INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
Lån Penge - Større Lån
- - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Action
Arkade
Blandet Spil
Blandet Spil 2
Blandet Spil 3
Klassisk
Kort
Multiplayer
Racing
Skydning
Sport
Strategi
........................
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
Har du brug for IT Hjælp / IT-Hjælp ?     Så kontakt www.ithjælp.dk
ithjælp.dk | Transporten.dk | YouGov.dk | Webhosting.dk | inkClub | Sportmaster.dk
 ●   Jobindex - Ledige job i Danmark
Danmarks største jobmarked.

 ●   Handicaphjælper til en elev på Lærkeskolen, Egedal Kommune

Egedal Kommune
Handicaphjælper til en elev på Lærkeskolen

Egedal Kommune, Stenløse

Til Distriktsskole Stenløse, afdeling Lærkeskolen søges en handicaphjælper til en dreng på 13 år med muskelsvind, som skal starte i 7. klasse efter sommerferien.

Stillingen ønskes besat pr. den 15. juli 2021. Der vil være vagter i tidsrummet kl. 7.30-17.00.

I tillæg til de daglige timer på skolen, vil der også være mulighed for supplerende timer uden for skoleregi. Dette vil være i barnets private hjem, i forbindelse med besøg hos kammerater, fysioterapi-behandling eller tilsvarende.

Egedal Kommune
.

 ●   Afdelingsleder til indskolingen på Uglegårdsskolen, Solrød Kommune

Solrød KommuneAfdelingsleder til indskolingen på Uglegårdsskolen

Solrød Kommune

Hvis du går med tanker om at blive leder i folkeskolen, og ønsker at blive en del af et humørfyldt og ambitiøst ledelsesteam med uformel omgangstone, så har vores afdelingsleder for indskolingen lige fået nyt job. Vi mangler dig derfor fra d. 1. august.

 • Har du lyst til at skabe rammer for andres undervisning? Og til at lede voksne?
 • Har du lyst til at bruge dine erfaringer fra detaljen til at få overblik over den retningssættende helhed?
 • Har du en ide om, at du kan lede mindst lige så godt, som de ledere du har mødt?

Vi tilbyder en afdelingslederstilling, p.t. for vores indskoling, men det er vigtigt for os, at du ikke udelukker at arbejde med andre ledelsesopgaver, både nu og på sigt, og dermed kan indgå i fordelingen af opgaver på lige fod med resten af ledelsen (SFO-leder, viceskoleleder, afdelingsledere, administrativ leder og skoleleder).

.

 ●   Plastoperatører til dag-, aften- og nathold, Idé-Pro Skive A/S

Idé-Pro Skive A/S
Plastoperatører til dag-, aften- og nathold

Idé-Pro Skive A/S, Skive

Kunne du tænke dig at blive en del af en succesfuld virksomhed? Hos Idé-Pro i Skive har vi forrygende travlt og har brug for dygtige medarbejdere.

Går du og tænker på nye udfordringer i hverdagen, og har du evt. erfaring med plaststøbning, så er det dig, vi søger.

Dine primære opgaver vil være pasning af støbemaskiner (tømme bånd – pakke emner), løbende kvalitetskontrol, samt almen maskinbetjening og renholdelse af maskiner/produktionsområde.

Du arbejder selvstændigt og er meget omhyggelig. Du er desuden god til at bevare overblikket, selvom du har mange forskellige opgaver på én gang.

Idé-Pro Skive A/S
.

 ●   Havn i vækst søger kvalitetsmedarbejder, Grenaa Havn A/S

Grenaa Havn A/S
Havn i vækst søger kvalitetsmedarbejder

Grenaa Havn A/S

ET SPÆNDENDE JOB – PÅ EN AF DANMARKS STØRSTE ERHVERVS- OG INDUSTRIHAVNE

Til Grenaa Havns administration søger vi en kvalitetsmedarbejder til at drive vores forestående ISO-certificeringer. Grenaa Havn står foran en lang række spændende opgaver og fortsat udvikling indenfor havnens kernesegmenter. Et element i vores forberedelser er bl.a. en ny certificering med ISO 9001 kvalitet, ISO 14001 miljø samt ISO 45001 arbejdsmiljø. Dette bliver din primære opgave indledningsvis.

Du vil starte i en nyoprettet jobfunktion hos os og vil få rig lejlighed til at præge jobbet, og din fremtidige udvikling hos Grenaa Havn.

Grenaa Havn A/S
.

 ●   Sales Responsible - NOOS, ONLY & SONS

ONLY & SONS
Sales Responsible - NOOS

ONLY & SONS, Herning

Er du en dygtig og resultatorienteret sælger, der kan tage ONLY & SONS’ NOOS-forretning til nye højder? Kan du tage ansvar for eksportsalg til de største markeder i Europa?

Som NOOS Sales Responsible er dit overordnede ansvar, at kunderne altid har det rigtige NOOS-sortiment på hylderne. I samarbejde med resten af salgsteamet er det din opgave at NOOS-programmet bliver udnyttet til fulde, så vi forbliver en stærk samarbejdspartner for vores kunder.

Du får en central rolle i opfølgningen på bedst-solgte styles, og du udarbejder løbende rapporter og updates på NOOS-performance til gavn for både kunder og salgsteamet. Foruden deltagelse og afholdelse af diverse kollektions- og salgsmøder vil du ligeledes være i løbende dialog med vores sælgere ud i landene.

.

 ●   Ejendomsadministrator, Jbe Finans

Jbe Finans
Ejendomsadministrator

Jbe Finans, Glostrup

Har du erfaring med ejendomsadministration og lyst til at udvikle dig, og motiveres du af at have ansvar for egen portefølje, så har vi måske jobbet til dig!

Vi leder efter en dygtig og engageret kollega til at varetage en aktiv rolle i administrationen af vores bolig- og erhvervsejendomme.

Der er tale om et alsidigt job, der stiller krav til lysten, til tværfaglig beskæftigelse med mange forskellige opgaver som f.eks.:

 • Udarbejdelse af lejekontrakter til bolig og erhverv og have løbende kontakt med vores lejere.
 • Opkrævning af leje samt debitorstyring
 • Restancelister og rykkerkørsel
 • Udarbejdelse, indberetning og kontrol af forbrugsregnskaber.
Jbe Finans
.

 ●   Product Validation Specialist, Dinex A/S

Dinex A/SProduct Validation Specialist

Dinex A/S, Middelfart

Do you want to join our growth journey? Are you ready to walk the extra mile to create results? Dinex is looking for a Product Validation Specialist to join our global testing & validation team, who will take the responsibility of the validation of tomorrow’s exhaust aftertreatment systems for diesel and gas engines, in close collaboration with Dinex customers and internal R&D teams.

You will take the role as Product Validation Specialist with the main responsibility of:

 • Discussing and aligning on EATS test & validation specifications with internal and external customers of our Test Centre in Denmark
 • Making detailed test protocols for test execution and handing them over to the test engineers and test technicians
 • Performing data verification, analysis, evaluation, documentation and reporting of emission tests
.

 ●   Økonomielev, Bunker Holding A/S

SelfinvestØkonomielev

Selfinvest, Middelfart

Vil du kickstarte din karriere i en virksomhed i udvikling, og har du samtidig flair for tal samt interessere dig indenfor regnskab og økonomi?

Selfinvest er i stærk vækst, og søger en økonomielev til økonomiafdelingen på hovedkontoret i Middelfart. Du bliver en del af en afdeling på 6-7 personer. Vi har fokus på udvikling og er en virksomhed med stærke værdier. Dine arbejdsområder vil omfatte bogføring af datterselskaber samt assistere i forbindelse med månedsregnskab, årsregnskab samt effektivisering og optimering af økonomiafdelingen samt diverse ad hoc-opgaver.

Du vil komme under grundig oplæring og vil med tiden få egne arbejdsopgaver og ansvarsområder med support fra teamet. Som økonomielev vil du assistere med den daglige bogføring af kreditor- og finansposter samt diverse faktureringer.

.

 ●   Coordinator, Technical Documentation til medicobranchen, Cook Medical

Jobindex A/S
Coordinator, Technical Documentation til medicobranchen

Jobindex A/S søger for Cook Medical i Bjæverskov

Vil du være med til at koordinere projekter og dokumentation i en rolle, der i sidste ende gør en forskel for patienter med blodkarsygdomme over hele verden?

Så bliv en del af Cook Medical, og arbejd med kompleks produktionsdokumentation i en innovativ, global R&D-afdeling.

I hverdagen holder du overblikket over vores projekter, processer og dokumentation, når du styrer tegninger og instruktioner i udviklingsfasen. Her udfordrer du gerne rammerne, og ser på, hvordan vi kontinuerligt kan blive endnu bedre til det, som vi gør godt i dag.

Interesseret?

Klik her og læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
.

 ●   Forretningsorienteret Regnskabschef, Aarstiderne

Aarstiderne
Forretningsorienteret Regnskabschef

Aarstiderne, Barrit

Vil du være med til at sætte retningen for en forretningsorienteret økonomiafdeling i Danmarks førende økologiske online virksomhed, med fokus på mere end bare én bundlinje? Og brænder du for ledelse, samt optimering af arbejdsgange og rapportering via digitale værktøjer?

Så er jobbet som Regnskabschef hos Aarstiderne noget for dig!

Med reference til CFO’en får du ledelsesansvar for bogholderiet og ansvaret for, at afdelingen leverer finansiel og ikke-finansiel rapportering af høj kvalitet til bestyrelsen og øvrige interessenter. Du er den spillende træner, der går forrest ved selv at have hands-on på visse opgaver, samtidig med at du leder og udvikler dine medarbejdere.

.

 ●   Lærer søges til Søllested Landsbyordning, Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lærer søges til Søllested Landsbyordning

Lolland Kommune

Motiveres du af at arbejde med elevernes sociale og faglige udvikling, og mestrer du tydelig, god klasserumsledelse? Så er det måske dig, vi står og mangler! En af vores lærere har fået nyt job, og vi søger derfor en lærer til vores dejlige skole i Søllested Landsbyordning.

Hos os kan du udleve dit indre legebarn og innovative side!
Som person er du dynamisk med et fleksibelt mindset, du er innovativ og tør at tænke ud af boksen, og du har et indre ”legebarn”, der har lyst til at sætte gang i leg og bevægelse. Du brænder for dine fag, er fagligt dygtig og har stærke relationskompetencer. Du er i stand til at skabe gode læringsmiljøer i samarbejde med kollegaer, forældre og elever.

.

 ●   Specialarbejdere søges til Arkil i Sønderborg, Arkil A/S

Arkil A/S
Specialarbejdere søges til Arkil i Sønderborg

Arkil A/S

Vil du arbejde udendørs, og trives du med alsidigt arbejde? Så kom med på vores hold og udfør spændende projekter inden for blandt andet klimatilpasning, kloakering, fjernvarme og byrumsudvikling samt infrastrukturopgaver, hvor der anlægges veje, kloakker, forsyningsledninger og brolægning.

På nuværende tidspunkt er vi i gang med at kloakere flere steder i Sønderborg, Aabenraa og Tønder Kommune og mangler derfor nye medarbejdere til vores mange spændende projekter.

Dine arbejdsopgaver vil bestå af forefaldende arbejde og i mindre omfang kørsel med små entreprenørmaskiner i forbindelse med kloakrenovering og andre infrastrukturopgaver.

.

 ●   Inspirér, motivér og led dit team til succes som projektchef i Nordkystens fiberafdeling, Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
Inspirér, motivér og led dit team til succes som projektchef i Nordkystens fiberafdeling

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S, Gilleleje

Sidder du i en stilling som projektleder, men har modet og erfaringen til mere? Eller har du måske allerede prøvet kræfter med rollen som projektchef, men har et stort ønske om at sætte dit eget præg på og udvikle teamet og forretningen? Så er det nu, at du skal gribe chancen!

Som projektchef i vores fiberafdeling vil du få en nøglerolle, hvor du har ansvaret for et team på 6 funktionærer og 15-20 timelønnede. Du trækker i arbejdstøjet fra første arbejdsdag og har stor fokus på at lære dit team at kende, så I sammen kommer til at levere sublime projekter.

Du vil få det overordnede projektansvar, ligesom at personaleledelsen også bliver en del af din stillingsbeskrivelse. Uanset om du har erfaring med personaleledelse eller ej, vil du have en stærk sparringspartner i din direkte leder Janus Kvistgaarden.

.

 ●   Digital Business Analyst, Interdan Bil A/S

Interdan Bil A/SDigital Business Analyst

Interdan Bil A/S, Hellerup

Vil du være med til at udvikle fremtidens digitale services og e-commerce-løsninger? Kan du omsætte forretningskrav og -processer til tekniske specifikationer for innovative digitale løsninger?

Du vil stortrives hos os, hvis du:

 • evner at se tingene fra en ny vinkel, udfordre praksis og beskrive netop den løsning, der sikrer, at vi får den største forretningsværdi og den enkleste implementering.
 • drives af at optimere kundeoplevelsen, føler stolthed over de løsninger, du er med til at levere, og altid har et øje for, hvordan slutkunden vil blive påvirket af dine projekter.
.

 ●   Student/praktikant til teamet for Smarte Byer og Lokalsamfund, Gate 21

Gate 21Student/praktikant til teamet for Smarte Byer og Lokalsamfund

Gate 21, Albertslund

Vil du være med til accelerere grøn omstilling sammen med os og vores ambitiøse partnere?

Du vil blive tilknyttet Fællesskab for Dynamisk Data, som arbejder med at bringe dynamiske data i spil i den grønne omstilling og lysområdet, med særligt fokus på mulighederne og udbredelsen af smart belysning af høj kvalitet indendørs og udendørs, til understøttelse af bedre brugeroplevelser og CO2-reduktion.

Som student vil du blive tilknyttet vores projekter på tværs i teamet. Praktikforløbet vil blive tilpasset dine kvalifikationer og interesser. De kan bestå af:

 • Selvstændige opgaver relateret til pilot-cases, f.eks. researchopgaver på oplægsholdere og kortlægning af viden.
 • Planlægning, facilitering og afrapportering af partnermøder og eksterne arrangementer.
.

 ●   Erfaren tømrer til kompetent nordjysk tømrerfirma, Den Bette Tømrer A/S

Den Bette Tømrer A/SErfaren tømrer til kompetent nordjysk tømrerfirma

Den Bette Tømrer A/S, Kongerslev

Bliv en del af et kompetent tømrerfirma Vi er et erfarent tømrer- og byggefirma, der især fokuserer på totalentrepriser. Vi har primært to hovedområder – nemlig nybyg og renovering. Nu mangler vi en dygtig tømrer, der kan beskæftige sig med begge dele.

Du kommer til at have mange forskellige opgaver inden for tømrerfaget, og du skal derfor have erfaring med lidt af hvert inden for feltet. Vi har både private og erhvervskunder, men vi mangler primært en tømrer til vores privatkunder.

Ved nybyg har vi især fokus på arkitekttegnede villaer, der ofte er lidt specielle. Her er du med helt fra starten af. Ellers skal du være med til at lave typiske renoveringsopgaver, herunder at lægge gulve, skifte loft, vinduer, tag, døre osv.

.

 ●   NAV Developer for highly digitalized hardware Distributor, Convena Distribution A/S

Convena Distribution A/SNAV Developer for highly digitalized hardware Distributor

Convena Distribution A/S, Hvidovre

Would you like to be part of our IT Development and Support Unit?

With reference to the CIO you will be responsible for handling and supporting the development in our Dynamics NAV environment.

Your key responsibility and work will among others be:

 • Developing business solutions with NAV.
 • Managing and supporting bug request from the organization.
 • Actively joining project meetings where your knowledge about the NAV architecture is important.
 • Be the expert within NAV supporting our business in making the right decisions.
.

 ●   Juniormægler eller salgstrainee, Nk Accumulator Invest ApS

Ejendomsmæglerfirmaet Nikolaj KejserJuniormægler eller salgstrainee

Ejendomsmæglerfirmaet Nikolaj Kejser, København

Juniormægler eller salgstrainee søges til nystartet forretning med store ambitioner, evt. kendskab til sagsbehandling er en fordel.

Valid dokumentation for tidligere resultater er en fordel.

Attraktive salærordninger tilbydes efter kvalifikationer uden afregning.

Dit drive gør en forskel for dig, kunderne og alle dem du møder på din vej.

Ordentlighed, troværdighed, & etik er i højsædet.

.

 ●   IT Manager for highly digitalized hardware Distributor, Convena Distribution A/S

Convena Distribution A/SIT Manager for highly digitalized hardware Distributor

Convena Distribution A/S, Hvidovre

Would you like to be part of our IT Development and Support Unit?

As our new committed and experienced IT Manger, you will join our already well-founded IT business Unit consisting of highly qualified members, all of which are focused on developing and supporting our business in handling everyday tasks efficient and data driven and supporting our business and partners’ demands, by making sure that Convena Distribution A/S at all the time:

 • Are best in class when it comes to system integration, digitalization, and optimization.
 • Are best in class delivery excellent support to our organization enabling it to take correct business critical decisions.
 • Are focusing on meeting the future demands of our partners by embedding cutting edge technologies as it submerges.
.

 ●   Serviceansvarlig med magiske evner, Super-Køl A/S

Super-Køl A/S
Serviceansvarlig med magiske evner

Super-Køl A/S, Odense eller Karlslunde

Trives du i en koordinerende rolle, hvor du på magisk vis får enderne til at nå sammen i teamet?

Super-Køl A/S søger til vores serviceteam en engageret serviceansvarlig, der har flair for teknik, planlægning og fordeling af arbejdsopgaver, og som med empati formår at skabe en god kundeoplevelse i samarbejde med vores serviceteam.

Du kan se frem til en omskiftelig hverdag med mange bolde i luften og ofte korte deadlines. Det er vigtigt, at du er proaktiv i forhold til både den enkelte kunde, opgave og kørende montør. Du sikrer gennem tæt og direkte dialog, typisk over telefon, at alle relevante informationer kommer i hus, så I kommer sikkert fælles i mål.

Super-Køl A/S
.OM SIDEN | © Copyright 2021 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster | Har du brug for ithjælp / it-hjælp, så kontakt www.ithjælp.dk