GRATIS
.: Sommer Musik
.: Netradio
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet

              


.: Jobindex - Ledige job i Sydjylland
Danmarks største jobmarked.
.: 2 SSH/SSA hovedsageligt til aftenvagter i demensplejecentret Madsbyhus, Fredericia Kommune
Fredericia Kommune2 SSH/SSA hovedsageligt til aftenvagter i demensplejecentret Madsbyhus

Fredericia Kommune

Har du hjertet på rette sted, er glad og omsorgsfuld både over for os som kolleger og vores dejlige beboere, så vil vi meget gerne have en ansøgning fra dig.

Vores hverdag med beboerne er meget individuel, vi tilrettelægger ud fra dagen i dag og hvad den enkelte har lyst og ressourcer til. Udover den daglige hygge er der mange forskellige aktiviteter som sang, musik og dans, gudstjeneste, ture ud af huset, fester, grillaftener eller hvad vi nu finder på. Vi får alle mange gode smil, kram og stjernestunder når vi er på arbejde.

Vi tilbyder

 • en sjov og anderledes hverdag, hvor vi arbejder med fantasifulde og kreative løsninger
 • en arbejdsplads i konstant udvikling
 • en dagligdag præget af humor og en god omgangstone.
.
.: Pædagogisk leder til CSV & Beskæftigelsen, Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Pædagogisk leder til CSV & Beskæftigelsen

Esbjerg Kommune

Brænder du for at være med til sikre udviklingshæmmede og psykiske sårbare borgere i Esbjerg Kommune de bedste udviklingsmuligheder – så se med her.

Afdelingerne har ca. 40 medarbejdere fordelt på faggrupperne lærere, socialpædagoger, social- og sundhedsassistenter, værkstedsassistenter og ernæringsassistenter. CSV og Beskæftigelsens målgruppe er voksne med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne.

Dine opgaver som pædagogisk leder bliver bl.a. at:

 • sikre en tilstrækkelig faglighed i alle afdelingerne ift. borgergruppe, lovgivning og kompetenceniveau
 • sikre samarbejde og dialogen med pårørende og andre samarbejdspartner
 • sikre udvikling og afrapportering af borgerrelaterede materiale, f.eks. handleplaner, uddannelsesplaner og magtanvendelse
.
.: IT-supporter, S/I FGU-institutionen i Vejle m.fl.
FGU TrekantenIT-supporter

FGU Trekanten, Vejle

FGU Trekanten er en ny institution, etableret 1. august 2019. Den Forberedende Grunduddannelse er en helt ny uddannelse for unge i alderen 15-25 år, der endnu ikke har gennemført en ungdomsuddannelse eller er i beskæftigelse. Formålet med FGU er at give de unge kompetencer og motivation til at påbegynde en ungdomsuddannelse eller et job.

FGU Trekanten søger en kompetent IT-koordinator, der skal håndtere alt intern support for FGU Trekantens elever og medarbejdere. En del af opgaven vil også bestå i at være bindeled til bl.a. Statens IT og andre digitale samarbejdspartnere som f.eks. IST og Praxis. Du skal både have viden om hardware, software, servere, netværk og telefoni. Du får samtidig ansvaret for en lærling og vores nye samarbejde med SDE-skolepraktik, der skal forestå meget af den daglige support i FGU Trekanten.

.
.: Business Unit Controller, SAM International
SAM InternationalBusiness Unit Controller

SAM International søger for AKVA Group i Fredericia

Du bliver som Business Unit Controller ansvarlig for alle finansielle aktiviteter globalt i ’AKVA group Land Based’. Dette indebærer bl.a. ansvaret for ’Land Based’-afdelingerne i Danmark, Chile, Norge mf., hvor der i hvert land vil være en regnskabsansvarlig, der rapporterer ind til dig.

Det er en nyoprettet stilling og resultatet af koncernens øget fokus på ’Land Based’-divisionen og vækstmulighederne her. Du vil som Business Unit Controller blive en central spiller i udviklingen af denne division for at sikre de strategiske mål.

SAM International er én af Nordens største headhunting-virksomheder, vi har igennem de sidste 25 år arbejdet med at skabe det rigtige match mellem kandidater og virksomheder. Vi er godt 50 medarbejdere i Norden og 100 på europæisk plan fordelt på 15 lande.

.
.: Lead Technical Documentation Manager, Ørsted
Ørsted Wind Power – Operations
Lead Technical Documentation Manager

Ørsted Wind Power – Operations, Skærbæk near Fredericia or Gentofte

Would you like to put your knowledge and skills of records management to work and lead the record management strategy for a large team?

Join us and become Lead Technical Documentation Manager in Fleet Support where you’ll be responsible for developing and driving our documentation strategy, making sure it is aligned with our ambitious business goals.

We offer a challenging new position with the opportunity to influence development on how we manage our technical documentation. We’re focused on giving you a solid onboarding to the business strategy and strengthening your skills and competences through the training programmes.

Ørsted Wind Power – Operations
.
.: 1. assistent - Give, ALDI Danmark
ALDI Danmark1. assistent - Give

ALDI Danmark

Er du klar til at få ansvar og være den, chefen trygt kan overlade butikken til, når der skal åbnes og lukkes? Som 1. assistent får du masser af udviklingsmuligheder og gode fordele.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset – såsom om morgenen, aftenen og i weekenderne.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
 • trimmer og fylder op ude på hylderne efter vores koncept.
.
.: Franchisetagere, GML-HR A/S
GML-HR RetailFranchisetagere

GML-HR Retail søger for Børneloppen i Herning, Sønderborg, Kolding, Vejle, Esbjerg, Holstebro og Viborg

Det succesfulde bæredygtige koncept indtager Jylland og ønsker endnu flere butikker i det jyske.

Har du mod på at skabe din egen forretning, men samtidig være en del af en succesfuld virksomhed med et gennemtænkt koncept? Vi søger franchisetagere til større danske byer som eksempelvis Herning, Sønderborg, Kolding, Vejle, Esbjerg, Holstebro og Viborg.

Kender du allerede vigtigheden af de sociale medier som markedsføringskanal?

Børneloppens koncept er godt understøttet af det rigtige content på diverse sociale medier, derfor er det vigtigt at du kan se dig selv være aktiv på diverse platforme dagligt. Det er her kundestrømmen skabes, det er her hvor de gode kundehistorier deles, og det er her kunderne kan følge med i hvad der sker i netop DIN butik.

GML-HR Retail
.
.: Engageret asfaltformand til vores Kolding-afdeling, NCC Danmark
NCC Danmark
Engageret asfaltformand til vores Kolding-afdeling

NCC Danmark

Brænder du for at være leder og for at arbejde med asfalt, så har vi jobbet til dig.

Som formand på et af vores asfalthold, styrer du dit hold og sikrer at alle opgaver udføres med blik for optimal planlægning og kvalitet i samarbejde med salgs- og entrepriselederen.

Er du den rette?

 • Forestiller vi os, at du har en håndværksmæssig uddannelse, og gerne erfaring som arbejdsleder/formand inden for entreprenørbranchen
 • Sætter du en ære i altid at levere kvalitet
 • Har du måske kendskab til asfaltudlægning – ellers sørger vi for oplæring
NCC Danmark
.
.: Regnskabsanalytiker til Sydbank i Aabenraa, Sydbank
Regnskabsanalytiker til Sydbank i Aabenraa

Sydbank

Motiveres du af at arbejde med tal og analysere regnskaber? Er du samtidig omhyggelig og har fokus på kvalitet? Så er du måske vores kommende kollega i Sydbanks centrale regnskabsanalyseafdeling, som ligger i bankens hovedsæde i Aabenraa.

Vi tilbyder et job, hvor du får muligheden for at videreudvikle dine kompetencer indenfor regnskabsområdet. I jobbet vil du få en bred kontaktflade til kolleger i rådgivningsfunktioner og til de øvrige kolleger i Kredit.

Din vigtigste opgave bliver at udarbejde regnskabsanalyser for bankens afdelinger indenfor erhverv samt udarbejde koncernregnskaber. En anden vigtig opgave i jobbet er at være sparringpartner for bankens centrale kreditchefer i regnskabsmæssige forhold og for bankens erhvervsrådgivere og andre kolleger, som har spørgsmål til regnskabsanalyser.

Sydbank
.
.: Teamleder til osteri – Branderup, Arla Foods
Arla Foods
Teamleder til osteri – Branderup

Arla Foods

Er du en motiverende leder, der kan sætte retning, har fokus på udvikling af dig selv og dine medarbejdere, og ønsker at være en del af et progressivt mejeri i kraftig udvikling? Så er du måske vores nye teamleder for osteriet i Branderup.

Du får den daglige ledelse sammen med den anden teamleder, der allerede er i osteriet. I får den daglige ledelse af ca. 35 dygtige operatører og ansvaret for, at driften fungerer optimalt. Som leder sætter du retningen, motiverer og udvikler dine medarbejdere, så sikkerhed, trivsel, kvalitet, effektivitet og performance går op i en højere enhed.

Stillingen fordrer, at du er en teamplayer og god til at kommunikere og samarbejde. Du får stor indflydelse på mejeriets generelle drift gennem tæt samarbejde med den øvrige organisation på Branderup mejeri, og du vil indgå i produktionens/mejeriets ledergruppe.

Arla Foods
.
.: Teknisk konsulent, Hansen Toft A/S
Hansen Toft A/STeknisk konsulent

Hansen Toft A/S søger for Danish Genetics i Vejle

Enestående mulighed for at blive nøgleperson i Danish Genetics, der efter etableringen i 2018 er i en rivende udvikling. Nu tages de næste skridt med ansættelse af spidskompetencer på en række områder.

Som teknisk konsulent bliver din hovedopgave at udøve teknisk rådgivning og support ifm. indkøring af genetiske avlsdyr i et af verdens bedste avlsprogrammer. Og sideløbende videreudvikle Technical Support området sammen med 2 dygtige og engagerede kolleger.

Du arbejder som sparringspartnere for avlere/partnere og forhandlere og med rådgivning af større nationale og internationale kunder, herunder indkøring af avlsdyr i kundernes produktion, procesoptimering, dataopsamling m.m. Og med opfølgning på kundernes produktion efter indkøring, herunder opnåede resultater ift. forecast og fastholdelse/udvikling af kunderelation. Analyse og formidling foretages med udgangspunkt i Cloudfarms.

Hansen Toft A/S
.
.: Genetiker, Hansen Toft A/S
Hansen Toft A/SGenetiker

Hansen Toft A/S søger for Danish Genetics i Vejle

Enestående mulighed for at blive nøgleperson i Danish Genetics, der efter etableringen i 2018 er i en rivende udvikling. Nu tages de næste skridt med ansættelse af spidskompetencer på en række områder.

Som Genetiker bliver dine nøgleopgaver dels at bidrage til den løbende genetiske udvikling i populationerne via indgående arbejde med genomisk selektion, herunder samarbejde med førende kompetencer på området – og dels at formidle din indsigt til kunderne og implementere genetiske programmer på gårdene.

Du arbejder bl.a. med rådgivning, sparring og coaching på gårdene, herunder bidrage til den løbende håndtering af bestande. Sideløbende videreudvikler du procedurer og retningslinjer for implementering, herunder supportere kolleger i korrekt og ”on-time” dataindsamling og behandling.

Hansen Toft A/S
.
.: Genetics Programmer, Hansen Toft A/S
Hansen Toft A/SGenetics Programmer

Hansen Toft A/S søger for Danish Genetics i Vejle

Enestående mulighed for at blive nøgleperson i Danish Genetics, der efter etableringen i 2018 er i en rivende udvikling. Nu tages de næste skridt med ansættelse af spidskompetencer på en række områder.

Som Genetics Programmer bliver din hovedopgave at videreudvikle, optimere og kvalitetssikre udvælgelsesprocesserne og it-infrastrukturen i et af verdens bedste avlsprogrammer.

Du arbejder med dataanalyse af big data, datamanagement og statistisk modellering/simulering. Du bliver også omdrejningspunktet i udvikling- og optimering af nye programmer/software til alle relevante processer, herunder integration til web-servere og databaser.

Hansen Toft A/S
.
.: Databasespecialist, Hansen Toft A/S
Hansen Toft A/SDatabasespecialist

Hansen Toft A/S søger for Danish Genetics i Vejle

Enestående mulighed for at blive nøgleperson i Danish Genetics, der efter etableringen i 2018 er i en rivende udvikling. Nu tages de næste skridt med ansættelse af spidskompetencer på en række områder.

Som Databasespecialist bliver din hovedopgave at videreudvikle, optimere og kvalitetssikre Databasen og it-infrastrukturen bag et af verdens bedste avlsprogrammer indenfor svine-genetik.

Du får ansvaret for håndtering af data i DGs Genetics Database, der er det systemmæssige fundamentet for avlsprogrammet i DG. Der er tale om en nøgleposition i virksomheden.

Du arbejder bl.a. med udvikling og optimering Genetics Database, herunder udvikle set-up omkring backup og lagringssystemer og sikre datakvalitet. Det indebærer også support af både DGs technical team og DGs genetics team, der arbejder med data i en meget varieret kontekst.

Hansen Toft A/S
.
.: Projekteringsleder til bro- og konstruktionsprojekter på det danske jernbanenet, Banedanmark
Banedanmark
Projekteringsleder til bro- og konstruktionsprojekter på det danske jernbanenet

Banedanmark, Fredericia

Har du interesse for projekteringsledelse, og vil du være en del af en projektorganisation med store og spændende bro- og konstruktionsprojekter?

I de kommende år gennemfører vi en række store projekter på jernbanen, og vi står derfor og mangler en projekteringsleder. Du får en udfordrende hverdag i en travl virksomhed, hvor ikke to dage er ens, og du bliver en del af et spændende og udviklende fagligt miljø.

Din kerneopgave er at lede og styre vores rådgivere, herunder også gennemføre rådgiver- og entreprenørudbud samt varetage Banedanmarks bygherreinteresser. Du sikrer, at der projekteres på det korrekte grundlag, og du sørger for at rådgivernes leverancer lever op til vores krav og det, vi har aftalt.

Banedanmark
.
.: Genopslag: behandler til Projekt Ballast, KFUM's Sociale Arbejde
KFUM's Sociale ArbejdeGenopslag: behandler til Projekt Ballast

KFUM's Sociale Arbejde, Tønder

Ballast udvider og søger derfor en børne- og unge-behandler til Tønder Kommune. Er det dig?

KFUM’s Sociale Arbejde søger en projektmedarbejder til Projekt Ballast – en behandlingsindsats for børn, der vokser op i familier med misbrugsproblematikker.

Projektets målgruppe er børn og unge fra 5 til 25 år, der er vokset op i familier med misbrugsproblematikker. Målet med projektet er at give disse børn og unge mulighed for at få behandlet de traumer, deres opvækst har givet dem, og at give børnene og de unge et professionelt behandlingstilbud i grupper og ved individuelle samtaler.

Vi tilbyder et job, hvor der:

 • Er mulighed for at skabe noget nyt for målgruppen i Tønder Kommune
 • Arbejdes værdibaseret med stor faglighed
 • Er mulighed for personlig udvikling og supervision
.
.: Studentermedhjælper til opgaver inden for juridisk compliance, Energinet
Energinet
Studentermedhjælper til opgaver inden for juridisk compliance

Energinet, Fredericia

Er du en dygtig og engageret stud.jur. eller stud.merc.jur. med interesse for og lyst til at arbejde med persondataret og andre compliance-områder? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i afdelingen Governance og Compliance, som er en del af Koncernjura.

Vi søger en studentermedhjælper, der kan hjælpe os med såvel administrative som mere udviklingsorienterede opgaver inden for især persondata-compliance.

Som studentermedhjælper hos Energinet får du betalt mobil og internet, ligesom du er omfattet af vores kantineordning og frit kan benytte vores fitness-faciliteter. Desuden kan du som medlem af vores personaleforening deltage i de mange varierede arrangementer til fordelagtige priser.

Energinet
.
.: Kundemedarbejder søges til Servicecenter, Jyske Bank
Jyske Bank
Kundemedarbejder søges til Servicecenter

Jyske Bank, Vejle

Er du fuld af gode ideer? Får du energi af at forbedre og arbejde med processer, inden for privat eller erhvervskundesegmentet? Så er jobbet her!

Du kan arbejde med byggeopgaver, boligsalgsopgaver, investeringsopgaver, kreditopgaver, Landbrugsopgaver eller erhvervssupportopgaver. Din nuværende erfaring og interesse vil afgøre, hvilke opgaver din hverdag vil bestå af.

Du bliver en del af en afdeling, der arbejder hårdt for at optimere vores processer, og som arbejder kontinuerligt med løbende forbedringer, robot-løsninger og implementering af nye opgaver. Du vil blive en vigtig spiller i forbedringsarbejdet, og vi forventer, at du bringer din viden i spil og deltager i arbejdet med forbedring af vores processer.

Jyske Bank
.
.: Servicetekniker - Marine, CS Electric A/S
CS Electric A/SServicetekniker - Marine

CS Electric A/S

Vil du gerne rejse rundt i verden i forbindelse med dit arbejde? Sætter du en ære i at finde den rette løsning for kunden og aflevere opgaven pænt? Så har vi stillingen til dig. Til vores Serviceafdeling søger vi endnu en dygtig servicetekniker til eksekvering af ordrer hos vores maritime kunder.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indeholde:

 • Udførelse af afvekslende serviceopgaver og projekter indenfor marinen
 • Tavlemontage, fejlfinding, PLC-programmering, frekvensomformere, HMI, eltegninger og dimensionering, installering af energisparesystemer m.m.
 • Vedligeholdelses- og driftsopgaver på kundens skibe
.
.: Servicetekniker - Installation, CS Electric A/S
CS Electric A/SServicetekniker - Installation

CS Electric A/S, Esbjerg

Ønsker du et alsidigt job med mange forskelligartede elektrikeropgaver? Sætter du en ære i at finde den rette løsning for kunden og aflevere opgaven pænt? Så har vi stillingen til dig. Til vores Serviceafdeling søger vi endnu en dygtig servicetekniker til eksekvering af ordrer hos vores lokale kunder.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indeholde:

 • Udførelse af afvekslende serviceopgaver og projekter hos lokale kunder
 • Montage, installation, idriftsættelse, fejlfinding og test på kundens løsninger
 • Vedligeholdelses- og driftsopgaver på hos kunden
.OM SIDEN | © Copyright 2019 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |