●   Jobindex - Ledige job i Danmark
Danmarks største jobmarked.

 ●   Regnskabsansvarlig, TC Anlæg A/S

TC Anlæg A/S
Regnskabsansvarlig

TC Anlæg A/S, Odense

TC Anlæg A/S søger en medarbejder der kan sit bogholderi og er god til at skabe et overblik der kan bruges af den øvrige ledelse.

TC Anlæg A/S er stiftet i år 2002. I dag har TC Anlæg udviklet sig til en stærk entreprenørvirksomhed og samarbejdspartner, som kan forestå udførelse af komplicerede miljø,- anlægs- og byggeprojekter.

Jobbet:

 • Økonomisk opgørelse og opfølgning på igangværende arbejder
 • Lønkørsel (timelønnet og funktionærer)
 • Indberetning af moms
 • Daglig håndtering af kreditfaktura, betaling af kreditorer, indbetaling af debitorer mv.
 • Udarbejdelse af månedsrapportering med budgetopfølgning
TC Anlæg A/S
.

 ●   Byggepladschauffør - Odense, Würth Danmark A/S

Würth Danmark A/S
Byggepladschauffør - Odense

Würth Danmark A/S

Vil du være med til at hjælpe vores mange gode kunder ude på byggepladserne med at levere varer der hvor de har brug for dem? Og kan du skabe gode relationer med kunderne?

Du bliver tilknyttet vores håndværkerbutikker i Odense, og din dag starter tidlig morgen med at læsse varer bestilt dagen før på bilen, og derefter levere dem direkte til den person på byggepladsen, der har bestilt dem. Der er ofte behov for at køre tilbage til butikkerne, fylde op og køre en ny tur.

Når du er færdig med dine ture, vil du hjælpe til i butikken med forefaldende arbejdsopgaver.

Würth Danmark A/S
.

 ●   Vicevært – hjælp vores glade beboere med store og små opgaver, Gp-Gruppen ApS

Vicevært – hjælp vores glade beboere med store og små opgaver

Gp-Gruppen ApS, København

Kan du sikre vores kunders gode humør ved hjælp af din imødekommenhed og et par hænder, der er skruet godt på?

Så er du måske vores næste vicevært her i GP-Gruppen. Lige nu er vi inde i en rivende udvikling, og vi har brug for dig til at løse beboernes udfordringer i vores københavnske ejendomme. Her kan du se frem til et arbejde, hvor du får ansvaret for din arbejdsdag og (næsten) er din egen chef.

Interesseret? Så læs mere her.

.

 ●   Behandlingsansvarlig psykolog søges til Dagbehandlingsskolen Pilen, Behandlingsskolerne ApS

Behandlingsskolerne ApS
Behandlingsansvarlig psykolog søges til Dagbehandlingsskolen Pilen

Behandlingsskolerne ApS, København

Vil du gøre en reel forskel i dit arbejdsliv og hjælpe børn med særlige udfordringer godt på vej, så de kan leve op til deres fulde potentiale? Få en dagligdag med høj professionalisme, bred faglighed og gode forhold hos os på Behandlingsskolerne.

Behandlingsskolerne er en privatejet organisation, der beskæftiger sig med behandling og undervisning af børn og unge med særlige behov. Med mere end 15 års erfaring på specialområdet er vi Danmarks største udbyder af specialtilbud til børn og unge med særlige behov.

Vi arbejder hele tiden mod at opnå vores mission om at skabe mulighed for, at alle elever får et værdifuldt og selvforsørgende voksenliv.

Behandlingsskolerne ApS
.

 ●   Marketingkoordinator, GlobalConnect A/S

GlobalConnect A/S
Marketingkoordinator

GlobalConnect A/S, København

Er du kreativ, ambitiøs og drevet af at skabe målbare resultater med marketingaktiviteter? - Og kunne du tænke dig at få ansvaret for at udføre marketingaktiviteter på både nye og eksisterende fiberudrulningsprojekter?

Onefiber søger en ny kollega i marketing, der er klar til et eventyr, hvor vores formål er at leverer fiber til alle afkroge af Danmark og skabe et brand der er på landkortet.

Som Marketingkoordinator bliver du en del af et velfungerende team, hvor dine ansvarsområder i Product & Marketing afdelingen bl.a. vil være projekt planlægning og eksekvering; on/off marketing kampagner; tværfagligt arbejde – koordinering og eksekvering. Du skal sikre, at Onefiber fremstår konsistent og professionel på tværs af alle kanaler. Du får ansvaret for at planlægge og eksekvere marketingaktiviteter og du bruger dine stærke kommunikative evner til at sikre, at Onefibers budskab fremstår klart og tydeligt.
GlobalConnect A/S
.

 ●   Ambitiøs sygeplejerske søges til Glostrup Kommunes hjemmesygepleje, Glostrup Kommune

Glostrup Kommune
Ambitiøs sygeplejerske søges til Glostrup Kommunes hjemmesygepleje

Glostrup Kommune

Kunne du tænke dig at blive en del af et team med spændende arbejdsopgaver, høj faglighed og stor medindflydelse på din arbejdsdag?

Som en del af teamet vil dine opgaver bl.a. være:

 • Komplekse og akutte sygeplejefaglige opgaver hos borgere i eget hjem og sygeplejeklinikken – herunder samarbejde med sygehuse, praktiserende læger, akutteam mv.
 • Foretage sygeplejefaglige udredninger og vurderinger.
 • Tidlig opsporing og forebyggelse af sygdom.
 • Rehabiliterende sygepleje med fokus på borgers mestring.
.

 ●   UX Designer, SwipBox

SwipBox
UX Designer

SwipBox, Sønderborg

Er du grafisk kreativ, og har du samtidig en teknisk interesse, så er du måske vores nye medarbejder. Vi søger netop nu en UX designer, som vil være med til at skabe nye brugervenlige produkter og være en del af en international arbejdsplads, hvor opgaverne er varierende.

Dit primære fokus vil være udvikling og specifikation af brugervenlige mobilapplikationer, administrationsværktøjer og øvrige interfaces, herunder bl.a.:

 • Udarbejdelse af UI- og funktionsspecifikationer, mock-ups, kundespecifik branding og user guides
 • Optimere brugeroplevelsen i eksisterende og nye produkter
 • Omdanne komplicerede tekniske processer til enkle UI-flows
SwipBox
.

 ●   Bogholder , Intech International a/s

Intech International a/s
Bogholder

Intech International a/s, Brønderslev

Vi søger en ny kollega med erfaring fra projektorienteret produktionsvirksomhed til vores økonomiteam, der alle er kompetente, ansvarsfulde medarbejdere, der kender værdien af et godt samarbejde.

Dine konkrete opgaver bliver bl.a.:

 • Bogføring – både debitor og kreditor
 • Betalinger og bank
 • Lagerkørsel

Intech International A/S er specialiseret i design og fremstilling af rustfrit procesudstyr til fødevareindustrien samt industriautomatik som komplette robotceller og elektrisk konstruktion.

Intech International a/s
.

 ●   QA specialist, SmartPractice Denmark ApS

SmartPractice Denmark ApS
QA specialist

SmartPractice Denmark ApS, Hillerød

SmartPractice Denmark develops, manufactures and distributes innovative patch testing medicinal products, ancillary supplies, and world class customer support and education. SmartPractice is the global market leader for contact allergy patch testing, everyday living the motto “because patients deserve a diagnosis”.

As specialist in QA, your responsibilities will range from the early definition of requirements to the final qualification of production line using science and risk-based validation principles.

Your main areas of responsibility will be to:

 • Set direction for quality and compliance based on regulatory requirements
 • Help set the right requirements for production facilities and equipment
 • Approve Qualification/Validation protocols and reports
SmartPractice Denmark ApS
.

 ●   Er du en af vores to nye planteskolegartnere?, Thymes Planteskole ApS

Thymes Planteskole ApS Er du en af vores to nye planteskolegartnere?

Thymes Planteskole ApS, Køge

Vi søger to dynamiske planteskolegartnere til vores detailplanteskole i Køge, der både har private og erhvervskunder. Detailplanteskolen er på 10.000 m2, og produktionen er på 25.000 m2. Vi har et bredt sortiment af haveplanter, sommerblomster, sæson-, stue- og drivhusplanter. Og en større egen produktion af buske, træer, frugttræer og frugtbuske.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • At have fokus på kundebetjening i detailbutikken
 • Eget ansvarsområde - oplæring af elever - teamansvarlig
 • Vareindkøb - prissætning af varer - varehåndtering - varepræsentation
.

 ●   Lægesekretær, I/S Lægerne Morten Børupsgade

I/S Lægerne Morten Børupsgade
Lægesekretær

I/S Lægerne Morten Børupsgade, Århus

Vi søger en udadvendt, energisk medarbejder til at indgå i vores klinik. Opgaverne er mange, så det er er fordel, hvis du har praksiserfaring, men er ikke et krav.

Opgaverne indebærer visitation af patienter i telefon, bookning af tider, styr på regninger, attester, indkøb og overblik i samarbejde med vores anden sekretær – alt i alt en nøglerolle i vores praksis med megen selvstændighed. Der kan forekomme enkelte opgaver på laboratoriet (EKG, urin us, osv.).

Vi består af tre faste læger, en uddannelseslæge og to sekretærer samt to sygeplejersker. Der er desuden ansat medicinstuderende, der fortrinsvist passer laboratoriet.

I/S Lægerne Morten Børupsgade
.

 ●   Kvalitetsingeniør, EagleBurgmann KE A/S

EagleBurgmann KE A/S
Kvalitetsingeniør

EagleBurgmann KE A/S, Ringkøbing

Freudenberg er en global teknologikoncern, som understøtter sine kunder og samfundet på lang sigt med sine fremtidsorienterede innovationer. Sammen med vores partnere, kunder og videnskabens verden udvikler vi førende teknologier og fremragende produkter, løsninger og tjenester til 40 markedssegmenter.

EagleBurgmann er en førende international specialist inden for industriel forseglingsteknologi. Vi kombinerer innovative teknologier, digitale løsninger og vores passion for at skabe raffinerede og pålidelige forseglingssystemer.

Ansvarsområder er bl.a.

 • Varetage daglige opgaver omkring afvigelser internt (analysering/opfølgning/implementering)
 • Håndtere kundereklamationer
 • Supportere med QA-relaterede opgaver i projekter
.

 ●   Udbudskonsulent, Varde Kommune

Varde Kommune Udbudskonsulent

Varde Kommune

I jobbet som udbudskonsulent skal du være med til at håndtere en stor portefølje af udbud, som alle håndteres af et dedikeret indkøbsteam. Du får som udbudskonsulent ansvaret for din egen portefølje og hele udbudsprocessen og skal derfor kunne agere som projektleder.

Dine gennemgående opgaver vil blandt andet være:

 • Gennemførelse af EU-udbud og tilbudsindhentninger indenfor gældende lovgivning
 • Indgåelse af kontrakter samt implementering og opfølgning på kontrakter i dialog med brugere og leverandører
 • Rådgivning og sparring omkring udbudsret og indkøb generelt med hele organisationen
.

 ●   Social- og sundhedsassistent eller social-og sundhedshjælper, Frederikshavn Kommune

Frederikshavn Kommune Social- og sundhedsassistent eller social-og sundhedshjælper

Frederikshavn Kommune

Strandgården Plejecenter søger kollega med uddannelse som social- og sundhedsassistent eller social-og sundhedshjælper til en fast stilling i aftenvagt.

Vi tilbyder dig en stilling på 28 timer fortrinsvis i aftenvagt, med weekend vagt hver 2. weekend. Stillingen er med besættelse fra 01.04. 2022 eller snarest muligt.

Du får en god introduktion og oplæring tilpasset dine behov.

 • Du skal indgå i tværfagligt samarbejde med sygeplejersken, praktiserende læge, pædagoger og dine andre kollegaer.
 • Du skal medvirke til at give beboerne indhold i hverdagen.
 • Du skal være reflekterende i egen praksis og klar til faglig udvikling.
.

 ●   Er du SSA’er og ønsker job?, Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune
Er du SSA’er og ønsker job?

Fredensborg Kommune, Humlebæk

Vi arbejder i tværfaglige teams, hvor vi leverer målrettede rehabiliteringsforløb og livskvalitet for borgerne på Rehabiliteringscentret Skovgården i Humlebæk.

Vi har fokus på at skabe optimale rammer for både beboere og medarbejdere. Vi lægger vægt på, at borgerne oplever god dialog, øget selvstændighed, medbestemmelse og livskvalitet – også i livets sidste fase.

Holdet rundt om borgeren har et tæt samarbejde, hvor visitator, terapeuter og læge indgår. Tæt samarbejde og kontinuitet omkring borgeren er afgørende for den gode relation til borgerne og deres pårørende.

.

 ●   Laborant til organisk laboratorium , ALS Denmark A/S

ALS Denmark A/S Laborant til organisk laboratorium

ALS Denmark A/S, Humlebæk

Vi kan tilbyde en fuldtidsstilling i et til tider hektisk miljø, hvor fleksibilitet, overblik og gode samarbejdsevner vægtes højt. Stillingen er i vores organiske laboratorium.

Laboratoriet gennemfører analyser for organiske komponenter i jord, slam, luft, bygningsmateriale og vand. Flere af metoderne er multimetoder, hvor vi analyserer flere komponenter samtidigt. Som en del af det organiske team skal du være med til at løse driftsopgaver, hvor du vil forestå analyseprocessen.

Dine primære arbejdsopgaver vil således omhandle:

 • Fremstilling af standarder, kontroller, reagenser og diverse brugsopløsninger.
 • Analyse af prøver til forskellige analyser og metoder.
 • Klargøring og vedligeholdelse af udstyr.
 • Beregning af resultater og overførsel af data til vores LIMS-system.
.

 ●   Frederiksberg Gartner- og Vejservice søger en pladsmedarbejder, Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Kommune Frederiksberg Gartner- og Vejservice søger en pladsmedarbejder

Frederiksberg Kommune

Har du hænderne skruet godt på, en stærk ordenssans og er glad af natur, så se her!

I Frederiksberg Gartner- og Vejservice, i Frederiksberg Kommune, søger vi en pladsmedarbejder, som sammen med driftslederen og vores anden pladsmedarbejder skal være med til at sikre en god logistik på pladsen.

Dine opgaver er følgende:

 • Holde styr på pladsen, herunder hal og bygninger samt sikkerhed for de enkelte områder
 • Kørsel i form af læsning og aflæsning med truck samt frontlæsser
 • Modtagerkontrol af varer og pakker
 • Vedligeholdelse af site, ude og inde – samt teknik
.

 ●   Pædagogmedhjælper til Egebo Børnehave, Solrød Kommune

Solrød Kommune Pædagogmedhjælper til Egebo Børnehave

Solrød Kommune

Holder du sabbatår, har du lyst til at prøve noget nyt, eller overvejer du på sigt at uddanne dig til pædagog, og brænder du for at arbejde med børn i alderen 3-6 år, så søger vi i Egebo Børnehave en pædagogmedhjælper 35-37 timer pr. uge i ca. 1 år. Evt. med mulighed for forlængelse.

Vi søger en pædagogmedhjælper der udstråler god energi og positivitet og som i samarbejde med gode og dygtige kollegaer har lyst til at skabe de bedste muligheder for en skøn hverdag med leg, læring og naturligvis masser af omsorg for vores 46 børnehavebørn.

Det særlige ved vores børnehave er, at vi har et nært og overskueligt miljø, hvor alle børnene kender hinanden og kender alle de voksne.

Vi kan tilbyde:

 • Et spændende og alsidigt job.
 • En børnehave med et fælles fokus på udvikling af den pædagogisk praksis og høj kvalitet.
 • Et miljø hvor der er fokus på muligheder frem for begrænsninger.
.

 ●   Nyuddannet eller erfaren projektleder?, Rejsekort & Rejseplan A/S

Rejsekort & Rejseplan A/S
Nyuddannet eller erfaren projektleder?

Rejsekort & Rejseplan A/S, Søborg

Hvis du er motiveret og struktureret, kan du blive vores nye projektleder. Vil du være med til at styre spændende projekter hos Rejsekort & Rejseplan A/S? Vi er på vej i en ny retning med vores projektenhed, og vi leder lige nu efter en projektleder med stor motivation, struktur og lyst til at skabe gode resultater.

Som Projektleder i Projektenheden skal du være med til at sikre, at vi når i mål til tiden med det aftalte indhold og optimal ressourceanvendelse. Dine primære arbejdsområder vil være inden for:

 • Projektledelse
 • Udarbejdelse af business cases
 • Interessenthåndtering
 • Leverandørstyring
Rejsekort & Rejseplan A/S
.

 ●   Børne- og familiepsykolog søges til barselsvikariat 32 timer pr. uge - genopslag, Brøndby Kommune

Brøndby Kommune Børne- og familiepsykolog søges til barselsvikariat 32 timer pr. uge - genopslag

Brøndby Kommune

Vil du være med til at skabe trivsel for børn i sårbare familier i Brøndby Kommune?

I Brøndby Kommune oplever vi stor tilgang af opgaver, der kræver psykologfaglig kompetence. Vi søger 1 psykolog, der har erfaring med at arbejde med udsatte familier og deres børn.

Vil du være en del af en nyoprettet psykologgruppe bestående af børne- og familiepsykologer og samtidigt indgå i et tværfagligt team? Og har du interesse for at arbejde forebyggende med bl.a. spæd- og småbørnsfamilier, så er dette barselsvikariat noget for dig.

Psykologens opgaver er alsidige og varierer i omfang, karakter og kompleksitet. Et familieforløb tilrettelægges med blik for den individuelle familieproblematik, men overordnet involverer opgaverne både behandling, psykologisk undersøgelse og vurdering.

.


 ●   Jobindex - Ledige job i Udlandet
Danmarks største jobmarked.

 ●   Oversætter med flair for koordination og samarbejde, Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyre
Oversætter med flair for koordination og samarbejde

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Vi søger en dygtig oversætter og sprogkonsulent til vores administrations- og økonomiafdeling, som kan koordinere den interne og eksterne tolkning i hele Departementet for Sociale Anliggender, Arbejdsmarked og Indenrigsanliggender i Grønlands Selvstyre.

Det er vigtigt, at du har sans for detaljen, og at du, udover at oversætte og tolke, bidrager til den samlede tolke-koordination indsats som en del af holdet. Opgaverne skifter mellem oversættelser, tolkning, korrekturlæsning samt uddelegering af opgaver til eksterne tolke samt kvalitetssikring af disse.

Dine opgaver vil bl.a. omhandle:
 • Koordination af oversættelsesopgaver
 • Kvalitetssikring af oversættelser i departementet
 • Oversættelse af f.eks. oplæg, bemærkninger, notater og §37-spørgsmål og -lovforslag både for Inatsisartut og Naalakkersuisoq
Grønlands Selvstyre
.

 ●   Network Service Manager, Telia Danmark

Telia Danmark Network Service Manager

Telia Danmark

Do you have a passion for network technology and customer experience? Then this could be a great opportunity for you. In our efforts to be even more customer- and quality-focused we are strengthening our Network Service Management team with an additional Network Service Manager position with focus on our Fixed Network Services. Is this your next opportunity?

As a Network Service Manager, you will be responsible for the E2E Network Services that our customers use every day across our 6 markets in the Nordics and Baltics. It is a key role in the Group Network organization and involves taking responsibility for all phases of the Service lifecycle, from interpreting new business requirements, through development and securing continuous operational quality. It is a senior role that involves leading cross-functional activities and communicating with a large set of stakeholders across the organization.

.

 ●   Rekrutteringsspecialist - Thule Air Base, Vectrus Services A/S

Vectrus Services A/S
Rekrutteringsspecialist - Thule Air Base

Vectrus Services A/S

Vectrus Services A/S yder service, drift og vedligehold af Thule Air Base, Grønland.

Vi søger snarest muligt en rekrutteringsspecialist til at varetage rekruttering og ansættelse af medarbejdere til vore aktiviteter på Thule Air Base.

Der er tale om en tidsbestemt ansættelse på ca. 9 måneder med mulighed for fastansættelse derefter.

Du får ansvaret for rekrutteringsaktiviteterne, fra annoncering til ansættelse, som gennemføres i et tæt samarbejde med afdelingslederne, HR, lærlingevejleder og personaleadministrationen på basen.

Du får ansvaret for at gennemføre ansættelser, kommunikere med de nye medarbejdere og andre interessenter, og holde styr på ansættelsesprocessen og formaliteter i den forbindelse.

Vectrus Services A/S
.

 ●   Specialist Regulatory Affairs CMC, Aurora Nordic Cannabis A/S

Aurora Nordic Cannabis A/S
Specialist Regulatory Affairs CMC

Aurora Nordic Cannabis A/S, Odense/Berlin

Aurora Europe - one of the largest distributors of medicinal cannabis in Europe - is a subsidiary of Aurora Cannabis Inc., headquartered in Edmonton, Canada, and traded at the Toronto and NASDAQ stock exchanges. Aurora, as a global leader in the cannabis industry, has a commitment to pushing the boundaries of clinical research and is dedicated to helping patients improve their lives. Aurora has sales and operations across five continents and is present across key segments of the value chain, including breeding & genetics, cultivation, high value-add product development, wholesale and retail distribution.

Responsibilities

 • Regulatory assessment of expected authority requirements
 • Regulatory support of development projects
 • Contribute to new strategies and advise on scientific issues from regulatory perspective
Aurora Nordic Cannabis A/S
.

 ●   Senior Specialist B2B Payments, European Payment Services, Circle K Danmark A/S

Circle K Danmark A/S
Senior Specialist B2B Payments, European Payment Services

Circle K Danmark A/S, Copenhagen, Oslo, Stockholm or Riga

DO YOU WANT TO JOIN OUR TEAM OF PAYMENT EXPERTS IN ONE OF THE WORLD’S LEADING MOBILITY COMPANIES?

As Senior Specialist B2B Payments within the European Payment Services team, you will play a key role in securing professional, optimized and standardized payment services across our European B2B markets. Working with business development, your main responsibility will be to own business processes within B2B payments and to continuously improve these in line with product roadmaps and CK’s B2B strategy.

This will primarily be within a European context but also globally. The work will require close collaboration with business areas like Electric Vehicles, mobile payments, mobility partnerships and customer portals to create use cases for development on the platform. The role will report to the product owner of CK’s B2B payment platform, Senior Manager Card Platform Development.

Circle K Danmark A/S
.

 ●   Systems & Business Integration Architect for PLM (f/m/x), Siemens Gamesa Renewable Energy A/S

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Systems & Business Integration Architect for PLM (f/m/x)

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S

It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At Siemens Gamesa we make real what matters, join our global team.

The main functions with the position include leading the Design cluster roadmap implementation for Offshore business unit and support “Idea to Offering” related process improvements, as well as IT & digitalization projects.

You will have to align on business requirements and handle IT change requests in ServiceNow system and efficiently plan the IT project budget for Offshore business unit. In the position you will also have to constantly challenge the status quo to ensure efficient end-to-end processes.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
.

 ●   HR Recruitment Specialist, Boozt Fashion AB

Boozt Fashion AB HR Recruitment Specialist

Boozt Fashion AB, Copenhagen or Malmö

Are you good at spotting the right candidates? And would you like to be part of a dynamic HR team?

Join our growing HR team of nine specialists and help us attract and recruit the best talents to Boozt/Booztlet. In this position you will be part of our recruitment team who supports the different teams across the organisations.

As a recruiter you will be working closely with the managers, aligning the current and future needs. You will be responsible for the recruitment processes from the beginning and all the way to the end.

What you will do:

 • Support hiring managers with their recruitment needs
 • Uncover top talent through various sourcing channels using LinkedIn and employee referrals
 • Gather job specifications from hiring managers and create solid and exciting job descriptions
.

 ●   Cruise Agent, Bunker Holding A/S

SDK Shipping A/S Cruise Agent

SDK Shipping A/S, Stockholm

Are you looking for an exciting and varied role in shipping, where no two days are ever the same? And do you want to be a part of an internationally growing business?

In order to live up to our goal to best meet our customers’ needs and expectations, and in order to gain the greatest possible knowledge of each local area, we have chosen to establish local offices in several places in Denmark and in the rest of Scandinavia.

At this time, we are looking for a shipping enthusiast to join our cruise team in a fixed term position in Stockholm, for the Scandinavian cruise season 2022. We will appoint several fixed-term positions on an ongoing basis, starting in March, April and June, with a duration until August/September 2022.

SDK Shipping A/S
.

 ●   Frøavlskonsulent søges til distrikt Sjælland, Skåne og Halland i Sverige, JobAdvice Management ApS

JobAdvice Management ApS Frøavlskonsulent søges til distrikt Sjælland, Skåne og Halland i Sverige

JobAdvice Management ApS søger for BARENBRUG Danmark ApS

Udkørsel fra hjemmekontor på Sjælland eller i Sverige

Vil du, i samarbejde med dygtige frø- og planteavlere og stærkt engagerede kolleger, være med til at producere kvalitetsgræsfrø til verdens bedste foder- og græsningsmarker, fodbold- og golfbaner og de smukkeste parker og anlæg?

Du og en kollega vil dele porteføljen geografisk og relationsmæssigt mellem jer, således at I personligt har ’egne’ avlere at supportere.

Som konsulent er dine vigtigste opgaver, at:

 • komme på forkant, følge frøavlernes marker og være rettidig sparringspartner fra tidligt forår til høst for at sikre høj kvalitet og udbytte
 • sikre et kontinuerligt samarbejde med de professionelle frøavlere og i efteråret kontrahere næste års frøproduktion
 • kunne planlægge det selvstændige arbejde, opbygge tillid og gøre sit bedste for avlerne samt arbejde i fællesskab med kolleger om BARENBRUGs mål og formål.
.

 ●   Stilling blandemester, Betoncentralen af 15/7-1976 ApS

Betoncentralen
Stilling blandemester

Betoncentralen, Nuuk

Din baggrund er ikke afgørende, da der vil forekomme en grundig oplæring. Det vil være en fordel hvis du besidder en god teknisk forståelse og forstår at betjene en computer.

Som blandemester får du ansvaret for produktionen af færdigblandet beton. Blandingen af beton sker via vores IT-systemer som du betjener. Derudover kommer du bl.a. til at:

 • Bestille materialer til produktionen
 • Have ledelsesansvar overfor personalet i afdelingen
 • Sørge for planlægning af logistikken omkring levering til byggepladserne
 • Udføre systematiske vedligeholdsopgaver på betonværket
Betoncentralen
.

 ●   Senior Project Manager - Release Data Lead (ID: 21524), Danfoss A/S

Danfoss A/S
Senior Project Manager - Release Data Lead (ID: 21524)

Danfoss A/S, Nordborg, Grodzisk Mazowiecki, Oragadam, or Apodaca

As a Senior Project Manager, you will be assigned to a specific Release. You’ll have the end-to-end responsibility for Data Cleansing & Data Migration activities within the Release Scope. You’ll be a member of the Data Competence Center and you will have many different stakeholders locally and within the OneERP Project.

The Key Responsibilities will be to ensure, that Data Cleansing and Data Migration deliverables are delivered according to the Release timeline and in alignment with the OneERP Template and Strategy. Also, you will be actively involved in Data Cleansing Kick-offs, Data Cleansing Execution, Bootcamp, Data Migration Design Workshops, Data Rehearsals including Validation Sessions and Incident assessment and resolution.

Danfoss A/S
.

 ●   Application Engineer (m/f/d) (ID: 23066), Danfoss A/S

Danfoss Power Solutions ApS
Application Engineer (m/f/d) (ID: 23066)

Danfoss Power Solutions ApS, Neumuenster or Nordborg

As our new Application Engineer (m/f/d), you will become part of a European team of 55 dedicated Application Engineers. You will primarily work from the office together with other qualified engineers across the EU or on-site with the customers.

In this role, you will be in direct contact with distributors. Your main task will be to apply and validate application solutions based on Danfoss Power Solutions’ mobile hydraulic and electronic control products across the entire product line.

More in detail, you will support in pre-selling, leading technical presentations to customers and training. You will offer system support based on customer requirements including technical specifications, system design and sizing, proposing proof-of-concept application software solutions, and machine testing and tuning.

Danfoss Power Solutions ApS
.

 ●   Blade Asset Manager, Siemens Gamesa Renewable Energy A/S

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Blade Asset Manager

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Brande, Sarriguren, Skovlunde or Aalborg

The Blade Asset Manager is responsible for maintaining and developing programs and strategies to reduce commercial and technical risk on the blade fleet. The candidate must utilize his/her technical background knowledge and the support from Chief Engineers to analyze, consolidate and manage the commercial implications on warranty and service agreements while ensuring developments stay aligned with the Blade Module and the Service Business Unit strategies.

Negotiation skills and the capability of focusing on commercial and financial implications, while keeping an eye on the technical side, will be your daily focus.

The objective of the Blade Asset Manager role is to consolidate and further develop our Asset and Maintenance solutions by building on the strong foundation of existing strategies and products.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
.

 ●   Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d), The Network

DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
.

 ●   Kommunikatør til skandinavisk samarbejde, The Greater Copenhagen & Skåne Committee

The Greater Copenhagen & Skåne Committee
Kommunikatør til skandinavisk samarbejde

The Greater Copenhagen & Skåne Committee, Gøteborg eller Malmø

Gøteborg eller Malmø - med gode muligheder for at arbejde hjemme.

Har du erfaring med bredt kommunikationsarbejde - og vil du hjælpe os med at styrke samarbejde over grænser i det sydlige Skandinavien? Så er det måske dig, vi søger.

Til vores kommunikationsteam mangler vi en dansktalende kommunikatør, som kan arbejde hands-on med en række kommunikationsopgaver. Disse omfatter blandt andet indholdsproduktion (film, medier, tekst og billede), at være redaktør på hjemmeside samt sociale medier og eventplanlægning. Hovedmålet er at fremme samarbejde over grænser gennem forskellige kanaler og skabe opmærksomhed hos relevante målgrupper.

.

 ●   Genopslag Ernæringsassistent til Utoqqaat Illuat , Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq
Genopslag Ernæringsassistent til Utoqqaat Illuat

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Utoqqaat Illuat har i alt 40 beboere, der alle er på fuld kostforplejning. Endvidere leveres mad til pensionister i byen, således at køkkenet producerer ca. 125 portioner af dagens hovedmåltid.

Utoqqaat Illuat har i alt ca. 70 medarbejdere, hvoraf 9 i køkkenet. Arbejdet foregår i et moderne storkøkken, der rummer alle faciliteter til såvel effektiv som kreativ madlavning.

Vi prioriterer højt, at beboernes kost ikke blot er ernæringsmæssigt i top, men også serveres på en fantasifuld og indbydende måde, således at måltiderne bliver en nydelse både til hverdag og ved særlige lejligheder.

Arbejdstiden er sædvanligvis fra 7-15 og arbejde hver anden weekend samt på en del af årets helligdage.

Kommuneqarfik Sermersooq
.

 ●   GENOPSLAG - Pedel til Ippiarsuk, Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq
GENOPSLAG - Pedel til Ippiarsuk

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuussuaq

Er du faglært eller har en håndværksmæssig eller teknisk baggrund og med flere års erfaring inden for arbejdsmiljø og pedelarbejde, så vil vi meget gerne modtage en ansøgning fra dig. Vi søger en dygtig og engageret pedel til plejehjemmet Ippiarsuk, med tiltrædelse snarest muligt eller snarest derefter.

Ippiarsuk er et plejehjem med plads til 40 beboer og et aktivitetscenter med 35 dagbrugere. Beboerne er fordelt på 4 afdelinger, Pakkutaq (yngre handicap) Tikitaq (Demensafsnit) Arriitsut og Kammiut, hver afdeling med plads til ca. 10 beboere.

På Ippiarsuk er vi mellem 65-70 ansatte fordelt på beboerafdelinger, køkken, pedel, pedelmedhjælper, chauffør, vaskeri, rengøring og kontor/administration,

Stillingen er fuldtid, 40 timer pr. uge. Du vil arbejde 8-16, med enkelte weekendvagter, samt tilkald ved akutte opståede opgaver uden for almindelig arbejdstid.

Kommuneqarfik Sermersooq
.

 ●   Direktør til Grønlands energiforsyningsvirksomhed Nukissiorfiit, Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyre
Direktør til Grønlands energiforsyningsvirksomhed Nukissiorfiit

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Vil du være med til at sikre at den offentlige energiforsyning i videst muligt omfang baseres på vedvarende energikilder? Vil du være med til at forbedre økonomien i Nukissiorfiit og sikre høj kvalitet i forsyningen af el, vand og varme? Har du ledelseserfaring på højt niveau og kan du sikre et godt arbejdsklima? Som Nukissiorfiits energidirektør skal du sætte kursen for arbejdet med at skabe en grøn, bæredygtig og omkostningsbevidst forsyning af el, vand og varme overalt i Grønland.

Du vil som energidirektør skulle stå i spidsen for Nukissiorfiit, som varetager den daglige forsyning af el, vand og varme til Grønlands byer og bygder. Der er over en årrække oparbejdet et større renoveringsefterslæb i Nukissiorfiit. Det vil du i samarbejde med ressortdepartementet have ansvaret for at få rettet op på over en kortere årrække, så forsyningen af el, vand og varme bliver mere robust.

Grønlands Selvstyre
.

 ●   Socialstyrelsen søger 2 psykologer med erfaring inden for børne- og ungeområdet, Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyre
Socialstyrelsen søger 2 psykologer med erfaring inden for børne- og ungeområdet

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Har du et brændende engagement for det sociale område, og ønsker at bruge din kundskab til at gøre en forskel for børn- og unge i hele landet?

Socialstyrelsen søger en børne- og ungepsykolog til et oprettet behandlingscenter. På nuværende tidspunkt har vi været i gang med at udvikle og tilpasse behandlingstilbuddet til målgruppen. Behandlingscenteret skal på sigt huse 6 psykologer, og ud over at tilbyde terapeutisk behandling og arbejde med Rejseholdene, skal der i centeret arbejdes med at udvikle, samt optimere andre tilbud til blandt andet børn og unge.

Det vil sige, at du som psykolog i behandlingscenteret skal have et todelt fokus. Du skal fungere som terapeutisk behandler, samtidig som du skal arbejde med at udvikle det eksisterende Børne- og ungerejsehold. Vi ønsker, at der er fokus på forebyggelse, som er baseret på konkret viden og stærkt samarbejde med relevante instanser.

Grønlands Selvstyre
.

 ●   Product Design Manager, Design Systems, Workday

Workday Product Design Manager, Design Systems

Workday, Copenhagen and London

Do you get excited about making life easier for designers and engineers? Then we got the job for you. Our design systems team is looking for a product design manager to help grow the team and be a part of defining our future design system strategy.

You’ll hire and manage a team of designers as well as closely work with a talented team of frontend engineers to build and maintain our design system and empower designers and frontend engineers across the organisation.

Outside the team you’ll get to collaborate with multidisciplinary teams made up of engineers, product managers, UX researchers, data scientists, and more. The teams are split across multiple locations so processes are optimized for remote work and we encourage flexible working.

.


 ●   Jobindex - Ledige job i Storkøbenhavn eller Nordsjælland
Danmarks største jobmarked.

 ●   Vicevært – hjælp vores glade beboere med store og små opgaver, Gp-Gruppen ApS

Vicevært – hjælp vores glade beboere med store og små opgaver

Gp-Gruppen ApS, København

Kan du sikre vores kunders gode humør ved hjælp af din imødekommenhed og et par hænder, der er skruet godt på?

Så er du måske vores næste vicevært her i GP-Gruppen. Lige nu er vi inde i en rivende udvikling, og vi har brug for dig til at løse beboernes udfordringer i vores københavnske ejendomme. Her kan du se frem til et arbejde, hvor du får ansvaret for din arbejdsdag og (næsten) er din egen chef.

Interesseret? Så læs mere her.

.

 ●   Behandlingsansvarlig psykolog søges til Dagbehandlingsskolen Pilen, Behandlingsskolerne ApS

Behandlingsskolerne ApS
Behandlingsansvarlig psykolog søges til Dagbehandlingsskolen Pilen

Behandlingsskolerne ApS, København

Vil du gøre en reel forskel i dit arbejdsliv og hjælpe børn med særlige udfordringer godt på vej, så de kan leve op til deres fulde potentiale? Få en dagligdag med høj professionalisme, bred faglighed og gode forhold hos os på Behandlingsskolerne.

Behandlingsskolerne er en privatejet organisation, der beskæftiger sig med behandling og undervisning af børn og unge med særlige behov. Med mere end 15 års erfaring på specialområdet er vi Danmarks største udbyder af specialtilbud til børn og unge med særlige behov.

Vi arbejder hele tiden mod at opnå vores mission om at skabe mulighed for, at alle elever får et værdifuldt og selvforsørgende voksenliv.

Behandlingsskolerne ApS
.

 ●   Marketingkoordinator, GlobalConnect A/S

GlobalConnect A/S
Marketingkoordinator

GlobalConnect A/S, København

Er du kreativ, ambitiøs og drevet af at skabe målbare resultater med marketingaktiviteter? - Og kunne du tænke dig at få ansvaret for at udføre marketingaktiviteter på både nye og eksisterende fiberudrulningsprojekter?

Onefiber søger en ny kollega i marketing, der er klar til et eventyr, hvor vores formål er at leverer fiber til alle afkroge af Danmark og skabe et brand der er på landkortet.

Som Marketingkoordinator bliver du en del af et velfungerende team, hvor dine ansvarsområder i Product & Marketing afdelingen bl.a. vil være projekt planlægning og eksekvering; on/off marketing kampagner; tværfagligt arbejde – koordinering og eksekvering. Du skal sikre, at Onefiber fremstår konsistent og professionel på tværs af alle kanaler. Du får ansvaret for at planlægge og eksekvere marketingaktiviteter og du bruger dine stærke kommunikative evner til at sikre, at Onefibers budskab fremstår klart og tydeligt.
GlobalConnect A/S
.

 ●   Ambitiøs sygeplejerske søges til Glostrup Kommunes hjemmesygepleje, Glostrup Kommune

Glostrup Kommune
Ambitiøs sygeplejerske søges til Glostrup Kommunes hjemmesygepleje

Glostrup Kommune

Kunne du tænke dig at blive en del af et team med spændende arbejdsopgaver, høj faglighed og stor medindflydelse på din arbejdsdag?

Som en del af teamet vil dine opgaver bl.a. være:

 • Komplekse og akutte sygeplejefaglige opgaver hos borgere i eget hjem og sygeplejeklinikken – herunder samarbejde med sygehuse, praktiserende læger, akutteam mv.
 • Foretage sygeplejefaglige udredninger og vurderinger.
 • Tidlig opsporing og forebyggelse af sygdom.
 • Rehabiliterende sygepleje med fokus på borgers mestring.
.

 ●   QA specialist, SmartPractice Denmark ApS

SmartPractice Denmark ApS
QA specialist

SmartPractice Denmark ApS, Hillerød

SmartPractice Denmark develops, manufactures and distributes innovative patch testing medicinal products, ancillary supplies, and world class customer support and education. SmartPractice is the global market leader for contact allergy patch testing, everyday living the motto “because patients deserve a diagnosis”.

As specialist in QA, your responsibilities will range from the early definition of requirements to the final qualification of production line using science and risk-based validation principles.

Your main areas of responsibility will be to:

 • Set direction for quality and compliance based on regulatory requirements
 • Help set the right requirements for production facilities and equipment
 • Approve Qualification/Validation protocols and reports
SmartPractice Denmark ApS
.

 ●   Er du SSA’er og ønsker job?, Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune
Er du SSA’er og ønsker job?

Fredensborg Kommune, Humlebæk

Vi arbejder i tværfaglige teams, hvor vi leverer målrettede rehabiliteringsforløb og livskvalitet for borgerne på Rehabiliteringscentret Skovgården i Humlebæk.

Vi har fokus på at skabe optimale rammer for både beboere og medarbejdere. Vi lægger vægt på, at borgerne oplever god dialog, øget selvstændighed, medbestemmelse og livskvalitet – også i livets sidste fase.

Holdet rundt om borgeren har et tæt samarbejde, hvor visitator, terapeuter og læge indgår. Tæt samarbejde og kontinuitet omkring borgeren er afgørende for den gode relation til borgerne og deres pårørende.

.

 ●   Laborant til organisk laboratorium , ALS Denmark A/S

ALS Denmark A/S Laborant til organisk laboratorium

ALS Denmark A/S, Humlebæk

Vi kan tilbyde en fuldtidsstilling i et til tider hektisk miljø, hvor fleksibilitet, overblik og gode samarbejdsevner vægtes højt. Stillingen er i vores organiske laboratorium.

Laboratoriet gennemfører analyser for organiske komponenter i jord, slam, luft, bygningsmateriale og vand. Flere af metoderne er multimetoder, hvor vi analyserer flere komponenter samtidigt. Som en del af det organiske team skal du være med til at løse driftsopgaver, hvor du vil forestå analyseprocessen.

Dine primære arbejdsopgaver vil således omhandle:

 • Fremstilling af standarder, kontroller, reagenser og diverse brugsopløsninger.
 • Analyse af prøver til forskellige analyser og metoder.
 • Klargøring og vedligeholdelse af udstyr.
 • Beregning af resultater og overførsel af data til vores LIMS-system.
.

 ●   Frederiksberg Gartner- og Vejservice søger en pladsmedarbejder, Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Kommune Frederiksberg Gartner- og Vejservice søger en pladsmedarbejder

Frederiksberg Kommune

Har du hænderne skruet godt på, en stærk ordenssans og er glad af natur, så se her!

I Frederiksberg Gartner- og Vejservice, i Frederiksberg Kommune, søger vi en pladsmedarbejder, som sammen med driftslederen og vores anden pladsmedarbejder skal være med til at sikre en god logistik på pladsen.

Dine opgaver er følgende:

 • Holde styr på pladsen, herunder hal og bygninger samt sikkerhed for de enkelte områder
 • Kørsel i form af læsning og aflæsning med truck samt frontlæsser
 • Modtagerkontrol af varer og pakker
 • Vedligeholdelse af site, ude og inde – samt teknik
.

 ●   Nyuddannet eller erfaren projektleder?, Rejsekort & Rejseplan A/S

Rejsekort & Rejseplan A/S
Nyuddannet eller erfaren projektleder?

Rejsekort & Rejseplan A/S, Søborg

Hvis du er motiveret og struktureret, kan du blive vores nye projektleder. Vil du være med til at styre spændende projekter hos Rejsekort & Rejseplan A/S? Vi er på vej i en ny retning med vores projektenhed, og vi leder lige nu efter en projektleder med stor motivation, struktur og lyst til at skabe gode resultater.

Som Projektleder i Projektenheden skal du være med til at sikre, at vi når i mål til tiden med det aftalte indhold og optimal ressourceanvendelse. Dine primære arbejdsområder vil være inden for:

 • Projektledelse
 • Udarbejdelse af business cases
 • Interessenthåndtering
 • Leverandørstyring
Rejsekort & Rejseplan A/S
.

 ●   Børne- og familiepsykolog søges til barselsvikariat 32 timer pr. uge - genopslag, Brøndby Kommune

Brøndby Kommune Børne- og familiepsykolog søges til barselsvikariat 32 timer pr. uge - genopslag

Brøndby Kommune

Vil du være med til at skabe trivsel for børn i sårbare familier i Brøndby Kommune?

I Brøndby Kommune oplever vi stor tilgang af opgaver, der kræver psykologfaglig kompetence. Vi søger 1 psykolog, der har erfaring med at arbejde med udsatte familier og deres børn.

Vil du være en del af en nyoprettet psykologgruppe bestående af børne- og familiepsykologer og samtidigt indgå i et tværfagligt team? Og har du interesse for at arbejde forebyggende med bl.a. spæd- og småbørnsfamilier, så er dette barselsvikariat noget for dig.

Psykologens opgaver er alsidige og varierer i omfang, karakter og kompleksitet. Et familieforløb tilrettelægges med blik for den individuelle familieproblematik, men overordnet involverer opgaverne både behandling, psykologisk undersøgelse og vurdering.

.

 ●   Contractor til vores kontraktafdeling, Smartbox Group Denmark ApS

Smartbox Group Denmark ApS
Contractor til vores kontraktafdeling

Smartbox Group Denmark ApS, Frederiksberg

Smartbox søger en ny kollega til en fuldtidsstilling i vores travle kontraktafdeling. Din base bliver på vores hyggelige kontor på Frederiksberg Alle i København med international reference. Vi skal bruge en engageret og kreativ person, der er god til telefonsalg og gerne har erfaring med eller interesse for oplevelsesindustrien.

Du trives i et innovativt og professionelt miljø, hvor kvalitet og høje målsætninger er en del af dagligdagen. Vi forventer, at du bl.a.:

 • Har min. 2 års erhvervserfaring, fx inden for salg
 • Forstår, taler og skriver flydende dansk, engelsk og gerne svensk
Smartbox Group Denmark ApS
.

 ●   Dygtig kok til vores madskole i Valby, Timm Vladimirs Køkken ApS

Timm Vladimirs Køkken ApS Dygtig kok til vores madskole i Valby

Timm Vladimirs Køkken ApS

Timm Vladimirs Køkken er en moderne madskole. Vi er i konstant vækst og har derfor brug for en superprofessionel og dedikeret kok til at indgå i vores faste team.

Din ypperligste opgave er at sørge for klargøringen og opbakningen til vores madkurser i Valby-afdelingen.

Vi er et ungt team, der har det sjovt og leverer varen – hver dag. Arbejdstiden ligger i dagtimerne fra f.eks. 8.00 – 16.00, så der er tid til familien.

Dine primære opgaver:

 • Sørge for den daglige drift, kvalitetssikring og varebestillinger
 • Varetagelse af opbakningen til madkurser til vores gæster
 • Kontrol af råvarer og kvaliteten
 • Sørge for, at vores høje standarder og egenkontrol udføres til perfektion
 • Sikre en sund køkkenkultur og sørge for gastronomisk sparring med resten af personalet
 • Problemknuser, når travlheden rammer os
.

 ●   Sælger – HP Personal Systems. PC, Workstations, Tilbehør, HP Inc Danmark ApS

HP Inc Danmark ApS
Sælger – HP Personal Systems. PC, Workstations, Tilbehør

HP Inc Danmark ApS, Allerød

Vi leder efter to sælgere til vores Personal Systems MidMarket team i Danmark med ansvar for at udvikle og drive salget til virksomheder i Danmark sammen med vores partnere. Personal Systems-teamet arbejder med de produkter, services m.m. som omgiver PCer, Workstations og tilbehør.

I rollen som sælger vil de primære opgaver være:

 • Proaktivt salg af produkter og løsninger mhp. at opnå højst mulig kundetilfredshed
 • Sikre kontakt og god kommunikation mellem partnere og HP om løsninger og kunder
 • Fortsat udvikling personligt og din fagligt på viden om kunder og om HP-løsninger
HP Inc Danmark ApS
.

 ●   Projektchef med erfaring i renovering søges til veletableret ejendomsselskab , Kongeegen A/S

Kongeegen A/S Projektchef med erfaring i renovering søges til veletableret ejendomsselskab

Kongeegen A/S, Nivå

Kongeegen A/S søger en erfaren projektchef til vores spændende nybygnings- og renoveringsprojekter beliggende i og nord for København. Du får ansvaret for udvalgte projekter og ejendomme i en veldrevet virksomhed, med højt til loftet og ambitioner om fortsat vækst.

Du har styr på paragrafferne og er både på byggepladsen og bag skrivebordet på kontoret.

Uanset hvor du er, har du ansvaret for at:

 • Tænke helhedsorienteret, planlægge og organisere.
 • Styre økonomien.
 • Udarbejde proces- og tidsplaner.
 • Sikre og følge op på kvalitet, optimering og funktionalitet.
 • Forhandle med underentreprenører og eksterne rådgivere.
 • Koordinere diverse fagfolk og samarbejdspartnere.
.

 ●   Senior Project Manager (GMP - Life Science), Eltronic a/s

Eltronic a/s
Senior Project Manager (GMP - Life Science)

Eltronic a/s, Ballerup

Ønsker du at fortsætte din karriere inden for projektledelse, og kan du se dig selv indgå i et stærkt professionelt team, hvor du har gode muligheder for at vokse og udvikle dig, så bliv vores nye kollega!

Eltronic A/S leverer hele paletten inden for proces- og produktionstekniske løsninger, og vores kompetencer er efterspurgte. Derfor søger vi nu en erfaren Senior Project Manager med GMP-erfaring og en IT- og automationsbaggrund til opgaver inden for Food og Life Science.

Som Eltronics nye Senior Project Manager kommer du til at indgå i et tæt samarbejde med vores kunder, hvor du fungerer som sparringspartner og er med til at forme deres produktionsløsninger. Du bliver ansvarlig for udfordrende projekter, og du får mulighed for at sætte et markant præg og et funktionelt fingeraftryk på løsningerne – lige fra den indledende idéfase til det færdige resultat.

Eltronic a/s
.

 ●   Operationssygeplejerske, Ortopædkirurgisk Klinik v/Speciallæge Ole Jakobsen

Ortopædkirurgisk Klinik v/Speciallæge Ole Jakobsen Operationssygeplejerske

Ortopædkirurgisk Klinik v/Speciallæge Ole Jakobsen, Helsingør

Vi har travlt og søger derfor en operationssygeplejerske til Ortopædkirurgisk klinik i Helsingør ved speciallæge Ole Jakobsen.

Vi tilbyder en spændende fast stilling som operationssygeplejerske i et uformelt arbejdsmiljø med et godt, tværfagligt samarbejde i dejlige omgivelser med gode, søde og fleksible kolleger. Vi forestiller os, at du ansættes på fuld- eller deltid. Der er mulighed for aftale om ansættelse på timelønnet basis. Vagterne er fortrinsvis placeret i alle ugens dage med en vagtlængde på 7-9 timer.

I Ortopædkirurgisk Klinik Helsingør har vi altid patienten i centrum, og alle, der gæster os, behandles med omsorg og interesse. Vi tilbyder et uformelt arbejdsmiljø med gode, søde og fleksible kolleger samt et godt, tværfagligt samarbejde.

.

 ●   Klinik- og operationsassistent, Ortopædkirurgisk Klinik v/Speciallæge Ole Jakobsen

Ortopædkirurgisk Klinik v/Speciallæge Ole Jakobsen Klinik- og operationsassistent

Ortopædkirurgisk Klinik v/Speciallæge Ole Jakobsen, Helsingør

Vi søger en klinikassistent som er serviceminded og udadvendt. Du bliver vores ansigt udadtil og kommer til at håndtere mange henvendelser dagligt, både på telefon og mail. Vi har stort fokus på det gode patientforløb og søger en klinikassistent, som kan indgå i et godt team, hvor vi fælles er med til at skabe trygge rammer for patienterne.

Vi tilbyder en spændende fast stilling som klinik og operationsassistent i et uformelt arbejdsmiljø med et godt, tværfagligt samarbejde i dejlige omgivelser med gode, søde og fleksible kolleger. Vi forestiller os, at du ansættes på fuld- eller deltid. Der er mulighed for aftale om ansættelse på timelønnet basis. Vagterne er fortrinsvis placeret i alle ugens dage med en vagtlængde på 7-9 timer.

.

 ●   Pædagoger til Tryllefløjten, Egedal Kommune

Egedal Kommune
Pædagoger til Tryllefløjten

Egedal Kommune, Ølstykke

Vi har brug for dig! Så her er stillingen, der lige matcher dig.

Vi er en mindre institution i Ølstykke med bussen lige uden for døren. Vi startede Tryllefløjten op 1. august 2021, i dejlige ny-renoverede lokaler. Vi rummer p.t. 30 børnehavebørn fordelt på 2 grupper og 22 vuggestuebørn ligeledes fordelt på 2 grupper. Vi er endnu ikke fyldt op, men skal på sigt modtage 42 børnehavebørn og 24 vuggestuebørn.

11 skønne kollegaer er klar til at tage godt i mod dig og glæder sig til at lære dig at kende.

Vi arbejder med funktionsopdeling af vores læringsmiljøer og selv om børnene er delt op på stuer, arbejder vi ud fra børnenes ressourcer og kompetencer. Vi arbejder med primærvoksne på grupperne men i høj grad også med samarbejdet mellem grupperne.

Egedal Kommune
.

 ●   Uddannet kloakmester eller rørlægger til fuldtidsstilling i en lille kloakmestervirksomhed, Sørbylille Entreprenørservice v/Henning Larsen

Sørbylille Entreprenørservice v/Henning Larsen Uddannet kloakmester eller rørlægger til fuldtidsstilling i en lille kloakmestervirksomhed

Sørbylille Entreprenørservice v/Henning Larsen, Sjælland

Vi er en lille veletableret og solid kloakmestervirksomhed med speciale inden for omfangsdræn, understøbning og renovering af kældre. Vi kører på hele Sjælland, men oftest i hovedstadsområdet og lidt længere nord på.

Vi søger en kvalitetsbevidst medarbejder med gode evner inden for kommunikation og samarbejde, men som heller ikke er bange for at arbejde alene på selvstændige opgaver efter endt introperiode - dog altid i tæt dialog med kollegaer.

Bl.a. om dig:

 • Du er uddannet kloakmester eller rørlægger med erfaring inden for faget
 • Du har mod på at arbejde alene i perioder
 • Du har kørekort og trailerkørekort
.

 ●   Projektleder, Foreningen Danish Life Science Cluster

Foreningen Danish Life Science Cluster
Projektleder

Foreningen Danish Life Science Cluster, København

Vil du være med til at skabe Danmarks nye life science-klynge? Bidrage til iværksætteri, netværk og innovationssamarbejder, der styrker udviklingssamarbejdet mellem offentlige og private parter? Og skabe værdi, erhvervsvækst og bedre sundhed i samfundet?

Danish Life Science Cluster søger en dygtig projektleder, som skal udvikle, lede og fremme aktiviteter, der bidrager til bl.a. Erhvervsfyrtårn Hovedstaden for life science. Dine opgaver bliver projektledelse, koordinering og facilitering. Erhvervsfyrtårn Hovedstaden for life science er et initiativ, som er igangsat af Regeringen.

Som projektleder får du bl.a. til opgave at:

 • udvikle og lede initiativer i partnerskabet
 • afholde workshops og andre relevante aktiviteter
 • understøtte sammenhæng mellem forskellige projekter samt bidrage til, at viden indsamles systematisk
Foreningen Danish Life Science Cluster
.www.jobhunter.dk