INDHOLD
●   Lån Penge
●   Lån Penge - Mikro Lån
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Dating Oversigt
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Webhosting Oversigt
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Dyremad / Dyrefoder
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Hør Netradio - Webradio
●   Sommer Musik
SPIL
●   Actionspil
●   Arkadespil
●   Bilspil
●   Børnespil
●   Klassiskespil
●   Familiespil
●   Kortspil
●   Multiplayer
●   Skydespil
●   Sportsspil
●   Strategispil
●   Vendespil
●   Blandet Spil
●   Flash Spil
NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
BoLarsen.dk - Spil, Dating, Webhosting, Netradio
Indendørs Maling - Dyrup Maling og Flugger Maling | Malingshop.dk  | Filament.dk
Senior.dk - Dating & Mødested  | Billig 3D printer og filament - 3DPrinter.dk
Webhosting.dk  |  inkClub  |  YouGov.dk  |  Snor.dk  |  One.com - Få 82% rabat
Helsegrossisten.dk - Billig kosttilskud  |  Billigste blækpatroner og toner fra Pixojet


Lynhurtigt fibernet til lav pris ( 300 Mbit fra kun 259 kr./md. ) - ( 1000 Mbit fra kun 299kr./md. ) Bolignet.dk
 ●   Jobindex - Ledige job i Sydjylland
Danmarks største jobmarked.

 ●   Serviceminded ejendomsadministrator/økonomimedarbejder, Vinding Gruppen A/S

Vinding Gruppen A/S Serviceminded ejendomsadministrator/økonomimedarbejder

Vinding Gruppen A/S, Vejle

Er du både skarp på tal og kundeservice? Har du en regnskabsmæssig baggrund og brænder du for at levere den bedste service? Så er det dig, vi leder efter til vores team hos VG Bolig!

Vi søger en ihærdig og serviceminded ejendomsadministrator, som kan indgå i vores team på 6 medarbejdere. Vi er også åbne for, hvis du er nyuddannet finansøkonom/bachelor, bare du har talforståelse, gåpåmod og en stejl indlæringskurve.

Du vil få et selvstændigt ansvar for udvalgte selskaber og ejendomme. Ikke to dage er ens, men dine opgaver kommer bl.a. til at bestå af:

 • Besvarelse af lejehenvendelser vedr. kontraktmæssige forhold
 • Lejeopkrævning og -reguleringer
 • Udarbejdelse af lejekontrakter
 • Flytteopgørelser og afregning overfor lejere
.

 ●   Vicesocialchef til socialområdet i Esbjerg Kommune, Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Vicesocialchef til socialområdet i Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune

Vil du være med til at løfte en vigtig samfundsopgave for både socialt udsatte børn, unge og voksne – og børn, unge og voksne med handicap i Esbjerg Kommune? Har du lyst til et tæt samspil med ledere og medarbejdere om den faglige udvikling på socialområdet? Og Har du blik for tværorganisatorisk samarbejde, god processtyring, og kan du hjælpe med at finde løsninger på det, der er svært? Så er stillingen som vicesocialchef på socialområdet i Esbjerg Kommune noget for dig.

Som vicesocialchef indtager du en overordnet rolle i organisationen. Socialområdet i Esbjerg Kommune er bredt, det favner mange fagligheder og der løses mange forskellige opgaver. Det er derfor vigtigt, at du har et skarpt organisatorisk blik, analytisk kapacitet og procesforståelse. Du skal sætte retning for ledere og ansatte på området og hjælpe dem med processtyring og prioritering for at sikre fremdrift og handling.

.

 ●   Geografisk fagspecialist til sporområdet i Midt- og Vestjylland, Banedanmark

Banedanmark
Geografisk fagspecialist til sporområdet i Midt- og Vestjylland

Banedanmark, Esbjerg eller Fredericia

Har du et sporfagligt overblik, og vil du være en del af et team med højt fagligt niveau?

Du bliver en del af Infrastruktur Vedligeholdelse – Spor Vest – Midt- og Vestjylland, hvor vi har ansvaret for at sporet til stadighed overholder gældende banenormer. Det omfatter skinner, sveller, ballast, befæstelse og sporkonstruktioner. Vores team består af specialister, der samlet har det daglige driftsansvar for infrastrukturen.

Vi søger en geografisk fagspecialist, der kommer til at arbejde ud fra et af vores kontorer i enten Esbjerg eller Fredericia.

Banedanmark
.

 ●   IT Specialist, 2care4 ApS

2care4 ApS IT Specialist

2care4 ApS, Esbjerg

Vi søger en serviceminded og motiveret IT Specialist, hvis viden og ekspertise indenfor IT vil kunne sikre en stabil IT-drift og som har lyst til at arbejde på langsigtede IT-projekter.

Har du lyst til at arbejde med en bred vifte af Microsoft løsninger som fx: Azure, Microsoft 365, Exchange, Intune, 365 Defender og Dynamics 365 løsninger? Så er du måske vores nye IT Specialist!

2care4 Group er en international virksomhed, der siden grundlæggelsen i 2005 har oplevet en hastig vækst inden for parallelimport af medicin og generisk medicin. Vi beskæftiger i dag ca. 320 medarbejdere fordelt i Europa.

Som IT Specialist vil du indgå i IT afdelingen, der består af et Udviklingsteam og et Supportteam. Vi arbejder primært on-premise, men kigger mere og mere på Cloud løsninger - så det er et stort plus, hvis du har erfaring fra Microsoft Azure!

.

 ●   Økonomielev, Hydro

Hydro Precision Tubing Tønder a.s.
Økonomielev

Hydro Precision Tubing Tønder a.s.

Er du klar til nye udfordringer efter endt skoleforløb og vil du have et job indenfor erhvervslivet? Så vil vi gerne være med til at udvikle dit talent og skabe et godt grundlag for netop din karriere!

Som økonomielev vil du få faglig indsigt og en praktisk tilgang til økonomifaget gennem et uddannelsesforløb, som veksler mellem praktik i virksomheden og teori på skolen. Du får egne ansvarsområder og kommer bl.a. til at arbejde med kontering og bogføring, fakturering, betalinger og afstemning, indkøb samt leverandørevalueringer og - forhandlinger.

Du vil under uddannelsen opnå et bredt kendskab til koncernens mangeartede opgaver og arbejde målrettet mod en karriere i en international virksomhed, hvor du efterfølgende også kan læse videre indenfor dit interesseområde.

Hydro Precision Tubing Tønder a.s.
.

 ●   Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere, Red Hat Holdings Limited

Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

.

 ●   Neurologisk eller ortopædkirurgisk speciallægekonsulent til arbejdsskadevurderinger, Ankestyrelsen

Ankestyrelsen
Neurologisk eller ortopædkirurgisk speciallægekonsulent til arbejdsskadevurderinger

Ankestyrelsen

Du er en fagligt dygtig og opdateret neurolog eller ortopædkirurg, der præcist kan vurdere og formidle omfang og årsagssammenhænge mellem en arbejdsskade og følgevirkninger. Du har desuden overskud og interesse for at løse speciallægekonsulentopgaver i tæt samarbejde med jurister ved siden af din faste overlægestilling som neurolog eller ortopædkirurg.

Vi søger to speciallægekonsulenter til vores arbejdsskadeområde i Ankestyrelsen: en neurolog og en ortopædkirurg med subspeciale i skulderlidelser.

Din primære opgave vil være at afgive skriftlige, lægefaglige vurderinger inden for dit speciale i konkrete arbejdsskadesager. Sagerne kan handle om anerkendelse af arbejdsskader, varigt mén, behandlingsudgifter og erhvervsevne. Arbejdet foregår hjemmefra via pc.

Ankestyrelsen
.

 ●   To vejledere til vores genbrugspladser, Vejen Kommune

Vejen Kommune To vejledere til vores genbrugspladser

Vejen Kommune, Rødding, Brørup og Vejen

Vil du være med på holdet, når visionen ”Vi vil være den bedste genbrugsplads” udleves?

Sammen med dine kollegaer bliver du vores ansigt udadtil. Du skal servicere borgere og virksomheder og være med til at sikre den daglige drift på vores genbrugspladser.
Samtidig skal du rådgive og vejlede i sortering af affald, således at så meget som muligt genanvendes.

Du arbejder alene såvel som i tæt samarbejde med dine kollegaer om at få hverdagen til fungere. Du har ansvar for at renholde og rydde op, så genbrugspladsen fungerer godt og fremstår indbydende. Du er med andre ord altid parat til at give en hjælpende hånd til såvel kunder som kollegaer og samarbejdspartnere.

.

 ●   Bilrudetekniker, Carglass®

Carglass®
Bilrudetekniker

Carglass®, Vejle

Carglass er Danmarks førende specialist indenfor udskiftning og reparation af bilruder. Vi er en del af Belron-koncernen, som er verdens største internationale bilrudespecialist i over 34 lande og med mere end 39.000 medarbejdere. Vi er effektive, dygtige og yder en formidabel kundeservice. Lyder det som en virksomhed for dig? Så læs videre.

Vi søger en bilrudetekniker i Vejle eller omegn, som er interesseret i teknik og biler. Stillingen kræver ikke en speciel uddannelse eller mekanikererfaring.

Alle vores bilrudeteknikere får en grundig oplæring efter et fast program. Derefter er du udlært i at udskifte og reparere bilruder efter Carglass’ høje standarder. Det betyder, at du både formår at yde bilrude- og kundeservice i topklasse.

Carglass®
.

 ●   Bliv videns- og analysechef i Kata Fonden. Sæt standarden for værdiskabende data til skoleledelser. , Universe Fonden (Kata Fonden)

Universe Fonden (Kata Fonden) Bliv videns- og analysechef i Kata Fonden. Sæt standarden for værdiskabende data til skoleledelser.

Universe Fonden (Kata Fonden)

Vil du gøre en forskel for grundskolen? Drømmer du om at deltage i og formidle erfaringer fra innovativt skoleudviklingsarbejde? Har du evnen til at omsætte data og observationer så de bliver relevante og brugbare i praksis?

Så grib denne mulighed for at være med i et af Danmarks mest spændende skoleudviklingsprojekter.

Mere konkret vil du bl.a.:

 • Udvikle en helt ny og enkel model for ledelsesinformation, der kan give skoleledere et grafisk overblik over aktiviteter og resultater
 • Samarbejde med eksterne data- og analyseleverandører
 • Gennemføre rapportering til vores samarbejdspartnere – skoler, kommuner og donorer
 • Formidle relevante data for ledere på skoler og i forvaltninger
.

 ●   Cater/kok og kantineassistent søges til WELCONs kantine, Welcon A/S

Welcon A/S
Cater/kok og kantineassistent søges til WELCONs kantine

Welcon A/S, Give

Den lækre kantine er noget af det første medarbejderne fremhæver, når man spørger, hvad der gør WELCON til en attraktiv arbejdsplads. Kantinen er hjertet for samvær og pauser, og der er lækker mad 24/7. Kantinen er en helt afgørende forudsætning for, at produktionen kan køre. Det kræver mætte og glade medarbejdere at holde hjernen skarp og kroppen kørende.

For at vi kan fastholde og udvikle den gode kvalitet har vi brug for 2 nye kollegaer – en Cater/Kok og en kantineassistent.

Dine arbejdsopgaver som Cater eller kok er tilberedning af varme og kolde retter samt specialbestillinger til eksempelvis bestyrelsesmøder og kundemøder.

Dine arbejdsopgaver som assistent/kantineassistent bliver allround i køkken og kantine. Du skal gå til hånde i både det kolde/varme køkken, opvask, hjælpe i kantinen, sætte varer på plads, rengøring og der vil også være ansvarsområder, som du kan sætte dit præg på.

Welcon A/S
.

 ●   Franchisetager i Danmark, Worres I/S

Worres I/S
Franchisetager i Danmark

Worres I/S

Har du en drøm om at være din egen chef, eje din egen forretning og være sikker på at tjene mindst 400.000 kr. allerede det første år?

 • Brænder du for at være selvstændig og styre din egen forretning?
 • Er du kommercielt tænkende, og brænder du for fantastisk kundeservice?
 • Vil du være med til at skabe succes for en bæredygtig og lækker secondhand tøjforretning?
 • Er du klar til at investere i dig selv og din virksomhed?
 • Vil du gøre en forskel overfor miljøet?

Kan du sige ja til ovenstående, har du måske potentiale til at blive vores nye kollega. Den rigtige ejer af en Worres-butik er en stærkt engageret person, der brænder for at gøre en forskel for både kunder og medarbejdere.

Worres I/S
.

 ●   PTA-medarbejder, Bredal A/S

Bredal A/S PTA-medarbejder

Bredal A/S, Vejle

Vi har historisk travlt, og derfor søger vi en PTA-medarbejder, der kan hjælpe med den administrative del i forhold til vores produktion.

Opgaverne vil bl.a. være

 • Oprettelse i og vedligeholdelse af varekartotek, styklister og rutekort i NAV og senere i Business Central.
 • Klargøring af produktionspapirer.
 • Vedligeholdelse af produktdokumentation generelt.

For den rette tilbydes der et uformelt og selvstændigt arbejdsmiljø med frihed under ansvar i en organisation med korte beslutningsveje.

BREDAL A/S er et stærkt og internationalt anerkendt brand, der producerer kalk- og handelsgødningsspredere i højeste kvalitet.

.

 ●   Key Account Manager, Granby Pack

Granby Pack
Key Account Manager

Granby Pack, Trekantområdet eller Nykøbing Falster

Er du en struktureret og teknisk velfunderet KAM, der kan udbygge og vedligeholde kundeporteføljen i Danmark? Så tilbyder vi en vigtig og central placering i organisationen, hvor du vil få stor indflydelse på virksomhedens udvikling.

I denne rolle tager du ejerskabet for det tildelte strategiske budget og realisering af de overordnede planer for dine kunder. Du vil have stor indflydelse på den strategiske retning for dine tildelte kunder. Du vil drive den daglige ledelse af dine nøglekonti og skal proaktivt identificere og kvantificere muligheder for vækst.

Vi er markedsleder inden for vores felt og fremstiller fleksible og miljøvenlige emballageløsninger. Virksomheden er i en særdeles positiv vækstfase, og med et fortsat fokus på produktudvikling og nye løsninger er der et stort markedspotentiale både i Danmark og i udlandet.

Granby Pack
.

 ●   Intern sælger til landbrug og industri, Agrometer A/S

Agrometer A/S Intern sælger til landbrug og industri

Agrometer A/S, Grindsted

Har du teknisk forståelse og kendskab til landbruget eller industrien? Trives du med telefonisk kundebetjening og en alsidig arbejdsdag med mange bolde i luften? Er du en holdspiller? Så er du måske vores nye interne sælger på kontoret i Grindsted.

Agrometer leverer løsninger til vandingsanlæg og gyllehåndtering til landbruget, pumpeløsninger til industri og forsyningsvirksomheder samt vandingsløsninger til rekreative områder.

Du får en central rolle som kundernes kontakt, når de ringer til virksomheden. Du hjælper dem med at finde de rigtige komponenter og reservedele, og efterhånden som du opbygger kendskabet til vores løsninger, får du automatisk også en mere rådgivende funktion.

I det daglige bliver du også bindeled mellem kunderne og virksomhedens øvrige afdelinger, ligesom du også vil fungere som support for vores eksterne sælgere, også i forbindelse med projektsalg og tilbudsgivning.

.

 ●   Vi søger en maskinsnedker til vores produktion i Sønderjylland, Dinesen Floors A/S

Dinesen Floors A/S Vi søger en maskinsnedker til vores produktion i Sønderjylland

Dinesen Floors A/S, Rødding

Har du en maskinteknisk baggrund, og er du klar på at indgå i vores gulvproduktion sammen med et team af dygtige og engagerede kollegaer?

Vi søger en kvalitetsbevidst maskinsnedker, maskinoperatør eller tilsvarende til vores produktion i Jels. Du får ansvaret for save, høvle og styring af lager på vores Douglas-fabrik.

Du bliver en del af en mere end 120 år gammel virksomhed, som hele tiden er i udvikling. Organisationen er præget af en stærk teamånd, hvor gensidig respekt og ikke mindst lysten og viljen til at lykkes er til stede.

.

