INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
- - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Action
Arkade
Blandet Spil
Blandet Spil 2
Blandet Spil 3
Klassisk
Kort
Multiplayer
Racing
Skydning
Sport
Strategi
........................
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
Har du brug for IT Hjælp / IT-Hjælp ?     Så kontakt www.ithjælp.dk
ithjælp.dk | Transporten.dk | YouGov.dk | Webhosting.dk | inkClub | Sportmaster.dk
 ●   Jobindex - Ledige job i Region Nordjylland
Danmarks største jobmarked.

 ●   Pædagog til vuggestuen i Børnenes Hus, Jystrup - Et særligt sted!, Ringsted Kommune

Ringsted KommunePædagog til vuggestuen i Børnenes Hus, Jystrup - Et særligt sted!

Ringsted Kommune

Grib muligheden for at blive en del af et børnehus, hvor det dejlige børneliv leves. Vi leger, udforsker, begejstres, ser det store i det små og skaber frydefulde oplevelser. Her er et godt kollegaskab. Vi løfter i fælleskab, er omsorgsfulde over for hinanden samt giver sparing i en anerkendende atmosfære.

Børnenes Hus tilbyder en uddannet pædagog en 37-timers stilling i vores vuggestue, hvor du er med til at skabe nærvær og trivsel i de små samspil med de 0-3-årige børn.

Vi er en LUN institution. LUN står for LEG, UDVIKLING og NÆRVÆR. Der er tre vigtige regler, der skal overholdes, når man laver LUN: Det skal være rart, vi skal være sammen, vi skal have det sjovt.

.

 ●   Genopslag - Erfaren byggesagsbehandler til Center for Teknik og Miljø, Frederikshavn Kommune

Frederikshavn KommuneGenopslag - Erfaren byggesagsbehandler til Center for Teknik og Miljø

Frederikshavn Kommune

Center for Teknik og Miljø søger ny erfaren medarbejder til afdelingen Byg og Ejendomsdata for at styrke byggegruppen, da vi har forrygende travlt og fortsat ønsker at efterleve ambitionerne om effektiv og hurtig byggesagsbehandling.

Center for Teknik og Miljøs opgaver består i myndigheds-, planlægnings- og projektopgaver inden for områderne kommune- og lokalplaner, byggeri, veje, natur og miljø, ejendomsdata (BBR). I centret lægger vi vægt på at styrke det tværgående samarbejde for at sikre fleksibilitet og robusthed i opgaveløsningen.

Du vil som vores nye medarbejder blive tilknyttet Byggegruppen, som løser opgaver indenfor:

 • Byggesagsbehandling, herunder koordinering af byggesager i forhold til anden lovgivning og den øvrige del af myndighedsområdet.
 • Vejledning af rådgivere, virksomheder og borgere indenfor byggeområdet.
 • Administration af kommuneplan, lokalplaner, vedtægter og deklarationer.
.

 ●   Area Sales Manager | Feed & Grain | Projektsalg i DK og Udland, SKIOLD A/S

SKIOLD A/S
Area Sales Manager | Feed & Grain | Projektsalg i DK og Udland

SKIOLD A/S, Sæby

Vil du være en del af vores danske salgsteam og sammen med en kollega have ansvar for salget i Danmark, men også få mulighed for at arbejde med udenlandske kunder?

Den primære opgave er at fastholde og styrke samarbejdet med den store eksisterende kundemasse, men jobbet kræver også salgsarbejde rettet mod nye kunder, ligesom du deltager i forskellige salgsfremmende tiltag. Du laver typisk selv dine tilbud med hjælp fra det interne salg, og har ansvar for økonomien i dine solgte projekter.

Opgaverne i jobbet omfatter møder hos kunden, afdækning af kundens behov, udarbejdelse og præsentation af løsningsforslag, tilbudsgivning, priskalkulation, udarbejdelse og forhandling af kontrakter. Herudover følger du de solgte projekter og deltager typisk i projektopfølgning og -aflevering.

SKIOLD A/S
.

 ●   Hadsund - Lad Danmarks bedste rammer løfte din revisorkarriere, Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Hadsund - Lad Danmarks bedste rammer løfte din revisorkarriere

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Revisor på CMA-niveau eller HD med flere års praktisk erfaring med selvstændig revision og rådgivning af kundeportefølje.

Byg videre på din værdifulde erfaring og indfri dine ambitioner som revisor på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste. Her træder du ind i nogle fagligt stærke og balancerede rammer, hvor der både er plads til at indfri karrieredrømmen og til at være der for dine nærmeste.

Vi forventer, at du har kundetække og er god til at kontakte kunder og rådgive dem, så de bliver hos os. Derfor er du både fagligt stærk og ferm til den personlige relation. Ligeså er du god til at læse dine kunder og finde nye behov, og du ved, at kunden sætter pris på en ekstra indsats.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
.

 ●   EMEA Marketing Director, Argon Medical Devices Danmark A/S

Argon Medical Devices Danmark A/SEMEA Marketing Director

Argon Medical Devices Danmark A/S

We are looking for an EMEA Marketing Director, preferably located in Western Europe. The EMEA Marketing Director is responsible for developing and implementing strategies, promotions, and campaigns that drive sales revenue growth of interventional and vascular medical devices throughout Europe, the Middle East, and Africa.

The primary responsibilities include:

 • Advance the company brand through live, virtual, print, and digital messaging
 • Grow the company’s digital footprint and increase efficiency of digital marketing campaigns
 • Develop and build consensus behind the annual EMEA Marketing Plan

The successful candidate will have the ability to prioritize projects in a fast-moving environment, the ability to manage a complex product portfolio, the ability to develop a compelling business case, forecast units and revenue, and the ability to manage to a budget.

.

 ●   Tekstilindkøber, TEE JAYS A/S

TEE JAYS A/S
Tekstilindkøber

TEE JAYS A/S, Svenstrup J

Er du erfaren inden for tekstilindkøb, rejsevant til produktionssteder i Østen og brænder for både kvalitetssikring og godt købmandsskab. Ønsker du at være med til at udbygge et stærkt indkøbs set-up og motiveres du af en alsidig arbejdsdag i et uformelt og stilrent miljø. Så bliv en del af vores internationale og dynamiske tekstilvirksomhed.

Som indkøber i TEE JAYS A/S bliver du en del af en dynamisk organisation og et dagligt samarbejde i et stærkt team på 4. Du får reference til virksomhedens Indkøbschef. Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver, både praktiske og operationelle opgaver inden for indkøb og kvalitetssikring.

Arbejdsopgaverne er bl.a.:

 • Ansvarlig for opfølgning hos udvalgte leverandører.
 • Opfølgning på afskibninger og leveringer.
 • Planlægning og placering af indkøbsordrer.
 • Vedligeholdelse af data, CSR og produktionsstandarder.
 • Løbende kvalitetscheck og godkendelser af pp styles.
TEE JAYS A/S
.

 ●   Projektleder med ambitioner, NTT DATA Business Solutions A/S

NTT DATA Business Solutions A/S
Projektleder med ambitioner

NTT DATA Business Solutions A/S

Vil du føre vores innovations projekter sikkert i havn?

Vi søger en ambitiøs projektleder som har lyst til at lede en række af vores non-SAP innovationsprojekter og med tiden vokse ind i rollen som programleder eller projektleder på store ERP-implementeringer. Du vil få ansvaret for dine egne projekter med en masse ny teknologi (bl.a. inden for Kunstig Intelligens, React, Node.JS, .net og Python), primært med agil projektledelse og du vil varetage alle elementer af projektledelsen og have tæt kontakt med vores kunder.

Vi søger en kollega, som brænder for ledelse og udvikling af mennesker, processer og værdiskabende løsninger. Med udgangspunkt i dit faglige ståsted og erfaring, ønsker du at arbejde med projektledelse inden for de seneste teknologier og løsninger som SAP har lanceret. Vi forventer derfor, at du har nogle års erfaring med projektledelse indenfor IT.

NTT DATA Business Solutions A/S
.

 ●   Tømrer/Formopstiller med god tegningsforståelse, CRH Concrete A/S

CRH Concrete A/S
Tømrer/Formopstiller med god tegningsforståelse

CRH Concrete A/S

Du vil blive en del af en sammentømret enhed, som til daglig står for opbygning og klargøring af udsparinger, støbeforme og andet, der indgår i vores produktion. Du vil få en fast base på vores moderne værksted, hvor vi fremstiller nødvendige dele til elementproduktionen, der er fordelt i 4 støbehaller.

Arbejdsdagen foregår typisk 50/50 – altså både på værksted, men også i produktionen, hvor du gør forme klar med afsætning af længde, højde, udsparinger m.v.

Du vil naturligvis modtage den nødvendige oplæring, og du starter med at gå med en af vores i forvejen erfarne medarbejdere. Frihed under ansvar praktiseres meget, og du vil i samråd med dine kollegaer i høj grad stå for at planlægge din arbejdsdag.

CRH Concrete A/S
.

 ●   Parkeringsvagt søges til Ålborg, APCOA PARKING Danmark A/S

APCOA PARKING Danmark A/S
Parkeringsvagt søges til Ålborg

APCOA PARKING Danmark A/S

Vi søger lige en nu en fuldtidsmedarbejder til Ålborg til en stilling som aften/nattevagt. Synes du det lyder som et job for dig så glæder vi os til at læse din ansøgning.

Som parkeringsvagt hos APCOA PARKING bliver du vores synlige ansigt i gadebilledet og din primære opgave bliver at udøve parkeringskontrol på de parkeringsarealer vi administrerer i den pågældende by.

Du vil som ny medarbejder gennemgå vores interne uddannelsesforløb, og du vil blive tilknyttet en "mentor", der vil hjælpe dig godt i gang med at finde tryghed i opgaveløsningen, og omgangen med de bilister der benytter parkeringsarealerne.

APCOA PARKING Danmark A/S
.

 ●   Bliv revisor i vores team i Aalborg, BDO

BDO
Bliv revisor i vores team i Aalborg

BDO

Vil du arbejde med revision i en af landets største rådgivnings- og revisionsvirksomheder i hjertet af Aalborg? Søger du et job med høj faglighed, stor arbejdsglæde og gode karrieremuligheder? Så har vi det helt rette job til dig.

Hos BDO rådgiver vi rygraden af dansk erhvervsliv. Derfor får du hos os nye muligheder for at udvikle dine kompetencer inden for rådgivning, revision og regnskab.

Hos BDO i Aalborg løser vi opgaver for en bred og spændende vifte af både mindre, mellemstore og store virksomheder. Vi er 90 medarbejdere på kontoret, der alle brænder for at gøre en forskel for vores kunder, og vi ved, at gennem indlevelse og værdiskabende revision og rådgivning skaber vi udvikling.

BDO
.

 ●   Regnskabsmedarbejdere med flair for IT til BDO - vi søger i hele landet, BDO

BDO
Regnskabsmedarbejdere med flair for IT til BDO - vi søger i hele landet

BDO

Har du erfaring med bogføring, løn og rapportering? Og har du et digitalt mindset? Så har vi jobbet til dig.

BSO-afdelingen servicerer BDO’s kunder med fleksible løsninger inden for alt fra fakturering til den overordnede økonomibaserede ledelsesrapportering. I jobbet som BSO-medarbejder bliver du en del af et lokalt kontor og vil i samarbejde med dine kollegaer servicere egne kunder inden for bogholderi, lønadministration og økonomistyring.

Dit arbejde vil både blive udført på kontoret og ude hos den enkelte virksomhed. Arbejdet vil derfor medføre varierende rejsetid. Der kan desuden blive behov for fleksibilitet i perioder med spidsbelastning.

BDO
.

 ●   Copywriter - SHAPING NEW TOMORROW HQ Aalborg, Shaping New Tomorrow

Shaping New Tomorrow
Copywriter - SHAPING NEW TOMORROW HQ Aalborg

Shaping New Tomorrow

Are you an experienced Copywriter, and do you want to join a creative team in an ambitious company where the sky is the limit?

We want you to have a healthy and fun everyday life because a good work environment and well-being make a difference. It is vital that you feel welcome and look forward to coming to work – every day.

It goes without saying that it is essential that you are in sync with the brand’s tone of voice. During the onboarding process your colleagues will give you an understanding of how we communicate and of the brand philosophy. You will play an important role in the team of creative specialist dedicated to take marketing to the next level. You will be referring to the Marketing Project Manager and be working with a creative bunch of ‘Shapers’ who are extremely passionate and talented.

Shaping New Tomorrow
.

 ●   To projektkoordinatorer til Procesunderstøttelse, Forsvaret

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse
To projektkoordinatorer til Procesunderstøttelse

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse, Hjørring

Har du stærke kompetencer inden for analyse, databehandling, projektledelse og trives du med en afvekslende hverdag og udvikling i jobbet? Så hører vi gerne fra dig til at blive en del af holdet, i Procesafdelingen i Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse.

I Procesafdelingen arbejder vi i et uformelt miljø, hvor der er gode muligheder for faglig sparring og kompetenceudvikling, og hvor du har mulighed for at påvirke din dagligdag. Du bliver her en del af et team med 16 dygtige og engagerede medarbejdere, der løser opgaver indenfor bogføring samt en meget bred vifte af opgaver i forhold til procesunderstøttelse af Procesafdelingens sektioner samt Regnskabsstyrelsen generelt.

Vi tilbyder en række spændende arbejdsopgaver, hvor de primære opgaver vil omfatte projektledelse af / tovholder på små og mellemstore projekter, udviklingsopgaver, databehandling og analyser:

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse
.

 ●   Project Assistant for DESMI Ocean Guard A/S, DESMI Pumping Technology A/S

DESMI Ocean Guard A/SProject Assistant for DESMI Ocean Guard A/S

DESMI Ocean Guard A/S, Nørresundby

Are you strong administratively and do you manage to catch balls in air - even those thrown by others? Then maybe it is you we're looking for!

For our project department, where we make an environmental difference for the world’s oceans, we are looking for a Project Assistant, to support and service our Project Managers, for a newly created role in DESMI Ocean Guard A/S at our office in Nørresundby, Denmark.

.

 ●   Landbrugsrådgiver til Landbrugscenter Nordjylland, Nykredit

NykreditLandbrugsrådgiver til Landbrugscenter Nordjylland

Nykredit, Aalborg

Er du fagligt stærk, og kan du gennem strategisk dialog med landbrugskunder skabe forretning og kundetilfredshed? Og vil du være en del af en ambitiøs finansiel virksomhed, der har store ambitioner inden for landbrug? Så er du måske vores nye kollega.

Du får ansvar for din egen portefølje af landbrugskunder i et stærkt fagligt miljø med masser af mulighed for kvalificeret sparring og backup fra specialister og erfarne kolleger. Dit helt naturlige mål er at udvikle og skabe vækst samt optimal lønsomhed i din kundeportefølje. Det gør du ved at forstå dine kunders situation, ønsker og behov, så du kan sammensætte de helt rigtige og individuelt tilpassede løsninger.

.

 ●   Teknisk sælger, Sanistål A/S

Serman & TipsmarkTeknisk sælger

Serman & Tipsmark, Brønderslev

Er du klar til et nyt skridt i din karriere? Vil du være en del af en højt specialiseret organisation, der er førende indenfor hydraulik? Kan du levere god og professionel service til vores kunder og få ordren i hus? Så har vi jobbet til dig!

Sammen med de øvrige fire kollegaer i salgsteamet bliver din primære opgave salg af komponenter samt teknisk rådgivning til kunderne. Du er med til at afdække kundens behov gennem forståelse af deres forretning og arbejdsgange.

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder bliver:

 • Udvikling af eksisterende samt ny kundeportefølje gennem proaktivt salg
 • Tilbudsgivning og -opfølgning
 • Teknisk rådgivning
.

 ●   Økonomichef, Search & Select ApS

Search & Select ApSØkonomichef

Search & Select ApS søger for Hilding Anders Danmark A/S i Horsens

Med reference til den danske General Manager får du ansvaret for økonomifunktionen i den danske Business Unit, herunder ledelse af 2 dygtige og engagerede medarbejdere.

Dit primære fokus vil være at sikre den løbende, retvisende månedsrapportering herunder udarbejdelse af budget samt kvartalsvise justeringer af forecast og løbende opfølgning på cash flow.

En anden central opgave er løbende business controlling af såvel supply chain som sales, hvor du forventes at være en god sparringspartner til de enkelte afdelingsledere.

Du er sandsynligvis uddannet cand.merc. og har min. 3 års erfaring med økonomistyring, business controlling og rapportering, gerne fra en produktions- og handelsvirksomhed i en større koncern.

.

 ●   Vi søger en sælger, Skousen

SkousenVi søger en sælger

Skousen, Aalborg

Som sælger hos Skousen Aalborg bliver du en nøglemedarbejder i butiksteamet, hvis fornemmeste opgave er at give kunderne gode købsoplevelser. Dit daglige arbejde bliver at sikre, at de produkter vi har i butikken opfylder kundernes behov bedst muligt.

Vi sætter en ære i at sikre, at kunderne får den bedste handel. Vi lægger vægt på et højt serviceniveau og god kunderådgivning. Din produktviden og evne til at rådgive kunderne, er en væsentlig del af købsoplevelsen hos Skousen, så en grundig oplæring i vores produkter er en selvfølge.

Du er konkurrencemindet til fingerspidserne, og motiveres af at nå både salgs- og kundeservicemål. Kendskab til hvidevarebranchen er en fordel, men ikke et must.

Dine arbejdstider vil følge butikkens åbningstider, og du skal derfor være indstillet på at arbejde i weekenderne.

.

 ●   Serviceelektriker søges til Jylland, Wennstrom Wash Systems A/S

Dansk El & Teknik A/SServiceelektriker søges til Jylland

Dansk El & Teknik A/S

Vi står i den positive situation, at vi i Jylland har spændende opgaver til endnu en dygtig elektriker.

Vi vil værdsætte endnu en kollega med mod på selvstændige opgaver, som også finder arbejdsglæde i at levere god kundeservice — og i at to dage sjældent er ens. Vi søger en elektriker, der byder ind med høj kundeservice, faglighed og nysgerrighed efter altid at søge den bedste løsning.

Virksomhedens 25 øvrige medarbejdere har en bred faglig viden med mulighed for faglig sparring og samarbejde.

.

 ●   IT Business Partner til SAP, Sanistål A/S

Sanistål A/S
IT Business Partner til SAP

Sanistål A/S, Aalborg

Vil du spille en nøglerolle i at omforme forretningsbehov til IT-løsninger? Brænder du for at være en proaktiv sparringspartner, som befinder sig godt i krydsfeltet mellem forretning og IT-udvikling? Så har vi jobbet til dig!

Vi søger en ambitiøs IT Business Partner til salg, som har kendskab til SAP SD og gerne C4C. Du vil i jobbet få reference til IT-udviklingschefen og vil blive en vigtig del af vores fortsatte digitaliseringsrejse, hvor du sparrer med procesejerne i forretningen og herfra sikre, at processerne altid er smidige og optimalt understøttet i SAP og C4C.

I Sanistål arbejder vi kontinuerligt på at vores IT-løsninger ses i et forretningsmæssigt helhedsperspektiv og at processerne optimeres og forenes med vores strategi og indsatsplaner.

Sanistål A/S
.OM SIDEN | © Copyright 2021 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster | Har du brug for ithjælp / it-hjælp, så kontakt www.ithjælp.dk