Find lokalt autoværksted.

...meget mere er på vej!!!


Jeg anbefaler disse autoværksteder:


●    Rønnede Bilcenter - Tlf. 56 71 10 74

●    Jacobsen Service - Tlf. 20 71 64 48

●    Kongsted Autoværksted ApS - Tlf. 56 71 13 72

●    Kenns Biler og Både - Tlf. 56 72 07 02

●    Arne Busk Automobiler A/S - Tlf. 56 71 42 24
 ●   Nyheder fra FDM
Nyheder fra FDM.

 ●   Elbiler til tops i tynde tider
Leveringen af nye biler tog endnu et stort dyk i juli, men der er snart udsigt til bedre leveringstider, vurderer den danske bilbranche. I en måned med små salgstal triumferer elbilerne. Se listen med de mest populære biler lige nu. .

 ●   Køprognose for den kommende weekend
Køprognose for den 12.-15. august: Staugefahr! Tæt hjemrejsetrafik på europæiske veje. .

 ●   Vildt: Mange nye mærker maser sig på
Adskillige kinesiske bilmærker er kommet til Danmark, men endnu flere står klar i kulissen med spøjse navne som Coffee 01, e-Hs9, Free, Air, Ocean, Tang og Cat. Foruden Kina kan vi måske også snart få nye mærker fra Vietnam, USA, Tyskland og Frankrig. Se alle 14 her. .

 ●   Få testet batteriet på din elbil hos FDM
Hidtil har det været umuligt for bilejere at få foretaget en uvildig test af standen på højvoltsbatteriet på deres elbil. Men med en ny test hos FDM kan du få et billede af batteriets helbredstilstand, så du kan bruge det ved en garantisag eller bilhandel. .

 ●   Bøder, ridser og andre kedelige ferieminder - Sådan fikser du det
Nogle gange får man lidt mere med sig hjem fra kør selv-ferien, end man kunne ønske sig. Her får du tip til at klare insektfilmen, mærkatklisteret, stenslaget, ridsen og bøden. .

 ●   Volvo-søster søsætter elektrisk SUV-mærke
Radar hedder endnu et nyt mærke fra den store Geely-familie, som skal fokusere på pickups og SUV’er. Og kun elektriske. .

 ●   Kia EV6 GT – Bandit i habit
Det er meget mere end en GTI-version, Kia har skabt ud fra den vellykkede EV6-elbil. Selvom Gran Turismo-navnet lyder fredeligt, er det en fartdjævel med dobbelt så mange hestekræfter end ellers. .

 ●   Elektrisk es skal sætte nyt liv i Mini
Mini udvider modelprogrammet med crossoveren Aceman, som fås helt elektrisk. Den er klar i 2024, men nu får vi en tydelig forsmag. .

 ●   Vi har fået smag for nye bilmærker
Der er enorme forskydninger blandt danskernes favoritmærker. Leveringsproblemer skubber til bilmærkernes placering og danskernes valg, men den markante elektrificering og kinesernes ankomst kan give mere permanente forskydninger. Se her, hvordan det er gået dit mærke i 2022 indtil videre. .

 ●   Se hvornår de nye biler kommer
Motors bilkalender over lanceringer af nye biler i Danmark er opdateret 26. juli. Se de 140 bilnyheder. .Kontakt formular


Autoværksted.dk