INDHOLD
●   Lån Penge
●   Lån Penge - Mikro Lån
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Dating Oversigt
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Webhosting Oversigt
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Dyremad / Dyrefoder
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Hør Netradio - Webradio
●   Sommer Musik
SPIL
●   Actionspil
●   Arkadespil
●   Bilspil
●   Børnespil
●   Klassiskespil
●   Familiespil
●   Kortspil
●   Multiplayer
●   Skydespil
●   Sportsspil
●   Strategispil
●   Vendespil
●   Blandet Spil
●   Flash Spil
NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
BoLarsen.dk - Spil, Dating, Webhosting, Netradio
Indendørs Maling - Dyrup Maling og Flugger Maling | Malingshop.dk  | Filament.dk
Senior.dk - Dating & Mødested  | Billig 3D printer og filament - 3DPrinter.dk
Webhosting.dk  |  inkClub  |  YouGov.dk  |  Snor.dk  |  One.com - Få 82% rabat
Helsegrossisten.dk - Billig kosttilskud  |  Billigste blækpatroner og toner fra Pixojet


Lynhurtigt fibernet til lav pris ( 300 Mbit fra kun 259 kr./md. ) - ( 1000 Mbit fra kun 299kr./md. ) Bolignet.dk
 ●   Dagens Medicin
Uafhængig nyhedsavis om sundhedssektoren.

 ●   Overlæge fra Nordsjællands Hospital er udnævnt professor i intensiv medicin 
Morten Bestle er udnævnt til klinisk professor ved Københavns Universitet. Han forsker i akut nyresvigt og væskeoverskud hos patienter med kritisk sygdom..

 ●   Databaseformand er overrasket over store regionale forskelle i forebyggende karkirurgiske behandlinger og amputationsrater
RKKP's rapport om amputationer og karkirurgiske indgreb vil bidrage positivt til kvalitetsudviklingen inden for karkirurgien, mener formanden for Landsregistret Karbase..

 ●   Kræftens Bekæmpelse med millionbevilling til bedre overvågning af kræftopererede
Med en bevilling på 4,5 mio. kr. støtter Kræftens Bekæmpelse et nyt intelligent alarmsystem, der skal forbedre overvågningen af patienter efter kræftoperationer..

 ●   Danskudviklet RS-vaccine til spædbørn viser lovende resultater
Luftvejsinfektionen, der hvert år koster millioner af børn livet globalt, er centrum for et dansk-amerikansk forskningssamarbejde, der skal udvikle en vaccinekandidat på baggrund af SSI's vaccineteknologi..

 ●   Kommuner opruster med APN-sygeplejersker
Esbjerg Kommune har ansat to APN-sygeplejersker, der skal hæve kvaliteten for multisyge borgere og generelt i sygeplejen. Aarhus har været så glade for sit team med APN-sygeplejersker, at kommunen ønsker at få flere..

 ●   Ny amputationsrapport: Region Sjælland amputerer flere borgere end Midtjylland
I foråret rullede amputationsskandalen i Region Midtjylland, der bl.a. førte til fyring af koncerndirektør Ole Thomsen. Nu viser en ny landsdækkende rapport fra RKKP, at man i Region Sjælland har amputeret flest borgere i perioden 2016-2021. Rapporten slår fast, at forskellen i amputationer fra region til region er for høj..

 ●   Stor underdiagnosticering af endometriose
Forskningsprojekt ved Aarhus Universitet viser, at selvom endometriose rammer op mod hver tiende kvinde i den fødedygtige alder, så får mindre end to pct. stillet diagnosen i Danmark..

 ●   Nye studier cementerer effekten af ugentlig insulin
Resultaterne fra Novo Nordisks studier af firmaets ugentlige insulin er ifølge en af landets førende diabetesforskere, professor og overlæge Filip Krag Knop, så stærke, at der efter alt at dømme venter en snarlig myndighedsgodkendelse..

 ●   HU-læge i almen medicin om forhandlinger om Lægevagten i Region Midt: PLO er allerede bagud på point
Der er intet moderne over at tvinge læger i vagt, og det skal både regionen og PLO-Midtjylland forstå. Derfor er det afgørende, at den nye aftale om Lægevagten i Midtjylland bygger på både frivillighed og minimumsbetaling. .

 ●   Stor bevilling til forskningsprojekt om genteknologi
Lektor ved Aarhus Universitet Yonglun Luo modtager to mio. kr. til sit forskningsprojekt, der skal undersøge genteknologi som behandling ved rygmarvsskader..

 ●   Børnelungefonden får ny formand 
Regitze Siggaard er valgt som ny formand for Børnelungefonden. Hun skal afløse Søren Houman, der har stået i spidsen for fonden de seneste otte år..

 ●   Otte læger optaget i Kraks Blå Bog
Der er 8 læger blandt de 116 nye personer i Kraks Blå Bogs 2022-udgave. Det gælder bl.a. en forskningschef, de lægevidenskabelige selskabers formand og en praktiserende læge. .

 ●   Drømmen om murstensløse hospitaler
Der er flere forhold, der skal tages højde for, når behandling og pleje skal foregå i patientens eget hjem, og de forhold må ikke overses. Det skriver professor Rikke Sand Andersen, lektor Mette Terp Høybye og lektor Maja Hojer Bruun i et debatindlæg..

 ●   Velkommen til fremtidens murstensløse hospital
Vi skal tænke i nye løsninger, når borgere skal modtage samme behandling i eget hjem, som de i dag er indlagt for. Ikke mindst skal der udvikles nye digitale løsninger, når personalet skal overvåge patienter i eget, hjem og sikre, at deres tilstand ikke forværres under behandling og eventuelt kræver intensiveret behandling i en hospitalsseng, skriver Kirsten Wisborg, lægefaglig vicedirektør på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital..

 ●   Dagens Medicins ledelsespris 2022: Indstil din kandidat nu
Kender du en, der arbejder i eller med sundhedsvæsenet, og som virkelig gør en forskel som leder eller institution? Så er det nu, du skal indstille din kandidat til Dagens Medicins Ledelsespris 2022..

 ●   Svar på debatindlæg om ME fra Saugstad og la Cour
Vi vil gerne opfordre til, at vi på tværs af fagligheder samarbejder om at forbedre behandlingen af CFS/ME, men dette indebærer ikke, at vi må gå på kompromis med god videnskabelig og klinisk praksis, skriver forfatterne bag artikel i Ugeskrift for Læger som svar på kritik. .

 ●   Danmarks syn på ME bør smides på historiens losseplads
I en nylig artikel i Ugeskrift for Læger afviser Per Fink, professor og cheflæge for Afdelingen for funktionelle lidelser på AUH, og medskribenter de seneste retningslinjer for ME fra britiske NICE som uvidenskabelige. Det er forståeligt, for NICE har placeret Finks forældede syn på ME på historiens losseplads, skriver norsk professor og dansk praktiserende læge..

 ●   Dansk forsker på EAACI: Disse behandlinger er bedst ved børneeksem
Forskere har lavet en stor gennemgang af den videnskabelige litteratur på området for at kortlægge, hvad den bedste systemiske behandling til voksne med atopisk dermatitis egentlig er, og hvordan nye lægemidler bedst kombineres med lokal steroidbehandling..

 ●   Her er de danske forskeres bidrag til årets EAACI 
Danske forskere kom til den årlige kongres for EAACI med forsøgsdata inden for behandling af eksem og allergi samt med ny forståelse af mekanismerne bag forskellige former for fødevareallergi..

 ●   Pharmaindustrien bidrog med lovende data fra store studier på EAACI
Biotekfirmaer og store farmaceutiske virksomheder har ikke holdt sig tilbage på EAACI og har bidraget til kongressen med interessante data fra kliniske studier med morgendagens behandlinger. Vi ser her på to af tophistorierne fra industrien. .

 ●   Rotteforsøg: Eksem ser ud til at øge risiko for fødevareallergi og giver sværere symptomer
Dansk forskning bekræfter, at udvikling af fødevareallergi formentlig sker ved udsættelse for et allergen på huden. Desuden viser studie, at eksem øger risikoen for udvikling af en svære form for fødevareallergi..

 ●   Regionspolitikere om lange sagsbehandlingstider i Region H.: »De har været på katastrofekurs«
Konservative og Socialdemokratiet fælder en hård dom over Region Hovedstadens lange sagsbehandlingstider særligt i de videnskabsetiske komiteer. Samtidig er de fortrøstningsfulde over regionens hidtidige tiltag i sagen..

 ●   Dansk studie på EAACI: Medicin til atopisk eksem virker lige godt uanset astmastatus
Nogle former for medicin til behandling af atopisk eksem er også godkendt til behandling af astma, men flere lægemidler har lige god effekt på den atopiske eksem uafhængigt af astmastatus, viser et dansk studie præsenteret på årets EAACI..

 ●   Dyremodel kan give viden om samspil mellem immunforsvar og nervesystem ved udvikling af allergi
En nyudviklet dansk rottemodel gør det muligt at studere andre symptomer på fødevareallergi end anafylaksi, forklarer forsker bag. Modellen er netop præsenteret på EAACI..

 ●   Intragastrisk immunterapi ser ud til at være effektivt ved fødevareallergi
Forskere har undersøgt forskellige måder at behandle peanutallergi på, og her ser intragastrisk ud til at være den mest effektive. Det er meget interessant, at forskellige immunterapeutiske administrationsveje efterfølgende leder til forskellig sensitivitet over for allergener, siger forsker..

 ●   De mest interessante internationale nyheder fra EAACI dag to
Den årlige kongres for European Academy of Allergy and Clinical Immunology er slut. Vi kommer her med et overblik over de mest interessante internationale nyheder fra andendagen i Prag..

 ●   Stort forsøg med intralymfatisk allergivaccine viser god sikkerhed
.

 ●   EAACI: Første dags mest interessante internationale nyheder 
Den årlige kongres for European Academy of Allergy and Clinical Immunology er i gang. Vi kommer her med et overblik over de mest interessante internationale nyheder..

 ●   Så allergene er fremtidens fødevarer
Den grønne omstilling kommer med helt nye former for fødevarer, der i sig selv kan være ophav til nye former for allergi, viser dansk forskning..

 ●   Birkesaft kan måske bruges som en billig alternativ behandling af birkepollenallergi
Indtag af saft fra birketræer kan ifølge et nyt dansk studie være en billig, men alligevel innovativ, måde at blive udsat for små mængder af et allergifremkaldende birkepollenprotein, således at kroppen desensibiliseres..

 ●   Ny professor i psykiatri- og sundhedsret ved SDU
Søren Fryd Birkeland er ny professor i psykiatri- og sundhedsret på SDU. Her skal han forske i, hvordan der kan ydes god kvalitativ psykiatrisk behandling i dagens sundhedsvæsen. .

 ●   Nyudnævnt doktor fra AU kan forudsige og kurere lymfekræftforløb
Lise Lindahl, der er ny doktor på Aarhus Universitet, kan forudsige et aggressivt forløb med lymfekræft i huden og har samtidig også fundet en kur..

 ●   Alarmerende høj dødelighed blandt KOL-patienter med akutte forværringer
Årsrapporten for 2021 fra Dansk Register for KOL viser en uændret høj 30-dages dødelighed og genindlæggelsesfrekvens. Resultaterne understreger behovet for en national KOL-plan, mener formanden for registrets styregruppe, overlæge Anders Løkke..

 ●   Halvdelen af landet lægehuse indberetter nu data på patienter med KOL
Indberetningerne svarer dog kun til 10 pct. af de patienter med KOL, som følges i almen praksis, vurderer styregruppen bag Dansk register for Kronisk Obstruktiv Lungesygdom i sin seneste årsrapport. Det er for lidt, hvis tallene skal være repræsentative for patientpopulationen og løfte behandlingskvaliteten i Danmark. .

 ●   Lungeforeningen: KOL-årsrapport viser skræmmende høj risiko for død eller genindlæggelse
Den tidlige, forebyggende indsats skal styrkes markant for at gøre det danske sundhedsvæsen bedre rustet til at hindre alvorlig sygdomsforværring blandt KOL-patienter, mener Lungeforeningens formand, Torben Mogensen..

 ●   Landechefer om sagsbehandlingstider for klinisk forskning i hovedstaden: Vi spiller i 2. division på det her område
Lægemiddelfirmaerne holder nøje øje med sagsbehandlingstiderne i Danmark, og derfor kan lange sagsbehandlingstider i Region Hovedstadens videnskabsetiske komiteer betyde færre kliniske forsøg i Danmark. Sådan lyder den frustrerende melding fra Bayer, Janssen og Bristol Myers Squibbs. .

 ●   Helene Bliddal Døssing er ny vicedirektør på Herlev og Gentofte Hospital
Herlev og Gentofte Hospital henter ny vicedirektør med solid ledelseserfaring og stort kendskab og mangeårig tilknytning til HGH..

 ●   Karriereskift: Børnelæge skal lede akutafdelingen i Horsens
Efter sommeren skal speciallæge i pædiatri Klaus Birkelund Johansen stå i spidsen for Akutafdelingen på Regionshospitalet Horsens. Det er et valg, der både for hospitalsledelsen og den nye cheflæge handler om at fokusere på de ledelsesmæssige kompetencer frem for det lægefaglige speciale. For den kommende cheflæge er der fokus på samarbejde i løsningen af en kompleks opgave..

 ●   Patientinddragelse for multipel sklerose er et skridt i den rigtige retning
Med den nye behandlingsvejledning for multipel sklerose, der sætter fokus på både patientinddragelse samt tidlig højeffektiv behandling, er vi et skridt tættere på at sikre patienterne den bedst mulige behandling, skriver Mercks medicinske direktør..

 ●   Ung kræftforsker fra AU modtager eftertragtet legat 
Ph.d.-studerende Trine Strandgaard fra Institut for Klinisk Medicin på Aarhus Universitet har netop modtaget Fogh-Nielsen-legatet, der gives til talentfulde forskere, som bedriver fremragende forskning. .

 ●   Ny chefsygeplejerske i Hjerteafdelingen på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital
Camilla Rudolph tiltræder 1. juli stillingen som ny chefsygeplejerske ved Bispebjerg og Frederiksberg Hospital. .

 ●   Begejstring hos DSAM: Praktiserende læger får flere henvisningsmuligheder ved vage symptomer
Fra 1. juli 2022 kan almen praksis henvise patienter med vage symptomer direkte til en række billeddiagnostiske undersøgelser, selvom patienten ikke opfylder kriterierne til en kræftpakke. Den nye aftale står regionerne bag, og den vækker begejstring i Dansk Selskab for Almen Medicin..

 ●   Den gode behandling findes, men mange danskere med migræne betaler ud af egen lomme for ikke-evidensbaseret behandling 
Der er ventetid på at blive behandlet for svær migræne i Danmark, og i mellemtiden betaler folk af egen lomme for ikke-farmakologiske ikke-evidensbaserede behandlinger. Ifølge overlæge bør vi overveje at åbne op for, at personer med migræne selv kan betale for den behandling, som virker..

 ●   Ny overenskomst for konsultationssygeplejersker og praksisbioanalytikere
Konsultationssygeplejersker og praksisbioanalytikere kan se frem til en samlet lønstigning på 6 pct. over hele overenskomstperioden. .

 ●   MedAssist skal drive to udbudsklinikker i Region Sjælland
Det lykkedes ikke for Region Sjælland at lokke praktiserende læger til hverken Horslunde eller Rødby. Derfor skal de to lægehuse drives som udbudsklinikker..

 ●   Praktiserende læge død efter knivoverfald på Amager
Den 64-årige mandlige læge, som blev stukket to gange med en kniv under et sygebesøg hos en patient for en uge siden, er afgået ved døden. Det oplyser Københavns Politi på Twitter..

 ●   Brand ødelagde ikke kun én MR-scanner på Herlev Hospital – men seks 
En mindre brand i én MR-skanner i april på radiologisk afdeling på Herlev Hospital gav så store sod- og vandskader på fem andre MR-scannere, at de må udskiftes. .

 ●   Arbejdsgruppe til regeringen: Husk høreområdet i ny digitaliseringsstrategi
Høreapparatsbehandling og hørerehabilitering er et af de sundhedsområder, hvor der er størst potentiale for digitale løsninger. Alligevel omtales høreområdet ikke i regeringens nye digitaliseringsstrategi, skriver Arbejdsgruppen for Fremtidens Hørerehabilitering. .

 ●   Touren baner vejen for dansk eksporteventyr
Når verdens største cykelløb Tour de France kommer til Danmark på fredag, baner cyklerne vejen for en mindst lige så vigtig event med stort potentiale for dansk life science-eksport: Tour de Health. Danske sundhedsløsninger har for længst erobret den gule førertrøje, og det er en position, som vi skal sikre, at Danmark bevarer og styrker..OM SIDEN | © Copyright 2022 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |          | 3Dprint.dk | Filament.dk | 3Dprinter.dk | FrækDate.dk |

                     ● ithjælp.dkSpilCafe.dkTransporten.dkSpilleCafe.dkFrækDating.dkBilligPatroner.dkBilligVærktøj.dk
                     ● Snor.dkMobileservice.dkLokalBasen.dkUfaglært.dkFuke.dkUltrafun.dkZike.dkUfaglært.dk