Find lokalt autoværksted.

...meget mere er på vej!!!


Jeg anbefaler disse autoværksteder:


●    Rønnede Bilcenter - Tlf. 56 71 10 74

●    Jacobsen Service - Tlf. 20 71 64 48

●    Kongsted Autoværksted ApS - Tlf. 56 71 13 72

●    Kenns Biler og Både - Tlf. 56 72 07 02

●    Arne Busk Automobiler A/S - Tlf. 56 71 42 24
 ●   Nyheder fra FDM
Nyheder fra FDM.

 ●   Stor test af 24 nye autostole - en er direkte livsfarlig
Årets første store test af autostole afslører en katastrofal ringe sikkerhed i en af testens 24 stole. FDM advarer mod brug af autostolen, som er blevet tilbagekaldt af producenten. .

 ●   Danmarks bedste brændstofrabatter bliver endnu bedre
Nu får du endnu større rabat, når du svinger dit FDM/Shell Card. Fremover får du 30 øre i rabat både pr. kWh og pr. liter brændstof uanset type ved køb med FDM/Shell Card hos Shell, Q8 og F24..

 ●   Køprognose for den kommende weekend
Køprognose for 24.-26. maj: Udsigt til tæt trafik på europæiske veje. .

 ●   Lynladning af elbil uden brug af betalingskort, ladebrik eller app
Takket være ny teknologi kan du slippe for at bøvle med ladebrikker og apps, når elbilen skal lynlades på farten. Mange elbiler virker med teknikken, der kaldes Plug & Charge og Autocharge..

 ●   Mini Cooper – Gokarten er tilbage på el
I den største produktoffensiv nogensinde fra BMW’s mini-mærke er Mini nu nået til Cooper. Den fås nu både som ren elbil og med benzinmotor. Den elektriske har Motor nu taget første tur i..

 ●   Danmarks dyreste motorvej får grønt lys
En 20 km lang motorvej vest om Aalborg og hen over Limfjorden er endelig vedtaget. 9 mia. kr. lyder budgettet på inkl. en bro og en tunnel. Det bliver dog først i begyndelsen af 2030’erne, at den nye forbindelse kan aflaste den kø-belastede Limfjordstunnel..

 ●   Dribe lukker i Danmark
Efter syv svære år trækker bil-abonnementstjenesten Dribe stikket i Danmark, hvor alle 900 kunder er opsagt. Også andre alternative mobilitetsløsninger har givet op..

 ●   Den flyvende bil er klar til at lette
Kinesiske Xpeng satser stort på flyvende biler og fremviste prototyper på flere varianter i forbindelse med biludstillingen i Beijing..

 ●   Hus på hjul: California mere moderne og elektrisk
VW’s klassiske autocamper, California, er klar i en helt ny generation, hvor bunden skifter fra varevogn til personbil. Det åbner for skydedøre i begge sider, mere plads og plugin-hybrid-teknik..

 ●   Vendepunkt: Kina-mærker vil bygge biler i Europa
Kineserne kommer! Det er efterhånden en gammel nyhed, men denne gang ligger der noget andet bag: Adskillige kinesiske bilproducenter begynder snart at bygge biler i EU..Kontakt formular


Autoværksted.dk