INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
Lån Penge - Større Lån
- - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Action
Arkade
Blandet Spil
Blandet Spil 2
Blandet Spil 3
Klassisk
Kort & Casino
Multiplayer
Racing
Skydning
Sport
Strategi
........................
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
UltraFun.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point | FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet
 ●   Teknologi.

 ●   Apple brygger på ny abonnementsmodel: Vil slå tjenester sammen
Ifølge flere kilder forbereder Apple en ny betalingsmodel for selskabets services, hvor flere tjenesterne vil blive 'bundlet' sammen for at sætte fart på væksten..

 ●   Microsoft patcher 120 sårbarheder i kæmpe opdatering: Disse systemer er ramt
Microsoft lapper hele 120 sårbarheder i ny stor-opdatering, der patcher sårbarheder i hele 13 Microsoft-produkter..

 ●   Google udskyder dødsdagen for Chrome apps til 2022
Google udskyder den planlagte dødsdag for Chrome-specifikke apps med to år efter tidligere at have planlagt, at de skulle pensioneres denne sommer..

 ●   Test: Surface Book 3 er en lækker bærbar - men Microsoft-designerne har læst for mange Svend Brinkmann-kronikker
Hvis det hænger dig langt ud af halsen at være innovativ og omstillingsparat, så har Microsoft udviklet en rigtig god ny bærbar computer til dig. Den hedder Surface Book 3..

 ●   Vodafone gennemfører et af verdens største S/4HANA-projekter på blot en weekend: Sådan er opgaven blevet grebet an
Over en lang weekend gennemførte Vodafone en enorm ERP-migration til SAP’s nyeste kerne S/4HANA. Det skete efter et års forberedelse. Arbejdet med data var nøglen til success, lyder budskabet..

 ●   Frygtet botnet igen blandt de største trusler: Flere danske websider misbrugt
Det såkaldte botnet Emotet er igen blandt de største it-sikkerhedstrusler, lyder det fra eksperter. Efter at have ligget stille i flere måneder er det frygtede botnet tilsyneladende tilbage - også i Danmark..

 ●   Huawei tvinges til at stoppe med at producere top-chip til smartphones: USA blokerer
Kinesiske Huawei stopper i næste måned med at producere sine egne Kirin-chip. Det sker som en direkte konsekvens af USA’s stigende pres på selskabet..

 ●   Test: Lenovos seneste budget-basker kan det hele - man skal dog leve med en alt for synlig svaghed
Computerworld tester Lenovos Ideapad 5. Maskinen er stærk, prisen er skarp og designet er vellykket. Men der er stadig en god grund til at springe modellen over..

 ●   Bog: Oldtidsjyder dropper køllerne og bygger diger i alternativ historie
I Stephen Baxters alternative historiske trilogi om Northland vinder nordeuropæiske fortidsmennesker over havet og gør sig gældende som global, teknologisk supermagt..

 ●   Stor reportage: Tag med Computerworld på datadreven super-racerbåd: Har 2.000 datastreams i realtid, når båden sejler
SailGP er Formel 1 til vands drevet af tusindvis af sensorer, live dataanalyse og hvor alle konkurrenter live kan kigge med i netop dine data. Computerworld har været ude at sejle med det danske SailGP-team for at få historien om den topmoderne og datadrevne sport..

 ●   Mere end 20GB kildekode og forretnings-data lækket fra Intel: Se listen over lækkede data
Intel efterforsker kæmpelæk af kildekode og fortrolig data, der er dukket op på BitTorrent. Se her, hvad der er blevet lækket..

 ●   Du skal opdatere nu: Hundredevis af kodeord lækket i stort VPN-hack
It-selskabet Pulse Secure opfordrer nu alle selskabets kunder til at patche deres systemer efter, at en en VPN-sårbarhed er blevet udnyttet til stjæle hundredevis af kodeord og brugernavne. Det har blandt andet ramt en norsk handelshøjskole..

 ●   Canon ramt af kæmpe ransonware-angreb: Adskillige systemer og services ramt
En lang række it-systemer og services hos den store kameraproducent Canon er ramt af ransomware-angreb..

 ●   Apple slipper kraftigere iMac løs: Kan blive den sidste af sin slags
Apples 27 tommers iMac bliver kraftigere end nogensinde, men store omvæltninger ligger forude..

 ●   SAP skal koble europæiske smitteopsporings-apps sammen
Inden for få uger vil en pilotudgave en af fælleseuropæisk gateway til EU-landenes smitteopsporings-apps være klar. Det betyder, at det bliver muligt at smitteopspore på tværs af landegrænser i foreløbigt ni lande inklusiv Danmark..

 ●   Computerworld
Nyheder, analyser, viden, blogs og debat om it. Computerworld er dit medie om det digitale Danmark. Computerworld skriver om nye teknologier, hardware, software, informationssamfundet, internettet, it-branchen, telebranchen, it-ledelse, it-strategi, forretnings-it , it-job og meget mere..

 ●   MobilePay er på vej med nyt gebyr til kunder
Et månedligt gebyr på 49 kroner er på vej til MobilePays point of sale-kunder..

 ●   Disney+ lanceres i Danmark om fire uger: Nu tilbyder streaming-giganten rabat til danske kunder
Disney+ tilbyder nu de danske kunder rabat, hvis de tegner et årsabonnement på den nye streaming-tjeneste før den danske lancering 15. september..

 ●   Apple brygger på ny abonnementsmodel: Vil slå tjenester sammen
Ifølge flere kilder forbereder Apple en ny betalingsmodel for selskabets services, hvor flere tjenesterne vil blive 'bundlet' sammen for at sætte fart på væksten..

 ●   NNIT dropper byggeri af nye datacentre
NNIT dropper alle planer om at bygge et nyt datacenter hvert femte år..

 ●   Per Kogut ser tilbage på halvt år med kontroltab: "Jeg havde håbet, at jeg kunne være mere i kontrol, end tilfældet har været"
Interview: NNIT-boss Per Kogut har udpeget tre nøglepunkter, der beskriver selskabets første seks månender i 2020. Problemet er bare, at han kun kan kontrollere et af punkterne. Det huer ikke topchefen. "Vi er hverken i kontrol med corona eller, hvad Novo Nordisk gør, så vi er kun i kontrol med vores nye strategi," siger han..

 ●   Microsoft patcher 120 sårbarheder i kæmpe opdatering: Disse systemer er ramt
Microsoft lapper hele 120 sårbarheder i ny stor-opdatering, der patcher sårbarheder i hele 13 Microsoft-produkter..

 ●   Fejlopsætning er den største trussel mod cloud-løsninger: "Eksisterende sikkerhedsløsninger giver kun begrænset beskyttelse"
Der er ingen grund til at smide millioner efter dyrt sikkerhedsudstyr til virksomhedens cloud-løsninger. Den største årsag til angreb mod cloud-løsningerne er nemlig, at de er opsat forkert..

 ●   Nu begynder sidste kapitel i Atea-sagen: Tidligere Atea-direktør Peter Trans skal for Højesteret: "Jeg render ikke rundt og piver. Jeg fortryder ikke noget"
Mandag begynder Højesterets-sagen mod tidligere koncernchef i Atea, Peter Hilligsøe Trans, der er dømt for mandatsvig i den store Atea-bestikkelsessag. Højesteret skal også tage stilling til dommen mod den tidligere it-udviklingschef i Region Sjælland, Michael Mølkær Nielsen..

 ●   Google udskyder dødsdagen for Chrome apps til 2022
Google udskyder den planlagte dødsdag for Chrome-specifikke apps med to år efter tidligere at have planlagt, at de skulle pensioneres denne sommer..

 ●   Her er Per Koguts forventninger til NNIT's nye finansdirektør: "Carsten og jeg har kendt hinanden i mange år, men det betyder jo ikke, at alt hvad vi laver er genistreger"
Interview: Per Kogut ser frem til samarbejdet med den nye finansdirektør Pernille Fabricus efter tabet af Carsten Krogsgaard Thomsens 16-årige erfaring i NNIT. Han stopper fredag. "Overleveringen er foretaget, og Carsten Krogsgaard Thomsen vil stadig have sin mobiltelefon, så vi kan ringe til ham, hvis vi har behov for det," siger Per Kogut..

 ●   Seks it-virksomheder vinder kæmpe ramme-aftale til tre milliarder kroner under Skatteministeriet: Se dem her
Seks store it-leverandører virksomheder og en række underleverandører kommer med på kæmpe rammeaftale til tre milliarder kroner under Skatteministeriet. Se dem her..

 ●   Norlys åbner sit fibernet for Fastspeed
Norlys og internetudbyderen Fastspeed har indgået en aftale, der giver Fastspeed adgang til at sælge højhastighedsbredbånd på Norlys' fibernet. Dermed får mere end 600.000 adresser i Jylland mulighed for at vælge endnu en udbyder..

 ●   Podcast: Fremragende historie om mændene i det amerikanske maskinrum
Der er nye afsnit klar i podcastserien POTUS fra Heartbearts og Kongressen. Denne gang får man historien om nogle af de tidligere præsidenter og en bedre forståelse for de grundlæggende konflikter, der stadig martrer verdens mægtigste nation..

 ●   Ordrer fra Novo Nordisk styrtdykker: NNIT's netto-resultat mere end halveret
Omsætningen hos Novo Nordisk tog et dyk i andet kvartal, hvilket blandt andet skyldes faldende omsætning fra Novo Nordisk.

 ●   3 splittes op i Danmark: Opretter nyt selskab
Mobilselskabet 3 splittes op i to selvstændige selskaber..

 ●   Det berygtede bigdata-selskab Palantir er tæt på børsnotering
Det amerikanske bigdata selskab Palantir, der blandt andet leverer værktøjer til det danske politi, forbereder en børsnotering i næste måned, skriver amerikansk medie..

 ●   Direktør for stor dansk netbutik skyder med skarpt mod B&O: “Hvis det var mig, var jeg nok blevet fyret”
Selvom B&O taber millioner af kroner, så er det ikke alle og enhver der får lov at føre selskabets produkter, og det vækker undren hos en stor dansk netbutik..

 ●   Ny dom kan tvinge Uber til at lukke i Californien
Uber og lignende tjenester kan blive tvunget til at lukke i flere måneder, hvis selskabet ikke får medhold i en ankesag..

 ●   Svensk popstjernes musik forsvinder fra streaming-tjeneste efter kritik af Kina og Huawei
Apple Music i Kina har fjernet den svenske popstjerne Zara Larssons musik efter, at hun på svensk tv gav et interview, hvor hun kritiserede den kinesiske stat og lagde afstand til sit eget tidligere samarbejde med Huawei.

 ●   Morgen-briefing: It-virksomheden Commentor runder 100 ansatte / Bill Gates lover millioner af vacciner til sårbare lande / TDC-chef vil have flere unge kvinder i it-branchen
It-virksomheden Commentor runder 100 ansatte. Bill Gates lover millioner af vacciner til sårbar lande. TDC-chef vil have flere unge kvinder i it-branchen. Apple-leverandør slår forventningerne, og bredbåndsselskaber indgår samarbejde..

 ●   Cyberkriminelle gennemfører phishing-angreb fra kendte domæner: Gmail topper listen
Gmail-domænet er den mest misbrugte mailtjeneste til phishing-angreb verden over, ifølge it-sikkerhedsvirksomheden Barracuda Networks..

 ●   Tag med CIO Peter Cabello Holmberg bag facaden i Pandoras 'digitale powerhouse': Her er den storstilede plan
Interview: Pandoras Digital Hub er gået i luften med tre måneders forsinkelse. CIO Peter Cabello Holmberg har vist Computerworld rundt i smykkegigantens digitale innovationsenhed, der fortsat er under opførsel. Til september er det sidste byggerod erstattet af et command center for Pandoras e-commerce-platform. "Det kommer virkeligt til at gøre en forskel, det vi kommer til at arbejde med i løbet af de næste par år," lyder det..

 ●   Danske universiteter bruger Zoom i stor stil trods adskillige sikkerhedshuller: "Kan godt bruges til behandlingen af følsomme personoplysninger"
Zoom har haft en stribe problemer med sikkerheden i løbet af de seneste måneder. Alligevel står Deic, der er ansvarlig for Universiteternes digitale sikkerhed, fast på, at det er sikkert at bruge..

 ●   Hver anden Proactive-medarbejder har købt en andel af selskabet
Hver anden medarbejder i Proactive har købt aktier i selskabet i forbindelse med salget til hollandske Fellowmind i foråret..

 ●   Covid-19 viser behovet for en omfattende data-analysestrategi inden for sundhedsvæsenet
En national koordineret investering i dataanalyse kan både hjælpe os med at tackle pandemier og optimere ressourcerne inden for pleje og omsorg..

 ●   Vidt udbredt sårbarhed opdaget: Flere end en milliard Android-enheder er berørt
En sikkerhedsbrist i de såkaldte DSP-kredsløb, som er blevet fundet i mange moderne Android-smartphones, kan udnyttes, vurderer en række sikkerhedsforskere..

 ●   Mozilla fyrer 250 medarbejdere og lægger strategien om: Flere produkter skal koste penge
Omstruktureringer hos browser-selskabet Mozilla betyder at 250 medarbejdere bliver fyret. Samtidig vil selskabet fokusere mindre på gratis-produkter i fremtiden..

 ●   Airbnb gør klar til børsnotering: Kan komme allerede inden nytår - selskabets værdi er blevet halveret på et år
Blot et halvt år efter, at planerne sidst blev skrinlagt, gør Airbnb nu igen klar til en børsnotering, som kan komme allerede inden nytår..

 ●   SimCorp står over for kæmpe opgave i efteråret: Skal lande store millionkontrakter med kunder uden at møde dem fysisk
Interview "Det vil være synd at sige, at det ikke lurer i baghovedet, om nye kunder reelt vil skrive under på en kontrakt til mange millioner dollar uden, at vi har mødt dem overhovedet." Ordene kommer fra SimCorp-boss Klaus Holse, der i tredje kvartal skal lande en række nye millionkunder uden nogensinde at have været i samme rum med dem..

 ●   Branchen.

 ●   Over 200 tech-startups har allerede meldt deres støtte til ny it-brancheforening: "Jeg er meget positiv overrasket"
En ny brancheforening for tech-startups er under opsejling, og mere end 200 selskaber har på få uger allerede erklæret deres støtte. Det er en særdeles positiv overraskelse, fortæller Esben Gadsbøll, en af initiativtagerne bag..

 ●   Opblomstringen af ny it-brancheforening får ikke Saxberg til at frygte medlemsflugt: "Jeg ser det ikke som en konkurrent"
En ny brancheforening for tech-startups er under opsejling, men det får ikke Natasha Friis Saxberg, direktør i IT-Branchen, til at ryste på hånden. Hun ser ikke den nye spiller som en konkurrent, der vil koste ITB medlemmer..

 ●   Ny brancheforening for tech-startups afblæser krig mod ITB: "Der er på ingen måde en mission om, at vi skal kapre hinandens medlemmer”
En ny brancheforening for tech-startups er under opsejling. Men der er ikke tale om et opgør mod ITB, lyder det fra Jeppe Rindom, en af initiativtagerne bag. "Der skal ikke være krig, vi har bare forskellige virksomheder.".

 ●   50 tech-iværksættere er gået sammen om ny brancheforening: Se listen med de prominente navne her
En ny brancheforening for tech-startups er på vej til at se dagens lys. 50 prominente iværksættere har allerede skrevet under på støtteerklæringen. Se dem her..

 ●   Teknologiselskab kommer tilbage på danske hænder: Ledelse og investor køber selskab fra amerikanske ejere
Betalings- og sikkerhedsselskabet Cryptera har igen fået danske ejere. Bestyrelsesformanden og ledelsen har nemlig købt selskabet tilbage fra dets amerikanske ejere..

 ●   Jysks halvering af betalinger til it-leverandører kan ramme hårdt: "I værste fald kan det koste dele eller hele deres forretning. Det er virkelig dårlig stil"
Interview. Hvis store spillere ikke betaler deres regninger til den aftalte pris, så kan det have store konsekvenser for de danske it-selskaber. Sådan lyder det fra IT-Branchens direktør Natasha Friss Saxberg, der undrer sig over Jysks udmelding om kun at betale sine it-leverandører halvdelen af de aftale priser under krisen..

 ●   12 procent af de danske it-virksomheder forbereder sig på fyringer i løbet af de næste to uger: ”Det er dramatisk "
Den danske it-branche ser ud til at blive ramt af en bølge af fyringer i de kommende uger, viser nye tal fra Dansk Erhverv.

 ●   "De hjemmesider, jeg lavede, så helt sikkert forfærdelige ud, og jeg håber ikke, at der er nogen, som finder dem i dag"
"Det handler ofte om, at man skal møde de rigtige mennesker, der kan give en skubbet. Det skete for mig, da jeg gik i 9. klasse. Det var her, at min vej ind i it-branchen så småt startede.".

 ●   SimCorp har kun 1.300 potentielle kunder i hele verden: "Vi kigger efter den kundegruppe, der har omkring 100 milliarder kroner at investere for"
Interview: Når SimCorp udvider kundebasen, så er det kun de helt store fisk, der hales ind. Det danske it-selskab har nøje kortlagt de 1300 potentielle kunder verden over, der er god for mere end 100 milliarder kroner. Her forklarer Klaus Holse SimCorps markedsstrategi..

 ●   Her er danske Ezentas planer efter salg til global konkurrent
Interview: Nixu Danmark skal erobre det danske marked, men uden at sælge flere teknologier til de store selskaber, lyder det fra topchef hos Ezenta, Niels Kemal Onat, der netop er blevet solgt til finsk konkurrent..

 ●   Danske softwarevirksomheder sender væksten i it-branchen på himmelflugt
Top 100/2018: Vækstlokomotivet buldrer afsted i den danske it-branche, og softwarevirksomhederne har indtaget de forreste vogne. Umiddelbart tyder intet på, at udviklingen vil stoppe i de kommende år, men mørke skyer kan alligevel spottes i horisonten..

 ●   Danske kapitalfonde er på jagt efter it-selskaber
Mange af de danske kapitalfonde er på udkig efter it-selskaber, viser ny undersøgelse..

 ●   Gratis magasin: Hent Computerworld Brancheguiden 2017 her
Computerworld er klar med ny og opdateret udgave af Brancheguiden, der er den mest komplette guide til den danske it-branche. Hent Computerworld Brancheguiden 2017 gratis her..

 ●   Vi har desperat brug for et par milliarder kroner, hvis vi for alvor skal blive konkurrencedygtige - lad os nu tage fat
Klumme: Manglen på it-specialister hægter Danmark af den digitale revolution. Det er et problem, som kun kan løses af branchen i fællesskab..

 ●   Gratis magasin: Her er de danske it-firmaer, som er årets dygtigste til vækst
Computerworld it-komet 2016 Formpipe Lasernet er danmarks dygtigste it-firma til vækst. Det viser Computerworlds store regnskabsanalyse It-komet 2016, som netop er offentliggjort i et magasin, du kan læse gratis her. Se blandt andet, hvilke firmaer der ligger i toppen i de forskellige brancher..

 ●   It-markedet.

 ●   Se Danmarks Statistik-CIO'ens omfattende it-sikkerhedsplan efter hackerangreb i 2016
Interview: Danmarks Statistik blev udsat for et ransomware-angreb i 2016. Det har medført en række erfaringer, som nu spiller ind i den samlede it-sikkerhedsplan. Intet af it-infrastrukturen er placeret i skyen. "Det kan godt være, at vi ikke har ét bestemt system, som ville sætte Danmark i fare, hvis det blev lækket til ondsindede magter, men den samlede mængde data ville nok kunne gøre det," siger CIO Annie Stahel..

 ●   Ny Nilfisk-CIO insourcer konsulenter og samler it-ansatte i tre hubs: "Vores balance mellem interne og eksterne konsulenter skulle være helt anderledes"
Interview: Nilfisk-CIO Anders Liechti samler nu selskabets it-ressourcer i Danmark, Ungarn og USA. Samtidig insourcer han de eksterne it-konsulenter for at drive en mere effektiv it-organisation. "Vores balance mellem interne og eksterne konsulenter skulle være helt anderledes," siger han..

 ●   Anders Liechti er Nilfisks tredje CIO på 18 måneder: "Jeg har fuld opbakning fra ledelsen til at gennemføre mine planer for at nå i mål med it-strategien"
Interview: Danske Nilfisk er storforbruger af CIO'er. Anders Liechti er virksomhedens tredje CIO på under 18 måneder, men han vil knække trenden og blive på posten i flere år. Derfor har han lagt en treårig it-strategi, som skal eksekveres med et skrumpet budget. Læs om strategien her..

 ●   Her er KMD's læringer fra corona-krisen: "Vi ser mange fordele poppe op"
Coronakrisen har vendt de traditionelle arbejdsrutiner på hovedet. Hos KMD er man allerede i gang med at høste erfaringerne for at danne fremtidens måde at arbejde på. It-selskabet går nu mod en mere fleksibel model, forklarer HR-direktør Michael Holst..

 ●   Omsætningen falder hos NNIT efter stor nedgang i samhandel med Novo Nordisk: "Faldet i omsætning fra Novo Nordisk-koncernen har påvirket vores resultater"
Novo Nordisk-omsætningen hos NNIT falder med 29 procent, men topchef Per Kogut er alligevel tilfreds med selskabets første kvartal 2020. NNIT fastholder desuden forventningerne til hele året på en omsætningsnedgang på mellem fire og otte procent..

 ●   Image 2020: Lenovo har skabt sig et suverænt omdømme hos de danske kunder: “Vi er helt maniske med kundetilfredshed”
Computerworld Image 2020: Lenovo har skabt sig et suverænt omdømme ude hos kunderne. Det er det lange, seje træk, der gør forskellen, lyder det fra dansk landechef Peter Juul Jørgensen, som står i spidsen for en organisation, hvor kundernes tilfredshed er topprioriteten..

 ●   Faretruende signaler truer ERP-markedet: "Priserne for projekterne falder"
Priserne for ERP-projekter kan meget vel falde i kølvandet på de økonomiske udfordringer, mange danske virksomheder er kastet ud i. Det viser en turboundersøgelse foretaget af ERP-ekspert Herbert Nathan. "Vi vil se flere kunder, der i lyset af det her, ikke ønsker sig store projekter," lyder analysen..

 ●   Milestones tidligere topchef Lars Thinggaard nåede lige præcis den magiske milliard inden sin exit: "Jeg er utrolig stolt over, at det lykkedes"
Lars Thinggaard nåede at indfri en personlig ambition, inden han slap tøjlerne som topchef hos Milestone Systems efter 17 år..

 ●   Apple-leverandøren Foxconn ramt af corona-krisen: Salget faldt med 7,7 procent i marts
Foxconn, der er storleverandør til Apple, lider stadig under corona-situationen. Det kinesiske selskab oplevede et fald i salget på 7,7 procent i marts måned..

 ●   Elbek & Vejrup sikrer medarbejderne mod fyringer under corona-krisen: "Så vil vi hellere have en periode, hvor vi ikke tjener penge"
Interview: Det danske it-selskab Elbek & Vejrup er udfordret med at få solgt nye projekter under corona-krisen. Men direktør og medstifter Niels Elbek er ikke i tvivl om, at selskabet kommer helskindet ud på den anden side. Derfor er alle medarbejdere også blevet forsikret om, at krisen ikke vil føre til fyringer..

 ●   Kommuner har lækket data fra Aula 165 gange siden oktober - fejl nu rettet i Aula
Siden den digitale undervisningsplatform Aula gik i luften i oktober sidste år, har danske skoler 165 gange lækket oplysninger fra platformen. 64 af dem skyldes en fejl i Aula, som nu er rettet, lover Kombit..

 ●   IT-Branchen: Tre områder af den danske it-industri risikerer at bliver særligt hårdt ramt af corona-virus
Interview: Tre områder af den danske it-branche er særligt påvirket af coronavirsussen, vurderer IT-Branchen. Administrerende direktør Natasha Friis Saxberg mener samtidig, at det er en anledning til at tale om en omstilling, som alle virksomheder skal i gang med..

 ●   Hvad tænker HR-afdelingerne på, når de fravælger ældre it-folk?: "Det er tosset, at man både har ledige stillinger og ledige hænder"
Interview: Det er et paradoks, at vi i et glohedt arbejdsmarked samtidig har folk med en lang erfaring, der har svært ved at komme i arbejde. "Det virker ikke som om, at der foregår nogen rationel beslutningstagning hos HR-afdelingerne," lyder det fra formanden for Ansattes Råd i ingeniørforeningen IDA, Morten Thiessen..

 ●   SAP afblæser alle konferencer i marts: Stor dansk konference i april bliver også ramt
Tyske SAP, der er et af verdens største softwarefirmaer, har valgt at aflyse alle konferencer og begivenheder i marts 2020, men dansk konference i april bliver også ramt. Det sker på baggrund af corona-virussen og den smittefare, der opstår, når mange mennesker samles..

 ●   IBM og SDC i flyverskjul efter million-nederlag til Skat: Vil de anke dommen eller ej?
IBM og SDC holder lav profil, efter Skatteministeriet i sidste uge fik medhold i årelang retssag om millioner af kroner..

. .OM SIDEN | © Copyright 2020 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |