Find lokalt autoværksted.

...meget mere er på vej!!!


Jeg anbefaler disse autoværksteder:


●    Rønnede Bilcenter - Tlf. 56 71 10 74

●    Jacobsen Service - Tlf. 20 71 64 48

●    Kongsted Autoværksted ApS - Tlf. 56 71 13 72

●    Kenns Biler og Både - Tlf. 56 72 07 02

●    Arne Busk Automobiler A/S - Tlf. 56 71 42 24
 ●   Nyheder fra FDM
Nyheder fra FDM.

 ●   Se listen: 10 dumme fejl (de andre) bilister begår
Vi har samlet en liste med 10 af de mest almindelige fejl, bilister begår. Du begår sikkert ikke nogen af dem, men tjek for en sikkerheds skyld listen, så du ved, hvad andre gør galt..

 ●   MotorClassic: Her er de nye veteraner
1989 var ikke kun året, hvor Berlin-muren faldt. Det var også et spændende og varieret bil-år, der gav os både Mazda MX-5, en ny Mercedes SL, hele to nye japanske luksusmærker og en afløser for kultbilen Opel Manta. Og nu bliver ’89-nyhederne ægte veteraner..

 ●   Elsket og hadet SUV får total forvandling
Den billige offroader Dacia Duster er kun blevet moderat forandret i sine 13 år. Men nu kommer en fuldstændig ny generation med bedre plads og ligefrem også moderne sikkerhedsudstyr..

 ●   Årets Bil i Danmark er sikkerheden selv
Sikkerheden er tårnhøj blandt næsten alle finalisterne til Årets Bil i Danmark 2024. Kun en enkelt bil snubler i ny Euro NCAP-test..

 ●   Tesla-konflikt har kurs mod Danmark
Fagforbundet 3F varsler sympatiaktion mod Tesla, så den svenske konflikt risikerer at brede sig til Danmark. FDM er klar til at rådgive bilkøbere og bilejere, der måtte blive berørt af en konflikt. .

 ●   Toyota skruer voldsomt op for el-planer
Seks fuldelektriske modeller vil Toyota tilbyde fra 2026. Den næste kommer som en overraskelse: den kompakte Urban SUV. Men Toyota holder fast i, at der lang tid endnu er plads til hybrid - og til brint..

 ●   Voyah Free – Nyt mærke i luksusklassen
Vi har taget en tur i den store og luksuriøse Voyah Free for at lære det nyeste kinesiske mærke at kende. Er elbilen værd at gå efter?.

 ●   Glubende appetit på nye elbiler: magisk grænse brudt
Vores lyst og økonomi til at købe fabriksny bil har virkelig fået fart på. Leveringerne af nye biler steg i november med 25 procent. Samtidig eksploderer salget af elbiler og når det højeste niveau nogensinde – særlig drejet af ét bilmærke..

 ●   Køprognose for den kommende weekend
Køprognose for den 1.-3. december: Første juletrafik på europæiske veje. .

 ●   Delebiler drejer nøglen om
Delebiltjenesten Share Now fjerner sine mange biler fra Københavns gader. Konkurrenten Green Mobility skruer til gengæld kraftigt op næsten øjeblikkeligt..Kontakt formular


Autoværksted.dk