.: Jobindex - Ledige job i Danmark
Danmarks største jobmarked.
.: Social- og sundhedsassistentelever, Ballerup Kommune
Ballerup KommuneSocial- og sundhedsassistentelever

Ballerup Kommune

Ballerup Kommune søger social- og sundhedsassistentelever til opstart i juli 2020.

Har du lyst og mod til at pleje og yde omsorg for andre mennesker? Er du nysgerrig, engageret og reflekterende? Så er du måske en af de elever vi søger.

Som social- og sundhedsassistentelev kommer du til at arbejde med omsorgs-, sygeplejefaglige- og rehabiliterende opgaver hos den enkelte borger, som skal have støtte i dagligdagen. Du får en god alsidig uddannelse, hvor der er mulighed for både personlig og faglig udvikling.

BALLERUP KOMMUNE TILBYDER:

 • Strukturerede uddannelsesforløb med uddannede praktikvejledere
 • Organiseret tid til fordybelse og refleksion
 • Fællesundervisning med refleksion
.
.: Pædagoger med ambitioner for børns trivsel, læring og udvikling til Børnehuset Solsikken - Genopslag, Høje-Taastrup Kommune
Høje-Taastrup KommunePædagoger med ambitioner for børns trivsel, læring og udvikling til Børnehuset Solsikken - Genopslag

Høje-Taastrup Kommune

Du bliver en del af et børnehus, hvor vi har et godt samarbejde mellem vores 3 børnehavegrupper og 3 vuggestuegrupper. Du bliver ansat i et af de 3 veletablerede stueteams i børnehaven. I hvert team er der, udover dig, en pædagog og en pædagogmedhjælper.

Vi arbejder bl.a. med metoden ”Børnestyret leg”, hvor afsættet for vores pædagogiske arbejde er børnenes initiativer og coaching. Derudover har vi fokus på at understøtte børnene i at være kritisk tænkende, have gode kommunikative strategier, være nyskabende og samarbejdsparate.

De opgaver du skal være med til at løse spænder vidt, og du vil bl.a. skulle arbejde med:

 • Pædagogiske læringsmiljøer i praksis
 • Udsatte børn med ønsket om at bryde den sociale arv
 • Inklusion
.
.: Senior Accountant, A.P. Møller Holding A/S
A.P. Møller Holding A/S
Senior Accountant

A.P. Møller Holding A/S, Copenhagen

Are you an auditor considering making the move to an inhouse role? Are you motivated by being deeply involved “end to end” rather that delivering “a corner” across multiply customers? Do you want to develop and build new areas of expertise, while remaining hands-on with daily accounting tasks? Do you want to be challenged on accounting issues and contribute to solving them? Then A.P. Moller Holding has the perfect role for you.

You will be joining a small team of highly competent and energised colleagues based at our newly renovated office in the heart of Copenhagen. Our experience comes from working in some of the world’s largest professional services companies such as PwC, Deloitte and EY coupled with experience from some of Denmark’s largest corporations such as A.P. Moller - Maersk and Danske Bank.

.
.: Social- og sundhedsassistent til aftenvagt, Solrød Kommune
Solrød KommuneSocial- og sundhedsassistent til aftenvagt

Solrød Kommune

Har du lyst til at gøre en forskel for borgere med tilknytning til hjemmeplejen, og er du uddannet social- og sundhedsassistent, så er du måske vores nye medarbejder i hjemmeplejen i Solrød Kommune til de udekørende teams, der dækker hele Solrød Kommune.

Vi arbejder rehabiliterende, med en målrettet indsats til den enkelte borger. TOBS (tidlig opsporing af sygdomstegn), er dit arbejdsredskab i dagligdagen, og hos borgeren har du fokus på at give borgeren den hjælp, den enkelte har brug for. Hjemmeplejen har et tæt samarbejde med sygeplejen, så du som social- og sundhedsassistent vil opleve, at dine faglige kompetencer vil blive sat i spil. Sygeplejen uddelegere SUL (sundhedslovsydelser) til hjemmeplejen.

.
.: Holbæk Jobcenter søger ”faglig flyver” med primær tilknytning i sygedagpengeindsatsen, Holbæk Kommune
Holbæk KommuneHolbæk Jobcenter søger ”faglig flyver” med primær tilknytning i sygedagpengeindsatsen

Holbæk Kommune

Alle kan bidrage er navnet på det kerneområde, som vi før i tiden omtalte som jobcentret i Holbæk Kommune. Hvis du deler holdningen, at ”alle kan bidrage” og du tilmed er stærk i sygedagpengeloven, så skal du fortsætte din læsning af dette stillingsopslag og efterfølgende sende os en målrettet ansøgning!

Du vil være forankret i sygedagpengeindsatsen, hvor vi særligt har fokus på den tidlige indsats. Der er fokus på den sygemeldtes ressourcer, udviklingsmuligheder og potentialer.

Dine arbejdsopgaver

 • sagsbehandling og opfølgningssamtaler med sygemeldte borgere fra både job og ledighed
 • opfølgningssamtaler på arbejdsplads
 • opfølgning/samtaler med skarpt fokus på muligheden for at vende tilbage i job
.
.: Bogholder, Søren Enggaard A/S
Søren Enggaard A/SBogholder

Søren Enggaard A/S, Aalborg

Kan du tilrettelægge dine opgaver, har du styr på detaljerne, og er du på forkant? Er du god til at sætte dig ind i nye systemer og processer? Og har du lyst til at blive en del af en velkonsolideret ejerledet virksomhed, så er du måske den rette til Søren Enggaard A/S.

Som bogholder hos os varetager du de fleste daglige bogholderifunktioner. Udover traditionelle bogholderiopgaver vil du skulle varetage en del af den administration, der udspringer af at udleje erhvervs- og boligudlejningsejendomme samt hjælpe ved årsafslutninger.

Arbejdet vil ske i tæt samarbejde med regnskabschefen, som vil være din naturlige sparringspartner i hverdagen. Du får bl.a. ansvaret for:

 • Finans-, debitor- og kreditorbogholderi
 • Vedligehold af lejerdata i UNIK
 • Forbrugs- og fællesudgiftsregnskaber
.
.: Fysioterapeutvikar til Genoptræningscenteret, Solrød Kommune
Solrød KommuneFysioterapeutvikar til Genoptræningscenteret

Solrød Kommune

Er du vores nye fysioterapeut?

Vi søger en fysioterapeut, der brænder for i samarbejde med borgerne at skabe forudsætninger for det bedst mulige liv gennem aktivitet og træning.

Stillingen er et barselsvikariat fra 1. juni 2020 til 30. august 2020 på 37 timer. Stillingen er forankret i Genoptræningscenteret, men der kan også være træning på kommunens plejecenter, rehabiliteringsafdelingen, i borgerens eget hjem eller på andre lokationer i kommunen, alt efter hvad der er muligt for borgeren og vurderes relevant.

På det ortopædkirurgiske område vil der primært være fokus på problematikker i UE, såsom TKA, THA og artrose. Alle borgere kommer efter henvisning ind til en individuel udredning, hvor der efter en terapeutfaglig vurdering tages stilling til, hvilket forløb borgerne vil profitere mest af.

.
.: Vi søger til vores team håndfolk til nedrivningsopgaver, AK Entreprenør Service A/S
AK Entreprenør Service A/SVi søger til vores team håndfolk til nedrivningsopgaver

AK Entreprenør Service A/S, Næstved

Til vores nedrivningsafdeling søger vi ansvarsbevidste og selvstændige håndfolk.

Du må meget gerne have erfaring med nedrivningssager, have et godt overblik og kunne arbejde selvstændigt. Vi arbejder i sjak og vægter samarbejde meget højt, for at alle kan få en god arbejdsdag.

Du har en bred håndværksmæssig erfaring, du arbejder selvstændigt og med høj faglig stolthed. Du er engageret og tager naturligt ejerskab for opgaverne. Du er en teamplayer og har kørekort.

Du bliver en del af et mindre sjak, der udfører opgaver over hele Sjælland, men primært i Københavnsområdet.

.
.: Pædagogisk assistentelever (PAU) søges, Egedal Kommune
Egedal Kommune
Pædagogisk assistentelever (PAU) søges

Egedal Kommune

6 PAU-elever søges til 10.08.2020

Som PAU-elev i Egedal Kommune skal du have et stort ønske og have interesse for at arbejde med børn og unge. Du skal være engageret, mødestabil og aktiv i den praksis du møder i arbejdet.

Som elev i Egedal Kommune få du en spændende elevtid, som veksler mellem skole og praktiksteder i kommunen. Du stifter i løbet af uddannelsesforløbet kendskab med børn i dagtilbud 0-6 år og med fritidstilbud SFO eller klub. Du får en grundlæggende viden om børns behov, trivsel og læring. De enkelte praktiksteder sørger for en kvalificeret praktikvejleder, som i det daglige guider og hjælper dig igennem uddannelsen.

Egedal Kommune
.
.: Pædagogisk leder til CSV & Beskæftigelsen, Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Pædagogisk leder til CSV & Beskæftigelsen

Esbjerg Kommune

Brænder du for at være med til sikre udviklingshæmmede og psykiske sårbare borgere i Esbjerg Kommune de bedste udviklingsmuligheder – så se med her.

Afdelingerne har ca. 40 medarbejdere fordelt på faggrupperne lærere, socialpædagoger, social- og sundhedsassistenter, værkstedsassistenter og ernæringsassistenter. CSV og Beskæftigelsens målgruppe er voksne med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne.

Dine opgaver som pædagogisk leder bliver bl.a. at:

 • sikre en tilstrækkelig faglighed i alle afdelingerne ift. borgergruppe, lovgivning og kompetenceniveau
 • sikre samarbejde og dialogen med pårørende og andre samarbejdspartner
 • sikre udvikling og afrapportering af borgerrelaterede materiale, f.eks. handleplaner, uddannelsesplaner og magtanvendelse
.
.: Forstander til Plejehjemmet Vejlby – Område Christiansbjerg, Aarhus Kommune
Aarhus KommuneForstander til Plejehjemmet Vejlby – Område Christiansbjerg

Aarhus Kommune

Brænder du for ledelse og for sammen med medarbejderne at gøre Plejehjemmet Vejlbygade til det bedste sted at bo, arbejde og besøge?

En forstander, som ser det enkelte menneske, om så det er borgeren, medarbejderen eller de pårørende.

Som leder for Plejehjemmet Vejlbygade får du ansvaret for sammen med viceforstander beboere og medarbejdere, at skabe mulighed for et godt liv i hjemlige rammer, hvor den enkeltes liv er i højsædet og hvor beboernes familie og netværk er en naturlig del af hverdagslivet.

Du skal stå i spidsen for den faglige og tværfaglige kvalitet på plejehjemmet – og du har et detaljeret blik for den daglige drift. Vi er optagede af borgersikkerheden og af at arbejde systematisk med forbedringsmetoder så vi kan udvikle og fastholde faglig kvalitet.

.
.: IT-supporter, S/I FGU-institutionen i Vejle m.fl.
FGU TrekantenIT-supporter

FGU Trekanten, Vejle

FGU Trekanten er en ny institution, etableret 1. august 2019. Den Forberedende Grunduddannelse er en helt ny uddannelse for unge i alderen 15-25 år, der endnu ikke har gennemført en ungdomsuddannelse eller er i beskæftigelse. Formålet med FGU er at give de unge kompetencer og motivation til at påbegynde en ungdomsuddannelse eller et job.

FGU Trekanten søger en kompetent IT-koordinator, der skal håndtere alt intern support for FGU Trekantens elever og medarbejdere. En del af opgaven vil også bestå i at være bindeled til bl.a. Statens IT og andre digitale samarbejdspartnere som f.eks. IST og Praxis. Du skal både have viden om hardware, software, servere, netværk og telefoni. Du får samtidig ansvaret for en lærling og vores nye samarbejde med SDE-skolepraktik, der skal forestå meget af den daglige support i FGU Trekanten.

.
.: Strategisk indkøber til farmaceutisk produktion, Peak Rekruttering
Peak Rekruttering
Strategisk indkøber til farmaceutisk produktion

Peak Rekruttering søger for West Pharmaceutical Services Danmark A/S i Horsens

Vil du arbejde med både strategisk og operationelt indkøb? Vil du være en del af en international koncern? Vil du være med til at løfte barren i en travl global indkøbsafdeling, hvor opgaverne er mange? I så fald læs gerne videre…

Med reference til Director, Plant Procurement Europe som fast sidder i Irland, vil du få det daglige indkøbsansvar for produktionsenheden i Horsens.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Leverandørudvælgelse og kontraktforhandling
 • Daglig sikring af at dine interne kunder rettidigt har nødvendige materialer, varer og tjenester til rådighed
 • Daglige bestillinger (de fleste almene forbrugsvarer bestilles dog fra andre afdelinger)
Peak Rekruttering
.
.: Ganløse Skole søger to barselsvikariater i dansk og matematik, Egedal Kommune
Egedal Kommune
Ganløse Skole søger to barselsvikariater i dansk og matematik

Egedal Kommune, Stenløse

Da to af vores kolleger skal på barsel i foråret søger vi hermed barselsvikarer til deres stillinger.

Ganløse er en smuk landsby der ligger i naturskønne omgivelser. Skolen er to-sporet fra 0.-6. klasse og tre-sporet i udskoling. Der er ca. 600 dejlige elever på skolen, samt Egedal Kommunes ADHD-afdeling på ca. 40 elever. Klassekvotienten er i gennemsnit 23 elever.

Lidt om stillingerne

 • Du er indskolingslærer og kan undervise i fagene matematik, idræt og musik samt kontaktlærer. I kommende skoleår kan du muligvis rykke op på mellemtrinnet. Stillingen er en 80 % stilling. Opstart: Snarest
 • Du er udskolingslærer i dansk og tysk samt kontaktlærer. Musik og drama kan evt. også indgå i stillingen. Stillingen er på fuld tid. Opstart: d.15.05.20
Egedal Kommune
.
.: Piccolo/piccoline, Udviklingsselskabet By & Havn I/S
Udviklingsselskabet By & Havn I/SPiccolo/piccoline

Udviklingsselskabet By & Havn I/S, København

Kan du lappe en cykel, benytte en boremaskine, hejse et flag og tage imod By & Havns gæster med et smil? Holder du et sabbatår eller en pause fra dine studier? Hvis ja, så har By & Havn muligvis jobbet til dig.

Variationen i opgaverne er stor og kan bl.a. bestå af:

 • Lettere viceværtopgaver, hvilket kan indebære fysiske opgaver, bl.a. udskiftning af pærer, rengøring og vedligeholdelse af biler/cykler, mindre ophængningsopgaver, opsætning af flag, håndtering af papir/papaffald og makuleringsspande, udskiftning af håndklæder, opfyld af kopipapir, bestilling af kildevand, flytning af møbler samt bestilling af mindre møbler og håndværkere osv.
 • Håndtering af faktura og kontering.
 • Bud og postkørsel.
.
.: Erfaren trafikplanlægger samt en anlægsingeniør, Ballerup Kommune
Ballerup KommuneErfaren trafikplanlægger samt en anlægsingeniør

Ballerup Kommune

Mobilitets- og Anlægsteamet i Center for By, Erhverv og Miljø søger to nye kollegaer, som skal varetage opgaver inden for trafik- og mobilitetsplanlægning, trafiksikkerhed, signalanlæg, anlægsprojekter, myndighedsbehandling samt daglig drift. Mobilitets- og Anlægsteamet bistår endvidere ved udarbejdelsen af lokalplaner, byplanprojekter samt matrikulære berigtigelser.

Opgaverne, der fordeles mellem de to stillingsopslag består primært af:

 • Trafik- og mobilitetsplanlægning i forhold til lokalplaner samt nye og eksisterende anlæg
 • Udvikling og implementering af Trafiksikkerhedsplan og trafiksikkerhedsarbejde generelt
 • Drift og vedligeholdelse af signalanlæg, skiltning og andet vejudstyr
.
.: Tømrermester, Bang Nielsen A/S
Jobindex A/S
Tømrermester

Jobindex A/S søger for Bang Nielsen A/S i Jægerspris

Har du erfaring med entrepriser og nybyggeri? Har du en baggrund som tømrer og/eller bygningskonstruktør, og vil du gerne være med til at udvikle spændende projekter hos Bang Nielsen?

Bang Nielsen A/S søger en tømrermester, som bliver en del af et stærkt og kompetent team. Du vil arbejde med alt fra projektering til aflevering af byggesager. Du får ansvaret for ca. 20 medarbejdere i tømrerafdelingen og den daglige drift samt personalehåndtering.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver være:

 • Daglig ledelse af medarbejdere
 • Tilbudsregning og sagsstyring
 • Materialebestilling og tilsyn på byggepladser
 • Projektøkonomi og efterkalkulation
Jobindex A/S
.
.: C++ udviklere, Vital Images A/S
Jobindex A/S
C++ udviklere

Jobindex A/S søger for Vital Images i Valby

Vil du være med til at skabe software til radiologer og speciallæger, der forbedrer livskvaliteten for patienter verden over?

Vital Images søger 3 dygtige og drevne softwareudviklere til at udvide vores hold i Valby. Vi er på udkig efter både senior- og juniorprofiler.

Du kommer til at arbejde med EasyViz, vores cross-platform diagnostiske billedviewer, som kører på dedikerede Linux-clustre med zero-footprint webklienter og lokale multimonitor Windows-maskiner på hospitaler verden over.

Sammen med resten af holdet vil du kontinuerligt arbejde på at forbedre EasyViz, og du bidrager i alle aspekter af produktudviklingens livscyklus. Dette inkluderer, at du:

 • arbejder sammen med Product Management for at udspecificere krav
 • forbedrer eksisterende features
 • designer og implementerer nye features
Jobindex A/S
.
.: Export sales to Africa, Africa Automotive A/S
Africa Automotive A/SExport sales to Africa

Africa Automotive A/S, Svendborg

We aim to develop and expand our current export business in Africa and are looking for a highly motivated employee who is able to work independently and would like to be part of an international sales organization.

As Export Sales-man/-woman

 • Your primary task is to develop and grow sales in selected African countries where you will need to establish your own base.
 • You will develop and implement the company sales strategy in own areas.
 • You are extrovert and able to establish relationships within foreign cultures and businesses.

As secondary part of the job, you will be responsible for the company’s representation on social medias.

.
.: Digital ASIC and Embedded Systems R&D Engineer, UNEEG medical A/S
UNEEG medical A/S
Digital ASIC and Embedded Systems R&D Engineer

UNEEG medical A/S, Lynge

Would you like to join a company bringing innovative brainwave monitoring products to the market? Do you want to develop ASICs for UNEEG medical’s products; products that can help improve the quality of life for people suffering from diabetes or epilepsy? And do you want to develop and influence the development of our ASICs?

Your responsibilities in collaboration with colleagues

 • Development of the digital subsystem in mixed-signal ASICs
 • Preparation of the digital subsystem for ASIC tape-out, including digital synthesis and scan-chain insertion
 • Application of new ASICs in prototype setups, often using PC (over USB) or Arduino
UNEEG medical A/S
..: Jobindex - Ledige job i Udlandet
Danmarks største jobmarked.
.: Business Manager, JSB Group A/S
JSB Group A/SBusiness Manager

JSB Group A/S, Ringkøbing, Spain or Turkey

The Business Manager will be the single point of contact for commercial matters related to Request for Quotation (RFQ), material supply agreements, price updates, customer forecasts etc. for one of our key customers. Therefore, the Business Manager is expected to understand the customer and JSB processes and constraints as well as maximizing JSB’s capabilities to reduce the customer’s total cost of ownership for JSB kits.

Your key areas of responsibility will be:

 • Ultimate responsibility to conduct local/global framework agreements with the customer
 • Single point of contact for commercial topics towards customer’s global purchasing department
.
.: Tasiilami Alivarpik søger lærere/job-nr. 156/20, Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Tasiilami Alivarpik søger lærere/job-nr. 156/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Tasiilaq

Kommuneqarfik Sermersooq søger dygtige og engagerede lærere og forskolelærere til skolen i Tasiilaq med tiltrædelse 1. august 2020.

Tasiilami Alivarpik er en byskole med cirka 400 elever fordelt i 29 klasser. Der er ansat 59 lærere på skolen, fordelt på yngste-, mellem- og ældste trin. Tasiilaq er det største bysamfund på Grønlands østkyst med cirka 2100 indbyggere. Skolen er den største kulturbærende institution i Østgrønland.

Vi søger uddannede lærere/forskolelærere til at indgå i skolens lærerteam. En del af dine arbejdsopgaver vil være:

 • Planlægning af undervisning
 • Skole-hjemsamarbejde
 • Undervisning
 • Deltagelse i diverse møder og kurser
Kommuneqarfik Sermersooq
.
.: CCO/Head of Sales, JSB Group A/S
JSB Group A/SCCO/Head of Sales

JSB Group A/S, Ringkøbing, Spain or Turkey

The overall purpose of the position as CCO/Head of Sales is to be overall responsible for the development of the JSB’s sales through development of supply and relations with our primary customers.

Additionally, you will be responsible for securing high customer satisfaction and JSB’s continued position as the world’s leading supplier of core material kits for the wind power industry as well as enabling fast decision making with robust and efficient Business IT Systems.

At JSB, we offer an exciting job with challenges as well as opportunities to influence your own job. You will have opportunities for personal and professional development in an inspiring, high performing, international company.

.
.: Utoqqaat Illuat søger 2 sundhedsassistenter (uden bolig)/job-nr. 168/20, Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Utoqqaat Illuat søger 2 sundhedsassistenter (uden bolig)/job-nr. 168/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Utoqqaat Illuat er en af Kommuneqarfik Sermersooqs ældre institutioner i Nuuk by og består af 5 afsnit med henholdsvis 21 beboere, 5 + 5 + 3 beboere og 9 + 5 borgere på aflastningsophold af kortere varighed. Vi er en døgninstitution og derfor arbejdes der i 3-holds skift.

Arbejdsopgaver:

 • Grundlæggende sygepleje, omsorg og behandling - fysisk, psykisk, socialt og åndeligt for demensramte beboere i samarbejde med demenskoordinator og demenshjælpere og Utoqqaat Illuats andet personale.
 • Vi arbejder ud fra beboerens behov og ønsker.
 • Tværfagligt samt tværsektorielt samarbejde omkring beboerne.
Kommuneqarfik Sermersooq
.
.: Barne- og socialmedhjælper til Børnehaven Mike/job-nr. 155/20, Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Barne- og socialmedhjælper til Børnehaven Mike/job-nr. 155/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Paamiut

Børnehaven Mike i Paamiut er normeret til 66 børn fra 3-6 år.

Institutionen har åbent fra kl. 06.45 til 16.30 og har til huse i bymidten.

Vi forventer, at du:

 • er uddannet barne- og socialmedhjælper eller tilsvarende
 • er ydmyg og motiverende over for børn
 • er vågen overfor enkelte børns behov
 • er ærlig og åben
Kommuneqarfik Sermersooq
.
.: Kokke og køkkenassistenter til Grønland, Munck Civil Engineering A/S
Munck Civil Engineering A/S
Kokke og køkkenassistenter til Grønland

Munck Civil Engineering A/S

Munck Civil Engineering er i fuld gang med et stort lufthavnsbyggeri i Nuuk og søger netop nu kokke eller køkkenassistenter til kantinen i campen.

Som kok/køkkenassistent i Camp-kantinen i Nuuk bliver det din opgave at lave mad til lufthavnsprojektets medarbejdere. Kantinens gæster er hovedsageligt medarbejdere, der er bosat i campen, men også de lokale, der er tilknyttet projektet. Op til 80 mennesker spiser daglige deres hovedmåltid i campen.

Vi forventer, at du:

 • Er uddannet kok/køkkenassistent
 • Kan lave mad med respekt for råvarerne og kan udfolde din madkunst ud fra den gastronomiske platform
 • Går op i en god service og tilfredse gæster
Munck Civil Engineering A/S
.
.: Utoqqaat Illuat søger 2 sundhedsassistenter (med bolig)/job-nr. 169/20, Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Utoqqaat Illuat søger 2 sundhedsassistenter (med bolig)/job-nr. 169/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Utoqqaat Illuat er en af Kommuneqarfik Sermersooqs ældre institutioner i Nuuk by og består af 5 afsnit med henholdsvis 21 beboere, 5 + 5 + 3 beboere og 9 + 5 borgere på aflastningsophold af kortere varighed. Vi er en døgninstitution og derfor arbejdes der i 3-holds skift.

Arbejdsopgaver:

 • Grundlæggende sygepleje, omsorg og behandling - fysisk, psykisk, socialt og åndeligt for demensramte beboere i samarbejde med demenskoordinator og demenshjælpere og Utoqqaat Illuats andet personale.
 • Vi arbejder ud fra beboerens behov og ønsker.
 • Tværfagligt samt tværsektorielt samarbejde omkring beboerne.
Kommuneqarfik Sermersooq
.
.: Genopslag – Medarbejdere til Boenhed Seernaq/job-nr. 160/20, Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Genopslag – Medarbejdere til Boenhed Seernaq/job-nr. 160/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Afdelingen for Handicap og Socialpsykiatri søger medarbejdere til boenheden Seernaq 4, med tiltrædelse snarest eller efter aftale.

Seernaq 4 er en helt ny boenhed som åbner i starten af februar. Da boenheden er helt ny har vi brug for netop dig til at skabe Nuuks bedste boenhed.

Boenheden er fordelt på 4 etager som hver har sit speciale. Vores målgruppen er voksne med et vidtgående handicap, det vil sige at borgerne har forskellige diagnoser. Du vil komme til at arbejde med mennesker med autisme, skizofreni, udviklingshæmning, Prader-Willi-syndrom og andre psykiatriske diagnoser.

Du skal blandt andet arbejde med:

 • Bo-træning, som rengøring, vask, madlavning m.m.
 • Det at kunne indgå i sociale samvær
 • Støtte til opbygning af netværk og fritidsinteresser
Kommuneqarfik Sermersooq
.
.: Barne- og socialmedhjælpere til Børnehaven Ernutaq/job-nr. 90/20, Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Barne- og socialmedhjælpere til Børnehaven Ernutaq/job-nr. 90/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Børnehaven Ernutaq er en mellemstor institution og er normeret til 35 børn fra 3-5 år. Ernutaq har åbent fra kl. 7.00 til 17.00 og har til huse i bymidten. Ernutaq ligger i byens centrum og der er anlagt en stor legeplads, der kan rumme mange legende børn. Der foretages mange legeaktiviteter udenfor, sommer og vinter.

Vi søger en der:

 • er uddannet som barne- og socialmedhjælper eller tilsvarende
 • er åben og positiv
 • er engageret og imødekommende
Kommuneqarfik Sermersooq
.
.: Co­per­ni­cus System Ope­ra­tions Engineer, The Network
EUMETSATCo­per­ni­cus System Ope­ra­tions Engineer

EUMETSAT, Darmstadt

EUMETSAT’s role is to establish and operate meteorological satellites to monitor the weather and climate from space - 24 hours a day, 365 days a year. This information is supplied to the National Meteorological Services of the organization's Member and the Cooperating States in Europe, as well as other users worldwide.

Reporting to the Copernicus Sentinel-3 Systems Operations Team Leader, the Copernicus System Operations Engineer coordinates routine operations and supports the evolutions of EUMETSAT’s Copernicus ground segment systems operations preparations for future Copernicus satellite systems to be exploited by EUMETSAT, including Sentinel-3C, -3D and -6B.

Duties

 • Coordination of Sentinel-3 system operations and system operations engineering;
 • Operations of the Payload Data Ground Segment (PDGS), the multi-mission elements and the communication networks of the Sentinel-3 ground segment;
.
.: Konsulenter til de borgerrettede rådgivningstilbud, Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Konsulenter til de borgerrettede rådgivningstilbud

Grønlands Selvstyre, Nuuk

De borgerrettede rådgivningstilbud skal styrkes for at imødekomme borgernes behov, bl.a. med udvidelse af Tusaanngas åbningstider.

Tusaannga er et tilbud til borgere, der har brug for at tale med nogen om problemstillinger, som de ikke føler, de kan få hjælp til i deres vanlige omgangskreds eller lokalsamfund. Problemstillingerne, der skal varetages, kan have mangeartede karakterer, derfor er det vigtigt, at rådgiverne er empatiske og omstillingsparate.

Som konsulent skal du bl.a.:

 • Betjene Tusaanngas telefoner og sms-system i samspil med kollega i dagtimerne
 • Praktisere støttende lytning for børn/unge og voksne med problemstillinger, der kan spænde fra alt mellem mobning, vold, opdragelse, krænkelser til misbrug mv.
 • Rådgive og motivere borgere til videre handling på deres problemstillinger
Grønlands Selvstyre
.
.: Vil du være med til at skabe vækst i hele landet og sikre, at Grønland står stærkt på de internationale markeder?, Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Vil du være med til at skabe vækst i hele landet og sikre, at Grønland står stærkt på de internationale markeder?

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Departementet for Erhverv, Energi, Forskning og Arbejdsmarked søger medarbejdere, som er parate til at tage et stort ansvar, hvor man skal være med til at fremme erhverv og handel i Grønland. Hvis det er en opgave, som du vil være med til at løfte, så er du måske en af vores nye medarbejdere i Erhvervsafdelingen.

Du skal være parat til selvstændigt at tage ansvar for et eller flere af vores områder. Du kan blandt andet komme til at arbejde med:

 • Politisk betjening, herunder udarbejdelse af oplæg til Naalakkersuisut, baggrundsnotater, taler, besvarelse af § 37-spørgsmål m.v.
 • International markedsføring af grønlandsk erhvervsliv
 • Planlægning og afvikling af internationale handelsfremstød
 • Rådgivning af ledelsen i forbindelse med udarbejdelse af erhvervspolitik
Grønlands Selvstyre
.
.: Er du vores nye underviser i skønne Sydgrønland?, Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Er du vores nye underviser i skønne Sydgrønland?

Grønlands Selvstyre, Qaqortoq

GUX v/Campus Kujalleq søger et antal undervisere inden for gymnasiets og GUX’ samlede fagrække. Derudover søger vi 1-2 undervisere inden for det merkantile område, der sandsynligvis vil skulle kunne undervise både på Campus Kujalleqs EUD- og gymnasieafdeling. Vi ønsker naturligt nok og så vidt muligt at foretage fastansættelser, men tidsbegrænsede ansættelser på 1 års varighed vil også kunne indgå i besættelsen af stillingerne.

Nedenstående fag, så vidt muligt i for os relevante kombinationer, har særlig interesse: kulturfag, dansk, science, matematik, fysik, psykologi, engelsk, kemi, biologi, samfundsfag, historie, musik, afsætning, erhvervscase, innovation samt eventuelle øvrige fag på vores EUD-afdeling.

Grønlands Selvstyre
.
.: Servicetekniker - Marine, CS Electric A/S
CS Electric A/SServicetekniker - Marine

CS Electric A/S

Vil du gerne rejse rundt i verden i forbindelse med dit arbejde? Sætter du en ære i at finde den rette løsning for kunden og aflevere opgaven pænt? Så har vi stillingen til dig. Til vores Serviceafdeling søger vi endnu en dygtig servicetekniker til eksekvering af ordrer hos vores maritime kunder.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indeholde:

 • Udførelse af afvekslende serviceopgaver og projekter indenfor marinen
 • Tavlemontage, fejlfinding, PLC-programmering, frekvensomformere, HMI, eltegninger og dimensionering, installering af energisparesystemer m.m.
 • Vedligeholdelses- og driftsopgaver på kundens skibe
.
.: Safety Engineer, Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Safety Engineer

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Brande or Newcastle

How to contribute to our vision:
Ensure SGRE maintains its social license to operate by putting the safety of our technicians first, in the design of our turbines. This includes using creative and innovative thinking to ensure turbine design and development eliminates personal risk, and any risks are managed through design elimination, substitution and engineering controls, minimizing the reliance on Training and PPE.

 • Safety review of updates to wind turbine design from a Service operational perspective as part of the "Product Lifetime Management” process
 • Contribute in creation of Design Risk Assessment and taking an advisory role using regulations and standards
 • Perform review of high-risk Maintenance Manuals and safety critical Work Instructions
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
.
.: Manager for Operations & Maintenance team in Doha, BEUMER Group A/S
BEUMER Group A/SManager for Operations & Maintenance team in Doha

BEUMER Group A/S, Doha, Qatar

An incredible multicultural team. A prestigious airport. Great leadership tasks and challenges. Sounds like just the job for you?

Then join us at the Hamad International Airport in Doha, Qatar, where BEUMER Operations & Maintenance awaits you.

“You will manage a very diverse team with over 20 nationalities and a myriad of different job titles, from control room operators and technicians to engineers and project managers. This brings many interesting facets to your leadership tasks,” says Caroline Gonsalves, Manager at People & Culture.

More specifically, you will:

 • Lead, motivate and further develop the team
 • Plan, coordinate and organise processes and tasks for the team
 • Ensure optimal communication between the team and our clients, which includes contractors and airport employees
 • Make sure our KPIs are met
 • Ensure contractual compliance through well-established and documented processes
.
.: Struktører og Betonarbejdere - Nuuk, MT Højgaard A/S
MT Højgaard A/S
Struktører og Betonarbejdere - Nuuk

MT Højgaard A/S

Vi opfører flere større projekter i Nuuk og søger i den forbindelse medarbejdere til udførelse af in-situ betonarbejde og elementmontage.

Har du lyst til at prøve kræfter med et projekt i udlandet og synes du, at det kunne være spændende at være i Grønland med dets mange muligheder, er det nu du skal slå til. Nuuk har, som Grønlands hovedstad, meget at byde på hvad angår fritidsaktiviteter, både i form af kultur, sports- og naturoplevelser.

Opgaverne varierer inden for følgende områder:

 • Jernbinding
 • Væg- og dækforskalling
 • Betonstøbning
.
.: Tasiilami Alivarpik søger en fuldmægtig/job-nr. 150/20, Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Tasiilami Alivarpik søger en fuldmægtig/job-nr. 150/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Tasiilaq

Det er vigtigt, at du ser dig selv som en del af skolens helhed og hverdag, og derfor er meget fleksibel i din tilgang til opgaveløsningen og jobbet i det hele taget. Det vil ofte være dig, der skal hjælpe børn, forældre og skolens personale med at finde løsninger på store og små udfordringer i hverdagen.

Vi søger en fuldmægtig, som bl.a. kan varetage:

 • At være med til at administrere elev-/personalesystemet TEA
 • At være med til at indskrive elever
 • At bogføre udlæg og fakturaer i AX
Kommuneqarfik Sermersooq
.
.: Senior and Lead Tax Specialists within M&A, Ørsted
Ørsted Group Functions
Senior and Lead Tax Specialists within M&A

Ørsted Group Functions, Gentofte or London

Do you have a commercial mindset and enjoy working with complicated domestic and cross-border tax challenges and high-profiled M&A transactions?

Join us and become Senior or Lead Tax Specialist in our M&A Tax team where you, along with your colleagues, will be responsible for delivering high-quality tax advice on a large number of investment opportunities, partnerships and other M&A transactions supporting the green transformation.

To be a frontrunner, we invest significantly in employee development and from the moment you join us, we’ll support your personal and professional growth. You’ll experience a collaborative, diverse and dynamic work environment where you learn from the best and get to work on challenging projects that will ignite your potential and unleash your talent.

Ørsted Group Functions
.
.: Pantefoged, kontorfuldmægtig eller konsulent i Qaqortoq, Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Pantefoged, kontorfuldmægtig eller konsulent i Qaqortoq

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Grønlands Selvstyre
Skattestyrelsen
Søger pantefoged, kontorfuldmægtig eller konsulent

Ved Skattestyrelsen er en stilling som pantefoged ledig til besættelse pr. 01. juni 2020 eller efter nærmere aftale. Stillingen er organisatorisk placeret ved inddrivelsesafdelingen med arbejdssted ved Skattestyrelsens kontor i Qaqortoq.

Primært med tvangsinddrivelse i forhold til borgere og selvstændige. Der forudsættes derfor evne til selvstændig sagsbehandling og gerne kendskab til den relevante lovgivning vedrørende inddrivelse, regnskabsforståelse samt gode formulerings- og forhandlingsevner i forhold til skyldnere.

Du skal herudover deltage i alle øvrige inddrivelsesopgaver samt tværgående opgaver i samarbejde med andre afdelinger ved Skattestyrelsen.

Grønlands Selvstyre
..: Jobindex - Ledige job i Storkøbenhavn eller Nordsjælland
Danmarks største jobmarked.
.: Social- og sundhedsassistentelever, Ballerup Kommune
Ballerup KommuneSocial- og sundhedsassistentelever

Ballerup Kommune

Ballerup Kommune søger social- og sundhedsassistentelever til opstart i juli 2020.

Har du lyst og mod til at pleje og yde omsorg for andre mennesker? Er du nysgerrig, engageret og reflekterende? Så er du måske en af de elever vi søger.

Som social- og sundhedsassistentelev kommer du til at arbejde med omsorgs-, sygeplejefaglige- og rehabiliterende opgaver hos den enkelte borger, som skal have støtte i dagligdagen. Du får en god alsidig uddannelse, hvor der er mulighed for både personlig og faglig udvikling.

BALLERUP KOMMUNE TILBYDER:

 • Strukturerede uddannelsesforløb med uddannede praktikvejledere
 • Organiseret tid til fordybelse og refleksion
 • Fællesundervisning med refleksion
.
.: Pædagoger med ambitioner for børns trivsel, læring og udvikling til Børnehuset Solsikken - Genopslag, Høje-Taastrup Kommune
Høje-Taastrup KommunePædagoger med ambitioner for børns trivsel, læring og udvikling til Børnehuset Solsikken - Genopslag

Høje-Taastrup Kommune

Du bliver en del af et børnehus, hvor vi har et godt samarbejde mellem vores 3 børnehavegrupper og 3 vuggestuegrupper. Du bliver ansat i et af de 3 veletablerede stueteams i børnehaven. I hvert team er der, udover dig, en pædagog og en pædagogmedhjælper.

Vi arbejder bl.a. med metoden ”Børnestyret leg”, hvor afsættet for vores pædagogiske arbejde er børnenes initiativer og coaching. Derudover har vi fokus på at understøtte børnene i at være kritisk tænkende, have gode kommunikative strategier, være nyskabende og samarbejdsparate.

De opgaver du skal være med til at løse spænder vidt, og du vil bl.a. skulle arbejde med:

 • Pædagogiske læringsmiljøer i praksis
 • Udsatte børn med ønsket om at bryde den sociale arv
 • Inklusion
.
.: Senior Accountant, A.P. Møller Holding A/S
A.P. Møller Holding A/S
Senior Accountant

A.P. Møller Holding A/S, Copenhagen

Are you an auditor considering making the move to an inhouse role? Are you motivated by being deeply involved “end to end” rather that delivering “a corner” across multiply customers? Do you want to develop and build new areas of expertise, while remaining hands-on with daily accounting tasks? Do you want to be challenged on accounting issues and contribute to solving them? Then A.P. Moller Holding has the perfect role for you.

You will be joining a small team of highly competent and energised colleagues based at our newly renovated office in the heart of Copenhagen. Our experience comes from working in some of the world’s largest professional services companies such as PwC, Deloitte and EY coupled with experience from some of Denmark’s largest corporations such as A.P. Moller - Maersk and Danske Bank.

.
.: Pædagogisk assistentelever (PAU) søges, Egedal Kommune
Egedal Kommune
Pædagogisk assistentelever (PAU) søges

Egedal Kommune

6 PAU-elever søges til 10.08.2020

Som PAU-elev i Egedal Kommune skal du have et stort ønske og have interesse for at arbejde med børn og unge. Du skal være engageret, mødestabil og aktiv i den praksis du møder i arbejdet.

Som elev i Egedal Kommune få du en spændende elevtid, som veksler mellem skole og praktiksteder i kommunen. Du stifter i løbet af uddannelsesforløbet kendskab med børn i dagtilbud 0-6 år og med fritidstilbud SFO eller klub. Du får en grundlæggende viden om børns behov, trivsel og læring. De enkelte praktiksteder sørger for en kvalificeret praktikvejleder, som i det daglige guider og hjælper dig igennem uddannelsen.

Egedal Kommune
.
.: Ganløse Skole søger to barselsvikariater i dansk og matematik, Egedal Kommune
Egedal Kommune
Ganløse Skole søger to barselsvikariater i dansk og matematik

Egedal Kommune, Stenløse

Da to af vores kolleger skal på barsel i foråret søger vi hermed barselsvikarer til deres stillinger.

Ganløse er en smuk landsby der ligger i naturskønne omgivelser. Skolen er to-sporet fra 0.-6. klasse og tre-sporet i udskoling. Der er ca. 600 dejlige elever på skolen, samt Egedal Kommunes ADHD-afdeling på ca. 40 elever. Klassekvotienten er i gennemsnit 23 elever.

Lidt om stillingerne

 • Du er indskolingslærer og kan undervise i fagene matematik, idræt og musik samt kontaktlærer. I kommende skoleår kan du muligvis rykke op på mellemtrinnet. Stillingen er en 80 % stilling. Opstart: Snarest
 • Du er udskolingslærer i dansk og tysk samt kontaktlærer. Musik og drama kan evt. også indgå i stillingen. Stillingen er på fuld tid. Opstart: d.15.05.20
Egedal Kommune
.
.: Piccolo/piccoline, Udviklingsselskabet By & Havn I/S
Udviklingsselskabet By & Havn I/SPiccolo/piccoline

Udviklingsselskabet By & Havn I/S, København

Kan du lappe en cykel, benytte en boremaskine, hejse et flag og tage imod By & Havns gæster med et smil? Holder du et sabbatår eller en pause fra dine studier? Hvis ja, så har By & Havn muligvis jobbet til dig.

Variationen i opgaverne er stor og kan bl.a. bestå af:

 • Lettere viceværtopgaver, hvilket kan indebære fysiske opgaver, bl.a. udskiftning af pærer, rengøring og vedligeholdelse af biler/cykler, mindre ophængningsopgaver, opsætning af flag, håndtering af papir/papaffald og makuleringsspande, udskiftning af håndklæder, opfyld af kopipapir, bestilling af kildevand, flytning af møbler samt bestilling af mindre møbler og håndværkere osv.
 • Håndtering af faktura og kontering.
 • Bud og postkørsel.
.
.: Erfaren trafikplanlægger samt en anlægsingeniør, Ballerup Kommune
Ballerup KommuneErfaren trafikplanlægger samt en anlægsingeniør

Ballerup Kommune

Mobilitets- og Anlægsteamet i Center for By, Erhverv og Miljø søger to nye kollegaer, som skal varetage opgaver inden for trafik- og mobilitetsplanlægning, trafiksikkerhed, signalanlæg, anlægsprojekter, myndighedsbehandling samt daglig drift. Mobilitets- og Anlægsteamet bistår endvidere ved udarbejdelsen af lokalplaner, byplanprojekter samt matrikulære berigtigelser.

Opgaverne, der fordeles mellem de to stillingsopslag består primært af:

 • Trafik- og mobilitetsplanlægning i forhold til lokalplaner samt nye og eksisterende anlæg
 • Udvikling og implementering af Trafiksikkerhedsplan og trafiksikkerhedsarbejde generelt
 • Drift og vedligeholdelse af signalanlæg, skiltning og andet vejudstyr
.
.: Tømrermester, Bang Nielsen A/S
Jobindex A/S
Tømrermester

Jobindex A/S søger for Bang Nielsen A/S i Jægerspris

Har du erfaring med entrepriser og nybyggeri? Har du en baggrund som tømrer og/eller bygningskonstruktør, og vil du gerne være med til at udvikle spændende projekter hos Bang Nielsen?

Bang Nielsen A/S søger en tømrermester, som bliver en del af et stærkt og kompetent team. Du vil arbejde med alt fra projektering til aflevering af byggesager. Du får ansvaret for ca. 20 medarbejdere i tømrerafdelingen og den daglige drift samt personalehåndtering.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver være:

 • Daglig ledelse af medarbejdere
 • Tilbudsregning og sagsstyring
 • Materialebestilling og tilsyn på byggepladser
 • Projektøkonomi og efterkalkulation
Jobindex A/S
.
.: C++ udviklere, Vital Images A/S
Jobindex A/S
C++ udviklere

Jobindex A/S søger for Vital Images i Valby

Vil du være med til at skabe software til radiologer og speciallæger, der forbedrer livskvaliteten for patienter verden over?

Vital Images søger 3 dygtige og drevne softwareudviklere til at udvide vores hold i Valby. Vi er på udkig efter både senior- og juniorprofiler.

Du kommer til at arbejde med EasyViz, vores cross-platform diagnostiske billedviewer, som kører på dedikerede Linux-clustre med zero-footprint webklienter og lokale multimonitor Windows-maskiner på hospitaler verden over.

Sammen med resten af holdet vil du kontinuerligt arbejde på at forbedre EasyViz, og du bidrager i alle aspekter af produktudviklingens livscyklus. Dette inkluderer, at du:

 • arbejder sammen med Product Management for at udspecificere krav
 • forbedrer eksisterende features
 • designer og implementerer nye features
Jobindex A/S
.
.: Digital ASIC and Embedded Systems R&D Engineer, UNEEG medical A/S
UNEEG medical A/S
Digital ASIC and Embedded Systems R&D Engineer

UNEEG medical A/S, Lynge

Would you like to join a company bringing innovative brainwave monitoring products to the market? Do you want to develop ASICs for UNEEG medical’s products; products that can help improve the quality of life for people suffering from diabetes or epilepsy? And do you want to develop and influence the development of our ASICs?

Your responsibilities in collaboration with colleagues

 • Development of the digital subsystem in mixed-signal ASICs
 • Preparation of the digital subsystem for ASIC tape-out, including digital synthesis and scan-chain insertion
 • Application of new ASICs in prototype setups, often using PC (over USB) or Arduino
UNEEG medical A/S
.
.: Butiksassistent under 18 år - Ishøj, Salling Group
NettoButiksassistent under 18 år - Ishøj

Netto

Som butiksassistent er du med til at sikre, at vores kunder får en god indkøbsoplevelse. Din hverdag er varieret og ikke to dage er ens. Dine opgaver er blandt andet:

 • Kassebetjening
 • Lettere vareopfyldning
 • Oprydning og lettere rengøring af butikken
 • Håndtering af flasker fra flaskeautomat
 • Håndtering af kundevogne og kundekurve

Som butiksassistent er det vigtigt, at du er positiv og serviceminded, så både kolleger og kunder oplever butikken som et rart sted at være, når du er på arbejde.

Du er udadvendt og god til at kommunikere med alle typer af kunder. Mangler du erfaring sørger vi naturligvis for grundig oplæring. Det er et krav, at du er fyldt 15 år, har afsluttet 9. klasse, og at du er under 18 år, da der er tale om en stilling som ungarbejder.

.
.: Souschef, Fakta (Nordvestsjælland), Coop Danmark A/S
fakta a/s
Souschef, Fakta (Nordvestsjælland)

fakta a/s

Har du en leder i maven og drømmer du om din egen butik på sigt?

Du bliver en del af lederteamet i butikken og får mulighed for at prøve kræfter med ledelse. Jobbet som souschef er en blanding mellem daglige praktiske opgaver i butikken, ledelse og kundeservice.

Du brænder for salg og god service. Sammen med kollegerne i butikken sikrer du, at kunden altid møder en flot butik, som bugner af friske varer samt glade og kundeorienterede medarbejdere.

Du motiveres af en afvekslende hverdag med praktiske opgaver og et højt tempo. Du er god til at smøge ærmerne op og få tingene gjort.

Vi tilbyder

 • En uformel og dynamisk organisation, hvor de dygtigste hurtigt stiger i graderne
 • At udvikle dig som leder, og hjælpe dig med at nå dine karrieremål
 • Et job hvor din arbejdsindsats hurtigt gør en synlig forskel i butikken
fakta a/s
.
.: Lead Technical Documentation Manager, Ørsted
Ørsted Wind Power – Operations
Lead Technical Documentation Manager

Ørsted Wind Power – Operations, Skærbæk near Fredericia or Gentofte

Would you like to put your knowledge and skills of records management to work and lead the record management strategy for a large team?

Join us and become Lead Technical Documentation Manager in Fleet Support where you’ll be responsible for developing and driving our documentation strategy, making sure it is aligned with our ambitious business goals.

We offer a challenging new position with the opportunity to influence development on how we manage our technical documentation. We’re focused on giving you a solid onboarding to the business strategy and strengthening your skills and competences through the training programmes.

Ørsted Wind Power – Operations
.
.: Online marketing - Akademimodul: Digital markedsføring (start 27. april i København S), Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Online marketing - Akademimodul: Digital markedsføring (start 27. april i København S)

Jobindex Kurser

Det faglige indhold på kurset tager udgangspunkt i de kompetencer erhvervslivet efterspørger, med fokus på sociale medier og SEO. Undervisere inddrager udover teori, en række cases fra erhvervslivet.

Kurset henvender sig til dig som har interesse for online marketing og ønsker at blive en del af en virksomheds marketingafdeling. Du har lyst til at arbejde med udvikling af marketingstrategier og marketingprojekter.

Du ønsker en mere praktisk tilgang til online marketing, så du konkret ved hvordan du skal håndtere diverse opgaver i en online marketingafdeling.

Jobindex Kurser
.
.: Teknisk supporter, Dansk Kabel TV
Dansk Kabel TVTeknisk supporter

Dansk Kabel TV, København

Kan du kommunikere med kunder, på forskellige tekniske niveauer? Vil du være med til, at levere Danmarks bedste kundeoplevelse? Kender du til netværk, operativsystemer, og evner fejlsøgning på disse? Så er du måske vores nye Tekniske supporter.

Som vores nye Tekniske supporter bliver du en del af vores supportteam for boligforeningerne.

Supportteamets opgave er at modtage indgående opkald fra kunder, som har tekniske spørgsmål eller problemer med deres produkter fra Dansk Kabel TV. Under samtalen har du fokus på at give kunden en god oplevelse og løse problemet på en måde, der sikrer største tilfredshed. Samtidig er det vigtigt, at du forstår at forklare løsningen af problemet på kundens niveau.

.
.: Vicekontorchef med interesse for det finansielle område til Juridisk Kontor i Finanstilsynet (1-årig stilling), Finanstilsynet
Finanstilsynet
Vicekontorchef med interesse for det finansielle område til Juridisk Kontor i Finanstilsynet (1-årig stilling)

Finanstilsynet, København

Vil du være med til at sikre, at Finanstilsynets lovgivningsarbejde er kvalitetsmæssigt helt i top? Motiveres du af at hjælpe dine kollegaer videre med det rette juridiske svar? Og har du lyst til at være en del af et dynamisk ledelsesteam, så kan den tidsbegrænsede stilling som vicekontorchef i Juridisk Kontor være noget for dig.

Du vil skulle indgå i kontorets ledelsesteam på i alt fire personer. Du vil få ansvaret for opgaveledelse og faglig ledelse af en række medarbejdere i kontorets nationale team. Du vil som udgangspunkt blive tilknyttet sager fra Finanstilsynets søjle for pengeinstitut- og realkreditinstituttilsyn, men skal have lyst til at bidrage til høj juridisk kvalitet på hele det finansielle område. Du skal bistå både med afklaring af juridisk komplicerede spørgsmål og yde sparring ved udarbejdelse af afgørelser.

.
.: Kommunikation i praksis - 6-ugers jobrettet uddannelse (start 27. april i Hellerup), Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kommunikation i praksis - 6-ugers jobrettet uddannelse (start 27. april i Hellerup)

Jobindex Kurser

Vil du udvikle dine kompetencer, så du kan blive en dygtig, tillidsvækkende og overbevisende kommunikations- og administrationsmedarbejder?

Som kommunikations- og administrationsmedarbejder vil dine arbejdsopgaver og ansvarsområder typisk variere en del. Det er derfor afgørende, at du er i stand til at varetage og udføre forskellige former for opgaver inden for flere områder.

På vores 6-ugers jobrettede uddannelse i kommunikation i praksis får du de grundlæggende kommunikationsteorier og modeller på plads, og lærer, hvordan du anvender dem i praksis. Du vil blandt andet blive undervist i kommunikationsplanlægning og afsender-/modtagerforhold som udgangspunkt for din kommunikation både internt og eksternt.

Jobindex Kurser
.
.: Digital markedsføring inkl. Google-certificering (start 27. april i København NV), Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Digital markedsføring inkl. Google-certificering (start 27. april i København NV)

Jobindex Kurser

Få undervisning i digital strategi og lær hvordan en virksomhed får størst mulig succes med online markedsføring.

Du får praktisk erfaring med de vigtigste og mest populære programmer inden for digital marketing: WordPress, Google Analytics og Google Ads (SEO/SEM), Adobe Photoshop, Mailchimp, Facebook, Instagram og LinkedIn.

Kurset henvender sig særligt til dig, der ønsker at arbejde som webmaster, webkoordinator, kommunikations-/marketingmedarbejder, kontormedarbejder, projektleder eller lignende stillinger.

Jobindex Kurser
.
.: Slagtermester, Meny
MenySlagtermester

Meny, Nordhavn

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye slagtermester?

Til vores topmoderne MENY-butik i Nordhavn søger vi en dedikeret og engageret slagtermester/”madnørd”, der brænder for at blive en del af Danmarks førende fødevaremekka, som altid er først med de nyeste fødevaretrends. Er du parat til at være med på vores rejse og forstærke vores markedsledende position? Så er det dig, vi søger.

Ansvarsområder:

 • Idéudvikler og primus motor på ferskvareområdet, herunder slagter og delikatesse
 • Salgsplanlægning samt overholdelse af afdelingens budget og målsætninger
 • Daglig ledelse af afdelingens medarbejdere med fokus på fastholdelse, udvikling, trivsel og daglig motivation

Du får et spændende og varieret job i en dynamisk virksomhed, hvor du kan være med til at præge din egen arbejdssituation og udvikling.

.
.: Sagsbehandlere til Erhvervsregistrering i Skattestyrelsen, Fredensborg, Skattestyrelsen
SkattestyrelsenSagsbehandlere til Erhvervsregistrering i Skattestyrelsen, Fredensborg

Skattestyrelsen

Vil du være med til at hjælpe regelrette virksomheder med at blive registreret, så de hurtigt og effektivt kan komme i gang med at drive deres forretning?

I Erhvervsregistrering Øst 1 har vi følgende hovedopgaver:

 • Materiel registreringskontrol af virksomheder.
 • Forebyggende restancearbejde ved registrering af nye og eksisterende virksomheder.

Som sagsbehandler på opgaven med Materiel registreringskontrol vil du være første led, som virksomhederne støder på i deres møde med Skatteforvaltningen. Du skal vurdere, om virksomheden opfylder kravene til registrering og have overblik over, om virksomheden har behov for yderligere hjælp og information for at blive registreret korrekt.

Som sagsbehandler på opgaven med Forebyggende restancearbejde vil du vurdere virksomheder, hvor personkredsen i virksomhederne tidligere har medvirket i andre virksomheder, som har opbygget gæld til det offentlige.

Skattestyrelsen
.www.jobhunter.dk