INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Webhosting Oversigt
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Blandet Spil
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
Malingshop.dk - Maling shop -> Find Dyrup Maling og Flugger Maling | Snor.dk | Mobileservice.dk
ithjælp.dk | Transporten.dk | YouGov.dk | Webhosting.dk | inkClub | Sportmaster.dk | Malingshop.dk
 ●   Jobindex - Ledige job i Fyn
Danmarks største jobmarked.

 ●   Vi har travlt, så er du kok, cater, smørrebrødsjomfru eller køkkenmedhjælper? Så har vi brug for dig, Instaservice

Instaservice
Vi har travlt, så er du kok, cater, smørrebrødsjomfru eller køkkenmedhjælper? Så har vi brug for dig

Instaservice

Hos Instaservice får du en fleksibel og alsidig hverdag med mange forskellige kunder, så som hoteller, kantiner og produktionskøkkener. Vi søger både kokke, catere, smørrebrødsjomfruer og køkkenmedhjælpere. Derfor søger vi vikarer, der vil være med til at opruste vores vikarkorps i Trekantområdet.

Arbejdsopgaverne og det ansvar, du får, vil variere en smule, afhængigt af om du ansættes som kok, smørrebrødsjomfru, cater eller køkkenmedhjælper. Dog vil dine arbejdsopgaver typisk være følgende:

 • tilberedning af varme og kolde retter
 • servering og betjening af vores kunder
 • opsætning af buffet og salatbar
Instaservice
.

 ●   Leder til Børnehuset Klatretræet, Nyborg Kommune

Nyborg KommuneLeder til Børnehuset Klatretræet

Nyborg Kommune, Ørbæk

Vi søger en ny leder til vores Børnehus Klatretræet, som er beliggende i Herrested i Nyborg kommune.

Vi ønsker en leder, der kan gå forrest, tegne fremtiden og sikre høj faglighed og arbejdsglæde i dagligdagen til gavn for børn og voksne.

Børnehuset Klatretræet er en integreret daginstitution med 18 vuggestuebørn og cirka 50 børnehavebørn. Vi har virkelig gode fysiske rammer med masser af plads og højt til loftet, en stor og dejlig legeplads, og så ligger vi i en lille landsby tæt ved skov, boldbaner, hal og sø. Vores værdier er: fællesskaber, humor og glade børn.

Vi tilbyder bl.a. en erfaren og engageret fagligt nysgerrig personalegruppe, der vil hinanden, et personale der er gode til at finde løsninger og ændre praksis efter behov, og en institution der vægter leg og spontane aktiviteter.

.

 ●   Sælger til det offentlige i Trekantområdet, Würth Danmark A/S

Würth Danmark A/S
Sælger til det offentlige i Trekantområdet

Würth Danmark A/S

Vil du være en del af Danmarks største kørende B2B-salgsstyrke? Brænder du for personligt salg, og har du viljen til at skabe resultater?

Med et stærkt brand i ryggen, salgsbackup i verdensklasse, kvalitetsprodukter og en salgsuddannelse, der klæder dig på til salg i verdensklasse, mangler vi kun sælgeren, der med entusiasme, vilje og robusthed kan skabe langvarige relationer hos vores kunder. Er det dig?

Gennem sparring med regionschefen planlægger du dine kundebesøg i distriktet. Du både udbygger samarbejdet med eksisterende kunder og udvider kundeporteføljen med nye, potentielle kunder. Du er kundernes samarbejdspartner, hvilket vil sige, at du følger op på forespørgsler, ordrer og tilbud med henblik på at tilføre merværdi til kundens forretning. Din hverdag som kørende sælger foregår ude ved kunderne og indebærer dermed mange timer på landevejen.

Würth Danmark A/S
.

 ●   Chartering Manager, UNI-TANKERS A/S

UNI-TANKERS A/S
Chartering Manager

UNI-TANKERS A/S, Middelfart

We are looking for an experienced Chartering Manager who wants to gain an in-depth knowledge of our business across the globe and a chance to take part in our ambition to set world standards in efficient and safe shipping and to become the no. 1 oil and chemical tanker operator in our core markets.

The position is located at our headquarters in Middelfart and your areas of responsibility will include, but are not limited to:

 • Maximizing earnings of the business unit and retrieve business opportunities
 • Making voyage calculations and compare possibilities in accordance with market trends and corporate policies
 • Negotiating charter parties with charterers/operators/brokers.
.

 ●   Bogholder – 37 timer, Autosource Group A/S

Autosource Group A/SBogholder – 37 timer

Autosource Group A/S, Odense

Vi leder lige nu efter en skarp og proaktiv bogholder til en nyoprettet stilling, der kan hjælpe os med den daglige drift i økonomi. Du vil som bogholder hos os komme til at arbejde med regnskaber og være med til at assistere med den daglige drift i bogholderiet til både debitor- og kreditoropgaver, herunder betaling, fakturering, bogføring, afstemning, indberetning af moms m.m.

Dine primære arbejdsopgaver bliver blandt andet følgende:

 • Kreditorer
 • Debitorer
 • Finans

Vi leder efter en person, som vil passe ind i vores eksisterende økonomiteam, hvor der er højt til loftet og en uformel omgangstone. Teamet består i dag af en bogholderelev samt en regnskabsansvarlig og økonomiansvarlig.

.

 ●   Ambitious intern for technical sales and marketing, FORCE Technology

FORCE Technology
Ambitious intern for technical sales and marketing

FORCE Technology, Brøndby or Munkebo

Do you want to help create a more sustainable future through pioneering technology? And do you have an interest in sales and marketing for market-leading technology? Then you might be our new intern!

As an intern in our sales team, your responsibilities and projects will be based on your educational background, interest, and skills. The ideal candidate will make a direct impact and be responsible for optimizing our sales content and distributing it effectively. You will also drive the sales efforts creating new leads and acting on them. Last, but not least, your analytical skills will assist you as you will conduct market analyses and report on the success of your findings.

Your key tasks will be:

 • Creating new client leads and managing customer relations
 • Market analyses and competitor benchmarking
 • Planning and executing promotional campaigns and events
 • SoMe marketing
FORCE Technology
.

 ●   Kommunikations- og marketingchef, HJHansen Recycling A/S

HJHansen Recycling A/SKommunikations- og marketingchef

HJHansen Recycling A/S, Odense

Med den grønne omstilling på dagsordenen fortjener vores virksomhed en øget synlighed og derfor søger vi nu en kommunikations- og marketingchef med reference til vores CEO. Stillingen er nyoprettet, så der er god mulighed for at påvirke jobbets indhold for den rigtige kandidat.

Du har en stærk merkantil og kommerciel forståelse og brænder for at skabe en kommunikativ platform, der er med til at skabe vækst og synlighed for HJHansen Recycling Group.

Du er vant til at arbejde strategisk og struktureret, er god til at opfange tendenser og forudsige kundebehov. Du er god til at arbejde på tværs af mange typer af mennesker og er selvkørende. Kort sagt - vi giver dig råmaterialet, som du selvstændigt genvinder inden for dit felt.

.

 ●   Sales trainee – Danish and international sales, Greenpeas A/S

Greenpeas A/S
Sales trainee – Danish and international sales

Greenpeas A/S, Ringe

GreenPeas A/S is looking for a proactive and reflective sales trainee to be educated in market development and sales of FMCG in the Danish horticulture business with Danish and international production and sales.

We are looking for a reflective colleague with a high personal drive who can be trained in market development along with Danish and international sales in a sometimes-hectic everyday life.

You will be trained to open new markets for a healthy protein snack product with a big potential but with a short shelf life to be sold by careful and quickly decisions.

You will be a part of an international team of young, ambitious people who are all trying to make a difference in a visionary perspective.

Greenpeas A/S
.

 ●   Bliv solfilmmontør, P. L. Montage. Kolding ApS

P. L. Montage. Kolding ApSBliv solfilmmontør

P. L. Montage. Kolding ApS

Har du erfaring med montage af solfilm, eller er du uerfaren, og synes det lyder spændende, så har du nu chancen!

Vi søger en frisk skiltetekniker, solfilmmontør eller dig som endnu er uerfaren og gerne vil lære et nyt fag til at indgå i vores nuværende montør-team på 3 personer.

Arbejdet består primært i montage af vinduesfilm til bygninger, herunder solfilm og sikkerhedsfilm samt dekorationsfolier til glas.

Vi tilbyder et spændende og varieret arbejde i et uformelt behageligt arbejdsmiljø. Opgaverne spænder bredt, og du vil derfor opleve stor afveksling og forskellig kundekontakt. Du indgår i et team med rigtig gode kolleger og hyggelige sociale arrangementer.

.

 ●   Tekniker med flair for robotteknologi, produktion og udvikling, FORCE Technology

FORCE Technology
Tekniker med flair for robotteknologi, produktion og udvikling

FORCE Technology, Munkebo og Odense

Kan du programmere robotter? Og har du lyst til at arbejde med drift af storskala produktion? Så har vi måske jobbet til dig!

Som operatør er du facilitetsansvarlig på vores Lindø-lokation, hvor dine primære arbejdsopgaver er programmering KUKA-robotter, drift og produktion i forbindelse med storskalaprint, overfladebehandling og arbejde vedrørende genanvendelse af slidte komponenter.

Dine nøgleopgaver bliver:

 • vedligeholdelse og fejlfinding af vores robotsystemer, som til tider kan kræve svejsning (vi tilbyder træning i dette, om nødvendigt)
 • programmering af vores KUKA-robotter
 • produktion af komponenter i vores storskala metalprinter
FORCE Technology
.

 ●   Livereporter og vært til TV 2 SPORT, TV 2 Danmark A/S

TV 2 Danmark A/SLivereporter og vært til TV 2 SPORT

TV 2 Danmark A/S, Odense

På TV 2 SPORT er vi dedikerede til at formidle sportsbegivenheder og sportsnyheder med stor gennemslagskraft og høje ambitioner. Vi vil spørge rigtigt. Vi vil fortælle præcist. Vi vil formidle med nerve og hjerte. Og vi har brug for en livereporter og vært, som kan det.

Stillingen er delt mellem at være vært på vores Sportsnyheder, der sendes på TV 2 og TV2 News, og jobbet som livereporter på transmissioner fra forskellige sportsbegivenheder, f.eks. fodbold, på tværs af TV 2s kanaler.

På TV 2 Sport stræber vi efter at være en stærk og tryg arbejdsplads. Du kan glæde dig til engagerede kolleger, til et redaktionelt rum med højt til loftet og til kolleger, der altid vil det bedste på produktets vegne.

.

 ●   Mestersvend slagter, SuperBrugsen, Nyborg, SuperBrugsen

SuperBrugsenMestersvend slagter, SuperBrugsen, Nyborg

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt ca. 60 medarbejdere, og vi er en helt ny butik, med topmoderne faciliteter.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Du får medansvaret for at pleje og profilere afdelingen med sigte på, at området når sine drifts- og profilmål. Du sikrer sammen med teamet, som udover dig består af 60 medarbejdere, at kunderne altid møder den bedste kvalitet af friske og præsentable varer samt den bedste kundeservice. Derudover kommer din hverdag bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Medansvar for produktion, salg og indtjening
 • Medansvar for at der leves op til de stillede hygiejnekrav
 • Sikre god trivsel og atmosfære i afdelingen
.

 ●   Souschef, fakta Odense, Coop Danmark A/S

fakta a/s
Souschef, fakta Odense

fakta a/s

Vil du vokse i rollen som leder og være med til at skabe flotte resultater i tæt samarbejde

Du bliver butikkens næstkommanderende og er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, og samt at medarbejderne trives. Du vil bruge størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du hjælper til i det daglige og viser det gode eksempel. Og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

Hos fakta kan det godt betale sig at gøre en ekstra indsats, for vi tilbyder bl.a. en bonus til vores ledere, når din butik kommer over målstregen. Her spiller opnåelse af budget og medarbejder- og kundetilfredshed ind. Du vil også få en række personalegoder, herunder rabatter og leje af ferieboliger samt pensionsordning.

fakta a/s
.

 ●   Handelstrainee, HTH

HTH
Handelstrainee

HTH

Hvorfor blive handelstrainee ved HTH?

Som handelstrainee lærer du at gøre dine kunders ønsker og drømme til virkelighed. Vi klæder dig på til at blive en succes indenfor B2B salg, og du vil komme til at udvikle dig både fagligt og personligt. Som handelstrainee indgår du på lige fod med dine kollegaer, og du vil hurtigt få en nøglerolle i, at sikre vores fortsatte succes.

I dine 2 år som handelstrainee hos HTH vil du møde et spændende mix af udfordrende opgaver, hvor du:

 • Opbygge relationer, er med helt fremme på projekter, nybyg eller håndværkssalg osv.
 • Svarer på mails, koordinere sager, booker møder og følger op på dine kunder
 • Visualiserer og tegner forskellige indretningsløsninger til kundernes behov
HTH
.

 ●   Salgstrainee, HTH

HTH
Salgstrainee

HTH

Er du klar til at udvikle dit salgstalent og vil du lære alt om køkkensalgets faser hos Nordens største køkken brand, så læs mere om den spændende mulighed herunder!

Hvorfor blive salgstrainee ved HTH?

Som salgstrainee lærer du at gøre dine kunders ønsker og drømme til virkelighed. Vi klæder dig på til at blive en succes indenfor salg, og du vil komme til at udvikle dig både fagligt og personligt.

I dine 2 år som trainee hos HTH vil du møde et spændende mix af udfordrende opgaver, hvor du:

 • Opbygger relationer og hjælper kunder med at afdække deres behov og drømme
 • Er til stede i butikken, svarer på mails, booker møder og følger op på sager
 • Visualiserer og tegner forskellige indretningsløsninger til kundernes køkken, bad eller garderobe
HTH
.

 ●   Butikschef, fakta Odense, Coop Danmark A/S

fakta a/s
Butikschef, fakta Odense

fakta a/s

Bliv chef for hele butikken

Sæt retningen

Som butikschef i fakta står du for den daglige drift af butikken. Du har ansvaret for, at butikken er indbydende og at kunderne får den bedste oplevelse. I det daglige er du mest ude på gulvet, hvor du har fingeren på pulsen i forhold til kunder og medarbejdere, og du vil sjældent sidde bag et skrivebord med administrative opgaver.

Du vil tydeligt mærke, når du laver flotte resultater i din butik, for din bonusordning belønner dette.

Derudover er der medarbejderbonus når du handler, leje af ferieboliger, samt pensions- og sundhedsforsikring.

fakta a/s
.

 ●   Butikschef, fakta Tommerup, Coop Danmark A/S

fakta a/s
Butikschef, fakta Tommerup

fakta a/s

Bliv chef for hele butikken

Sæt retningen

Som butikschef i fakta står du for den daglige drift af butikken. Du har ansvaret for, at butikken er indbydende og at kunderne får den bedste oplevelse. I det daglige er du mest ude på gulvet, hvor du har fingeren på pulsen i forhold til kunder og medarbejdere, og du vil sjældent sidde bag et skrivebord med administrative opgaver.

Du vil tydeligt mærke, når du laver flotte resultater i din butik, for din bonusordning belønner dette.

Derudover er der medarbejderbonus når du handler, leje af ferieboliger, samt pensions- og sundhedsforsikring.

fakta a/s
.

 ●   AC-medarbejder til bygningsadministration, Færdselsstyrelsen

Færdselsstyrelsen
AC-medarbejder til bygningsadministration

Færdselsstyrelsen

Vil du være med til at holde styr på Færdselsstyrelsens knap 60 lokationer? Har du et godt overblik og er du god til at have mange bolde i luften? Så er du måske vores nye kollega.

Færdselsstyrelsen i Ribe er i en rivende udvikling, og har brug for flere dygtige medarbejdere. Vi har ansvaret for kørekort, færdsel, syn, køre- og hviletid og køretøjsteknik, hvor kerneområderne er tilladelser, tilsyn og regulering.

Vi søger en AC-medarbejder til vores team ministerbetjening, udbud og projektstyring. Da der er tale om en ny stilling, vil du få stor indflydelse på dine opgaver. I løbet af de sidste ni måneder har vi indgået aftaler på leje af knap 60 lokationer fordelt i hele Danmark. Vi står derfor overfor at styrke vores driftsorganisation på bygnings- og indkøbsområdet, således at vi kan understøtte de mange lokationer og medarbejdere, som sidder rundt omkring i landet.

Færdselsstyrelsen
.

 ●   Jurister søges til Færdselsstyrelsen i hele landet , Færdselsstyrelsen

Færdselsstyrelsen

Jurister søges til Færdselsstyrelsen i hele landet

Færdselsstyrelsen

Færdselsstyrelsen søger et antal jurister i forbindelse med udvidelse af vores opgaver med udførelse af tilsyns- og kontrolopgaver på vejtransportområdet som følge af EU's Vejpakke.

D. 1. oktober 2021 har vi overtaget en ny stor opgave på kørekortområdet og takografkortområdet, som mere end tredobler vores organisation. Vi står med andre ord over for en periode med store og ambitiøse mål på færdselsområdet.

Vi har fokus på kontinuerlig optimering af sagsgange og IT-understøttelse, så vi har den bedste understøttelse af vores opgaveløsning. Vi mangler både nyuddannede jurister og kollegaer med solide juridiske kompetencer inden for departementsbetjening, udviklingsopgaver samt implementeringsopgaver, som kan hjælpe med at sikre, at Færdselsstyrelsen kommer sikkert i mål.

Færdselsstyrelsen
.

 ●   Senior Marketing Manager, SAM International

SAM InternationalSenior Marketing Manager

SAM International søger for Unicontrol i Odense

Du bliver i rollen som Senior Marketing Manager ansvarlig for Unicontrols strategiske marketingopgaver og skal udarbejde og eksekvere den overordnede marketing- og kommunikationsstrategi på verdensplan samt sikre, at de globale kampagner bidrager til de ønskede resultater.

Du kan dermed se frem til følgende primære opgaver:

 • I tæt samarbejde med ledelsen, definere marketing- og kommunikationsstrategien for Unicontrol, der understøtter virksomhedens overordnede strategi og mål
 • Løbende udvikle og eksekvere marketingplanen for Unicontrols internationale ekspansion inkl. konkrete marketingaktiviteter

SAM International er én af Nordens største HR & rekrutteringsvirksomheder, vi har igennem mere end 25 år arbejdet med at skabe det rigtige match mellem kandidater og virksomheder. Vi lever efter visionen ‘Value Through People’. Vi er 70 passionerede medarbejdere på verdensplan fordelt på 14 markeder.

.OM SIDEN | © Copyright 2021 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |          | 3Dprint.dk | Filament.dk | 3Dprinter.dk |
KONKURRENCE - VIND IPAD AIR