Find lokalt autoværksted.

...meget mere er på vej!!!


Jeg anbefaler disse autoværksteder:


●    Rønnede Bilcenter - Tlf. 56 71 10 74

●    Jacobsen Service - Tlf. 20 71 64 48

●    Kongsted Autoværksted ApS - Tlf. 56 71 13 72

●    Kenns Biler og Både - Tlf. 56 72 07 02

●    Arne Busk Automobiler A/S - Tlf. 56 71 42 24
 ●   Nyheder fra FDM
Nyheder fra FDM.

 ●   Læs det nye Motor fra 26. september
Hvilken elbil til under 350.000 kr. er den bedste? Ser man på salgstallene, er det en Tesla, men vores gruppetest ser på, om det også passer. Få svaret i Motor 7/2023, hvor du også kan møde to aktivister, der bekæmper bilismen..

 ●   Vinterdæktest 2023: Her årets bedste vinterdæk
32 vinterdæk i to størrelser har i år været gennem den store testmaskine, som FDM er en del af sammen med flere europæiske bilklubber. I år har vi foruden testen af bl.a. egenskaberne på snedækkede veje også vurderet, hvor miljøvenlige dækkene er..

 ●   Køprognose for den kommende weekend
Køprognose for den 29. september til 3. oktober: Lang weekend med tæt trafik venter på tyske veje. .

 ●   10 spor og gigantisk støjskærm skal fikse forstoppet motorvej
Amagermotorvejen i den sydlige del af København skal have den helt store udbygning for at mildne de kroniske propper på motorvejen og de tilstødende veje. Støjskærme på helt op til ni meters højde skal dæmpe støjen ved boliger i nærheden..

 ●   Test af 5 elbiler – er Tesla den bedste?
Tesla har sænket priserne, og det har fået mærket til tops på salgslisterne. Spørgsmålet er, om Tesla virkelig er den bedste elbil i klassen under 350.000 kroner. Vi har sat Tesla Model 3 op mod fire populære konkurrenter, der matcher prisen, for at få svaret. Se, hvem der vinder – og om den trods titlen er den rigtige elbil for dig..

 ●   Kæmpe-lastbiler får køretilladelse i Danmark
Lastbiler på helt op til 34 meters længde og med to store skibscontainere må snart køre i Danmark. Men indtil videre bliver det kun på en bestemt strækning..

 ●   Kæmpe lussing til brintbiler: Slut med at tanke i Danmark
Brintbilerne på de danske veje er reelt blevet ubrugelige, for der er ingen steder tilbage at tanke i Danmark, efter at de tre tilbageværende tankanlæg med brint er blevet lukket..

 ●   Rødt kort til hver 10. dieselbil
Nye skærpede regler betyder, at de ældste dieselpersonbiler fra 1. oktober ikke længere må køre ind i landets fem byer med miljøzoner. Det rammer lige knap hver 10. dieselbil. FDM støtter de nye krav, men efterlyser forhøjet skrotpræmie til de gamle dieselbiler. .

 ●   Kinesisk SUV af blandet herkomst
BYD er på vej med endnu en SUV. Men dens navn vildleder. Seal U er en lidt ældre konstruktion og har intet tilfælles med den avancerede sedan kaldet Seal, som er i Danmark om kort tid. Kabine og plads fejler ikke noget..

 ●   Nyt liv til VW’s populære SUV
Verdens mest populære VW hedder Tiguan, og den kommer nu i sin tredje generation. I Danmark er plugin-hybriden mest interessant..Kontakt formular


Autoværksted.dk