GRATIS
.: Sommer Musik
.: Netradio
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet

              


.: Teknologi.
.: Gartner: Her er de 10 vigtigste teknologi-områder for alle CIO’er lige nu
Disse 10 teknologi-områder vil få ‘afgørende’ impact på forretninger og it-organisationer i de kommende år. Alle it-ansvarlige bør tage højde for dem, lyder det fra analysehuset Gartner..
.: Sund & Bælt prøver ny tilgang af: "En helt ny måde at tænke ERP-implementering på"
Sund & Bælt er i fuld gang med at opgradere koncernens ERP-platform fra Dynamics AX-2009 til Dynamics 365 i kombination med Azure. Navnlig har den offentlige organisation tænkt standard og specialtilpasning på en alternativ måde, lyder det..
.: Energistyrelsen åbner for knald-billige 5G-tilladelser i Danmark: Vil udstede forsøgs-tilladelser til 600 kroner om året
Energistyrelsen vil gøre det langt nemmere at foretage 5G-forsøg. Styrelsen vil nu udstede forsøgstilladelser til blot 600 kroner om året..
.: Kritisk sikkerhedsfejl opdaget i Samsung S-mobil: Samsung anbefaler nødløsning
En fejl i fingeraftrykslæseren i flere Samsung-modeller gør, at enhver kan låse mobilen op..
.: Med hjælp fra Caroline Wozniacki og Jon Snow vil Nutanix duellere mod mægtige VMware: 60-årig svensk billedbogsforfatter leder an i Norden
Reportage: Der var fornemt besøg til VMware-konkurrenten Nutanix' stort anlagte konference i Bella Center. Her møder Computerworld nordisk CEO for hyperkonvergens-specialisten til en snak om, hvad Nutanix egentlig vil på det nordiske marked? Her er svarene fra den 60-årige svenske billedebogsforfatter..
.: "Er du i Stockholm syv måneder om året, er det oplagt at købe eller leje en lejlighed. Det er det samme med cloud og on premise"
"Er du i Stockholm syv måneder om året, er det oplagt at købe eller leje en lejlighed. Det er det samme med cloud og on premise.".
.: Tusindvis af Docker-installationer ramt af farlig orm: Spreder sig automatisk med stor fart
Tusindvis af Docker-installationer inficeret af farlig, selvspredende cryptojacking-orm i det første kendte tilfælde nogensinde..
.: Husk Omaha Beach
Klumme: Jeg er sikker på, at det ikke har en fatal konsekvens at tage i skole en enkelt dag uden sin mobiltelefon..
.: Microsoft indfører gentagne popup-beskeder til Windows 7-brugere: Du vil se den igen og igen frem til systemets aflivning
Microsoft genindfører tvangsvisninger af popup-besked til alle brugere, der fortsat anvender det populære Windows 7..
.: Staten prøver igen: Genudbyder kæmpe Oracle-opgave til 250 millioner kroner - stadig uvist om det bliver IBM, Miracle eller Sysco
Moderniseringsstyrelsen forsøger endnu en gang at udbyde en omfattende Oracle-rammeaftale til 250 millioner kroner, efter styrelsen flere gange har annulleret udbuddet på grund af fejl,..
.: Nu åbner Google for længe ventet spil-streaming i Danmark: Se datoen hvor du kan begynde at streame spil her
Google slår dørene op for den store spil-streamingtjeneste Stadia i Danmark. Se hvornår du kan begynde at spille online..
.: Google løfter sløret for ny supertelefon, ny computer, ny router og nye højttalere - men det meste kommer ikke til Danmark i første omgang
Google præsenterede tirsdag aften en stribe af nye hardware-produkter - inklusive en ny top-telefon..
.: Opdater nu: Alvorligt sikkerhedshul opdaget i populært Linux-værktøj
En alvorlig fejl i det populære Linux-hjælpeprogram Sudo giver selv brugere med begrænsede rettigheder adgang til at afvikle root-kommandoer. Øjeblikkelig opdatering anbefales..
.: Huawei åbner første 5G-udviklingscenter i Europa - har opnået svimlende hastigheder
Kinesiske Huawei åbner sit første 5G-udviklingscenter i Europa, hvor selskabet vil fremvise teknologier og udvikle 5G..
.: Nu bliver dit kørekort en app på din smartphone: Visma Consulting skal stå for udviklingen
Inden længe kan du lade kørekortet blive hjemme, når du skal ud i trafikken - bare du husker at tage din smartphone med. For nu bliver dit kørekort en app på din smartphone. Snart følger også dit sygesikringsbevis og andre af det offentliges plastik-kort..

.: Computerworld
Nyheder, analyser, viden, blogs og debat om it. Computerworld er dit medie om det digitale Danmark. Computerworld skriver om nye teknologier, hardware, software, informationssamfundet, internettet, it-branchen, telebranchen, it-ledelse, it-strategi, forretnings-it , it-job og meget mere..
.: Windows 10 November Update er på trapperne: Her er alle nyhederne
Nedtællingen til den næste store Windows 10 version er i gang. Her fokuserer Microsoft på hastighed, enkelhed og enterprise-funktioner..
.: Ny dansk teknologi vil gøre op med milliardregninger: Slut med dyr og dårlig offentlig it
Datalogisk Institut er ude med teknologi, der skal afværge dyre offentlige it-projekter..
.: Den danske startup-succes Airhelp skal have ny direktør - dansk stifter siger farvel
Henrik Zillmer stopper som administrerende direktør for Airhelp. I stedet tager en anden dansk profil over..
.: Gartner: Her er de 10 vigtigste teknologi-områder for alle CIO’er lige nu
Disse 10 teknologi-områder vil få ‘afgørende’ impact på forretninger og it-organisationer i de kommende år. Alle it-ansvarlige bør tage højde for dem, lyder det fra analysehuset Gartner..
.: Kombits 'war-room' overvåger Aula tæt: Så mange brugere og supportopgaver er der indløbet, siden Aula gik i luften mandag
Aula gik i går i drift på de fleste af landets folkeskoler. Kombit har i samarbejde med Netcompany etableret et kontrolcenter, der følger opstarten tæt. Her er de aktuelle tal for, hvor mange brugere der nu har oprettet sig, og hvor mange supportopgaver, der er kommet ind..
.: Dansk it-konsulent idømt flere års fængsel for svindel
En ledende it-medarbejder hos Carlsbergfondet skal i fængsel for at have udnyttet sin stilling. Det har Østre Landsret netop slået fast..
.: Dansk virksomhed lagt ned af omfattende hackerangreb: Fortsat ingen adgang til netværk syv dage efter angreb
På syvende døgn kæmper produktionsvirksomheden Pilz fortsat med et omfattende hackerangreb. Den danske del af forretningen er også påvirket men er tavs om omfanget i Danmark..
.: Nej, Netflix dræbte ikke Blockbuster. Her er historien om Blockbusters spektakulære fald fra tinderne
For ni år siden indgav Blockbuster sin konkursbegæring i USA, men hvad var årsagen til, at videoudlejningstjenesten gik konkurs?.
.: Dansk videomarketing-platform med Thomas Madsen-Mygdal i spidsen køber engelsk konkurrent
Den danske videomarketing-platform Twentythree køber britisk konkurrent. Et vigtigt skridt på vejen til at blive en afgørende global spiller, forklarer medstifter Thomas Madsen-Mygdal..
.: Sund & Bælt prøver ny tilgang af: "En helt ny måde at tænke ERP-implementering på"
Sund & Bælt er i fuld gang med at opgradere koncernens ERP-platform fra Dynamics AX-2009 til Dynamics 365 i kombination med Azure. Navnlig har den offentlige organisation tænkt standard og specialtilpasning på en alternativ måde, lyder det..
.: EU's store Microsoft-kontrakter lever ikke op til GDPR: EU vil nu have et opgør med de store tech-firmaers standard-vilkår
En række af Microsofts store kontrakter med EU lever ikke op til EU’s egne krav om beskyttelse af personfølsomme data. EU vil have en diskussion om, hvordan man får kontrollen med data tilbage..
.: Antivirus-leverandør ramt af hackerangreb: Medarbejder fik stjålet sine loginoplysninger
Den kendte it-sikkerhedsleverandør Avast er selv blevet offer for et hackerangreb, der har ramt selskabets interne netværk..
.: Aula kritiseres for at tvinge forældre til at acceptere indsamling af deres børns data
Skal man som forældrer anvende Aula kræver det, at man accepterer, at systemet indsamler personfølsomme oplysninger om børnene..
.: Nyt Nets-system reducerer svindel med betalingskort dramatisk med AI-teknologi
KPMG og betalingskæmpen Nets har sammen udviklet et nyt system, der har reduceret svindel med betalingskort med 25 procent. Målet er at få tallet reduceret med 40 procent..
.: Morgen-briefing: Lars Seiers hotelportal søger ny bestyrelsesformand / Dansk rengøringsplatform lander endnu et underskud / Islamisk Stat uploader videoer på Tiktok / Amerikansk militær dropper disketter og skifter til SSD i kernevåben-system fra 70'erne
Lars Seiers hotelportal søger ny bestyrelsesformand. Dansk rengøringsplatform lander endnu et underskud. Hyundai kobler kunstig intelligens på adaptive cruise control. Japansk cybersikkerhedsfirma opruster cloud-sikkerhed med million-opkøb. Islamisk Stat uploader videoer på Tiktok. Amerikansk militær dropper disketter og skifter til SSD i kernevåben-system fra 70'erne..
.: Efter Oracle-topchefs død: Her er børsmarkedernes reaktion
Oracle-aktien stiger efter meldingen om administrerene direktørs Mark Hurds død..
.: I tilfælde af et no-deal Brexit: Sådan skal GDPR-data sikres
Det europæiske datatilsynsmyndighed EPDB opdaterer denne måned retningslinjerne for, hvordan persondata skal udveksles i tilfælde af et britisk ’no-deal’ udtræden af EU..
.: It-sikkerhedschef og formand for rådet for digital sikkerhed: Disse krav kan du stille til din it-sikkerhedsleverandør
Podcast: Hvilke krav kan du stille til din leverandør af it-sikkerhed? Det har den erfarne sikkerhedsekspert og formand for Rådet for digital sikkerhed, Henning Mortensen, en række bud på..
.: Afdød Oracle-boss var kendt for benhårde nedskæringer: "Hvert år kørte han en grønthøster gennem hovedkvarteret i USA og fyrede nogle procenter af personalet"
Mark Hurd fik succes med benhård omkostnings-minimering, men i sin levetid løb han også ind i flere skandaler..
.: Atea-topchef bebrejder dansk forretningsenhed for nyt millionunderskud: "Jeg havde gerne set, at vi havde leveret det, vi havde meldt ud i Danmark"
Interview: Ateas norske koncerndirektør Steinar Sønsteby havde gerne set grønne tal i bunden af det netop offentliggjorte danske kvartalsregnskab. Selvom omsætningen overordnet går frem, peger han på et forretningsområde, der ikke har formået at levere..
.: Sådan tager du livet af dine kolleger på under 40 minutter: Syv uundværlige tips til dræber-powerpoints
Det kan være noget bøvl at gå på arbejde. Der er kolleger, der har meninger. Din chef har ikke sans for dine kvaliteter og har hovedet et andet sted. Dine omgivelser forstår dig ikke… I sådan en situation er powerpointen din allerbedste ven..
.: It-forhandleren Dustin udsat for rambuktyveri i Sverige: Gummiged bragede ind i lagerbygning
Den svenske hardware-forhandler Dustin er blevet ramt af et rambuktyveri, hvor gerningsmændene har kørt en gummiged ind i en 20.000 kvadratermeter stor lagerbygning uden for Stockholm..
.: Computerworld mener: Måske er de fede tider og højere lønninger ved at være fortid i den danske it-branche
Computerworld mener: Vejen til øget relevans går gennem øget ansvar - for hele forretningen. Er du reelt parat til at tage det?.
.: Atea får hård kritik for ny sag om gaver til offentligt ansatte: "Stærkt kritisabelt og utilfredsstillende"
It-selskabet Atea er endnu en gang havnet i en sag om gaver til offentligt ansatte. Det har givet anledning til hård kritik fra Kammeradvokaten..
.: Derfor nærmer statens ejerskab af e-Boks sig vejs ende
ComputerViews: Danske e-Boks har nu i tæt på 20 år leveret Digital Post til danskerne. Men med beslutningen om at få udviklet et nyt system, der skal leveres af konkurrenten Netcompany, står et altoverskyggende spørgsmål tilbage: Giver det fortsat mening, at staten ejer e-Boks?.
.: 1.600 folkeskoler tager nu danmarkshistoriens største kommunale it-system i brug: Kombit har oprettet særligt war room
Efter et par måneders forsinkelse går det største kommunale it-projekt i danmarkshistorien i luften mandag. Kombit har oprettet et særligt war room til den store lanceringsdag. Se alle tallene bag det nye Aula-system, som får to millioner brugere, her..
.: Den danske rigmand Lars Tvede løfter sløret for sine investeringer: Sådan finder han de mest lovende it-selskaber
Den danske rigmand og tech-investor Lars Tvede har en række kritierier, som han skeler til, når han skal investere i tech-virksomheder..
.: Dansk mobilforhandler truet på livet af skattesag: Står overfor tocifret millionregning
En skattesag kan betyde, at den danske mobilforhandler Mytrendyphone.dk må dreje nøglen om. Afgørelsen kan betyde en ekstra regning på et tocifret millionbeløb..
.: Fejl i teledata kan have vildledt politiet i Emilie Meng-sag
Politiet overså et stort hul i de teledata man brugte i den stort omtalte drabssag på Emilie Meng for tre år siden. Familien frygter, at det kan have haft fatale konsekvenser for efterforskningen..

.: Branchen.
.: Her er danske Ezentas planer efter salg til global konkurrent
Interview: Nixu Danmark skal erobre det danske marked, men uden at sælge flere teknologier til de store selskaber, lyder det fra topchef hos Ezenta, Niels Kemal Onat, der netop er blevet solgt til finsk konkurrent..
.: Danske softwarevirksomheder sender væksten i it-branchen på himmelflugt
Top 100/2018: Vækstlokomotivet buldrer afsted i den danske it-branche, og softwarevirksomhederne har indtaget de forreste vogne. Umiddelbart tyder intet på, at udviklingen vil stoppe i de kommende år, men mørke skyer kan alligevel spottes i horisonten..
.: Danske kapitalfonde er på jagt efter it-selskaber
Mange af de danske kapitalfonde er på udkig efter it-selskaber, viser ny undersøgelse..
.: Gratis magasin: Hent Computerworld Brancheguiden 2017 her
Computerworld er klar med ny og opdateret udgave af Brancheguiden, der er den mest komplette guide til den danske it-branche. Hent Computerworld Brancheguiden 2017 gratis her..
.: Vi har desperat brug for et par milliarder kroner, hvis vi for alvor skal blive konkurrencedygtige - lad os nu tage fat
Klumme: Manglen på it-specialister hægter Danmark af den digitale revolution. Det er et problem, som kun kan løses af branchen i fællesskab..
.: Gratis magasin: Her er de danske it-firmaer, som er årets dygtigste til vækst
Computerworld it-komet 2016 Formpipe Lasernet er danmarks dygtigste it-firma til vækst. Det viser Computerworlds store regnskabsanalyse It-komet 2016, som netop er offentliggjort i et magasin, du kan læse gratis her. Se blandt andet, hvilke firmaer der ligger i toppen i de forskellige brancher..
.: Drengerøvskulturen skader indtjeningen i it-branchen
Klumme: Vi har ventet i 30 år på at få kvinderne ind i it-branchen - uden resultat. Det er på tide at få ryddet op i drengerøvskulturen og headhunte kvinder målrettet. Det vil pynte på både moralen, arbejdsmiljøet og bundlinjen..
.: Edlund-direktør fratræder som direktør efter salg til KMD: Derfor sælger Edlund hele butikken
Interview: Edlunds direktør og medejer, Thomas Jøhnk, er glad for salget til KMD, selv om salget med tiden vil koste ham jobbet. "Vi har aftalt, at vi skal finde en ny direktør," siger han..
.: Microsofts nye Edge-browser plages af samme sikkerheds-huller som Internet Explorer
Microsofts nye Edge-browser ser ud til at være udstyret med de samme sikkerhedshuller som forgængeren Internet Explorer, der har et blakket rygte, når det gælder it-sikkerhed..
.: It-selskaber er de mest værdifulde i verden - hvorfor mangler it-branchen så folk?
It-selskaber topper endnu engang listen over de mest værdifulde virksomheder i verden. Her forklarer en arbejdsmarkedsforsker, hvorfor topplaceringerne ikke smitter af på hele it-branchen..
.: Her er sidste års vindere af Computerworld Top 100
Top 100/2015: Årets Computerworld Top 100-konkurrence er i fuld gang. Beregningerne af, hvem der er de dygtigste inden for de mange underkategorier, bliver afsløret i de kommende uger, og 25. september afslører vi, hvem der er Danmarks bedste it-virksomhed 2015. Her får du overblikket over, hvem der vandt sidste år..
.: Sådan er Top 100-virksomhederne placeret i kategorier
Top 100/2015: Beregningsmotoren bag Computerworld Top 100 placerer virksomhederne i syv hovedkategorier og en sværm af underkategorier, som stammer fra Brancheguiden. Her får du overblikket over alle kategorierne.
.: IT-Branchen i Danmark jubler: Det kommer stop for it-told til at betyde
Der er udsigt til billigere it-produkter og et digital løft i Danmark, efter at en vigtig international aftale om at fjerne told på en række it-produkter er faldet på plads..
.: Vigtig aftale på plads: Fjerner afgifter på masser af it-produkter
Der kan være udsigt til billigere it-produkter, efter at en international aftale om at fjerne import-afgifter er faldet på plads..
.: Dansk hotelbranche jubler over Airbnb: Trækker mange turister til Danmark
Selvom udlejningsportaler som Airbnb skyder op af internettets fundament som skyskrabere i disse år, frygter den danske hotelbranche ikke konkurrencen. Tværtimod kan det gavne den danske turistindustri, hævder branchen..

.: It-markedet.
.: It-forhandleren Dustin udsat for rambuktyveri i Sverige: Gummiged bragede ind i lagerbygning
Den svenske hardware-forhandler Dustin er blevet ramt af et rambuktyveri, hvor gerningsmændene har kørt en gummiged ind i en 20.000 kvadratermeter stor lagerbygning uden for Stockholm..
.: Oracle investerer massivt i cloud-forretningen: Leder efter 2000 nye medarbejdere
Amerikanske Oracle er gået på jagt efter 2.000 nye medarbejdere. Det sker som et fremstød på cloud-markedet, hvor tech-giganten nu vil gøre indtog i flere lande og give Amazon og Microsoft konkurrence til stregen..
.: Netcompany er indstillet til storstilet Digital Post-kontrakt - men e-Boks kræver udbud annulleret: Se e-Boks' klage her
Digitaliseringsstyrelsen har besluttet sig for at tildele Netcompany opgaven med at levere fremtidens Digital Post-løsning, men aftalen kan ikke underskrives, da e-Boks for anden gang kræver Digital Post-udbuddet annulleret. Få indblik i forløbet og læs e-Boks' klage her..
.: Rigspolitiet vil købe it-konsulentydelser for 25 millioner
Til anslået 25 millioner kroner søger Rigspolitiet konsulentydelser i forbindelse med integration til enterprise service bus (ESB).
.: Danmarks bedste konsulentvirksomhed: “Mange virksomheder står over for det, som vi kunne kalde digitalisering 2.0”
Computerworld Top 100: Rådgivning om digitale transformation til nogle af landets største virksomheder er opskriften på at blive blandt de danske it-virksomheder med den største vækst, lyder det fra en af de bedste herhjemme, Ecapacity..
.: Systematic vinder femårig it-opgave hos Ørsted
Ørsted har valgt Systematic til at levere et nyt offshore management system til energiselskabet..
.: SKI om ny rammeaftale: "Vi har skabt en aftale, som nok rummer noget af det bedste, der er på markedet i dag"
Interview. Med it-driftsrammeaftalen 02.22 har SKI begået en genialitet, mener SKI's markedschef Bjarne Jørgensen. "Det er en vanvittigt stærk og fleksibel aftale," siger han. Se hvad den nye rammeaftale indeholder..
.: HCL brager frem på det danske marked: På fem år er omsætningen steget med 245 procent
HCL hæver omsætningen på det danske marked for femte år i træk, mens bundlinjen øges med hele 80 procent. Den høje vækst kan især tilskrives tilgangen af en stor kunde..
.: Arbejder du i Danmarks dygtigste it-firma? Nu går Computerworld på jagt efter 2019-vinderen af Top 100
Top 100/2019: Mandag tænder Computerworld for den store beregningsmotor for at finde Danmarks dygtigste it-virksomhed 2019. Vi analyserer regnskaber fra godt 430 virksomheder, og den 27. september kan vi kåre årets vinderen af Top 100. Frem til da afslører vi vinderne i nogle af de over 20 branchekategorier i Top 100..
.: Tag med bag facaden hos Folketingets it-chef Johanne Albjerg: Stod med kæmpeopgave efter valget i 2019 - se hendes store it-plan her
Interview: Når folketingsvalget bliver udskrevet, finder it-chef Johanne Albjerg helt bogstaveligt sin store it-valgmanual frem fra skuffen. Computerworld tager dig med bag facaden på Christiansborg og giver indblik i det intense it-forløb efter folketingsvalget 2019, hvor 60 folketingsmedlemmer blev udskiftet. Her kan du blandt andet blive klogere på folketingsmedlemmernes it-udstyr..
.: Kom med bag kulissen hos en af Danmarks største it-forhandlere: Mød de tre ejere på gulvet i virksomheden
Hos Comm2igs logistikcenter i underetagen på hovedkontoret håndteres der over 100.000 varer om året, som tæller alt fra tastaturer, computerer, videoudstyr og tablets. Kom indenfor hos landets andenstørste it-forhandler, der vokser 10 procent om året..
.: Lyngby-Taarbæk Kommune sender ERP-ordre til 45 millioner kroner i udbud: Se opgaven her
Storkøbenhavnske Lyngby-Taarbæk Kommune går i markedet med et ERP-udbud på 45 millioner kroner. Løsningen skal være i drift fra 2021..
.: Gratis domstolsdatabase bliver forsinket med over fire år: Nu skal Netcompany levere projektet
Netcompany overtager det forsinkede projekt med at levere en gratis domstolsdatabase. Hvis den nye tidsplan holder, bliver projektet til virkelighed med flere års forsinkelser..
.: Erhvervsministeren vil fjerne lovgivning der spænder ben for it-iværksættere: "Danmark har mistet sin digitale førerposition"
Danmarks nye erhvervsminister, Simon Kollerup (S), proklamerer nu, at regeringen vil tilbagerulle lovgivning, der står i vejen for it-iværksættere..
.: SKI er klar med it-udbud til en halv millliard til folkeskolerne
Staten og kommunernes indkøbsservice, SKI, er på udkig efter leverandører til en ordrer på en halv milliard. Udbuddet omfatter nye digitale læringsmidler til folkeskolen. SKI giver mulighed for at mindre virksomheder kan blive en del af millionudbuddet..
. .OM SIDEN | © Copyright 2019 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |