●   Jobindex - Ledige job i Danmark
Danmarks største jobmarked.

 ●   Engageret og fleksibel pædagog søges til vores spændende og nytænkende tilbud for udsatte børn, Halsnæs Kommune

Halsnæs KommuneEngageret og fleksibel pædagog søges til vores spændende og nytænkende tilbud for udsatte børn

Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune har et stærkt ønske om at udvikle og forstærke indsatsen omkring kommunens socialt udsatte børn, unge og familier. Derfor har vi oprettet Birkehuset, som er et omsorgsgivende, udviklende, aflastende og kompenserende eftermiddags-/aftentilbud i Hundested for børn i alderen 4-14 år.

“Jeg synes jeg er blevet mere glad, efter jeg er startet i Birkehuset. Det er rart at have nogen at snakke med - og så har jeg fået rigtig gode venner. Det havde jeg slet ikke troet at jeg ville” - Pige, 11 år.

Birkehuset har eksisteret i snart to år, og vi har nu dannet et erfaringsgrundlag, der giver grobund for nye refleksioner, inden fundamentet for alvor grundlægges. Vi søger en pædagog, der brænder for arbejdet med udsatte børn og deres familier, og som finder det let og naturligt at være kreativ i opgaveløsningen.

.

 ●   Stenløse Hjemmepleje søger verdens bedste social- og sundhedsassistent til dag- og/eller aftenvagt, Egedal Kommune

Egedal Kommune
Stenløse Hjemmepleje søger verdens bedste social- og sundhedsassistent til dag- og/eller aftenvagt

Egedal Kommune

Stenløse Hjemmepleje oplever både et øget borgerindtag samt kompleksitet i forløbene. Derfor søger vi en ansvarsbevidst og fleksibel social- og sundhedsassistent til dag- og/eller aftenvagt.

I Stenløse Hjemmepleje arbejder vi i to teams, som består af både social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere. Vi arbejder med VAR (Praktisk Procedure) og har lige implementeret ”Fælles Sprog III”.

I Stenløse hjemmepleje samarbejder vi med borgerne om, at skabe et godt og langt hverdagsliv i egen bolig. Vi har fokus på hverdagsrehabilitering, koordinering, en god helhedsoplevelse for borgeren samt et godt tværfagligt samarbejde, med såvel interne som eksterne samarbejdspartnere. Vi arbejder med helhedspleje, således at du udover den personlige pleje - også varetager delegerede sygeplejeopgaver. Disse får vi løbende flere af.

Egedal Kommune
.

 ●   Børnelitteraturformidler til Tønder Kommunes Biblioteker og Kulturinstitutioner, Tønder Kommune

Tønder KommuneBørnelitteraturformidler til Tønder Kommunes Biblioteker og Kulturinstitutioner

Tønder Kommune

Brænder du for formidling af litteratur til børn og unge?

Sammen med bibliotekets ledelse og kollegaer skal du være med til at implementere og udvikle vores læsestrategi for både børn og unge. Det kræver, at du er god til at netværke med relevante samarbejdspartnere og kan tænke i nye relationer og muligheder.

Du får ansvaret for planlægning og gennemførelse af en summer school for børn i kommunen med fokus på litteratur og læsning. En begivenhed som planlægges i samarbejde med Tønder Kulturhus og løber af staben i 2022.

Vi sætter også fokus på at komme ud til borgerne og vil i løbet af 2021 introducere vores børnebus, som skal understøtte læseglæde og litteraturformidlingen for børn og deres familier i forskellige lokale miljøer i kommunen.

.

 ●   Ekba søger pædagog - et helt særligt job, Egedal Kommune

Egedal Kommune
Ekba søger pædagog - et helt særligt job

Egedal Kommune, Slangerup

Ved Kirkeengen er et bosted der holder til i en villa i Slangerup, og er et botilbud for 2 mænd i alderen 34-50 år med meget forskellige behov. Ens for begge beboere er, at de er psykisk udviklingshæmmede, og har behov for en tydelig struktur og en genkendelig hverdag, der tager udgangspunkt i den enkeltes ønsker og evner.

Vi arbejder 1:1 hele døgnet. Hos begge beboere kan der forekomme let udadreagerende/uhensigtsmæssig adfærd.

Som pædagog på EKBA er din fornemste opgave, at sikre at vi leverer det bedste sted at bo og leve, for de mennesker som bor her. De skal mødes med et højt fagligt niveau, og her skal samtidig være masser af omsorg og rart at være.

Egedal Kommune
.

 ●   Idræts- og fritidskonsulent, Egedal Kommune

Egedal Kommune
Idræts- og fritidskonsulent

Egedal Kommune, Ølstykke

Vil du være med til at udvikle idræts- og foreningsliv i en kommune, der satser på at skabe ”Verdens bedste hverdag” for sine borgere?

Stillingen har særligt fokus på idrætsområdet med en kobling til det tværgående samarbejde med fx social- og sundhedsområdet, idræt og den fysiske byudvikling samt koblinger mellem kultur- og idrætsliv.

Dine arbejdsopgaver:

 • Kontaktperson for foreningslivet.
 • Foreningsudvikling og -støtte herunder rådgivning om folkeoplysningsloven.
 • Projekter til udvikling af den organiserede og selvorganiserede idræt.
Egedal Kommune
.

 ●   Plejecenter Porsebakken søger social- og sundhedsassistent til dagvagt, Egedal Kommune

Egedal Kommune
Plejecenter Porsebakken søger social- og sundhedsassistent til dagvagt

Egedal Kommune, Smørum

Vil du være med til at skabe en hverdag i verdensklasse for Egedal Kommunes borgere, så se her, hvad vi kan tilbyde…

Plejecenter Porsebakken er i en spændende udviklingsproces. Vi har netop implementeret CURA som journalsystem og vi arbejder vedvarende målrettet på at sikre kvaliteten i vores arbejde. Vi har planlagt supervisionsseancer henover året, hvor personalet samles i mindre grupper til sparring om arbejdsmæssige udfordringer og svære situationer med en ekstern psykolog.

Vi skal give beboerne den bedste hverdag, de kan ønske sig, på den bedste arbejdsplads, vi kan ønske os – og vi mangler endnu en kollega til holdet.

48 ældre mennesker bor her på det skønne plejecenter Porsebakken i Smørum. Der er marker, hestefolde og landlig idyl så langt øjet rækker.

Egedal Kommune
.

 ●   Sælger til Renault søges!, Arne Stubbe Automobiler A/S

Arne Stubbe Automobiler A/S
Sælger til Renault søges!

Arne Stubbe Automobiler A/S, Måløv

Hos Stubbe søger vi en dygtig, branchekendt Renault-sælger til vores afdeling i Måløv.

Som sælger hos Arne Stubbe Automobiler A/S vil du indgå i et dedikeret Renault-salgsteam bestående 2 medarbejdere. I alt vil du blive en del af et samlet salgsteam på 8 sælgere inkl. salgschefen i vores Måløv-afdeling.

Du får en plads på et professionelt team, der beskæftiger erfarne og dygtige branchefolk. For den rette person vil der være rig mulighed for at udfordre egne evner samt fremtidig karriere. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke baseret på dine hidtidige resultater. Heri indgår firmabilordning og sundhedsforsikring.

.

 ●   Butikschef til vores Triumph-butik i Ringsted Outlet, Triumph International textil a/s

Triumph International textil a/s
Butikschef til vores Triumph-butik i Ringsted Outlet

Triumph International textil a/s

Til et af verdens førende lingeri-brands søger vi en ambitiøs og stærkt resultatorienteret leder til butikken.

Som leder hos Triumph går du forrest og er en del af et stærkt og dynamisk salgsteam. Vi har en lang og stolt historie bag os og samtidig går vi en spændende fremtid i møde, hvor fornyelse og forandringer bliver en del af vores hverdag. Her får vi brug for dine bidrag med nye tiltag og spændende ideer.

Du modtager naturligvis grundig oplæring i vores værdier, vision, mission og koncepter og vi vil sørge for oplæring af vores kundeservice i verdensklasse, og sammen sikrer vi, at vores kunder kommer igen og igen.

Triumph International textil a/s
.

 ●   Deltidsmedarbejder, Justsupreme ApS

JustcoolDeltidsmedarbejder

Justcool, Søborg

Vi søger en deltidsmedarbejder til vores butik i Søborg. Måske det er noget for dig.

Justcool er en lille hyggelige skateshop, som ligger centralt i Søborg, det har den gjort i 13 år. Vi har en stabil kundekreds og der kommer hele tiden nye til. Butikken har alt hvad en skater skal bruge og samtidig fungerer butikken som showroom for Justcool.dk.

Jobbet

 • Vejlede kunder i vores produkter som bl.a. er løbehjul, rulleskøjter, skateboards og skoletasker.
 • Du vil blive oplært i disse produkter, så du har den rette viden når kunderne skal betjenes.
 • Modtage varer i butikken fra vores lager i Holbæk.
 • Daglig rengøring og oprydning.
.

 ●   Stærk strategisk forretningsudvikler, Erhvervshus Sjælland

Erhvervshus SjællandStærk strategisk forretningsudvikler

Erhvervshus Sjælland, Sorø

- Kan du flytte en virksomhed fra ”god” til ”fantastisk”?
- Kan du udvikle fremtidens store sjællandske virksomheder?

Erhvervshus Sjælland søger en stærk strategisk forretningsudvikler, der brænder for at hjælpe små og mellemstore vækstvirksomheder til succes. Forstår du, hvordan man flytter en virksomheds omsætning fra 10 mio. til 1 mia. på under 10 år, hører vi gerne fra dig hurtigst muligt.

Til et meget ambitiøst projekt i Erhvervshus Sjælland søger vi en skarp forretningsudvikler, som forstår, hvordan man flytter en virksomheds omsætning til 1 mia. på 10 år – og det er ikke bare noget, vi siger: Milliarden er ambitionen!

Din overordnede opgave bliver i samarbejde med projektledelsen at styre projektet sikkert i mål ved at give virksomhederne værdifuld sparring og vejledning om, hvordan de kommer fra A til Å og udenom bumpene på vejen.

.

 ●   Clinical Research Associate (Office-based), Qmed Consulting A/S

Qmed Consulting A/SClinical Research Associate (Office-based)

Qmed Consulting A/S, Copenhagen

Qmed is looking for a CRA with a solid background in clinical research to join their Danish office. We specialise in medical devices and work across Scandinavia and Europe for many different products and indications.

Your main responsibilities will include, but are not limited to:

 • Monitoring all aspects of the clinical trial project, while ensuring subject safety and data integrity
 • Maintaining clinical trial compliance in accordance with ICH GCP, ISO 14155, and other applicable regulations.
 • Verifying proper and complete informed consent.
.

 ●   Clinical Trial Associate (Office-based), Qmed Consulting A/S

Qmed Consulting A/SClinical Trial Associate (Office-based)

Qmed Consulting A/S, Copenhagen

The Clinical Trial Assistant plays a key role within Qmed Consulting to administer, maintain and coordinate the logistical aspects of clinical trials, while ensuring compliance with ISO standards, Good Clinical Practice (GCP) and relevant Standard Operating Procedures (SOPs). The CTA also acts as a pivotal point of contact and support for the clinical trial team.

The CTA will be involved in most activities for the preparation of conducting and completing a Clinical Trial. You will be responsible for setting-up and maintaining the Trial Master Files (TMF), the Investigator Site File (ISF), and/or other electronic filing systems. You will prepare essential clinical trial documentation, distribute, track and file documents.

.

 ●   Bliv robot trainee, Accountor Denmark A/S

Accountor Denmark A/SBliv robot trainee

Accountor Denmark A/S, Herlev

Er du frisk på at prøve nye ting, og holder du af en dag, der ikke ligner den i går? Er du klar på at lære noget af alt det, som mange andre skal læse sig til? Og vil du gerne kickstarte din personlige udvikling og skabe en karrierer indenfor robot trainee, så læs med her!

I Accountor Danmark A/S søger vi den bedste robot trainee. Vi er Nordeuropas største konsulentvirksomhed indenfor løn, økonomi- og regnskab. I Danmark er vi 100 medarbejdere med kontor i Herlev og Herning. Vores værdier respekt, tillid, mod og fremtid er forankret i vores hverdag.

Bliv robottrainee i Accountor og tag dine første skridt mod en spændende karriere indenfor robotteknologi. Hos Accountor får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale. Accountor hjælper dig til at yde et godt og kvalitetsikkeret arbejde, som skaber værdi for både dig, kunder og kollegaer.

.

 ●   Medarbejdere til 3-mands asfalthold til Arkil i Hasselager, Arkil A/S

Arkil A/S
Medarbejdere til 3-mands asfalthold til Arkil i Hasselager

Arkil A/S

Vil du være med til at sætte dit aftryk på de danske veje? Vi har haft godt gang i butikken i denne sæson og ser lyst på sæsonen i 2021. Vi søger derfor folk til vores 3-mands hold.

Du vil blive en del af vores asfaltdivision i Hasselager. Arkil udfører alle former for asfaltbelægninger og vedligeholdelsesarbejder på motorveje, landeveje, kommuneveje, lufthavne, parkeringspladser, industriarealer i hele Danmark.

Du får et selvstændigt job i et solidt firma, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau. Vi investerer i vores medarbejderes udvikling og efteruddannelse.

.

 ●   Teamkoordinator der også er alsidig maskinfører til Vej og Park, Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune
Teamkoordinator der også er alsidig maskinfører til Vej og Park

Nordfyns Kommune, Bogense

Vil du være med til at gøre en forskel for Nordfyns Kommunes borgere? Ønsker du et alsidigt job i en moderne virksomhed i konstant forandring? Vil du være en del af en arbejdsplads med ambitiøse kollegaer, hvor dine ideer til ændringer af arbejdsgange vil blive lyttet til? Kan du svare ja til ovenstående, så er du måske den kollega vi søger.

Arbejdsområdet er:

 • Kørsel med traktor/vogn samt vores udlæggervogn mv.
 • Hjælpe håndmanden hvis der er behov
 • Diverse ad hoc-opgaver eller andet forefaldende arbejde i Vej og Park

Hos os får du få en arbejdsplads, hvor fællesskab og humor vægtes højt. Du får fagligt dygtige kollegaer at sparre med, og du vil være omgivet af ledelse og kollegaer, der brænder for deres opgaver.

