INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
Lån Penge - Større Lån
- - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Action
Arkade
Blandet Spil
Blandet Spil 2
Blandet Spil 3
Klassisk
Kort
Multiplayer
Racing
Skydning
Sport
Strategi
........................
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
UltraFun.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point | Medejer.dk - Find en medejer til din virksomhed
 ●   Jobindex - Ledige job i Danmark
Danmarks største jobmarked.

 ●   Humlehaven søger SSH til aftenvagt og SSA til dagvagt, Halsnæs Kommune

Halsnæs KommuneHumlehaven søger SSH til aftenvagt og SSA til dagvagt

Halsnæs Kommune, Ølsted

Humlehaven er en lille somatisk enhed med 28 boliger placeret i det naturskønne og idylliske Ølsted. Vi er inspireret af Leve-bo tankegangen samt stræber efter at skabe den bedst mulige ramme for vores beboere. Vi hører under Arresø plejecenter.

Vi søger en SSH til fast aftenvagt 28 timer ugentligt, samt en SSA til dagvagt til afdelingen Humlehaven i Ølsted.

Er du blevet interesseret, så læs endelig videre om hvad vi søger hos dig som kommende kollega:

 • Du har en af de uddannelser vi søger, og har lyst til at arbejde med beboere, som har en demenssygdom.
 • Du er vores kollega, som vægter samarbejde med beboerne, pårørende, kollegaer og ledelse højt, og naturligvis vil du blive mødt af samme interesse fra os.
 • Du ser det hele menneske og er med til at sikre den livskvalitet, som er vigtig for den enkelte beboer.
.

 ●   Pædagogisk medarbejder til døgntilbud for unge, Blå Kors Danmark

Bølgebryderen
Pædagogisk medarbejder til døgntilbud for unge

Bølgebryderen, Mariager

I forbindelse med tilgang af borgere på Bølgebryderen søger vi en pædagogisk medarbejder til at deltage i dækning af vågne nattevagter samt pædagogiske vagter i dag- og aftentimerne.

Du bliver en del af et team på tre nattevagter, som sammen varetager dækningen af vagterne årets 365 dage. Derudover bliver der mulighed for dag- og aftenvagter. Du skal forvente weekendarbejde tre weekender i løbet af en otte ugers periode.

Som nattevagt hos os bliver dine opgaver at sikre, at vores beboere får de bedste betingelser for en god nattesøvn.

Som en del af dit arbejde skal du:

 • Tilse at alle beboere får den nødvendige mulighed for ro på eget værelse.
 • Varetage korte støttende samtaler i tilfælde af søvnløshed/angst eller mareridt i løbet af natten.
Bølgebryderen
.

 ●   Plejecenter Solbakken søger social- og sundhedsassistent til demenshusene, i et vikariat fra 1. december 2020 til 31. juli 2021, Ringsted Kommune

Ringsted KommunePlejecenter Solbakken søger social- og sundhedsassistent til demenshusene, i et vikariat fra 1. december 2020 til 31. juli 2021

Ringsted Kommune

Solbakken er et moderne plejecenter, som ligger centralt i Ringsted. Centret består af 8 selvstændige huse, hvoraf de tre er skærmede enheder. Den ene af de skærmede enheder er højskærmet, hvilket betyder at vi modtager borgere med særlige kognitive vanskeligheder. Solbakken rummer yderligere daghjemmet Oasen, som er et tilbud til hjemmeboende mennesker med demens.

I demensenheden gør vi os umage for at skabe de bedst mulige rammer for beboerne. Det veksler meget, hvad der er det bedste, så vi arbejder i en meget foranderlig og kreativ hverdag. Vi har et tæt samarbejde med blandt andre Distriktspsykiatrien og kommunens demenskonsulent. Vi arbejder ud fra socialpædagogisk metode og anvender pædagogiske handleplaner som arbejdsredskab. Vi arbejder med tidlig opsporing og rehabiliterende tilgang.

.

 ●   Praktikanter søges til UNICEF Danmark, UNICEF Danmark

UNICEF Danmark
Praktikanter søges til UNICEF Danmark

UNICEF Danmark, København

Brænder du for at arbejde for udsatte børn og børns rettigheder? Har du lyst til at arbejde med internationale humanitære forhold, udviklingsprogrammer, fortalerarbejde, fundraising og privatsektorpartnerskaber? Har du mod på at indgå i en global og toneangivende børneorganisation?

Så kan du nu søge en af UNICEF Danmarks spændende praktikantstillinger, hvor du vil indgå i en af vores afdelinger og blive stillet overfor forskellige typer af opgaver. Opgaverne kan spænde vidt og være virkeliggørelse af nye initiativer samt udførelse af allerede planlagte opgaver.

Som praktikant i UNICEF Danmark skal du gerne være interesseret i humanitære og udviklingspolitiske forhold og programmer, samt børns rettigheder. Du læser og forstår rapporter på engelsk, og du er dygtig til at formulere dig på både dansk og engelsk. Derudover er du grundig og omhyggelig i dit arbejde.

.

 ●   External Lecturer - Children with Special Needs, DIS

DIS
External Lecturer - Children with Special Needs

DIS, Copenhagen

Opportunity to teach highly motivated American students in the fields of pedagogy and education.

DIS in Copenhagen is currently hiring a part-time faculty to teach the semester course Children with Special Needs starting in January 2021.

This course considers children with special needs from a critical disability studies perspective. We examine the topics of inclusion, disability, and quality of life within the Danish social welfare system through the lens of Nordic pedagogy. The voices of disabled persons and families are included in class to help understand how their lives are affected by public and educational policies.

DIS
.

 ●   Lejemålsadministrator til Matas' regnskabsafdeling, Matas A/S

Matas A/SLejemålsadministrator til Matas' regnskabsafdeling

Matas A/S, Allerød

Er du en ørn til administration af processer for erhvervslejemål? Så er du måske vores nye kollega i regnskab. Vi søger en lejemålsadministrator til at varetage de administrative og regnskabsmæssige forhold vedrørende vores ca. 300 erhvervslejekontrakter.

Du vil i en opstartsperiode deltage i etablering af vores lejeaftaler i et nyt kontraktstyringssystem med henblik på at disse er digitalt tilgængelige og ajourført. Du sikrer desuden sammenhængen mellem kontraktstyringssystemet og regnskabsmæssige systemer herunder grundlag til IFRS 16 Leasing.

Du vil som lejemålsadministrator blive ansvarlig for processer og systemer vedrørende de regnskabsmæssige forhold vedrørende IFRS 16 Leasing. Som en del af processerne omkring vores erhvervslejemål foretager du gennemgang og vurdering af eksisterende processer, og du bidrager til løbende forenkling og styrkelse.

.

 ●   Pædagog til Bødkergården, Frederikshavn Kommune

Frederikshavn KommunePædagog til Bødkergården

Frederikshavn Kommune, Østervrå

Den aldersintegreret institution Bødkergården i Østervrå søger 1 pædagog, der kan lide at være ude og arbejde med dyr og naturen som pædagogisk redskab – 35 timers stilling.

Vil du arbejde på en firlænget gård med stor legeplads, dyr i stalden og bus til rådighed? Og ønsker du en arbejdsdag med mange forskelligartede opgaver med kollegaer der tager et fælles ansvar for opgaverne og hurtigt kan omstille sig efter dagens udfordringer? Bødkergården søger 1 pædagog pr. 1. december 2020 eller snarest til en arbejdsuge på gennemsnitligt 35 timer.

I tæt samarbejde med vores aktive forældre arrangere vi hvert år en julestue og en sommerfest, hvor børnene er i fokus. Vi har en årlig koloni, svømmer i vinterperioden, tager i teater, bruger vores bus så ofte det er muligt m.m.

.

 ●   Pædagogisk assistent/pædagogmedhjælper til barselsvikariat hos Børnehuset Brolæggervej, Frederikshavn Kommune

Frederikshavn KommunePædagogisk assistent/pædagogmedhjælper til barselsvikariat hos Børnehuset Brolæggervej

Frederikshavn Kommune, Sæby

Dagtilbudsdistrikt Syd søger en pædagogisk assistent/pædagogmedhjælper på 30 timer/uge i et barselsvikariat fra 1. december 2020 – og meget gerne tidligere.

Vi søger en medarbejder som

 • har lyst til at arbejde med 0-6-års børns læring, trivsel og læringsmiljø
 • har en pæd. assistentuddannelse/erfaring med arbejde med 0-6-års børn
 • er fleksibel og omstillingsparat, og kan arbejde med såvel vuggestuebørn som børnehavebørn.

Børnehuset Brolæggervej er en aldersintegreret institution for 0-6-årige børn, fordelt på to matrikler. Børnehuset ligger midt i et naturskønt område og har et stort udeareal og vores dagligdag er præget af den fantastiske natur institutionen er omgivet af.

.

 ●   Knud Lavard Centret søger tværgående sygeplejerske i fast aftenvagt, Ringsted Kommune

Ringsted KommuneKnud Lavard Centret søger tværgående sygeplejerske i fast aftenvagt

Ringsted Kommune

Du får en tværgående funktion for hele huset, der også består af 4 somatiske afdelinger, et demensafsnit samt en afdeling for midlertidige pladser. Du vil være sparringspartner for medarbejderne og have en rolle i forhold til delegering af sundhedslovsydelser, herunder også oplæring og undervisning.

Midlertidige Pladser modtager både borgere direkte fra sygehuset til et rehabiliteringsforløb samt borgere fra eget hjem, der visiteret til en akutplads via egen læge, som alternativ til en indlæggelse.

Opgaverne spænder bredt og giver mulighed for at du kan udvikle dig både fagligt og personligt. Vi arbejder med komplekse borgerforløb herunder kompleks sygepleje, koordinering af tværfagligt samarbejde, rehabiliteringsforløb, og helhedspleje med kontaktpersonssystem. Vi arbejder med Rehabilitering, triagering, og tidlig opsporing. Og vi tilbyder grundig introduktion og tæt opfølgning.

.

 ●   Skarp digital marketingkoordinator til barselvikariat, ELF Development A/S

ELF Development A/SSkarp digital marketingkoordinator til barselvikariat

ELF Development A/S, Hellerup

Brænder du for at skabe engagerende indhold på forskellige typer af digitale platforme? Kan du på eget initiativ og med kreative idéer fange opmærksomheden hos en specifik målgruppe? Er du en dygtig digital kommunikatør med et skarpt grafisk øje?

Som digital marketingkoordinator i ELF Development bliver din vigtigste opgave at udarbejde relevant og engagerende indhold til vores mange digitale kanaler og platforme. Du skal være med til at sikre, at vi udsender de rigtige budskaber til de rette målgrupper - både sprogligt og grafisk. Stillingen er som udgangspunkt et barselvikariat på 8-9 måneder med mulighed for forlængelse/fastansættelse efterfølgende.

Vi forventer at du har en solid forståelse for digital marketing, kommunikation og content produktion. Du ved, hvad der virker online, og har erfaring med, hvordan du udformer og præsenterer et budskab, der sælger.

.

 ●   Knud Lavard Centret søger social- og sundhedsassistent til fast dagvagt på Midlertidige Pladser, Ringsted Kommune

Ringsted KommuneKnud Lavard Centret søger social- og sundhedsassistent til fast dagvagt på Midlertidige Pladser

Ringsted Kommune

Midlertidige Pladser modtager både borgere direkte fra sygehuset til et rehabiliteringsforløb samt borgere fra eget hjem, der visiteret til en akutplads via egen læge, som alternativ til en indlæggelse.

Opgaverne spænder bredt og giver mulighed for at du kan udvikle dig både fagligt og personligt.

Vi arbejder med komplekse borgerforløb herunder kompleks sygepleje, koordinering af tværfagligt samarbejde, rehabiliteringsforløb, og helhedspleje med kontaktpersonssystem.

Vi arbejder med Rehabilitering, triagering, og tidlig opsporing samt tilbyder grundig introduktion og mentorordning.

.

 ●   Elev til IT-support i international logistikvirksomhed, NTG Nordic Transport Group

NTG Nordic Transport GroupElev til IT-support i international logistikvirksomhed

NTG Nordic Transport Group, Hvidovre

Er du i gang med din uddannelse inden for IT-support? Og kunne du tænke dig at have din elevtid hos et af de hurtigst voksende logistikselskaber i Europa?

  ”Vi er i en rivende udvikling, der gør at du får over 1600 kolleger i 30 lande. Og lige fra starten vil vi have opgaver klar til dig, så du får en stejl læringskurve og er med til at gøre en forskel,” fortæller din kommende chef, systemadministrator, Rene Holm.

Du bliver elev hos NTG Nordic Transport Group A/S, som tilbyder en lang række transportformer til/fra hele verden. Her vil du møde 4 kolleger – en i Kolding og 3 på kontoret i Hvidovre, som også bliver din base.

Du kommer selvfølgelig til at fordele din tid mellem skolebænken og vores kontor, men når du er hos os, kan du forvente en stejl læringskurve, hvor du får opgaver fra dag 1. Her kommer du til at yde generel IT-support til alle kolleger i NTG på globalt plan.

.

 ●   Kontorassistent/administrativ medarbejder, Holmegaard Gods

Holmegaard og Juellinge GodserKontorassistent/administrativ medarbejder

Holmegaard og Juellinge Godser

Vi søger en kontorassistent på 25-30 t. ugentligt til ansættelse snarest muligt. Kontorassistentens primære opgave bliver at aflaste kontorfuldmægtigen på bl.a. direktionssekretær- og økonomifunktion. Opgaverne er mangeartede og det er vigtigt, at du er fleksibel og har den rette indstilling til at få dagligdagen til at fungere.

Opgaver:

 • Sekretæropgaver, bl.a. brevskrivning, GDPR og arkivering
 • Bogholderiopgaver, herunder bogføring, afstemning, lønregnskab og timeregistrering
 • Telefonpasning

Vi tilbyder en arbejdsplads i smukke og historiske rammer. Et afvekslende job, hvor du får indflydelse på planlægning af din hverdag og arbejdstid. På Godset er der i alt 10 ansatte, og du bliver en del af et godt og tæt samarbejdende team.

.

 ●   Teamleder til Team Styring og Analyse i Afdeling for Økonomi og Personale, Vordingborg Kommune

Vordingborg KommuneTeamleder til Team Styring og Analyse i Afdeling for Økonomi og Personale

Vordingborg Kommune

Vil du udvikle økonomistyringen og være leder, inspirator, sparringspartner, rollemodel og have mange andre spændende roller for et team med 9 dygtige medarbejdere. Så er jobbet her.

Vi har i år styrket økonomistyringen i Vordingborg Kommune. Vi har ansat flere controllere, vi styrker samarbejdet mellem afdelingernes økonomifunktioner og så har vi valgt at have en teamleder.

Du vil som teamleder både være personaleleder for 9 medarbejdere, udvikle kommunens økonomistyring, være koordinator i teamets store arbejdsprocesser (budget, økonomirapportering og regnskab), beregne alt omkring kommunens indtægter samt være ansvarlig for at igangsætte budgetanalyser, udvikle ledelsesinformationen og hvad der ellers måtte komme af opgaver.

.

 ●   Social- og sundhedsassistent eller SSH til døgnboligen Topasvænget, Vordingborg Kommune

Vordingborg KommuneSocial- og sundhedsassistent eller SSH til døgnboligen Topasvænget

Vordingborg Kommune, Stege

Har du lyst til at bidrage med din sundhedsfaglige praksis til Center for Socialpædagogik? Hvor vi med tværfaglighed og personlig relation støtter mennesker med nedsat psykisk og fysisk funktionsevne, til at leve det liv de ønsker og evner? - så er denne stilling oplagt til dig.

Vores borgere har blandt andet behov for struktur, alternativ kommunikation og støtte at mestre sin egenomsorg. Du skal være i stand til at møde borgerne ud fra et fagligt perspektiv hvor du viser dem vejen og motiverer den enkelte til et sundt liv på deres præmisser.

Borgernes funktionsniveau kan variere meget, men alle har behov for generel støtte til, at mestre færdigheder i sit eget liv. Herunder er personlig pleje en naturlig del af hverdagen, din indsats skal være værdig og professionel.

.

 ●   De Socialpsykiatriske Botilbud i Egedal Kommune søger kontaktperson, Egedal Kommune

Egedal Kommune
De Socialpsykiatriske Botilbud i Egedal Kommune søger kontaktperson

Egedal Kommune, Ølstykke

Vi har en ledig stilling i De Socialpsykiatriske Botilbud i Egedal Kommune og søger kollega til vores boteam.

Botilbuddene består samlet af 3 tilbud: Skovbo, Bakkehuset og Dambo, med i alt 25 pladser. Beboerne er i alderen 18 til 65 år, og har alle forskellige psykosociale problemstillinger. Nogle af borgerne i Skovbo har også ASF-problematikker. Medarbejderne i Boteamet er fordelt med primær arbejdsplads i hvert af de tre tilbud. Primært Skovbo og Bakkehuset samarbejder på tværs, både fagligt og i driften. Denne stilling er primært med ansættelse i Skovbo, hvor målgruppen er yngre borgere. Botilbuddene er ikke døgndækkede, men vi dækker flere aftener og i weekenderne.

Overordnet i arbejdet er der fokus på relationsdannelse og borgerinddragelse med henblik på at støtte borgernes egen recovery proces. Dette både gennem individuel indsats og deltagelse i sociale aktiviteter.

Egedal Kommune
.

 ●   RESERVEDELSEKSPEDIENT med rødder i landbruget og/eller maskinbranchen søges, Dansk Maskincenter A/S

Dansk Maskincenter A/S
RESERVEDELSEKSPEDIENT med rødder i landbruget og/eller maskinbranchen søges

Dansk Maskincenter A/S, Jelling

Vi leder efter en kollega til vores lagerteam. Vi ekspederer reservedele til traktorer og landbrugsmaskiner hver eneste dag både i telefon, over disken og til vores eget værksted. Du skal være frisk på disse ekspeditionsopgaver samtidig med, at du vægter orden og struktur højt, da nøjagtighed i alle henseender er omdrejningspunktet for en hurtig og effektiv ekspedition. En stor del af dit arbejde er også deciderede lager-/logistikopgaver, status m.v.

Vi har som virksomhed fokus på at skabe sammenhold og fællesskab i dagligdagen, og du vil derfor opleve, at der arbejdes sammen på kryds af afdelinger og organisationen.

Vi tilbyder stor grad af frihed under ansvar. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pension, ordnede forhold, sociale arrangementer og sundhedsordning. Vi tilbyder dig et job i et team med god energi og humor, og håber du bidrager hertil.

.

 ●   Er du vores nye videojournalist? Kom i praktik hos Dansk Magisterforening, KM2JOB IVS

Dansk MagisterforeningEr du vores nye videojournalist? Kom i praktik hos Dansk Magisterforening

Dansk Magisterforening, Frederiksberg

Som videojournalist i DM udvikler vi dig til at blive en endnu bedre visuel storyteller.

Du kommer med på et hold, hvor der er plads og frihed til at eksperimentere og prøve nye idéer, formater og koncepter af. Vi er ikke et tv-produktionsselskab. Til gengæld er du ikke blot en lille brik i produktionsmøllen.

Som videopraktikant hos os får du stort ansvar og vil få mulighed for at komme hele vejen rundt om produktionen lige fra idéudvikling til postproduktion.

Du vil blive klædt på til at kunne tilrettelægge videoer til vores godt 55.000 medlemmer til brug på vores digitale kanaler, herunder hjemmeside, SoMe-kanaler og nyhedsbreve.

Dine opgaver vil være:

 • Idé- og konceptudvikling
 • Manuskriptskrivning
 • Casting af medvirkende
.

 ●   Afløser til køkkenet i Vibereden, Ikast-Brande Kommune

Ikast-Brande Kommune
Afløser til køkkenet i Vibereden

Ikast-Brande Kommune

Vi søger en vikar der kan træde til efter behov i vores produktionskøkken. Behovet er varierende og er når det faste personale har fri/ved sygdom m.m. Vi kan ikke garantere et fast timeantal. Arbejdet består i at tilberede/anrette mad til institutionens børn og voksne, samt opvask m.m.

Vibereden består af vuggestue og børnehaveafdeling og køkkenet producerer mad til ca. 150 børn og voksne hver dag.

.

 ●   AC-generalister til Behandlingsrådet i Aalborg, Danske Regioner

AC-generalister til Behandlingsrådet i Aalborg

Behandlingsrådet

Danske patienter skal have mest mulig sundhed for pengene, og et nyt Behandlingsråd ser snart dagens lys i Aalborg. Behandlingsrådet skal sikre, at patienter i hele landet får den behandling, der virker bedst. Rådet skal på den måde bidrage til højere kvalitet i behandlingen og samtidig dæmpe udgiftspresset på sundhedsvæsenet. Behandlingsrådet skal bestå af et besluttende råd, et sekretariat og en række faglige udvalg. Sekretariatet kommer til at bestå af 20-25 medarbejdere.

Sekretariatet søger lige nu erfarne AC-generalister, der blandt andet skal fungere som katalysatorer for formidling af sundhedsfaglige og tekniske områder til de faglige udvalg og til rådet.

Du får arbejdsplads i sekretariatet, hvor mange af de overordnede elementer er på plads, men lige så mange er stadig i proces. Derfor vil din jobbeskrivelse og dit jobindhold løbende ændre sig, efterhånden som Behandlingsrådet konsolideres.

.OM SIDEN | © Copyright 2020 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |