GRATIS
.: Sommer Musik
.: Netradio
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet

              


.: Jobindex - Ledige job i Fyn
Danmarks største jobmarked.
.: To m/k pædagogmedhjælpere 35 timer ugentligt, Børnecentret Æblet
Børnecentret ÆbletTo m/k pædagogmedhjælpere 35 timer ugentligt

Børnecentret Æblet, Odense

Den ene stilling er i vuggestuen og den anden i børnehaven.

Børnecentret Æblet er et 0-6-års privat dagtilbud med ca. 70 børn og 15 ansatte. Vi har fire stuer med tre voksne på hver. Derudover er der madmor, fleksjobber og leder. Vi arbejder stueopdelt for at skabe optimale tætte relationer og kendskab til alle børn, bedst muligt forældresamarbejde og kollegialt/fagligt samarbejde. Samtidig er vi et åbent hus, hvor alle kender alle.

Vi tilbyder en arbejdsplads hvor kerneydelsen er i højsædet med fantastiske børn, et positivt forældresamarbejde, dygtige og engagerede kollegaer, aktiv bestyrelse og gode fysiske rammer både indendørs og på legepladserne.

.
.: Fugtsanitør til Odense, Recover Nordic ApS
Recover Nordic ApS
Fugtsanitør til Odense

Recover Nordic ApS

Har du lyst til et arbejde, hvor du:

 • har "hands-on" opgaver, med primært fokus på fugtopgaver?
 • har mulighed for faglig udvikling?
 • og bliver en del af et godt kollegialt team?

Så er det måske dig, der skal være vores nye fugtsanitør i Odense!

Vi søger kollegaer med erfaring fra en lignende stilling fra skadeservicebranchen. Men vi hører også gerne fra dig, hvis du ikke har erfaring - men er psykisk robust og har en god fysik. Det kan være, at du i dag arbejder som murer, tømrer, snedker, rengøringsmedarbejder eller noget helt femte.

.
.: Beredskabsassistent til Beredskab Fyn, Odense Kommune
Odense KommuneBeredskabsassistent til Beredskab Fyn

Odense Kommune

Beredskab Fyn er et offentligt §60-selskab og ejes af 9 fynske kommuner: Assens, Nordfyn, Svendborg, Faaborg-Midtfyn, Ærø, Langeland, Kerteminde, Nyborg og Odense.

Beredskab Fyn er en moderne udviklingsorienteret arbejdsplads. Vi arbejder målrettet med trivsel på arbejdspladsen, hvor vi lægger vægt på medindflydelse gennem åbenhed og dialog.

Som beredskabsassistent skal du løse beredskabsmæssige opgaver i forbindelse med brand, redning, frigørelse og forurening. Dertil kommer opgaver i forbindelse med dykkerberedskabet. Uden for indsats deltager du i de daglige arbejdsopgaver på stationen.

”Flyvervilkår”, er en vekselvirkning mellem døgnvagter og dagvagter, og der vil derfor være varierende ugentlige arbejdstider. Du er som udgangspunkt tilknyttet til ét vagthold, men du skal kunne fungere på alle 4 vagthold og på begge vores stationer.

.
.: Engageret socialrådgiver til socialkonsulentstilling til forsorgshjem for krigsveteraner i Nr. Broby på Fyn, Den Sociale Udviklingsfond
Den Sociale Udviklingsfond
Engageret socialrådgiver til socialkonsulentstilling til forsorgshjem for krigsveteraner i Nr. Broby på Fyn

Den Sociale Udviklingsfond

Brænder du for at arbejde helhedsorienteret og med mulighed for at præge indhold og rammer i et nytænkende tilbud for veteraner ramt af hjemløshed, PTSD og deraf følgende problemstillinger, og har du en baggrund som socialrådgiver - så er du måske vores nye kollega!

