INDHOLD
●   Lån Penge
●   Lån Penge - Mikro Lån
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Dating Oversigt
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Webhosting Oversigt
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Dyremad / Dyrefoder
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Blandet Spil
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
Malingshop.dk - Maling shop -> Find Dyrup Maling og Flugger Maling  |  Senior.dk - Dating & Mødested
Dating.dk  |  YouGov.dk  |  Webhosting.dk  |  inkClub  |  Sportmaster.dk  |  40plus.dk - Dating
 ●   Teknologi.

 ●   Microsoft klar med nyt lappegrej efter store problemer med januars kæmpe-patch: Udgiver lang række Windows-rettelser
Microsofts første Patch Tuesday for 2022 var en broget start på året, som medførte problemer for administratorer og brugere. Nu udgiver Microsoft en stor rettelse til den problemramte patch..

 ●   IoT har indtaget sundhedssektoren - men er sikkerheden fulgt med?
Klumme: Manglende sikkerhed kan i værste fald have dødelige konsekvenser, men også føre til bøder for manglende overholdelse af datalovgivningen..

 ●   Berygtet botnet er lige nu den største cybertrussel: Tusindvis af danske virksomheder ramt i december
Et berygtet botnet udgør lige nu den mest overhængende trussel mod danske virksomheders it-sikkerhedsværn. Det viser Check Point Software Technologies’ Global Threat Index-rapport for december 2021..

 ●   400 brugere fik drænet konti på Crypto.com: Nu refunderer selskabet alle pengene
Crypto.com bekræfter, at 400 brugere har fået drænet deres beholdning som led i, at hackere har fået uautoriseret adgang. Cryp.com refunderer alle de tabte penge, lyder det..

 ●   Apple til det amerikanske senat: Antitrust-love kan øge risikoen for sikkerhedsbrud
Apple sender advarsel mens det amerikanske senat overvejer at vedtage en lov, der skal tvinge tech-giganterne til at give app-monopolet fri. Muligheden for at downloade apps udenfor App Store svækker it-sikkerheden, lyder advarslen..

 ●   Microsoft helt i top på ærgerlig liste: Her er de 10 virksomheder, hvis navne oftest anvendes til phishing-forsøg
Det er især Microsoft, DHL og Google, hvis brands oftest må lægge navn til phishingmails - og altså dermed de afsender-virksomheder, som du skal være mest påpasselig over for..

 ●   Rusland sender endnu en bøde efter Google
Endnu en dag og endnu en bøde fra Rusland til Google, for ikke at fjerne indhold fra sin søgemaskine, som er ulovligt at tilgå efter russiske standarder..

 ●   Test: Denne 32" 4K-skærm er gabende kedelig på papiret, men er blevet min favorit i prisklassen
Det er noget så ordinært som en 4K-skærm på 32" til lige over 3.000 kroner og uden nogen former for "bling"-effekt i features eller design. Det lyder kedeligt. Men det er det slet ikke..

 ●   Her er de tre største malware-trusler mod Linux lige nu
Især de mange små IoT-enheder er for tiden hovedmål for hackere, der går efter Linux. Her er de tre største malware-typer rettet mod Linux lige nu..

 ●   Fem gode råd i den digitale transformation
Klumme: Datadrevne beslutninger leder typisk til bedre beslutninger. Ledere vil enten omfavne dette faktum eller blive erstattet af andre, der gør. I sektor efter sektor vil virksomheder, der finder ud af at kombinere domæneekspertise med dataindsigt, trække fra deres konkurrenter..

 ●   IBM Danmarks nye topchef Thomas Kovsted på vej med stor rekrutteringsoffensiv: Vil have fat i disse specialister
Interview: Fremover skal IBM Danmark udgøres af mange flere medarbejdere. Sådan lyder udmeldingen fra Thomas Kovsted, ny dansk landechef for IBM. Efter udskillelsen af infrastruktur-forretningen Kyndryl er IBM klar til at gå all-in på cloud og AI. Og det er især på disse områder, der skal mandes op..

 ●   Beskylder Hviderusland for at stå bag massive hackerangreb mod Ukraine
Ifølge Ukraine er det Hvideruslands efterretningstjeneste, der har stået bag en række af de voldsomme hackerangreb, der fik flere ukrainske ministerier til at lukke ned for websites..

 ●   Rusland anklager otte personer for tilknytning til REvil-banden: Beslaglægger 20 luksusbiler og 426 millioner rubler
Den russiske sikkerhedstjeneste FSB har beslaglagt bunker af værdier fra påståede medlemmer af REvil-hackergruppen. Otte personer er nu anklaget ved en domstol i Moskva, lyder det fra et russisk nyhedsbureau..

 ●   Ugen i tech: Netflix hæver priserne med over ti procent / Disse powertools kan lades op fra din laptop / Gamer-drøn med holografisk lys
Ugen i tech: Netflix hæver priserne med over ti procent / Disse powertools kan lades op fra din laptop / Gamer-drøn med holografisk lys.

 ●   Test: En bærbar, batteridrevet og stemmestyret projektor med indbyggede højttalere. Er det galt eller genialt?
Test: Enheden her er ret smart. Men er det teknologi, der er bygget, bare fordi man kan, eller har den en reel betydning? Det tog mig noget tid at finde ud af, og jeg blev aldrig helt klog på svaret..

 ●   Analyse: Det nye IBM Danmark tager form - ny landechef Thomas Kovsted spiller nøglerolle i stor plan
Podcast: IBM har fået ny dansk boss. Men hvad er det, som det hæderkronede techfirma skal lave nu - og hvad skal Kyndryl stå for? Få forklaringen fra Computerworlds erhvervsredaktør her. Og hør også hvorfor Rigspolitiet skal bruge 500 millioner kroner på nyt it..

 ●   Fik nok af ulønnet open source-arbejde – nu saboterer han det værk, som millioner af mennesker anvender dagligt
En open-source-udvikler har fået nok af at understøtte sin bredt anvendte kode i to af de mest udbredte Javascript-biblioteker uden at få en krone for det..

 ●   Hvad opfatter du egentlig som "big data" i din virksomhed?
Klumme: Majoriteten af virksomheder benytter stadig data i siloer i stedet for at dele dem på tværs af organisationen. Det er nok en af de største hurdler for traditionelle virksomheder, der netop ikke har data i hjertet af deres DNA..

 ●   Microsoft arbejder på stribe af ændringer i Teams: Disse ting er på vej
Microsoft er i gang med at udvikle stribe ændringer, som skal implementeres i Teams i de kommende måneder. Blandt andet er selskabet på trapperne med en transkriperings-funktion. Se her, hvad du kan forvente..

 ●   Tidsplanen skrider igen for Teslas afsindige Cybertruck: Nu er bilen forsinket på ubestemt tid
Elon Musks og Teslas vilde el-pickup ser ud til at blive forsinket, mens flere af de imponerende løfter vedrørende evner og priser er slettet fra hjemmesiden..

 ●   Husker du Second Life? Nu gør selskabets stifter et overraskende comeback og blæser til krig mod Zuckerberg
Philip Rosedale, der er stifter af Second Life, vender tilbage til selskabet han stiftede og advarer samtidig mod at vi overlader de virtuelle verdener til datahøstende it-giganter..

 ●   Her er 10 spændende Java-stillinger, som du kan søge netop nu
Virksomheder som Netcompany, Jysk og TV2 jagter lige nu dygtige Java-folk. Du kan søge stillingerne her..

 ●   Her er de største trusler mod finanssektoren lige nu: Især tre hacker-grupper er farlige
Tre bestemte hacker-grupper ser ud til at være hovedaktørerne i den del af hacker-miljøet, der er specialiseret i angreb mod finanssektoren..

 ●   Apple mister topprofiler til højre og venstre: Nu har Microsoft været på hugst
Teh-giganterne nupper den ene topprofil efter den anden fra Apple – og de har noget til fælles..

 ●   Computerworld
Nyheder, analyser, viden, blogs og debat om it. Computerworld er dit medie om det digitale Danmark. Computerworld skriver om nye teknologier, hardware, software, informationssamfundet, internettet, it-branchen, telebranchen, it-ledelse, it-strategi, forretnings-it , it-job og meget mere..

 ●   Silkeborg Data vinder millionopgave hos Aalborg Kommune
Aalborg Kommune indgår aftale med Silkeborg Data om levering af cloudbaseret løsning til løn og vagtplanlægning..

 ●   Podcast: Et skud indebrændt harme
Podcastserien Behind the Bastards giver et vidunderligt ensidigt og meget lidt flatterende blik på alle de mennesker, værten ikke bryder sig om. Lige fra oplagte skurke som Hitler til Bill Gates og Elon Musk..

 ●   Google Analytics kan være på kant med GDPR i Danmark: Datatilsynet undersøger nu sagen
Det østrigske datatilsyn har konkluderet, at Google Analytics har været ulovlig i henhold til GDPR i en konkret sag. Nu går Datatilsynet ind i sagen for at få fastlagt, om de tusindvis af danske virksomheder, der benytter værktøjet, er på den rigtige side af loven..

 ●   Microsoft klar med nyt lappegrej efter store problemer med januars kæmpe-patch: Udgiver lang række Windows-rettelser
Microsofts første Patch Tuesday for 2022 var en broget start på året, som medførte problemer for administratorer og brugere. Nu udgiver Microsoft en stor rettelse til den problemramte patch..

 ●   IoT har indtaget sundhedssektoren - men er sikkerheden fulgt med?
Klumme: Manglende sikkerhed kan i værste fald have dødelige konsekvenser, men også føre til bøder for manglende overholdelse af datalovgivningen..

 ●   Det offentlige plages af en forsigtighedskultur, mener tidligere Just-Eat-topchef: "Vi skal tillade, at der tages flere risici i forbindelse med test af nye it-løsninger"
I den offentlige sektor er man alt for optaget af at træffe sikre valg, når der skal indkøbes it-løsninger, mener den tidligere Just Eat-topchef Klaus Nyengaard. Han efterlyser, at man i det offentlige har mod og mulighed for i mindre skala at teste og udrulle løsninger fra startups..

 ●   Berygtet botnet er lige nu den største cybertrussel: Tusindvis af danske virksomheder ramt i december
Et berygtet botnet udgør lige nu den mest overhængende trussel mod danske virksomheders it-sikkerhedsværn. Det viser Check Point Software Technologies’ Global Threat Index-rapport for december 2021..

 ●   USA på vej med tilretning af antitrust-lov: TikTok og WeChat står til at blive ramt
Det amerikanske senat er i færd med at behandle lovgivning rettet mod monopoldannelse til at inkludere udenlandske selskabet, herunder især TikTok og WeChat..

 ●   400 brugere fik drænet konti på Crypto.com: Nu refunderer selskabet alle pengene
Crypto.com bekræfter, at 400 brugere har fået drænet deres beholdning som led i, at hackere har fået uautoriseret adgang. Cryp.com refunderer alle de tabte penge, lyder det..

 ●   Morgen-briefing: Oracle åbner for ny cloud-region i Afrika / Trifork vinder telemedicin-opgave / IBM lægger Norden og Benelux under ét marked
Oracle åbner for ny cloud-region i Afrika. Trifork vinder telemedicin-opgave. Danske it-virksomheder går sammen i nyt fælles selskab. IBM lægger Norden og Benelux under ét marked. Atea kåret som verdens grønneste it-servicevirksomhed..

 ●   Bankdata fordobler medarbejderstaben i sin Aarhus-afdeling
It-virksomheden Bankdata har fået gevaldigt vokseværk, men én praktikalitet forhindrer firmaet i at ansætte endnu flere teknologi-medarbejdere..

 ●   Apple til det amerikanske senat: Antitrust-love kan øge risikoen for sikkerhedsbrud
Apple sender advarsel mens det amerikanske senat overvejer at vedtage en lov, der skal tvinge tech-giganterne til at give app-monopolet fri. Muligheden for at downloade apps udenfor App Store svækker it-sikkerheden, lyder advarslen..

 ●   Truende retssager, beskyldninger om sexchikane og en astronomisk topchef-løn: Sådan gik det til da Microsoft sendte chokbølger gennem spilverdenen med opkøbet af Blizzard
Microsofts opkøb af Activision Blizzard sendte tirsdag chokbølger gennem den internationale tech-verden og fik Sonys aktiekurs til at dykke med 13 procent. Bliv klogere på, hvordan det gik til, da Microsoft opkøbte det store sårede dyr på savannen i den internationale spilverden..

 ●   Microsofts overtagelse af Blizzard sætter nye opkøbsrekorder - hvis købet godkendes
Hvis myndighederne giver Microsoft grønt lys til at overtage Blizzard, vil det være historiens største tech-opkøb på amerikansk jord..

 ●   Kæmpe stigning i ransomware-angreb: Så mange millioner kroner koster et brud
I gennemsnit var der 270 cyberangreb mod hver virksomhed i 2021. En stigning på 31 procent i forhold til 2021, lyder det fra World Economic Forum i ny rapport. Tjek her, hvor meget et brud koster en virksomhed i gennemsnit..

 ●   Kina på vej med skrappere regler til store internetvirksomheder i landet
Internetvirksomheder i Kina står til at blive mødt af hårdere krav, når de ønsker at foretage investeringer eller rejse kapital. Kinesiske myndigheder arbejder lige nu på et lovudkast, der vil kræve, at store platformsselskaber skal indhente godkendelse i en række tilfælde..

 ●   “Efter de første otte timer uden strøm besluttede politiet at aktivere Grønlands Beredskabsstab, hvor jeg sad sammen med politiet, Arktisk Kommando, sundhedsvæsenet og brandvæsenet”
“Under en kraftig storm trævlede et af de højspændingskabler, der forbinder Nuuk by til det vandkraftværk, der 56 km fra byen producerer strøm til byen. Det medførte kortslutninger mellem højspændingskablerne, der betød, at byen skulle forsynes via det gamle nød-elværk.”.

 ●   Nuppet: Virtuel guide til bortførte skatte
En ny guidet tur på British Museum fortæller historierne om nogle af de museumsgenstande, der blev hjembragt, og ikke altid med befolkningernes vilje..

 ●   Kæmpe it-omstilling i DSB: Machine learning bestemmer din billetpris - og el-løbehjul får dig helt frem til kontoret
Podcast: Corona og hjemmearbejde har påvirket den kollektive trafik og tvunget DSB til at innovere på data - blandt andet med justerede pendlerpriser, nye produkter og e-løbehjul til at transportere pendlere de sidste kilometer. Hør CIO Michael Moesgaard fortælle om de mange nye ideer, løsninger og projekter..

 ●   Voldsomme it-investeringer i vente i 2022: Her er de sektorer, der kan se frem til allermest vækst ifølge Gartner
I 2021 vil virksomheder verden over købe it og digitalisering ind for et astronomisk beløb. Det står navnlig til at blive et godt år for konsulenthuse og it-serviceleverandører. Se her hvilke områder, der især kommer til at vokse ifølge Gartner.

 ●   I 2022 vil de mest innovative virksomheder prioritere deres medarbejdere, være en platform for forandring og tage nye teknologier til sig
Klumme: I 2022 vil de mest innovative virksomheder prioritere deres medarbejdere, være en platform for forandring og tage nye teknologier til sig. Er din virksomhed forberedt på fremtidens arbejde?.

 ●   Rigspolitiet vil rekruttere historisk mange it-folk i 2022, men udfordres af højt lønpres og mangel på it-folk
Rigspolitiet står foran en historisk stor it-rekrutteringsindsats, der betyder, at der skal ansættes et tocifret antal it-folk i den kommende tid. Det bliver en udfordring på det nuværende arbejdsmarked, hvor der er mangel på it-folk, erkender Lars Ole Dybdal, it-direktør hos Rigspolitiet..

 ●   Telia intensiverer fiberoffensiv: Udvider med 700.000 husstande
Telia udvider nu sin fiberdækning i Danmark med 700.000 husstande som resultat af en ny aftale med Norlys. Derved er teleselskabet oppe og dække 1,7 millioner danske hjem..

 ●   5G-udrulning sat på pause i USA efter advarsel om forestående "katastrofal" luftfartskrise
Flere amerikanske teleselskaber har advaret om, at en planlagt 5G-udrulning tæt på store lufthavne vil kunne forstyrre systemer i en sådan grad, at det vil lede til en luftfartskrise. Nu har teleselskaberne AT&T og Verizon udskudt at tænde en række trådløse tårne..

 ●   Blizzard-CEO på vej ud efter kæmpe opkøbsplaner fra Microsoft
Microsoft er på vej til at købe et af verdens største spilselskaber for 460 milliarder kroner. Efter en eventuel handel er på plads, vil Blizzards langvarige CEO Bobby Kotick forlade sin stilling, lyder det fra kilder til Wall Street Journal..

 ●   Morgen-briefing: Danske teleselskaber indgår frivillig aftale om fortrinsret til mobilnetværk / CanopyLAB-CEO skal på kursus i Obamas ledelsesprincipper / Teknologivirksomhed bygger nyt domicil i Aalborg
Danske teleselskaber indgår frivillig aftale om fortrinsret til mobilnetværk. Dansk CEO skal på kursus i Obamas egne ledelsesprincipper. Salesforce-platform hos Atos Medical udrulles i 21 lande. Nyt iværksættertiltag skal hjælpe med vækst til startups. Dansk it-virksomhed foretager generationsskifte. Teknologivirksomhed bygger nyt domicil i Aalborg..

 ●   Efter hacker-angreb på Ukraines stat: NATO skal bistår Ukraine med datasikkerhed
NATO og Ukraine indgår i al hast en aftale om, at NATO bistår det hacker-ramte land med datasikkerhed. Aftalen blev underskrveet mandag, og sker mens 100.000 rusiiske soldater står kampklar ved den ukrainske grænse..

 ●   USA går nu kinesiske Alibabas cloud-forretning efter i sømmene - kan ende med at blive ekskluderet helt fra det amerikanske marked
Den kinesiske handelsplatform Alibaba tæller også en cloud-forretning, som lige nu finkæmmes af den amerikanske regering. Formålet er at afdække, om Alibaba forsat har en fremtid på det amerikanske marked..

 ●   Nordens største hotelkæde skiftede styresystem på 2.000 computere midt under ødelæggende ransomware-angreb
Da et større ransomware-angreb ramte Nordic Choice Hotels i december, blev der sat turbo på migreringen til et nyt styresystem. På 48 timer fik kæden konverteret 2.000 computere fra Windows til et ChromeOS..

 ●   Branchen.

 ●   Brancheorganisationer om finanslov for 2022: Kæmpe bommert på trods af gode takter
Der er generelt tilfredshed med den nye finanslov hos DI Digital og IT-Branchen. Men en af de største udfordringer lige nu, adresseres slet ikke, mener begge organisationer. "Det er bekymrende," lyder det..

 ●   Nye kundekrav får Salesforce Danmark til at refokusere: Ansætter nu dyre folk fra helt andre brancher i stor stil
Interview: Salesforce danske direktør, Jacques Soelberg, har fået placeret Danmark som nummer ét i sin region. Men det koster. For kunderne efterspørger dyre folk med branchekendskab og en langt bredere organisation. "Vi ansætter folk, som aldrig har tænkt. at de skal være software-sælgere. Vi har pivoteret mod mere industri, mere viden og mere proces," fortæller han..

 ●   EG køber finsk softwareselskab: Niende opkøb i 2021
Danske EG opsluger nyt softwareselskab, hvilket er det niende opkøb i 2021. Denne gang er det finske Silverbucket med 13 medarbejdere, der kommer ind under EG-paraplyen..

 ●   Nye kunde-behov får opkøbsbølge til at strømme ind over den danske it-branche
ComputerViews: It-kunderne ønsker færre leverandører, der kan levere en langt bredere pallette af services. Dette ønske har sat turbo på en voldsom konsolideringsbølge i det danske it-landskab, hvor opkøb og fusioner er hverdagskost. Men hvorfor sker det lige nu?.

 ●   EG gennemfører tredje opkøb i 2021: Overtager softwareselskab målrettet byggebranchen
Danske EG køber et it-selskab, der udvikler software til beregning af el-priser. Derved udvider EG sit forretningsområde, der specialiserer sig i løsninger til byggebranchen..

 ●   Den danske it-branche satte rekord i 2020: Omsatte for næsten 250 milliarder kroner
Den danske it-sektor kommer styrket ud af 2020, hvor flere rekorder blev slået. Omsætningen ender på højeste niveau nogensinde samtidig med, at der aldrig har været flere ansatte i de danske it-selskaber..

 ●   Proshops CEO siger op - stifter ærgrer sig: "Føler lidt, at jeg er blevet hacket og har fået stjålet en af mine gode spillere"
Proshops CEO stopper. Det bliver virksomhedens oprindelige stifter, Poul Thyregod, der igen tager førepinden. Se hvorfor Ivan Jæger Christiansen siger farvel til Proshop ..

 ●   Corona har flået kvinder i tech-branchen tilbage til kønsstereotype arbejdsopgaver
Den skulle have sat speed på kønsdiversiteten i tech-branchen. Men nedlukningen er endt med at spænde ben for kvinders karriereudvikling, og tvunget dem ind i mere kønssteotype opgaver..

 ●   IT-Branchen og Dansk Erhverv sender høringsvar til EU i kølvandet på Schrems II-dom: Efterspørger klar overførselsaftale
Der er brug for nye aftaler om overførsel af persondata til tredjeland, ellers risikerer den digitale udvikling at blive sat over styr. Sådan lyder det i en fælles erklæring fra IT-Branchen og Dansk Erhverv..

 ●   Hver syvende danske it-selskab har fyret og hver 10. har sat medarbejderne ned i løn under corona-krisen
Coronakrisen har ført til fyringer og lønnedgang for en lang række ansatte i den danske it-branche. Det viser en ny undersøgelse, der kortlægger krisens effekt på it-sektoren. Se tallene her:.

 ●   Nye tal viser: Hver anden danske it-virksomhed forgyldt af corona-krisen - resten har det svært
Coronakrisen har delt it-branchen op i to: Vindere og tabere. Mens den ene halvdel har oplevet vækst som følge af pandemien, lider den anden halvdel. Det viser en ny undersøgelse..

 ●   Ny brancheforening for tech-startups er gået i luften: Se den nyvalgte bestyrelse her
Den nye brancheforening for tech-startups er ved at tage form. Foreningen er stiftet, bestyrelsen er valgt og første møde er afholdt. Se listen over de syv bestyrelsesmedlemmer her:.

 ●   Nye tal afslører: Efter hårdt corona-forår stiger omsætningen igen i de små it-virksomheder
Helt nye fra regnskabsprogrammet Billy indikerer, at der igen er fremgang at spore hos de små virksomheder i den danske it-branche..

 ●   EG køber endnu en dansk software-virksomhed: Opretter ny forretningsenhed
EG har købt endnu et software-selskab på dansk jord. Denne gang er det et 20 mand højt legaltech-firma med fokus på software på advokatfirmaer..

 ●   Konstitueret topchef for DI Digital færdig på posten: "Det er ingen hemmelighed, at jeg gerne ville have fortsat som branchedirektør for DI Digital
Christian Hannibal er færdig som konstitueret direktør for DI Digital - en stilling han har bestredet i omkring et halvt år. I stedet har DI fundet en afløser for Christian Hannibal, der nu helt vil forlade DI efter knap 10 år hos branchefællesskabet..

 ●   Netcompany ansatte topchef trods seksuelle krænkelser, og det kan få konsekvenser for rekrutteringen: "Det er jo en branche, hvor man meget gerne have en mere ligelig kønsfordeling"
Interview: Det kan få konsekvenser for it-virksomheders evne til at rekruttere unge it-talenter og sikre en ligelig kønsfordeling i virksomheden, hvis de ikke håndterer sager om seksuelle krænkelser korrekt, vurderer det fra en ekspert..

 ●   Fujitsu Danmark lander første overskud i otte år efter samlet tab på 120 millioner kroner siden 2012: "Det har været en lang rejse"
Interview: Efter otte år med dundrende underskud tjener Fujitsu Danmark for første gang siden 2012 penge. Overskuddet på en omsætning på 743 millioner kroner lander på beskedne 40.000 kroner, men direktør Søren Rinnov Østergaard er alligevel glad. "En af mine opgaver har været at få lukket hullet i bunden," siger han..

 ●   Over 200 tech-startups har allerede meldt deres støtte til ny it-brancheforening: "Jeg er meget positiv overrasket"
En ny brancheforening for tech-startups er under opsejling, og mere end 200 selskaber har på få uger allerede erklæret deres støtte. Det er en særdeles positiv overraskelse, fortæller Esben Gadsbøll, en af initiativtagerne bag..

 ●   Opblomstringen af ny it-brancheforening får ikke Saxberg til at frygte medlemsflugt: "Jeg ser det ikke som en konkurrent"
En ny brancheforening for tech-startups er under opsejling, men det får ikke Natasha Friis Saxberg, direktør i IT-Branchen, til at ryste på hånden. Hun ser ikke den nye spiller som en konkurrent, der vil koste ITB medlemmer..

 ●   Ny brancheforening for tech-startups afblæser krig mod ITB: "Der er på ingen måde en mission om, at vi skal kapre hinandens medlemmer”
En ny brancheforening for tech-startups er under opsejling. Men der er ikke tale om et opgør mod ITB, lyder det fra Jeppe Rindom, en af initiativtagerne bag. "Der skal ikke være krig, vi har bare forskellige virksomheder.".

 ●   50 tech-iværksættere er gået sammen om ny brancheforening: Se listen med de prominente navne her
En ny brancheforening for tech-startups er på vej til at se dagens lys. 50 prominente iværksættere har allerede skrevet under på støtteerklæringen. Se dem her..

 ●   Teknologiselskab kommer tilbage på danske hænder: Ledelse og investor køber selskab fra amerikanske ejere
Betalings- og sikkerhedsselskabet Cryptera har igen fået danske ejere. Bestyrelsesformanden og ledelsen har nemlig købt selskabet tilbage fra dets amerikanske ejere..

 ●   Jysks halvering af betalinger til it-leverandører kan ramme hårdt: "I værste fald kan det koste dele eller hele deres forretning. Det er virkelig dårlig stil"
Interview. Hvis store spillere ikke betaler deres regninger til den aftalte pris, så kan det have store konsekvenser for de danske it-selskaber. Sådan lyder det fra IT-Branchens direktør Natasha Friss Saxberg, der undrer sig over Jysks udmelding om kun at betale sine it-leverandører halvdelen af de aftale priser under krisen..

 ●   12 procent af de danske it-virksomheder forbereder sig på fyringer i løbet af de næste to uger: ”Det er dramatisk "
Den danske it-branche ser ud til at blive ramt af en bølge af fyringer i de kommende uger, viser nye tal fra Dansk Erhverv.

 ●   It-markedet.

 ●   Den danske it-sektor sætter ny omsætningsrekord og nærmer sig 100.000 ansatte
Omsætningen fortsætter med at skyde i vejret i den danske it-sektor, der sætter ny omsætningsrekord i 3. kvartal af 2021. Og så er branchen ved at have rundet 100.000 ansatte. Tjek her, hvor det går mest frem..

 ●   Mens smartphone-salget dykker: Apple tordner frem
Apple vinder store markedsandele i et hårdt prøvet smartphone-marked.

 ●   Sløje tal: Kun en ud af 500 maskiner kører med det nye Windows 11
Windows har slet ikke fået fodfæste i virksomheder eller organisationer, viser nye tal..

 ●   Disse selskaber vil de danske it-folk helst arbejde for: Google mister førstepladsen for første gang i 10 år - se listen her
Søgemaskine-giganten Google må for første gang i 10 år vige sin førsteplads som Danmarks foretrukne arbejdsplads for it-professionelle. Årets nummer ét har sine rødder i Billunds muld. Se hele listen her..

 ●   Google Play-appens påståede monopol-misbrug har indbragt en opsætning på 70 milliarder kroner i 2019
En retssag udspiller sig i disse dage mod Google, der menes at presse markedet med sin monopol-status, hvilket nu viser sig at have givet virksomheden en omsætning på 70 milliarder kroner i 2019. Sagsøgerne består af 37 forskellige amerikanske stater og distriker samt en række tech-virksomheder..

 ●   Kombit dropper at finde ny leverandør til Aula: Indgår ny aftale med Netcompany efter flere måneders stridigheder
Efter måneders stridigheder og trusler om at finde ny leverandør er Kombit og Netcompany nået frem til en ny aftale om driften af skolernes intranet-system Aula. Dermed dropper Kombit sin tidligere trussel om at genudbyde systemet efter beskyldninger om, at Netcompany krævede mere for at drive systemet, end der oprindeligt var aftalt. En anklage Netcompany selv afviste..

 ●   Pandoras store it-investeringer har ført til fordobling af onlinesalget under corona
Allerede inden coronakrisens indtog havde smykkegiganten Pandora investeret kraftigt i digitalisering. Det var de her investeringer, der var med til at fordoble Pandoras onlinesalg alt imens selskabets butikker var tvangslukkede..

 ●   Tiltrådte for en måned siden som CEO for Stibo: Nu er Sten Dyrmose klar med koncernens nye 2025-strategi
Interview: Stibo Group er klar med koncernens nye 2025-strategi, der er ved at blive implementeret i de tre selskaber. Sten Dyrmose, der tiltrådte CEO-posten for en måned siden, fortæller, at Stibo står med en stor mulighed på hånden. Få indblik i strategien her..

 ●   Forsikringssag udløser første underskud for danske 3 Step IT i syv år
Danske 3 Step IT hævede omsætningen med 20 procent i 2020, hvor 357 millioner kroner løb gennem kassen. Selskabet lander dog første underskud i årevis, der er udløst af en overraskende sag med forsikringsselskabet, lyder det fra direktøren..

 ●   Unge kvinder har fået øjnene op for it-branchen, men kønsfordelingen er stadig skæv
Ny undersøgelse viser, at it-branchen trækker i de unge kvinder mellem 18 og 34 år. Men der er flere barriere, der stadig holder kvinderne fra at vælge en karriere inden for it..

 ●   Fem pointer fra Satya Nadellas Ignite 2021 keynote: Sådan vil clouden udvikle sig i det kommende årti
Microsoft Ignite 2021: Få Microsoft-topchef Satya Nadelles fem bud på de dominerende megatrends indenfor cloud og teknologi..

 ●   Sådan ansætter du den rigtige CISO i din organisation. Hint: det er nok dig, der er problemet
Alle efterspørger efterhånden mere it-sikkerhed. Men det er få, der forstår, hvad en CISO faktisk har af opgaver, mener headhunter Camilla Treschow Schrøder. Her er hendes fire gode råd til at finde og få det bedste samarbejde med din virksomheds CISO..

 ●   Nedtællingen i gang: Få timer til Satya Nadella og Microsoft skyder kæmpemessen Ignite 2021 i gang
Microsoft Ignite 2021:Der er ikke længe til, at Microsoft afholder årets første kæmpe-event. Se med her..

 ●   Stillingen i cloud-krig lige nu: AWS fører, men om tre år kan det være slut
AWS skal ikke regne med at holde fast i cloud-tronen alt for længe, for cloud-giganten synes at tabe pusten i forhold de øvrige cloud-specialister..

 ●   IBM: Corona kommer til at ramme investeringerne i blockchain-projekter
Coronakrisen har efterladt et stort aftryk på de fleste områder og investeringer i verdens storstilede blockchain-projekter er ingen undtagelse. Her er IBM's forventninger til teknologien i 2021..

 ●   Hver fjerde virksomhed oplever stridigheder med sin it-leverandør: "Det kan betale sig at tage konflikterne"
Lidt over hver fjerde danske virksomhed har oplevet konflikter med sin it-leverandør det seneste år, viser en undersøgelse fra Danske IT-advokater, der samtidig slår fast, at det kan betale sig at tage konfrontationerne..

 ●   Netcompany skal levere dansk smitteapp til Norge helt gratis
Norge overtager den danske smitteopsporings-app helt gratis fra Netcompany efter, at Danmark har betalt over 20 millioner for løsningen..

 ●   Væksten er forsvundet i den danske it-branche: Markedet er i opbrud
Computerworld Top 100: Trods høje krav om digitalisering er markedet presset, konkurrencen benhård og it-giganterne sultne. Det samlede resultat af Computerworlds Top 100-undersøgelse viser en nedgang i primær drift på 20 procent. De bedste danske it-leverandører viser dog vejen frem med imponerende vækstrater..

 ●   Her er Danmarks bedste it-virksomhed: SAP-huset KPS Consulting vinder Computerworld Top 100 2020
Computerworld Top 100: KPS Consulting vinder Computerworlds Top 100-kåring i 2020. Det sker efter en årrække med galoperende vækst og ekspansion, der i de seneste år er kulmineret med kæmpe aftaler hos Coop og Elgiganten. Rejsen begyndte tilbage i 2014 med et milliardprojekt hos Salling Group. Få hele historien om det succesfulde tysk-danske SAP-hus her..

 ●   It-supermarkedet EET har investeret tocifret millionbeløb i nye digitale værktøjer: Her er resultatet
Den danske it-distributør EET Group har over de seneste to år investeret et "pænt" tocifret millionbeløb i nye digitale værktøjer. Selskabet har implementeret Salesforce, Targit og udviklet en ny app og webshop. "Siden FSN Capital overtog ejerskabet i 2015, har vi sat turbo på de digitale ambitioner," siger koncerndirektøren..

 ●   Regeringen øger kontrollen med it-projekter i Skatteministeriet: Klar med en milliard kroner til skattevæsenet
I finansloven for 2021 har regeringen afsat en milliard kroner yderligere til skattevæsenet. Pengene skal bruges til at genoprette tilliden efter flere it-skandaler, lyder det fra skatteministeren, der samtidig etablerer et nyt it-tilsyn..

 ●   Se Danmarks Statistik-CIO'ens omfattende it-sikkerhedsplan efter hackerangreb i 2016
Interview: Danmarks Statistik blev udsat for et ransomware-angreb i 2016. Det har medført en række erfaringer, som nu spiller ind i den samlede it-sikkerhedsplan. Intet af it-infrastrukturen er placeret i skyen. "Det kan godt være, at vi ikke har ét bestemt system, som ville sætte Danmark i fare, hvis det blev lækket til ondsindede magter, men den samlede mængde data ville nok kunne gøre det," siger CIO Annie Stahel..

 ●   Ny Nilfisk-CIO insourcer konsulenter og samler it-ansatte i tre hubs: "Vores balance mellem interne og eksterne konsulenter skulle være helt anderledes"
Interview: Nilfisk-CIO Anders Liechti samler nu selskabets it-ressourcer i Danmark, Ungarn og USA. Samtidig insourcer han de eksterne it-konsulenter for at drive en mere effektiv it-organisation. "Vores balance mellem interne og eksterne konsulenter skulle være helt anderledes," siger han..

 ●   Anders Liechti er Nilfisks tredje CIO på 18 måneder: "Jeg har fuld opbakning fra ledelsen til at gennemføre mine planer for at nå i mål med it-strategien"
Interview: Danske Nilfisk er storforbruger af CIO'er. Anders Liechti er virksomhedens tredje CIO på under 18 måneder, men han vil knække trenden og blive på posten i flere år. Derfor har han lagt en treårig it-strategi, som skal eksekveres med et skrumpet budget. Læs om strategien her..

. .OM SIDEN | © Copyright 2022 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |          | 3Dprint.dk | Filament.dk | 3Dprinter.dk | FrækDate.dk |
                     ithjælp.dkSpilCafe.dkTransporten.dkSpilleCafe.dkFrækDating.dkBilligPatroner.dkBilligVærktøj.dkSnor.dkMobileservice.dk
OISTER BILLIGT MOBILABBONEMENT