GRATIS
.: Sommer Musik
.: Netradio
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet

              


.: Teknologi.
.: Sikkerhedsbrist i over 20.000 Linksys-routere: Lækker data om tidligere forbundne enheder
Mere en 20.000 routere fra Linksys lækker informationer om de enheder, som de tidligere har været forbundet til. Det sker trods af, at selskabet meldte ud i 2014, at fejlen var blevet rettet..
.: Google giver ’Glass’-brillen et comeback – er ikke længere et skørt ’moonshot’-projekt
Søgegiganten løfter sløret for Google Glass 2. Ny hardware og ny salgsmodel skal bringe ’augmented reality’ ud til felten..
.: Alan er en af Danmarks fem bedste CIO’er: Sådan har han transformeret hele it-landskabet hos Salling Group
Nomineret til Årets CIO 2019: Sjældent hører man om en CIO, der har været i samme virksomhed i over 30 år. Men det har Alan Jensen. I de sidste knap 15 år og som it-chef hos Salling Group. Nu er han nomineret til Årets bedst CIO 2019 for det ”største og vigtigste” it-projekt i hans og koncernens historie..
.: Huawei fortsætter supporten til Android trods Google-sanktioner: "Det dækker dem, der er blevet solgt, og dem der allerede er i butikkerne"
Selvom Google har blokeret for Huaweis brug af Android-licenser, vil Huawei fortsætte med at supportere Android for de kunder, der allerede har en telefon..
.: Sydkorea vil udskifte Windows med Linux
Den sydkoreanske indenrigsminister annoncerede tidligere på ugen planer om en omfattende udrulning af Linux i stedet for Windows..
.: "Til vores store overraskelse lykkedes det ham at skabe signifikante forbedringer helt uden at tage ny hardware i brug"
"Det eneste, han gjorde, var at tilføre en ny algoritme, der blandt andet går ind og styrer kølesystemet. På den måde lykkedes det at nedsætte energiforbruget i et helt datacenter med i gennemsnit 30 procent.".
.: UiPath er et af verdens hurtigst voksende selskaber: "Ultimativt vil vi se en robot for hver person"
En af de hurtigste voksende softwarevirksomheder i historien, UiPath, har med sin RPA-platform skabt en galoperende forretning. På få år er virksomhedens værdi gået fra under en milliard kroner til knap 47 milliarder kroner. Selskabets chief evangelist mener, at RPA-bølgen kun lige er begyndt og forudser samme udvikling som med pc'ens historie..
.: Google blokerer med omgående virkning for Huaweis brug af Android-licenser - se hvad det kommer til at betyde for dig
Google begrænser med omgående virkning kinesiske Huaweis brug af Android. Huawei vil ikke længere have adgang til tjenester fra Google..
.: Sådan vil Per bygge milliard-successen UiPath op i Norden: "Nogle af vores kunder har haft ROI på flere hundrede procent"
Interview: Danskeren Per Sølvager skal tage milliard-virksomheden UiPaths succesformel og kopiere den på det nordiske marked. Det går ifølge direktøren godt. "Sidste kvartal af 2018 fik vi alene 90 kunder. Det er ret vildt.".
.: Danske Joachim Ærtebjerg er med i toppen som CTO for Intel i EMEA - hør hans bud på it-udviklingen efter 25 år hos processor-giganten
Tech fra Toppen: Danske Joachim Ærtebjerg har arbejdet for Intel siden de lancerede Pentium-processoren i midten af 90´erne. I dag er han CTO for EMEA-området - og giver her sit bud på it-udviklingen..
.: ”Vidste du at Starbucks betaler en medarbejder for at møde 30 minutter før alle andre, så vedkommende kan tænde kaffemaskinerne?”
Interview: Global IoT-chef Elvira Wallis tror på succes med at kombinere bløde oplevelsesdata med hårde IoT-data: ”Det er et uopdyrket område. Jeg kender ikke en eneste leverandør der kan gøre noget lignede pt." siger hun og supplerer med eksempler..
.: Tesla udsender straks-opdatering til flere modeller efter pludselige batteri-brande
Tesla udsender straks-opdateringer af softwaren til flere biler, efter flere biler pludselig er brudt i brand..
.: Samsung på vej med monster-chip til din smartphone: Tårnhøj performance og lavt strømforbrug
Samsung er på vej med en ny monster-chip til smartphone, som i kraft af helt ny arkitektur vil kunne øge performance markant med langt lavere strømforbrug..
.: Microsoft slår alarm: Disse Windows-versioner skal opdateres nu
Microsoft opdager en Windows-sårbarhed som er så kritisk, at selv outdatede versioner af Windows får en vigtig hasteopdatering..
.: Næste generation af Google Assistant på vej: Siri står til at blive kørt helt agterud med avancerede systemer
Google er på trapperne med næste generation af den personlige assistent, Google Assistant. “Det bliver svært for Apple at komme på omgangshøjde,” hedder det..

.: Computerworld
Nyheder, analyser, viden, blogs og debat om it. Computerworld er dit medie om det digitale Danmark. Computerworld skriver om nye teknologier, hardware, software, informationssamfundet, internettet, it-branchen, telebranchen, it-ledelse, it-strategi, forretnings-it , it-job og meget mere..
.: Morgen-briefing: Erik Damgaards Uniconta lander igen millionunderskud / Søren Pind indtræder i DI Digitals bestyrelse / Datatilsynet giver gymnasie "alvorlig kritik" efter eksamensovervågning
Erik Damgaards Uniconta lander igen millionunderskud / Søren Pind indtræder i DI Digitals bestyrelse / Datatilsynet giver Gymnasie "alvorlig kritik" efter eksamensovervågning / IT-Branchen lancerer standardkontrakter.
.: Huawei satser på opbakning i Europa efter amerikansk totalforbud
Kinesiske Huawei tror ikke på, at Europa vil følge USA's eksempel og sortliste selskabet. Til det har Huawei haft alt for lange partnerskaber med europæiske selskaber, mener toppen hos Huawei..
.: Microsoft vil have GDPR-lov i USA: Se hvorfor her
Microsoft har intensiveret lobbyarbejdet i USA med henblik på at få GDPR indført. Læs her hvorfor..
.: Knald eller fald? Det kommer Googles Huawei-forbud til at betyde for din smartphone
Eksisterende og kommende ejere af Huawei telefoner kan se frem til en del usikkerhed omkring Android- og Google-økosystemet på deres smartphones..
.: Sikkerhedsbrist i over 20.000 Linksys-routere: Lækker data om tidligere forbundne enheder
Mere en 20.000 routere fra Linksys lækker informationer om de enheder, som de tidligere har været forbundet til. Det sker trods af, at selskabet meldte ud i 2014, at fejlen var blevet rettet..
.: Nørgaard: En stor lyserød militær hemmelighed...eller hvorfor big data og algoritmer får dig før eller siden - hvis de vil finde dig
Klumme: Denne klumme indeholder lidt tanker om de-anonymisering og en dyb, militær hemmelighed. Måske to. Ja, OK, også en it-hemmelighed, som jeg har lovet at holde for mig selv..
.: Grønland er ubeskyttet mod cyberangreb: Center for cybersikkerhed må ikke operere i landet
Grønland er sårbar overfor cyberangreb. Landet, der er med i Rigsfællesskabet, er ikke omfattet af loven for cybersikkerhed - og Center for Cybersikkerhed må ikke udføre opgaver i landet..
.: Disse it-stillinger giver den højeste månedsløn: Se listen over den danske it-branches bedst og dårligst betalte job
It-branchen er kendt for at give medarbejderne en klækkelig hyre, men hvilke stillinger er mest indbringende, og hvilke ligger i bund? En ny lønanalyse for 2019 giver overblikket. Se hele listen her..
.: Google giver ’Glass’-brillen et comeback – er ikke længere et skørt ’moonshot’-projekt
Søgegiganten løfter sløret for Google Glass 2. Ny hardware og ny salgsmodel skal bringe ’augmented reality’ ud til felten..
.: Alan er en af Danmarks fem bedste CIO’er: Sådan har han transformeret hele it-landskabet hos Salling Group
Nomineret til Årets CIO 2019: Sjældent hører man om en CIO, der har været i samme virksomhed i over 30 år. Men det har Alan Jensen. I de sidste knap 15 år og som it-chef hos Salling Group. Nu er han nomineret til Årets bedst CIO 2019 for det ”største og vigtigste” it-projekt i hans og koncernens historie..
.: Fransk telefirma overtager et af Europas største it-sikkerhedsfirmaer - overtager alle danske aktiviteter
Franske Orange køber it-sikkerhedsfirmaet SecureLink. “Cyber security bliver et stadig vigtigere område for alle typer af virksomheder,” lyder det fra Orange..
.: Aktie-kurser styrtdykker i kølvandet på Huawei-forbud: Markedet er bekymret
De store chip-producenterns aktiekurser rasler ned i kølvandet på amerikansk forbud mod Huawei..
.: Danske SDC skærer ned for bemandingen
Danske SDC skærer løbende ned for bemandingen i forbindelse med ‘et niveauskifte.’.
.: Cyberangreb er dyrere for virksomheder end nogensinde før: Her er de dyreste angreb, som du kan blive ramt af
Det bliver fortsat dyrere for danske og udenlandske virksomheder at blive ramt af et hackerangreb. Her er prisen. Og de bedste tricks til at undgå at betale den..
.: Eva Berneke: Derfor har vi haft hemmelige regler om ansættelse af unge under 36 år
KMD har haft ‘bias’ i rekrutteringen, forklarer topchef Eva Berneke som begrundelse for, at KMD siden 2018 har haft en regel om ikke at ansætte folk over 36 år uden særlig tilladelse..
.: USA giver Huawei 90 dage inden hammeren falder
USA udsætter forbuddet mod handel med Huawei med 90 dage. Se hvorfor her..
.: Morgen-briefing: Efter revideret strategi: Conferize skifter ud i bestyrelsen / Amazons investorer er skeptiske omkring teknologi til ansigtsgenkendelse / To nordiske tech-selskaber fusionerer
Efter revideret strategi: Conferize skifter ud i bestyrelsen / Amazons investorer er skeptiske omkring teknologi til ansigtsgenkendelse / To nordiske tech-selskaber fusionerer / Bog på vej om fire-dages arbejdsuge hos prisvindende it-selskab.
.: Huawei fortsætter supporten til Android trods Google-sanktioner: "Det dækker dem, der er blevet solgt, og dem der allerede er i butikkerne"
Selvom Google har blokeret for Huaweis brug af Android-licenser, vil Huawei fortsætte med at supportere Android for de kunder, der allerede har en telefon..
.: Sydkorea vil udskifte Windows med Linux
Den sydkoreanske indenrigsminister annoncerede tidligere på ugen planer om en omfattende udrulning af Linux i stedet for Windows..
.: "Til vores store overraskelse lykkedes det ham at skabe signifikante forbedringer helt uden at tage ny hardware i brug"
"Det eneste, han gjorde, var at tilføre en ny algoritme, der blandt andet går ind og styrer kølesystemet. På den måde lykkedes det at nedsætte energiforbruget i et helt datacenter med i gennemsnit 30 procent.".
.: Folketings-partier vil oprette særligt it-ministerium
Enhedslisten vil oprette særligt it-ministerium og får opbakning fra Socialdemokratiet og Alternativet..
.: Er Huawei truet på livet? Her er konsekvenserne af Google-forbud og amerikansk modstand
ComputerViews: Huawei indkasserer flere voldsomme bredsider fra blandt andre den amerikanske stat og Google. Den kinesiske tech-gigant er dog ikke sendt til tælling - endnu. Se her, hvad der kan komme til at ske..
.: IBM ændrer gammel prisstruktur for mainframe: Indfører helt ny model for betaling
IBM ændrer selskabets prisstruktur for mainframe i et forsøg på at holde fast i de store maskiners relevans i en cloud-baseret verden..
.: Simcorp presses af tøvende kunder: "Det har nok været det hidtil mest hektiske år"
Den danske it-mastodont Simcorp presses af kundernes tøven. En større konsolidering i investeringsbranchen giver selskabet en hård start på 2019, hvor flere kunder udskyder køb af ny software..
.: Kendt forsker: Her er opskriften på at blive en af fremtidens milliardærer
Den kendte teoretiske fysiker Michio Kaku giver sin simple opskrift på, hvordan du bliver en af fremtidens milliardærer og skaber selskaber som Amazon, Airbnb og Uber..
.: Massevis af danske unge afvises på uddannelser, som erhvervslivet ellers skriger efter
Mange unge bliver afvist på uddannelser, som erhvervslivet efterspørger - herunder it-uddannelserne, hvor it-firmaerne ellers står klar med startlønninger på 40.000 kroner til selv bachelorer..
.: Danske Spil vil købe konsulenter ind for 25 millioner kroner
Danske Spil vil købe konsulenter til projektledelse for 25 millioner kroner..
.: Huawei-stifter: Huawei vil klare sig ‘fint’ trods amerikanske restriktioner
Huawei vil klare sig ‘fint’, selv om selskabet vil skulle klare sig uden amerikanske teknologier, siger stifter Ren Zhengfei..
.: UiPath er et af verdens hurtigst voksende selskaber: "Ultimativt vil vi se en robot for hver person"
En af de hurtigste voksende softwarevirksomheder i historien, UiPath, har med sin RPA-platform skabt en galoperende forretning. På få år er virksomhedens værdi gået fra under en milliard kroner til knap 47 milliarder kroner. Selskabets chief evangelist mener, at RPA-bølgen kun lige er begyndt og forudser samme udvikling som med pc'ens historie..

.: Branchen.
.: Her er danske Ezentas planer efter salg til global konkurrent
Interview: Nixu Danmark skal erobre det danske marked, men uden at sælge flere teknologier til de store selskaber, lyder det fra topchef hos Ezenta, Niels Kemal Onat, der netop er blevet solgt til finsk konkurrent..
.: Danske softwarevirksomheder sender væksten i it-branchen på himmelflugt
Top 100/2018: Vækstlokomotivet buldrer afsted i den danske it-branche, og softwarevirksomhederne har indtaget de forreste vogne. Umiddelbart tyder intet på, at udviklingen vil stoppe i de kommende år, men mørke skyer kan alligevel spottes i horisonten..
.: Danske kapitalfonde er på jagt efter it-selskaber
Mange af de danske kapitalfonde er på udkig efter it-selskaber, viser ny undersøgelse..
.: Gratis magasin: Hent Computerworld Brancheguiden 2017 her
Computerworld er klar med ny og opdateret udgave af Brancheguiden, der er den mest komplette guide til den danske it-branche. Hent Computerworld Brancheguiden 2017 gratis her..
.: Vi har desperat brug for et par milliarder kroner, hvis vi for alvor skal blive konkurrencedygtige - lad os nu tage fat
Klumme: Manglen på it-specialister hægter Danmark af den digitale revolution. Det er et problem, som kun kan løses af branchen i fællesskab..
.: Gratis magasin: Her er de danske it-firmaer, som er årets dygtigste til vækst
Computerworld it-komet 2016 Formpipe Lasernet er danmarks dygtigste it-firma til vækst. Det viser Computerworlds store regnskabsanalyse It-komet 2016, som netop er offentliggjort i et magasin, du kan læse gratis her. Se blandt andet, hvilke firmaer der ligger i toppen i de forskellige brancher..
.: Drengerøvskulturen skader indtjeningen i it-branchen
Klumme: Vi har ventet i 30 år på at få kvinderne ind i it-branchen - uden resultat. Det er på tide at få ryddet op i drengerøvskulturen og headhunte kvinder målrettet. Det vil pynte på både moralen, arbejdsmiljøet og bundlinjen..
.: Edlund-direktør fratræder som direktør efter salg til KMD: Derfor sælger Edlund hele butikken
Interview: Edlunds direktør og medejer, Thomas Jøhnk, er glad for salget til KMD, selv om salget med tiden vil koste ham jobbet. "Vi har aftalt, at vi skal finde en ny direktør," siger han..
.: Microsofts nye Edge-browser plages af samme sikkerheds-huller som Internet Explorer
Microsofts nye Edge-browser ser ud til at være udstyret med de samme sikkerhedshuller som forgængeren Internet Explorer, der har et blakket rygte, når det gælder it-sikkerhed..
.: It-selskaber er de mest værdifulde i verden - hvorfor mangler it-branchen så folk?
It-selskaber topper endnu engang listen over de mest værdifulde virksomheder i verden. Her forklarer en arbejdsmarkedsforsker, hvorfor topplaceringerne ikke smitter af på hele it-branchen..
.: Her er sidste års vindere af Computerworld Top 100
Top 100/2015: Årets Computerworld Top 100-konkurrence er i fuld gang. Beregningerne af, hvem der er de dygtigste inden for de mange underkategorier, bliver afsløret i de kommende uger, og 25. september afslører vi, hvem der er Danmarks bedste it-virksomhed 2015. Her får du overblikket over, hvem der vandt sidste år..
.: Sådan er Top 100-virksomhederne placeret i kategorier
Top 100/2015: Beregningsmotoren bag Computerworld Top 100 placerer virksomhederne i syv hovedkategorier og en sværm af underkategorier, som stammer fra Brancheguiden. Her får du overblikket over alle kategorierne.
.: IT-Branchen i Danmark jubler: Det kommer stop for it-told til at betyde
Der er udsigt til billigere it-produkter og et digital løft i Danmark, efter at en vigtig international aftale om at fjerne told på en række it-produkter er faldet på plads..
.: Vigtig aftale på plads: Fjerner afgifter på masser af it-produkter
Der kan være udsigt til billigere it-produkter, efter at en international aftale om at fjerne import-afgifter er faldet på plads..
.: Dansk hotelbranche jubler over Airbnb: Trækker mange turister til Danmark
Selvom udlejningsportaler som Airbnb skyder op af internettets fundament som skyskrabere i disse år, frygter den danske hotelbranche ikke konkurrencen. Tværtimod kan det gavne den danske turistindustri, hævder branchen..

.: It-markedet.
.: Er Huawei truet på livet? Her er konsekvenserne af Google-forbud og amerikansk modstand
ComputerViews: Huawei indkasserer flere voldsomme bredsider fra blandt andre den amerikanske stat og Google. Den kinesiske tech-gigant er dog ikke sendt til tælling - endnu. Se her, hvad der kan komme til at ske..
.: Danske Pleo lander rekordinvestering på 375 millioner kroner: "Jeg synes næsten, at vi har vænnet os til det"
Den dansk fintech-virksomhed Pleo har netop landet den største serie B-investering nogensinde på det danske marked. Med den nyrejste kapital har Pleo nu samlet over en halv milliard kroner til at tage virksomheden ud på det europæiske marked. "Vi har rigeligt med kontanter," lyder det fra selskabets administrerende direktør. Han har nu brug for masser af folk..
.: Se listen og læs alle artiklerne online: Her er magasinet om de 50 mest værdifulde danske it-succeser ... og 10 boblere
De danske it-himmelstormere 2019: Hvad sker der med millliarderne fra Tradeshifts kommende børsnotering? Hvordan ser Blue Ocean Robotics succesfulde forretningsmodel ud? Og hvilke virksomheder er de største danske it-succeser målt på valuation? Det får du svaret på i Computerworlds nyeste A4-magasin, som du kan læse online her..
.: 12 kommuner går sammen om stort it-indkøb til knap 150 millioner kroner
Med ansvaret for 700.000 borgere går 12 kommuner i gang med at afsøge markedet for it-løsning, der skal håndtere en række vigtige kommunale områder..
.: Kæmpe løneksplosion i telebranchen: Gennemsnitslønnen steg med over 10.000 kroner på tre måneder
På et enkelt kvartal i 2018 steg lønnen i telebranchen med 25 procent. Kvartalet efter var lønhoppet dog tæt på pist væk. Her er noget af forklaringen på den mærkværdige lønudvikling..
.: Sådan vil Energinets it-direktør tackle dramatisk ændring i it-organisationen oven på store outsourcingplaner
Interview: Der kommer til ske en væsentlig reduktion i den interne it-afdeling hos Energinet efter annonceringen af selskabets store outsourcingagenda. Her er it-direktør hos Energinets plan med paradigmeskiftet..
.: Devoteam parat med to strategiske opkøb: Vil dominere Google Cloud-markedet i Norden
Det franske it-konsulenthus Devoteam har købt 87,5 procent af en svensk Google Cloud-partner, og er også på vej med et tilsvarende opkøb målrettet Benelux-landene..
.: Kommunale it-chefer stoler blindt på SKI trods statens overbetaling for it-licenser: "Der skal helt sikkert dykkes nærmere ned i det, hvis det offentlige betaler 20 procent mere end det private. Det vil være rystende"
Tre kommunale it-chefer føler sig overbevist om, at SKI sikrer, at kommunerne ikke overbetaler for it-licenser i forhold til det private erhvervsliv, men it-cheferne kender ikke priserne i den private sektor. Det sker til trods for, at staten anslås at betale en årlig overpris på omkring 150 millioner kroner sammenlignet med det private erhvervsliv..
.: Her er magasinet med hele Computerworlds Image 2019-undersøgelse: Se alle listerne og læs om top- og bundplaceringer blandt 50 væsentlige danske it-firmaer
Computerworld Image 2019: Kunderne har talt. Computerworlds Image-undersøgelse er et unikt og værdifuldt indblik i de professionelle kunders og brugeres ufiltrerede opfattelse af 15 centrale målepunkter på 50 af de absolut vigtigste it-virksomheder i Danmark. Gå ombord i hele magasinet her..
.: Kommunal it-topchef forlader den kommunale verden: Skifter til RUC
Albertslund Kommune har været igennem en stor cloud-transformation med it-chef Galina Ianchina i spidsen. Nu skifter hun det kommunale job ud med ny vicedirektørpost hos RUC..
.: Computerworlds image-undersøgelse: Dell blandt de bedste herhjemme til at levere varen - men kan blive bedre
Computerworlds it-image-analyse 2019: Når Dell leverer løsninger, er virksomheden inde og udfordre kunderne i deres digitale omstilling. Det resulterer i en høj grad af anerkendelse i Computerworlds Image-undersøgelse..
.: Staten betaler 150 millioner kroner for meget om året for softwarelicenser: Nu vil minister rydde op
Den danske stat betaler langt flere penge for softwarelicenser end private virksomheder. Det fremgår af en rapport fra 2015, som minister for offentlige innovation Sophie Løhde (V) nu vil handle på..
.: NNIT er et af de mest troværdige it-selskaber i Danmark: "Novo Nordisk ligger i vores DNA"
Computerworlds it-image-analyse 2019: NNIT scorer et flot resultat i Computerworlds store image-undersøgelse. Forklaringen skal findes i selskabets historie og arv fra Novo Nordisk-tiden, men også i et fokuseret arbejdet på at indprente værdier om kvalitet i organisationen, lyder det fra Brit Kannegaard Johannessen, direktør for HR, kommunikation, marketing, intern it og kvalitet hos NNIT..
.: Kæmpe it-image-undersøgelse blandt danske it-kunder og it-brugere: Computerworld har spurgt om holdningen til 50 it-selskaber – resultaterne får du i denne uge
Nu kommer Computerworld Image, hvor du kommer bag marketingshypen: Computerworld har spurgt mere end 800 danske kunder og brugere om deres holdninger til navngivne it-firmaer. I denne uge kan du læse resultaterne her på siden..
.: Københavns Kommune har stort fokus på overholdelse af tid og budget - alligevel overskrides tidsplanen i næsten halvdelen af tilfældene
Tidsplanen for Københavns Kommunes kritiske it-projekter holder i knap halvdelen af tilfældene ikke trit med virkeligheden. Og i fire tilfælde er det blevet til forsinkelser på over 23 måneder. En del af forklaringen er begrænset viden, når der søges finansiering til projekterne, melder projektråd, der samtidig erfarer, at der er stort fokus på at overhold tidsplanen..
. .OM SIDEN | © Copyright 2019 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |