GRATIS
.: Sommer Musik
.: Netradio
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet

              


.: Jobindex - Ledige job i Region Nordjylland
Danmarks største jobmarked.
.: SoMe-medarbejder m.m. til grillvirksomhed i hastig vækst, Backyard Living A/S
Backyard Living A/SSoMe-medarbejder m.m. til grillvirksomhed i hastig vækst

Backyard Living A/S, Brønderslev

Vi, ved Backyard Living, er en lille grillvirksomhed fra 2016, som vækster kraftigt. Det er bl.a. sket via stort kendskab til markedet og branding via sociale medier. Vi leder efter en stærk profil til intern løsning og håndtering af SoMe. Dette så vi fortsat kan vækste og sikre bedre branding af vores tre brands; Napoleon Grill, Traeger Træpillegrill, Cook Perfect samt egne produkter. Stillingen er en fastansættelse med fokus på SoMe-indsatsen, herunder skabelse af content, Facebook, Instagram og YouTube. Der vil også være en del arbejde på hjemmesiden.

Dine arbejdsopgaver kan være flydende men vil primært være:

 • Lave annoncering på Sociale Medier – herunder Facebook, Instagram og YouTube.
 • Arbejde med varme og kolde målgrupper, annonceflows m.m.
 • Styre og skabe indhold til Napoleon Grill Danmarks Facebookside, Instagram og YouTube-kanal.
.
.: Skolechef til Center for Skole, Frederikshavn Kommune
Frederikshavn KommuneSkolechef til Center for Skole

Frederikshavn Kommune

Vil du være med til at drive og udvikle attraktive skole-, klub- og fritidstilbud på toppen af Danmark i Frederikshavn Kommune? Børn og unges opvækst og uddannelse er vigtig og har et stort både politisk og ledelsesmæssigt fokus.

Vi søger en chef med visioner, mod på at etablere et helt nyt center og med sans for drift og videreudvikling af det samlede skole-, klub- og fritidsområde til de 6-18-årige børn og unge i kommunen.

Du skal stå i spidsen for at drive og videreudvikle vores skole- og fritidstilbud, der gennem de seneste års arbejde med udmøntning af de politisk besluttede udviklingsplaner for området, har skarpt fokus på områdernes kerneopgaver. Vi har fokus på kvaliteten af kerneopgaven gennem et systematisk arbejde med pædagogiske læringsfællesskaber.

.
.: Social- og sundhedsassistent til 28 timer i aftenvagt på Dybvad Ældrecenter, Frederikshavn Kommune
Frederikshavn KommuneSocial- og sundhedsassistent til 28 timer i aftenvagt på Dybvad Ældrecenter

Frederikshavn Kommune, Dybvad

Har du lyst til at arbejde på et somatisk plejecenter, hvor du med din faglighed har fokus på borgeren, som et unikt menneske og ser borgerens trivsel og samarbejdet med de pårørende som et fælles projekt?

Dybvad Ældrecenter er et somatisk plejecenter med 15 boliger og 5 aflastningsboliger. Vi arbejder løbende på at optimere de faglige og personlige kompetencer i medarbejderstaben, og skabe trygge og harmoniske rammer for vores beboere.

Vi har et åbent og godt arbejdsmiljø, hvor alle bidrager aktivt i opgaveløsningen. Samarbejde og fleksibilitet har høj prioritet for at vi kan udføre den bedste pleje og rehabilitering for vores beboere.

.
.: Psykolog/psykoterapeut til vikariat i TUBA Hjørring og Frederikshavn, Blå Kors Danmark
TUBA Danmark
Psykolog/psykoterapeut til vikariat i TUBA Hjørring og Frederikshavn

TUBA Danmark

Ønsker du at være en del af TUBAs afdelinger i Region Nord og sammen med engagerede kolleger indgå i vores aktiviteter med unge i TUBAs målgruppe?

Den primære opgave består i at hjælpe unge med at komme videre til et mere tilfredsstillende liv efter en opvækst i en familie, hvor mor eller far har eller har haft alkohol- eller stofmisbrugsproblemer.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • At modtage nye henvendelser og afholde forsamtaler, som danner baggrund for en vurdering af den unges mål, ønsker og behov, og hvilket tilbud de kan tilbydes i TUBA.
 • At have individuel terapi. Meget af din tid vil gå med individuelle samtaler, som ligger i dagtimerne og hver er af én times varighed.
TUBA Danmark
.
.: Nattevagt på 28 timer til Dybvad Ældrecenter, Frederikshavn Kommune
Frederikshavn KommuneNattevagt på 28 timer til Dybvad Ældrecenter

Frederikshavn Kommune

Har du lyst til at arbejde på et somatisk plejecenter, hvor du med din faglighed har fokus på borgeren som et unikt menneske og ser borgerens trivsel og samarbejdet med de pårørende som et fælles projekt?

Dybvad Ældrecenter er et somatisk plejecenter med 15 boliger og 5 aflastningsboliger. Vi arbejder løbende på at optimere de faglige og personlige kompetencer i medarbejderstaben, og skabe trygge og harmoniske rammer for vores beboere. Vi arbejder ud fra en anerkendende tilgang og ser de pårørende som en ressource, som vi gerne vil have et tæt og konstruktivt samarbejde med.

Vi ønsker en kollega der

 • Vil arbejde både med sin egen - og den samlede faglige og personlige udvikling på arbejdspladsen.
 • Ser forskellighed som en styrke – er nysgerrig og læringsparat.
 • Tager ansvar og arbejder aktivt for godt samarbejde og arbejdsmiljø.
.
.: Salgskonsulent i en international koncern inden for brand- og naturligventilation samt ovenlys, D+H Lumex A/S
D+H Lumex A/SSalgskonsulent i en international koncern inden for brand- og naturligventilation samt ovenlys

D+H Lumex A/S, Frederikshavn

Vi er en virksomhed i rivende udvikling, derfor søger vi en professionel salgskonsulent med brancheerfaring og dokumenteret netværk. Du vil have hele DK som arbejdsområde vil arbejde med salg/rådgivning af brandventilation og ovenlys.

D+H Lumex er datterselskab af D+H Mechatronic AG – der er en international koncern med 8 datterselskaber globalt og ca. 550 medarbejdere.

Arbejds- og ansvarsområder.

 • Sælge og skabe præferencer gennem vejledning og beskrivelse af produkterne hos arkitekter, ingeniører, entreprenører og øvrige beslutningstagere i byggebranchen.
 • Opsøgende salg hos entreprenører, byggemarkeder m.m.
 • Vejledning og pleje af eksisterende kunder og samarbejdspartnere og udvikling af nye kundeemner.
.
.: Smed til reparation og vedligehold, MAT Dania A/S
MAT Dania A/SSmed til reparation og vedligehold

MAT Dania A/S, Aars

Til vores vedligeholdelsesafdeling søger vi endnu en dygtig servicetekniker, som sammen med vores nuværende kolleger kan sikre til en stabil drift og mest mulig oppetid på vores proces- og produktionsanlæg i aftentimerne.

Opgaverne består af reparation og vedligehold på vores anlæg, som blandt andet omfatter støbelinjer, robotanlæg og CNC-maskiner.

Vi fejlfinder samt udbedrer fejl og produktionsstop i en hverdag, som veksler mellem planlagte opgaver og akut opstået behov for hjælp rundt omkring i produktionen.

Arbejdstiden ligger mandag-torsdag kl. 14.30-23.30 og fredag kl. 14.30-17.30.

.
.: Ambitiøs og kompetent Business Intelligence Teamleder/Scrum Master, Spar Nord Bank A/S
Spar Nord Bank A/SAmbitiøs og kompetent Business Intelligence Teamleder/Scrum Master

Spar Nord Bank A/S, Aalborg

Er du en erfaren Scrum Master/teamleder, der brænder for teamledelse og high performance teams, og vil du være en del af en spændende arbejdsplads med udfordrende opgaver? Så har vi jobbet til dig!

Som Scrum Master/teamleder på IRB får du 2 dedikerede teams på i alt 11 BI-udviklere, der alle arbejder på bankens IRB-program. Dine opgaver vil bl.a. omfatte at:

 • sikre fokus på fremdrift og leverancer
 • udvikle teamene mod endnu mere high performance teams
 • opsætte faglige mål med de enkelte teamdeltagere i årlige handlingsplaner
Spar Nord Bank A/S
.
.: Butiksassistent - Aabybro (Fuldtid), jem & fix A/S
jem & fix A/SButiksassistent - Aabybro (Fuldtid)

jem & fix A/S

Brænder du for detailhandel, har du erfaring med samme, og vil du udvikle dig hos en succesrig byggemarkedskæde i solid vækst?

Som butiksassistent arbejder du tæt sammen med dine kolleger, og du får ansvar for dine egne vareområder. Samtidig er du også med til at sørge for, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Du vil derudover skulle fylde varer op og betjene kunder ved kassen, men før vi kaster dig ud i det, får du grundig oplæring og introduktion til jobbet.

Vi tilbyder dig løn efter kvalifikationer, bonusordning, pensionsordning, sundhedssikring fra dag et, rabatkort med 20 % på køb i alle kæder og butikker i Harald Nyborg-koncernen samt sociale arrangementer både lokalt og sammen med dine 1700 jem & fix-kolleger.

.
.: Sælger, Poul Hansen Lædervarer ApS
PH GroupSælger

PH Group, Brønderslev

På grund af travlhed søger vi til vores mærker belsac og Scholdan-Lentz en sælger til det danske marked. Vi er en dynamisk virksomhed, der er omstillingsparat og altid har vores samarbejdspartnere i centrum.

Vi tilbyder en spændene arbejdsplads, hvor der er plads til at få et selvstændigt salgsansvar.

Hovedopgaven bliver løbende kontakt og salg til eksisterende kunder, opsøgning af nye kundeemner samt deltagelse på eventuelle messer. Du skal være i stand til at udvikle salget ved nærhed, gåpåmod, dynamik, din erfaring fra butik, hårdt arbejde og dit smittende humør.

.
.: Lead DevOps Engineer, Vonq B.V.
Elsevier A/SLead DevOps Engineer

Elsevier A/S, Aalborg

We are seeking a talented and self-motivated DevOps Systems Engineering Lead with proven experience as a lead, and with current skills in advanced DevOps disciplines including automation, CI/CD and cloud hosting. You will be joining our team to help building and improving our current and future hosting capabilities, looking at ways to automate where possible, optimise, increase availability and migrate to cloud services.

What you'll be doing:

 • Lead and manage a team of 3 people. You have demonstrated strong leadership qualities in your craft, in your collaboration with colleagues across a broad spectrum of roles, and in the development, care, coaching and mentorship of your team
 • Configuring, deploying, monitoring and supporting hosting of applications in AWS and on-premise installations, ensuring the use of IaC best practices on our soft infrastructure assets
.
.: 2 økonomikonsulenter til økonomiafdelingen (fast stilling og tidsbegrænset stilling på et år), Professionshøjskolen UCN
Professionshøjskolen UCN2 økonomikonsulenter til økonomiafdelingen (fast stilling og tidsbegrænset stilling på et år)

Professionshøjskolen UCN, Aalborg

Økonomiafdelingen ved Professionshøjskolen University College Nordjylland (UCN) søger to økonomikonsulenter til start hurtigst muligt. Den ene stilling er fast, og den anden er tidsbegrænset i et år, eventuelt med mulighed for forlængelse.

Som økonomikonsulent bliver du ansat i økonomiafdelingens konsulentteam som sparringspartner for nogle af UCN’s budgetansvarlige chefer og ledere i forhold til budgetlægning, budgetopfølgning samt andre økonomiunderstøttende opgaver.

Af konkrete opgaver i jobbet kan nævnes:

 • udarbejder budgetter i samarbejde med UCN’s faglige ledere og chefer
 • controller på en portefølje af budgetområder
 • udarbejder budgetopfølgning på portefølje af budgetområder
.
.: Bagersvend, SuperBrugsen, Hobro, SuperBrugsen
SuperBrugsen
Bagersvend, SuperBrugsen, Hobro

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 65 medarbejdere, med eget stort bageri, en inspirerende delikatesse, stor åben slagterafdeling med betjening, og en dertil stor vinafdeling samt frugt- og grøntafdeling.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vores kunder får det bedste kvalitetsbrød og finder det friske brød indbydende og præsentabelt. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Produktion af brød og kager
 • Overholdelse af egenkontrol
 • Være en del af bageriet og bageriudsalget
SuperBrugsen
.
.: Industriteknikere søges, Mariendal El-Teknik A/S
Mariendal El-Teknik A/S
Industriteknikere søges

Mariendal El-Teknik A/S, Brønderslev

Vi søger dygtige nye kollegaer til vores team i Brønderslev, hvor vi fra januar 2020 har føjet endnu en stor industrikunde til porteføljen. Du vil primært indgå i bemanding ved en eller flere af vores faste industrikunder, hvor der i starten vil være en oplæringsperiode.

Som vores nye medarbejder skal du;

 • Udføre service og vedligehold ved nye og eksisterende industrikunder
 • Være med til at skabe optimeringsforbedringer
 • Fejlfinde på industriinstallationer
Mariendal El-Teknik A/S
.
.: Er du Eva Solos nye Visual Merchandiser i Jylland!, Eva Solo A/S
Eva Solo A/S
Er du Eva Solos nye Visual Merchandiser i Jylland!

Eva Solo A/S

Brænder du for at skabe det lækre varespejl i butikken, der skaber salg?
Har du lyst til en dagligdag, hvor der ikke er to dage, som er ens?
Vil du arbejde med et brand i konstant udvikling?

Kan du svare ja til ovenstående er du måske Eva Solos nye Visual Merchandiser.

I jobbet skal du sørge for opbygning af udstillinger i butikker, vinduesudstillinger, butiksopbygning i forbindelse med ny åbninger og ombygninger af butikker samt vareopfyldning og trimning af hylder på daglig basis hos vores forhandlere i Jylland

.
.: Export Manager, Mercuri Urval
Mercuri Urval
Export Manager

Mercuri Urval søger for kunde

International salgsprofil til innovativ vækstvirksomhed i Jylland.

Vi søger dig, der har 3-7 års succesfuld track record med bearbejdning og opdyrkning af internationale markeder og nye salgskanaler, herunder salg gennem distributører.

Du har allerede vist dokumenterbare resultater i dit salgsarbejde og ønsker at fortsætte denne succes på globalt plan i en international vækstvirksomhed.

Du har et kommercielt mindset og arbejder samtidig struktureret med at planlægge og udføre salgsstrategien. Du arbejder selvstændigt, er nysgerrig og har et højt drive. Du er en god kommunikator og formår at skabe tætte samarbejdsrelationer både internt og eksternt.

.
.: Group Controller, SVANEHØJ Danmark A/S
SVANEHØJ Group A/SGroup Controller

SVANEHØJ Group A/S, Svenstrup

Har du lyst til at arbejde med international koncernrapportering, budget- og forecasting på topledelsesniveau samt bidrage aktivt til at understøtte en ambitiøs virksomhed? Så har vi en spændende udfordring til dig.

Med reference til økonomidirektøren bliver du ansvarlig for at udvikle og vedligeholde en kvalitativt stærk ledelsesrapportering for Svanehøj Group A/S. Du bliver en nøglefigur i forhold til en række projekter indenfor økonomifunktionen og en aktiv medspiller i forhold til den vækst, der planlægges for gruppen.

Dine primære opgaver vil være:

 • Alle former for koncernrapportering – faste og ad hoc.
 • Udvikle procedurer for koncernrapportering og -controlling.
 • Planlægge revision og kontakt til revisorer.
SVANEHØJ Group A/S
.
.: Produktionschef, Sintex a/s
Sintex a/sProduktionschef

Sintex a/s, Hobro

Til højteknologisk, ekspanderende virksomhed – leverandør af avancerede komponenter til industrien.

Vi søger en Produktionschef med ansvaret for vores ca. 100 kolleger i produktionen der arbejder på 5 skift. Du vil få ansvar for sikkerhed, kvalitet, levering, omkostninger og motivation i produktionen.
Du vil indgå i chefteamet på Sintex, hvor du sammen med øvrige chef kollegaer arbejder med strategi og udvikling af virksomheden.

Jobbet:

 • Ansvarlig for sikkerhed, kvalitet, levering, omkostninger og medarbejdere i produktionen.
 • Ansvarlig for produktionsledelsen, PT Drift og tilhørende budget.
 • Ansvarlig for kapacitetsudnyttelsen og ressourcestyring for at sikre effektiv eksekvering af produktionsplanen.
.
.: Privatrådgiver til bred portefølje, Spar Nord Bank A/S
Spar Nord Bank A/SPrivatrådgiver til bred portefølje

Spar Nord Bank A/S, Aalborg

Hos Spar Nord Aalborg syd har vi en plads på holdet til endnu en rådgiver til vores store privatkundeafdeling med 19 ansatte.

Du vil overtage en eksisterende portefølje med en bredt sammensat kundegruppe, inden for både bolig, pension og investering.

Som vores nye kollega forventer vi, at du har erfaring som privatkunderådgiver. Det bærende element i at lykkes med opgaven er en veludviklet sans for forretning kombineret med målrettet kundeservice, lokalkendskab, gå-på-mod og professionel rådgivning.

Spar Nord Bank A/S
.
.: Fagansvarlig på formueområdet, Spar Nord Bank A/S
Spar Nord Bank A/SFagansvarlig på formueområdet

Spar Nord Bank A/S, Aalborg

Stærk og bredt funderet fagansvarlig på formueområdet

Hvis du brænder for formueområdet. Og hvis du favner så bredt, at du både kan håndtere at spotte salgsmuligheder samtidig med, at du har styr på lovkrav og drift, så står vi klar med et af de job, der kun sjældent bliver slået op. Vi er nemlig på jagt efter en fagansvarlig for formueområdet i Spar Nord.

Som fagansvarlig for formueområdet har du et bredt ansvarsområde, hvor det er værd at fremhæve følgende:

 • Tæt dialog og sparring med bankens fire formuecentre.
 • Koncept- og procesansvar for bankens formueområde.
 • Spotte og formidle salgsmuligheder til bankens formuerådgivere og kollegerne i Private Banking.
 • Holde dig ajour med og implementere lov- og sektorkrav samt ny skattelovgivning.
Spar Nord Bank A/S
.OM SIDEN | © Copyright 2019 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |