●   Jobindex - Ledige job i Danmark
Danmarks største jobmarked.

 ●   Lagermedarbejder, 3 Aktive A/S

3 Aktive A/S
Lagermedarbejder

3 Aktive A/S, Kolding

Til snarlig tiltrædelse søger 3 AKTIVE A/S en lagermedarbejder til vores butik i Kolding. Er du frisk og positiv, samt villig til at tage fat, vil du passe godt ind til os andre.

3 AKTIVE A/S er en økonomisk sund virksomhed, der er markedsledende inden for engrossalg, samt service og reparation af værktøj og maskiner til bygge- og anlægsbranchen.

Som kollega hos os, bliver du en del af en god og rummelig arbejdsplads med fagligt kompetente kolleger, plads til forskellighed og privatliv. Du kommer til at arbejde i en flad organisation, hvor du bliver udfordret i et selvstændigt job.

3 Aktive A/S
.

 ●   Pædagogisk leder til indskolingen (undervisning og fritid), Aarhus Kommune

Aarhus Kommune
Pædagogisk leder til indskolingen (undervisning og fritid)

Aarhus Kommune

Skødstrup Skole er Aarhus Kommunes største folkeskole, og en skole i god udvikling. Vi søger en medspiller til vores vigtige arbejde med at udvikle skolens pædagogik og didaktik.

På Skødstrup Skole er du aldrig alene om ledelsesopgaven, og du har nem adgang til sparring. Det er nogle af fordelene ved at være en del af et stort lederteam.

Du bliver pædagogisk leder for ca. 25 medarbejdere (lærere og pædagoger) på 0. og 3. årgang. På Skødstrup Skole følger medarbejdere og ledere børnene, således det samme hold følger børnene fra 0. til 5. klasse hvor efter udskolingsteamet tager over. Der er 5-6 klasser pr årgang.

.

 ●   Ny afdeling - nye muligheder for social- og sundhedsassistenter om aftenen på Lystholm Plejecenter, Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune
Ny afdeling - nye muligheder for social- og sundhedsassistenter om aftenen på Lystholm Plejecenter

Fredensborg Kommune

Vi er i den situation på Lystholm, at vi skal udvide med en ny plejeafdeling (det gamle Pilebo). I den forbindelse har vi ledige social- og sundhedsassistentstillinger til besættelse i aftenvagt. Vi udvider i første omgang med 12 pladser fra januar 2022 og yderligere med 12 pladser året efter.

Vi har fokus på at opbygge tre stærke teams i vores tre huse så derfor vil vi blande nye og erfarne kollegaer i alle tre huse. Du kan derfor både være med til at starte det nye hus op eller være med til at opretholde den kvalitet vi gerne vil være kendt for i de etablerede huse.

Dit nye team består af social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter. Vi har et ønske om at opkvalificere det faglige niveau, ligesom vi arbejder målrettet med at udvikle fagligheden, så beboernes sygepleje samt pleje- og aktivitetsplaner bliver så kvalificerede som muligt.

.

 ●   Assistent til økonomiafdeling, YOYO Global Freight ApS

YOYO Global Freight ApSAssistent til økonomiafdeling

YOYO Global Freight ApS, Odense

Er du en dynamisk, humørfyldt og dygtig økonomiassistent? Så er du måske vores nye kollega!

Du får en selvstændig stilling med en bred kontaktflade i hele vores internationale organisation. Du vil være en del af et team på 5 medarbejdere, hvor dine opgaver vil være daglig bogføring og udligning af debitorindbetalinger, ligeledes daglig bogføring af kreditorbilag – herunder betalinger.

HOS YOYO GLOBAL FREIGHT FÅR DU

 • Muligheden for at skabe din egen hverdag
 • Et stærkt fællesskab med en uformel omgangstone
 • Gode arbejdsforhold, frokostordning, pension, sundhedsordning og løn efter kvalifikationer
 • De bedste kollegaer, som elsker at have det sjovt, mens vi er på arbejde
.

 ●   Privatassurandør Fyn, FOMO

FOMOPrivatassurandør Fyn

FOMO

Til at understøtte den fortsatte kraftige vækst i FOMO søges en stærk Assurandør til privatmarkedet på Fyn.

Din baggrund er ikke afgørende, da du får al den nødvendige oplæring og uddannelse hos os. Du kan f.eks. komme fra et kundecenter, hvor du har fået en solid indsigt i forsikringer. Alternativt har du bevist, at du er en dygtig sælger med gode resultater fra andre brancher.

FOMO tilbyder:

 • Et spændende, selvstændigt og krævende salgsjob, hvor du får mulighed for at skabe din egen succes
 • Et godt og uformelt arbejdsmiljø, dygtige og engagerede kolleger
 • PC, mobil og kørselsordning
 • Ordnede forhold og attraktiv lønpakke bestående af fast løn, provision og pensionsordning, samt sundhedsforsikring m.v.
.

 ●   Leasing konsulent til Selected Car Groups eksklusive bilhus, Bunker Holding A/S

Selected Car LeasingLeasing konsulent til Selected Car Groups eksklusive bilhus

Selected Car Leasing, Middelfart

Er du energisk, struktureret og har passion for Premium biler? Trives du med at arbejde selvstændigt, og vil du være med til udvikle vores eksklusive bilhus i Middelfart? Så har vi det rette job for dig.

Du vil blive ansat hos Selected Car Leasing (SCL) i Middelfart, hvor vi tilbyder attraktive leasingløsninger til såvel privat- som erhvervskunder. Stillingen vil være fuld tid og du vil komme til at indgå i et team af kolleger som er fagligt dygtige, dedikerede og med ambitioner om at vækste på leasingmarkedet.

SCL søger en Leasing konsulent med solid erfaring indenfor leasing af premium biler, primært med erfaring omkring flexleasing. Du vil referere til salgschefen, og indgå i teamet af leasingkonsulenter i Middelfart. Du vil stå i frontlinjen i vores bilhus sammen med dedikerede og dygtige kollegaer, med rig mulighed for faglig sparring.

Selected Car Leasing
.

 ●   Pædagog til vuggestuen i Børnenes Hus, Jystrup - Et særligt sted!, Ringsted Kommune

Ringsted KommunePædagog til vuggestuen i Børnenes Hus, Jystrup - Et særligt sted!

Ringsted Kommune

Grib muligheden for at blive en del af et børnehus, hvor det dejlige børneliv leves. Vi leger, udforsker, begejstres, ser det store i det små og skaber frydefulde oplevelser. Her er et godt kollegaskab. Vi løfter i fælleskab, er omsorgsfulde over for hinanden samt giver sparing i en anerkendende atmosfære.

Børnenes Hus tilbyder en uddannet pædagog en 37-timers stilling i vores vuggestue, hvor du er med til at skabe nærvær og trivsel i de små samspil med de 0-3-årige børn.

Vi er en LUN institution. LUN står for LEG, UDVIKLING og NÆRVÆR. Der er tre vigtige regler, der skal overholdes, når man laver LUN: Det skal være rart, vi skal være sammen, vi skal have det sjovt.

.

 ●   Purchasing specialist (indirect materials), BENTELER Automotive Tønder A/S

BENTELER Automotive Tønder A/SPurchasing specialist (indirect materials)

BENTELER Automotive Tønder A/S

Due to upcoming changes in our plant at Tønder (transformation process from part of global company to totally independent mid-size company) we are searching a new colleague for Purchasing.

You will be responsible for all indirect materials, which are necessary for our plant in everyday business. You will work with different systems, different groups of products and with the different suppliers.

Your responsibilities:

 • Search the new suppliers based on internal customers’ requests,
 • Negotiate and regulary re-negotiate prices, terms and other conditions with suppliers,
 • Organise tenders, regular audits and supplier evaluations if necessary.
.

 ●   Kalder alle erfarne operationssygeplejersker til en vagtfri stilling i det private!, CPH Privathospital A/S

CPH Privathospital A/S
Kalder alle erfarne operationssygeplejersker til en vagtfri stilling i det private!

CPH Privathospital A/S, Farum

Vi opnormerer vores team af skønne sygeplejersker, og derfor mangler vi lige præcis dig snarest muligt.

Vi tilbyder dig en fast stilling på 32-37 timer pr. uge eller timeantal efter aftale på vores velfungerende operationsgang. Operationsgangen arbejder tæt sammen med både anæstesi, opvågning og ambulatorie – teamet består af 15 kompetente, specialiserede og engagerede sygeplejersker.

Du tilbydes:

 • Individuelt oplæringsprogram tilpasset dine kompetencer og kvalifikationer
 • En arbejdsplads med en god og sund kultur, hvor der er højt til loftet
 • En spændende og travl arbejdsplads med mange faglige udfordringer
.

 ●   Naturmedarbejder, Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune
Naturmedarbejder

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Vi søger en engageret naturmedarbejder med gode evner indenfor botanik og en bred naturforståelse til at sikre og udvikle naturen i kommunen.

I Fredensborg Kommune arbejder vi med den fortsatte udvikling af driften af de kommunale arealer til at fremme biodiversitet, og vi fører tilsyn med beskyttede naturområder. I de kommende år skal vi arbejde tværfagligt med en lang række indsatser i forbindelse med kommunens deltagelse i Danmarks Vildeste kommune, samt fortsætte realiseringen af Handleplan for Biodiversitet.

I stillingen får du mulighed for at arbejde med konkrete naturprojekter samt en variation af myndighedsopgaver på naturområdet. Du får i vid udstrækning mulighed for at tilrettelægge dit arbejde selv. Samtidig vil du indgå i naturgruppen, hvor der tages fælles ansvar for fordeling og prioritering af opgaver, vidensdeling, sparring og hjælp.

.

 ●   Ernæringsassistent til Fredensborg Ældremad, Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune
Ernæringsassistent til Fredensborg Ældremad

Fredensborg Kommune

Dygtig ernæringsassistent til spændende ældremadskøkken.

Lystholm Madservice, som er et køkken under Fredensborg Ældremad - søger faglært medarbejder med erfaring. Er du ernæringsassistent med erfaring indenfor ældremad (gerne køleproduktion), så har du nu mulighed for at søge en ny spændende stilling i et ambitiøst køkken.

Du bliver ansat i Fredensborg Ældremad, som arbejder med mad og måltider på tværs af kommunens plejecentre. Køkkenet er beliggende i Fredensborg. Hos Lystholm madservice leverer vi den varme mad og biret til kommunens plejehjem samt mad til pensionister, der er visiteret til madordning hjemme. Maden leveres som kølemad. Vores mad tager udgangspunkt i ny og klassisk kogekunst, hvor kvalitet og gode råvarer er nøgleordene, og vores mål er at bruge minimum 60% økologi. Vi arbejder med det sæsonnære køkken og har netop udarbejdet et manifest.

.

 ●   Strategisk tænkende marketingkoordinator med forretningsforståelse, Peak Rekruttering

Peak Rekruttering
Strategisk tænkende marketingkoordinator med forretningsforståelse

Peak Rekruttering søger for ZiboCare i Horsens

Brænder du for kommunikation og marketing? Bliver du begejstret, når du får lov at bruge hele din kommunikationsfaglige palette og nørkle med alt fra SoMe til udarbejdelse af salgsmateriale og webjusteringer? Trives du i et job, hvor du både er praktisk og strategisk tænkende? Så læs med her…

ZiboCare er en dansk virksomhed, der tilbyder innovative løsninger til sundheds- og plejesektoren. Virksomheden specialiserer sig i tryksårsforebyggende og trykaflastende produkter, senge til behandling og rehabilitering samt sansestimulerende produkter. ZiboCare betjener primært offentlige kunder som kommuner, sygehuse, plejehjem, institutioner mv. ZiboCare har til huse i Horsens og beskæftiger i dag 27 dygtige medarbejdere. Virksomheden er ejet af onemed A/S, men drives som en selvstændig enhed.

Peak Rekruttering
.

 ●   Area Manager eller salgskonsulent/produktspecialist med sundhedsfaglig baggrund, Peak Rekruttering

Peak Rekruttering
Area Manager eller salgskonsulent/produktspecialist med sundhedsfaglig baggrund

Peak Rekruttering søger for ZiboCare i Horsens

Brænder du for at levere mere sundhed for pengene? Vil du være med til at gøre en forskel for borgere, patienter og sundhedspersonale i kommuner og på sygehuse gennem salg af innovative produkter? Er du uddannet sygeplejerske og har du salgserfaring? Bor du i Region Midt- eller Syddanmark? Kan du svare ja til ovenstående - så læs gerne med her…

ZiboCare er en dansk virksomhed, der tilbyder innovative løsninger til sundheds- og plejesektoren. Virksomheden specialiserer sig i tryksårsforebyggende og trykaflastende produkter, senge til behandling og rehabilitering samt sans

Peak Rekruttering
.

 ●   Sygeplejerske til Akutfunktionen, Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune
Sygeplejerske til Akutfunktionen

Fredensborg Kommune

Bruger du din faglighed til tidlig opsporing samt handler ved akut opstået sygdom? Formidler du viden og kompetencer til dine kollegaer til gavn for borgeren? Hvis ja, så vil vi med glæde høre fra dig!

Akutfunktionen i Fredensborg kommune søger en sygeplejerske, der værdsætter opgaver tæt på borgeren i borgerens eget hjem, på plejecenter eller bosteder i et tæt samarbejde med hospitalet, hjemmeplejen, plejecentre, 1813 og E.L.

Vi ønsker os en sygeplejerske, som synes det lyder spændende at:

 • Yde akut sygepleje til (typisk) ældre borgere i kommunen
 • Koordinere forløb mellem eksterne og interne samarbejdspartnere
 • Udføre sygepleje af bedste kvalitet i samarbejde med andre faggrupper
 • Bistå sygeplejen i kommunen i deres indsats samt second opinion
.

 ●   Webshop/sælger til butikken i Vejle, SengeSpecialisten

SengeSpecialisten
Webshop/sælger til butikken i Vejle

SengeSpecialisten

Vi søger en person der skal kunne fungere som lager-/webshop-medarbejder, og derudover have lyst til at blive oplært som sengespecialist/salgsassistent, så man kan hjælpe i butikken ved travlhed.

Vi skal bruge en person som:

 • er effektiv til at pakke varer
 • er nysgerrig efter at kende kundernes behov, og derudfra finde den rette løsning
 • kan holde mange bolde i luften, f.eks. pakke varer samtidig med at telefonen besvares, uden at miste fokus på nogle af delene.

Opgaver i webshoppen består primært i at pakke varer, modtage og registrere nye varer der kommer på lager samt andet lagerarbejde.

Opgaver i butikken består af vareopfyldning og oprydning, samt kundehåndtering i samarbejde med vores faste sengespecialister.

.

 ●   Sælger til SengeSpecialisten i Hørsholm og Helsingør, SengeSpecialisten

SengeSpecialisten
Sælger til SengeSpecialisten i Hørsholm og Helsingør

SengeSpecialisten

SengeSpecialisten søger en sælger/sengespecialist til butikkerne i Hørsholm og Helsingør, der sammen med det øvrige personale, kan videreføre og udvikle den succes der allerede er i kæden.

Vi søger en erfaren og nærværende sælger, der møder kunden i "øjenhøjde".

Personen skal være drevet af resultater, der opnås gennem et højt serviceniveau samt en proaktiv og energisk tilgang til opgaverne.

Personen skal være fleksibel og kunne håndtere mange forskellige arbejdsopgaver som f.eks.:

 • At være god til at vejlede kunderne og gå i dybden med deres behov
 • At kunne holde mange bolde i luften, f.eks. have flere kunder samtidig, uden at miste fokus på nogle af dem
 • Ikke at være bange for at flytte eller montere en seng
.

 ●   Sælger til SengeSpecialisten i Holbæk, SengeSpecialisten

SengeSpecialisten
Sælger til SengeSpecialisten i Holbæk

SengeSpecialisten

SengeSpecialisten søger en sælger/sengespecialist til butikken i Holbæk, der sammen med det øvrige personale, kan videreføre og udvikle den succes der allerede er i kæden.

Vi søger en erfaren og nærværende sælger, der møder kunden i "øjenhøjde".

Personen skal være drevet af resultater, der opnås gennem et højt serviceniveau samt en proaktiv og energisk tilgang til opgaverne.

Personen skal være fleksibel og kunne håndtere mange forskellige arbejdsopgaver som f.eks.:

 • At være god til at vejlede kunderne og gå i dybden med deres behov
 • At kunne holde mange bolde i luften, f.eks. have flere kunder samtidig, uden at miste fokus på nogle af dem
 • Ikke at være bange for at flytte eller montere en seng
.

 ●   Bellisbo søger social- og sundhedsassistent, Ikast-Brande Kommune

Ikast-Brande Kommune
Bellisbo søger social- og sundhedsassistent

Ikast-Brande Kommune, Nørre Snede

Stillingen er på 32 timer/uge, med tiltrædelse 1. november 2021. Har du lyst til at indgå i et sundhedsfagligt team, som er kendetegnet ved høj faglighed og med fokus på at arbejde med kvalificeret sundhedsfaglig dokumentation – så er det netop dig vi mangler.

Du er en engageret, energisk og positiv social-og sundhedsassistent, som søger et job hvor du har mulighed for at få tid og rum til opgaverne. Du værdsætter at være en del af et arbejdsfællesskab, hvor du ser vigtigheden af, at opgaverne løses i fællesskab, med fokus på at sætte de forskellige fagligheder i spil, for at nuancere beboernes livsforløb. Du værdsætter at have indflydelse på tilrettelæggelsen af dine arbejdsopgaver, og brænder for at arbejde udviklingsorienteret.

.

 ●   Business Process Consultant, DBI Plastics A/S

DBI Plastics A/SBusiness Process Consultant

DBI Plastics A/S, Stenlille

DBI is about to embark on a fascinating worldwide tour

Reporting to the Global Head of IT and Digitalization, you will be part of a team working closely with all our business divisions. You will be responsible for driving the strategic digital process development and implementation from ideation to the growth phase, where you will help develop the concept of DBI workflows.

In this role, you will

 • Work with business divisions to develop processes that ensure customer focus and optimized flow within our value streams
 • Prioritize and set the direction for advanced digital technical services
 • Drive the ideation phases of digital services by conducting design and requirement gathering workshops
 • Lead the implementation team with an inspiring product vision
.

 ●   Medicinstuderende søges til udarbejdelse af skriftligt materiale, Bibawo Medical A/S

Bibawo Medical A/SMedicinstuderende søges til udarbejdelse af skriftligt materiale

Bibawo Medical A/S, Birkerød

BIBAWO Medical søger en stud.med til udarbejdelse af tekster omhandlende vores produkt Hydrozid®, som anvendes til kryoterapeutisk behandling af en lang række hudlidelser, herunder vorter og keratoser.

Dine opgaver vil bestå i udarbejdelse af tekster til:

 • patientmaterialer (foldere og brochurer)
 • behandlingsvejledninger (hæfte)
 • slides til PowerPoint-præsentationer
 • uddannelsesmateriale (Word og/eller PowerPoint)
 • hydrozid.com samt bibawomedical.com

Vi tilbyder en stilling i en virksomhed med en uformel omgangstone, hvor du vil have meget engagerede og dedikerede kollegaer.

.


 ●   Jobindex - Ledige job i Udlandet
Danmarks største jobmarked.

 ●   After Sales Engineer, Advansor A/S

Advansor A/S
After Sales Engineer

Advansor A/S

Are you looking for an opportunity to be part of an ambitious team in an international company with a sustainable mission driven by finding the best customer solutions? Advansor is looking for an Aftersales Engineer for the Spanish and Portuguese markets.

Advansor is experiencing a lot of success in the Spanish market, and thus, in your role as a locally based Aftersales Engineer, you will become a part of this journey, supporting our customers, mainly in Spain but also in Portugal. You will be travelling, handling commissioning on all our products from our smallest product, the Minibooster to our biggest industrial racks.

To succeed in this role, you have experience with refrigerant systems and a high understanding of controllers. Knowledge of CO2 is not a requirement as we will make sure you get the right training, both in our factory in Denmark and locally in Spain.

Advansor A/S
.

 ●   EMEA Marketing Director, Argon Medical Devices Danmark A/S

Argon Medical Devices Danmark A/SEMEA Marketing Director

Argon Medical Devices Danmark A/S

We are looking for an EMEA Marketing Director, preferably located in Western Europe. The EMEA Marketing Director is responsible for developing and implementing strategies, promotions, and campaigns that drive sales revenue growth of interventional and vascular medical devices throughout Europe, the Middle East, and Africa.

The primary responsibilities include:

 • Advance the company brand through live, virtual, print, and digital messaging
 • Grow the company’s digital footprint and increase efficiency of digital marketing campaigns
 • Develop and build consensus behind the annual EMEA Marketing Plan

The successful candidate will have the ability to prioritize projects in a fast-moving environment, the ability to manage a complex product portfolio, the ability to develop a compelling business case, forecast units and revenue, and the ability to manage to a budget.

.

 ●   BI Developer, Falck Danmark A/S

BI Developer

Falck Danmark A/S, Copenhagen or Warsaw

Do you want to be part of a transition from SSIS packages to a modern Cloud setup built on Azure and with AzureDevOps as the anchor point for all development? Do you want to work for a company where what you do enables firefighters, rescuers and paramedics to help people?

Are you ready to work in an environment of change where we challenge status quo and are in the process of building a new way of operating?

As BI Developer, your main responsibilities will be:

 • Development of ETL and ELT pipelines using: T-SQL, Azure Data Factory, SSIS
 • Data Engineering on Databricks using Apache Spark (Python), Azure resources (Data Lake, Azure Functions)
 • Data Modeling and Data Analysis
Falck Danmark A/S
.

 ●   Senior WTG Troubleshooting Specialist, Ørsted

Ørsted
Senior WTG Troubleshooting Specialist

Ørsted, Gentofte, Skærbæk, Barrow-in-Furness or Grimsby

Imagine a future where you’re responsible for world-class Diagnostics WTG troubleshooting capabilities for Offshore Operations.

Join us in this role where you’ll be responsible for supporting and guiding development for WTG troubleshooting tools as well as driving continuous improvement initiatives.

You’ll play an important role in:

 • formulating requirements and guiding the development of our Diagnostics troubleshooting tools
 • building and maintaining training packages for technical site supervisors and senior wind turbine technicians in Diagnostics WTG troubleshooting
 • supporting the implementation and roll-out of new features for WTG troubleshooting
 • driving continuous improvement dialogues with OEMs.
Ørsted
.

 ●   Departementet for Udenrigsanliggender, Erhverv, Handel og Klima søger en kontorchef for stabsfunktion, Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyre
Departementet for Udenrigsanliggender, Erhverv, Handel og Klima søger en kontorchef for stabsfunktion

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Vi søger en erfaren og selvstændig kollega, der kan varetage de ledelsesmæssige opgaver for de økonomiske/administrative medarbejdere, vores juridiske kontor og ekstern kommunikation og igangsætte opbygningen af en ny enhed for International Handel.

Kontorchefen indgår i departementets ledelsesgruppe, som består af afdelingschefen for erhverv, kontorchefen for udenrigskontoret, protokolchefen og departementschefen. Kontorchefen refererer til departementschefen.

Som kontorchef har du bl.a. ansvaret for:

 • Departementets overordnede regnskab, budgetopfølgning, årsafslutning
 • Samarbejde med repræsentationscheferne omkring regnskaber for Grønlands repræsentationer i udlandet
 • Kontakt til Udenrigsministeriet ifm. Grønlands repræsentationer i udlandet
Grønlands Selvstyre
.

 ●   Faglærer til automekanikeruddannelsen, Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyre
Faglærer til automekanikeruddannelsen

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Vi søger en automekaniker med lyst til at undervise fremtidens automekanikere og give dem en personlig og faglig ballast. Undervisere der har evnen til at fange og engagere vores elever og kursister. Og gode kollegaer der er engagerede, team-orienterede og udadvendte.

Du skal sammen med dine kolleger planlægge, gennemføre, evaluere og udvikle undervisningen på uddannelsen.

Du bliver en del af en skole, der imødekommer de ønsker og behov, som vi ser på det grønlandske arbejdsmarked og blandt dem, der søger uddannelse.

Grønlands Selvstyre
.

 ●   Senior Manager, Regional IT Infrastructure Services, DSV

Senior Manager, Regional IT Infrastructure Services

DSV, Hedehusene or Landskrona/Sweden

Are you ready to empower your IT-skilled staff, foster cross-team coordination and drive standardisation and consolidation of IT infrastructure within the 12 countries in your cluster?

Join Regional IT Infrastructure Services, part of DSV Global IT, where your role will be to manage the different IT infrastructure specialists and onsite support teams in the countries of your cluster.

You will lead your department of managers and specialists, and support global, regional and local IT projects as a senior supplier within the Northern and Eastern European cluster, organize local IT Infra changes and smaller projects (e.g. new buildings and moves of staff) and sub-projects of global rollouts with the goal of getting them completed on time and within budget.

DSV
.

 ●   Departement for Sundhed søger en tolk til Ledelsessekretariatet, Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyre
Departement for Sundhed søger en tolk til Ledelsessekretariatet

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Departementet for Sundhed er den øverste myndighed på sundhedsområdet. Vores primære opgave er at sikre Naalakkersuisut et solidt beslutningsgrundlag i udviklingen af initiativer på sundhedsområdet, som fremmer folkesundheden i Grønland.

Vi er et alsidigt team bestående af 14 personer, herunder jurister, sundhedsfaglige konsulenter, tolk og AC-fuldmægtige, som sætter samarbejde og faglighed højt.

Dine fremtidige arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Tolkning og oversættelse
 • Korrekturlæsning og kvalitetssikring
 • Simultantolkning
Grønlands Selvstyre
.

 ●   Forfatningskommissionen søger en Specialkonsulent / Chefkonsulent, Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyre
Forfatningskommissionen søger en Specialkonsulent / Chefkonsulent

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Sekretariatet er ansvarlig for betjeningen og rådgivningen af Forfatningskommissionen, der har til opgave at skrive et udkast til Grønlands kommende forfatning. Kommissionen lægger stor vægt på borgerinddragelse i processen.

Specialkonsulent skal primært varetage følgende funktioner:

 • Tovholderfunktion i forhold til høringssvar samt efterbehandling af høringssvar
 • Koordinering samt sekretariatsbetjening af udvalg
 • Analysearbejde og strukturering af input til forfatning
 • Udredning og rapportering til kommissionen m.fl.
Grønlands Selvstyre
.

 ●   IT Architect, Telia Danmark

Telia DanmarkIT Architect

Telia Danmark

We are Telia Company and We connect businesses, individuals, families and communities via fixed and mobile communication solutions. Our services have a positive effect on social, economic and environmental development and pave the way for an inclusive society. People can stay in touch even when the geographical distance is far. We work with an ecosystem of new start-ups and major service providers. Together we provide the infrastructure for creativity, growth and change.

As Enterprise IT Architect you are responsible for architecture strategy and subsequent execution. You will establishing technology strategy, roadmaps, and transition plans that enables execution teams to support current and future business capabilities. You are an IT Architect with a strong technical background, and you are helping to fulfil our commitments towards the units we serve.

.

 ●   Grønlands Politi søger fartøjsfører til vores nye politifartøjer, Rigspolitiet

Grønlands PolitiGrønlands Politi søger fartøjsfører til vores nye politifartøjer

Grønlands Politi, Aasiaat

Grønlands Politi søger motiveret og dygtig medarbejder til vores politistationer i Aasiaat, der både skal fungere som driftsmedarbejder på den enkelte politistation, men samtidig fungere som fartøjsfører på Grønlands politis nye politifartøjer.

Der estimeres, at ca. 2/3 af arbejdstiden vil skulle bruges på opgaver på land, mens ca. 1/3 af arbejdstiden vil skulle bruges på opgaver på fartøjerne.

Vi er en spændende arbejdsplads, hvor vi konstant møder nye udfordringer, og vi sætter stor pris på et godt arbejdsmiljø, professionalisme, loyalitet og punktlighed. Vi tilbyder endvidere et godt sammenhold med gode muligheder for personlige udvikling.

.

 ●   Telemarketingsælger til Málaga, Spanien, Jysk Fynske Medier P/S

Jysk Fynske Medier P/S
Telemarketingsælger til Málaga, Spanien

Jysk Fynske Medier P/S

Jysk Fynske Medier søger telemarketingsælgere i solrige Málaga, Spanien. Har du lyst til salg og har du mod på en oplevelse for livet, så skal du læse videre her.

For jobbet gælder det at du skal:

 • Elske at sælge og du må meget gerne have erfaring, selv om det er ikke et krav
 • Være god til at afdække kundens behov
 • Have en god formidlings- og formuleringsevne på dansk. Spansk kendskab er ikke nødvendigt

Vi tilbyder dig blandt andet tryg og sikker ansættelse på minimum 6 måneder samt hjælp til alt det praktiske f.eks. opholdstilladelse, skat og lign.

.

 ●   El-ingeniør/El-installatør til Civil Engineering, Thule Air Base, Vectrus Services A/S

Vectrus Services A/S
El-ingeniør/El-installatør til Civil Engineering, Thule Air Base

Vectrus Services A/S

Vectrus Services A/S yder service, drift og vedligehold af bygninger, anlæg og installationer på Thule Air Base.

I Civil Engineering-afdelingen er vi omdrejningspunktet fra planlægning til udførelse af både ad hoc og planlagte opgaver. Målet er at ramme den rigtige pris og materialer til en given opgave og projekt i tæt samarbejde med den udførende afdeling, Operations.

Du vil primært have ansvaret for

 • Projektering af el-opgaver på store projekter og mindre vedligeholdelsesopgaver.
 • Beregning af prisoverslag efter gældende prisopslagsmateriale.
 • Udarbejdelse af arbejdsbeskrivelser, tegningsmateriale og materialelister til brug for håndværkerne, når projekterne realiseres.
Vectrus Services A/S
.

 ●   Account Manager med fokus på Personligt Skydd, Mellansverige, Techtronic Industries Nordic ApS

Jobindex A/S
Account Manager med fokus på Personligt Skydd, Mellansverige

Jobindex A/S söker för MILWAUKEE® Sverige

Vill du bli en del av vårt team på MILWAUKEE® Personligt Skydd och vår tillväxtresa? Har du en vinnande attityd och brinner för att utveckla starka relationer?

Vad innebär rollen?

Att ansvara för ett distrikt som innefattar länen Östergötland, Södermanland, Västmanland, Stockholm, Uppsala samt delar av Dalarna och Gävleborg. Din bostadsort är inom denna geografiska region.

Din uppgift är att sälja MILWAUKEE® personligt skydd till våra befintliga kunder och att identifiera och öppna upp nya distributionskanaler.

Du blir en del av ett team av experter på allt inom personligt skydd inom MILWAUKEE®-organisationen, och utvecklar nära samarbeten med återförsäljare för att etablera MILWAUKEE® som en betrodd partner inom personligt skydd.

Jobindex A/S
.

 ●   Account Manager med fokus på handverktyg och förvaring – Västra Götaland, Örebro och Värmlands län, Techtronic Industries Nordic ApS

Jobindex A/S
Account Manager med fokus på handverktyg och förvaring – Västra Götaland, Örebro och Värmlands län

Jobindex A/S söker för MILWAUKEE® Sverige

Vill du bli en del av vårt team på MILWAUKEE® och vår tillväxtresa? Har du en vinnande attityd och brinner för att utveckla starka relationer?

TTI Nordic är på en stark tillväxtresa, inte minst MILWAUKEE®. Vi expanderar nu våra team ytterligare och söker därför ett stort antal nya kollegor. För den här tjänsten söker vi en Account Manager som ska ansvara för att hjälpa våra kunder att utöka sina affärer för handverktyg & förvaring samt accelerera MILWAUKEE®´s tillväxt.

Jobindex A/S
.

 ●   Account Manager med fokus på handverktyg och förvaring, Södra Sverige, Techtronic Industries Nordic ApS

Jobindex A/S
Account Manager med fokus på handverktyg och förvaring, Södra Sverige

Jobindex A/S söker för MILWAUKEE® Sverige

Vill du bli en del av vårt team på MILWAUKEE® och vår tillväxtresa? Har du en vinnande attityd och brinner för att utveckla starka relationer?

För den här tjänsten söker vi en Account Manager som ska ansvara för att hjälpa våra kunder att utöka sina affärer för handverktyg & förvaring samt accelerera MILWAUKEE®´s tillväxt.

Med din kunskap om marknaden och din passion för att skapa nöjda kunder är din huvuduppgift att utveckla MILWAUKEE® affären för handverktyg och förvaring tillsammans med nya och befintliga återförsäljare inom distriktet.

Vi erbjudar ett spännande, självständigt och dynamiskt arbete där du blir en del av en nordisk säljorganisation med ledande varumärken och fantastiska kollegor. Tillsammans höjer vi ständigt ribban för oss själva och våra kunder – men vi har också roligt. Vi är ett växande företag med en stark och tydlig ambition att bli nr 1.

Jobindex A/S
.

 ●   Account Manager med fokus på handverktyg och förvaring, Mellansverige, Techtronic Industries Nordic ApS

Jobindex A/S
Account Manager med fokus på handverktyg och förvaring, Mellansverige

Jobindex A/S söker för MILWAUKEE® Sverige

Vill du bli en del av vårt team på MILWAUKEE® och vår tillväxtresa? Har du en vinnande attityd och brinner för att utveckla ett starkt team till att supportera våra kunder?

Du blir en del av ett nyetablerat nordiskt handverktygs- och förvaringsteam och rapporterar till Sales Manager Handtools & Storage Sverige.

Övriga uppgifter:

 • Planera och genomföra sälj- och marknadsaktiviteter, inklusive deltagande i lokala/nationella säljevent, mässor, etc.
 • Hjälpa våra kunder att förstå fördelarna med våra produkter genom utbildning och demodagar
 • Skapa och optimera butiksdisplayer, följa upp kundbehov och supportera våra kunder i sin ambition att växa
Jobindex A/S
.

 ●   AREA SALES MANAGER, Rice A/S

Rice A/S
AREA SALES MANAGER

Rice A/S, Odense eller Norge

We are hiring! Vi søger en professionel og farveglad Area Sales Manager til det norske og finske marked med base i enten Odense (med en del rejseaktivitet) eller i Norge.

Med reference til vores Global Sales Manager vil du få ansvaret for at udbygge vores kundeportefølje på det norske og finske marked. I forlængelse heraf bliver du ansvarlig for opsøgende salgsaktivitet samt vedligeholdelse af eksisterende kunder, som du ligeledes skal agere dygtig sparringspartner for. Du vil få ansvaret for eget budget og det forventes i den sammenhæng, at du er resultatorienteret i hele salgsprocessen.

Opgaver, der hører til stillingen:

 • Ansvarlig for salg af RICEs kollektion på det norske og finske marked
 • Forberedelse, planlægning og opfølgning af salgsaktiviteter
 • Opbygning og vedligeholdelse af relationer
Rice A/S
.

 ●   Project Manager – Supply Chain, AVK Holding A/S

Project Manager – Supply Chain

AVK Holding A/S, Minden, Nevada, USA

AVK Holding is hiring a Supply Chain Project Manager to be stationed at American AVK in Minden, Nevada, USA. The Project Manager will lead the transition from the current ERP system in American AVK into the new platform based on Microsoft Dynamics 365.

American AVK manufactures and distributes valves and hydrants for customers in USA and for export markets. Supply chain processes will be the key focus during the implementation of Dynamics 365. We are therefore looking for a Project Manager with a solid background in manufacturing and supply chain management issues.

Tasks:

 • Mapping of current and future business processes
 • Implementing best practice business processes from AVK Business System
 • Securing needed master data for implementation of Dynamics 365
AVK Holding A/S
.

 ●   Operation Engineer for the Dual Fuel Technology group, MAN Energy Solutions

MAN Energy Solutions
Operation Engineer for the Dual Fuel Technology group

MAN Energy Solutions, Copenhagen

Do you want to be a part of a market-leading company in the development of two-stroke engines for ship propulsion? Then keep on reading! Right now you have the opportunity to join the Operations department group “Dual Fuel Technology” and work with the latest engine technology within the dual fuel area.

As Operation Engineer your tasks will consist of:

 • Following up on new design, especially within the dual fuel area, from the office and onboard ships, as well as in our licensees’ production
 • Installing and troubleshooting on mechanical, hydraulic and electronic engine components
 • Guiding our customers via mail, phone or on site
MAN Energy Solutions
.


 ●   Jobindex - Ledige job i Storkøbenhavn eller Nordsjælland
Danmarks største jobmarked.

 ●   Ny afdeling - nye muligheder for social- og sundhedsassistenter om aftenen på Lystholm Plejecenter, Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune
Ny afdeling - nye muligheder for social- og sundhedsassistenter om aftenen på Lystholm Plejecenter

Fredensborg Kommune

Vi er i den situation på Lystholm, at vi skal udvide med en ny plejeafdeling (det gamle Pilebo). I den forbindelse har vi ledige social- og sundhedsassistentstillinger til besættelse i aftenvagt. Vi udvider i første omgang med 12 pladser fra januar 2022 og yderligere med 12 pladser året efter.

Vi har fokus på at opbygge tre stærke teams i vores tre huse så derfor vil vi blande nye og erfarne kollegaer i alle tre huse. Du kan derfor både være med til at starte det nye hus op eller være med til at opretholde den kvalitet vi gerne vil være kendt for i de etablerede huse.

Dit nye team består af social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter. Vi har et ønske om at opkvalificere det faglige niveau, ligesom vi arbejder målrettet med at udvikle fagligheden, så beboernes sygepleje samt pleje- og aktivitetsplaner bliver så kvalificerede som muligt.

.

 ●   Pædagog til vuggestuen i Børnenes Hus, Jystrup - Et særligt sted!, Ringsted Kommune

Ringsted KommunePædagog til vuggestuen i Børnenes Hus, Jystrup - Et særligt sted!

Ringsted Kommune

Grib muligheden for at blive en del af et børnehus, hvor det dejlige børneliv leves. Vi leger, udforsker, begejstres, ser det store i det små og skaber frydefulde oplevelser. Her er et godt kollegaskab. Vi løfter i fælleskab, er omsorgsfulde over for hinanden samt giver sparing i en anerkendende atmosfære.

Børnenes Hus tilbyder en uddannet pædagog en 37-timers stilling i vores vuggestue, hvor du er med til at skabe nærvær og trivsel i de små samspil med de 0-3-årige børn.

Vi er en LUN institution. LUN står for LEG, UDVIKLING og NÆRVÆR. Der er tre vigtige regler, der skal overholdes, når man laver LUN: Det skal være rart, vi skal være sammen, vi skal have det sjovt.

.

 ●   Kalder alle erfarne operationssygeplejersker til en vagtfri stilling i det private!, CPH Privathospital A/S

CPH Privathospital A/S
Kalder alle erfarne operationssygeplejersker til en vagtfri stilling i det private!

CPH Privathospital A/S, Farum

Vi opnormerer vores team af skønne sygeplejersker, og derfor mangler vi lige præcis dig snarest muligt.

Vi tilbyder dig en fast stilling på 32-37 timer pr. uge eller timeantal efter aftale på vores velfungerende operationsgang. Operationsgangen arbejder tæt sammen med både anæstesi, opvågning og ambulatorie – teamet består af 15 kompetente, specialiserede og engagerede sygeplejersker.

Du tilbydes:

 • Individuelt oplæringsprogram tilpasset dine kompetencer og kvalifikationer
 • En arbejdsplads med en god og sund kultur, hvor der er højt til loftet
 • En spændende og travl arbejdsplads med mange faglige udfordringer
.

 ●   Naturmedarbejder, Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune
Naturmedarbejder

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Vi søger en engageret naturmedarbejder med gode evner indenfor botanik og en bred naturforståelse til at sikre og udvikle naturen i kommunen.

I Fredensborg Kommune arbejder vi med den fortsatte udvikling af driften af de kommunale arealer til at fremme biodiversitet, og vi fører tilsyn med beskyttede naturområder. I de kommende år skal vi arbejde tværfagligt med en lang række indsatser i forbindelse med kommunens deltagelse i Danmarks Vildeste kommune, samt fortsætte realiseringen af Handleplan for Biodiversitet.

I stillingen får du mulighed for at arbejde med konkrete naturprojekter samt en variation af myndighedsopgaver på naturområdet. Du får i vid udstrækning mulighed for at tilrettelægge dit arbejde selv. Samtidig vil du indgå i naturgruppen, hvor der tages fælles ansvar for fordeling og prioritering af opgaver, vidensdeling, sparring og hjælp.

.

 ●   Ernæringsassistent til Fredensborg Ældremad, Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune
Ernæringsassistent til Fredensborg Ældremad

Fredensborg Kommune

Dygtig ernæringsassistent til spændende ældremadskøkken.

Lystholm Madservice, som er et køkken under Fredensborg Ældremad - søger faglært medarbejder med erfaring. Er du ernæringsassistent med erfaring indenfor ældremad (gerne køleproduktion), så har du nu mulighed for at søge en ny spændende stilling i et ambitiøst køkken.

Du bliver ansat i Fredensborg Ældremad, som arbejder med mad og måltider på tværs af kommunens plejecentre. Køkkenet er beliggende i Fredensborg. Hos Lystholm madservice leverer vi den varme mad og biret til kommunens plejehjem samt mad til pensionister, der er visiteret til madordning hjemme. Maden leveres som kølemad. Vores mad tager udgangspunkt i ny og klassisk kogekunst, hvor kvalitet og gode råvarer er nøgleordene, og vores mål er at bruge minimum 60% økologi. Vi arbejder med det sæsonnære køkken og har netop udarbejdet et manifest.

.

 ●   Sygeplejerske til Akutfunktionen, Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune
Sygeplejerske til Akutfunktionen

Fredensborg Kommune

Bruger du din faglighed til tidlig opsporing samt handler ved akut opstået sygdom? Formidler du viden og kompetencer til dine kollegaer til gavn for borgeren? Hvis ja, så vil vi med glæde høre fra dig!

Akutfunktionen i Fredensborg kommune søger en sygeplejerske, der værdsætter opgaver tæt på borgeren i borgerens eget hjem, på plejecenter eller bosteder i et tæt samarbejde med hospitalet, hjemmeplejen, plejecentre, 1813 og E.L.

Vi ønsker os en sygeplejerske, som synes det lyder spændende at:

 • Yde akut sygepleje til (typisk) ældre borgere i kommunen
 • Koordinere forløb mellem eksterne og interne samarbejdspartnere
 • Udføre sygepleje af bedste kvalitet i samarbejde med andre faggrupper
 • Bistå sygeplejen i kommunen i deres indsats samt second opinion
.

 ●   Sælger til SengeSpecialisten i Hørsholm og Helsingør, SengeSpecialisten

SengeSpecialisten
Sælger til SengeSpecialisten i Hørsholm og Helsingør

SengeSpecialisten

SengeSpecialisten søger en sælger/sengespecialist til butikkerne i Hørsholm og Helsingør, der sammen med det øvrige personale, kan videreføre og udvikle den succes der allerede er i kæden.

Vi søger en erfaren og nærværende sælger, der møder kunden i "øjenhøjde".

Personen skal være drevet af resultater, der opnås gennem et højt serviceniveau samt en proaktiv og energisk tilgang til opgaverne.

Personen skal være fleksibel og kunne håndtere mange forskellige arbejdsopgaver som f.eks.:

 • At være god til at vejlede kunderne og gå i dybden med deres behov
 • At kunne holde mange bolde i luften, f.eks. have flere kunder samtidig, uden at miste fokus på nogle af dem
 • Ikke at være bange for at flytte eller montere en seng
.

 ●   Medicinstuderende søges til udarbejdelse af skriftligt materiale, Bibawo Medical A/S

Bibawo Medical A/SMedicinstuderende søges til udarbejdelse af skriftligt materiale

Bibawo Medical A/S, Birkerød

BIBAWO Medical søger en stud.med til udarbejdelse af tekster omhandlende vores produkt Hydrozid®, som anvendes til kryoterapeutisk behandling af en lang række hudlidelser, herunder vorter og keratoser.

Dine opgaver vil bestå i udarbejdelse af tekster til:

 • patientmaterialer (foldere og brochurer)
 • behandlingsvejledninger (hæfte)
 • slides til PowerPoint-præsentationer
 • uddannelsesmateriale (Word og/eller PowerPoint)
 • hydrozid.com samt bibawomedical.com

Vi tilbyder en stilling i en virksomhed med en uformel omgangstone, hvor du vil have meget engagerede og dedikerede kollegaer.

.

 ●   Deltidsmedarbejder til Logistik & Produktion, CAPRES A/S

CAPRES A/SDeltidsmedarbejder til Logistik & Produktion

CAPRES A/S, Kgs. Lyngby

Vi søger en engageret deltidsmedarbejder til CAPRES A/S, som er en højteknologisk virksomhed med bopæl på Danmarks Tekniske Universitet i Lyngby.

Har du lyst til at blive en del af et stærkt team i Logistik & Produktion, så er det netop dig, vi søger.

Din arbejdsdag vil typisk bestå af opgaver som:

 • Ekspedition af komponenter til og fra produktion; plukning af varer til intern produktion
 • Varemodtagelse, supportering og vedligeholdelse af lager i samarbejde med vores Supply Chain; modtage varer fra eksterne leverandører, lageroptælling samt årlig status
 • Produktion med opgaver som optisk inspektion, betjening af semi-automatisk maskine og pakning
.

 ●   Behandlingsansvarlig psykolog søges til Dagbehandlingsskolen Karlsvognen, Behandlingsskolerne ApS

Behandlingsskolerne ApS
Behandlingsansvarlig psykolog søges til Dagbehandlingsskolen Karlsvognen

Behandlingsskolerne ApS, København

Vil du gøre en reel forskel i dit arbejdsliv og hjælpe børn med særlige udfordringer godt på vej, så de kan leve op til deres fulde potentiale?

Vi tilbyder dig en stilling som behandlingsansvarlig psykolog på Dagbehandlingsskolen Karlsvognen, som er en skole for normaltbegavede elever med autismespektrumforstyrrelser, der ligger centralt på Islands Brygge. Du vil også arbejde med elever, der samtidig har andre psykiske eller komorbide udfordringer eksempelvis angst og ADHD.

Du kommer til at arbejde tværfagligt sammen med lærere, pædagoger og sygeplejersken på skolen, og du har løbende dialog med Behandlingsskolernes ca. 40 andre psykologer.

Behandlingsskolerne ApS
.

 ●   Sidste udkald!! – Ambulancereddere, Hovedstadens Beredskab

Hovedstadens BeredskabSidste udkald!! – Ambulancereddere

Hovedstadens Beredskab, København

Vores rejse som ambulancetjeneste startede i 1898 og vores ambulancereddere har været med som besætning hele vejen. Desværre slutter rejsen 1. februar 2023, hvor opgaven overdrages til andre operatører.

Derfor er det ved at være sidste chance, hvis du vil nå at være med på den resterende del af turen, og opleve vores helt unikke arbejdsplads, med et stærkt sammenhold, kort til ledelsen og stor variation i opgaverne.

At være ambulanceredder i Hovedstadens Beredskab er noget helt specielt. Ud over vores helt særlige kultur, arbejder vi i en metropol med store events, turistattraktioner, natteliv, og du vil derfor møde en mangfoldighed af patienter fra alle dele af samfundet, og fra alle dele af verden.

.

 ●   Behandlingsansvarlig psykolog søges til Dagbehandlingsskolen Kompasset, Behandlingsskolerne ApS

Behandlingsskolerne ApS
Behandlingsansvarlig psykolog søges til Dagbehandlingsskolen Kompasset

Behandlingsskolerne ApS, Vanløse

Vi tilbyder dig en stilling som behandlingsansvarlig psykolog på Dagbehandlingsskolen Kompasset, som er en skole for normaltbegavede elever med ADHD, ADD, angst eller PTSD, der ligger i Vanløse. Derudover har eleverne sidediagnoser og problematikker, der gør, at de udvikler sig bedst i et særligt tilrettelagt skoletilbud, hvor behandling prioriteres og vægtes højt.

Du kommer til at arbejde tværfagligt sammen med lærere, pædagoger og sygeplejersken på skolen, og du har løbende dialog med Behandlingsskolernes ca. 40 andre psykologer. Det betyder, at du får du mulighed for at opbygge specialiseret viden om komplekse psykiske udfordringer, klinisk terapi med børn og unge, supervision, samt den pædagogiske psykologi i praksis.

Behandlingsskolerne ApS
.

 ●   To beredskabsrådgivere, Hovedstadens Beredskab

Hovedstadens BeredskabTo beredskabsrådgivere

Hovedstadens Beredskab, Frederiksberg

Har du en solid beredskabsfaglig baggrund og kan du se dig selv i en central rolle i vores arbejde med at rådgive, undervise og forebygge i de 8 kommuner, der ejer Hovedstadens Beredskab? Vi søger to beredskabsrådgivere til Rådgivning & Uddannelse. Du vil få ansvar for at rådgive institutioner og virksomheder om eget beredskab, øvelser og kompetenceudvikling.

I praksis vil det være din opgave, at rådgive ledere på institutioner og i forvaltninger, og sammen med dem tilrettelægge et sammenhængende beredskab på den enkelte institution. Det betyder at du bl.a. skal:

 • Varetage den daglige kontakt med institutionsledere i offentlige institutioner.
 • Bidrage til deres vurdering af risici på eget område.
 • Yde rådgivning i forhold til beredskabsplaner og forebyggelse.
.

 ●   Faglig stærk og kompetent fagkonsulent til sygedagpengeområdet, jobafklaring og ressourceforløb, Frederiksberg Kommune

Frederiksberg KommuneFaglig stærk og kompetent fagkonsulent til sygedagpengeområdet, jobafklaring og ressourceforløb

Frederiksberg Kommune

I Jobcenter Frederiksberg arbejder vi målrettet med strategien Job i fokus i forhold til alle vores målgrupper. På baggrund af denne strategi har vi fokus på arbejdsmarkedets behov for arbejdskraft og sigter mod den korteste vej til arbejde og uddannelse.

Vi ønsker at støtte den enkelte borger til en plads på arbejdsmarkedet der, hvor chancerne for selvforsørgelse er størst. Vi har fokus på en klar kommunikation til den enkelte borger om rettigheder og pligter samt krav og forventninger. Til understøttelse heraf søge vi en faglig konsulent.

Fagkonsulentens rolle:

 • Gennem undervisning og sagssparring at understøtte jobkonsulenter og ledere med myndighedsansvar for borgere, der modtager sygedagpenge, er i et jobafklaringsforløb eller i et ressourceforløb
 • Være ajour med gældende lovgivning inden for de 3 fagområder
.

 ●   Husassistent/SOSU-hjælper til Blå Kors Pensionat i Taastrup, Blå Kors Danmark

Blå Kors Danmark
Husassistent/SOSU-hjælper til Blå Kors Pensionat i Taastrup

Blå Kors Danmark

Blå Kors Pensionat i Taastrup søger en husassistent eller oldfrue, som kan være med til at holde huset og som samtidig har lyst til at arbejde sammen med mennesker i et pædagogisk miljø. Vi forestiller os, at du for eksempel har en baggrund som social- og sundhedshjælper. Vi har brug for dig, som kan skabe et rent og hyggeligt miljø i huset til glæde for vores beboere.

Vi er et botilbud, hvor stillingen kræver, at du er fleksibel med hensyn til opgaver og arbejdstid. Vi søger en, som vil sikre, at rengøringen er i top, og selv være deltagende i det. Vi arbejder med mennesker, som har haft det svært i livet. Vi fordrer en omgangstone, som er åben, humoristisk og respektfuld. Viden om målgruppen vil være en fordel.

Blå Kors Danmark
.

 ●   Sundhed.dk søger enhedschef til nyt Ressource sekretariat, Danske Regioner

Sundhed.dkSundhed.dk søger enhedschef til nyt Ressource sekretariat

Sundhed.dk, København

Sundhed.dk søger enhedschef til nyt Ressource sekretariat – med stor drivkraft og vægt på detaljen.

Som kritisk national infrastruktur har sundhed.dk spillet en central rolle i Danmarks håndtering af COVID-19 og den seneste, hektiske tid har båret præg af ekstraordinær høj udviklingsaktivitet, stor eksponering og løsninger, der har opnået stor udbredelse blandt danskerne.

Sundhed.dk står nu, på den anden side af Corona, over for at skulle løfte andre, komplekse dagsordener, der skal sikre, at sundhed.dk kan fastholde rollen som kernekomponent i et nært og sammenhængende sundhedsvæsen og fortsat varetage drift, vedligehold, support og udvikling på højt niveau.

.

 ●   Medical Writer (Medical Devices), Contura International A/S

Contura International A/S
Medical Writer (Medical Devices)

Contura International A/S, Søborg

Contura International A/S is looking for a highly competent and experienced Medical Writer.

You will become an important part of the company and work closely with colleagues from other functions and report to the Principal Medical Writer.

As a medical writer you will be involved in writing documents for clinical investigations, preparing abstracts and manuscripts for publication and writing documents for regulatory authorities.

This is a position for the younger scientist who has flair for wording and clinical documentation or a more experienced candidate who is in interested in medical device documentation.

.

 ●   Køkkenassistent til Blå Kors Pensionat i Taastrup, Blå Kors Danmark

Blå Kors Danmark
Køkkenassistent til Blå Kors Pensionat i Taastrup

Blå Kors Danmark

Vil du være med til at lave mad, som er lavet med kærlighed? Blå Kors Pensionat i Taastrup søger køkkenassistent/kok/madmor til at lave velsmagende mad fra bunden sammen med en kollega, og som samtidig har lyst til at arbejde sammen med mennesker i et pædagogisk miljø.

Vi søger en person, som vil arbejde med på husets ånd, tempo og hjerterytme. Med et åbent menneskesyn, hvor der er plads til empati og rumme andre. Og hvor håbet har sin plads. Du skal have kompetencer inden for madlavning, hvor maden laves fra bunden, og hvor du kan bruge de råvarer, som er til rådighed.

Som køkkenassistent skal du:

 • Lave sund og velsmagende mad til ca. 30 mennesker hver dag.
 • Anrette maden indbydende.
 • Samarbejde med kollegaer og beboere om opgaverne i køkkenet.
Blå Kors Danmark
.

 ●   Kirketjener, Farum Sogn

Farum Sogn
Kirketjener

Farum Sogn

Farum Sogn søger en engageret, ansvarsbevidst og fleksibel kirketjener til en stilling på 30 timer pr. uge. Tiltrædelse snarest muligt eller senest 1. december 2021.

Arbejdet omfatter deltagelse i gudstjenester og kirkelige handlinger samt praktiske opgaver i forbindelse med de mange aktiviteter i sognet: Møder, foredrag, koncerter, børnearrangementer m.v. Derudover rengøring, tilsyn med installationer og udstyr m.m. Der indgår en del omstilling og flytning af møbler. Du skal kunne betjene en PC på brugerniveau og gerne kunne løse lettere håndværkeropgaver.

Vi tilbyder et meget selvstændigt job, hvor du har stor indflydelse på selv at tilrettelægge arbejdet i samarbejde med dine kolleger.

Farum Sogn
.

 ●   Vi søger sygeplejerske der brænder for at arbejde med medicinsk information (dansk/norsk talende), MedHelp A/S

Medinfo ApSVi søger sygeplejerske der brænder for at arbejde med medicinsk information (dansk/norsk talende)

Medinfo ApS, Herlev

Vi søger en ny kollega, som kan indgå i vores team for medicinsk information. Vores kommende kollega skal kunne lide at arbejde effektivt med IT – og være klar til at jonglere med flere skærme og dokumentationssystemer.

Når telefonen ringer og mailboksen bugner kan du bevare overblikket og prioritere dine opgaver. Du kan kommunikere på norsk, dansk og engelsk i tale og skrift og kaster dig gerne ud i nye og ukendte opgaver.

Du kommer til at:

 • Håndtere medicinsk information
 • Besvare spørgsmål fra patienter, forbrugere, sundhedsfagligt personale samt apoteker
 • Rapportere bivirkninger og reklamationer
.www.jobhunter.dk