Find lokalt autoværksted.

...meget mere er på vej!!!


Jeg anbefaler disse autoværksteder:


●    Rønnede Bilcenter - Tlf. 56 71 10 74

●    Jacobsen Service - Tlf. 20 71 64 48

●    Kongsted Autoværksted ApS - Tlf. 56 71 13 72

●    Kenns Biler og Både - Tlf. 56 72 07 02

●    Arne Busk Automobiler A/S - Tlf. 56 71 42 24
 ●   Nyheder fra FDM
Nyheder fra FDM.

 ●   Toyota Corolla Cross – Solid SUV med svagheder
Toyota har udvidet Corolla-familien med denne SUV-agtige variant, som samtidig bliver første model med en helt ny og forbedret hybrid-teknik. Det er en fin familiebil, men den savner en hel del raffinement. .

 ●   19 nye biler skal kæmpe om Årets Bil
Det er et alsidigt felt af årets nye biler, der mødes til dyst om at blive Årets Bil i Danmark 2023. Der er både elbiler, plugin-hybrider, almindelige hybrider og rene benzinbiler i feltet, hvor intet synes afgjort på forhånd. Tysk luksusmærke boykotter atter den danske bilkåring. .

 ●   Nattefrost kan få dieselmotoren til at gå kold
Nogle dieselbiler risikerer alt fra startproblemer til motorhavari, når nattemperaturen ryger under nul. FDM har undersøgt, hvilke biler der er i fare, og hvad du kan gøre. .

 ●   Køprognose for den kommende weekend
Køprognose for den 7.-9. oktober: Stigende efterårsferietrafik på europæiske veje. .

 ●   MG 4 – Elbil i Golf-størrelse starter priskrig
MG 4 er en elbil i Golf-klassen, og med sin pris på 285.000 kr. kører den direkte ind i en populær klasse med kun få konkurrenter. Vi har netop kørt den nye kineser, der langt hen ad vejen imponerer, men som desværre også har svipsere. .

 ●   Elbiler slipper for at sætte p-skiven
Elektriske biler har fået endnu en fordel i Københavns Kommune. De kan nu parkere ubegrænset i byens tretimers parkeringszoner. .

 ●   Elbiler stikker af fra plugin-hybrider
Bilsalget har måske nået bunden, og i september overhalede de rent elektriske biler opladningshybriderne. Men sorte skyer kan lure i horisonten. Fransk mini øger sit forspring. .

 ●   Læs det nye Motor fra 3. oktober
Vilde dyr på vejene kan også sidde bag rattet. I Motor 7/2022 ser vi på, hvorfor mange bilister bliver rasende, og hvordan de kan holde hovedet koldt. Vi har også netop lanceret en ny app med bilnyheder, Motor som e-magasin og FDMs podcast Frigear – hent den i dag! .

 ●   Ny gratis app med bilnyheder, biltest og podcast
FDMs app FDM-Motor er blevet opgraderet med bl.a. bilnyheder og FDMs podcast, Frigear. I de kommende dage ruller den nye version ud til alle brugere af mobiler og tablets. .

 ●   Kamp om ladestandere bekymrer kommende elbilejere
Usikkerhed om lademuligheder fylder hos danskere, der overvejer at skifte til elbil eller plugin-hybrid, viser undersøgelse. FDM advarer om, at mangel på ledige ladestandere risikerer at bremse den grønne omstilling. .Kontakt formular


Autoværksted.dk