INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
Lån Penge - Større Lån
- - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Action
Arkade
Blandet Spil
Blandet Spil 2
Blandet Spil 3
Klassisk
Kort & Casino
Multiplayer
Racing
Skydning
Sport
Strategi
........................
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
UltraFun.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point | FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet
 ●   Jobindex - Ledige job i Region Nordjylland
Danmarks største jobmarked.

 ●   Indkøbskoordinator, Impulse A/S

Impulse A/SIndkøbskoordinator

Impulse A/S, Aalborg

Vi søger en struktureret og engageret indkøbskoordinator

Er du struktureret, detaljeorienteret, engageret og har du lyst til en spændende og varieret hverdag, så er det måske dig vi skal snakke med, for at styrke vores indkøbskontor i hjertet af Aalborg.

Som indkøbskoordinator, bliver du bindeled mellem indkøb, leverandører og transportører. Du vil få ansvaret for at processen fra køb til salg flyder.

Dine opgaver vil være:

 • Masterdata-oprettelse og -vedligehold i Business Central-system
 • Ordreopfølgning gennem produktionsprocessen til afskibning
 • Styring af logistikken med direkte kontakt til leverandører
.

 ●   Sygeplejerske til Kastaniegården - primært aftenvagt, Frederikshavn Kommune

Frederikshavn KommuneSygeplejerske til Kastaniegården - primært aftenvagt

Frederikshavn Kommune

Pleje- og rehabiliteringsstedet Kastaniegården søger 2 fagligt dygtige og resultatorienterede sygeplejersker til primært aftenvagt.

Er du sygeplejerske med stor interesse i den rehabiliterende tankegang, og har du lyst til at arbejde i et meget varieret og spændende miljø, hvor patienterne har forskellige behov vedrørende pleje og træning. Så er det dig vi mangler til at indgå i vores team på Kastaniegården.

Kastaniegården er et pleje- og rehabiliteringssted med 33 midlertidige pladser, fordelt på 3 etager. Kastaniegården modtager patienter til nærmere afklaring af pleje og/eller boligforhold i kortere eller længere perioder. Vi betragter os selv som værende en slags akutafdeling, hvilket er vigtigt at kunne trives i. Vi arbejder med hverdagsrehabilitering, som en stor del af indsatsen.

.

 ●   Lindevej plejecenter i Skagen søger SSA til fast stilling i fortrinsvis dagvagt, Frederikshavn Kommune

Frederikshavn KommuneLindevej plejecenter i Skagen søger SSA til fast stilling i fortrinsvis dagvagt

Frederikshavn Kommune

Fantastisk plejecenter beliggende i Skagen har en fast stilling ledig med tiltrædelse til 1. oktober. Stillingen er på 32 timer med vagt hver 2. weekend. Stillingen er fortrinsvis dagvagt med deltagelse i aften- og nattevagter efter aftale.

Vi er et lille plejecenter med i alt 21 beboere, hvoraf en plads er en hotelplads. Disse er fordelt på 3 huse, hvor man vil have primær tilknytning til et hus, men man hjælper hinanden på tværs af husene, samt har arrangementer på tværs af husene, så man lærer alle huse og beboere at kende.

Vi lægger stor vægt på, at yde det bedste for vores beboere, blandt andet arbejder vi med tværfaglig triage og er begyndt på vagtplan 2.0. Vi er uddannelsessted for SSH og SSA-elever i alle praktikforløb samt for pædagogstuderende.

.

 ●   Social- og sundhedsassistent til Kastaniegården - aftenvagt, Frederikshavn Kommune

Frederikshavn KommuneSocial- og sundhedsassistent til Kastaniegården - aftenvagt

Frederikshavn Kommune

Pleje- og rehabiliteringsstedet Kastaniegården søger fagligt dygtig og resultatorienteret social- og sundhedsassistent til primært aftenvagt.

Er du SSA med stor interesse i den rehabiliterende tankegang, og har du lyst til at arbejde med helhedsplejen i et meget varieret og spændende miljø, hvor patienterne har forskellige behov vedrørende pleje og træning? Så er det dig vi mangler til at indgå i vores team på Kastaniegården.

Kastaniegården er et pleje- og rehabiliteringssted med 33 midlertidige pladser, fordelt på 3 etager. Kastaniegården modtager patienter til nærmere afklaring af pleje og/eller boligforhold i kortere eller længere perioder. Vi betragter os selv som værende en slags akutafdeling, hvilket er vigtigt at kunne trives i. Vi arbejder med hverdagsrehabilitering, som en stor del af indsatsen.

.

 ●   Snedker eller tømrersvend til spjæld, service og mindre om- og tilbygninger, Tømrer- & Snedkerfirmaet Erik Linneberg A/S

Tømrer- & Snedkerfirmaet Erik Linneberg A/SSnedker eller tømrersvend til spjæld, service og mindre om- og tilbygninger

Tømrer- & Snedkerfirmaet Erik Linneberg A/S, Aalborg

Er du uddannet tømrer eller snedker? Og trives du i en selvstændig hverdag med varierede arbejdsopgaver?

Vi søger lige nu 1 dygtig og erfaren snedker eller tømrersvend til spjæld, service, om- og tilbygninger, forsikringsopgaver, samt opgaver for regionen. Måske er du vores nye kollega?

Det er forskelligt, om du lige kommer forbi værkstedet om morgenen eller kører direkte ud på byggepladsen. Men når du kommer frem, vil du enten selvstændigt eller med en lærling tage dig af forskellige opgaver. De kunne fx være:

 • udskiftning af døre og vinduer
 • udbedring af forsikringsskader
 • om- eller tilbygning
 • tagrenovation.
.

 ●   Specialist i selskabsskat og selskabsret søges til Skatteafdeling, Redmark

Redmark
Specialist i selskabsskat og selskabsret søges til Skatteafdeling

Redmark

Brænder du for selskabs- og koncernbeskatning og selskabsretlige forhold? Motiveres du af kundekontakt og af at yde rådgivning på et specialiseret niveau?

Vi assisterer virksomheder indenfor alle brancher og størrelser. Vi har både interne og eksterne kunder, og vi går altid efter løsninger, som skaber værdi for vores kunder. Hos os går fagligheden hånd i hånd med en uformel kultur og et stærkt socialt sammenhold.

Du kommer til at arbejde selvstændigt med selskabsskatteretlige og selskabsretlige problemstillinger som omstruktureringer, koncernbeskatning mv. Rådgivning om ejer-/generationsskifter bliver også en del af arbejdsopgaverne.

Redmark
.

 ●   E-commerce Coordinator, Sol og Strand Feriehusudlejning A/S

E-commerce Coordinator

Sol og Strand Feriehusudlejning A/S, Hune

Er du en hybrid, der både trives i en udadvendt og relationsskabende rolle, som kan planlægge og drive et projekt fra start til slut og som samtidig har flair for IT og digitale løsninger? Så har vi jobbet til dig.

Som E-commerce Coordinator hos Sol og Strand er du ansvarlig for vores samarbejdspartnere, som bl.a. tæller attraktioner, forlystelsesparker, foreninger og salgsportaler. Du koordinerer adskillige kundevendte projekter på tværs af vores organisation med det formål, at hjælpe vores feriegæster med at få de bedste oplevelser i deres ferie.

Sol og Strand Feriehusudlejning A/S
.

 ●   Customer Succes Manager søges til e-commerce, Sol og Strand Feriehusudlejning A/S

Customer Succes Manager søges til e-commerce

Sol og Strand Feriehusudlejning A/S, Hune

Er du den fødte projektleder, der trives i en innovativ og relationsskabende rolle inden for e-commerce? Kan du analysere og præsentere nye initiativer samt eksekvere på tiltag, der styrker forretningen? Så har vi jobbet til dig.

I rollen som Costumer Succes Manager har du et kommercielt mindset, der sikrer, at Sol og Strand er Danmarks bedste formidler af ferieoplevelser. På baggrund af analyser og konkurrentovervågning, identificerer du muligheder samt trends og tendenser i markedet, som kan være med til at udvikle Sol og Strand. I dit arbejde med at identificere, analysere og præsentere forslag til nye initiativer og tiltag, er det vigtigt, at du evner at realisere både kort- og langsigtede mål gennem effektiv eksekvering. Du bliver en del af e-commerce teamet og får et tæt samarbejde med vores regionschefer, ejerrådgivere og direktion.

Sol og Strand Feriehusudlejning A/S
.

 ●   Administrativ medarbejder til varetagelse af Forsvarsministeriets interesser på planlovsområdet (barselsvikariat), Forsvaret

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse
Administrativ medarbejder til varetagelse af Forsvarsministeriets interesser på planlovsområdet (barselsvikariat)

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, Hjørring

Vil du medvirke til at sikre Forsvarsministeriets interesser indenfor planlovsområdet? Har du kendskab til planlovgivning samt ejendomsret, og trives du med rutineprægede såvel som komplekse opgaver? Så er du måske vores nye barselsvikar i Team Plan, som sidder i Natur- og Plansektionen hos Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse i Hjørring.

Som vores nye barselsvikar tilbyder vi dig en alsidig og fagligt udfordrende stilling med et bredt opgavefelt indenfor planområdet.

Dine kerneområder bliver behandling og besvarelse af planforslag fra kommuner, regioner og andre ministerieområder, herunder koordination med andre myndigheder under Forsvarsministeriet.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse
.

 ●   Sagsbehandler til varetagelse af Forsvarsministeriets interesser på naturområdet (barselsvikariat), Forsvaret

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse
Sagsbehandler til varetagelse af Forsvarsministeriets interesser på naturområdet (barselsvikariat)

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, Hjørring

Har du erfaring med forvaltning, lovgivning og administration på naturområdet? Så har vi et spændende barselsvikariat i Team Natur, som sidder i Natur- og Plansektionen hos Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse i Hjørring.

Natur- og Plansektionen varetager Forsvarsministeriets koncerns fælles interesser på natur- og planlovsområdet spredt over hele Danmark samt i Grønland og Færøerne.

Som sagsbehandler ved Team Natur varetager du opgaver såsom:

 • Ansøgninger til andre myndigheder om dispensation fra naturbeskyttelseslovgivning.
 • Opgavebeskrivelser, udbud og kvalitetssikring af naturfaglige opgaver, der udbydes til eksterne rådgivere.
 • Vurderinger vedrørende lovgivning, der regulerer anvendelsen af Forsvarsministeriets arealer, herunder Natura 2000, bilag IV-arter, Naturbeskyttelsesloven § 3, bygge- og beskyttelseslinjer, m.v.
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse
.

 ●   Virksomhedskonsulent til Quick Care i Aalborg, Falck Danmark A/S

Virksomhedskonsulent til Quick Care i Aalborg

Falck Danmark A/S

Til Quick Cares afdelinger i Nordvestjylland søger vi en erfaren virksomhedskonsulent til at varetage virksomhedsrettede forløb mhp. at bringe borgerne tilbage i beskæftigelse. Stillingen ønskes besat pr. 1. september 2020.

Dine opgaver vil bestå af:

 • Afholde motiverende samtaler med ledige borgere herunder formidle bæredygtige jobs og sikre progression og udvikling i forløbene så borgerne opnår selvforsørgelse
 • Formidle relevant viden til borgerne om jobmuligheder, jobsøgningsredskaber og ikke mindst sikre at de får sat handling på aktiviteterne
 • Opsøge virksomheder mhp. at skabe jobåbninger for de ledige kandidater
Falck Danmark A/S
.

 ●   Virksomhedskonsulent til Quick Cares afdelinger i Nordvestjylland, Falck Danmark A/S

Virksomhedskonsulent til Quick Cares afdelinger i Nordvestjylland

Falck Danmark A/S

Til Quick Cares afdelinger i Nordvestjylland søger vi en erfaren virksomhedskonsulent til at varetage virksomhedsrettede forløb mhp. at bringe borgerne tilbage i beskæftigelse. Stillingen ønskes besat pr. 1. september 2020.

Dine opgaver vil bestå af:

 • Afholde motiverende samtaler med ledige borgere herunder formidle bæredygtige jobs og sikre progression og udvikling i forløbene så borgerne opnår selvforsørgelse
 • Formidle relevant viden til borgerne om jobmuligheder, jobsøgningsredskaber og ikke mindst sikre at de får sat handling på aktiviteterne
 • Opsøge virksomheder mhp. at skabe jobåbninger for de ledige kandidater
Falck Danmark A/S
.

 ●   Projektleder til Group Engineering – R&D, LOGSTOR A/S

LOGSTOR A/S
Projektleder til Group Engineering – R&D

LOGSTOR A/S, Løgstør

Vil du være med til at udvikle løsninger til fremtidens grønne omstilling?

Som vores nye projektleder i Group Engineering – R&D bliver du en del af en dynamisk gruppe med 10 kompetente kolleger, som alle har den klare mission, at sikre den fortsatte optimering og udvikling af LOGSTORs produkter, processer og serviceydelser.

Som projektleder i Engineering-teamet bliver du nøgleperson i vores produkt- og procesudviklings samt optimeringsopgaver.

Opgaverne er:

 • Projektledelse af udviklings-, validerings-, dokumentations- og implementeringsprocessen for nye produkter og processer iht. LOGSTORs strategiplan.
 • Sikring af projekternes fremdrift. Dette igennem målrettet projektledelse, god kommunikation og involvering af alle stakeholders.
 • Teoretisk og praktisk problemløsning af såvel produkt tekniske som procestekniske problemstillinger
LOGSTOR A/S
.

 ●   Receptionist, Comwell

Comwell Rebild BakkerReceptionist

Comwell Rebild Bakker, Skørping

Kan du levere service i verdensklasse? - Så er du den vi mangler som vores nye receptionist på Comwell Rebild Bakker.

Comwell søger kun de bedste medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi spændende og udfordrende jobs, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel - også når det går rigtig stærkt.

Som receptionist på Comwell Rebild Bakker vil du få en afvekslende hverdag fuld af udfordringer. Sammen med det øvrige team i receptionen har du en særlig plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg.

Arbejdsopgaver:

 • Ind- og udcheckning af hotellets gæster
 • Reservationer af individuelle og leisuregæster
 • Udarbejdelse af tilbud og bekræftelser
.

 ●   Dygtig og omhyggelig sliber søges, JKS

JKSDygtig og omhyggelig sliber søges

JKS søger for kunde i Frederikshavn

Har du erfaring med slibning med vinkelsliber, og har du øje for den gode finish?

Vi søger en dygtig, alsidig og robust produktionsmedarbejder, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt.

Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder:

 • Slibning af produkter med vinkelsliber
 • Kvalitetskontrol
 • Forefaldende arbejde
.

 ●   Erfaren bygningsmaler, JKS

JKSErfaren bygningsmaler

JKS søger for kunde i Frederikshavn

Er du faglært maler, og har du erfaring med maling af udhæng, træværk og murmaling?

Vi søger en dygtig og erfaren bygningsmaler, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt.

Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder:

 • Malerarbejde både inde og ude
 • Renovering
 • Nybyg
.

 ●   Pædagog til Kernehuset i Østerild, THISTED KOMMUNE

THISTED KOMMUNE
Pædagog til Kernehuset i Østerild

THISTED KOMMUNE

Kernehuset søger en engageret pædagog til vuggestueafdelingen, hvorfor der forventes erfaring med de 0-2-årige.

Stillingen er på 37 timer ugentlig og med start 1. oktober 2020 eller hurtigst muligt.

Kernehuset er en integreret 0-6-års institution beliggende med skolen som nærmeste nabo og i dejlige omgivelser tæt på Østerild Skov. Kernehuset er certificeret DGI-institution, hvilket betyder at vi har stor fokus på leg og bevægelse. Vi bruger skoven hver uge og kombinerer det med leg og bevægelse.

Vi prioriterer samarbejdet højt i vores hverdag som kollegaer, men også sammen med forældrene, for sammen med dem at sikre deres barns udvikling og trivsel fra den første til sidste dag som barn i Kernehuset.

.

 ●   Logopæd/audiologopæd til PPR, THISTED KOMMUNE

THISTED KOMMUNE
Logopæd/audiologopæd til PPR

THISTED KOMMUNE

Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR) søger en logopæd/audiologopæd i en fast stilling med tiltrædelse 1. oktober 2020.

PPR er en rådgivende funktion, som er organiseret i Børne- og Familieforvaltningen. I afdelingen er der 27 ansatte bestående af psykologer, logopæder, tosprogskonsulent, pædagogiske konsulenter, ergoterapeut, fysioterapeut, administrativ medarbejder og leder af PPR samt fem projektmedarbejdere og en projektleder som led i bevilling af projektmidler fra Socialstyrelsen til Projekt Fremskudt PPR med opstart i 2018.

Arbejdsopgaverne er distriktsopdelte, og du indgår i et tværfagligt team af de forskellige fagpersoner i PPR.

 • Deltage i det tværfaglige samarbejde i forskellige strukturerede fora.
 • Yde rådgivning, vejledning og konsultativ bistand til forældre og primære fagpersoner.
 • Foretage talepædagogiske undersøgelser og logopædisk træning af børn og unge primært i dagtilbud og skole.
.

 ●   Lærer til Rolighedsklasserne på Rolighedsskolen, THISTED KOMMUNE

THISTED KOMMUNE
Lærer til Rolighedsklasserne på Rolighedsskolen

THISTED KOMMUNE

Drømmer du om at være med til at gøre en forskel for eleverne på Rolighedsskolen, så kan vi tilbyde en fast lærerstilling til Rolighedsklasserne.

Vi søger en dygtig lærer til vores Rolighedsklasser med linjefag i matematik, H/D og evt. natur/teknologi og idræt. Har du erfaringer inden for specialundervisningen, vil det være en fordel.

Vi kan bl.a. tilbyde

 • En skolebaseret helhedstænkning og helhedssyn på barnet.
 • En afvekslende og spændende arbejdsplads i udvikling.
 • En dygtig medarbejdergruppe, der vil eleverne, skolen, teamsamarbejdet i og på tværs af afdelingerne.
.

 ●   Customer Service Assistant, Nilfisk A/S

Nilfisk A/S
Customer Service Assistant

Nilfisk A/S, Hadsund

Er du en teamplayer med en brændende interesse for kundeservice?

Som kundeservicemedarbejder vil dit hovedsagelige fokus være, at servicere og supportere Nilfisks nordiske organisation og vores nordiske kunder via e-mail og telefon. Du følger og administrerer ordreprocessen, fra bestilling og registrering til leverance. Selvom dit primære fokus er det danske marked, så er du og dine nordiske kolleger en del af en større funktion – I er og fungerer som et team.

Dine arbejdsopgaver:

 • Håndtere daglig dialog med kunder for at skabe forståelse for kundernes behov og sikre et højt serviceniveau og leverancesikkerhed
 • Håndtere ordrer og administrere/oprette fakturaer og ordrebekræftelser
 • Produktrådgivning
Nilfisk A/S
.OM SIDEN | © Copyright 2020 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |