INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
Lån Penge - Større Lån
- - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Action
Arkade
Blandet Spil
Blandet Spil 2
Blandet Spil 3
Klassisk
Kort
Multiplayer
Racing
Skydning
Sport
Strategi
........................
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
UltraFun.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point | Medejer.dk - Find en medejer til din virksomhed
 ●   Jobindex - Ledige job i Sydjylland
Danmarks største jobmarked.

 ●   RESERVEDELSEKSPEDIENT med rødder i landbruget og/eller maskinbranchen søges, Dansk Maskincenter A/S

Dansk Maskincenter A/S
RESERVEDELSEKSPEDIENT med rødder i landbruget og/eller maskinbranchen søges

Dansk Maskincenter A/S, Jelling

Vi leder efter en kollega til vores lagerteam. Vi ekspederer reservedele til traktorer og landbrugsmaskiner hver eneste dag både i telefon, over disken og til vores eget værksted. Du skal være frisk på disse ekspeditionsopgaver samtidig med, at du vægter orden og struktur højt, da nøjagtighed i alle henseender er omdrejningspunktet for en hurtig og effektiv ekspedition. En stor del af dit arbejde er også deciderede lager-/logistikopgaver, status m.v.

Vi har som virksomhed fokus på at skabe sammenhold og fællesskab i dagligdagen, og du vil derfor opleve, at der arbejdes sammen på kryds af afdelinger og organisationen.

Vi tilbyder stor grad af frihed under ansvar. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pension, ordnede forhold, sociale arrangementer og sundhedsordning. Vi tilbyder dig et job i et team med god energi og humor, og håber du bidrager hertil.

.

 ●   Tre kompetente administrative medarbejdere, S/I FGU-institutionen i Vejle m.fl.

FGU TrekantenTre kompetente administrative medarbejdere

FGU Trekanten, Grindsted eller Vejle

FGU (Forberedende Grunduddannelse) er et helt nyt uddannelsestilbud for unge i alderen 15-25 år, der endnu ikke har gennemført en ungdomsuddannelse eller er i beskæftigelse.

Vi søger tre administrative medarbejdere til vores skoler i henholdsvis Grindsted, Vejle (Sandagervej) og Vejle (Boulevarden). Stillingen i Grindsted er på ca. 15 timer ugentligt, hvor stillingerne i Vejle (Sandagervej) og Vejle (Boulevarden) henholdsvis er på ca. 25 timer og 30 timer ugentligt.

For alle tre stillinger gælder det, at du vil skulle beskæftige dig med et bredt udsnit af opgaver i forbindelse med studieadministration på en uddannelsesinstitution. Opgaverne er både relateret til elever, lærere, ledere og samarbejdspartnere. For stillingen på Boulevarden gælder det yderligere, at du skal beskæftige dig med økonomi og løn.

.

 ●   Lager-/montagemedarbejder, Savir Design, Vejle A/S

Savir Design StudioLager-/montagemedarbejder

Savir Design Studio, Vejle

Savir Design er producent af designmøbler til den offentlige og private sektor, og er inde i en rivende udvikling.

Dine primære arbejdsområder bliver:

 • Lager/montage
 • Pakning af møbler

Vi tilbyder et spændende job, med masser af udfordringer og en afvekslende arbejdsdag, i et team af 12 motiverede kollegaer.

.

 ●   Pædagog, SSH eller SSA til Det Alternative Plejehjem, Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Pædagog, SSH eller SSA til Det Alternative Plejehjem

Esbjerg Kommune

Ønsker du et spændende og udfordrende job, og vil du gerne have indflydelse på eget arbejdsliv og på faglig udvikling? Har du lyst til at skabe kvalitet for beboerne, og brænder du for at understøtte det gode liv, fællesskaber og psykisk velvære i arbejdet med socialt udsatte? – så er denne stilling noget for dig.

Det Alternative Plejehjem består af 8 faste samt 2 midlertidige boliger. Målgruppen er mennesker over 18 år med fysiske og/eller psykiske funktionsnedsættelser, som kan være følger at et massivt og længerevarende misbrug. Størstedelen af vores beboere får substitutionsmedicin, men har et aktivt sidemisbrug.

Vi tilbyder:

 • En stilling med fortrinsvis nattevagter (7/7) og arbejde hver 2. weekend.
 • En arbejdsplads, der er præget af en høj grad af engagement og motivation for at arbejde med målgruppen.
 • En arbejdsplads med fokus på trivsel og arbejdsmiljø.
.

 ●   Servicetekniker til innovative vandforsyningsprodukter på Fyn og i Jylland, MJK Automation

MJK Automation
Servicetekniker til innovative vandforsyningsprodukter på Fyn og i Jylland

MJK Automation

Vi ved ikke, hvor du er i dag, men måske er du lige blevet udlært, eller også har du allerede erfaring og mod på at bruge din baggrund til at servicere vores produkter, der er med til at sikre samt forbedre vores vandkvalitet.

Som servicetekniker bliver det din hovedopgave at varetage service- og supportopgaver i ind- og udland samt yde teknisk support både til vores internationale forhandlere og til kollegaer i vores internationale organisation. Derudover bliver du professionel sparringspartner for vores salgsorganisationen, hvor du også opsætter og indkører løsninger.

Din hverdag er fyldt med forskellige opgaver, inden for service og/eller konfigurering af SRO-systemer, pumpestationer, vandværksstyringer, dataloggere, verificering af måleudstyr og flow/niveaumålere m.v.

MJK Automation
.

 ●   Processpecialist, Humain ApS

Humain ApS
Processpecialist

Humain ApS søger for kunde

Ser du dig selv i en udviklingsorienteret global koncern med store muligheder for faglig og personlig karriereudvikling?

Hos vores klient får du en central rolle, hvor du driver forandringsprojekter inden for procesoptimering og automation på tværs af funktioner, geografi og kultur. Du får en nøglerolle i en projektgruppe, hvor CEO indgår.

Du optimerer kerneprocesser i tæt samarbejde med organisationen Med reference til koncernens CEO udvikler, implementerer og eksekverer du tværgående forandringsprojekter i hele koncernen. Du får ansvaret for at drive struktureret kortlægning og udvikling af nuværende processer set i relation til best practice.

Dine primære opgaver bliver:

 • Gennemføre procesanalyse
 • Indsamle forslag til procesforbedringer fra direktion samt organisation
 • Udarbejde metoder/værktøjer til opfølgning på compliance
.

 ●   Maskiningeniør til Fredericia, Kirkholm Maskiningeniører A/S

Kirkholm Maskiningeniører A/SMaskiningeniør til Fredericia

Kirkholm Maskiningeniører A/S

Brænder du for konstruktion og ønsker du at være en del af en konsulentvirksomhed i udvikling, hvor du selv er med til at tilrettelægge dine udviklings- og konstruktionsopgaver til kunder i forskellige brancher. Hvis ja, så søger Kirkholm en fagligt stærk og erfaren maskiningeniør.

Kirkholm har afdelinger i Skanderborg, Fredericia og Hørsholm. Dit arbejdssted vil være Fredericia.

I Kirkholm kommer du til at udføre alsidige og spændende udviklings- og konstruktionsopgaver der både kan være statiske og dynamiske, på forskellige typer maskiner, anlæg og procesudstyr.

Du får stort ansvar og bliver samtidig en del af et stærkt fagligt miljø med dygtige og engagerede kolleger der er interesserede i at levere et godt og professionelt stykke arbejde, men som også er fagligt og socialt gode sammen.

.

 ●   Værkfører til plastekstrudering, Pay-Back specialist rekruttering ApS

Pay-Back specialist rekruttering ApSVærkfører til plastekstrudering

Pay-Back specialist rekruttering ApS søger for Letbek i Tistrup

Re-imagineering plastic er ikke blot et slogan hos Letbek - det er fundamentet, som Letbek bygger på. At en bæredygtig forretning gør verden til et bedre sted, når plast betragtes som en cirkulær ressource. Letbek er en bæredygtig og rentabel virksomhed bygget på netop denne overbevisning.

Kerneforretningen er ekstrudering og sprøjtestøbning af industrielle plastemner til bl.a. landbrug, byg & anlæg samt afspærring. Herudover PUR-støbning i kombination med andre materialer som bl.a. træ, stål, og aluminium - primært til møbelindustrien.

I rollen som værkfører for plastekstrudering bliver du ansvarlig for en produktion med 22 medarbejdere. Du refererer til produktionschefen og bliver en del af produktionsledelsen og er derigennem en nøgleperson for fabrikkens udvikling og performance, KPI-styring, målnedbrydning, eksekvering og optimering.

.

 ●   Slagtermestersvend, SuperBrugsen, Egtved, SuperBrugsen

SuperBrugsenSlagtermestersvend, SuperBrugsen, Egtved

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 34 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer.

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vores kunder får den bedste kvalitet og finder boksene indbydende og præsentable. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Opskæring og forarbejdning af fersk kød
 • Produktion af conveniencevarer
 • Opfyldning af færdigpakket kød
.

 ●   Senior Geotechnical Engineer, Ørsted

Ørsted
Senior Geotechnical Engineer

Ørsted, London, Gentofte, Skærbæk

Imagine a future where you’re involved in complex geotechnical engineering for the development of offshore wind projects on a global scale.

Join us in this role where you’ll be responsible for delivering high-quality site characterisations and engineering soil properties for facility design, installation assessments, power cable engineering, and more.

You’ll be deeply involved in various complex offshore wind farm projects on a global scale, where you’ll apply your experience and knowledge to scope, analyse, and interpret geotechnical in situ and laboratory test data.

Ørsted
.

 ●   Informationssikkerhedskoordinator til IT og Digitalisering, Haderslev Kommune

Haderslev KommuneInformationssikkerhedskoordinator til IT og Digitalisering

Haderslev Kommune

Vi søger en ny kollega, der brænder for informationssikkerhed. Den nye kollega skal være med til at drive opgaven med implementering af ISO2700x rammeværket, og understøtte organisationen i arbejdet med informationssikkerhed.

Du vil primært få ansvar for nedenstående områder, som dog ikke er fuldstændigt afgrænsede. Vi forventer derfor, at du kan bidrage til både udvikling og udformning af Informationssikkerheden. Hvis du kan se dig selv indenfor et eller flere af følgende opgaver, så håber vi du vil søge stillingen:

Hvis du kan se dig selv indenfor et eller flere af følgende opgaver, så håber vi du vil søge stillingen:

 • Udarbejde politikker, retningslinjer, mv. iht. ISO27001 og ISO 27002, samt vedligeholde disse i ISMS-systemet (vi bruger løsningen Control Manager)
 • Understøtte årlige risikovurderinger for at afdække de væsentligste risici, og udarbejde planer for håndtering af disse
.

 ●   1. Assistent - Vejle, ALDI Danmark

ALDI Danmark1. Assistent - Vejle

ALDI Danmark

Er du klar til at få ansvar og være den, chefen trygt kan overlade butikken til, når der skal åbnes og lukkes? Som 1. assistent får du masser af udviklingsmuligheder og gode fordele.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset – såsom om morgenen, aftenen og i weekenderne.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
 • trimmer og fylder op ude på hylderne efter vores koncept.
.

 ●   Project Manager for renewable hydrogen and P2X projects, Ørsted

Ørsted
Project Manager for renewable hydrogen and P2X projects

Ørsted, Gentofte, Skærbæk, London, The Hague or Hamburg

Imagine a future where you play a pivotal role in delivering on Europe’s fastest growing energy company’s ambition to create a business within renewable hydrogen.

Join us in this role where you’ll play a key part in developing and executing projects involving the installation of water electrolysis and P2X plants, often integrated into our customers’ production facilities.

The Hydrogen department is an integral part of our offshore wind business unit, and you’ll be managing hydrogen projects from project development through concept selection, engineering, tendering, construction, and commissioning. You’ll be working on several projects in different stages of maturity.

Ørsted
.

 ●   Salgskonsulent til Fyn/Sønderjylland, JP/Politikens Hus

Ekstra BladetSalgskonsulent til Fyn/Sønderjylland

Ekstra Bladet

Til at fastholde og udbygge vores position i dagligvarehandlen søger vi en salgskonsulent til distrikt Fyn/Sønderjylland.

Som salgskonsulent er det din opgave at sikre vores produkters tilgængelighed og eksponering. Bl.a. ved at vores mange bladforhandlere er forsynet med salgsinventar og eksponeringsmaterialer. Du supporterer salgschefen i afviklingen af in-store-kampagner, og i det hele taget deltager du med aktiviteter, der understøtter bladsalgets strategier:

 • Kundebesøg af butikker i egen portefølje
 • Sikre optimal synlighed og tilgængelighed af Ekstra Bladet, Jyllands-Posten, Politiken, m.fl. samt magasinportefølje
 • Etablering af nye salgssteder
.

 ●   Mentorkoordinator til familieværkstedet, Frelsens Hær

Frelsens HærMentorkoordinator til familieværkstedet

Frelsens Hær, Tønder

Søger du efter et spændende og udfordrende job i et nytænkende projekt, så finder du det lige her:

Frelsens Hær og Tønder Kommune er gået sammen i et ambitiøst udviklingsprojekt støttet af Den A.P. Møllerske Støttefond. Der er tale om et 5-årigt projekt, som skal skabe et bæredygtigt familieliv for udsatte og sårbare familier.

Målet er at skabe mestring i familierne, så de kommer tættere på job og uddannelse og at de i sidste ende opnår varig beskæftigelse. Mentorkoordinatoren skal samle et netværk af frivillige med forskellige faglige kompetencer og skabe et match mellem de frivillige og familierne i projektet.

Arbejdsopgaver:

 • Rekruttering og organisering af frivillige mentorer til familiearbejdet, jobcafe og rådgivning af familierne
 • Undervise og klæde de frivillige på til opgaven
 • Skabe match mellem de frivillige og familierne i projektet
.

 ●   Familie- og jobkonsulent, Frelsens Hær

Frelsens HærFamilie- og jobkonsulent

Frelsens Hær, Tønder

Søger du efter et spændende og udfordrende job i et nytænkende projekt, så finder du det lige her:

Frelsens Hær og Tønder Kommune er gået sammen i et ambitiøst udviklingsprojekt støttet af Den A.P. Møllerske Støttefond. Der er tale om et 5-årigt projekt, som skal skabe et bæredygtigt familieliv for udsatte og sårbare familier. Målet er at skabe mestring i familierne, så de kommer tættere på job og uddannelse og at de i sidste ende opnår varig beskæftigelse.

Familie- og jobkonsulenten skal være med til at skabe netværksgrupper, fungere som medvandrer og ressourceperson for familierne samt være opsøgende i forhold til virksomheder, så der kan etableres jobforløb, der fører til varig beskæftigelse.

Arbejdsopgaver:

 • Kontakt med socialt udsatte familier via samtaler i huset og hjemmebesøg
 • Afholde og lede forskellige netværksgrupper for både børn og voksne
 • Skabe kontakt til lokale virksomheder og etablere jobrettede forløb for familierne
.

 ●   Kok, Scandic Sønderborg, Scandic Hotel A/S

Scandic Hotel A/S
Kok, Scandic Sønderborg

Scandic Hotel A/S

Er du ambitiøs i køkkenet og har lyst til at arbejde med de bedste råvarer og servere kvalitet og madglæde på hver eneste tallerken, så tror vi på, at du er vores nye kok på Scandic Sønderborg.

Vi ved, at du brænder for at gøre en forskel og er knivskarp i køkkenet. Og at din glæde for at lave god mad smitter af på alle os andre – både dem, du arbejder tæt med og alle vores gæster. Du får rig mulighed for at udvikle dig som kok og levere de bedste madoplevelser. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Fremstilling af varme og kolde retter af høj kvalitet
 • Være køkkenets synlige ansigt i restauranten, f.eks. i forbindelse med opfyldning af buffeter, tranchering og præsentation af menuer
 • Egenkontrol
Scandic Hotel A/S
.

 ●   Project Manager - High Voltage, GE Grid Solutions Denmark

GE Grid Solutions Denmark
Project Manager - High Voltage

GE Grid Solutions Denmark, Fredericia

Som projektleder vil du indtage en central rolle i virksomheden og have følgende ansvarsområder:

 • Projektplanlægning og projektering
 • Budget- og resultatansvar for egne projekter
 • Udarbejdelse af dokumentation
 • Rapportering over for kunder og internt i organisationen

Projekterne omhandler leverancer af højspændingskomponenter til nybygning og ombygning af eksisterende højspændingsstationer.

GE Grid Solutions Denmark
.

 ●   Senior Portfolio Manager, Pay-Back specialist rekruttering ApS

Pay-Back specialist rekruttering ApSSenior Portfolio Manager

Pay-Back specialist rekruttering ApS søger for Bankdata i Fredericia

Trives du med en bred berøringsflade, og er du en ambitiøs Project Portfolio Manager med en god strategisk forretningsforståelse, så er stillingen som Portfolio Manager hos Bankdata måske noget for dig? Du bliver en del af Bankdatas Portfolio Management-afdeling, som er en central funktion hos Bankdata med stor positiv bevågenhed.

I Bankdata vil du få en enestående mulighed for at være med til at præge, hvordan Bankdata arbejder med porteføljestyring i en agil softwareudviklingsorganisation i rivende udvikling. Du kommer forretningsmæssigt til at arbejde med toneangivende pengeinstitutter, hvor den høje kundeinvolvering stiller krav men giver også muligheder som du ikke vil opleve mange andre steder.

Du bliver en del af en ambitiøs og fleksibel virksomhed med masser af kompetente kollegaer, der via en agil transformation af Bankdata har skabt en resultatorienteret finansiel IT-virksomhed.

.

 ●   Projektchef: Direktør i eget distrikt - Sydjylland, UNO UNIQA GROUP A/S

UNO UNIQA GROUP A/S
Projektchef: Direktør i eget distrikt - Sydjylland

UNO UNIQA GROUP A/S

Vil du have en hverdag hvor du er med til at skabe Danmarks mest fantastiske legepladser, sportsfaciliteter og uderum, hovedsageligt til kommuner, boligselskaber, campingpladser, forlystelsesparker etc. og igennem tæt samarbejde med entreprenører, kommuner og arkitekter. Så har vi jobbet til dig, men det kræver at du er unik og har bevist nogle ekstraordinære resultater.

Du mestrer kunsten at lytte og sætte dig ind i dine kunders ønsker. Du brænder for at hjælpe kunden med at realisere drømmene og tager ansvar for hele projektet - helt ned i detaljen. Du betragter aldrig projektet som færdigt før alle løse ender er afstemt. Vores vigtigste visitkort er nemlig meget glade og tilfredse kunder.

Du får ansvaret fra første møde med kunden - henover tilbudsfasen, opsummering af behov, udformning af løsningen der matcher og ikke mindst at sælge den igennem.

UNO UNIQA GROUP A/S
.OM SIDEN | © Copyright 2020 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |