.: Jobindex - Ledige job i Danmark
Danmarks største jobmarked.
.: Distrikt Skovvejen søger 2 pædagoger til Børnehuset ved Skovens børnehave, Ballerup Kommune
Ballerup KommuneDistrikt Skovvejen søger 2 pædagoger til Børnehuset ved Skovens børnehave

Ballerup Kommune

Børnehuset ved skoven søger to pædagoger på 35 til 37 timer. Stillingen vil være i Børnehaven med de 3-6 årige, men vi er et integreret børnehus, og du skal derfor være indstillet på at kunne arbejde på tværs af stuerne og med børn i hele aldersspændet 0-6 år. Børnehuset er normeret til 44 vuggestuebørn og 60 børnehavebørn.

Vi har fokus på indretning af læringsmiljøet samt indsamling af børnenes spor. I vores bestræbelser på at indfri målene i arbejdet med den pædagogiske læreplan, har vi fokus på at inddrage barneperspektivet. Vi er optaget af legens betydning for børns udvikling, og arbejder med børnenes deltagelsesmuligheder i legen.

.
.: Produktionstekniker til optimering af produktion og værksted, Verdo A/S
Verdo A/S
Produktionstekniker til optimering af produktion og værksted

Verdo A/S, Storvorde

Hos Verdo har vi værkstedet, der producerer anlægsdele til vores egne varmeproducerende anlæg, men mangler lige dig, der kan få produktion og værksted optimeret under de givne rammer.

Du vil få ansvar for kontrol og klargøring af produktionstegningerne til værkstedet, hvor der produceres rør og anlægsdele, samt ansvar for lageret på lokationen.

Verdo A/S
.
.: Praktikant til Kategori team indenfor Varme & Klima, Saint-Gobain Distribution Denmark A/S
Saint-Gobain Distribution Denmark A/SPraktikant til Kategori team indenfor Varme & Klima

Saint-Gobain Distribution Denmark A/S, Brøndby

Er du skarp til at arbejde med produktdata og produktdokumentation, og ønsker du at udvikle dine kompetencer inden for product management? Som praktikant hos Saint-Gobain Distribution Denmark, kommer du til at arbejde tæt sammen med branchens dygtigste i et miljø med mulighed for personlig og faglig udvikling.

I din praktikperiode hos SGDD vil du indgå i kategoriteamet indenfor Varme & Klima samt Egne varemærker og her deltage i det administrative arbejde i en større Kategori og Indkøbs funktion. Du vil opnå kendskab til afdelingens tværgående processer, metoder og driftsopgaver. Som praktikant vil du få kontaktflader internt og eksternt i forbindelse med produktdataindhentning, databearbejdning og udarbejdelse af produktdokumentation.

Din læringsproces er vigtig for os, hvorfor du tilknyttes en mentor, som vil følge dig og dit projekt under hele forløbet.

.
.: Underviser i dansk som andetsprog i Københavnsområdet, Dynamisk Dansk ApS
Dynamisk Dansk ApSUnderviser i dansk som andetsprog i Københavnsområdet

Dynamisk Dansk ApS

Dynamisk Dansk er en privat sprogskole med base i København. Vi er specialister i skræddersyede danskkurser for højtuddannede udlændinge med et stærkt fokus på udtale og grammatiske kompetencer.

Vi søger en dygtig og fleksibel underviser, der kan undervise udenlandske medarbejdere i dansk som andetsprog på deres arbejdsplads i Københavnsområdet. Aktuelt drejer det sig om to små hold, der hver skal undervises én gang om ugen a 2 lektioner, dvs. 4 ugentlige lektioner i alt (3 timers undervisning). Undervisningen vil foregå over to ugedage i tidsrummet 16-17.30. Kursusstart primo april.

Det primære formål med vores danskkurser er, at vores kursister lærer et godt og korrekt dansk og samtidig tilegner sig en god udtale. Hvis du er den rette underviser, er der god mulighed for, at du kan få flere undervisningslektioner i Dynamisk Dansk.

.
.: Demand planner, SCM, Matas A/S
Matas A/SDemand planner, SCM

Matas A/S, Allerød

Til logistikafdelingen søger vi en barselsvikar til at indgå i vores team på 7 engagerede kolleger.

Du er teamplayer og nyder samarbejde på tværs af mange forskellige afdelinger, og med dine gode kommunikationsevner kan du formidle kommercielle og faktuelle budskaber såvel internt i virksomheden som eksternt til kunder.

Desuden er du en stærk organisator og kan lide at have mange og alsidige opgaver i gang på samme tid. Du er analytisk og resultatorienteret, og du har styr på detaljer og deadlines.

Arbejdsopgaverne er alsidige og omfatter bl.a.:

 • Demand Planning
 • Diverse opfølgninger og vedligeholdelse af data
 • Leverandørmøder
.
.: Selvstændig og ansvarlig økonomikonsulent, Ringsted Kommune
Ringsted KommuneSelvstændig og ansvarlig økonomikonsulent

Ringsted Kommune

Vil du arbejde med budgetlægning og økonomistyring, og trives du med en arbejdsdag præget af ansvar og selvstændighed?

I økonomiafdelingen, der organisatorisk er en del af staben Økonomi og Indkøb, søger vi en økonomikonsulent, der gennem samarbejde med de øvrige økonomikonsulenter kan understøtte kommunens økonomistyring og rådgive de decentrale faglige enheder om økonomi.

Dine primære opgaver er:

 • Budgetlægning og budgetopfølgning
 • Udarbejde budget- og arbejdsgangsanalyser
 • Understøtte brugen af kommunens økonomisystem, herunder opbygning og vedligeholdelse af kontoplan
.
.: Italiensktalende kundekonsulent, LINDBERG A/S
LINDBERG A/S
Italiensktalende kundekonsulent

LINDBERG A/S, Åbyhøj

Til vores Customer Service team i Aarhus søger vi en engageret kundekon­sulent med stærke sprogkundskaber i italiensk og engelsk.

Brænder du for sprog og kundeservice – og lyder det attraktivt at bruge sine sprog dagligt som et af de primære værktøjer til at yde kundeservice i verdensklasse?
Vil du være en del af et internationalt miljø med de bedste kolleger, hvor kvalitet og kundeservice er i højsædet? Så er du måske lige den, vi søger.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

 • Kundeservice og produktrådgivning via telefon og e-mail
 • Opfølgning på kundehenvendelser
 • Support af og samarbejde med kørende sælgere
LINDBERG A/S
.
.: Engageret og erfaren planlægger, Frederikshavn Kommune
Frederikshavn KommuneEngageret og erfaren planlægger

Frederikshavn Kommune

Vil du være med til at gøre en forskel i Frederikshavn Kommune og være en del af et team, der lige nu blandt andet arbejder med byudvikling og byomdannelse, turismerelaterede projekter, bevaringsværdige bygninger i Skagen, kulturmiljøer i Sæby, havneudvidelser og større maritime projekter, samt ferie-/fritidsanlæg i det åbne land?

Hvis ja, så er du måske vores nye kollega i Plan og Udvikling i Center for Teknik og Miljø. Vi søger en erfaren og engageret planlægger, da en af vores planlæggere har søgt nye udfordringer i organisationen.

Du skal have de fornødne kompetencer til selvstændigt at tilrettelægge og lede planprocesser, inddrage interessenter og varetage facilitering af møder, afveje hensyn og skrive politiske indstillinger mv. Du skal kunne se dig selv arbejde i en politisk styret organisation.

.
.: Vandløbsmedarbejder til Center for Teknik og Miljø - tidsbegrænset stilling, Frederikshavn Kommune
Frederikshavn KommuneVandløbsmedarbejder til Center for Teknik og Miljø - tidsbegrænset stilling

Frederikshavn Kommune

Vi søger en engageret vandløbsmedarbejder til en tidsbegrænset ansættelse, da vi har flere forskellige presserende arbejdsopgaver inden for vandløbsområdet. Stillingen er tidsbegrænset til den 31. januar 2021.

Stillingen er på 37 timer/uge, og vi ønsker at få stillingen besat snarest muligt.

De primære opgaver bliver sagsbehandling efter vandløbsloven, det vil sige reguleringssager, restaureringssager og administration af private vandløb. Der kan desuden være forskellige ad hoc-opgaver afhængigt af dine interesser og kompetencer. Du vil få en del kontakt med lodsejere og interesseorganisationer, så det er vigtigt, at du er imødekommende og god til at kommunikere i både skrift og tale.

.
.: Intern landbrugssælger/teamleder, GKM A/S
GKM A/SIntern landbrugssælger/teamleder

GKM A/S, Rødekro

Til at indgå i vores kompetente landbrugssalgsteam af dygtige kollegaer i Rødekro søger vi en frisk, proaktiv og imødekommende intern sælger.

Du er uddannet inden for reservedele/maskinhandel eller lignende relateret til landbruget og besidder fagligt knowhow, der gør dig i stand til at rådgive og sparre med virksomhedens kunder. Du har et godt salgsgen, er ambitiøs, ligesom du sætter en ære i at yde en god kundeservice. Du vil gå langt for at sætte dig ind i deres behov og indfri deres forventninger.

Som intern sælger/teamleder i landbrugsafdelingen kan vi tilbyde dig en hverdag, hvor du sammen med teamet har ansvaret for afdelingens kundeportefølje. Du vil indgå i et fagligt stærkt team, der sammen skal løse hverdagens udfordringer og løfte hverdagens muligheder.

.
.: IT-stærk lønkonsulent med passion for kunder, Accountor Denmark A/S
Accountor Denmark A/SIT-stærk lønkonsulent med passion for kunder

Accountor Denmark A/S, Herlev

Kom og bliv en del af vores a+ team! Vi søger lige nu en lønkonsulent, som elsker at udarbejde korrekt løn, og som synes, at det er spændende at sætte nye projekter og initiativer til optimering i gang hos Accountor Denmark’s team, der servicerer vores kunder med lønoutsourcing. Du bliver en del af en virksomhed, som er forløbere for fremtiden, hvor udvikling, nysgerrighed og vækst giver os ambitioner om altid at være et skridt foran, og hvor vi tager åbent imod nye idéer.

I rollen som lønkonsulent hos Accountor Denmark får du ansvar for en kundeportefølje, som enten sammensættes af få store eller flere små kunder, og disse er både danske og udenlandske. Du vil få ansvar for, at kunderne får korrekt løn til tiden, og dit ansvarsområde vil omhandle mange aspekter inden for lønområdet, og du skal være parat til at håndtere flere forskellige kunder.

.
.: Junior Business Analyst - Risk Team, BI & Decision Support, SDC A/S
SDC A/S
Junior Business Analyst - Risk Team, BI & Decision Support

SDC A/S, Ballerup

Business Intelligence & Decision Support (BIDS) er et forretningsområde i SDC med mere end 50 medarbejdere fordelt mellem vores lokation i Ballerup og i Polen.

Vores primære opgave er, at understøtte vores 120 pengeinstitutter i Danmark, Færøerne, Norge, Sverige og Finland med myndighedsrapportering indenfor regnskab, risiko og Anti hvidvask.

Dine vigtigste opgaver vil være sammen med teamet at sikre, at pengeinstitutterne er compliant i forhold til Corep- og risikorapporteringerne. Det vil sige, at udvikle og implementere løsninger der understøtter beregning og rapportering af kredit risici, markeds risici, likviditets risici og operationelle risici. Arbejdsopgaverne omhandler desuden implementering, tolkning, optimering og rapportering af myndighedskrav, herunder specificering af krav til udvikling på baggrund af myndighedskrav.

SDC A/S
.
.: Payroll Specialist, Advised by I/S
Advised by I/S
Payroll Specialist

Advised by I/S søger for Lagkagehuset i København

Brænder du for at arbejde med løn og udstationerede medarbejdere, og har du lyst til at blive en del af en spændende virksomhed i vækst?

På vegne af Lagkagehuset søger vi en erfaren og engageret Payroll Specialist, der sammen med et team bestående af erfarne og dygtige kolleger, skal assistere Lagkagehusets forretning internationalt. Du får ansvaret for virksomhedens udstationerede medarbejdere, løn samt rådgivning af ledere og medarbejdere vedrørende løn- og personalejuridiske spørgsmål.

Opgaver:

 • Ansvar for udstationerede medarbejdere – både i UK og US
 • Indberetning og afregninger samt afstemninger heraf
 • Lønkørsel fra A-Z - for både timelønnede og funktionærer
.
.: Integrationsarkitekt, SDC A/S
SDC A/S
Integrationsarkitekt

SDC A/S, Ballerup

Hos SDC får du en hverdag præget af nytænkning og innovation i spændingsfeltet mellem bankverdenen og it. Du kommer til at arbejde sammen med andre højt kvalificeret og dygtige arkitekter, udviklere, projektledere, testere og forretningsudviklere på vores hovedsæde i Ballerup, samt med polske kollegaer i Warszawa.

Dine primære arbejdsområder vil være traditionelle integrationer, med en ligelig fordeling på den nuværende arkitektur og de eksisterende interface principper, guidelines og specifikationer, samtidig med implementeringen af nye integrationer baseret på API manager.

Vi søger en erfaren arkitekt og kollega der kan indgå på lige fod med resten af teamet og i vores arbejde med at styrke integrationsarkitekturen og services på vores platforme.

SDC A/S
.
.: Er du en resultatorienteret Teamleder, og kan du motivere og udvikle dine medarbejdere til at blive endnu bedre?, UNICEF Danmark
UNICEF Danmark
Er du en resultatorienteret Teamleder, og kan du motivere og udvikle dine medarbejdere til at blive endnu bedre?

UNICEF Danmark, København

Så har vi jobbet til dig, der elsker fundraising, trives med et stort ansvar og er klar til at udfordre den traditionelle telemarketing-tankegang.

UNICEF Danmark søger en dygtig Teamleder til vores telemarketing-aftenhold. Igennem motiverende briefings og træning på telefonen skal du oplære, coache og videreudvikle vores team af dygtige fundraisere. Du vil have ansvaret for at højne performance, trivsel og gode arbejdsforhold for dine medarbejdere samt at rekruttere nye fundraisere og varetage mindre administrative opgaver.

Som Teamleder i UNICEF Danmarks telemarketingafdeling får du:

 • En arbejdsplads i et ungt miljø hvor der er plads til innovativ tankegang og kreative ideer.
 • Indblik i UNICEF’s spændende arbejde overalt i verden.
 • Individuel udvikling og finpudsning af ledelsesteknikker.
.
.: 2 udviklere til ny enhed, Sentinel, i Odense, Danske Regioner
Sundhed.dk2 udviklere til ny enhed, Sentinel, i Odense

Sundhed.dk

Sundhed.dk søger 2 udviklere, der kan hjælpe med at indfri ambitionerne i strategien på speciallægeområdet i en ny enhed, Sentinel, i sundhed.dk. Den nye enhed har det fulde ansvar for at drifte, supportere og udvikle IT-systemet, Sentinel. Sentinel anvendes i dag af to speciallægeområder til at indberette kvalitetsdata og følge kvaliteten i den enkelte speciallæges praksis.

Som ansat i Sentinel skal du have lyst og evner til at sætte dig ind i speciallægernes verden og i tæt, konstruktiv dialog omsætte deres behov til it-udvikling.

Opgaver og ansvarsområder

 • Ny udvikling af kode fx nye speciallægeområder eller benchmarkingmodul
 • Opdatering/ændring af eksisterende funktionalitet
 • Afhjælpning af mindre fejl/uhensigtsmæssigheder
.
.: Handelselev – Reservedelsrådgiver, Autohuset I/S
Autohuset Nykøbing FHandelselev – Reservedelsrådgiver

Autohuset Nykøbing F

Som reservedelsrådgiver bliver du verdensmester i at håndtere og styre et vareflow i et bilhus, hvor du arbejder med nogle af Danmarks største bilbrands: Volkswagen, ŠKODA og SEAT.

Er du skarp til at holde overblikket og kan lide driftsmæssige arbejdsopgaver – hvor du samtidig sætter en ære i at yde en god kundeservice, så er denne elevplads lige noget for dig.

Som vores nye reservedelsrådgiverelev vil du igennem det to-årige forløb gennemføre handelsuddannelsen med speciale inden for salg og brancheretning AUTO samtidig med, at du bliver certificeret inden for vores mærker.

.
.: Salgs- og servicesupporter, Dansk Brandteknik A/S
Dansk Brandteknik A/SSalgs- og servicesupporter

Dansk Brandteknik A/S, Søborg

 • Vil du være en del af et professionelt og humoristisk team, der supporterer provisionslønnede konsulenter og teknikere?

Som salgs- og servicesupporter hos os får du ansvar for at hjælpe og supportere vores erfarne konsulenter og teknikere, der hver dag sørger for brandsikringen af virksomheder i alle brancher og størrelser.

Et lille team med stor erfaring

Jobbet er en god mulighed for at få en hverdag i et både selvstændigt, humoristisk og professionelt team, der hver dag gør en forskel for vores kolleger og kunder.

Flair for administrative opgaver

 • Du har erfaring fra en lignende rolle, højst sandsynligt i et salgs- og supportmiljø
 • Du er stærk i forhold til administrative opgaver
  ”Der er mange indgange til det her job, og vi sørger selvfølgelig for, at du fra første dag bliver grundigt oplært.” – Dorthe, din kommende chef

Interesseret?

.
.: Konsulenter til politisk interessevaretagelse, DGI
DGI
Konsulenter til politisk interessevaretagelse

DGI, København

Brænder du for at forbedre danskeres muligheder for at dyrke idræt? DGI søger to politiske konsulenter til interessevaretagelse og samfundsdialog.

DGI søger politiske konsulenter, der kan etablere og fastholde relationer til organisationer og aktører, der bidrager til opfyldelse af DGI’s formål. Begge konsulenter bliver nøglemedarbejdere, der skal bidrage til at DGI’s værdier og holdninger på det idrætspolitiske område synliggøres internt såvel som eksternt.

Du vil spille tæt sammen med DGI´s presseenhed, der sammen med public affairs er en del af den nye afdeling ”Politik & Presse”. Vi har også et nært samarbejde med de øvrige dele af DGI, herunder DGI’s landsdelsforeninger, hvorfor det er en fordel, at du har blik og forståelse for lokale rammebetingelser i samspil med kommunerne. På landsplan er det en særlig opgave at spille DGI´s politisk valgte ledelse bedst mulig.

DGI
.
.: Pædagog til vuggestueafdelingen i Børnehuset Lilletoften, Ballerup Kommune
Ballerup KommunePædagog til vuggestueafdelingen i Børnehuset Lilletoften

Ballerup Kommune, Skovlunde

Vi søger pr. 1. maj 2020 en pædagog på 35 timer ugentligt til vores vuggestueafdeling. Da vi er et børnehus, skal du dog være indstillet på både at arbejde i vores vuggestue- og børnehaveafdeling.

Vi søger en pædagog, der er initiativrig, omstillingsparat, god til at kommunikere i tale og på skrift, har overblik, er fleksibel, fagligt velfunderet, didaktisk, omsorgsfuld og engageret. I det hele taget en person, der brænder for at arbejde med børn, og som både kan arbejde struktureret og ikke er bange for at give mange knus og kram til vores dejlige børn.

Vi er et hus med ansatte med stor mangfoldighed, hvad angår alder, køn, etnicitet og personlighed. Dette betragter vi som en styrke! Vi er også ret gode til at grine sammen, så hvis du også ser humor som en vigtig ressource, så kunne du måske være vores nye kollega.

..: Jobindex - Ledige job i Udlandet
Danmarks største jobmarked.
.: Projektleder, TELE-POST
Jobindex A/S
Projektleder

Jobindex A/S søger for TELE-POST i Nuuk

Har du styr på projektledelse? Og vil du have et job, hvor du går forrest, når vi skal udvikle vores netværksinfrastruktur?

”Det er en unik mulighed for at gøre det, du er bedst til – nemlig at få ting til at ske og samtidig blive en del af en televirksomhed, hvor det, vi arbejder med, gør en direkte forskel for det grønlandske folk.” – Afdelingsleder Thomas

Hvis du er klar på nye oplevelser og har lyst til at tage hul på et nyt kapitel i Grønland, så læs mere her.

Jobindex A/S
.
.: Bygningskonstruktør/-ingeniør, JobBest
JobBestBygningskonstruktør/-ingeniør

JobBest søger for kunde

Projektet:
Nybyggeri af skole på 1700 m2 - opstart forår 2020 - aflevering ultimo 2021.

Dine opgaver:

 • Kontakt til bygherrer, myndigheder og rådgivere
 • Varetagelse af kvalitetssikring
 • Tidsstyring
 • Byggemøder
 • Mandskabsstyring og arbejdsledelse

Kangaatsiaq ligger syd for Aasiaat i Vestgrønland. Den er beliggende i Qaasuitsup Kommune. Kangaatsiaq fik bystatus i1986 og var hovedby i Kangaatsiaq Kommune. Der bor ca. 600 indbyggere i selve Kangaatsiaq og ca. 900 i bygderne Attu, Niaqornaarsuk, Ikerasaarsuk og Iqnniarfik.

.
.: Genopslag – Skole- og dagtilbudsområdet søger en AC-fuldmægtig/job-nr. 111/20, Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Genopslag – Skole- og dagtilbudsområdet søger en AC-fuldmægtig/job-nr. 111/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Skole- og dagtilbudsområdet søger en engageret, ambitiøs og dygtig AC-fuldmægtig, der brænder for at levere løsninger af høj kvalitet, hvor udfordringer og opgaver veksler konstant. Du skal trives med at arbejde i spændingsfeltet mellem det politiske niveau og der, hvor politiske visioner, ideer og ønsker skal omsættes til konkret handling til gavn for børn og unge.

Hvilke opgaver vil du komme til at varetage?

 • Servicere skole- og dagtilbudschefen
 • Medvirke til at sikre en tæt koordinering mellem det politiske og det administrative niveau
 • Medvirke til at sikre en tæt koordinering på tværs af afdelingen
Kommuneqarfik Sermersooq
.
.: Socialrådgiver/Sagsbehandler søges til Børne- og Familieområdet i Tasiilaq - job-nr. 120/20, Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Socialrådgiver/Sagsbehandler søges til Børne- og Familieområdet i Tasiilaq - job-nr. 120/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Tasiilaq

Er du den, der kan gøre en forskel for udsatte børn og familier? Arbejder du anerkendende, inddragende og systematisk? Har du erfaring fra eller interesse for Grønland? Søger du nye arbejdsmæssige udfordringer og er du typen, som er vild med naturen?

Kan du svare ja til ovenstående, så er du sandsynligvis det rette match til vores Familieafdeling i Tasiilaq. En familieafdeling, hvor du er garanteret personlig og faglig udvikling og i et område af Grønland, hvor vi kan garantere dig en oplevelse for livet.

De sociale forhold i Østgrønland og særligt i Tasiilaq er genstand for stor politisk og mediemæssig opmærksomhed. Udfordringerne er store, men viljen til at tage fat om problemerne er stor, både lokalt og nationalt.

Kommuneqarfik Sermersooq
.
.: Socialrådgiver til Myndighedsafdelingen i Nuuk - offentlig hjælp/job-nr: 75/20, Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Socialrådgiver til Myndighedsafdelingen i Nuuk - offentlig hjælp/job-nr: 75/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Myndighedsafdelingen skal sikre at sagsbehandling inden for pensions-, handicap- og matchgruppe 1-3-området og visitation til ældreområdet og hjemmehjælp altid sker i henhold til gældende lovgivning og på baggrund af en konkret vurdering af den enkeltes borgers behov.

Arbejdsopgaver til den ledige stilling

 • sagsbehandling samt råd og vejledning inden for offentlig hjælp
 • arbejde ud fra gældende lovgivning og kvalitetsstandarder på baggrund af en konkret vurdering af den enkeltes borgers behov
 • udarbejde oplæg til blandt andet udvalget for Velfærd og Arbejdsmarked samt Tværfagligt Udvalg
Kommuneqarfik Sermersooq
.
.: Vuggestuen Ajaaja søger en Barne- og Socialmedhjælper/job-nr. 110/20, Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Vuggestuen Ajaaja søger en Barne- og Socialmedhjælper/job-nr. 110/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Vuggestuen Ajaaja i Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret socialmedhjælper hurtigt muligt eller efter nærmere aftale.

Vuggestuen Ajaaja er beregnet til at have 35 børn. Den har åbent kl. 7:00-17:00. Børnene er fordelt på 3 stuer. Vi tilbyder et udfordrende job med muligheder for selv at præge indholdet og få et stort selvstændigt ansvar i en organisation i udvikling og forandring.

Vi lægger vægt på en solid indkøring til både job og arbejdsplads og bestræber os på at sikre et godt samarbejdsklima med tæt ledelsesmæssig sparring samt plads til initiativ og kreativitet.

Kommuneqarfik Sermersooq
.
.: Skolekonsulent for læremiddelproduktion, Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Skolekonsulent for læremiddelproduktion

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Uddannelsesstyrelsens undervisningsmiddelforlag Ilinniusiorfik er i rivende udvikling med implementering af en ny forlagsstrategi, hvor der bl.a. er fokus på nye grundbogsmaterialer til folkeskolen og udvikling af digitale materialer samt nye arbejdsprocedurer. Arbejdet foregår i samarbejde med styrelsens øvrige skolekonsulenter og eksterne fagpersoner.

Derfor søger Uddannelsesstyrelsen en medarbejder, der både er nytænkende og struktureret med indsigt i moderne undervisningsmaterialer og gerne med kendskab til fagområderne naturfag og matematik.

Vores nye kollega kommer til at indgå i et team med forlagets øvrige skolekonsulenter og forventes at kunne styre projekter fra ide over manuskript til færdigt produkt både selvstændigt og som del af et team, herunder at sætte rammer for og give konstruktiv kritisk feedback til forfattere og illustratorer.

Grønlands Selvstyre
.
.: IT Security and Risk Assessment Specialist- Aarhus, Gdansk, Arla Foods
Arla Foods
IT Security and Risk Assessment Specialist- Aarhus, Gdansk

Arla Foods

Are you looking for an opportunity to hold an IT Security and Risk Assessment Specialist role with high impact across our global organization?

As our new IT Security and Risk Assessment Specialist, you will join Arla IT Security Team, where 7 new colleagues are waiting for you. In close collaboration with Arla’s other IT specialists, managers, architects and vendors, you will work with operational security architecture and security solutions across all systems. You will be guiding your colleagues on computer security on systems, networks, applications and processes.

Your focus will be on:

 • IT Security at an operational level
 • Contributing to the ever ongoing development in IT environments e.g. Cloud solutions and Hybrid solutions
 • Contributing to determining the daily direction and future direction of the security infrastructure
Arla Foods
.
.: Skarp og løsningsorienteret personalejurist søges – dynamisk og visionær organisation haves, Nukissiorfiit
NukissiorfiitSkarp og løsningsorienteret personalejurist søges – dynamisk og visionær organisation haves

Nukissiorfiit, Nuuk

Nukissiorfiit er i konstant udvikling, hvor der skabes innovative løsninger, hvor der er plads til eksperimenter, og hvor slutmålet er værdiskabende og bæredygtige løsninger til gavn for vores kunder og det samfund, vi lever i. Vi brænder for en vedvarende energiforsyning og sikring af drikkevandsforsyningen og arbejder med at digitalisere kundeoplevelsen og administrationen.

Til HR-afdelingen søger vi en passioneret personalejurist, som motiveres af at finde løsninger på komplekse og varierede personaleopgaver.

Dine opgaver er som udgangspunkt bl.a.:

 • Udarbejde rammer for personaleadministration og jura, herunder interne arbejdsprocesser
 • Udvikle personalepolitikker, retningslinjer, arbejdsinstrukser, personalehåndbog m.v.
.
.: Levnedsmiddelmedhjælper til Teknikimik Ilinniarfik, KTI Kollegier, Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Levnedsmiddelmedhjælper til Teknikimik Ilinniarfik, KTI Kollegier

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Teknikimik Ilinniark (KTI) er en underliggende enhed under Grønlands Selvstyre, der på adresser i Nuuk og Sisimiut udbyder erhvervsuddannelser inden for områderne Jern og metal, Byggeri og Anlæg, Råstoffer, Sprogkurser samt Gymnasiale Uddannelser GUX.

I hovedbygningen arbejder centralkøkkenet, der primært betjener kursister. Samtidig driver centralkøkkenet kantinen på uddannelsesinstitutionen, hvor der både betjenes elever, kursister og personale.

Primære arbejdsopgaver:

 • Deltagelse i tilberedningen af dagens måltider til 120-200 personer.
 • Deltage i sikring af overholdelse af køkkenets egenkontrol.
 • Deltage i betjening, rengøring og opvask samt forefaldende arbejde.
Grønlands Selvstyre
.
.: Adjunkt med ph.d.-forløb ved Institut for Samfund, Økonomi og Journalistik, Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Adjunkt med ph.d.-forløb ved Institut for Samfund, Økonomi og Journalistik

Grønlands Selvstyre

Ved Institut for Samfund, Økonomi og Journalistik opslås hermed 1 stilling som adjunkt med ph.d.-forløb indenfor det erhvervsøkonomiske område.

Stillingen er tilknyttet projektet ”bæredygtige værdikæder i nordiske kystsamfund” (NorValue), forestået af Departementet for Udenrigsanliggender og økonomisk støttet af Nordisk Ministerråd.

Projektet kører i perioden 2020-2023 med det overordnede formål at opdatere og fremtidssikre en fælles erfaring om den betydning, havets ressourcer har for kystsamfundenes værdiskabelse og bæredygtige udvikling.

Projektet griber således fat i spændingsfeltet mellem kystsamfundenes muligheder og udfordringer gennem erfaringsopsamling og -udvikling på tværs af de nordiske lande, samt forsøg på at opbygge tværnordiske policymuligheder.

Grønlands Selvstyre
.
.: Søger en tolk til PI/SPS i Ilulissat, Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Søger en tolk til PI/SPS i Ilulissat

Grønlands Selvstyre

Vi søger en tolk til de socialpædagogiske uddannelser i ILULISSAT

Har du mod på nye udfordringer og er du klar til nye horisonter, så har vi en stilling til dig som tolk ved PI/SPS Socialpædagogisk Seminarium i Ilulissat. PI/SPS er det eneste socialpædagogiske seminarium i Grønland, beliggende tæt op ad verdens største og smukkeste Isfjord, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Seminariet har ca. 300 studerende på 5 forskellige uddannelser: socialhjælperuddannelse, socialassistentuddannelse, professionsrettet bacheloruddannelse til socialpædagog, den decentrale pædagoguddannelse samt dagtilbudsmedhjælperuddannelsen.

Da vi er en tosproget arbejdsplads, har vi jævnligt behov for at få tolket skriftligt materiale primært til/fra grønlandsk og dansk. Ved nogle eksamenssituationer på professionsbacheloruddannelsen til socialpædagog og ved nogle møder tilbydes simultantolk.

Grønlands Selvstyre
.
.: Store Operations Manager, BoConcept A/S
BoConcept A/SStore Operations Manager

BoConcept A/S, Herning

DO YOU HAVE EXPERIENCE WITH store operation? Are you looking for an exciting career, and do you get motivated by not knowing where your competencies will be needed the next month because the entire world is your workplace? Then maybe your next job is with BoConcept, who is looking for a talented Store Operations Manager.

We offer a unique position to a person with a solid background within store operation. You will be working as a trusted advisor to our franchise partners on both new store openings and existing stores that require extraordinary focus.

The main tasks and responsibilities are e.g.:

 • Provide onsite support & trainings to our Partners
 • Implementing retail focus and BoConcept tools in our stores
 • Support country organizations and partners on stores with performance issues or unrealized potential

You must expect 150-200 days of travel per year. It is not mandatory that you live in Denmark.

BoConcept A/S
.
.: Traineeship Full Stack Developer, Keylane A/S
Keylane A/S
Traineeship Full Stack Developer

Keylane A/S

Do you have the ambition to become one of the best Full Stack, Back End or Front End Developers in The Netherlands and/or Denmark? Are you passionate about software development and high system-complexity?

Keylane is looking for sharp-minded Developers to join our teams, who deliver essential solutions to our customers. Are you the one we are looking for to join our Traineeship Full Stack Developer, a 10-week trainee program which starts on 01 April 2020?

This will be 10 weeks of intensive trainings at our office in Utrecht, the Netherlands and a 3-day trip for trainings (and some fun too) in Denmark, at our office in Copenhagen. After this traineeship you are totally equipped to become a committed expert and start your career as a Full Stack, Back End or Front End Developer.

Keylane A/S
.
.: AC-fuldmægtig/specialkonsulent søges til arbejdet med de pædagogiske, sociale og sundhedsfaglige erhvervsuddannelser ved Departementet for Uddannelse, Kultur og Kirke, Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
AC-fuldmægtig/specialkonsulent søges til arbejdet med de pædagogiske, sociale og sundhedsfaglige erhvervsuddannelser ved Departementet for Uddannelse, Kultur og Kirke

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Dit hovedansvarsområde vil være forvaltning og udvikling af de pædagogiske, sociale og sundhedsfaglige uddannelser i samarbejde med skolernes ledelse. Derudover vil en del af dine arbejdsopgaver være i tæt samarbejde med dine kollegaer at sikre arbejdet i forhold til Naalakkersuisuts målsætninger. Ligeledes vil du deltage i tværgående projekter internt i departementet og indgå i løsningen af ad hoc-opgaver på uddannelsesområdet.

Dine hovedarbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Udvikling, evaluering og implementering af initiativer på de pædagogiske, sociale og sundhedsfaglige erhvervsuddannelser i samarbejde med institutionerne
 • Generel sagsbehandling
 • Koordinere departementets arbejde med den særlige uddannelsesindsats på det sociale område
Grønlands Selvstyre
.
.: Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhvervsliv?, DI Dansk Industri
DI Dansk IndustriVil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhvervsliv?

DI Dansk Industri

DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som Brexit og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.

Et praktikforløb hos DI i Bruxelles giver dig mulighed for at deltage i en masse arrangementer, debatter og events og udbygge din viden og skabe et fagrelevant netværk på tværs af EU’s landegrænser.

Du vil i samarbejde med kontorets øvrige medarbejdere komme til at beskæftige dig med mange forskellige opgaver. Det drejer sig blandt andet om analyser, mødeforberedelse, deltagelse i møder, informationsovervågning og -søgning, planlægning og afvikling af events, oplæg for besøgende samt opgaver knyttet til kontorets løbende drift.

.
.: Guidechef, Ski Group A/S
Ski Group A/SGuidechef

Ski Group A/S, Ringkøbing

SkiGroup A/S søger Guidechef med stærk gennemslagskraft

Kan du lede, motivere og har lyst til at gøre en forskel for vores skiguider og skigæster i Alperne. Så kan du blive vores nye karismatiske guidechef hos SkiGroup.

Vi er på jagt efter en markant personlighed, der får ansvar for vores skiguider i rejsebureauerne: Højmark Rejser, Vinterly Skirejser og Lion Alpin.

Som leder og ansvarlig for omkring 60 skiguider og 20 destinationschefer, bliver du en nøgleperson i vores guidekoncepter og dermed et vigtigt omdrejningspunkt i skigæsternes samlede skioplevelse og kvalitetsopfattelse.

.
.: 3 støttepersoner til afdelingen Arriitsut i Ippiarsuk/job-nr. 88/20, Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
3 støttepersoner til afdelingen Arriitsut i Ippiarsuk/job-nr. 88/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Kommuneqarfik Sermersooq søger 3 dygtige og engagerede støttepersoner med uddannelse som evt. sundhedshjælper, sundhedsassistent eller socialpædagog til Ippiarsuk, Afdeling Arriitsut med tiltrædelser snarest eller efter aftale.

Vi håber du/I har lyst til at arbejde som støtteperson til en af vores beboere på vores afdeling Arriitsut, på Ippiarsuk. Vores beboer har behov for ekstra omsorg og pleje og derfor sørger vi ekstra til at yde denne omsorg, ud over fast plejepersonale. Samarbejdet vil foregå i tæt samarbejde med teamkoordinatorer og øvrigt personale. Men også sammen med ergoterapeut.

Kommuneqarfik Sermersooq
.
.: Genopslag – Pædagog søges til vuggestuen Ungaavaraq/job-nr. 108/20, Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Genopslag – Pædagog søges til vuggestuen Ungaavaraq/job-nr. 108/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Vuggestuen Ungaavaraq søger en pædagog med tiltrædelse snarest eller efter aftale. Stillingen er en fuldstidsstilling.

Vuggestuen blev taget i brug den 1. november 2010. Daginstitutionen varetager tidlig indsats i henhold til gældende børne- og familiepolitik i kommunen.

Vuggestuen har åbent mellem kl. 07.00-17.00 og ligger på radiofjeldet i Nuuk by med en fantastisk udsigt.

Vi forventer at

 • Du er uddannet som pædagog eller tilsvarende.
 • Du er en god rollemodel både i forhold til kollegaer og i forhold til børn.
 • Du vil møde børn, personale og forældre med en anerkendende tilgang.
Kommuneqarfik Sermersooq
.
.: Pædagog søges til vuggestuen Ungaavaraq/job-nr. 109/20, Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Pædagog søges til vuggestuen Ungaavaraq/job-nr. 109/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Vuggestuen Ungaavaraq søger en pædagog med tiltrædelse snarest eller efter aftale. Stillingen er en fuldstidsstilling.

Vuggestuen blev taget i brug den 1. november 2010. Daginstitutionen varetager tidlig indsats i henhold til gældende børne- og familiepolitik i kommunen.

Vuggestuen har åbent mellem kl. 07.00-17.00 og ligger på radiofjeldet i Nuuk by med en fantastisk udsigt.

Vi forventer, at

 • Du er uddannet som pædagog eller tilsvarende.
 • Du er en god rollemodel både i forhold til kollegaer og i forhold til børn.
 • Du vil møde børn, personale og forældre med en anerkendende tilgang.
Kommuneqarfik Sermersooq
..: Jobindex - Ledige job i Storkøbenhavn eller Nordsjælland
Danmarks største jobmarked.
.: Distrikt Skovvejen søger 2 pædagoger til Børnehuset ved Skovens børnehave, Ballerup Kommune
Ballerup KommuneDistrikt Skovvejen søger 2 pædagoger til Børnehuset ved Skovens børnehave

Ballerup Kommune

Børnehuset ved skoven søger to pædagoger på 35 til 37 timer. Stillingen vil være i Børnehaven med de 3-6 årige, men vi er et integreret børnehus, og du skal derfor være indstillet på at kunne arbejde på tværs af stuerne og med børn i hele aldersspændet 0-6 år. Børnehuset er normeret til 44 vuggestuebørn og 60 børnehavebørn.

Vi har fokus på indretning af læringsmiljøet samt indsamling af børnenes spor. I vores bestræbelser på at indfri målene i arbejdet med den pædagogiske læreplan, har vi fokus på at inddrage barneperspektivet. Vi er optaget af legens betydning for børns udvikling, og arbejder med børnenes deltagelsesmuligheder i legen.

.
.: Praktikant til Kategori team indenfor Varme & Klima, Saint-Gobain Distribution Denmark A/S
Saint-Gobain Distribution Denmark A/SPraktikant til Kategori team indenfor Varme & Klima

Saint-Gobain Distribution Denmark A/S, Brøndby

Er du skarp til at arbejde med produktdata og produktdokumentation, og ønsker du at udvikle dine kompetencer inden for product management? Som praktikant hos Saint-Gobain Distribution Denmark, kommer du til at arbejde tæt sammen med branchens dygtigste i et miljø med mulighed for personlig og faglig udvikling.

I din praktikperiode hos SGDD vil du indgå i kategoriteamet indenfor Varme & Klima samt Egne varemærker og her deltage i det administrative arbejde i en større Kategori og Indkøbs funktion. Du vil opnå kendskab til afdelingens tværgående processer, metoder og driftsopgaver. Som praktikant vil du få kontaktflader internt og eksternt i forbindelse med produktdataindhentning, databearbejdning og udarbejdelse af produktdokumentation.

Din læringsproces er vigtig for os, hvorfor du tilknyttes en mentor, som vil følge dig og dit projekt under hele forløbet.

.
.: Underviser i dansk som andetsprog i Københavnsområdet, Dynamisk Dansk ApS
Dynamisk Dansk ApSUnderviser i dansk som andetsprog i Københavnsområdet

Dynamisk Dansk ApS

Dynamisk Dansk er en privat sprogskole med base i København. Vi er specialister i skræddersyede danskkurser for højtuddannede udlændinge med et stærkt fokus på udtale og grammatiske kompetencer.

Vi søger en dygtig og fleksibel underviser, der kan undervise udenlandske medarbejdere i dansk som andetsprog på deres arbejdsplads i Københavnsområdet. Aktuelt drejer det sig om to små hold, der hver skal undervises én gang om ugen a 2 lektioner, dvs. 4 ugentlige lektioner i alt (3 timers undervisning). Undervisningen vil foregå over to ugedage i tidsrummet 16-17.30. Kursusstart primo april.

Det primære formål med vores danskkurser er, at vores kursister lærer et godt og korrekt dansk og samtidig tilegner sig en god udtale. Hvis du er den rette underviser, er der god mulighed for, at du kan få flere undervisningslektioner i Dynamisk Dansk.

.
.: Demand planner, SCM, Matas A/S
Matas A/SDemand planner, SCM

Matas A/S, Allerød

Til logistikafdelingen søger vi en barselsvikar til at indgå i vores team på 7 engagerede kolleger.

Du er teamplayer og nyder samarbejde på tværs af mange forskellige afdelinger, og med dine gode kommunikationsevner kan du formidle kommercielle og faktuelle budskaber såvel internt i virksomheden som eksternt til kunder.

Desuden er du en stærk organisator og kan lide at have mange og alsidige opgaver i gang på samme tid. Du er analytisk og resultatorienteret, og du har styr på detaljer og deadlines.

Arbejdsopgaverne er alsidige og omfatter bl.a.:

 • Demand Planning
 • Diverse opfølgninger og vedligeholdelse af data
 • Leverandørmøder
.
.: IT-stærk lønkonsulent med passion for kunder, Accountor Denmark A/S
Accountor Denmark A/SIT-stærk lønkonsulent med passion for kunder

Accountor Denmark A/S, Herlev

Kom og bliv en del af vores a+ team! Vi søger lige nu en lønkonsulent, som elsker at udarbejde korrekt løn, og som synes, at det er spændende at sætte nye projekter og initiativer til optimering i gang hos Accountor Denmark’s team, der servicerer vores kunder med lønoutsourcing. Du bliver en del af en virksomhed, som er forløbere for fremtiden, hvor udvikling, nysgerrighed og vækst giver os ambitioner om altid at være et skridt foran, og hvor vi tager åbent imod nye idéer.

I rollen som lønkonsulent hos Accountor Denmark får du ansvar for en kundeportefølje, som enten sammensættes af få store eller flere små kunder, og disse er både danske og udenlandske. Du vil få ansvar for, at kunderne får korrekt løn til tiden, og dit ansvarsområde vil omhandle mange aspekter inden for lønområdet, og du skal være parat til at håndtere flere forskellige kunder.

.
.: Junior Business Analyst - Risk Team, BI & Decision Support, SDC A/S
SDC A/S
Junior Business Analyst - Risk Team, BI & Decision Support

SDC A/S, Ballerup

Business Intelligence & Decision Support (BIDS) er et forretningsområde i SDC med mere end 50 medarbejdere fordelt mellem vores lokation i Ballerup og i Polen.

Vores primære opgave er, at understøtte vores 120 pengeinstitutter i Danmark, Færøerne, Norge, Sverige og Finland med myndighedsrapportering indenfor regnskab, risiko og Anti hvidvask.

Dine vigtigste opgaver vil være sammen med teamet at sikre, at pengeinstitutterne er compliant i forhold til Corep- og risikorapporteringerne. Det vil sige, at udvikle og implementere løsninger der understøtter beregning og rapportering af kredit risici, markeds risici, likviditets risici og operationelle risici. Arbejdsopgaverne omhandler desuden implementering, tolkning, optimering og rapportering af myndighedskrav, herunder specificering af krav til udvikling på baggrund af myndighedskrav.

SDC A/S
.
.: Payroll Specialist, Advised by I/S
Advised by I/S
Payroll Specialist

Advised by I/S søger for Lagkagehuset i København

Brænder du for at arbejde med løn og udstationerede medarbejdere, og har du lyst til at blive en del af en spændende virksomhed i vækst?

På vegne af Lagkagehuset søger vi en erfaren og engageret Payroll Specialist, der sammen med et team bestående af erfarne og dygtige kolleger, skal assistere Lagkagehusets forretning internationalt. Du får ansvaret for virksomhedens udstationerede medarbejdere, løn samt rådgivning af ledere og medarbejdere vedrørende løn- og personalejuridiske spørgsmål.

Opgaver:

 • Ansvar for udstationerede medarbejdere – både i UK og US
 • Indberetning og afregninger samt afstemninger heraf
 • Lønkørsel fra A-Z - for både timelønnede og funktionærer
.
.: Integrationsarkitekt, SDC A/S
SDC A/S
Integrationsarkitekt

SDC A/S, Ballerup

Hos SDC får du en hverdag præget af nytænkning og innovation i spændingsfeltet mellem bankverdenen og it. Du kommer til at arbejde sammen med andre højt kvalificeret og dygtige arkitekter, udviklere, projektledere, testere og forretningsudviklere på vores hovedsæde i Ballerup, samt med polske kollegaer i Warszawa.

Dine primære arbejdsområder vil være traditionelle integrationer, med en ligelig fordeling på den nuværende arkitektur og de eksisterende interface principper, guidelines og specifikationer, samtidig med implementeringen af nye integrationer baseret på API manager.

Vi søger en erfaren arkitekt og kollega der kan indgå på lige fod med resten af teamet og i vores arbejde med at styrke integrationsarkitekturen og services på vores platforme.

SDC A/S
.
.: Er du en resultatorienteret Teamleder, og kan du motivere og udvikle dine medarbejdere til at blive endnu bedre?, UNICEF Danmark
UNICEF Danmark
Er du en resultatorienteret Teamleder, og kan du motivere og udvikle dine medarbejdere til at blive endnu bedre?

UNICEF Danmark, København

Så har vi jobbet til dig, der elsker fundraising, trives med et stort ansvar og er klar til at udfordre den traditionelle telemarketing-tankegang.

UNICEF Danmark søger en dygtig Teamleder til vores telemarketing-aftenhold. Igennem motiverende briefings og træning på telefonen skal du oplære, coache og videreudvikle vores team af dygtige fundraisere. Du vil have ansvaret for at højne performance, trivsel og gode arbejdsforhold for dine medarbejdere samt at rekruttere nye fundraisere og varetage mindre administrative opgaver.

Som Teamleder i UNICEF Danmarks telemarketingafdeling får du:

 • En arbejdsplads i et ungt miljø hvor der er plads til innovativ tankegang og kreative ideer.
 • Indblik i UNICEF’s spændende arbejde overalt i verden.
 • Individuel udvikling og finpudsning af ledelsesteknikker.
.
.: 2 udviklere til ny enhed, Sentinel, i Odense, Danske Regioner
Sundhed.dk2 udviklere til ny enhed, Sentinel, i Odense

Sundhed.dk

Sundhed.dk søger 2 udviklere, der kan hjælpe med at indfri ambitionerne i strategien på speciallægeområdet i en ny enhed, Sentinel, i sundhed.dk. Den nye enhed har det fulde ansvar for at drifte, supportere og udvikle IT-systemet, Sentinel. Sentinel anvendes i dag af to speciallægeområder til at indberette kvalitetsdata og følge kvaliteten i den enkelte speciallæges praksis.

Som ansat i Sentinel skal du have lyst og evner til at sætte dig ind i speciallægernes verden og i tæt, konstruktiv dialog omsætte deres behov til it-udvikling.

Opgaver og ansvarsområder

 • Ny udvikling af kode fx nye speciallægeområder eller benchmarkingmodul
 • Opdatering/ændring af eksisterende funktionalitet
 • Afhjælpning af mindre fejl/uhensigtsmæssigheder
.
.: Salgs- og servicesupporter, Dansk Brandteknik A/S
Dansk Brandteknik A/SSalgs- og servicesupporter

Dansk Brandteknik A/S, Søborg

 • Vil du være en del af et professionelt og humoristisk team, der supporterer provisionslønnede konsulenter og teknikere?

Som salgs- og servicesupporter hos os får du ansvar for at hjælpe og supportere vores erfarne konsulenter og teknikere, der hver dag sørger for brandsikringen af virksomheder i alle brancher og størrelser.

Et lille team med stor erfaring

Jobbet er en god mulighed for at få en hverdag i et både selvstændigt, humoristisk og professionelt team, der hver dag gør en forskel for vores kolleger og kunder.

Flair for administrative opgaver

 • Du har erfaring fra en lignende rolle, højst sandsynligt i et salgs- og supportmiljø
 • Du er stærk i forhold til administrative opgaver
  ”Der er mange indgange til det her job, og vi sørger selvfølgelig for, at du fra første dag bliver grundigt oplært.” – Dorthe, din kommende chef

Interesseret?

.
.: Konsulenter til politisk interessevaretagelse, DGI
DGI
Konsulenter til politisk interessevaretagelse

DGI, København

Brænder du for at forbedre danskeres muligheder for at dyrke idræt? DGI søger to politiske konsulenter til interessevaretagelse og samfundsdialog.

DGI søger politiske konsulenter, der kan etablere og fastholde relationer til organisationer og aktører, der bidrager til opfyldelse af DGI’s formål. Begge konsulenter bliver nøglemedarbejdere, der skal bidrage til at DGI’s værdier og holdninger på det idrætspolitiske område synliggøres internt såvel som eksternt.

Du vil spille tæt sammen med DGI´s presseenhed, der sammen med public affairs er en del af den nye afdeling ”Politik & Presse”. Vi har også et nært samarbejde med de øvrige dele af DGI, herunder DGI’s landsdelsforeninger, hvorfor det er en fordel, at du har blik og forståelse for lokale rammebetingelser i samspil med kommunerne. På landsplan er det en særlig opgave at spille DGI´s politisk valgte ledelse bedst mulig.

DGI
.
.: Pædagog til vuggestueafdelingen i Børnehuset Lilletoften, Ballerup Kommune
Ballerup KommunePædagog til vuggestueafdelingen i Børnehuset Lilletoften

Ballerup Kommune, Skovlunde

Vi søger pr. 1. maj 2020 en pædagog på 35 timer ugentligt til vores vuggestueafdeling. Da vi er et børnehus, skal du dog være indstillet på både at arbejde i vores vuggestue- og børnehaveafdeling.

Vi søger en pædagog, der er initiativrig, omstillingsparat, god til at kommunikere i tale og på skrift, har overblik, er fleksibel, fagligt velfunderet, didaktisk, omsorgsfuld og engageret. I det hele taget en person, der brænder for at arbejde med børn, og som både kan arbejde struktureret og ikke er bange for at give mange knus og kram til vores dejlige børn.

Vi er et hus med ansatte med stor mangfoldighed, hvad angår alder, køn, etnicitet og personlighed. Dette betragter vi som en styrke! Vi er også ret gode til at grine sammen, så hvis du også ser humor som en vigtig ressource, så kunne du måske være vores nye kollega.

.
.: Bogholder/Controller/Administrator, Trygge Institutioner ApS
Trygge Institutioner ApSBogholder/Controller/Administrator

Trygge Institutioner ApS, København

Til vores koncernadministration søger vi en selvstændig og struktureret bogholder og controller med lyst til også at indgå i dele af det generelle administrative arbejde.

Der er tale om et afvekslende job, hvor du med reference til økonomichefen og i tæt samarbejde med den øvrige ledelse, får et bredt ansvar og berøringsflade med store dele af organisationen, men med hovedfokus på økonomi og struktur.

Opgaverne vil indebære budgetmæssig sparring samt månedlig og ad hoc-gennemgang af budgetkontroller og nøgletal med vores institutionsledere.

.
.: Er du VACAS nye afdelingsleder i København?, Karma Sushi ApS
VACAEr du VACAS nye afdelingsleder i København?

VACA

Har du evnen og lysten til at arbejde i en organisation, som er i en rivende udvikling og stor ekspansion? Har du stor appetit på at drive forretningen?

Hvis du kan sige ja til det, skal du også kunne sige ja til, at du er proaktiv og trives i og under en iværksætterånd. Hvor der er udvikling, er der også forandringer. Derfor ser vi det yderst vigtigt, at du trives i forandringsprocesser. Nogle er længerevarende, og andre er pludselige. Derfor har vi brug for en robust og stabil afdelingsleder, der kan drive vores forretning og skabe et højt og vedvarende kvalitetsniveau. Både når det gælder maden, men også oplevelsen for gæsten.

Du vil fungere som afdelingsleder, med ansvar for ledelse af personale, samt ansvar for den daglige drift i afdelingen.

.
.: CPH Office & Community Coordinator, Bjarke Ingels Group
Bjarke Ingels GroupCPH Office & Community Coordinator

Bjarke Ingels Group, Valby

Our Office & Community team in Copenhagen is looking for a structured coordinator, who enjoys working in a creative environment where plans change, and last-minute travels happen all the time. You will be part of a larger Office & Community team here in Copenhagen, focused on your own specific tasks, here amongst (not limited to):

 • Booking of Travel; flights/hotels/car rental/train/busses for all BIGsters
 • Handling Courier (all outgoing)
 • Ordering Business cards

The position is full-time, and you will report into our Office & Community Manager here in our CPH office.

.
.: Pædagogmedhjælper i Børnehuset Boelholm, Område Stenløse, Egedal Kommune
Egedal Kommune
Pædagogmedhjælper i Børnehuset Boelholm, Område Stenløse

Egedal Kommune, Stenløse

Vi søger 1 pædagogmedhjælper til vores vuggestue, der kunne tænke sig at være en del af et inspirerende og hjertevarmt børnehus.

Vi kan tilbyde:

 • En spændende og udfordrende arbejdsplads med dygtige engagerede kolleger og en dejlig børnegruppe
 • En arbejdsplads hvor vi lægger vægt på en positiv og anerkendende tilgang til hinanden, hvor alle tager ansvar
 • Et hus hvor vi gerne vil hinanden og har humoren med os
Egedal Kommune
.
.: 2 barselsvikariater søges til bosted, Egedal Kommune
Egedal Kommune
2 barselsvikariater søges til bosted

Egedal Kommune

2 pædagoger på 37 timer søges til bosted for udviklingshæmmede i Egedal Kommune med mulighed for fastansættelse efterfølgende.

De ledige barselsstillinger er på afdeling Skelhøj, der er beliggende i Veksø, tæt på offentlige transportmuligheder. Skelhøj omfatter fire teams, hvor af team 1´s målgruppe primært består af fysisk og psykisk udviklingshæmmede. I team 1 bor der 9 borgere. Alle borgerne har et stort plejebehov.

Arbejdstiden i team 1 er fra kl. 6.30-23. Der skal påregnes vagt dag/aften samt hver anden weekend. Team 1 har en neuropædagogisk og individuel tilgang til borgerne med et særligt fokus på low arousal.

Egedal Kommune
.
.: Pædagoger søges til bosted for udviklingshæmmede, Egedal Kommune
Egedal Kommune
Pædagoger søges til bosted for udviklingshæmmede

Egedal Kommune, Veksø

3 pædagoger på 30 timer søges til bosted for udviklingshæmmede i Egedal Kommune.

Vi søger: En frisk, glad og fagligt velfunderet kollega, som har lyst til at arbejde i et team, hvor der lægges vægt på et godt samarbejde, hvor tillid, humor og faglighed er i højsædet.

Skelhøj omfatter fire teams, hvor af team 3 og 4's målgruppe primært består af fysisk og psykisk udviklingshæmmede, nogle med psykiatrisk overbygning. I team 3 bor der 7 beboere i alderen 20-68. I team 4 bor der 7 borgere i alderen 24-81.

Arbejdstiden i begge team er fra 7-22. Der skal påregnes vagt dag/aften samt hver anden weekend.

Egedal Kommune
.
.: Økonomikonsulent, Egedal Kommune
Egedal Kommune
Økonomikonsulent

Egedal Kommune, Ølstykke

Har du lyst til at arbejde med økonomi både på det konkrete og det strategiske plan i en ambitiøs kommune i Hovedstadsområdet? Så er denne stilling helt sikkert noget for dig!

Vi søger en økonomikonsulent, der kan varetage samarbejdet med Center for Dagtilbud og Skole, der er kommunens største udgiftsområde. Du vil samtidig blive involveret i en række tværgående processer og analyser som led i budgetlægningen og den løbende budgetopfølgning.

Dine hovedopgaver er:

 • budgetlægning og løbende budgetopfølgning i tæt samspil med fagcenterenes ledelse
 • udarbejde analyser med henblik på løbende at sikre retvisende budgetter og en god økonomistyring
 • bistå implementeringen af et nyt økonomisystem
Egedal Kommune
.www.jobhunter.dk