Find lokalt autoværksted.

...meget mere er på vej!!!


Jeg anbefaler disse autoværksteder:


●    Rønnede Bilcenter - Tlf. 56 71 10 74

●    Jacobsen Service - Tlf. 20 71 64 48

●    Kongsted Autoværksted ApS - Tlf. 56 71 13 72

●    Kenns Biler og Både - Tlf. 56 72 07 02

●    Arne Busk Automobiler A/S - Tlf. 56 71 42 24
 ●   Nyheder fra FDM
Nyheder fra FDM.

 ●   Vejene er stadig særdeles sikre
Der døde rekord få mennesker på danske veje i 2022, kun slået af 2021-coronaåret. Særligt én årsag fremhæves. Men på et område bliver trafikken værre..

 ●   Toyota RAV4 – Opdateret verdenshit
En af verdens største bilsucceser er blevet opdateret, så teknikken i Toyota RAV4 både inde og ude lever op til de nyeste standarder..

 ●   Audi sprudler med 3D og forvandlings-pickup
Konceptbilen Active Sphere er en fantasifuld fremtidsbil med mange budskaber. En af de vilde – og urealistiske – er, at instrumenterne er væk og erstattet af 3D-briller. Og så kan bilen forvandles fra coupé til pickup med tryk på en knap..

 ●   Er biler kun sikre for mænd?
Kvinders sikkerhed er gennem mange år blevet ignoreret, når bilindustrien har konstrueret biler. Det hævder en omdiskuteret britisk bog, der især skyder skylden på brugen af "mandlige" crashtestdukker. Vil en kvindelig crashtestdukke bag rattet gøre en forskel?.

 ●   Trylleri: Polestar skifter til baghjulstræk
Når Polestar 2 får en større opdatering til sommer, skifter bilen helt usædvanligt fra forhjulstræk til baghjulstræk. Samtidig øges rækkevidde og ladehastighed en del. Også motorydelse og topfart vokser, mens vigtigt udstyr fortsat mangler. Polestar lader sig ikke kyse af Tesla – priserne hæves..

 ●   Citroën C4 X – plads, komfort, strøm
En pudsig, ny variant af Citroën C4 byder på anderledes design, særdeles god bagageplads – og en lille bagklap. Og så fås den kun som elbil.  .

 ●   Få de bedste tips til vinterens kør selv-ferie
Lokker Alperne mod syd eller fjeldene mod nord? Så er der flere ting, du bør få styr på, inden du pakker bilen og tager på kør selv-ferie. Her er de bedste tips til vinterferien.  .

 ●   Køprognose for den kommende weekend
Køprognose for den 27.-29. januar: Stigende vinterferietrafik på europæiske veje. .

 ●   Nyt bilmærke klar til elektrisk fordobling
BYD kom til Danmark sidst i 2022 med tre modeller, men allerede her i 2023 lanceres yderligere tre nye elbiler. Den ene bliver en direkte konkurrent til Tesla Model 3, den anden en spændende minibil..

 ●   Toyota Prius – Farvel til de fodformede sko
Toyota Prius bevæger sig væk fra klimakrigerens univers og ind på de bonede gulve, hvor det ydre tæller mindst lige så meget som det indre. Det er der kommet en fin og moderne bil ud af, hvor miljøkampen fortsættes i et mere moderat tempo..Kontakt formular


Autoværksted.dk