SUF Veteran er et forsorgshjem, godkendt efter servicelovens § 110 med plads til 10 beboere. Målgruppen omfatter skaderamte veteraner, herunder både hjemløse og funktionelt hjemløse, som har forskellige psykosociale problemstillinger såsom misbrug, psykisk sygdom, økonomiske vanskeligheder og isolation.

Vi arbejder ud fra et relationspædagogisk afsæt, da det er vores erfaring, at en god relation mellem borger og socialkonsulent er afgørende i forhold til at skabe tryghed, trivsel og udvikling.

Den Sociale Udviklingsfond
.
.: Key Account & Salgskonsulenter..., Prime Products ApS
Prime Products ApSKey Account & Salgskonsulenter...

Prime Products ApS

... søger vi IKKE. Så læs ikke videre, hvis det er det du mener at kunne bidrage med eller drømmer om. Vi leder efter ”rigtige” sælgere med drive og ambitioner. Vi lægger ikke så stor vægt på erfaring, men går mere efter personlighed, udstråling og empati.

Vi er en dansk virksomhed, med mere end 40 års erfaring indenfor branchen. Vi arbejder med specialprodukter til vedligeholdelse, rengøringsmidler, emballage, papir og sikkerhedsudstyr. Vores kunder er ligeligt fordelt på både offentlige og private virksomheder og vi henvender os til alle brancher.

Vi søger sælgere til Jylland, Fyn og på Sjælland. Med udgangspunkt i egen bopæl, kører du ud i et beskyttet distrikt. Der vil være enkelte eksisterende kunder i distriktet, men din primære arbejdsopgave bliver selv at skabe nye kunder og din egen succes i fællesskab med salgschefen og firmaet.

.
.: Faglært kok der har lyst til at være med til at udvikle vores køkken og menukort, KH FLEX ApS
Olivia BrasserieFaglært kok der har lyst til at være med til at udvikle vores køkken og menukort

Olivia Brasserie, Odense

Olivia Brasserie udvider teamet, og vi søger derfor en ny kollega. Arbejder du allerede i en lederfunktion, eller føler du dig klar til at tage skridtet til at blive souschef, bør du læse videre her.

Vores mad er inspireret af det franske og det danske køkken, med fokus på den enkle gastronomi og altid baseret på de bedste af årstidens råvarer.

Vi søger en faglært kok, der har lyst til at være med til at udvikle vores køkken og menukort, indenfor de rammer som Olivia Brasserie er kendetegnet ved. Du skal være selvstændig, kreativ og iderig og i samarbejde med køkkenchefen, skal du være med til at sikre høj kvalitet og variation af menuen. Vi

.
.: District Manager til Fyn & Sønderjylland, Espresso House
Espresso House
District Manager til Fyn & Sønderjylland

Espresso House

Trives du med at arbejde selvstændigt og motivere dit eget lederteam? Er du en leder som går forrest hver eneste dag, og drives af store resultater – både økonomisk og menneskeligt?

Du vil have det fulde ansvar for at drive, og stå i spidsen for vores team af Coffee Shop Managers på Fyn og i Sønderjylland. Din nærmeste leder vil være Regional Manager i Vest, som du vil få support fra, og sparring med.

Som District Manager hos Espresso House skal du sikre en kontinuerlig udvikling af kaffebarerne i dit distrikt. Du kommer til at arbejde i et dynamisk miljø, hvor der er fokus på at skabe resultater. Du får en spændende hverdag med fart over feltet, og du vil have et stort ansvar.

Espresso House
.
.: DELTIDSSÆLGER TIL VORES BUTIK I ROSENGÅRDCENTRET, Wagner
Wagner
DELTIDSSÆLGER TIL VORES BUTIK I ROSENGÅRDCENTRET

Wagner, Odense

Som sælger brænder du for salg & mode og har styr på de nye trends. Du er åben, udadvendt, og altid parat til at yde den bedste service overfor kunderne. Det er en fordel hvis du kender vores tøj og nyder at være en levende mannequin i butikken.

Arbejdstiden er primært om eftermiddagen og weekenden, ca. 2-8 timer ugentligt.

Vi forventer, at du som sælger er drevet af at skabe resultater gennem salg og mersalg, samtidig med, at du giver god kundeservice – hver eneste gang! Du har erfaring fra et tidligere job i butik. Du har det bedst med den opsøgende kontakt og trives i et lille team. Og selvfølgelig er du et konkurrencemenneske, der hellere vil opsøge udfordringer end at sidde stille.

Du vil have det sjovt på arbejdet og vil helst nå at tale med så mange som muligt på en dag. Din karriere skal være inden for salg, og du brænder for at rådgive kunderne omkring mode og stil.

.
.: Center for Robotteknologi søger projektleder med god forretningsforståelse, Teknologisk Institut
Teknologisk Institut
Center for Robotteknologi søger projektleder med god forretningsforståelse

Teknologisk Institut, Odense

Teknologisk Institut i Odense søger en stærk projektleder, der vil være med til at udvikle, optimere og anvende innovative robotløsninger.

Du er en anvendelsesorienteret projektleder, der brænder for at gøre en forskel for dansk industri gennem professionel ledelse af banebrydende robotprojekter.

Som projektleder vil dine primære arbejdsopgaver ligge inden for projektledelse af kommercielle teknologiudviklingsprojekter sammen med primært danske industrivirksomheder.

Du indgår i et dynamisk center med et højt og bredt fagligt niveau. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • Projektledelse af kommercielle udviklingsprojekter, primært med danske industrivirksomheder.
 • Projektledelse af proof-of-concept-projekter som en del af vores forsknings- og udviklingsprojekter.
 • At have overblik over faserne i projektet samt sikre kvalitet, ressourceallokering og strategisk fokus.
Teknologisk Institut
.
.: Er du genial til service, men helst fri for det grove?, a.p. botved a/s
a.p. botved a/s
Er du genial til service, men helst fri for det grove?

a.p. botved a/s

Der findes servicemontører, der synes, at det er sjovere at servicere elevatorer, trappe-, stol- og loftslifte end at sætte dem op. Har du en praktisk holdning til faggrænser og arbejdstider, så kan Botved love et selvstændigt job med stor kontaktflade (vest for Storebælt), frie tøjler – og nogle af markedets bedst sælgende produkter til gangbesværede.

Hos Botved kommer du til at gøre en stor forskel for ældre og handicappede, der er afhængige af vores hjælpemidler i deres dagligdag. Du vil møde kunder, som i høj grad værdsætter dit arbejde.

Du får egen varebil og kører ud på serviceopgaver hjemmefra. Opgaverne med at servicere lifte og elevatorer foregår både i private hjem samt hos diverse institutioner og virksomheder. Arbejdet tilrettelægges som regel i god tid, så du selv kan påvirke planlægningen.

a.p. botved a/s
.
.: Make a difference – be a Promoter, Red Barnet
Red BarnetMake a difference – be a Promoter

Red Barnet, Copenhagen, Odense and Aarhus

Do you like meeting new people? Are you ready to be challenged, while having fun? Do you want to develop your communications and sales skills? Then you might be our new promoter!

The world’s biggest independent children’s organization, Red Barnet, is looking for new promoters. You will be an integral part of our team and help us create the best possible results for the children all over the world.

Every day will offer you something new, and you will continuously develop, both on a personal and professional level. Your place of work varies from day to day – on the street, at events, malls and festivals. Every place where you have an opportunity to inspire people to become members of Red Barnet and support our cause.

.
.: Gør en forskel - bliv Promoter!, Red Barnet
Red BarnetGør en forskel - bliv Promoter!

Red Barnet, København, Aarhus og Odense

Som Promoter for Red Barnet redder du børn – hver dag!

Som promoter betyder du alt for verdens mest udsatte børn. Du vil altid, når du kommer hjem fra arbejde kunne sige til dig selv: "I dag gjorde jeg en forskel!" Du arbejder på gader, stræder og offentlige pladser, samt til events og festivaler - steder hvor du kan inspirere folk til at blive medlem af Red Barnet.

Vi tilbyder dig

 • En god, fast timeløn med mulighed for lønforhøjelse afhængig af performance
 • At blive en del af et team der vil udrette fantastiske resultater for verdens børn!
 • Forløb i udviklingsprogram – hvor vi vil tage dig fra god til fantastisk
.
.: Finance Coordinator, unit it
unit it
Finance Coordinator

unit it, Middelfart

Unit IT A/S søger en all-round Finance Coordinator med en spirende controller i maven, der kan være med til at sikre udførelsen af de daglige opgaver i afdelingen med dertil hørende ad hoc-controlleropgaver m.v.

Dine ansvarsområder

 • Månedsafstemninger, periodiseringer og rapportering.
 • Abonnementsajourføring og kontrol heraf.
 • Bidrage til udarbejdelse af nøgletal og ad hoc-analyser til ledelsen.
unit it
.
.: Mødekonsulenter til GF Forsikring i Odense, GF Forsikring
GF Forsikring
Mødekonsulenter til GF Forsikring i Odense

GF Forsikring

Det er lige dig, som vi har ledt efter.

Du er ligetil og fremme i skoene. Har masser af gåpåmod og holder dig ikke tilbage. Du har snakketøjet i orden og lader dig ikke slå ud af et nej. Din smartphone er en fast del af dig, så vi ved, at det med at snakke i telefon ligger helt naturligt for dig.

Du tænker måske, at forsikringsbranchen ikke er dig – så er det godt du heller ikke skal sælge forsikringer. Har du derimod et salgsgen og drives af at være nr. 1, så er vi det perfekte match. Via telefonen åbner du døren til kunderne og så tager din kollegaer sig af resten.

Især hvis du godt kan li’ at konkurrere. Du kan se målet foran dig og forfølger det. Dit skarpe sind og din sprøde stemme accepterer ikke et nej som et svar. Ja faktisk kan der gå helt sport i at vende et nej til et ja for dig.

GF Forsikring
.
.: Inside Sales Manager/Global Lead Qualification, Odense, Universal Robots A/S
Universal Robots A/S
Inside Sales Manager/Global Lead Qualification, Odense

Universal Robots A/S

Are you our new Manager for Inside Sales? Do you want to play a decisive role in where Universal Robots is to play and harvest in future?

The Inside Sales Manager is responsible for managing and growing the Company's sales opportunity pipeline and leading, coaching, and managing a team to successfully deliver on defined metrics.

Doing so, you will be responsible for:

 • Recruiting, training and leading the global internal sales team
 • Oversee agencies working with lead to opportunity conversion
 • Defining, setting and monitoring metrics for call
Universal Robots A/S
.
.: DataOps Toolspecialist, Skatteforvaltningen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenDataOps Toolspecialist

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, København eller Middelfart

Vil du være med til at løfte en meget vigtig samfundsmæssig opgave med at sikre stabil, effektiv og sikker drift af data- og analyseløsninger på tværs af Skatteforvaltningen? Brænder du for at arbejde med nye teknologier og værktøjer og for at bidrage til kontinuerlig forbedring af udvikling og drift? Så har vi et spændende job til dig!

Som DataOps toolspecialist bliver du ansvarlig for drift og driftsoptimering af værktøjer og tekniske platforme som fx change data capture-værktøjet Attunity og dataflow-værktøjet NiFi samt det øvrige Hadoop-økosystem og vores it-infrastruktur, der kører på både Linux og Windows. Du vil spille en central rolle ift. at etablere et robust driftssetup, stabilisere og effektivisere den eksisterende drift og ift. at bane vejen til produktion for de nye data- og analyseløsninger, der er under udvikling i tæt dialog med brugerne i fagstyrelserne under Skatteministeriet.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
.
.: Salgschef til Topdanmark Forsikring Erhverv (Vejle, Sønderjylland og Odense), Topdanmark Forsikring A/S
Topdanmark Forsikring A/SSalgschef til Topdanmark Forsikring Erhverv (Vejle, Sønderjylland og Odense)

Topdanmark Forsikring A/S

Har du erfaring med erhvervsforsikring og har arbejdet i en salgsorganisation som salgschef, eller er du en erfaren erhvervsassurandør/forsikringsmægler med ledertalent, som kan skabe mærkbare resultater gennem andre?

Vil du have ansvar for 15-17 kørende erhvervsassurandører i vores erhvervssegment fra 15 ansatte og op efter og har du lyst til, at indtage en spændende og udfordrende lederstilling i en virksomhed med høj medarbejdertilfredshed?

Som salgschef kommer du til at stå i spidsen for 15-17 erhvervsassurandører med kontorer i Vejle og Odense. Du er områdets salgsfaglige støtte i dagligdagen, træner assurandørerne i brugen af salgsteknikker/værktøjer og i at tackle faglige spørgsmål og strukturen i hverdagen.

Topdanmark Forsikring A/S
.
.: Administrativ Koordinator, PeopleLink
PeopleLinkAdministrativ Koordinator

PeopleLink søger for OnRobot A/S i Odense

Alsidige opgaver med stor international berøringsflade

Som administrativ koordinator for Global Technical Support and Training vil du få en bred vifte af administrative opgaver, hvor du bevarer overblikket og understøtter arbejdet i Global Technical Support and Training i OnRobot. Du vil arbejde tæt sammen med Head of Global Technical Support and Training, hvor du hele tiden har en føling med hans og gruppens behov for administrativ assistance.

Nogle af dine arbejdsopgaver vil være at:

 • Koordinere kalendere
 • Planlægge og indkalde til møder
 • Opsætte præsentationer i PowerPoint
.
.: Assurandør til fritidslandbrug og mindre erhvervsdrivende på Fyn, Alm. Brand
Alm. Brand
Assurandør til fritidslandbrug og mindre erhvervsdrivende på Fyn

Alm. Brand

Kan du åbne døre og sælge forsikringer til fritidslandbrug og mindre erhvervsdrivende?

Leder du efter et job, hvor du for alvor kan udfolde dine evner som rådgivningsorienteret sælger af forsikrings- og pensionsprodukter? Så har du fundet det!

Du kan glæde dig til at blive en del af et virkelig stærkt team i en virksomhed, der er i rivende udvikling. Nye systemer, nye produkter og nye ideer. Overalt sker der spændende ting, der vil hjælpe dig med at skabe succes på et marked med masser af muligheder.

Dit grundlæggende fokus bliver at skaffe nye kunder indenfor fritidslandbrug samt mindre erhvervskunder. Når du har fået styr på fritidslandbrugene, er det også tanken, at du skal bearbejde de mindre producentlandbrug.

.
.: Tag din succes til nye højder som udkørende salgskonsulent hos Atlas Copco Rental!, Atlas Copco Kompressorteknik A/S
Atlas Copco Rental
Tag din succes til nye højder som udkørende salgskonsulent hos Atlas Copco Rental!

Atlas Copco Rental

Atlas Copco Rental har gennem de sidste par år oplevet stor fremdrift og har fortsat høje vækstmål. Derfor søger vi nu en udkørende salgskonsulent med reference til vores Country Manager og med backup fra vores interne kundeservice.

Det bliver din udfordring at skabe, fastholde og udvikle langsigtede kunderelationer i industri-segmentet i Danmark. Din rolle bliver at sætte dig ind i kundernes kernevirksomhed og baseret på din forståelse og erfaring at tilbyde specifikke og tilpassede lejeløsninger, der minimerer nedetid samt optimerer produktionen hos kunden.

Hvad tilbyder vi?

 • Stor berøringsflade og selvstændigt salgsansvar
 • En organisation med en uformel tone
 • Mulighed for personlig og faglig udvikling
Atlas Copco Rental
.OM SIDEN | © Copyright 2019 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |