INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
- - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Action
Arkade
Blandet Spil
Blandet Spil 2
Blandet Spil 3
Klassisk
Kort
Multiplayer
Racing
Skydning
Sport
Strategi
........................
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
Har du brug for IT Hjælp / IT-Hjælp ?     Så kontakt www.ithjælp.dk
ithjælp.dk | Transporten.dk | YouGov.dk | Webhosting.dk | inkClub | Sportmaster.dk
 ●   Jobindex - Ledige job i Danmark
Danmarks største jobmarked.

 ●   Sales Manager/Northern Europe, XO CARE A/S

Jobindex A/S
Sales Manager/Northern Europe

Jobindex A/S recruiting on behalf of XO CARE A/S in Hørsholm

At XO CARE A/S, we are scaling up and expanding our sales team while preparing to strengthen our direct export sales. We are on the lookout for a new colleague to be responsible for sales in Northern Europe!

Interested in joining XO CARE’s journey of expansion – and to become part of the sales team ready to internationally launch our new design-award winning product in September, expected to be a game changer in the dental market?

With reference to the Market Manager for Northern Europe, you will be the driving force behind execution of business plans and sales strategies aiming to radically grow our market share.

As a person, we expect you to be outgoing, proactive and ambitious, flexible, positive and solution oriented while at the same time taking responsibility for successful completion of your tasks.

Jobindex A/S
.

 ●   Økonomi- og sekretariatsmedarbejder til Kultur- og Fritidssekretariat - genopslag, Solrød Kommune

Solrød KommuneØkonomi- og sekretariatsmedarbejder til Kultur- og Fritidssekretariat - genopslag

Solrød Kommune

Vil du være med til at sikre stabil økonomisk drift og solid udvikling på kultur- og fritidsområdet i Solrød Kommune? Og brænder du for at blive en del af et fælles sekretariat i tæt kontakt med fritidsbrugerne?

Hos Solrød Kommune søger vi en engageret og dygtig økonomi- og sekretariatsmedarbejder. Du vil få et udviklende og alsidigt job med meningsfulde opgaver, som har afgørende betydning for, at vi kan udvikle os på hele kultur- og idrætsområdet.

Som vores nye Økonomi- og sekretariatsmedarbejder vil du være med til at sikre en stabil økonomisk drift samt en skarp og strategisk økonomistyring. Med din arbejdsindsats skaber du grundlaget for, at vi kan træffe datainformerede prioriteringer og allokere midler til at udvikle vores kultur- og idrætsfaciliteter, -services og -aktiviteter. Derudover vil du varetage personaleadministrative opgaver og betjene vores mange forskellige brugere.

.

 ●   Er du vores nye butiksassistent?, Christoffersen Jewellery ApS

Christoffersen Jewellery ApSEr du vores nye butiksassistent?

Christoffersen Jewellery ApS, Esbjerg

Vi søger en butiksassistent til fastansættelse hurtigst muligt. Jobbet er på 28-37 timer om ugen, afhængig af hvad der bliver aftalt. Plus alt overarbejde bliver udbetalt.

Christoffersen Guld Sølv Ure søger en medarbejder med interesse indenfor guld, sølv og ure. Vi forventer, at du har flair for salg og professionel rådgivning. Du skal have ben i næsen og samtidig kan arbejde selvstændig. Vi bestræber os på at yde en ekstraordinær service og håndtere alle opgaver indenfor vores område.

Vores guldsmed og urmager-forretning er lige nyrenoveret i august 2019. Alt vores personale er fagudlært indenfor guld, sølv og ure og meget kyndig inden for oplæring af nye medarbejder.

.

 ●   NIGHT TEAM HOST/HOSTESS LOBBYBAR (RECEPTION), Brøchner Hotels A/S

BOOK1 Design HostelNIGHT TEAM HOST/HOSTESS LOBBYBAR (RECEPTION)

BOOK1 Design Hostel, Aarhus

Skal du være med til at introducere vores nye game changer i Aarhus, og omfatter dine skills bl.a. wayfinding, værtskab, salgsgener, og brænder du for at sikre 100% gæstetilfredshed? Så er det klart dig, vi leder efter.

I maj åbnede vi vores første design hostel i Aarhus; BOOK1 Design Hostel. Vi søger nu nye kollegaer til vores Night Team, som er med til at sikre, at vores gæster sover trygt om natten, at de sene natteravne får selskab, og at vores unikke gæsteoplevelser og den cool vibe også er til stede om natten.

Som en del af night teamet i lobbybaren har du tre overordnede kasketter på: receptionist, bartender og concierge, og derfor spænder dine opgaver bredt, og du møder ind til en alsidig arbejdsdag med fart og sjov.

.

 ●   Nysgerrig og erfaren forretningsudvikler med indsigt i og erfaring med digitalisering, automatisering og innovation, Erhvervshus Nordjylland S/I

Erhvervshus Nordjylland S/INysgerrig og erfaren forretningsudvikler med indsigt i og erfaring med digitalisering, automatisering og innovation

Erhvervshus Nordjylland S/I

Er du nysgerrig på de nordjyske virksomheder? Brænder du for, og drives du af at hjælpe virksomhederne i deres strategi- og forretningsudvikling og dermed styrke deres konkurrencekraft? Er du udadvendt og frisk på også at udføre opsøgende arbejde ift. virksomhederne og ikke alene opfølgende arbejde, og får du ligefrem energi af det?

Vi har 8 fagområder hos os og vil gerne kombinere to af disse, nemlig Digitalisering & Automatisering samt Innovation i denne stilling. De nordjyske virksomheder efterspørger viden og sparring inden for ovennævnte fagområder – eksempelvis Smart Production, simulering/digitale tvillinger, autonome robotter, vision systemer, LEAN/QRM, Simplimize, ledelsessystemer, udvikling af innovative forretningsmodeller og implementering af konkrete løsninger.

.

 ●   Nysgerrig og erfaren forretningsudvikler med indsigt i og erfaring med grøn omstilling og digital transformation, Erhvervshus Nordjylland S/I

Erhvervshus Nordjylland S/INysgerrig og erfaren forretningsudvikler med indsigt i og erfaring med grøn omstilling og digital transformation

Erhvervshus Nordjylland S/I

Er du nysgerrig på de nordjyske virksomheder? Brænder du for og drives du af at hjælpe virksomhederne i deres strategi- og forretningsudvikling og dermed styrke deres konkurrencekraft? Er du udadvendt og frisk på at udføre opsøgende arbejde ift. virksomhederne og ikke alene opfølgende arbejde - og får du ligefrem energi af det?

Vi har 8 fagområder hos os, og vi har behov for og vil gerne kombinere to af dem – nemlig grøn omstilling og digital transformation. Så hvis du har solid erhvervserfaring indenfor bæredygtighed, FN’s Verdensmål og grøn omstilling gerne kombineret med digitalisering og digital transformation, er du måske Erhvervshus Nordjyllands nye forretningsudvikler.

.

 ●   Elever søges til jem & fix butikker i hele Danmark, jem & fix A/S

jem & fix A/SElever søges til jem & fix butikker i hele Danmark

jem & fix A/S

Er du klar til en lærerig og spændende hverdag i en virksomhed med mange udviklingsmuligheder?

Som elev i jem & fix bliver du en vigtig del af teamet i din butik, og opnår hurtigt ansvar for egne vareområder. Hverdagen er præget af højt tempo og varierende arbejdsopgaver, så du skal kunne lide at have travlt og yde dit bedste her dag. Din personlighed indeholder energi, lyst og motivation for de ting du arbejder med – til gengæld lover vi plads til læring og personlig udvikling i en organisation der er præget af vinderkultur og stort fokus på medarbejdere.

Undervejs i uddannelsen er der indlagt skoleophold, hvor du sammen med andre jem & fix elever fra hele landet opnår teoretisk grundlag for uddannelsen og styrker din koncept- og forretningsforståelse. Opholdene varetages af IBC - Innovationsfabrikken i Kolding, hvor alle skoleophold finder sted.

.

 ●   Kunderådgiver med naturvidenskabelig baggrund, Eurofins Miljø A/S

Eurofins Miljø A/SKunderådgiver med naturvidenskabelig baggrund

Eurofins Miljø A/S, Vejen

Til vores kundecenter i spildevandsafdelingen søger vi en medarbejder, som har lyst til at bidrage til verdensklasse kundepleje og -rådgivning.

Trives du med en tempofyldt hverdag, hvor du både skal trække på dine naturvidenskabelig kompetencer og samtidigt kunne levere dygtig kundesupport med et smil? Så læs videre her!

Sammen med 6 kollegaer vil du få en hverdag i kundecenteret for spildevand, hvor du kommer til at agere bindeled mellem kunderne og laboratoriet. Du vil modtage henvendelser fra kunder, hvor din opgave primære opgaver er at rådgive og vejlede om bl.a. svar på analyser o.l. Det er en bred faglig palette, som vi beskæftiger os inden for og du vil modtage grundig oplæring. Dog er det vigtigt at din naturvidenskabelig værktøjskasse er i orden.

.

 ●   Re­la­tions­ska­ben­de Sales Executive, ORTEC Nordic A/S

ORTEC Nordic A/SRe­la­tions­ska­ben­de Sales Executive

ORTEC Nordic A/S, Glostrup

Du skal indgå i teamet i vores Nordiske kontor i Glostrup, 3 minutters gang fra Glostrup station, hvor du vil få ansvaret for at opsøge nye kunder og identificere forretningsmuligheder. Det Nordiske team er et lille, lean-team, hvor du vil få stor frihed til at selv planlægge din arbejdstid, arbejde hjemme og flexe dine timer.

Vi giver dig stor frihed under ansvar, men forventer samtidig at du har en høj selvdisciplin, er topmotiveret til at lære nyt stof, og kan holde dig selv i gang.

Arbejdsopgaver:
 • Identificere og kvalificere nyt kundepotentiale, beslutningstagere og nøglepersoner.
 • Opbygning af Pipeline: Med en god, målrettet salgsindsats opbygger og vedligeholder du din pipeline og arbejder fokuseret med dine accountplaner.
.

 ●   International Collection Officer, Nordic Debt Collection A/S

Nordic Debt Collection A/SInternational Collection Officer

Nordic Debt Collection A/S, Køge

Til vores internationalafdeling i Køge søger vi en sagsbehandler til tiltrædelse hurtigst muligt. Du indgår i en velfungerende og kompetent afdeling med 3 andre dygtige kolleger. Du imødekommer interne og eksterne kundehenvendelser på en professionel og effektiv måde og supporterer afdelingen med administrative opgaver. Sideløbende med sagsbehandlingen bidrager du med din viden og dine ideer til, hvordan vi organiserer arbejdet mest effektivt.

Sagsbehandlers kerneopgave er at varetage og sikre inddrivelsen for vores internationale klienter. Dette indebærer sagsbehandling, herunder telefonisk og skriftlig kommunikation på engelsk med samarbejdspartner og skyldner, samt vurdere og behandle sager med henblik på effektiv inddrivelse og konstruktiv dialog.

Du vil få en dynamisk og alsidig arbejdsdag med sagsbehandling, og en dag med stor kontaktflade både telefonisk og skriftlig.

.

 ●   Performance Marketing Manager, Omnigame ApS

Omnigame ApSPerformance Marketing Manager

Omnigame ApS, København

Har du lyst til at arbejde med digital markedsføring og være en del af et ambitiøst marketingteam i et internationalt miljø?

I det daglige vil du arbejde med opgaver som f.eks.:

 • Optimere og booste kundeindtaget til pip.dk via bl.a. Paid Search og Programmatic med det fulde ansvar for mindst én af disse kanaler
 • Teste growth tactics på vores digitale kanaler, enten med ‘hands on’ arbejde eller i samarbejde med vores mediebureau
 • A/B testing af PPC- og Display kampagner samt vurdering og rapportering af performance til resten af Commercial teamet

Pt. ligger vores Paid Search og Programmatic håndtering hos mediebureau, men vi ønsker at insource mindst ét af områderne. Derfor forestiller vi os, at du er specialist inden for enten SEM eller Programmatic, samt at du har en holistisk tilgang til optimering af digital performance på tværs af kanaler.

.

 ●   CRM Manager, Omnigame ApS

Omnigame ApSCRM Manager

Omnigame ApS, København

Har du lyst til at arbejde med digital markedsføring og være en del af et ambitiøst marketingteam i et internationalt miljø?

Som en del af vores kommercielle team på i alt 13 medarbejdere vil du være med til at planlægge og eksekvere effektive og underholdende CRM-aktiviteter, via bl.a. email-marketing, bonus-kampagner og gamification kampagner, og med data og resultater i fokus.

I det daglige vil du arbejde med opgaver som f.eks.:

 • At tage det fulde ejerskab over alle vores CRM-aktiviteter til de eksisterende spillere på pip.dk med henblik på retention, churn reduction og re-activation
 • At anvende relevante segmenteringskriterier for at optimere kampagner bedst muligt
 • Koordinering af opgaver til brug for CRM-aktiviteter, herunder dialog med vores Creative Studio Team vedrørende grafik, video og copy til brug i kampagner
.

 ●   Production Engineer, INEOS Energy

INEOS Energy
Production Engineer

INEOS Energy, Esbjerg

INEOS Energy explore for and produce oil and natural gas and today our activities are centred in the North Sea of Denmark with the Siri, Nini, Cecilie, Stine and Hejre fields. We have exiting projects ahead of us, including the recent agreement to acquire HESS Denmark, which will deepen our operating position and provide opportunities for organic growth.

Your key tasks will be to

 • Daily monitoring of production and injection wells
 • Analyze and optimize well performance
 • Daily support to offshore to ensure the safe and optimal operation of our wells
 • Design and plan well operations activities
INEOS Energy
.

 ●   SALGSSUPPORT, Randers Reb International A/S

Randers Reb International A/SSALGSSUPPORT

Randers Reb International A/S, Randers

Randers Reb International A/S er inde i en spændende udvikling og med et stigende aktivitetsniveau. Til at understøtte salgsarbejdet internationalt, søger vi snarest 2-3 kompetente medarbejder i Randers:

Din baggrund:

 • Erfaring fra lignende arbejde i en salgsfunktion med høj grad af direkte/telefonisk kundekontakt.
 • Erfaring med internationale forsendelser, og gerne indhentning af tilbud, fra transportfirmaer.
 • Gode dansk og engelsk kundskaber.
 • Godt IT-kendskab på brugerniveau, herunder office programmer.
.

 ●   Bygningskonstruktør, CP ApS

CP ApS
Bygningskonstruktør

CP ApS, Viby Sj.

Vi søger en dygtig, alsidig kollega, der har lyst til at tegne og sammensætte færdige pavillonbyer og -bygninger, der typisk bruges som institutioner og skoler og som kontorlokaler på større byggeprojekter. Du vil indgå i et kompetent, engageret team af bygningskonstruktører, byggeledere, projektledere og sælgere, der alle arbejder tæt sammen for at skabe optimale løsninger til vores kunder.

Vi kan tilbyde et spændende, afvekslende job og søde, sjove kolleger samt gode løn- og arbejdsforhold, herunder frokostordning, pensionsordning, sundhedsforsikring og masser af sociale aktiviteter. Jobbet er et barselvikariat på ca. 10-12 måneder (evt. med mulighed for fastansættelse for den rette kandidat).

DINE PRIMÆRE OPGAVER

 • Tegne og rentegne vores modeller
 • Registrere ifm. ombygning af udlejningspavilloner
 • Lagerstyring af ledige pavilloner – oversigtstegninger
CP ApS
.

 ●   Behandlingshjemmet Magnoliegården søger uddannet pædagog, Stevns Kommune

Stevns KommuneBehandlingshjemmet Magnoliegården søger uddannet pædagog

Stevns Kommune, Hårlev

Magnoliegården er et specialiseret behandlingshjem, hvor relationsarbejde er i centrum. Institutionen består af tre døgnafdelinger og intern skole.

På Magnoliegården har vi gode fysiske rammer, hvor kun fantasien sætter grænserne for den pædagogiske og læringsmæssige indsats. Vi er placeret i et naturskønt område med mange muligheder for udendørsaktiviteter både på stedet og i lokalområdet.

Målgruppen er potentielt normalt begavede børn med svære psykosociale vanskeligheder, tilknytningsforstyrrelser samt neuropsykiatriske diagnoser som bl.a. ADHD og autisme.

Vi arbejder med afsæt i teoriforståelser, som er relevante for børnenes vanskeligheder, og som baserer sig på et anerkendende menneskesyn.

.

 ●   Brande Åcenter søger ergoterapeuter, Ikast-Brande Kommune

Ikast-Brande Kommune
Brande Åcenter søger ergoterapeuter

Ikast-Brande Kommune

Har du som ergoterapeut lyst til at blive en del af Brande Åcenter, hvor samarbejde og faglighed vægtes højt? Og hvor du som ergoterapeut har mulighed for at udvikle dig fagligt samt præge den faglige retning?

Brande Åcenter er et kombineret bo- og aktivitetstilbud med 32 lejligheder og en aflastningsenhed med 6 pladser. Målgruppen er voksne med betydelig og varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne eller med erhvervet hjerneskade.

På Brande Åcenter tager vi afsæt i borgernes potentialer og ressourcer. Vi arbejder derfor ud fra kerneopgaven: ”Vi lykkes på området for voksne med udviklingshæmning, når de gives mulighed for et liv med tryghed, mening og trivsel ud fra individuelle livsvilkår og udviklingspotentiale”.

.

 ●   Sektionsleder til Teknik og Miljø, Ikast-Brande Kommune

Ikast-Brande Kommune
Sektionsleder til Teknik og Miljø

Ikast-Brande Kommune

Ikast-Brande Kommune er igen i år blevet kåret til Danmarks mest erhvervsvenlige kommune. Det er vi naturligvis stolte af! Vi ved, at der kræves en indsats for at gøre sig fortjent til hæderen, og vi arbejder til stadighed på at blive bedre og tænke borgerne og virksomhederne først i alt, hvad vi gør.

Et af de nyeste tiltag er opbygning af en ny sektion i Teknik og Miljø omfattende Vej og Park samt Affald og Genbrug. Sektionen vil sikre fokus på synergi mellem sektionens to store områder. De er begge kendetegnet ved udpræget borgerdialog, myndighedsarbejde og store driftskontrakter. Det er til denne sektion, at Ikast-Brande Kommune nu søger en sektionsleder.

.

 ●   Brande Åcenter søger pædagogiske medarbejdere, Ikast-Brande Kommune

Ikast-Brande Kommune
Brande Åcenter søger pædagogiske medarbejdere

Ikast-Brande Kommune

Har du som pædagog eller pædagogisk assistent lyst til at blive en del af Brande Åcenter, hvor samarbejde og faglighed vægtes højt? Og hvor du som pædagogisk medarbejder har mulighed for at udvikle dig fagligt samt præge den faglige retning?

Brande Åcenter er et kombineret bo- og aktivitetstilbud med 32 lejligheder og en aflastningsenhed med 6 pladser. Målgruppen er voksne med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne eller med erhvervet hjerneskade.

På Brande Åcenter arbejder vi struktureret med dagsprogrammer og metodeplaner, fordi borgerne profiterer af høj genkendelighed og struktur.

.

 ●   Socialpædagog Skovbjergparken, Ikast., Ikast-Brande Kommune

Ikast-Brande Kommune
Socialpædagog Skovbjergparken, Ikast.

Ikast-Brande Kommune

Halløj, socialpædagoger tror det er jer vi venter på... ??
2 stillinger 37 timer pr. uge til Skovbjergparken Ikast, afd. Pilegården, pr. 1-10 2021.

Vi savner et par nye skønne kollegaer pr 1.10.2021, en til at afløse den kollega der forlader os til fordel for et liv som pensionist, og en til den nyoprettede stilling der er på afdelingen. Det vil være fantastisk, at du er fagligt dygtig, er i personlig balance, har mod til selvindsigt og en god portion hjertevarme og løstsiddende humor, du kan bruge i passende doser. Kan du kende dig selv i den beskrivelse, og hvis du er uddannet socialpædagog med erfaring, så læs videre….

Udover et fagligt højt niveau i det daglige pædagogiske arbejde, er vores ambition, at vores afdeling skal være et godt og sjovt sted at bo og arbejde.

.OM SIDEN | © Copyright 2021 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster | Har du brug for ithjælp / it-hjælp, så kontakt www.ithjælp.dk