GRATIS
.: Sommer Musik
.: Netradio
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet

              


.: Jobindex - Ledige job i Region Nordjylland
Danmarks største jobmarked.
.: Plastsvejsere, Salling Plast AS
Salling Plast ASPlastsvejsere

Salling Plast AS, Ranum

Grundet travlhed i produktionen, mangler vi dygtige Plastsvejsere.

Det er hovedsageligt plastsvejsere, til ekstrudering af diverse fittings i PEH (brønde, ventiler, T-stykker, bøjninger, osv.)

Arbejdsopgaver

 • Produktion af brønde, manifold rørsystem til akvakultur
 • Ekstrudersvejsning af PE-fittings
 • Stuksvejsning af PE-rør
.
.: Bogholder, Søren Enggaard A/S
Søren Enggaard A/SBogholder

Søren Enggaard A/S, Aalborg

Kan du tilrettelægge dine opgaver, har du styr på detaljerne, og er du på forkant? Er du god til at sætte dig ind i nye systemer og processer? Og har du lyst til at blive en del af en velkonsolideret ejerledet virksomhed, så er du måske den rette til Søren Enggaard A/S.

Som bogholder hos os varetager du de fleste daglige bogholderifunktioner. Udover traditionelle bogholderiopgaver vil du skulle varetage en del af den administration, der udspringer af at udleje erhvervs- og boligudlejningsejendomme samt hjælpe ved årsafslutninger.

Arbejdet vil ske i tæt samarbejde med regnskabschefen, som vil være din naturlige sparringspartner i hverdagen. Du får bl.a. ansvaret for:

 • Finans-, debitor- og kreditorbogholderi
 • Vedligehold af lejerdata i UNIK
 • Forbrugs- og fællesudgiftsregnskaber
.
.: Teamleder til natholdet i Miljø laboratorium, Eurofins VBM Laboratoriet A/S
Eurofins VBM Laboratoriet A/STeamleder til natholdet i Miljø laboratorium

Eurofins VBM Laboratoriet A/S, Aabybro

Hvad siger du til en afvekslende, udfordrende og udviklende hverdag i en international organisation? Er du interesseret i ledelse og kan du se dig selv arbejde i laboratorieverdenen, så er det måske dig vi søger, som ny teamleder til en drifts- og optimeringsopgaver i vores miljølaboratorium i Aabybro?

Med reference Business Unit Manageren, vil din primære opgave bestå i ledelse af natholdet i laboratoriet. Mere specifikt vil du sikre; planlægningen af produktionen og optimering af denne, opfølgning, opdatering og kallibrering af vores maskiner, koordinering, kommunikationen til PBU Manageren (produktionslederen) og teamledere på dagholdet, planlægningen af ferier og fridage, afholdelse af MedarbejderUdviklingsSamtaler (MUS) samt øvrige ad hoc-opgaver.

Eurofins VBM Laboratoriet A/S
.
.: Souschef, Kvickly Aars, Kvickly
KvicklySouschef, Kvickly Aars

Kvickly

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en mulighed for at:

 • tage næste skridt i din karriere og videreudvikle din leder-værktøjskasse
 • prøve kræfter med alle ledelsesmæssige udfordringer
 • få erfaring med alle aspekter af butiksdrift

Som souschef har du et tæt parløb med varehuschefen, om hvilke opgaver I hver især har ansvar for, og dine opgaver vil selvfølgelig også udvikle sig, jo mere erfaring du får i rollen. Du vil fra start være involveret i den daglige ledelse af butikkens medarbejdere. Det er dig, som motiverer medarbejderne, du ved, hvornår en medarbejder er presset og du er i det hele taget tæt på medarbejderne til daglig. Dine opgaver indebærer f.eks.:

 • Være medarbejdernes nærmeste sparringspartner og coach
 • Deltage i salgs- og ressourceplanlægning
 • Være med til at ansætte nye medarbejdere
.
.: Salgskonsulent til Telenor Thisted, Telenor
TelenorSalgskonsulent til Telenor Thisted

Telenor

Vil du være en del af et fantastisk team med et stærkt sammenhold? Er du klar på at gøre en kæmpe forskel som Telenors vigtigste medarbejder i #BestRetailEver? Og leder du efter et job, hvor din udvikling starter på din første arbejdsdag? Så er der plads til dig på vores team i Thisted!

Butikkerne er Telenors ansigt udadtil. Bliver du ansat i én af vores 57 butikker rundt om i Danmark, er du vores vigtigste medarbejder. For det er dig, vores kunder møder, når de træder ind i butikken med spørgsmål, når de skal guides til det helt rigtige abonnement, eller når de har mistet mobilen og skal vælge en ny i en fart. I vores butikker byder vi kunden på kaffe og sætter en ære i, at vi gennem en god snak finder frem til den bedste løsning.

.
.: Studentermedhjælper til Tech Value Partnering, Telenor
TelenorStudentermedhjælper til Tech Value Partnering

Telenor, Aalborg

Er du studerende og på jagt efter et spændende studiejob, hvor du får lov til at kombinere din akademiske viden med hands-on erfaring? Drømmer du om at komme helt tæt på tallene i en stor organisation? Og er du en stærk analytiker, der kan hjælpe os med at optimere vores arbejdsgange? Så er du måske den nye studentermedhjælper, som vi leder efter til Telenors Finance-division!

I Tech Value Partnering teamet er vores fornemmeste opgave at sikre solid, finansiel performance i de forskellige forretningsenheder i Telenor Danmark. Vi arbejder for at skabe et godt fundament for forretningens ledere, så de kan lykkes med at indfri deres OPEX-målsætninger gennem blandt andet OE-agendaer.

Vi spiller derfor en vigtig rolle i forretningen, da vi proaktivt udfordrer og guider ift. tal og initiativer på tværs af organisationen med henblik på kontinuerligt at maksimere profitten i Telenor Danmark.

.
.: Production Technology Engineers, Curia
CuriaProduction Technology Engineers

Curia recruiting on behalf of GOMspace in Aalborg

Ambitious international Space Company, GOMSpace, is looking for two skilled Production Technology Engineers for the manufacturing team at the HQ in Aalborg.

GOMSpace gives you the opportunity to become part of an internationally oriented and dedicated team, aiming at providing exceptional Nanosatellite solutions to customers on the global market.

At GOMSpace you will work closely together with skilled Technicians and Engineers ensuring that GOMSpace delivers high-quality products to their customers around the world. In the Product and Services department, you will have 9 colleagues working with PTA, AIV, Product Maintenance and Support.

.
.: Regnskabsassistent – barselsvikariat, Aktieselskabet Schouw & Co.
Fibertex Personal Care
Regnskabsassistent – barselsvikariat

Fibertex Personal Care, Aalborg

Er du kontoruddannet med speciale i økonomi – og har du erfaring med regnskab? Kunne du tænke dig et job med selvstændige opgaver og mulighed for at bruge dine analytiske evner?

Som vores nye medarbejder vil du opleve, at vi lægger vægt på at skabe et uformelt arbejdsmiljø med plads til et smil og en sjov bemærkning. Du kommer til at sidde i et åbent kontor med de øvrige seks dygtige og engagerede kolleger i vores Finance-team, herunder din leder vores Finance Director. I er hinandens sparringspartnere og varetager i fællesskab de daglige opgaver i økonomifunktionen.

Du vil få opgaver inden for:

 • daglig bogføring
 • månedsafstemninger
 • momsindberetninger
.
.: Art Director/Grafisk Designer - DALI Loudspeakers, DALI A/S
DALI A/SArt Director/Grafisk Designer - DALI Loudspeakers

DALI A/S, Nørager

Til en nyoprettet stilling søger vi en kreativt stærk Art Director eller Grafisk Designer med solid forståelse for content marketing, målgruppekommunikation, branding og produktmarketing på tværs af kanaler til vores interne marketingafdeling. DALI brandet skal vokse globalt, vi skal skabe værdi og eje vores segment i industrien. Vores nye Art Director får en central rolle i at opfylde denne målsætning.

Du bliver ansvarlig for at sikre at vores brand værdier skinner igennem på tværs af content og kampagner samt udviklingen af indhold fra idé til virkelighed i samarbejde med det øvrige team. Du driver den kreative udvikling i samarbejde med Head of Marketing og Content Specialist og vil få stor indflydelse på den kreative retning på strategisk, taktisk og operationelt niveau.

.
.: PLC-programmør, Carsoe A/S
Carsoe A/SPLC-programmør

Carsoe A/S, Aalborg

Carsoe er en hurtigvoksende dansk virksomhed med søsterselskaber i England, Norge og USA.

Til vores hovedafdeling i Aalborg, hvor vi beskæftiger ca. 260 medarbejdere, søger vi endnu en dygtig PLC-programmør til programmering ifm. produktion/udvikling, idriftsættelse og service af procesudstyr til fiskeri-/fødevareindustrien – til toneangivende globale kunder.

Som PLC-programmør ved Carsoe kommer du til at beskæftige dig med PLC, HMI, SCADA, SQL, data tracking m.m. i samarbejde med dygtige kollegaer. Nøglesætninger for stillingen kan være:

 • Deltage i SAT- og FAT-test
 • Dokumentation af udførte test
 • Oplæring af driftspersonale
 • Siemens TIA-portal
 • Idriftsætning
 • Autogenerering
.
.: Electrical Engineer, Carsoe A/S
Carsoe A/SElectrical Engineer

Carsoe A/S, Aalborg

Carsoe er en hurtigvoksende dansk virksomhed med søsterselskaber i England, Norge og USA. Vi udvikler og producerer procesudstyr til fiskeri-/fødevareindustrien – til toneangivende globale kunder.

Med reference til Carsoes Automationmanager bliver du del af et dygtigt og ambitiøst team.

Som Electrical Engineer ved Carsoe kommer du til at beskæftige dig med design og konstruktion af styringer i samarbejde med dygtige kolleger. Nøglesætninger for stillingen kan være:

 • Design og konstruktion af styringer
 • Vedligeholdelse og opfølgning på standardmaskiner
 • Bestilling af komponenter
 • Dokumentation og opfølgning
 • Deltage i udarbejdelse af tilbud
 • Aftersale-support
 • Udarbejde procedurer/beskrivelser til el-værkstedet
.
.: Akkordholder med erfaring i større ABA/el-projekter til Nyt Aalborg Universitetshospital, Lindpro A/S
Lindpro A/S
Akkordholder med erfaring i større ABA/el-projekter til Nyt Aalborg Universitetshospital

Lindpro A/S, Gistrup

Vil du være en del af en stor, veletableret virksomhed, hvor det er sjovt at gå på arbejde, så har vi jobbet til dig.

Vi starter nu ABA entreprisen på Nyt Aalborg Universitetshospital (NAU), som med 177.000 kvm er en af DK største. Vi er derfor på udkig efter en akkordholder med erfaring fra større projekter og det store overblik.

Vi tilbyder dig

 • Et godt arbejdsmiljø med frihed under ansvar, plads til forskellighed og et velfungerende team med gode kolleger
 • En god og rummelig arbejdsplads med masser af mulighed for faglig og personlig udvikling
 • Gode løn- og ansættelsesvilkår med sundheds- og pensionsordning
Lindpro A/S
.
.: Kan du lede din butik og dine medarbejdere til top-performance?, Circle K Danmark A/S

Kan du lede din butik og dine medarbejdere til top-performance?

Circle K Danmark A/S, Hjørring

Hver dag gør vi hverdagen lettere for mennesker over hele verden. Vi er vokset til et succesfuldt globalt selskab med over 15.000 butikker i 24 lande. Vores mål er at blive verdens foretrukne sted at købe brændstof og mad på farten.

Dit mål hos Circle K vil være at lede din butik og dine medarbejdere til at yde fremragende, hurtig og venlig kundeservice, samt at sørge for, at vores kunder altid bliver mødt med et smil og lidt ekstra opmærksomhed.

Vil kan tilbyde dig et indflydelsesrigt lederjob, hvor det er DIT ansvar, at den daglige planlægning og drift af butikken lever op til vores koncepter, målsætninger og standarder. Det er også DIT ansvar at tiltrække og rekruttere de bedste medarbejdere og sørge for, at de trives og udvikler sig til enten at blive gode, stabile medarbejdere i butikken eller får mulighed for at komme videre af Circle K-karrierestigen.

Circle K Danmark A/S
.
.: Erfaren økonomimedarbejder, der kan rådgive og vejlede chefer og ledere inden for økonomiske anliggender på Social- og Sundhedsområdet, Frederikshavn Kommune
Frederikshavn KommuneErfaren økonomimedarbejder, der kan rådgive og vejlede chefer og ledere inden for økonomiske anliggender på Social- og Sundhedsområdet

Frederikshavn Kommune

Sætter du en ære i at have et fast greb om økonomistyringen, og kan du samtidig rådgive og vejlede chefer og ledere inden for økonomiske anliggender på en forståelig måde?

Dine funktioner vil blandt andet være:

 • Du bliver ekspert på fagområdet
 • Du arbejder intenst med økonomistyring (budgetlægning, løbende budgetopfølgning, revision, regnskabsaflæggelse m.v.)
 • Du udvikler og vedligeholder styringsredskaber

Helt i tråd med Økonomiafdelingens målsætninger vil en god del af din indsats være rettet mod den direkte rådgivning og vejledning af fagcenterchefen og lederne på de enkelte områder.

.
.: Social- og sundhedshjælper til aftenvagt på Plejecenter Strandgården, Frederikshavn Kommune
Frederikshavn KommuneSocial- og sundhedshjælper til aftenvagt på Plejecenter Strandgården

Frederikshavn Kommune, Strandby

Er du social- og sundhedshjælper og vil du være med til at gøre Strandgården til et førende plejecenter, målt på kvalitet, tilfredshed og økonomi med beboeren og medarbejderen i centrum?

Stillingen er på 27,5 timer med aftenvagt og med weekendvagt hver 2. weekend.

Du skal indgå i tværfagligt samarbejde med sygeplejersken, praktiserende læge, pædagoger og dine andre kollegaer, hvor du skal medvirke til at give beboerne indhold i hverdagen. Her er det vigtigt, at du er reflekterende i forhold til egen praksis og klar til faglig udvikling.

Vi hjælper dig godt i gang med en god introduktion og oplæring tilpasset dine behov.

.
.: Pædagogisk assistentelever, Frederikshavn Kommune
Frederikshavn KommunePædagogisk assistentelever

Frederikshavn Kommune

Har du lyst til at uddanne dig inden for pædagogfaget? Er du pligtopfyldende og initiativrig? Så er en pædagogisk assistentuddannelse måske noget for dig.

Vi søger ambitiøse pædagogisk assistentelever, som vil være med til at gøre en forskel og skabe udviklende læringsmiljøer for børn, unge og voksne med særlige behov.

Efter endt uddannelse har du bl.a. mulighed for at arbejde med pædagogiske, aktiverende, sundhedsfremmende og omsorgsrelaterede opgaver i:

 • Dagtilbud for børn 0-6 år
 • Dagtilbud for børn og voksne med særlige behov
 • SFOér
.
.: Personalejuridisk konsulent, Rebild Kommune
Rebild KommunePersonalejuridisk konsulent

Rebild Kommune, Støvring

Har du erfaring med at rådgive i personalesager, trives du i forhandlingssituationer med de faglige organisationer, kunne du tænke dig at være med til at udvikle området – så er denne stilling sikkert noget for dig.

Den primære opgave vil være at bistå ledere i kommunen med håndteringen af personalejuridiske sager og forhandlinger med de faglige organisationer, som til tider kan være tunge og komplekse.

Dine opgaver

 • Rådgivning og sparring med kommunens ledere i personalemæssige forhold.
 • Varetage afskedigelsessager, deltage i tjenstlige samtaler, forhandlinger med de faglige organisationer og lignende.
 • Forestå forhandling af forhåndsaftaler, arbejdstidsaftaler, TR-vilkår og lønaftaler på chefniveau.
.
.: Cafeteriaforpagter, Nibe Idræts- og Kulturcenter
Nibe Idræts- og KulturcenterCafeteriaforpagter

Nibe Idræts- og Kulturcenter

NIKC ønsker at finde den rette person til at forpagte vores cafeteria i forbindelse med hallen, herunder:

 • daglig drift af cafeteria.
 • tilbyde at lave mad til vores faste arrangementer samt lejlighedsvise fester mv.
 • sikre at drift, aktivitet og indtjening på selskabslokaler, cafeteria og vandrehjem øges i tæt samarbejde med Centerlederen.

NIKC tilbyder dig som Forpagter et job i en uformel organisation med stor grad af frihed til at organisere dagligdagen så faciliteterne fungerer for vores brugere og gæster. Cafeteria skal som udgangspunkt være åbent i NIKC´s åbningstider. Dette aftales i samråd med Centerleder og Bestyrelse.

.
.: Tekniker med gode elektriske og mekaniske færdigheder til servicegaver i ind- og udland, Marel A/S

Tekniker med gode elektriske og mekaniske færdigheder til servicegaver i ind- og udland

Marel A/S, Støvring

Er du teknisk stærk inden for el og mekanik, og vil du være en del af et stærkt hold, hvor høj kvalitet, service og sammenhold er en naturlig del af hverdagen? Så bliv vores nye tekniker til en nyoprettet stilling i vores serviceafdeling i Støvring.

Du får det primære ansvar for vores maskiner, der bearbejder kød, hvor alt fra installation og opstart af nye maskiner og anlæg, til servicering, vedligehold og fejlsøgning på eksisterende maskiner er vigtige elementer af opgaven. Du vil, på baggrund at din ekspertise og vores kunders lokationer, få mulighed for rejseaktivitet til vores danske og udenlandske kunder.

Marel A/S
.
.: Ambitiøs projektleder til fiberopgaver i Nord- og Midtjylland, Viktech P/S
Viktech P/SAmbitiøs projektleder til fiberopgaver i Nord- og Midtjylland

Viktech P/S

Er du en dygtig og engageret projektleder, så er du måske den ideelle kandidat til et spændende job i en virksomhed og branche, som konstant er i udvikling. Virksomheden oplever stor vækst, og store og udfordrende projekter starter op nu. Vil du med og tage projektansvaret for et team af 8-30 dygtige og fagstærke teknikere, så har du en unik chance her.

Dine opgaver som projektleder

 • Du får og har ansvaret for dit projektområde
 • Du skal være en synlig og effektiv leder for alle i dit team
 • Du styrer projektet fra dit skrivebord, men er også synlig i ”marken” for at følge projektet tæt på
.OM SIDEN | © Copyright 2019 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |