INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
Lån Penge - Større Lån
- - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Action
Arkade
Blandet Spil
Blandet Spil 2
Blandet Spil 3
Klassisk
Kort
Multiplayer
Racing
Skydning
Sport
Strategi
........................
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
UltraFun.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point | Medejer.dk - Find en medejer til din virksomhed
 ●   Jobindex - Ledige job i Region Nordjylland
Danmarks største jobmarked.

 ●   Pædagogisk medarbejder til døgntilbud for unge, Blå Kors Danmark

Bølgebryderen
Pædagogisk medarbejder til døgntilbud for unge

Bølgebryderen, Mariager

I forbindelse med tilgang af borgere på Bølgebryderen søger vi en pædagogisk medarbejder til at deltage i dækning af vågne nattevagter samt pædagogiske vagter i dag- og aftentimerne.

Du bliver en del af et team på tre nattevagter, som sammen varetager dækningen af vagterne årets 365 dage. Derudover bliver der mulighed for dag- og aftenvagter. Du skal forvente weekendarbejde tre weekender i løbet af en otte ugers periode.

Som nattevagt hos os bliver dine opgaver at sikre, at vores beboere får de bedste betingelser for en god nattesøvn.

Som en del af dit arbejde skal du:

 • Tilse at alle beboere får den nødvendige mulighed for ro på eget værelse.
 • Varetage korte støttende samtaler i tilfælde af søvnløshed/angst eller mareridt i løbet af natten.
Bølgebryderen
.

 ●   Pædagog til Bødkergården, Frederikshavn Kommune

Frederikshavn KommunePædagog til Bødkergården

Frederikshavn Kommune, Østervrå

Den aldersintegreret institution Bødkergården i Østervrå søger 1 pædagog, der kan lide at være ude og arbejde med dyr og naturen som pædagogisk redskab – 35 timers stilling.

Vil du arbejde på en firlænget gård med stor legeplads, dyr i stalden og bus til rådighed? Og ønsker du en arbejdsdag med mange forskelligartede opgaver med kollegaer der tager et fælles ansvar for opgaverne og hurtigt kan omstille sig efter dagens udfordringer? Bødkergården søger 1 pædagog pr. 1. december 2020 eller snarest til en arbejdsuge på gennemsnitligt 35 timer.

I tæt samarbejde med vores aktive forældre arrangere vi hvert år en julestue og en sommerfest, hvor børnene er i fokus. Vi har en årlig koloni, svømmer i vinterperioden, tager i teater, bruger vores bus så ofte det er muligt m.m.

.

 ●   Pædagogisk assistent/pædagogmedhjælper til barselsvikariat hos Børnehuset Brolæggervej, Frederikshavn Kommune

Frederikshavn KommunePædagogisk assistent/pædagogmedhjælper til barselsvikariat hos Børnehuset Brolæggervej

Frederikshavn Kommune, Sæby

Dagtilbudsdistrikt Syd søger en pædagogisk assistent/pædagogmedhjælper på 30 timer/uge i et barselsvikariat fra 1. december 2020 – og meget gerne tidligere.

Vi søger en medarbejder som

 • har lyst til at arbejde med 0-6-års børns læring, trivsel og læringsmiljø
 • har en pæd. assistentuddannelse/erfaring med arbejde med 0-6-års børn
 • er fleksibel og omstillingsparat, og kan arbejde med såvel vuggestuebørn som børnehavebørn.

Børnehuset Brolæggervej er en aldersintegreret institution for 0-6-årige børn, fordelt på to matrikler. Børnehuset ligger midt i et naturskønt område og har et stort udeareal og vores dagligdag er præget af den fantastiske natur institutionen er omgivet af.

.

 ●   AC-generalister til Behandlingsrådet i Aalborg, Danske Regioner

AC-generalister til Behandlingsrådet i Aalborg

Behandlingsrådet

Danske patienter skal have mest mulig sundhed for pengene, og et nyt Behandlingsråd ser snart dagens lys i Aalborg. Behandlingsrådet skal sikre, at patienter i hele landet får den behandling, der virker bedst. Rådet skal på den måde bidrage til højere kvalitet i behandlingen og samtidig dæmpe udgiftspresset på sundhedsvæsenet. Behandlingsrådet skal bestå af et besluttende råd, et sekretariat og en række faglige udvalg. Sekretariatet kommer til at bestå af 20-25 medarbejdere.

Sekretariatet søger lige nu erfarne AC-generalister, der blandt andet skal fungere som katalysatorer for formidling af sundhedsfaglige og tekniske områder til de faglige udvalg og til rådet.

Du får arbejdsplads i sekretariatet, hvor mange af de overordnede elementer er på plads, men lige så mange er stadig i proces. Derfor vil din jobbeskrivelse og dit jobindhold løbende ændre sig, efterhånden som Behandlingsrådet konsolideres.

.

 ●   Uddannelses- og erhvervsvejleder til Jobcenter Hjørring - barselsvikariat, Hjørring Kommune

Hjørring Kommune
Uddannelses- og erhvervsvejleder til Jobcenter Hjørring - barselsvikariat

Hjørring Kommune

Alle unge kan have brug for vejledning ift. uddannelse og job. Kan du skabe gode relationer til unge mennesker – også de unge, som af forskellige årsager er udfordret ift. deres uddannelsesvalg? Er du kreativ i din opgaveløsning og god til at se ressourcer i mennesker? Så skal du søge stillingen som uddannelses- og erhvervsvejleder i Jobcenter Hjørrings Unge- og Uddannelsesafdeling.

Jobcenter Hjørring søger en uddannelses- og erhvervsvejleder til et barselsvikariat med ansættelse den 1. januar 2021.

Du skal brænde for at hjælpe uafklarede og/eller udfordrede unge i uddannelse eller job, og du skal kunne tale de unges sprog. Du får et spændende og varierende job, hvor du selv har stor indflydelse på din arbejdsdag.

Dit arbejde er en kombination af individuel og kollektiv vejledning, gruppeforløb, koordination og opfølgning af indsatser, tværfaglige netværksmøder og administrativt arbejde.

Hjørring Kommune
.

 ●   Servicetekniker til innovative vandforsyningsprodukter på Fyn og i Jylland, MJK Automation

MJK Automation
Servicetekniker til innovative vandforsyningsprodukter på Fyn og i Jylland

MJK Automation

Vi ved ikke, hvor du er i dag, men måske er du lige blevet udlært, eller også har du allerede erfaring og mod på at bruge din baggrund til at servicere vores produkter, der er med til at sikre samt forbedre vores vandkvalitet.

Som servicetekniker bliver det din hovedopgave at varetage service- og supportopgaver i ind- og udland samt yde teknisk support både til vores internationale forhandlere og til kollegaer i vores internationale organisation. Derudover bliver du professionel sparringspartner for vores salgsorganisationen, hvor du også opsætter og indkører løsninger.

Din hverdag er fyldt med forskellige opgaver, inden for service og/eller konfigurering af SRO-systemer, pumpestationer, vandværksstyringer, dataloggere, verificering af måleudstyr og flow/niveaumålere m.v.

MJK Automation
.

 ●   Lønkonsulent, Visma Enterprise A/S

Visma Enterprise A/S
Lønkonsulent

Visma Enterprise A/S, Balleup/Aalborg

Vil du køre en knivskarp lønningsproces i tæt dialog med vores kunder? Og kunne du tænke dig selv at tilrettelægge din dag og have stor indflydelse på interne processer og nye services?

Du bliver budt varmt velkommen af dine kolleger i Vismas Outsourcingcenter i enten Ballerup eller Aalborg. Sammen kører I løn for alle vores danske og internationale kunder og tilbyder dem administrative services, som skaber værdi for deres HR- og lønadministration – såsom vores fraværs- og tidsregistreringssystem, HR-portal, BI-værktøj og rejseafregningssystemer.

I mindre teams har I sammen ansvaret for en fast gruppe kunder. I tilrettelægger helt selv, hvordan I vil fordele kunderne og opgaverne, så længe alle lønkørsler er klar til tiden hver måned.

Visma Enterprise A/S
.

 ●   ISS søger kreativ og kvalitetsbevidst Kok, ISS Facility Services A/S

ISS Facility Services A/S
ISS søger kreativ og kvalitetsbevidst Kok

ISS Facility Services A/S

ISS lever af service og vi brænder for at skabe serviceoplevelser i verdensklasse og gøre en forskel for vores gæster. Du får sammen med teamet ansvaret for dagligt at levere et produkt, som lever op til kundens krav og forventninger til både kvalitet og service.

