GRATIS
.: Sommer Musik
.: Netradio
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet

              


.: Jobindex - Ledige job i Sydjylland
Danmarks største jobmarked.
.: Administrativ medarbejder til familievirksomhed, 25-30 timer/uge, Diafarm A/S
Diafarm A/SAdministrativ medarbejder til familievirksomhed, 25-30 timer/uge

Diafarm A/S, Vejle

Er du god til at holde overblikket i løbet af en arbejdsdag? Og har du lyst til at arbejde på tværs af områder og få ansvar for en række alsidige administrationsopgaver?

Diafarm er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1980. Vi producerer og sælger fodertilskud og plejeprodukter til dyr, og vi har kunder i mange europæiske lande, ligesom der eksporteres ud af EU. I dag er vi ca. 20 medarbejdere og oplever fortsat vækst.

Du bliver vores administrative blæksprutte i en central funktion. Helt overordnet kommer du til at assistere dine kolleger rundt omkring i huset med den administrative del af arbejdet, hvor du bl.a. står for:

 • fakturering, følgesedler, fragt m.m.
 • bogføring af debet, kredit og salgsfakturaer
 • indtastning af nye ordrer ind i Navision
.
.: Salgsmedarbejder til eksportmarked i stor vækst, Diesella A/S
Diesella A/SSalgsmedarbejder til eksportmarked i stor vækst

Diesella A/S, Kolding

Diesella A/S er blandt de førende leverandører af måleværktøj, maskintilbehør m.m. til jern- og metalindustrien i hele Norden. Vi har gennem de seneste 3-4 år oplevet en stor vækst og til vores eksportafdeling søger vi derfor endnu en stærk salgsmedarbejder, som trives med ansvar og er parat til at varetage en nøgleposition i tæt samarbejde med salgschefen for eksport.

Personen vi søger vil bl.a. dagligt skulle servicere eksisterende kunder og holde ajour på alle indkomne ordrer og forespørgsler. Personen vil desuden skulle deltage i strategiplanlægningen på udvidelse af nye markeder/kundesegmenter.

Arbejdsopgaver:

 • Professionel salgssupport og teknisk rådgivning af vores internationale kunder
 • Du fungerer som salgschefens interne backup, hvor du varetager en bred vifte af indkomne opgaver i relation til salgschefens eksterne arbejde.
.
.: Mediegrafiker med ansvar for sociale medier, Diesella A/S
Diesella A/SMediegrafiker med ansvar for sociale medier

Diesella A/S, Kolding

Diesella A/S er på udkig efter en ny kollega til vores markedsføringsafdeling, som brænder for at arbejde med sociale medier og B2B-marketing. Vores langsigtede målsætning er at blive én af branchens mest synlige virksomheder, og derfor bliver markedskommunikation prioriteret højt fremadrettet.

Vores nye medarbejder skal arbejde med en del opgaver inden for grafisk opsætning, hvilket bl.a. inkluderer brochure- og katalogproduktion, grafik til hjemmesider og opbygning og vedligehold af platformen for sociale medier samt andre kanaler der anvendes i det daglige.

Hos Diesella A/S vil du blive en del af en dynamisk virksomhed, der er i stærk vækst på det nordiske marked. Du vil kunne bestride et job, hvor du får rig mulighed for at afprøve dine ideer og evner i praksis.

.
.: Ordremodtager/driftsassistent som kan holde overblikket, Vejle Kalk- og Mørtelværk A/S
Jobindex A/S
Ordremodtager/driftsassistent som kan holde overblikket

Jobindex A/S søger for Vejle Kalk- og Mørtelværk A/S

Kan du samarbejde med dine kolleger på kontoret om at modtage ordrer, vejlede kunder, planlægge kørsel, være backup for sælger, stå for indkøb af materialer til produktion samt alle de andre opgaver der følger med på et mindre kontor?

Og kunne du tænke dig:

 • Stor frihed til at planlægge og strukturere din egen dag og dine opgaver?
 • At få grundig oplæring i vores produkter, PLC-system og processer?
 • At blive en del af en virksomhed, hvor du får mulighed for at tage ansvar og udvikle din stilling?

Vi er 10 erfarne kolleger, der producerer, sælger og fragter mørtel og sand til byggepladser og trælaster i hele Danmark. Vi er delvist ordreproducerende, og du bliver en del af vores kontor der styrer mørtelværket.

Jobindex A/S
.
.: Key Account & Salgskonsulenter..., Prime Products ApS
Prime Products ApSKey Account & Salgskonsulenter...

Prime Products ApS

... søger vi IKKE. Så læs ikke videre, hvis det er det du mener at kunne bidrage med eller drømmer om. Vi leder efter ”rigtige” sælgere med drive og ambitioner. Vi lægger ikke så stor vægt på erfaring, men går mere efter personlighed, udstråling og empati.

Vi er en dansk virksomhed, med mere end 40 års erfaring indenfor branchen. Vi arbejder med specialprodukter til vedligeholdelse, rengøringsmidler, emballage, papir og sikkerhedsudstyr. Vores kunder er ligeligt fordelt på både offentlige og private virksomheder og vi henvender os til alle brancher.

Vi søger sælgere til Jylland, Fyn og på Sjælland. Med udgangspunkt i egen bopæl, kører du ud i et beskyttet distrikt. Der vil være enkelte eksisterende kunder i distriktet, men din primære arbejdsopgave bliver selv at skabe nye kunder og din egen succes i fællesskab med salgschefen og firmaet.

.
.: Servicetekniker til pladeindustrien, & friends
& friendsServicetekniker til pladeindustrien

& friends søger for LFC Maskinteknik

LFC Maskinteknik søger ny serviceminded og tillidsvækkende kollega til deres tekniske serviceteam. Som servicetekniker til pladeindustrien er du fagligt dygtig, selvkørende og arbejder selvstændigt med et højt ”drive” og en høj stresstærskel. Yderligere er du fleksibel og altid parat til at yde en ekstra indsats, når det er nødvendigt.

Med udgangspunkt fra din egen bopæl, som ideelt vil være Midt- eller Syddanmark, skal du yde kunderne en professionel og kvalificeret service, hvor dine primære arbejdsopgaver blandt andet vil være:

 • fejlfinding på akutte nedbræk
 • opstilling og indkøring af nye maskiner
 • sikkerhedseftersyn på kantpressere og pladesakse
.
.: District Manager til Fyn & Sønderjylland, Espresso House
Espresso House
District Manager til Fyn & Sønderjylland

Espresso House

Trives du med at arbejde selvstændigt og motivere dit eget lederteam? Er du en leder som går forrest hver eneste dag, og drives af store resultater – både økonomisk og menneskeligt?

Du vil have det fulde ansvar for at drive, og stå i spidsen for vores team af Coffee Shop Managers på Fyn og i Sønderjylland. Din nærmeste leder vil være Regional Manager i Vest, som du vil få support fra, og sparring med.

Som District Manager hos Espresso House skal du sikre en kontinuerlig udvikling af kaffebarerne i dit distrikt. Du kommer til at arbejde i et dynamisk miljø, hvor der er fokus på at skabe resultater. Du får en spændende hverdag med fart over feltet, og du vil have et stort ansvar.

Espresso House
.
.: Ambitiøse IT-konsulenter med stærke tekniske profiler, Sikkerhedsstyrelsen
Sikkerhedsstyrelsen
Ambitiøse IT-konsulenter med stærke tekniske profiler

Sikkerhedsstyrelsen, Esbjerg

Vi søger to IT-konsulenter med kompetencer inden for henholdsvis procesautomatisering og drift- og leverandørstyring.

Vi udvider vores team med to stillinger, da vi dagligt får stadig flere opgaver inden for procesautomatisering, systemdrift, driftsopgaver, support, arkitektur og informationssikkerhed/GDPR.

Dine opgaver bliver blandt andet at:

 • implementere en procesmotor eller tilsvarende teknologi
 • udvikle nye automatiseringer i UiPath (RPA/RDA) eller scripts
 • vedligeholde og supportere vores nuværende blanket- og RPA-løsninger
.
.: Er du genial til service, men helst fri for det grove?, a.p. botved a/s
a.p. botved a/s
Er du genial til service, men helst fri for det grove?

a.p. botved a/s

Der findes servicemontører, der synes, at det er sjovere at servicere elevatorer, trappe-, stol- og loftslifte end at sætte dem op. Har du en praktisk holdning til faggrænser og arbejdstider, så kan Botved love et selvstændigt job med stor kontaktflade (vest for Storebælt), frie tøjler – og nogle af markedets bedst sælgende produkter til gangbesværede.

Hos Botved kommer du til at gøre en stor forskel for ældre og handicappede, der er afhængige af vores hjælpemidler i deres dagligdag. Du vil møde kunder, som i høj grad værdsætter dit arbejde.

Du får egen varebil og kører ud på serviceopgaver hjemmefra. Opgaverne med at servicere lifte og elevatorer foregår både i private hjem samt hos diverse institutioner og virksomheder. Arbejdet tilrettelægges som regel i god tid, så du selv kan påvirke planlægningen.

a.p. botved a/s
.
.: Leasingkonsulent til Jylland, Nykredit Leasing
Nykredit LeasingLeasingkonsulent til Jylland

Nykredit Leasing

Har du lyst til et udfordrende job med opsøgende salgsarbejde over for både nye og eksisterende erhvervskunder? Kender du til finansiering og kreditvurdering? Så er du måske vores næste Leasingkonsulent?

Du kommer til at arbejde med rådgivningsbaseret salg og kreditvurdering for mellemstore og større kunder samt forhandlere. Dine kunder vil have domicil vest for Storebælt.

Du kommer til at indgå i et team af leasingkonsulenter, hvor I sammen har salgsansvaret for leasingsalget i salg vest. Herudover skal du selv via dit netværk og opsøgende salgsarbejde være med til at udvide kundeporteføljen. Udbygningen af kundeporteføljen sker primært i tæt samarbejde med udvalgte Nykredit centre, partnerbanker og leverandører.

.
.: Finansbachelorpraktikant til erhverv/landbrug på Center Kolding, Nykredit
Nykredit
Finansbachelorpraktikant til erhverv/landbrug på Center Kolding

Nykredit

Drømmer du om en karriere som privat- eller erhvervsrådgiver i den finansielle sektor? Søger du udfordringer og trives i et uformelt miljø, hvor barren er sat højt?

Som praktikant hos os får du en spændende hverdag, hvor du lærer af erfarne kolleger og udvikler dig inden for de områder, du brænder for. Du bliver en del af en organisation, der satser på udvikling af talenter.

En praktikplads hos os er derfor en oplagt måde at kickstarte din karriere som rådgiver. Som finansbachelorpraktikant indgår du i et intenst femmåneders praktikforløb på dit 5. semester. Praktikforløbet begynder i august 2020 og foregår på vores centre i regionen, hvor du enten vil rådgive privat- eller erhvervskunder, og hvor du vil få en fornemmelse af livet som rådgiver i en bank.

.
.: Montør med lyst til at gøre en forskel i et attraktivt job i Jylland, a.p. botved a/s
a.p. botved a/s
Montør med lyst til at gøre en forskel i et attraktivt job i Jylland

a.p. botved a/s

Drømmer du om et job med stor frihed og selvstændighed, og hvor du får stor fleksibilitet?

Vi har travlt hos A.P. Botved, som sælger hjælpemidler til ældre og handicappede og har derfor behov for endnu en montør i Jylland, der selvstændigt kan varetage montageopgaver. Du får egen varebil og kører ud på montageopgaver hjemmefra. Du vil møde kunder, som i høj grad værdsætter dit arbejde, da de er afhængige af hjælpemidlerne for at få en lettere hverdag, så du vil møde mennesker, som du gør en forskel for.

Opgaven er primært at montere og vedligeholde forskellige typer lifte. Du får opgaver både i private hjem samt hos diverse institutioner og virksomheder. Opgaverne er som hovedregel planlagt i god tid, hvor du selv kan påvirke planlægningen.

a.p. botved a/s
.
.: Regional Category Manager (ID 18618BR), Danfoss A/S
Danfoss A/SRegional Category Manager (ID 18618BR)

Danfoss A/S, Kolding or Nordborg

In this position, you will develop a category strategy for the European Region as well as lead and coordinate implementation activities across Danfoss functions. Procurement Category Management is responsible for the strategic and tactical sourcing decisions and supplier activities including overall performance, relationship and development, risk management and contracting.

As Regional Category Manager, you will be driving performance and value add on a app. 25-40 MEUR spend. You will be responsible for 10-15 major suppliers located in Europe and have the overall responsibility for supplier performance (quality, delivery, cost and cash). As this role has a strategic scope, you will lead supplier development programs and relationship building in order to ensure continued improvements and to develop and maintain strategic stakeholder relationships - externally as well as internally.

.
.: Souschef - Grindsted, Lidl Danmark K/S
Lidl Danmark K/S
Souschef - Grindsted

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om en ansvarsfuld rolle og spændende udfordringer i Europas største detailkæde?

I Lidl er fundamentet lagt for, at du lykkes med at nå dine ambitioner. Mød vores souschef Sophia, der allerede har startet sin karriere hos os, og hør om hendes oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke og internationale virksomhed.

"Det er et rigtig godt sted at starte sin lederkarriere. Du får en masse redskaber gennem oplæringen og kurser, som du kan bruge i det daglige. Det handler om at lytte til sine kolleger og gå forrest og vise, hvordan man gør", fortæller Sophia på 24 år, der har været souschef i 2 år.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne i tæt samarbejde med butikschefen. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os.

Lidl Danmark K/S
.
.: Souschef – Sønderborg, Lidl Danmark K/S
Lidl Danmark K/S
Souschef – Sønderborg

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om en ansvarsfuld rolle og spændende udfordringer i Europas største detailkæde?

I Lidl er fundamentet lagt for, at du lykkes med at nå dine ambitioner. Mød vores souschef Sophia, der allerede har startet sin karriere hos os, og hør om hendes oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke og internationale virksomhed.

"Det er et rigtig godt sted at starte sin lederkarriere. Du får en masse redskaber gennem oplæringen og kurser, som du kan bruge i det daglige. Det handler om at lytte til sine kolleger og gå forrest og vise, hvordan man gør", fortæller Sophia på 24 år, der har været souschef i 2 år.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne i tæt samarbejde med butikschefen. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os.

Lidl Danmark K/S
.
.: Handlekraftig projektleder til signalsystemer, Banedanmark
Banedanmark
Handlekraftig projektleder til signalsystemer

Banedanmark, København eller Fredericia

Som projektleder bliver du en del af Anlægsdivisionen, Banedanmarks byggeherreorganisation, som årligt kører en portefølje på omkring 300 projekter og omsætter for over fire mia. kr

Du får det samlede ansvar for dine projekter, og bliver ansvarlig fra projektets opstart til færdiggørelse. Det indebærer, at du styrer projekterne fra beslutning om opstart til færdiggørelse med aflevering til de driftsansvarlige.

Sammen med projekterings- og byggelederne håndterer du samspillet med rådgivende ingeniørfirmaer, entreprenører samt øvrige interne og eksterne parter herunder myndigheder. Du har desuden ansvaret for at udbyde, forhandle og forberede indgåelse af rådgiverkontrakter.

Banedanmark
.
.: Manager, Global S&OP (ID 19041BR), Danfoss A/S
Danfoss A/SManager, Global S&OP (ID 19041BR)

Danfoss A/S, Kolding, Nordborg, Grodzisk or Wroclaw

Do you have a passion for Supply Chain, skills to drive E2E decisions, like to have direct influence on business result - then you can be the one we are looking for!

Secure strong focus on flexibility and agility, be a part of high performing Global SIOP team, where there are focus on team and individual performance. Be a part of the Danfoss digital journey to set new standards for the tomorrows SIOP.

Your tasks & responsibilities:

 • Develop and implement Global Cooling Customer driven Supply Chain (SIOP) strategy
 • Secure innovative thinking by establish the right inspiration and cooperation method
 • Establish a close cooperation between all Interfaces to the function, especially Sales, Product Management & Supply Chain management
.
.: Skolesekretær søges snarest, senest pr. 1.12.2019, Friskolerne
Fole Friskole og NaturbørnehaveSkolesekretær søges snarest, senest pr. 1.12.2019

Fole Friskole og Naturbørnehave, Gram

Vil du have et spændende og alsidigt job som skolesekretær, hvor du er tæt på børn, elever, medarbejderteamet og skoleledelse – og vil du være en del af en fantastisk personalegruppe, så er du måske vores nye skolesekretær?

Vi søger en serviceminded, dygtig og rutineret skolesekretær, som kan bevare overblikket i en travl og afvekslende hverdag. Stillingen er en fast stilling med 32 timer ugentligt.

Vores nye sekretær skal kunne klare en bred vifte af arbejdsopgaver lige fra budgetter til bl.a. dækning af læsebånd i vores 0.-1. klasse. Det er nødvendigt, at du trives med mange henvendelser og opgaver, samtidig med at den daglige drift skal håndteres; men også at kunne være alene i perioder.

Det daglige arbejde vil bestå af at bogføre, ordne regnskab, arbejde med skolens budget, indkøb, personale- og elevadministration og buskort, elev- og forældrekontakt og ad hoc-opgaver.

.
.: Økonomichef, People Executive ApS
People ExecutiveØkonomichef

People Executive søger for KUMA i Give

Central position i kapitalstærk virksomhed

Er økonomistyring, regnskab og forretningssparring til ledelsen din metier, og kan du se dig selv som medlem af ledergruppen i en international virksomhed med ambitioner? Er du analytisk stærk med kritisk sans og god energi, og finder du det interessant at være en del af en stærk markedsleder med sund økonomi og tocifret vækst?

Som økonomichef og medlem af ledergruppen får du det samlede ansvar for økonomi, regnskab og it med reference til den administrerende direktør. Du får ansvar for den daglige ledelse af en økonomiassistent, som primært varetager bogføring og styring af debitor- og kreditorbogholderi samt lønadministration. Din hovedopgave, som ansvarlig for økonomi- og regnskabsfunktionen, bliver at forbedre og udvikle de driftsøkonomiske styringsværktøjer i hele værdikæden på tværs af hovedkontoret i Danmark og datterselskabet i Rumænien.

.
.: Sælger til internt salg, Smurfit Kappa Danmark
Smurfit Kappa Danmark
Sælger til internt salg

Smurfit Kappa Danmark, Kolding

Smurfit Kappa er en af verdens førende leverandører af papirbaserede emballageløsninger med ca. 46.000 ansatte i 35 lande og en omsætning på EUR 8,6 mia. i 2018.

Har du lyst til at arbejde i en international virksomhed? Ønsker du at skabe din egen hverdag? Og kan du arbejde med en stor grad af frihed under ansvar? Så er det måske dig, vi leder efter som vores nye sælger til internt salg hos Smurfit Kappa Danmark AS i Kolding.

Er du den rette kandidat, kan du se frem til:

 • Et selvstændigt og alsidigt job, et godt og uformelt arbejdsmiljø og gode muligheder for såvel personlig som faglig udvikling i en spændende og kreativ emballagevirksomhed.
 • Stor medindflydelse på, hvordan din hverdag bliver. Vi har tillid til, at du ansvarsfuldt løser dine opgaver alene eller i fællesskab med dine kolleger.
 • At modtage den nødvendige oplæring i jobbet, og dine udfordringer vokser i takt med, at du bliver fortrolig med arbejdsopgaverne.
Smurfit Kappa Danmark
.OM SIDEN | © Copyright 2019 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |