Find lokalt autoværksted.

...meget mere er på vej!!!


Jeg anbefaler disse autoværksteder:


●    Rønnede Bilcenter - Tlf. 56 71 10 74

●    Jacobsen Service - Tlf. 20 71 64 48

●    Kongsted Autoværksted ApS - Tlf. 56 71 13 72

●    Kenns Biler og Både - Tlf. 56 72 07 02

●    Arne Busk Automobiler A/S - Tlf. 56 71 42 24
 ●   Nyheder fra FDM
Nyheder fra FDM.

 ●   Bliv en del af FDMs repræsentantskab
Vær med til at bestemme ruten fremad i Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation. Meld dit kandidatur senest 2. september..

 ●   Audi A4 får nyt liv som A5 med dieselmotor
Den nye Audi A5 er en spændende kombination af både den gamle A4, A5 og A6. Den låner de digitale løsninger fra elbilen Q6, men kommer udelukkende med benzin- og dieselmotorer samt som plugin-hybrid..

 ●   Nu kan køreprøven tages i elbil
Nye regler gør det muligt at tage køreprøve i elbil eller bil med automatgear uden at få en anmærkning på sit kørekort. Desuden indføres der karensperiode, hvis man dumper eller snyder, og det bliver slut med at tage køreprøve med tolk..

 ●   Brugte og billige elbiler strømmer til fra udlandet
Import af brugte elbiler er nærmest eksploderet. 175 pct. flere elbiler kom ind over grænsen i årets første halvdel. De mange, lettere brugte biler, som ofte er solgt med statsstøtte i andre lande, gør det økonomisk mere overkommeligt at anskaffe en elbil i fornuftig størrelse. Se listen med de 25 mest populære..

 ●   Se hvornår de nye biler kommer
Motors bilkalender over lanceringer af nye biler i Danmark er opdateret 12. juli. Se her, hvornår de kommende 200 bilnyheder kommer på markedet i 2024 og 2025. .

 ●   Klogere lyssignaler sparer tid og CO2
Lyskrydsene på statsvejene er ved at blive trimmet, så de i endnu højere grad tilpasser sig trafikken. Det giver kortere ventetid for rødt og en betydelig samfundsøkonomisk gevinst. Og så spares der samtidig mindst 150 ton CO2 årligt..

 ●   Ford genopliver Capri som elbil
Ford Explorer får til nytår en søsterbil med lidt mere sportslige design og et større bagagerum. Capri hedder den nye model, der dermed genopliver et navn, der udgik i 1986. Capri bliver dyrere end Explorer..

 ●   Sikkerhedstest afslører: syv supersikre biler, to dårlige
Ni nye bilmodeller er i juli testet af sikkerhedsorganisationen Euro NCAP. Resultaterne er mest rigtig gode nyheder: Syv biler får de maksimale fem stjerner, mens to kun opnår tre. Se resultatet her..

 ●   Bilsalg 2024: Tesla taber, Toyota accelererer, Kina mangedobler
Der sker dramatiske ændringer i bilmærkernes popularitet. Tesla er stadig størst, men går tilbage og har nu VW og Toyota lige i nakken. Franske mærker gør stærkt comeback, mens koreanerne og Ford får tæsk. Og så har kinesiske mærker firedoblet deres salg. Se listen med Danmarks 40 største bilmærker..

 ●   Alfa Romeo Junior – Grøn Alfa ser rødt
Junior er første elbil fra Alfa Romeo. Og selvom den er bygget over en fælles Stellantis-platform, byder den på køreoplevelser, der er tro mod mærkets DNA..Kontakt formular


Autoværksted.dk