Den rette kandidat til stillingen, har stor passion for mad, en stærk holdning til sæsonens råvarer, samt interesse i udvikling af vegetariske retter.

ISS er en servicevirksomhed og vi ønsker at yde en personlig indsats over for vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du er smilende, præsentabel og imødekommende over for både kunder og kolleger, samt er villig til at gøre den forskel, der gør deres dag endnu bedre.

ISS Facility Services A/S
.

 ●   Grafisk Designer, Shaping New Tomorrow

Shaping New Tomorrow
Grafisk Designer

Shaping New Tomorrow, Aalborg

Har du næse for markedsføring og øje for den visuelle historiefortælling? Brænder du for at arbejde med design og udvikling af grafiske materialer? Så er du måske den nyeste Shaper i SHAPING NEW TOMORROWs creative team.

Du bliver en del af et professionelt team, som består af en bred vifte af specialister, der er med til at skabe SHAPING NEW TOMORROWs visuelle identitet. Vi er passionerede og kreative, og så har vi rigtigt travlt. Derfor har vi brug for en dygtig grafisk designer, der kan hjælpe med at løfte en bred vifte af opgaver.

Med dit skarpe øje for visuel formidling skal du være med til at sikre høj kvalitet i det grafiske materiale, og du kommer til at arbejde tæt sammen med andre eksperter inden for video, foto, copywriting og meget mere.

Shaping New Tomorrow
.

 ●   Ambitiøs regnskabsmedarbejder, BDO

BDO
Ambitiøs regnskabsmedarbejder

BDO, Aalborg

Vi kunne sagtens genbruge en masse af de fortærskede floskler og forlange, at du evner at holde mange bolde i luften eller, at du altid bevarer det forkromede overblik, når bølgerne går højt. Men ærlig talt har vi bare brug for en kompetent, kamplysten kollega til vores Business Services & Outsourcing-afdeling, som har en larmende og levende lyst til at arbejde med bogføring og rapportering.

Du flytter ind på vores kontor i Aalborg og bliver en del af vores alsidige BSO-afdeling, som understøtter de danske virksomheder med bogføring, afstemninger, periodiseringer, anlægskartotek, moms, løn, månedsafslutning, årsafslutninger, Excel og rapportering.

Du kommer til at arbejde med administrative services i alle afskygninger. Du får en plads på vores kontor i Aalborg, men da en del af arbejdet foregår ude hos den enkelte kunde, skal du regne med varierende rejsetid og have egen bil.

BDO
.

 ●   Uddannelsessekretær søges til TECHCOLLEGE – Barselsvikariat, TECHCOLLEGE

TECHCOLLEGE
Uddannelsessekretær søges til TECHCOLLEGE – Barselsvikariat

TECHCOLLEGE, Aalborg

Tænder du på en dynamisk hverdag med højt arbejdstempo og stor grad af engagement? Så er jobbet som uddannelsessekretær på TECHCOLLEGE måske lige noget for dig.

Vi søger en administrativ ildsjæl til uddannelsesadministrationen, som har lyst og evne til at samarbejde med kollegerne om at finde de rigtige løsninger på opgaverne.

Dine arbejdsopgaver vil primært omfatte:

 • Kontakt med elever og mestre i forhold til skoleforløb
 • Kontakt med kursister og virksomheder i forhold til efteruddannelse
 • Aktiviteter forbundet med optagelse, planlægning, administration og afslutning af elevers uddannelsesforløb
TECHCOLLEGE
.

 ●   Indkøbselev, Dolle A/S

Dolle A/SIndkøbselev

Dolle A/S, Frøstrup

Har du lyst til at prøve kræfter med en spændende branche? Har du evnen og lysten til at arbejde med et dynamisk og resultatorienteret team? Så har du nu chancen for at blive vores nye Indkøbselev.

Dine arbejdsopgaver:

 • Daglig disponering
 • Selvstændige indkøbsopgaver
 • Opfølgning og kontrol af lagerbeholdninger

Vi tilbyder en spændende stilling i en attraktiv og velkonsolideret virksomhed samt et godt arbejdsmiljø med dygtige, engagerede og glade kolleger.

.

 ●   Logistikkoordinator, Curia

CuriaLogistikkoordinator

Curia søger for Tomex Danmark A/S i Aalborg

Er du udadvendt og fuld af godt humør? Du kan nu blive en del af en spændende virksomhed og få de mest fantastiske kollegaer i en alsidig, sjov og dynamisk hverdag!

Du kommer til at indgå i et ungt team, hvor både humør og faglighed er højt. Dit arbejde består hovedsageligt af planlægning og håndtering af internationale transporter af frosne og ferske fødevarer. Dermed har du den daglige kontakt med Tomex' mange leverandører, kunder og transportører, primært i udlandet og på kontorerne rundt om i verden.

Du bliver en del af en virksomhed i vækst og vil derfor også løbende blive involveret i udviklingsopgaver, så systemer, arbejdsgange, processer mv. fortsat understøtter kundernes behov og forventninger.

.

 ●   SMEDE-FAGLÆRER TIL FREMTIDENS METALUDDANNELSE, TECHCOLLEGE

TECHCOLLEGE
SMEDE-FAGLÆRER TIL FREMTIDENS METALUDDANNELSE

TECHCOLLEGE, Aalborg

Er du en erfaren smed med bred faglig baggrund, som har lyst til at dele din viden og passion med vores elever? Og vil du arbejde sammen med gode kollegaer i et undervisningsteam, hvor vi løfter opgaverne på det smedetekniske område i fællesskab? Som vores nye kollega bliver du en del af et sundt og godt arbejdsmiljø, hvor vi vægter sammenhold og engagement meget højt.

Som faglærer på smedeuddannelsen ved TECHCOLLEGE vil dine arbejdsopgaver primært bestå af tilrettelæggelse, gennemførelse og evaluering af undervisningen i et åbent værkstedsmiljø.

Du skal forestå vejledning af eleverne/kursister i såvel det praktiske arbejde som den korrekte optræden på værkstedet. Desuden skal du holde teoretiske oplæg og udvikle nye læringsaktiviteter og læringsmidler i samarbejde med resten af teamet.

TECHCOLLEGE
.

 ●   Energisk faglærer til industriteknikeruddannelsen, TECHCOLLEGE

TECHCOLLEGE
Energisk faglærer til industriteknikeruddannelsen

TECHCOLLEGE, Aalborg

Er du en erfaren industritekniker, som har lyst til at dele din viden og passion med vores elever og kursister? Og vil du arbejde sammen med gode kollegaer i et undervisningsteam, hvor vi løfter opgaverne på det maskintekniske område i fællesskab? Som vores nye kollega bliver du en del af et sundt og godt arbejdsmiljø, hvor vi vægter sammenhold, engagement og faglighed meget højt.

Som faglærer på industriteknikeruddannelsen på TECHCOLLEGE vil dine arbejdsopgaver primært bestå af tilrettelæggelse, gennemførelse og evaluering af undervisningen i et åbent værkstedsmiljø på maskinområdet. Du skal herunder vejlede eleverne/kursisterne i såvel det praktiske arbejde som den korrekte optræden på værkstedet. Desuden er du sammen med resten af teamet med til at udvikle nye læringsaktiviteter og læringsmidler.

TECHCOLLEGE
.

 ●   Turist- og erhvervschef, Genitor ApS

Genitor ApSTurist- og erhvervschef

Genitor ApS søger for Læsø Turist- og Erhvervsforening

Vil du som turist- og erhvervschef være med til at fremme turisme- og erhvervsudviklingen på Læsø? En attraktiv turistdestination med et engageret og mangfoldigt erhvervsliv i vækst. Som turist- og erhvervschef skal du lede Læsø Turist- og Erhvervskontor og arbejde proaktivt for foreningens formål om at udvikle turismen og erhvervslivet på Læsø med fokus på innovation, vækst, bosætning og beskæftigelse.

Læsø er i vækst, og der er stort vækstpotentiale i foreningen. Nogle af hovedopgaverne for den nye chef bliver i samarbejde med bestyrelsen at udarbejde en sammenhængende strategi for den fremtidige turisme- og erhvervsudvikling på Læsø og sikre udviklingen af Læsø som brand.

Læsø Turist- & Erhvervsforening er en veletableret og økonomisk sund forening med mere end 100 medlemmer og faste bidragsydere.

.

 ●   Økonomichef, Unique Human Capital

Unique Human CapitalØkonomichef

Unique Human Capital søger for Professionshøjskolen UCN i Aalborg

Som Økonomichef hos UCN refererer du til professionshøjskoledirektøren og har det overordnede ansvar for økonomistyring, herunder at der, ud fra en økonomisk betragtning, støttes op om den løbende udvikling og implementering af UCN’s overordnede strategi og udvikling.

Økonomiafdelingen består af i alt ca. 20 medarbejdere, som er organiseret i to teams; et regnskabsteam og et konsulentteam. Derudover har afdelingen en udviklingskonsulent samt en medarbejder med ansvar for indkøb.

Økonomichefen har det ledelsesmæssige ansvar for, at økonomiafdelingen opererer med et godt arbejdsmiljø, som er præget af tillidsfulde relationer i hvert team samt i samarbejdet mellem de forskellige økonomiske teams og i afdelingen som helhed.

.

 ●   CNC-operatører til vores ambitiøse team, Nordmark Maskinfabrik A/S

Nordmark
CNC-operatører til vores ambitiøse team

Nordmark, Sæby

Det går stærkt hos Nordmark, og vi søger flere CNC-operatører til fræsning og drejning.

Hvis din baggrund er f.eks. industritekniker, maskinarbejder, eller hvis du har anden erfaring fra branchen, kan det være du er vores nye CNC-operatør.

Vi forventer, at vores nye medarbejder kan lide at tage ansvar, har gode samarbejdsevner og har den rette indstilling til jobbet. Du skal være mødestabil, fleksibel og have lyst til at være en del af et ambitiøst team.

Du vil komme til at bearbejde store emner på CNC-fræser med Heidenhain-styring eller GIANA CNC-drejebænk med Siemens-styring med c- og y-akse.

Vi tilbyder et selvstændigt og udfordrende job i en spændende virksomhed i vækst. Hos Nordmark har vi et godt kollegialt arbejdsmiljø, hvor du bliver tilbudt en konkurrencedygtig løn, sundhedsforsikring og pension. Arbejdstiden vil være efter aftale.

Nordmark
.

 ●   Teknisk support, Lyngs Management

VERSALIFT DenmarkTeknisk support

VERSALIFT Denmark, Farsø

VERSALIFT Denmark, Farsø søger til serviceafdeling en kollega som teknisk support med administrative evner samt høj servicegrad overfor slutbrugere, interne afdelinger og forhandlere.

Du vil referere til servicechefen og indgår i et kompetent team på 8 medarbejdere og samarbejder tæt med øvrige relevante afdelinger. Du vil på sigt kunne fungere som stedfortræder for servicechefen på værkstedet.

Du vil få ansvar for kundesupport i ind- og udland, herunder:

 • Fejlsøge og -afhjælpe pr. telefon og mail
 • Disponere og igangsætte serviceopgaver i forhold til indkomne opgaver
 • Oprette jobkort samt klargøre disse for fakturering
.

 ●   Hos GETAMA søger vi en dygtig autolakerer til overfladebehandling, Getama Danmark

Getama DanmarkHos GETAMA søger vi en dygtig autolakerer til overfladebehandling

Getama Danmark, Gedsted

Vi søger en autolakerer som har erfaring med overfladebehandling af møbler, både med olie, sæbe og lak. Det er en fordel hvis du i forvejen har arbejdet med massivtræ. Når vi overfladebehandler, så arbejdes der gerne i teams, derfor er det vigtigt at du har øje for, og kan tage hensyn til at arbejde i takt med en kollega, så de enkelte behandlinger afleveres i perfekt stand og inden for tidsplanen.

Vi vil se det som en selvfølge og en del af arbejdsglæden, at du sætter en ære i præcision lige fra mødetid til aflevering af en opgave.

Du bliver en del af vores dygtige GETAMA-team, hvor vi alle positivt bidrager til et godt arbejdsklima, for vi har en tro på at en arbejdsdag hos GETAMA skal være sjov og berigende, og det håber vi du er enig i.

.OM SIDEN | © Copyright 2020 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |