INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
Lån Penge - Større Lån
- - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Action
Arkade
Blandet Spil
Blandet Spil 2
Blandet Spil 3
Klassisk
Kort
Multiplayer
Racing
Skydning
Sport
Strategi
........................
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
Har du brug for IT Hjælp / IT-Hjælp ?     Så kontakt www.ithjælp.dk
ithjælp.dk | Transporten.dk | YouGov.dk | Webhosting.dk | inkClub | Sportmaster.dk
 ●   Jobindex - Ledige job i Fyn
Danmarks største jobmarked.

 ●   Vi søger snarest en dygtig værktøjsmager, Röttger's Værktøj A/S

Röttger's Værktøj A/S
Vi søger snarest en dygtig værktøjsmager

Röttger's Værktøj A/S, Odense

Vi søger en dygtig værktøjsmager til CNC-tråd og sænkgnistning samt kontrolmåling på vores Zeiss-målemaskine. Vi råder over i alt 11 Agie-gnistmaskiner.

Jobbet består i selvstændig planlægning fra programmering til færdigt fremstillet emne. Vi fremstiller typisk værktøjsdele med høj præcision og lavt stykantal.

Vi tilbyder et interessant og varigt job med gode personlige og faglige udviklingsmuligheder.

.

 ●   Regional Sales Manager til Danmarks største kæde af hørecentre, Sonova Audiological Care Denmark ApS

AudioNova Hørecenter
Regional Sales Manager til Danmarks største kæde af hørecentre

AudioNova Hørecenter

Er du klar til at tilslutte dig en succesfuld virksomhed i rivende udvikling? Har du talent for at hjælpe andre til udvikling og succes? Trives du med at have fart på i et professionelt og uformelt miljø, så læs med nedenfor.

I AudioNova søger vi en Regional Sales Manager med ansvaret for flere af vores hørecentre/butikker i det sydlige Jylland og på Fyn.

Vi søger dig, som har dokumenteret erfaring med motiverende ledelse af butikspersonale, herunder også gerne distanceledelse, og som drives af kontinuerligt at booste medarbejderengagement og salg.

AudioNova Hørecenter
.

 ●   Software Arkitekt, EG A/S

EG A/SSoftware Arkitekt

EG A/S, Odense eller Ballerup

Har du et øje for effektiv og robust arkitektur? Har du en holdning til hvad det vil sige at skrive Clean Code? Er du en stærk formidler af tekniske løsninger? Er du arkitekt i hjertet, men fortsat ønsker at bevare hands-on erfaring?

EG Digital Welfare er en del af EG-koncernen og leverer fagligt funderede digitale løsninger til det private og offentlige marked. Vi er en professionel, agil it-udviklingsorganisation med dybt engagerede kolleger, som har en fælles vision om at levere værdiskabende digitale løsninger af højeste kvalitet.

Du vil indgå i vores nyoprettede infrastrukturteam, der har til formål at sikre høj grad af sammenhørighed og kvalitet hele vejen rundt blandt vores produkter. Fra arkitekturdesign til drift. Du vil arbejde sammen med erfarne DevOps og arkitekter for andre produkter, der alle sammen arbejder for at leverer best-in-class løsninger til digitalisering og automatisering af det offentlige danmark.

.

 ●   Visual Merchandiser, Tommy Hilfiger

PVH
Visual Merchandiser

PVH

PVH Nordic is looking for an independent, flexible and fashion conscious Visual Merchandiser to our Tommy Hilfiger and Calvin Klein stores in Denmark. You have passion for VM and are always willing to go that extra mile for a great result!

The Visual Merchandiser has full ownership of all VM related subjects and assignments in the appointed area of responsibility within the stores in Denmark.

The Visual Merchandiser is responsible for the look and feel of selected owned and operated destinations in the Tommy Hilfiger and Calvin Klein stores in Denmark according to Global PVH VM guidelines.

The Visual Merchandiser must assure that stores live up to the standards and quality expected in the presentation of the product in line with Global Guidelines and Brand Values.

PVH
.

 ●   Sales Re­p­re­sen­ta­ti­ve Medical Te­ch­no­lo­gy - Scan­di­navia, The Network

BrainlabSales Re­p­re­sen­ta­ti­ve Medical Te­ch­no­lo­gy - Scan­di­navia

Brainlab

Are you an expert at using your talents to reach your sales goals? Are you looking for a flexible environment in which you can apply your unique sales abilities? We are currently searching for a new Sales Representative to oversee our business in Scandinavia. From your home office, you will have the freedom to use your innovative approach to sales to achieve targets, ensure profitability and grow the business.

You will be responsible for sales activities and pursue ongoing expansion of business development opportunities together with our strategic partners. As Sales Representative, you’ll be the face of Brainlab in the Scandinavian region.

One day you’ll be working with the team to develop a new sales strategy planning new business opportunities, the next you’ll be at the hospital working together with the customer on the purchase of our latest radiotherapy technology.

.

 ●   Serviceteknikere til hele landet, ASSA ABLOY Entrance Systems Denmark A/S

ASSA ABLOY Entrance Systems Denmark A/S
Serviceteknikere til hele landet

ASSA ABLOY Entrance Systems Denmark A/S

Hos ASSA ABLOY Entrance Systems sætter vi en ære i at kende vores kunders ønsker og behov til porte, døre og slusesystemer – de skal være hurtige, driftssikre, økonomiske og bæredygtige, og så sætter vi en endnu større ære i også at kunne tilbyde de rigtige løsninger.

Vi har brug for dygtige teknikere i hele landet til at servicere, vedligeholde og opgradere vores kunders udstyr og dermed sikre, at løsningerne fortsat giver vores kunder de optimale løsninger. Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

 • Service og reparationer af docking- og portløsninger hos vores kunder
 • Tilbud og udarbejdelse af optimale tekniske løsninger
 • Vedligeholdelse af relationer til vores servicekunder
 • Planlægning og styring af egne arbejdsopgaver
ASSA ABLOY Entrance Systems Denmark A/S
.

 ●   MASKINOPERATØR TIL BLOKSTENSMASKINE - MOGENSTRUP, CRH Concrete A/S

Betongrupppen RBR
MASKINOPERATØR TIL BLOKSTENSMASKINE - MOGENSTRUP

Betongrupppen RBR, Næstved

Til vores fabrik i Mogenstrup, søger vi en maskinoperatør. Du skal være med til at fastholde vores høje kvalitetsniveau samt produktivitet. Du er pligtopfyldende, kvalitetsbevidst, gør altid dit bedste og vægter et godt samarbejde med dine kollegaer højt.

Betjening af vores blokstensmaskine til fremstilling af belægningssten og fliser. Du vil indgå i et team bestående af 7 kollegaer. Fra kørsel med truck fra maskinen til lageret.

Vi tilbyder et selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt gode kollegaer i en spændende virksomhed. Arbejdsmiljøet er præget af en fri, humoristisk og uformel tone og du vil være omgivet af gode og erfarne kollegaer.

Betongrupppen RBR
.

 ●   Kørende servicemontør, KOMPAN A/S

KOMPAN A/SKørende servicemontør

KOMPAN A/S

Som kørende servicemontør i KOMPAN Danmark-teamet er du en del af en dynamisk organisation, hvor du indgår i et professionelt og resultatorienteret team. I tæt samarbejde med vores back office-team står du for at planlægge og udføre service-, reklamations- og vedligeholdsbesøg hos vores kunder i hele landet, dog primært Jylland og Fyn.

Du kører ud fra din hjemmeadresse og vil kun sjældent have behov for at møde ind på kontoret i Odense. Rejsedage vil forekomme afhængigt af din geografiske placering. I en dynamisk og effektiv hverdag arbejder du selvstændigt og med en høj grad af service, da du vil være Kompan DK's ansigt ud mod vores kunder.

Det er vigtigt, at du har stort fokus på at yde fænomenal kundeservice, sætter en ære i at levere den bedste kvalitet, kan træffe velovervejede selvstændige beslutninger, samt at dine hænder er skruet rigtigt på. Du taler og skriver dansk og kan engelsk på basalt niveau.

.

 ●   Prøveudtager til landbrugssektoren - i området fra Esbjerg i vest, til Fyn i øst, Eurofins Agro Testing Denmark A/S

Eurofins Agro Testing Denmark A/S
Prøveudtager til landbrugssektoren - i området fra Esbjerg i vest, til Fyn i øst

Eurofins Agro Testing Denmark A/S

Som prøveudtager til landbrugsprøver, vil du primært komme til at besøge vores kunder i området fra Esbjerg i vest, hen over Jylland langs motorvejen til Trekantområdet, Fyn og de fynske øer i øst, hvor du vil foretage prøveudtagning af gylle, korn, foder, mv. Opgaverne planlægges centralt af logistikafdelingen og kommunikeres online ud til dig som prøvetager.

Jobbet er meget selvstændigt i og med man alene kører rundt fra sted til sted og udtager prøver. Det er derfor vigtigt, at du trives med at arbejde på egen hånd, i en hverdag som kan byde på forandringer i planer. Du skal være god til at bevare roen og overblikket i travle perioder, samt udvise fleksibilitet ift. arbejdstid, hvis vi får hasteprøver eller lignende.

Eurofins Agro Testing Denmark A/S
.

 ●   Erfaren projekteringsleder/ sagskonstruktør søges til større arkitekt- og ingeniørvirksomhed i Odense, Jemac Kommunikation ApS

Erfaren projekteringsleder/ sagskonstruktør søges til større arkitekt- og ingeniørvirksomhed i Odense

Jemac Kommunikation ApS søger for AI Arkitekter & Ingeniører

Vores kunde, AI arkitekter & ingeniører, oplever et højt aktivitetsniveau og søger en erfaren projekteringsleder/ sagskonstruktør, der forstår at sætte fokus på tid, kvalitet, økonomi og bæredygtighed.

Har du erfaring fra en tilsvarende stilling på en tegnestue, er engageret og målrettet i din tilgang til opgaverne, og hvis du kunne tænke dig at være med til projektering af spændende projekter inden for nybyggeri og renovering, så er du med sikkerhed et godt match til jobbet.

Opgaver

 • Projektering og løsninger i forbindelse med større og mindre byggeprojekter indenfor boliger, skoler, hoteller og erhverv
 • Lede projekter fra projekteringsfasen til aflevering
 • Planlægning og opfølgning af projektet
.

 ●   R&D Manager - New Product Development, Mobile Industrial Robots A/S

Universal Robots A/S
R&D Manager - New Product Development

Universal Robots A/S, Odense

Ready to use your solid communication and cooperation skills to head a state-of-the-art Product Development? Universal Robots is the worldwide market leader in collaborative robots.

As R&D Manager in New Product Development at Universal Robots, you will be responsible for managing a high-performance developing team in the R&D organization. You will head and take the overall responsibility of the development team, working cross-functionally with other Managers within all aspects of development.

Using your keen eye for agile development, you are responsible for the development process, accountable for the delivery hereof and partake in all aspects of the design. Thus, you facilitate projects and coordinate with stakeholders across the entire organization to ensure that all project aspects are aligned with our established processes.

Universal Robots A/S
.

 ●   ELEKTRIKER TIL KEMP & LAURITZEN HAARBY, Kemp & Lauritzen A/S

Kemp & Lauritzen A/S
ELEKTRIKER TIL KEMP & LAURITZEN HAARBY

Kemp & Lauritzen A/S

Til vores afdeling i Haarby søger vi lige nu en alsidig elektriker, der har lyst til at arbejde med spændende og afvekslende service og mindre projektopgaver.

Som serviceelektriker vil du blive en del af en afdeling i vækst, hvor du sammen med dine kolleger er med til at løse spændende og krævende opgaver hos vores mange)kunder på Fyn.

Vi tilbyder en spændende og afvekslende hverdag med udfordringer, som du løser alene eller sammen med gode kolleger. Kemp & Lauritzen A/S tilbyder velordnede forhold.

Kemp & Lauritzen A/S
.

 ●   Byggetekniker til tilsynsopgaver på Sjælland og Fyn, GEOSYD A/S

GEOSYD A/S
Byggetekniker til tilsynsopgaver på Sjælland og Fyn

GEOSYD A/S

Er du byggetekniker eller med lignende baggrund -
Og vil du:

 • arbejde med alsidige tilsynsopgaver indenfor geoteknik?
 • være en del af et godt team med dygtige kollegaer men samtidig stortrives med selvstændig udførelse af arbejdet?

Som byggetekniker udfører du geoteknisk kontrol og tilsyn med udgravningsarbejder i forbindelse med alle typer nybyggeri. Din arbejdsdag vil være præget af en bred kontaktflade, hvor det er en naturlig del af arbejdet at opbygge gode og professionelle relationer, der danner grundlag for konstruktivt samarbejde med blandt andet entreprenører.

Arbejdsdagen byder på afvekslende opgaver som primært består af tilsynsarbejde i felten, men også dage på kontoret med udarbejdelse af tilsynsnotater. Arbejdet foregår på Sjælland og Fyn.

GEOSYD A/S
.

 ●   Account Managers - en til øst og en til vest, Stadsing A/S

Stadsing A/SAccount Managers - en til øst og en til vest

Stadsing A/S, Nørresundby

Stadsing vokser og derfor søger vi to Account Managers til større safety-kunder i henholdsvis Øst- og Vestdanmark. Din primære funktion bliver at opdyrke det store potentiale, som Stadsing har. Dit fokus bliver på at sælge produkter og ydelser indenfor safety og arbejdstøj til større virksomheder.

Vores kundegruppe spænder fra produktionsvirksomheder, over servicefag, bygge- og anlæg til food og pharma og vi ser gerne, at du har erfaring i et eller flere af disse segmenter.

Vi tilbyder

 • God fast løn, provision og pensionsordning
 • Et spændende og selvstændigt job
 • Fantastiske kolleger
.

 ●   Kørselsleder til logistikbranchen - Trekantområdet, & friends

& friendsKørselsleder til logistikbranchen - Trekantområdet

& friends søger for kunde

Spændende international vækstvirksomhed med en markant markedsposition søger en erfaren kørselsleder med stærke faglige og personlige kvalifikationer. Virksomheden er præget af en engageret og samtidig uformel tilgang til opgaverne, og der er fokus på den enkelte medarbejders trivsel og arbejdsglæde.

De daglige arbejdsopgaver stiller store krav til dit overblik og din robusthed, og du formår samtidig at bevare det gode humør og din evne til at motivere medarbejderne på en positiv og konstruktiv måde.

Opgaverne vil typisk være:

 • Daglig disponering
 • Kontakt til chauffører, kunder og leverandører
 • Driftsoptimering
.

 ●   ERFAREN EJENDOMSADMINISTRATOR OG BOGHOLDER, Futurum ApS

Futurum ApSERFAREN EJENDOMSADMINISTRATOR OG BOGHOLDER

Futurum ApS, Middelfart og Taulov

Vi vækster og søger derfor endnu en god kollega til vores administrationsafdeling. Er du grundig, udadvendt og trives du med den administrationstekniske opgave i et mindre ejendomsselskab?

Så har vi måske jobbet for dig!

Er du interesseret i følgende arbejdsopgaver?

 • Varetage henvendelser fra lejere, både personligt, telefonisk og på mail.
 • Booking af interesserede lejere til fremvisninger.
 • Udfærdigelse af reservationsaftaler, lejekontrakter og håndtering af indskud.

Vi tilbyder konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer, pensionsordning m.m.

.

 ●   Medarbejder til naturområdet, Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune
Medarbejder til naturområdet

Nordfyns Kommune, Otterup

Brænder du for den danske natur – at bevare og udvikle naturen i samarbejde med lodsejere, interessenter og brugere? Så kan du være vores nye kollega!

I Nordfyns Kommune har vi en langstrakt kyst med store værdifulde naturområder i tilknytning dertil, såsom Gyldensteen Strand, men vi har også mange andre skønne naturområder, som vi gerne vil udvikle i samarbejde med lodsejere og interesseorganisationer.

Vi søger en medarbejder til at varetage myndighedsbehandlingen og projektledelse indenfor naturområdet. Du må også gerne have kompetencer indenfor vandløbs- og kystområdet, da vi betragter områder i sin helhed, og vi går gerne på tværs af fagområder for at sikre den bedste sagsbehandling og oplevelse for vores lodsejere.

.

 ●   Udviklingschef for digitalisering og automatisering i bygge- og anlægsbranchen, Gate 21

We Build DenmarkUdviklingschef for digitalisering og automatisering i bygge- og anlægsbranchen

We Build Denmark, Odense

Som udviklingschef får du ansvaret for udvikling af klyngens indsats indenfor digitalisering og automatisering i bygge- og anlægsbranchen. Du vil i samarbejde med klyngens medarbejdere igangsætte innovationsaktiviteter og projekter, som støtter op om den digitale omstilling i branchen.

Personaleledelsen i klyngens Odense afdeling indebærer sparring med medarbejdere om ansvar, roller, arbejdsopgaver mm. i koordinering med de øvrige udviklingschefer, så personalets optimale arbejdsbetingelser sikres.

Om dig:

 • Du tør udfordre branchen på deres udviklingspotentialer og har samtidig et mindset, hvor du ser muligheder og potentialer som svar på udfordringerne.
 • Du er en visionær igangsætter og evner at omsætte dine tanker til konkrete handlinger.
.

 ●   Territory Manager & Product Specialist til Olympus Danmark A/S – Projektsalg af komplekse integrerede løsninger til operationsstuer i Danmark, SearchKompagniet

SearchKompagnietTerritory Manager & Product Specialist til Olympus Danmark A/S – Projektsalg af komplekse integrerede løsninger til operationsstuer i Danmark

SearchKompagniet søger for Olympus Danmark A/S

Til området for projekt- og løsningssalg (Customer Solutions) af integrerede løsninger til operationsstuer, søger vi nu en kompetent Territory Manager med ansvar for salg af Customer Solution-porteføljen og som skal arbejde tæt sammen med projektlederen. Man vil desuden have ansvar som Product Specialist på OrbEye (Operationsmikroskop). Ansvarsområdet dækker hele Danmark til offentlige og private sygehuse.

Du får ansvaret for salg af integrerede løsninger og kirurgisk udstyr til operationsstuer i hele Danmark. Indsatsen vil i høj grad være koncentreret om nysalg, opgraderinger og implementering af Customer Solutions til operationsstuer på sygehusene, ligesom opfølgning på eksisterende og igangværende projekter er en central del i dit arbejde.

.

 ●   VEJ- OG TRAFIKINGENIØRER TIL FREMTIDENS INFRASTRUKTUR MED INTERESSE FOR BÆREDYGTIGHED OG DIGITALISERING, Sweco Danmark A/S

Sweco Danmark A/S
VEJ- OG TRAFIKINGENIØRER TIL FREMTIDENS INFRASTRUKTUR MED INTERESSE FOR BÆREDYGTIGHED OG DIGITALISERING

Sweco Danmark A/S, København, Odense Aarhus, Silkeborg, Aalborg, Kolding

Er du specialist eller erfaren indenfor vej- og anlægsprojektering med lyst til at udvikle dig endnu mere, så bliv en del af Sweco og vær med til at designe fremtidens infrastruktur med fokus omkring bæredygtighed og digitalisering.

Som ingeniør i Swecos vej- og trafikafdeling, arbejder du i projektgrupper med de mest højaktuelle infrastrukturprojekter i branchen, hvor Sweco allerede nu sætter fingeraftryk på fremtidens byudvikling, bl.a. igennem opgaver med byrumsprojektering, projektering af cykelstier, veje, motorveje og optimering af trafikale udfordringer i Danmark i vid udstrækning.

Vi sætter stadig mere fokus på bæredygtighed og arbejder løbende på at innovere vores projekter igennem digitalisering - områder du selvfølgelig også kan bidrage til, hvis din interesse ligger heri.

Sweco Danmark A/S
.OM SIDEN | © Copyright 2021 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster | Har du brug for ithjælp / it-hjælp, så kontakt www.ithjælp.dk