INDHOLD
●   Lån Penge
●   Lån Penge - Mikro Lån
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Dating Oversigt
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Køb Flyttekasser
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Webhosting Oversigt
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Dyremad / Dyrefoder
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Hør Netradio - Webradio
●   Sommer Musik
SPIL
●   Actionspil
●   Arkadespil
●   Bilspil
●   Børnespil
●   Klassiskespil
●   Familiespil
●   Kortspil
●   Multiplayer
●   Skakspil    NY
●   Skydespil
●   Sportsspil
●   Strategispil
●   Vendespil
●   Flash Spil
NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
BoLarsen.dk - Spil, Dating, Webhosting, Netradio
ChrisBags.dk - Sportstasker  |  Indendørs Maling | Malingshop.dk  |  Filament.dk
Senior.dk - Dating & Mødested  | Billig 3D printer og filament - 3DPrinter.dk
Webhosting.dk  |  inkClub  |  YouGov.dk  |  Snor.dk  |  One.com - Få 82% rabat
Helsegrossisten.dk - Billig kosttilskud  |  Billigste blækpatroner og toner fra Pixojet

 ●   Teknologi.

 ●   Prøvekørt: Med Concept Luna kan du en dag flå din bærbare fra hinanden uden bruge af værktøj - og opgradere eller reparere selv
Med Concept Luna vil storproducenten Dell Technologies vise en anden vej. En vej hvor hovedparten af komponenterne kan udskiftes af dig ved bare at klikke dig igennem delene. Vi har prøvet maskinen..

 ●   DTU-udviklet tilfældighedsgenrator skal bringe Danmark helt foran i kvantekonkurrencen
Den største konkurrencefordel er den simple opbygning ifølge danske Alea Quantum Technologies, der med en ny kvantemekanisk tilfældighedsgenerator vil konkurrere blandt andre generatorer på markedet i dag..

 ●   Elon Musk har fået grønt lys: Må indsætte computerchips i menneskehjerner
En lille chip indsat i menneskehjernen kan i fremtiden give mennesker digitale superkræfter og kurere alvorlige lidelser. Nu har Elon Musk fået grønt lys til at foretage de første forsøg.

 ●   Microsoft melder om problemer med filer i Windows
Windows-problemer fører til besvær med at kopiere og gemme filer..

 ●   EU og Google indgår frivillig aftale om kunstig intelligens: ”Vi kan ikke tåle at vente på lovgivning træder i kraft”
EU og Google finder fælles fodslag om et kommende AI-regelsæt forud udarbejdelse af lovgivning på området..

 ●   Med ny direktør ved roret vinder Microsoft for femte år i træk Image-undersøgelsen: "Vi arbejder altid på at blive bedre, og jeg har fire fokuspunkter"
Suveræne Microsoft løber igen i år med sejren som den it-virksomhed i Danmark med det bedste image. Ud fra 14 forskellige succes-parametre ligger Microsoft Danmark i top fem på 12 af dem..

 ●   Dansk firma bygger Europas første 3D-printede skole i Ukraine
Danske Cobod er i fuld sving med at bygge en 3D-printet skole i Lviv i Ukraine, hvor der er massivt brug for nye skoler til internt fordrevne..

 ●   Forbudt i USA: Danmark bruger fortsat massevis af kinesiske kameraer til at overvåge millitær, politi og kritisk infrastruktur
Kameraer fra et statsejet kinesisk selskab bruges i vid udstrækning af dansk politi og millitær, selv om de er helt forbudt i USA af sikkerhedshensyn. Og Vejdirektoratet har lige købt 170 nye kameraer..

 ●   Gældsplagede GN Store Nords aktiesalg blev klaret på rekordtid
Det tog kun GN Store Nord otte timer at hente nye milliarder til at nedbringe en tyngende gæld efter købet af Steelseries..

 ●   Kunstig intelligens får lam mand til at gå: Er vi ved at udviske grænsen mellem menneske og maskine?
Et nyt interface mellem den menneskelige rygmarv og hjerne har hjulpet en lam mand med at få sin gangfunktion tilbage..

 ●   Test: Her er endnu et spillevende bevis på, hvorfor du vil gerne have en OLED-skærm på dit skrivebord
En 27” skærm med en opløsning, der er et perfekt kompromis mellem pixeltæthed og læsbar tekst er en god løsning. Læg OLED panel med i ligningen og du har en vinder til kontoret..

 ●   ChatGPT-stifter advarer mod EU's AI-regulering: "Hvis vi ikke kan leve op til det, må vi stoppe driften"
EU-borgere kan risikere at miste adgangen til ChatGPT og lignende tjenester, hvis EU’s kommende regulering af kunstig intelligens bliver for restriktiv, lyder advarslen fra OpenAI’s topchef Sam Altman..

 ●   Stor undersøgelse: Disse elementer lægger de it-professionelle især vægt på når de skal vælge leverandør
Image 2023: Computerworld har spurgt danske it-professionelle om, hvad der er det vigtigste hos en leverandør. Her er de 14 parametre, som danske it-professionelle vægter højest, når de skal vælge leverandør..

 ●   Microsoft kommer med stor opgradering til PowerToys: Nu kan du styre flere PC’er med en enkelt mus eller tastatur
Den nye PowerToys version 0.70.0 er på gaden, og der er flere nye funktioner til brugerne..

 ●   Omfattende it-nedbrud hos SAS: Hackergruppe tager ansvaret og kræver løsesum
Flere af SAS' hjemmesider har været ramt af nedbrud. SAS kalder det et teknisk problem, men har ikke specificeret, hvad der præcis er sket. Alt imens påstår hackergruppe, at det er gruppen, der står bag - og afkræver nu SAS en løsesum for at indstille angrebet mod det skandinaviske luftfartsselskab. Opdateret..

 ●   Sådan undgår du forkerte kravspecifikationer, som ender med elendige løsninger og slagsmål i retten
Klumme: Kravspecifikationer i forbindelse med it-indkøb er en kunstart, som sagtens kan ende med en teknologisk og økonomisk katastrofe. Kunsten at finde balancen, hvor kravene er så præcist formuleret, at man får det, man ønsker, uden at gøre kravene så detaljerede, at de lægger alt for mange sten i vejen for leverandøren. Og hvordan gør man så det?.

 ●   Image 2023: Her er de virksomheder som danske it-professionelle synes er mest troværdige
Image 2023: Du kan som virksomhed være kompetent. Dygtig. Innovativ. Måske endda have sympatiske medarbejdere. Men at blive kendt for sin troværdighed er en af de egenskaber, som det tager tid at opnå..

 ●   Satya Nadella udpeger de fem vigtigste annonceringer ved dette års Build: "Den største lancering af et dataprodukt fra Microsoft siden lanceringen af ​​SQL Server"
Microsofts topchef peger på de fem mest banebrydende annonceringer ved Microsoft Build 2023..

 ●   Microsofts app-butik til Windows får en kæmpe-overhaling: Blandt de fede nyheder er dog en stor ulempe
Microsoft Store vil gøre det enklere at finde frem til de gode apps og holde fast i dem, når du skifter system. Men med forbedringerne følger flere annoncer..

 ●   Slut med fælles Netflix-konto: Streaminggiganten slår ned på brugere, der deler adgangskoder i Danmark
Netflix påbegynder sin ventede klapjagt på brugere, som deler adgangskoder med personer, de ikke bor på adresse med..

 ●   HP-printere verden over viser blå skærmfejl. Kunder må vente på løsningen
En række HP Office Jet-printere verden over viser lige nu blå skærm, efter en opdatering blev frigivet tidligere på måneden. Rådet til kunder, der kontakter HPs support er at vente..

 ●   Sådan indgår du kontrakter om it-indkøb, som faktisk skaber værdi for din virksomhed
Klumme: Kontrakter om teknologiske anskaffelser ofte er ensidigt formulerede, hvor risici kun er tildelt den ene part. En kontrakt skal selvfølgelig være er bindende og kunne håndhæves ad retlig vej. Men det er lige så vigtigt, at kontrakten giver parterne mulighed for at opnå deres forretningsmæssige målsætninger. Og hvordan gør man så lige det?.

 ●   Microsoft lancerer heftig produktopdatering med AI: ChatGPT får direkte adgang til søgemaskinen Bing
Microsoft har lanceret en større AI-opgradering af blandt andet ChatGPT, søgemaskinen Bing og flere cloud-ydelser..

 ●   EU-lande vil kryptering til livs i nyt forslag: Danmark ønsker at skanne krypterede beskeder mellem EU-borgere
Et lækket arbejdsdokument fra det Europæiske Råd viser en bred opbakning til at helt eller delvist omgå end-to-end kryptering. Danmark er et ud af 15 EU-lande, der udtrykker opbakning til en vis form for scanning af krypterede beskeder for ulovligt indhold.

 ●   Computerworld
Nyheder, analyser, viden, blogs og debat om it. Computerworld er dit medie om det digitale Danmark. Computerworld skriver om nye teknologier, hardware, software, informationssamfundet, internettet, it-branchen, telebranchen, it-ledelse, it-strategi, forretnings-it , it-job og meget mere..

 ●   Prøvekørt: Med Concept Luna kan du en dag flå din bærbare fra hinanden uden bruge af værktøj - og opgradere eller reparere selv
Med Concept Luna vil storproducenten Dell Technologies vise en anden vej. En vej hvor hovedparten af komponenterne kan udskiftes af dig ved bare at klikke dig igennem delene. Vi har prøvet maskinen..

 ●   DTU-udviklet tilfældighedsgenrator skal bringe Danmark helt foran i kvantekonkurrencen
Den største konkurrencefordel er den simple opbygning ifølge danske Alea Quantum Technologies, der med en ny kvantemekanisk tilfældighedsgenerator vil konkurrere blandt andre generatorer på markedet i dag..

 ●   Gigant-distributøren Also kunne sidste år præsentere en historisk omsætning på 10 milliarder kroner, men nu skuffer toplinjen
It-distributøren Also leverer ved seneste danske regnskab en nettoomsætning på over 10 milliarder kroner. Alligevel er det lavere end ved sidste regnskab, og derfor er det skuffende, lyder det..

 ●   Nørgaard: Det er fredag. Vi skal drikke. Vi skal danse. Vi skal til Finland og Estland. Vi skal i sauna. Vi skal finde øl på havets bund
Klumme: I bør checke to ret interessante steder: CCDCOE og CR14. Også fordi CCDCOE blot er ét af næsten 30 Center Of Excellence-kontorer, der kører i NATO-regi, men uden at være en del af NATO-strukturen - så kan lande uden for NATO også deltage. Det seneste er et COE for Quantum i København i Niels Bohr-bygningen på Jagtvej, der nok bliver færdig i 2042. Bygningen. Ikke COE'et..

 ●   It-system førte til lovbrud: Trak automatisk borgere i kontanthjælp
I 11 kommuner er borgere på ulovligvis blevet trukket i kontanthjælp efter, at arbejdsgange er blevet automatiseret af it-systemet KY..

 ●   Stor undersøgelse: Mange virksomheder ramt af ransomware-angreb betaler løsesum trods no pay-politik
En ny undersøgelse, hvor 1.200 virksomheder, der har været ramt af ransomware-angreb, deltager, viser, at et stort flertal af virksomhederne betaler løsesummer på trods af, at de har en officiel no pay-politik. Samtidig oplever hver femte, at de ikke får deres data tilbage, selvom de betaler løsesummen..

 ●   Systematisk og metodisk: Sådan forbereder du dig bedst på et forhandlingsforløb
Klumme: Erfaring viser, at de fleste af de forhandlinger, der kuldsejler, gør det på baggrund af ensidigt fokus på vind/tab, ustruktureret tilgang til forhandlingen og lav ekspertise indenfor anerkendte forhandlingsmodeller..

 ●   Dansk Schrems II-ekspert: Der er alvorlige mangler i dataaftalen mellem EU og USA
Interview: Ovenpå EU-Parlamentets nedstemning af dataoverførselsaftalen mellem EU og USA, fastslår ekspert og bestyrelsesmedlem i DPO-foreningen, David Ulrik Kristiansen, at der er et stykke vej endnu..

 ●   Elon Musk har fået grønt lys: Må indsætte computerchips i menneskehjerner
En lille chip indsat i menneskehjernen kan i fremtiden give mennesker digitale superkræfter og kurere alvorlige lidelser. Nu har Elon Musk fået grønt lys til at foretage de første forsøg.

 ●   Microsoft melder om problemer med filer i Windows
Windows-problemer fører til besvær med at kopiere og gemme filer..

 ●   Klik og del! Men dette havde de virale mediekonger ikke set komme
I ny bog fortæller den mangeårige chefredaktør for BuzzFeed, hvordan clickbait og jagten på læsernes opmærksomhed endte med at gå fuldkommen amok..

 ●   Her er hele listen: Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse
Image 2023: Computerworld har kåret det stærkeste image i Danmark blandt 50 indflydelsesrige it-virksomheder i landet. Se hele listen her..

 ●   EU og Google indgår frivillig aftale om kunstig intelligens: ”Vi kan ikke tåle at vente på lovgivning træder i kraft”
EU og Google finder fælles fodslag om et kommende AI-regelsæt forud udarbejdelse af lovgivning på området..

 ●   Med ny direktør ved roret vinder Microsoft for femte år i træk Image-undersøgelsen: "Vi arbejder altid på at blive bedre, og jeg har fire fokuspunkter"
Suveræne Microsoft løber igen i år med sejren som den it-virksomhed i Danmark med det bedste image. Ud fra 14 forskellige succes-parametre ligger Microsoft Danmark i top fem på 12 af dem..

 ●   Dansk firma bygger Europas første 3D-printede skole i Ukraine
Danske Cobod er i fuld sving med at bygge en 3D-printet skole i Lviv i Ukraine, hvor der er massivt brug for nye skoler til internt fordrevne..

 ●   Forbudt i USA: Danmark bruger fortsat massevis af kinesiske kameraer til at overvåge millitær, politi og kritisk infrastruktur
Kameraer fra et statsejet kinesisk selskab bruges i vid udstrækning af dansk politi og millitær, selv om de er helt forbudt i USA af sikkerhedshensyn. Og Vejdirektoratet har lige købt 170 nye kameraer..

 ●   Gældsplagede GN Store Nords aktiesalg blev klaret på rekordtid
Det tog kun GN Store Nord otte timer at hente nye milliarder til at nedbringe en tyngende gæld efter købet af Steelseries..

 ●   Morgen-briefing: Tilbud om køb af SimCorp for 30 milliarder kroner er nu officielt / Pengekassen er smækket i for kvindelige iværksættere / NCC dropper IBM og Lawson til fordel for IFS
Morgen-briefing: Tilbud om køb af SimCorp for 30 milliarder kroner er nu officielt / Pengekassen er smækket i for kvindelige iværksættere / NCC dropper IBM og Lawson til fordel for IFS / Danske Uniify vinder Mastercard-pris / Damstahl scorede Guld og pris-hattrick til Dansk Erhvervs E-handelsprisen 2023 / Ny landsdækkende platform for data om turisme / Devoteam ansætter ny Associate Partner.

 ●   It-rigmanden Ib Kunøe taber milliard-beløb på urolige aktiemarkeder
Kurtfald som følge af Ruslands invasion af Ukraine betyder, at it-rigmanden Ib Kunøe har lidt et tab i milliardklassen i det seneste år..

 ●   Kunstig intelligens får lam mand til at gå: Er vi ved at udviske grænsen mellem menneske og maskine?
Et nyt interface mellem den menneskelige rygmarv og hjerne har hjulpet en lam mand med at få sin gangfunktion tilbage..

 ●   Test: Her er endnu et spillevende bevis på, hvorfor du vil gerne have en OLED-skærm på dit skrivebord
En 27” skærm med en opløsning, der er et perfekt kompromis mellem pixeltæthed og læsbar tekst er en god løsning. Læg OLED panel med i ligningen og du har en vinder til kontoret..

 ●   Danmarks bedste Microsoft-partner efter kåring: "Der har været jubel, highfives og rigtig stor glæde på alle vores kontorer i hele Danmark"
Microsoft Partner Award 2023: Onsdag aften vandt Fellowmind prisen som årets danske Microsoft-partner, og derudover fandt selskabet også prisen inden for business applications. "Det har en kæmpestor betydning i forhold til at styrke vores position i forhold til medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og nye potentielle kollegaer," lyder det ovenpå sejren..

 ●   ChatGPT-stifter advarer mod EU's AI-regulering: "Hvis vi ikke kan leve op til det, må vi stoppe driften"
EU-borgere kan risikere at miste adgangen til ChatGPT og lignende tjenester, hvis EU’s kommende regulering af kunstig intelligens bliver for restriktiv, lyder advarslen fra OpenAI’s topchef Sam Altman..

 ●   Stor undersøgelse: Disse elementer lægger de it-professionelle især vægt på når de skal vælge leverandør
Image 2023: Computerworld har spurgt danske it-professionelle om, hvad der er det vigtigste hos en leverandør. Her er de 14 parametre, som danske it-professionelle vægter højest, når de skal vælge leverandør..

 ●   Streaming på Disney+: Hvis bare fortiden lod ham og hans rottweilere være i fred
Jeff Bridges brillerer i den roste thrillerserie The Old Man som aldrende CIA-agent, der virkelig bare ville ønske, at fortiden lod ham og hans rottweilere være i fred..

 ●   Dansk regnskabsprogram får tilført over 100 millioner kroner: Skal konkurrere med stifters tidligere selskab E-conomic og Martin Thorborgs Dinero
E-conomic-stifter Jacob Wandts nye regnskabsprogram Zenegy får tilført over 100 millioner kroner fra bl.a. Danske Bank og Chr. Augustinus Fabrikker. Pengene skal bruges på finansiel platform, der samler både lønsystem, regnskabsprogram, firmakort og udlægshåndtering..

 ●   Her er 10 ledige it-stillinger, som du kan søge netop nu
Hvis du er på jagt efter et it-job, så læs med her. For vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge netop nu..

 ●   Microsoft kommer med stor opgradering til PowerToys: Nu kan du styre flere PC’er med en enkelt mus eller tastatur
Den nye PowerToys version 0.70.0 er på gaden, og der er flere nye funktioner til brugerne..

 ●   Efter keynoten: Topdirektør Christian Klein har tre pejlemærker for SAP lige nu - og rammer 3 ud af 10 på Steve Ballmer-skalaen
Den halvanden time lange velkomst til Sapphire-konferencen var i ret usædvanlig grad renset for gøgl, hype og bullshit. I stedet satte topdirektør Christian Klein tre pejlemærker for SAP lige nu..

 ●   Branchen.

 ●   Her er hele listen: Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse
Image 2023: Computerworld har kåret det stærkeste image i Danmark blandt 50 indflydelsesrige it-virksomheder i landet. Se hele listen her..

 ●   Med ny direktør ved roret vinder Microsoft for femte år i træk Image-undersøgelsen: "Vi arbejder altid på at blive bedre, og jeg har fire fokuspunkter"
Suveræne Microsoft løber igen i år med sejren som den it-virksomhed i Danmark med det bedste image. Ud fra 14 forskellige succes-parametre ligger Microsoft Danmark i top fem på 12 af dem..

 ●   Stor undersøgelse: Disse elementer lægger de it-professionelle især vægt på når de skal vælge leverandør
Image 2023: Computerworld har spurgt danske it-professionelle om, hvad der er det vigtigste hos en leverandør. Her er de 14 parametre, som danske it-professionelle vægter højest, når de skal vælge leverandør..

 ●   Image 2023: Her er de virksomheder som danske it-professionelle synes er mest troværdige
Image 2023: Du kan som virksomhed være kompetent. Dygtig. Innovativ. Måske endda have sympatiske medarbejdere. Men at blive kendt for sin troværdighed er en af de egenskaber, som det tager tid at opnå..

 ●   De her 20 it-virksomheder har de mest konkurrencedygtige og nyttige løsninger på det danske marked
Image 2023: Det er afgørende med konkurrencedygtige løsninger, hvis du skal vinde kundernes gunst. Derfor har Computerworld spurgt danske it-professionelle om, hvilke virksomheder, de mener, har de mest konkurrencedygtige løsninger på det danske marked. Se listen her..

 ●   Danske it-folk i ny stor undersøgelse: Her er de 20 mest attraktive arbejdspladser
Få overblikket over 20 it-arbejdspladser på det danske marked, der har det bedste image..

 ●   Her er de 20 virksomheder, som danske it-professionelle synes er mest ansvarlige over for miljø, samfund og medarbejdere
Image 2023: Der er godt nyt for mange amerikanske it-firmaers danske afdelinger - men også firmaer som Canon, e-Boks og HP Enterprise springer mange placeringer frem på listen..

 ●   Sådan kommer lønstop til at ramme Microsoft Danmark
Det er ikke kun den menige medarbejder 'på gulvet', der rammes af det lønfrys, som Redmond-selskabet har besluttet. Beslutningen kommer også til at ramme det øverste globale ledelseslag..

 ●   Store it-arbejdspladser dropper dansk som virksomheds-sprog: Kræver at der tales engelsk ved kaffemaskinen
Danske it-virksomheder ansætter flere og flere udlændinge, og en rundspørge som Computerworld har gennemført hos en række store danske it-virksomheder viser, at mange virksomheder nu kræver, at der kommunikeres på engelsk på arbejdspladsen..

 ●   SVM-regeringens planer for digitalisering skudt til hjørne i finanslovsaftale: Præget af udskydelse og besparelser
Årets finanslov har fokus på alt andet end it, digitalisering og teknologi..

 ●   Stort magasin: Her er de 50 mest værdifulde danske it-succeser lige nu ... og de 15 boblere
De mest værdifulde danske it-himmelstormere 2023: Hvilke virksomheder er lige nu de største danske it-succeser målt på valuation? Få svaret i Computerworlds nyeste A4-magasin, som du kan læse online her..

 ●   Danske Whistleblower Software indleder rekrutteringsoffensiv: Vil tredoble medarbejderstaben i år
Den danske SaaS-forretning Whistleblower Software satser på en massiv udvidelse af staben. Målet lyder at gå fra 25 ansatte til 95 på bare et år..

 ●   Danske it-virksomheder er alvorligt udfordret på væksten: Knap halvdelen kan ikke besætte ledige it-stillinger
Manglende kompetencer, prisstigninger og manglende kapital er nogle af hovedudfordringerne for fortsat vækst i den danske it-branche, viser ny undersøgelse..

 ●   Overraskende mange danske it-kandidater går ledige, selv om virksomhederne skriger efter it-arbejdskraft
Ledigheden blandt cand.it-uddannede er overraskende høj, selv om virksomhederne skriger efter it-uddannet arbejdskraft. Årsagerne kan være mange, fortæller Malene Matthison-Hansen, der er formand for Ansattes Råd i Ingeniørforeningen IDA..

 ●   Danske milliardkoncerner kan miste formuer: Trikfork har penge i klemme i krakket bank
To børsnoterede danske milliardkoncerner meddeler, at de har flere millioner kroner ude at svømme i den krakkede Silicon Valley Bank. Langt størstedelen af beløbene er uforsikrede..

 ●   Så meget betyder længden af din uddannelse for størrelsen af din løn
It-professionelle med de længste uddannelser forventer også, at deres lange uddannelser giver pote i form af både lønninger og lønstigninger. Få det fulde overblik her..

 ●   Tidligere Gorillas-chef Ann-Sophie Adamsen bliver ny dansk landechef i Just Eat
Just Eat Danmark får ny landechef i skikkelse af Ann-Sophie Adamsen. Hun har senest haft stillingen som nordisk chef for Gorillas, der leverer dagligvarer..

 ●   Amazon solgte mere men tjente mindre i 2022
Selv om Amazon havde større omsætning i 2022 end året forinden, så måtte e-handelsgiganten alligevel gå ud af 2022 med et milliardunderskud..

 ●   Amazon indleder massiv fyringsrunde: Her skal der skæres
Amazon indleder i dag onsdag sin annoncerede fyringsrunde, der vil koste mere end 18.000 medarbejdere jobbet..

 ●   Satya Nadella: Der venter to smertefulde år for tech-branchen – men så kommer opturen
Satya Nadella forventer to hårde år, men derefter vil det gå opad igen for tech-industrien, mener han..

 ●   Disse danske software-leverandører er bedst til vækst
It-komet: Blandt de største vækstlokomotiver inden for branchesoftware findes selskaber, der udvikler systemer til autobranchen og golfspillere. Men den ultimative vækst-højdespringer er Dalux, der laver 3D-software til byggebranchen. Se listen over de 65 selskaber her..

 ●   Microsoft: Sagsanlæg mod os er ulovligt – se alle tech-gigantens 23 modsvar til anklagerne her
Microsoft mener, at den amerikanske myndighed FTC’s retssag mod tech-giganten er imod den amerikanske forfatning. Første høring er 3. januar..

 ●   Milliardtab, GDPR-sager og opkøbs-problemer: Hård afslutning på 2022 for Microsoft
ComputerViews: Microsoft får en hård afslutning på 2022 efter en periode, hvor selskabet og ledelsen nærmest har kunne gå på vandet. Nu er nogle af de hårde realiteter begyndt at indhente tech-giganten..

 ●   Tronskifte hos danske hosting-virksomheders talerør: Repræsenterer nu en omsætning på 22 milliarder kroner
Interview: Danish Cloud Community fik tidligere i år ny direktør, efter at Jens Erik Thorndahl valgte at stoppe på posten. Ind er kommet tidligere Sentia-boss Finn Vagner, som er klar til at tage stafetten videre. Der skal gerne snart være over 100 medlemmer af foreningen, siger han og pointerer, at rollen som vagthund fortsætter..

 ●   It-markedet.

 ●   AWS-chef: Vi skal bruge krisen til at revurdere vores it-forbrug
AWS Summit, Stockholm: AWS-chef Holly Mesrobian, VP for serverless compute hos AWS, fortæller, at virksomheder bør revurdere it-forbrug som følge af den økonomiske usikkerhed verden står i lige nu. Hun giver tre fokusområder..

 ●   Coop fyrer 20 it-medarbejdere efter kæmpe underskud
Coop opsiger 20 it-medarbejdere som en direkte konsekvens af, at selskabet har landet det største underskud i mands minde..

 ●   Disse fem it-områder vil de nordiske virksomheder især investere i de kommende år
En ny undersøgelse udpeger de fem vigtigste it-områder, som virksomheder med et stort it-forbrug i Norden ønsker at investere i de kommende to år..

 ●   It-investeringer en væsentlig grund til største underskud nogensinde hos Coop
‘Historisk store investeringer’ i blandt andet en ny SAP-platform spiller en væsenligt årsag i kæmpe-underskud hos Coop-.

 ●   Uvildige konsulenter findes ikke - og det er et problem for os allesammen
Klumme: Inden for it-branchen findes der et nærmest uendeligt antal konsulenter, som hver især praler med uvildighed, men som reelt kun har ét produkt, inden for hver kategori, som de så anbefaler..

 ●   Danske virksomheder skruer ned for outsourcing af it: Søger mere bevægelsesfrihed
Landets virksomheder kigger ind i en tid med en mindre grad af outsourcing end tidligere. Det skyldes blandt andet et ønske om mere stabilitet, viser en undersøgelse..

 ●   Her er de mest eftertragtede it-kompetencer i Danmark lige nu
Trods et faldende antal stillingsannoncer, så er der fortsat efterspørgsel på folk med de rette it-kompetencer, viser nye tal..

 ●   Er BOT-modellen ved at dø?
Klumme: Markedet for nearshoring og offshoring er ved at blive en ”jungle” fyldt af ”lykkeriddere”, som mener, at de ved alt om etableringer bare fordi de har skabt en kontakt til et firma et eller andet sted i verden, som kan levere diverse it-ydelser til en god pris..

 ●   Gmail-grundlægger efter ChatGPT-indtog: Googles forretning overlever i maksimalt to år
Grundlæggeren af Gmail, Peter Buchheit, kommer med en – for Google – dyster udmelding om søgegigantens fremtid, efter ChatGPT har taget verden med storm..

 ●   Næsten alle danske topchefer forventer faldende vækst i 2023: CIO'en kan hjælpe med at afbøde faldet
De danske topchefer forventer faldende vækst både generelt, men også for deres egen forretning. Der er dog måder at tackle udfordringerne på..

 ●   PayPal skal spare på udgifterne: Fyrer syv procent af sine ansatte
Betalingsgiganten Paypal skal reducere i arbejdsstyrken og afskediger syv procent af de ansatte - svarende til 2.000 fuldtidsansatte..

 ●   Tjeklisten: Disse områder skal danske it-afdelinger fokusere på i 2023
Klumme: I en dagligdag, hvor it-afdelingens ressourcer i stor stil bliver brugt på kerneopgaverne, kan det ofte være svært at få tid til at sikre innovation eller tage et kig på, om ting kan gøres anderledes og mere effektivt..

 ●   Amazon indleder massiv fyringsrunde: Her skal der skæres
Amazon indleder i dag onsdag sin annoncerede fyringsrunde, der vil koste mere end 18.000 medarbejdere jobbet..

 ●   Google gør klar til kamp mod ChatGPT: Her er selskabets modsvar
ChatGPT har skabt røre i Googles andedam, men søgemaskine-giganten ligger ikke på den lade side. Det gør OpenAI dog heller ikke. Der er lagt op til ballade i AI-andedammen..

 ●   Microsofts danske milliardforretning er næsten femdoblet de seneste år
It-komet 2022: Microsoft har oplevet en stor vækst i Danmark de seneste år. Faktisk er forretningen næsten femdoblet på toplinjen de senere år..

 ●   Michael er en ud af blot 40 danskere med særlig Microsoft-titel: "Det tager meget fritid"
Michael Ulrik Mardahl er konsulent hos Microsoft-partneren Apento, og derudover er han Microsoft MVP. En titel som kun 40 danskere har og omkring 3.000 på verdensplan..

 ●   SKI-leverandører skal løbende kunne hæve priserne under de store it-rammekontrakter
Mange it-virksomheder oplever problemer med at holde sig oven vande, hvis de skal levere ydelser eller varer – uden at der tages hensyn til både energipriser og stigende inflation, lyder det fra IT-Branchen. Nu er man i dialog med SKI om mulige reguleringer i de lange og fastlåste kontrakter..

 ●   Microsoft-partnere mærker økonomisk uro: Her er to tips og et skrækscenarie
Danske Microsoft-partnere mærker den pressede økonomi. Men puljer og et fokus på eksisterende kunder hjælper de mindre partnere med at klare sig gennem krisen uden store tab, fortæller Antonio Bibovski, formand for Microsoft-partner-organisationen IAMCP Danmark og Island..

 ●   Columbus vokser på toplinjen – men ser sorte skyer i horisonten
Selvom Columbus vokser på toplinjen i de foreløbige kvartalstal, så sænker selskabet sine forventninger for hele året, fremgår det af en ny udmelding..

 ●   Livsværk solgt for trecifret millionbeløb: Decision Focus skifter hænder
Efter et tumultarisk handelsforløb på flere måneder er it-virksomheden Decision Focus solgt..

 ●   Microsoft drosler ned til "minimalt" antal nyansættelser frem til nytår
Microsoft drosler kraftigt ned for antallet af ansættelser efter et år med rekordhøjt antal nye folk..

 ●   Microsoft-boss Satya Nadella ser store muligheder i "historiske" problemer i verden
Satya Nadella har udgivet sit årlige brev som Microsoft-topchef, hvor han giver status på selskabets situation. Midt i en tid med historiske problemer øjner han også muligheder..

 ●   Her er it-verdenens 10 mest eftertragtede kompetencer
En lang række it-chefer fortæller om, hvilke ting de kigger efter, når de skal ansætte it-professionelle..

 ●   Virksomheder gør sig klar til at investere sig ud af krisen: Så meget vil it-udgifterne vokse i 2023
Efter at lavpunkt i 2022 vil it-investeringerne stige markant i 2023. Sådan lyder prognosen fra Gartner, der er klar med sin årlig tal for de globale it-udgifter. Tjek dem her..

. .OM SIDEN | © Copyright 2023 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |          | 3Dprint.dk | Filament.dk | 3Dprinter.dk | FrækDate.dk |

                     ● ithjælp.dkSpilCafe.dkTransporten.dkSpilleCafe.dkFrækDating.dkBilligPatroner.dkBilligVærktøj.dk
                     ● Snor.dkMobileservice.dkLokalBasen.dkUfaglært.dkFuke.dkUltrafun.dkZike.dkUfaglært.dk


      DATING

»    Senior.dk Dating

»    NextLove.dk

»    Dating.dk

»    Diskret Match

»    LoveChat.dk

»    Elite Meets Beauty

      MALING

»    Gebenna.com

»    MestersMaling.dk

»    10-4.dk

»    Frishop.dk

»    MalingShop.dk


      WEB

»    Varme-pumpe.dk

»    Flyttekasse.dk

»    Plantefrø.dk

»    Køkkenkniv.dk

»    Bivoks.dk

»    MusikButikken.dk

»    Vendespil.dk


Cookie- og Privatlivspolitik     |     Ændre cookies indstillinger