GRATIS
.: Sommer Musik
.: Netradio
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet

              


.: Jobindex - Ledige job i Region Nordjylland
Danmarks største jobmarked.
.: Tandlæge, FA Connect
FA Connect
Tandlæge

FA Connect søger for Tandlaegen.dk

Ønsker du som tandlæge at være del af et team, hvor faglig sparring og samarbejde i den grad er til stede? Så er det dig, der er den kommende kollega til veletablerede tandklinikker i Nordjylland, der består af fire samarbejdende afdelinger i Hjørring, Brønderslev, Hirtshals og Pandrup. Alle som en del af Tandlægen.dk.

Med din ankomst vil det samlede team blive på mere end 50 kolleger, heraf 13 tandlæger, hver med sine faglige styrker. Support og sparring er en naturlig del af kulturen, der er oparbejdet gennem mange års målrettet arbejde. Klinikkerne forsøger konstant at være opdateret på faglig og personlig udvikling. Det er ikke mindst her succesen ligger. En tydelig og positiv konsekvens af samarbejde og videreudvikling, er sikring af høj faglig kvalitet. Det giver tilfredse patienter og bidrager yderligere til et sundt arbejdsmiljø.

FA Connect
.
.: Pædagoger til Dagtilbudsdistrikt Vest – Børnehuset Troldehøj, Frederikshavn Kommune
Frederikshavn KommunePædagoger til Dagtilbudsdistrikt Vest – Børnehuset Troldehøj

Frederikshavn Kommune

Dagtilbudsdistrikt Vest søger to pædagoger til Børnehuset Troldehøj. Vi søger en pædagog pr. 16. december 2019 med et gennemsnitligt ugentligt timetal på 37 timer, primært til vuggestuen og en pædagog pr. 1. januar 2020 med et gennemsnitligt ugentligt timetal på 33 timer, primært til børnehaven.

Børnehuset Troldehøj er en lille, hyggelig og tryg daginstitution, hvor alle kender alle, og hvor personalet hjælper hinanden på tværs af stuerne. Vi har p.t. 35 børnehavebørn og 10 vuggestuebørn. Vi er beliggende ved Ravnshøj Skoleafdeling, således der er vuggestue, børnehave og skole under samme tag.

Vi har et godt samarbejde med skole og SFO, bl.a. samarbejder vi med SFO om morgenen og i ferier. Vi samarbejder ligeledes med dagplejen fra Ravnshøj, som holder legestue i Børnehuset Troldehøj. Vi har meget fokus på de gode overgange fra dagpleje/vuggestue til børnehaven og fra børnehave til skole.

.
.: Lokalplanlæggere til Plan & Byg, Brønderslev Kommune
Brønderslev Kommune
Lokalplanlæggere til Plan & Byg

Brønderslev Kommune, Dronninglund

Plan og Byg søger to lokalplanlæggere til vores planteam, der er organiseret under Teknik & Miljø i Brønderslev Kommune. De to stillinger er tidsbegrænsede i henholdsvis 1,5 år og 1 år (barselsvikariat).

Vi har i øjeblikket mange projekter, som kræver lokalplaner. Derfor bliver din primære arbejdsopgave udarbejdelse af lokalplaner samt sagsbehandling efter planloven. Du vil blive projektleder for en række lokalplaner med stor variation i både skala, type og anvendelse.

Du vil få mulighed for at afslutte allerede igangsatte lokalplaner, men også være ansvarlig for opstart af en række nye lokalplaner. Du vil også komme til at arbejde med en vifte af forskellige sager som planvurderinger, landzonesager, vurdering af udstykningsmuligheder, forespørgsler og lignende.

.
.: Key Account & Salgskonsulenter..., Prime Products ApS
Prime Products ApSKey Account & Salgskonsulenter...

Prime Products ApS

... søger vi IKKE. Så læs ikke videre, hvis det er det du mener at kunne bidrage med eller drømmer om. Vi leder efter ”rigtige” sælgere med drive og ambitioner. Vi lægger ikke så stor vægt på erfaring, men går mere efter personlighed, udstråling og empati.

Vi er en dansk virksomhed, med mere end 40 års erfaring indenfor branchen. Vi arbejder med specialprodukter til vedligeholdelse, rengøringsmidler, emballage, papir og sikkerhedsudstyr. Vores kunder er ligeligt fordelt på både offentlige og private virksomheder og vi henvender os til alle brancher.

Vi søger sælgere til Jylland, Fyn og på Sjælland. Med udgangspunkt i egen bopæl, kører du ud i et beskyttet distrikt. Der vil være enkelte eksisterende kunder i distriktet, men din primære arbejdsopgave bliver selv at skabe nye kunder og din egen succes i fællesskab med salgschefen og firmaet.

.
.: Butikschef - Skagen, Lidl Danmark K/S
Lidl Danmark K/S
Butikschef - Skagen

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om at få en lederrolle med spændende udfordringer hos Europas største detailkæde?

I Lidl tager vi dine ambitioner seriøst og lægger en karriereplan sammen med dig helt fra start. Mød vores butikschef Daniel, der allerede har grebet chancen for at gøre karriere hos os, og hør om hans oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke virksomhed.

Det, der tiltalte mig, var udviklingsmulighederne og den aktive arbejdsdag, hvor jeg både er på kontoret og hjælper til i butikken. Min karriere startede egentlig som souschef, men her hos Lidl fik jeg de ledermuligheder, jeg søgte, fortæller Daniel på 34 år, der har været butikschef i Lidl i 10 år.

Som butikschef er du med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, fra det øjeblik de træder ind i butikken, og indtil de tager deres varer med hjem. Du skaber rammerne for den gode oplevelse.

Lidl Danmark K/S
.
.: Leasingkonsulent til Jylland, Nykredit Leasing
Nykredit LeasingLeasingkonsulent til Jylland

Nykredit Leasing

Har du lyst til et udfordrende job med opsøgende salgsarbejde over for både nye og eksisterende erhvervskunder? Kender du til finansiering og kreditvurdering? Så er du måske vores næste Leasingkonsulent?

Du kommer til at arbejde med rådgivningsbaseret salg og kreditvurdering for mellemstore og større kunder samt forhandlere. Dine kunder vil have domicil vest for Storebælt.

Du kommer til at indgå i et team af leasingkonsulenter, hvor I sammen har salgsansvaret for leasingsalget i salg vest. Herudover skal du selv via dit netværk og opsøgende salgsarbejde være med til at udvide kundeporteføljen. Udbygningen af kundeporteføljen sker primært i tæt samarbejde med udvalgte Nykredit centre, partnerbanker og leverandører.

.
.: Montør med lyst til at gøre en forskel i et attraktivt job i Jylland, a.p. botved a/s
a.p. botved a/s
Montør med lyst til at gøre en forskel i et attraktivt job i Jylland

a.p. botved a/s

Drømmer du om et job med stor frihed og selvstændighed, og hvor du får stor fleksibilitet?

Vi har travlt hos A.P. Botved, som sælger hjælpemidler til ældre og handicappede og har derfor behov for endnu en montør i Jylland, der selvstændigt kan varetage montageopgaver. Du får egen varebil og kører ud på montageopgaver hjemmefra. Du vil møde kunder, som i høj grad værdsætter dit arbejde, da de er afhængige af hjælpemidlerne for at få en lettere hverdag, så du vil møde mennesker, som du gør en forskel for.

Opgaven er primært at montere og vedligeholde forskellige typer lifte. Du får opgaver både i private hjem samt hos diverse institutioner og virksomheder. Opgaverne er som hovedregel planlagt i god tid, hvor du selv kan påvirke planlægningen.

a.p. botved a/s
.
.: Kontolrumsoperatør, Aalborg Portland
Aalborg Portland
Kontolrumsoperatør

Aalborg Portland

Kontrolrummet er livsnerven i Aalborg Portlands produktion. Her styres, koordineres og overvåges hele produktionen af vores dygtige og erfarne team af kontrolrumsoperatører.

Vi søger med snarest mulig tiltrædelse to nye medarbejdere, der skal medvirke til at sikre stabil drift og høj produktkvalitet.

Som operatør er dine primære arbejdsopgaver:

 • Styring og overvågning af produktionen i henhold til planer og driftsvejledninger
 • Gennemførelse af drift i det centrale kontrolrum
 • Tekniske analyser og optimering af produktionsprocessen vha. LEAN-værktøjer
Aalborg Portland
.
.: Forsyningsmedarbejder, Sæby, DANISH CROWN A/S
DANISH CROWN A/S
Forsyningsmedarbejder, Sæby

DANISH CROWN A/S

Kunne du tænke dig en høj grad af frihed i dit arbejde, og brænder du for at bruge din ekspertise til at vedligeholde og optimere forsynings- og procesudstyr på et avanceret og moderne slagteri? Så har du her muligheden for at blive en del af en spændende afdeling og et godt team, hvor der altid er fart over feltet.

Til teknisk afdeling på vores slagteri i Sæby søger vi en dygtig tekniker. Der er i alt 40 medarbejdere ansat i teknisk afdeling, hvor sikkerhed, samarbejde, fleksibilitet og kunden er i højsæde. Du kommer til at indgå i et lille team, der varetager forsyningsområdet.

I jobbet vil arbejdstiden fortrinsvist ligge i tidsrummet 05.00-17.00 i hverdage.

DANISH CROWN A/S
.
.: Controller, Eurowind Energy A/S
Eurowind Energy A/SController

Eurowind Energy A/S, Hobro

Eurowind Energy A/S er i fortsat og stabil vækst og søger til vort hovedkontor i Hobro en controller til administration af vindmølle- og solcelleprojekter.

Du vil få ansvaret for din egen portefølje af projekter og i samarbejde med det øvrige team af erfarne controllere få ansvaret for den økonomiske administration af selskaberne.

Arbejdsopgaverne vil som udgangspunkt bestå af:

 • Løbende bogføring, kreditorbetaling og moms
 • Udarbejdelse af periode- og årsrapporter i tilknyttede vindmølleselskaber
 • Controlling af udenlandske projektregnskaber/selskaber
 • Udarbejdelse af budgetter samt kontrolsystemer
.
.: Senior Project Manager, Compass Human Resources Group A/S
Senior Project Manager

Compass Human Resources Group A/S recruting on behalf of client

Are you a strong and experienced Project Manager and do you want a position where you have full economic responsibility from the signed production order to the delivery of the machine? Then you have the chance to become a part of a product management team working to create systems, processes and services.

As Project Manager you will be a part of a very dedicated project team that you work in close cooperation with. Furthermore, it is your responsibility to drive and optimise your own projects regarding time, money and customer satisfaction.

Your professional competencies as an experienced Project Manager could include:

 • An engineering background within mechanical construction/electrical engineering or similar disciplines.
 • Experience from project management with equipment manufacturing and/or automation solutions
Compass Human Resources Group A/S
.
.: Tag din succes til nye højder som udkørende salgskonsulent hos Atlas Copco Rental!, Atlas Copco Kompressorteknik A/S
Atlas Copco Rental
Tag din succes til nye højder som udkørende salgskonsulent hos Atlas Copco Rental!

Atlas Copco Rental

Atlas Copco Rental har gennem de sidste par år oplevet stor fremdrift og har fortsat høje vækstmål. Derfor søger vi nu en udkørende salgskonsulent med reference til vores Country Manager og med backup fra vores interne kundeservice.

Det bliver din udfordring at skabe, fastholde og udvikle langsigtede kunderelationer i industri-segmentet i Danmark. Din rolle bliver at sætte dig ind i kundernes kernevirksomhed og baseret på din forståelse og erfaring at tilbyde specifikke og tilpassede lejeløsninger, der minimerer nedetid samt optimerer produktionen hos kunden.

Hvad tilbyder vi?

 • Stor berøringsflade og selvstændigt salgsansvar
 • En organisation med en uformel tone
 • Mulighed for personlig og faglig udvikling
Atlas Copco Rental
.
.: Servicemontør med erfaring inden for tømrerfaget, VICA Danmark A/S
VICA Danmark A/S
Servicemontør med erfaring inden for tømrerfaget

VICA Danmark A/S

Er du tømrer, eller har du erfaring med montageopgaver inden for tømrerfaget? Trives du med at tage ansvar for dine opgaver? Er du selvkørende, og formår du at vække tillid hos kolleger, samarbejdspartnere og kunder? Har du samtidig sans for kvalitet og godt håndværk, så er du måske vores nye servicemontør.

Vi tilbyder en spændende stilling som servicemontør på orangerier, udestuer og drivhuse. Med reference til montagechefen vil du køre ud til opgaver hos kunderne på Jylland og Fyn. Du vil få et selvstændigt ansvar for at planlægge serviceopgaverne, og du vil indgå i et team med 2 servicemontører og 1 servicekoordinator.

Dine opgaver omfatter:

 • Service- og reparationsopgaver
 • Montage af drivhuse og orangerier (aluminium)
 • Montage af isolerede orangerier, udestuer og pavilloner (aluminium og plast)
 • Specialløsninger
VICA Danmark A/S
.
.: Sitemanager/byggeleder – til fremtidens energiforsyning, Nature Energy Biogas A/S
Nature Energy Biogas A/S
Sitemanager/byggeleder – til fremtidens energiforsyning

Nature Energy Biogas A/S

Har du lyst til at opbygge fremtidens bæredygtige energiforsyning, og vil du være med til at spille en central rolle i fremtidige biogasprojekter? Og vil du:

 • have en central rolle i ledelse af store komplekse anlægsprojekter?
 • være med til at gennemføre projekter inden for den aftalte tid, økonomi og kvalitet?
 • have en stilling, hvor vi investerer i din udvikling – og du investerer i jobbet?

Sammen med den eksisterende organisation i forretningsområdet Construction får du en vigtig rolle i planlægning, udførelse og byggepladsledelse ifm. opførelse af vores kommende biogasanlæg.

Dine opgaver:

 • Sitemanager/byggeleder på større anlægsetableringer med procesudstyr udført som totalentreprise.
 • Daglig ledelse og koordinering af vores byggepladser.
 • Styring og opfølgning på tidsplaner, økonomi og kvalitet.
Nature Energy Biogas A/S
.
.: Social- og sundhedsassistentelever til hold feb. 20, THISTED KOMMUNE
THISTED KOMMUNE
Social- og sundhedsassistentelever til hold feb. 20

THISTED KOMMUNE

Som social- og sundhedsassistent får du mulighed for at gør en forskel for andre, i et aktivt samspil med borgeren og aktører i hele sundhedsvæsenet.

Du kan bevare overblikket og ser de sammenhængende forløb for borgeren i et tæt tværfagligt samspil.

På uddannelsen lærer du:

 • Professionel helhedsorienteret sygepleje og rehabilitering i samarbejde med borgere og patienter med grundlæggende behov i et tværprofessionelt og tværsektorielt samarbejde i det nære og det sammenhængende sundhedsvæsen.

Vi tilbyder:

 • en erhvervsuddannelse med løn, som indeholder både praktik og teori
 • en skoleuddannelse, som foregår på Social- og Sundhedsskolen – STV i Thisted
 • en praktikuddannelse som har 3 praktikker med flere praktikforløb.
.
.: Social- og sundhedshjælperelever til hold februar 20, THISTED KOMMUNE
THISTED KOMMUNE
Social- og sundhedshjælperelever til hold februar 20

THISTED KOMMUNE

Som social- og sundhedshjælper får du mulighed for at gøre en forskel for andre og er med til at give mennesker mere livskvalitet.

På uddannelsen lærer du:

 • at arbejde professionelt og tværfagligt med omsorg og rehabilitering i forhold til mennesker med fysiske, psykiske og sociale problemer
 • at udføre omsorgsopgaver, pleje og praktisk hjælp
 • at udvikle dig personligt i det professionelle arbejde med mennesker.

Vi tilbyder:

 • en erhvervsuddannelse med løn, som indeholder både praktik og teori
 • en skoleuddannelse, som foregår på Social- og Sundhedsskolen – STV i Thisted
 • en praktikuddannelse, som foregår på praktikpladser i Thisted Kommunes områdecentre og hjemmepleje.
.
.: Er du vores nye sælger i Jylland til salg af markedets bedste sikkerhedssko, Capra ApS
SieviEr du vores nye sælger i Jylland til salg af markedets bedste sikkerhedssko

Sievi

Vi er et ungt team, som er i en rivende udvikling og udvider nu vores salgsteam i distrikt Jylland. Hos Sievi målretter vi salget til vores eksisterende og nye kunder. For dig betyder det, at du har ansvaret for at udbygge salget til eksisterende forhandler og opbygge nye forhandlere samt at bearbejde større industrikunder.

Med reference til salgschefen planlægger du dine kundebesøg i distriktet og udvider din kundeportefølje. Din hverdag som kørende sælger indebærer mange timer på landevejen, og din arbejdsdag foregår inde hos kunderne. Din evne til at være struktureret og planlægge er afgørende for din succes.

Hvad tilbyder vi dig?

 • En løbende udvikling og uddannelse, hvor du vil udvikle dig som sælger
 • Fast løn
 • Bil samt alle de relevante redskaber
.
.: Revisorassistent, Danrevi Løgstør I/S
Danrevi Løgstør I/SRevisorassistent

Danrevi Løgstør I/S, Løgstør

Er du vores nye kollega? Bliv en del af et stærk team i Løgstør

Vi er inde i en positiv udvikling med tilgang af nye kunder og udvider medarbejderstaben. Vi søger derfor en revisor/assistent. Vi er på jagt efter den rette person. Det vigtigste for os er din indstilling og dit engagement – derfor er din nuværende titel mindre vigtig.

Som revisor tager du ansvar for at løse opgaver for vores kunder. Ansvar for at være en del af et fællesskab med kolleger. Og ikke mindst ansvar for din egen udvikling til at blive en succesfuld revisor.

Som revisor i Danrevi er du med til at gøre en forskel for vores kunder, og vi giver dig mulighed for at realisere dit potentiale gennem vejledning og samarbejde med dygtige revisorer. Vi lægger vægt på fortsat udvikling – både personligt og fagligt, og du vil få mulighed for at videreuddanne dig.

.
.: Psykiatriske sygeplejerskekonsulenter, Hejmdal Privathospital A/S
Hejmdal Privathospital A/SPsykiatriske sygeplejerskekonsulenter

Hejmdal Privathospital A/S, Aalborg, Aarhus eller Odense

Brænder du for at gøre en virkelig forskel for mennesker med psykiske lidelser og deres pårørende?

Vil du være med i vores nyetablerede afdelinger i Odense, Aarhus eller Aalborg, hvor der arbejdes med et klart fokus på at skabe gode resultater for vores patienter og pårørende?

Og ønsker du en fleksibel hverdag som konsulent med mulighed for at tilrettelægge din egen arbejdsdag samtidig med, at du bliver en del af en ambitiøs og vækstende virksomhed?

Dine opgaver er:

 • Medicinkontrol/opfølgning
 • Afklarende samtaler/journaloptagelse
 • Konferencer med speciallæger og psykologer
.
.: Dygtige specialpsykologer/psykologer, Hejmdal Privathospital A/S
Hejmdal Privathospital A/SDygtige specialpsykologer/psykologer

Hejmdal Privathospital A/S, Aalborg eller Odense

Brænder du for at gøre en virkelig forskel for mennesker med psykiske lidelser og deres pårørende?
Vil du være en del af vores nyetablerede afdelinger i Odense eller Aalborg, hvor der arbejdes med et klart fokus på at skabe gode resultater for vores patienter og pårørende?
Og har du lyst til et arbejdsliv med stor indflydelse og selvstændige ansvarsområder organisatorisk og klinisk?

Vi søger erfarne psykologer/specialpsykologer til fastansættelse, gerne 37-timers-stilling med start pr. 1.12. eller snarest derefter (andet timeantal kan drøftes). Vi søger både til vores afdeling i Aalborg og i Odense.

Vi modtager patienter fra regionerne gennem vores private/offentlige samarbejde via kommuner og forsikringsselskaber samt via selvbetaling.

.OM SIDEN | © Copyright 2019 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |