GRATIS
.: Sommer Musik
.: Netradio
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet

              


.: Jobindex - Ledige job i Fyn
Danmarks største jobmarked.
.: Initiativrige ejendomsmæglere, RB Mægler A/S
BoligOne
Initiativrige ejendomsmæglere

BoligOne

Vi søger nye partnere til BoligOne - en af de mest digitale ejendomsmæglerkæder på markedet.

Hos os behøver du ikke have noget så forældet som en ejendomsmæglerbutik og personale, så længe du kan selv. Det er dig som ejendomsmægler, der sammen med vores digitale løsninger, ambassadørkorps og relationskoncept vinder markedsandele på høj kundetilfredshed.

Som partner hos os bliver du aktionær i RB Mægler A/S og får stærke samarbejdspartnere som Jyske Bank og Jyske Realkredit. Du bestemmer selv fart og retning sammen med dine dygtige kolleger. Det giver høj partnertilfredshed og stærkt ejerskab.

Vi søger dygtige og ambitiøse ejendomsmæglere til Storkøbenhavn, Aarhus, Aalborg, Sydsjælland, Sønderjylland, Fyn og Nordjylland. Eneste kriterie er, at du er uddannet ejendomsmægler og ved hvad der skal til for at give kunderne den bedste oplevelse fra kommissionering til salg.

BoligOne
.
.: RealMæglerne søger partnere, RB Mægler A/S
RealMæglerne
RealMæglerne søger partnere

RealMæglerne

Vil du være nummer et?
Som en af landets fem største ejendomsmæglerkæder med mere end 100 butikker, tre landskendte egne unikke produkter som RealSyn®, RealMatch® og Guldkøbere®, er vi sammen med stærke samarbejdspartnere som Jyske Bank og Jyske Realkredit i fremgang.

Vi søger derfor ejendomsmæglere, der deler vores engagement og mission om, at vi som Danmarks sidste store selvstændige ejendomsmæglerkæde både kan og vil konkurrere med de bankejede og bankstyrede ejendomsmæglerkæder på markedet.

RealMæglerne er ledet af ejendomsmæglere for ejendomsmæglere. Som partner hos os bliver du ligestillet aktionær. Du kan sidde i bestyrelser og udvalg, og du bestemmer selv fart og retning sammen med dine dygtige kolleger. Det giver høj partnertilfredshed og stærkt ejerskab. Vores website og designlinje er stærkere end nogensinde.

RealMæglerne
.
.: Undervisere, S/I FGU-institutionen i Vejle m.fl.
FGU TrekantenUndervisere

FGU Trekanten

Dygtige og engagerede undervisere søges til FGU i Vejle, Fredericia og Middelfart

FGU Trekanten er en ny institution, etableret 1. august 2019. Den Forberedende Grunduddannelse er en helt ny uddannelse for unge i alderen 15-25 år, der endnu ikke har gennemført en ungdomsuddannelse eller er i beskæftigelse. Formålet med FGU er at give de unge kompetencer og motivation til at påbegynde en ungdomsuddannelse eller et job.

FGU Trekanten søger et antal dygtige undervisere indenfor fagrækken dansk, matematik, engelsk, naturfag og samfundsfag. Du har masser af power og du har lyst til at være med til at starte en helt ny uddannelse op. Dit arbejde vil primært bestå i at undervise i dine fag, og i projektforløb på skolerne i Vejle, Middelfart og Fredericia. Det vil være en klar fordel, at du har undervisningskompetencer i flere relevante fag på FGU-uddannelsen.

.
.: Logopæd/Audiologopæd, Børnespecialisterne ApS
Børnespecialisterne ApSLogopæd/Audiologopæd

Børnespecialisterne ApS, Odense

Du vil primært komme til at arbejde med hjemmetræning. Hjemmetræning er en mulighed, forældre til børn med særlige behov har, for at træne sit barn i eget hjem efter § 32. Ofte bliver barnet hjemmetrænet hjemme eller i kombination med at barnet er tilknyttet en specialbørnehave eller -skole.

Udover vejledning hos familierne, har vi mange andre forskelligartede opgaver, som du også vil blive en del af. Vi afholder bl.a. løbende kurser. Nogle, hvor vi selv er undervisere, og andre, som vi arrangerer med eksterne undervisere. Derudover deltager vi i udviklingsarbejde og samarbejder med fagpersoner rundt omkring i Danmark i altid spændende sager.

Vi vægter faglig udvikling meget højt, både som team, men også som enkeltpersoner. Kurser, temadage og netværksdannelse mv. er derfor ikke kun en høj prioritet for alle medarbejdere, men også et MUST.

.
.: Bankrådgiver til familiekunder i Odense Privat på Mageløs, Jyske Bank
Jyske Bank
Bankrådgiver til familiekunder i Odense Privat på Mageløs

Jyske Bank, Odense

Vi søger en engageret kollega, som kan være med til at præge udviklingen i Odense afdeling sammen med et team af erfarne og kompetente medarbejdere.

Odense Privat er en af Jyske Banks største privatkundeafdelinger med 27 engagerede medarbejdere. Vi er fordelt på to adresser på Mageløs i centrum og i Dalum. Vi har et godt samarbejde med Erhvervscenter Odense og Private Banking Fyn, som vi deler hus med.

Du vil overtage en spændende portefølje, primært bestående af aktive og rådgivningstunge kunder. Samtidig skal du være med til at tage imod nye kunder til afdelingen. Du vil få et spændende og afvekslende job, hvor kontakten med kunderne har første prioritet. Du skal forstå at omsætte bankens koncepter til gode kundeoplevelser, som resulterer i forretninger for banken.

Jyske Bank
.
.: Risk Manager (genopslag), GF Forsikring
GF Forsikring
Risk Manager (genopslag)

GF Forsikring, Odense

Som Risk Manager hos GF Forsikring vil dine primære arbejdsopgaver være at sikre, at GF Forsikring fortsat har et effektivt risikostyringssystem, der lever op til kravene i gældende dansk finansiel lovgivning og i Solvens II-reglerne. Jobindholdet spænder over arbejdsopgaver fra operationelt til strategisk niveau.

Mere specifikt består dine hovedopgaver i at:

 • Sikre et velfungerende risikostyringssystem jævnfør GF-risikostyringsstrategi og politik for risikostyring
 • Forsyne ledelsen med risikovurderinger af større aktiviteter, projekter, investeringer og strategiske beslutninger
GF Forsikring
.
.: Pladsmedarbejder, Bygma
Bygma
Pladsmedarbejder

Bygma, Ringe

I Bygma leverer vi varen, så vores kunder kan komme videre. Hver dag. Vi sætter pris på et effektivt lager. Et moderne knudepunkt, hvor alt er sat i system. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Din opgave bliver at tage imod vores kunder. Du servicerer kunderne og hjælper dem med at finde varerne og læsse bilerne. Samtidig får du opgaver og ansvar inden for pakning af ordrer efter pluksedler. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden og sætte varer på plads, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt – med de rigtige varer på det rigtige sted!

Hos os bliver du en del af vores stærke kultur med loyale ”BygMakkere”, der løfter i flok – hver dag, over hele landet, som ét samlet hold.

Bygma
.
.: Medarbejder søges til rejseadministration i Studievalg Danmarks Sekretariat, Uddannelses- og Forskningsministeriet
Studievalg DanmarkMedarbejder søges til rejseadministration i Studievalg Danmarks Sekretariat

Studievalg Danmark, Odense

Brænder du for at servicere andre, og har du god ordenssans, hvor du går op i at tingene stemmer? Er du god til at kommunikere, og trives du med en hverdag, hvor opgaverne er relativt velkendte? Så læs mere om den nyoprettede stilling som administrativ medarbejder hos Studievalg Danmark.

Som administrativ medarbejder vil du blive en del af Studievalg Danmarks sekretariat. I sekretariatet løser vi bl.a. alle de administrative opgaver i Studievalg Danmark – herunder rejseadministration. Vi er et lille uformelt sekretariat, hvor tingene går stærkt, og humøret er højt.

Du få ansvaret for bl.a. afregning af kørsel og udlæg, samt administration af kreditkort, bestilling af tjenesterejser, rejseforsikringer og vedligeholdelse af Studievalg Danmarks vejledninger hertil.

.
.: Indkøbs- og proceskoordinator, Munck Civil Engineering A/S
Munck Civil Engineering A/S
Indkøbs- og proceskoordinator

Munck Civil Engineering A/S, Odense

Vil du være med til at bygge Odense Letbane i et internationalt og fagligt stærkt projektmiljø? Netop nu søger vi en indkøbs- og proceskoordinator, som skal assistere indkøbschefen med de daglige opgaver i afdelingen.

Munck er en succesfuld og dynamisk entreprenørvirksomhed med fokus på udførelse af anlægsprojekter til forbedring af den grundlæggende infrastruktur. Virksomheden er internationalt orienteret med aktiviteter i Danmark, Polen, Grønland og Ghana.

Dine opgaver vil blandt andet bestå af hjælp til følgende

 • Udarbejde udkast til kontrakter og krydshenvisninger til bilag.
 • Strukturere og beskrive processer og procedurer.
 • Planlægge og gennemføre udbud efter behov. Herunder kontakt til tilbudsgivere, håndtering og samling af dokumenter og specifikationer, samt styring af processen.
Munck Civil Engineering A/S
.
.: Butikschef, Salling Group
NettoButikschef

Netto, Odense

Ønsker du at gøre karriere i Danmark eller udlandet, findes alle muligheder her. Hvis du vil være med, hvor det sker, så skal du være i Netto! Vi er inde i en rivende udvikling, hvor vi har brug for din hjælp til at løse de mange spændende opgaver i Danmarks absolut største dagligvarekæde. Vi sætter overliggeren højt og forventer du gør det samme. Vi har alle muligheder for at videreudvikle dit talent, og vi forventer du kommer med et højt ambitionsniveau - for dig selv og dine omgivelser.

Som butikschef i Netto starter du som vores ekstra spiller på holdet. Du vil derfor ikke få din egen butik fra dag et, men derimod fungere som en fleksibel aspirant i 1-2 butikker, som du skifter imellem de første måneder. Du er naturligvis indstillet på at blive klædt på til jobbet, da dagligdagen er udfordrende og kompleks som butikschef i Netto. Vi ønsker du skal lykkedes, hvorfor vi vil sikre du får en god og struktureret indarbejdning.

.
.: Group business controller, Micro Matic A/S
Micro Matic A/SGroup business controller

Micro Matic A/S, Odense

Micro Matic A/S er moderselskab i den globalt førende leverandør af udstyr til udskænkning af fadøl. Vores filosofi er at levere innovative produkter af høj kvalitet med lokal, regional og global tilstedeværelse. Vi har egen produktion i 6 lande samt salgskontorer og agenter over hele verden. Vi beskæftiger ca. 1.000 medarbejdere og omsætter årligt for knap 2 mia. kr.

Med reference til koncernens CFO skal du medvirke til at udvikle virksomhedens business controlling og bidrage til at skabe et solidt operationelt driftsoverblik. Du vil være en væsentlig bidragsyder til centrale projekter, der skal skabe gennemsigtighed i økonomistyringen.

.
.: Ressourcechef, Social- og Sundhedsskolen Fyn
Social- og Sundhedsskolen Fyn
Ressourcechef

Social- og Sundhedsskolen Fyn

Brænder du for at sætte dine bomstærke økonomiske, administrative og ledelsesmæssige kompetencer i spil i en meningsfuld kontekst? Så vi sammen sikrer optimale rammer for at skabe uddannelser af højeste kvalitet? Så er du måske vores nye ressourcechef.

Du bliver en del af en dynamisk organisation med store ambitioner – både for vores uddannelser, vores elever og os selv. Her går vi op i, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og vi stræber efter at være modige sammen, fordi vi tror på, at vi altid – ALTID – kan blive bedre.

Som ressourcechef udgør du sammen med direktøren og uddannelseschefen skolens øverste ledelse, og du skal optimere rammerne for, at SOSU Fyn får det bedste ud af hele ressourcepaletten – fra cool cash, mursten og systemer til organisationens mennesker og deres kompetencer.

.
.: Fodboldtræner og matematiklærer, Indkøbsforeningen for frie kostskoler - Skoleindkøb
Haarby EfterskoleFodboldtræner og matematiklærer

Haarby Efterskole

Haarby Efterskole søger en lærer, som kan undervise i matematik og være en del af vores fodboldteam. Stillingen er fra den 1. oktober, og den er på ca. 90 %. I første omgang er den tidsbegrænset til den 30. juni 2020 med mulighed for fastansættelse.

Haarby Efterskole er vi 125 elever, og vores profil hviler på to ben: Idrætslinjer og studieretninger. Det er en værdi for os, at eleverne bliver udfordret både ift. det faglige og det idrætslige.

Hvis du bliver ansat på Haarby Efterskole, bliver du en del af en meget engageret og ambitiøs personalegruppe. Hvad enten du kommer til at undervise i FP10 eller andre fag, forventer vi, at du er i stand til at skabe læring gennem høj faglighed, varieret og inspirerende undervisning, formativ feedback, aktiv elevdeltagelse og tydelig klasseledelse.

.
.: Master's thesis in structural engineering, Ørsted
Ørsted Master Thesis
Master's thesis in structural engineering

Ørsted Master Thesis

Do you want to use your analytical skills to develop and assess ship impact analysis procedures, combining beam theory, structural dynamics, non-linearities and a healthy dose of critical thinking?

Write your master’s thesis with us and face a wide range of complex engineering and scientific challenges. You’ll get the opportunity to develop and deploy some of the world’s largest renewable infrastructure assets, solving complex challenges that require innovative solutions in close cooperation with other leading specialists, leveraging each other’s know-how and expertise.

Overall project description:
Development of an analysis tool for detailed analysis of ship impacts capable of handling various non-linearities as well as various vessel sizes.

Ørsted Master Thesis
.
.: Master's thesis in structural engineering, Ørsted
Ørsted Master Thesis
Master's thesis in structural engineering

Ørsted Master Thesis

Do you want to combine beam theory, finite element modelling and dynamics to increase the knowledge of the driving behaviour of large-diameter monopiles?

Write your master’s thesis with us and face a wide range of complex engineering and scientific challenges. You’ll get the opportunity to develop and deploy some of the world’s largest renewable infrastructure assets, solving complex challenges that require innovative solutions in close cooperation with other leading specialists, leveraging each other’s know-how and expertise.

Overall project description:
Analysis of how larger diameters of monopiles affect the drivability of piles, primarily focusing on energy losses.

Ørsted Master Thesis
.
.: Fysio- eller ergoterapeut med psykiatrierfaring, Social- og Sundhedsskolen Fyn
Social- og Sundhedsskolen Fyn
Fysio- eller ergoterapeut med psykiatrierfaring

Social- og Sundhedsskolen Fyn, Svendborg

Vil du uddanne fremtidens sundhedsfaglige frontmedarbejdere? – Bliv underviser på SOSU FYN!

Er du en dygtig og passioneret kommende underviser, der brænder for at arbejde med relationer imellem mennesker? Ligger rollen som facilitator af læreprocesser, som vejleder og som formidler dig ikke fjern? Kan du se dig selv som underviser i forhold til både voksne og unge? Så er du måske vores nye underviser på Social- og Sundhedsskolen FYN.

Vi søger en fagligt stærk underviser, som kan være med til at uddanne elever inden for social- og sundhedsområdet, aktuelt primært elever på assistentuddannelsen.

Din kommende arbejdsplads har udgangspunkt i skolens værdigrundlag, hvor den bærende værdi er professionalisme og er desuden præget af et fantastisk kollegialt sammenhold, god trivsel og stor frihed i opgaveløsningen.

.
.: SAP Videregående Financial accounting – inkl. certificering – 6-ugers blended learning-kursus for ledige – (start 20. sept. i Odense C), Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP Videregående Financial accounting – inkl. certificering – 6-ugers blended learning-kursus for ledige – (start 20. sept. i Odense C)

Jobindex Kurser

SAP Videregående Financial accounting kan tages på 2 forskellige måder.

 • Som kombineret undervisning (blended learning), hvor der er 2 undervisningsdage og resten er e-learning hjemme hos dig selv.
 • Eller som ren e-learning på engelsk, hvor du kan planlægge dit kursusforløb, som det passer dig i løbet af de 6 uger.

Disse økonomimoduler giver dig indsigt i den finansielle side af SAP. Dette kerneområde er der mange virksomheder, der anvender som deres kerne-SAP-område, og derfor er der tit efterspørgsel på folk med denne viden. Her arbejdes der med finansielle processer og kernefinansielle data indenfor bogføring, transaktioner af aktiver, periodiseringer, profitcentre, moms, kunder, rabatter, betalingsbetingelser,bankkonti, kontrol, automatiske betalinger, korrespondance, rapportering m.m.

Jobindex Kurser
.
.: CCO, Foodjob Nordic
Foodjob Nordic
CCO

Foodjob Nordic recruiting on behalf of Vega Salmon A/S

Foodjob Nordic is looking for a strong commercial food professional for an attractive CCO role. Our client is Vega Salmon A/S, a very successful international FMCG company operating worldwide.

Foodjob Nordic is looking for a strong commercial food professional for an attractive CCO role. Our client is Vega Salmon, a very successful international FMCG company operating worldwide.

Position profile:

 • Heading both the Sales and Marketing departments, walking the talk using leadership principles as a role model for your team
 • Strengthening the structure of sales reporting and forward planning internally in corporation with Supply Chain
 • Conduct market analysis, map and combine data with the product portfolio into value adding sales concepts
.
.: Teamleder til nathold, Coop Danmark A/S
Coop LogistikTeamleder til nathold

Coop Logistik, Odense

Vi stiller høje forventninger til dig – og du kan til gengæld stille høje forventninger om indflydelse og medbestemmelse.

Det er dig ”der er den” i forhold til eksekvering af nattens produktion med skarpt øje for timeforbrug og flow. Fastholdelse og videreudvikling af den gode arbejdsplads, er et af dine væsentligste fokuspunkter, hvor du skal evne at sætte den enkelte medarbejder i centrum, mens du fastholder et samlet perspektiv for dit hold og for Coop.

Dine væsentligste ansvarsområder:

 • Driftsafvikling
 • Trivslen i dit team
 • Sikkerheden på din vagt
.
.: Studerende Teknisk Supporter indenfor elektronik søges!, Academic Work
Academic WorkStuderende Teknisk Supporter indenfor elektronik søges!

Academic Work søger for Etronix AB

Søger du et fleksibelt studiejob indenfor elektronik, hvor du kan arbejde hjemmefra? Arbejder du bedst løsningsorienteret, og er du god til at navigere rundt i den elektroniske verden mens du kombinerer din viden og interesse med kundesupport? Så er det måske dig, som vi søger!

Som Teknisk Supporter for Etronix AB kommer du til at supportere danske kunder med eventuelle produktspørgsmål, løse udfordringer og tage imod ordrer.

Arbejdsopgaver inkluderer:

 • Rådgivning omkring hvilke komponenter eller materiale, der skal bruges til en bestemt applikation
 • Tage imod forespørgsler fra eksisterende kunder og nye kunder med fokus på supportering, eventuelt mersalg, ordretagning m.m.
 • Diverse administrationsopgaver
.OM SIDEN | © Copyright 2019 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |