GRATIS
.: Sommer Musik
.: Netradio
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet

              


.: Jobindex - Ledige job i Region Midtjylland
Danmarks største jobmarked.
.: Medarbejdende teamleder - autolaker / industrilaker, A/S HAI Horsens
A/S HAI HorsensMedarbejdende teamleder - autolaker / industrilaker

A/S HAI Horsens

Du vil med reference til produktionschefen blive ansvarlig for et helt nyt maleranlæg i 1300 m2 nybyg. Du bliver en stor del af et nyt og spændende projekt - og vi ønsker, at du skal være med helt fra starten.

Vi er begejstrede og glæder os til at komme i gang, og vi forventer, at du kommer med den samme indstilling. Du skal have en udtalt lyst til at lære nyt og være med til at udvikle en ny afdeling og din faglighed inden for robotteknologi og industrilakering/autolakeringsbranchen skal være helt i top.

Du har en motiverende lederstil med et godt overblik, og du er vedholdende i din måde at arbejde på. Du er en synlig og robust leder med en sund fornuft. Du er ambitiøs, kvalitetsbevidst og tager ansvar for eget område såvel som for helheden.

.
.: Uddannelsesvejleder til grundskolen, Ikast-Brande Kommune
Ikast-Brande Kommune
Uddannelsesvejleder til grundskolen

Ikast-Brande Kommune

Til vejledningsindsatsen søges en uddannelsesvejleder til ansættelse i Unge og Uddannelse, under Arbejdsmarkedsafdelingen i Ikast-Brande Kommune.

Unge og Uddannelse i Ikast-Brande Kommune, UUIB, er en del af Jobcenteret. Vi har ansvar for vejledningsindsatsen, samt den beskæftigelsesrettede indsats for de ledige 18-29-årige borgere.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Grundskolevejledning med særlig vægt på de ikke-uddannelsesparate elever i grundskolens 8.-9. klasse
 • Vejledning i 10. klasse på Ikast Ungdoms Center, IUC.
 • Procesvejledning før og efter uddannelsesparathedsvurderingen
.
.: Dygtig it-supportspecialist, Progressive A/S
Progressive A/SDygtig it-supportspecialist

Progressive A/S, Aarhus

Har du lyst til at blive en del af et dynamisk, professionelt og fagligt dygtigt team, hvor du har mulighed for at sætte dit personlige præg på din hverdag og ikke mindst vores Servicedesk?

Som it-supportspecialist hos Progressive bliver du en del af Customer Service som er teamet, der varetager drift og support for vores kunder i hele Danmark. Vores Servicedesk består i dag af 10 Supportspecialister og Supportkonsulenter fordelt på hovedkontoret i Herlev og Aarhus.

Din arbejdstid vil primært ligge i tidsrummet kl. 8.00-18.00. Dog kan der i ferieperioder og lign. forekomme vagter som ligger i tidsrummet fra kl. 15.00-22.00.

Du kommer til at udfylde en vigtig rolle i vores kundeorienterede Servicedesk. Dine vigtigste opgaver bliver:

 • Løsning af 2nd Level-kundeopgaver via telefon og e-mail.
 • Sikre dokumentation af sager i vores Service Management System
 • Håndtering af overvågningsalarmer
.
.: Erfaren it-projektleder til stor ít-afdeling i sundhedssektoren, Region Midtjylland
Region MidtjyllandErfaren it-projektleder til stor ít-afdeling i sundhedssektoren

Region Midtjylland, Aarhus

Har du lyst til at bidrage med din sundhedsfaglige viden til at lede store it-projekter i en organisation med mange snitflader? Så er vores stilling som projektleder måske lige dig.

Du bliver ansvarlig for at gennemføre projekter fra opstart til succesfuld implementering. Den primære opgave i begyndelsen af din ansættelse bliver at projektlede vores RIS/PACS-opgraderingsprojekt. For at have den bedste forståelse for projektet kan det være en fordel, hvis du har en klinisk baggrund.

Du kommer senere til at bidrage til andre projekter for It, og derfor forventer vi, at du har en bred it-udviklingsbaggrund. Da vi bliver mere og mere agile i vores tilgang, er det et plus, hvis du har kompetencer i den retning.

.
.: Mammas Aarhus søger faglært kok!, Madklubben ApS
Madklubben ApS
Mammas Aarhus søger faglært kok!

Madklubben ApS

VIL DU VÆRE EN DEL AF MADKLUBBEN-FAMILIEN, SMÆSKE DIG I GOD MAD OG INSPIRERES AF ET VÆLD AF SPÆNDENDE PERSONLIGHEDER?

Vi har travlt hos Mammas i Aarhus, og vi søger derfor en dygtig faglært kok til teamet, der kan hjælpe os med at servere dejlig mad til rimelige priser. Du bliver en del af et ungt hold, hvor sammenholdet er i højsædet. Vi mener, at det skal være sjovt at gå på arbejde!

Vi tilbyder et ungt, friskt og sjovt arbejdsmiljø, og derudover kan vi lokke med en fleksibel vagtplan, fordelagtige medarbejdergoder og et socialt fællesskab, hvor kollegaer ikke blot er kollegaer. Vi er en italiensk familierestaurant, der laver mad ligesom Mamma elsker – vi håber, du vil være med!

.
.: Ingeniør til support og test - Cotes søger teknisk forstærkning, Cotes A/S
Jobindex A/S
Ingeniør til support og test - Cotes søger teknisk forstærkning

Jobindex A/S søger for Cotes A/S, Slagelse eller Viby J.

Som en erfaren dansk virksomhed med fokus på innovation arbejder Cotes konstant på at vækste og blive endnu bedre til det vi brænder for, nemlig at udvikle og producere verdens bedste affugtere.

Hvis du er klar på at bidrage med de rette kvalifikationer og erfaringer, vil resten af Cotes’ dygtige team klæde dig godt på til at kunne håndtere opgaverne på vores Premium Brand-affugtere.

Opgaverne vil være todelte, og der vil være rig mulighed for både at bruge hænderne og hovedet. Du vil få suppleret din viden inden for affugtning, hvad en affugter kan bruges til, hvordan man fejlfinder, samt hvordan man måler på lufttekniske systemer.

Jobindex A/S
.
.: Key Account & Salgskonsulenter..., Prime Products ApS
Prime Products ApSKey Account & Salgskonsulenter...

Prime Products ApS

... søger vi IKKE. Så læs ikke videre, hvis det er det du mener at kunne bidrage med eller drømmer om. Vi leder efter ”rigtige” sælgere med drive og ambitioner. Vi lægger ikke så stor vægt på erfaring, men går mere efter personlighed, udstråling og empati.

Vi er en dansk virksomhed, med mere end 40 års erfaring indenfor branchen. Vi arbejder med specialprodukter til vedligeholdelse, rengøringsmidler, emballage, papir og sikkerhedsudstyr. Vores kunder er ligeligt fordelt på både offentlige og private virksomheder og vi henvender os til alle brancher.

Vi søger sælgere til Jylland, Fyn og på Sjælland. Med udgangspunkt i egen bopæl, kører du ud i et beskyttet distrikt. Der vil være enkelte eksisterende kunder i distriktet, men din primære arbejdsopgave bliver selv at skabe nye kunder og din egen succes i fællesskab med salgschefen og firmaet.

.
.: Servicetekniker til pladeindustrien, & friends
& friendsServicetekniker til pladeindustrien

& friends søger for LFC Maskinteknik

LFC Maskinteknik søger ny serviceminded og tillidsvækkende kollega til deres tekniske serviceteam. Som servicetekniker til pladeindustrien er du fagligt dygtig, selvkørende og arbejder selvstændigt med et højt ”drive” og en høj stresstærskel. Yderligere er du fleksibel og altid parat til at yde en ekstra indsats, når det er nødvendigt.

Med udgangspunkt fra din egen bopæl, som ideelt vil være Midt- eller Syddanmark, skal du yde kunderne en professionel og kvalificeret service, hvor dine primære arbejdsopgaver blandt andet vil være:

 • fejlfinding på akutte nedbræk
 • opstilling og indkøring af nye maskiner
 • sikkerhedseftersyn på kantpressere og pladesakse
.
.: Webudvikler / Integration og eCommerce, Dynamicweb Software A/S
Dynamicweb Software A/S
Webudvikler / Integration og eCommerce

Dynamicweb Software A/S, Viby J.

Dynamicweb udvikler og markedsfører en online business platform til Content management, eCommerce, PIM og Online Marketing. Produkterne afsættes i Europa og USA igennem vores partnerkanal, som typisk består af webbureauer og ERP-huse. Udviklingsafdelingen er baseret i Aarhus, Bulgarien, Ukraine og Rusland. Til vores hovedkontor i Aarhus søger vi en udvikler med kendskab til eCommerce og integration.

Har du lyst til at arbejde i en virksomhed, hvor du kan se resultatet af din indsats med det samme og hvor dit arbejde gør en synlig forskel?

Du vil komme til at:

 • Indgå i projekter som udvikler på eCommerce-funktionalitet
 • Scope projekter i samarbejde med andre interessenter
 • Udarbejde løsningsbeskrivelser sammen med vores partnere
 • Få udfordrende integrations- og backend-udviklingsopgaver, der stiller krav til din faglighed
 • Arbejde med et af markedets førende løsninger indenfor CMS & eCommerce
.
.: C# / Webudvikler, Dynamicweb Software A/S
Dynamicweb Software A/S
C# / Webudvikler

Dynamicweb Software A/S, Viby J.

Har du lyst til at arbejde i en virksomhed, hvor du kan se resultatet af din indsats med det samme og hvor dit arbejde gør en synlig forskel?

Du vil komme til at:

 • Indgå i projekter som udvikler på eCommerce-funktionalitet for kunder i hele verden
 • Scope projekter i samarbejde med andre interessenter
 • Arbejde med et af markedets førende løsninger indenfor CMS & eCommerce

Du kommer til at arbejde i et dynamisk miljø, med udgangspunkt fra vores hovedkontor i Aarhus. Du vil få mange forskellige opgaver og dermed en afvekslende hverdag, hvor du får mulighed for at udfordre og udvikle dine evner.

Som medarbejder hos Dynamicweb, får du rigtig gode arbejdsvilkår. Pensionsordning, solidarisk bonusordning, sundhedsforsikring og naturligvis ekstra feriefridage om året til at supplerede din ferie.

.
.: Butikschef - Århus, Lidl Danmark K/S
Lidl Danmark K/S
Butikschef - Århus

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om at få en lederrolle med spændende udfordringer hos Europas største detailkæde?

I Lidl tager vi dine ambitioner seriøst og lægger en karriereplan sammen med dig helt fra start. Mød vores butikschef Daniel, der allerede har grebet chancen for at gøre karriere hos os, og hør om hans oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke virksomhed.

Det, der tiltalte mig, var udviklingsmulighederne og den aktive arbejdsdag, hvor jeg både er på kontoret og hjælper til i butikken. Min karriere startede egentlig som souschef, men her hos Lidl fik jeg de ledermuligheder, jeg søgte, fortæller Daniel på 34 år, der har været butikschef i Lidl i 10 år.

Som butikschef er du med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, fra det øjeblik de træder ind i butikken, og indtil de tager deres varer med hjem. Du skaber rammerne for den gode oplevelse.

Lidl Danmark K/S
.
.: Leder til Café Parasollen i Viby, KFUM's Sociale Arbejde
KFUM's Sociale ArbejdeLeder til Café Parasollen i Viby

KFUM's Sociale Arbejde

Er du lederen, som kan se det som sin fornemmeste opgave i samarbejde med frivillige og medarbejdere at skabe rammerne for det sociale omsorgsarbejde, der er Café Parasollens kerneopgave? Så er det dig, vi søger! Stillingen er på fuld tid og ønskes besat pr. 1. januar 2020.

Caféen er på nuværende tidspunkt veldrevet af dygtige ansatte samt engagerede og dygtige frivillige, som blandt andet arbejder på at inddrage gæsterne i det omfang, det er muligt. De frivillige rekrutteres bredt, og derudover består gruppen af personer i jobtræning, arbejdsprøvning, samfundstjeneste og forskellige praktikforløb.

VI SØGER EN LEDER, DER:

 • kan lede og drive Café Parasollen og de tiltag, som iværksættes derfra.
 • deltager i møder, uddannelse, netværk m.m. indkaldt af KFUM’s Sociale Arbejde og har kontakt til relevante samarbejdspartnere, herunder Aarhus Kommune og andre væresteder i Aarhus.
.
.: Leasingkonsulent til Jylland, Nykredit Leasing
Nykredit LeasingLeasingkonsulent til Jylland

Nykredit Leasing

Har du lyst til et udfordrende job med opsøgende salgsarbejde over for både nye og eksisterende erhvervskunder? Kender du til finansiering og kreditvurdering? Så er du måske vores næste Leasingkonsulent?

Du kommer til at arbejde med rådgivningsbaseret salg og kreditvurdering for mellemstore og større kunder samt forhandlere. Dine kunder vil have domicil vest for Storebælt.

Du kommer til at indgå i et team af leasingkonsulenter, hvor I sammen har salgsansvaret for leasingsalget i salg vest. Herudover skal du selv via dit netværk og opsøgende salgsarbejde være med til at udvide kundeporteføljen. Udbygningen af kundeporteføljen sker primært i tæt samarbejde med udvalgte Nykredit centre, partnerbanker og leverandører.

.
.: Montør med lyst til at gøre en forskel i et attraktivt job i Jylland, a.p. botved a/s
a.p. botved a/s
Montør med lyst til at gøre en forskel i et attraktivt job i Jylland

a.p. botved a/s

Drømmer du om et job med stor frihed og selvstændighed, og hvor du får stor fleksibilitet?

Vi har travlt hos A.P. Botved, som sælger hjælpemidler til ældre og handicappede og har derfor behov for endnu en montør i Jylland, der selvstændigt kan varetage montageopgaver. Du får egen varebil og kører ud på montageopgaver hjemmefra. Du vil møde kunder, som i høj grad værdsætter dit arbejde, da de er afhængige af hjælpemidlerne for at få en lettere hverdag, så du vil møde mennesker, som du gør en forskel for.

Opgaven er primært at montere og vedligeholde forskellige typer lifte. Du får opgaver både i private hjem samt hos diverse institutioner og virksomheder. Opgaverne er som hovedregel planlagt i god tid, hvor du selv kan påvirke planlægningen.

a.p. botved a/s
.
.: Konditor søges til alsidig produktion, Lagkagehuset
Lagkagehuset
Konditor søges til alsidig produktion

Lagkagehuset, Silkeborg

Vi søger en faglært konditor til vores afdeling i Silkeborg - eller alternativt en faglært bager med konditorerfaring og passion for konditorhåndværket.

Som konditor i Lagkagehuset er du en del af en arbejdsplads, som har sine rødder tilbage i 2008, hvor de to bagere, Ole Kristoffersen og Steen Skallebæk, slog sig sammen og grundlagde det, der i dag er Lagkagehuset.

Målet er at give vores kunder kvalitetsprodukter, som er bagt med kærlighed og forankret i stolte, danske bagetraditioner. Vi har et stærkt koncept kendetegnet ved godt håndværk, det friskbagte bagværk og den unikke smagsoplevelse. Vi har brug for dygtige konditorer til at skabe disse unikke produkter og smagsoplevelser, så vi kan drive succesen videre.

Du lærer Lagkagehusets teknikker og koncepter gennem praktisk træning - og bidrager samtidig med din egen faglige ballast.

Lagkagehuset
.
.: Make a difference – be a Promoter, Red Barnet
Red BarnetMake a difference – be a Promoter

Red Barnet, Copenhagen, Odense and Aarhus

Do you like meeting new people? Are you ready to be challenged, while having fun? Do you want to develop your communications and sales skills? Then you might be our new promoter!

The world’s biggest independent children’s organization, Red Barnet, is looking for new promoters. You will be an integral part of our team and help us create the best possible results for the children all over the world.

Every day will offer you something new, and you will continuously develop, both on a personal and professional level. Your place of work varies from day to day – on the street, at events, malls and festivals. Every place where you have an opportunity to inspire people to become members of Red Barnet and support our cause.

.
.: Gør en forskel - bliv Promoter!, Red Barnet
Red BarnetGør en forskel - bliv Promoter!

Red Barnet, København, Aarhus og Odense

Som Promoter for Red Barnet redder du børn – hver dag!

Som promoter betyder du alt for verdens mest udsatte børn. Du vil altid, når du kommer hjem fra arbejde kunne sige til dig selv: "I dag gjorde jeg en forskel!" Du arbejder på gader, stræder og offentlige pladser, samt til events og festivaler - steder hvor du kan inspirere folk til at blive medlem af Red Barnet.

Vi tilbyder dig

 • En god, fast timeløn med mulighed for lønforhøjelse afhængig af performance
 • At blive en del af et team der vil udrette fantastiske resultater for verdens børn!
 • Forløb i udviklingsprogram – hvor vi vil tage dig fra god til fantastisk
.
.: Program Manager, Terma Aeronautics, Terma A/S
Terma A/SProgram Manager, Terma Aeronautics

Terma A/S, Grenaa

With reference to the Director of Programs, you will get a crucial role in developing and professionalizing the Program execution in Terma Aerostructures. Overall you will be responsible for the successful execution of the program with regards to delivery, cost and quality incl. optimization of the program, in relation, to cost targets and Terma strategy, in cooperation with the entire organization.

Currently, the department consists of 14 employees; 1 Program Director, 6 Program Managers, 6 Technical Leads & 1 Program Manager Assistant.

Your primary tasks:

 • Management and leadership of the program with responsibility for cost, quality and deliveries incl. change management
 • Is the main point of contact with the customers for the program
 • Management and leadership of the program organization incl. cooperation with the entire organization with regards to the above
Terma A/S
.
.: Souschef - Skjern, Lidl Danmark K/S
Lidl Danmark K/S
Souschef - Skjern

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om en ansvarsfuld rolle og spændende udfordringer i Europas største detailkæde?

I Lidl er fundamentet lagt for, at du lykkes med at nå dine ambitioner. Mød vores souschef Sophia, der allerede har startet sin karriere hos os, og hør om hendes oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke og internationale virksomhed.

"Det er et rigtig godt sted at starte sin lederkarriere. Du får en masse redskaber gennem oplæringen og kurser, som du kan bruge i det daglige. Det handler om at lytte til sine kolleger og gå forrest og vise, hvordan man gør", fortæller Sophia på 24 år, der har været souschef i 2 år.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne i tæt samarbejde med butikschefen. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os.

Lidl Danmark K/S
.
.: Pakkeri Teamleder - Troldhede, Arla Foods
Arla Foods
Pakkeri Teamleder - Troldhede

Arla Foods

Har du lyst til at stå i spidsen for et engageret team og spille en aktiv rolle i løbende at forbedre vores processer og arbejdsmetoder?

Som Teamleder i pakkeriafdelingen er din primære opgave at sikre, at sikkerhed og kvalitet er i top, og at vi lever op til vores egne samt myndighedernes skrappe krav til fødevareproduktion. Vi har et stort fokus på sikkerhed og alle medarbejdere på mejeriet arbejder efter en 0-ulykke adfærd.

Du får til opgave at sørge for, at produktiviteten er så høj som mulig, tilsikre en optimal drift samt overholdelse af deadlines. Med LEAN som fundament gennemfører du dagligt opfølgning på produktionen og du identificerer områder, der kan optimeres.

Arla Foods
.OM SIDEN | © Copyright 2019 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |