Find lokalt autoværksted.

...meget mere er på vej!!!


Jeg anbefaler disse autoværksteder:


●    Rønnede Bilcenter - Tlf. 56 71 10 74

●    Jacobsen Service - Tlf. 20 71 64 48

●    Kongsted Autoværksted ApS - Tlf. 56 71 13 72

●    Kenns Biler og Både - Tlf. 56 72 07 02

●    Arne Busk Automobiler A/S - Tlf. 56 71 42 24
 ●   Nyheder fra FDM
Nyheder fra FDM.

 ●   EU erklærer toldkrig mod Kina-biler
Som ventet lægger EU nu straftold på kinesiske elbiler. For nogle bilmærker betyder det, at toldsatsen siger fra 10 til næsten 50 procent. Forbrugerne bliver de store tabere, mener FDM..

 ●   Test afslører: Elbiler døjer med rækkevidde i regnvejr
Regn og kølige vejrforhold forhindrede elbilerne i årets norske rækkeviddetest i at køre lige så langt, som normen siger – med to undtagelser. Fire biler skuffede ved at køre mindst 20 pct. kortere end fabrikstallet. Ny fransk elbil slår Tesla og kører allerlængst..

 ●   Køprognose for den kommende weekend
Køprognose for 14.-16. juni: Sådan påvirker EM i fodbold trafikken. .

 ●   3. halvleg i Tyskland: Her er højdepunkterne mellem Danmarks kampe
14. juni starter EM i fodbold, og 10 tyske værtsbyer byder tusindvis af tilskuere velkommen. Vi er driblet i forvejen og har besøgt steder, man kan se mellem kampene i de byer, hvor Danmark skal spille. Vi husker dig også på alt det, du ikke må glemme på bilturen..

 ●   Polestar 3 – Sublim køreoplevelse til høj pris
Polestar 3 er efter en lang forsinkelse endelig blevet klar til salg. Den enorme elbil blander på sjælden vis en hyggelig loungestemning med sportslige køreegenskaber. .

 ●   MotorClassic: Vi kårer Danmarks mest køreglade klassiker
Se med, når fem køreglade dommere sætter sig bag rattene på fem meget forskellige – men alle helt og aldeles fantastiske – klassikere for til sidst sammen at kåre „Kongen af Køreglæde“. .

 ●   Sådan undgår du rygsmerter på bilferien
Selvom du sidder roligt og mageligt i bilen, kommer din krop på hårdt arbejde, når du kører langt. Se her, hvordan du sidder rigtigt bag rattet og med fem enkle øvelser kan aflaste kroppen, når du er på langtur..

 ●   Ford sætter strøm til Explorer – og én mere
Efter en sidsteøjebliks-forsinkelse er Ford nu klar med elbilen Explorer, der kommer fire år efter den første søster-model fra VW. Explorer svarer teknisk til ID.4, men er sin egen i kabine og design. Endnu en Ford-elbil, måske kaldet Capri, ruller allerede på samme samlebånd.  .

 ●   Forbudt i Europa - Dansk smugkik på den kantede Cybertruck
Få biler har fået så massiv eksponering, som Tesla opnåede under lanceringen af sin Cybertruck. Det var især to ødelagte vinduer, som blev smadret med en jernkugle, der gav opmærksomhed. Nu er pickup truck'en kommet til Danmark på gæstevisit. .

 ●   Få overblikket: Her tanker du billigst – og dyrest – i Europa
Hvor stor en andel at dit kør selv-feriebudget, skal du regne med at hælde direkte i tanken? Det afhænger af, hvilken rute og destination, du vælger. Vi har samlet de europæiske benzin- og dieselpriser i et oversigtskort, så du nemt kan se, hvilke lande det er smartest for dig at tanke i..Kontakt formular


Autoværksted.dk