Find lokalt autoværksted.

...meget mere er på vej!!!


Jeg anbefaler disse autoværksteder:


●    Rønnede Bilcenter - Tlf. 56 71 10 74

●    Jacobsen Service - Tlf. 20 71 64 48

●    Kongsted Autoværksted ApS - Tlf. 56 71 13 72

●    Kenns Biler og Både - Tlf. 56 72 07 02

●    Arne Busk Automobiler A/S - Tlf. 56 71 42 24
 ●   Nyheder fra FDM
Nyheder fra FDM.

 ●   Knivskarp kamp om Årets Bil
Blot ét point adskilte nr. et og to i konkurrencen om at blive Årets Bil i Danmark 2023. Topduellen stod mellem to elbiler, kinesiske MG 4 og tyske VW ID. Buzz. .

 ●   FDMs elbilforsikring Bedst i test for tredje gang
Forbrugerrådet Tænk har sammenlignet 15 forsikringer til elbiler og kårer FDM Forsikring til at være Bedst i test .

 ●   Køprognose for den kommende weekend
Køprognose for den 2.-4. december: Stille weekend med første juletrafik på europæiske veje. .

 ●   Skal du beholde bilen et år mere?
Lange ventetider på nye biler og høje priser på brugte får nogle bilejere til at overveje at beholde den gamle lidt længere. Men det er ikke altid billigere ... .

 ●   Jeep Avenger – Første elbil fra Jeep
Den nye Avenger er er både designet og bygget i Europa og er første elbil fra Jeep. Designet er avanceret design, køreegenskaberne vilde, og så er prisen tilmed interessant! .

 ●   Ny elbil skuffer slemt i rækkevidde
Strømmen i Toyotas første elbil, BZ4X, rækker i praksis næsten kun til det halve af det lovede. Problemet kan være det samme med søsterbilen fra Subaru. Meget skuffende siger FDM, der har udført testen. Toyota er straks gået i gang med at undersøge sagen og evt. finde en forbedring. .

 ●   Her er Danmarks mest elbilvenlige kommune
Gladsaxe Kommune vinder ny pris som Årets Elbilparate Kommune 2023. Kommunerne spiller en afgørende rolle, hvis flere skal vælge elbilen til, mener FDM, som sammen med Dansk e-Mobilitet står bag prisen. .

 ●   Car of the Year: Alle slags motorer har en chance
Det er et særdeles alsidigt felt af syv finalister, der nu skal dyste om at blive årets bil i Europa 2023. Alle fås enten som elbil, hybrid eller plugin-hybrid og nogle også som ren benzin. Samtidig er usædvanlig mange nationaliteter repræsenteret. Se de syv biler, som reelt er otte. .

 ●   Peugeot 408 – Firmabilernes SUV
Peugeot har tilført den traditionelle firmabil SUV-lignende detaljer, og det er der kommet en flot og anderledes mellemklassebil ud af. .

 ●   Xpeng får noget ekstra: 800 V og hjemmeservice
Det nye elbil-mærke vil klare en stor del af servicen med rullende værkstedvogne. Og så gør Xpeng klar til en helt ny generation af elbiler og lover forbedring af den førstkommende nyhed, P7. .Kontakt formular


Autoværksted.dk