INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
Lån Penge - Større Lån
- - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Action
Arkade
Blandet Spil
Blandet Spil 2
Blandet Spil 3
Klassisk
Kort
Multiplayer
Racing
Skydning
Sport
Strategi
........................
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
Har du brug for IT Hjælp / IT-Hjælp ?     Så kontakt www.ithjælp.dk
ithjælp.dk | Transporten.dk | YouGov.dk | Webhosting.dk | inkClub | Sportmaster.dk
 ●   Teknologi.

 ●   Vi skal blive bedre til at tale om produktivitet i de agile programmer
Klumme: Økonomistyring i agile forløb er en udfordring for de fleste. Efterlader vi penge på bordet ved at lade teams, hvis produktivitet ikke lever op til tilsvarende teams, fortsætte uden ledelsesmæssig indgriben? Det bør vi tage en diskussion om med vores leverandører.

 ●   Myndigheder på stribe bryder dansk web-lov: Disse 29 offentlige hjemmesider dumper i tilsyn
En række offentlige hjemmesider som Politi.dk, Jobnet.dk og Coronaprover.dk lever ikke op til lovkrav og får nu kontant påbud fra Digitaliseringsstyrelsen om at rette op..

 ●   Få platformen på plads – så kan det data-analytiske arbejde demokratiseres
Klumme: I disse år bliver de analytiske værktøjer mere og mere tilgængelig og integreret sammen med de forretningssystemer, som andre faggrupper kender fra et job i afdelingen for revision, marketing eller HR..

 ●   Derfor betaler Microsoft 126 milliarder kroner for it-selskabet Nuance: Her er planen med gigant-opkøbet
Microsofts opkøb af det relativt ukendte it-selskab Nuance er det næststørste i selskabets historie – kun overgået af købet af LinkedIn. Selv for Microsoft er 126 milliarder kroner noget af en slat penge. Men Microsoft har en plan..

 ●   Næste uge går det løs: Apple inviterer til event på utraditionel vis
Apples store event i næste uge blev afsløret af Siri før tid. Få overblik over, hvad Apple ventes af løfte sløret for..

 ●   Nationalt sikkerhedscenter advarer: Har du ikke patchet denne VPN-sårbarhed er du blevet hacket
Organisationer, der endnu ikke har installeret en patch udsendt af Fortinet i 2019, kan godt regne med, at de er blevet hacket, advarer det britiske National Cyber Security Centre..

 ●   Microsoft klar med splinternye bærbare: Endelig undgår selskabet en fatal fejltagelse
Microsoft er klar med fjerde generation af sin Surface Laptop. Og her undgår Microsoft omsider at være for karrig med lagerpladsen..

 ●   Apple ramt af produktionsproblemer: Kan mangle dele til kommende iPad
Produktionen af den kommende iPad-model kan blive ramt af problemer, da Apple ser ud til at mangle væsentlige komponenter til den kommende enhed..

 ●   Norlys på vej med kæmpeopgradering: Vil udfase al sin coax og indføre fiber inden nytår
Norlys opgraderer hele sit store coax-net til fiber inden nytår..

 ●   Manglende fokus på it-sikkerhed er hackerens legeplads
Klumme: Ransomware-angreb forårsager i dag i højere grad end nogensinde før forretningsforstyrrelser, videregivelse af følsomme oplysninger og skader på virksomhedens omdømme. Det er tid til at opruste sikkerhedssystemerne og lukke unødvendige huller..

 ●   Hårdt ramt af chip-mangel: Mere end et års ventetid på internet-routere
Den globale mangel på chip fører til ekstremt lang produktionstid på internet-routere. Amerikanske bredbåndsselskaber melder nu om mere end et års ventetid..

 ●   Danske Penni.io får 42 millioner kroner i kapitalindsprøjtning
Det knap fem år gamle danske it-selskab Penni.io lander 42 millioner kroner i nyt kapitalindskud til at udbrede sin digitale platform til salg af forsikringer online..

 ●   Drop julelegene: Sig nu bare, hvad dine it-løsninger koster
Klumme: Transparente standardpriser på software giver rigtig meget mening, hvis man sælger et standardprodukt. Det er der flere gode grunde til..

 ●   Tag med ind bag portene: I Hvidovre står Danmarks måske mest sikre hardware-enhed - anvendes af efterretningstjenester verden over
Reportage: Nede i en kælder i Hvidovre opbevares Danmarks måske sikreste hardware-enheder. Det har kostet flere millioner at opbygge denne sikkerhed, men reelt gør det ikke noget, hvis der sker indbrud. Kom med ned i sikkerhedsvirksomheden Arbits kælder og se, hvad det er, der er gemt bag fire låse, et metalgitter og to sikkerhedsskabe..

 ●   SAP slår alarm: It-kriminelle vender ny patch til et våben mod brugerne
En patch til en række sårbarheder i SAP-miljøet er blevet vendt på hovedet af it-kriminelle, der udnytter patchen mod eksisterende SAP-sårbarheder. Softwaregiganten opfordrer til øjeblikkelig handling..

 ●   Computerworld
Nyheder, analyser, viden, blogs og debat om it. Computerworld er dit medie om det digitale Danmark. Computerworld skriver om nye teknologier, hardware, software, informationssamfundet, internettet, it-branchen, telebranchen, it-ledelse, it-strategi, forretnings-it , it-job og meget mere..

 ●   Dell vil slippe grebet om VMware: Skal være selvstændigt selskab
VMware skal spinnes ud i et selvstændigt selskab, lyder meldingen fra Dell..

 ●   Største opdatering til Google Earth i mange år: Se timelapse billeder fra Nasa
En ny timelapse-funktion gør det muligt ase, hvordan verden har forandret sig i løbet af de seneste 37 år..

 ●   25-årig dansk dyreaktivist bag 350 cyberangreb: Idømt ni måneders betinget fængsel
En ung mand er blevet idømt ni måneders betinget fængsel for at lægge 350 hjemmesider ned med DDoS-angreb..

 ●   Rigspolitiet har i årevis set stort på dårlig it-sikkerhed i våbensager
Rigspolitiet har gennem flere år behandlet ansøgninger om våbentilladelse gennem et forældet it-system. Rigspolitiet erkender at have kendt til fejlen længe..

 ●   Streaming: På animeret kampdruk gennem tid og rum
Sæson fem af den vanvittigt morsomme – og gennemført amoralske – animerede serie Rick and Morty får premiere til juni..

 ●   Mjølner Informatics løfter overskuddet med 80 procent i corona-plaget år
Mjølner Informatics kommer ud af det coronaplagede 2020 med en stilestående toplinje. Til gengæld hæver selskabet bundlinjen med omkring 80 procent. Få indblik i regnskabet her..

 ●   Kæmpe interesse for danske Imperos børsnotering i næste uge: Overtegnet med 807 procent
Der er stor interesse for danske Imperos børsnoterning i næste uge. "Vi vil gøre os umage for at vise, at vi kan skabe de resultater, som vores investorer forventer af os," siger direktør Rikke Stampe Skov..

 ●   Status over Danmarks digitale udvikling: Rekruttering og digitale kompetencer er et kæmpeproblem
Danmark sakker bagud i den digitale udvikling sammenlignet med andre lande, Rekruttering og sikring af digitale kompetencer er store problemer. Næsten hver femte forsøg på at hyre en programmør er forgæves. Se den store status-rapport over Danmarks digitale vækst..

 ●   USA indfører sanktioner mod Rusland som hævn for SolarWind-angreb
USA vil ramme Rusland på diplomati og økonomi med nye sanktioner. Den russiske udenrigsminister kalder sanktioner for "dumt" og truer med gengældelse..

 ●   Vi skal blive bedre til at tale om produktivitet i de agile programmer
Klumme: Økonomistyring i agile forløb er en udfordring for de fleste. Efterlader vi penge på bordet ved at lade teams, hvis produktivitet ikke lever op til tilsvarende teams, fortsætte uden ledelsesmæssig indgriben? Det bør vi tage en diskussion om med vores leverandører.

 ●   Myndigheder på stribe bryder dansk web-lov: Disse 29 offentlige hjemmesider dumper i tilsyn
En række offentlige hjemmesider som Politi.dk, Jobnet.dk og Coronaprover.dk lever ikke op til lovkrav og får nu kontant påbud fra Digitaliseringsstyrelsen om at rette op..

 ●   Politi har i al hemmelighed destrueret Exchange-server webshells uden at underrette servernes ejere
FBI har taget arbejdet med at destruere ondsindede webshells fra Microsoft Exchange-angrebet i egen hånd. I så høj grad at sikkerhedstjenesten er gået uden om server-ejerne i jagten på de farlige shells..

 ●   EU på trapperne med omfattende nye regler for brug af AI i Europa: Vil indføre kæmpebøder og forbyde flere former for AI
EU overvejer at indføre kæmpe-bøder til virksomheder, der bryder EU’s kommende regler for anvendelse af kunstig intelligens, viser læk. Nyt AI-regulativ ventes klart i næste uge..

 ●   Private organisationer forlanger at EU øger privatlivets rettigheder i planlagte WhatsApp- og Skype-regler
31 borger- og menneskerettighedsorganisationer opfordrer EU til at begynde at tage EU-borgernes rettigheder til privatlivets fred mere alvorligt. Opfordringen kommer efter at EU har vedtaget en fælles holdning til regler for WhatsApp og Skype..

 ●   Bankdata klar med sin største it-leverance nogensinde: “Det er fire eller fem gange større end nogen andre projekter, vi har haft”
Om to måneder går Bankdata ind i næste fase af det største initiativ i virksomhedens historie. “Det er fire eller fem gange større end nogen andre projekter, vi har haft. Det har været et stort og meget vigtigt projekt,” siger udviklingsdirektør Christian Wiese..

 ●   TDC lukker alle sine 11 fysiske erhvervscentre i Danmark
TDC drejer nøglen om på alle sine 11 fysiske TDC Erhvervscentre, som i dag allerede står næsten tomme, da kunderne bliver væk. I stedet skal fokus nu flyttes over på online-betjening..

 ●   Datatilsyn åbner sag mod Facebook efter massivt datalæk
Facebook har muligvis brudt én eller flere love efter lækket af mere end en halv milliard brugere på det sociale medie. Det mener det Irske datatilsyn, der har ansvaret for Facebook i hele EU..

 ●   Over 50 virksomheder overvejer at koble sig på CFCS' overvågningstjeneste efter hackerangreb
Center for Cybersikkerheds sensornetværk har oplevet stigende interesse fra dansk erhvervsliv. Efter problemer med at få de private virksomheder med ombord, ser det nu ud til at vende for det offentlige overvågningsnetværk..

 ●   Kryptobørs rammer værdi på 100 milliarder dollar: Direktør frygter regulering
Den amerikanske handelsplatform for kryptovaluta Coinbase stormer ind på fondsbørsen med en værdi på hele 100 milliarder dollar..

 ●   Morgen-briefing: 40 procent af solgte smartphones er brugte i 2025 / Hackere har fået adgang til 100 millioner IoT-enheder / Google får millionbøde for at misbruge sin position
40 procent af solgte smartphones er brugte i 2025. Hackere har fået adgang til 100 millioner IoT-enheder. Google får millionbøde for at misbruge sin position. Facebook fjerner likes på Instagram – for udvalgte brugere..

 ●   Kontroversielle it-termer skaber stor debat: Er det racistisk at sige blacklist eller master og slave?
Organisationen I.E.T.F vil omdøbe en række velkendte it-termer, der kan blive opfattet som racistiske..

 ●   Proact klar med regnskab: Bedste resultat nogensinde
Proact, der et svensk it-firma, har på trods af coronakrisen leveret det bedste resultat nogensinde..

 ●   Toshibas administrerende direktør færdig i selskabet efter flere års kritik
Toshibas topchef, Nobuaki Kurumatini, træder tilbage efter tre år på posten, hvor investorerne har stillet spørgsmålstegn ved hans lederskab..

 ●   Microsoft hastelukker 114 sårbarheder - heraf fem kritiske
I alt har Microsoft lappet 114 sårbarheder, hvor af dem er nuldagssårbarheder..

 ●   Ni danske konsulenthuse vinder plads på rammeaftale til 75 millioner kroner
Ni danske konsulenthuse bliver hovedleverandører til energi-kæmpen Evida i de kommende fem år. Se dem her..

 ●   Er du jagt efter et nyt job som it-projektleder? Vi har fundet 10 spændende job til dig, der er ledige netop nu
Netop nu kan du søge disse 10 ledige stillinger som it-projektleder på spændende arbejdspladser som NaviPartner, SDC og Vertica..

 ●   ProData i vildt vækstridt: Lander rekordhøj omsætning på 1,5 milliarder
Danske Prodata Consult kommer flyvende ud af 2020 med en omsætning og driftsresultat, der stiger med næsten 50 procent. Selskabets topchef, der overtog roret fra Søren Rode i begyndelsen af 2021, satser nu på yderligere vækst..

 ●   Efter en udfordrende marts måned: Antallet af konkurser i it-Danmark vokser
Godt et år efter den første corona-lockdown begynder antallet af konkurser i it-branchen at vokse..

 ●   Tendensen er klar hos Salesforce efter genåbning: Medarbejderne strømmer ind på kontoret onsdag og torsdag - men vil sidde hjemme mandag
Fremtiden kommer til at byde på langt mere hjemmearbejde og fleksible forhold hos Salesforce, der har bemærket, at medarbejderne foretrækker at være på kontoret onsdag og torsdag..

 ●   Branchen.

 ●   Proshops CEO siger op - stifter ærgrer sig: "Føler lidt, at jeg er blevet hacket og har fået stjålet en af mine gode spillere"
Proshops CEO stopper. Det bliver virksomhedens oprindelige stifter, Poul Thyregod, der igen tager førepinden. Se hvorfor Ivan Jæger Christiansen siger farvel til Proshop ..

 ●   Corona har flået kvinder i tech-branchen tilbage til kønsstereotype arbejdsopgaver
Den skulle have sat speed på kønsdiversiteten i tech-branchen. Men nedlukningen er endt med at spænde ben for kvinders karriereudvikling, og tvunget dem ind i mere kønssteotype opgaver..

 ●   IT-Branchen og Dansk Erhverv sender høringsvar til EU i kølvandet på Schrems II-dom: Efterspørger klar overførselsaftale
Der er brug for nye aftaler om overførsel af persondata til tredjeland, ellers risikerer den digitale udvikling at blive sat over styr. Sådan lyder det i en fælles erklæring fra IT-Branchen og Dansk Erhverv..

 ●   Hver syvende danske it-selskab har fyret og hver 10. har sat medarbejderne ned i løn under corona-krisen
Coronakrisen har ført til fyringer og lønnedgang for en lang række ansatte i den danske it-branche. Det viser en ny undersøgelse, der kortlægger krisens effekt på it-sektoren. Se tallene her:.

 ●   Nye tal viser: Hver anden danske it-virksomhed forgyldt af corona-krisen - resten har det svært
Coronakrisen har delt it-branchen op i to: Vindere og tabere. Mens den ene halvdel har oplevet vækst som følge af pandemien, lider den anden halvdel. Det viser en ny undersøgelse..

 ●   Ny brancheforening for tech-startups er gået i luften: Se den nyvalgte bestyrelse her
Den nye brancheforening for tech-startups er ved at tage form. Foreningen er stiftet, bestyrelsen er valgt og første møde er afholdt. Se listen over de syv bestyrelsesmedlemmer her:.

 ●   Nye tal afslører: Efter hårdt corona-forår stiger omsætningen igen i de små it-virksomheder
Helt nye fra regnskabsprogrammet Billy indikerer, at der igen er fremgang at spore hos de små virksomheder i den danske it-branche..

 ●   EG køber endnu en dansk software-virksomhed: Opretter ny forretningsenhed
EG har købt endnu et software-selskab på dansk jord. Denne gang er det et 20 mand højt legaltech-firma med fokus på software på advokatfirmaer..

 ●   Konstitueret topchef for DI Digital færdig på posten: "Det er ingen hemmelighed, at jeg gerne ville have fortsat som branchedirektør for DI Digital
Christian Hannibal er færdig som konstitueret direktør for DI Digital - en stilling han har bestredet i omkring et halvt år. I stedet har DI fundet en afløser for Christian Hannibal, der nu helt vil forlade DI efter knap 10 år hos branchefællesskabet..

 ●   Netcompany ansatte topchef trods seksuelle krænkelser, og det kan få konsekvenser for rekrutteringen: "Det er jo en branche, hvor man meget gerne have en mere ligelig kønsfordeling"
Interview: Det kan få konsekvenser for it-virksomheders evne til at rekruttere unge it-talenter og sikre en ligelig kønsfordeling i virksomheden, hvis de ikke håndterer sager om seksuelle krænkelser korrekt, vurderer det fra en ekspert..

 ●   Fujitsu Danmark lander første overskud i otte år efter samlet tab på 120 millioner kroner siden 2012: "Det har været en lang rejse"
Interview: Efter otte år med dundrende underskud tjener Fujitsu Danmark for første gang siden 2012 penge. Overskuddet på en omsætning på 743 millioner kroner lander på beskedne 40.000 kroner, men direktør Søren Rinnov Østergaard er alligevel glad. "En af mine opgaver har været at få lukket hullet i bunden," siger han..

 ●   Over 200 tech-startups har allerede meldt deres støtte til ny it-brancheforening: "Jeg er meget positiv overrasket"
En ny brancheforening for tech-startups er under opsejling, og mere end 200 selskaber har på få uger allerede erklæret deres støtte. Det er en særdeles positiv overraskelse, fortæller Esben Gadsbøll, en af initiativtagerne bag..

 ●   Opblomstringen af ny it-brancheforening får ikke Saxberg til at frygte medlemsflugt: "Jeg ser det ikke som en konkurrent"
En ny brancheforening for tech-startups er under opsejling, men det får ikke Natasha Friis Saxberg, direktør i IT-Branchen, til at ryste på hånden. Hun ser ikke den nye spiller som en konkurrent, der vil koste ITB medlemmer..

 ●   Ny brancheforening for tech-startups afblæser krig mod ITB: "Der er på ingen måde en mission om, at vi skal kapre hinandens medlemmer”
En ny brancheforening for tech-startups er under opsejling. Men der er ikke tale om et opgør mod ITB, lyder det fra Jeppe Rindom, en af initiativtagerne bag. "Der skal ikke være krig, vi har bare forskellige virksomheder.".

 ●   50 tech-iværksættere er gået sammen om ny brancheforening: Se listen med de prominente navne her
En ny brancheforening for tech-startups er på vej til at se dagens lys. 50 prominente iværksættere har allerede skrevet under på støtteerklæringen. Se dem her..

 ●   It-markedet.

 ●   Unge kvinder har fået øjnene op for it-branchen, men kønsfordelingen er stadig skæv
Ny undersøgelse viser, at it-branchen trækker i de unge kvinder mellem 18 og 34 år. Men der er flere barriere, der stadig holder kvinderne fra at vælge en karriere inden for it..

 ●   Fem pointer fra Satya Nadellas Ignite 2021 keynote: Sådan vil clouden udvikle sig i det kommende årti
Microsoft Ignite 2021: Få Microsoft-topchef Satya Nadelles fem bud på de dominerende megatrends indenfor cloud og teknologi..

 ●   Sådan ansætter du den rigtige CISO i din organisation. Hint: det er nok dig, der er problemet
Alle efterspørger efterhånden mere it-sikkerhed. Men det er få, der forstår, hvad en CISO faktisk har af opgaver, mener headhunter Camilla Treschow Schrøder. Her er hendes fire gode råd til at finde og få det bedste samarbejde med din virksomheds CISO..

 ●   Nedtællingen i gang: Få timer til Satya Nadella og Microsoft skyder kæmpemessen Ignite 2021 i gang
Microsoft Ignite 2021:Der er ikke længe til, at Microsoft afholder årets første kæmpe-event. Se med her..

 ●   Stillingen i cloud-krig lige nu: AWS fører, men om tre år kan det være slut
AWS skal ikke regne med at holde fast i cloud-tronen alt for længe, for cloud-giganten synes at tabe pusten i forhold de øvrige cloud-specialister..

 ●   IBM: Corona kommer til at ramme investeringerne i blockchain-projekter
Coronakrisen har efterladt et stort aftryk på de fleste områder og investeringer i verdens storstilede blockchain-projekter er ingen undtagelse. Her er IBM's forventninger til teknologien i 2021..

 ●   Hver fjerde virksomhed oplever stridigheder med sin it-leverandør: "Det kan betale sig at tage konflikterne"
Lidt over hver fjerde danske virksomhed har oplevet konflikter med sin it-leverandør det seneste år, viser en undersøgelse fra Danske IT-advokater, der samtidig slår fast, at det kan betale sig at tage konfrontationerne..

 ●   Netcompany skal levere dansk smitteapp til Norge helt gratis
Norge overtager den danske smitteopsporings-app helt gratis fra Netcompany efter, at Danmark har betalt over 20 millioner for løsningen..

 ●   Væksten er forsvundet i den danske it-branche: Markedet er i opbrud
Computerworld Top 100: Trods høje krav om digitalisering er markedet presset, konkurrencen benhård og it-giganterne sultne. Det samlede resultat af Computerworlds Top 100-undersøgelse viser en nedgang i primær drift på 20 procent. De bedste danske it-leverandører viser dog vejen frem med imponerende vækstrater..

 ●   Her er Danmarks bedste it-virksomhed: SAP-huset KPS Consulting vinder Computerworld Top 100 2020
Computerworld Top 100: KPS Consulting vinder Computerworlds Top 100-kåring i 2020. Det sker efter en årrække med galoperende vækst og ekspansion, der i de seneste år er kulmineret med kæmpe aftaler hos Coop og Elgiganten. Rejsen begyndte tilbage i 2014 med et milliardprojekt hos Salling Group. Få hele historien om det succesfulde tysk-danske SAP-hus her..

 ●   It-supermarkedet EET har investeret tocifret millionbeløb i nye digitale værktøjer: Her er resultatet
Den danske it-distributør EET Group har over de seneste to år investeret et "pænt" tocifret millionbeløb i nye digitale værktøjer. Selskabet har implementeret Salesforce, Targit og udviklet en ny app og webshop. "Siden FSN Capital overtog ejerskabet i 2015, har vi sat turbo på de digitale ambitioner," siger koncerndirektøren..

 ●   Regeringen øger kontrollen med it-projekter i Skatteministeriet: Klar med en milliard kroner til skattevæsenet
I finansloven for 2021 har regeringen afsat en milliard kroner yderligere til skattevæsenet. Pengene skal bruges til at genoprette tilliden efter flere it-skandaler, lyder det fra skatteministeren, der samtidig etablerer et nyt it-tilsyn..

 ●   Se Danmarks Statistik-CIO'ens omfattende it-sikkerhedsplan efter hackerangreb i 2016
Interview: Danmarks Statistik blev udsat for et ransomware-angreb i 2016. Det har medført en række erfaringer, som nu spiller ind i den samlede it-sikkerhedsplan. Intet af it-infrastrukturen er placeret i skyen. "Det kan godt være, at vi ikke har ét bestemt system, som ville sætte Danmark i fare, hvis det blev lækket til ondsindede magter, men den samlede mængde data ville nok kunne gøre det," siger CIO Annie Stahel..

 ●   Ny Nilfisk-CIO insourcer konsulenter og samler it-ansatte i tre hubs: "Vores balance mellem interne og eksterne konsulenter skulle være helt anderledes"
Interview: Nilfisk-CIO Anders Liechti samler nu selskabets it-ressourcer i Danmark, Ungarn og USA. Samtidig insourcer han de eksterne it-konsulenter for at drive en mere effektiv it-organisation. "Vores balance mellem interne og eksterne konsulenter skulle være helt anderledes," siger han..

 ●   Anders Liechti er Nilfisks tredje CIO på 18 måneder: "Jeg har fuld opbakning fra ledelsen til at gennemføre mine planer for at nå i mål med it-strategien"
Interview: Danske Nilfisk er storforbruger af CIO'er. Anders Liechti er virksomhedens tredje CIO på under 18 måneder, men han vil knække trenden og blive på posten i flere år. Derfor har han lagt en treårig it-strategi, som skal eksekveres med et skrumpet budget. Læs om strategien her..

. .OM SIDEN | © Copyright 2021 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster | Har du brug for ithjælp / it-hjælp, så kontakt www.ithjælp.dk