GRATIS
.: Sommer Musik
.: Netradio
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet

              


.: Dagens Medicin
Uafhængig nyhedsavis om sundhedssektoren.
.: Regionspolitiker: En millionbesparelse vil smadre Aarhus Universitetshospital
Det er endnu for tidligt at sige, hvor hårdt og hvilke afdelinger på Aarhus Universitetshospital der vil blive ramt af sparekrav. Men regionspolitikere frygter for hospitalets fremtid efter afgørende møde i dag. .
.: Lægepolitiker: Kan ikke lade være med at tale politik med patienterne
Frem mod valget 5. juni bringer Dagens Medicin interviews med de seks læger, der stiller op til Folketinget. Gynækologisk onkolog Marianne Mulle Jensen er radikal kandidat i Nordjylland..
.: Professor stiller op til demonstration for psykiatrien
Professor Poul Videbech ser initiativet, hvor læger og lægmænd 1. juni skal demonstrere for psykiatrien, som starten på en bevægelse. Han håber, at initiativet kan råbe politikerne op..
.: Psykiater vil demonstrere for psykiatrien
En happening skal blot fire dage før valget få psykiatrien på den politiske dagsorden i valgkampen. Så er det frisk i hukommelsen, når vælgerne sætter krydset, siger initiativtager..
.: Sundhed i verdensklasse eller hvor lidt kan vi nøjes med?
Politikere taler gerne om prioritering i sundhedsvæsenet, men vil ikke selv stå på mål for disse prioriteringer. Forsøg på at bremse indførsel af nye, dyre behandlinger falder ofte til jorden.
.: AUH-spareplan skaber usikkerhed i Region Midtjylland
En stor spareplan på Aarhus Universitetshospital med fyringer vil ramme alle regionens sygehuse hårdt, mener ledende overlæge fra Horsens Sygehus..
.: Kühnau: Vi skal kunne hjælpe hinanden i regionen
Region Midtjyllands hospitaler skal løfte i samlet flok, når AUH skal gennemføre en stor spareplan, siger regionsformand Ander Kühnau (S)..
.: Her er evalueringen af Medicinrådet
Den med spænding ventede evaluering af Medicinrådet konkluderer, at rådet fungerer. »Vi glæder os,« siger Stephanie Lose (V), mens Lif er kritisk..
.: Yngre læge: Jeg duer ikke til at løbe rundt i et hamsterhjul og slukke ildebrande
Hvis politikerne gør noget nu, kan vi måske vende udviklingen, inden de mange nyuddannede læger rammer muren og vælger det offentlige sundhedsvæsen fra..
.: Hvem stemmer du på?
Vær med til at sende et signal til Christiansborg – stem – og giv os samtidig din mening om, hvad de nye folketingspolitikere bør beskæftige sig med i de næste fire år..
.: Læge-protestbevægelse flopper
Den 6. juni skulle landets læger samles i en stor protest, men bevægelsen ser ud til at være gået i sig selv. Læge og initiativtager er skuffet over både Lægeforeningen og egne rækker. Men protesten var overenskomststridig, siger overlægeformand..
.: Lægepolitiker: Mine venstreorienterede kolleger kan godt lide at drille
Frem mod valget 5. juni bringer Dagens Medicin interviews med de seks læger, der stiller op til Folketinget. Kirurg og akutlæge Charlotte Green er konservativ kandidat i Østjylland..
.: Der er noget galt Danmark – det ses tydeligt i psykiatrien
Den psykiatriske indsats halter gevaldigt bagefter – vi, der følger med fra første række, ønsker mere tid, flere hænder, flere senge og større faglige ambitioner..
.: Erfaren diabetesforsker vil være formand for Diabetesforeningen
Der bliver kampvalg til formandsposten i Diabetesforeningen 25. maj, hvor professor Torsten Lauritzen stiller op over for den nuværende formand Truels Schultz..
.: Steno Diabetes Center Odense modtager prestigefyldt bevilling
Morten Frost, klinisk lektor og speciallæge ved Steno Diabetes Center Odense har modtaget den prestigefyldte bevilling fra Novo Nordisk Fonden til forskning i behandling af knogleskørhed hos patienter med osteoporose eller diabetes..
.: Lægepolitiker: Mange ryster på hovedet af, at jeg gider
Frem mod valget 5. juni bringer Dagens Medicin interviews med de seks læger, der stiller op til Folketinget. Læge og phd.-studerende Søren Valgreen Knudsen er socialdemokrat og stiller op i det nordjyske..
.: Vestjysk firma skal drive endnu en udbudsklinik
Et år efter at MedAssist fik ansvaret for driften af sin første udbudsklinik i Holstebro, er den vestjyske virksomhed nu klar til at overtage endnu én - få husnumre derfra.  .