 ●   Produktionsplanlægger, Dansani A/S

Dansani A/S
Produktionsplanlægger

Dansani A/S, Haderslev

Dansani står i øjeblikket overfor en spændende udvikling, hvor vi i de kommende år skal realisere nogle ambitiøse vækstmål. Dette betyder, at vi i vores planafdeling skal optimere arbejdsprocesser og rutiner i overensstemmelse med vores ordrer og LEAN-principper. Til at medvirke til denne udvikling søger vi en produktionsplanlægger, der kan tænke systematisk og understøtte det øvrige team på i alt tre personer.

Som produktionsplanlægger vil du i tæt samarbejde med det øvrige team i planafdelingen skulle sikre rettidig og optimal planlægning af vores serie- og ordreproduktion. Derudover vil dine primære opgaver komme til at omfatte:

 • Modtagelse, behandling og planlægning af produktionsordrer
 • Udarbejdelse af produktionsplaner med udgangspunkt i den aktuelle kapacitet og lagerbeholdning
 • Ajourføring af varekort og styklister
Dansani A/S
.

 ●   Butiksassistenter og butiksbestyrere til specialforretninger, Efuma ApS

Efuma ApS
Butiksassistenter og butiksbestyrere til specialforretninger

Efuma ApS

Leder du efter et selvstændigt fuldtidsjob, hvor du kan tage ansvar og skabe udvikling og resultater i din egen butik, eller ønsker du et spændende deltidsjob i en specialbutik?

Så er du en af de medarbejdere, vi løbende søger. Hos os bliver du en del af et team, som er i færd med at udvikle landets førende E-cigaretkæde. I vores butikker yder vi kvalificeret rådgivning, god vejledning og udsøgt betjening af E-cigaretbrugere i hele landet.

Du skal være relationsskabende og serviceminded. Desuden skal du være resultatorienteret og trives med at arbejde alene i en butik, stå for kundebetjeningen, besidde godt købmandskab, være selvstændig og udadvendt.

Efuma ApS
.

 ●   Dygtige bogholdere/bogholderiassistenter, TEMP TEAM A/S

TEMP TEAM A/S Dygtige bogholdere/bogholderiassistenter

TEMP TEAM A/S søger for kunde i Kolding

Er du en haj til tal, og har du lyst til at arbejde med bogholderi? Så grib muligheden for at blive bogholder eller bogholderiassistent hos en af vores kunder i Trekantområdet eller Sønderjylland.

Vi oplever i øjeblikket stor efterspørgsel på kvalificerede bogholdere, som er parate til at prøve kræfter med en række alsidige opgaver. Arbejdsopgaverne hos vores kunder vil kunne bestå af følgende:

 • Debitor- og kreditorbogholderi
 • Bank- og finansbogholderi
 • Diverse bogføring
 • Behandling af fakturaer
.

 ●   Midlertidig skovarbejderstilling, Naturstyrelsen Sønderjylland, Miljøministeriet

Naturstyrelsen
Midlertidig skovarbejderstilling, Naturstyrelsen Sønderjylland

Naturstyrelsen, Gråsten

Har du lyst til at prøve kræfter med forskellige opgaver i naturen året ud? Så har vi en spændende stilling til dig!

Naturstyrelsen har lokale enheder over hele landet, og i den østlige del af Sønderjylland har vi til huse i Gråsten. Enheden forvalter 10.500 ha skov- og naturarealer fra grænsen og op til nord for Haderslev. Enheden arbejder med en meget bred palet af opgaver, der spænder fra friluftsliv og naturformidling over naturnær skovdrift, forvaltning af urørt skov og ejendomsforvaltning til natur klima-lavbundsprojekter, naturgenopretning og naturpleje.

Resten af 2022 har vi bevilling til nogle ekstra opgaver, som enten kan blive nogen af dem, som du kommer til at løse, eller du kan aflaste nogle af vores faste medarbejdere, så de får tid til ekstraopgaverne.

Naturstyrelsen
.OM SIDEN | © Copyright 2022 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |          | 3Dprint.dk | Filament.dk | 3Dprinter.dk | FrækDate.dk |

                     ● ithjælp.dkSpilCafe.dkTransporten.dkSpilleCafe.dkFrækDating.dkBilligPatroner.dkBilligVærktøj.dk
                     ● Snor.dkMobileservice.dkLokalBasen.dkUfaglært.dkFuke.dkUltrafun.dkZike.dkUfaglært.dk