●   Jobindex - Ledige job i Danmark
Danmarks største jobmarked.

 ●   Socialrådgiver/socialformidler - Voksenområdet, Halsnæs Kommune

Halsnæs KommuneSocialrådgiver/socialformidler - Voksenområdet

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Har du lyst til at gøre en forskel i sagsbehandlingen for borgere på det specialiserede voksenområde?

Som rådgiver hos os, vil du komme til at rådgive, visitere og følge op på indsatser inden for servicelovens bestemmelser til voksne borgere med nedsat psykisk/fysisk funktionsevne og/eller sociale udfordringer.

Overordnet skal du derfor have interesse i at arbejde som en myndighedsperson, og at have løbende borgerkontakt. Derudover vil det være en fordel, hvis du har erfaring eller interesse i at arbejde konkret indenfor STU-området (særlig tilrettelagt ungdomsuddannelse) og/eller BPA (borgerstyret personlig assistance, servicelovens § 96). Dette vil dog ikke blive dine eneste opgaver, da du også vil komme til at sidde med bl.a. socialpædagogisk støtte, beskyttet beskæftigelse, aktivitets- og samværstilbud, botilbud m.m.

.

 ●   Finsktalende kundeservicemedarbejdere, Wellvita ApS

Wellvita ApSFinsktalende kundeservicemedarbejdere

Wellvita ApS, Esbjerg

Er du klar til en fleksibel fuldtidsstilling, hvor kundedialoger er i centrum? Og vil du være en del af en vækstvirksomhed, hvor vi har fokus på at udvikle både dig og dine kundeservicekompetencer?

Du får 15 kolleger i vores customer service-team i Esbjerg, hvortil vi er 10 på vores kontorer i hhv. Norge og Finland.

Og du får selvfølgelig grundig oplæring i vores systemer og produkter, ligesom du bliver løbende uddannet i vores sortiment. Her bliver telefonen dit primære redskab, og du får en fleksibel hverdag, hvor du:

 • håndterer 50-100 opkald om dagen – du vejleder vores kunder i vores produkter, hjælper dem med deres ordre eller laver mersalg, som passer til kundens behov
 • kontakter kunder, som har takket ja til at få information om fx nye produkter
 • besvarer mails, Trustpilot-anmeldelser og Facebook-kommentarer samt beskeder fra kunder – herunder fx konstruktiv kritik eller produktspørgsmål.
.

 ●   Handelselev med speciale i logistik, Prime Cargo A/S

Prime Cargo A/S
Handelselev med speciale i logistik

Prime Cargo A/S, Kolding

Prime Cargo A/S søger lige nu en handelselev med speciale i logistik til vores lagerkontor i Kolding, hvor du kommer til at arbejde selvstændigt med forskellige opgaver inden for logistikområdet.

Søger du en alsidig kontoruddannelse i en international virksomhed, som kan udfordre og udvikle dig både personligt og fagligt – så tag udfordringen op og søg stillingen som logistikassistentelev hos Prime Cargo A/S. Vi tilbyder dig en spændende, kontoruddannelse inden for logistik i B2B-branchen, hvor du får mulighed for at kombinere teori og praksis gennem et 2-årigt uddannelsesforløb.

Som logistikassistent vil du få en hverdag med spændende opgaver og ansvar for egne områder. Du bliver en del af et team på 6, som alle er dedikerede kolleger, der er klar til at hjælpe dig under din uddannelse. Du vil hurtigt blive i stand til at hjælpe kunder og i den forbindelse en vigtig brik i hele logistikprocessen.

Prime Cargo A/S
.

 ●   Salgsassistent til Frederiksværk station, Lokaltog A/S

Lokaltog A/S
Salgsassistent til Frederiksværk station

Lokaltog A/S

Lokaltog søger en ny salgsassistent, der skal arbejde på Frederiksværk station.

Et fast job på 27,5 time pr. uge.

Arbejdstid: Morgenvagter fra kl. 06.50-12.20 og eftermiddag fra kl. 12.00-17.30.

Arbejdsopgaver

 • Salg af rejsehjemmel, rejsekort m.v.
 • Passagervejledning ift. rejseplanen (både pr. mail og ved personlig betjening)
 • Tage imod betaling og gøre kasse op ved endt arbejdsdag
Lokaltog A/S
.

 ●   Havrehedskolen, afdeling Veflinge søger engageret pædagog – til både SFO og skole, Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune
Havrehedskolen, afdeling Veflinge søger engageret pædagog – til både SFO og skole

Nordfyns Kommune

Vi mangler en dygtig og engageret pædagog til vores SFO-afdeling Veflinge. I det daglige arbejde vil der være skemalagt fast, daglig SFO-tid, og desuden også lektioner i skolens undervisningstid.

Som pædagog forventer vi, at du:

 • har en uddannelsesmæssig baggrund som pædagog gerne med praksiserfaring
 • er selvstændig, fleksibel, udviklingsorienteret og parat til at navigere i kompleksitet
 • ser vigtigheden i et godt og tæt forældresamarbejde.
.

 ●   Citrixspecialist til stor it-afdeling, Region Midtjylland - Regionshuset Viborg

Region MidtjyllandCitrixspecialist til stor it-afdeling

Region Midtjylland, Aarhus

Har du lyst til at arbejde med en af Danmarks største Citrix-installationer? Og brænder du for at arbejde med de nyeste teknologier fra Citrix og Microsoft for at levere den bedste daglige arbejdsplads for medarbejderne på nogle af Danmarks bedste hospitaler? Så læs videre her.

Vi har den ambitiøse opgave at levere den bedste daglige arbejdsplads på tværs af arbejdsområder og platforme i Region Midtjylland. Vores Citrixplatform afvikler regionens primære og sekundære applikationer, og du får mulighed for at bidrage med at drifte en af Danmarks største Citrix-installationer. Her leverer vi virtualiserede og publiserede applikationer til regionens 36.000 brugere.

Jobbet har mange grene, men primært skal du arbejde med at analysere data og hændelser i vores komplekse installation. Det tiltaler dig derfor at fordybe dig i tal og se trends og sammenhænge.

.

 ●   Vil du gerne gøre en forskel på en arbejdsplads, hvor missionen er at give liv til årene?, Betaniahjemmet Plejehjem Selvejd Institution

Betaniahjemmet Plejehjem Selvejd InstitutionVil du gerne gøre en forskel på en arbejdsplads, hvor missionen er at give liv til årene?

Betaniahjemmet Plejehjem Selvejd Institution, Frederiksberg

Vi mangler to uddannede serviceassistenter, 31 timer pr. uge, primært i dagvagt i tidsrummet kl. 7.00-14.00 efter aftale med weekendvagt hver 4. uge (7.00-14.00) og en aftenvagt (14.00-20.00) ca. hver 3. uge. Vi ønsker begge stillinger besat den 1. november 2020.

Arbejdsopgaverne er primært rengøring i boligerne og på fællesarealerne. Når du er på weekendvagt, arbejder du i køkkenet sammen med en ernæringsassistent, hvor du laver aftensmaden. Ca. hver 3. uge deltager du i aftencafé, hvor du hjælper med servering og opvask. Derudover indeholder jobbet periodevis varetagelse af storvask og social omgang med beboerne.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og tage initiativ, men altid med fokus på det positive samarbejde.

.

 ●   Chauffør til udlejningsvirksomhed i vækst, LOXAM A/S

LOXAM A/S
Chauffør til udlejningsvirksomhed i vækst

LOXAM A/S, Karlslunde

Loxam ønsker at være materieludlejningsbranchens mest attraktive arbejdsplads. Nu har vi plads til en ny kollega på holdet, og derfor søger vi en dygtig chauffør, der vil sikre effektiv og sikker transport til vores kunder.

Med reference til afdelingslederen, vil dine væsentligste arbejdsopgaver være:

 • Kørsel med maskiner og materiel til vores kunder.
 • Kørsel med maskiner og materiel mellem vores afdelinger.
 • Modtagelse af vores materiel.
LOXAM A/S
.

 ●   Konsulent/implementeringskonsulent, EazyProject A/S

EazyProject A/SKonsulent/implementeringskonsulent

EazyProject A/S, Roskilde

Vil du være med til at optimere og sikre god projektstyring hos vores kunder? Hos EazyProject hjælper vi vores kunder med optimal projekt- og økonomistyring, ressourceplanlægning, tidsregistrering samt ferie- og fraværsregistrering.

Vi søger en konsulent der skal ”kvalitetssikre” kundens arbejdsprocedurer og implementere EazyProject.

Dit arbejde har stor betydning i vores indledende dialoger med kunden omkring projekt- og opgavestyring, ressourceplanlægningen samt i selve implementeringen af EazyProject.

Når salgsprocessen er afsluttet, er det din opgave at rådgive kunden omkring optimale arbejdsprocedurer og forretningsgange. Din ”kvalitetssikring” giver kunden indsigt i mulige optimerings- og procedureforbedringer.

.

 ●   Vi søger to barselsvikariater i dagvagt, Else Mariehjemmet

Else Mariehjemmet
Vi søger to barselsvikariater i dagvagt

Else Mariehjemmet, Humlebæk

 • Sygeplejerske/social- og sundhedsassistent 32 timer ugentlig snarest
 • Social- og sundhedshjælper 35 timer ugentlig fra 15. november 2020

Else Mariehjemmet er et unikt privat, non-profit plejehjem under Fonden Mariehjemmene. Vi har 29 beboere med behov for pleje og omsorg hele døgnet. Vi er beliggende i dejlige omgivelser i Humlebæk med udsigt over Øresund.

Vi lægger vægt på at skabe et trygt og hjemligt miljø uden institutionspræg i et åbent og respektfuldt samarbejde med beboere og deres pårørende.

Else Mariehjemmet
.

 ●   Dygtig social- og sundhedsassistent til Plejecenter Hotherhaven, Stevns Kommune

Stevns KommuneDygtig social- og sundhedsassistent til Plejecenter Hotherhaven

Stevns Kommune, Hårlev

Plejecenter Hotherhaven Somatisk søger dig, der vil den gode hverdag for beboerne, fagligheden og arbejdsglæden. Vi kan tilbyde 35 timer i overvejende dagvagt og med weekendvagt hver 2. weekend.

Hotherhaven er opdelt i 2 afdelinger, Hotherhaven Somatisk center er i den ene del af bygningen. Her har vi pt. 31 boliger og 32 beboere boende.

Med udgangspunkt i vores vision: Styrke – til dit liv, fokuserer vi på en aktiv, kærlig og støttende hverdag som en del af vores kerneopgave hvilket bl.a. understøttes af blomstringsmodellen – personcentreret omsorg.

Vi har et engageret hus med diverse arrangementer og god opbakning fra vores frivillige og støtteforeninger.

.

 ●   Detalje- og kundeorienteret profil søges til forretnings- og finansfunktion, Bergs Potter ApS

Bergs Potter ApS
Detalje- og kundeorienteret profil søges til forretnings- og finansfunktion

Bergs Potter ApS, Frederiksberg

Bergs Potter har travlt og oplever vækst, og derfor søger vi en ny kollega til vores forretnings- og finansfunktion.

Vi oplever vækst, og mangler en kollega til vores forretnings- og økonomifunktion til vores kontor på Frederiksberg. Bergs Potter er en mindre dansk virksomhed der brænder for det gode og unikke interiørhåndværk indenfor italiensk keramik som sælges eksklusivt B2B over hele verden.

Vi søger en ny kollega, som med detalje og kommunikation kan løse en bred vifte af administrative opgaver - med særligt fokus på finans.

Dine arbejdsopgaver:

 • Ordrehåndtering/støttefunktion til håndtering af B2B-kundeordrer (via Wordpress B2B-webshop)
 • Fakturering (via E-conomic)
 • Bogføringsopgaver
.

 ●   1 SSH til nattevagt 28 timer ugentligt i 5/2 og 1 SSA primært til dagvagt 30-35 timer til afdelingen Humlehaven i Ølsted, Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune1 SSH til nattevagt 28 timer ugentligt i 5/2 og 1 SSA primært til dagvagt 30-35 timer til afdelingen Humlehaven i Ølsted

Halsnæs Kommune

På Arresø Plejecenter stræber vi efter, at danne den bedst mulige ramme for den enkelte beboers ønske om livskvalitet. Det gør vi blandt andet ved, at være ambitiøse og ved kontinuerligt arbejde med at øge vores faglige kompetencer. Vi har mange forskellige fagligheder, som en moderne virksomhed har brug for, til at dække de opgaver der er omkring borgeren. Vi er ikke bange for at gå nye veje og udfordrer gerne vanlige rammer for at skabe den bedste grobund for at vores beboere trives.

Vi søger 1 SSH til nattevagt 28 timer ugentligt i 5/2 og 1 SSA primært til dagvagt 30-35 timer til afdelingen Humlehaven i Ølsted.

Humlehaven er en lille afdeling bestående af 28 boliger. Vi er inspireret af "leve bo" tankegangen og vi er en del af Arresø Plejecenter.

.

 ●   Vil du kvalificere den økonomisk-politiske debat i Danmark med stærke, faglige analyser?, Fonden Kraka

Fonden KrakaVil du kvalificere den økonomisk-politiske debat i Danmark med stærke, faglige analyser?

Fonden Kraka, København

Vores arbejde er altid fagligt uangribeligt og bidrager til at kvalificere den igangværende debat på et sagligt grundlag. I disse måneder interesserer vi os fx meget for klima, COVID-19, finanspolitik og tilbagetrækning.

Generelt arbejder vi bredt inden for nationaløkonomi: Fx arbejdsmarked og tilbagetrækning, finanspolitik, skat og fordeling, regulering og incitamenter, klima og miljø, produktivitet, uddannelse samt sundhed.

Vi udfører både registerbaserede analyser og makro-økonomiske/strukturøkonomiske analyser, enten som mindre dagsaktuelle analyser eller som større udredninger, fx i Small Great Nation-initiativet.

Vi giver gerne policyanbefalinger, men alene baseret på faglig indsigt – politiske holdninger eller interesser har ingen plads i vores arbejde.

.

 ●   Finance Manager (f/m/d) 100%, BacThera Denmark A/S

BacThera Denmark A/SFinance Manager (f/m/d) 100%

BacThera Denmark A/S, Hørsholm

For our site in Hørsholm (DK) we are seeking a motivated and experienced Finance Manager (f/m/d) 100%.

Role and Responsibilities

 • Collaborates with the CFO to set up and manage the forecasting, budgeting and long-range planning processes
 • Function as the key financial analysis liaison to the Leadership Team. Work closely with functional and operational personnel to understand all activities impacting the P&L, cash flow and balance sheet and provide appropriate reporting and analyses to the teams in support of business strategies
 • Manage the accounting services provider
.

 ●   Dygtig og serviceminded juridisk sekretær med stort gåpåmod og overblik, LHN

LHNDygtig og serviceminded juridisk sekretær med stort gåpåmod og overblik

LHN, Tinglev

I LHN Ejendom og Jura løser vi opgaver for både private og erhvervskunder – hovedsageligt landbrug. Vi arbejder med ejendomshandler af alle slags, skødeskrivning, tinglysning, forpagtninger, bo-behandling m.v. Vi forventer, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund i forhold til denne opgaveløsning og at du har erfaring som fx advokatsekretær, ejendomsmæglerassistent eller sagsbehandler. Har du interesse i og flair for IT er det et stort plus.

Hos LHN tilbyder vi dig

 • stor indflydelse på din egen arbejdssituation
 • et team af fantastiske kolleger med en åben og uformel omgangstone
 • en fleksibel arbejdsplads med fokus på trivsel, efteruddannelse og personalegoder
.

 ●   Montører med mekanisk erfaring, Anzet A/S

Anzet A/S
Montører med mekanisk erfaring

Anzet A/S søger for ASA-LIFT A/S i Sorø

ASA-LIFT forsætter den positive udvikling og søger flere montører med mekanisk erfaring til længerevarende vikaropgaver.

De ideelle medarbejdere har erfaring fra mekanisk montagearbejde, og gerne med opbygning af maskiner. Man er selvtænkende og byder positivt ind til teamet. Pligtopfyldende, ærlig, har god humør og tager ansvar.

Hos ASA-LIFT bliver du en del af en virksomhed i rivende udvikling. Du indgår i et tæt samarbejde med øvrige medarbejdere og vil ofte arbejde i teams. Der er tale om en alsidig stilling med mange forskellige og varierende montageopgaver.

.

 ●   Vil du gøre en forskel?, SMVdanmark

SMVdanmarkVil du gøre en forskel?

SMVdanmark, København

SMVdanmark søger jurist/cand.merc.jur

Kan du lide at rådgive virksomheder? Vil du være med til at forbedre de mindre virksomheders vilkår og synes du, at det er interessant at arbejde i spændingsfeltet mellem politik og jura?

Så er denne stilling noget for dig.

SMVdanmark søger en engageret jurist/cand.merc.jur., gerne med et par års relevant erhvervserfaring, eksempelvis i en organisation eller på et advokatkontor.

Arbejdet består bl.a. af:

 • medlemsrådgivning og konkret sagsbehandling
 • forhandlinger med myndigheder og andre organisationer
 • udarbejdelse af artikler og høringssvar
.

 ●   Er du en erfaren og engageret service-/automatiktekniker med en håndværksmæssig baggrund, f.eks maskinarbejder, og trives du i en travl hverdag?, FF Engineering ApS

FF Engineering ApS
Er du en erfaren og engageret service-/automatiktekniker med en håndværksmæssig baggrund, f.eks maskinarbejder, og trives du i en travl hverdag?

FF Engineering ApS, Lynge

FF Engineering ApS beskæftiger sig med salg/service af avancerede pakke- og produktionsmaskiner hovedsageligt indenfor medicinal- samt fødevarebranchen. Vi repræsenterer flere store udenlandske producenter af maskiner som vi leverer på det skandinaviske marked, desuden har vi eget værksted m.m., hvor vi har mulighed for at renovere/ombygge/teste maskiner. Vi projekterer og leverer forskellige pakkeløsninger, herunder robotløsninger som ofte testes på eget værksted før opstilling hos vores kunder.

Vi søger en erfaren selvstændig arbejdende servicetekniker til vores afdeling i Lynge med relevant håndværksmæssig baggrund, som har lyst til at arbejde i et yngre dynamisk firma, hvor det indimellem kræver en ekstra indsats samt lidt rejseaktivitet i det skandinaviske og hos vores europæiske leverandører.

.

 ●   Ny kollega til GIS- og geodataopgaver, Vordingborg Kommune

Vordingborg KommuneNy kollega til GIS- og geodataopgaver

Vordingborg Kommune, Langebæk

Brænder du for GIS og digitalisering, har vi en stilling ledig, som måske er noget for dig. Vi kan tilbyde dig en hverdag med mulighed for udvikling og skiftende opgaver i et digitaliseringsteam med fokus på fremtiden. Du bliver en del af afdelingen Byg, Land og Miljø med 58 kollegaer, hvor der er en uformel omgangstone og et godt socialt miljø.

Dine opgaver

 • Dine opgaver bliver bl.a. at arbejde med motoren bag systemet, anvendelsen af register- og geodata og hjælp til analyser.
 • Du skal hjælpe med driften af vores ArcGIS Online web-løsninger, herunder opsætning af forskellige APP's.
 • Du skal eksempelvis tage del i opgaverne omkring højdemodeller, GeoDanmark grunddata, adresser og geokodning.
.


 ●   Jobindex - Ledige job i Udlandet
Danmarks største jobmarked.

 ●   Praktikant til KL's kontor i Bruxelles forår og efterår 2021, KL - Kommunernes Landsforening

KL
Praktikant til KL's kontor i Bruxelles forår og efterår 2021

KL

Har du lyst til at arbejde et halvt år i Bruxelles i krydsfeltet mellem EU og kommunalpolitik? Synes du, at EU-politik er spændende, og kan du begå dig i et internationalt miljø? Kunne du tænke dig at opleve EU-politik fra en lidt anderledes vinkel?

Så er jobbet som stagiaire (praktikant) på KL’s EU-kontor i Bruxelles noget for dig!

Vi tilbyder en dagligdag i et internationalt miljø med spændende arbejdsopgaver og faglig læring om, hvordan man arbejder med politisk sekretariatsbetjening og interessevaretagelse.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af:

 • Forberede mødemateriale til KL’s politikere
 • Bistå KL’s politikere ved diverse møder
 • Udarbejde webartikler til KL’s hjemmeside
KL
.

 ●   (Senior) Officer - Credit Risk Model Developer, Vonq B.V.

European Investment Bank(Senior) Officer - Credit Risk Model Developer

European Investment Bank, Luxembourg

You will develop, maintain and upgrade the internal credit risk models used for capital calculation, pricing, macroeconomic stress testing, economic capital and IFRS9 in order to keep the Bank at the forefront of market and regulatory developments in quantitative risk modelling and credit risk assessment.

Reporting to the Head of Unit, you will have contact with a range of colleagues, via workshops, emails, phone calls, one-to-one meetings:

 • the model users (in other RM teams, and also in front office lending, transaction portfolio monitoring, Finance, and Financial Control) to support them, ensure correct use of the models and retrieve regular feedback on the model’s behaviour
 • other modellers (e.g. in the Economics Department and at the EIF) that provide input to certain models owned by IM or develop similar models
.

 ●   KTI, Jern- & Metalskolen søger en underviser til grundfag, Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyre
KTI, Jern- & Metalskolen søger en underviser til grundfag

Grønlands Selvstyre, Nuuk

KTI, Jern- og Metalskolen i Nuuk søger en underviser i grundfag, dansk, engelsk, matematik og samfundsfag.
Tiltrædelsesdato: 1. oktober 2020 eller efter aftale.

Kalaallit Nunaanni Teknikkimik Ilinniarfik (KTI) er en underliggende enhed under Selstyret, der udbyder uddannelser indenfor EUD (Jern- og Metalskolen) i Nuuk, EUD (Bygge- og Anlægsskolen), Råstofskole samt Gymnasiale uddannelser i Sisimiut.

Vi tilbyder:

 • et job med udfordringer og et team der lægger vægt på dialog og samarbejde
 • en uddannelsesinstitution i rivende udvikling
 • fuldtidsansættelse og pædagogisk grunduddannelse (PG)
Grønlands Selvstyre
.

 ●   Tømrerfaglærer til Teknikimik Ilinniarfik – Tech College Greenland, Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyre
Tømrerfaglærer til Teknikimik Ilinniarfik – Tech College Greenland

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Er du en dygtig snedker eller tømrer, der er så god til dit fag, at du kan undervise i det på KTI Bygge og anlæg i Sisimiut? Er du klar til nye udfordringer? Vil du undervise Grønlands kommende tømrersvende?

Hvis du kan svare ja til ovenstående spørgsmål, så er det DIG, vi søger. OBS – der er indgået nye aftaler på området, der har medført stort lønløft.

Teknikimik Ilinniarik (KTI) er en underliggende enhed under Grønlands Selvstyre, der på adresser i Nuuk og Sisimiut udbyder erhvervsuddannelser inden for områderne Jern og Metal, Byggeri og Anlæg, Råstoffer, Sprogkurser samt Gymnasiale Uddannelser GUX. KTI er endvidere hjemsted for to ingeniøruddannelser, der drives i samarbejde med ARCTIC - DTU. Herudover har KTI ansvaret for driften af ca. 360 kollegieboliger, der er beliggende i Sisimiut.

Grønlands Selvstyre
.

 ●   Konsulent til Den centrale Regnskabsafdeling, Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyre
Konsulent til Den centrale Regnskabsafdeling

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Selvstyrets regnskabsenhed, DcR, har brug for en dygtig regnskabsmedarbejder.

DcR er en enhed, der befinder sig under Grønlands Selvstyres Økonomi- og Personalestyrelse. I DcR er der flere afdelinger, bl.a. finansbogholderiet, specialbogholderiet, controllerstab, kreditorbogholderiet og debitorbogholderiet. I DcR kan der være tidspunkter med travlhed, men det er også en afdeling med et godt samarbejde imellem medarbejderne.

Sammen med de øvrige medarbejdere i DcR, forventer vi at du bl.a. skal varetage følgende opgaver:

 • Bogføring i Selvstyrets regnskabssystem, Prisme og IRIS
 • Udbetalinger af løn og uddannelsesstøtte
 • Afstemninger af statusposter i regnskabet.
Grønlands Selvstyre
.

 ●   Uddannelsesstyrelsen søger skolekonsulent for førskoleområdet, Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyre
Uddannelsesstyrelsen søger skolekonsulent for førskoleområdet

Grønlands Selvstyre, Nuuk

I Uddannelsesstyrelsen genopslås stillingen som skolekonsulent for førskoleområdet ledig til besættelse den 1. oktober eller efter aftale.

Stillingen er placeret i Afdelingen for politik og førskole og refererer til afdelingschefen.

Skolekonsulenten har følgende arbejdsområder

 • Indgå i arbejdet med strategi- og handleplan for daginstitutionsområdet og øvrige politisk stillede udviklingsopgaver og indsatser
 • Indgå i arbejdet med lovgivningsrevision på førskoleområdet
 • Indgå i arbejdet med administration af procedurer omkring førskoleområdet.
Grønlands Selvstyre
.

 ●   2 Controllere og 1 bogholder til Sisimiut, Qeqqata Kommunia

Qeqqata Kommunia2 Controllere og 1 bogholder til Sisimiut

Qeqqata Kommunia

Økonomifunktionen i Qeqqata Kommunia forestår opgaver indenfor bogholderi, kreditor- og debitorfunktionerne. Kommunen er ved at etablere en Controlfunktion som vil blive bemandet med fire Controllere. De enkelte funktioner refererer direkte til økonomichefen.

Vi søger nytænkende og samarbejdsorienterede Controllere, som med reference til økonomichefen, skal bidrage til at forbedre budget- og rapporteringsprocesserne i kommunen samt deltage aktivt i den videre udvikling af økonomistyringen i kommunen.

Vores nye bogholder skal være serviceminded, have flair for bogholderi og serviceminded overfor vores kunder. Samtidig skal du have erfaring med behandling af kreditorer.

.

 ●   Souschef til Mikisoq/job-nr. 429/20, Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq
Souschef til Mikisoq/job-nr. 429/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Tasiilaq

Aldersintegreret Mikisoq er normeret til 44 børn, 20 fra 3-6 år og 24 børn fra 0-2 år.

Institutionen har åbent fra kl. 7.00 til 17.00 og ligger nær bymidten i Tasiilaq.

Souschefen skal sammen med daginstitutionslederen arbejde for udvikling af institutionerne til gavn for børn, forældre og personalet.

Vi tilbyder:

 • Gennem god ledelse har du mulighed for at skabe en personalegruppe, som er i stand til at engagere, aktivere og målrette den pædagogiske udvikling i arbejdet og hvor kommunikation og samarbejde er en kompetence, som vægtes højt.
 • Gennem god ledelse har du mulighed for at skabe et arbejdsmiljø, hvor de positive relationer spiller en stor rolle og hvor børn og voksne ses som ligeværdige medspillere.
Kommuneqarfik Sermersooq
.

 ●   Aktivitetscenter på Ippiarsuk søger ernæringsassistent/job-nr. 431/20, Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq
Aktivitetscenter på Ippiarsuk søger ernæringsassistent/job-nr. 431/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret ernæringsassistent til køkkenet på Ippiarsuk med tiltrædelse 01.10.2020 eller snarest.

Ippiarsuk er et plejehjem med plads til 45 beboere og et aktivitetscenter med 35 dagbrugere. Beboerne er fordelt på 4 afdelinger, med 10-10-12 beboere på hver afdeling.

Der laves dagligt ca. 120 portioner hovedmåltider, samt smørrebrød og mellemmåltider til beboerne, disse sælges også i cafeen i dagtimerne til både vores personale og brugere i aktivitetscenter. Ligeledes er der bestillinger fra afdelingerne og resten af huset på forplejning til fødselsdage, møder og andre aktiviteter i huset. Der drives også kiosksalg i cafeen.

Arbejdstiden er sædvanligvis fra 7-15 men rummer også skiftende delevagter fra 9-17, endvidere skal der påregnes arbejde hver anden weekend samt på en del af årets helligdage.

Kommuneqarfik Sermersooq
.

 ●   Køkkenassistent til integreret institution Annersuaq/job-nr. 425/20, Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq
Køkkenassistent til integreret institution Annersuaq/job-nr. 425/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret køkkenassistent til integreret institution Annersuaq med tiltrædelse snarest.

Annersuaq er en integreret institution med 64 børn fordelt på 4 stuer, 24 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn.

Vi søger en – gerne erfaren – køkkenassistent til at indgå i den daglige madlavning og varetage en række opgaver herunder:

 • Bestilling af madvarer
 • Lave mad
 • Sammensætte varieret madplanlægning
Kommuneqarfik Sermersooq
.

 ●   Marine Specialist, Ørsted

Ørsted
Marine Specialist

Ørsted, Gentofte, Skærbæk, Grimsby (UK)

Imagine a job where you play a key role in the marine safety on all vessels at our offshore wind farms

Join us in this role where you’ll be defining the Group’s maritime standards at sea and developing the vessel operators’ standards by vessel inspections, office audits, dialogue, workshops, etc.

Ørsted is a global leader in offshore wind energy and ranked the world’s most sustainable energy company. To be a frontrunner, we invest significantly in employee development and from the moment you join us, we’ll support your personal and professional growth.

Ørsted
.

 ●   Barselsvikar for projektleder til anlægsafdelingen, Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyre
Barselsvikar for projektleder til anlægsafdelingen

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Vi søger en dygtig og engageret barselsvikar for projektleder, som vil være med til at udvikle Grønlands bygge- og anlægssektors rolle samt udvikle den offentlige anlægssektor i Grønland.

Anlægsafdelingen varetager Selvstyrets bygherrefunktion af Selvstyrets boligbyggeri, institutioner og kollegier samt centrale opgaver og bestemmelser om opførelse, konstruktion og indretning af bygningsværker og andre anlæg. Herudover yder afdelingen rådgivning og vejledning til Selvstyrets øvrige departementer og institutioner.

Anlægsafdelingen søger barselsvikar for projektleder med tiltrædelse pr. 1. oktober eller snarest efter aftale.

Arbejdet i anlægsafdelingen foregår i et spændende og fagligt udfordrende miljø med gode muligheder for udviklingsansvar og faglig videreudvikling.

Grønlands Selvstyre
.

 ●   Lærer til Ado Lyngep Atuarfia, Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyre
Lærer til Ado Lyngep Atuarfia

Grønlands Selvstyre, Aasiaat

Grønlands Selvstyres skole i Aasiaat, skolen for psykisk udviklingshæmmede, Ado Lynge Skolen, søger en lærer til ansættelse pr. 1. oktober 2020 eller efter aftale.

Ado Lynge Skolen har 16 psykisk udviklingshæmmede elever. Eleverne er i alderen 14-20 år og har behov for specialundervisning væk fra deres hjem. Det er skolens formål at udvide elevernes muligheder for videre skoleforløb eller at opøve dem i på en mere selvstændig måde at indgå socialt i det omgivende samfund i deres dagligdag.

Et sådant formål forudsætter et tæt samarbejde mellem lærere og pædagoger, og at man kan indgå i et samarbejde med øvrige medarbejdere.

Grønlands Selvstyre
.

 ●   Senior Project Lead, Ørsted

Ørsted
Senior Project Lead

Ørsted, Gentofte, Skærbæk or London

Imagine a future where you play a key role in an enthusiastic and committed offshore cable installation team managing the construction of our offshore wind farm projects.

Join us in this role where you’ll be responsible for engineering, tendering, and managing the installation of export and/or array cables from the early design phase through tendering, contract signing, and on to the final execution of the project.

Ørsted is a global leader in offshore wind energy and ranked the world’s most sustainable energy company. To be a frontrunner, we invest significantly in employee development and from the moment you join us, we’ll support your personal and professional growth.

Ørsted
.

 ●   SOSU PÅ FÆRØERNE SØGER FYSIOTERAPEUT, ERGOTERAPEUT ELLER TILSVARENDE, Social- og sundhedsskolen på Færøerne

Social- og sundhedsskolen på FærøerneSOSU PÅ FÆRØERNE SØGER FYSIOTERAPEUT, ERGOTERAPEUT ELLER TILSVARENDE

Social- og sundhedsskolen på Færøerne, Porkeri

SOSU PÅ FÆRØERNE søger en underviser til tidsbegrænset stilling.

Stillingen er på 30 timer om ugen og er i perioden 1. oktober til 1. juli 2021, med mulighed for fast stilling. Vedkommende skal være uddannet som fysioterapeut eller ergoterapeut, eller lignende på bachelorniveau. Vedkommende skal helst have to års erfaring på området.

Om jobbet

Jobbet indebærer bl.a.:

 • Undervisning
 • Elevsamtaler
 • Vejledning til projektskrivning
 • Afholdelse af eksamen
.

 ●   Global Sales Engineer, N.C. Nielsen A/S

N.C. Nielsen A/S
Global Sales Engineer

N.C. Nielsen A/S, Balling

Til en nyoprettet stilling søger N.C. Nielsen en erfaren, proaktiv og resultatorienteret projektsælger, der kan skabe endnu mere vækst på vores Heavy handling-område. Vi søger en vedholdende, viljestærk og vidende sales engineer med en proven track record, der kan håndtere hele salgsprocessen fra først til sidst.

Du får ansvaret for det opsøgende projektsalg på Heavy handling-området og har flere års dokumenterede salgsresultater. Du har sandsynligvis en maskinteknisk uddannelse og har kombineret den med teknisk projektsalg – gerne fra internationalt orienterede virksomheder. Du kender alt til at udarbejde tilbud, følge op og afslutte salget. Du taler og skriver godt på engelsk – og gerne flere sprog – og du er tilmed indstillet på omkring 100 rejsedage årligt.

N.C. Nielsen A/S
.

 ●   Nye eventyr venter i Riga, Active Search

Active Search
Nye eventyr venter i Riga

Active Search søger for Transcom Worldwide Latvia

Er du klar til nye og spændende udfordringer hvor kundeservice er et must, så er det måske dig Transcom Worldwide Latvia venter på?

Vi leder efter dansktalende kundeservicemedarbejdere der har lyst til at arbejde for Transcom i Riga, Letlands hovedstad. Som kundeservicemedarbejder hos Transcom Worldwide Latvia skal du kunne yde den bedste service og kunne besvare kundeopkald og e-mails omkring vigtige pengeoverførelser. Du vil komme til at betjene Western Union-brugere på dansk.

Transcom Worldwide Latvia er en stabil virksomhed der har været aktiv i Letland i 18 år og hvor mere end 300 kollegaer fra forskellige lande arbejder sammen som et samlet hold for at håndtere forskellige kunde situationer.

Active Search
.

 ●   Projektkonsulent til Intern Service og Digitalisering/job-nr. 426/20, Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq
Projektkonsulent til Intern Service og Digitalisering/job-nr. 426/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Er du klar til at tage ansvar og er du serviceminded? Har du mod på at lære om og arbejde med IT-drift og projektledelse? Så er du den vi søger.

Kommuneqarfik Sermersooq har stort fokus på effektiv it og sikring af, at vores it-systemer bedst muligt understøtter forretningen. Det er essentielt med gode effektive løsninger, høj datakvalitet og optimal genbrug af data på tværs af forvaltningerne i kommunen. Det er afgørende, at vores organisation, processer og politikker på it-området understøtter denne ambition. Vi søger derfor en projektkonsulent, der som projektleder arbejder med udviklingsprojekter og er med til at varetage it-ansvaret for de større fagsystemer.

Dit arbejde vil overvejende være rettet mod administrationsområdet og vil i store træk omfatte forsikringsrelaterede opgaver, økonomistyring, supportopfølgning samt projektledelse af IT-projekter.

Kommuneqarfik Sermersooq
.

 ●   (Senior) Risk Management Officer – Regulatory Risk Policy and Implementation, Vonq B.V.

European Investment Bank(Senior) Risk Management Officer – Regulatory Risk Policy and Implementation

European Investment Bank, Luxembourg

As (Senior) Risk Management Officer, you will provide policy, strategic and operational advice to the Head of REG Department. You will support him in running the Department’s day to day operations, following up on its objectives, work plans and key operational processes as well as in the strategic decision-making process in order to enable the implementation and execution of RM’s regulatory and Group risk overall strategy.

Accountabilities

 • Provide input and strategic support to the Head of REG Department in defining goals and priorities in order to ensure that the overall strategy of the Risk Management Directorate reflects practical operational needs
 • Support the Head of Department in managerial decision taking and execution of key area processes
.

 ●   El-ingeniør/El-installatør til Civil Engineering, Vectrus Services A/S

Vectrus Services A/S
El-ingeniør/El-installatør til Civil Engineering

Vectrus Services A/S

Vectrus Services A/S yder service, drift og vedligehold af bygninger, anlæg og installationer på Thule Air Base.

Vores opgaver er brede og der er god mulighed for tæt professionel kontakt til bygherre og partner indenfor svag-, medium- og stærkstrøm for at sikre forsyningen af bl.a. el, vand og varme til Thule Air Base. Opgaverne løses i henhold til forskellige amerikanske standarder og normer.

Du vil primært have ansvaret for:

 • Projektering af el-opgaver på store projekter og mindre vedligeholdelsesopgaver.
 • Beregning af prisoverslag efter gældende prisopslagsmateriale.
 • Udarbejdelse af arbejdsbeskrivelser, tegningsmateriale og materialelister til brug for håndværkerne, når projekterne realiseres.
Vectrus Services A/S
.


 ●   Jobindex - Ledige job i Storkøbenhavn eller Nordsjælland
Danmarks største jobmarked.

 ●   Socialrådgiver/socialformidler - Voksenområdet, Halsnæs Kommune

Halsnæs KommuneSocialrådgiver/socialformidler - Voksenområdet

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Har du lyst til at gøre en forskel i sagsbehandlingen for borgere på det specialiserede voksenområde?

Som rådgiver hos os, vil du komme til at rådgive, visitere og følge op på indsatser inden for servicelovens bestemmelser til voksne borgere med nedsat psykisk/fysisk funktionsevne og/eller sociale udfordringer.

Overordnet skal du derfor have interesse i at arbejde som en myndighedsperson, og at have løbende borgerkontakt. Derudover vil det være en fordel, hvis du har erfaring eller interesse i at arbejde konkret indenfor STU-området (særlig tilrettelagt ungdomsuddannelse) og/eller BPA (borgerstyret personlig assistance, servicelovens § 96). Dette vil dog ikke blive dine eneste opgaver, da du også vil komme til at sidde med bl.a. socialpædagogisk støtte, beskyttet beskæftigelse, aktivitets- og samværstilbud, botilbud m.m.

.

 ●   Salgsassistent til Frederiksværk station, Lokaltog A/S

Lokaltog A/S
Salgsassistent til Frederiksværk station

Lokaltog A/S

Lokaltog søger en ny salgsassistent, der skal arbejde på Frederiksværk station.

Et fast job på 27,5 time pr. uge.

Arbejdstid: Morgenvagter fra kl. 06.50-12.20 og eftermiddag fra kl. 12.00-17.30.

Arbejdsopgaver

 • Salg af rejsehjemmel, rejsekort m.v.
 • Passagervejledning ift. rejseplanen (både pr. mail og ved personlig betjening)
 • Tage imod betaling og gøre kasse op ved endt arbejdsdag
Lokaltog A/S
.

 ●   Vil du gerne gøre en forskel på en arbejdsplads, hvor missionen er at give liv til årene?, Betaniahjemmet Plejehjem Selvejd Institution

Betaniahjemmet Plejehjem Selvejd InstitutionVil du gerne gøre en forskel på en arbejdsplads, hvor missionen er at give liv til årene?

Betaniahjemmet Plejehjem Selvejd Institution, Frederiksberg

Vi mangler to uddannede serviceassistenter, 31 timer pr. uge, primært i dagvagt i tidsrummet kl. 7.00-14.00 efter aftale med weekendvagt hver 4. uge (7.00-14.00) og en aftenvagt (14.00-20.00) ca. hver 3. uge. Vi ønsker begge stillinger besat den 1. november 2020.

Arbejdsopgaverne er primært rengøring i boligerne og på fællesarealerne. Når du er på weekendvagt, arbejder du i køkkenet sammen med en ernæringsassistent, hvor du laver aftensmaden. Ca. hver 3. uge deltager du i aftencafé, hvor du hjælper med servering og opvask. Derudover indeholder jobbet periodevis varetagelse af storvask og social omgang med beboerne.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og tage initiativ, men altid med fokus på det positive samarbejde.

.

 ●   Chauffør til udlejningsvirksomhed i vækst, LOXAM A/S

LOXAM A/S
Chauffør til udlejningsvirksomhed i vækst

LOXAM A/S, Karlslunde

Loxam ønsker at være materieludlejningsbranchens mest attraktive arbejdsplads. Nu har vi plads til en ny kollega på holdet, og derfor søger vi en dygtig chauffør, der vil sikre effektiv og sikker transport til vores kunder.

Med reference til afdelingslederen, vil dine væsentligste arbejdsopgaver være:

 • Kørsel med maskiner og materiel til vores kunder.
 • Kørsel med maskiner og materiel mellem vores afdelinger.
 • Modtagelse af vores materiel.
LOXAM A/S
.

 ●   Vi søger to barselsvikariater i dagvagt, Else Mariehjemmet

Else Mariehjemmet
Vi søger to barselsvikariater i dagvagt

Else Mariehjemmet, Humlebæk

 • Sygeplejerske/social- og sundhedsassistent 32 timer ugentlig snarest
 • Social- og sundhedshjælper 35 timer ugentlig fra 15. november 2020

Else Mariehjemmet er et unikt privat, non-profit plejehjem under Fonden Mariehjemmene. Vi har 29 beboere med behov for pleje og omsorg hele døgnet. Vi er beliggende i dejlige omgivelser i Humlebæk med udsigt over Øresund.

Vi lægger vægt på at skabe et trygt og hjemligt miljø uden institutionspræg i et åbent og respektfuldt samarbejde med beboere og deres pårørende.

Else Mariehjemmet
.

 ●   Detalje- og kundeorienteret profil søges til forretnings- og finansfunktion, Bergs Potter ApS

Bergs Potter ApS
Detalje- og kundeorienteret profil søges til forretnings- og finansfunktion

Bergs Potter ApS, Frederiksberg

Bergs Potter har travlt og oplever vækst, og derfor søger vi en ny kollega til vores forretnings- og finansfunktion.

Vi oplever vækst, og mangler en kollega til vores forretnings- og økonomifunktion til vores kontor på Frederiksberg. Bergs Potter er en mindre dansk virksomhed der brænder for det gode og unikke interiørhåndværk indenfor italiensk keramik som sælges eksklusivt B2B over hele verden.

Vi søger en ny kollega, som med detalje og kommunikation kan løse en bred vifte af administrative opgaver - med særligt fokus på finans.

Dine arbejdsopgaver:

 • Ordrehåndtering/støttefunktion til håndtering af B2B-kundeordrer (via Wordpress B2B-webshop)
 • Fakturering (via E-conomic)
 • Bogføringsopgaver
.

 ●   1 SSH til nattevagt 28 timer ugentligt i 5/2 og 1 SSA primært til dagvagt 30-35 timer til afdelingen Humlehaven i Ølsted, Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune1 SSH til nattevagt 28 timer ugentligt i 5/2 og 1 SSA primært til dagvagt 30-35 timer til afdelingen Humlehaven i Ølsted

Halsnæs Kommune

På Arresø Plejecenter stræber vi efter, at danne den bedst mulige ramme for den enkelte beboers ønske om livskvalitet. Det gør vi blandt andet ved, at være ambitiøse og ved kontinuerligt arbejde med at øge vores faglige kompetencer. Vi har mange forskellige fagligheder, som en moderne virksomhed har brug for, til at dække de opgaver der er omkring borgeren. Vi er ikke bange for at gå nye veje og udfordrer gerne vanlige rammer for at skabe den bedste grobund for at vores beboere trives.

Vi søger 1 SSH til nattevagt 28 timer ugentligt i 5/2 og 1 SSA primært til dagvagt 30-35 timer til afdelingen Humlehaven i Ølsted.

Humlehaven er en lille afdeling bestående af 28 boliger. Vi er inspireret af "leve bo" tankegangen og vi er en del af Arresø Plejecenter.

.

 ●   Vil du kvalificere den økonomisk-politiske debat i Danmark med stærke, faglige analyser?, Fonden Kraka

Fonden KrakaVil du kvalificere den økonomisk-politiske debat i Danmark med stærke, faglige analyser?

Fonden Kraka, København

Vores arbejde er altid fagligt uangribeligt og bidrager til at kvalificere den igangværende debat på et sagligt grundlag. I disse måneder interesserer vi os fx meget for klima, COVID-19, finanspolitik og tilbagetrækning.

Generelt arbejder vi bredt inden for nationaløkonomi: Fx arbejdsmarked og tilbagetrækning, finanspolitik, skat og fordeling, regulering og incitamenter, klima og miljø, produktivitet, uddannelse samt sundhed.

Vi udfører både registerbaserede analyser og makro-økonomiske/strukturøkonomiske analyser, enten som mindre dagsaktuelle analyser eller som større udredninger, fx i Small Great Nation-initiativet.

Vi giver gerne policyanbefalinger, men alene baseret på faglig indsigt – politiske holdninger eller interesser har ingen plads i vores arbejde.

.

 ●   Finance Manager (f/m/d) 100%, BacThera Denmark A/S

BacThera Denmark A/SFinance Manager (f/m/d) 100%

BacThera Denmark A/S, Hørsholm

For our site in Hørsholm (DK) we are seeking a motivated and experienced Finance Manager (f/m/d) 100%.

Role and Responsibilities

 • Collaborates with the CFO to set up and manage the forecasting, budgeting and long-range planning processes
 • Function as the key financial analysis liaison to the Leadership Team. Work closely with functional and operational personnel to understand all activities impacting the P&L, cash flow and balance sheet and provide appropriate reporting and analyses to the teams in support of business strategies
 • Manage the accounting services provider
.

 ●   Vil du gøre en forskel?, SMVdanmark

SMVdanmarkVil du gøre en forskel?

SMVdanmark, København

SMVdanmark søger jurist/cand.merc.jur

Kan du lide at rådgive virksomheder? Vil du være med til at forbedre de mindre virksomheders vilkår og synes du, at det er interessant at arbejde i spændingsfeltet mellem politik og jura?

Så er denne stilling noget for dig.

SMVdanmark søger en engageret jurist/cand.merc.jur., gerne med et par års relevant erhvervserfaring, eksempelvis i en organisation eller på et advokatkontor.

Arbejdet består bl.a. af:

 • medlemsrådgivning og konkret sagsbehandling
 • forhandlinger med myndigheder og andre organisationer
 • udarbejdelse af artikler og høringssvar
.

 ●   Er du en erfaren og engageret service-/automatiktekniker med en håndværksmæssig baggrund, f.eks maskinarbejder, og trives du i en travl hverdag?, FF Engineering ApS

FF Engineering ApS
Er du en erfaren og engageret service-/automatiktekniker med en håndværksmæssig baggrund, f.eks maskinarbejder, og trives du i en travl hverdag?

FF Engineering ApS, Lynge

FF Engineering ApS beskæftiger sig med salg/service af avancerede pakke- og produktionsmaskiner hovedsageligt indenfor medicinal- samt fødevarebranchen. Vi repræsenterer flere store udenlandske producenter af maskiner som vi leverer på det skandinaviske marked, desuden har vi eget værksted m.m., hvor vi har mulighed for at renovere/ombygge/teste maskiner. Vi projekterer og leverer forskellige pakkeløsninger, herunder robotløsninger som ofte testes på eget værksted før opstilling hos vores kunder.

Vi søger en erfaren selvstændig arbejdende servicetekniker til vores afdeling i Lynge med relevant håndværksmæssig baggrund, som har lyst til at arbejde i et yngre dynamisk firma, hvor det indimellem kræver en ekstra indsats samt lidt rejseaktivitet i det skandinaviske og hos vores europæiske leverandører.

.

 ●   Skolepædagog i barselvikariat til BFO Vildrosen, Ballerup Kommune

Ballerup KommuneSkolepædagog i barselvikariat til BFO Vildrosen

Ballerup Kommune, Skovlunde

Vi søger pr. 15. september 2020 en kreativ pædagog, der meget gerne må have en bred erfaring med – og lyst til at arbejde med forskellige pædagogiske opgaver i BFOen. Stillingen er på 35 timer ugentligt

Opgaverne kunne være i værksteder og ikke mindst idræt & sport på vores spændende legeplads, og i skolens haller.

I undervisningen vil du blive knyttet til 0. årgang. En spændende opgave, der løses i samarbejde med ny børnehaveklasseleder og anden skolepædagog fra BFO. Hvis du ikke har erfaring med deltagelse i undervisning, vil der etableres følordning og sparring.

Vi kan tilbyde:

 • Et mangfoldigt BFO team med en masse forskellige kompetencer
 • Fokus på trivsel og læring for alle børn, hele dagen
 • Alsidige aktiviteter i et miljø med muligheder
.

 ●   Friplejehjemmet Lærkevej søger Ansvarshavende Social- og sundhedsassistent til dagvagt, Attendo A/S

Attendo A/S
Friplejehjemmet Lærkevej søger Ansvarshavende Social- og sundhedsassistent til dagvagt

Attendo A/S, Frederikssund

Er du vores nye kollega, der ligesom os, brænder for at gøre Friplejehjemmet Lærkevej til Danmarks bedste friplejehjem?

Vi søger på vegne af vores tværfagligt sammensatte personalegruppe samt husets fantastiske og unikke borgere en nysgerrig og fagligt velfunderet social- og sundhedsassistent, der vil tage del i at blive Danmarks bedste friplejehjem.

Du vil blive ansvarshavende SSA i et team bestående af social- og sundhedshjælpere, pædagoger og ufaglærte for 12 beboere. Du vil have ansvaret for delegeret sygepleje, dokumentation, implementering af nye instrukser og arbejdsgange i tæt samarbejde med dine ansvarshavende kollegaer og centersygeplejersker.

Du vil blive en del af et tværfagligt hus, hvor der er fokus på, hvordan vi som ressourcepersoner, fagligt og personligt, kan bidrage til at understøtte den enkelte borgers liv.

Attendo A/S
.

 ●   Social- og sundhedshjælper til praktiske opgaver til spændende hjemmeplejeenhed i København, Attendo A/S

Attendo A/S
Social- og sundhedshjælper til praktiske opgaver til spændende hjemmeplejeenhed i København

Attendo A/S

Vi har travlt på grund af tilgang af borgere og søger derfor SSH til dagvagt.

Vi søger dig, som har en sundhedsfaglig baggrund (SSH), som gerne vil arbejde i en travl hjemmepleje, hvor medarbejderne så vidt muligt har faste borgere. Vi mangler lige nu en Social- og Sundhedshjælper, som ønsker at arbejde mellem 30 og 37 timer ugentligt.

Du skal primært varetage udførelse af praktiske opgaver. Du får kontakt til borgere, pårørende og andre samarbejdspartnere og du skal sikre, at dokumentation og borgernes ydelser bliver udført efter gældende regler. Du skal sikre, at tildelte ydelser tager hensyn til borgerens ressourcer og sikre rette dokumentation. Du skal arbejde rehabiliterende og ud fra gældende lovgivning, København Kommunes kvalitetsstandarder og serviceniveau.

Attendo A/S
.

 ●   Friplejehjemmet Lærkevej søger Social- og sundhedsassistenter til aftenvagt, Attendo A/S

Attendo A/S
Friplejehjemmet Lærkevej søger Social- og sundhedsassistenter til aftenvagt

Attendo A/S, Frederiksssund

Er du vores nye kollega, der ligesom os, brænder for at gøre Friplejehjemmet Lærkevej til Danmarks bedste friplejehjem? Vi søger på vegne af vores tværfagligt sammensatte personalegruppe samt husets fantastiske og unikke borgere, social- og sundhedsassistenter der har lyst til at komme med på rejsen til at blive Danmarks bedste Friplejehjem.

Vores vision er at være et hus hvor stort set alt kan lade sig gøre. Vi er derfor afhængige af at alle medarbejdere bidrager med gode ideer og input til bl.a. aktiviteter og traditioner. Eksempler på tiltag der allerede er implementeret:

 • Afholdelse af fødselsdage for alle beboere
 • Fredagsbar for alle beboere
 • Beboerne kan tilkøbe ydelser i form af wellness, f.eks. fodpleje, massage, zoneterapi mm.
Attendo A/S
.

 ●   Kasperskolen søger lærer til fast stilling, Ballerup Kommune

Ballerup KommuneKasperskolen søger lærer til fast stilling

Ballerup Kommune, Skovlunde

Kasperskolen er en stor specialskole for børn med ADHD, autisme spektrum forstyrrelser og socio-emotionelle problematikker.

Vi søger pr. 1. oktober 2020 en engageret lærer 37 timer ugentlig til en fast stilling. Stillingen skal besættes i vores udskolingsafdeling.

Den faglige profil skal primært indeholde linjefag i dansk og engelsk.

Vi leder efter en ny og dygtig kollega, som er indstillet på at indgå i et konstruktivt og positivt læringsmiljø i et tværfagligt regi.

Du skal have erfaring med projekt- og helhedsorienteret læring, og du kan tænke kreativt og ”ud af boksen” både på indhold og didaktik.

.

 ●   Friplejehjemmet Lærkevej i Frederikssund søger Social- og sundhedsassistenter til nattevagt, Attendo A/S

Attendo A/S
Friplejehjemmet Lærkevej i Frederikssund søger Social- og sundhedsassistenter til nattevagt

Attendo A/S

Er du vores nye kollega, der ligesom os, brænder for at gøre Friplejehjemmet Lærkevej til Danmarks bedste friplejehjem?

Vi søger på vegne af vores tværfagligt sammensatte personalegruppe samt husets fantastiske og unikke borgere en nysgerrig og fagligt velfunderet Social- og sundhedsassistent, der har lyst til at komme med på rejsen til at blive Danmarks bedste Friplejehjem.

Vi tilbyder:

 • Muligheden for at blive en del af et team og et fagligt miljø, hvor vi arbejder med høj kvalitet i ydelserne.
 • Et dynamisk og tæt tværfagligt samarbejdsmiljø, hvor aktiv deltagelse er en selvfølgelighed og en forudsætning for at skabe et godt miljø for vores beboere.
Attendo A/S
.

 ●   Fagligt dygtig social- og sundhedshjælper eller -assistent til udekørende nattevagt, Egedal Kommune

Egedal Kommune
Fagligt dygtig social- og sundhedshjælper eller -assistent til udekørende nattevagt

Egedal Kommune, Ølstykke

De udekørende nattevagter søger en engageret og fagligt dygtig kollega. Så har du lyst til at være udekørende nattevagt i en kommune, med ruter i hele Egedal Kommune og landlig duft og grønne omgivelser? Og har du lyst til at være en del af skønne, humoristiske, dygtige og meget forskellige kollegaer, så læs endelig videre.

Stillingen vil som udgangspunkt være på 28 timer ugentligt, med en mødetid mellem kl. 23 og 07 og med vagt hver anden weekend. Du vil have mulighed for og indflydelse på, at gå op eller ned i tid.

Din primære arbejdsopgave vil være, at hjælpe borgerne gennem personlig og praktisk hjælp, ud fra en rehabiliterende tilgang. Vi bruger tablet som køreliste og dokumentationsredskab. Vi arbejder i CSC Vitae med FSIII-metoden, men implementerer og overgår til Cura ultimo januar 2021.

Egedal Kommune
.

 ●   Erfaren projektleder til programledelse af Forbedringsfokus på Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet, Frederiksberg Kommune

Frederiksberg KommuneErfaren projektleder til programledelse af Forbedringsfokus på Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet

Frederiksberg Kommune

Kan du lede komplekse processer, der fører til, at Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet i Frederiksberg Kommune arbejder systematisk med forbedringer med effekt for borgerne? Så er du måske vores nye programleder.

Forbedringsfokus er en højt prioriteret tværgående satsning. Målet er at implementere og udbrede en effektiv forbedringskultur blandt medarbejdere og ledere og dermed skabe de bedste forudsætninger for at skabe mere værdi for borgerne.

Dine væsentligste opgaver vil være at sikre fremdrift af Forbedringsfokus herunder:

 • At udvikle indsatser, der understøtter Forbedringsfokus samt være ansvarlig for udmøntning af dem i dialog med styregruppe og chefgruppe.
 • At understøtte de kollegaer i kontoret som er kontaktpersoner for forbedringsprojekterne i driften.
.

 ●   Ølsted Skole søger en behandlingspædagog, Halsnæs Kommune

Halsnæs KommuneØlsted Skole søger en behandlingspædagog

Halsnæs Kommune

Vi søger en behandlingspædagog til Inkluderende Dagbehandling. Inkluderende Dagbehandling er et behandlingstilbud til børn, der går i almen skole, og samtidig er visiteret til en behandlingsindsats på baggrund af psykosociale problemstillinger. En del af vores arbejde foregår i barnets klasse.

Vi arbejder ud fra den neuroaffektive tilgang og benytter bl.a. Theraplay lignende aktiviteter og Sunshine Circle forløb.

Det er en forudsætning for arbejdet i Inkluderende Dagbehandling, at behandlingspædagogen har eller tager grundforløbet i Theraplay og Sunshine Circle samt et MIM kursus, og at man teoretisk arbejder ud fra den neuroaffektive udviklingspsykologi. Det forventes, at man løbende modtager undervisning og holder sig ajourført med teorien. Indsigt og empati i arbejdet med børn med psykosociale problemstillinger og stærke relationelle kompetencer og evnen til at kunne mentalisere, er vigtige forudsætninger i vores arbejde.

.www.jobhunter.dk