●   Jobindex - Ledige job i Danmark
Danmarks største jobmarked.

 ●   Studiejob som marketingkoordinator med passion for digital markedsføring, XP Digital A/S

Jobindex A/S
Studiejob som marketingkoordinator med passion for digital markedsføring

Jobindex A/S søger for XP Digital A/S i Herlev

Hos XP Digital og Hjerte112 ønsker vi at forbedre vores digitale kommunikation.
Det er specielt indenfor områder som automation, nyhedsbreve, social selling, sociale medier (særligt LinkedIn) samt content marketing at vi mangler ekspertise.

Vi har siden 2002 skabt solide digitale resultater og opnået en markant markedsposition.
Vi er en moderne virksomhed med gode resultater, men også bevidst om hvor hurtigt verden udvikler sig.
Der er her, du måske kan være med til at give os værktøjer.

Din hverdag vil bl.a. bestå af:

 • Udarbejdelse af content til vores sociale medier, website og nyhedsbrev.
 • Drift af vores sociale medier herunder også annoncering.
 • Analyse af kampagneresultater.
 • Kommunikation med vores SEO-udbyder.
Jobindex A/S
.

 ●   Software Engineer, Danske Bank

Danske BankSoftware Engineer

Danske Bank, Braband

In Danske Bank, we are committed to be on the forefront of digital development in a pursuit to create the bank of the future.

You work in the frontend team and are a part of setting the direction for the front-end development across the department and driving general frontend improvements across the entire Mobile Bank App (React Native).

Your role is to design, build, deploy and maintain high quality frontend code for mobile- and web bank applications together with a dedicated team. You excel within the frontend development space and you also have a high level understanding of how the end-to-end technology stack works.

.

 ●   Kompetent, engageret og ambitiøs Coach/Mentor søges til vores afdelinger i Søborg og Slagelse, SamFocus

SamFocusKompetent, engageret og ambitiøs Coach/Mentor søges til vores afdelinger i Søborg og Slagelse

SamFocus

SamFocus søger en energisk, positiv og engageret medarbejder, der er i stand til at se muligheder frem for begrænsninger. Det forventes, at du er dynamisk og ambitiøs med et højt fagligt niveau og at du formår at levere resultater af høj kvalitet. Er du struktureret, ansvarsfuld, forandringsvillig og drives af udfordringer, kan SamFocus være stedet for dig.

Brænder du for at arbejde med mennesker, kan SamFocus tilbyde dig en spændende og konstant udviklende stilling.

Som coach bliver du en del af et fagligt kompetent og engageret hold, der samarbejder målrettet med kandidater om at udvikle deres ressourcer i relation til at tilknytte dem uddannelse eller arbejdsmarked. Der arbejdes ’’hands-on’’ og proaktivt på, at kandidaterne bliver klar til at tage ansvar for egen situation, og resultatet er, at de kan genindtræde på arbejdsmarkedet eller gennemføre en uddannelse.

.

 ●   Pædagog søges 32,5 timer om ugen i en tidsbegrænset stilling til Sports- og Friluftslinjen i perioden 1.12.2020-31.12.2021, Lavuk

LavukPædagog søges 32,5 timer om ugen i en tidsbegrænset stilling til Sports- og Friluftslinjen i perioden 1.12.2020-31.12.2021

Lavuk, København

Fritids- og Ungdomsklubben LAVUK er en selvejende institution. Klubben er et tilbud til børn og unge i alderen 13-26 år med varig nedsat fysisk/psykisk funktionsevne, som gennem livet har brug for særlig pædagogisk hjælp og vejledning.

I Sports- og Friluftsafdelingen vægter vi at skabe en aktiv og overskuelig hverdag for vores medlemmer. Vi er et team på 6 pædagoger og har en medlemsgruppe på 30 skønne unge mennesker. Vores kerneopgave er at skabe et indholdsrigt og meningsfuldt ungdoms- og fritidsliv for vores medlemmer. Herunder at skabe en gennemsigtig hverdag, med gode aktiviteter som er med til at hjælpe de unge til at danne relationer og venskaber.

Vi kan tilbyde dig

 • Engagerede og dygtige kollegaer, som går til opgaven med stor entusiasme.
 • Indflydelse på udvikling af aktiviteter og struktur.
 • En spændende, varm og alsidig arbejdsplads.
.

 ●   Mejerist/procesoperatør til mælkebehandling og isproduktion, Hansens Flødeis ApS

Hansens Flødeis ApSMejerist/procesoperatør til mælkebehandling og isproduktion

Hansens Flødeis ApS, Jægerspris

Har du uddannelse og erfaring med fødevarer - og gerne med mælk - så tilbyder Hansens Flødeis job på familieejet isfabrik i Jægerspris.

Hansens Flødeis er en familieejet virksomhed i 4. generation. På den lille isfabrik i Jægerspris fremstiller vi ispinde og isvafler, literis, iscreme og islagkager efter de oprindelige principper fra 1922. Vi er en sæsonpræget virksomhed, hvor der om sommeren er travlt med at producere is til sommerlandet. Om vinteren er der også tid til at organisere og udføre vedligeholdelsesopgaver, så alt i alt er det en meget afvekslende hverdag.

Der er både faste og afvekslende arbejdsopgaver, og som ny allround-medarbejder vil du blive oplært i følgende arbejdsfunktioner:

 • Mælkebehandling, pasteurisering og filtrering
 • Blanding af iscreme
 • Fremstilling af is
.

 ●   Logistikkoordinator med et stort overblik, COMACO A/S

COMACO A/SLogistikkoordinator med et stort overblik

COMACO A/S, Gjern

COMACO er en sund virksomhed i en rivende udvikling. Vi har vundet Børsens Gazelle-pris i 2018 og 2019 og sætter næsen op efter endnu én i 2020.

Vi søger derfor en ny kollega i logistikafdelingen, som er klar på udfordringer og en hverdag krydret med forskelligartede opgaver.

Når du bliver ansat i jobbet, vil du bidrage med følgende:

 • Være ansvarlig for koordinering af fragt til og fra lageret, indland og udland på sø, luft og vejfragt
  • Du skal have forståelse for supply chain og kunne kommunikere med danske og udenlandske fragtførere.
 • Styring af lagerkapacitet og vareflow i samarbejde med indkøb
  • Du har sans for orden, har et godt overblik og er god til at koordinere samt optimere.
  • Du har en god logisk sans og er i stand til at finde enkle løsninger.
.

 ●   Køkkenkonsulent, Tvis Køkkener Næstved ApS

Tvis Køkkener Næstved ApS
Køkkenkonsulent

Tvis Køkkener Næstved ApS

Hos Tvis Køkkener Næstved har vi forrygende travlt. Derfor søger vi en skarp køkkenkonsulent til privat salg. Du må meget gerne have erfaring fra køkkenbranchen og kendskab til tegneprogrammet Winner, men det vigtigste er, at du har lyst til at sælge.

Har du evnerne og er den rette person, så tilbyder vi et job med gode muligheder for såvel personlig som faglig udvikling. Tvis Køkkener er inde i en meget positiv vækst.

Du arbejder selvstændigt og er ansvarsbevidst. Du har et godt overblik, men har samtidig styr på alle detaljerne.

.

 ●   Servicemindede supportere til sundhed.dk, Danske Regioner

Sundhed.dkServicemindede supportere til sundhed.dk

Sundhed.dk, København

Vil du være med til at hjælpe brugerne af sundhed.dk med at få mest ud af vores it-løsninger? Du kommer til at arbejde med danskernes foretrukne sundhedsportal, der hver måned har over 5 millioner brugere. Danskerne bruger sundhed.dk mere og mere, og det er vi glade for. Men stigningen i vores besøgstal gør, at vi oplever et øget pres på supportafdelingen. Derfor har vi brug for flere hænder til at give brugerne den bedst mulige hjælp. Til det søger vi nye supportmedarbejdere, gerne med start snarest muligt.

Stillingen omfatter opgaver som:

 • First level-support af portal, løsninger og Content Management System (CMS)
 • Direkte dialog med brugere via telefon og mail
 • Vejledninger til brugere af forskellige kommunikationskanaler
.

 ●   Engageret og robust kommunikationskonsulent søges til tidsbegrænset stilling, Ballerup Kommune

Ballerup KommuneEngageret og robust kommunikationskonsulent søges til tidsbegrænset stilling

Ballerup Kommune

Er du god til at formidle politiske beslutninger, fortælle den gode historie og skrive fængende om både stort og småt? Kan du holde hovedet koldt og formidle klart i krisesituationer? Kan du rådgive andre om, hvordan man kommunikerer godt? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger en dygtig og selvkørende kommunikationskonsulent, som gerne vil være med til at sætte sit kommunikative fingeraftryk i en kommune, der er både visionær og ambitiøs. Du skal kunne lidt af det hele inden for kommunikation, og du skal synes, det er sjovt med en varieret og af og til uforudsigelig arbejdsdag i en politisk styret organisation.

Dine opgaver vil spænde bredt, og du vil både skulle arbejde med krisekommunikation i forbindelse med håndteringen af covid-19, produktion af artikler, nyheder og pressemeddelelser, medieovervågning samt lokale kampagner og mere langsigtet strategisk kommunikation.

.

 ●   Teamleder til Danske Regioner i Team Styring og Sammenhæng, Danske Regioner

Danske RegionerTeamleder til Danske Regioner i Team Styring og Sammenhæng

Danske Regioner, København

Vil du være med til at sætte dagsordenen på sundhedsområdet og skabe et mere nært og sammenhængende sundhedsvæsen for borgerne? Brænder du for politik, sundhed og interessevaretagelse? Og har du talent for eller erfaring med ledelse? Så kan vi tilbyde et spændende job med gode udviklingsmuligheder i Danske Regioner.

Teamet bidrager til Danske Regioners politik ift. styring og udvikling af sundhedsområdet, og det sker i et løbende og tæt samarbejde og dialog med de mange interessenter på sundhedsområdet.

Som teamleder for Team Styring og Sammenhæng står du i spidsen for et team på 4 personer. Du vil skulle bidrage til den strategiske udvikling af teamets portefølje, udforme udspil og mødematerialer til vores politikere og sagsfremstillinger til diverse politiker- og direktørkredse, samt arrangere og afholde møder med diverse interessenter m.fl.

.

 ●   Erfaren konsulent til Danske Regioner i Team Styring og Sammenhæng, Danske Regioner

Danske RegionerErfaren konsulent til Danske Regioner i Team Styring og Sammenhæng

Danske Regioner, København

Vil du være med til at sætte dagsordenen på sundhedsområdet og skabe et mere nært og sammenhængende sundhedsvæsen for borgerne? Brænder du for politik, sundhed og interessevaretagelse? Så kan vi tilbyde et spændende job med gode udviklingsmuligheder i Danske Regioner.

Du og dit team har ansvar for at varetage regionernes interesser, når det handler om et sammenhængende og nært sundhedsvæsen. Teamet bidrager til Danske Regioners politik indenfor styring og udvikling af sundhedsområdet og det sker i et løbende og tæt samarbejde og dialog med de mange interessenter på sundhedsområdet.

Du vil skulle bidrage til den strategiske udvikling af teamets portefølje, udforme udspil og mødematerialer til vores politikere og sagsfremstillinger til diverse politiker- og direktørkredse, samt arrangere og afholde møder med diverse interessenter m.fl.

.

 ●   Financial Controller til virksomhed i vækst, Dansk Transport Kompagni A/S

Dansk Transport Kompagni A/S
Financial Controller til virksomhed i vækst

Dansk Transport Kompagni A/S, Padborg

Vi udvider inden for flere forretningsområder og vækster fortsat, hvorfor vi søger en Financial Controller til økonomifunktionen i Padborg.

Du vil indgå i et dynamisk finance-team på ni dygtige kollegaer, der servicerer alle selskaber i DTK Group. Du vil indgå i et tæt samarbejde med hele teamet, hvor vi har det sjovt imens dagligdagens opgaver løses og vi effektiviserer forretningen. Stillingen refererer direkte til koncernens CFO og har dagligt arbejdssted i Padborg.

Du vil primært komme til at arbejde med controlling-opgaver, men du vil også være backup på øvrige områder i finance-funktionen i forbindelse med spidsbelastning, ferie og andet fravær.

Du vil konkret komme til at arbejde med nedenstående opgaver:

 • Klargøring og kvalitetssikring af månedsafslutning og rapportering
 • Klargøring og kvalitetssikring af årsregnskaber til revisionen
Dansk Transport Kompagni A/S
.

 ●   Teknisk supporter, Logis A/S

Logis A/STeknisk supporter

Logis A/S, Nærum

Vi søger en teknisk supporter, som er uddannet datamatiker eller lignende teknisk uddannelse, med flair for at arbejde med komplekse IT-systemer. Du vil som teknisk supporter indgå i vores tekniske supportteam og vil komme til at have en travl og spændende hverdag, hvor du bliver udfordret både fagligt og personligt.

Vi tilbyder et job med:

 • En krævende, men afvekslende arbejdsdag, hvor du arbejder med få, men typisk komplekse supportopgaver, i tæt samarbejde med vores kunders superbrugere.
 • Ansvar for en gruppe af kunder, hvor du sikrer at kundens installation fungerer optimalt og at den løbende bliver opdateret og vedligeholdt.
 • Planlægning og gennemførsel af installation og opdatering af vores softwareløsninger på egne og kunders systemer.
.

 ●   FINANCE MANAGER, H+ARKITEKTER

H+ARKITEKTERFINANCE MANAGER

H+ARKITEKTER, København

I et kreativt miljø med mange spændende opgaver og udviklingsmuligheder

Vi er en tegnestue i vækst. Vi arbejder med mange spændende og varierende opgaver, og kvalitetsniveauet er højt inden for vores 5 kerneområder; arkitektur, indretning, byggeledelse, bygningssyn og kulturarv.

I jobbet som Finance Manager bliver det din rolle at sikre effektiv økonomistyring, afrapportering samt udvikling og optimering af forretningsgange og -systemer.

Du forventes at være dybt nede i data samtidig med at du formår at omsætte din viden til afrapportering på forskellige niveauer i organisationen.

Arbejdet består desuden i alt fra styring/varetagelse af bogholderi, løn, fakturering, opgørelse af igangværende arbejder, klargøring af materiale til revisor mv.

.

 ●   Skovvejens Skole i Ballerup søger to dygtige naturvidenskabelige lærere til udskolingen, Ballerup Kommune

Ballerup KommuneSkovvejens Skole i Ballerup søger to dygtige naturvidenskabelige lærere til udskolingen

Ballerup Kommune

Er du fagligt dygtig? Har du en naturvidenskabelig profil? Har du mod på nye udfordringer?

I Ballerup er folkeskolen prioriteret højt på den politiske dagsorden. Her er der ressourcer og gode arbejdsvilkår for skolerne. Hvis det vækker din interesse, så læs videre. Vi søger nemlig to dygtige lærere til at varetage nogle spændende opgaver i vores udskoling.

I den ene stilling skal man dække fagene idræt og matematik. Der er mulighed for at have to hold i fysik/kemi. Det er ikke nødvendigt at have undervisningskompetence i fysik/kemi for at komme i betragtning til stillingen. Dette er en fast stilling.

I den anden stilling skal man dække matematik, biologi og idræt. Stillingen indeholder også ressourcetimer og kontaktlærerfunktion. Der er også undervisningslektioner i faget ”Science og sundhed”. Som udgangspunkt er stillingen et barselsvikariat.

.

 ●   Projektstilling som klinisk tandtekniker, Frederikshavn Kommune

Frederikshavn KommuneProjektstilling som klinisk tandtekniker

Frederikshavn Kommune

Den Kommunale Tandpleje søger pr. 01.11.20 en klinisk tandtekniker til en tidsbegrænset projektstilling på 30 timer ugentligt.

Projektstillingen indebærer gennem det næste år en oparbejdelse af et tilbud, som skal bidrage til at understøtte og binde den nye socialtandpleje sammen med den nuværende omsorgs- og specialtandpleje.

Faggruppen klinisk tandtekniker er ny i Frederikshavn Kommunale Tandpleje, ligeledes er opgaven med socialtandpleje, derfor skal du være frisk på at meningsdanne en stilling som undervejs kan ændre karakter og samtidig sikre et stærkt tilbud for voksentandplejen i Frederikshavn Kommune.

.

 ●   Vi er der for beboerne og hinanden. Vil du også være det?, OK-Fonden

OK-Fonden
Vi er der for beboerne og hinanden. Vil du også være det?

OK-Fonden, København

OK-Hjemmet Arendse søger social- og sundhedsassistent til dagvagter

På Arendse får du mulighed for at udvikle og bruge din faglighed i samarbejdet med andre dygtige og ambitiøse kollegaer. Du skal som social- og sundhedsassistent varetage en bred vifte af opgaver, f.eks. medicinhåndtering, palliativ pleje og omsorg og pleje til beboere med somatiske og psykiatriske lidelser.

Kompleksiteten i vores arbejde er stigende, blandt andet som følge af beboernes tidlige udskrivninger fra hospitaler, så du vil få gode muligheder for spændende faglige udfordringer og udviklingsmuligheder.

Stillingen er på min. 32 timer, men med mulighed for 37 timer. Du arbejder fortrinsvis i et rul med dagvagt, hvor du møder hhv. kl. 7 og kl. 8 og har fri senest kl. 15, og med weekendvagt hver 3. weekend.

.

 ●   Resource & Planning Manager to the wind industry, All NRG A/S

All NRG A/S
Resource & Planning Manager to the wind industry

All NRG A/S, Lystrup

We are seeking an experienced and proactive Resource & Planning Manager to our Wind business. You will head an experienced and international Resources & Planning team dedicated to making a difference for our customers and where outstanding coordination and planning skills are key to succeed.

As a Resource & Planning Manager your overall responsibility is to ensure that all projects are manned and planned effectively as per customer requirements. You will oversee the daily planning activities and be in close contact with our customers.

You will play a key role in driving operational process excellence and performance as well as digitalisation within your area of responsibility. As a hands-on manager for an international team based in different locations in Europe you will drive performance, development and team spirit.

All NRG A/S
.

 ●   Lillevang Skole søger en daglig leder til vores afdeling for skolens ældste elever, Allerød Kommune

Allerød KommuneLillevang Skole søger en daglig leder til vores afdeling for skolens ældste elever

Allerød Kommune

Vi søger en udviklingsorienteret leder, som kan varetage den daglige overordnede ledelse af afdeling Lillerød og med udgangspunkt i Lillevang Skoles fælles retning påtage sig lederskabet for afdelingens fortsatte udvikling. Skolen er sammenlagt i 2017 og er nu faldet godt til i den nye organisering.

Du bliver en del af Lillevang Skoles ledelsesteam, der ambitiøst arbejder for en fortsat udvikling af distriktsskolen som et sammenhængende og foretrukket tilbud for distriktets børn og forældre. Du skal således evne at skabe ejerskab og engagement for vores fælles skole.

Som afdeling Lillerøds nye daglige leder arbejder du tillidsbaseret og anerkendende med forankring i folkeskolens værdisæt. Med indlevelse og åbenhed evner du at møde lederkolleger, medarbejdere, elever og forældre, og anskue hverdagens små og store udfordringer fra flere perspektiver.

.

 ●   Sundhedsplejerske barselsvikariat, Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup KommuneSundhedsplejerske barselsvikariat

Høje-Taastrup Kommune

Sundhedstjenesten i Høje-Taastrup Kommune søger snarest 1 autoriseret sundhedsplejerske til et barselsvikariat på 37 timer.

Sundhedstjenesten består af 27 sundhedsplejersker, 8 terapeuter, en lægekonsulent, 1 fagkonsulent og 1 leder. Hvert år har vi 2 studerende. Fysisk er sundhedsplejerskerne placeret på Rådhuset og arbejder opdelt i 3 distrikter.

Sundhedsplejerskerne arbejder i kombineret ordning, så du skal varetage både spæd- og småbørnsarbejde og være sundhedsplejerske på en skole. Det er en forudsætning, at du kan varetage ind- og udskolingsundersøgelser.

Vi tilbyder dig:

 • En arbejdsplads med rig mulighed for at tænke og handle selvstændigt og udviklingsorienteret
 • Et godt kollegialt fællesskab med mulighed for faglig udvikling og supervision
.


 ●   Jobindex - Ledige job i Udlandet
Danmarks største jobmarked.

 ●   Bagersvend, Brugseni, Nuuk, Coop Danmark A/S

Kalaallit Nunaanni BrugseniBagersvend, Brugseni, Nuuk

Kalaallit Nunaanni Brugseni

Hos Brugseni Nuuk søger vi en kvalificeret bagersvend til Grønlands største bageri. Vi er et stort håndværksbageri, der producerer et bredt udvalg af produkter indenfor både hvede- og rugbrødstyper, traditionelt morgenbrød samt wienerbrød og konditori.

Du vil få en alsidig og udfordrende hverdag, hvor du vil deltage i produktionen af mange forskellige produkttyper. Du vil blive en del af et team på ca. 10 medarbejdere samt ca. 15 medarbejdere i bagersalg.

Vi kan tilbyde

 • Et spændende job som bagersvend, hvor du får mulighed for at vise din faglige kunnen
 • Bageriet producerer det meste fra bunden, og beskæftiger udover bagermesteren 6 svende samt et antal pakkemedarbejdere
 • Et godt arbejdsklima blandt dygtige kolleger
.

 ●   Danish speaking Skin Therapist/kosmetolog, Skincity Sweden AB

Skincity Sweden AB
Danish speaking Skin Therapist/kosmetolog

Skincity Sweden AB, Täby

Do you share our belief that Knowledge, Quality and Service is what makes us successful? Our Danish costumer base is expanding quickly and in order to give them the best possible experience with us we are looking to hire a Danish speaking skin therapist/kosmetolog.

In order to offer the same service you would expect at a physical clinic, it is important for us to offer our customers a skin analysis in order to find out what the costumers skin really needs.

Through our unique skin test you will be able to give a professional evaluation of the customers skin and therefore recommend a complete set of products that is tailored to suit his/her needs. You will also put both your heart and knowledge into helping each customer with their individual needs; via phone, email or chat.

Skincity Sweden AB
.

 ●   Customer Service and Aftermarket Manager, Garia A/S

Garia A/SCustomer Service and Aftermarket Manager

Garia A/S, Greve

Do you thrive in a small company with high ambitions and a dynamic environment? Garia is looking to increase the brainpower in our global support team with a Customer Service and aftermarket Manager.

You will be a part of our global support team and stationed at our office in Greve, Denmark and you will be referring to the CEO. In addition, you are ultimately responsible to increase our service and parts revenue. You will play a key role in achieving service excellence, improving dealer technical knowhow and reducing warranty and quality related cases by being in direct contact with our end users, dealers, purchasing and production department.

Your tasks will include:

 • Daily operation in the technical service department. Including handling of customer requests, complaints and management of the department.
 • Develop and implement appropriate follow up and tracking systems as well as KPI’s.
.

 ●   Senior Project Planner, Ørsted

Ørsted
Senior Project Planner

Ørsted, London, Gentofte or Skærbæk

Imagine a future where you actively take part in a journey towards creating a world that runs entirely on green energy.

Join us in this role where you’ll contribute to a successful development and execution of our offshore wind projects. As Senior Project Planner you’ll support the project organisation in developing, maintaining, and analysing time schedules and human resource plans in accordance with our guidelines and processes.

Ørsted is a global leader in offshore wind energy and ranked the world’s most sustainable company. To be a frontrunner, we invest significantly in employee development and from the moment you join us, we’ll support your personal and professional growth.

Ørsted
.

 ●   Socialrådgivere til Myndighedsområdet for udsatte børn og familier i Paamiut/job-nr. 508/20, Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq
Socialrådgivere til Myndighedsområdet for udsatte børn og familier i Paamiut/job-nr. 508/20

Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq søger to dygtige og engagerede socialrådgivere til Myndighedsområdet for udsatte børn og familier. Områdets socialrådgivere varetager sagsbehandlingen med kommunens borgere, og arbejdet giver derfor rig mulighed for at gøre en forskel for de udsatte børn og familier.

Dine opgaver vil blive:

 • Håndtere underretninger om bekymring for børn og unge
 • Udarbejde socialfaglige undersøgelser og handleplaner
 • Indhente relevante oplysninger fra samarbejdspartnere
 • Visitere til kommunal foranstaltning eller anbringelse
Kommuneqarfik Sermersooq
.

 ●   Aktivitets- og samværstilbuddet Kammagiit søger en barselsvikar/job-nr. 515/20, Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq
Aktivitets- og samværstilbuddet Kammagiit søger en barselsvikar/job-nr. 515/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Vil du være medarbejder i et aktivitets- og samværstilbud som allerede kører godt og er udviklende, så er det måske dig der skal være vores nye barselsvikar.

Aktivitets- og samværstilbuddet Kammagiit er for (+18) borgere med handicap, borgerne har forskellige diagnoser.

Som medarbejder ved aktivitets- og samværstilbud Kammagiit skal du i samarbejde med borgeren, pårørende og de øvrige medarbejdere være med til at sikre at de har retningslinjer i hverdagen, hvor brugeren oplever tryghed og faste rammer, ud fra deres individuelle handleplaner som du løbende skal være med til at vurdere i samarbejde med brugeren.

Der arbejdes blandt andet med:

 • Botræning, som rengøring, vaske tøj, madlavning m.m.
 • Støtte til beskæftigelse.
 • At kunne indgå i et socialt samvær.
Kommuneqarfik Sermersooq
.

 ●   Kontoroverassistent til Borgerservice i Kulusuk/job-nr. 512/20, Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq
Kontoroverassistent til Borgerservice i Kulusuk/job-nr. 512/20

Kommuneqarfik Sermersooq

Stilling som overassistent i Kulusuk opslås med tiltrædelse pr. 1. november 2020, eller efter aftale.

Overassistent i Kulusuk hører til dagligt under Borgerservice i Tasiilaq. Arbejdstiden er mandag til fredag, fra kl. 08:00 til 16:00.

Overassistentens ansvar:

 • Servicere afdelingen til dagligt.
 • Sikre sagsbehandling af borgerhenvendelser, og servicere andre afdelinger herunder Bygdebestyrelsen.
 • Arbejde med sociale ydelser og videresendelse.
 • Opgørelse af timeindberetninger og videresendelse.
 • Arkivering.
Kommuneqarfik Sermersooq
.

 ●   Dansktalende kundeservicemedarbejder søges til vores Nordiske Team i Stockholm!, Webhelp Nordic

Dansktalende kundeservicemedarbejder søges til vores Nordiske Team i Stockholm!

Webhelp Nordic

Webhelp Nordic arbejder med Unilever, en velkendt virksomhed, der handler for en række forskellige virksomheder i fødevareindustrien. Vi leder efter dig, der sammen med os i Webhelp står for Unilevers forbrugerkontakt.

Vi forventer, at du stræber efter at levere den bedst mulige kundeservice med ekspertise og engagement, hvor du sætter en ære i at finde de bedste løsninger for vores kunder. Med højt fokus på kvalitet vil du håndtere indgående opkald fra eksisterende kunder. Arbejdet udføres i et miljø, der er gennemsyret af serviceånd og stort fokus på resultatskabelse.

Webhelp Nordic
.

 ●   Graduate Remote Support Engineer - Danish or Swedish language, Agilent Technologies Denmark

Agilent Technologies Denmark
Graduate Remote Support Engineer - Danish or Swedish language

Agilent Technologies Denmark, Barcelona, Spain

Primarily, you will be providing technical support to our external customers around Europe, utilizing your remote diagnostic capabilities. Focusing on Chromatography products, your goal will be to reduce customer downtime and identify repair strategies. To be successful in this role, you ideally have a scientific background, but above all you should be motivated to learn, have a logical approach to technical problems and good communication skills. We will make sure you get all the training and development opportunities you need to become the best in your field.

As a Remote Support Engineer, you will be:

 • providing a high level of reactive and proactive technical services in support of Agilent's product portfolio,
 • be part a multi-national and multi linguistic team of remote technical engineers-based in Agilent Barcelona,
Agilent Technologies Denmark
.

 ●   Afdelingsleder Angerlarsimaffik Uulineq, Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyre
Afdelingsleder Angerlarsimaffik Uulineq

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Angerlarsimaffik Uulineq er en døgninstitution for børn, unge og voksne med autismespektrumforstyrrelser. Institutionen er placeret på fire adresser i Nuuk. Afdelingslederstillingen er ledig på afdelingen Nigerleq, som er en afdeling med én voksen beboer, som har brug for meget støtte. Der er tilknyttet otte ansatte til afdelingen.

Ledelsen på Angerlarsimaffik Uulineq består af forstander, souschef og tre afdelingsledere.

Afdelingslederen har ledelsesansvar ift. personale og driften af afdelingen i samarbejde med den øverste ledelse.

Afdelingslederen har skiftende bagvagtsfunktion i samarbejde med ledelsen.

Grønlands Selvstyre
.

 ●   HV Components Engineer, Ørsted

Ørsted
HV Components Engineer

Ørsted, Skærbæk, Gentofte or London

Imagine a future where you contribute to the green energy transformation by building transmission systems for our future offshore wind farms.

Join us in this role where you’ll be responsible for the HV components offshore and onshore up to the grid connection point. We offer a position with responsibility, challenges, and focus on your career aspirations.

You’ll play an important role in:

 • managing HV component interfaces between O&M and the Transformers HV Components department
 • supporting O&M by assisting with preventive and corrective maintenance and through actively and timely response during faults
 • driving new innovative solutions in collaboration with O&M and other internal and external stakeholders
Ørsted
.

 ●   Product Manager Ready-to-Eat, Danpo A/S

Scandi StandardProduct Manager Ready-to-Eat

Scandi Standard, Give or Sweden

The Role - Drive our product portfolio into a more sustainable direction and be the go-to person and connector between all our markets

Your weeks will be diverse, however your primary tasks will be the following:

 • Balance NPD requests from all our markets
 • Ensure all details and documentation are in order before production
 • Ensure the product portfolio is updated

You should excel in project management and have a strong result orientation focusing agreed framework and deadlines. You have a structured and procesoriented working style and find it natural to ensure registration and documentation.

.

 ●   Solutions Manager – Hygiene Solutions for the Food Industry, Foodjob Nordic

Foodjob Nordic
Solutions Manager – Hygiene Solutions for the Food Industry

Foodjob Nordic recruiting on behalf of Kiilto

As Solutions Manager of Food industry you will be responsible of leading business and solutions development for the Food Industry (dairy, beverages, meat, fish, vegetables and fruit, etc.) segment to create and commercialize the optimal mix of products and services across Kiilto’s markets in the Nordic countries, the Baltics and Russia.

Your task will be to create value for the customer and play an important role in participating in sales activities, contributing to the optimization of the customer's processes and providing technical support and service.

The Solutions Manager is part of the Solutions Management team, that support local sales organization in all our markets. The head office for the Nordic countries is located in Finland, and there will be extensive traveling. However, it will also be an opportunity to work from home office.

Foodjob Nordic
.

 ●   Key Account Manager Europa til udvikling af markedet for bæredygtige løsninger til landbruget, Slater Consult ApS

Key Account Manager Europa til udvikling af markedet for bæredygtige løsninger til landbruget

Slater Consult ApS søger for JH Agro A/S i Holstebro

Som Key Account Manager vil du varetage en nøglerolle i at udvikle, fintune og eksekvere en ambitiøs salgsstrategi for to produktgrupper til landbrug i Europa, med stor fokus på Tyskland, Frankrig og Spanien.

Ansvarsområder

 • Salg af JH MiniStrø og JH Forsuring NH4+ i Europa, direkte til kunder og forhandlere
 • Opbygning af nye forhandlere og distributører på udvalgte markeder
 • Salgssupport overfor salgsagenter i Tyskland og England
 • Deltagelse på få store udstillinger og messer

Med udgangspunkt fra Holstebro vil der være omkring 80-90 rejsedage om året i jobbet.

.

 ●   Key Account Manager Siemens Gamesa, SORTH & CO

SORTH & COKey Account Manager Siemens Gamesa

SORTH & CO recruiting on behalf of client

Our client is an international supplier to the wind industry. Through acquisitions of other companies, they now operate from different locations globally, and plan to expand further in near future.

The position will be situated in Central Jutland, but since relevant stakeholders are situated in Spain, you should expect approx. 50-75 travelling days per year.

You will have an exciting and challenging role in an ambitious and financially strong international company with huge potential and growth, and a position with high impact on the continuously development of the strategy and value propositions. You will report to the CEO who is acting CSO and join the Global Sales Team.

.

 ●   Kontorfuldmægtig, Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyre
Kontorfuldmægtig

Grønlands Selvstyre, Nuuk

I Skattestyrelsen er en stilling som kontorfuldmægtig ledig til besættelse pr. 1. november 2020 eller efter nærmere aftale.

Stillingen er placeret i Økonomiafdelingens bogholderi i Maniitsoq. Bogholderiet varetager opkrævninger, bogføring af indbetalinger og udbetalinger, afstemninger af debitorer samt finanskonti hver måned. Derudover skal vedkommende lave ad hoc-opgaver.

Skattestyrelsen forventer derfor, at du er god til selvstændigt at foretage sagsbehandling, har kendskab til området og lovgivningen samt regnskabsforståelse.

Grønlands Selvstyre
.

 ●   Eksportmanager - Nordtyskland, erwin andersen a/s

erwin andersen a/s

erwin andersen a/s søger for kunde

Eksportmanager - Nordtyskland

Salg af energibesparende belysningsløsninger * Solid vækstvirksomhed * Unikt og markedsledende koncept

Der er tale om en karrierestilling, hvor du, med reference til direktøren i Danmark og med udgangspunkt fra enten egen bopæl, eller kontoret i Flensborg skal være med til at udvikle og styrke salgsaktiviteterne på det nordtyske marked. Du får et tæt samarbejde med et kompetent, teknisk bagland, der vil støtte og supportere dig hele vejen i salgsprocessen, så du kan koncentrere dig om kunder og salg.

Du skal til gengæld fokusere målrettet og skarpt på opsøgende og vedligeholdende salg – indledningsvis på det nordtyske marked. Du får markedets stærkeste produktprogram og et unikt koncept, med fokus på energi-, drifts- og CO2 besparelse.

.

 ●   Afdelingen for Intern Service og Digitalisering søger en kontorfuldmægtig til økonomi og regnskab/job-nr. 511/20, Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq
Afdelingen for Intern Service og Digitalisering søger en kontorfuldmægtig til økonomi og regnskab/job-nr. 511/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Har du erfaring med regnskab og økonomistyring? – Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger en kontorfuldmægtig, der har erfaring med regnskab og økonomistyring, og som er klar på en spændende og alsidig hverdag. Du skal gerne være struktureret, arbejdsom og selvstændig samt have lyst til at arbejde på en arbejdsplads, hvor vi ønsker at kunne levere de bedste resultater.

Din primære opgave vil være at styre økonomien i afdelingen, og sikre valid rapportering. Du har en central rolle i at styre kvaliteten i og omkring regnskab. Derudover er du i stand til at se sammenhængene på tværs af vores ERP-system, vores ledelsesrapporteringsværktøj og vores godkendelsesværktøj.

Kommuneqarfik Sermersooq
.

 ●   Genopslag – Integreret daginstitution Apisseq søger pædagog/job-nr. 510/20, Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq
Genopslag – Integreret daginstitution Apisseq søger pædagog/job-nr. 510/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Integreret daginstitution Apisseq søger en pædagog med tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale.

Apisseq er en integreret daginstitution med 69 børn som er aldersopdelt, med 12 børn på hver af vores 2 vuggestuer og 15 børn på hver af vores 3 børnehavestuer. Udover normeringen på 3 personaler på hver stue, har vi tilknyttet en køkkenassistent og et rengøringsfirma. Vi er altid åbne for pædagogstuderende og socialhjælperstuderende.

Vi er en mindre institution med en struktur, der gør personalegruppen gensidigt afhængige af hinanden.

Vi søger en pædagog til Nuunukkut hvor aldersgruppen primært er 1-2 år.

Kommuneqarfik Sermersooq
.

 ●   Genopslag – Meeqqerivik Nukariit søger 1 pædagog til integrerende institution/job-nr. 509/20, Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq
Genopslag – Meeqqerivik Nukariit søger 1 pædagog til integrerende institution/job-nr. 509/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Nuukariit er en hel ny daginstitution med plads til 128 børn fordelt med 80 børnehavebørn og 48 vuggestuebørn, med henholdsvis 3 og 5 stuer. Personalenormeringen er på 29.

Institutionen har flotte og nye fysiske rammer med masser af natur rundt omkring og er beliggende i Nuuks nye bydel Qinngorput.

Vi søger 1 pædagog til børnehaven.

Vi forventer at

 • Du er pædagoguddannet eller tilsvarende.
 • Du er en god rollemodel både i forhold til kollegaer og i forhold til børn.
 • Du vil møde børn, personale og forældre med en anerkendende tilgang.
Kommuneqarfik Sermersooq
.


 ●   Jobindex - Ledige job i Storkøbenhavn eller Nordsjælland
Danmarks største jobmarked.

 ●   Studiejob som marketingkoordinator med passion for digital markedsføring, XP Digital A/S

Jobindex A/S
Studiejob som marketingkoordinator med passion for digital markedsføring

Jobindex A/S søger for XP Digital A/S i Herlev

Hos XP Digital og Hjerte112 ønsker vi at forbedre vores digitale kommunikation.
Det er specielt indenfor områder som automation, nyhedsbreve, social selling, sociale medier (særligt LinkedIn) samt content marketing at vi mangler ekspertise.

Vi har siden 2002 skabt solide digitale resultater og opnået en markant markedsposition.
Vi er en moderne virksomhed med gode resultater, men også bevidst om hvor hurtigt verden udvikler sig.
Der er her, du måske kan være med til at give os værktøjer.

Din hverdag vil bl.a. bestå af:

 • Udarbejdelse af content til vores sociale medier, website og nyhedsbrev.
 • Drift af vores sociale medier herunder også annoncering.
 • Analyse af kampagneresultater.
 • Kommunikation med vores SEO-udbyder.
Jobindex A/S
.

 ●   Kompetent, engageret og ambitiøs Coach/Mentor søges til vores afdelinger i Søborg og Slagelse, SamFocus

SamFocusKompetent, engageret og ambitiøs Coach/Mentor søges til vores afdelinger i Søborg og Slagelse

SamFocus

SamFocus søger en energisk, positiv og engageret medarbejder, der er i stand til at se muligheder frem for begrænsninger. Det forventes, at du er dynamisk og ambitiøs med et højt fagligt niveau og at du formår at levere resultater af høj kvalitet. Er du struktureret, ansvarsfuld, forandringsvillig og drives af udfordringer, kan SamFocus være stedet for dig.

Brænder du for at arbejde med mennesker, kan SamFocus tilbyde dig en spændende og konstant udviklende stilling.

Som coach bliver du en del af et fagligt kompetent og engageret hold, der samarbejder målrettet med kandidater om at udvikle deres ressourcer i relation til at tilknytte dem uddannelse eller arbejdsmarked. Der arbejdes ’’hands-on’’ og proaktivt på, at kandidaterne bliver klar til at tage ansvar for egen situation, og resultatet er, at de kan genindtræde på arbejdsmarkedet eller gennemføre en uddannelse.

.

 ●   Pædagog søges 32,5 timer om ugen i en tidsbegrænset stilling til Sports- og Friluftslinjen i perioden 1.12.2020-31.12.2021, Lavuk

LavukPædagog søges 32,5 timer om ugen i en tidsbegrænset stilling til Sports- og Friluftslinjen i perioden 1.12.2020-31.12.2021

Lavuk, København

Fritids- og Ungdomsklubben LAVUK er en selvejende institution. Klubben er et tilbud til børn og unge i alderen 13-26 år med varig nedsat fysisk/psykisk funktionsevne, som gennem livet har brug for særlig pædagogisk hjælp og vejledning.

I Sports- og Friluftsafdelingen vægter vi at skabe en aktiv og overskuelig hverdag for vores medlemmer. Vi er et team på 6 pædagoger og har en medlemsgruppe på 30 skønne unge mennesker. Vores kerneopgave er at skabe et indholdsrigt og meningsfuldt ungdoms- og fritidsliv for vores medlemmer. Herunder at skabe en gennemsigtig hverdag, med gode aktiviteter som er med til at hjælpe de unge til at danne relationer og venskaber.

Vi kan tilbyde dig

 • Engagerede og dygtige kollegaer, som går til opgaven med stor entusiasme.
 • Indflydelse på udvikling af aktiviteter og struktur.
 • En spændende, varm og alsidig arbejdsplads.
.

 ●   Mejerist/procesoperatør til mælkebehandling og isproduktion, Hansens Flødeis ApS

Hansens Flødeis ApSMejerist/procesoperatør til mælkebehandling og isproduktion

Hansens Flødeis ApS, Jægerspris

Har du uddannelse og erfaring med fødevarer - og gerne med mælk - så tilbyder Hansens Flødeis job på familieejet isfabrik i Jægerspris.

Hansens Flødeis er en familieejet virksomhed i 4. generation. På den lille isfabrik i Jægerspris fremstiller vi ispinde og isvafler, literis, iscreme og islagkager efter de oprindelige principper fra 1922. Vi er en sæsonpræget virksomhed, hvor der om sommeren er travlt med at producere is til sommerlandet. Om vinteren er der også tid til at organisere og udføre vedligeholdelsesopgaver, så alt i alt er det en meget afvekslende hverdag.

Der er både faste og afvekslende arbejdsopgaver, og som ny allround-medarbejder vil du blive oplært i følgende arbejdsfunktioner:

 • Mælkebehandling, pasteurisering og filtrering
 • Blanding af iscreme
 • Fremstilling af is
.

 ●   Servicemindede supportere til sundhed.dk, Danske Regioner

Sundhed.dkServicemindede supportere til sundhed.dk

Sundhed.dk, København

Vil du være med til at hjælpe brugerne af sundhed.dk med at få mest ud af vores it-løsninger? Du kommer til at arbejde med danskernes foretrukne sundhedsportal, der hver måned har over 5 millioner brugere. Danskerne bruger sundhed.dk mere og mere, og det er vi glade for. Men stigningen i vores besøgstal gør, at vi oplever et øget pres på supportafdelingen. Derfor har vi brug for flere hænder til at give brugerne den bedst mulige hjælp. Til det søger vi nye supportmedarbejdere, gerne med start snarest muligt.

Stillingen omfatter opgaver som:

 • First level-support af portal, løsninger og Content Management System (CMS)
 • Direkte dialog med brugere via telefon og mail
 • Vejledninger til brugere af forskellige kommunikationskanaler
.

 ●   Engageret og robust kommunikationskonsulent søges til tidsbegrænset stilling, Ballerup Kommune

Ballerup KommuneEngageret og robust kommunikationskonsulent søges til tidsbegrænset stilling

Ballerup Kommune

Er du god til at formidle politiske beslutninger, fortælle den gode historie og skrive fængende om både stort og småt? Kan du holde hovedet koldt og formidle klart i krisesituationer? Kan du rådgive andre om, hvordan man kommunikerer godt? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger en dygtig og selvkørende kommunikationskonsulent, som gerne vil være med til at sætte sit kommunikative fingeraftryk i en kommune, der er både visionær og ambitiøs. Du skal kunne lidt af det hele inden for kommunikation, og du skal synes, det er sjovt med en varieret og af og til uforudsigelig arbejdsdag i en politisk styret organisation.

Dine opgaver vil spænde bredt, og du vil både skulle arbejde med krisekommunikation i forbindelse med håndteringen af covid-19, produktion af artikler, nyheder og pressemeddelelser, medieovervågning samt lokale kampagner og mere langsigtet strategisk kommunikation.

.

 ●   Teamleder til Danske Regioner i Team Styring og Sammenhæng, Danske Regioner

Danske RegionerTeamleder til Danske Regioner i Team Styring og Sammenhæng

Danske Regioner, København

Vil du være med til at sætte dagsordenen på sundhedsområdet og skabe et mere nært og sammenhængende sundhedsvæsen for borgerne? Brænder du for politik, sundhed og interessevaretagelse? Og har du talent for eller erfaring med ledelse? Så kan vi tilbyde et spændende job med gode udviklingsmuligheder i Danske Regioner.

Teamet bidrager til Danske Regioners politik ift. styring og udvikling af sundhedsområdet, og det sker i et løbende og tæt samarbejde og dialog med de mange interessenter på sundhedsområdet.

Som teamleder for Team Styring og Sammenhæng står du i spidsen for et team på 4 personer. Du vil skulle bidrage til den strategiske udvikling af teamets portefølje, udforme udspil og mødematerialer til vores politikere og sagsfremstillinger til diverse politiker- og direktørkredse, samt arrangere og afholde møder med diverse interessenter m.fl.

.

 ●   Erfaren konsulent til Danske Regioner i Team Styring og Sammenhæng, Danske Regioner

Danske RegionerErfaren konsulent til Danske Regioner i Team Styring og Sammenhæng

Danske Regioner, København

Vil du være med til at sætte dagsordenen på sundhedsområdet og skabe et mere nært og sammenhængende sundhedsvæsen for borgerne? Brænder du for politik, sundhed og interessevaretagelse? Så kan vi tilbyde et spændende job med gode udviklingsmuligheder i Danske Regioner.

Du og dit team har ansvar for at varetage regionernes interesser, når det handler om et sammenhængende og nært sundhedsvæsen. Teamet bidrager til Danske Regioners politik indenfor styring og udvikling af sundhedsområdet og det sker i et løbende og tæt samarbejde og dialog med de mange interessenter på sundhedsområdet.

Du vil skulle bidrage til den strategiske udvikling af teamets portefølje, udforme udspil og mødematerialer til vores politikere og sagsfremstillinger til diverse politiker- og direktørkredse, samt arrangere og afholde møder med diverse interessenter m.fl.

.

 ●   Teknisk supporter, Logis A/S

Logis A/STeknisk supporter

Logis A/S, Nærum

Vi søger en teknisk supporter, som er uddannet datamatiker eller lignende teknisk uddannelse, med flair for at arbejde med komplekse IT-systemer. Du vil som teknisk supporter indgå i vores tekniske supportteam og vil komme til at have en travl og spændende hverdag, hvor du bliver udfordret både fagligt og personligt.

Vi tilbyder et job med:

 • En krævende, men afvekslende arbejdsdag, hvor du arbejder med få, men typisk komplekse supportopgaver, i tæt samarbejde med vores kunders superbrugere.
 • Ansvar for en gruppe af kunder, hvor du sikrer at kundens installation fungerer optimalt og at den løbende bliver opdateret og vedligeholdt.
 • Planlægning og gennemførsel af installation og opdatering af vores softwareløsninger på egne og kunders systemer.
.

 ●   FINANCE MANAGER, H+ARKITEKTER

H+ARKITEKTERFINANCE MANAGER

H+ARKITEKTER, København

I et kreativt miljø med mange spændende opgaver og udviklingsmuligheder

Vi er en tegnestue i vækst. Vi arbejder med mange spændende og varierende opgaver, og kvalitetsniveauet er højt inden for vores 5 kerneområder; arkitektur, indretning, byggeledelse, bygningssyn og kulturarv.

I jobbet som Finance Manager bliver det din rolle at sikre effektiv økonomistyring, afrapportering samt udvikling og optimering af forretningsgange og -systemer.

Du forventes at være dybt nede i data samtidig med at du formår at omsætte din viden til afrapportering på forskellige niveauer i organisationen.

Arbejdet består desuden i alt fra styring/varetagelse af bogholderi, løn, fakturering, opgørelse af igangværende arbejder, klargøring af materiale til revisor mv.

.

 ●   Skovvejens Skole i Ballerup søger to dygtige naturvidenskabelige lærere til udskolingen, Ballerup Kommune

Ballerup KommuneSkovvejens Skole i Ballerup søger to dygtige naturvidenskabelige lærere til udskolingen

Ballerup Kommune

Er du fagligt dygtig? Har du en naturvidenskabelig profil? Har du mod på nye udfordringer?

I Ballerup er folkeskolen prioriteret højt på den politiske dagsorden. Her er der ressourcer og gode arbejdsvilkår for skolerne. Hvis det vækker din interesse, så læs videre. Vi søger nemlig to dygtige lærere til at varetage nogle spændende opgaver i vores udskoling.

I den ene stilling skal man dække fagene idræt og matematik. Der er mulighed for at have to hold i fysik/kemi. Det er ikke nødvendigt at have undervisningskompetence i fysik/kemi for at komme i betragtning til stillingen. Dette er en fast stilling.

I den anden stilling skal man dække matematik, biologi og idræt. Stillingen indeholder også ressourcetimer og kontaktlærerfunktion. Der er også undervisningslektioner i faget ”Science og sundhed”. Som udgangspunkt er stillingen et barselsvikariat.

.

 ●   Vi er der for beboerne og hinanden. Vil du også være det?, OK-Fonden

OK-Fonden
Vi er der for beboerne og hinanden. Vil du også være det?

OK-Fonden, København

OK-Hjemmet Arendse søger social- og sundhedsassistent til dagvagter

På Arendse får du mulighed for at udvikle og bruge din faglighed i samarbejdet med andre dygtige og ambitiøse kollegaer. Du skal som social- og sundhedsassistent varetage en bred vifte af opgaver, f.eks. medicinhåndtering, palliativ pleje og omsorg og pleje til beboere med somatiske og psykiatriske lidelser.

Kompleksiteten i vores arbejde er stigende, blandt andet som følge af beboernes tidlige udskrivninger fra hospitaler, så du vil få gode muligheder for spændende faglige udfordringer og udviklingsmuligheder.

Stillingen er på min. 32 timer, men med mulighed for 37 timer. Du arbejder fortrinsvis i et rul med dagvagt, hvor du møder hhv. kl. 7 og kl. 8 og har fri senest kl. 15, og med weekendvagt hver 3. weekend.

.

 ●   Lillevang Skole søger en daglig leder til vores afdeling for skolens ældste elever, Allerød Kommune

Allerød KommuneLillevang Skole søger en daglig leder til vores afdeling for skolens ældste elever

Allerød Kommune

Vi søger en udviklingsorienteret leder, som kan varetage den daglige overordnede ledelse af afdeling Lillerød og med udgangspunkt i Lillevang Skoles fælles retning påtage sig lederskabet for afdelingens fortsatte udvikling. Skolen er sammenlagt i 2017 og er nu faldet godt til i den nye organisering.

Du bliver en del af Lillevang Skoles ledelsesteam, der ambitiøst arbejder for en fortsat udvikling af distriktsskolen som et sammenhængende og foretrukket tilbud for distriktets børn og forældre. Du skal således evne at skabe ejerskab og engagement for vores fælles skole.

Som afdeling Lillerøds nye daglige leder arbejder du tillidsbaseret og anerkendende med forankring i folkeskolens værdisæt. Med indlevelse og åbenhed evner du at møde lederkolleger, medarbejdere, elever og forældre, og anskue hverdagens små og store udfordringer fra flere perspektiver.

.

 ●   Sundhedsplejerske barselsvikariat, Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup KommuneSundhedsplejerske barselsvikariat

Høje-Taastrup Kommune

Sundhedstjenesten i Høje-Taastrup Kommune søger snarest 1 autoriseret sundhedsplejerske til et barselsvikariat på 37 timer.

Sundhedstjenesten består af 27 sundhedsplejersker, 8 terapeuter, en lægekonsulent, 1 fagkonsulent og 1 leder. Hvert år har vi 2 studerende. Fysisk er sundhedsplejerskerne placeret på Rådhuset og arbejder opdelt i 3 distrikter.

Sundhedsplejerskerne arbejder i kombineret ordning, så du skal varetage både spæd- og småbørnsarbejde og være sundhedsplejerske på en skole. Det er en forudsætning, at du kan varetage ind- og udskolingsundersøgelser.

Vi tilbyder dig:

 • En arbejdsplads med rig mulighed for at tænke og handle selvstændigt og udviklingsorienteret
 • Et godt kollegialt fællesskab med mulighed for faglig udvikling og supervision
.

 ●   Innovativt kontorfællesskab i København søger medarbejder til reception og administration, Foreningen BLOXHUB

Foreningen BLOXHUBInnovativt kontorfællesskab i København søger medarbejder til reception og administration

Foreningen BLOXHUB

Kan du have mange bolde i luften og stadig have øje for detaljen? Kan du favne mange mennesker og meget forskellige opgaver, men stadig bevaret overblikket og smilet på læben? Så er det måske dig, vi leder efter!

Kontorfælleskabet BLOXHUB leder efter en ny kollega, der kan samarbejde med vores HUB Manager om at få den daglige drift i kontorfælleskabet til at fungere optimalt.

Stillingen er alsidig; der vil både være administrative rutineopgaver, men også en god portion ad hoc-opgaver af varierende karakter, der kræver hurtig ageren og stillingtagen.

Arbejdsopgaverne spænder vidt og består blandt andet af:

 • Mødelokaleudlejning til BLOXHUBs medlemmer
 • Rekruttering og håndtering af Event Assistenter
 • Administrative opgaver som lettere regnskab, fakturering m.v.
.

 ●   Konsulent til kolonihaveindsats, Ballerup Kommune

Ballerup KommuneKonsulent til kolonihaveindsats

Ballerup Kommune

Ballerup Kommune søger en projektkonsulent til et tværkommunalt projekt vedrørende kommunens mange kolonihaveområder. Projektet har til formål at sikre, at kommunens kolonihaver fortsat anvendes rekreativt. Derfor igangsættes indsatser for at afdække og imødegå ulovligt byggeri og ulovlig beboelse.

Du kommer til at arbejde med et projekt med stor bevågenhed, og du kommer til at samarbejde med mange meget forskellige instanser i kommunen og eksternt. Blandt opgaverne vil være udarbejdelse af breve, procedurer samt sagsstyring af en lang række komplekse sagsforløb.

VI SØGER EN MEDARBEJDER, DER

 • har erfaring med eller kendskab til sagsbehandling i henhold til planloven, byggeloven, CPR-loven eller lignende sagsbehandling
 • har erfaring med projektstyring
 • har en veludviklet situationsfornemmelse og politisk tæft
.

 ●   Energisk regnskabsmedarbejder, Accountor Denmark A/S

Accountor Denmark A/SEnergisk regnskabsmedarbejder

Accountor Denmark A/S søger for COSCO SHIPPING Lines i Birkerød

Accountor Denmark søger for vores kunde COSCO SHIPPING Lines Denmark A/S en energisk regnskabsmedarbejder. Har du et økonomisk mindset, erfaring med bogholderi, samt en åben og serviceminded personlighed, Så er dette måske en stilling for dig? Du vil blive en del af et engageret og dynamisk team, der lægger vægt på høj faglighed, men samtidig har en uformel omgangstone.

Som regnskabsmedarbejder hos COSCO bliver din dagligdag fyldt med spændende opgaver, både fagligt og gennem samarbejde med kolleger og interessenter. Bogholderiet varetager en bred vifte af funktioner både i forhold til interne og eksterne samarbejdspartnere.

Dine arbejdsopgaver inkluderer:

 • Debitorbogholderiet
 • Kreditorbogholderiet
 • Bankafstemninger
.

 ●   Medarbejdere med teknisk erfaring f.eks. indenfor smedearbejde eller anden teknisk baggrund, Gemidan A/S

Gemidan EgedalMedarbejdere med teknisk erfaring f.eks. indenfor smedearbejde eller anden teknisk baggrund

Gemidan Egedal, Ølstykke

Vi søger dygtige medarbejdere med dokumenteret kompetence indenfor teknik.

Du har førerbevis til gummiged, truck og gerne lastbil (ikke en nødvendighed).

Primære daglige arbejdsopgaver:

 1. Ansvarlig for den daglige organisering og udførelse af forbehandlingen i henhold til virksomhedens miljøgodkendelse.
 2. Deltage i uddannelsen af ansatte medarbejdere, og vidensdele i organisationen.
 3. Ansvarlig for anlægges sikkerhed, kvalitet og miljø på stedet i henhold til koncernens kvalitets- og miljøledelsessystem i tæt dialog med produktions-, kvalitets- og miljøchef.
.

 ●   Ballerup Bibliotekerne søger en leder til samskabelse, Ballerup Kommune

Ballerup KommuneBallerup Bibliotekerne søger en leder til samskabelse

Ballerup Kommune

Ballerup Bibliotekerne er et innovativt biblioteksvæsen med visionen ”Bedre Liv og Mere Liv”. Den realiseres med en tydelig og ambitiøs strategi 2020-2023. Kerneopgaven er at formidle kultur, viden og oplevelser i et frirum, hvor borgerne er medskabere.

Bedre og mere liv kommer af at deltage i forskellige fællesskaber. Ballerup Bibliotekerne har derfor et stærkt fokus på at fremme fællesskaber. Vi er inspireret af Nina Simons ”of/by/for all”-tilgang, hvor der skabes forandring ved at skabe et rum for andre til at bringe deres ideer frem.

Fra den 1. december 2020 har vi brug for en leder, der har erfaring med samskabelse, og som kan være stifinder og skabe resultater for biblioteket. Du kan finde og betræde nye stier sammen med personalet og bistå med at gøre Ballerup Bibliotekerne til et synligt omdrejningspunkt for borgere og interessenter i Ballerup Kommune.

.

 ●   Ambitiøs og ERFAREN Souschef, der drives af at gøre en forskel, NEYE A/S

NEYE A/S
Ambitiøs og ERFAREN Souschef, der drives af at gøre en forskel

NEYE A/S, København

Til vores butik på Fisketorvet, søger vi en motiveret og målrettet Souschef. En Souschef, med passion for at SÆLGE, som kan og vil gå forrest og udvikle salget i vores butik sammen med butikslederen.

Vi søger en person med erfaring fra modebranchen, som er god til at skabe motivation, trivsel og arbejdsglæde blandt medarbejderne.

Souschefens primære opgaver er (i samarbejde med butikslederen):

 • Opfølgning på salget i butikken
 • Sikre at personalet i butikken til enhver tid lever op til givne målsætninger
 • Efterlevelse af KPI'er som er fastlagt (Basketsize, gennemsnitssalg mv.)
 • Efterlevelse af fastlagte budgetter
NEYE A/S
.www.jobhunter.dk