.: Socialdemokratiet vil forlænge uddannelseslægers tid i almen praksis
Opholdet i almen praksis skal forlænges med et halvt år for hoveduddannelseslæger i almen medicin, mener Socialdemokratiet, der vil reducere opholdet på hospitalet tilsvarende. Partiet fastholder tjenestepligten i almen praksis..
.: #63 Nærdødsoplevelser
Podcasten Stetoskopet undersøger, hvilke behov der opstår hos patienter, der har været døden nær, og hvad læger kan gøre for bedre at imødekomme disse behov..
.: Lægeforeningens formand: Vigtigt at komme helt til bunds i Ringsted-sagen
Også af hensyn til de involverede lægers retssikkerhed skal alle fakta på bordet i sagen om eventuelle mangelfulde brystkræft-undersøgelser på Ringsted Sygehus, mener lægeformand..
.: Lægefaglig direktør på AUH: Jeg forstår medarbejdernes bekymringer, men…
Lægefaglig direktør Claus Thomsen på Aarhus Universitetshospital nikker genkendende til de ansattes bekymringer, efter 43 stillinger er blevet nedlagt. Men ideen med at bygge et stort hospital er, at vi kan effektivisere, siger han. .
.: Ny analyse: Næsten alle orale lægemidler indeholder allergifremkaldende stoffer
Laktose, majsstivelse, farvestoffer og andre potentielt allergifremkaldende stoffer forekommer hyppigt i mange lægemidler, viser amerikansk analyse. Allergi over for indholdsstoffer i medicin er et overset problem, siger dansk allergiforsker..
.: Fyringer i Aarhus skaber bekymringer blandt ansatte
De 43 fyringer på på afdelingen Røntgen og Skanning Aarhus Universitetshospital skaber bekymringer blandt de ansatte. De frygter, at det vil påvirke arbejdspresset og kvaliteten af behandlingen, siger talsmænd og tillidsrepræsentanter..
.: De har fået penge til sundhedshuse: Sådan vil tre kommuner bruge dem
En række kommuner har fået penge til at etablere eller forny sundhedshuse. Kommunal Sundhed har spurgt tre sundhedsudvalgsformænd, hvad pengene skal gå til..
.: Treat-programmet var meget tidskrævende
Torben Mogensen er forkert på den, når han skriver, at programmet blev lagt ned på grund af modstand fra lægegruppen..
.: Regionshospitalet Horsens får ny ledende overlæge
1. september tiltræder Martin Rostgaard-Knudsen som ledende overlæge på Regionshospitalet Horsens afdeling for Bedøvelse, Operation og Intensiv..
.: »Jeg ville ønske, at vi kunne tilbyde det samme til alle de hårdest ramte patienter i psykiatrien«
Når psykiatrien bliver nævnt, er det sjældent for det gode. Alligevel har Dansk Folkepartis sundhedsordfører, Liselott Blixt, inviteret Dagens Medicin med på Sct. Hans for vise, hvordan et sundhedsvæsen – skabt i hendes billede – skal tage sig ud..
.: Ulven er kommet.
.: Nye diabetesmidler bidrager til ­væsentlig stigning i omsætning
Stigende salg af lægemidler som semaglutid og empagliflozin er årsag til, at diabetesmidler er blandt de lægemiddelgrupper, der har haft den største stigning i omsætning..
.: Ung læge vil være stifinder i sundheds­junglen
PORTRÆT. Som læge, forsker, kommunikatør og podcastvært er hun overalt. Sundhedsformidler og bogaktuelle Ida Donkin er en ung, kvindelig læge, der kæmper mod misinformation og vil gøre verden bedre. .
.: Overflytning af diabetespatienter er langt fra målet
Regionerne og PLO aftalte i 2017, at 25.000 patienter med type 2-diabetes skal overflyttes til almen praksis inden 1. juli 2020, men der er langt til målet. Efteruddannelse og nye måder at arbejde på i almen praksis kan fremme overflytningen, mener Diabetesforeningen..
.: Sjællandsk tilbud til psykisk syge diabetespatienter
Samarbejde mellem psykiatere og endokrinologer på en fælles klinik skal styrke indsatsen over for psykiatriske patienter med diabetes og forstadier til diabetes. Indsatsen skal øge sundheden for en meget udsat gruppe borgere, mener Christina A. Buchholt, der skal lede den kommende klinik.
.: Mere fokus på kroniske sygdomme skal ­hjælpe patienter med svær ­psykisk sygdom
Forskningsprojekt vil undersøge muligheden for at reducere overdødeligheden blandt personer med svær psykisk sygdom ved at sætte ind over for underdiagnosticering og underbehandling af kroniske sygdomme som diabetes..
.: Om fodbold og sundhedspolitik
KRONIK. Hvordan får man politikerne til at stole på lægevidenskaben? Det gælder om at gøre videnskabelig tænkning populær. Hvis politikerne fornemmer, at folk vil have videnskabsbaseret sundhedspolitik, så skal det nok komme. Tillæring af kritisk tænkning kan med fordel starte i folkeskolen..
.: »Et sundhedshus skal ikke være et bofællesskab for læger«
Integrerede sundhedshuse og permanente regionsklinikker er en del af løsningen for et sundhedsvæsen, der er blevet mindre effektivt af de senere års produktivitetspres, mener Enhedslisten. Partiets sundhedsordfører, Peder Hvelplund, har inviteret Dagens Medicin med til Skive for at vise, hvilket sundhedsvæsen han vil skabe..
.: Fem skarpe til Liselott Blixt
Arbejdsmiljøet er i bund i sundhedsvæsenet, vurderer Liselott Blixt (DF). .
.: Fem skarpe til Peder Hvelplund
Sundhedsvæsenet er så presset at det nærmer sig et kollaps, siger Peder Hvelplund (EL). Se hvordan han ville fordele 10 mia. kr. ekstra til sundhedsvæsenet..
.: Aarhus-læger samler sig i Facebook-gruppe i frustration
Over 5000 læger og andre ansatte på Aarhus Universitetshospital har på få uger samlet sig i en Facebook-gruppe. »Vi er bange for, at flagskibet sænkes,« skriver de ansatte..
.: Aarhus-læger i opråb: Hjælp, vi er i knæ
Med udsigt til nye besparelser på Aarhus Universitetshospital går flere læger ud og råber vagt i gevær. Hvis ikke politikerne på Christiansborg finder flere penge til alle landets supersygehuse, kan det ende rigtigt skidt, advarer de..
.: Det er letkøbt at sige, at der diagnostiseres for meget
Jeg har lidt på fornemmelsen, at det er noget man siger på ledelsesgangene rundt omkring, og jo oftere man siger det, jo rigtigere lyder det. Men det er forkert..
.: OUH-direktør: Vi skal også nok få vores økonomiske problemer
Aarhus Universitetshospital er havnet i store økonomiske problemer på grund af udflytningen til nyt supersygehus. Noget tilsvarende kan også ske i Odense, siger OUH- direktør..
.: Ny formand for Dansk Selskab for ledelse i Sundhedsvæsenet
Vicedirektør Peter Mandrup Jensen fra Nordsjællands Hospital er udpeget som ny formand for DSS..
.: Regionspraksis lukker tidligst, når borgerne har en læge
Kapaciteterne skal først slås op og derfor er oktober 2019 urealistisk, hvilket blev bekræftet på mødet..
.: Aarhus Pølsefabrik A/S
En katastrofe er under hastig opsejling i Aarhus. Ja, faktisk burde Aarhus Universitetshospital blive et emne i valgkampen, skriver Dagens Medicins chefredaktør Nicolai Döllner..
.: Ny klinikchef til Rigshospitalets anæstesi- og operationsklinik
Casper Claudius bliver fra 1. juli ny klinikchef på Rigshospitalet, Han kommer fra en stilling på Bispebjerg og Frederiksberg Hospitaler..
.: Lægepolitiker: Man kan ikke ændre noget ved at gå på arbejde i det offentlige sundhedsvæsen
Frem mod Folketingsvalget den 5. juni bringer Dagens Medicin interviews med alle de seks læger, der stiller op til valget. Chefkirurg på Herlev Hospital Jakob Rosenberg er det første interview..
.: Få læger udnytter særlige muligheder i lægedækningstruede områder
1,8 mio. danskere er nu tilknyttet en læge i et lægedækningstruet område, viser ny PLO-analyse. Læger i disse områder har en række fordele i overenskomsten, som kun få indtil videre har benyttet..
.: Èn fælles akut indgang for praktiserende læger i Nordjylland
Praktiserende læger i Region Nordjylland skal nu kun ringe ét sted hen, når akutte patienter skal sendes videre til behandling på hospitalet. Den fælles visitation skal spare tid og ressourcer, lyder det fra regionen. .
.: Valget er udskrevet: Her er lægernes ønsker til politikerne
Sundhedsområdet er vigtigt, politikerne skal holde, hvad de lover og forholde sig til fakta. Sådan lyder ønskerne fra tre læger til den kommende valgkamp..OM SIDEN | © Copyright 2019 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |