INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
Lån Penge - Større Lån
- - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Action
Arkade
Blandet Spil
Blandet Spil 2
Blandet Spil 3
Klassisk
Kort & Casino
Multiplayer
Racing
Skydning
Sport
Strategi
........................
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
UltraFun.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point | FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet
 ●   Jobindex - Ledige job i Sydjylland
Danmarks største jobmarked.

 ●   Spændende og udfordrende praktikforløb for Finansøkonomer og Financial Controllere, Deloitte

DeloitteSpændende og udfordrende praktikforløb for Finansøkonomer og Financial Controllere

Deloitte, København, Odense, Kolding & Esbjerg

Har du talent for tal, og er du hurtig til at regne den ud? Deloitte søger dygtige og ambitiøse Finansøkonomer og Financial Controllere til et spændende og udfordrende praktikforløb fra januar til marts 2021 i Danmarks største revisions- og rådgivningsfirma.

Som praktikant i vores revisionsafdeling vil du indgå som kollega i betjeningen af en bred vifte af virksomheder.

Din hverdag vil bestå af opgaver, der spænder bredt og blandt andet omfatter:

 • Analyse og forståelse af en virksomheds interne forretningsgange indenfor personaleomkostninger, kreditorhåndtering, debitorhåndtering og mange andre regnskabsområder.
 • Mundtlig og skriftlig kommunikation, herunder interview af relevante medarbejdere hos virksomhederne.
.

 ●   Misbrugsrådgiver/behandler, Tjele-Center A/S

Dansk MisbrugsBehandlingMisbrugsrådgiver/behandler

Dansk MisbrugsBehandling, Kolding

Har du lyst til at arbejde med misbrugere og deres familier? Så kan du blive en del af Dansk MisbrugsBehandlings behandlingsteam.

Stillingen indebærer rådgivning/behandling i primærbehandling, efterbehandling samt familiebehandling, og indeholder bl.a. visitation og rådgivning, gruppeterapi og enesamtaler, samt rådgivning af deltagernes pårørende i familiebehandlingen.

Da en af hjørnestenene i Minnesotabehandling er, at alle behandlere selv har personlig erfaring med misbrug, er dette en forudsætning for ansøgere.

Stillingen er en fuldtidsstilling, og da behandlingen foregår om eftermiddagen og aftenen, må du være indstillet på aftenarbejde. Arbejdet er tilrettelagt som en 4-dages arbejdsuge, så der vil være én ugentlig fridag.

.

 ●   Engageret og nærværende Leder til STU Fredericia, Fredericia Kommune

Fredericia KommuneEngageret og nærværende Leder til STU Fredericia

Fredericia Kommune

Da vores leder som var med til at skabe STU Fredericia, går på efterløn, søger vi en nærværende, empatisk og rummelig leder.

På STU Fredericia tager vi sammen med den unge, udgangspunkt i den unges ønsker for livet indenfor emnerne arbejde, bo og fritid. Vi har på STU Fredericia i mange år haft fokus på den værdiskabende tilgang i arbejdet med den unge.

Grundpillen i STU Fredericia udgøres af en personalegruppe der pædagogisk aldrig har lært at gå i takt, men som til gengæld altid er indstillet på at søge nye veje sammen med den enkelte unge for at nå frem til de individuelle mål.

Der har blandt personalet ikke været nogle opsigelser i hele STU Fredericias levetid, hvorfor vi vægter en leder, der kan og vil have fokus på arbejdsmiljø, medarbejdertrivsel og faglig stolthed.

.

 ●   SSA eller SSH til nattevagt 28 timer med 7-dagsuge, OK-Fonden

OK-Fonden
SSA eller SSH til nattevagt 28 timer med 7-dagsuge

OK-Fonden, Kolding

Dreyershus søger snarest muligt en social- og sundhedsassistent eller en social- og sundhedshjælper 28 timer pr. uge, med arbejde hver anden weekend.

Vil du have et job, der giver mening, hvor du gør en forskel, og livet leves – hele livet? Vi ved det godt. Du er dygtig, eftertragtet og helt afgørende for, at vi kan udleve vores vision om at livet skal leves - hele livet. Derfor gør vi os på Dreyershus umage for at skabe en attraktiv hverdag med trivsel og frihed til at udfolde dig fagligt og menneskeligt.

Er du stadig nysgerrig? Så se om dét her, måske kunne være noget for dig.

.

 ●   Er du vores nye skarpe salgsprofil?, Agenci Advertising ApS

Agenci Advertising ApS
Er du vores nye skarpe salgsprofil?

Agenci Advertising ApS, Vejle

Har du en naturlig flair for at snakke og er du god til at inspirere folk? Bliver du drevet af at skabe resultater, og har en vindermentalitet? Så læs mere her!

Er du klar til at pitche branchens mest målrettede og effektive markedsføring? Og er du en fighter, som ikke tager et nej for et nej?

Når du først har fået foden indenfor hos os, kan du glæde dig til at få:

 • kompetent salgstræning og intet loft på dine udviklings- og karrieremuligheder
 • en invitation til den årlige firmarejse til udlandet med alt betalt
 • Danmarks fedeste kontormiljø og arbejdskultur, hvor vi gerne fejrer en god uge med champagne og bytur.
Agenci Advertising ApS
.

 ●   NDT-inspektører søges til svejse inspektion, Valmont SM A/S

Valmont SM A/S
NDT-inspektører søges til svejse inspektion

Valmont SM A/S, Rødekro

Vi oplever stigende aktivitet og søger derfor NDT-assistenter til vores kvalitetsafdeling. Som NDT-assistent skal du foretage prøvning og kontrol af svejsninger på større og komplekse stål konstruktioner og tårne til vindmøller. Opgaverne er meget forskellige og kan bestå i at udføre kontrol af broer, master, transportanlæg til flis og lignende, dele til olieindustrien, specialkonstruktioner til vindmølleindustrien samt større komplekse stålkonstruktioner til byggeindustrien.

Som person forstår du vigtigheden af et godt samarbejde blandt dine kolleger og på tværs af produktionshallerne, og trives således med en bred kontaktflade i det daglige. Det er vigtigt at du har en troværdig og tillidsskabende tilgang til produktionen og forstår at sætte dig ind i deres behov således at der sikres et optimalt flow i produktionen uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Valmont SM A/S
.

 ●   Undervisnings- og salgskonsulent, Pharma Nord

Pharma Nord
Undervisnings- og salgskonsulent

Pharma Nord

Til understøttelse af undervisning og salg på det danske marked søger vi en medarbejder til Sjælland og en medarbejder til Jylland/Fyn. Vores nye kollega skal med sin passion for sundhed og ernæring stå for undervisning af butikspersonale samt sundhedsfagligt personale.

Pharma Nord er en førende udvikler og producent af unikke kosttilskud og lægemidler baseret på videnskabelig forskning. Produkterne bliver løbende udviklet og afprøvet i samarbejde med internationale universiteter og forskere.

Du kommer bl.a. til at:

 • Træne forskellige sundhedsfaglige grupper og butikspersonale (forhandlere) samt udbrede forståelsen for vidensbaserede tilskudspræparater.
 • Deltage i planlægningen af events, temadage og foredragsaftener.
Pharma Nord
.

 ●   Onshore/Offshore NDT-tekniker, Bilfinger Salamis Danmark, Filial af Bilfinger Salamis Uk Limited, Storbritannien

Bilfinger Salamis Danmark, Filial af Bilfinger Salamis Uk Limited, StorbritannienOnshore/Offshore NDT-tekniker

Bilfinger Salamis Danmark, Filial af Bilfinger Salamis Uk Limited, Storbritannien, Esbjerg

Du vil blive en del af en gruppe meget erfarne og højt motiverede teknikere, der alle foretager NDT-inspektioner i henhold til de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder og i fuld overensstemmelse med Bilfinger Salamis procedurer og standarder.

Som NDT-tekniker forventer vi, at du er kompetent, teknisk velfunderet, samarbejdsorienteret og positiv.

Arbejdsopgaver:

 • Sikre, at alle inspektioner udføres bedst muligt i forhold til gældende standarder, procedurer samt HSEQ og i overensstemmelse med vores TMS System (Total Management System).
 • Sikre, at alt arbejde udføres på en sikker måde samt at alle nødvendige offshore/onshore permits, risikovurderinger og sikkerhedsprocedurer overholdes.
 • Sikre, at alle jobs bliver rapporteret korrekt i overensstemmelse med gældende procedurer, standarder og/eller jobpakker.
.

 ●   Projektleder med SCRUM-erfaring, Eurofins Miljø A/S

Eurofins Miljø A/SProjektleder med SCRUM-erfaring

Eurofins Miljø A/S, Vejen

Vi søger nu en teknisk projektleder som vil bidrage med sine kompetencer inden for projektledelse, koordinering og projektstyring så vi i fællesskab når i mål med vores projekter.

Som Teknisk projektleder vil det være din fornemste opgave at lede udvikling og implementering af proces- og systemløsninger i Eurofins Miljø A/S. Du kommer til at arbejde sammen med et team af 13 medarbejdere som til dagligt supporterer vores produktion og forretning med IT-systemer. Her vil du få ansvaret for, at planlægge og eksekvere en række kritiske aktiviteter, som understøtter sikker og stabil drift.

Dine daglige opgaver vil bestå af:

 • Stakeholder Management; dvs. at sikre gode samarbejdsrelationer med relevante interessenter, herunder kunder, leverandører og styregrupper
 • Change- og Risk Management af udviklingsprojekterne
 • Aflevere projekter, der er klar til implementering og drift
.

 ●   Lagermedarbejdere til Nordeuropas mest moderne stållager i Taulov, Tibnor A/S

Tibnor A/S
Lagermedarbejdere til Nordeuropas mest moderne stållager i Taulov

Tibnor A/S, Fredericia

Til Tibnors 42.000 m2 centrallager i Taulov søger vi dygtige og engagerede lagermedarbejdere til håndtering af stål. Vi lagerfører og ekspederer ca. 4000 stålemner fra en af Nordeuropas største og mest moderne enheder.

Jobbet består primært af pluk og pak samt forefaldende lagerarbejde. Stillingen er med arbejdstid inden for tidsrummet kl. 10:00 til kl. 18:00 fra mandag til torsdag og fredag kl. 09:00 til kl. 16:30 ved formiddagshold eller en arbejdstid inden for tidsrummet kl. 12:00 til kl. 21:00 ved aftenhold. Formiddagshold har en arbejdsuge på 5 dage med 37 timer, og aftenholdet har en arbejdsuge på 4 dage med 34 timer og en rullende ugentlig fridag.

Tibnor A/S
.

 ●   Pedel fra 1. august 2020, Skibelund Gymnastik- & Idrætsefterskole

Skibelund Gymnastik- & IdrætsefterskolePedel fra 1. august 2020

Skibelund Gymnastik- & Idrætsefterskole, Vejen

Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole søger pr. 1. august 2020 en pedel, der brænder for at arbejde på en efterskole, hvor gymnastik, idræt og samværet med unge mennesker er i højsædet. Skolen er snart 150 år gammel, men skolens pedeller har gennem mange år formået at holde skolen flot og vedligehold, og dette vil fortsat være i højsædet.

Du bliver en del af en pedelfunktion, som samlet består af 2 pedeller. Stillingen er en fuldtidsstilling. Din primære arbejdstid vil være i dagtimerne på hverdage, men du må forvente både aften- og weekendarbejde hen over et skoleår. Det forventes, at du har kørekort og gerne trailerkort (ikke et krav).

Dine arbejdsområder:

 • Almindeligt vedligehold
 • Større renoveringsprojekter
 • Vedligehold af udendørsområder
.

 ●   Laborant/Laboratorieassistent til mikrobiologi, Eurofins Steins Laboratorium A/S

Eurofins Steins Laboratorium A/S
Laborant/Laboratorieassistent til mikrobiologi

Eurofins Steins Laboratorium A/S, Vejen

Til Eurofins Steins mikrobiologiske laboratorium, som består af 60 engagerede og dygtige medarbejdere, søger vi en laborant eller laboratorieassistent, som har lyst til at blive en del af et fleksibelt og dynamisk team, hvis fornemste opgave er at levere analyser af allerhøjeste kvalitet. I afdelingen, hvor vi analyserer foder, vand og fødevarer for diverse mikrobiologiske parametre, får du en hverdag i højt tempo og mulighed for personlig og faglig udvikling

Du får din daglige gang i et dynamisk og fleksibelt team af laboranter og laboratorieassistenter i vores mikrobiologiske laboratorium. Her analyserer vi foder og fødevarer for diverse mikrobiologiske parametre.

Vores nye kollega har erfaring med, eller almindelig interesse for, det mikrobiologiske felt og er enten er uddannet laborant eller har god erfaring fra et produktionsmiljø eksempelvis som laboratorieassistent.

Eurofins Steins Laboratorium A/S
.

 ●   Tømrerformand/byggeleder, Jørgen Lund Frederiksen A/S

Jørgen Lund Frederiksen A/STømrerformand/byggeleder

Jørgen Lund Frederiksen A/S, Kolding

Hos Jørgen Lund Frederiksen A/S bliver du som tømrerformand/byggeleder en del af byggeledelsen, der til daglig har ansvaret for mindre bygge-/serviceopgaver, hvor fællesskabet er en vigtig del.

Som tømrerformand/byggeleder håndterer du byggeprocessens mangeartede opgaver fra tilbudsfasen, byggestyring, ledelse af medarbejdere og aflevering af opgaven til aftalt tid og kvalitet samt kontakten til bygherrer, rådgivere etc.

Jørgen Lund Frederiksen A/S tilbyder et selvstændigt job med et stort ansvar i en virksomhed med gode værdier og hvor trivsel, arbejdsmoral og det gode arbejdsforhold vægtes højt. Du bliver en del af et erfarent team i en velfunderet og jordnær tømrer- og snedkervirksomhed med en flad organisationsstruktur og 43 års erfaring. Der vil være mulighed for faglig og personlig udvikling.

.

 ●   Asset Risk Manager, Offshore Wind, Vattenfall A/S

Vattenfall A/SAsset Risk Manager, Offshore Wind

Vattenfall A/S, London, Amsterdam, Hamburg or Kolding

Together with our Asset Portfolio Risk Manager, this position takes the ownership for the identification, evaluation and mitigation of specific asset risks and will track if mitigation measures are implemented according to proposed action, quality, time and budget. These activities are to be done in close cooperation with the operating assets and our Engineering and Windfarm Design departments.

The responsibilities include, but are not limited to:

 • Concluding and driving appropriate mitigation measures of identified risks
 • Ensuring all risks are identified and managed properly, timely and in a compliant manner with regards to health & safety, technical, quality and cost objectives
 • Ensuring a stringent follow up of decided risk mitigation measures. Preparing follow up reports and flag deviations from implementation plans
.

 ●   Timelønnet servicemedarbejder u. 18 år (deltid) - Billund, jem & fix A/S

jem & fix A/STimelønnet servicemedarbejder u. 18 år (deltid) - Billund

jem & fix A/S

Stå for opfyldning og kassebetjening

Vi mangler dig, der søger en deltidsstilling og gerne vil stå for opfyldning af varer og være med til at sikre, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Selve jobbet udfører du sammen med dine driftige kolleger, og udover at fylde varer op vil du også få en vigtig rolle i at betjene kunder ved kassen med et smil.

Vi lægger stor vægt på din personlighed, og du behøver derfor ikke at have erfaring med detailhandel for at få jobbet. Til hverdag bliver du en del af et team på 5-10 personer, og derudover får du opbakning af et stort bagland bestående af mere end 1700 kolleger fordelt over hele landet.

.

 ●   Timelønnet assistance med lukkeansvar (deltid) - Billund, jem & fix A/S

jem & fix A/STimelønnet assistance med lukkeansvar (deltid) - Billund

jem & fix A/S

Stå for opfyldning og kassebetjening

Vi mangler dig, der søger en deltidsstilling og gerne vil stå for opfyldning af varer og være med til at sikre, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Selve jobbet udfører du sammen med dine driftige kolleger, og udover at fylde varer op vil du også få en vigtig rolle i at betjene kunder ved kassen med et smil.

Vi lægger stor vægt på din personlighed, og du behøver derfor ikke at have erfaring med detailhandel for at få jobbet. Til hverdag bliver du en del af et team på 5-10 personer, og derudover får du opbakning af et stort bagland bestående af mere end 1700 kolleger fordelt over hele landet.

.

 ●   HR-konsulent, Mercuri Urval

Mercuri Urval
HR-konsulent

Mercuri Urval søger for GKN Wheels i Lunderskov

Spændende rolle med ansvar for ansættelse og udvikling af kompetencer indenfor timelønsområdet i større produktionsvirksomhed.

I denne rolle får du mulighed for at blive en del af GKN, der beskæftiger mere end 58.000 medarbejdere globalt. GKN Wheels Nagbøl er en del af en mindre division i GKN-koncernen, og fabrikken i Nagbøl går mere end 100 år tilbage. Som HR-konsulent i GKN Wheels Nagbøl bliver du derfor del af en kultur, der bærer præg af at være både global og i høj grad lokalforankret.

I rollen som HR-konsulent træder du ind i et team bestående af ni medarbejdere, som beskæftiger sig med økonomi, IT og HR – alle med reference til Finance Manageren. Dine tætteste sparringspartnere bliver de medarbejdere, som foruden dig arbejder indenfor HR-området.

Mercuri Urval
.

 ●   Faglærer til tømreruddannelsen, HANSENBERG

HANSENBERG
Faglærer til tømreruddannelsen

HANSENBERG, Kolding

Har du lyst til at dele din passion for tømrerfaget med unge mennesker?
Vil du mærke suset, når et ungt menneske oplever succes på grund af din indsats?
Kan du træffe selvstændige beslutninger og samtidig bidrage til teamets opgaver?

Så er du måske den engagerede og kompetente underviser, vi søger.

Du bliver en del af et team på 7, som varetager undervisningen på Træfagenes byggeuddannelse. Vi forventer, at du ud over at undervise også kan påtage dig planlægningsopgaver og koordinere undervisningsforløb.

Vi udvikler projekter til undervisningsforløb – vi står aldrig stille, men prøver konstant at erhverve ny information, så vi kan klæde eleverne bedre på.

HANSENBERG
.

 ●   Souschef - Åbenrå, Lidl Danmark K/S

Lidl Danmark K/S
Souschef - Åbenrå

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om en ansvarsfuld rolle og spændende udfordringer i Europas største detailkæde?

I Lidl er fundamentet lagt for, at du lykkes med at nå dine ambitioner. Mød vores souschef Sophia, der allerede har startet sin karriere hos os, og hør om hendes oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke og internationale virksomhed.

"Det er et rigtig godt sted at starte sin lederkarriere. Du får en masse redskaber gennem oplæringen og kurser, som du kan bruge i det daglige. Det handler om at lytte til sine kolleger og gå forrest og vise, hvordan man gør", fortæller Sophia på 24 år, der har været souschef i 2 år.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne i tæt samarbejde med butikschefen. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os.

Lidl Danmark K/S
.

 ●   Operatør, Carlsberg Danmark

Carlsberg Danmark
Operatør

Carlsberg Danmark, Fredericia

Til vores tapperier i Fredericia søger vi operatører til vores produktion. Stillingerne er tidsbegrænsede og udløber med udgangen af uge 34.

Lyder det som noget for dig, så læs videre her.

Du vil blive tilknyttet et fast hold, hvor du i samarbejde med dine kollegaer skal køre et moderne procesanlæg.

Dine arbejdsopgaver inkluderer:

 • Træning af kolleger
 • Udtagning og analyse af prøver
 • Kvalitetskontrol af færdigvareprodukter
Carlsberg Danmark
.OM SIDEN | © Copyright 2020 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |