Find lokalt autoværksted.

...meget mere er på vej!!!


Jeg anbefaler disse autoværksteder:


●    Rønnede Bilcenter - Tlf. 56 71 10 74

●    Jacobsen Service - Tlf. 20 71 64 48

●    Kongsted Autoværksted ApS - Tlf. 56 71 13 72

●    Kenns Biler og Både - Tlf. 56 72 07 02

●    Arne Busk Automobiler A/S - Tlf. 56 71 42 24
 ●   Nyheder fra FDM
Nyheder fra FDM.

 ●   Corsa får fancy front og forlænget rækkevidde
Opel giver Corsa et facelift, som er særdeles synligt. Samtidig udvides programmet med en ekstra elbil-version med større rækkevidde, og der er nye skærme og software..

 ●   Kør ikke forgæves - FDM ændrer salg af feriemærker
Fra 1. juni kan du kun købe motorvejsmærkater og miljømærker på fem af FDMs testcentre eller online på FDMshop.dk. .

 ●   Stor nyhed fra BMW kan køre på alt
BMW er klar med en helt ny 5-serie, der kommer i to interessante el-udgaver kaldet i5, men samtidig tilbydes med benzin- og dieselmotorer og som plugin-hybrid. Den store business-sedan er blevet endnu større og passerer fem meter i længden. Største rækkevidde på el er næsten 600 km..

 ●   Køprognose for den kommende weekend
Køprognose for den 26.-29. maj: Travl pinseweekend venter på europæiske veje. .

 ●   Ladeangst dulmes med 2.600 nye elbilladere
Antallet af lademuligheder er fordoblet på blot et år, og færre elbiler skal nu kæmpe om den samme ladeplads. Men det er ikke givet, at den gode udvikling fortsætter, påpeger FDM..

 ●   Mere sikre autostole redder børns liv
Antallet af børn, der bliver dræbt eller kommer alvorligt til skade i personbiler, er på 30 år faldet med næsten 90 procent. Den positive udvikling skyldes især, at biler og autostole er blevet stadig mere sikre. Ny test viser, at autostolenes sikkerhed stadig er i top.  .

 ●   FDMs autostoletest 2023
Tre autostole kåres som testvindere i FDMs første test af autostole i 2023. De er målrettet forskellige aldersgrupper og har alle høj sikkerhed. Kun én stol dumper testen. Det skyldes for store mængder af skadelige kemistoffer. Få overblikket over de bedste autostole. .

 ●   Danskerne blæser det røde lys et stykke
4 ud af 10 cyklister kører fra tid til anden til højre i et sving, selvom der er rødt. Og bilisternes tålmodighed anno 2023 er heller ikke ligefrem en teoribog værdig, når det handler om at holde tilbage for rødt signal..

 ●   Vild køretur i London – bilen kører selv!
Hvis du tror, at den selvkørende bil er lige om hjørnet, kan du godt tro om igen. Et nyt forsøg i London viser, at der er lang vej endnu, før biler kan køre selv i alle situationer. Men to selvkørende biler har alligevel formået at køre mere end 2.500 km i den pulserende by – FDM har kørt med i en af dem..

 ●   Hop i en sportsvogn og støt kræftramte børn
Få en fed oplevelse og gør en god gerning ved at betale for en tur i en sportsvogn på FDM Jyllandsringen og FDM Sjællandsringen..Kontakt formular


Autoværksted.dk