INDHOLD
●   Lån Penge
●   Lån Penge - Mikro Lån
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Dating Oversigt
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Webhosting Oversigt
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Dyremad / Dyrefoder
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Hør Netradio - Webradio
●   Sommer Musik
SPIL
●   Actionspil
●   Arkadespil
●   Bilspil
●   Børnespil
●   Klassiskespil
●   Familiespil
●   Kortspil
●   Multiplayer
●   Skydespil
●   Sportsspil
●   Strategispil
●   Vendespil
●   Blandet Spil
●   Flash Spil
NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
BoLarsen.dk - Spil, Dating, Webhosting, Netradio
Indendørs Maling - Dyrup Maling og Flugger Maling | Malingshop.dk  | Filament.dk
Senior.dk - Dating & Mødested  | Billig 3D printer og filament - 3DPrinter.dk
Webhosting.dk  |  inkClub  |  YouGov.dk  |  Snor.dk  |  One.com - Få 82% rabat
Helsegrossisten.dk - Billig kosttilskud  |  Billigste blækpatroner og toner fra Pixojet


Lynhurtigt fibernet til lav pris ( 300 Mbit fra kun 259 kr./md. ) - ( 1000 Mbit fra kun 299kr./md. ) Bolignet.dk
 ●   Jobindex - Ledige job i Region Midtjylland
Danmarks største jobmarked.

 ●   Ingeniør til stålkonstruktioner – hjælp os med at bevare en sublim produktkvalitet, Haarup Maskinfabrik A/S

Jobindex A/S
Ingeniør til stålkonstruktioner – hjælp os med at bevare en sublim produktkvalitet

Jobindex A/S søger for Haarup Maskinfabrik A/S i Silkeborg

 • Er du maskin- eller bygningsingeniør eller lignende, og kan du se dig selv i et miljø, hvor vi samarbejder på tværs af fagligheder og roller?
 • Vil du udføre præcise og korrekte arbejdstegninger – og dermed være med til at producere maskiner og stålkonstruktioner af høj kvalitet?
 • Og har du lyst til en hverdag i en afslappet atmosfære, hvor vi er rigtig gode til det vi laver, men hvor vi ikke behøver at prale?

Konstruktion og tegning
Du kommer primært til at arbejde med udførelse af arbejdstegninger. Der vil være specielt fokus på stålkonstruktioner som platforme, siloer, trapper og blandetårne, som skal leveres ud til værkstedet.

Jobindex A/S
.

 ●   Business controller, Mammen Mejerierne A/S

Mammen Mejerierne A/S Business controller

Mammen Mejerierne A/S, Bjerringbro

Har du en skarp analytisk sans, gode IT-egenskaber og evner du at omsætte teori til praksis?

Til en nyoprettet stilling søger Mammen Mejerierne nu en business controller, der skal være med til at etablere, strukturere og drive forretningsmæssig analyse og opfølgning. Vi står blandt andet overfor implementering af et nyt produktionsstyringssystem og er på en spændende rejse med fokus på at øge digitalisering og dataindsigt.

Primære arbejdsopgaver:

 • Strukturering af og løbende opfølgning på virksomhedens performance (KPI’er)
 • Ansvar for værdiansættelse og opfølgning på lagerbeholdninger
 • Deltagelse i perioderapportering og support til økonomi
 • Diverse projekter og business cases
 • Superbruger på ERP og BI
 • Generel forretningsmæssig økonomisk sparring til organisationen
.

 ●   Test Manager til ny afdeling i Mjølner, Mjølner Informatics A/S

Mjølner Informatics A/S
Test Manager til ny afdeling i Mjølner

Mjølner Informatics A/S, Århus

Har du lyst til at blive en del af en ny QA-afdeling hos Mjølner, hvor der skal bygges nye discipliner indenfor hele testområdet? Har du mod på at arbejde med test og kvalitet i en organisation, der arbejder for flere organisationer på tværs af brancher? Hvis ja, så læs videre her.

Du bliver en del af vores afdeling QA Center of Excellence, hvor dygtige Test Managere og QA Engineers i Mjølner er samlet. Der er høj diversitet i opgaverne, ligesom der er plads til at udvikle sig på nye områder med støtte fra dine erfarne kollegaer.

At arbejde struktureret med test er en relativt ny disciplin for os i Mjølner, så du vil medvirke til at opbygge vores testkoncept og få det implementeret hos kunderne. Du vil få mulighed for at udarbejde og gennemføre teststrategier på både program- og projektniveau, samt i agile teams.

Mjølner Informatics A/S
.

 ●   Planner, Hilton Foods Danmark A/S

Hilton Foods Danmark A/S Planner

Hilton Foods Danmark A/S, Hasselager

Har du en uddannelse inden for Supply Chain og er du superbruger i Excel, så er du måske vores nye Planner. Vi søger en ny, da en af vores dygtige medarbejdere har fået nye udfordringer.

Du bliver en del af en dynamisk afdeling, som består af fem Plannere samt en Planning Manager. Vi er et yderst velfungerende og kompetent team, som spiller en meget central rolle på fabrikken. Vi har en bred kontaktflade, hvilket gør, at vi skal være servicemindede og kunne kommunikere på alle niveauer. Vi har en uformel tone, og godt humør skaber dagen.

Opgaverne består af:

 • Produktionsplanlægning
  • Tæt dialog samt opfølgning på produktionen
  • Daglig lagerstyring af både råvarer og færdigvarer
  • Beregninger af råvarebehov og disponering af disse
 • Håndtering af forecast, hvor præcision og struktur har stor betydning, da vi arbejder med fødevarer
  • Håndtering af kundeordrer, udfærdigelse af rapporteringer samt korrespondance med Coop
.

 ●   Idriftsætter med el-teknisk baggrund, BEUMER Group A/S

BEUMER Group A/S
Idriftsætter med el-teknisk baggrund

BEUMER Group A/S, Aarhus

Kunne du tænke dig at bruge 200+ dage om året på at rejse rundt i verden? Har du stærke elektro- og IT-tekniske kompetencer kombineret med en god mekanisk forståelse?

Du bliver en del af vores Customer Support-afdeling, Site Integration, hvor vi udfører idriftsættelser af vores avancerede sorteringsanlæg hos kunder i hele verden. Dit primære ansvar er at teste, idriftsætte og gennemføre overleveringen af systemerne til kunderne.

Derudover får du ansvaret for at:

 • forberede og planlægge projekter, udarbejde testdokumentation og deltage i FAT lokalt i Danmark inden idriftsættelse on-site
 • udføre og lede idriftsættelsen, – fra mekanisk og elektrisk kontrol, I/O check på PLC niveau, til overordnede test af HLC (high-level controls), og opstart af anlæg
BEUMER Group A/S
.

 ●   IT Service Engagement Consultant, Grundfos A/S

Grundfos A/S
IT Service Engagement Consultant

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you have knowledge and interest in different kinds of software? And are you ready to join a great IT team in a global sustainable organization supporting onboarding and offboarding of new software and license management?

The Service Engagement Consultant is the liaison officer between Grundfos Business, Grundfos IT and relevant external suppliers in regards to onboarding of new software or offboarding of software being end-of-life. In addition, you shall ensure ongoing dispatching of license/contract related tickets in our ServiceNow system.

Grundfos A/S
.

 ●   Administrativ medarbejder til arbejdsmiljø, Lidl Danmark K/S

Lidl Danmark K/S Administrativ medarbejder til arbejdsmiljø

Lidl Danmark K/S, Tranbjerg J

Brænder du for det gode arbejdsmiljø og for primært at arbejde systematisk med administrative arbejdsmiljøopgaver? Så er det måske dig vi søger!

I arbejdsmiljøafdelingen søger vi en struktureret, analytisk og serviceminded medarbejder, som vil være med til at sikre egen og andres succes, således at vi i Lidl overholder lovgivningsmæssige forpligtigelser med bedst mulig kvalitet.

Du vil i samarbejde med arbejdsmiljølederen være med til at sikre og videreudvikle arbejdsmiljøet i Lidl Danmark, som består af 141 butikker, to LogistikCentre, to personaleadministrationer og et hovedkontor. Du vil blive en del af en international organisation med topmotiverede og dygtige medarbejdere, der arbejder sammen i et sjovt og uformelt miljø om at skabe den bedste indkøbsoplevelse for vores kunder.

Lidl Danmark K/S
.

 ●   Senior Commercial Product Manager, Kamstrup A/S

Kamstrup A/S Senior Commercial Product Manager

Kamstrup A/S, Skanderborg

Are you passionate and willing to go the extra mile to deliver a winning solution? Are you a strong communicator with the ability to network with customers and stakeholders? Do you have a strong commercial mindset and the skillset to lead the commercial portfolio within intelligent solutions for managing water consumption?

As our new Commercial Product Manager, you will own the global business strategy behind a product. You will be responsible for specifying the customer’s needs, functional requirements and managing the market launch plans. You will work closely with cross-functional teams both internally in Product & Commercial Management, Water as well as Water Sales, Service, Technology, Operations and Marketing.

.

 ●   Compliance Specialist, Kamstrup A/S

Kamstrup A/S Compliance Specialist

Kamstrup A/S, Skanderborg

Are you ready to kick-start your career by making a true difference in the development of Kamstrup’s water business? Can you work analytically in order to obtain and manage our drinking water approvals that contribute to the green transition?

In the position as Compliance Specialist, you will work to obtain and maintain drinking water approvals together with other Compliance Managers, who will also teach and guide you. You will have a broad network, and you will be handling many stakeholders who must be updated regularly on any changes, so that they can take action and plan their work and development projects accordingly. In addition, you will maintain and build new strong relationships with our external business partners within this field.

.

 ●   Projektleder til butiksbyggeri, Lidl Danmark K/S

Lidl Danmark K/S Projektleder til butiksbyggeri

Lidl Danmark K/S, Tranbjerg J

Har du masser af gåpåmod og er klar til at tage ansvar i forbindelse med udarbejdelsen af fremtidens standard for dagligvarebutikker? Så er det dig vi mangler!

Som Projektleder i byggeteknisk afdeling vil du få indflydelse på, hvordan fremtidens butikker skal udføres såvel som processen forinden. Du vil være med til at udføre kvalitetssikring og bistand ift. butiksbyggerierne, udvikle og beskrive retningslinjer, ajourføre og optimere vores byggeprogram m.m.

Du vil indgå i et team og skal deltage i løsningen af følgende opgaver:

 • Løbende udvikling af vores byggeprogram samt kvalitetssikring af butikkerne
 • Løsning og udførelse af opgaver fra Lidls internationale hovedkontor
 • Udarbejdelse af budgetter og kontrakter i samarbejde med de øvrige afdelinger for renovering, nybyggeri mv.
Lidl Danmark K/S
.

 ●   Senior Test Developer - Software, Grundfos A/S

Grundfos A/S
Senior Test Developer - Software

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you have a passion for test and test automation - And do you have a strong interest in innovation and strive for high quality?

We are looking for an experienced Test Developer to join our team working with intelligent pump solutions. We offer you an exciting and varied development job, with a high degree of influence on the daily activities, where you have a unique opportunity to further develop your skills and career within software test, test automation and simulation. An opportunity to contribute to our 2025 strategy with strong ambition to address climate change and quality of life for people through innovation.

Grundfos A/S
.

 ●   Service Sales Development Manager, Grundfos A/S

Grundfos A/S
Service Sales Development Manager

Grundfos A/S, Bjerringbro

Grundfos is currently looking for an experienced Service Sales Development Manager in Bjerringbro, Denmark! Do you have many years of experience in identifying and unleashing business opportunities, especially within after-market sales and service?

As part of the global DBS Key Account Management, Pricing and Service Team, you will work with defining our after-market sales approach (selling spare parts and service offerings). Alongside our global sales organization, you will build tactical plans for the service sales business and will monitor the deployment of various initiatives.

Grundfos A/S
.

 ●   Piccoline/Piccolo søges til A. Enggaard A/S, afdelingskontoret i Aarhus C, A. Enggaard A/S, Entreprenør- og Byggefirma

A. Enggaard A/S, Entreprenør- og Byggefirma Piccoline/Piccolo søges til A. Enggaard A/S, afdelingskontoret i Aarhus C

A. Enggaard A/S, Entreprenør- og Byggefirma

Vi søger en frisk og engageret piccoline m/k ca. 37 timer om ugen fra snarest muligt til medio august 2023.

Som piccoline hos os får du bl.a. ansvaret for:

 • Bestilling og indkøb af dagligvarer og kontorartikler
 • Ad hoc-opgaver i forbindelse med mødeaktivitet og det daglige liv på kontoret
 • Lettere kantinearbejde (ikke madlavning)

Du kommer til at arbejde i en velrenommeret virksomhed, hvor gode løsninger, nytænkning, og glæden ved arbejdet prioriteres højt med en travl og uhøjtidelig hverdag.

.

 ●   Lagerforvalter, Banedanmark

Banedanmark
Lagerforvalter

Banedanmark, Herning

Har du lagerforståelse, IT-flair og mod på at være med til at udvikle nyt?

Banedanmark er i gang med at implementere et nyt lager- og logistikprogram, hvor den fremtidige logistikforretning skal afvikles. I den forbindelse ændrer Banedanmark på den måde lagerforretningen afvikles. Målet med stillingen er at understøtte den decentrale jernbaneproduktion, med en professionel forsyning. At reducere mængderne til det der er nødvendigt og implementere levering af rette produkt, det rette sted til rette tid. Programmet understøtter det strategiske indsatsområde ”mere og bedre jernbane for pengene”.

Du vil blive en del af et landsdækkende lagerteam, der tager sig af den praktiske afvikling af lagerforretningen på tværs af Banedanmark.

Banedanmark
.

 ●   Skarp konsulent der brænder for at gøre en forskel og skabe relationer til vores kunder i CFO Service Aarhus, PwC

PwC
Skarp konsulent der brænder for at gøre en forskel og skabe relationer til vores kunder i CFO Service Aarhus

PwC

Vil du være med til at gøre en forskel for nogle af Danmarks førende virksomheder, så har du nu chancen for at blive en del af en inspirerende og levende kultur, hvor vi sammen flytter barren og gør en forskel.

Hos PwC CFO Service bruger vi vores viden om effektiv økonomistyring og projektledelse i økonomifunktionen til at rådgive og assistere kunder på tværs af brancher i det danske erhvervsliv. Har du erfaring indenfor revision, regnskab eller økonomistyring, samt flair for procesoptimering og projektledelse er det dig, vi søger!

PwC
.

 ●   Senior Security Architect, Terma A/S

Terma A/S Senior Security Architect

Terma A/S, Lystrup

Are you ready to help Terma secure people through advanced technologies?

Your main role is to act as an interface between our IT Operations and the strategic and process-based requirements and activities across the entire business. This will be achieved in close collaboration with our Security department and other central stakeholders in our TECH division and across the business.

You will also be responsible for working with business and IT stakeholders to balance real-world risks with business drivers such as speed, agility, flexibility, and performance.

.

 ●   DE&I Talent Acquisition Specialist, Grundfos A/S

Grundfos A/S
DE&I Talent Acquisition Specialist

Grundfos A/S, Bjerringbro, Brookshire, Budapest, Illinois or Fresno

Are you passionate about Diversity, Equity & Inclusion and experienced in Talent Acquisition? Would you like to be part of Grundfos’ Talent Acquisition team with the purpose of making DE&I “the way we work”?

You will drive the DE&I agenda and execution in the Talent Acquisition (TA) organization to ensure the right skills and capabilities to deliver, implement, and recruit the best possible diverse and qualified employees, in line with the DE&I aspirations for Grundfos. You will also coordinate Grundfos projects and initiatives to improve the capability and skills of Talent Acquisition and Grundfos to attract and recruit diverse candidates by designing and deploying global standards, IT tools, Employer Branding and Recruitment policies in the field of DE&I.

Grundfos A/S
.

 ●   Sr. Talent Specialist, Grundfos A/S

Grundfos A/S
Sr. Talent Specialist

Grundfos A/S, Bjerringbro, Indjija or Budapest

Are you passionate and experienced in Talent and People Development? Would you like to be part of our People & Organisational growth team with the purpose of driving impactful talent development activities?

As a Senior Talent Specialist, you will design and implement corporate-wide people practices around Talent and People Development and bring those into life by working together with Learning Partners, HR BP and People Leaders/Subject Matter Experts in the organization through consulting them on how to create impactful talent development activities and by running specific talent development programs (such as Power Up Grundfos for different business units, cross-functional talent programs etc).

Grundfos A/S
.

 ●   Lead Talent Specialist, Grundfos A/S

Grundfos A/S
Lead Talent Specialist

Grundfos A/S, Bjerringbro, Indjija or Budapest

Are you passionate and experienced in Talent and People Development? Would you like to be part of our People & Organisational growth team with the purpose of driving impactful talent development activities?

As a Lead Talent Specialist, you will design and implement corporate-wide people practices around Talent and People Development and bring those into life by working together with Learning Partners, HR BP and People Leaders/Subject Matter Experts in the organization through consulting them on how to create impactful talent development activities and by running annual talent flow activities and specific talent development programs.

Grundfos A/S
.

 ●   System Developer, Grundfos A/S

Grundfos A/S
System Developer

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you like the combination of being an excellent System Developer but at the same time enjoy the communication to the business and taking on the IT Business Consultant role when necessary? Then this might be a great opportunity for you!

As our new System Developer, you are together with the (Scrum) Product Team responsible for the product. We imagine, that you hold a relevant degree combined with several years of experience as a System Developer. Furthermore, you have:

 • Solid experience in the Java platform: EJB3, JPA, Servlets, JSP, JSTL, JDBC, JMS, etc.
 • Solid experience mentoring and guiding other developers and team members in the same team.
 • Strong analytical, problem solving, conceptual, and communication skills. You write and speak English fluently.
Grundfos A/S
.OM SIDEN | © Copyright 2022 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |          | 3Dprint.dk | Filament.dk | 3Dprinter.dk | FrækDate.dk |

                     ● ithjælp.dkSpilCafe.dkTransporten.dkSpilleCafe.dkFrækDating.dkBilligPatroner.dkBilligVærktøj.dk
                     ● Snor.dkMobileservice.dkLokalBasen.dkUfaglært.dkFuke.dkUltrafun.dkZike.dkUfaglært.dk