INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
Lån Penge - Større Lån
- - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Action
Arkade
Blandet Spil
Blandet Spil 2
Blandet Spil 3
Klassisk
Kort & Casino
Multiplayer
Racing
Skydning
Sport
Strategi
........................
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
UltraFun.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point | FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet
 ●   Teknologi.

 ●   Er du en ninja til agil udvikling? Så har vi fundet 10 spændende stillinger, som du kan søge netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der drømmer om et job som agil udvikler. Du kan vælge og vrage mellem job i både og Øst- og Vestdanmark..

 ●   Den nye Windows 10 er lige på trapperne – sådan sætter du opdateringen i bero
Microsoft Windows May 2020 Update kan være få dage fra at lande på din maskine. Vil du udsætte opdateringen til et mere belejligt tidspunkt skal du følge disse råd..

 ●   Sådan undgår MobilePay at konkurrere direkte med Apple Pay
Betalinger via bluetooth er ikke specielt brugervenlig. Derfor har MobilePay kig på alternativer betalingsmetoder..

 ●   Skulle kælderen virkelig være mere sikker end skyen?
Klumme: Microsoft har den seneste uges tid noteret, at der er blevet rejst spørgsmålstegn ved sikkerheden ved cloud. De synspunkter vil vi gerne udfordre..

 ●   Australier slår verdensrekord i internethastighed: Nye vanvittige hastigheder gør det muligt at downloade 1.000 hd-film på ét sekund
Australske forskere har registreret en internethastighed på 44,2 terabit per sekund takket være en banebrydende teknologi, der i fremtiden kan være med til at tilfredstille vores umættelige behov for stadig mere båndbredde..

 ●   Her er Bankdatas datatunge våben mod svindel: "Som at finde en nål i en høstak"
Hvert år bruger bankerne millioner af kroner på compliance og bekæmpelse af svindel. Det er en omfattende opgave, når data hver uge vokser med flere terabyte. Bankdata er nu på vej med et nyt våben i den kamp. "Svindeltransaktionerne er som at finde en nål i en høstak," siger Bankdatas chef for digitalisering, Peter Bering..

 ●   God digitalisering kontra dårlig digitalisering
Klumme: Digitalisering er det nye buzzword og med rette, da det bliver et konkurrenceparameter. Teknologierne er modne og brugerne er begyndt at kunne betjene digitale løsninger. Spørgsmålet melder sig nu..

 ●   Cisco opdager alvorlig sikkerhedsbrist: Du bør opdatere straks
Cisco opdager alvorlig sårbarhed i udbredt callcenter-platform, som omgående skal patches..

 ●   "Når jeg er i Danmark kan jeg godt lide at se landet fra luften. Derfor lejer jeg gerne et Cesna 172 og flyver rundt. Det er simpelthen så smukt"
Når jeg er i Danmark kan jeg godt lide at se landet fra luften. Derfor lejer jeg gerne et Cesna 172 og flyver rundt i landet. Gerne ud til de forskellige øer i det Sydfynske Øhav. Det er simpelthen så smukt..

 ●   Test af Apples nyeste iPad Pro: Der er nu ikke meget jubilæumsmodel over den
Apples synes ikke opsat på at fejre iPadens ti år på markedet med nogen større fanfare..

 ●   Det her symbol skal du holde øje med næste gang du køber SD-kort
En ny standard indenfor bærbar lagerhukommelse er blevet endnu bedre..

 ●   Bog af dansk stjerneprogrammør: Bliv hjemme – og styrk effektivitet og arbejdsglæde
Forfatterne til Remote: Office Not Required nøjes ikke med at gennemgå fordelene ved distance- og hjemmearbejde. De har demonstreret det i praksis med deres virksomhed, der blandt andet har fostret Ruby on Rails..

 ●   Du kan godt gøre dig klar: Vi vil se masser af virtuelle messer i fremtiden
Klumme: Find din bedste kaffekop frem, og lad endelig slips og stiletter blive på deres plads i klædeskabet. Messer og showrooms kan nemlig være mere effektive og mere rentable som digitale udgaver – og dem kommer der mange af i fremtiden.

 ●   Stor undersøgelse: De her it-problemer (og det løse) driller danskerne under coronakrisen: VPN, langsomt internet og ringe virtuelle møder
Hjemmekontoret har ikke været uden problemer for Computerworlds brugere, der melder om problemer med især VPN-, internet-forbindelser og virtuelle møder, der korrumperes af tekniske drillerier og kollegaernes manglende virtuelle manere..

 ●   21 danske banker nu tilbage i normal it-drift: Her er årsagen til kæmpe nedbrud hos BEC
Driftsnedbruddet hos BEC er nu afværget, og bankernes systemer kører igen lyder meldingen. Her er årsagen til det nedbrud, der ramte 21 banker tirsdag..

 ●   Computerworld
Nyheder, analyser, viden, blogs og debat om it. Computerworld er dit medie om det digitale Danmark. Computerworld skriver om nye teknologier, hardware, software, informationssamfundet, internettet, it-branchen, telebranchen, it-ledelse, it-strategi, forretnings-it , it-job og meget mere..

 ●   Nu tænder Sverige for 5G-signalet i udvalgte områder
To svenske teleoperatører har nu meddelt, at der tændes for 5G-signalet i dele af Sverige..

 ●   Ny lov skal beskytte danske virksomheder mod at blive smidt af digitale platforme
Nu er der hjælp på vej til de danske virksomheder, der har oplevet at blive smidt af de digitale platforme uden varsel eller begrundelse. Folketinget har netop vedtaget en ny lov, der gør det muligt at gribe ind..

 ●   Her er planen for Telenors danske forretning fra ny dansk Telenor-boss: "Vi skal snakke værdi fremfor simkort og nye kunder"
Interview: Når Lars Thomsen i begyndelsen af august overtager cheftøjlerne for Telenors danske forretning bliver der mere fokus på de eksisterende kunder fremfor nye kunder. "Vi skal snakke værdi fremfor simkort og nye kunder," lyder det..

 ●   Er du en ninja til agil udvikling? Så har vi fundet 10 spændende stillinger, som du kan søge netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der drømmer om et job som agil udvikler. Du kan vælge og vrage mellem job i både og Øst- og Vestdanmark..

 ●   Fortsat stor usikkerhed om GDPR: “Bøderne kommer til at stige - både i størrelsen og hyppigheden”
Selv efter to år med GDPR ligger den endelige praksis fortsat ikke fast. Derfor kommer fremtiden til at betyde flere og større bøder fra Datatilsynet, mener it-advokat og stifter af ComplyCloud og CIT Advokatfirma, Martin Folke Vasehus..

 ●   Penneo scorer millioner og er klar til børsnotering: 73 procent af de interesserede investorer har fået nej til at købe aktier
Danske Penneo er på vej på børsen efter et solidt aktie-udbud, hvor så mange var interesserede i at købe aktier, at kun 27 procent af de interesserede investorer har fået mulighed for at købe ind. Resten må vente, til aktien går i fri handel..

 ●   Den nye Windows 10 er lige på trapperne – sådan sætter du opdateringen i bero
Microsoft Windows May 2020 Update kan være få dage fra at lande på din maskine. Vil du udsætte opdateringen til et mere belejligt tidspunkt skal du følge disse råd..

 ●   Sådan afgør Bankdatas digitaliseringschef om en idé er penge værd "hurtigt og simpelt"
Interview: Peter Bering, chef for digitalisering hos Bankdata, står med en vigtig opgave, når Bankdata med et budget på 1,7 milliarder kroner skal vælge hvilke idéer, der skal satses på hos ni danske pengeinstitutter. "I stedet for fremskrivninger og prognosearbejde fokuserer vi på at arbejde scenariebaseret," siger han..

 ●   Store erhvervsnetværk med 600 it-firmaer og danske universiteter går sammen i ny ‘digital klynge’
Danmarks universiteter går sammen med erhvervsnetværkene BrainsBusiness og It-forum med tilsammen 600 it-virksomheder i en ny ‘digital klynge’ med stærkt forkus på innovation..

 ●   Sådan undgår MobilePay at konkurrere direkte med Apple Pay
Betalinger via bluetooth er ikke specielt brugervenlig. Derfor har MobilePay kig på alternativer betalingsmetoder..

 ●   Visma Software i økonomisk tilbagegang: Overskud falder med 72 procent
Visma Software oplevede en faldende omsætning i 2019 efter frasalg af ERP-løsning. Samtidig falder overskuddet med 72 procent..

 ●   Skulle kælderen virkelig være mere sikker end skyen?
Klumme: Microsoft har den seneste uges tid noteret, at der er blevet rejst spørgsmålstegn ved sikkerheden ved cloud. De synspunkter vil vi gerne udfordre..

 ●   Telenor Danmarks topchef Jesper Hansen fratræder: Telenor-veteran overtager rollen som CEO for Danmark
Telenor Danmarks topchef, Jesper Hansen, fratræder stillingen som øverste chef for den danske forretning og omplaceres i Telenor-organisationen til en helt ny rolle. Selskabet har allerede udnævnt ny dansk landechef..

 ●   Krisen har dræbt fordommene om hjemmekontoret: "Nu får fjernarbejde et kæmpe spark fremad"
Coronakrisen kommer til at sætte sig varige i spor på den måde, som vi arbejder på, mener Peter Holdt Christensen, der er ekspert i organisationsteori og forfatter til en bog om hjemmearbejde..

 ●   Til trods for store bøder: Teleselskaber fortsatte ulovligt telefonsalg
Både Telia og teleselskabet 3 har til trods for store bøder fortsat praktiseret ulovligt telefonsalg..

 ●   Morgen-briefing: Wired Relations lander million-investering / Mange amerikanere tror at Bill Gates er involveret i corona / PS2 den største bestseller i konsol-verdenen
Wired Relations lander million-investering. Mange amerikanere tror at Bill Gates er involveret i corona. PS2 den største bestseller i konsol-verdenen. Kom til online-læge inden for et kvarter. Gyldendal relancerer online-encyklopædi. Computerworld-redaktionen vender i dag tilbage til kontoret.

 ●   Facebook-ansatte kan forlade Silicon Valley og arbejde permanent hjemmefra - men det kan betyde mindre løn
Facebook har ekstraordinært tilbudt alle ansatte at arbejde hjemmefra permanent, hvis det ønskes. Medarbejderne kan derfor flytte fra Silicon Valley, men det kan betyde en mindre lønpose for medarbejderne, da gagen vil justeres efter leveomkostningerne..

 ●   Her er KMD's læringer fra corona-krisen: "Vi ser mange fordele poppe op"
Coronakrisen har vendt de traditionelle arbejdsrutiner på hovedet. Hos KMD er man allerede i gang med at høste erfaringerne for at danne fremtidens måde at arbejde på. It-selskabet går nu mod en mere fleksibel model, forklarer HR-direktør Michael Holst..

 ●   GDPR fylder to år: Datatilsynet har udskrevet bøder for millioner af kroner - sådan fordeler tilsynets afgørelser sig
I dag - 25. maj - har GDPR været gældende i præcis to år. Derfor har ComplyCloud og CIT Advokatfirma gennemgået samtlige afgørelser fra Datatilsynet i løbet af de seneste to år. Her er resultaterne..

 ●   Australier slår verdensrekord i internethastighed: Nye vanvittige hastigheder gør det muligt at downloade 1.000 hd-film på ét sekund
Australske forskere har registreret en internethastighed på 44,2 terabit per sekund takket være en banebrydende teknologi, der i fremtiden kan være med til at tilfredstille vores umættelige behov for stadig mere båndbredde..

 ●   Her er Bankdatas datatunge våben mod svindel: "Som at finde en nål i en høstak"
Hvert år bruger bankerne millioner af kroner på compliance og bekæmpelse af svindel. Det er en omfattende opgave, når data hver uge vokser med flere terabyte. Bankdata er nu på vej med et nyt våben i den kamp. "Svindeltransaktionerne er som at finde en nål i en høstak," siger Bankdatas chef for digitalisering, Peter Bering..

 ●   God digitalisering kontra dårlig digitalisering
Klumme: Digitalisering er det nye buzzword og med rette, da det bliver et konkurrenceparameter. Teknologierne er modne og brugerne er begyndt at kunne betjene digitale løsninger. Spørgsmålet melder sig nu..

 ●   PFA forbyder brug af Zoom: Se CIO Morten Bruun Steiners it-sikkerhedsplan her
Interview: Morten Bruun Steiner, CIO i PFA Pension, har udsendt et forbud til ansatte mod at bruge videotjenesten Zoom. "Vi blev opmærksomme på, at flere medarbejdere brugte Zoom, hvilket er meget uheldig, da det er uklart, hvor data kommer hen," siger han. Få indblik i PFA Pensions it-sikkerhedsplan under coronakrisen her..

 ●   Udstilling: Øgledage på Naturhistorisk Museum
Forårets storstilede udstilling af dinosaurfossiler i København blev forsinket af coronaudbruddet, men åbner nu 19. juni..

 ●   Corona-krisen bliver en katalysator for fjernarbejde: 59 procent af de danske it-ansatte forventer mere hjemmearbejde efter krisen
Fjernarbejde bliver mere populært i fremtiden, og især i den offentlige sektor forventer de ansatte, at fjernarbejde bliver mere udbredt oven på coronakrisen, lyder vurderingen ifølge en ny undersøgelse, som Computerworld har foretaget..

 ●   So long, kontor – jeg kommer aldrig tilbage (på samme måde)
Chefredaktøren har ordet: Som midaldrende mand i en vellønnet, mandsdomineret branche har jeg set alle racercyklerne, Porscherne og løbeskoene. Men nu er jeg selv røget i en midtvejskrise. For hverken jeg eller medarbejderne gider egentligt vende tilbage til kontoret..

 ●   Cisco opdager alvorlig sikkerhedsbrist: Du bør opdatere straks
Cisco opdager alvorlig sårbarhed i udbredt callcenter-platform, som omgående skal patches..

 ●   Ansatte forhindret i at arbejde: Nyt it-system til politiet fra Netcompany til 200 millioner kroner bliver seks måneder forsinket
Netcompanys medarbejdere har været afskåret fra fysiske møder med Rigspolitiet. Det betyder, at et nyt it-projekt for Rigspolitiet bliver ramt af forsinkelser..

 ●   USA blacklister lang række kinesiske tech-firmaer
Endnu en stribe af kinesiske it-virksomheder sendes ud i kulden af den amerikanske regering..

 ●   Branchen.

 ●   Teknologiselskab kommer tilbage på danske hænder: Ledelse og investor køber selskab fra amerikanske ejere
Betalings- og sikkerhedsselskabet Cryptera har igen fået danske ejere. Bestyrelsesformanden og ledelsen har nemlig købt selskabet tilbage fra dets amerikanske ejere..

 ●   Jysks halvering af betalinger til it-leverandører kan ramme hårdt: "I værste fald kan det koste dele eller hele deres forretning. Det er virkelig dårlig stil"
Interview. Hvis store spillere ikke betaler deres regninger til den aftalte pris, så kan det have store konsekvenser for de danske it-selskaber. Sådan lyder det fra IT-Branchens direktør Natasha Friss Saxberg, der undrer sig over Jysks udmelding om kun at betale sine it-leverandører halvdelen af de aftale priser under krisen..

 ●   12 procent af de danske it-virksomheder forbereder sig på fyringer i løbet af de næste to uger: ”Det er dramatisk "
Den danske it-branche ser ud til at blive ramt af en bølge af fyringer i de kommende uger, viser nye tal fra Dansk Erhverv.

 ●   "De hjemmesider, jeg lavede, så helt sikkert forfærdelige ud, og jeg håber ikke, at der er nogen, som finder dem i dag"
"Det handler ofte om, at man skal møde de rigtige mennesker, der kan give en skubbet. Det skete for mig, da jeg gik i 9. klasse. Det var her, at min vej ind i it-branchen så småt startede.".

 ●   SimCorp har kun 1.300 potentielle kunder i hele verden: "Vi kigger efter den kundegruppe, der har omkring 100 milliarder kroner at investere for"
Interview: Når SimCorp udvider kundebasen, så er det kun de helt store fisk, der hales ind. Det danske it-selskab har nøje kortlagt de 1300 potentielle kunder verden over, der er god for mere end 100 milliarder kroner. Her forklarer Klaus Holse SimCorps markedsstrategi..

 ●   Her er danske Ezentas planer efter salg til global konkurrent
Interview: Nixu Danmark skal erobre det danske marked, men uden at sælge flere teknologier til de store selskaber, lyder det fra topchef hos Ezenta, Niels Kemal Onat, der netop er blevet solgt til finsk konkurrent..

 ●   Danske softwarevirksomheder sender væksten i it-branchen på himmelflugt
Top 100/2018: Vækstlokomotivet buldrer afsted i den danske it-branche, og softwarevirksomhederne har indtaget de forreste vogne. Umiddelbart tyder intet på, at udviklingen vil stoppe i de kommende år, men mørke skyer kan alligevel spottes i horisonten..

 ●   Danske kapitalfonde er på jagt efter it-selskaber
Mange af de danske kapitalfonde er på udkig efter it-selskaber, viser ny undersøgelse..

 ●   Gratis magasin: Hent Computerworld Brancheguiden 2017 her
Computerworld er klar med ny og opdateret udgave af Brancheguiden, der er den mest komplette guide til den danske it-branche. Hent Computerworld Brancheguiden 2017 gratis her..

 ●   Vi har desperat brug for et par milliarder kroner, hvis vi for alvor skal blive konkurrencedygtige - lad os nu tage fat
Klumme: Manglen på it-specialister hægter Danmark af den digitale revolution. Det er et problem, som kun kan løses af branchen i fællesskab..

 ●   Gratis magasin: Her er de danske it-firmaer, som er årets dygtigste til vækst
Computerworld it-komet 2016 Formpipe Lasernet er danmarks dygtigste it-firma til vækst. Det viser Computerworlds store regnskabsanalyse It-komet 2016, som netop er offentliggjort i et magasin, du kan læse gratis her. Se blandt andet, hvilke firmaer der ligger i toppen i de forskellige brancher..

 ●   Drengerøvskulturen skader indtjeningen i it-branchen
Klumme: Vi har ventet i 30 år på at få kvinderne ind i it-branchen - uden resultat. Det er på tide at få ryddet op i drengerøvskulturen og headhunte kvinder målrettet. Det vil pynte på både moralen, arbejdsmiljøet og bundlinjen..

 ●   Edlund-direktør fratræder som direktør efter salg til KMD: Derfor sælger Edlund hele butikken
Interview: Edlunds direktør og medejer, Thomas Jøhnk, er glad for salget til KMD, selv om salget med tiden vil koste ham jobbet. "Vi har aftalt, at vi skal finde en ny direktør," siger han..

 ●   Microsofts nye Edge-browser plages af samme sikkerheds-huller som Internet Explorer
Microsofts nye Edge-browser ser ud til at være udstyret med de samme sikkerhedshuller som forgængeren Internet Explorer, der har et blakket rygte, når det gælder it-sikkerhed..

 ●   It-selskaber er de mest værdifulde i verden - hvorfor mangler it-branchen så folk?
It-selskaber topper endnu engang listen over de mest værdifulde virksomheder i verden. Her forklarer en arbejdsmarkedsforsker, hvorfor topplaceringerne ikke smitter af på hele it-branchen..

 ●   It-markedet.

 ●   Her er KMD's læringer fra corona-krisen: "Vi ser mange fordele poppe op"
Coronakrisen har vendt de traditionelle arbejdsrutiner på hovedet. Hos KMD er man allerede i gang med at høste erfaringerne for at danne fremtidens måde at arbejde på. It-selskabet går nu mod en mere fleksibel model, forklarer HR-direktør Michael Holst..

 ●   Omsætningen falder hos NNIT efter stor nedgang i samhandel med Novo Nordisk: "Faldet i omsætning fra Novo Nordisk-koncernen har påvirket vores resultater"
Novo Nordisk-omsætningen hos NNIT falder med 29 procent, men topchef Per Kogut er alligevel tilfreds med selskabets første kvartal 2020. NNIT fastholder desuden forventningerne til hele året på en omsætningsnedgang på mellem fire og otte procent..

 ●   Image 2020: Lenovo har skabt sig et suverænt omdømme hos de danske kunder: “Vi er helt maniske med kundetilfredshed”
Computerworld Image 2020: Lenovo har skabt sig et suverænt omdømme ude hos kunderne. Det er det lange, seje træk, der gør forskellen, lyder det fra dansk landechef Peter Juul Jørgensen, som står i spidsen for en organisation, hvor kundernes tilfredshed er topprioriteten..

 ●   Faretruende signaler truer ERP-markedet: "Priserne for projekterne falder"
Priserne for ERP-projekter kan meget vel falde i kølvandet på de økonomiske udfordringer, mange danske virksomheder er kastet ud i. Det viser en turboundersøgelse foretaget af ERP-ekspert Herbert Nathan. "Vi vil se flere kunder, der i lyset af det her, ikke ønsker sig store projekter," lyder analysen..

 ●   Milestones tidligere topchef Lars Thinggaard nåede lige præcis den magiske milliard inden sin exit: "Jeg er utrolig stolt over, at det lykkedes"
Lars Thinggaard nåede at indfri en personlig ambition, inden han slap tøjlerne som topchef hos Milestone Systems efter 17 år..

 ●   Apple-leverandøren Foxconn ramt af corona-krisen: Salget faldt med 7,7 procent i marts
Foxconn, der er storleverandør til Apple, lider stadig under corona-situationen. Det kinesiske selskab oplevede et fald i salget på 7,7 procent i marts måned..

 ●   Elbek & Vejrup sikrer medarbejderne mod fyringer under corona-krisen: "Så vil vi hellere have en periode, hvor vi ikke tjener penge"
Interview: Det danske it-selskab Elbek & Vejrup er udfordret med at få solgt nye projekter under corona-krisen. Men direktør og medstifter Niels Elbek er ikke i tvivl om, at selskabet kommer helskindet ud på den anden side. Derfor er alle medarbejdere også blevet forsikret om, at krisen ikke vil føre til fyringer..

 ●   Kommuner har lækket data fra Aula 165 gange siden oktober - fejl nu rettet i Aula
Siden den digitale undervisningsplatform Aula gik i luften i oktober sidste år, har danske skoler 165 gange lækket oplysninger fra platformen. 64 af dem skyldes en fejl i Aula, som nu er rettet, lover Kombit..

 ●   IT-Branchen: Tre områder af den danske it-industri risikerer at bliver særligt hårdt ramt af corona-virus
Interview: Tre områder af den danske it-branche er særligt påvirket af coronavirsussen, vurderer IT-Branchen. Administrerende direktør Natasha Friis Saxberg mener samtidig, at det er en anledning til at tale om en omstilling, som alle virksomheder skal i gang med..

 ●   Hvad tænker HR-afdelingerne på, når de fravælger ældre it-folk?: "Det er tosset, at man både har ledige stillinger og ledige hænder"
Interview: Det er et paradoks, at vi i et glohedt arbejdsmarked samtidig har folk med en lang erfaring, der har svært ved at komme i arbejde. "Det virker ikke som om, at der foregår nogen rationel beslutningstagning hos HR-afdelingerne," lyder det fra formanden for Ansattes Råd i ingeniørforeningen IDA, Morten Thiessen..

 ●   SAP afblæser alle konferencer i marts: Stor dansk konference i april bliver også ramt
Tyske SAP, der er et af verdens største softwarefirmaer, har valgt at aflyse alle konferencer og begivenheder i marts 2020, men dansk konference i april bliver også ramt. Det sker på baggrund af corona-virussen og den smittefare, der opstår, når mange mennesker samles..

 ●   IBM og SDC i flyverskjul efter million-nederlag til Skat: Vil de anke dommen eller ej?
IBM og SDC holder lav profil, efter Skatteministeriet i sidste uge fik medhold i årelang retssag om millioner af kroner..

 ●   Regeringen på vej med flere tiltag til at sikre danske virksomheder kvalificeret it-arbejdskraft: En kæmpe-opgave venter
Regeringen er klar med flere tiltag, der skal sikre, at danske virksomheder i fremtiden kan skaffe kvalificerede it-medarbejdere. Uddannelses- og forskningsminister, Ane Halsboe-Jørgensen (S) anerkender, at det er kæmpe opgave, der stadig ikke er løst efter mange års forsøg..

 ●   Danske virksomheder bygger it-sikkerhed i kviksand: Sådan skal du bruge dine penge på cybersikkerhed
Der bliver invisteret i it-sikkerhed som aldrig før i disse år, men alt for mange virksomheder ender med at smide penge ud af vinduet uden reelt at løse problemerne, mener en ekspert..

 ●   Tradeshift er fordoblet i værdi på to år: Sigter efter børsnotering næste år
Den danske iværksættersucces Tradeshift har mere end fordoblet på bare to år. Det sker efter flere kapitalindsprøjtninger senest på svimlende 1,6 milliarder kroner..

. .OM SIDEN | © Copyright 2020 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |