GRATIS
.: Sommer Musik
.: Konkurrencer
.: Netradio
.: Gratis Gaver
.: TV Guide
.: Lån Penge
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
.: Find Priser
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | Film-Klip.dk | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

              


.: Teknologi.
.: Google hæver priserne på Office-rivalen G Suite med 20 procent
Google hæver for første gang priserne for selskabets Office-rival, G Suite. Og der bliver taget ordentligt ved. For priserne stiger med 20 procent..
.: Microsoft stiller kompatibilitets-garanti til alle brugere: Vi løser alle migrerings-problemer fra Windows 7 til Windows 10 gratis for dig
Microsoft stiller garanti til alle store virksomheder, der vil migrere apps fra Windows 7 til Windows 10..
.: 'Intelligent enterprise' og 'frictionless business' - disse fem trends bliver afgørende for din succes i 2019
Oracle Open World, London: Hvert år udpeger konsulentfirmaet Accenture en række trends baseret på erfaringerne fra firmaets tusindvis af konsulenter. Her er ingen visioner om flyvende biler eller hoverboards. Men i stedet de fem trends, som firmaet mener vil burde i en digital virksomhedsløsning anno 2019. Central for 2019 er: 'Intelligent enterprise.'.
.: Slut med at snage: Google smider alle apps ud af Play Store, der vil have adgang til Android-telefoners sms'er og telefonopkald
Det skal være slut med apps til Android-telefoner, der snager i brugernes SMS'er og telefonopkald. Sådan lyder beskeden fra Google, der nu sparker alle apps ud af Google Play Store, der ikke lever op til de nye krav..
.: Tech fra Toppen: Tim Vang får hastigheden op og de rigtige idéer frem med Googles pretotyping
Tech fra Toppen: Tim Vang får ideerne frem og hastigheden op ved konstant at tænke små overskuelige eksperimenter ind idéprocessen. Metoden hedder pretotyping og stammer fra Google. Lær meget mere om, hvordan du kan bruge værktøjet her..
.: Nyopdaget sikkerhedshul giver hackere adgang til 200 millioner Fortnite-konti
Sikkerhedsfirma har fundet et sikkerhedshul i det populære online-spil Fortnite. Det har givet hackere mulighed for at stjæle login- og kontooplysninger for alle 200 millioner brugere..
.: Ny kommunal it-løsning til 73 kommuner i problemer: “Der opleves fortsat ustabilitet”
Nyt fælles-kommunalt sagsbehandlingssystem har problemer, efter løsningen for to uger siden blev rullet ud til 70 kommuner..
.: Om få uger er det slut med gratis opdateringer af Java 8 - men du har stadig muligheder
Om en måned er det slut med gratis opdateringer af den mest anvendte version af Java, Oracles JDK 8. Se nogle af de muligheder, som du nu har..
.: Kom godt i gang med praktisk anvendelse af blockchain: Lær af de bedste på stort Computerworld-seminar
Blockchain er et af de mest omtalte teknologier i disse år, og mulighederne er enorme. Lær af de bedste på Computerworlds store blockchain-event og hør om praktisk anvendelse, juridiske faldgruber, blockchain-as-a-service og de oplagte muligheder for at automatisere og effektivisere..
.: Hvad er site reliability engineering - og hvordan adskiller det sig lige fra DevOps? Her får du svaret
Klumme: DevOps har både et strategisk, taktisk og operationelt fokus, hvorimod SRE-disciplinerne fokuserer primært operationelt og føder via sin overvågning input ind i det feedback loop, der er en integreret del af en sund DevOps kultur og organisation. Læs om sammenhæng og forskelle her..
.: Denne processor får Intel svært ved at matche: AMD Ryzen 3 kan vende op og ned på markedet.
AMD udfordrer igen CPU-giganten Intel med næste generation af selskabets succesfulde Ryzen-processorer..
.: “Der er stadig en stor misforståelse om, at du er sikker, hvis blot du bruger Mac"
"Windows som styresystem er som udgangspunkter mindst lige så sikkert, hvis ikke endnu mere sikker, end Mac.".
.: Apple-produkt har gennem mere end et år været ramt af mystiske forsinkelser: Men nu kan det langt om længe være på vej
Apples Airpower-oplader har været ramt af mystiske forsinkelser, men nu kan den langt om længe været på vej i produktion..
.: Nedtællingen er i gang: Om præcist et år afliver Microsoft Windows 7 - men du kan stadig købe en særlig licens
Der er præcis et år til, at Microsoft stopper den udvidede support af Windows 7 i næste skridt mod pensioneringen af operativsystemet, der tidligere har været verdens mest udbredte. Herhjemme kører 13 procent af alle Windows-maskiner fortsat på Windows 7..
.: Globalt pc-salg falder: Her er årsagerne
Det globale pc-salg falder, efter flere kvartaler med vækst. Årsagen skal især findes i to tendenser..

.: Computerworld
Nyheder, analyser, viden, blogs og debat om it. Computerworld er dit medie om det digitale Danmark. Computerworld skriver om nye teknologier, hardware, software, informationssamfundet, internettet, it-branchen, telebranchen, it-ledelse, it-strategi, forretnings-it , it-job og meget mere..
.: Ugen i tech: Legendarisk mobiltelefon gør comeback / Google køber smartwatch-teknologi fra kendt ur-producent / Nike klar med app-styrede sko/ Spotify på vej med musikafspiller
I denne uge kom det frem, at Motorola genopliver legendarisk telefon og samtidig købte Google smartwatch-teknologi fra en kendt urproducent. I Danmark blev det tilladt at køre med elektriske løbehjul, mens Nike lancerede et par ny smartphone-styrede sko og Apple satte en helt nye battericase til salg..
.: Anmeldelse: Apokalypsens ryttere rider for tredje gang.
Efter en pause er Darksiders serien tilbage, men ambitionerne er knapt så store i tredje ombæring..
.: "I undrer jeg nok over hvad jeg laver her på skærmen. Hvorfor jeg ikke er på scenen foran jer i London, men i stedet sidder i Californien klokken 03 lokal tid med en kop Starbucks kaffe"
"I undrer jeg nok over hvad jeg laver her på skærmen, og over hvorfor jeg ikke er på scenen foran jer i London, men i stedet sidder i Californien klokken 03 lokal tid med en kop Starbucks-kaffe.".
.: Elon Musk på vej med nye massefyringer: Tesla siger nu farvel til tusindvis af medarbejdere
Elbilsproducenten Tesla har annonceret en kæmpemæssig fyringsrunde, der skal sikre selskabet en mere rentabel produktion..
.: Google hæver priserne på Office-rivalen G Suite med 20 procent
Google hæver for første gang priserne for selskabets Office-rival, G Suite. Og der bliver taget ordentligt ved. For priserne stiger med 20 procent..
.: It-sikkerheden sejler på danske universiteter: Forskningsresultater ikke sikrede - og folk kan selv installere software
Ingen af de fem største danske universiteter har tilstrækkelig styr på it-sikkerheden, når det handler om forskningsdata, lyder krtitikken fra Rigsrevisionen. Nogle af de mest basale it-sikkerhedsmæssige tommelfinger-regler følges ikke..
.: "Det kan godt være, at du tjener flere penge i det private, men du har ikke det samme fokus på faglighed, sammenhold og netværk som i det offentlige."
"Når først noget fungerer i det offentlige, så går man all in, og det kan man også mærke for tiden i forhold til ny teknologi og digitalisering i kommunerne.".
.: Min nye virksomhed disrupter: I stedet for at klage sin nød bør man i enhver branche, der føler sig truet, fokusere på forretningsmulighederne frem for truslerne
Klumme: Fotograferne er på barrikaderne over min nye virksomhed. De mener, at vi truer deres eksistensgrundlag, men jeg kan forsikre dem om, at dette ikke handler om nogen vendetta. I stedet for at klage sin nød bør man i enhver branche, der føler sig truet, fokusere på forretningsmulighederne frem for truslerne..
.: KMD-virksomhed vil udvide uden for Danmarks grænser: Skal lande kontrakter i Norge og Sverige inden 2022
Interview: Når kalenderen viser 2022, har det KMD-ejede selskab Edlund også kunder i andre lande end Danmark. Det slår virksomhedens topchef fast til Computerworld. "Vi arbejder med en 2022-plan," lyder det..
.: Sentia gennemfører opkøb af Netgroup: Er selskabets sjette store hosting-opkøb i Danmark siden 2016
Hollandske Sentia gennemfører sit opkøb af danske Netgroup. Har ‘etableret en robust integrationsplan.’.
.: Danske Nordea-medarbejdere kan stå over for fyreseddel fra IBM efter et års ansættelse: "Der vil klart ske reduktioner blandt de overdragne medarbejdere"
Interview: IBM vil beholde de største talenter, men skille sig af med de svageste medarbejdere, når det er muligt. Det er vurderingen fra outsourcing-ekspert om de langsigtede perspektiver i IBM for de outsourcede Nordea-medarbejdere..
.: Statens juridiske rådgiver klar med afgørelse om danske kommuners udflytning af data til Holland: Se den her
Danske kommuners udflytning af persondata til Holland via beskæftigelsessystemet KMD Momentum er underlagt krigsreglen. Men reglen kan ikke håndhæves, lyder det fra Kammeradvokaten..
.: Nu er amerikanske politikere også bekymrede over Huaweis salg af solceller: En risiko for hele energi-sektoren
Amerikanske kongres-politikere er bekymrede over kinesiske Huaweis salg af solceller på det amerikanske marked, som de mener udgør en sikkerheds-risiko mod landet..
.: Microsoft stiller kompatibilitets-garanti til alle brugere: Vi løser alle migrerings-problemer fra Windows 7 til Windows 10 gratis for dig
Microsoft stiller garanti til alle store virksomheder, der vil migrere apps fra Windows 7 til Windows 10..
.: Morgen-briefing: Dansk familieejet softwarefirma solgt for trecifret millionbeløb / Dansk fintech-selskab udsteder egen kryptovaluta for at hente investeringsmillioner / Den fynske robotklynge vokser vildt
Morgen-briefing: Dansk familieejet softwarefirma solgt for trecifret millionbeløb / Dansk fintech-selskab udsteder egen kryptovaluta for at hente investeringsmillioner / Den fynske robotklynge vokser vildt / Dansk topchef: Cyberkrimininalitet er den mindst risikable kriminaltetsform / Momondo opkøber og udvider / Digitalt bureau vokser og satser på Amazon.
.: Kapacity hædret af Microsoft: Kåret som Danmarks bedste Microsoft-partner
Reportage: Computerworld var til stede, da Microsoft kårede de bedste partnere i 2019. Se vinderne og årets partner her..
.: Fortnite tjener flere penge i 2018 end noget andet spil nogensinde: Uden at spillet koster en krone
Det voldsomt populære online-spil fortnite slår alle rekorder ved i 2018 at have den største årlige omsætning for et spil nogensinde, viser en ny rapport..
.: Fremadstormende dansk AI-virksomhed henter verdenskendt dansker ind i bestyrelsen: "Vi har samlet et verdensklassehold"
Seks måneder efter sit pludselige exit fra analyseikonet Gartner gør veteranen Peter Søndergaard comeback. Den erfarne teknologiekspert indtræder som bestyrelsesformand hos 2021.AI..
.: 'Intelligent enterprise' og 'frictionless business' - disse fem trends bliver afgørende for din succes i 2019
Oracle Open World, London: Hvert år udpeger konsulentfirmaet Accenture en række trends baseret på erfaringerne fra firmaets tusindvis af konsulenter. Her er ingen visioner om flyvende biler eller hoverboards. Men i stedet de fem trends, som firmaet mener vil burde i en digital virksomhedsløsning anno 2019. Central for 2019 er: 'Intelligent enterprise.'.
.: Direktør i Microsoft Danmark fratrådt i al hemmelighed: Afløser endnu ikke fundet
Der er udskiftning i toppen af ledelsen hos Microsoft Danmark, hvor Simon Høgsbro i al diskretion er stoppet som direktør for customer succes. Hans efterfølger er endnu ikke fundet, lyder det fra Microsoft..
.: Millioner af passwords og e-mailadresser lækket: Se om dine data er kompromitteret
En sikkerhedsekspert har fundet en gigantisk samling af stjålne e-mailadresser og kodeord. Flere af oplysningerne kan endda kædes sammen til samme bruger..
.: Apple vil have USA til at indføre GDPR-lignende love: "Alle har ret til kontrol over deres egne digitale liv"
“Alle har ret til kontrol over deres egne digitale liv. Derfor må vi hegne data-brokerne ind,” lyder det i opsigtsvækkende melding fra Apples topchef, Tim Cook..
.: Slut med at snage: Google smider alle apps ud af Play Store, der vil have adgang til Android-telefoners sms'er og telefonopkald
Det skal være slut med apps til Android-telefoner, der snager i brugernes SMS'er og telefonopkald. Sådan lyder beskeden fra Google, der nu sparker alle apps ud af Google Play Store, der ikke lever op til de nye krav..
.: Open Banking skaber ny konkurrence i finanssektoren: Feltet er åbent for disse tre typer organisationer
Klumme: Finansielle serviceydelser er i rivende udvikling. Mobilbanker og fintech sætter skub i det europæisk ledede Open Banking-initiativ, der skubber til den finansielle servicesektor og udvider konkurrencen blandt underleverandører..
.: Vestager sendte brev med konkrete betalingsanvisninger til Google: Sådan udskriver man en bøde på 32 milliarder til en af verdens største it-virksomheder
Interview: Hvordan foregår det, når man udskriver en bøde på 32 milliarder kroner til Google? Det løfter EU's danske konkurrencekommissær, Margrethe Vestager, nu sløret for til Computerworld. "Det er en meget stor tilfredsstillelse at kunne sige, at 'vi mener, at I har begået de her lovbrud, det skal I holde op med, og der er den her bøde,'" lyder det..
.: Systematic-chef: Helt rigtigt at samle statslig sundheds-it i Jylland: "Aarhus er det tætteste, vi i Danmark kommer på en it-sundheds-cluster"
Den aarhusianske it-virksomhed Systematic tror, at det kommer til at styrke Aarhus som it-by, hvis al statslig sundheds-it bliver samlet i byen, som regeringen nu lægger op til, mener Systematic-stifter Michael Holm..
.: Tyskland overvejer drastiske skridt for at udelukke Huawei fra 5G-auktion
Tyskland overvejer at indføre regler, der vil betyde, at kinesiske Huawei kan udelukkes fra at deltage i den kommende 5G-auktion i landet..
.: SAP udnævner ny topchef for Danmark og resten af Norden
SAP udnævner 51-årig kvinde til ny topchef for hele Norden og de baltiske lande..
.: Virksomheder skrotter CFCS til overvågnings-opgave: “Det er ikke alle informationer, vi er interesseret i at dele med centeret”
Danske teleleverandører har oprettet en ny enhed til at overvåge deres netværk for mulige hackerangreb. Men enheden er bevidst blevet placeret uden for Center for Cybersikkerhed (CFCS)..

.: Branchen.
.: Danske softwarevirksomheder sender væksten i it-branchen på himmelflugt
Top 100/2018: Vækstlokomotivet buldrer afsted i den danske it-branche, og softwarevirksomhederne har indtaget de forreste vogne. Umiddelbart tyder intet på, at udviklingen vil stoppe i de kommende år, men mørke skyer kan alligevel spottes i horisonten..
.: Danske kapitalfonde er på jagt efter it-selskaber
Mange af de danske kapitalfonde er på udkig efter it-selskaber, viser ny undersøgelse..
.: Gratis magasin: Hent Computerworld Brancheguiden 2017 her
Computerworld er klar med ny og opdateret udgave af Brancheguiden, der er den mest komplette guide til den danske it-branche. Hent Computerworld Brancheguiden 2017 gratis her..
.: Vi har desperat brug for et par milliarder kroner, hvis vi for alvor skal blive konkurrencedygtige - lad os nu tage fat
Klumme: Manglen på it-specialister hægter Danmark af den digitale revolution. Det er et problem, som kun kan løses af branchen i fællesskab..
.: Gratis magasin: Her er de danske it-firmaer, som er årets dygtigste til vækst
Computerworld it-komet 2016 Formpipe Lasernet er danmarks dygtigste it-firma til vækst. Det viser Computerworlds store regnskabsanalyse It-komet 2016, som netop er offentliggjort i et magasin, du kan læse gratis her. Se blandt andet, hvilke firmaer der ligger i toppen i de forskellige brancher..
.: Drengerøvskulturen skader indtjeningen i it-branchen
Klumme: Vi har ventet i 30 år på at få kvinderne ind i it-branchen - uden resultat. Det er på tide at få ryddet op i drengerøvskulturen og headhunte kvinder målrettet. Det vil pynte på både moralen, arbejdsmiljøet og bundlinjen..
.: Edlund-direktør fratræder som direktør efter salg til KMD: Derfor sælger Edlund hele butikken
Interview: Edlunds direktør og medejer, Thomas Jøhnk, er glad for salget til KMD, selv om salget med tiden vil koste ham jobbet. "Vi har aftalt, at vi skal finde en ny direktør," siger han..
.: Microsofts nye Edge-browser plages af samme sikkerheds-huller som Internet Explorer
Microsofts nye Edge-browser ser ud til at være udstyret med de samme sikkerhedshuller som forgængeren Internet Explorer, der har et blakket rygte, når det gælder it-sikkerhed..
.: It-selskaber er de mest værdifulde i verden - hvorfor mangler it-branchen så folk?
It-selskaber topper endnu engang listen over de mest værdifulde virksomheder i verden. Her forklarer en arbejdsmarkedsforsker, hvorfor topplaceringerne ikke smitter af på hele it-branchen..
.: Her er sidste års vindere af Computerworld Top 100
Top 100/2015: Årets Computerworld Top 100-konkurrence er i fuld gang. Beregningerne af, hvem der er de dygtigste inden for de mange underkategorier, bliver afsløret i de kommende uger, og 25. september afslører vi, hvem der er Danmarks bedste it-virksomhed 2015. Her får du overblikket over, hvem der vandt sidste år..
.: Sådan er Top 100-virksomhederne placeret i kategorier
Top 100/2015: Beregningsmotoren bag Computerworld Top 100 placerer virksomhederne i syv hovedkategorier og en sværm af underkategorier, som stammer fra Brancheguiden. Her får du overblikket over alle kategorierne.
.: IT-Branchen i Danmark jubler: Det kommer stop for it-told til at betyde
Der er udsigt til billigere it-produkter og et digital løft i Danmark, efter at en vigtig international aftale om at fjerne told på en række it-produkter er faldet på plads..
.: Vigtig aftale på plads: Fjerner afgifter på masser af it-produkter
Der kan være udsigt til billigere it-produkter, efter at en international aftale om at fjerne import-afgifter er faldet på plads..
.: Dansk hotelbranche jubler over Airbnb: Trækker mange turister til Danmark
Selvom udlejningsportaler som Airbnb skyder op af internettets fundament som skyskrabere i disse år, frygter den danske hotelbranche ikke konkurrencen. Tværtimod kan det gavne den danske turistindustri, hævder branchen..
.: Forpremiere på folketingsvalget: Hvad stemmer du 18. juni?
Den 18. juni skal du sætte dit kryds til folketingsvalget. På Computerworld tager vi forskud på de demokratiske glæder med en prøveafstemning. Her kan du være med til at bestemme farven på den regering, som it-Danmark ønsker sig..

.: It-markedet.
.: Nu bliver der solgt mere isenkram til skyen end til traditionelle datacentre: Markedet sætter ny rekord på over 100 milliarder kroner
Aldrig før i historien er der blevet solgt så mange infrastrukturprodukter til cloud-miljøer. De største producenter har solgt isenkram for mere end 100 milliarder kroner alene i tredje kvartal af 2018..
.: Kommunale it-chefer glæder sig over ny KMD-ejer: "De tidligere ejere stod ikke for et drømme-ejerskab"
Det er positivt for de danske kommuner, at japanske NEC står til at overtage KMD, mener danske it-chefer. "De tidligere ejere stod ikke for et drømmeejerskab som kunde hos KMD, hvor man har mærket en stor interesse for at optimere indtjeningen, der til tider har virket meget kortsigtet. Det ser ud til, at NEC vil noget andet, og at den bakker op om den nuværende forretningsstrategi," lyder det..
.: KMD-prisskilt på otte millarder kroner forbløffer: ’Overraskende højt og positivt’
Prisen på it-koncernen KMD overrasker markedsanalytiker. For selskabet har flere møgsager i bagagen..
.: Jan Elbæk fik tre jobtilbud efter Atea-afsked: Derfor endte han med at sige ja til IT Relation
Interview: Jan Elbæk har været "dybt seriøst" inde i flere af de jobtilbud, han har fået siden september måned, men valget er faldet på IT Relation. "Det har altid været et mantra for mig, at vi skal overlevere lidt i forhold til forventningerne," lyder det fra den tidligere Atea-direktør om ambitionerne hos den nye arbejdsgiver..
.: Danske kommuner satser stort på cloud computing: "Det kan ikke længere betale sig for os at have servere stående selv"
Interview: Kommunerne er i gang med en omstilling fra traditionel it-drift med servere i kælderen til en ny verden, hvor cloud er et helt uundværligt værktøj. Sådan lyder det fra formanden for Foreningen af Kommunale it-chefer, Henrik Brix..
.: Microsoft: Næsten alle store danske virksomheder er i gang med kunstig intelligens - men halter på implementeringen
Danske virksomheder ligger i front, når det handler om AI-projekter, viser ny undersøgelse. Men implementeringen halter dog stadig. Og brugen er stadig simpel..
.: Så mange penge bruger din kommune på it: "Der eksisterer et betydeligt uudnyttet effektiviseringspotentiale"
It i det offentlige: Kommunerne bruger hvert år milliarder af kroner på it, men er ikke særlige effektive. Der er et stort ikke-udnytte effektiviseringspotentiale, viser ny analyse.
.: Afsløring: KMD kalder det "ny viden" - men selskabet har kendt til problematisk udflytning af persondata siden 2014
KMD har hidtil fastholdt, at det har været "ny viden" for selskabet, at følsomme persondata fra landets jobcentre ikke må sendes ud af landet. En SKI-aftale viser dog, at KMD har kendt til reglerne siden 2014. "Selv i det omfang, at KMD ikke har haft de fornødne juridiske kompetencer, burde alle advarselslamper da have blinket i forhold til teksten i SKI-aftalen," lyder det fra juridisk ekspert..
.: Staten beordrede kommunerne til at stoppe med at sende personfølsomme data ud i landet i juni: Siden er 11 nye kommuner begyndt at sende data til Holland
I slutningen af juni blev KL beordret af staten til at stoppe danske kommuners tilslutning til it-systemer, der fører data på beskæftigelsesområdet ud af landet. Det er ikke sket. Til gengæld har yderligere 11 kommuner tilsluttet sig KMD Momentum siden..
.: Kommuner vil ikke svare på ministerens spørgsmål i sag om udflytning af persondata: Se hele deres redegørelse her
De danske kommuner nægter at svare på beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) spørgsmål om, hvordan de vil sikre, at personfølsomme data ikke forlader Danmark..
.: Kommuner kan ende med en dobbeltregning, hvis KMD Momentum gøres ulovlig
Interview: Herning Kommune frygter, at det vil ende med en ekstra regning på kommunernes bord, hvis det viser sig at KMD Momentum er ulovlig. Det bliver en udfordring at sige til 44 kommuner, at de selv skal betale den, mener it-chef Poul Venø..
.: Danske it-virksomheder rammes hårdt af manglende persondata-afklaring: "Det er gift for innovationen og udviklingen i Danmark"
Interview: "Det er alt for lang tid. Det er skadeligt for markedet, udviklingen og innovationen at vente. Det er skadeligt for Danmark." Dommen over regeringen er hård fra IT-Branchen, der mener, at den danske it-sektor lider stor skade, mens flere offentlige it-systemer er efterladt i et juridisk limbo..
.: Regeringen vil have Kammeradvokaten til at afgøre sagen om udflytning af danske data: Minister dumper kommunernes svar
Mandag skal de danske kommuner stå skoleret for beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) i sagen om udflytning af følsomme danske data til udlandet. Kommunernes tidligere svar har ikke været tilfredsstillende, oplyser han til Computerworld..
.: Hvordan kunne KMD ikke vide noget om problematisk udflytning af data? Rivalen Schultz spurgte staten om lov i 2017 og fik nej
Interview: Schultz, der er KMD's konkurrent som leverandør af it-systemer til landets jobcentre, har hele tiden vidst, at de personfølsomme data, som nu 32 danske kommuner i strid med en aftale har sendt til Holland, ikke må sendes ud af landet. Schultz forespurgte selv staten om muligheden for at drifte fra udlandet i oktober 2017. Det afviste staten..
.: KMD peger på kommunerne efter afsløring af aftalebrud: Alle har været klar over, at vi sender danske persondata til udlandet
Kommunerne har givet deres samtykke til KMD om, at persondata kan sendes til udlandet, meddeler KMD. Det er sket, selv om alle danske kommuner over for staten har forpligtet sig til ikke at sende særligt følsomme oplysninger ud af landet..
. .OM SIDEN | © Copyright 2017 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |
| GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Film-Klip.dk | Topliste.dk | Top-100.dk |