Find lokalt autoværksted.

...meget mere er på vej!!!


Jeg anbefaler disse autoværksteder:


●    Rønnede Bilcenter - Tlf. 56 71 10 74

●    Jacobsen Service - Tlf. 20 71 64 48

●    Kongsted Autoværksted ApS - Tlf. 56 71 13 72

●    Kenns Biler og Både - Tlf. 56 72 07 02

●    Arne Busk Automobiler A/S - Tlf. 56 71 42 24
 ●   Nyheder fra FDM
Nyheder fra FDM.

 ●   Plugin-hybrider slipper for afgiftschok
Ny politisk aftale sikrer ro om afgifterne på de udskældte plugin-hybrider. Til gengæld stiger den for firmabiler, der er plugin-hybrider. Aftalen indeholder også penge til nyt videncenter for ladeinfrastruktur. .

 ●   Ny aftale sænker elafgiften - se hvor meget
Politisk aftale sænker elafgiften og dermed også den refusion af afgiften, elbilister kan få. Samlet bliver det dog ikke dyrere at køre elbil. Til gengæld er der ingen hjælp til pendlerne. Skuffende mener FDM, som efterlyser justering af kørselsfradraget. .

 ●   Mere hybrid, mere Corolla
Toyota har opdateret det hybridsystem, der i sin grundform har 25-års jubilæum. Nu er vi nået til femte generation, og her har Toyota taget fat i kritikpunkterne fra de tidligere generationer. Oplevelsen i den nye Corolla er dermed ligefrem blevet overbevisende. .

 ●   Citroën gør plads til usædvanlig elbil
En ny bil klemmes ind i Citroëns allerede tætte modelprogram. C4 X hedder nyheden, som bliver en slags fastback og kan leveres allerede sidst på året. I Danmark kommer den udelukkende som elbil. .

 ●   Fransk finesse får kolossale kræfter
Den luksuriøse SUV DS 7 får et facelift med markante designændringer og en voldsom ny topversion med 360 hk. Og så smider den sit tilnavn. .

 ●   Smugkik på VW’s store elbil
Næste år lancerer VW den store, elektriske ID.7, både som femdørs og stationcar. Nu får vi det første fornuftige indblik i elbilen i form af konceptbilen ID. Aero. Næsten 700 km bliver rækkevidden med største batteri .

 ●   Køprognose for den kommende weekend
Køprognose for den 1.- 3. juli: Achtung! Nu ruller ferietrafikken på europæiske veje. Omkring 1.000 vejarbejder på tyske Autobahn. .

 ●   7 trafikale flaskehalse du skal undgå på kør selv-ferien
Det kan være svært helt at undgå bilkøer, når turen går ned gennem Europa. Men med en smule planlægning kan du undgå de værste. FDM hjælper dig uden om de værste flaskehalse. .

 ●   Så dyrt er det at tanke på ferien i udlandet
Der er penge at spare, når du tanker på kør selv-ferien. FDM har samlet et overblik over benzin- og dieselpriserne rundt om i Europa, så du kan tanke i de billigste lande. .

 ●   Peugeot presser et sexet nummer ind
En helt ny model kommer næste år i Peugeot-programmet: en hidtil uset coupe-sedan, der hedder 408. Alle slags motorer bliver tilbudt, også en ren eludgave. .Kontakt formular


Autoværksted.dk