INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
Lån Penge - Større Lån
- - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Action
Arkade
Blandet Spil
Blandet Spil 2
Blandet Spil 3
Klassisk
Kort & Casino
Multiplayer
Racing
Skydning
Sport
Strategi
........................
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
UltraFun.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point | FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet
 ●   Jobindex - Ledige job i Region Midtjylland
Danmarks største jobmarked.

 ●   Citrixspecialist til stor it-afdeling, Region Midtjylland - Regionshuset Viborg

Region MidtjyllandCitrixspecialist til stor it-afdeling

Region Midtjylland, Aarhus

Har du lyst til at arbejde med en af Danmarks største Citrix-installationer? Og brænder du for at arbejde med de nyeste teknologier fra Citrix og Microsoft for at levere den bedste daglige arbejdsplads for medarbejderne på nogle af Danmarks bedste hospitaler? Så læs videre her.

Vi har den ambitiøse opgave at levere den bedste daglige arbejdsplads på tværs af arbejdsområder og platforme i Region Midtjylland. Vores Citrixplatform afvikler regionens primære og sekundære applikationer, og du får mulighed for at bidrage med at drifte en af Danmarks største Citrix-installationer. Her leverer vi virtualiserede og publiserede applikationer til regionens 36.000 brugere.

Jobbet har mange grene, men primært skal du arbejde med at analysere data og hændelser i vores komplekse installation. Det tiltaler dig derfor at fordybe dig i tal og se trends og sammenhænge.

.

 ●   Eventafvikler (8-10 timer om ugen), PROSA, Forbundet af It-professionelle

PROSA, Forbundet af It-professionelleEventafvikler (8-10 timer om ugen)

PROSA, Forbundet af It-professionelle, Åbyhøj

Er du udadvendt og imødekommende, rig på idéer og initiativ og god til at skabe engagement på sociale medier? Så vil PROSA i Aarhus meget gerne have dig med på holdet.

Vi søger en alsidig person, som kan arbejde om eftermiddagen og aftenen og yde en god og nærværende service overfor PROSAs medlemmer i forbindelse med vores arrangementer og kurser. Den ideelle kandidat brænder for selv at udvikle events og skabe aktivitet omkring sig og er med til at fastholde og inspirere vores medlemmer både fagligt og socialt.

Dine praktiske opgaver:

 • Tage godt imod vores gæster (medlemmer og foredragsholdere) og byde velkommen
 • Sørge for drikkevarer og bestille mad/sandwich – og servere det i pausen
 • Sætte borde og stole klar i kursuslokalet
.

 ●   PÆDAGOGISK LEDER FOR INDSKOLING OG BØRN MED SÆRLIGE BEHOV, MÅRSLET SKOLE, Aarhus Kommune

Aarhus KommunePÆDAGOGISK LEDER FOR INDSKOLING OG BØRN MED SÆRLIGE BEHOV, MÅRSLET SKOLE

Aarhus Kommune

Grib muligheden for at blive en del af en stor, attraktiv og veldrevet landsbyskole, hvor lyst til liv og læring er bærende værdier. Du har hjertet på rette sted, lederevner og en stærk faglig forankring som lærer og i forhold til børn med særlige behov.

Som leder i indskolingen får du særligt ansvar for at understøtte og udvikle vores undervisningstilbud for skolens yngste elever – i samarbejde med lærerne og med vores anden indskolingsleder for SFO.

SFO-pædagogerne spiller en stor rolle i undervisningen i indskolingen. De er en del af klasseteamet, indgår i to-voksentimer og har understøttende undervisning. Også derfor er samarbejde mellem lederne i indskolingen nødvendig, og begge ledere skal have blik for både undervisning og fritidsdel. Du bliver personaleleder for de ca. 25 lærere i indskolingen.

.

 ●   Studiejob: Organizer hos PROSA i Aarhus, PROSA, Forbundet af It-professionelle

PROSA, Forbundet af It-professionelleStudiejob: Organizer hos PROSA i Aarhus

PROSA, Forbundet af It-professionelle, Åbyhøj

Vil du have et lærerigt, meningsfyldt og vellønnet studiejob? Kan du skabe engagement og aktivitet omkring dig – og vil du være med til at styrke studiemiljøet på it-uddannelser i Aarhus? Så læs videre her...

PROSA er en fagforening for it-professionelle – og du skal arbejde i PROSA/STUD, som er vores afdeling for studerende. Her er du med til at udvikle aktiviteter, afholde arrangementer, holde oplæg, opbygge netværk og sikre, at PROSA er det naturlige valg for it-studerende.

Jobbet
Aktivitet, synlighed og stærke fællesskaber

 • Du udvikler og afvikler relevante aktiviteter for it-studerende i tæt samarbejde med studerende eller studenterforeninger.
 • Du bidrager til PROSA/STUDs sociale medier for at skabe synlighed for og om PROSA.
 • Du gør PROSA/STUD synlig og relevant i medlemmernes hverdag, ligesom du bidrager til at få nye medlemmer.
.

 ●   MEDARBEJDER TIL SUPPORT AF VORES SKANDINAVISKE KUNDER SØGES, Witt A/S

Witt A/S
MEDARBEJDER TIL SUPPORT AF VORES SKANDINAVISKE KUNDER SØGES

Witt A/S, Herning

Vi søger en supportmedarbejder, som i samarbejde med vores serviceteam på p.t. 8 personer kan yde vores skandinaviske kunder den bedste support og vejledning.

Dine primære opgaver

 • Teknisk support af vores produkter til skandinaviske kunder på e-mail og telefon.
 • Daglig ordrebehandling via tlf. og mail.
 • Indrapportering af servicedata til vores leverandører.

Vi tilbyder en spændende stilling i en virksomhed i konstant vækst. Witt beskæftiger over 120 medarbejdere - der er konstant fart på og aldrig langt fra tanke til handling.

Der er gode muligheder for at præge indhold og ansvar i jobbet for den rette kandidat.

Med base på hovedkontoret i Herning kommer du til at indgå i et dynamisk team, hvor omgangstonen er uformel, og der er højt til loftet.

Witt A/S
.

 ●   Account Manager til Product Compliance, FORCE Technology

FORCE Technology
Account Manager til Product Compliance

FORCE Technology, Aarhus

Har du stor interesse for teknisk salg? Og kan du lide at sikre, at kunderne får udført de rigtige tests og tilvejebragt den nødvendige dokumentation, der giver den ønskede markedsadgang?

Hos FORCE Technology giver vi dig muligheden for at udnytte din viden i tæt samarbejde med erfarne kollegaer for at kunne tilbyde alle kunder fra startupvirksomheder til verdensomspændende industrikunder de helt rigtige ydelser indenfor rådgivning og test. Vi arbejder med alle segmenter fra medicinsk udstyr over automotiv elektronik, marineelektronik, industriel elektronik, forsvars- og rumfartsprodukter, konsumelektronik og industrielle produkter til trådløse IoT-produkter.

Du vil indtage en salgsrolle, hvor du får tæt kundekontakt som en fagligt tung kontaktperson for et større antal kunder.

FORCE Technology
.

 ●   Senior Embedded HW udvikler, Tornbjerg Schou ApS

Tornbjerg Schou ApS
Senior Embedded HW udvikler

Tornbjerg Schou ApS søger for Triax A/S i Hornsyld

Design og konstruktion af embedded HW, professionel, fleksibel og kundeorienteret produktion, kvalitetsbevidste og dygtige kolleger, ansvar og godt arbejdsmiljø. Lyder denne kombination som den rette for dig, og er du en dygtig udvikler med en praktisk tilgang til opgaveløsning? Så er du muligvis den vi søger.

Med reference til afdelingens Teamleader, og med udgangspunkt fra hovedkontoret i Hornsyld, får du en alsidig hverdag med mulighed for at arbejde med hele udviklingsprocessen fra specifikation til test og dokumentation. Opgaverne spænder bredt, hvilket kræver, at dine kompetencer gør det samme.

Som en del af en større R&D-afdeling, bliver du en del af et lille kompetent HW-team, der alle brænder for at levere den bedste løsning til den aftalte tid, og din evne til at arbejde selvstændigt i kombination med samarbejde på tværs bliver essentiel.

.

 ●   Håndværkere søges, Green Box

Green BoxHåndværkere søges

Green Box, Aulum

Grundet GreenBox’ store vækst, søger vi dygtige folk inden for især maler og flisemontage til produktion af vores præfabrikerede badekabiner. Både faglærte og ufaglærte har interesse. For den rette person med den rette indstilling vil der være mulighed for oplæring.

Vi lægger stor vægt på en professionel indstilling, hvor man er kreativ og ser muligheder, fremfor begrænsninger. Vi har travlt og til tider en hektisk hverdag. Vi løfter i flok og som teamplayer er du med til at udvikle de områder, der hører til teamet.

Ansættelse i en virksomhed i vækst med et højt ambitionsniveau, gode kollegaer og et inspirerende arbejdsmiljø. Du kommer til at arbejde i et uformelt, dynamisk og fagligt udviklende miljø.

.

 ●   Data- og IT-konsulent, Hammer Andersen Sales Recruitment

Track Recruitment
Data- og IT-konsulent

Track Recruitment søger for DMA Research A/S i København eller Aarhus

DMA Research A/S er et full-service analyseinstitut og har mere end 40 års erfaring i at hjælpe kunder med at indsamle og håndtere et væld af informationer. Vi udfører forbrugerundersøgelser, befolkningsstudier og business-to-business undersøgelser. Vi foretager dataindsamling, vi analyserer og vi rapporterer data. Vi bygger løsninger, der passer præcist til vores kunders behov.

Du får en spændende og alsidig rolle, hvor du skal primært skal bidrage i leverancen på kundeprojekter og udvikling af nye løsninger. Sekundært vedligehold af intern IT. Du bliver den første IT-konsulent i virksomheden og det betyder også, at du både indtager en nøgleposition og får mulighed for at påvirke vejen frem. Du vil brede dig over følgende områder:

 • Vedligeholdelse og udvikling indenfor fx SQL og API
 • Programmering af spørgeskemaer til dataindsamling
 • Internt IT-vedligehold (denne del fylder mindst)
.

 ●   Strategic Sourcing Consultant med erfaring eller interesse indenfor udbudsret, Norlys

Norlys
Strategic Sourcing Consultant med erfaring eller interesse indenfor udbudsret

Norlys, Silkeborg

Har du interesse for jura, en skarp forretningssans og et kommercielt fundament? Så vil vi gerne byde dig velkommen i Norlys!

Dine primære arbejdsopgaver vil være centraliseret omkring følgende:

 • EU-udbud under forsyningsvirksomhedsdirektivet samt tilbudsindhentninger
 • Strategisk sourcing, leverandørstyring og leverandørudvikling
 • Leverandørforhandlinger og udarbejdelse af leverandørkontrakter
Norlys
.

 ●   Erhvervsservicemedarbejder med karrieremuligheder i branchens bedste rammer, genopslag, Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Erhvervsservicemedarbejder med karrieremuligheder i branchens bedste rammer, genopslag

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, Lemvig

Er du fremtidens erhvervsservicemedarbejder med øje for det digitale, så få mest muligt ud af dine evner og værdifulde erfaringer på en arbejdsplads, der arbejder med både trivsel og udvikling.

Din opgave er, sammen med afdelingens øvrige medarbejdere, at styrke og sætte fokus på processerne og koordineringen af bogføringsopgaverne, som er i positiv udvikling i Beierholm.

Hvilke opgaver skal du løse?

 • Bogholderi og rapportering
 • Færdiggørelse af materiale til regnskabsudarbejdelse til revisor
 • Optimering af processer og forretningsgange
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
.

 ●   Detaljeorienteret og kvalitetsbevidst bogholder til hovedkontoret, Plantorama

PlantoramaDetaljeorienteret og kvalitetsbevidst bogholder til hovedkontoret

Plantorama, Lystrup

Har du øje for detaljen og stor interesse for tal og systemer? Er du god til at samarbejde og arbejde selvstændigt? Så er du muligvis dén, vi søger til vores økonomiafdeling.

Plantorama er en virksomhed i rivende udvikling og i takt med at vi åbner flere centre og udvider eksisterende, har vi brug for at styrke vores økonomiafdeling. Som bogholder vil du i samarbejde med resten af Plantoramas økonomiafdeling, være en aktiv del af den kontinuerlige udvikling af bogholderiet. Dine opgaver vil primært blive løst fra hovedkontoret i Lystrup.

Dine primære arbejdsopgaver vil være

 • Daglig indlæsning, kontering og distribuering af leverandørfakturaer
 • Afstemning af kreditorer
 • Vedligeholdelse af leverandørstamdata

Du bliver en del af et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø, hvor hverdagen er præget af sæson- og temposkift.

.

 ●   Lægepraksis i Århus Midtby søger lægesekretær pr 1/11 2020, Lægerne Skt. Olufsgade I/S v/Johansen, Dam-Hansen og Algren

Lægerne Skt. Olufsgade I/S v/Johansen, Dam-Hansen og Algren
Lægepraksis i Århus Midtby søger lægesekretær pr 1/11 2020

Lægerne Skt. Olufsgade I/S v/Johansen, Dam-Hansen og Algren

Vi er en 3-læge-praksis, har uddannelseslæger, 2 sekretærer og 2 sygeplejersker. I perioder også medicinstuderende.

Vi søger en udadvendt og dynamisk lægesekretær med et godt humør. Ugentlig arbejdstid 30 timer.

Arbejdet består i klassisk lægesekretærarbejde ved telefon, mail og modtagelse af patienter, laboratoriefunktioner (fx EKG, urinundersøgelser, kapillærblodprøver) samt forsendelse af prøver, varebestilling og IT.

.

 ●   Kantineassistent, Coop Danmark A/S

Coop LogistikKantineassistent

Coop Logistik, Hasselager

Som Kantineassistent vil du være med til, at sikre den daglige driften i vores kantine. Din arbejdstid vil være 26 timer pr. uge fordelt på søndag-fredag i fast turnus i tidsrummet kl. 18:30 til kl. 03:00.

Du skal kunne løfte ansvaret i en travl kantine med mange opgaver. Så hvis du føler dig hjemme i et køkken og er god til at lave mad, og sætter du pris på at yde service med et smil på læben? Så er det måske dig vi søger til at servicere vore medarbejdere med kolde, lune og varme retter.

Vi kan tilbyde dig:

 • Gode arbejdsforhold i moderne køkken
 • Løn efter overenskomst mellem Coop Danmark og 3F
 • Arbejdstøj og sko, som bliver vasket og vedligeholdt af Coop
.

 ●   Teamleder til stærk CleanTech .Net Cloud-løsning, Remoni ApS

Remoni ApSTeamleder til stærk CleanTech .Net Cloud-løsning

Remoni ApS, Skanderborg

Har du lyst til at gøre en forskel med grønne løsninger, igennem energioptimering og ressourceoptimering, i bygninger og produktion globalt?

Som Teamleder for vores cloud-team, bliver du faglig leder for softwaren i maven af vores cloud-platform. Du vil få stor indflydelse på både jobbet og den underlæggende arkitektur for vores cloud, i tæt samarbejde med vores andre softwareudviklere i teamet.

Cloud-teamet arbejder f.eks. med implementering af interne samt offentligt tilgængelige API, indsamling, processering og analyse af store mængder data, udvikling af webapplikationer, design og implementering af nye back-end services.

.

 ●   Struktureret grafiker til Toldstyrelsen, Toldstyrelsen

ToldstyrelsenStruktureret grafiker til Toldstyrelsen

Toldstyrelsen, Tranbjerg J

Kan du formidle toldfaglige emner til borgere og virksomheder på en visuel og letforståelig måde? Og vil du være med til at sikre, at styrelsens grafiske materiale står knivskarpt? Så har vi måske jobbet til dig i Toldstyrelsens kommunikationsafdeling.

Vi har brug for en struktureret grafiker, der i samarbejde med vores grafiske designer og ud fra vores designguide kan understøtte styrelsen med skarpt grafisk arbejde. Der er masser af toldfaglige emner, der skal formidles klart til borgere og virksomheder – i foldere, rapporter og PowerPoints samt på vores digitale kanaler. Desuden skal du bidrage med grafik til styrelsens interne kommunikation, fx på intranettet.

Dine opgaver vil blandt andet være at:

 • udvikle og versionere grafik til digitale platforme
 • rentegne grafik og billedbehandle fotos
 • bidrage med grafiske illustrationer til præsentationer til fx informationsmøder og webinarer
Toldstyrelsen
.

 ●   Salgsleder, Ferskvarer, SuperBrugsen, Galten, SuperBrugsen

SuperBrugsenSalgsleder, Ferskvarer, SuperBrugsen, Galten

SuperBrugsen

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • blive en del af Foodgruppen og sæt præg på hverdagen i en stor dagligvarebutik med 67 medarbejdere
 • prøve kræfter med ledelse og få mulighed for at udvikle dig gennem Coops talent- og ledelsesprogrammer
 • præge og udvikle et specifikt fagområde

Som salgsleder i SuperBrugsen er det først og fremmest din opgave at:

 • sørge for, at der altid er en høj standard i din afdeling og altid levere en salgsklar butik
 • sikre drift og økonomi i din afdeling
 • udvikle afdelingen og præge sortimentet
.

 ●   Virksomhedskonsulent til Quick Cares afdelinger i Nordvestjylland, Falck Danmark A/S

Virksomhedskonsulent til Quick Cares afdelinger i Nordvestjylland

Falck Danmark A/S

Til Quick Cares afdelinger i Nordvestjylland søger vi en erfaren virksomhedskonsulent til at varetage virksomhedsrettede forløb mhp. at bringe borgerne tilbage i beskæftigelse. Stillingen ønskes besat pr. 1. september 2020.

Dine opgaver vil bestå af:

 • Afholde motiverende samtaler med ledige borgere herunder formidle bæredygtige jobs og sikre progression og udvikling i forløbene så borgerne opnår selvforsørgelse
 • Formidle relevant viden til borgerne om jobmuligheder, jobsøgningsredskaber og ikke mindst sikre at de får sat handling på aktiviteterne
 • Opsøge virksomheder mhp. at skabe jobåbninger for de ledige kandidater
Falck Danmark A/S
.

 ●   Forretningsorienteret indkøber, EL:CON A/S

EL:CON A/S
Forretningsorienteret indkøber

EL:CON A/S, Aarhus

Til vores hovedsæde i Aarhus søger vi en forretningsorienteret indkøber, der får ansvaret for at løse en bred vifte af opgaver. Indkøbsafdelingen består i dag af tre medarbejdere. Teamet har ansvar for eksekveringen af EL:CONs ambitiøse indkøbsstrategi. Således bliver vores nye indkøber en vigtig medarbejder i en central og resultatorienteret afdeling.

Dine ansvarsområder bliver blandt andet:

 • Forhandling med leverandører
 • Administration af kontrakter
 • Leverandørstyring, herunder pleje af relationer, løbende evaluering m.m.
EL:CON A/S
.

 ●   Systemberegner, ABUS Nordic A/S

ABUS Nordic A/SSystemberegner

ABUS Nordic A/S, Horsens

ABUS Nordic A/S søger en systemberegner til vores afdeling for mekanisk sikring.

Du kommer i tæt samarbejde med 12 andre kollegaer, eksterne såvel som interne, til at arbejde med beregning af låsesystemer og servicering af vores forhandlere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og afvekslende job i et uformelt, hyggeligt og dynamisk miljø
 • Muligheden for at udfordre dine kompetencer i et miljø med fokus på gode kundeoplevelser
 • En arbejdsplads med højt til loftet og gode kolleger, der er vant til at arbejde sammen og selvstændigt

Stillingen omfatter bl.a. opgaver som:

 • Daglig kontakt til låsesmede, byggemarkeder og grossister via telefon og mail
 • Oprettelse, udvidelser og beregning af låsesystemer i vores beregningssoftware MKSS
 • Ordreoprettelser og opfølgning i vores økonomisystem, som er Navision
.OM SIDEN | © Copyright 2020 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |