GRATIS
.: Sommer Musik
.: Netradio
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet

              


.: Teknologi.
.: "Vi lånte penge til dem, der har leveret bycyklerne til København, men de betalte dem aldrig tilbage, så det er Saxo Banks gave til københavnerne og den grønne omstilling"
Vi lånte penge til dem, der har leveret bycyklerne til København, men de betalte dem aldrig tilbage, så det er Saxo Banks gave til københavnerne og den grønne omstilling..
.: Test: Dejlige detaljer og sløje svipsere: Lenovos store Thinkbook-sats virker lidt personlighedsforstyrret
Computerworld tester: Lenovo vil kreere en helt ny kategori af bærbare maskiner med 'Thinkbook'. Resultatet overbeviser kun på visse punkter..
.: Tre strategier til at gøre din virksomhed grønnere og mere bæredygtig
Klumme: Kampen mod den globale klimakrise kræver, at alle virksomheder gør deres for det fælles bedste, og med et stigende fokus fra forbrugere, organisationer og regeringer verden over er det vigtigere end nogensinde før. Her er tre råd til, hvordan du giver din virksomhed et bæredygtigt eftersyn..
.: Japansk it-konsulenthus håndplukker tre danskere til at lede kæmpe global transformation
Japanske Monstar Lab, der ejer it-konsulenthuset Nodes, har udset sig tre danskere til at stå i spidsen for en global transformation, der skal samle selskabet i et digitalt konsulenthus, der skal konkurrere med de største på markedet. "Vi skal gennemføre en transformation over de næste 12 til 18 måneder," lyder det..
.: Ny stor undersøgelse: Hver tredje e-butik vil skifte platform i 2020
En ny stor undersøgelse blandt e-butikker især i Vesteuropa dokumenterer, at hver tredje lige nu er i markedet for at skifte til en ny platform. Undersøgelsen giver også et unikt indblik i hvilke leverandører, der betyder noget på markedet, og hvor mange der bruger egenudviklede løsninger. Og hvilke øvrige teknologier, butikkerne vil investere i. Se tallene her..
.: Her er Kim Fournais digitale vinderstrategi for Saxo Bank
Reportage, Digital Vækst 2020: Saxo Bank-stifter- og topchef Kim Fournais var i gavehumør til stor konference på Børsen i København. På under en time serverede han et unikt indblik i Saxo Banks digitale succesopskrift. "Software er faktisk en af de eneste steder, hvor man kan blive ved med at sælge den samme ting uden at komme i fængsel. Det er smart," lød det..
.: EU kan være på vej til at forbyde Apples Lightning-stik
Der skal være en fælles ladestandard for smartphones i EU, mener EU-Parlamentet. Derfor kan Apple blive tvunget til helt at droppe Lightning-stikket, der sidden 2012 har siddet på selskabets iPhones og iPads..
.: Efter hack af Region Sjælland: Hundredevis af danske virksomheder kan stadig blive ramt af Citrix-sårbarhed - alle bør reinstallere nu
Mandag sendte Center for Cybersikkerhed en advarsel ud om en alvorlig sårbed hos Citrix. Region Sjælland er allerede blevet ramt, men 500 danske virksomheder er fortsat sårbare og bør forvente, at man er kompromitteret, vurderer it-sikkerhedsekspert..
.: Nets ramt af nedbrud: Sikkerhedskoder ved handel på nettet når ikke frem
Internethandlen i Norden er lige nu stærkt påvirket af driftsproblemer hos Nets. Sikkerhedskoder sendt pr. sms ved brug af betalingskort når ikke frem til mange af kunderne, så handlerne kan ikke afsluttes..
.: TDC skyder gang 5G-projekter i to danske kommuner - udrulningen kan give netværksforstyrrelser de næste uger
TDC og Ericsson går nu i gang med udrulningen af fremtidens 5G-netværk i to danske kommuner på hver sin side af Storebælt. Borgerne vil snart få gavn af det forbedrede mobilnetværk, selvom opgraderingerne kan skabe driftsforstyrrelser de næste par uger..
.: Derfor kan mange danske virksomheder ikke bare skifte fra det pensionerede Windows 7 til Windows 10
Flere af landets virksomheder kan ikke bare opgradere fra Windows 7 til 10, lyder det fra selvstændig konsulent i markedet, der peger på, at industri- og produktionsindustrien især kæmper med opgraderingsproblematikken..
.: To jyske brødre bag succesfuldt 3D-program lander rekordstort overskud
Aarhusianske Luxion, som brødrene Wann Jensen står bag, har skabt en guldrandet forretning på at sælge 3D-software. Selskabets seneste regnskab viser et rekordstort overskud efter skat på 43 millioner kroner..
.: Test af Huawei Freebuds 3: Her slipper Huawei ikke godt fra at efterligne Apple
Huawei skeler tydeligvis til Apples populære Airpods i deres nyeste headset. Det er et ambitiøst produkt, der desværre kommer til kort..
.: Google klar til at skrotte alle apps til Chrome-browseren: Stopper supporten inden for to år
Google har netop meldt ud, at apps til selskabets Chrome-browser vil udfases i løbet af de næste to år. Udvidelser til Google Chrome vil dog fortsætte som hidtil..
.: Data-integration er stadig det nye sort
Klumme: Det er naivt at tro på komplet dataintegration. Vi må nødvendigvis skabe integrationen i takt med de forretningsmæssige behov, og så – naturligvis – fremover høste data så intelligent som overhovedet muligt..

.: Computerworld
Nyheder, analyser, viden, blogs og debat om it. Computerworld er dit medie om det digitale Danmark. Computerworld skriver om nye teknologier, hardware, software, informationssamfundet, internettet, it-branchen, telebranchen, it-ledelse, it-strategi, forretnings-it , it-job og meget mere..
.: Morgen-briefing: Nordeas mobilbank og netbank får klø af kunderne / 3 ser frem til at blive trediestørst / Netflix fik 8,7 millioner nye kunder i butikken i fjerde kvartal
Morgen-briefing: Nordeas mobilbank og netbank får klø af kunderne. 3 ser frem til at blive trediestørst. Netflix fik 8,7 millioner nye kunder i butikken i fjerde kvartal. Facebook masseansætter i London. Seneste kvartalsregnskab fra Logitech viser solid vækst. Sket i dag: Jumbojet i rutefart for første gang for 50 år siden..
.: Her Huaweis næste store mobilsatsning: P40 Pro ligner en vild smartphone med en uvis fremtid
Huaweis næste smartphone skal væres så overbevisende, at den skal få en til at glemme behovet for Googles apps..
.: "Vi gør det fandme" - TDC's lukning af Fullrate sætter punktum for et bemærkelsesværdigt dansk tele-eventyr
Da fem tidligere Cybercity-folk på en veranda i Valby besluttede sig for at stifte teleselskabet Fullrate, var det starten på et dansk teleeventyr. Men tidligere på ugen blev der sat punktum for historien, da TDC besluttede for at lukke for selskabet..
.: TDC lukker Fullrate for at fjerne dyre udgifter: "Vi er også nødt til at tilpasse os omkostningerne"
Interview: Fullrate lukker efter 11 år som en del af TDC-koncernen. Kunderne bliver i stedet flyttet til YouSee, og det betyder en mindre prisstigning for 4.000 nuværende Fullrate-kunder..
.: Nu kommer Disney+ til Danmark: Her er prisen
Streamingtjenesten Disney+ kommer til Danmark og de andre nordiske lande til sommer. Se priserne for de forskellige abonnementer her..
.: Her er de 10 mest efterspurgte it-kompetencer i 2020 og den tilhørende løn i USA
En stor lønanalyse har set nærmere på de mest efterspurgte it-kompetencer på det amerikanske marked, og hvor meget de i gennemsnit koster. Her er overblikket..
.: Bog: I projektledelse kommer kontekst før metoder
I foranderlige tider kan man ikke planlægge sig fra alt, skriver ledelseskonsulent i ny bog..
.: Nets fyrer mere end 500 medarbejdere
Nets fyrer 565 ansatte. Det svarer til omkring hver ottende Nets-ansatte. 115 danske medarbejdere får kniven..
.: "Menneskelig fejl" var skyld i NNIT sendte regnskabstal til analytikere ved et uheld
NNIT udsendte mandag eftermiddag selskabets foreløbige regnskabstal til en række analytikere grundet "en menneskelig fejl." Herefter blev virksomhedens bestyrelse samlet, der besluttede at udsende tallene til hele markedet..
.: e-Boks oppe igen - nedbruddet varede næsten tre timer
e-Boks har været ramt af stort nedbrud i formiddag. Nu er tjenesten igen i drift..
.: e-Boks er nede igen: Femte nedbrud siden august 2019
e-Boks er igen ude af drift både på web og app samt via hjemmesiderne Borger.dk og Virk.dk. Det er så femte nedbrud siden 29. august 2019..
.: Dansk it-virksomhed indfører firedages arbejdsuge: "Hvorfor skal et møde vare en time? Er det noget, Microsoft har bestemt, fordi det er default i Outlook"
Arbejdsugen er blevet skåret ned til fire dage hos Institut for Cyber Risk, og det har givet en kæmpe gevinst for virksomheden, lyder det fra topchefen. "En fire dages arbejdsuge er grundlæggende en effektiviseringsøvelse. Outputtet skulle gerne være det samme og måske endda mere.".
.: Fremtiden for posten som tech-ambassadør er endnu uvis efter Casper Klynges afgang: "Tech-dagsordenen vil også fremover være relevant"
Det er endnu uvist, hvem der kommer til at afløse Casper Klynge som tech-ambassadør - eller om jobbet i det hele taget bliver genbesat..
.: NNIT-aktien styrtdykker efter regnskabsbommert
Investorerne straffer NNIT for fejludsendte regnskabstal tirsdag morgen..
.: Danmark er i toppen når det gælder GDPR-anmeldelser: Mere end 6.700 er berørt
Danskere er blandt de europæere, der oftest oplever GDPR-brud, fastslår international undersøgelse..
.: Nordisk streamingtjeneste varsler: Dit Netflix kommer til at stige i pris
Det kan bliver dyrere at abonnere på streamingtjeneste som Netflix og HBO, lyder det fra mediekoncernen bag streamingtjenesten Viaplay..
.: Kommune videregav oplysninger om skoleelever til Google uden at informere Datatilsynet
Helsingør Kommune videregav ved et uheld personoplysninger om skoleelever til Youtube, og dermed Google, men Datatilsynet blev ikke informeret..
.: Fullrate fyrer 25 medarbejdere i forbindelse med lukning
Det TDC-ejede teleselskab Fullrate fyrer 25 medarbejdere i forbindelse med lukningen af selskabet.
.: Morgen-briefing: Investor på jagt efter RTX’ pengetank på en kvart milliard / Tradeshift regner med fem gange flere ansatte i Kina / Facebook undskylder for pinagtig oversættelse
Morgen-briefing: Investor på jagt efter RTX’ pengetank på en kvart milliard. Tradeshift regner med fem gange flere ansatte i Kina. Facebook undskylder for pinagtig oversættelse. Om dagen i dag: International krammedag.
.: NNIT sender skuffende regnskabstal ud ved en fejl: Omsætningsfaldet fortsætter
Børsnoterede NNIT har ved en fejl sendt ikke godkendte regnskabstal ud for 2019 og detaljer om forventningerne til 2020. Omsætningen dalede i fjerde kvartal af 2019, og faldet ser ud til at fortsætte i 2020..
.: Huawei kan ånde lettet op: EU vil ikke udelukke selskabets 5G-teknologi
Den europæiske kommissær for det indre marked vil ikke udelukke Huawei eller andre virksomheder fra at byde ind med 5G-løsninger indenfor EU..
.: Apple topchef efterspørger nye skatteregler: "Jeg skal være den sidste til at sige, at det nuværende system er perfekt"
Der er brug for en ny model til at beskatte it-giganter, mener Apples topchef Tim Cook, der peger på at systemet åbenlyst ikke er perfekt..
.: "Vi lånte penge til dem, der har leveret bycyklerne til København, men de betalte dem aldrig tilbage, så det er Saxo Banks gave til københavnerne og den grønne omstilling"
Vi lånte penge til dem, der har leveret bycyklerne til København, men de betalte dem aldrig tilbage, så det er Saxo Banks gave til københavnerne og den grønne omstilling..
.: TDC lukker for Fullrate: 200.000 kunder bliver overtaget af YouSee
Selskabet Fullrate lukker og bliver i stedet en del af YouSee, oplyser TDC, der ejer begge selskaber..
.: Test: Dejlige detaljer og sløje svipsere: Lenovos store Thinkbook-sats virker lidt personlighedsforstyrret
Computerworld tester: Lenovo vil kreere en helt ny kategori af bærbare maskiner med 'Thinkbook'. Resultatet overbeviser kun på visse punkter..
.: Hacker lækker kodeord til 500.000 servere og routere
En gigantisk liste med adgangsoplysninger på servere, routere og iot-enheder er blevet offentliggjort på internettet. Ifølge et amerikansk medie kan listen være et ekstremt kraftfuldt værktøj i de forkerte hænder..
.: Stort dansk forsikringsselskab henter Accenture-veteran til nyoprettet CIO-stilling
Jacob Tovborg-Jensen er ny CIO for LB Forsikring. Accenture-veteranen får ansvaret for 113 ansatte og tager plads i forsikringsselskabets koncernledelse..
.: Tre strategier til at gøre din virksomhed grønnere og mere bæredygtig
Klumme: Kampen mod den globale klimakrise kræver, at alle virksomheder gør deres for det fælles bedste, og med et stigende fokus fra forbrugere, organisationer og regeringer verden over er det vigtigere end nogensinde før. Her er tre råd til, hvordan du giver din virksomhed et bæredygtigt eftersyn..
.: Japansk it-konsulenthus håndplukker tre danskere til at lede kæmpe global transformation
Japanske Monstar Lab, der ejer it-konsulenthuset Nodes, har udset sig tre danskere til at stå i spidsen for en global transformation, der skal samle selskabet i et digitalt konsulenthus, der skal konkurrere med de største på markedet. "Vi skal gennemføre en transformation over de næste 12 til 18 måneder," lyder det..

.: Branchen.
.: SimCorp har kun 1.300 potentielle kunder i hele verden: "Vi kigger efter den kundegruppe, der har omkring 100 milliarder kroner at investere for"
Interview: Når SimCorp udvider kundebasen, så er det kun de helt store fisk, der hales ind. Det danske it-selskab har nøje kortlagt de 1300 potentielle kunder verden over, der er god for mere end 100 milliarder kroner. Her forklarer Klaus Holse SimCorps markedsstrategi..
.: Her er danske Ezentas planer efter salg til global konkurrent
Interview: Nixu Danmark skal erobre det danske marked, men uden at sælge flere teknologier til de store selskaber, lyder det fra topchef hos Ezenta, Niels Kemal Onat, der netop er blevet solgt til finsk konkurrent..
.: Danske softwarevirksomheder sender væksten i it-branchen på himmelflugt
Top 100/2018: Vækstlokomotivet buldrer afsted i den danske it-branche, og softwarevirksomhederne har indtaget de forreste vogne. Umiddelbart tyder intet på, at udviklingen vil stoppe i de kommende år, men mørke skyer kan alligevel spottes i horisonten..
.: Danske kapitalfonde er på jagt efter it-selskaber
Mange af de danske kapitalfonde er på udkig efter it-selskaber, viser ny undersøgelse..
.: Gratis magasin: Hent Computerworld Brancheguiden 2017 her
Computerworld er klar med ny og opdateret udgave af Brancheguiden, der er den mest komplette guide til den danske it-branche. Hent Computerworld Brancheguiden 2017 gratis her..
.: Vi har desperat brug for et par milliarder kroner, hvis vi for alvor skal blive konkurrencedygtige - lad os nu tage fat
Klumme: Manglen på it-specialister hægter Danmark af den digitale revolution. Det er et problem, som kun kan løses af branchen i fællesskab..
.: Gratis magasin: Her er de danske it-firmaer, som er årets dygtigste til vækst
Computerworld it-komet 2016 Formpipe Lasernet er danmarks dygtigste it-firma til vækst. Det viser Computerworlds store regnskabsanalyse It-komet 2016, som netop er offentliggjort i et magasin, du kan læse gratis her. Se blandt andet, hvilke firmaer der ligger i toppen i de forskellige brancher..
.: Drengerøvskulturen skader indtjeningen i it-branchen
Klumme: Vi har ventet i 30 år på at få kvinderne ind i it-branchen - uden resultat. Det er på tide at få ryddet op i drengerøvskulturen og headhunte kvinder målrettet. Det vil pynte på både moralen, arbejdsmiljøet og bundlinjen..
.: Edlund-direktør fratræder som direktør efter salg til KMD: Derfor sælger Edlund hele butikken
Interview: Edlunds direktør og medejer, Thomas Jøhnk, er glad for salget til KMD, selv om salget med tiden vil koste ham jobbet. "Vi har aftalt, at vi skal finde en ny direktør," siger han..
.: Microsofts nye Edge-browser plages af samme sikkerheds-huller som Internet Explorer
Microsofts nye Edge-browser ser ud til at være udstyret med de samme sikkerhedshuller som forgængeren Internet Explorer, der har et blakket rygte, når det gælder it-sikkerhed..
.: It-selskaber er de mest værdifulde i verden - hvorfor mangler it-branchen så folk?
It-selskaber topper endnu engang listen over de mest værdifulde virksomheder i verden. Her forklarer en arbejdsmarkedsforsker, hvorfor topplaceringerne ikke smitter af på hele it-branchen..
.: Her er sidste års vindere af Computerworld Top 100
Top 100/2015: Årets Computerworld Top 100-konkurrence er i fuld gang. Beregningerne af, hvem der er de dygtigste inden for de mange underkategorier, bliver afsløret i de kommende uger, og 25. september afslører vi, hvem der er Danmarks bedste it-virksomhed 2015. Her får du overblikket over, hvem der vandt sidste år..
.: Sådan er Top 100-virksomhederne placeret i kategorier
Top 100/2015: Beregningsmotoren bag Computerworld Top 100 placerer virksomhederne i syv hovedkategorier og en sværm af underkategorier, som stammer fra Brancheguiden. Her får du overblikket over alle kategorierne.
.: IT-Branchen i Danmark jubler: Det kommer stop for it-told til at betyde
Der er udsigt til billigere it-produkter og et digital løft i Danmark, efter at en vigtig international aftale om at fjerne told på en række it-produkter er faldet på plads..
.: Vigtig aftale på plads: Fjerner afgifter på masser af it-produkter
Der kan være udsigt til billigere it-produkter, efter at en international aftale om at fjerne import-afgifter er faldet på plads..

.: It-markedet.
.: Dansk it-virksomhed indfører firedages arbejdsuge: "Hvorfor skal et møde vare en time? Er det noget, Microsoft har bestemt, fordi det er default i Outlook"
Arbejdsugen er blevet skåret ned til fire dage hos Institut for Cyber Risk, og det har givet en kæmpe gevinst for virksomheden, lyder det fra topchefen. "En fire dages arbejdsuge er grundlæggende en effektiviseringsøvelse. Outputtet skulle gerne være det samme og måske endda mere.".
.: Printbranchens store paradoks: Kannibalisme af kerneforretningen er vejen til overlevelse
ComputerViews: Print- og kopigiganternes kerneforretning er under massivt pres. At kunne printe betragtes nu som en commodity. En nødvendighed, men ikke et konkurrenceparameter. Hvordan skal de internationale printvirksomheder gå fra at levere nødvendigt hardware til forretningskritisk software?.
.: Danske Bank vil "investere markant" i digitalisering: Tilbyder 2.000 medarbejdere frivillig fratrædelse
Danske Bank har planer om at investere markant i at blive en mere "digital, enkel og effektiv bank". Derfor skal omkostningerne reduceres, og det sker nu ved at tilbyde 2000 medarbejdere frivillig fratrædelse..
.: cBrain hæver vækstforvetningerne til 2019 for anden gang: Første USA-ordre satte fart på omsætningen
cBrain fik hul på det amerikanske marked i november 2019, og det har nu fået selskabet til at opjustere forventningerne til omsætningsvæksten for 2019..
.: Her er de vigtigste prioriteter for CIO’en i 2020: Har du penge og folk nok til at udnytte data?
Analytics, automatisering og cloud er nogle af de vigtigste fokusområder for CIO'erne i 2020 - lidt ligesom det har været i 2019. Men i 2020 vil det gå op for flere, at det koster dyrt at være førende inden for analytics..
.: Google dropper irsk skatte-fidus: Pengene skal ikke længere flyttes til Bermuda
2020 bliver tilsyneladende året, hvor Google dropper den omdiskuterede irske skattemodel. Sådan lyder planen i hvert fald fra moderselskabet..
.: USA klar med handelsforbud mod Huawei: Følsom teknologi må ikke sendes ud af landet
Den amerikanske regering er ved at lægge sidste hånd på de regler der skal sikre, at amerikanske virksomheder ikke kan handle med Huawei..
.: Rygte: Google vil trække sig fra cloud-marked hvis selskabet ikke har slået AWS og Microsoft inden 2023
Google kan være på vej til at forlade cloud-markedet inden for de næste tre år, hvis ikke selskabet bliver blandt de to største på markedet..
.: Amerikanske tech-virksomheder afviser blankt Trumps planer om at droppe Huawei
Flere amerikanske virksomheder hælder Donald Trumps planer om at droppe samarbejdet med kinesiske Huawei ned ad brættet. Dermed ser et totalforbud af det kinesiske selskab svært ud..
.: Tre medarbejdere banker alle konkurrenterne for andet år i træk: Disse danske 10 it-forhandlere er bedst til vækst
Årets it-komet 2019: For andet år i træk kan bare tre medarbejdere trække fra deres konkurrenter i forhandler-kategorien i dette års it-vækstkomet undersøgelse..
.: Dansk it-leverandør opruster og køber jysk hosting-selskab
Den danske it-virksomhed Unit IT udvider markedspositionen med opkøbet af et jysk hosting-selskab, der kommer med 10 ansatte..
.: Flere danske luftfartsselskaber ramt af cyberkriminalitet
Den digitale trussel mod de danske luftfartsselskaber "meget høj," vurderer Center for Cybersikkerhed i sin seneste trusselsvurdering mod de danske virksomheder i flybranchen..
.: Lille it-sikkerhedsleverandør scorer millioner på SMV-markedet: ”Vi sælger ikke længere teknologi. Vi sælger security-as-a-service”
Interview: Efter flere store hackerangreb har alle danske virksomheder fået fokus på den digitale sikkerhed. Her er de danske it-sikkerhedsvirksomheder, der har været bedst til at udnytte det fornyede fokus..
.: Disse 10 it-sikkerhedsvirksomheder har den største vækst: De danske selskaber uddeler klø til de udenlandske giganter
Årets it-komet 2019: Danske selskaber topper listen over it-sikkerhedsvirksomheder med den største vækst, og banker de store internationale konkurrenter på det danske marked..
.: Dell overvejer milliardsalg af forretningsenhed: Forventer pris på seks milliarder kroner
Den amerikanske pc-gigant Dell Technologies er ved at overveje et salg af cybersikkerheds-forretningen RSA Security for minimum en milliard dollar..
. .OM SIDEN | © Copyright 2019 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |