solgt, og forude venter et nyt kapitel i karrieren, fortæller han..

 ●   Computerworld mener: Med angrebet mod den danske energisektor spillede Danmarks dialog-baserede cyberstrategi totalt fallit
Computerworld mener: Da de 16 nøje udvalgte mål i den danske energisektor i maj blev ramt af et voldsomt, vellykket og koordineret hackerangreb udstillede det for alvor, hvorfor vores decentrale dialogbaserede danske cyberstrategi har spillet fallit..

 ●   Otte måneder efter salg: Jesper Zerlang stopper som topchef for Logpoint
Jesper Zerlang stopper som CEO for Logpoint, der for otte måneder siden blev solgt og som på fem år har tabt mere end en halv milliard kroner..

 ●   Nørgaard: Jeg lover jer, at jeg bliver en god leder for jer - omend måske til tider lidt hård
Klumme: Hvad skal der til, før man begynder at gøre det nødvendige og rigtige for både projekter, sikkerhed og cyber? Det skal jeg sige jer. Der skal en diktator til. Og en receptionsklokke..

 ●   Gen Z’erne indtager arbejdsmarkedet, og det kan udfordre cybersikkerheden
Klumme: Det kan blive en farlig cybercocktail, når gen z’erne begiver sig ud på danske arbejdspladser uden at tage sikkerhedstruslen alvorligt. Derfor skal kommende arbejdsgivere have fokus på uddannelse i øjenhøjde..

 ●   Efter flere års arbejde: Regioner har omsider fået løst store it-sikkerhedsproblemer
Flere år efter, at der blev slået alarm, har tre af Danmarks fem regioner omsider fået løst en række store problemer med it-sikkerhed..

 ●   Virus og orme.

 ●   Ondsindede reklamer i Microsofts Bing Chat lokker brugere til at installere malware
Reklamer for blandt andet en legitim netværks-scanner viste sig at være et forsøg på at narre brugerne til at installere phishing-malware..

 ●   Tusindvis af Mac-computere inficeret med ny virus - men ingen ved hvorfor
Tusindvis af Mac-computere er blevet inficeret med ny malware. Men ingen kan finde ud af hvilken funktion den helt inaktive og stille malware har..

 ●   Her er de største cybertrusler mod Danmark lige nu
Det er meget sandsynligt, at danske myndigheder og virksomheder vil blive ramt af cyberkriminalitet eller -spionage inden for de næste to år. Det er blot nogle af de vigtigste pointer i den årlige cybersikkerhedsvurdering fra Center for Cybersikkerhed..

 ●   Github slår malware-alarm: Har fundet malware som spreder sig
En ny malware har floreret på Github, der nu har udsendt en sikkerhedsalarm, efter at det har spredt sig til flere Java-projekter..

 ●   Hackere angriber Microsoft Exchange-servere med ny ødelæggende malware
Der er kommet en ny variant af Valak-malwaren, som gør hackere i stand til at angribe angribe Microsoft Exchange-servere og derved få fat i følsomme oplysninger fra virksomheder..

 ●   Skaberen af den første verdensomspændende virus Love Bug er opsporet: Driver mobilværksted på Filippinerne
Manden bag den første globale virus, der på 24 timer inficerede 45 millioner maskiner og ramte både det britiske parlament og Pentagon, står nu frem..

 ●   Lenovo fortsætter med at vokse for tiende kvartal i træk: Rammer omsætningsrekord
Lenovo kommer ud af tredje kvartal med en vækst på både top og bund. Det er således tiende kvartal i træk, at den globale pc-producent vokser. Markedsandelene viser, at hver fjerde pc, der bliver solgt på verdensplan, bærer Lenovos logo..

 ●   Mærsk overvejede at betale løsepenge til hackere efter kæmpe-angreb - CEO Søren Skou talte i telefon med Satya Nadella fem gange
Gartner Symposium/ITxpo 2019: For første gang fortæller Mærsk-topchef Søren Skou og selskabets CIO Adam Banks om de første timer og dage efter det massive cyber-angreb i 2017 på Danmarks største virksomhed. "Der er et tidspunkt, hvor jeg ikke tror, at vi kommer igennem," lyder det fra Mærsk-CIO'en. Læs fortællingen, der indebærer diskussionen om at betale løsepenge for at frikøbe servere og flere opkald til Satya Nadella her..

 ●   Siemens og flere store virksomheder ramt af hackerangreb
En række virksomheder er blevet ramt af et malware-angreb, skriver Reuters. Blandt virksomhederne er en række tyske koncerner som Siemens og Henkel..

 ●   It-sikkerhedsfirma finder ny spion-malware der stjæler passwords: Windows 10 er særligt udsat
En nyopdaget malware stjæler passwords og betalingsoplysninger fra de mest anvendte browsere. Særligt Windows 10 bliver ramt..

 ●   Kapitel 3: Er den farlige virus kommet ind hos Maersk Oil & Gas?: "Så længe du ikke ved, om du er ramt, er du nødt til at agere som om, at du er ramt"
Longread, kapitel 3: Hos Maersk Oil & Gas finder de endelig ud af, om virussen er kommet ind i deres system. Læs her tredje og sidste kapitel af it-direktør Tom Christensens beretning fra de vilde dage, da en af Danmarks største virksomheder kom under alvorligt angreb..

 ●   Kapitel 2: Hos Maersk Oil & Gas kæmpede it-folk i døgndrift for at få virksomheden på højkant efter cyberangrebet: "Jeg kan slet ikke huske, om jeg tog hjem på dag to"
Longread, kapitel 2:Dagen efter det store angreb på A.P. Møller-Mærsk bliver skæbnesvanger. Den forventede redningskrans fra Microsoft udebliver, og det udfordrer Maersk Oil & Gas. Her er anden del af Tom Christensens beretning fra cyberangrebet, der lagde en af Danmarks største virksomheder ned..

 ●   For et år siden rystede giftig virus A.P. Møller-Mærsk: Her er it-direktør Tom Christensens historie om angrebet - time for time
Longread, kapitel 1: På en helt almindelig tirsdag sidste år forvandlede A.P. Møller-Mærsks hovedkvarter på Esplanaden sig til en krigzone. Midt i kampen for at bevare herredømmet over Maersk Oil & Gas-forretningen stod it-direktør Tom Christensen. Her er første del af hans beretning fra 10 voldsomme dage..

 ●   Eksperter er i tvivl: Har Mærsk opgjort hele regningen i forbindelse med det store hackerangreb?
Flere analytikere sår tvivl om, hvad det store hackerangreb mod Mærsk reelt kostede..

 ●   Petya-angrebet har åbnet nye muligheder for A.P. Møller-Mærsk: "Der er meget få forretninger på vores størrelse og alder, der har et it-landskab, der kun er seks måneder gammelt. Det er i høj grad standardiseret og splinternyt"
Reportage: Knap havde CIO i A.P. Møller-Mærsk, Adam Banks, sat benene på jorden efter sin bryllupsrejse, før Petya-helvedet brød løs. Det voldsomme angreb åbnede på trods af de store skader for en helt unik mulighed for det store selskab..

 ●   Skræddersyet phishing-angreb stjæler dine bankoplysninger - venter på besøg hos lokal webshop
Snedig malware stjæler ofres kreditkortoplysninger, når de besøger en bank eller online-butik..

 ●   Sikkerhedsguru skamroser A.P. Møller - Mærsk: Derfor greb selskabet gigantisk hackerangreb helt rigtigt an
Da A.P. Møller - Mærsk blev ramt af et enormt cyberangreb i sommer, gjorde selskabet det helt rigtige. Det vurderer den finske sikkerhedsguru Mikko Hypponen fra F-Secure..

 ●   Ransomware er big business: Salget steget med mere end 2.500 procent på et år
Glem alt om ransomware som et tilfældigt angreb fra en kælder i den gamle østblok. Det terroriserende fænomen sælges som aldrig før på den mørke del af internettet, viser rapport..

 ●   Medie: Kaspersky hjalp bevidst russiske statshackere med at stjæle hemmeligheder
Kaspersky Lab har bevidst hjulpet russiske hackere med at stjæle fra NSA. Sikkerhedssoftwaren blev skræddersyet til hackernes formål, hævder amerikanske embedsfolk..

 ●   Gigantisk spamrobot afsløret: Sikkerhedsekspert er i chok over de data, han fandt
En spamrobot med et gigantisk datasæt med 711 millioner oplysninger er blevet opdaget og dissekeret. Sikkerhedsekspert kalder indholdet ufatteligt..

 ●   Se listen med de største malware-trusler: Disse 10 angreb med ransomware, orme og trojanere er på spil netop nu
De it-kriminelle har travlt med at sætte gang i nye malware-kampagner. Her kan du se listen med de malware-trusler, der særligt aktive netop nu..

 ●   500 forskellige Android-apps ramt af spyware - downloadet over 100 millioner gange
500 Android-apps er blevet fjernet fra Google Play, efter at sikkerhedsfirma opdagede alvorlige privacy-problemer..

 ●   Kaspersky dropper EU-sag mod Microsoft og Windows Defender
Kaspersky Lab er tilfreds med de seneste ændringer i Windows 10 og dropper monopolsager i EU, Tyskland og Rusland..

 ●   Ny type malware-angreb: Du rammes, når du peger et bestemt sted med musen
Flere sikkerhedsfolk advarer i øjeblikket om en ny type malware-angreb, hvor man kan blive ramt alene ved at pege med musen på et bestemt område..

 ●   Spyware.

 ●   Pegasus-spyware fundet i Apple-enheder - derfor skal du opdatere din iPhones IOS-version
Det israelske spyware Pegasus blevet fundet på Apple-enheder. Kompromitteringen er sket gennem en fejl i Apples IOS-styresystem. Efterforskningsgruppe opfordrer til at opdatere iPhones..

 ●   Skaberne af Pegasus-spyware: Vi ville bare redde liv
I et israelsk studie kortlægger forskere, hvordan NSO Group - skaberne af det berygtede Pegasus-spyware - i deres kommunikation har legitimeret deres kontroversielle overvågningsprodukt..

 ●   Spion-firma har fundet helt nye måder at hacke iPhones på
Firmaet bag den berygtede spyware Pegasus har fundet nye metoder, der gør det muligt at bryde ind i iPhones..

 ●   Alliancen mod spionsoftware: Danmark slår sig sammen med 10 andre lande
Danmark går sammen med 10 andre lande for at forhindre spredning af spionsoftware..

 ●   Mistænker Kina: Flere danske politikere hacket og overvåget
Danske politikere har oplevet hacks og 'mærkelige hændelser' på deres computere og telefoner, efter de hjalp Hongkong-politiker med at flygte eller på anden vis har været kritiske over for Kina..

 ●   EU-lande har købt det: Men EU vil gøre supereffektivt spion-program helt ulovligt - kan overvåge alt og tænde din telefons mikrofon og kameraer i det skjulte
EU’s datamyndighed vil have EU til ved lov at forbyde et af de måske mest effektive spionage-programmer, som verden nogensinde har set. Det frygtede program kan i det skjulte anvendes til fuld adgang til din telefon - inklusive kameraer og mikrofon, billeder, apps og alt andet. Programmet er så effektivt, at det er en trussel mod vores fundamentale rettigheder til privatliv, lyder det fra EU..

 ●   Biden blacklister det og Israels udenrigsministrer tager nu afstand fra Pegasus spyware-leverandøren
USA melder offentligt ud at NSO Group, der står bag spywaren Pegasus, er blacklistet i landet. Kort efter melder Israels udenrigsminister ud, at han tager afstand fra virksomheden. Men det ser ikke ud til at Israels licenser til NSO Group stopper..

 ●   Macron har talt med Israels premierminister efter at have fundet sit nummer på liste over spyware-ofre
Frankrigs præsident er en af de potentielle ofre for israelsk spyware. Nu har Emmanuel Macron talt med den israelske premierminister om sagen..

 ●   Macron hasteindkalder til cybersikkerhedsmøde efter afsløringer i Pegasus spyware-sagen
Den franske præsident Emmanuel Macron handeler hurtigt efter afsløringer om, at statsoverhovedet skulle være en af de over 50.000 ofre for det israelske Pegasus-spyware. Indkalder til hastemøde..

 ●   Frankrigs Macron også hacket i israelsk spyware-misbrug
Flere statsoverhoveder - herunder Frankrigs præsident Emmanuel Macron - står på den berygtede liste over spyware-ofre, som er blevet hackede og overvågede af sofftware-leverandørens klienter. Det viser nye detaljer i sagen..

 ●   Israelsk spyware kan ikke spores på Android og iPhone - flere journalister, aktivister og advokater kan være ramt
På en liste af 50.000 mulige ofre for det israelske spyware Pegasus, viser en lille, men uhyggelig stikprøve af de hackede telefoner, at en stor del er ramt af angrebet. Og selv de, der tilsyneladende ikke er, kan ikke vide sig sikre..

 ●   Israelsk spyware er blevet målrettet journalister, embedsmænd og menneskerettighedsktivister
Israelsk spyware er blevet misbrugt til at spionere mod blandt andet journalister, embedsansatte og menneskerettighedsaktivister. Firmaet bag spywaret benægter alt..

 ●   Nets advarer mod eksplosion af særlig svindelmail: Se den her
Flere og flere danskere bliver udsat for svindelmail, der ser ud til at være afsendt fra Nets. Nets har oplevet en tredobling af antallet af henvendelser. Se mailen her..

 ●   HP afviser alle spyware-anklager: “Det er en tjeneste, vi har tilbudt siden 2014 - og du har selv valgt den”
HP er i det seneste døgns tid blevet anklaget for at liste spyware ind i sine maskiner, der sender brugerdata tilbage til virksomheden. Men ifølge HP sendes der ingen data, medmindre brugeren selv vælger det..

 ●   Installerede reklame-software i lange baner på forbruger-computere: Nu skal Lenovo under opsyn i 20 år
For to år siden endte Lenovo i mediernes søgelys efter at have installeret usikker malware på sine computere. Nu falder hammeren fra de amerikanske myndigheder..

 ●   500 forskellige Android-apps ramt af spyware - downloadet over 100 millioner gange
500 Android-apps er blevet fjernet fra Google Play, efter at sikkerhedsfirma opdagede alvorlige privacy-problemer..

 ●   Microsoft strammer skruen: Klar til at sende adware og uønsket software i graven
Alt for ofte bruger adware ufine og potentielt farlige metoder til at placere annoncer i Windows-brugernes browser. Microsoft er klar til at skride ind..

 ●   Forsvarets Efterretningstjeneste: Sådan holder vi nysgerrige it-magter ude af Danmark
Trusselsbilledet tegner et helt tydeligt mønster for Forsvarets Efterretningstjeneste, hvor spionage mod Danmark har topprioriteten. Læs her, hvor truslerne rammer, og hvordan kongerigets udvalgte kæmper mod verdens nysgerrige magter..

 ●   It-chefer skal slå i bordet med det samme: It-sikkerhed er også bestyrelsens problem
Der er ikke nogen teknologisk løsning på sikkerhedsudfordringen i it. Derfor skal ansvaret ud af it-afdelingen og ind i bestyrelsen. Det mener Symantecs regionale direktør, Morten Efferbach..

 ●   USA skal bruge malware mod pirater
En kommission foreslår, at elektroniske angreb mod piraters computere skal legaliseres..

 ●   Electronic Arts ramt af spyware-anklager
Electronic Arts anklages for at installere spyware sammen med sit nye spil Battlefield 3. Nu er licensvilkårene ændret..

 ●   SPAMfighter henter overskud på dovne og fyldte diske
Spam er ikke længere det eneste, der skal frygte SPAMfighter..

 ●   Download: Giv ondsindet software en lige højre
Er din pc blevet inficeret med malware, der irriterer med besynderlige popups og udgiver sig for at være et reelt sikkerhedsprogram? Så prøv gratisprogrammet Anti-Malware, der i mange tilfælde kan give din pc smilet tilbage..

 ●   Assange: Dine Facebook-data misbruges systematisk
Hvis du bruger Facebook udfører du gratis arbejde for de amerikanske efterretningstjenester, mener grundlæggeren af WikiLeaks, Julian Assange..OM SIDEN | © Copyright 2023 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |          | 3Dprint.dk | Filament.dk | 3Dprinter.dk | FrækDate.dk |

                     ● ithjælp.dkSpilCafe.dkTransporten.dkSpilleCafe.dkFrækDating.dkBilligPatroner.dkBilligVærktøj.dk
                     ● Snor.dkMobileservice.dkLokalBasen.dkUfaglært.dkFuke.dkUltrafun.dkZike.dkUfaglært.dk


      DATING

»    Senior.dk Dating

»    NextLove.dk

»    Dating.dk

»    Diskret Match

»    LoveChat.dk

»    Elite Meets Beauty

      MALING

»    Gebenna.com

»    MestersMaling.dk

»    10-4.dk

»    Frishop.dk

»    MalingShop.dk


      WEB

»    Varme-pumpe.dk

»    Flyttekasse.dk

»    Plantefrø.dk

»    Køkkenkniv.dk

»    Bivoks.dk

»    MusikButikken.dk

»    Vendespil.dk

»    Træsko.dk


Cookie- og Privatlivspolitik     |     Ændre cookies indstillinger