INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
Lån Penge - Større Lån
- - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Action
Arkade
Blandet Spil
Blandet Spil 2
Blandet Spil 3
Klassisk
Kort
Multiplayer
Racing
Skydning
Sport
Strategi
........................
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
Har du brug for IT Hjælp / IT-Hjælp ?     Så kontakt www.ithjælp.dk
ithjælp.dk | Transporten.dk | YouGov.dk | Webhosting.dk | inkClub | Sportmaster.dk
 ●   Jobindex - Ledige job i Fyn
Danmarks største jobmarked.

 ●   Regnskabschef til spændende handelsvirksomhed, LyderJohnsen A/S

LyderJohnsen A/SRegnskabschef til spændende handelsvirksomhed

LyderJohnsen A/S

Ledelse-optimering af processer-sparring med direktionen

Vores kunde er en 100 % danskejet, veletableret og økonomisk sund handels- og importvirksomhed, der med stor succes afsætter sine produkter via web-handel, direkte salg og fysiske butikker over hele Danmark.

Med reference til direktionen bliver du en vigtig sparringspartner for den øvrige ledelse, og du vil få gode muligheder for at arbejde med både strategiske og praktiske opgaver. Du får ansvaret for ledelse af økonomiafdelingen, og som en spillende træner går du foran, tager selv fat i nogle af de praktiske opgaver, samtidig med at du leder, delegerer, motiverer og videreudvikler afdelingen.

Du vil få både faglige og personlige udfordringer, og din personlige udvikling vil være sikret blandt dygtige og engagerede kollegaer.

.

 ●   Cloud Developer, Shure Scandinavia A/S

Shure Scandinavia A/SCloud Developer

Shure Scandinavia A/S

As a Cloud Developer, you will be part of the global web team and in constant contact with team members and stakeholders in Eppingen, Chicago, Hong Kong and other Shure offices. This entails maintaining and enhancing the cloud and web service environment for global sales and marketing properties (websites, e-commerce…), playing an active role in web development and integration projects as well as acting as a main contact to our IT department.

This role is based in Europe and can be fulfilled from a European Shure Office or a Home Office provided that we have a Shure legal entity in that country.

Your Role:

 • Maintain and enhance the cloud and web service environment required for global sales and marketing properties (websites, e-commerce).
 • Actively participate in web development and integration projects.
 • Configure Shure’s web platform environment and be responsible for availability, security and configuration matters
.

 ●   Sælger/rådgiver til Indkøbsnetværket, Ulrich B. Thorsen Holding IVS

PII HeadhuntingSælger/rådgiver til Indkøbsnetværket

PII Headhunting søger for kunde

En succesrig professionel platform – frihed til at skabe dit eget drømmejob

Du bliver knyttet til en af Indkøbsnetværkets partnere. Parallelt med et grundigt 10-ugers kickoff-program inkl. leverandørtræning slippes du løs på markedet med informationsmaterialer under armen og CRM-systemet som fælles udgangspunkt. Du opbygger og vedligeholder din egen kundeportofolio og arbejder selvstændigt. Aftaler, kundernes forbrug, økonomi og netværket generelt administreres i hovedkontoret.

Du får løbende sparring og træning sammen med kollegerne, som du ofte mødes med digitalt eller på et af jeres kontorer. Din hverdag er på hjemmekontor og ude hos kunderne. Et højt aktivitetsniveau, struktur og networking er nogle af dine fokusområder for at opnå succes. Salg og stort gåpåmod er afgørende.

.

 ●   Produktionsleder, PeopleLink

PeopleLinkProduktionsleder

PeopleLink søger for Montana Furniture i Haarby

Leder for ca. 30 medarbejdere i flere montageceller

Du udvikler dine medarbejdere, skaber resultater og trivsel i en foranderlig hverdag

Kan du lede, coache og motivere et team af ca. 30 dygtige, engagerede og erfarne montører? Forstår du at klæde dine medarbejdere på til at løfte effektiviteten i en moderne montageafdeling? Motiveres du af at drive indsatser, som forbedrer miljø, arbejdsmiljø, kvalitet og leveringstid i afdelingen? Så er du måske den nye produktionsleder vi søger.

Som led i et planlagt generationsskifte får du den samlede ledelse af cellerne, herunder ansættelser, opsigelser og ansvar for budgettet. Din absolutte hovedopgave er at motivere og engagere medarbejderne samt kontinuerligt at udvikle kompetenceniveauet, så den enkelte og afdelingen som helhed er gearet til at implementere nye Montana LEAN-værktøjer og automatiseringer af arbejdsprocesser.

.

 ●   Ansvarsbevidste tømrer, S. Guldfeldt Nielsen A/S

S. Guldfeldt Nielsen A/SAnsvarsbevidste tømrer

S. Guldfeldt Nielsen A/S, Odense

Vi har stor tilgang af nye, spændende og omfangsfulde opgaver og søger derfor både dygtige og selvstændige tømrer samt makkerpar, der vil indgå i vores entrepriseafdeling.

Hos S. Guldfeldt Nielsen A/S vægter vi kvalitet og ordholdenhed. Det er derfor vigtigt for os, at du kan identificere dig med disse værdier og sætter en stor ære i dit arbejde.

Vi tilbyder:

 • Gode kollegaer og ordnede forhold
 • Løn efter kvalifikationer
 • Pension og sundhedsforsikring
 • Gode muligheder for efteruddannelse
.

 ●   Product Validation Specialist, Dinex A/S

Dinex A/SProduct Validation Specialist

Dinex A/S, Middelfart

Do you want to join our growth journey? Are you ready to walk the extra mile to create results? Dinex is looking for a Product Validation Specialist to join our global testing & validation team, who will take the responsibility of the validation of tomorrow’s exhaust aftertreatment systems for diesel and gas engines, in close collaboration with Dinex customers and internal R&D teams.

You will take the role as Product Validation Specialist with the main responsibility of:

 • Discussing and aligning on EATS test & validation specifications with internal and external customers of our Test Centre in Denmark
 • Making detailed test protocols for test execution and handing them over to the test engineers and test technicians
 • Performing data verification, analysis, evaluation, documentation and reporting of emission tests
.

 ●   Økonomielev, Bunker Holding A/S

SelfinvestØkonomielev

Selfinvest, Middelfart

Vil du kickstarte din karriere i en virksomhed i udvikling, og har du samtidig flair for tal samt interessere dig indenfor regnskab og økonomi?

Selfinvest er i stærk vækst, og søger en økonomielev til økonomiafdelingen på hovedkontoret i Middelfart. Du bliver en del af en afdeling på 6-7 personer. Vi har fokus på udvikling og er en virksomhed med stærke værdier. Dine arbejdsområder vil omfatte bogføring af datterselskaber samt assistere i forbindelse med månedsregnskab, årsregnskab samt effektivisering og optimering af økonomiafdelingen samt diverse ad hoc-opgaver.

Du vil komme under grundig oplæring og vil med tiden få egne arbejdsopgaver og ansvarsområder med support fra teamet. Som økonomielev vil du assistere med den daglige bogføring af kreditor- og finansposter samt diverse faktureringer.

.

 ●   Serviceansvarlig med magiske evner, Super-Køl A/S

Super-Køl A/S
Serviceansvarlig med magiske evner

Super-Køl A/S, Odense eller Karlslunde

Trives du i en koordinerende rolle, hvor du på magisk vis får enderne til at nå sammen i teamet?

Super-Køl A/S søger til vores serviceteam en engageret serviceansvarlig, der har flair for teknik, planlægning og fordeling af arbejdsopgaver, og som med empati formår at skabe en god kundeoplevelse i samarbejde med vores serviceteam.

Du kan se frem til en omskiftelig hverdag med mange bolde i luften og ofte korte deadlines. Det er vigtigt, at du er proaktiv i forhold til både den enkelte kunde, opgave og kørende montør. Du sikrer gennem tæt og direkte dialog, typisk over telefon, at alle relevante informationer kommer i hus, så I kommer sikkert fælles i mål.

Super-Køl A/S
.

 ●   Salgsleder til vores butik i Odense M, Silvan A/S

Silvan A/S
Salgsleder til vores butik i Odense M

Silvan A/S

Har du detail- og ledelseserfaring eller har du mod på en karriere inden for detail, samt lyst til at være en del af et spændende team i Silvan, så kan det være dig vi skal bruge… Lige nu søger vi en salgsleder til vores butik i Odense M.

Du vil som salgsleder være en fast del af butikkens ledergruppe og vil komme til at håndtere en bred vifte af opgaver såsom:

 • Sikre en salgsklar butik
 • Servicere og rådgive kunder
 • Vareopfyldning og trimning
 • Ansvar for åbne- og lukkerutiner, samt butikkens daglige drift
 • Ansvar for ansættelse og udvikling af medarbejdere
Silvan A/S
.

 ●   Sælgere til vores butikker på Fyn, Silvan A/S

Silvan A/S
Sælgere til vores butikker på Fyn

Silvan A/S, Odense og Nyborg

Har du et stort servicegen og lyst til at være en del af et spændende team i Silvan, så kan det være dig vi skal bruge…

I jobbet vil du komme til at håndtere en bred vifte af opgaver såsom:

 • Sikre en salgsklar butik hver dag
 • Servicere kunder
 • Vareopfyldning og trimning

Du vil komme i tæt kontakt med mange kunder og kollegaer hver dag, det er derfor vigtigt at du sætter en ære i at levere den bedste service hver gang, samt er i stand til både at arbejde selvstændig og i et team.

Silvan A/S
.

 ●   LOGISTIKKOORDINATOR, House Nordic ApS

House Nordic ApSLOGISTIKKOORDINATOR

House Nordic ApS, Søndersø

Har du mod på at arbejde på et lager, hvor tempoet er højt og humøret i top? Vil du med din gejst og centrale rolle sikre, at vores mange daglige forsendelser kommer ud til kunderne i rette tid og kvalitet? Så læs mere her:

Til en nyoprettet stilling søger vi en ny kollega til Logistik. Udviklingen og væksten går stærkt, og som Logistikkoordinator bliver du Lagerchefens højre hånd og får samtidig en central rolle i den daglige drift.

Vi sætter en stor ære i at give vores kunder den bedste oplevelse, når ordrerne sendes fra vores lager. Sammen med et energisk team bliver din vigtigste opgave at sikre en effektiv og korrekt booking og koordination af alle forsendelser hos vores speditører. På sigt vil du deltage i planlægning af modtagelse og tømning af containere. Derudover vil du få ansvar for administrative opgaver som bemandingsplaner for lagerpersonale og lokationsstyring på lageret.

.

 ●   IT Account Manager, Bunker Holding A/S

 unit it
IT Account Manager

unit it

Vi søger en IT Account Manager, primært til SMB-segmentet. Jobbet omfatter salg til eksisterende kunder, men der vil også være stort fokus på nysalg. Du vil med ledelsen og dine salgskollegaer være ansvarlig for virksomhedens samlede salg. Salget foregår både på telefon og ved fysiske og virtuelle kundemøder. Vi sælger primært Vest for Storebælt, men har kunder i hele landet. Det vil være en fordel, at du bor i rimelig kørselsafstand fra trekantsområdet.

Du kommer til at arbejde for en virksomhed, som virkelig søger at lave de mest optimale løsninger for vores kunder. Du vil blive en del af et team, som løfter opgaven i flok.

Vi sørger naturligvis for onboarding og træning i vores produkter, ydelser og services, så du ved hvad du sælger. Din arbejdsdag vil primært omfatte håndtering af eksisterende kunder, samt opsøge og lande nye kunder.

 unit it
.

 ●   Dygtig medarbejder til opbygning, reparation og service, Odense Hydraulik ApS

Odense Hydraulik ApSDygtig medarbejder til opbygning, reparation og service

Odense Hydraulik ApS

Vi har travlt og søger en dygtig medarbejder til opbygning, reparation og service.

 • Opbygning af nye lastbiler?
 • Fejlsøgning og reparation på kraner og andet kørende materiel?
 • Fagligt stærk og løsningsorienteret i din arbejdstilgang?

”Hos os er hver eneste opbygning unik, og når en ny bil er færdig, kan man stolt sige: den har jeg været med til at bygge”.

Så har du sikkert en baggrund som smed, kranmekaniker, maskinmekaniker, entreprenørmekaniker, lastvognsmekaniker eller lignende. Det er naturligvis en fordel, hvis du har arbejdet med hydraulik, men ellers skal vi nok sørge for, at du får en grundig oplæring og nye faglige værktøjer.

.

 ●   Struktureret og selvstændig indkøbsassistent, Nature Planet ApS

Nature Planet ApSStruktureret og selvstændig indkøbsassistent

Nature Planet ApS, Middelfart

Vi søger en forretningsorienteret kollega til vores indkøbsteam i Nature Planet. Du vil fungere som højre hånd for vores indkøbschef, men samtidig også have ansvar for egne leverandører i forbindelse med den daglige indkøbsrutine. Du trives i en travl og ofte let omskiftelig hverdag med et mix af forskellige opgaver.

Som indkøbsassistent har du direkte kontakt med vores leverandører fra hele verden og du bliver en del af et team, hvor alle tager et fælles ansvar og hjælper til på kryds og tværs af afdelinger og arbejdsområder, således vi når vores mål samt yder den bedste service for vores kunder.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af:

 • Daglig leverandør kontakt
 • Opdatering og vedligeholdelse af data i Navision Business Central
 • Tastning, opfølgning samt godkendelse af ordrer, layouts, shippingmarks osv.
.

 ●   SERVICEMINDED ALLROUND KONTORELEV, House Nordic ApS

House Nordic ApSSERVICEMINDED ALLROUND KONTORELEV

House Nordic ApS, Søndersø

Glade stemmer er vores varemærke... har du et smil, der kan ses og høres selv gennem telefonen, og brænder du for at hjælpe, så er du måske vores nye elev.

Du kommer til at lære, hvad det vil sige at arbejde for en international virksomhed, der er drevet af Det Gode Købmandskab og en stærk iværksætterånd. Du vil gradvist få mere ansvar og selvstændige arbejdsområder i takt med, at du udvikler dig, og der er altid en kollega til at hjælpe. En stor del af vores kultur er, at vi løfter i flok.

Du vil blive en del af vores team i både Salg og Indkøb/Administration.

Vi tilbyder en elevstilling på fuld tid i et ungt og dynamisk team. Vi er opmærksomme på vores kollegaer og løfter i flok, så vi sammen når vores fælles mål. At kunne samarbejde i eget team og på tværs af afdelinger er derfor vigtigt. Trivsel og godt kollegaskab er vigtigt for os.

.

 ●   Klargøringsmedarbejder – Middelfart, T. Hansen Gruppen A/S

T. Hansen Gruppen A/S
Klargøringsmedarbejder – Middelfart

T. Hansen Gruppen A/S

Har du erfaring med mekanik og ved hvordan en motor fungerer? Så er det dig, vi står og mangler på holdet!

Til vores toptunede centralværksted i Middelfart, søger vi en klargøringsmedarbejder til klargøring af alle vores spændende køretøjer. Har du hænderne skruet rigtigt på og har du interesse for scootere og ATV’er – så er stillingen her, helt sikkert noget for dig!

Arbejdet vil primært bestå i:

 • Klargøring af scootere, ATV, crossere og mobility-køretøjer, både nye og brugte.
 • Prøvekørsel af køretøjer
 • Små reparationer i forbindelse med klargøring
 • Afsendelse og modtagelse af køretøjer
T. Hansen Gruppen A/S
.

 ●   Vi søger en Kalibreringstekniker, Automatiktekniker eller Elektroniktekniker., Automatik Service Hornsyld ApS

Automatik Service Hornsyld ApSVi søger en Kalibreringstekniker, Automatiktekniker eller Elektroniktekniker.

Automatik Service Hornsyld ApS

Rette vedkommende har:

 • Evt. erfaring med Procesanlæg
 • Evt. erfaring med Analogteknik
 • Evt. erfaring med Procesmåleudstyr og Kalibrering

Arbejdsopgaver vil være: Kalibrering af procesinstrumentering. Fejlfinding på Procesanlæg, primært i Energisektoren.

.

 ●   Kickstart din karriere som audit graduate i Esbjerg eller Odense, Deloitte

DeloitteKickstart din karriere som audit graduate i Esbjerg eller Odense

Deloitte

Vi kalder vores Audit & Assurance Graduate Programme for The ChangeMaker Programme. Det er et 2-årigt fuldtidsprogram, der giver dig mulighed for at få praktisk erfaring fra første dag inden for revisionsområdet, samtidig med at du fortsætter din uddannelse.

For at sikre, at du oplever succes og får mulighed for at nå dit fulde potentiale, kommer du blandt andet til at deltage i et internt undervisningsforløb, der vil ruste dig til at anvende, forbedre og udfordre den måde, vi tænker og foretager revision på, så vi sammen kan skabe værdi for vores kunder.

u får tildelt timer til dine studier for at sikre din teoretiske udvikling sammen med den praktiske erfaring. Programmet giver dig også mulighed for at skabe din egen karrierevej i overensstemmelse med din passion.

.

 ●   Talent De­ve­l­op­ment Business Partner, The Network

Jeld-Wen Inc.Talent De­ve­l­op­ment Business Partner

Jeld-Wen Inc., Denmark

Ensure that the learning and development interventions and services will effectively equip employees with the specific capabilities that will enable them to add value and drive competitive advantage for the organisation. The role requires strong relationship development and the ability to influence and properly diagnose true customer needs (not just requests) and deliver measurable solutions of value to the business.

Your responsibilities

 • Partner with the business to deliver the Talent Development strategy aligned to the business strategy, capability requirements and organisational priorities. This must be linked to the broader Global and European Talent Management agenda and key deliverables.
 • Partner with HRBP and TA teams to ensure alignment, proactive communication, and collaboration in business processes for Talent Management.
.

 ●   Økonomiansvarlig, DK-TEC A/S

DK-TEC A/SØkonomiansvarlig

DK-TEC A/S, Nyborg

DK-TEC er beliggende i Nyborg og sælger maskiner og tilbehør til private, landbrug og den grønne sektor.

Opgaver:

 • Almen bogføring
 • Debitoropfølgning
 • Månedsbalance

Vi er på en vækstrejse, hvilket gør opgaven utrolig spændende og foranderlig. Jobbet er fleksibelt, således at opgaver og tid bedst muligt kan passes ind i din øvrige hverdag.

.OM SIDEN | © Copyright 2021 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster | Har du brug for ithjælp / it-hjælp, så kontakt www.ithjælp.dk