●   Jobindex - Ledige job i Danmark
Danmarks største jobmarked.

 ●   Humlehaven søger SSH til aftenvagt og SSA til dagvagt, Halsnæs Kommune

Halsnæs KommuneHumlehaven søger SSH til aftenvagt og SSA til dagvagt

Halsnæs Kommune, Ølsted

Humlehaven er en lille somatisk enhed med 28 boliger placeret i det naturskønne og idylliske Ølsted. Vi er inspireret af Leve-bo tankegangen samt stræber efter at skabe den bedst mulige ramme for vores beboere. Vi hører under Arresø plejecenter.

Vi søger en SSH til fast aftenvagt 28 timer ugentligt, samt en SSA til dagvagt til afdelingen Humlehaven i Ølsted.

Er du blevet interesseret, så læs endelig videre om hvad vi søger hos dig som kommende kollega:

 • Du har en af de uddannelser vi søger, og har lyst til at arbejde med beboere, som har en demenssygdom.
 • Du er vores kollega, som vægter samarbejde med beboerne, pårørende, kollegaer og ledelse højt, og naturligvis vil du blive mødt af samme interesse fra os.
 • Du ser det hele menneske og er med til at sikre den livskvalitet, som er vigtig for den enkelte beboer.
.

 ●   Pædagogisk medarbejder til døgntilbud for unge, Blå Kors Danmark

Bølgebryderen
Pædagogisk medarbejder til døgntilbud for unge

Bølgebryderen, Mariager

I forbindelse med tilgang af borgere på Bølgebryderen søger vi en pædagogisk medarbejder til at deltage i dækning af vågne nattevagter samt pædagogiske vagter i dag- og aftentimerne.

Du bliver en del af et team på tre nattevagter, som sammen varetager dækningen af vagterne årets 365 dage. Derudover bliver der mulighed for dag- og aftenvagter. Du skal forvente weekendarbejde tre weekender i løbet af en otte ugers periode.

Som nattevagt hos os bliver dine opgaver at sikre, at vores beboere får de bedste betingelser for en god nattesøvn.

Som en del af dit arbejde skal du:

 • Tilse at alle beboere får den nødvendige mulighed for ro på eget værelse.
 • Varetage korte støttende samtaler i tilfælde af søvnløshed/angst eller mareridt i løbet af natten.
Bølgebryderen
.

 ●   Plejecenter Solbakken søger social- og sundhedsassistent til demenshusene, i et vikariat fra 1. december 2020 til 31. juli 2021, Ringsted Kommune

Ringsted KommunePlejecenter Solbakken søger social- og sundhedsassistent til demenshusene, i et vikariat fra 1. december 2020 til 31. juli 2021

Ringsted Kommune

Solbakken er et moderne plejecenter, som ligger centralt i Ringsted. Centret består af 8 selvstændige huse, hvoraf de tre er skærmede enheder. Den ene af de skærmede enheder er højskærmet, hvilket betyder at vi modtager borgere med særlige kognitive vanskeligheder. Solbakken rummer yderligere daghjemmet Oasen, som er et tilbud til hjemmeboende mennesker med demens.

I demensenheden gør vi os umage for at skabe de bedst mulige rammer for beboerne. Det veksler meget, hvad der er det bedste, så vi arbejder i en meget foranderlig og kreativ hverdag. Vi har et tæt samarbejde med blandt andre Distriktspsykiatrien og kommunens demenskonsulent. Vi arbejder ud fra socialpædagogisk metode og anvender pædagogiske handleplaner som arbejdsredskab. Vi arbejder med tidlig opsporing og rehabiliterende tilgang.

.

 ●   Praktikanter søges til UNICEF Danmark, UNICEF Danmark

UNICEF Danmark
Praktikanter søges til UNICEF Danmark

UNICEF Danmark, København

Brænder du for at arbejde for udsatte børn og børns rettigheder? Har du lyst til at arbejde med internationale humanitære forhold, udviklingsprogrammer, fortalerarbejde, fundraising og privatsektorpartnerskaber? Har du mod på at indgå i en global og toneangivende børneorganisation?

Så kan du nu søge en af UNICEF Danmarks spændende praktikantstillinger, hvor du vil indgå i en af vores afdelinger og blive stillet overfor forskellige typer af opgaver. Opgaverne kan spænde vidt og være virkeliggørelse af nye initiativer samt udførelse af allerede planlagte opgaver.

Som praktikant i UNICEF Danmark skal du gerne være interesseret i humanitære og udviklingspolitiske forhold og programmer, samt børns rettigheder. Du læser og forstår rapporter på engelsk, og du er dygtig til at formulere dig på både dansk og engelsk. Derudover er du grundig og omhyggelig i dit arbejde.

.

 ●   External Lecturer - Children with Special Needs, DIS

DIS
External Lecturer - Children with Special Needs

DIS, Copenhagen

Opportunity to teach highly motivated American students in the fields of pedagogy and education.

DIS in Copenhagen is currently hiring a part-time faculty to teach the semester course Children with Special Needs starting in January 2021.

This course considers children with special needs from a critical disability studies perspective. We examine the topics of inclusion, disability, and quality of life within the Danish social welfare system through the lens of Nordic pedagogy. The voices of disabled persons and families are included in class to help understand how their lives are affected by public and educational policies.

DIS
.

 ●   Lejemålsadministrator til Matas' regnskabsafdeling, Matas A/S

Matas A/SLejemålsadministrator til Matas' regnskabsafdeling

Matas A/S, Allerød

Er du en ørn til administration af processer for erhvervslejemål? Så er du måske vores nye kollega i regnskab. Vi søger en lejemålsadministrator til at varetage de administrative og regnskabsmæssige forhold vedrørende vores ca. 300 erhvervslejekontrakter.

Du vil i en opstartsperiode deltage i etablering af vores lejeaftaler i et nyt kontraktstyringssystem med henblik på at disse er digitalt tilgængelige og ajourført. Du sikrer desuden sammenhængen mellem kontraktstyringssystemet og regnskabsmæssige systemer herunder grundlag til IFRS 16 Leasing.

Du vil som lejemålsadministrator blive ansvarlig for processer og systemer vedrørende de regnskabsmæssige forhold vedrørende IFRS 16 Leasing. Som en del af processerne omkring vores erhvervslejemål foretager du gennemgang og vurdering af eksisterende processer, og du bidrager til løbende forenkling og styrkelse.

.

 ●   Pædagog til Bødkergården, Frederikshavn Kommune

Frederikshavn KommunePædagog til Bødkergården

Frederikshavn Kommune, Østervrå

Den aldersintegreret institution Bødkergården i Østervrå søger 1 pædagog, der kan lide at være ude og arbejde med dyr og naturen som pædagogisk redskab – 35 timers stilling.

Vil du arbejde på en firlænget gård med stor legeplads, dyr i stalden og bus til rådighed? Og ønsker du en arbejdsdag med mange forskelligartede opgaver med kollegaer der tager et fælles ansvar for opgaverne og hurtigt kan omstille sig efter dagens udfordringer? Bødkergården søger 1 pædagog pr. 1. december 2020 eller snarest til en arbejdsuge på gennemsnitligt 35 timer.

I tæt samarbejde med vores aktive forældre arrangere vi hvert år en julestue og en sommerfest, hvor børnene er i fokus. Vi har en årlig koloni, svømmer i vinterperioden, tager i teater, bruger vores bus så ofte det er muligt m.m.

.

 ●   Pædagogisk assistent/pædagogmedhjælper til barselsvikariat hos Børnehuset Brolæggervej, Frederikshavn Kommune

Frederikshavn KommunePædagogisk assistent/pædagogmedhjælper til barselsvikariat hos Børnehuset Brolæggervej

Frederikshavn Kommune, Sæby

Dagtilbudsdistrikt Syd søger en pædagogisk assistent/pædagogmedhjælper på 30 timer/uge i et barselsvikariat fra 1. december 2020 – og meget gerne tidligere.

Vi søger en medarbejder som

 • har lyst til at arbejde med 0-6-års børns læring, trivsel og læringsmiljø
 • har en pæd. assistentuddannelse/erfaring med arbejde med 0-6-års børn
 • er fleksibel og omstillingsparat, og kan arbejde med såvel vuggestuebørn som børnehavebørn.

Børnehuset Brolæggervej er en aldersintegreret institution for 0-6-årige børn, fordelt på to matrikler. Børnehuset ligger midt i et naturskønt område og har et stort udeareal og vores dagligdag er præget af den fantastiske natur institutionen er omgivet af.

.

 ●   Knud Lavard Centret søger tværgående sygeplejerske i fast aftenvagt, Ringsted Kommune

Ringsted KommuneKnud Lavard Centret søger tværgående sygeplejerske i fast aftenvagt

Ringsted Kommune

Du får en tværgående funktion for hele huset, der også består af 4 somatiske afdelinger, et demensafsnit samt en afdeling for midlertidige pladser. Du vil være sparringspartner for medarbejderne og have en rolle i forhold til delegering af sundhedslovsydelser, herunder også oplæring og undervisning.

Midlertidige Pladser modtager både borgere direkte fra sygehuset til et rehabiliteringsforløb samt borgere fra eget hjem, der visiteret til en akutplads via egen læge, som alternativ til en indlæggelse.

Opgaverne spænder bredt og giver mulighed for at du kan udvikle dig både fagligt og personligt. Vi arbejder med komplekse borgerforløb herunder kompleks sygepleje, koordinering af tværfagligt samarbejde, rehabiliteringsforløb, og helhedspleje med kontaktpersonssystem. Vi arbejder med Rehabilitering, triagering, og tidlig opsporing. Og vi tilbyder grundig introduktion og tæt opfølgning.

.

 ●   Skarp digital marketingkoordinator til barselvikariat, ELF Development A/S

ELF Development A/SSkarp digital marketingkoordinator til barselvikariat

ELF Development A/S, Hellerup

Brænder du for at skabe engagerende indhold på forskellige typer af digitale platforme? Kan du på eget initiativ og med kreative idéer fange opmærksomheden hos en specifik målgruppe? Er du en dygtig digital kommunikatør med et skarpt grafisk øje?

Som digital marketingkoordinator i ELF Development bliver din vigtigste opgave at udarbejde relevant og engagerende indhold til vores mange digitale kanaler og platforme. Du skal være med til at sikre, at vi udsender de rigtige budskaber til de rette målgrupper - både sprogligt og grafisk. Stillingen er som udgangspunkt et barselvikariat på 8-9 måneder med mulighed for forlængelse/fastansættelse efterfølgende.

Vi forventer at du har en solid forståelse for digital marketing, kommunikation og content produktion. Du ved, hvad der virker online, og har erfaring med, hvordan du udformer og præsenterer et budskab, der sælger.

.

 ●   Knud Lavard Centret søger social- og sundhedsassistent til fast dagvagt på Midlertidige Pladser, Ringsted Kommune

Ringsted KommuneKnud Lavard Centret søger social- og sundhedsassistent til fast dagvagt på Midlertidige Pladser

Ringsted Kommune

Midlertidige Pladser modtager både borgere direkte fra sygehuset til et rehabiliteringsforløb samt borgere fra eget hjem, der visiteret til en akutplads via egen læge, som alternativ til en indlæggelse.

Opgaverne spænder bredt og giver mulighed for at du kan udvikle dig både fagligt og personligt.

Vi arbejder med komplekse borgerforløb herunder kompleks sygepleje, koordinering af tværfagligt samarbejde, rehabiliteringsforløb, og helhedspleje med kontaktpersonssystem.

Vi arbejder med Rehabilitering, triagering, og tidlig opsporing samt tilbyder grundig introduktion og mentorordning.

.

 ●   Elev til IT-support i international logistikvirksomhed, NTG Nordic Transport Group

NTG Nordic Transport GroupElev til IT-support i international logistikvirksomhed

NTG Nordic Transport Group, Hvidovre

Er du i gang med din uddannelse inden for IT-support? Og kunne du tænke dig at have din elevtid hos et af de hurtigst voksende logistikselskaber i Europa?

  ”Vi er i en rivende udvikling, der gør at du får over 1600 kolleger i 30 lande. Og lige fra starten vil vi have opgaver klar til dig, så du får en stejl læringskurve og er med til at gøre en forskel,” fortæller din kommende chef, systemadministrator, Rene Holm.

Du bliver elev hos NTG Nordic Transport Group A/S, som tilbyder en lang række transportformer til/fra hele verden. Her vil du møde 4 kolleger – en i Kolding og 3 på kontoret i Hvidovre, som også bliver din base.

Du kommer selvfølgelig til at fordele din tid mellem skolebænken og vores kontor, men når du er hos os, kan du forvente en stejl læringskurve, hvor du får opgaver fra dag 1. Her kommer du til at yde generel IT-support til alle kolleger i NTG på globalt plan.

.

 ●   Kontorassistent/administrativ medarbejder, Holmegaard Gods

Holmegaard og Juellinge GodserKontorassistent/administrativ medarbejder

Holmegaard og Juellinge Godser

Vi søger en kontorassistent på 25-30 t. ugentligt til ansættelse snarest muligt. Kontorassistentens primære opgave bliver at aflaste kontorfuldmægtigen på bl.a. direktionssekretær- og økonomifunktion. Opgaverne er mangeartede og det er vigtigt, at du er fleksibel og har den rette indstilling til at få dagligdagen til at fungere.

Opgaver:

 • Sekretæropgaver, bl.a. brevskrivning, GDPR og arkivering
 • Bogholderiopgaver, herunder bogføring, afstemning, lønregnskab og timeregistrering
 • Telefonpasning

Vi tilbyder en arbejdsplads i smukke og historiske rammer. Et afvekslende job, hvor du får indflydelse på planlægning af din hverdag og arbejdstid. På Godset er der i alt 10 ansatte, og du bliver en del af et godt og tæt samarbejdende team.

.

 ●   Teamleder til Team Styring og Analyse i Afdeling for Økonomi og Personale, Vordingborg Kommune

Vordingborg KommuneTeamleder til Team Styring og Analyse i Afdeling for Økonomi og Personale

Vordingborg Kommune

Vil du udvikle økonomistyringen og være leder, inspirator, sparringspartner, rollemodel og have mange andre spændende roller for et team med 9 dygtige medarbejdere. Så er jobbet her.

Vi har i år styrket økonomistyringen i Vordingborg Kommune. Vi har ansat flere controllere, vi styrker samarbejdet mellem afdelingernes økonomifunktioner og så har vi valgt at have en teamleder.

Du vil som teamleder både være personaleleder for 9 medarbejdere, udvikle kommunens økonomistyring, være koordinator i teamets store arbejdsprocesser (budget, økonomirapportering og regnskab), beregne alt omkring kommunens indtægter samt være ansvarlig for at igangsætte budgetanalyser, udvikle ledelsesinformationen og hvad der ellers måtte komme af opgaver.

.

 ●   Social- og sundhedsassistent eller SSH til døgnboligen Topasvænget, Vordingborg Kommune

Vordingborg KommuneSocial- og sundhedsassistent eller SSH til døgnboligen Topasvænget

Vordingborg Kommune, Stege

Har du lyst til at bidrage med din sundhedsfaglige praksis til Center for Socialpædagogik? Hvor vi med tværfaglighed og personlig relation støtter mennesker med nedsat psykisk og fysisk funktionsevne, til at leve det liv de ønsker og evner? - så er denne stilling oplagt til dig.

Vores borgere har blandt andet behov for struktur, alternativ kommunikation og støtte at mestre sin egenomsorg. Du skal være i stand til at møde borgerne ud fra et fagligt perspektiv hvor du viser dem vejen og motiverer den enkelte til et sundt liv på deres præmisser.

Borgernes funktionsniveau kan variere meget, men alle har behov for generel støtte til, at mestre færdigheder i sit eget liv. Herunder er personlig pleje en naturlig del af hverdagen, din indsats skal være værdig og professionel.

.

 ●   De Socialpsykiatriske Botilbud i Egedal Kommune søger kontaktperson, Egedal Kommune

Egedal Kommune
De Socialpsykiatriske Botilbud i Egedal Kommune søger kontaktperson

Egedal Kommune, Ølstykke

Vi har en ledig stilling i De Socialpsykiatriske Botilbud i Egedal Kommune og søger kollega til vores boteam.

Botilbuddene består samlet af 3 tilbud: Skovbo, Bakkehuset og Dambo, med i alt 25 pladser. Beboerne er i alderen 18 til 65 år, og har alle forskellige psykosociale problemstillinger. Nogle af borgerne i Skovbo har også ASF-problematikker. Medarbejderne i Boteamet er fordelt med primær arbejdsplads i hvert af de tre tilbud. Primært Skovbo og Bakkehuset samarbejder på tværs, både fagligt og i driften. Denne stilling er primært med ansættelse i Skovbo, hvor målgruppen er yngre borgere. Botilbuddene er ikke døgndækkede, men vi dækker flere aftener og i weekenderne.

Overordnet i arbejdet er der fokus på relationsdannelse og borgerinddragelse med henblik på at støtte borgernes egen recovery proces. Dette både gennem individuel indsats og deltagelse i sociale aktiviteter.

Egedal Kommune
.

 ●   RESERVEDELSEKSPEDIENT med rødder i landbruget og/eller maskinbranchen søges, Dansk Maskincenter A/S

Dansk Maskincenter A/S
RESERVEDELSEKSPEDIENT med rødder i landbruget og/eller maskinbranchen søges

Dansk Maskincenter A/S, Jelling

Vi leder efter en kollega til vores lagerteam. Vi ekspederer reservedele til traktorer og landbrugsmaskiner hver eneste dag både i telefon, over disken og til vores eget værksted. Du skal være frisk på disse ekspeditionsopgaver samtidig med, at du vægter orden og struktur højt, da nøjagtighed i alle henseender er omdrejningspunktet for en hurtig og effektiv ekspedition. En stor del af dit arbejde er også deciderede lager-/logistikopgaver, status m.v.

Vi har som virksomhed fokus på at skabe sammenhold og fællesskab i dagligdagen, og du vil derfor opleve, at der arbejdes sammen på kryds af afdelinger og organisationen.

Vi tilbyder stor grad af frihed under ansvar. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pension, ordnede forhold, sociale arrangementer og sundhedsordning. Vi tilbyder dig et job i et team med god energi og humor, og håber du bidrager hertil.

.

 ●   Er du vores nye videojournalist? Kom i praktik hos Dansk Magisterforening, KM2JOB IVS

Dansk MagisterforeningEr du vores nye videojournalist? Kom i praktik hos Dansk Magisterforening

Dansk Magisterforening, Frederiksberg

Som videojournalist i DM udvikler vi dig til at blive en endnu bedre visuel storyteller.

Du kommer med på et hold, hvor der er plads og frihed til at eksperimentere og prøve nye idéer, formater og koncepter af. Vi er ikke et tv-produktionsselskab. Til gengæld er du ikke blot en lille brik i produktionsmøllen.

Som videopraktikant hos os får du stort ansvar og vil få mulighed for at komme hele vejen rundt om produktionen lige fra idéudvikling til postproduktion.

Du vil blive klædt på til at kunne tilrettelægge videoer til vores godt 55.000 medlemmer til brug på vores digitale kanaler, herunder hjemmeside, SoMe-kanaler og nyhedsbreve.

Dine opgaver vil være:

 • Idé- og konceptudvikling
 • Manuskriptskrivning
 • Casting af medvirkende
.

 ●   Afløser til køkkenet i Vibereden, Ikast-Brande Kommune

Ikast-Brande Kommune
Afløser til køkkenet i Vibereden

Ikast-Brande Kommune

Vi søger en vikar der kan træde til efter behov i vores produktionskøkken. Behovet er varierende og er når det faste personale har fri/ved sygdom m.m. Vi kan ikke garantere et fast timeantal. Arbejdet består i at tilberede/anrette mad til institutionens børn og voksne, samt opvask m.m.

Vibereden består af vuggestue og børnehaveafdeling og køkkenet producerer mad til ca. 150 børn og voksne hver dag.

.

 ●   AC-generalister til Behandlingsrådet i Aalborg, Danske Regioner

AC-generalister til Behandlingsrådet i Aalborg

Behandlingsrådet

Danske patienter skal have mest mulig sundhed for pengene, og et nyt Behandlingsråd ser snart dagens lys i Aalborg. Behandlingsrådet skal sikre, at patienter i hele landet får den behandling, der virker bedst. Rådet skal på den måde bidrage til højere kvalitet i behandlingen og samtidig dæmpe udgiftspresset på sundhedsvæsenet. Behandlingsrådet skal bestå af et besluttende råd, et sekretariat og en række faglige udvalg. Sekretariatet kommer til at bestå af 20-25 medarbejdere.

Sekretariatet søger lige nu erfarne AC-generalister, der blandt andet skal fungere som katalysatorer for formidling af sundhedsfaglige og tekniske områder til de faglige udvalg og til rådet.

Du får arbejdsplads i sekretariatet, hvor mange af de overordnede elementer er på plads, men lige så mange er stadig i proces. Derfor vil din jobbeskrivelse og dit jobindhold løbende ændre sig, efterhånden som Behandlingsrådet konsolideres.

.


 ●   Jobindex - Ledige job i Udlandet
Danmarks største jobmarked.

 ●   Head of Project, North Eastern Europe, European Energy A/S

European Energy A/S
Head of Project, North Eastern Europe

European Energy A/S, Søborg or Malmö

Would you like a challenging career with a high degree of development and responsibilities? Does it motivate you to be on the frontline of the renewable energy business? And would you like to head our North Eastern Europe project team?

As Head of Project, North Eastern Europe , you coordinate and contribute to assessing feasibility and commercial potential of projects and secure progress through the project life cycle. You build, develop and coach your team across all the geographies. Finally, you will identify and evaluate potential partners, advisors, and subcontractors in local markets.

We offer an opportunity to take on a role with great responsibility and a steep learning curve in the renewable industry.

European Energy A/S
.

 ●   Senior Manager B2B Sales Operational Excellence, Circle K Danmark A/S


Senior Manager B2B Sales Operational Excellence

Circle K Danmark A/S, Copenhagen or Riga

The role identifies and drives continuous operational excellence of the full B2B sales and service value process across all Circle K’s European Business Units. It is key to the role to ensure a continuous development of Circle K's operational sales and service maturity level by defining and prioritizing concrete initiatives and driving the implementation hands-on, that will ensure sustainable tangible results.

Key responsibility:

 • Deliver lean and operational excellence in prioritized sales and customer service processes across several BUs
 • Analysis of processes and functions and identify improvement potential, that makes it easier for the customers and sales reps in day-to-day operations
 • Design new processes and implement across BUs
Circle K Danmark A/S
.

 ●   Vice President, Customer Implementation, Nets Group A/S

Nets Group A/S
Vice President, Customer Implementation

Nets Group A/S

You’re expected to develop your talent and aim higher as you work to change payments. You’ll build on our proven track record of developing and delivering innovative and reliable solutions and our strengths as a Nordic leader with 50 years of experience within payment solutions.

Heading Customer implementation means helping the organization striking the right balance of when we are powering up new teams and your key responsibilities are:

 • Ensuring delivery of the customer outcome – i.e. ensuring customer satisfaction, cost and effective delivery and organizational readiness
 • Implement high-quality migration practice – i.e. converge existing elements to build a scalable and effective setup
 • Upgrade and maintain project management practice – i.e. converging existing elements to build a scalable and effective setup
Nets Group A/S
.

 ●   Senior Geotechnical Engineer, Ørsted

Ørsted
Senior Geotechnical Engineer

Ørsted, London, Gentofte, Skærbæk

Imagine a future where you’re involved in complex geotechnical engineering for the development of offshore wind projects on a global scale.

Join us in this role where you’ll be responsible for delivering high-quality site characterisations and engineering soil properties for facility design, installation assessments, power cable engineering, and more.

You’ll be deeply involved in various complex offshore wind farm projects on a global scale, where you’ll apply your experience and knowledge to scope, analyse, and interpret geotechnical in situ and laboratory test data.

Ørsted
.

 ●   Project Manager for renewable hydrogen and P2X projects, Ørsted

Ørsted
Project Manager for renewable hydrogen and P2X projects

Ørsted, Gentofte, Skærbæk, London, The Hague or Hamburg

Imagine a future where you play a pivotal role in delivering on Europe’s fastest growing energy company’s ambition to create a business within renewable hydrogen.

Join us in this role where you’ll play a key part in developing and executing projects involving the installation of water electrolysis and P2X plants, often integrated into our customers’ production facilities.

The Hydrogen department is an integral part of our offshore wind business unit, and you’ll be managing hydrogen projects from project development through concept selection, engineering, tendering, construction, and commissioning. You’ll be working on several projects in different stages of maturity.

Ørsted
.

 ●   Vicevært til Rådhuset i Nuuk – Genopslag/job-nr. 552/20, Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq
Vicevært til Rådhuset i Nuuk – Genopslag/job-nr. 552/20

Kommuneqarfik Sermersooq

Kan det være noget for dig at stå for tilsyn af forsyningsinstallationer og tekniske anlæg for Kommuneqarfik Sermersooqs rådhus i Nuuk? Har du hænder, der er gode til at fikse det praktiske, en vicevært skal kunne?

Hvis ja, så er det nok dig, der bliver den nye vicevært for Rådhuset ved Kommuneqarfik Sermersooq og de underliggende forvaltninger i Nuuk.

Viceværtens væsentligste arbejdsopgaver er at holde tilsyn med forsyningsinstallationer og tekniske anlæg, herunder elektronisk styret anlæg. Medvirke til planlægning af langsigtet vedligeholdelsesplan. Rekvirere mindre bygningsvedligehold af leverandører samt at være tilsynsførende under vedligeholdelsesarbejdet. Brugerservice ved ommøblering, lampeopsætning, ophængning af billeder og lignende forefalden arbejder. Tilsyn af rengøring og snerydning ved indgange samt ved nødudgange til Kommuneqarfik Sermersooqs administrationsbygninger.

Kommuneqarfik Sermersooq
.

 ●   Socialrådgiver til Atuarfik Tuiisaq i Paamiut/job-nr. 551/20, Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq
Socialrådgiver til Atuarfik Tuiisaq i Paamiut/job-nr. 551/20

Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret socialrådgiver til Atuarfik Tuiisaq i Paamiut med tiltrædelse den 1/12-2020 eller snarest muligt.

Atuarfik Tuiisaq har omkring 170 elever og der er ansat 24 lærere til at varetage undervisningen. Stillingen er en fuldtidsstilling og har reference til skoleinspektøren.

Vi søger en – gerne erfaren – socialrådgiver til at indgå i det arbejde med børn og varetage en række opgaver herunder:

 • At koordinere det sociale arbejde på skolen i tæt samarbejde skoleinspektøren og lærerne
 • Skal indgå i netværk og samarbejde med Familieforvaltningens socialrådgivere og afdelingen for sundhed og forebyggelse og med Misi
 • Udbygge og forbedre skole/hjem-samarbejdet i samarbejde med skolen
Kommuneqarfik Sermersooq
.

 ●   Senior Risk Manager, NORDIC INVESTMENT BANK

NORDIC INVESTMENT BANK
Senior Risk Manager

NORDIC INVESTMENT BANK, Helsinki

NORDIC INVESTMENT BANK can offer you the chance to do banking that makes a difference. The projects that we finance serve to make the Nordic-Baltic region sustainable and competitive. Also, we are an International Financial Institution, which will give you the possibility to work with international experts at higher levels than elsewhere. The challenges you will face working at NIB are unique, providing you with valuable experiences on an international level. You will also get a view of the entire credit process. We are a close network of some 200 people located in the heart of Helsinki. The atmosphere is international and our official internal language is English.

Main responsibilities and tasks

 • Maintain model risk related policies & guidelines
 • Manage the model inventory and model validation programme
 • Develop and maintain a model risk assessment tools
NORDIC INVESTMENT BANK
.

 ●   Kommuneqarfik Sermersooq, Børne- og Familieforvaltningen søger 2 afdelingsledere til ungecenter i Tasiilaq/job-nr. 548/20, Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq, Børne- og Familieforvaltningen søger 2 afdelingsledere til ungecenter i Tasiilaq/job-nr. 548/20

Kommuneqarfik Sermersooq

Har du ledelseserfaring, tænder du på arbejdet med at gøre en forskel for unge med særlige behov, og er du fagligt velfunderet i arbejdet med unge med særlige behov…?

Så søger Børne- og Familieforvaltningen 2 afdelingsledere til vores ungecenter med ansvar for henholdsvis botilbud og pædagogisk behandlingstilbud.

Ungecentret vil rumme en døgnafdeling for 14-18 årige, i alt 8-10 pladser; et efterværnstilbud i døgnregi for 18-23 årige, i alt 6 pladser samt et pædagogisk dagbehandlingstilbud for unge med særlige behov i aldersgruppen 12-18 år. Vores nuværende ungerådgivning vil blive en del af dette.

I ungecentret møder den unge omsorgsfulde voksne som vil dem, og som bliver et fast holdepunkt i deres tilværelse. Der arbejdes med ADL-træning (Almindelig Daglig Levevis), så de unge lærer at tage vare på sig selv.

Kommuneqarfik Sermersooq
.

 ●   Souschef til Sild Danske Børnehave, Konsulenthuset ballisager A/S

Konsulenthuset ballisager A/SSouschef til Sild Danske Børnehave

Konsulenthuset ballisager A/S søger for Sild Danske Børnehave i Sylt/Ot Westerland

Souschef til den attraktive danske børnehave på naturskønne Sild

Omsorg, nærvær og høj faglighed går hånd i hånd. Groft brød og sunde madvaner foretrækkes frem for sukker og tomme kulhydrater. Du tænker økologi, bæredygtighed og bevægelse ind i dagligdagen, og nyder du at få vind i håret, når legepladsen og de naturskønne omgivelser indtages. Hos Sild Danske Børnehave er børnene i fokus.

Du vil opleve et tæt samarbejde med institutionens leder, og du vil være den nærmeste sparringspartner i dagligdagen.

Din positive indstilling gør dig i stand til at håndtere hverdagens udfordringer med oprejst pande, selvom det regner, og der er børn, som skal trøstes. Du er uddannet pædagog og finder det naturligt at være i kontakt med både børn og forældre.

.

 ●   Senioranklager til Grønlands Politi, Rigsadvokaten

Anklagemyndigheden
Senioranklager til Grønlands Politi

Anklagemyndigheden, Nuuk

1 stilling som senioranklager hos Grønlands Politi er ledig til besættelse snarest muligt. Der kan aftales tidsbegrænsede vilkår til mellem 2-6 år efter nærmere aftale.

Som senioranklager i Grønland får du et job med alsidige og udfordrende opgaver, som på flere måder adskiller sig fra arbejdsopgaverne i politiet og anklagemyndigheden i Danmark. Kriminalitetsmønsteret, lovgivningen og geografien i Grønland byder således på store, anderledes og meget spændende udfordringer i det daglige.

Som senioranklager vil en af dine hovedopgaver i den lokale anklagemyndighed være at deltage i driftsledelsen sammen med chefanklageren og embedets anden senioranklager. Driftsledelse omfatter bl.a. visitation og fordeling af sager til anklagerne. Du vil også skulle fungere som mentor for de anklagerfuldmægtige. Du skal endvidere forvente at skulle fungere som stedfortræder for chefanklageren.

.

 ●   Barselsvikariat/PU-stilling som senioranklager ved Grønlands Politi, Rigsadvokaten

Anklagemyndigheden
Barselsvikariat/PU-stilling som senioranklager ved Grønlands Politi

Anklagemyndigheden, Nuuk

Et barselsvikariat/PU-stilling som senioranklager hos Grønlands Politi er ledig til besættelse for perioden 1. februar-1. juni 2021, evt. for en kortere periode efter aftale.

Som senioranklager i Grønland får du i vikariatet et job med alsidige og udfordrende opgaver, som på flere måder adskiller sig fra arbejdsopgaverne i politiet og anklagemyndigheden i Danmark. Kriminalitetsmønsteret, lovgivningen og geografien i Grønland byder således på store, anderledes og meget spændende udfordringer i det daglige.

En af dine hovedopgaver i anklagemyndigheden vil være at deltage i driftsledelsen sammen med chefanklageren. Driftsledelse omfatter bl.a. visitation og fordeling af sager til embedets anklagere. Du vil også skulle fungere som mentor for de anklagerfuldmægtige. Du skal endvidere forvente at skulle fungere som stedfortræder for chefanklageren.

.

 ●   Syerske søges til systuen Kittat/job-nr. 545/20, Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq
Syerske søges til systuen Kittat/job-nr. 545/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Har du evner inden for syning/fremstilling af nationaldragter? Vil du være med til at lave videreudvikling i den velkørende traditionelle systue Kittat? Hvis det er tilfældet, vil du måske være interesseret i dette opslag.

Vi søger en syerske til Kittat.

Kittat er kendt for at sy nationaldragter af høj kvalitet, og derfor søger vi en syerske, som kan være med til at videreudvikle stedet.

Arbejdet vil indeholde:

 • Tilrettelæggelse af opgaver, planlægning og udførelse af opgaver i samarbejde med kolleger.
 • Videreudvikling af Kittat i samarbejde med kolleger på stedet.
 • Koordinering og anvendelse af de forskellige ideer, som bringes op.
Kommuneqarfik Sermersooq
.

 ●   Kommuneqarfik Sermersooq, Børne- og Familieforvaltningen søger Forstander til Ungecenter Tasiilaq/job-nr. 457/20, Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq, Børne- og Familieforvaltningen søger Forstander til Ungecenter Tasiilaq/job-nr. 457/20

Kommuneqarfik Sermersooq

Har du ledelseserfaring, tænder du på arbejdet med at gøre en forskel for unge med særlige behov, og er du fagligt velfunderet i arbejdet med unge med særlige behov?

Så søger Børne- og Familieforvaltningen en forstander til Ungecenter Tasiilaq bestående af botilbud og pædagogisk behandlingstilbud.

Pr. 1. januar 2021 etableres et Ungecenter i Tasiilaq.

Ungecentret vil rumme en døgnafdeling for 14-18 årige, i alt 8-10 pladser; et efterværnstilbud i døgnregi for 18-23 årige, i alt 6 pladser samt et pædagogisk dagbehandlingstilbud for unge med særlige behov i aldersgruppen 12-18 år. Vores nuværende ungerådgivning vil blive en del af dette.

Vi ønsker:

 • At du er en troværdig forstander hvor ledelse og faglig indsigt går op i en højere enhed
 • At du har ledelseserfaring og er indstillet på at løfte en stor opgave
Kommuneqarfik Sermersooq
.

 ●   Aldersintegreret institution Mikisoq søger pædagog – Genopslag/job-nr. 549/20, Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq
Aldersintegreret institution Mikisoq søger pædagog – Genopslag/job-nr. 549/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Tasiilaq

Aldersintegreret institution Mikisoq er normeret til 24 børn fra 0-2 år og til 20 børn fra 3-6 år. Institutionen har åbent fra kl. 7.00 til 17.00 og ligger nær by midt i Tasiilaq.

Vi forventer, at du:

 • er uddannet pædagog eller tilsvarende
 • er ydmyg og motiverende overfor børn
 • er vågen overfor enkelte børns behov
 • er ærlig og åben
Kommuneqarfik Sermersooq
.

 ●   IT Enterprise Domain Architect, DuPont Nutrition Biosciences ApS

DuPont Nutrition Biosciences ApS
IT Enterprise Domain Architect

DuPont Nutrition Biosciences ApS, Brabrand, Copenhagen or Netherlands

We are looking for 2 Domain Architects: one professional for Infrastructure, and another for Applications. They define and maintain technology roadmaps, current state and target state definitions, and inventories of assets relevant to their respective domain (e.g., infrastructure, applications, data models, services).

They ensure consistent principles in line with enterprise architecture guidelines are applied across the domain and the right balance of Run/Grow/ Transform is attained aligned with the business imperatives.

DuPont Nutrition Biosciences ApS
.

 ●   Contract Manager, Centrica Energy Trading A/S

Centrica Energy Trading A/S
Contract Manager

Centrica Energy Trading A/S, Aalborg or Hamburg

Join us at Centrica Energy Trading as our new Contract Manager for the Route-to-Market (RtM) origination department and support our Route-to-Market business.

The Contract Manager will support all origination activities and interact closely with all RtM- originators across Central Europe but will focus mainly on activities in Germany in close collaboration with the originator located in Hamburg.

You will get a chance to be part of the makings of the European energy industry's future and work in a vibrant business environment with connections to some of the world's biggest investors and businesses, looking to re-shape the energy industry and move towards a low carbon economy.

Centrica Energy Trading A/S
.

 ●   Faglærer til Teknikimik Ilinniarfik – Tech College Greenlands malerafdeling, Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyre
Faglærer til Teknikimik Ilinniarfik – Tech College Greenlands malerafdeling

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Er du en dygtig maler, der er så god til dit fag, at du kan undervise i det på KTI Bygge- og anlæg i Sisimiut? Er du klar til nye udfordringer? Vil du undervise Grønlands kommende malersvende? Hvis du kan svare ja til ovenstående spørgsmål, så er det DIG, vi søger.

Teknikimik Ilinniarfik (KTI) er en underliggende enhed under Grønlands Selvstyre, der på adresser i Nuuk og Sisimiut udbyder erhvervsuddannelser inden for områderne Jern og Metal, Byggeri og Anlæg, Råstoffer, Sprogkurser samt Gymnasiale Uddannelser GUX.

Du skal sammen med de øvrige lærere tilrettelægge elevernes uddannelsesforløb med sigte på at uddanne dygtige og kvalificerede malere.

Grønlands Selvstyre
.

 ●   Genopslag: Presserådgiver, Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyre
Genopslag: Presserådgiver

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Formandens Departement søger en presserådgiver, som har mod på at nytænke Naalakkersuisuts pressehåndtering, og som tør tage teten i forhold til Selvstyrets samspil med medierne. En stor del af opgaven bliver at rådgive Naalakkersuisut, Formandens Departement og andre departementer i håndteringen af pressen.

Vi tilbyder en stor indsigt i central politisk ageren, en spændende arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder og engagerede kolleger. Du får mulighed for at bidrage til Naalakkersuisuts synlighed i samfundet og kan sætte dit eget præg på Naalakkersuisuts strategiske kommunikation med ind- og udland.

Kan du genkende følgende kompetencer, er du måske den, vi mangler:

 • Politisk sans og erfaring med arbejdet i en politisk styret organisation
 • Forstår at se og få italesat den gode historie – og formidle tunge emner på en let tilgængelig måde under hensyntagen til Grønlands sproglige og kulturelle nuancer
Grønlands Selvstyre
.

 ●   Genopslag: Lastvogns-/entreprenørmaskinmekaniker søges til Mittarfik Nerlerit Inaat, Mittarfeqarfiit Grønlands Lufthavne

Mittarfeqarfiit Grønlands Lufthavne
Genopslag: Lastvogns-/entreprenørmaskinmekaniker søges til Mittarfik Nerlerit Inaat

Mittarfeqarfiit Grønlands Lufthavne

Nerlerit Inaat er en grønlandsk flyveplads beliggende i Jameson Land (Constable Pynt) i Sermersooq Kommune.

Arbejdet på en ødestation omfatter alle slags job. Man skal bl.a. sørge for el-, vand- og varmeforsyning. Til lufthavnen er knyttet et hotel med plads til omkring 20 gæster.

Jobbet kræver en selvstændig, moden, ansvarsbevidst og beslutsom person der samtidig er fleksibel og har gode samarbejdsevner. Man skal være fysisk og psykisk robust samtidig med at man kan arbejde med forskellige kulturer og skikke. Skal kunne affinde sig med meget travlhed i sommermånederne, hvor der bl.a. også kommer krydstogtsskibe samt nogle vintermåneder hvor der er mere stille.

.


 ●   Jobindex - Ledige job i Storkøbenhavn eller Nordsjælland
Danmarks største jobmarked.

 ●   Humlehaven søger SSH til aftenvagt og SSA til dagvagt, Halsnæs Kommune

Halsnæs KommuneHumlehaven søger SSH til aftenvagt og SSA til dagvagt

Halsnæs Kommune, Ølsted

Humlehaven er en lille somatisk enhed med 28 boliger placeret i det naturskønne og idylliske Ølsted. Vi er inspireret af Leve-bo tankegangen samt stræber efter at skabe den bedst mulige ramme for vores beboere. Vi hører under Arresø plejecenter.

Vi søger en SSH til fast aftenvagt 28 timer ugentligt, samt en SSA til dagvagt til afdelingen Humlehaven i Ølsted.

Er du blevet interesseret, så læs endelig videre om hvad vi søger hos dig som kommende kollega:

 • Du har en af de uddannelser vi søger, og har lyst til at arbejde med beboere, som har en demenssygdom.
 • Du er vores kollega, som vægter samarbejde med beboerne, pårørende, kollegaer og ledelse højt, og naturligvis vil du blive mødt af samme interesse fra os.
 • Du ser det hele menneske og er med til at sikre den livskvalitet, som er vigtig for den enkelte beboer.
.

 ●   Praktikanter søges til UNICEF Danmark, UNICEF Danmark

UNICEF Danmark
Praktikanter søges til UNICEF Danmark

UNICEF Danmark, København

Brænder du for at arbejde for udsatte børn og børns rettigheder? Har du lyst til at arbejde med internationale humanitære forhold, udviklingsprogrammer, fortalerarbejde, fundraising og privatsektorpartnerskaber? Har du mod på at indgå i en global og toneangivende børneorganisation?

Så kan du nu søge en af UNICEF Danmarks spændende praktikantstillinger, hvor du vil indgå i en af vores afdelinger og blive stillet overfor forskellige typer af opgaver. Opgaverne kan spænde vidt og være virkeliggørelse af nye initiativer samt udførelse af allerede planlagte opgaver.

Som praktikant i UNICEF Danmark skal du gerne være interesseret i humanitære og udviklingspolitiske forhold og programmer, samt børns rettigheder. Du læser og forstår rapporter på engelsk, og du er dygtig til at formulere dig på både dansk og engelsk. Derudover er du grundig og omhyggelig i dit arbejde.

.

 ●   External Lecturer - Children with Special Needs, DIS

DIS
External Lecturer - Children with Special Needs

DIS, Copenhagen

Opportunity to teach highly motivated American students in the fields of pedagogy and education.

DIS in Copenhagen is currently hiring a part-time faculty to teach the semester course Children with Special Needs starting in January 2021.

This course considers children with special needs from a critical disability studies perspective. We examine the topics of inclusion, disability, and quality of life within the Danish social welfare system through the lens of Nordic pedagogy. The voices of disabled persons and families are included in class to help understand how their lives are affected by public and educational policies.

DIS
.

 ●   Lejemålsadministrator til Matas' regnskabsafdeling, Matas A/S

Matas A/SLejemålsadministrator til Matas' regnskabsafdeling

Matas A/S, Allerød

Er du en ørn til administration af processer for erhvervslejemål? Så er du måske vores nye kollega i regnskab. Vi søger en lejemålsadministrator til at varetage de administrative og regnskabsmæssige forhold vedrørende vores ca. 300 erhvervslejekontrakter.

Du vil i en opstartsperiode deltage i etablering af vores lejeaftaler i et nyt kontraktstyringssystem med henblik på at disse er digitalt tilgængelige og ajourført. Du sikrer desuden sammenhængen mellem kontraktstyringssystemet og regnskabsmæssige systemer herunder grundlag til IFRS 16 Leasing.

Du vil som lejemålsadministrator blive ansvarlig for processer og systemer vedrørende de regnskabsmæssige forhold vedrørende IFRS 16 Leasing. Som en del af processerne omkring vores erhvervslejemål foretager du gennemgang og vurdering af eksisterende processer, og du bidrager til løbende forenkling og styrkelse.

.

 ●   Skarp digital marketingkoordinator til barselvikariat, ELF Development A/S

ELF Development A/SSkarp digital marketingkoordinator til barselvikariat

ELF Development A/S, Hellerup

Brænder du for at skabe engagerende indhold på forskellige typer af digitale platforme? Kan du på eget initiativ og med kreative idéer fange opmærksomheden hos en specifik målgruppe? Er du en dygtig digital kommunikatør med et skarpt grafisk øje?

Som digital marketingkoordinator i ELF Development bliver din vigtigste opgave at udarbejde relevant og engagerende indhold til vores mange digitale kanaler og platforme. Du skal være med til at sikre, at vi udsender de rigtige budskaber til de rette målgrupper - både sprogligt og grafisk. Stillingen er som udgangspunkt et barselvikariat på 8-9 måneder med mulighed for forlængelse/fastansættelse efterfølgende.

Vi forventer at du har en solid forståelse for digital marketing, kommunikation og content produktion. Du ved, hvad der virker online, og har erfaring med, hvordan du udformer og præsenterer et budskab, der sælger.

.

 ●   Elev til IT-support i international logistikvirksomhed, NTG Nordic Transport Group

NTG Nordic Transport GroupElev til IT-support i international logistikvirksomhed

NTG Nordic Transport Group, Hvidovre

Er du i gang med din uddannelse inden for IT-support? Og kunne du tænke dig at have din elevtid hos et af de hurtigst voksende logistikselskaber i Europa?

  ”Vi er i en rivende udvikling, der gør at du får over 1600 kolleger i 30 lande. Og lige fra starten vil vi have opgaver klar til dig, så du får en stejl læringskurve og er med til at gøre en forskel,” fortæller din kommende chef, systemadministrator, Rene Holm.

Du bliver elev hos NTG Nordic Transport Group A/S, som tilbyder en lang række transportformer til/fra hele verden. Her vil du møde 4 kolleger – en i Kolding og 3 på kontoret i Hvidovre, som også bliver din base.

Du kommer selvfølgelig til at fordele din tid mellem skolebænken og vores kontor, men når du er hos os, kan du forvente en stejl læringskurve, hvor du får opgaver fra dag 1. Her kommer du til at yde generel IT-support til alle kolleger i NTG på globalt plan.

.

 ●   De Socialpsykiatriske Botilbud i Egedal Kommune søger kontaktperson, Egedal Kommune

Egedal Kommune
De Socialpsykiatriske Botilbud i Egedal Kommune søger kontaktperson

Egedal Kommune, Ølstykke

Vi har en ledig stilling i De Socialpsykiatriske Botilbud i Egedal Kommune og søger kollega til vores boteam.

Botilbuddene består samlet af 3 tilbud: Skovbo, Bakkehuset og Dambo, med i alt 25 pladser. Beboerne er i alderen 18 til 65 år, og har alle forskellige psykosociale problemstillinger. Nogle af borgerne i Skovbo har også ASF-problematikker. Medarbejderne i Boteamet er fordelt med primær arbejdsplads i hvert af de tre tilbud. Primært Skovbo og Bakkehuset samarbejder på tværs, både fagligt og i driften. Denne stilling er primært med ansættelse i Skovbo, hvor målgruppen er yngre borgere. Botilbuddene er ikke døgndækkede, men vi dækker flere aftener og i weekenderne.

Overordnet i arbejdet er der fokus på relationsdannelse og borgerinddragelse med henblik på at støtte borgernes egen recovery proces. Dette både gennem individuel indsats og deltagelse i sociale aktiviteter.

Egedal Kommune
.

 ●   Er du vores nye videojournalist? Kom i praktik hos Dansk Magisterforening, KM2JOB IVS

Dansk MagisterforeningEr du vores nye videojournalist? Kom i praktik hos Dansk Magisterforening

Dansk Magisterforening, Frederiksberg

Som videojournalist i DM udvikler vi dig til at blive en endnu bedre visuel storyteller.

Du kommer med på et hold, hvor der er plads og frihed til at eksperimentere og prøve nye idéer, formater og koncepter af. Vi er ikke et tv-produktionsselskab. Til gengæld er du ikke blot en lille brik i produktionsmøllen.

Som videopraktikant hos os får du stort ansvar og vil få mulighed for at komme hele vejen rundt om produktionen lige fra idéudvikling til postproduktion.

Du vil blive klædt på til at kunne tilrettelægge videoer til vores godt 55.000 medlemmer til brug på vores digitale kanaler, herunder hjemmeside, SoMe-kanaler og nyhedsbreve.

Dine opgaver vil være:

 • Idé- og konceptudvikling
 • Manuskriptskrivning
 • Casting af medvirkende
.

 ●   Office and HR Manager, BLAST ApS

BLAST ApSOffice and HR Manager

BLAST ApS, København

Vi er på udkig efter en Office og HR Manager til vores Operations Team til at varetage en bred vifte af opgaver og ansvar, med særligt fokus på støtte til vores Operations og Finance-afdelinger.

Afhængig af dine kvalifikationer, vil du skulle varetage følgende opgaver:

 • Hjælpe vores COO med enkel juridisk og administrativ behandling, herunder sende dokumenter til underskrift, varetage vores HR-værktøjer, holde styr på vores datarum og holde vores organisationsdiagram opdateret
 • Stå for lønudbetalingen til vores ansatte i Danmark, herunder oprettelse af nye medarbejdere i vores lønsystem, samt sikre at medarbejdere i forbindelse med fratrædelser fjernes fra lønsystemet
 • Bestilling af frokost til kontoret, køb af kontorartikler og andre fornødenheder
.

 ●   Regnskabschef, Bilcentret Charlottenlund A/S

Bilcentret Charlottenlund A/SRegnskabschef

Bilcentret Charlottenlund A/S

Til snarest tiltrædelse søger vi en regnskabschef til vores 2 forretninger. Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor du i et stort omfang selv kan tilrettelægge dit arbejde og i et vist omfang tillige vil have mulighed for at arbejde hjemmefra.

Du vil selvstændigt skulle kunne klare vores regnskabsfunktion med debitor-, kreditor-, finansbogholderi og lønsystem. Og du skal være i stand til at gøre regnskabet klar til vores revisor til årsafslutning. I dag anvender vi et autocore regnskabssystem, som alle andre VW-forhandlere – men vi overgår meget snart til AX.

Vi er VW-forhandler med afdeling i Birkerød og Charlottenlund med ca. 60 ansatte og et årligt nyvognssalg på godt 1100 biler.

.

 ●   Plejecenter Rosenhaven søger en erfaren og visionær afdelingssygeplejerske, Ballerup Kommune

Ballerup KommunePlejecenter Rosenhaven søger en erfaren og visionær afdelingssygeplejerske

Ballerup Kommune søger for klient, Skovlunde

Plejecenter Rosenhaven søger en ny afdelingssygeplejerske til at lede 2 af vores 4 afdelinger med tiltrædelse 1. januar 2021 eller efter aftale.

Vi søger en leder med en solid sygeplejefaglig baggrund og bred ledererfaring samt en leder, der sammen med medarbejderne og lederteamet kan udvikle Rosenhaven både fagligt og som arbejdsplads. Der er en god og positiv ånd på stedet, og i Rosenhaven afprøver vi gerne nyt, og vi arbejder løbende med at udvikle fagligheden og kvaliteten.

Du bliver en del af et samlet lederteam bestående af plejecenterlederen og 3 andre afdelingssygeplejersker, hvor du vil indgå i den samlede ledelse af de to plejecentre Lundehaven og Rosenhaven. Vi arbejder målrettet med at udvikle samarbejdet og styrke plejecentrenes samlede ledelseskraft.

.

 ●   Concept Manager, Interdan Bil A/S

Interdan Bil A/SConcept Manager

Interdan Bil A/S, Glostrup

Er du 100-meter mester i Mystery Shopping, konceptudvikling og drift af Retail, og drives du af at skabe resultater og kundetilfredshed?

I stillingen som Concept Manager bliver du en del af et ambitiøst, nyetableret Retail-team, hvor du som ansvarlig for bl.a. CSI og Mystery Shopping konstant skal have det skarpe overblik over performance, forestå et ongoing vedligehold samt, ud fra dette, optimere og videreudvikle koncepter og uddannelser.

Dine primære arbejdsopgaver bliver koordinering, opfølgning, rapportering og optimering relateret til CSI, Mystery Shopping og vores uddannelsesprogrammer, som dækker en bred vifte af uddannelsestilbud fra både egne og fabriksrelaterede programmer. Derudover vil du blive ansvarlig for andre Retail-udviklingsprojekter, som du i høj grad selv er med til at scope, udvikle og implementere.

.

 ●   Ølstykke hjemmepleje søger social- og sundhedshjælpere, Egedal Kommune

Egedal Kommune
Ølstykke hjemmepleje søger social- og sundhedshjælpere

Egedal Kommune

Vil du være med til at skabe verdens bedste hverdag? Så søger Ølstykke hjemmepleje social- og sundhedshjælpere.

Har du lyst til at være udekørende social- og sundhedshjælper i en kommune med ruter i landlig duft og med smukke marker, og har du lyst til at være en del af skønne, humoristiske, dygtige og meget forskellige kollegaer, så læs endelig videre...

I hjemmeplejen samarbejder vi med borgerne om at skabe verdens bedste hverdag i egen bolig. Vi har fokus på hverdagsrehabilitering, koordinering, en god helhedsoplevelse for borgeren samt et godt tværfagligt samarbejde med såvel interne som eksterne samarbejdspartnere. Vi arbejder med helhedspleje, således at du udover den personlige pleje også varetager delegerede sygeplejeopgaver. Disse får vi løbende flere af.

Egedal Kommune
.

 ●   Pædagog til Ungdomsbrandkorps, Hovedstadens Beredskab

Hovedstadens BeredskabPædagog til Ungdomsbrandkorps

Hovedstadens Beredskab, København

Vil du være med til at holde de unge til ilden og støtte vores instruktører, når vi uddanner vores brandkadetter? Så er stillingen som pædagog i vores Ungdomsbrandkorps måske noget for dig.

Med vores 1000 medarbejdere og frivillige er Hovedstadens Beredskab landets største. Som en del af vores forebyggende arbejde har vi etableret Ungdomsbrandkorpset (UBK), hvortil vi søger en dygtig pædagog til at udføre en understøttende pædagogisk funktion i uddannelsen af de unge brandkadetter.

Du får selvstændige opgaver i et afvekslende og uhøjtideligt miljø. Dine primære opgaver vil være:

 • At udføre en klassisk pædagogisk funktion i UBK’s undervisningsforløb og fritidstilbud, som også indbefatter eftermiddag/aften arrangementer
 • At motivere og hjælpe de unge til fritidsjob og til at søge en ungdomsuddannelse
 • At opsøge og etablere faste aftaler med lokale virksomheder om rekruttering af vores unge til fritidsjob
.

 ●   Omstillingsmedarbejder til medlemscenter – vikariat, KM2JOB IVS

Dansk MagisterforeningOmstillingsmedarbejder til medlemscenter – vikariat

Dansk Magisterforening, Frederiksberg

Er du udadvendt, har smil i stemmen og brænder du for at yde service på højt niveau? Så er du måske vores nye kollega i medlemscenteret.

Du bliver en del af et team på fem dygtige og engagerede medarbejdere, hvis fornemmeste opgave er at sikre hurtig og professionel håndtering af opkald fra vores medlemmer og samarbejdspartnere. Teamet har bl.a. ansvaret for at håndtere og journalisere post samt registrere og opdatere medlemsdata. Derudover kan der komme fortløbende ad-hoc-opgaver.

Dine primære opgaver

 • Omstille opkald fra medlemmer til relevante kolleger i DM.
 • Omstille opkald til de syv organisationer, der lejer sig ind i DMs bygning på Peter Bangs Vej.
 • Journalisering af post i DM
.

 ●   JURIST MED ERFARING I ANSÆTTELSESRET, Finansforbundet

FinansforbundetJURIST MED ERFARING I ANSÆTTELSESRET

Finansforbundet, København

Finansforbundet rådgiver og vejleder dagligt vores medlemmer og tillidsrepræsentanter med spørgsmål indenfor Finansforbundets overenskomstområder og ansættelsesret i almindelighed. Du kan blive en del af vores professionelle rådgivning, samtidig med at du får lov til at sagsbehandle de ansættelsesretlige sager indenfor og udenfor vores fagretlige system.

Som juridisk konsulent i Jura vil du i tæt samarbejde og dialog med dine kollegaer løse opgaver indenfor en bred pallette af emner indenfor det ansættelsesretlige område, bl.a.:

 • Rådgivning og vejledning om juridiske aspekter før, under og efter ansættelsen; funktionærlov og overenskomst, ligebehandling, forskelsbehandling mv.
 • Sagsbehandling med egen sagsportefølje
.

 ●   Vi søger en regnskabsmedarbejder/controller, som gerne vil tage ejerskab til en ekspanderende ejendomsvirksomhed placeret i København K, HL Management A/S

HL Management A/SVi søger en regnskabsmedarbejder/controller, som gerne vil tage ejerskab til en ekspanderende ejendomsvirksomhed placeret i København K

HL Management A/S

Kan du godt lide at være med til at præge dit job og finder det spændende at være med på rejsen i en virksomhed, som er i gang med at opbygge en større ejendomsportefølje i flere fonde, så er du måske vores kommende regnskabsmedarbejder.

Som regnskabsmedarbejder vil du få ansvaret for bogholderiet i vores ejendomsselskaber og datterselskaber. Du får et selvstændigt job med gode muligheder for sparring samt personlig udvikling, og indflydelse på dine arbejdsopgaver.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af

 • Bogføring af bilag
 • Kontering af fakturaer i workflow og kreditorbetalinger
 • Afstemninger af bankkonti og mellemregninger
.

 ●   Vi søger en ejendomsadministrator, som gerne tager ejerskab til en ekspanderende ejendomsvirksomhed placeret i København K, HL Management A/S

HL Management A/SVi søger en ejendomsadministrator, som gerne tager ejerskab til en ekspanderende ejendomsvirksomhed placeret i København K

HL Management A/S

Har du et iværksættergen og finder det spændende at være med på rejsen i en virksomhed, som er i gang med at opbygge en større ejendomsportefølje i flere fonde, så er du måske vores kommende ejendomsadministrator.

Ejendomsadministratoren har en central plads, og du vil få ansvaret for en ejendomsportefølje som primært består af boliglejemål, herunder ansvaret for både de juridiske og økonomiske opgaver.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af

 • Varsling af lejeregulering, herunder omkostningsbestemt leje, skatter og afgifter m.v.
 • Huslejekørsel og opkrævning af husleje
 • Indflytningssager, oprettelse af nye lejere, opkræv af depositum og leje mv.
.

 ●   Global Human Resource Manager, SameSystem A/S

Jobindex A/S
Global Human Resource Manager

Jobindex A/S recruiting on behalf of SameSystem in Værløse

Make your impact and be part of shaping the future for SameSystem.

You will be responsible for realizing the company's ambitions to attract, recruit and keep the very best talent across many different work areas and markets.

We are looking into a very exciting growth journey in the highest gear, where we will need the assistance of many new colleagues. Your passion for recruiting, supporting, and evolving employees will be a driving factor in a successful growth schedule.

You will take our organization to the next level and have the opportunity to build and define the tools, procedures, and structure in a new centralized HR function. You will be able to decide the methods and plan of action to achieve your goals.

Jobindex A/S
.

 ●   Værkfører - smedeværksted, Mark & Wedell A/S, Ingeniør- og Handelsfirma

Mark & Wedell A/S, Ingeniør- og HandelsfirmaVærkfører - smedeværksted

Mark & Wedell A/S, Ingeniør- og Handelsfirma, Kvistgård

Som selv kan tage fat og skabe yderligere vækst sammen med 6 dygtige smede søges for tiltrædelse snarest muligt.

Du bliver den daglige hands-on teamleder for 6 dygtige smede, går forrest og deltager i det daglige arbejde på lige fod med smedene i produktionen. Du fungerer som teamlederen, der fordeler opgaver, tager ansvar og engagerer dine kollegaer i det daglige samtidig med, at du sparrer omkring løsninger og muligheder for at levere kundens projekter i høj kvalitet og til tiden.

Du forventes derfor både at være en dygtig smed og teamleder samtidig med, at du forventes at tage ansvar og bidrage aktivt i forbindelse med levering af kundernes projekter til tiden. Optimering af interne processer og vedligeholdelse af tiltag i henhold til ISO 9001:2015 og ISO 3834 vil være en vigtig del af teamlederrollen.

.www.jobhunter.dk