.

 ●   Tekniker til Facility-afdeling i medicobranchen, Cook Medical

Jobindex A/S
Tekniker til Facility-afdeling i medicobranchen

Jobindex A/S søger for Cook Medical i Bjæverskov

Kunne du tænke dig at få ansvar for drift, vedligehold og udvikling af tekniske anlæg i den regulerede industri?

Michael Wesselhoff, Manager, Facility & Equipment Maintenance fortæller: ”Du får plads i Facility, og bliver en central del af den daglige drift. Da vi arbejder med renrumsdrift, har vi et helt særligt ansvar for at sikre, at alt kører, som det skal – hele året rundt.

Nysgerrig? Klik her og læs mere.

Jobindex A/S
.

 ●   Regnskabs- og økonomiansvarlig, Adept Water Technologies A/S

Adept Water Technologies A/S
Regnskabs- og økonomiansvarlig

Adept Water Technologies A/S, Skovlunde

Vi ønsker at ansætte en regnskabs- og økonomiansvarlig, som er ambitiøs og kan se sig selv vokse i stillingen sammen med firmaet, og som vil være med til den fremadrettede opbygning af Adept Water Technologies – vi kan love dig, det bliver spændende – men også udfordrende. Du vil blive en del af ledelsen og du skal være parat til mange forskelligartede opgaver.

Ansvarsområder/opgaver:

 • Daglig bogføring og administration, leverandørfakturahåndtering, bogføring af omkostningsfaktura/bilag, bogføring af indbetalinger
 • Momsregnskab,
 • Regnskabsafslutninger, periodiseringer og afstemning
.

 ●   Erfaren kontorassistent søges til mindre afdeling af verdens største stilladsproducent, Search IT People ApS

Search IT People ApS
Erfaren kontorassistent søges til mindre afdeling af verdens største stilladsproducent

Search IT People ApS søger for Layher Aps i Albertslund

Vi søger en selvstændig kontorassistent på fuldtid med bred erfaring og med øje for detaljen og ønske om mangfoldige kontoropgaver, herunder telefoniske kontakt med kunder.

Som kontorassistent indgår du i et dynamisk firma og i et lille selvstyrende team, hvor alle administrative opgaver er forankret. Du er fortrolig med MS Office - Outlook, Excel og Word og har en almindelig god forståelse for IT og trives med opgaver foran PC´en.

Du skal lære vores produkter at kende, således du kan modtage forespørgsler og ordrer på telefon, indtaste ordren i vores system, lave tilbud, bestille transport, koordinere ordren med lageret eller vores moderselskab.

.

 ●   Souschef – bliv varehuschefens højre hånd, Silvan A/S

Silvan A/S
Souschef – bliv varehuschefens højre hånd

Silvan A/S, Ballerup

Har du været på detailgulvet i et par år? Og er du klar til at blive leder? Bliv Souschef hos Silvan i Ballerup...

Som vores nye Souschef bruger du det meste af din tid på gulvet. Du starter typisk dagen, inden åbningstid, med at tage en runde i butikken og få et overblik over dagens opgaver. Det er dit ansvar at sikre en inspirerende og salgsklar butik. Herefter følger du typisk op på resultater og skal kunne analysere salgstal i forhold til at prioritere nye indsatser. Når dine kollegaer møder ind afholder vi et morgenmøde, hvor vi fordeler de praktiske opgaver og sætter mål for dagens salg.

Med udgangspunkt i din imødekommende lederstil motiverer og coacher du dine medarbejdere, så de føler sig hørt og inkluderet i hverdagens aktiviteter. Glade og stolte medarbejdere er nøglen til succes.

Silvan A/S
.

 ●   Medarbejdere til grå anlægsarbejde i Storkøbenhavn, A + Anlæg ApS

Jobindex A/S
Medarbejdere til grå anlægsarbejde i Storkøbenhavn

Jobindex A/S søger for A+ Anlæg

Har du forstand på det grå anlægsarbejde? Og vil du være med til at gøre vores kunders udendørsprojekter til noget helt særligt?

Så er det lige dig, vi står og mangler!

Hos A+ Anlæg kan du glæde dig til at få:

 • En klargjort servicevogn med det nyeste udstyr og alt, hvad du ellers har brug for
 • Ordnede forhold – vi er medlem af Dansk Byggeri, ligesom vi sætter en ære i et godt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden
 • En god løn efter kvalifikationer og indsats samt pension efter gældende overenskomst

Nysgerrig?

Klik her og søg jobbet.

Jobindex A/S
.


 ●   Jobindex - Ledige job i Udlandet
Danmarks største jobmarked.

 ●   Freelance Clinical Research Associate – Norway, Qmed Consulting A/S

Qmed Consulting A/SFreelance Clinical Research Associate – Norway

Qmed Consulting A/S

Qmed is looking for a Norwegian, freelance CRA with a solid background in clinical research to join our team for specific projects. Qmed specialises in medical device trials across Scandinavia and Europe for many different products and indications.

We are looking for a freelance partner who is based in Norway to work on a number of different projects. Responsibilities include:

 • Monitoring all aspects of the clinical trial project, while ensuring subject safety and data integrity
 • Maintaining clinical trial compliance in accordance with ICH GCP, ISO 14155, and other applicable regulations.
 • Verifying proper and complete informed consent.
.

 ●   Forstander til Døgninstitution Angerlarsimaffik Ivaneq i Nuuk, Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyre
Forstander til Døgninstitution Angerlarsimaffik Ivaneq i Nuuk

Grønlands Selvstyre

Døgn- og Visitationsafdelingen i Styrelsen for Forebyggelse og Sociale Forhold søger en forstander til Angerlarsimaffik Ivaneq med ansættelse pr. 1. maj 2021 eller snarest derefter.

Ivaneq er en døgninstitution for børn og unge i alderen 0 til 18 år. Institutionen er normeret til 28 børn og unge, som er fordelt på 5 afdelinger, hvis udfordringer spænder bredt.

Målgruppen er omsorgssvigtede børn og unge, hvor den overordnede målsætning er deltagelse, struktur og rammer samt døgnrytmer og tryghed. Dette stiller store krav til den pædagogiske indsats, da der er mange forskellige behov, der skal tilgodeses i det daglige.

Grønlands Selvstyre
.

 ●   Socialstyrelsen søger en socialrådgiver til Døgn- og Visitationsafdelingen med tiltrædelse 1. april 2021, Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyre
Socialstyrelsen søger en socialrådgiver til Døgn- og Visitationsafdelingen med tiltrædelse 1. april 2021

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Døgn- og Visitationsafdelingen varetager den overordnede ledelse, koordinering og drift af selvstyreejede landsdækkende døgninstitutioner for børn og unge samt handicapinstitutioner for borgere med vidtgående handicap. Døgn- og Visitationsafdelingen varetager ligeledes udvikling af nye initiativer på området.

Du vil blive en del af en arbejdsplads på ca. 60 medarbejdere fordelt på 6 afdelinger. Socialstyrelsen er en arbejdsplads, der byder på masser af faglige udfordringer, og hvor sparring og samarbejde mellem afdelingerne vægtes højt.

Arbejdsopgaver/områder:

 • Sagsbehandling i forhold til anbringelsessager, visiteringer og lovgivning.
 • Socialfaglig rådgivning og vejledning til døgninstitutionerne.
 • Socialfaglig rådgivning og vejledning til kommunerne.
Grønlands Selvstyre
.

 ●   Kontorleder søges til Peqqissaanermik Ilinniarfik, Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyre
Kontorleder søges til Peqqissaanermik Ilinniarfik

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Vi søger en kontorleder, som har overblik og kan varetage de regnskabsmæssige og administrative opgaver, og som har lyst til at indgå som nærmeste leder for de øvrige administrative medarbejdere.

Der kan forventes følgende arbejdsopgaver:

 • regnskab
 • administrative og regnskabsmæssige opgaver i forbindelse med afvikling af kurser og specialiseringer
 • ledelsesmæssige opgaver i forhold til de øvrige administrative medarbejdere

Vi forventer, at du har/er:

 • EVU/HK eller anden kontormæssig uddannelse
 • Erfaring fra lignende administrative funktioner
 • IT-kompetencer
Grønlands Selvstyre
.

 ●   Pinngortitaleriffik søger overstyrmand til vores undersøgelsesskib, Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyre
Pinngortitaleriffik søger overstyrmand til vores undersøgelsesskib

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Grønlands Naturinstitut søger engageret og ansvarsfuld overstyrmand til trawleren R/V TARAJOQ med tiltrædelse snarest muligt.

Primære arbejdsopgaver er bl.a.:

 • Er skippers ”højre hånd” og varetager skippers opgaver, når han ikke er på vagt.
 • Afløser skipper, når han er på ferie.
 • Ansvarlig for trawludstyr og andre fiskeredskaber.

Når du fungerer som skipper, vil du:

 • Være skibets øverste myndighed og repræsentant for rederiledelsen.
 • Skulle sikre, at alle love, regler og interne forskrifter overholdes.
 • Være øverste personaleansvarlig for alle personalegrupper.
Grønlands Selvstyre
.

 ●   Behandler til Allorfik Qeqqata i Sisimiut, Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyre
Behandler til Allorfik Qeqqata i Sisimiut

Grønlands Selvstyre

En behandler søges til Allorfik Qeqqata med tiltrædelse pr. 1. maj 2021 eller efter aftale.

Allorfik Qeqqata tilbyder borgere i Qeqqata Kommunia behandling mod alkohol-, hash- samt spilafhængighed, og der kan derfor forekomme rejser i bygderne, forebyggende opgaver, samt være med til forebyggelse i byen i samarbejde med kommunen på projekter. På centret er der p.t. 5 behandlere, og en af behandlerne fungerer som gruppeleder.

Som behandler skal du bl.a.:

 • Motivere til behandling med Motivational Interviewing
 • Behandle og vejlede borgere med problemer med alkohol, hash og spil
 • Efterbehandle og undervise pårørende
Grønlands Selvstyre
.

 ●   Behandler søges til Allorfik Avannaa i Ilulissat, Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyre
Behandler søges til Allorfik Avannaa i Ilulissat

Grønlands Selvstyre

Allorfik Avannaa søger behandler til rusmiddel- og spilafhængige børn og unge samt voksne pr. 1. maj 2021 eller efter aftale. Allorfik er i gang med at virkeliggøre også at tilbyde behandling til børn og unge (15-29 år). Derfor håber vi, at du har erfaringer med samtaler med børn og unge.

Behandlingen i Allorfik har baggrund i motiverende samtale og en kognitiv adfærdsterapeutisk behandlingsmodel. Hvis du ikke er uddannet inden for området, sørger Allorfik for din uddannelse.

Som behandler skal du bl.a.:

 • Motivere til behandling med Motivational Interviewing
 • Planlægge individuelt behandlingstilbud efter evidensbaserede behandlinger
 • Behandle og vejlede borgere med problemer med alkohol, hash og spil
 • Efterbehandle og undervise pårørende
Grønlands Selvstyre
.

 ●   Business Change Consultant – Implementation, DSV

Business Change Consultant – Implementation

DSV, Hedehusene

Are you ready to drive change and achieve ambitious strategic goals? Would you like to join DSV Road as we embark on our exciting transformation journey where you can make your mark on our company?

Would you like to join a skilled and vibrant team where you play a key role in global implementation projects across 34 European countries in DSV Road? If you have the skills, experience and ambitions, DSV Road offers the next step in your career with challenges and opportunities on a global scale.

As our new Business Change Consultant, you will play a central role in supporting our global business processes and implementing our new Transport Management System with new tools and processes.

DSV
.

 ●   Kundeservicespecialiststillinger, SYKES Finland Oy

SYKES Finland Oy
Kundeservicespecialiststillinger

SYKES Finland Oy, Turku

Taler du dansk på modermålsniveau og søger et job i Finland?

Dette er din chance – vi søger nye kolleger!

Som Kundeservicespecialist er dit job at understøtte danske kunder via telefon, e-mail og chat. Vores kundeservice, hjælper kunder med deres henvendelser omkring levering af pakker, regninger, produkter etc. Jobbet består ikke af nogen form for salg – vi fokuserer på at hjælpe vores kunder!

Turku er en levende og international universitetsby med næsten 200.000 beboere. Turku byder på kultur (fx. mange sommerfestivaler), natteliv, det storslåede øhav og natur samt gode muligheder for alle former for sportsaktiviteter. Turku er let tilgængeligt fra de nordiske lande, og vidste du, at skatteniveauet i Finland er det laveste i Norden?

SYKES Finland Oy
.

 ●   Har du lyst til at arbejde med grøn omstilling og energiforsyning?, Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyre
Har du lyst til at arbejde med grøn omstilling og energiforsyning?

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Du vil blive placeret i Energiafdelingen og vil sammen med dine kollegaer på energiområdet tage del i departementets arbejde med grøn omstilling og offentlig forsyningsvirksomhed. Dette indebærer blandt andet opfølgning på implementering af Naalakkersuisuts Sektorplan for Energi- og Vandforsyning og udvikling af politikker inden for vedvarende energi i Grønland, herunder mulighed for at gennemføre samfunds- og driftsøkonomiske beregninger relateret til energiområdet.

I afdelingen varetages en bred opgaveportefølje, og alt efter dine ønsker og kompetencer skal du blandt andet arbejde med:

 • Politisk betjening, herunder udarbejdelse af oplæg til Naalakkersuisut, baggrundsnotater, taler, besvarelse af § 37 spørgsmål, mv.
 • Rådgivning af det politiske niveau i forbindelse med udarbejdelse af vedvarende energipolitik
 • Tværgående koordinerende funktioner over for andre afdelinger og myndigheder
Grønlands Selvstyre
.

 ●   Jurist til Lovafdelingen i Formandens Departement, Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyre
Jurist til Lovafdelingen i Formandens Departement

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Lovafdelingen i Formandens Departement søger en dygtig jurist med interesse for og kendskab til offentlig ret i bred forstand. Lovafdelingens opgaver består bl.a. af juridisk kvalitetssikring af lovgivning, sagsbehandling, lovfortolkning og afholdelse af kurser.

Grønlands Selvstyre har den lovgivende og udøvende magt inden for hjemtagne sagsområder. Den lovgivende magt er hos Inatsisartut, og den udøvende magt hos Naalakkersuisut. Naalakkersuisuts administration er p.t. opdelt i 11 departementer.

Formandens Departement betjener den grønlandske regeringsleder og sikrer koordineringen af regeringens politik, regeringens forslag til parlamentarisk behandling samt gennemførelse af projekter og udredninger på tværs af departementerne.

Grønlands Selvstyre
.

 ●   Genopslag: Faglærer til Marine- og Snescootermekanikeruddannelsen, Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyre
Genopslag: Faglærer til Marine- og Snescootermekanikeruddannelsen

Grønlands Selvstyre

KTI, Jern- & Metalskolen søger en faglærer til Marine- og Snescootermekanikeruddannelsen

KTI, Jern- og Metalskolen i Nuuk søger en engageret faglærer, som vil være med til at uddanne unge og voksne inden for marine- og snescootermekanikerområdet. Du skal sammen med de øvrige lærere tilrettelægge elevernes uddannelsesforløb med sigte på at uddanne dygtige og kvalificerede marine- og snescootermekanikere.

Vi tilbyder

 • et job med udfordringer og et team, der lægger vægt på dialog og samarbejde
 • en uddannelsesinstitution i rivende udvikling
 • et godt arbejdsmiljø med engagerede kolleger
Grønlands Selvstyre
.

 ●   Brugseni Nuuk søger bagersvend, Coop Danmark A/S

Kalaallit Nunaanni BrugseniBrugseni Nuuk søger bagersvend

Kalaallit Nunaanni Brugseni

Hos Brugseni Nuuk søger vi en kvalificeret bagersvend til Grønlands største bageri. Vi er et stort håndværksbageri, der producerer et bredt udvalg af produkter indenfor både hvede- og rugbrødstyper, traditionelt morgenbrød samt wienerbrød og konditori.

Du vil få en alsidig og udfordrende hverdag, hvor du vil deltage i produktionen af mange forskellige produkttyper. Du vil blive en del af et team på ca. 10 medarbejdere samt ca. 15 medarbejdere i bagersalg.

Vi kan tilbyde

 • Et spændende job som bagersvend, hvor du får mulighed for at vise din faglige kunnen
 • Bageriet producerer det meste fra bunden, og beskæftiger udover bagermesteren 6 svende samt et antal pakkemedarbejdere
 • Et godt arbejdsklima blandt dygtige kolleger
.

 ●   Teamleder for Ydelsesafdelingen/job-nr. 118/21, Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq
Teamleder for Ydelsesafdelingen/job-nr. 118/21

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Ydelsesafdelingen i Forvaltningen for Velfærd og Arbejdsmarked, Kommuneqarfik Sermersooq søger en teamleder med ansættelse snarest muligt eller efter aftale.

Ydelsesafdelingen skal sikre at udbetalinger af ydelser inden for arbejdsmarkedet, offentlig hjælp, barselsdagpenge, pensions- og handicapområdet og boligsikring altid sker i henhold til gældende lovgivning og på baggrund af en konkret vurdering af den enkelte borgers behov.

Arbejdsopgaver:

 • Kvalitetssikre diverse ansøgninger, regninger, beregninger
 • Råd og vejledning til sagsbehandlerne i Kommuneqarfik Sermersooq
 • Deltage i diverse møder sammen med sagsbehandleren
Kommuneqarfik Sermersooq
.

 ●   Konsulent til Kreditorafdelingen i økonomi under Koncernservice/job-nr. 117/21, Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq
Konsulent til Kreditorafdelingen i økonomi under Koncernservice/job-nr. 117/21

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret konsulent til Kreditorafdelingen i Økonomi under Koncernservice med tiltrædelse 01.04.2021.

Afdelingen består p.t. af 5 medarbejdere inkl. afdelingsleder. Kreditorafdelingen arbejder hele tiden med at optimere og videreudvikle de processer og arbejdsgange, der er i afdelingen, sådan at vores kolleger rundt om i kommunen oplever en nem og strømlinet proces i forbindelse med, at de varetager deres opgaver indenfor kreditorhåndtering.

Vi søger en – gerne erfaren – konsulent til at indgå i Kreditorafdelingen. De daglige opgaver består bl.a. af følgende:

 • Import af fakturaer fra e-mail til ERP-systemet
 • Videresending af fakturaer til rette godkender via systemet
 • Opfølgning af godkendere
 • Betaling af godkendte fakturaer
Kommuneqarfik Sermersooq
.

 ●   Faglærer til skibsmontøruddannelsen, Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyre
Faglærer til skibsmontøruddannelsen

Grønlands Selvstyre, Nuuk

GENOPSLAG

KTI, Jern- og Metalskolen i Nuuk søger en engageret faglærer, som vil være med til at uddanne unge og voksne inden for automekanikerområdet. Du skal sammen med de øvrige lærere tilrettelægge elevernes uddannelsesforløb med sigte på at uddanne dygtige og kvalificerede skibsmontører.

Vi søger en medarbejder, der

 • er uddannet skibsmontører eller tilsvarende, eventuelt med relevant videregående uddannelse
 • har minimum 5 års relevant erhvervserfaring, som kan dokumentere fagligt og teoretisk niveau
 • har lyst til at undervise unge og voksne, er teamorienteret og indstillet på at indgå i et tæt samarbejde med kolleger om løsning af undervisnings- og udviklingsopgaver af faglig og pædagogisk karakter inden for grundforløbet, hovedforløbet og skolens udbud af kursusforløb
Grønlands Selvstyre
.

 ●   Atuarfik Hans Lynge søger lærer til tidbegrænset ansættelse/job-nr. 119/21, Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq
Atuarfik Hans Lynge søger lærer til tidbegrænset ansættelse/job-nr. 119/21

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Atuarfik Hans Lynge søger lærer i mellemtrinnet, hvor vedkommende skal undervise i: Grønlandsk, lokale valg, idræt, religion/filosofi, samfundsfag.

Atuarfik Hans Lynge er beliggende for enden af Nuuk by, i Qinngorput. Skolen ligger i et skønt naturområde med fjelde, vandfald og søer. Atuarfik Hans Lynge er en moderne skole, der blev taget i brug ved skolestart 2011. Skolen rummer alle undervisningslokaler samt moderne inventar og IT-udstyr, som iPads og Apple tv.

Vi søger en lærer, der vil løfte elevernes faglighed og den sociale dimension ligeledes for resten af skoleåret. Du skal være god til at give fra dig om at lære at læse og skrive. Vi søger lærere der vil styre en klasse og klasseteam på højt plan i det daglige arbejde.

Kommuneqarfik Sermersooq
.

 ●   Vuggestuen Amaagajaaq i Tasiilaq søger barne- og socialmedhjælper/job-nr. 116/21, Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq
Vuggestuen Amaagajaaq i Tasiilaq søger barne- og socialmedhjælper/job-nr. 116/21

Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret barne- og socialmedhjælper til Amaagajaaq med tiltrædelse efter aftale eller snarest derefter. Vuggestuen Amaagajaaq er en vuggestue med plads til 24 vuggestuebørn. Vuggestuen Amaagajaaq har åbent mandag til fredag fra kl. 07.00-17.00.

Vi søger en – gerne erfaren – barne- og socialmedhjælper til at indgå i det tætte samarbejde med stuepædagog og varetage en række opgaver herunder:

 • Tage medansvar inde i stuen
 • Tæt samarbejde med forældre
 • Udviklingsopgaver for børn fra 0-3 år
Kommuneqarfik Sermersooq
.

 ●   Business Development Manager, Europe Aftermarket, PolyTech A/S

PolyTech A/SBusiness Development Manager, Europe Aftermarket

PolyTech A/S, Bramming

PolyTech is going through an exciting development journey, in which we want to strengthen our Aftermarket Sales team with a Business Development Manager, Europe Aftermarket.

We are looking for an ambitious sales profile with a commercial mindset and a strong technical background from the wind industry and service business. With reference to the CSO Aftermarket, your key tasks will be to introduce and sell PolyTech’s Aftermarket solution portfolio to existing and new clients in Europe, with a strong focus on PolyTech’s leading Aftermarket accounts in the wind industry.

Your job will also include participation at several (virtual and physical) conferences and exhibitions in Europe, with expected 80 days of travel per year (in a normal business calendar year).

.

 ●   Supervisor, Vestas Wind Systems A/S

Vestas Wind Systems A/S
Supervisor

Vestas Wind Systems A/S, Videbæk

Do you have hands-on experience and maybe even from the wind industry? Would you like to work on a large variety of tasks as well as the newest technology on sites in Denmark and globally? If you like travelling and want to contribute to a higher purpose in the world by using your technical and personal skills, you may be one of our new Supervisors.

As a Supervisoryou will face situations of various kinds. It is therefore important that you are used to handling tools and hard physical work.

Overall, it means that you will:

 • Provide the necessary level of support to our test sites in Denmark and globally
 • Supervise, give technical expertise, field training, and local service organisation support in the operational set-up
 • Provide technical knowledge as part of prototype projects in Denmark
Vestas Wind Systems A/S
.


 ●   Jobindex - Ledige job i Storkøbenhavn eller Nordsjælland
Danmarks største jobmarked.

 ●   Engageret og fleksibel pædagog søges til vores spændende og nytænkende tilbud for udsatte børn, Halsnæs Kommune

Halsnæs KommuneEngageret og fleksibel pædagog søges til vores spændende og nytænkende tilbud for udsatte børn

Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune har et stærkt ønske om at udvikle og forstærke indsatsen omkring kommunens socialt udsatte børn, unge og familier. Derfor har vi oprettet Birkehuset, som er et omsorgsgivende, udviklende, aflastende og kompenserende eftermiddags-/aftentilbud i Hundested for børn i alderen 4-14 år.

“Jeg synes jeg er blevet mere glad, efter jeg er startet i Birkehuset. Det er rart at have nogen at snakke med - og så har jeg fået rigtig gode venner. Det havde jeg slet ikke troet at jeg ville” - Pige, 11 år.

Birkehuset har eksisteret i snart to år, og vi har nu dannet et erfaringsgrundlag, der giver grobund for nye refleksioner, inden fundamentet for alvor grundlægges. Vi søger en pædagog, der brænder for arbejdet med udsatte børn og deres familier, og som finder det let og naturligt at være kreativ i opgaveløsningen.

.

 ●   Stenløse Hjemmepleje søger verdens bedste social- og sundhedsassistent til dag- og/eller aftenvagt, Egedal Kommune

Egedal Kommune
Stenløse Hjemmepleje søger verdens bedste social- og sundhedsassistent til dag- og/eller aftenvagt

Egedal Kommune

Stenløse Hjemmepleje oplever både et øget borgerindtag samt kompleksitet i forløbene. Derfor søger vi en ansvarsbevidst og fleksibel social- og sundhedsassistent til dag- og/eller aftenvagt.

I Stenløse Hjemmepleje arbejder vi i to teams, som består af både social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere. Vi arbejder med VAR (Praktisk Procedure) og har lige implementeret ”Fælles Sprog III”.

I Stenløse hjemmepleje samarbejder vi med borgerne om, at skabe et godt og langt hverdagsliv i egen bolig. Vi har fokus på hverdagsrehabilitering, koordinering, en god helhedsoplevelse for borgeren samt et godt tværfagligt samarbejde, med såvel interne som eksterne samarbejdspartnere. Vi arbejder med helhedspleje, således at du udover den personlige pleje - også varetager delegerede sygeplejeopgaver. Disse får vi løbende flere af.

Egedal Kommune
.

 ●   Ekba søger pædagog - et helt særligt job, Egedal Kommune

Egedal Kommune
Ekba søger pædagog - et helt særligt job

Egedal Kommune, Slangerup

Ved Kirkeengen er et bosted der holder til i en villa i Slangerup, og er et botilbud for 2 mænd i alderen 34-50 år med meget forskellige behov. Ens for begge beboere er, at de er psykisk udviklingshæmmede, og har behov for en tydelig struktur og en genkendelig hverdag, der tager udgangspunkt i den enkeltes ønsker og evner.

Vi arbejder 1:1 hele døgnet. Hos begge beboere kan der forekomme let udadreagerende/uhensigtsmæssig adfærd.

Som pædagog på EKBA er din fornemste opgave, at sikre at vi leverer det bedste sted at bo og leve, for de mennesker som bor her. De skal mødes med et højt fagligt niveau, og her skal samtidig være masser af omsorg og rart at være.

Egedal Kommune
.

 ●   Idræts- og fritidskonsulent, Egedal Kommune

Egedal Kommune
Idræts- og fritidskonsulent

Egedal Kommune, Ølstykke

Vil du være med til at udvikle idræts- og foreningsliv i en kommune, der satser på at skabe ”Verdens bedste hverdag” for sine borgere?

Stillingen har særligt fokus på idrætsområdet med en kobling til det tværgående samarbejde med fx social- og sundhedsområdet, idræt og den fysiske byudvikling samt koblinger mellem kultur- og idrætsliv.

Dine arbejdsopgaver:

 • Kontaktperson for foreningslivet.
 • Foreningsudvikling og -støtte herunder rådgivning om folkeoplysningsloven.
 • Projekter til udvikling af den organiserede og selvorganiserede idræt.
Egedal Kommune
.

 ●   Plejecenter Porsebakken søger social- og sundhedsassistent til dagvagt, Egedal Kommune

Egedal Kommune
Plejecenter Porsebakken søger social- og sundhedsassistent til dagvagt

Egedal Kommune, Smørum

Vil du være med til at skabe en hverdag i verdensklasse for Egedal Kommunes borgere, så se her, hvad vi kan tilbyde…

Plejecenter Porsebakken er i en spændende udviklingsproces. Vi har netop implementeret CURA som journalsystem og vi arbejder vedvarende målrettet på at sikre kvaliteten i vores arbejde. Vi har planlagt supervisionsseancer henover året, hvor personalet samles i mindre grupper til sparring om arbejdsmæssige udfordringer og svære situationer med en ekstern psykolog.

Vi skal give beboerne den bedste hverdag, de kan ønske sig, på den bedste arbejdsplads, vi kan ønske os – og vi mangler endnu en kollega til holdet.

48 ældre mennesker bor her på det skønne plejecenter Porsebakken i Smørum. Der er marker, hestefolde og landlig idyl så langt øjet rækker.

Egedal Kommune
.

 ●   Sælger til Renault søges!, Arne Stubbe Automobiler A/S

Arne Stubbe Automobiler A/S
Sælger til Renault søges!

Arne Stubbe Automobiler A/S, Måløv

Hos Stubbe søger vi en dygtig, branchekendt Renault-sælger til vores afdeling i Måløv.

Som sælger hos Arne Stubbe Automobiler A/S vil du indgå i et dedikeret Renault-salgsteam bestående 2 medarbejdere. I alt vil du blive en del af et samlet salgsteam på 8 sælgere inkl. salgschefen i vores Måløv-afdeling.

Du får en plads på et professionelt team, der beskæftiger erfarne og dygtige branchefolk. For den rette person vil der være rig mulighed for at udfordre egne evner samt fremtidig karriere. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke baseret på dine hidtidige resultater. Heri indgår firmabilordning og sundhedsforsikring.

.

 ●   Deltidsmedarbejder, Justsupreme ApS

JustcoolDeltidsmedarbejder

Justcool, Søborg

Vi søger en deltidsmedarbejder til vores butik i Søborg. Måske det er noget for dig.

Justcool er en lille hyggelige skateshop, som ligger centralt i Søborg, det har den gjort i 13 år. Vi har en stabil kundekreds og der kommer hele tiden nye til. Butikken har alt hvad en skater skal bruge og samtidig fungerer butikken som showroom for Justcool.dk.

Jobbet

 • Vejlede kunder i vores produkter som bl.a. er løbehjul, rulleskøjter, skateboards og skoletasker.
 • Du vil blive oplært i disse produkter, så du har den rette viden når kunderne skal betjenes.
 • Modtage varer i butikken fra vores lager i Holbæk.
 • Daglig rengøring og oprydning.
.

 ●   Clinical Research Associate (Office-based), Qmed Consulting A/S

Qmed Consulting A/SClinical Research Associate (Office-based)

Qmed Consulting A/S, Copenhagen

Qmed is looking for a CRA with a solid background in clinical research to join their Danish office. We specialise in medical devices and work across Scandinavia and Europe for many different products and indications.

Your main responsibilities will include, but are not limited to:

 • Monitoring all aspects of the clinical trial project, while ensuring subject safety and data integrity
 • Maintaining clinical trial compliance in accordance with ICH GCP, ISO 14155, and other applicable regulations.
 • Verifying proper and complete informed consent.
.

 ●   Clinical Trial Associate (Office-based), Qmed Consulting A/S

Qmed Consulting A/SClinical Trial Associate (Office-based)

Qmed Consulting A/S, Copenhagen

The Clinical Trial Assistant plays a key role within Qmed Consulting to administer, maintain and coordinate the logistical aspects of clinical trials, while ensuring compliance with ISO standards, Good Clinical Practice (GCP) and relevant Standard Operating Procedures (SOPs). The CTA also acts as a pivotal point of contact and support for the clinical trial team.

The CTA will be involved in most activities for the preparation of conducting and completing a Clinical Trial. You will be responsible for setting-up and maintaining the Trial Master Files (TMF), the Investigator Site File (ISF), and/or other electronic filing systems. You will prepare essential clinical trial documentation, distribute, track and file documents.

.

 ●   Bliv robot trainee, Accountor Denmark A/S

Accountor Denmark A/SBliv robot trainee

Accountor Denmark A/S, Herlev

Er du frisk på at prøve nye ting, og holder du af en dag, der ikke ligner den i går? Er du klar på at lære noget af alt det, som mange andre skal læse sig til? Og vil du gerne kickstarte din personlige udvikling og skabe en karrierer indenfor robot trainee, så læs med her!

I Accountor Danmark A/S søger vi den bedste robot trainee. Vi er Nordeuropas største konsulentvirksomhed indenfor løn, økonomi- og regnskab. I Danmark er vi 100 medarbejdere med kontor i Herlev og Herning. Vores værdier respekt, tillid, mod og fremtid er forankret i vores hverdag.

Bliv robottrainee i Accountor og tag dine første skridt mod en spændende karriere indenfor robotteknologi. Hos Accountor får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale. Accountor hjælper dig til at yde et godt og kvalitetsikkeret arbejde, som skaber værdi for både dig, kunder og kollegaer.

.

 ●   Regnskabs- og økonomiansvarlig, Adept Water Technologies A/S

Adept Water Technologies A/S
Regnskabs- og økonomiansvarlig

Adept Water Technologies A/S, Skovlunde

Vi ønsker at ansætte en regnskabs- og økonomiansvarlig, som er ambitiøs og kan se sig selv vokse i stillingen sammen med firmaet, og som vil være med til den fremadrettede opbygning af Adept Water Technologies – vi kan love dig, det bliver spændende – men også udfordrende. Du vil blive en del af ledelsen og du skal være parat til mange forskelligartede opgaver.

Ansvarsområder/opgaver:

 • Daglig bogføring og administration, leverandørfakturahåndtering, bogføring af omkostningsfaktura/bilag, bogføring af indbetalinger
 • Momsregnskab,
 • Regnskabsafslutninger, periodiseringer og afstemning
.

 ●   Erfaren kontorassistent søges til mindre afdeling af verdens største stilladsproducent, Search IT People ApS

Search IT People ApS
Erfaren kontorassistent søges til mindre afdeling af verdens største stilladsproducent

Search IT People ApS søger for Layher Aps i Albertslund

Vi søger en selvstændig kontorassistent på fuldtid med bred erfaring og med øje for detaljen og ønske om mangfoldige kontoropgaver, herunder telefoniske kontakt med kunder.

Som kontorassistent indgår du i et dynamisk firma og i et lille selvstyrende team, hvor alle administrative opgaver er forankret. Du er fortrolig med MS Office - Outlook, Excel og Word og har en almindelig god forståelse for IT og trives med opgaver foran PC´en.

Du skal lære vores produkter at kende, således du kan modtage forespørgsler og ordrer på telefon, indtaste ordren i vores system, lave tilbud, bestille transport, koordinere ordren med lageret eller vores moderselskab.

.

 ●   Souschef – bliv varehuschefens højre hånd, Silvan A/S

Silvan A/S
Souschef – bliv varehuschefens højre hånd

Silvan A/S, Ballerup

Har du været på detailgulvet i et par år? Og er du klar til at blive leder? Bliv Souschef hos Silvan i Ballerup...

Som vores nye Souschef bruger du det meste af din tid på gulvet. Du starter typisk dagen, inden åbningstid, med at tage en runde i butikken og få et overblik over dagens opgaver. Det er dit ansvar at sikre en inspirerende og salgsklar butik. Herefter følger du typisk op på resultater og skal kunne analysere salgstal i forhold til at prioritere nye indsatser. Når dine kollegaer møder ind afholder vi et morgenmøde, hvor vi fordeler de praktiske opgaver og sætter mål for dagens salg.

Med udgangspunkt i din imødekommende lederstil motiverer og coacher du dine medarbejdere, så de føler sig hørt og inkluderet i hverdagens aktiviteter. Glade og stolte medarbejdere er nøglen til succes.

Silvan A/S
.

 ●   Medarbejdere til grå anlægsarbejde i Storkøbenhavn, A + Anlæg ApS

Jobindex A/S
Medarbejdere til grå anlægsarbejde i Storkøbenhavn

Jobindex A/S søger for A+ Anlæg

Har du forstand på det grå anlægsarbejde? Og vil du være med til at gøre vores kunders udendørsprojekter til noget helt særligt?

Så er det lige dig, vi står og mangler!

Hos A+ Anlæg kan du glæde dig til at få:

 • En klargjort servicevogn med det nyeste udstyr og alt, hvad du ellers har brug for
 • Ordnede forhold – vi er medlem af Dansk Byggeri, ligesom vi sætter en ære i et godt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden
 • En god løn efter kvalifikationer og indsats samt pension efter gældende overenskomst

Nysgerrig?

Klik her og søg jobbet.

Jobindex A/S
.

 ●   Servicetekniker – København, Bramidan

Jobindex A/S
Servicetekniker – København

Jobindex A/S søger for Bramidan

Vi har forrygende travlt, da vi har fået en ny stor kunde, og søger derfor atter en ny skarp servicetekniker til udvidelsen af teamet

Har du forstand på el og automation – og vil du:

 • Køre ud hjemmefra i egen servicebil – en VW Transporter, som er fuldt udstyret med den nyeste teknologi og DSG-gear?
 • Selv planlægge dine opgaver ud fra månedens pulje – og prioritere akutjobs?
 • Være en del af et stærkt netværk, som står klar, hvis du har brug for hjælp?

Så bliv servicetekniker hos Bramidan.

Du bruger størstedelen af tiden på reparationsopgaver (både akutte og planlagte), mens der også vil være noget service samt nogle installationsopgaver.

Du bliver en del af en gruppe af 17 erfarne teknikere, og du vil især få kontakt til kollegerne i team Øst. Vi har et super godt supportnetværk, og du kan altid ringe til vores supporter, som sidder klar til at hjælpe.

Jobindex A/S
.

 ●   Speciallæge, Fertilitetsklinikken Trianglen ApS

Fertilitetsklinikken Trianglen ApSSpeciallæge

Fertilitetsklinikken Trianglen ApS, Hellerup

Vi søger pr. 1. april 2021, eller efter aftale, en uddannet specialæge til en fuldtidsstilling ved Fertilitetsklinikken Trianglen, Hellerup, samt gynækologisk speciallægepraksis. Vi søger en læge, som er speciallæge i gynækologi og obstetrik – meget gerne med erfaring fra fertilitetsspecialet.

Vi tilbyder:

 • En spændende stilling som læge hos den førende internationale fertilitetsklinik med en stærk tværgående samarbejdskultur. En flad organisationsstruktur med en travl hverdag. En kultur, hvor trivsel, udvikling og faglighed går hånd i hånd.
 • Klinikken bygger på en god og uformel omgangstone, vi ser muligheder, og bruger mindre energi på begrænsninger.
 • Stillingen er deltid, omkring 25 timer ugentligt.
.

 ●   Digitalt interesseret kontorelev til marketingsafdeling, Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S
Digitalt interesseret kontorelev til marketingsafdeling

Lemvigh-Müller A/S, Herlev

Interesserer du dig for digital udvikling, og er du en haj til det med sociale medier? Så er det dig, vi søger som ny elev i vores marketingsafdeling. Du vil blive en del af et stort marketingsteam der arbejder på at levere online kundeoplevelser i verdensklasse. Du får kendskab til forskellige dele af online markedsføring samt forskellige it- og marketingsredskaber.

Du behøver ikke at have praktisk erfaring med marketing, så længe du er motiveret til at lære og dygtiggøre dig. Når du føler dig klar, får du et stort ansvar for de opgaver, du kommer til at sidde med til daglig.

Vi tilbyder en hverdag i en stor marketingsafdeling hvor det er muligt at omdanne teoretisk viden til praktisk kunnen blandt gode og engagerede kollegaer.

Lemvigh-Müller A/S
.

 ●   Handelselever til Salgsafdelingen - Gladsaxe, Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S
Handelselever til Salgsafdelingen - Gladsaxe

Lemvigh-Müller A/S

Har du flair for salg, og er du god til at kommunikere med mange forskellige mennesker? Så er du måske vores nye handelselev i en af vores salgsafdelinger.

Du vil blive introduceret til salgets forskellige discipliner i vores butikker, online samt internt og eksternt salg. Derudover får du mulighed for at fordybe dig i præcis det område, du finder interessant.

Du får et stort og selvstændigt ansvar for de opgaver, du sidder med – så du skal være parat til at tage udfordringerne op, men selvfølgelig med hjælp og opbakning fra dine kollegaer.

Vi tilbyder en hverdag med masser af kundekontakt og med arbejdsdage i både butik og på kontor, så du lærer om samtlige facetter af et salg. Du får mulighed for at specialisere dig inden for vores områder, der består af butik, el, vvs, stål eller industri.

Lemvigh-Müller A/S
.

 ●   Intern supportingeniør til pre- og aftersale support – Brøndby eller Skanderborg, IFM Electronic A/S

Jobindex A/S
Intern supportingeniør til pre- og aftersale support – Brøndby eller Skanderborg

Jobindex A/S søger for ifm electronic a/s

Har du fagligheden til at sætte dig ind i vores kunders problemstillinger samt rådgive dem professionelt over telefonen og pr. mail og chat? Og kan du se fordelene ved at være ansat i en succesfuld virksomhed med stærke værdier?

Som vores nye kollega får du ansvar for at udføre presale og teknisk support til vores danske kunder, så de træffer de helt rigtige valg inden for bl.a. procesinstrumentering, aftastning, IO-Link, AS-i løsninger, RFID, vision og sikkerhed.

I dialog med kunder og kollegaer afdækker du systematisk kundernes udfordringer indenfor el -, proces- eller måleteknisk karakter, hjælper med løsningsforslag, udarbejder tilbud, følger op på reklamationssager samt vedligeholder kundens stamdata i vores CRM-system.

Jobindex A/S
.

 ●   Key Account Manager - Facility Management:, Too Good To Go ApS

Too Good To Go ApSKey Account Manager - Facility Management:

Too Good To Go ApS, København

Som Key Account Manager forventes det, at du har en stærk kommerciel forståelse, derudover skal du kunne analysere og anvende rå data, som vil danne grundlaget for dit arbejde.

Du vil i stillingen blive stillet overfor komplekse opgaver, som kræver en innovativ og nysgerrig tilgang, da vi på området stadig er i gang med at udvikle os som virksomhed. Det betyder også, at du vil være med til at sætte dit præg på udviklingen.

Too Good To Go bekæmper madspild med bl.a. en app, der er verdens største online markedsplads for overskudsmad. Vi drømmer om en verden uden madspild og vores mission er at inspirere alle til at tage handling i kampen mod madspild. Sammen.

.www.jobhunter.dk