INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
Lån Penge - Større Lån
- - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Action
Arkade
Blandet Spil
Blandet Spil 2
Blandet Spil 3
Klassisk
Kort & Casino
Multiplayer
Racing
Skydning
Sport
Strategi
........................
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
UltraFun.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point | FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet
 ●   Jobindex - Ledige job i Fyn
Danmarks største jobmarked.

 ●   Dynamisk centerleder til idræts- og kulturcentret Arena Assens, TRAINING GALLERY ApS

 TRAINING GALLERY ApSDynamisk centerleder til idræts- og kulturcentret Arena Assens

TRAINING GALLERY ApS søger for Arena Assens

Vil du være med til at udvikle Arena Assens til et sports- og kulturcenter, der summer af liv og aktivitet. Vores fokus er på sport og motion fra foreninger, skoler og private samt kulturelle aktiviteter som foredrag, teater, konferencer, messer og andre større og mindre arrangementer.

Brænder du for at sikre vores idrætsudøvere og -foreninger gode fremtidssikrede muligheder og faciliteter og for at igangsætte nye initiativer, der videreudvikler Arena Assens, så er dette job det helt rigtige for dig.

Ud over den daglige drift af Arena Assens’ faciliteter og aktiviteter er en vigtig del af din hverdag at udvikle, igangsætte og gennemføre nye ambitiøse aktiviteter.

.

 ●   Spændende og udfordrende praktikforløb for Finansøkonomer og Financial Controllere, Deloitte

DeloitteSpændende og udfordrende praktikforløb for Finansøkonomer og Financial Controllere

Deloitte, København, Odense, Kolding & Esbjerg

Har du talent for tal, og er du hurtig til at regne den ud? Deloitte søger dygtige og ambitiøse Finansøkonomer og Financial Controllere til et spændende og udfordrende praktikforløb fra januar til marts 2021 i Danmarks største revisions- og rådgivningsfirma.

Som praktikant i vores revisionsafdeling vil du indgå som kollega i betjeningen af en bred vifte af virksomheder.

Din hverdag vil bestå af opgaver, der spænder bredt og blandt andet omfatter:

 • Analyse og forståelse af en virksomheds interne forretningsgange indenfor personaleomkostninger, kreditorhåndtering, debitorhåndtering og mange andre regnskabsområder.
 • Mundtlig og skriftlig kommunikation, herunder interview af relevante medarbejdere hos virksomhederne.
.

 ●   Finance Manager Aftermarket Division, Dinex A/S

Dinex A/SFinance Manager Aftermarket Division

Dinex A/S, Middelfart

Baseret på et stærkt forretningsorienteret mindset, får du ansvaret for at lede holdet omkring og udvikle økonomifunktionen i forhold til forretningens stadigt stigende krav og forventninger i både ind- og udland. Du bliver en vigtig sparringspartner, der formår at sikre og formidle et rettidigt overblik – igennem en arbejdsstil, der er ballanceret mellem at være stærkt driftsorienteret i forening med et strategisk udsyn.

Din dagligdag vil bl.a. bestå af opgaver som:

 • Ledelsesrapportering i forhold til AEM Divisionen samt koncernen
 • Udarbejdelse og opfølgning af budgetter
 • Likviditetsstyring, udarbejdelse af forecast
.

 ●   AREA MANAGER TIL WITT PÅ SJÆLLAND/FYN, Witt A/S

Witt A/S
AREA MANAGER TIL WITT PÅ SJÆLLAND/FYN

Witt A/S

Witt søger en resultatorienteret Area Manager, som brænder for at fremme, understøtte og demonstrere nogle af markedets fedeste brands; herunder Sage, Espro, Roidmi og Witt.

Du kommer til at arbejde med salg, demo og produkttræning af et bredt sortiment inden for bl.a. Sage, Espro, Roidmi og Witt, der indeholder nogle af branchens mest spændende produkter. Du bliver den primære kontakt til vores forhandlere, herunder isenkræmmerbranchen, og skal sikre det rette informationsflow og regelmæssige besøg. Til at understøtte opgaverne har du backup fra dygtige kolleger i hhv. salg, indkøb og marketingafdeling.

Der er gode muligheder for at præge indhold, ansvar og fremtidige udviklingsmuligheder i jobbet. Løn og øvrige personlige vilkår bliver forhandlet på et individuelt niveau, der modsvarer kvalifikationer, jobindhold og ansvarsområder.

Witt A/S
.

 ●   Undervisnings- og salgskonsulent, Pharma Nord

Pharma Nord
Undervisnings- og salgskonsulent

Pharma Nord

Til understøttelse af undervisning og salg på det danske marked søger vi en medarbejder til Sjælland og en medarbejder til Jylland/Fyn. Vores nye kollega skal med sin passion for sundhed og ernæring stå for undervisning af butikspersonale samt sundhedsfagligt personale.

Pharma Nord er en førende udvikler og producent af unikke kosttilskud og lægemidler baseret på videnskabelig forskning. Produkterne bliver løbende udviklet og afprøvet i samarbejde med internationale universiteter og forskere.

Du kommer bl.a. til at:

 • Træne forskellige sundhedsfaglige grupper og butikspersonale (forhandlere) samt udbrede forståelsen for vidensbaserede tilskudspræparater.
 • Deltage i planlægningen af events, temadage og foredragsaftener.
Pharma Nord
.

 ●   Export Manager, GML-HR A/S

GML-HR A/SExport Manager

GML-HR A/S søger for Tenax Sild i Nyborg

Tenax Sild A/S er Danmarks største virksomhed indenfor forædling af sild, fiskefrikadeller og fiskepatéer. Tenax Sild A/S har en ledende position i dansk detailhandel og foodservice branche, men især på de nære eksportmarkeder er der et stort uudnyttet potentiale, der forventes indfriet i de kommende år. Som Export Manager får du en væsentlig rolle i at indfri dette potentiale. Jobbet

Med reference til Head of Sales bliver det din opgave selvstændigt at drive new business på relevante eksportmarkeder, særligt med fokus på Tyskland. Samtidig bliver det din opgave at pleje og udbygge nuværende kunderelationer i den øvrige europæiske dagligvarehandel og foodservice branche og herigennem øge omsætningen og indtjeningen på den enkelte kunde. Du kommer til at arbejde meget selvstændigt, og du skal på egen hånd evne både at åbne døren til nye kunder og pleje eksisterende kunder.

GML-HR A/S
.

 ●   Afdelingsleder til socialpædagogisk opholdssted, Opholdsstedet I Bogense

Opholdsstedet I BogenseAfdelingsleder til socialpædagogisk opholdssted

Opholdsstedet I Bogense

Opholdsstedet i Bogense søger en afdelingsleder.

Opgaven er at varetage den daglige drift af opholdsstedet. Opgaven er at deltage i det pædagogiske arbejde med de unge. Opgaven består i at varetage den daglige ledelse af personalet.

Opgaven er også gennem dialog og samarbejde at sikre fælles fodslag samt videreudvikle mange års solidt socialpædagogisk arbejde i tæt samarbejde med lederen og bestyrelsen for opholdsstedet.

Som afdelingsleder af det øvrige personale er du i spidsen for at gennemføre det daglige program på opholdsstedet.

.

 ●   SCDP - Python Developer og Data Science (start 22. juni), Jobindex Kurser

Jobindex Kurser
SCDP - Python Developer og Data Science (start 22. juni)

Jobindex Kurser

Lær at udvikle i Python, der er et high-level objektorienteret programmeringssprog og få samtidig viden til kombinere dette med machine learning.

Du vil modtage undervisning i hvordan du håndterer data i større skala bl.a. via datamodeller. Herudover vil du opnå en viden og erfaring med en række værktøjer, som er vigtige for Pythons brug i data science, herunder Pandas og NumPy.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset er for dig, der ønsker at arbejde med et high-level objektorienteret programmeringssprog som Python og data science.

Jobindex Kurser
.

 ●   SCDP – Python Developer og Data Science (start 15. juni), Jobindex Kurser

Jobindex Kurser
SCDP – Python Developer og Data Science (start 15. juni)

Jobindex Kurser

Lær at udvikle i Python, der er et high-level objektorienteret programmeringssprog, og få samtidig viden til kombinere dette med machine learning.

Du vil modtage undervisning i, hvordan du håndterer data i større skala bl.a. via datamodeller. Herudover vil du opnå en viden og erfaring med en række værktøjer, som er vigtige for Pythons brug i data science, herunder Pandas og NumPy.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset er for dig, der ønsker at arbejde med et high-level objektorienteret programmeringssprog som Python og data science.

Jobindex Kurser
.

 ●   Artificial Intelligence og Machine Learning (start 22. juni), Jobindex Kurser

Jobindex Kurser
Artificial Intelligence og Machine Learning (start 22. juni)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med kunstig intelligens (AI) og machine learning (ML). På dette onlinekursus vil du bl.a. lære hvordan Artificial intelligence kan bruges til at løse problemer.

Du får undervisning i programmeringssprogene Pyton og Java, og du lærer at udvikle løsninger til brug ved AI og ML. Herudover får du kompetencer inden for deep learning, Neuroph framework, neurale netværk og meget, meget mere.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med neurale netværk, kunstig intelligens og machine learning.

Jobindex Kurser
.

 ●   Analytiker med erfaring i forretnings- og dataanalyse til nyetableret bank, 3C RETAIL A/S

Facit Bank
Analytiker med erfaring i forretnings- og dataanalyse til nyetableret bank

Facit Bank, Odense

Har du styr på dine analytiske værktøjer kombineret med en veludviklet forretningsforståelse?

Det bliver dit overordnede ansvar at omsætte store mængder data til brugbar viden for ledelsen og øvrige samarbejdspartnere i Banken. Det kan være analyser, som fremhæver, hvordan vi optimerer arbejdsgangene, eller hvordan vi skaber en mere profitabel forretning.

Du vil både udføre større analytiske projekter af længere varighed og mindre daglige analyser, som du udfører her og nu.

Det bliver bl.a. din opgave at:

 • Deltage i opbygningen af generiske datamodeller til myndighedsrapportering. Dette sker i tæt samarbejde med vores BI-team
 • Udarbejde ledelsesrapportering
 • Udvikling relevante matematiske værktøjer til simulering
Facit Bank
.

 ●   Artificial Intelligence og Machine Learning (start 15. juni), Jobindex Kurser

Jobindex Kurser
Artificial Intelligence og Machine Learning (start 15. juni)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med kunstig intelligens (AI) og machine learning (ML). På dette onlinekursus vil du bl.a. lære hvordan Artificial intelligence kan bruges til at løse problemer.

Du får undervisning i programmeringssprogene Pyton og Java, og du lærer at udvikle løsninger til brug ved AI og ML. Herudover får du kompetencer inden for deep learning, Neuroph framework, neurale netværk og meget, meget mere.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med neurale netværk, kunstig intelligens og machine learning.

Jobindex Kurser
.

 ●   Finanselev til GF Fyn i Svendborg, GF Forsikring

GF Forsikring
Finanselev til GF Fyn i Svendborg

GF Forsikring

 • Drømmer du om en karriere inden for forsikringsverdenen?
 • Har du talegaverne i orden og i stand til at sætte kunden i første række?
 • Vil du være en del af et succesfuldt selskab, der har ambitioner om at være tæt på kunderne og dele overskuddet?

GF Fyn søger en dygtig finanselev til vores toårige finansuddannelse. Du kommer til at arbejde sammen med dygtige kollegaer og får tilknyttet en vejleder, som følger dig gennem uddannelsen.

Som finanselev i GF Fyn vil du blive en del af vores lokale salgskontor i Svendborg. Her vil du lære om salg og rådgivning af skadeforsikringer til både nye og eksisterende kunder. Du kan se frem til et spændende uddannelsesforløb, hvor du løbende får fyldt din teoretiske rygsæk via opgaver og spændende skoleforløb sammen med andre finanselever fra branchen.

GF Forsikring
.

 ●   Økonomiprofil, DeZignated ApS

DeZignated ApSØkonomiprofil

DeZignated ApS søger for Realdania By & Byg i Odense

Vi søger endnu en stærk, skarp og faglig kompetent økonomiprofil til vores dygtige og dedikerede økonomiteam. Vil du være en del af en unik organisation, og bidrage til vores fortsatte gode udvikling?

Dine opgaver er defineret ud fra målsætningen om en kontinuerlig sikkerhed i økonomistyringen via korrekt daglig håndtering, rapportering af forskellige nøgletal, budget- og likviditetsopfølgning. Du skal kunne skabe overblik, og kunne give input og sparring til projektleder og chefer i organisationen.

Udover de almindelige regnskabsmæssige relateret opgaver varetager økonomifunktionen også projektøkonomiske opgaver, men har også en række partnerselskaber. Mere konkret skal afdelingen leverer daglig økonomihåndtering, månedsrapportering, årsregnskab samt analyse- og beslutningsgrundlag.

.

 ●   Forretningskonsulenter til SDU Digital, Syddansk Universitet

Syddansk UniversitetForretningskonsulenter til SDU Digital

Syddansk Universitet, Odense

SDU har brug for erfarne og visionære forretningsproceskonsulenter til strategisk udvikling af fremtidens digitale forretningsprocesser til både studerende og ansatte.

SDU søger to proceskonsulenter, der har god forretningsforståelse, erfaringer med procesoptimering, brugerrejser og transformation.

Din opgave som forretningsproceskonsulent på SDU bliver blandt andet at:

 • være medansvarlig for at opbygge og udbygge en fælles og tværgående metodik for, hvordan vi på SDU skal arbejde med vores forretningsprocesser
 • være ansvarlig for planlægningen og gennemførelsen af workshops enten som del af egne indsatser eller som del af projekter
 • være sparringspartner for SDU’s linjeledelse, program- og projektledere
.

 ●   Backend-udvikler med passion for ny teknologi, Curia

Curia
Backend-udvikler med passion for ny teknologi

Curia søger for Jysk Fynske Medier i Odense

Er du en dygtig og engageret backend-udvikler, og brænder du for at skabe stærke løsninger til brugere?

Som backend-udvikler bliver du en del af Jysk Fynske Mediers hastigt voksende udviklingsafdeling, som i dag består af 35 medarbejdere.

Du bliver en teamplayer på et team af 13 udviklere og 3 projektledere, hvor I har det samlede ansvar for den løbende udvikling af virksomhedens helt nye egenudviklede CMS, 13 dagsbladsites og en lang række af tredjeparts integrations-moduler.

Du kommer til at arbejde med en arkitektur, der har høj fokus på Dependency Injection, Software Design Patterns og en balanceret tilgang til SOLID-principperne. Derudover vil du i samarbejde med dit team kontinuerligt have fokus på at holde koden simpel og “maintainable” ved løbende at tjekke SOLID-principperne op mod YAGNI og JIT-mantraerne.

.

 ●   Sygeplejerske til Plejecenter Havebæk, Odense Kommune


Sygeplejerske til Plejecenter Havebæk

Odense Kommune

Er du ny holdspiller på vores Dreamteam? Har du lyst til at være medskabende til fremtidens sygepleje på plejecenteret? Kan du se dig selv som en del af holdet? Har du lyst og mod til at gøre ”livet værd at leve for vores beboere”?

Plejecenter Havebæk søger en ildsjæl, der kan understøtte borgeren i, så lang tid som muligt, at leve sit liv, på den måde han eller hun hidtil har levet sit liv.

Hos os får du mulighed for at være medvirkende i forhold til udvikling af sygeplejen på stedet til gavn for husets beboere.

Odense Kommune
.

 ●   Ansvarsbevidst servicetømrer med sans for kvalitet og godt håndværk, S. Guldfeldt Nielsen

S. Guldfeldt Nielsen A/SAnsvarsbevidst servicetømrer med sans for kvalitet og godt håndværk

S. Guldfeldt Nielsen A/S, Odense

Vi søger en servicetømrer/håndværkstaksator til vores forsikringsopgaver, grundet travlhed i vores serviceafdeling.

Dagligdagen vil primært være ude hos kunderne hvor besigtigelse af skader, rapportrapportering og udførelse af tømrerarbejde finder sted. Du står for hele processen fra skaden kommer ind, til skaden er faktureret.

Så er du klar til et selvstændigt job med firmabil og ansvar for egne opgaver, så klik her.

.

 ●   Kontorassistent – til grønt forsyningsselskab i vækst, Middelfart Fjernvarme A.M.B.A.

Middelfart Fjernvarme A.M.B.A.Kontorassistent – til grønt forsyningsselskab i vækst

Middelfart Fjernvarme A.M.B.A.

Vi søger en kontorassistent med tiltrædelse 1. august 2020.

Har du erfaring med kontorfaget, og er du interesseret i en dagligdag med masser af kundekontakt ? Har du overblik og gode menneskelige egenskaber ? Så har vi måske jobbet til dig, hvor vi kan byde dig velkommen hos et grønt forsyningsselskab i kontinueret vækst og snarlig udflytning til nybygget administrationslokaler i Middelfart.

Dine opgaver:

 • Kundeservice.
 • Afregning af kunder via DFF-EDB forbrugersystem.
 • Restanceinddrivelse.
 • Udarbejde flytteregnskab.
.

 ●   Sygeplejersker til Aftengruppe Syd, Odense Kommune

Sygeplejersker til Aftengruppe Syd

Odense Kommune

Vi søger fagligt dygtige og stabile sygeplejersker til vores udekørende aftengrupper, da vi ønsker at opnormere i vores medarbejdergruppe for at sikre kvalitet i løsningen af kerneopgaven og forbedre medarbejdernes arbejdsmiljø.

Aftengruppe Syd er en gruppe med ca. 100 faste medarbejdere bestående af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, en vagtplanlægger og en rehabiliteringsterapeut samt et lederteam på 3 ledere. Aftengruppen består af to enheder, der møder ind på to forskellige adresser.

I Ældre- og Handicapforvaltningen har vi besluttet, at rehabilitering skal være grundlaget for samarbejdet med alle de borgere, der henvender sig til os. Vi er en stor organisation, hvilket vi ser som en styrke. Når forskellige fagligheder og mange alsidige tilbud arbejder sammen, gavner det både medarbejdere og borgere.

Odense Kommune
.OM SIDEN | © Copyright 2020 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |