INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
Lån Penge - Større Lån
- - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Action
Arkade
Blandet Spil
Blandet Spil 2
Blandet Spil 3
Klassisk
Kort & Casino
Multiplayer
Racing
Skydning
Sport
Strategi
........................
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
UltraFun.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point | FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet
 ●   Jobindex - Ledige job i Sydjylland
Danmarks største jobmarked.

 ●   Finsktalende kundeservicemedarbejdere, Wellvita ApS

Wellvita ApSFinsktalende kundeservicemedarbejdere

Wellvita ApS, Esbjerg

Er du klar til en fleksibel fuldtidsstilling, hvor kundedialoger er i centrum? Og vil du være en del af en vækstvirksomhed, hvor vi har fokus på at udvikle både dig og dine kundeservicekompetencer?

Du får 15 kolleger i vores customer service-team i Esbjerg, hvortil vi er 10 på vores kontorer i hhv. Norge og Finland.

Og du får selvfølgelig grundig oplæring i vores systemer og produkter, ligesom du bliver løbende uddannet i vores sortiment. Her bliver telefonen dit primære redskab, og du får en fleksibel hverdag, hvor du:

 • håndterer 50-100 opkald om dagen – du vejleder vores kunder i vores produkter, hjælper dem med deres ordre eller laver mersalg, som passer til kundens behov
 • kontakter kunder, som har takket ja til at få information om fx nye produkter
 • besvarer mails, Trustpilot-anmeldelser og Facebook-kommentarer samt beskeder fra kunder – herunder fx konstruktiv kritik eller produktspørgsmål.
.

 ●   Handelselev med speciale i logistik, Prime Cargo A/S

Prime Cargo A/S
Handelselev med speciale i logistik

Prime Cargo A/S, Kolding

Prime Cargo A/S søger lige nu en handelselev med speciale i logistik til vores lagerkontor i Kolding, hvor du kommer til at arbejde selvstændigt med forskellige opgaver inden for logistikområdet.

Søger du en alsidig kontoruddannelse i en international virksomhed, som kan udfordre og udvikle dig både personligt og fagligt – så tag udfordringen op og søg stillingen som logistikassistentelev hos Prime Cargo A/S. Vi tilbyder dig en spændende, kontoruddannelse inden for logistik i B2B-branchen, hvor du får mulighed for at kombinere teori og praksis gennem et 2-årigt uddannelsesforløb.

Som logistikassistent vil du få en hverdag med spændende opgaver og ansvar for egne områder. Du bliver en del af et team på 6, som alle er dedikerede kolleger, der er klar til at hjælpe dig under din uddannelse. Du vil hurtigt blive i stand til at hjælpe kunder og i den forbindelse en vigtig brik i hele logistikprocessen.

Prime Cargo A/S
.

 ●   Dygtig og serviceminded juridisk sekretær med stort gåpåmod og overblik, LHN

LHNDygtig og serviceminded juridisk sekretær med stort gåpåmod og overblik

LHN, Tinglev

I LHN Ejendom og Jura løser vi opgaver for både private og erhvervskunder – hovedsageligt landbrug. Vi arbejder med ejendomshandler af alle slags, skødeskrivning, tinglysning, forpagtninger, bo-behandling m.v. Vi forventer, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund i forhold til denne opgaveløsning og at du har erfaring som fx advokatsekretær, ejendomsmæglerassistent eller sagsbehandler. Har du interesse i og flair for IT er det et stort plus.

Hos LHN tilbyder vi dig

 • stor indflydelse på din egen arbejdssituation
 • et team af fantastiske kolleger med en åben og uformel omgangstone
 • en fleksibel arbejdsplads med fokus på trivsel, efteruddannelse og personalegoder
.

 ●   Ambitiøs salgskonsulent til industrien, Nippon Gases Danmark A/S

Nippon Gases Danmark A/SAmbitiøs salgskonsulent til industrien

Nippon Gases Danmark A/S, Fredericia

Er du målrettet, og vil du være med til at skabe yderligere succes i Nippon Gases? Vi søger nu en salgskonsulent, der har fornemmelse for både kunder og muligheder i god kombination med en teknisk forståelse.

Vi giver dig mulighed for at blive dygtig inden for vores felt, gennem velkendte produkter, løsninger af høj kvalitet – og at blive omgivet af stærke kolleger, der ved rigtig meget om industrigasser. Det vil opbygge din tekniske forståelse yderligt, sådan at du trygt og sikkert kan komme ud til vores kunder og accelerere vores stærke koncept endnu mere.

Du vil blive uddannet grundigt til at varetage selvstændigt salg af industrigasser, levnedsmiddelgasser samt tøris. Dette salg vil være baseret på nye kunder og i tæt samarbejde med de øvrige distriktschefer og forhandlere. I takt med at du udvikler dig, vil omfanget af kunder, salgskampagner og mere ansvar også følge med.

.

 ●   Entrepriseleder, PEAB Asfalt A/S

PEAB Asfalt A/SEntrepriseleder

PEAB Asfalt A/S

Til vores afdeling i Region Syd søger vi en entrepriseleder med solid entreprenør/asfalt erfaring. Du vil få ansvaret for at lede og fordele arbejdet for flere hold, økonomi- og tidsstyring samt kontrol af entrepriserne og kvalitetssikring. Projekterne spænder bredt fra større enkeltstående opgaver til projekter med vores faste langvarige samarbejdspartnere.

Til gengæld får du:

 • En virksomhed med frihed under ansvar En arbejdsplads med højt til loftet og en uformel tone
 • Et stærkt team, der støtter og sparrer med hinanden
 • Mulighed for at udvikle dig selv både professionelt og personligt
.

 ●   Områderådgiver til SSP Forebyggelse og Vejledning, barselsvikariat, Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Områderådgiver til SSP Forebyggelse og Vejledning, barselsvikariat

Esbjerg Kommune

Vil du være med til at gøre en forskel i direkte kontakt med børn og familier? Så har Esbjerg Kommune et attraktivt barselsvikariat som områderådgiver i SSP, Forebyggelse & Vejledning.

Stillingen er på 35 timer pr. uge og tiltrædelse ønskes pr. 1. oktober 2020.

Områderådgiverne er fremskudte socialrådgivere. Der er ingen myndighedsfunktion, men skal samarbejde med myndighedsområdet, dagtilbud, skoler, fritids- og ungdomsklubber, aktører i SSP Forebyggelse & Vejledning, Pædagogisk enhed m.fl. Du skal være med til at koordinere indsatsen for børn og unge i almenområdet. Og desuden medvirke i sparring og vejledning til andre professionelle og familier samt være brobyggere til myndighedsområdet.

.

 ●   Stærk kommerciel afdelingsleder, Babels - Carsten Lund Madsen

Babels
Stærk kommerciel afdelingsleder

Babels søger for LOXAM i Sønderborg

LOXAM Sønderborg ønsker at være Sønderjyllands mest attraktive samarbejdspartner indenfor materieludlejning. Vi søger derfor en stærk kommerciel afdelingsleder, som skal drive og udvikle salget i Sønderjylland. Du får ledelsesansvaret for et yderst velfungerende team som primært står for den daglige drift. Derudover får du et virkelig stærkt koncept, og et af branchens mest anerkendte brands i ryggen.

Afdelingen i Sønderborg har et stort potentiale og vi forventer, at du kan gå forrest og fortsætte den positive udvikling med at erobre markedsandele i Sønderjylland.

Med reference til regionschefen og med god sparring til de 28 andre afdelingschefer i Danmark, får du de optimale betingelser for at skabe succes for dig og dit team.

Babels
.

 ●   Ambitiøs IT-tekniker, IT & Co ApS

IT & Co ApSAmbitiøs IT-tekniker

IT & Co ApS, Rødekro

Der brænder for at levere den bedste service!

Til vores Team i Rødekro søger vi en frisk medarbejder, der sammen med 5 dygtige kollegaer skal være med til at sikre, at kunderne serviceres på et højt kvalitetsniveau.

Brænder du for IT-Sikkerhed, IT-infrastruktur og cloud-løsninger, og sætter du en ære i at udføre uovertruffen service, så har vi jobbet til dig.

Vi forventer, du har viden og erfaring med blandt andet:

 • Microsoft-servere
 • Microsoft365/Office365
 • IT-drift og IT-Infrastruktur
.

 ●   Configuration Manager til tværgående rolle i stor it-organisation, Energinet

Energinet
Configuration Manager til tværgående rolle i stor it-organisation

Energinet, Fredericia

Vær med til at sikre optimal effektivitet på tværs af Energinet-koncernens store it-organisation i et nyoprettet job som Configuration Manager.

Som configuration manager er din vigtigste opgave at sikre en retvisende konfigurations- og relationsdatabase for alle IT’s configuration items. Det bliver dit ansvar at etablere og vedligeholde en model og struktur til at registrere items og tilhørende relationer i databasen på tværs af systemer, herunder at sikre en til stadighed effektiv integration med leverandørernes ITSM-systemer.

Energinet
.

 ●   Audit trainee til PwC, PwC

Audit trainee til PwC

PwC, Vejle

Start din karriere sammen med os, hvis du har høje ambitioner, en stærk faglighed og en lyst til at skabe succes sammen med andre.

Vores uddannelsesforløb Trustbuilder starter i september 2021. Forløbet giver dig et stærkt fundament. De første uger i PwC tilbringer du sammen med andre revisortrainees, hvor I får en grundig introduktion til PwC, vores værdier og værktøjer. Du bliver en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af niveauer, afdelinger og kontorer. Der er talrige sociale arrangementer, så du kan lære dine nye kolleger bedre at kende. .

Du får en personlig career coach, der følger din udvikling tæt og giver dig løbende feedback. På den måde udvikler du hele tiden din faglighed og sammen kan I sætte den rigtige retning for din karriere.

PwC
.

 ●   Revisor til Sønderborg, Sønderjyllands Revision

Sønderjyllands Revision
Revisor til Sønderborg

Sønderjyllands Revision

Sønderjyllands Revison søger dygtig revisor til Sønderborg – er det dig?

Er du tillidsskabende og en fantastisk tal-jonglør? Og bidrager du med engagement, humør, effektivitet og kvalitet? Så er du måske vores nye kollega i vores afdeling i Sønderborg. Her er vi 23 medarbejdere, der står klar til at byde dig velkommen.

Du får som revisor hos Sønderjyllands Revision en afvekslende arbejdsdag, når du indgår i tæt dialog og samarbejde med både kunder og kolleger.

Som medarbejder hos Sønderjyllands Revision, får du en spændende og afvekslende dagligdag med mange udviklingsmuligheder. Vi værdsætter dine evner og engagement højere end alder og anciennitet. Vi lægger vægt på et uformelt og inspirerende arbejdsmiljø med stor selvstændighed og ansvar – til gavn for både medarbejdere og kunder.

.

 ●   Distributions-kurérer (Tilkaldevikar), DHL Express

DHL Express
Distributions-kurérer (Tilkaldevikar)

DHL Express, Fredericia

Kunne du tænke dig at arbejde på en af Danmarks Bedste arbejdspladser?

Du vil ikke blot forbedre vores servicekvalitet, som en certificeret international specialist, du vil også gøre kundernes liv bedre.

Vi har ekstraordinært travlt og søger derfor 6 Tilkaldevikarer til vores pulje af kurérer, der skal kunne træde til på fuldtid for at afhjælpe den stigende efterspørgsel vi oplever. Der vil være mulighed for at senere fastansættelse, såfremt kemien er tilstede.

Som kurér har du ansvaret for levering og afhentning af pakker og dokumenter direkte hos vores kunder. Det drejer sig om distribution af mellem 50-90 stops om dagen, så det kræver at du er i god fysisk form. Herudover kræver jobbet, at du er god til at omgås kunder hvor din fleksibilitet er påkrævet, da vi har mange forskellige kunder med mange forskellige krav. Arbejdet foregår i dagtimerne. Erfaring som distributionschauffør er en fordel, men ikke et krav.

DHL Express
.

 ●   ISS søger en morgenfrisk servicemedarbejder, ISS Facility Services A/S

ISS Facility Services A/S
ISS søger en morgenfrisk servicemedarbejder

ISS Facility Services A/S, Billund

Ønsker du et fleksibelt arbejde med fokus på høj kvalitet og service? Så søger ISS en servicemedarbejder til morgenrengøring i Billund.

Som servicemedarbejder har du ansvaret for den daglige rengøring. Dine opgaver vil bland andet bestå af afvaskning af gulve og inventar samt rengøring af toiletter. Du bliver en del af et team, der sammen leverer den standard og kvalitet, der er aftalt med kunden. Du får ansvar for dine egne områder, men forventes at være fleksibel og hjælpe teamet under sygdom og ferie.

Arbejdstiden vil være på 25 timer om ugen mandag til fredag mellem kl. 05.00 og 09.45. Derudover vil der også forekomme weekendarbejde, hver anden weekend.

ISS Facility Services A/S
.

 ●   Lagermedarbejder, Würth Danmark A/S

Würth Danmark A/S
Lagermedarbejder

Würth Danmark A/S, Kolding

Vi har travlt på vores lager… og derfor søger vi nye kolleger.

På vores lager er der 55 engagerede medarbejdere, som hver dag modtager mere end 30 tons varer, plukker 10.000 ordrelinjer og sender 3.000 kasser til kunderne. I øjeblikket er der lidt mere end vi kan nå, og derfor søger vi et par nye kollegaer.

Vi kører med et højeffektivt pick & pack lager, hvor der blandt andet er funktionerne varemodtagelse, varekontrol og indlagring, ekspedition og ordrebehandling samt forsendelse. Vi arbejder hele tiden på at gøre tingene lidt smartere og bedre, så vi hele tiden stræber efter en optimal lagerstyring, der er præget af strømlinede processer.

Würth Danmark A/S
.

 ●   Kompetent medarbejder til Intern revision i Sydbank M/K, Sydbank

Kompetent medarbejder til Intern revision i Sydbank M/K

Sydbank, Aabenraa

Brænder du for at arbejde med revision og dataanalyse i et stærkt fagligt miljø? Har du lyst til at arbejde indenfor revisionsområdet på en arbejdsplads med god balance mellem arbejds- og privatliv?

Til Sydbanks Interne revision søger vi en kollega, som har lyst til at bruge sine kompetencer og erfaring til at gennemføre revision, primært indenfor kreditområdet. Som vores nye kollega skal du bidrage til, at arbejdet i Intern revision gennemføres på en effektiv og tidssvarende måde, der understøtter bankens strategi og de krav, der stilles til fremtidens digitale bank.

Jobbet er afvekslende, og du vil varetage en række forskelligartede opgaver, der primært retter sig mod processer og kontroller indenfor kreditområdet og udlånsporteføljen. I jobbet vil der være kontaktflader til selve forretningsområdet, Risikoopfølgning, Compliance samt til Sydbanks eksterne revision.

Sydbank
.

 ●   Budgetfuldmægtig til Analyse, Budget & Controlling, Rigspolitiet

Syd- og Sønderjyllands PolitiBudgetfuldmægtig til Analyse, Budget & Controlling

Syd- og Sønderjyllands Politi, Esbjerg

Syd- og Sønderjyllands Politi søger en analytisk stærk budgetfuldmægtig, som skal bidrage til politikredsens – og økonomiafdelingens – løbende udvikling. Du vil som budgetfuldmægtig indgå i et team, hvor der primært løses selvstændige opgaver, men hvor den faglige sparring i teamet er af stor betydning for håndteringen af opgaverne.

Der er tale om en bred stilling, hvor du vil have mulighed for at få styrket dine kompetencer inden for budgetproces/håndtering, økonomistyring og controlling.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte

 • Udarbejdelse af kvartalsvise prognoser (budgetter)
 • Udarbejdelse af månedlige budgetopfølgninger – herunder afvigelsesnotater til Rigspolitiet samt internt notat til kredsens ledelse
 • Controlling af de økonomiske data. Identificering, forklaring, håndtering af afvigelser samt sikring af nødvendige korrektioner
.

 ●   Administrationsassistent med stærke sprogkompetencer, BRODAL Search & Selection

BRODAL Search & SelectionAdministrationsassistent med stærke sprogkompetencer

BRODAL Search & Selection søger for Bo Michelsen A/S i Haderslev

Bo Michelsen A/S er en alsidig entreprenørvirksomhed, der leverer kvalitetsbyggeri til både erhverv, private og det offentlige.

Til virksomhedens domicil, der har til huse i attraktive lokaler i Skipperhuset i Haderslev, søger vi en dynamisk Administrationsassistent, der motiveres af en travl hverdag – med alsidige opgaver, råderum og muligheden for at sætte sit præg på rollen.

Dine arbejdsopgaver omfatter som udgangspunkt:

 • Løn (timelønnede) inkl. registrering af sygdom
 • Registrering af indkomne fakturaer
 • Bogføring af kassebilag
.

 ●   Målorienteret udviklingskonsulent med særligt fokus på udvikling af projektkompetencer, Norlys

Norlys
Målorienteret udviklingskonsulent med særligt fokus på udvikling af projektkompetencer

Norlys, Silkeborg, Aarhus, Aalborg eller Esbjerg

Brænder du for udvikling af projekt- og udviklingskompetencer, og har du flair for at få ting ud over rampen? Hvis du ønsker et job med en stor kontaktflade og højt dedikerede kollegaer, hvor vi skaber grundlaget for, at organisationen lykkes med sin udvikling og strategiske forandringer, så er her en unik jobmulighed.

Du vil få en bredspektret palette af opgaver med alt fra udvikling og optimering af vores projekt- og udviklingsmodeller til udarbejdelse, tilrettelæggelse og gennemførelse af træning, samt sparring og coaching til de forskellige interessenter i og omkring udviklingsaktiviteterne i Norlys. Opgaverne spænder således fra at være i detaljen i forhold til processer, roller og strukturer til at være i ”helikopteren” ift. tilgang, rammer og retning.

Norlys
.

 ●   SCADA Component Security Engineer, Ørsted

Ørsted
SCADA Component Security Engineer

Ørsted, Gentofte or Skærbæk

Imagine a future where you’re responsible for ensuring that our offshore wind farms are built with a state-of-the-art cyber security level

Join us in this role where you’ll make sure that our different SCADA and related wind farm systems are designed according to the required cyber security level.

Ørsted is a global leader in offshore wind energy and ranked the world’s most sustainable energy company. To be a frontrunner, we invest significantly in employee development and from the moment you join us, we’ll support your personal and professional growth.

Ørsted
.

 ●   Marine Specialist, Ørsted

Ørsted
Marine Specialist

Ørsted, Gentofte, Skærbæk, Grimsby (UK)

Imagine a job where you play a key role in the marine safety on all vessels at our offshore wind farms

Join us in this role where you’ll be defining the Group’s maritime standards at sea and developing the vessel operators’ standards by vessel inspections, office audits, dialogue, workshops, etc.

Ørsted is a global leader in offshore wind energy and ranked the world’s most sustainable energy company. To be a frontrunner, we invest significantly in employee development and from the moment you join us, we’ll support your personal and professional growth.

Ørsted
.OM SIDEN | © Copyright 2020 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |