●   Jobindex - Ledige job i Danmark
Danmarks største jobmarked.

 ●   Selvstændig ejendomsadministrator, ØERNES EJENDOMSSELSKAB A/S

ØERNES EJENDOMSSELSKAB A/SSelvstændig ejendomsadministrator

ØERNES EJENDOMSSELSKAB A/S, Herlufmagle

Er du en selvstændig og struktureret ejendomsadministrator, med minimum et par års erhvervserfaring indenfor ejendomsadministration? Så er det muligvis dig vi leder efter.

Du kommer til at arbejde med hele virksomhedens administration, samt dele af økonomiområdet, som indebærer alt fra den daglige kontakt med lejerne, huslejeopkrævninger, forbrugsregnskaber, betaling af fakturaer, udarbejdelse af lejekontrakter, til afrapportering. Dine opgaver vil være udfordrende og være præget af selvstændigt arbejde.

Du vil få en bred kontaktflade og løbende dialog med ejer, lejere, kreditinstitutter og øvrige interessenter i ejendomsbranchen.

.

 ●   Projektleder, Krone Vinduer A/S

Krone Vinduer A/SProjektleder

Krone Vinduer A/S, Vrå

Er du en serviceminded projektleder med branchekendskab og erfaring fra byggebranchen? Så er det måske dig vi søger til vores Projektafdeling på vores hovedkontor i Harken i Nordjylland.

KRONE er inde i en rivende udvikling og søger derfor en projektleder. Du får en unik mulighed for at blive en del af en dynamisk, voksende koncern med et spændende produktprogram, hvor de største fokusområder er god service og tilfredse kunder.

Dine opgaver:

 • Tilbudsgivning og opfølgning af salg på projektordrer
 • Kundekontakt
 • Optimering af løsninger gennem samarbejde i afdeling og produktion
.

 ●   El-teknisk medarbejder til produktion, Vetaphone A/S

Vetaphone A/SEl-teknisk medarbejder til produktion

Vetaphone A/S, Kolding

Med en ambitiøs vækststrategi for de kommende år, har vi brug for en dygtig og engageret medarbejder til vores produktion i Kolding.

Du vil få en bred oplæring i alle aspekter af vores produktion af corona- og plasmasystemer samt reservedele dertil.

Dine fremtidige arbejdsopgaver:

 • Elektrisk montage af anlæg
 • Montage af generatorskabe
 • Produktion af reservedele
.

 ●   Bøgildlund søger ergoterapeut eller social- og sundhedsassistent i en fast stilling 30 timer/ugen, Ikast-Brande Kommune

Ikast-Brande Kommune
Bøgildlund søger ergoterapeut eller social- og sundhedsassistent i en fast stilling 30 timer/ugen

Ikast-Brande Kommune

Bøgildlund er et nybygget hus, som består af en plejeafdeling, hvor der bor 24 beboere, og et daghjem med et varieret antal visiterede brugere. Indretningen er inspireret af tanker om at være et demensvenligt hus.

Bøgildlund er et dejligt sted at arbejde, med flotte fysiske rammer og en god atmosfære blandt beboere, pårørende og personale. Med fokus på en respektfuld tilgang til hinanden.

Vi søger en ergoterapeut eller en social- og sundhedsassistent med start snarest muligt, men senest 15. marts. Stillingen er 30 timer ugentligt og fortrinsvis i daghjemmet.

.

 ●   Montør søges til 4-dages arbejdsuge i det jyske, Bech Webshops ApS

Bech Webshops ApSMontør søges til 4-dages arbejdsuge i det jyske

Bech Webshops ApS, Vejen

Vil du være en del af en virksomhed i fuld fart, der har fuldt fokus på at markerer mindeværdige øjeblikke? Så kunne du være den helt perfekte, til at deltage i vores lille team, med en større organisation i ryggen.

Som chauffør og montør hos os, vil der ikke være to dage der er ens. Vi laver alt fra reparationer og service på flagstænger for vores erhvervskunder, til montering og levering af flagstænger hos private. Din arbejdstid vil være præget af, at vi kører med en fire dages arbejdsuge, og der er stor forskel på, hvor meget der skal køres. Da vi er en meget sæsonpræget virksomhed, vil dine arbejdstimer være længere i perioden slut februar til midt oktober, alt afhængigt af vejret.

.

 ●   Network Decom Engineer, GlobalConnect A/S

GlobalConnect A/S
Network Decom Engineer

GlobalConnect A/S, Copenhagen

Do you thrive with working to secure a stable network for our customers? Are you passionate about network technologies and ready to join a team of high performing individuals, whose main purpose is to ensure a stable network through decommissioning and optimization?

We have a position available, with a lot of learning and development possibilities, as part of the Decom team.

Our primary responsibility is to ensure a stable network and optimize the usage of our network to our customers.

Key responsibilities

 • Decom services of on several platforms and technologies E.g., Layer 1, packet- and circuit-switched.
 • Optimizing the usage of our network and resources through decom.
 • Ensure correct documentation.
GlobalConnect A/S
.

 ●   Butikssælger med el-teknisk baggrund til håndværkerbutik i Holstebro, Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S
Butikssælger med el-teknisk baggrund til håndværkerbutik i Holstebro

Lemvigh-Müller A/S

Kan du vejlede håndværkere om primært el-produkter? Brænder du for salg? Og vil du være en del af et team med godt humør, stort råderum, faste arbejdstider og fri i weekenden?

Lemvigh-Müllers håndværkerbutikker er stedet, hvor professionelle håndværkere kan finde inspiration, gode tilbud og spændende nyheder – både når det gælder el, VVS, værktøj, energioptimering, arbejdstøj, sikkerhedsudstyr og meget mere. I vores butikker findes et afhentningssortiment med de generelt mest anvendte produkter – suppleret med et lokalt tilpasset produktprogram.

Din arbejdsdag går med, at du:

 • ekspederer vores kunder, der primært er elektrikere
 • sørger for butiksoptimering og vedligehold af sortimentet
 • udfører salgsfremmende indsatser, husmesser, udstillinger, etc., og er med til at bestemme sortimentsudvalget
.

 ●   Key Account Manager, Nordic Retail A/S

Nordic Retail A/SKey Account Manager

Nordic Retail A/S

Kameraovervågning, varesikring, svindbekæmpelse, butiksindretning og kø-nummersystemer.

Dine opgaver vil bestå i at vedligeholde og udvikle en del af vore eksisterende kunderelationer, primært indenfor detailbranchen, samt opsøge og etablere nye kunder. Kunderne befinder sig i hele Danmark, så en vis rejseaktivitet må påregnes.

Vi tilbyder:

 • Interessante og varierede arbejdsopgaver, med stor frihed i hverdagen.
 • Kompetente kollegaer som hjælper dig til at opnå dit budget.
 • Gode lønforhold, firmabil og attraktiv pensionsordning.
.

 ●   Teamleder til HR-Jura og HR-Udvikling (genopslag), Lolland Kommune

Lolland Kommune
Teamleder til HR-Jura og HR-Udvikling (genopslag)

Lolland Kommune, Maribo

Vil du være med til at skabe organisatorisk succes for Lolland Kommune?

Glæd dig til at blive en del af en sektor i rivende udvikling. HR-Udvikling og HR-Jura er begge højt prioriterede områder i kommunen, så du er med til at sætte dagsordenen for hele organisationen,” fortæller sektorchef Ditte Ploug.

Som teamleder for HR-Udvikling og HR-Jura står du i spidsen for en bred opgaveportefølje og 2 teams, der bl.a. favner organisations- og ledelsesudvikling, arbejdsmiljø, rekruttering og personalejuridiske arbejdsopgaver. Du kommer til at være tæt på den daglige opgaveløsning, samtidig med at du også navigerer på et mere overordnet strategisk plan.

.

 ●   TRADER GRADUATE, Lind Capital A/S

Lind Capital A/S
TRADER GRADUATE

Lind Capital A/S, Aarhus

Are you graduating this Summer, and are you passionate about the financial markets? Do you have a strong winning mentality, and do you thrive in an environment where your analytical skills have a direct impact on the performance of your team?

We are looking for a candidate who is passionate about trading, and who is ready to make a difference in our ambitious trading team. We trade on financial markets in the EU and the US, and as a Trader Graduate you will get a thorough introduction to the specific markets as well as to your role in the organization.

Depending on your profile we will put together a Graduate programme introducing you to different trading areas and analysis, and eventually you will be given more responsibility in close cooperation with your trading team.

Lind Capital A/S
.

 ●   Social- og Sundhedshjælpere til Sæby Hjemmepleje, Frederikshavn Kommune

Frederikshavn KommuneSocial- og Sundhedshjælpere til Sæby Hjemmepleje

Frederikshavn Kommune

Er du social- og sundhedshjælper og vil du være med til at gøre en forskel for borgerne tilknyttet Sæby hjemmepleje? Vil du bidrage til at borgerne har mulighed for at leve et så selvstændigt liv som muligt? Har du flair for at møde mennesker ligeværdigt og positivt og dermed medvirke til det gode liv?

Hvis du kan sige ja til dette, kan du måske blive en del af vores team.

Vi er 80 engagerede kollegaer og ledere, der står klar til at tage godt imod dig og introducere dig til arbejdet. Vi arbejder, når borgerne har brug for os og søger kollegaer både til dagvagt, aftenvagt og nattevagt. Der er tale om både faste stillinger med fast timeantal samt timeløns ansættelser.

.

 ●   Pædagog til børnehaveafdelingen i Børnehuset Kornblomsten, Ballerup Kommune

Ballerup KommunePædagog til børnehaveafdelingen i Børnehuset Kornblomsten

Ballerup Kommune

Kom og vær en del af vores Børnehus og få en unik mulighed for at være med til at skabe en optimal ramme for børnefællesskaber og læring.

Vi søger en pædagog - gerne med erfaring - som er fuld af gåpåmod og virkelyst. Kornblomsten er et dejligt børnehus med plads til 44 vuggestuebørn og 60 børnehavebørn. Vi har et fantastisk uderum, som byder på et utal af muligheder for et aktivt og lærerigt udeliv.

VI FORVENTER AT DU ER

 • anerkendende i din tilgang til børn og familier
 • bevidst om arbejdet med de nye styrkede læreplaner
 • opmærksom på betydningen af udviklende læringsmiljøer.
.

 ●   Produktionsmedarbejder, Sterling Polish Company A/S

Sterling Polish Company A/SProduktionsmedarbejder

Sterling Polish Company A/S, Gentofte

Sterling Polish Company søger en kvalitetsbevidst, moden, stabil og samarbejdsorienteret medarbejder til en spændende fuldtidsstilling i vores produktion.

Vi er en mindre organisation, i et ikke-ryger-miljø, hvor kvalitet, hjælpsomhed, overholdelse af leveringsaftaler, godt humør og kammeratskab spiller en vigtig rolle.

Dine primære arbejdsopgaver vil blive:

 • Tapning og pakning af rengøringsprodukter og metalpudsemidler
 • Varemodtagelse og -forsendelse
 • Blanding af råvarer efter recept
 • Omstilling af maskiner til produktion
.

 ●   Pædagog til barselsvikariat i børnehavegruppe 30 timer søges fra 1. april 2021, Ikast-Brande Kommune

Ikast-Brande Kommune
Pædagog til barselsvikariat i børnehavegruppe 30 timer søges fra 1. april 2021

Ikast-Brande Kommune

Vi mangler en pædagog i et barselsvikariat hos Gulerødderne – en børnehavegruppe med ca. 20 børn i alderen 2,9-4,5 år. Børnehuset Villavej er normeret til 35 vuggestuebørn og 62 børnehavebørn.

I Børnehuset Villavej er nøgleord som høj faglighed, humor, medansvar og nærvær vigtige elementer i dagligdagen. Potentiale profilen en vigtig del af hverdagen og pædagogikken i Børnehuset Villavej. Potentiale Profilen er en faglig og skræddersyet indsats, som gennem et struktureret forløb medvirker til, at den nyeste viden om de bedste udviklingsbetingelser for børn kommer i spil.

Arbejdsopgaver:

 • Dagligt pædagogisk og praktisk arbejde med børnehavebørn ude og inde.
 • Skabe en hverdag for børnene, der giver rum for trivsel, leg, læring og udvikling inden for de rammer vi har.
 • Skriftliggørelse af det pædagogiske arbejde.
.

 ●   Salgstekniker med interesse for IoT, blue search & selection

kaastrup|andersen
Salgstekniker med interesse for IoT

kaastrup|andersen, Silkeborg

Er du teknisk stærk, og har du erfaring med at arbejde i byggebranchen? Har du interesse for IoT, og motiveres du af at hjælpe andre med at forbinde og udnytte teknologier optimalt?

Så er det måske dig, der proaktivt skal besøge vores kunder og sikre at vores forretningsområde inden for sporing og værktøjsstyring er top of mind og i konstant udvikling hos dem.

Du kender sikkert problematikken – at virksomheder anskaffer ny teknologi uden at udnytte den til fulde. Din opgave bliver således at sikre en høj anvendelsesgrad af vores løsninger og i samspil med den enkelte virksomhed at skabe merværdi og høj kundetilfredshed.

Du får en synlig og teknisk udadvendt rolle, hvor du praktisk hjælper kunderne godt fra start. Du overvåger og opsamler løbende data, så du proaktivt kan følge op, hvor anvendelsesgraden falder eller svinger. Din succes afhænger af din evne til at motivere og følge op.

kaastrup|andersen
.

 ●   Sygeplejersker søges til velfungerende stort sygeplejeteam i dagvagt med få aftenvagter, Ballerup Kommune

Ballerup KommuneSygeplejersker søges til velfungerende stort sygeplejeteam i dagvagt med få aftenvagter

Ballerup Kommune

Har du lyst til at udvikle sygeplejen i Hjemmeplejen i Ballerup Kommune – med tanke og fokus for rehabilitering?

Vi søger dygtige sygeplejersker til vores fælles sygeplejeteam på 35 fagligt dygtige og meget kompetente kollegaer. Vi søger primært til fastansættelser men også til barselsvikariat.

Arbejdstiden er fleksibel og tilpasses efter dialog og aftaler. Weekendvagt fast hver 4. weekend.

Vi er en gruppe på 35 udekørende sygeplejersker – flere med særlige fokusområder, der brænder for sygeplejen af borgerne i Ballerup Kommune. Hverdagen bærer præg af hurtige udskrivelser og komplekse borgerforløb, hvor fokus er på at arbejde rehabiliterende og forebygge genindlæggelser.

.

 ●   Erfaren afdelingsleder søges til ambitiøs rengøringsvirksomhed, ProTalent

ProTalentErfaren afdelingsleder søges til ambitiøs rengøringsvirksomhed

ProTalent søger for C.C. Rengøring i Kolding

Til at varetage det daglige ansvar for C.C. Rengørings privat- og erhvervskunder, hovedsageligt i Kolding-området, søger vi en erfaren og kvalitetsbevidst afdelingsleder.

C.C. Rengøring lever af glade kunder. Du er derfor god til at skabe resultater af højeste kvalitet, og du kan lede og udvikle dit team, så kundetilfredshed og medarbejdertrivsel altid er i top. Du har flere års ledererfaring fra rengøringsbranchen, måske har du en baggrund fra en større aktør i branchen, du kan se hvordan du gennem dine kompetencer og din erfaring kan bidrage til udviklingen i C.C Rengøring.

Din kundeportefølje består af privatkunder, mindre erhvervskunder, store erhvervskunder samt flyttelejligheder.

.

 ●   Er du bogholderen, der kan sin debet/kredit med et digital tvist?, Din Bogholder ApS

Din Bogholder ApSEr du bogholderen, der kan sin debet/kredit med et digital tvist?

Din Bogholder ApS, Dragør

Din Bogholder søger en inspireret bogholder, der ønsker at arbejde med bogholderi på en ny måde og en målgruppe med håndværkere.

Din Bogholder er på en kæmpe rejse i vækst og mangler derfor en bogholder, der kan og vil tage ejerskab over for det fundamentale bogholderi.

Hvad skal du lave?

 • Finansbogholderi.
 • Kreditorbogholderi og debitorbogholderi.
 • Lønbogholderi & lønadministration (time og månedslønnede).
 • Månedlige afstemninger af balanceposter.

Der er tale om en fastansættelse på fuldtid med opstart hurtigst muligt. Løn efter kvalifikationer.

.

 ●   Direktionskonsulent/Chefkonsulent, Vordingborg Kommune

Vordingborg KommuneDirektionskonsulent/Chefkonsulent

Vordingborg Kommune

Hvis du vil bidrage til udviklingen af Vordingborg Kommune og samtidig tage det næste skridt i din karriere helt tæt på topledelsen, så er denne stilling som direktionskonsulent noget for dig.

Du bliver direktionens forlængede arm og fortrolige sparringspartner. Du faciliterer chefgruppen, der ud over tre direktører består af 13 afdelingschefer og bliver tovholder for chefgruppens udviklingsplaner for organisationen.

Forventningerne til dig vil være:

 • Du bliver motiveret af ansvar og indflydelse
 • Du har strategisk sans og politisk tæft
 • Du tør udfordre direktører og chefer
.

 ●   Afdelingsleder til Dagtilbud Mælkebøtten i Nakskov, Lolland Kommune

Lolland Kommune
Afdelingsleder til Dagtilbud Mælkebøtten i Nakskov

Lolland Kommune

Vil du være med til at skabe rammerne for et godt børneliv med fokus på børnenes individuelle trivsels- og udviklingsniveau? Er du inddragende i din ledelsesstil og tydelig i din kommunikation? Kan du sikre rammerne for et godt arbejdsmiljø samt en optimal anvendelse af de økonomiske ressourcer? Så er du måske vores nye afdelingsleder til Mælkebøtten.

Til vores dagtilbud Mælkebøtten søger vi en afdelingsleder, som vil være med til at fortsætte udviklingen af en institution med særligt fokus på sang, samskabende processer og udvikling af høj kvalitet. En del af din rolle er – i tæt kontakt med områdelederen – at håndtere alt fra handleplaner på strategier til lavpraktiske opgaver omkring eksempelvis håndtering af tilsynsbesøg, planlægning af emnedage og deltagelse i forældresamtaler.

.


 ●   Jobindex - Ledige job i Udlandet
Danmarks største jobmarked.

 ●   Personalejurist/Employee Relations Administrator, Thule Air Base, Vectrus Services A/S

Vectrus Services A/S
Personalejurist/Employee Relations Administrator, Thule Air Base

Vectrus Services A/S, Thule

Employee Relations Adminstrator vil komme til at arbejde med HR-opgaver i relation til arbejdsmarkedslovgivning (grønlandsk og dansk) og overenskomstforhold.

Herudover vil vedkommende være det koordinerende led for et bredt spektrum af personaleforhold og personalesager og vil være ansvarlig for afdelingens elektroniske HR-systemer. Reference til Supervisor for SMS.

Arbejdsopgaver

 • Optimere og vedligeholde personalerelaterede dokumenter, elektroniske HR-systemer, samt koordinere interne jobopslag.
 • Være kontaktperson/koordinator ved opsigelser og afskedigelser, og sikre at disse foregår i henhold til gældende overenskomster og lovgivning.
 • Udfærdige fratrædelsesaftaler, lokalaftaler, protokollater til overenskomster.
Vectrus Services A/S
.

 ●   Illernit søger en uddannet pædagog, Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyre
Illernit søger en uddannet pædagog

Grønlands Selvstyre, Qeqertarsuaq

Brænder du for det socialfaglige arbejde i relation til familier, der har været udsat for vold, og har du en god forståelse for anerkendende relationspædagogik i praksis? Kan du metodisk og struktureret foretage observationer og kontrol samt har kendskab til behov i en socialfaglig kontekst? Så er Illernit krise- og behandlingscenter for voldsudsatte kvinder med børn måske attraktiv for dig.

Illernit er et landsdækkende krise- og behandlingscenter, som blev etableret i 2014 og er finansieret af Departementet for Sociale Anliggender og Justitsvæsen.

Det er målrettet til kvinder med børn, som har været udsat for psykisk/fysisk vold og har behov for at komme væk fra lokalsamfundet og dermed ikke kan profitere af et eventuelt lokalt krisecenter. Illernit består af 5 rækkehuse med plads til 4 familier og et administrations- og behandlingshus.

Grønlands Selvstyre
.

 ●   Genopslag | AC-fuldmægtigstilling ifm. leksikografiske og terminologiske opgaver i Oqaasileriffik, Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyre
Genopslag | AC-fuldmægtigstilling ifm. leksikografiske og terminologiske opgaver i Oqaasileriffik

Grønlands Selvstyre, Nuuk

En stilling som AC-fuldmægtig til leksikografiske og terminologiske opgaver i Oqaasileriffik (Grønlands Sprogsekretariat) i Nuuk er ledig til besættelse pr. 15. februar 2021 eller efter nærmere aftale.

Stillingen er en akademisk stilling med følgende arbejdsområder:

 • Sprogbehandling med fokus på leksikografi- og terminologiarbejde, herunder indsamling af termer, registrering, undersøgelse og dokumentering.
 • Deltagelse i samarbejdsprojekter angående leksikografi- og terminologiudvikling.
Grønlands Selvstyre
.

 ●   Pantefoged/kontorfuldmægtig, Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyre
Pantefoged/kontorfuldmægtig

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Ved Skattestyrelsen er en stilling som pantefoged ledig til besættelse pr. 1. marts 2021 eller efter nærmere aftale. Stillingen er organisatorisk placeret ved inddrivelsesafdelingen med arbejdssted ved Skattestyrelsens kontor i Nuuk.

Ved Skattestyrelsen er en stilling som pantefoged ledig til besættelse pr. 1. marts 2021 eller efter nærmere aftale. Stillingen er organisatorisk placeret ved inddrivelsesafdelingen med arbejdssted ved Skattestyrelsens kontor i Nuuk.

Vi forestiller os, at du har en kontoruddannelse eller en lignende administrativ uddannelse kombineret med relevant joberfaring samt gode IT-kundskaber, og at du kan arbejde selvstændigt, engageret, stabilt og ansvarsbevidst.

Grønlands Selvstyre
.

 ●   Regional Sales Manager, International Sales, KOMPAN A/S

KOMPAN A/SRegional Sales Manager, International Sales

KOMPAN A/S, Odense

We are market leaders in delivering state of the art playground and fitness sites. We design, produce and install more than 1,000 playground and fitness areas each month across 90 countries - corresponding to an installation every 44th minute. KOMPAN is a world leader in the industry and is now searching for a Regional Sales Manager to join our international sales team based at our headquarter in Odense, Denmark.

You will be P/L responsible for your markets in Central- and Eastern Europe, the Balkans and South America. As market responsible, it is your responsibility to build, develop and implement sales and marketing initiatives in each market via distributors, agents or Key Accounts and to represent KOMPAN in the best way possible and ensure that the markets are covered optimally.

.

 ●   Experienced Risk Professional to develop risk management approach for Asset Finance Nordic business unit, Danske Bank

Danske BankExperienced Risk Professional to develop risk management approach for Asset Finance Nordic business unit

Danske Bank, Copenhagen or Helsinki

Are you passionate about working with risk and regulatory issues? Do you like working in a nexus of multiple stakeholders and different geographies? Do you want to influence the risk mind-set and direction of a business unit? Then you should join us!

In this role you will be responsible for developing and implementing risk controls and standards following regulatory requirements, such as GDPR. You will also communicate your assessments to senior management within Asset Finance Nordic and to relevant Group stakeholders. If relevant, you will also be communicating with external stakeholders and regulators.

.

 ●   Ingeniør- og konstruktørpraktikanter - Nordatlanten, MT Højgaard A/S

MT Højgaard A/S
Ingeniør- og konstruktørpraktikanter - Nordatlanten

MT Højgaard A/S

Skal du i praktik til efterårs semestret 2020 – og har du lyst til at blive udsendt til enten Færøerne eller Grønland i 100 arbejdsdage, så læs mere her.

Som praktikant i vores Division Nordatlanten i MT Højgaard A/S vil du blive tilknyttet et af vores spændende projekter enten på Færøerne eller i Grønland. Du vil indgå i byggeteamet, og du vil have din daglige gang på byggepladsen. Du får et indblik i de mange forskellige varierede opgaver, der foregår på en byggeplads, og du vil få ansvar fra første dag.

Dine primære arbejdsopgaver som praktikant bliver:

 • Byggeledelse i forbindelse med vores egenproduktion
 • Planlægning og styring af tid og økonomi
 • Kvalitetsstyring og dokumenthåndtering
.

 ●   Senior Sourcing Manager – Offshore O&M Services Procurement, Ørsted

Ørsted
Senior Sourcing Manager – Offshore O&M Services Procurement

Ørsted, Gentofte or London

Imagine a future where you’ll be joining our Offshore O&M Services Procurement team and supporting our vision to create a world that runs entirely on green energy.

Join us in this role where you’ll excel in sourcing service contracts for our offshore wind farms as part of a highly motivated and driven team. You’ll handle end-to-end tenders and lead complex negotiations with potential suppliers.

You’ll play an important role in:

 • executing our business strategy in line with our module sourcing strategy
 • managing the supplier selection process together with the Category Manager
 • issuing and managing tenders and RFI/ RFP
Ørsted
.

 ●   Financial controller til Det Grønlandske Sundhedsvæsen, Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyre
Financial controller til Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Har du erfaring med controlling og regnskab? Ønsker du en hverdag med variation i dine opgaver? Og er du interesseret i at arbejde i et sundhedsvæsen, hvor der venter flere udviklingsopgaver? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning her i Økonomi og Indkøb.

Det Grønlandske Sundhedsvæsen står overfor en dynamisk og spændende fremtid, hvor politiske, økonomiske og kliniske interesser konstant udfordrer os i vores hverdag. I økonomifunktionen er vores fokus rettet mod optimering af forretningsprocesser, budgetlægning og opfølgning mv.

Opgaverne omfatter:

 • Kontrol af regnskab, herunder afstemninger, enhedernes kontering og årsafslutning
 • Lønkontrol og -rapporter
 • Økonomisk og systemmæssig sparring, rådgivning, support og undervisning rundt i organisationen
Grønlands Selvstyre
.

 ●   Har du lyst til at arbejde med grøn omstilling og energiforsyning?, Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyre
Har du lyst til at arbejde med grøn omstilling og energiforsyning?

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Du vil blive placeret i energiafdelingen og vil sammen med dine kollegaer på energiområdet tage del i departementets arbejde med grøn omstilling og offentlig forsyningsvirksomhed. Dette indebærer blandt andet samfunds- og driftsøkonomiske beregninger relateret til energiområdet samt opfølgning på implementering af Naalakkersuisuts Sektorplan for Energi- og Vandforsyning.

I afdelingen varetages en bred opgaveportefølje, og du skal blandt andet arbejde med:

 • Samfunds- og driftsøkonomiske beregninger relateret til energiområdet
 • Økonomi- og budgetstyring, sagsbehandling samt sekretariatsfunktioner
 • Politisk betjening, herunder udarbejdelse af oplæg til Naalakkersuisut, baggrundsnotater, taler, besvarelse af § 37 spørgsmål, mv.
Grønlands Selvstyre
.

 ●   Digital Payment Platform Owner, Q8 Danmark A/S

Q8 Danmark A/SDigital Payment Platform Owner

Q8 Danmark A/S, Copenhagen or Stockholm

Do you want to work with digital disruption? Do you like working with innovation, long-term goals, and showing yourself and others that the impossible is possible? Do you love to lead change and digital transformation to create sustainable payments in all channels? Then this can be your dream job.

The Platform Owner role is a part of the Digital Common Platform organization within our IT department.

A key element of success in the Platform Owner role is to develop and maintain strong relationships with our Product Owners in related areas and related suppliers. Stakeholders will also include areas from our Security department as well as the rest of the IT department.

.

 ●   Prisanalytiker til Technical Pricing, Codan Forsikring A/S

Prisanalytiker til Technical Pricing

Codan Forsikring A/S, Copenhagen/Malmø

Motiveres du af at udvikle og optimere innovative modeller for prissætning, der understøtter fremtidens forretningsmodeller med fokus på vores kunder? Da er du manden/kvinden for os.

En forudsætning for succes i jobbet er en god forretningsforståelse, statistisk kompetence, stærk teknisk baggrund, gode kommunikationsevner og evnen til at omsætte viden til handling, da du i din dagligdag vil samarbejde med forretningen, proces og IT. Du vil desuden være med på Codans rejse henimod anvendelse af WTW-produkter Radar Base, Emblem og Radar Live.

De primære arbejdsområder er:

 • Udvikle, drive og implementere prismodeller og priselasticitetsmodeller, samt formidle viden til den øvrige organisation
 • Forstå og formidle markedsprissætning og kundelønsomhed for både nytegning og fornyelser
.

 ●   Technical Supporter, Japan, Mobile Industrial Robots A/S

Mobile Industrial Robots A/S
Technical Supporter, Japan

Mobile Industrial Robots A/S

Would you like to become our new Technical Supporter joining us on a great journey in the world of robotics? Do you like to travel and have Japan as your play ground?

Becoming our new Technical Supporter, you are offered an exciting and responsible position with great opportunities to create your own stamp on the position. You will daily be working with cutting edge technology and be part of our great technical support team, which supports our distributors all over the world.

Most important tasks:

 • Always assure the functionality of our robots
 • Ensure that our distributors are trained and offered the highest level of technical support
 • Take part in the preparation of technical material
Mobile Industrial Robots A/S
.

 ●   Ledende socialrådgiver til Myndighedsafdelingen i Forvaltningen for Velfærd og Arbejdsmarked/job-nr. 38/21, Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq
Ledende socialrådgiver til Myndighedsafdelingen i Forvaltningen for Velfærd og Arbejdsmarked/job-nr. 38/21

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Kommuneqarfik Sermersooq søger en fagligt stærk og engageret ledende socialrådgiver til Myndighedsafdelingen i Forvaltningen for Velfærd og Arbejdsmarked med tiltrædelse efter aftale eller snarest derefter.

Vi søger en ledende socialrådgiver til at indgå i vores afdeling. Stillingens væsentligste ansvarsområde er at kvalitetssikre sagsbehandlingen på Myndighedsområdet i forvaltningen for Velfærd og Arbejdsmarked.

De primære opgaver er:

 • Undervise, rådgive og vejlede socialrådgivere og sagsbehandlere på voksenområdet i hele Kommuneqarfik Sermersooq.
 • Give faglig sparring på indkomne forespørgsler og klager til Myndighedsafdelingen.
 • Samle og kvalitetssikre oplæg til Udvalget for Velfærd og Arbejdsmarked, Tværfagligt udvalg og relevante instanser.
Kommuneqarfik Sermersooq
.

 ●   Socialhjælper til Skolefritidsordningen Aamarngaar i Tasiilaq/job-nr. 32/21, Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq
Socialhjælper til Skolefritidsordningen Aamarngaar i Tasiilaq/job-nr. 32/21

Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret socialhjælper til Skolefritidsordningen Aamarngaar, i Tasiilaq, med tiltrædelse snarest.

Skolefritidsordningen Aamarngaar er et pædagogisk fritidstilbud for børn i 1.-3. klasse. Skolefritidsordningens kerneopgave er at varetage det pædagogiske udviklingsarbejde med indskolingsbørnene, når de har fri fra skole. Arbejdet er tilrettelagt efter en pædagogisk årsplan, med udgangspunkt i de 9 pædagogiske læreplanstemaer.

Vi søger en fagligt stærk socialhjælper til at indgå i det daglige pædagogiske arbejde og varetage en række opgaver herunder:

 • Planlægge og udføre pædagogiske aktiviteter med målgruppen
 • Dokumentation af det pædagogiske arbejde fx ved at bruge SMTTE-model
 • Have daglig dialog med forældre om hvordan deres barn har haft det i løbet af dagen
Kommuneqarfik Sermersooq
.

 ●   Customer Quality Manager (m/f/d) (ID: 15066), Danfoss A/S

Danfoss A/SCustomer Quality Manager (m/f/d) (ID: 15066)

Danfoss A/S, Hamburg, Nordborg, Minden

We are currently looking for a motivated Customer Quality Manager (m/f/d) at any of the specified locations. The main scope of this role is on strategic customers for our Business Unit Danfoss Sensing Solutions (SEN) for sensor technologies and applications.

You will be a member of the SEN Quality Team and report directly to the Head of SEN Quality. In your role as Customer Quality Manager (m/f/d), your main scope will be on strategic SEN customers, though you are not limited to those customer groups. You will manage customer communication for relevant quality topics in close cooperation with other functions (e.g. Sales, Supply Chain, RD&E, Product Management). If severe quality problems occur, you will facilitate or lead their resolution in close cooperation with affected customers.

.

 ●   Forfatningskommissionens sekretariat søger en afdelingschef, Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyre
Forfatningskommissionens sekretariat søger en afdelingschef

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Sekretariatet søger en dobbeltsproget afdelingschef med interesse for forfatningsarbejdet til ansættelse pr. 1. marts 2021 eller efter nærmere aftale. Der er tale om en tidsbegrænset ansættelsesperiode med mulighed for forlængelse.

Sekretariatet er ansvarlig for betjeningen og rådgivningen af Forfatningskommissionen, der har til opgave at skrive et udkast til Grønlands kommende forfatning. Kommissionen lægger stor vægt på borgerinddragelse i processen.

Afdelingschefen skal primært varetage følgende funktioner:

 • support i bred forstand
 • koordinere arbejdsgrupperne og yde rådgivning og sparring i forhold til såvel kommission som sekretariat
 • sekretariatsbetjening af arbejdsgrupper nedsat af kommissionen
Grønlands Selvstyre
.

 ●   4 socialhjælpere søges til Meeqqanut Inerisaavik i Sisimiut, Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyre
4 socialhjælpere søges til Meeqqanut Inerisaavik i Sisimiut

Grønlands Selvstyre

Brænder du for at arbejde med anbragte børn, og vil du være med til at gøre en forskel i et ungt miljø?

Angerlarsimaffik Pilutaq, Angerlarsimaffik Isikkivik og Qasapermiut, der har fælleskontor i Meeqqanut Inerisaavik og er beliggende i Sisimiut, søger 4 socialhjælpere.

Meeqqanut Inerisaavik er beliggende i Sisimiut, Grønland. Der er plads til 49 børn og unge i aldersgruppen 8-18 år med mulighed for forlængelse til fyldte 23 år. De anbragte børn har haft en opvækst præget af omsorgssvigt og kommer fra hele Grønland.

Vi lægger vægt på, at de får en stabil hverdag med skolegang, fritidsinteresser og et socialt liv uden for institutionen. I weekender og ferier forsøger vi at tilbyde børnene gode oplevelser i naturen i form af hytteture, jagt- og skiture samt at deltage i diverse arrangementer i byen.

Grønlands Selvstyre
.

 ●   Uddannelsesleder, Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyre
Uddannelsesleder

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Brænder du for ledelse og for uddannelse inden for sundhedsområdet, så er det måske dig, vi søger.
Vi søger en uddannelsesleder, som har lyst og vilje til at varetage den daglige ledelse af vores sundhedsfaglige uddannelser, og som vil være med til at sikre den fortsatte udvikling af uddannelserne ud fra skolens vision.

Der kan forventes følgende arbejdsopgaver:

 • ledelse af de daglige opgaver, herunder administrative, økonomiske, faglige og pædagogiske opgaver ved uddannelserne
 • koordineringsopgaver
 • planlægnings- og udviklingsopgaver
Grønlands Selvstyre
.

 ●   Afdelingschef til Råstofstyrelsens Afdeling for Teknik og Tilsyn, Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyre
Afdelingschef til Råstofstyrelsens Afdeling for Teknik og Tilsyn

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Råstofstyrelsen består af en Licensafdeling og en Afdeling for Teknik og Tilsyn. Råstofstyrelsen er en underliggende enhed for Departementet for Råstoffer. Råstofstyrelsens hovedopgaver er at administrere den samlede portefølje af mineraltilladelser samt at efterse, at efterforsknings- og udnyttelsesaktiviteterne bliver udført i overensstemmelse med lovgivningen samt tilladelses- og godkendelsesvilkårene.

Som afdelingschef skal du stå for den daglige ledelse af afdelingen for Teknik og Tilsyn, herunder organisering og fordeling af opgaver samt udarbejdelse af arbejdsplaner. Endvidere skal du være sparringspartner ved opgaveløsninger og udføre kvalitetskontrol heraf samt sikre overholdelse af tidsfrister.

Grønlands Selvstyre
.


 ●   Jobindex - Ledige job i Storkøbenhavn eller Nordsjælland
Danmarks største jobmarked.

 ●   Network Decom Engineer, GlobalConnect A/S

GlobalConnect A/S
Network Decom Engineer

GlobalConnect A/S, Copenhagen

Do you thrive with working to secure a stable network for our customers? Are you passionate about network technologies and ready to join a team of high performing individuals, whose main purpose is to ensure a stable network through decommissioning and optimization?

We have a position available, with a lot of learning and development possibilities, as part of the Decom team.

Our primary responsibility is to ensure a stable network and optimize the usage of our network to our customers.

Key responsibilities

 • Decom services of on several platforms and technologies E.g., Layer 1, packet- and circuit-switched.
 • Optimizing the usage of our network and resources through decom.
 • Ensure correct documentation.
GlobalConnect A/S
.

 ●   Key Account Manager, Nordic Retail A/S

Nordic Retail A/SKey Account Manager

Nordic Retail A/S

Kameraovervågning, varesikring, svindbekæmpelse, butiksindretning og kø-nummersystemer.

Dine opgaver vil bestå i at vedligeholde og udvikle en del af vore eksisterende kunderelationer, primært indenfor detailbranchen, samt opsøge og etablere nye kunder. Kunderne befinder sig i hele Danmark, så en vis rejseaktivitet må påregnes.

Vi tilbyder:

 • Interessante og varierede arbejdsopgaver, med stor frihed i hverdagen.
 • Kompetente kollegaer som hjælper dig til at opnå dit budget.
 • Gode lønforhold, firmabil og attraktiv pensionsordning.
.

 ●   Pædagog til børnehaveafdelingen i Børnehuset Kornblomsten, Ballerup Kommune

Ballerup KommunePædagog til børnehaveafdelingen i Børnehuset Kornblomsten

Ballerup Kommune

Kom og vær en del af vores Børnehus og få en unik mulighed for at være med til at skabe en optimal ramme for børnefællesskaber og læring.

Vi søger en pædagog - gerne med erfaring - som er fuld af gåpåmod og virkelyst. Kornblomsten er et dejligt børnehus med plads til 44 vuggestuebørn og 60 børnehavebørn. Vi har et fantastisk uderum, som byder på et utal af muligheder for et aktivt og lærerigt udeliv.

VI FORVENTER AT DU ER

 • anerkendende i din tilgang til børn og familier
 • bevidst om arbejdet med de nye styrkede læreplaner
 • opmærksom på betydningen af udviklende læringsmiljøer.
.

 ●   Produktionsmedarbejder, Sterling Polish Company A/S

Sterling Polish Company A/SProduktionsmedarbejder

Sterling Polish Company A/S, Gentofte

Sterling Polish Company søger en kvalitetsbevidst, moden, stabil og samarbejdsorienteret medarbejder til en spændende fuldtidsstilling i vores produktion.

Vi er en mindre organisation, i et ikke-ryger-miljø, hvor kvalitet, hjælpsomhed, overholdelse af leveringsaftaler, godt humør og kammeratskab spiller en vigtig rolle.

Dine primære arbejdsopgaver vil blive:

 • Tapning og pakning af rengøringsprodukter og metalpudsemidler
 • Varemodtagelse og -forsendelse
 • Blanding af råvarer efter recept
 • Omstilling af maskiner til produktion
.

 ●   Sygeplejersker søges til velfungerende stort sygeplejeteam i dagvagt med få aftenvagter, Ballerup Kommune

Ballerup KommuneSygeplejersker søges til velfungerende stort sygeplejeteam i dagvagt med få aftenvagter

Ballerup Kommune

Har du lyst til at udvikle sygeplejen i Hjemmeplejen i Ballerup Kommune – med tanke og fokus for rehabilitering?

Vi søger dygtige sygeplejersker til vores fælles sygeplejeteam på 35 fagligt dygtige og meget kompetente kollegaer. Vi søger primært til fastansættelser men også til barselsvikariat.

Arbejdstiden er fleksibel og tilpasses efter dialog og aftaler. Weekendvagt fast hver 4. weekend.

Vi er en gruppe på 35 udekørende sygeplejersker – flere med særlige fokusområder, der brænder for sygeplejen af borgerne i Ballerup Kommune. Hverdagen bærer præg af hurtige udskrivelser og komplekse borgerforløb, hvor fokus er på at arbejde rehabiliterende og forebygge genindlæggelser.

.

 ●   Er du bogholderen, der kan sin debet/kredit med et digital tvist?, Din Bogholder ApS

Din Bogholder ApSEr du bogholderen, der kan sin debet/kredit med et digital tvist?

Din Bogholder ApS, Dragør

Din Bogholder søger en inspireret bogholder, der ønsker at arbejde med bogholderi på en ny måde og en målgruppe med håndværkere.

Din Bogholder er på en kæmpe rejse i vækst og mangler derfor en bogholder, der kan og vil tage ejerskab over for det fundamentale bogholderi.

Hvad skal du lave?

 • Finansbogholderi.
 • Kreditorbogholderi og debitorbogholderi.
 • Lønbogholderi & lønadministration (time og månedslønnede).
 • Månedlige afstemninger af balanceposter.

Der er tale om en fastansættelse på fuldtid med opstart hurtigst muligt. Løn efter kvalifikationer.

.

 ●   Butikschef til Matas Storkøbenhavn, Matas A/S

Matas A/SButikschef til Matas Storkøbenhavn

Matas A/S

Som ny butikschef i Matas kan du blandt andet glæde dig til at få lov til at præge hverdagen og medarbejderne i butikken i en positiv retning.

Butikken skal være indbydende og inspirere vores kunder hver eneste dag, og i samarbejde med butikkens øvrige medarbejdere planlægger du spændende kundeevents og andre salgstiltag. Medarbejderne skal motiveres, trænes og favnes, så de står skarpt i både salgsteknikker og produktviden og så de møder glade ind på arbejde.

Det bliver også din opgave at:

 • Lægge vagtplaner og prioritere arbejdsopgaver
 • Oplære medarbejdere – både i salg og i Matas' produktsortiment
 • Opstille salgsmål og bestilling af varer
 • Holde sig up-to-date med alle de spændende produkter og kampagner, som Matas tilbyder
.

 ●   Social- og sundhedsassistent til nattevagt, Halsnæs Kommune

Halsnæs KommuneSocial- og sundhedsassistent til nattevagt

Halsnæs Kommune, Melby

Er du SSA, og vil du være med til at skabe mest mulig trivsel for beboerne på Solhjem om natten?

Bag Præstegården i Melby ligger Plejehjemmet Solhjem, hvor vi tilbyder det gode liv med mulighed for en omsorgsfuld, tryg og aktiv hverdag for beboerne. På Solhjem er vi en gruppe af dedikerede, omsorgsfulde og fagligt dygtige medarbejdere med mange forskellige baggrunde, som hver dag går ind ad døren for at være med til at skabe den bedst mulige hverdag for beboerne på Solhjem.

Vi søger en SSA-kollega, som vil være med til at videreudvikle Solhjem til et endnu bedre sted at bo og leve for beboerne, samt en attraktiv arbejdsplads, hvor alle medarbejdere bidrager til det gode arbejdsmiljø. Du vil primært arbejde om natten i 7-7-rul.

.

 ●   Sælger, TIMENGO A/S

TIMENGO A/SSælger

TIMENGO A/S, Ballerup

Et job i en virksomhed med mange aktiviteter og fart på!

Cloud er en ny måde at tænke IT på og flytter grænserne for, hvad IT kan bruges til. Vi tror på, at IT er motoren i forretningen, og med den tilgang hjælper vi vores kunder med at realisere værdien af cloud og frigøre deres digitale potentiale.

Timengo søger en sælger til vores stærkt vækstende virksomhed, som kan være med til at sikre gode relationer til vores mange kunder og levere service på højt niveau.

Du kan lide at udforske nye områder og se dine ideer blive til virkelighed. Du trives i et omskifteligt miljø med mange bolde i luften og med en bred kontaktflade. Du har fokus på dine kunder og vil gerne gøre det ekstra, der skal til, for at de får den service, de har brug for.

.

 ●   Operatør til produktion af maling, Beck & Jørgensen A/S

Jobindex A/S
Operatør til produktion af maling

Jobindex A/S søger for Beck & Jørgensen i Søborg

Forskudt hold - kl.14-22

Beck & Jørgensen er et af de mest kendte varemærker, når det handler om maling og træbeskyttelse i Danmark. Vi er i al beskedenhed en spændende virksomhed i vækst, og søger derfor 2 engagerede, kompetente og fleksible operatører til fast hold fra kl. 14-22 på vores fabrik i Søborg.

Du vil indgå som en del af produktionen på 10 operatører, der producerer og tapper kvalitetsmaling.

Din tid vil primært bestå i at tappe maling.

Yderligere opgaver som du vil beskæftige dig med i løbet af din arbejdsdag, er følgende:

 • Produktion af maling
 • Etikettering af emballage
 • Gulvvask
 • Truckkørsel
 • Forefaldende arbejde
Jobindex A/S
.

 ●   Personalejurist/specialkonsulent søges til et spændende og udadvendt job i en mangfoldig organisation, Ballerup Kommune

Ballerup KommunePersonalejurist/specialkonsulent søges til et spændende og udadvendt job i en mangfoldig organisation

Ballerup Kommune

Vi søger en dygtig personalejurist med erfaring inden for det kommunale område. Du skal understøtte vores organisation med rådgivning og bistand i komplekse personalejuridiske forhold, fra ansættelse til afskedigelse.

Som personalejurist vil du – udover egen sagsbehandling – skulle sparre med seks HR-konsulenter i personalesager og offentlig ansættelsesret. Du understøtter lederne med rådgivning og sparring i komplekse personalesager, så det er vigtigt, at du er hurtig til at gennemskue en problemstilling, rådgive og gennemføre forhandlinger med de faglige organisationer.

Internt i teamet er du en ud af to juridiske eksperter, som dine HR-kolleger kan sparre med, og du deler gerne ud af din viden om den seneste udvikling inden for domme i personalesager og lovgivning mv.

.

 ●   Spændende stilling som social- og sundhedsassistent på Frederiksberg Kommunes Døgnrehabilitering i dagvagt, Frederiksberg Kommune

Frederiksberg KommuneSpændende stilling som social- og sundhedsassistent på Frederiksberg Kommunes Døgnrehabilitering i dagvagt

Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Kommunes Døgnrehabilitering (FKD) søger en social- og sundhedsassistent 32-37 timer/uge i fast dagvagt med weekendvagt hver 3. uge. Stillingen er til besættelse pr. 1. marts 2021 eller snarest herefter.

FKD er beliggende på Frederiksberg Hospital og har plads til 112 borgere. Vi er fordelt på 4 afdelinger. Vi modtager ca. 1200 borgere årligt til et rehabiliteringsforløb primært efter et indlæggelsesforløb på hospital. Derudover modtages borgere fra eget hjem til afklaring og aflastning, borgere til vurderingsophold samt til palliative forløb.

Vi forventer, at du:

 • Har en bred erfaring som social- og sundhedsassistent – og gerne erfaring med rehabilitering.
 • Arbejder ansvarligt og kan deltage i komplekse sygeplejeopgaver
 • Lægger vægt på tværfagligt samarbejde
.

 ●   Produktspecialist, Rahbek Consulting v/Walther Rahbek Mortensen

Scan-Med A/SProduktspecialist

Scan-Med A/S

Fra hjemmekontor og bilen booker du besøg hos læger og sygeplejersker på afdelingerne. Du opnår hurtigt en stærk faglig kompetence, der gør, at du tager den løbende opfølgning og dialog med brugerne herunder naturligvis instruerer og påvirker nye brugere, der løbende kommer til. Vi sørger for at du hurtigt kommer på vores målrettede produkttræning såvel hos leverandører som internt i huset.

Du motiveres af den brede kontaktflade, den relativt store produktportefølje, det tekniske indhold i produkterne og så det at få lukket en ordre! Det er vigtigt, at du trives som ”hunteren”, der arbejder selvstændigt under stort ansvar.

Størstedelen af arbejdstiden går med kundebesøg og jobbet indebærer en del rejseaktivitet i Danmark.

.

 ●   Sygeplejersker søges til aftenvagt i Ballerup hjemmepleje, Ballerup Kommune

Ballerup KommuneSygeplejersker søges til aftenvagt i Ballerup hjemmepleje

Ballerup Kommune

Er du en sygeplejerske som trives med at arbejde i et højt tempo og i et team med to øvrige dygtige sygeplejerske kollegaer – så tøv ikke med at ansøge!

Vi er en gruppe på 35 udekørende sygeplejersker - flere med særlige fokusområder, der brænder for sygeplejen af borgerne i Ballerup Kommune. Hverdagen bærer præg af hurtige udskrivelser, komplekse borgerforløb, hvor fokus er på at arbejde rehabiliterende og forebygge genindlæggelser. Dette stiller store krav til kompetencerne i hjemmeplejen som helhed. Derfor har vi brug for endnu flere dygtige sygeplejersker, som kan medvirke til at varetage pleje og behandling af vores borgere.

Dit kommende team består af hjælpsomme kollegaer, der går ind i opgaverne og samarbejdet med godt humør og åbenhed. Der er høj trivsel og et godt arbejdsmiljø. Mødetiden er 15.00-23.00. Timeantal er efter aftale og behov.

.

 ●   Kvalitetsspecialist til central QHSE-funktion, FORCE Technology

FORCE Technology
Kvalitetsspecialist til central QHSE-funktion

FORCE Technology, Brøndby

FORCE Technology er i forandring og søger en passioneret medarbejder til kvalitetsarbejdet. Medarbejderen skal indgå i den centrale QHSE-funktion på vores hovedkontor i Brøndby.

FORCE Technology skal ISO 9001-certificeres i 2021, og vi har brug for en yderligere ressource til at indgå i kvalitetsarbejdet.

Vi leder efter en kollega med erfaring fra ISO 9001-ledelsessystemarbejde og gerne fra elektronikbranchen, da FORCE Technology blandt andet udvikler og fremstiller produkter, hvori indgår elektriske og elektroniske komponenter.

Du skal have indsigt, forståelse og erfaring fra arbejde med gængse kvalitetsbegreber og kvalitetsværktøjer, herunder for gennemførelse af årsagsanalyser og indførelse af løbende forbedringer. Du skal have indsigt, forståelse og erfaring fra kvalitetsarbejde i leverandørkæden og fra integration af miljøhensyn i et livscyklusperspektiv for elektronikprodukter.

FORCE Technology
.

 ●   Landmålingstekniker, Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
Landmålingstekniker

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S, Glostrup og Gilleleje

Er du klar til en afvekslende arbejdsdag med ansvar for en bred vifte af landmålingsopgaver? Motiveres du af et varierende arbejdsmiljø hvor du veksler mellem at være på farten og foran computeren? Og leverer du høj kvalitet til tiden for at sikre tilfredse kunder? Så har du mulighed for at blive en del af landmålerteamet i Nordkysten. Jobbet byder på et bredt ansvarsområde i tæt samarbejde med dygtige kolleger.

Vi tilbyder:

 • En spændende stilling hvor mange faglige kompetencer kommer i spil
 • Et selvstændigt arbejde, hvor du i høj grad selv planlægger din arbejdsdag
 • Mulighed for at følge et projekt fra start til slut

Dit arbejdssted vil være fordelt over primært vores pladser i Storkøbenhavn med base på vores kontorer i Gilleleje og Glostrup.

.

 ●   Demensplejecenter Solkrogen søger verdens bedste social- og sundhedsassistent til aften eller nat, Egedal Kommune

Egedal Kommune
Demensplejecenter Solkrogen søger verdens bedste social- og sundhedsassistent til aften eller nat

Egedal Kommune, Stenløse

Vil du være med til at skabe en hverdag i verdensklasse for Egedal Kommunes borgere, så se her, hvad vi kan tilbyde…

På Solkrogen bor der 18 borgere med en demenssygdom, som med hver deres specielle udfordringer og særlige behov skal fungere sammen i et fællesskab, som de ikke selv har valgt. De har hver dag brug for meget forskellig hjælp og støtte, til at få så god en hverdag som mulig. Derfor er dine 25 fremtidige kollegaer en tværfaglig personalegruppe som består af sygeplejersker, pædagoger, social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og husassistenter.

Hos os betyder borgernes kognitive svigt at konflikter, konstante kompromiser og nye udfordringer er et dagligt vilkår. Dagen på et demensplejecenter bringer nemlig altid uforudsigelighed, som kræver konstant refleksion og dialog, og vi kommer derfor meget tæt på hinanden i hverdagen.

Egedal Kommune
.

 ●   Jurist til køb og salg af fast ejendom og in-house rådgivning, Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup KommuneJurist til køb og salg af fast ejendom og in-house rådgivning

Høje-Taastrup Kommune

Brænder du for at forhandle kontrakter og yde in-house rådgivning som generalist?

Så er jobbet som jurist i Team Jura i Høje-Taastrup Kommunes Byrådscenter lige dig. Du får et attraktivt job med faglige udfordringer og egne ansvarsområder indenfor:

 • Køb og salg af fast ejendom
 • Juridisk rådgivning af organisationen indenfor mange forskellige retsområder.

Hos os får du en nøglerolle ift. at sikre det juridiske i kommunens ejendomshandler. Du får et stort ansvarsområde med opgaver der spænder bredt og kræver høj grad af selvstændighed.

Team Jura er kommunens interne advokatkontor, som yder professionel sparring og rådgivning indenfor alle grene af juraen til hele organisationen. Det giver dig en afvekslende hverdag med mange forskellige faglige udfordringer.

.

 ●   Erfaren leder indenfor økonomi søges til Manager-stilling, Ecit Services A/S

ECIT ServicesErfaren leder indenfor økonomi søges til Manager-stilling

ECIT Services, Herlev

Brænder du for økonomiområdets mange facetter, kombineret med direkte ansvar for kunder og medarbejdere? Så er stillingen som Manager måske lige dig.

Som Manager bliver du ansvarlig for en portefølje af kunder med ansvar for den direkte kundekontakt og tilrettelæggelse af arbejde for medarbejderne involveret omkring kunden. Der er tale om en selvstændig stilling med en dynamisk hverdag med forskelligartede opgaver.

Du går forrest som leder, og kan motivere dine medarbejdere på en positiv og konstruktiv måde. Du får fast arbejdsplads på vores kontor, men vil også arbejde ude hos vores kunder.

Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

 • Aktiv planlægning og ledelse af dit konsulentteam
 • Understøttelse og support til konsulenterne i deres daglige arbejde – både fagligt og strukturelt
 • Opfølgning på medarbejderperformance og kunderentabilitet
.

 ●   Dyremedarbejder som er uddannet pædagog til barselsvikariat til Klub Syd – Grantoftens Fritidscenter, Ballerup Kommune

Ballerup KommuneDyremedarbejder som er uddannet pædagog til barselsvikariat til Klub Syd – Grantoftens Fritidscenter

Ballerup Kommune

Vi søger pr. 1. marts 2021 en uddannet pædagog/dyremedarbejder med ansvar for hestene til et barselsvikariat på 1 år på Grantoftens Byggelegeplads.

Ugentligt timeantal er 32 timer og fordeler sig som følger:

 • Fast personalemøde hver tirsdag før klubtid. Mødetid ca. kl. 11.00
 • 1 fast ugentlig morgenfodring
 • 1 fast aften/pigeklub + ridning
 • 1 fast weekendfodring om måneden (lørdag og søndag)

Vi har et relativt stort dyrehold bestående af 8 ponyer, 2 grise, 2 får, 2 geder, 8 høns, 30 kaniner og diverse krybdyr, som alle indgår i vores pædagogiske arbejde. Du vil sammen med dine kollegaer planlægge aktiviteter, og du har mulighed for selv at præge hverdagen.

.www.jobhunter.dk