INDHOLD
●   Lån Penge
●   Lån Penge - Mikro Lån
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Dating Oversigt
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Webhosting Oversigt
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Dyremad / Dyrefoder
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Hør Netradio - Webradio
●   Sommer Musik
SPIL
●   Actionspil
●   Arkadespil
●   Bilspil
●   Børnespil
●   Klassiskespil
●   Familiespil
●   Kortspil
●   Multiplayer
●   Skydespil
●   Sportsspil
●   Strategispil
●   Vendespil
●   Blandet Spil
●   Flash Spil
NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
BoLarsen.dk - Spil, Dating, Webhosting, Netradio
Indendørs Maling - Dyrup Maling og Flugger Maling | Malingshop.dk  | Filament.dk
Senior.dk - Dating & Mødested  | Billig 3D printer og filament - 3DPrinter.dk
Webhosting.dk  |  inkClub  |  YouGov.dk  |  Snor.dk  |  One.com - Få 82% rabat
Helsegrossisten.dk - Billig kosttilskud  |  Billigste blækpatroner og toner fra Pixojet


Lynhurtigt fibernet til lav pris ( 300 Mbit fra kun 259 kr./md. ) - ( 1000 Mbit fra kun 299kr./md. ) Bolignet.dk
 ●   Jobindex - Ledige job i Region Nordjylland
Danmarks største jobmarked.

 ●   Smilende studerende til reception, European Sperm Bank

European Sperm Bank Smilende studerende til reception

European Sperm Bank, Aalborg

Hos European Sperm Bank hjælper vi barnløse over hele verden med at få deres ønskebørn. På det grundlag har vi skabt en international vækstvirksomhed med salg til hele verden.

Med et stigende antal donorer har vi fået ekstra travlt - og søger derfor nye studerende til vores reception i det centrale Aalborg, hvor dine primære opgaver består i at checke vores donorer ind, modtage donationen og forberede forsendelsen til vores laboratorie i Århus.

Derudover besvarer du kundehenvendelser via telefonen, håndterer online betalinger og sørger for at kontoret altid er pænt og præsentabelt. Endeligt sikrer du også at relevante informationer sendes til donorkoordinatorerne.

.

 ●   Student Assistant, Centrica Energy Trading A/S

Centrica Energy Trading A/S
Student Assistant

Centrica Energy Trading A/S, Aalborg

We are looking for a talented student employee who is ready to take on a job with great responsibility to assist us in bringing Regulatory Reporting to the next level.

As a student employee, you will be given an understanding of commodities and the way power and gas products are traded in the European market. This knowledge will enable you to ensure timely and correct reporting of transactions and positions in scope of the legislation covering physical trades (REMIT), financial trades (EMIR) and other financial instruments (MiFID II) in the European market.

Furthermore, you will be responsible for setting up processes and monitoring of contracts and products in our systems to check and validate that we comply with regulatory requirements as well as improving controls around data integrity and moving processes to an automate solution.

Centrica Energy Trading A/S
.

 ●   IT-udvikler til DevOps i cloud-team, Aalborg Universitet

Aalborg Universitet IT-udvikler til DevOps i cloud-team

Aalborg Universitet

I Cloud-teamet udvikler vi cloud-native løsninger, som hostes på Azure PaaS services. Teamet er organiseret og arbejder efter DevOps principper. Udover DevOps af egne løsninger, bistår vi også projekter i deres brug af Azure baserede løsninger. Vi leder i øjeblikket efter den rigtige DevOps profil til Cloud Teamet, hos AAU’s IT-organisation, IT Services (ITS) på Aalborg Universitet.

Dine typiske opgaver ligger inden for områderne:

 • Automatisk deployering af Azure komponenter (Infrastructure as Code). Herunder fx:
  • App Services (primært Linux)
  • Azure SQL
  • Netværk og Firewalls
 • Administration rettigheder i forbindelse med deployering af Azure komponenter
 • Administration af Azure DevOps
.

 ●   Datakonsulent til Master Data Management projekt, Aalborg Universitet

Aalborg Universitet Datakonsulent til Master Data Management projekt

Aalborg Universitet

På AAU er vi p.t. i gang med et Master Data Management (MDM) projekt, hvor vi katalogiserer nøglebegreber inden for forskellige domæner, fx Uddannelser og Studier, Organisation og Identiteter mfl. Masterdata skal danne fundamentet for, at vores data kan bindes sammen, og vi på universitetet kan træffe datadrevne beslutninger.

I tæt samarbejde med forretning, IT-Arkitekter og udviklere faciliterer og dokumenterer du begrebs- og informationsmodellering indenfor domænerne. Du sikrer, at der bliver identificeret kildesystemer for masterdata samt rådgiver dataejerne om kvalitetssikring i kildesystemerne.

Du har en relevant uddannelse, f.eks. cand.IT eller lignende.

.

 ●   Svagstrømsingeniør, Hans Jensen Lubricators A/S

Hans Jensen Lubricators A/S
Svagstrømsingeniør

Hans Jensen Lubricators A/S, Hadsund

Drømmer du om at arbejde med produktudvikling? Så er stillingen som svagstrømsingeniør ved Research & Development Department med sikkerhed noget for dig.

Vi er 8 ingeniører og teknikere, der har kompetencer inden for mekanik, hydraulik og styring. Vi har et stærkt fagligt miljø i R&D og arbejder tæt sammen på tværs af faggrupper. Innovation er for os en livsnerve, og vi ser frem til at forstærke afdelingen med en ny E-ingeniør.

Du får en central rolle i udviklingen af vores elektroniske produkter. Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Udvikling og forbedring af vores kvalitetsprodukter.
 • Arbejde med El-teknik og konstruktion.
 • Planlægge og deltage i laboratorie- og field tests.
Hans Jensen Lubricators A/S
.

 ●   Mechanical Engineer, Product Center, Carsoe

Carsoe Mechanical Engineer, Product Center

Carsoe, Aalborg

Har du lyst til at bruge din tekniske viden i en spændende stilling, hvor du får lov til at konstruere løsninger i rustfrit stål til fødevarebearbejdning?

Du vil indgå i et mindre hold, som sidder med produktudvikling, standardisering og optimering af vores produkter. Mere specifikt kommer du til at sidde med vores logistikprodukter, som flytter ting fra A til B.

Din hverdag kommer primært til at bestå af opgaver som:

 • Eksekvering af 2D/3D produktionsmateriale
 • Udvikling og konstruktion af nye og eksisterende produkter
 • Standardisering af produkter
 • Opbygning af tegningsmaster
.

 ●   Habitushuset Sct. Mortensgaard søger pædagoger eller sygeplejersker, Habitus

Habitus
Habitushuset Sct. Mortensgaard søger pædagoger eller sygeplejersker

Habitus, Hurup Thy

Brænder du for at arbejde med mennesker, der har autismespektrumforstyrrelser eller andre gennemgribende udviklingsforstyrrelser, som forstyrrer deres samspil med andre? Kan du skabe forudsigelighed og genkendelighed i hverdagen? Vil du medvirke til at øge livskvalitet og skabe glæde?

Så er du måske den fagligt dygtige pædagog eller sygeplejerske, som vi mangler.

På Sct. Mortensgaard bor der otte skønne borgere mellem 17 og 45 år. Vi arbejder i et fast team omkring hver enkelt borger – typisk 1:1 i de vågne timer. Vi har fokus på at skabe struktur, forudsigelighed og genkendelighed i trygge rammer, imens vi fastholder borgerens ret til selvbestemmelse.

Habitus
.

 ●   IT Sikkerhedsrådgiver Thisted eller Aalborg, ReQruiting ApS

NetIP A/S IT Sikkerhedsrådgiver Thisted eller Aalborg

NetIP A/S

Er du typen der altid ser hullerne i osten? Til vores Thisted eller Aalborg kontor leder vi efter dig som er skarpsindig og udfordrende fordi du er super skarp fagligt og fordi du elsker at rådgive, hjælpe og spare med kunder.

Som IT Sikkerhedsrådgiver er du bindeleddet og oversætteren af sikkerhedsmæssige risici mellem den daglige drift og kundens direktion eller bestyrelse.

Du får til ansvar at analysere, producere og afrapportere sikkerheds- og driftsmæssige konklusioner, der kan anvendes som beslutningsgrundlag for en IT Chef eller direktion, og som kan omsættes til en konkret handlingsplan. Det er din vigtigste opgave at bidrage til øget overblik for kundens IT-drift og sikkerhedsrisici samt at bidrage til uvildige analyser og beslutningsgrundlag hos vores kunder.

.

 ●   Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere, Red Hat Holdings Limited

Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

.

 ●   Neurologisk eller ortopædkirurgisk speciallægekonsulent til arbejdsskadevurderinger, Ankestyrelsen

Ankestyrelsen
Neurologisk eller ortopædkirurgisk speciallægekonsulent til arbejdsskadevurderinger

Ankestyrelsen

Du er en fagligt dygtig og opdateret neurolog eller ortopædkirurg, der præcist kan vurdere og formidle omfang og årsagssammenhænge mellem en arbejdsskade og følgevirkninger. Du har desuden overskud og interesse for at løse speciallægekonsulentopgaver i tæt samarbejde med jurister ved siden af din faste overlægestilling som neurolog eller ortopædkirurg.

Vi søger to speciallægekonsulenter til vores arbejdsskadeområde i Ankestyrelsen: en neurolog og en ortopædkirurg med subspeciale i skulderlidelser.

Din primære opgave vil være at afgive skriftlige, lægefaglige vurderinger inden for dit speciale i konkrete arbejdsskadesager. Sagerne kan handle om anerkendelse af arbejdsskader, varigt mén, behandlingsudgifter og erhvervsevne. Arbejdet foregår hjemmefra via pc.

Ankestyrelsen
.

 ●   Søparken Plejecenter mangler en social- og sundhedshjælper i aftenvagt, Frederikshavn Kommune

Frederikshavn Kommune Søparken Plejecenter mangler en social- og sundhedshjælper i aftenvagt

Frederikshavn Kommune

Kan du se dig selv arbejde i et stærkt fagligt fællesskab med mulighed for nye udfordringer og faglig udvikling, så er det lige dig, vi står og mangler i Søparken leve-bo.

Stillingen er på 28 timer. Der skal påregnes weekendvagt hver 2. weekend.

Vi forventer, at du:

 • Er uddannet social- og sundhedshjælper
 • Brænder for omsorgsopgaver med udgangspunkt i den enkelte borger
 • Kan arbejde selvstændigt men samtidig være sparringspartner i fællesskab med dine kolleger

Vi kan tilbyde dig:

 • Et fagligt forankret miljø med borgeren i centrum
 • Mulighed for at sætte dit eget præg på og definere din egen rolle i opgaverne omkring borgeren
 • Medindflydelse på dine arbejdstider og timeantal
.

 ●   Socialpædagog eller SSA søges til Bofællesskab Nord i Skagen, Frederikshavn Kommune

Frederikshavn Kommune Socialpædagog eller SSA søges til Bofællesskab Nord i Skagen

Frederikshavn Kommune

Har du erfaring i at arbejde med borgere med nedsat psykisk og fysisk funktionsevne? Drømmer du om et ansvarsfuldt og udfordrende job, hvor du er en vigtig medspiller, til at præge fagligheden, er det dig vi mangler på holdet.

Borgerne har som udgangspunkt et højt støtte behov enten i form af kompenserende eller aktiverende støtte. Den kompenserende støtte består som oftest af hjælp til toiletbesøg, forflytninger, hjælp til indtagelse af måltider, medicin m.m.

Gennem de senere år, er der flyttet flere yngre borgere ind, der har andre behov end den ældre del af beboerne. Dette gør, at vi kan tilbyde en spændende og udfordrende arbejdsplads, hvor vi vægter udvikling af tilbuddet. Samtidig vil du blive en del af et veletableret team, hvor nøgleordene er samarbejde og fagligsparring omkring teamet som helhed, men også den enkelte borger.

.

 ●   Afløsere til Dybvad Ældrecenter og Dybvad Hjemmepleje, Frederikshavn Kommune

Frederikshavn Kommune Afløsere til Dybvad Ældrecenter og Dybvad Hjemmepleje

Frederikshavn Kommune

Vil du gerne være en del af en fantastisk arbejdsplads – så skal du søge job som afløser hos Dybvad Ældrecenter og/eller Dybvad Hjemmepleje.

Du er måske allerede uddannet SSA eller SSH? Måske er du studerende og mangler weekendarbejde? Det kan også være, du har et sabbatår og søger et meningsfuldt arbejde?

Dybvad Ældrecenter er et lille hyggeligt ældrecenter med 15 faste boliger og 5 aflastningspladser. På aflastningen modtager vi borgere både fra eget hjem og fra sygehus der kommer i afklaringsforløb.

Som afløser er det afgørende, at du har lyst til og interesse for at arbejde med mennesker, og at du hele tiden ser muligheder frem for begrænsninger. Vi sætter trivslen i højsædet og lægger an til en åben, ærlig og direkte dialog, og vi har en forventning om, du gør det samme.

.

 ●   Barselsvikar til Team Materialeindkøb og Håndtering i Center for Kultur og Borgerservice, Frederikshavn Kommune

Frederikshavn Kommune Barselsvikar til Team Materialeindkøb og Håndtering i Center for Kultur og Borgerservice

Frederikshavn Kommune

Indkøb, håndtering og pleje af biblioteksmaterialer er det primære fokus i teamet, som består af 10 engagerede og dygtige medarbejdere, og vi søger en barselsvikar fra den 1. november, som kan bidrage med biblioteksfaglig viden, erfaring fra Borgerservice og især udstedelse af MIT ID, og sidst men ikke mindst godt humør og masser af initiativ.

Stillingen er delt mellem backoffice-opgaver og arbejde i Borgerservice i vagter, så du skal kunne fordybe dig i biblioteks- og økonomisystem og håndtere vores mange materialer fysisk, samtidig med at du formår at vejlede om borgerservice-relaterede spørgsmål i vores skranke og medbetjeningsområde.

Arbejdsopgaverne vil for eksempel være:

 • Indkøb, udpakning og registrering af materialer til vores samling
 • Revidering og oprydning i biblioteket
 • Bogføring i Cicero og KMD Opus
.

 ●   Plejecenter Rosengården i hjertet af Sæby søger centersygeplejerske til mennesker med demens, Frederikshavn Kommune

Frederikshavn Kommune Plejecenter Rosengården i hjertet af Sæby søger centersygeplejerske til mennesker med demens

Frederikshavn Kommune

Har du lyst til, og bliver du motiveret af, at arbejde med mennesker med demens?

Rosengården søger centersygeplejerske til fastansættelse hurtigst muligt eller senest den 1. oktober 2022. Stillingen er på 32-37 timer i fortrinsvis dagvagt uden weekendarbejde.

Daglige funktioner i forhold til dine kompetencer og ansvar som centersygeplejerske
 • Faglig vejledning og guidning til kollegaer med fokus på kompetenceudvikling
 • Samarbejde med eksterne samarbejdspartnere
 • Deltagende i kompleks borgerpleje og pårørende kontakt
 • Understøtte kollegaer i sygepleje og uddelegering
.

 ●   Social- og sundhedshjæper til aftenvagt på Dybvad Ældrecenter, Frederikshavn Kommune

Frederikshavn Kommune Social- og sundhedshjæper til aftenvagt på Dybvad Ældrecenter

Frederikshavn Kommune

Er du social- og sundhedshjælper, og går du med tanker om at prøve nye udfordringer? Så har vi et spændende job til dig på Dybvad Ældrecenter

Stillingen er som udgangspunkt på 28 timer i aftenvagt, hvor du vil indgå i et lille fast aftenvagtsteam. Der arbejdes hver 2. weekend.

Dybvad Ældrecenter er et lille men aktivt og attraktivt plejecenter, der i samspil med frivillige og lokalmiljøet giver en god og tryg atmosfære. På plejecentret er der 15 plejeboliger og 5 akutte aflastningspladser. Som udgangspunkt arbejdes der med hverdagsrehabilitering som en stor del af indsatsen ved vores beboere.

Vi tilbyder en spændende stilling, hvor vi forventer, at du kan varetage den personlige pleje og praktiske hjælp hos vore borgere, samt tage fagligt ansvar og være sparringspartner for dine kolleger.

.

 ●   Socialpsykiatrisk Boform Mariested søger SSA, SSH eller pædagog til tidsbegrænset stilling i nattevagt, Frederikshavn Kommune

Frederikshavn Kommune Socialpsykiatrisk Boform Mariested søger SSA, SSH eller pædagog til tidsbegrænset stilling i nattevagt

Frederikshavn Kommune, Sæby

Stillingen er på 30 timer, og der arbejdes 5+2 i vågne nattevagter kl. 23-7, med ansættelse pr. 1/10 2022. Du kommer til at være en del af nattevagtsteamet, hvor man er 3 på arbejde ad gangen. Som nattevagt varetager man opgaverne på tværs af hele Mariested.

Mariested er en socialpsykiatrisk boform med 44 voksne borgere, som har psykiatriske diagnoser såsom skizofreni, bipolar affektiv sindslidelse og personlighedsforstyrrelse. Nogle borgere har symptomer på demens og/eller behov for hjælp til personlig pleje. Borgerne bor i egne lejligheder.

Vi tilbyder:

 • Introduktion med tilknyttet mentor.
 • En arbejdsplads i en spændende udvikling, hvor borgerindflydelse er i fokus.
 • En tværfaglig personalegruppe, der er gode til at sparre med hinanden – hele tiden med borgeren i centrum.
.

 ●   Social- og sundhedshjælper til Dybvad Ældrecenter, Frederikshavn Kommune

Frederikshavn Kommune Social- og sundhedshjælper til Dybvad Ældrecenter

Frederikshavn Kommune

Er du social- og sundhedshjælper, og går du med tanker om at prøve nye udfordringer - har vi et spændende job til dig på Dybvad Ældrecenter

Stillingen er som udgangspunkt på 32 timer i dagvagt, hvor du vil indgå i et fast dagvagtsteam, men timeantallet kan reguleres, hvis det ønskes. Der arbejdes hver 2. weekend.

Dybvad Ældrecenter er et lille men aktivt og attraktivt plejecenter, der i samspil med frivillige og lokalmiljøet giver en god og tryg atmosfære. På plejecentret er der 15 plejeboliger og 5 akutte aflastningspladser. Som udgangspunkt arbejdes der med hverdagsrehabilitering som en stor del af indsatsen ved vores beboere.

Vi tilbyder en spændende stilling, hvor vi forventer, at du kan varetage den personlige pleje og praktiske hjælp hos vore borgere, samt tage fagligt ansvar og være sparringspartner for dine kolleger.

.

 ●   TECHNICAL SALES SUPPORT I SALGSAFDELINGEN, Sjørring Maskinfabrik A/S

Sjørring Maskinfabrik A/S
TECHNICAL SALES SUPPORT I SALGSAFDELINGEN

Sjørring Maskinfabrik A/S, Thisted

I rollen som Technical Sales Support spiller du en nøglerolle og har en stor berøringsflade i hele organisationen og tilfører viden, erfaring og energi til vores kunder i samarbejde med branchens bedste KAM-sælgere og relationsbyggere.

Dine vigtigste arbejdsopgaver kender du nok allerede fra din erfaring som Technical Sales Supporter:

 • drive tilbudsprocessen med den rette blanding af disciplin og fleksibilitet
 • yde teknisk salgssupport til vores nuværende og kommende internationale kunder på daglig basis
 • facilitere udvikling af “win strategy” gennem forståelse af kunden og konkurrenterne, når der opstår nye forespørgsler og projekter
 • tilsikre rettidig udarbejdelse af tilbudsmaterialer i høj kvalitet ved projekter
 • fungere som sparringspartner for KAM-ansvarlig til kunden
Sjørring Maskinfabrik A/S
.

 ●   Vil du hjælpe udsatte unge?, Blå Kors Danmark

Blå Kors Danmark
Vil du hjælpe udsatte unge?

Blå Kors Danmark, Mariager

På Bølgegården søger vi lige nu socialfaglige medarbejdere, der er fagligt kompetente med en socialfaglig og evt. diakonal baggrund, som har hjerte og forståelse for socialt udsatte børn og unge i alderen 14-22 år.

Vi forventer, at du har en social- eller sundhedsfaglig relevant uddannelse bag dig på minimum professionsbachelorniveau. Det kan fx være diakon, pædagog, ergoterapeut, sygeplejerske, socialrådgiver eller lignende.

Dine opgaver:

 • At være en del af et kontaktteam omkring den enkelte beboer
 • At udarbejde og følge op på din kontaktborgers opholdsplaner, mål og delmål
 • Sammen med teamleder at tage ansvar for samarbejdet med de relevante offentlige instanser i relation til dine kontaktborgere
Blå Kors Danmark
.OM SIDEN | © Copyright 2022 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |          | 3Dprint.dk | Filament.dk | 3Dprinter.dk | FrækDate.dk |

                     ● ithjælp.dkSpilCafe.dkTransporten.dkSpilleCafe.dkFrækDating.dkBilligPatroner.dkBilligVærktøj.dk
                     ● Snor.dkMobileservice.dkLokalBasen.dkUfaglært.dkFuke.dkUltrafun.dkZike.dkUfaglært.dk